Inhoud MAART APRIL. Nieuws van de directie. We begroeten de volgende nieuwe leerlingen: ( )

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Inhoud MAART APRIL. Nieuws van de directie. We begroeten de volgende nieuwe leerlingen: ( )"

Transcriptie

1 ( ) 29 maart Grote Rekendag/JFK viering (ouders welkom van 13.45u-14.30u in de klas) 30 maart studiedag: alle leerlingen zijn vrij 02 april 2 e Paasdag: alle leerlingen zijn vrij 05 april schriftelijk verkeersexamen groep 7 12 april praktisch verkeersexamen groep 7 13 april i.v.m. staking is onze school dicht Beste ouders/verzorgers, Nieuws van de directie Morgen doen we voor het eerst mee met de Grote Rekendag. Dit is een dag voor alle basisscholen in Nederland die helemaal in het teken staat van rekenen. En dan niet gewoon in de klas, maar vooral ook daarbuiten. Het thema van dit jaar is De school als pakhuis. Aan het eind van deze dag (13.45u) zijn alle ouders welkom in de klas om de eindpresentaties te komen bekijken. Afgelopen vrijdag hebben we een hele gezellige avond gehad met collega s en oud-collega s. We proberen dit elk jaar te organiseren om gezellig bij te kletsen. Iedereen krijgt de groetjes van meneer Gerard, juf Bets, juf Will, juf Francien, juf Marja, juf Inge van Bakel, juf Marloes Witte, juf Hermien en juf Henriëtte! Ik wens u alvast fijne Paasdagen. Geniet van elkaar en van de Paasfestiviteiten. Met vriendelijke groet, Marion van Rooij - locatieleider JFK datum jarige Inhoud MAART 30 Sem 1 APRIL 04 Hanah 5 04 Djensey 8 09 Linthe 4 10 Lotte 1 Kort algemeen nieuws Nieuws uit de groepen groep We begroeten de volgende nieuwe leerlingen: - In groep 1-2A Lotte - In groep 1-2B Sem en Fenna Iedereen mag teksten of tekeningen aanleveren via nieuwsbrief.jfk@gmail.com. Het volgende krantje komt uit op woensdag 11 april. Kopij kan aangeleverd worden tot uiterlijk vrijdag 6 april. Plaatsing onder voorbehoud.

2 Kort algemeen nieuws De Koningsspelen van 2017 waren weer een groot succes in Nederland. Ook dit jaar worden de Koningsspelen weer georganiseerd op de basisscholen. En wij doen natuurlijk weer mee! Maar dat kunnen we niet alleen, we hebben hier uw hulp bij nodig! Vorige week woensdag is een mooie oranje brief met invulstrookje meegegeven aan de leerlingen. Als het goed is heeft u inmiddels het strookje ingeleverd (ook als u niet meehelpt). Mocht u de brief niet ontvangen hebben, wilt u dit dan per omgaande even melden, dan krijgt u deze alsnog via de mail. In het volgend JFKaatje (uitgave 11 april) zal het dagprogramma komen te staan. Als u zich aangemeld heeft om te helpen, krijgt u maandag 16 april de benodigde info op papier. Wij geven dit dan aan uw zoon/dochter mee. We hebben er heel veel zin in, en hopen ook op veel animo bij ouders/verzorgers! Graag tot ziens op 20 april! Inschrijven Wordt uw zoon of dochter in 2018 óf 2019 vier jaar? Geef hem of haar dan nu op! Dit kan bij juf Marion. Mocht u buren, familie, vrienden/kennissen hebben met kleine kinderen, attendeer ze hier dan ook op! Voor alle ouders/verzorgers ter info: Bij ons op school hebben wij de afspraak dat alle mailtjes die de leerkrachten naar ouders/ verzorgers sturen ook worden ge-cc d naar juf Marion, zodat ze op de hoogte is van de communicatie die eruit gaat naar ouders. Schoolreisje Samen met Ouderraad zijn we begonnen met de organisatie van het schoolreisje. Het ene jaar staat een groots eindfeest op het jaarrooster, het andere jaar een schoolreisje. Door een foutje staat het schoolreisje dit jaar niet op de schoolkalender. Op 14 juni staat dit schoolreisje gepland. Op de kalender staat dan de sportmiddag. De sportmiddag is echter op 28 juni. Past u dit aan op uw eigen kalender? Voor het schoolreisje is het belangrijk dat iedereen de ouderbijdrage betaalt. Deze extra activiteiten worden namelijk gefinancierd uit de ouderbijdrage en de bijdrage van het ophalen van het oud papier. Daarom het verzoek om deze bijdrage te betalen, mocht u dit nog niet hebben gedaan. Het gaat om 25 euro voor één kind en 35 euro voor twee of meer kinderen. Dit mag worden overgemaakt naar rekeningnummer NL12 RABO t.n.v. Ouderraad John F. Kennedyschool. Mocht u deze bijdrage niet kunnen betalen, dan kunnen we samen naar een passende oplossing zoeken. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

