Werkinstructie Verzoeken

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Werkinstructie Verzoeken"

Transcriptie

1 Werkinstructie Verzoeken In Mijn Rechtspraak - Toezicht Deze werkinstructie beschrijft: het indienen van een verzoek, het markeren van het verzoek met een spoedindicatie, het toevoegen van PDF-documenten als bijlage in een verzoek, het aanvullen en herindienen van een verzoek, het intrekken van een verzoek en het bekijken, opslaan en/of printen van de verzoekgegevens en ingediende documenten. laatst gewijzigd:

2 Werkinstructie Verzoeken in Mijn Rechtspraak - Toezicht pagina 2 van 12 Inhoudsopgave 1 Een verzoek indienen in Mijn Rechtspraak Toezicht Soort verzoek selecteren Verzoekgegevens invoeren Bijlagen toevoegen aan een verzoek Het verzoek controleren en indienen Een bijlage toevoegen aan een reeds ingediend verzoek Een verzoek herindienen wanneer de rechtbank meer informatie nodig heeft Een verzoek intrekken Automatisch opslaan van verzoeken Verzoekgegevens inzien en opslaan voor het archief De verzoekgegevens inclusief documenten bekijken De verzoekgegevens als PDF bekijken en eventueel printen Documenten van een verzoek bekijken en/of opslaan...12

3 Werkinstructie Verzoeken in Mijn Rechtspraak - Toezicht pagina 3 van 12 1 Een verzoek indienen in Mijn Rechtspraak Toezicht Ga naar Mijn Rechtspraak Toezicht. Klik in het startscherm op de naam van een opdracht. Tip: om de lijst met opdrachten in te korten, kunt u in plaats van Alle opdrachten ook de weergave Actieve opdrachten bekijken. Let op: als u een opdracht hebt geopend die meerdere zaken omvat, kiest u eerst de zaak waarvoor u het verzoek wilt indienen. Een verzoek wordt namelijk per zaak ingediend. Daarna komt u op het zaakdetailscherm terecht. Op het tabblad Overzicht vindt u de zaakdetails, eventuele ingediende verzoeken en berichtenverkeer tussen u en de rechtbank. Klik op de knop <Nieuw verzoek> (te vinden bovenin het scherm) om een nieuw verzoek in te dienen.

4 Werkinstructie Verzoeken in Mijn Rechtspraak - Toezicht pagina 4 van 12 Het indienen van een verzoek bestaat uit vier stappen: 1. het soort verzoek kiezen; 2. de gegevens invoeren; 3. (eventueel) bijlage(n) toevoegen; 4. de gegevens controleren en indienen. Deze stappen worden in de volgende paragrafen beschreven. Ook beschrijven we hoe u: een bijlage kunt toevoegen aan een verzoek, nadat u dit heeft ingediend; een verzoek kunt herindienen, wanneer de rechtbank u vraagt om aanvullende informatie; een verzoek kunt intrekken. 1.1 Soort verzoek selecteren Klik op het pijltje openen. achter Selecteer een verzoektype om het menu met verzoeksoorten te Klik op een naam om een verzoek te selecteren. In dit voorbeeld Ontslag personeel.

5 Werkinstructie Verzoeken in Mijn Rechtspraak - Toezicht pagina 5 van 12 Nadat u een verzoektype hebt geselecteerd, komt u in het scherm Invoer gegevens. Zie hiervoor de volgende paragraaf. Per ongeluk het verkeerde verzoek geselecteerd? Klik dan onder de verzoekgegevens op de knop <Vorige>. 1.2 Verzoekgegevens invoeren In deze stap vult u de verzoekgegevens in en geeft u aan of het een spoedverzoek betreft. Het invullen van de tekstvelden Ieder verzoek heeft specifieke velden waar u informatie kunt invoeren. Velden met een * (sterretje) zijn verplicht om in te vullen. In de toelichting kunt u extra informatie toevoegen. U kunt hier maximaal tekens gebruiken (ong. 3-4 A4 pagina s). Let op: het is niet de bedoeling dat u twee (aparte) verzoeken maakt wanneer u meer dan tekens wilt gebruiken. U gaat dan als volgt te werk: o In het veld Toelichting voegt u beknopt de onderbouwing/toelichting toe. o Extra informatie verwerkt u in een document die u als bijlage (PDFdocument) toevoegt aan het verzoek. Dit doet u in stap 3 (zie ook paragraaf 1.3). Het verzoek markeren met spoed Het is mogelijk om aan te geven dat het verzoek spoed heeft. Dit verzoek verschijnt in de werkomgeving van de rechtbank met een apart label (Spoed: Ja). Om het verzoek een spoedindicatie mee te geven, vinkt u het vakje Spoed? aan. Let op: u kunt het verzoek alleen in deze stap een spoedmarkering geven!

6 Werkinstructie Verzoeken in Mijn Rechtspraak - Toezicht pagina 6 van 12 Als u alle benodigde gegevens hebt ingevuld, klikt u op de knop <Volgende>. 1.3 Bijlagen toevoegen aan een verzoek U komt nu in het scherm Uploaden bijlage(n). Let op: u kunt alleen PDF-bestanden toevoegen. Deze mogen niet groter zijn dan 10MB. In de bestandsnaam mogen geen speciale (diakritische) tekens voorkomen zoals?,!, &, ñ, ë, è, ă, ô en ç. Selecteer het Soort bijlage en vul de titel in. Dit kan een beknopte omschrijving van het bijgevoegde bestand zijn, maar u kunt ook de naam van het bestand hier invullen (of kopiëren). Klik op de knop <Bestand kiezen> en selecteer een document op de computer. Na de selectie van uw document klikt u op <Bijlage toevoegen>. Het bestand verschijnt nu onder de knop <Volgende>. U kunt eventueel meer bijlagen toevoegen door bovenstaande stappen te herhalen. Wanneer u geen bijlagen meer wilt toevoegen, klikt u op de knop <Volgende>.

7 Werkinstructie Verzoeken in Mijn Rechtspraak - Toezicht pagina 7 van 12 Let op: hebt u per ongeluk een foutief document toegevoegd, neem dan contact op met de rechtbank. De werkafspraak hiervoor is dat u een extern bericht stuurt op het niveau van de zaak (of verzoek). Medewerkers van de rechtbank kunnen dit document uit het dossier verwijderen. 1.4 Het verzoek controleren en indienen In deze stap controleert u of het verzoek juist is ingevuld. Klik op de knop <Vorige> om één of enkele stappen terug te gaan indien u het verzoek wilt wijzigen. Klik op de knop <Dien verzoek in> om het verzoek te versturen. 1.5 Een bijlage toevoegen aan een reeds ingediend verzoek U kunt ook achteraf extra documenten toevoegen aan het verzoek. Bijvoorbeeld wanneer de RC om meer informatie vraagt. Ga hiervoor naar Verzoeken in het Overzicht van de zaak en klik op een bestaand verzoek. De details van het verzoek worden nu getoond. Klik op de knop <Document toevoegen>. Voer de stappen uit de vorige paragraaf uit om één of meer bijlagen toe te voegen.