3 Kort algemeen nieuws Verkeersweek De loopbus was een succes. Ondanks het slechte weer hebben er 54 kinderen meegelopen. De stoet was om 8.15u vertrokken onder leiding van verkeersouder Esther Ekkel. Iedereen kon onderweg instappen en kreeg dan een buskaartje. Met veel kabaal en vrolijkheid werden alle kinderen opgehaald bij de bushalten. Na afloop kregen alle kinderen die meegelopen hadden een presentje. Dit alles om het te voet naar school gaan te stimuleren. Hiermee leren we de kinderen dat het goed is om te bewegen voor je gezondheid, en het is beter voor het milieu. Prietpraat Gehoord in de kleuterklas: Een van de kleuters komt naar de juf toe gelopen met losse veters. De juf vraagt: Jij hebt toch pas je strikdiploma gehaald? Ja, maar niet mijn uit-de-knoop-haal-diploma!

4 Kort algemeen nieuws Landelijke opschoondag Op vrijdag 23 maart heeft de leerlingenraad deelgenomen aan de opschoonactie. Met handschoenen, bezems en vuilniszakken zijn zij een uur lang de speelplaats gaan opruimen en schoonmaken. De leerlingenraad heeft hartstikke hard gewerkt en hun best gedaan om zoveel mogelijk afval op te ruimen en de speelplaats schoon te vegen. Na een uurtje zweten werden de leerlingen beloond met een mooi diploma. Ik ben super trots op ze! En volgend jaar doen we weer mee. Juf Natascha

5 Kort algemeen nieuws De quiz van de leerlingenraad Het goede antwoord van de vorige quiz was: MEESTER Ayman uit groep 7 heeft het goede antwoord in de antwoordendoos gestopt. Hij mag zijn prijsje gaan ophalen bij juf Natascha! Puzzel weer mee! Heb je het goede antwoord gevonden? Schrijf dit dan op een briefje met je naam en je groep. En stop het in de antwoordendoos! Vraag 1: Hoe heet de nieuwe IPC unit van groep 5/6? L= Uitvinden en machines K= Chocolade T= Zij maakten het verschil Vraag 2: Waar staat de antwoordendoos van de quiz? O= Bij juf Adrie A= Bij juf Antoinette E= Bij juf Marion Vraag 3: Wanneer vieren wij de Koningsspelen? Z= 19 April L= 20 April S= 18 April Vraag 4: Met welke actie deed de leerlingenraad dit jaar mee? L= Flessenactie A= Kaartenactie E= Supporter van schoon-actie Vraag 5: Hoe heet het lied van de week van de lentekriebels? N= Iedereen is anders! R= Wie ben ik? A= Lentekriebels in mijn buik