8 Werkinstructie Verzoeken in Mijn Rechtspraak - Toezicht pagina 8 van 12 Let op: Wanneer u achteraf bijlagen toevoegt aan een verzoek, krijgt de rechtbank hier geen aparte notificatie van. De werkafspraak voor deze situatie is dat u een extern bericht verstuurt om de rechtbank hiervan op de hoogte te stellen. Dit doet u door een bericht te versturen ín het verzoek bij Communicatie (onder het verzoek). Eventuele berichten die u onder het kopje Berichten ziet horen bij de zaak. De berichtgeving onder Communicatie hoort bij het verzoek. Let op: wanneer het verzoek is afgerond kunt u binnen dit verzoek geen berichten meer versturen naar de rechtbank. Dit kan uiteraard nog wel binnen de zaak. 1.6 Een verzoek herindienen wanneer de rechtbank meer informatie nodig heeft Wanneer u een verzoek hebt ingediend, zal de rechtbank het behandelen. De status van het verzoek is dan Te behandelen.

9 Werkinstructie Verzoeken in Mijn Rechtspraak - Toezicht pagina 9 van 12 De rechtbank kan het verzoek toe- of afwijzen, toewijzen onder voorwaarden of gedeeltelijk toewijzen. In al deze gevallen is het verzoek afgehandeld. Soms kan de rechtbank nog geen besluit nemen en is er meer informatie nodig. U ontvangt in dit geval een extern bericht waarin staat welke informatie nog ontbreekt. Ook wordt het verzoek weer opengezet, zodat u de gevraagde informatie kunt toevoegen aan het bestaande verzoek. De status van het verzoek is Meer informatie nodig. Achter het kopje Verzoeken ziet u een pennetje dat aangeeft dat er een verzoek open staat (of in concept staat). Open het verzoek door het aan te klikken en ga naar het onderdeel Communicatie. Hier ziet u welke informatie de rechtbank nog opgevraagd heeft. Let op: U vult het bestaande verzoek aan door de gegevens van het verzoek aan te passen of de toelichting aan te vullen (zie stap 1: Invoer gegevens), of door een bijlage toe te voegen (zie stap 2: Uploaden bijlage(n)). U typt dus GEEN reactie in het onderdeel Communicatie. Klik op de knop <Volgende> tot u bij stap 3: Controleren en indienen bent. Nu verschijnt de knop <Herindienen verzoek> waarmee u het aangevulde verzoek indient bij de rechtbank.

10 Werkinstructie Verzoeken in Mijn Rechtspraak - Toezicht pagina 10 van Een verzoek intrekken Wanneer u een verzoek hebt ingediend, kunt u achteraf besluiten het verzoek in te trekken. Dit kan zolang het verzoek de status Te behandelen heeft, of wanneer de rechtbank Meer informatie nodig heeft. Daartoe opent u het ingediende verzoek en klik u op de knop <Verzoek intrekken>. In het venster dat nu verschijnt, moet u een toelichting invullen. Met de knop <Bewaren> trekt u het verzoek in en wordt uw toelichting naar de rechtbank verzonden. Het verzoek krijgt de status Ingetrokken door uitvoerder en blijft zichtbaar voor u en voor de rechtbank. 1.8 Automatisch opslaan van verzoeken Wanneer u langer dan 15 minuten niet actief bent op Mijn Rechtspraak, wordt u vanwege veiligheidsredenen automatisch uitgelogd. Vlak voor het uitloggen wordt een conceptverzoek automatisch opgeslagen. Let op: dit gebeurt alleen als u minimaal het Verzoektype hebt ingevuld. Conceptverzoeken zijn niet inzichtelijk voor de rechtbank. Nadat u bent uitgelogd, komt u na opnieuw inloggen automatisch terecht in het opdrachtenoverzicht. Zoek naar de opdracht waar een pennetje bij staat; dit betekent dat er ergens in die opdracht nog een concept openstaat. Dit pennetje ziet u bij een cluster (indien van toepassing) ook bij de zaak waar het concept staat en vervolgens in die zaak bij de verzoeken. Zoek naar het verzoek met de status Concept.

11 Werkinstructie Verzoeken in Mijn Rechtspraak - Toezicht pagina 11 van 12 2 Verzoekgegevens inzien en opslaan voor het archief 2.1 De verzoekgegevens inclusief documenten bekijken In het Overzicht van de zaak ziet u onder Verzoeken de ingediende verzoeken. Ook ziet u hier de status van het verzoek. Klik op het verzoektype, in dit voorbeeld Postblokkade, om de details te bekijken. Hier kunt u de verzoekgegevens bekijken, opslaan of afdrukken. Daarnaast kunt u de ingediende documenten bekijken of opslaan. Als een verzoek is goedgekeurd, wordt dit bovenin het verzoek weergegeven, inclusief de naam van de behandelaar en eventuele toelichting. Om de verzoekdetails te sluiten klikt u op het kruisje rechts bovenin. Wilt u alle verzoeken verbergen in het zaakdetailoverzicht, klik dan op het mini-pijltje ^ rechtsboven.

12 Werkinstructie Verzoeken in Mijn Rechtspraak - Toezicht pagina 12 van De verzoekgegevens als PDF bekijken en eventueel printen Om de verzoekgegevens te bekijken en eventueel af te drukken, klikt u op het verzoek. Klik hierna op het printersymbool rechts bovenin. Het printscherm van de webbrowser wordt nu geopend. Vanuit hier kunt u het verzoek afdrukken of opslaan als PDF (afhankelijk van de computerinstellingen). Wilt u terugkeren naar het overzicht, sluit dan het tabblad Print verzoek via het kruisje van dit tabblad. 2.3 Documenten van een verzoek bekijken en/of opslaan Om de documenten van het verzoek te bekijken, klikt u op het downloadsymbool aan de rechterzijde van het document. Te vinden in de kolom Download. Het volgende scherm dat geopend wordt, is afhankelijk van de browser die u gebruikt. In de meeste gevallen hebt u de keuze om het document te openen of op te slaan. Druk hierna op <OK>.

Werkinstructie Verzoeken

Werkinstructie Verzoeken Werkinstructie Verzoeken In Mijn Rechtspraak Toezicht Dit document bevat de alternatieve tekst van het origineel. Dit document is bedoeld voor mensen met een visuele beperking, zoals slechtzienden en blinden.

Nadere informatie

Werkinstructie Verzoeken in Mijn Rechtspraak Toezicht

Werkinstructie Verzoeken in Mijn Rechtspraak Toezicht Werkinstructie Verzoeken in Mijn Rechtspraak Toezicht Deze werkinstructie beschrijft: het indienen van een verzoek, het markeren van het verzoek met een spoedindicatie, het toevoegen van PDF-documenten

Nadere informatie

Werkinstructie Een bericht met bijlage(n) versturen

Werkinstructie Een bericht met bijlage(n) versturen Werkinstructie Een bericht met bijlage(n) versturen In Mijn Rechtspraak - Toezicht Bij het versturen van een zaaksbericht vanuit Mijn Rechtspraak Toezicht is het mogelijk om bijlage(n) toe te voegen. Bijvoorbeeld

Nadere informatie

Werkinstructie het Financieel verslag en overige documenten indienen/raadplegen

Werkinstructie het Financieel verslag en overige documenten indienen/raadplegen Werkinstructie het Financieel verslag en overige documenten indienen/raadplegen in Mijn Rechtspraak Toezicht Om het financieel verslag in te dienen, maak je gebruik van Mijn Rechtspraak Toezicht. Vanuit

Nadere informatie

Werkinstructie Een bericht met bijlage(n) versturen

Werkinstructie Een bericht met bijlage(n) versturen Werkinstructie Een bericht met bijlage(n) versturen In Mijn Rechtspraak - Toezicht Bij het versturen van een zaaksbericht vanuit Mijn Rechtspraak Toezicht is het mogelijk om bijlage(n) toe te voegen. Bijvoorbeeld

Nadere informatie

Werkinstructie Een bericht met bijlage(n) versturen

Werkinstructie Een bericht met bijlage(n) versturen Werkinstructie Een bericht met bijlage(n) versturen In Mijn Rechtspraak - Toezicht Bij het versturen van een zaaksbericht vanuit Mijn Rechtspraak Toezicht is het mogelijk om bijlage(n) toe te voegen. Bijvoorbeeld

Nadere informatie

Werkinstructie Inloggen en machtigingen in Mijn Rechtspraak Toezicht

Werkinstructie Inloggen en machtigingen in Mijn Rechtspraak Toezicht Werkinstructie Inloggen en machtigingen in Mijn Rechtspraak Toezicht Deze werkinstructie beschrijft hoe u inlogt op Mijn Rechtspraak en hoe u toegang verleent aan medewerkers. laatst gewijzigd: 31-8-2018

Nadere informatie

Werkinstructie Een zaak afwikkelen In Mijn Rechtspraak Toezicht

Werkinstructie Een zaak afwikkelen In Mijn Rechtspraak Toezicht Werkinstructie Een zaak afwikkelen In Mijn Rechtspraak Toezicht Deze werkinstructie beschrijft de handelingen om in Mijn Rechtspraak- Toezicht een zaak af te wikkelen. laatst gewijzigd: 18-7-2019 Werkinstructie

Nadere informatie

Werkinstructie Voortgangsverslag maken

Werkinstructie Voortgangsverslag maken Werkinstructie Voortgangsverslag maken In Mijn Rechtspraak - Toezicht Voortgangsverslagen dient u in via Mijn Rechtspraak Toezicht. Voor een cluster van zaken, dient u per zaak een voortgangsverslag in.

Nadere informatie

Werkinstructie Een zaak afwikkelen In Mijn Rechtspraak Toezicht

Werkinstructie Een zaak afwikkelen In Mijn Rechtspraak Toezicht Werkinstructie Een zaak afwikkelen In Mijn Rechtspraak Toezicht Deze werkinstructie beschrijft de handelingen om in Mijn Rechtspraak- Toezicht een zaak af te wikkelen. laatst gewijzigd: 18-12-2018 Werkinstructie

Nadere informatie

Werkinstructie Inloggen en machtigingen

Werkinstructie Inloggen en machtigingen Werkinstructie Inloggen en machtigingen In Mijn Rechtspraak Toezicht Dit document bevat de alternatieve tekst van het origineel. Dit document is bedoeld voor mensen met een visuele beperking, zoals slechtzienden

Nadere informatie

Werkinstructie Voorgangsverslag maken

Werkinstructie Voorgangsverslag maken Werkinstructie Voorgangsverslag maken In Mijn Rechtspraak Toezicht Dit document bevat de alternatieve tekst van het origineel. Dit document is bedoeld voor mensen met een visuele beperking, zoals slechtzienden

Nadere informatie

Werkinstructie Voorgangsverslag maken

Werkinstructie Voorgangsverslag maken Werkinstructie Voorgangsverslag maken In Mijn Rechtspraak Toezicht Dit document bevat de alternatieve tekst van het origineel. Dit document is bedoeld voor mensen met een visuele beperking, zoals slechtzienden

Nadere informatie

Werkinstructie Een zaak afwikkelen

Werkinstructie Een zaak afwikkelen Werkinstructie Een zaak afwikkelen In Mijn Rechtspraak Toezicht Dit document bevat de alternatieve tekst van het origineel. Dit document is bedoeld voor mensen met een visuele beperking, zoals slechtzienden

Nadere informatie

Een zaak afwikkelen In Mijn Rechtspraak Toezicht

Een zaak afwikkelen In Mijn Rechtspraak Toezicht Een zaak afwikkelen In Mijn Rechtspraak Toezicht Deze werkinstructie beschrijft de handelingen om in Mijn Rechtspraak- Toezicht een zaak af te wikkelen. 28-4-2016 Spir-it Werkinstructie Afwikkelen van

Nadere informatie

Werkinstructie. voor vreemdelingenadvocaten

Werkinstructie. voor vreemdelingenadvocaten Werkinstructie voor vreemdelingenadvocaten Inhoudsopgave 1 Inloggen op Mijn Rechtspraak... 3 2 Een nieuw verzoek indienen... 7 3 Terugkeren naar startpagina...13 4 Lopende zaken...14 5 Zaak inzien...15

Nadere informatie

Werkinstructie Inloggen en machtigingen in Mijn Rechtspraak Toezicht

Werkinstructie Inloggen en machtigingen in Mijn Rechtspraak Toezicht Werkinstructie Inloggen en machtigingen in Mijn Rechtspraak Toezicht Deze werkinstructie beschrijft hoe je kunt inloggen op Mijn Rechtspraak en hoe je toegang kunt verlenen aan medewerkers. laatst gewijzigd:

Nadere informatie

Werkinstructie. voor vreemdelingenadvocaten

Werkinstructie. voor vreemdelingenadvocaten Werkinstructie voor vreemdelingenadvocaten Inhoudsopgave 1 Inloggen op Mijn Rechtspraak... 4 2 Een nieuw verzoek indienen... 6 3 Terugkeren naar startpagina...11 4 Zaken...12 4.1 Overzicht van uw zaken...12

Nadere informatie

Werkinstructie Het voortgangsverslag maken, publiceren en bijwerken in Mijn Rechtspraak Toezicht

Werkinstructie Het voortgangsverslag maken, publiceren en bijwerken in Mijn Rechtspraak Toezicht Werkinstructie Het voortgangsverslag maken, publiceren en bijwerken in Mijn Rechtspraak Toezicht U dient het voortgangsverslag via Mijn Rechtspraak Toezicht in te dienen. Wanneer de termijn van het voortgangsverslag

Nadere informatie

Werkinstructie. Voor advocaten Civiel vorderingen met verplichte procesvertegenwoordiging in eerste aanleg

Werkinstructie. Voor advocaten Civiel vorderingen met verplichte procesvertegenwoordiging in eerste aanleg Werkinstructie Voor advocaten Civiel vorderingen met verplichte procesvertegenwoordiging in eerste aanleg Inhoudsopgave 1 Inloggen op Mijn Rechtspraak... 3 2 Een nieuwe zaak indienen... 5 3 Terugkeren

Nadere informatie

Werkinstructie. Voor vreemdelingenadvocaten

Werkinstructie. Voor vreemdelingenadvocaten Werkinstructie Voor vreemdelingenadvocaten Dit document bevat de alternatieve tekst van het origineel. Dit document is bedoeld voor mensen met een visuele beperking, zoals slechtzienden en blinden. Inhoud

Nadere informatie

Werkinstructie. Voor advocaten Civiel vorderingen met verplichte procesvertegenwoordiging in eerste aanleg

Werkinstructie. Voor advocaten Civiel vorderingen met verplichte procesvertegenwoordiging in eerste aanleg Werkinstructie Voor advocaten Civiel vorderingen met verplichte procesvertegenwoordiging in eerste aanleg Inhoudsopgave 1 Inloggen op Mijn Rechtspraak... 4 2 Een nieuwe zaak indienen... 6 3 Vordering Eerste

Nadere informatie

1. Inleiding Wat is MijnRevalidatieFriesland? Wat is DigiD? 3 DigiD aanvragen 3

1. Inleiding Wat is MijnRevalidatieFriesland? Wat is DigiD? 3 DigiD aanvragen 3 Inhoud 1. Inleiding 3 1.1 Wat is MijnRevalidatieFriesland? 3 1.2 Wat is DigiD? 3 DigiD aanvragen 3 2. Inloggen en uitloggen 4 2.1 Inloggen 4 2.2 Uitloggen 5 3. Hoe werken de verschillende onderdelen? 6

Nadere informatie

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in KraamZorgCompleet, zijn een aantal instellingen nodig:

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in KraamZorgCompleet, zijn een aantal instellingen nodig: Hoofdstuk 1 ZorgMail instellen en gebruiken Vanuit KraamZorgCompleet is het voortaan mogelijk om via ZorgMail beveiligd te communiceren met andere partijen in de zorg, mits zij ook zijn aangesloten bij

Nadere informatie

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ In deze uitgebreide handleiding vindt u instructies om met Reviews in the Cloud aan de slag te gaan. U kunt deze handleiding ook downloaden (PDF). TIP: De navigatie

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. e-kracht is ontwikkeld door:

Gebruikershandleiding. e-kracht is ontwikkeld door: Gebruikershandleiding e-kracht is ontwikkeld door: Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Het e-kracht account...4 2.1 Contacten toevoegen... 6 2.2 Een dagboek bijhouden... 7 2.3 Links beheren... 8 2.4 Een fotoalbum

Nadere informatie

Handleiding ABZ Digitaal Paspoort

Handleiding ABZ Digitaal Paspoort Handleiding ABZ Digitaal Paspoort ABZ 2012 Op alle door ABZ Nederland bv verleende diensten en door ABZ Nederland bv geleverde producten zijn de algemene voorwaarden van ABZ van toepassing. U kunt deze

Nadere informatie

Klanthandleiding Digitale Services. Versie 1.0

Klanthandleiding Digitale Services. Versie 1.0 Klanthandleiding Digitale Services Versie 1.0 Inhoudsopgave 1 Systeemeisen/Inloggen... 3 1.1 Systeemeisen... 3 1.2 Inloggen... 3 2 Algemeen... 4 3 Dashboard... 5 3.1 Algemeen... 5 3.2 Taken... 5 3.2.1

Nadere informatie

4.1 4.2 5.1 5.2 6.1 6.2 6.3 6.4

4.1 4.2 5.1 5.2 6.1 6.2 6.3 6.4 Handleiding CMS Inhoud 1 Inloggen 2 Algemeen 3 Hoofdmenu 4 Pagina s 4.1 Pagina s algemeen 4.2 Pagina aanpassen 5 Items 5.1 Items algemeen 5.2 Item aanpassen 6 Editor 6.1 Editor algemeen 6.2 Afbeeldingen

Nadere informatie

Inloggen. Open Internet Explorer en vul het adres: http://webmail.kpoa.nl in de adresbalk in.

Inloggen. Open Internet Explorer en vul het adres: http://webmail.kpoa.nl in de adresbalk in. Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inloggen... 2 Inloggen... 2 Wachtwoord wijzigen... 3 Postvak IN... 4 Controleren op nieuwe E-mail... 4 Bericht schrijven... 5 Ontvangers toevoegen... 5 Antwoorden... 10

Nadere informatie

Handleiding Solera Digitaal Paspoort

Handleiding Solera Digitaal Paspoort Handleiding Solera Digitaal Paspoort Solera 2018 Op alle door Solera verleende diensten en door Solera geleverde producten zijn de algemene voorwaarden van Solera Nederland B.V. van toepassing. U kunt

Nadere informatie

Klikt u op dan komt er een scherm of u dit bestand wilt of

Klikt u op dan komt er een scherm of u dit bestand wilt of Enkele nuttige tips om met VARB te werken. U start uw internetbrowser en gaat naar https://www.varb.nl er komt een schermpje Certificaat bevestigen, klik op OK. Het volgende scherm is Voer Pin in, u vult

Nadere informatie

Peridos Handleiding Notificaties en uitslagen NIPT

Peridos Handleiding Notificaties en uitslagen NIPT Peridos Handleiding Notificaties en uitslagen NIPT Plaats: Utrecht Datum: 18-09-2017 Auteur: Landelijk beheer Peridos Versie: 1.1 1. Inleiding Peridos ondersteunt de digitale labworkflow voor de NIPT.