6 Kort algemeen nieuws Interview leerlingenraad De leerlingenraad neemt het JFKaatje over! Iedere twee weken staat er weer een leuk interview in het JFKaatje, zodat de leerlingen en ouders iedereen op onze school beter kunnen leren kennen. Het zesentwintigste interview is met de Ouderraad! 1. Willen jullie jezelf even voorstellen? Ik ben Anne-Marie, ik ben de moeder van Daan uit groep 6 en Thijs uit groep 4. Ik ben Nancy, ik ben de moeder van Eline uit groep 1. Ik ben Joanne, ik ben de moeder van Indy uit groep 4 en Lily uit groep 2. Ik ben Raymond, ik ben de vader van Bruno uit groep 6 en Eline uit groep 1. Ik ben Chantal, ik ben de moeder van Max uit groep 2. Ik ben Patricia, ik ben de moeder van Tess uit groep Wat is de ouderraad? Wat doen jullie op onze school? Wij organiseren activiteiten waar de juffen en meesters op school zelf geen tijd voor hebben. Bijvoorbeeld het ontbijt tijdens de Koningsspelen, het schoolreisje of het eindfeest. En we versieren de school in een thema, bijvoorbeeld Kerstmis of Sinterklaas. 3. Hoe lang bestaat de ouderraad al? Zolang de school al bestaat, dus vanaf het begin. 4. Waarom zitten jullie bij de ouderraad? Omdat wij het leuk vinden om te helpen op school bij activiteiten waar de juffen en meesters zelf geen tijd voor hebben. 5. Wat zouden jullie als ouderraad kunnen of willen verbeteren op school? Wij zouden het liefst elke week wel een leuke activiteit voor jullie willen organiseren, maar dat gaat niet omdat we rekening moeten houden met het geld dat wij hebben. 6. Wat vinden jullie het leukste om te doen bij de ouderraad? Kerstmis organiseren, de avondvierdaagse en de carnavalsoptocht. 7. Wat vinden jullie het minst leuke om te doen bij de ouderraad? Alles weer opruimen! 8. Wat vinden jullie van de leerlingenraad? Heel erg leuk en ook heel actief op school. 9. Hebben jullie net als de leerlingenraad vergaderingen? Of hoe bespreken jullie samen dingen? Wij hebben ook samen vergaderingen. En wij hebben een groepsapp waarin wij samen afspraken kunnen maken. 10. Vinden jullie het belangrijk dat elke school een ouderraad heeft? Ja! 11. Wat zouden jullie graag nog in de toekomst op school willen organiseren? Een kerstmarkt. Willen jullie nog iets tegen de lezers zeggen? Als ouders of kinderen nieuwe ideeën hebben voor activiteiten op onze school, dan horen wij dat graag! Bedankt voor het interview! Groetjes van Djensey en Meyra namens de leerlingenraad.

7 Groep 1-2 We hebben weer twee leuke, afwisselende weken achter de rug. We zijn naar de voorstelling de vis op het droge geweest in poppentheater Marag. Wat was het een leuke en spannende voorstelling! Gelukkig liep alles goed af.

8 Groep 1-2 In de verkeersweek hebben we allemaal werkjes gedaan die te maken hadden met verkeer. Zoals een weg bouwen in de bouwplaats, de verkeersborden oefenen met de Beebot en een mooi stoplicht knutselen.

9 Groep 1-2 We mochten ook naar de leuke voorstelling Linke soep kijken in de speelzaal.

10 Groep 1-2 Afgelopen week was er de week van de lentekriebels. We weten nu dat iedereen anders is en dat dat mag en heel erg leuk is! We hebben mooie regenboogvlaggen geverfd en regenboogpoppetjes geknutseld. In de lessen hebben we ook gepraat over de verschillen tussen jongens en meisjes en hoe we er uit zien.

11 Groep 1-2 Jippie! We hebben de eerste prijs gewonnen met op voeten en fietsen naar school. Wat zijn wij trots!

12 Groep 3-4 We hebben met de kinderen van groep 1 t/m 4 mogen genieten van een interactieve voorstelling genaamd "Linke Soep" waarin de kinderen van alles leerden over verkeer. Aan bod kwamen onder andere de verkeersborden, de dode hoek van een bus en de speelplekken. Kortom: ze zijn op een leuke manier allemaal weer een beetje wijzer in het verkeer.

13 Groep 3-4

14 Groep 5-6 Natte gymles We zijn lopend naar het golfbad gegaan. Toen we daar waren moesten we eerst gaan omkleden en daarna zijn we naar het zwembad gegaan. Toen werden we in drie groepen verdeeld. De kinderen die geen diploma hadden moesten in een ander bad. En de kinderen die een diploma hadden werden in twee groepen verdeeld. De meisjes gingen als eerst zwemmen en de jongens gingen waterpolo oefenen. Daarna gingen we omruilen. Toen gingen we allemaal waterpolo spelen als wedstrijdje. Het water was koud, maar het was toch wel heel erg leuk. Yara S & Meyra Natte gymles Nina: Ik vond het leuk, maar ik vond het wel een beetje koud. Het was gezellig. Julia: Ik vond het koud, leuk en gezellig. En ik zou het wel zo nog een keer willen doen. Eerst moesten we op school zeggen welke zwemdiploma we hebben. Toen moesten de ouders toestemming geven. De volgende dag gingen we zwemmen. Eerst moesten we gezamenlijk omkleden. Daarna gingen we met een meisje mee naar het diepe water. We gingen eerst wedstrijd zwemmen en daarna gingen we naar een jongen toe. Daar moesten we met een bal zwemmen. Als laatste gingen we met de jongens en meisjes een wedstrijd waterpolo spelen. Julia Sch & Nina

15 Groep 5-6 Wedstrijdzwemmen en waterpolo Eerst kregen de jongens waterpololes en de meisjes wedstrijdzwemmen. En daarna andersom bij waterpolo. Er waren twee keepers en we moesten proberen te scoren en met de bal te zwemmen. Ook moesten we met een tweetal overgooien. Bij wedstrijdzwemmen gingen we in twee groepjes wedstrijdzwemmen en de nummers 1 mochten tegen elkaar zwemmen. Bij de jongens was nummer 1 Jarno, nummer 2 Frans en nummer 3 Daan. Op het laatst werden de jongens en de meisjes verdeeld en gingen we een potje spelen. Maar de kinderen die geen diploma A, B of C hadden bleven in het instructiebad. Daar kregen ze zwemles in bijvoorbeeld: rugcrawl, borstcrawl, schoolslag en hakken zakken open dicht. Dit was ons verslag! Dauphin & Frans Natte gymles Het was ijskoud. Het mag iets warmer. Het was gezellig. Het was wel leuk. Het was grappig. Het was aan de ene kant diep. Het was aan de andere kant ondiep. Wat hebben we gedaan? Waterpolo en wedstrijd zwemmen. Wat moesten we doen bij het diepen? Borstcrawl, wedstrijd zwemmen en zwemmen met een plankje. Vera & Noa

16 Groep 7 Rekenen in groep 7: Ik kan spiegelend tekenen en schrijven!

17 Groep 7-8

18 Groep 7-8

19 Groep 7-8

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1617-09 (01-02-17) 06 februari studiedag: alle leerlingen zijn vrij 09 februari rapport mee 14 + 16 februari 10-minutengesprekken 14 t/m 16 februari adviesgesprekken groep 8 VOORAANKONDIGING: 19 februari

Nadere informatie

Nieuws van de directie. Inhoud. JUNI 05 Indy 5 05 Wes 6 12 juf Heidi 4. Algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post

Nieuws van de directie. Inhoud. JUNI 05 Indy 5 05 Wes 6 12 juf Heidi 4. Algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post 1819-17 (29-05-19) 30 mei Hemelvaartsdag: alle leerlingen zijn vrij 31 mei alle leerlingen zijn vrij 3 juni studiedag: alle leerlingen zijn vrij 3 t/m 6 juni avond 4-daagse 7 juni groep 5-6 natte gymles

Nadere informatie

Inhoud FEBRUARI. Nieuws van de directie. Quiz leerlingenraad. Algemeen nieuws. Nieuws uit de groepen ( )

Inhoud FEBRUARI. Nieuws van de directie. Quiz leerlingenraad. Algemeen nieuws. Nieuws uit de groepen ( ) 1819-11 (06-02-19) 07 februari rapportfolio mee naar huis 08 februari Fides in groep 5-6 (zie blz. 3) 12 en 14 februari 10-minutengesprekken groep 1 t/m 7 12, 13 en 14 februari adviesgesprekken groep 8

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1516-02 (23-09-15) 23 september start kinderpostzegel actie 01 oktober groep 1-2 gaat deze ochtend naar Slabroek 02 oktober afscheidsviering juf Bets (zie blz. 2) 03 oktober gezinsviering H.Hartkerk aanvang

Nadere informatie

Inhoud JANUARI. Nieuws van de directie. Algemeen nieuws. Nieuws uit de groepen

Inhoud JANUARI. Nieuws van de directie. Algemeen nieuws. Nieuws uit de groepen 1819-10 (23-01-19) 23 januari t/m 2 februari Nationale Voorleesdagen 30 januari studiedag, alle leerlingen zijn vrij 07 februari rapportfolio mee naar huis 12 en 14 februari 10-minutengesprekken Beste