Nadere informatie

HANDLEIDING APPRENTICE (voor leerlingen)

HANDLEIDING APPRENTICE (voor leerlingen) (voor leerlingen) Inhoudsopgave 1. Inloggen 3 2. Overzicht Dashboard 4 - Naar je werkstuk 4 3. De werkstukpagina 5 - Kolom rechts: 6 Agenda 6 Berichten 7 Tools: 8 - Stappenplan 8 - Logboek 9 - Bronnenlijst

Nadere informatie

Handleiding Berichtensysteem. Multitask ICT bv

Handleiding Berichtensysteem. Multitask ICT bv Handleiding Berichtensysteem Multitask ICT bv Inhoudsopgave 1 Inloggen 3 2 Berichten 4 2.1 Berichten bekijken 5 2.1.1 Ongelezen berichten 5 2.1.2 Zoeken 5 2.1.3 Berichten accorderen 5 2.1.4 Bericht gelezen

Nadere informatie

Online aanvragen - Gebruikershandleiding. Online aanvragen Gebruikershandleiding

Online aanvragen - Gebruikershandleiding. Online aanvragen Gebruikershandleiding Online aanvragen Gebruikershandleiding 01 / 11 Online aanvragen Gebruikershandleiding Inhoud Inloggen registreren Wachtwoord vergeten Mijn account Mijn account - Functies Het aanvraagformulier Het aanvraagformulier

Nadere informatie

Handleiding nieuwsbrief

Handleiding nieuwsbrief Polakkenweg 3 Postbus 12 9422 ZG Smilde Telefoon (0592) 42 02 00 Fax (0592) 41 58 43 Email post@fontijn.nl www.fontijn.nl Handleiding nieuwsbrief Om in het nieuwsbrief systeem te komen vult u het volgende

Nadere informatie

HANDLEIDING MIJN ZOVIE

HANDLEIDING MIJN ZOVIE HANDLEIDING MIJN ZOVIE Inhoud Welkom bij Zovie... 2 Laptop of telefoon... 2 Snelkoppeling op de telefoon instellen... 2 Inloggen... 3 Wachtwoord opvragen... 3 Hoofdpagina... 5 Tijdschrijven... 5 Aantal

Nadere informatie

Handleiding ELO. Handleiding. Electronische Leeromgeving (ELO)

Handleiding ELO. Handleiding. Electronische Leeromgeving (ELO) Handleiding ELO Handleiding Electronische Leeromgeving (ELO) 1 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Inloggen... 4 Opbouw van de ELO... 5 2.1 Je bent ingelogd, wat nu?... 5 2.2 Klaslokaal... 6 2.2.1 Ondersteunende

Nadere informatie

GEBRUIKERS HANDLEIDING

GEBRUIKERS HANDLEIDING GEBRUIKERS HANDLEIDING www.doenkids.nl INHOUDSOPGAVE HOOFDSTUK 01 Inloggen 3 HOOFDSTUK 04 Programma s maken 7 HOOFDSTUK 02 Activiteiten 3 HOOFDSTUK 05 Media 14 HOOFDSTUK 03 Voorbeeldprogramma s 6 HOOFDSTUK

Nadere informatie

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 4 3 Loonstroken inzien 5 4 Verlof 6 5 Verlofoverzicht afdeling / bedrijf 8 6 Verjaardagen 9 7 Declaraties en mutaties

Nadere informatie

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 4 3 Loonstroken inzien 5 4 Verlof 6 5 Verlofoverzicht afdeling / bedrijf 8 6 Verjaardagen 9 7 Declaraties en mutaties

Nadere informatie

Het instroomproces* Medewerkers. Siza entree

Het instroomproces* Medewerkers. Siza entree Het instroomproces* Medewerkers Siza entree Inhoudsopgave 1. INLOGGEN IN ONS... 3 2. EEN NIEUWE CLIËNT TOEVOEGEN IN ONS... 5 3. EEN CLIËNT OPZOEKEN IN ONS... 6 4. LOCATIE TOEKENNEN... 7 5. MEDEWERKER RELATIE

Nadere informatie

Handleiding mijn.siloah.nl

Handleiding mijn.siloah.nl Handleiding mijn.siloah.nl Siloah biedt de mogelijkheid om uw begeleidingsplan en de dagelijkse rapportage, of dit van de cliënt waarvan u vertegenwoordiger bent, in te zien. Voor het inloggen heeft u

Nadere informatie

Handleiding PE online Professionals. Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting

Handleiding PE online Professionals. Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting Handleiding PE online Professionals Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Hoofdstuk 1 Inlog... 3 Hoofdstuk 2 Hoofdscherm... 5 Hoofdstuk 3 Mijn dossier...

Nadere informatie

HRM-Reviews Handleiding voor manager

HRM-Reviews Handleiding voor manager HRM-Reviews Handleiding voor de manager In deze uitgebreide handleiding vindt u instructies om met HRM-Reviews aan de slag te gaan. U kunt deze handleiding ook downloaden (PDF). TIP: De navigatie in een

Nadere informatie

Update documentatie. KraamZorgCompleet versie 3.3. KraamzorgCompleet versie 3.3

Update documentatie. KraamZorgCompleet versie 3.3. KraamzorgCompleet versie 3.3 Update documentatie KraamZorgCompleet versie 3.3 KraamzorgCompleet versie 3.3 Inhoudsopgave Update documentatie versie 3.3 Hoofdstuk 1 Tarieven per verzekeringsconcern...1 1.1 Verzekeringsconcerns...1

Nadere informatie

Klanthandleiding. Versie 2.0

Klanthandleiding. Versie 2.0 Klanthandleiding Versie 2.0 Inhoudsopgave 1. SYSTEEMEISEN/INLOGGEN... 3 1.1 SYSTEEMEISEN... 3 1.2 INLOGGEN... 3 2. ALGEMEEN... 4 3. DASHBOARD... 5 3.1 ALGEMEEN... 5 3.2 UW TAKEN... 5 3.3 TAKEN... 6 3.3.1

Nadere informatie

Handleiding Evaluatieplatform Aanbieder

Handleiding Evaluatieplatform Aanbieder Handleiding Evaluatieplatform Aanbieder Versie 3 http://evaluatie.q-keurmerk.nl/ 1 Inhoudsopgave 1. Als aanbieder registreren... 3 2. Inloggen... 4 3. Cursus laten evalueren... 5 1. Inloggen als aanbieder