Nadere informatie

MAART. Nieuws van de directie

MAART. Nieuws van de directie 1516-11 (02-03-16) 03 maart ouderavond 04 maart Fides groep 7/8 08 maart loopbus (zie blz. 2) 09 maart juffendag/babyshower groep 3 14 maart start Week van de Lentekriebels 15 maart boomfeestdag groep

Nadere informatie

MEI. Nieuws van de directie JUNI ( ) Kort algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post

MEI. Nieuws van de directie JUNI ( ) Kort algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post 1516-16 (25-05-16) VERKOOP HOUTARTIKELEN VAN GROEP 8 LOOPT TOT 13 JULI! 23-27 mei groep 8 FLESSENACTIE flessen kunnen deze week in de hal ingeleverd worden BVD! 26 mei SCHOOLFOTOGRAAF (individuele foto

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1617-05 (23-11-16) 22-24 november ouderavonden 05 december Sinterklaasviering 06 december studiedag: alle leerlingen zijn vrij Nieuws van de directie Beste ouders/verzorgers, Deze week zijn de oudergesprekken.

Nadere informatie

Inhoud DECEMBER. Nieuws van de directie JANUARI. Algemeen nieuws Sinterklaas op school Nieuws uit de groepen Ingekomen post ( )

Inhoud DECEMBER. Nieuws van de directie JANUARI. Algemeen nieuws Sinterklaas op school Nieuws uit de groepen Ingekomen post ( ) 1819-08 (12-12-18) 13 december IPC afsluiting gr 7-8, ouders welkom van 12.30-13.00u 20 december groep 7-8 gaat s-morgens schaatsen bij Winterland 20 december kerstviering (zie blz. 2 voor meer info) 21

Nadere informatie

Inhoud NOVEMBER. Nieuws van de directie. Welkom. Algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post

Inhoud NOVEMBER. Nieuws van de directie. Welkom. Algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post 1819-06 (14-11-18) 27 november schoen zetten op school (zie blz. 2) 30 november afsluiting IPC in groep 1-2: ouders/verzorgers zijn welkom van 11.45u - 12.15u 5 december Sinterklaas op school 6 december

Nadere informatie

MAART. Inhoud. Nieuws van de directie

MAART. Inhoud. Nieuws van de directie 1718-12 (14-03-18) 15 maart groep 1-2 gaat deze ochtend naar Poppentheater Marag 16 maart groep 5-6 gaat naar het Golfbad voor natte gymles 19 maart start Week van de Lentekriebels 19 maart groep 3 gaat

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1516-10 (17-02-16) 18 februari Fides groep 5-6 en groep 7-8 18 februari leerlingenraad 19 februari centrum Jeugd&Gezin op school aanwezig 8.15uur-8.30uur 24 februari inloopochtend 25 februari rapporten

Nadere informatie

Nieuws van de directie MEI ( ) Nieuws groep 8 Koningsdag Ingekomen post

Nieuws van de directie MEI ( ) Nieuws groep 8 Koningsdag Ingekomen post 1516-15 (11-05-16) 13 mei BINGO-avond groep 7-8 16 mei 2 e Pinksterdag: alle leerlingen zijn vrij 17 mei studiedag: alle leerlingen zijn vrij 19 mei leerlingenraad vergadering 23 mei start flessenactie

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1617-15 (31-05-17) 4 juni Pinksteren 5 juni Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij 9 juni s middags middenbouwfeest groep 3-4-5(OR) Vooraankondiging 16 juni juffen/meesterdag bovenbouw 23 juni spelletjesmiddag

Nadere informatie

Inhoud JANUARI. Nieuws van de directie. We verwelkomen. groep 1-2A! 07 t/m 11 januari Zilveren Week 14 t/m 25 januari toetsweken

Inhoud JANUARI. Nieuws van de directie. We verwelkomen. groep 1-2A! 07 t/m 11 januari Zilveren Week 14 t/m 25 januari toetsweken 1819-09 (09-01-19) 07 t/m 11 januari Zilveren Week 14 t/m 25 januari toetsweken Beste allemaal, Nieuws van de directie Allereerst wens ik jullie, namens het team van BS JFK, de allerbeste wensen voor een