Nadere informatie

Cliënthandleiding Aangifte service. Versie 6.0

Cliënthandleiding Aangifte service. Versie 6.0 Cliënthandleiding Aangifte service Versie 6.0 Inhoudsopgave 1 Inloggen/systeemeisen... 3 1.1 Systeemeisen...3 1.2 Inloggen op het portaal...3 2 Aangifte Service... 4 2.1 Inleiding...4 2.2 Het aangifte

Nadere informatie

Handleiding Projectnet. 1. Een account aanmaken. Hoofdmenu

Handleiding Projectnet. 1. Een account aanmaken. Hoofdmenu Handleiding Projectnet 1. Een account aanmaken ProjectNet is een persoonsgebonden systeem. Daarom moet u zich inloggen met een persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. Wanneer u nog nooit met ProjectNet

Nadere informatie

Handleiding Fotopagina

Handleiding Fotopagina Handleiding Fotopagina Leden van de Vrienden van de Pyreneese berghond kunnen een album aanmaken op onze fotopagina. Per lid/gezin is één album van maximaal 250 foto's beschikbaar. Deze handleiding bestaat

Nadere informatie

Hoofdstuk 5. Accountgegevens Hoofdstuk 6. Contact Mennens Hoofdstuk 7. Uitloggen Mennens Certificaten... 24

Hoofdstuk 5. Accountgegevens Hoofdstuk 6. Contact Mennens Hoofdstuk 7. Uitloggen Mennens Certificaten... 24 Gebruiksaanwijzingen Inhoudsopgave gebruiksaanwijzingen Mennens Certificaten Hoofdstuk 1. Beginnen en inloggen op Mennens Certificaten... 3-1.1 Taal keuze... 3-1.2 Inloggen... 4 Hoofdstuk 2. Het Startscherm

Nadere informatie

HANDLEIDING scoolfolio OUDER

HANDLEIDING scoolfolio OUDER HANDLEIDING Inleiding Hoofdmenu pagina 3 Het portfolio pagina 5 Mappen aanmaken pagina 6 Bestanden toevoegen aan het portfolio pagina 7 Een foto bestand bekijken pagina 9 Een niet-foto bestand bekijken

Nadere informatie

MyBroker. Gebruikershandleiding

MyBroker. Gebruikershandleiding MyBroker Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1. WAT MOET IK DOEN OM TOEGANG TE KRIJGEN TOT MIJN KLANTENZONE?... 3 1.1. PER E-MAIL... 3 1.2. VIA ONZE WEBSITE... 4 2. DE TOEGANG TOT MYBROKER... 5 3. CONSULTATIE

Nadere informatie

Dossier Instellingen. Inhoudsopgave. Inleiding

Dossier Instellingen. Inhoudsopgave. Inleiding Dossier Instellingen Inhoudsopgave Inleiding Dossier instellingen Dossier Meetinstrumenten Meetinstrumenten importeren Nieuwe meetinstrumenten importeren met bestaande meetinstrumenten Richtlijnen Richtlijnen

Nadere informatie

Meetinstrumenten Inhoudsopgave:

Meetinstrumenten Inhoudsopgave: Meetinstrumenten Inhoudsopgave: Openen van de meetinstrumenten 2 Selecteren meetinstrumenten voor een patiënt /cliënt 4 Meetinstrument naar de patiënt / cliënt sturen 6 Inlezen meetresultaten 10 Bekijken

Nadere informatie

2016 KindKans SWV VO Deventer (VO2303)

2016 KindKans SWV VO Deventer (VO2303) 1. Ga naar www.kindkans.net, klik op de juiste organisatie (fig. 1) en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord, klik op aanmelden (fig. 2) Je bent nu succesvol aangemeld als (naam, functie) in de regio

Nadere informatie

Hoe maak ik mijn portfolio?

Hoe maak ik mijn portfolio? Hoe maak ik mijn portfolio? Handleiding bij het aanmaken en invullen van het eportfolio voor medewerkers in de meubel- en interieurbouwbranche Het eportfolio wordt beschikbaar gesteld door het Expertisecentrum

Nadere informatie

Werkinstructie. Voor advocaten Civiel

Werkinstructie. Voor advocaten Civiel Werkinstructie Voor advocaten Civiel Dit document bevat de alternatieve tekst van het origineel. Dit document is bedoeld voor mensen met een visuele beperking, zoals slechtzienden en blinden. Inhoud Inloggen

Nadere informatie

Instructiekaart F4-58 > Verkopen per kas (Z-bon) verwerken

Instructiekaart F4-58 > Verkopen per kas (Z-bon) verwerken Voor het verwerken van de Z-bon is een boekingsstempel nodig. Bij de stappen wordt dit boekingsstempel als voorbeeld gebruikt: Boekingsstempel Nr.: K0705 Grootboekrekening Debet Credit 1000 Kas 1.844,50

Nadere informatie

Handleiding mijn.svro.nl

Handleiding mijn.svro.nl Handleiding mijn.svro.nl SVRO biedt de mogelijkheid om uw zorgplan en de dagelijkse rapportage, of dit van de cliënt waarvan u vertegenwoordiger bent, in te zien. Voor het inloggen heeft u nodig: - Computer

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Hoe gebruiken? Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1. WAT MOET IK DOEN OM TOEGANG TE KRIJGEN TOT MIJN KLANTENZONE?... 3 2. NAAR UW KLANTENZONE GAAN... 4 3. CONSULTATIE VAN UW GEGEVENS... 6 3.1. MIJN ALGEMENE

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Self Service Voor Medewerkers

Gebruikershandleiding Self Service Voor Medewerkers Gebruikershandleiding Self Service Voor Medewerkers Inhoud 1. Algemeen... 3 2. Inloggen... 6 3. De module HR Self Service... 7 4. De taakbalk aan de linkerzijde... 8 5. Het afhandelen van openstaande taken...

Nadere informatie

Automatische conversie banknummers naar het IBAN formaat

Automatische conversie banknummers naar het IBAN formaat Automatische conversie banknummers naar het IBAN formaat Sdu Advocatensupport Sdu Uitgevers www.scherpinsupport.nl september 2013 1 Inhoudsopgave Overzicht... 3 Converteren banknummers... 3 Rapport maken...

Nadere informatie

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in Intramed, zijn een aantal instellingen nodig:

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in Intramed, zijn een aantal instellingen nodig: Hoofdstuk 1 ZorgMail instellen en gebruiken Via Intramed en de applicatie ZorgMail van E-novation Lifeline, kunt u elektronisch en beveiligd gegevens uitwisselen met andere zorgverleners. Dit gaat via

Nadere informatie

Online aanvragen - Gebruikershandleiding. Online aanvragen Gebruikershandleiding

Online aanvragen - Gebruikershandleiding. Online aanvragen Gebruikershandleiding Online aanvragen Gebruikershandleiding 01 / 11 Online aanvragen Gebruikershandleiding Inhoud Inloggen registreren Wachtwoord vergeten Mijn account Mijn account - Functies Het aanvraagformulier Het aanvraagformulier

Nadere informatie

Handleiding gebruik Citymail

Handleiding gebruik Citymail Handleiding gebruik Citymail Versie : 4.0.1 Jaar : 2014 Auteur : Citymail BV / Charly Traarbach Citymail BV Copyright 1 Citymail BV, Nederland 2014 Niets uit dit document mag worden vermenigvuldigd en/of

Nadere informatie

ZIVVER Gebruikershandleiding

ZIVVER Gebruikershandleiding Versie: 2.0 Datum: 11 april 2017 support@zivver.com www.zivver.com Inhoud Welkom bij ZIVVER!... 3 1. Inloggen in je online veilige postvak... 4 2. Stuur een veilig bericht vanuit je online veilige postvak...

Nadere informatie

Augustus Handleiding Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid

Augustus Handleiding Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid Augustus 2018 Handleiding Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid Augustus 2018 Inhoudsopgave Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid... 3 Account aanmaken... 4 Gegevens invullen... 5 Home pagina... 6 Mijn

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Vertaalplatform

Gebruikershandleiding Vertaalplatform Gebruikershandleiding Vertaalplatform Context Talen, 2014 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Gebruikershandleiding Vertaalplatform Context Talen... 1 Inloggen... 1 Browsers... 1 Wachtwoord wijzigen... 2

Nadere informatie

Via de Postbus in Mijn Orbis kunt u communiceren met de afdeling HR door middel van HR aanvragen.

Via de Postbus in Mijn Orbis kunt u communiceren met de afdeling HR door middel van HR aanvragen. Werkinstructie Postbus Mijn Orbis Via de Postbus in Mijn Orbis kunt u communiceren met de afdeling HR door middel van HR aanvragen. HR aanvragen Indien u vragen heeft aan HR, bijv. over de CAO of over

Nadere informatie

Klik op de tegel Leerwinstplan. Klik op de tegel Leerlingprofiel. Selecteer links bovenin een leerling en domein uit de lijst

Klik op de tegel Leerwinstplan. Klik op de tegel Leerlingprofiel. Selecteer links bovenin een leerling en domein uit de lijst Leerlingprofiel - Pedagogisch en didactisch handelen invoeren Klik op de tegel Leerlingprofiel Selecteer links bovenin een leerling en domein uit de lijst Klik bij Pedagogisch en didactisch handelen op

Nadere informatie

Ooievaarspas.nl. Handleiding voor aanbieders: beheeromgeving

Ooievaarspas.nl. Handleiding voor aanbieders: beheeromgeving Ooievaarspas.nl Handleiding voor aanbieders: beheeromgeving Versie 1.4 29-04-2015 Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 1.1 Voor u start 3 1.2 Verantwoordelijkheid 3 1.3 Vragen 3 2. Toegang 4 2.1 Inloggen 4 2.2

Nadere informatie

Handleiding PE online Professionals. Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting

Handleiding PE online Professionals. Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting Handleiding PE online Professionals Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Hoofdstuk 1 Inlog... 3 Hoofdstuk 2 Hoofdscherm... 4 Hoofdstuk 3 Mijn gegevens...

Nadere informatie

HANDLEIDING BUDGETHOUDER. ProActive Fiatteren. Versie 1.0

HANDLEIDING BUDGETHOUDER. ProActive Fiatteren. Versie 1.0 HANDLEIDING BUDGETHOUDER ProActive Fiatteren Versie 1.0 Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 1.1 Algemene iconen 3 2 Aanmelden 4 2.1 Aanmelden 4 2.2 Wachtwoord wijzigen 5 2.3 Startpagina 6 2.4 Afmelden / sluiten

Nadere informatie

Handleiding Exposantenportal PROVADA 2015

Handleiding Exposantenportal PROVADA 2015 Handleiding Exposantenportal PROVADA 2015...Controleer uw gegevens Standmedewerkers 2014 registreren voor PROVADA 2015 Foto s uploaden en status PROVADA Afsprakenmodule aanpassen Nieuwe standmedewerkers

Nadere informatie

HANDLEIDING MYFLEX LEVERANCIER

HANDLEIDING MYFLEX LEVERANCIER HANDLEIDING MYFLEX LEVERANCIER Myflex My Service Provider Marconibaan 1a 3439 MR Nieuwegein Postbus 549 3430 AM Nieuwegein t +31 (0) 30 230 61 41 f +31 (0) 30 605 50 77 e i info@myflex.nl www.myflex.nl

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Startscherm trainer

SportCTM 2.0 Startscherm trainer SportCTM 2.0 Startscherm trainer Inloggen Webapplicatie Via inlog.dotcomsport.com kun je in inloggen op de webapplicatie van het SportCTM. Wij adviseren onderstaande browsers Windows: Internet Explorer,

Nadere informatie

functionaliteit in beide abonnementen (Basis en Compleet) beschikbaar.

functionaliteit in beide abonnementen (Basis en Compleet) beschikbaar. In deze handleiding worden alle functionaliteiten besproken. Door middel van twee iconen wordt aangegeven welke functionaliteit in welke abonnement beschikbaar is. Hieronder een overzicht. Wanneer dit

Nadere informatie

Zorgmail handleiding. Inhoud

Zorgmail handleiding. Inhoud Inhoud 1. Beginnen met Zorgmail pag. 2 2. Het instellen van Zorgmail pag. 2 3. Het gebruik van Zorgmail m.b.t. Artsen pag. 3 4. Het aanpassen van de lay-out van Zorgmail pag. 4 5. Werken met Zorgmail pag.

Nadere informatie

Handleiding Fytek trainingsschema s

Handleiding Fytek trainingsschema s Handleiding Fytek trainingsschema s Fysiosoft v.o.f. Oude rijksweg 12 / 4472 AG / s'heerhendrikskinderen www.fysiosoft.nl info@fytek.nl Handleiding Fytek trainingsschema s Inhoud Inhoud... 2 1. Inloggen.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Cliëntportaal

Gebruikershandleiding. Cliëntportaal Cliëntportaal Versie 2.0 februari 2017 Inloggen op het cliëntportaal Ga naar de website www.mijnsevagram.nl Klik op de knop Cliënten Login. U krijgt nu het volgende scherm te zien. Vul bij het eerste veld

Nadere informatie

Handleiding Service Apotheken. Serviceapotheek.tevreden.nl

Handleiding Service Apotheken. Serviceapotheek.tevreden.nl Handleiding Service Apotheken Serviceapotheek.tevreden.nl Inhoud 1. Inloggen op Serviceapotheek.tevreden.nl 3 2. Dashboard 4 Rapportcijfers 4 Toon resultaten 4 Download in PDF 4 Startdatum / Einddatum

Nadere informatie

Zorgverzekeraars leveren de retourinformatie vaak elektronisch aan. Deze retourinformatie kunt u in Intramed inlezen en verwerken.