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1516-13 (16-03-16) 31 maart gr. 1-2 poppenkast (middag) 05 april gr. 3 naar de Muzelinck (ochtend) 07 april gr. 7 schriftelijk verkeersexamen 11 april gr. 7 praktisch verkeersexamen Nieuws van de directie

Nadere informatie

SEPTEMBER. Nieuws van de directie ( )

SEPTEMBER. Nieuws van de directie ( ) 1920-01 (28-08-19) 19-30 augustus Gouden Weken 29 augustus ontruimingsoefening 04 september kennismakingsavond in alle groepen 11 september CJG bij ons op school (8.25u-8.45u) Beste allemaal, Nieuws van

Nadere informatie

MAART APRIL. Nieuws van de directie. Welkom Bericht RvT Musicalnieuws Mad Science Nieuws uit de groepen Ingekomen post 1415-12 (18-03-15)

MAART APRIL. Nieuws van de directie. Welkom Bericht RvT Musicalnieuws Mad Science Nieuws uit de groepen Ingekomen post 1415-12 (18-03-15) 1415-12 (18-03-15) 16 maart start Week van de Lentekriebels 19 maart start koolwitjes project in groep 3 25 maart (gym)gastles beeball voor groep 3-4 26 maart workshop fides voor groep 8 29 maart zomertijd

Nadere informatie

JANUARI FEBRUARI. Inhoud. Nieuws van de directie. Kort algemeen nieuws Nieuws uit de groepen ( )

JANUARI FEBRUARI. Inhoud. Nieuws van de directie. Kort algemeen nieuws Nieuws uit de groepen ( ) 1718-09 (24-01-18) 24 januari start Nationale Voorleesdagen 31 januari groep 1-2A op excursie naar Het Hooghuis-West i.v.m. thema kleding 01 februari groep 1-2B op excursie naar Het Hooghuis-West i.v.m.

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1617-18 (12-07-17) 13 juli schoolverlaters ontbijt en afscheid groep 8 13 juli laatste schooldag voor alle leerlingen 14 juli roostervrije dag: alle leerlingen zijn vrij 15 juli t/m 27 augustus VAKANTIE

Nadere informatie

De negende editie van de nieuwsbrief

De negende editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 10 Jaargang 8 16-03-2018 www.olivijn.almere-speciaal.nl De negende editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 26 tm 28 maart kamp 28 maart schoolreis 29 maart roostervrij

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1617-04 (09-11-16) 11 november groep 1-2 naar Slabroek 22 en 24 november ouderavonden Nieuws van de directie Beste ouders/verzorgers, Het is alweer volop herfst! De vallende blaadjes, het weer en de donkere

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

SEPTEMBER. Nieuws van de directie ( ) Geen agendapunten voor de komende twee weken! 12 juf Susanne conciërge 20 Tess 4 22 Fatmanur 6

SEPTEMBER. Nieuws van de directie ( ) Geen agendapunten voor de komende twee weken! 12 juf Susanne conciërge 20 Tess 4 22 Fatmanur 6 1920-02 (11-09-19) Geen agendapunten voor de komende twee weken! Beste allemaal, Nieuws van de directie De eerste weken op school zitten er weer op. De Gouden Weken zijn voorbij; de kinderen en de leerkrachten

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1819-18 (12-06-19) 14 juni groep 7 preadvies gesprekken 19 juni groep 1-2 excursie naar de kinderboerderij 20 juni eindfeest (iedereen welkom voor de voorstelling 12.00u - 13.00u) 21 juni groep 7 preadvies

Nadere informatie

Nieuws van de directie. Inhoud. MEI 17 Chelsey 8 26 Alysha 1-2B 26 Luuk 4 27 Daan 8 28 juf Dianne 4-7/8 29 Rowan 1-2B 30 Aaliyah 5 31 Chaya 5