Zorgverzekeraars leveren de retourinformatie vaak elektronisch aan. Deze retourinformatie kunt u in Intramed inlezen en verwerken. Hoofdstuk 1 Retourinformatie via Extramed Zorgverzekeraars leveren de retourinformatie vaak elektronisch aan. Deze retourinformatie kunt u in Intramed inlezen en verwerken. Als u declareert via Extramed,

Nadere informatie

Handleiding. Z factuur Archief

Handleiding. Z factuur Archief Handleiding Z factuur Archief INHOUDSOPGAVE 1. DASHBOARD... 3 1.1. Inloggen... 3 Inloggegevens vergeten... 3 1.2. Mogelijkheden Dashboard... 3 Instellingen, Abonnement Info en Adressenboek... 3 Facturen

Nadere informatie

Kaderledenwebsite gebruikershandleiding

Kaderledenwebsite gebruikershandleiding Kaderledenwebsite gebruikershandleiding In deze handleiding wordt uitgelegd op welke manier kaderleden gebruik kunnen maken van de kaderwebsite van FNV Bouw. Inleiding Door in de webbrowser naar https://kaderleden.fnvbouw.nl

Nadere informatie

Peridos Handleiding uitslagen combinatietest

Peridos Handleiding uitslagen combinatietest Peridos Handleiding uitslagen combinatietest Plaats: Utrecht Datum: 18-09-2017 Auteur: Landelijk functioneel beheer Peridos Versie: 2.0 1. Inleiding Peridos ondersteunt de digitale labworkflow voor de

Nadere informatie

Handleiding MijnUitkering

Handleiding MijnUitkering Handleiding MijnUitkering MijnUitkering is er voor: Het volledig online aanvragen van uw uitkering. U stuurt ook alle benodigde documenten online naar ons toe. Het makkelijk en overzichtelijk invullen

Nadere informatie

Instructiekaart F3-52 > Een balie-uitgifte in het kasboek verwerken

Instructiekaart F3-52 > Een balie-uitgifte in het kasboek verwerken Voor de balie-uitgifte wordt op de contantfactuur een boekingsstempel gezet. Bij de stappen wordt dit boekingsstempel als voorbeeld gebruikt: Boekingsstempel Nr.: K325 Grootboekrekening Debet Credit 1000

Nadere informatie

September 2014 Versie 5.0

September 2014 Versie 5.0 September 2014 Versie 5.0 Inhoudsopgave Welkom bij het subsidieportaal van Agentschap SZW... 3 Account aanmaken en inloggen... 3 Home pagina... 5 Mijn gegevens... 6 Mijn gegevens aanpassen... 7 Gebruikersnaam

Nadere informatie

Handleiding Atletiek Academie

Handleiding Atletiek Academie Handleiding Atletiek Academie Handleiding Atletiek Academie 07-02-2013-1 - Inhoudsopgave Inleiding... 3 1 Inloggen... 4 2 Opbouw van de Atletiek Academie... 5 2.1 Je bent ingelogd, wat nu?... 5 2.2 Klaslokaal...

Nadere informatie

12. Mijn Vf Subsidie

12. Mijn Vf Subsidie 1 2 B U ziet de schermen bij het onderdeel Subsidies wanneer u daarvoor rechten heeft. Ziet u geen submenu, gebruik dan het Excel bestand Nieuwe gebruiker of nieuwe rollen Mijn Vf aanvragen om de rol Muteerder

Nadere informatie

Handleiding Mijn Kerk

Handleiding Mijn Kerk Handleiding Mijn Kerk 1 www.deinteractievekerk.nl Algemeen Uw kerk gaat de Interactieve Kerk gebruiken. In deze handleiding willen we u op een eenvoudige manier uitleggen hoe de Interactieve Kerk precies

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Intrum Web 2.0

Gebruikershandleiding Intrum Web 2.0 Inhoud 1 INLEIDING... 3 1.1 Home/startpagina... 3 2 Startpagina... 4 2.1 Statistieken... 5 2.2 Dossiers... 7 2.3 Berichten... 9 2.4 Uw collega's... 11 3 Zoeken naar dossiers... 12 3.1 Zoeken... 12 3.2

Nadere informatie

HRM-Reviews in the Cloud Handleiding voor PZ

HRM-Reviews in the Cloud Handleiding voor PZ HRM-Reviews in the Cloud Handleiding voor PZ In deze uitgebreide handleiding vindt u instructies om met Reviews in the Cloud aan de slag te gaan. U kunt deze handleiding ook downloaden (PDF). TIP: De navigatie

Nadere informatie

HANDLEIDING KINDKANS VO2303. Ga naar Kies de juiste organisatie (VO2303 Deventer VO) Log in met naam en wachtwoord Klik op Aanmelden

HANDLEIDING KINDKANS VO2303. Ga naar   Kies de juiste organisatie (VO2303 Deventer VO) Log in met naam en wachtwoord Klik op Aanmelden Ga naar www.kindkans.net Kies de juiste organisatie (VO2303 Deventer VO) Log in met naam en wachtwoord Klik op Aanmelden Je bent nu succesvol aangemeld als (naam) in de regio VO2303 Deventer VO. Klik op

Nadere informatie

Workshop Office365-basis: opdracht Word-bestanden plaatsen en delen

Workshop Office365-basis: opdracht Word-bestanden plaatsen en delen Workshop Office365-basis: opdracht Word-bestanden plaatsen en delen OneDrive, Word Online, Word Stap 1. Open je OneDrive. Maak een nieuwe map aan met de naam Tijdelijk. (Klik op Nieuw, klik op Map). Stap

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING MAAKJETRAINING.NL 1

GEBRUIKERSHANDLEIDING MAAKJETRAINING.NL 1 GEBRUIKERSHANDLEIDING MAAKJETRAINING.NL 1 INHOUD 1 Inleiding 3 1.1 De drie categorieën 3 2 Inloggen op MaakJeTraining 4 2.1 Registreren op MaakJeTraining 4 2.2 Inloggen met account 5 2.3 Veranderingen

Nadere informatie