Nieuws van de directie. Inhoud. MEI 17 Chelsey 8 26 Alysha 1-2B 26 Luuk 4 27 Daan 8 28 juf Dianne 4-7/8 29 Rowan 1-2B 30 Aaliyah 5 31 Chaya 5 1819-16 (15-05-19) 30 mei Hemelvaartsdag: alle leerlingen zijn vrij 31 mei alle leerlingen zijn vrij 3 juni studiedag: alle leerlingen zijn vrij 3 t/m 6 juni avond 4-daagse Hallo allemaal, Nieuws van de

Nadere informatie

Nieuws van de directie SEPTEMBER 1516-01 (09-09-15) Beste allemaal,

Nieuws van de directie SEPTEMBER 1516-01 (09-09-15) Beste allemaal, 1516-01 (09-09-15) 10 september roostervrije dag, alle leerlingen zijn vrij 15 september info-avond voor alle groepen 23 september start Kinderpostzegel actie VOORAANKONDIGING: 2 oktober afscheidsviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB.

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB. Nieuwsbrief donderdag 29 maart 2018 vrijdag 30 maart maandag 2 april woensdag 4 april Goede Vrijdag. Iedereen is vrij 2 e Paasdag. Iedereen is vrij Open Ochtend voor nieuwe ouders donderdag 5 april Theoretisch

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Wisselbeker naar de Van Heemstraschool in Hattem. Van Heemstraschool

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Wisselbeker naar de Van Heemstraschool in Hattem. Van Heemstraschool 1 Nieuwsbrief Nummer 15 23-04-2019 Vanuit de directie Agenda 19-04-2019 t/m 05-05-2019 Wisselbeker naar de Van Heemstraschool in Hattem Op vrijdag 12 april werden de kinderen uit groep 7 van de Van Heemstraschool

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2015/2016 nummer 11 In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Schoolregel van

Nadere informatie

Kerstdiner Week 50 Schooljaar De Zandbergschool 1

Kerstdiner Week 50 Schooljaar De Zandbergschool 1 Week 50 2018-2019 Agenda 12 december Spreekuur Schoolarts 19 december Kerstviering 18.30 uur (Dit jaar voor de Zandberg op woensdag 19 december; op Lange Voren op donderdag 20 december. Volgend jaar 2019:

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Inhoud SEPTEMBER. Nieuws van de directie WELKOM ( ) Beste allemaal,

Inhoud SEPTEMBER. Nieuws van de directie WELKOM ( ) Beste allemaal, 1617-01 (14-09-16) 13 september MSD project schoolplein 16 september Fides in groep 7-8 21 september Fides in groep 5-6 21 september informatieavond voor ouders van alle groepen 18.00-19.30 uur (inloop):

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1617-06 (07-12-16) 09 december paarse vrijdag (we hangen de regenboogvlag uit) 21 december groep 3 naar Jan Cunenmuseum (tentoonstellingen Armando tot Tajiri, ontdekkingen van een verzamelaar en Villa

Nadere informatie

JULI. Nieuws van de directie. Kort algemeen nieuws Muziekdag Nieuws van groep 8 Ingekomen post ( ) 13 Kaelin 1 15 Jason 6

JULI. Nieuws van de directie. Kort algemeen nieuws Muziekdag Nieuws van groep 8 Ingekomen post ( ) 13 Kaelin 1 15 Jason 6 1516-19 (06-07-16) VERKOOP HOUTARTIKELEN VAN GROEP 8 LOOPT TOT 13 JULI! 07 juli gr. 8 gaat 30 km fietsen voor LIGHT FOR THE WORLD 07 juli sportmiddag i.s.m. SEC voor groep 1 t/m 7 (zie blz. 2) 07 juli

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1415-06 (26-11-14) 26 november gr 7 en 8 op bezoek bij het Hooghuis Zuid en West 27 november gr 5 t/m 8 gaan pepernoten bakken 28 november gr 1 t/m 4 gaan pepernoten bakken 29 november gezinsviering in

Nadere informatie

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat 93 Nummer 17, 18 april 2019 AGENDA HOERA! 19 apr Goede vrijdag Start Meivakantie 6 mei Weer naar school 7 mei Leerlingenraad MR 8 mei Luizencontrole 10 mei Groepsmail 12 mei Moederdag 15 mei Schoolvoetbal

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Zomervakantie t/m 31 augustus, maandag 1 september hopen we iedereen weer op school te mogen verwelkomen.

Zomervakantie t/m 31 augustus, maandag 1 september hopen we iedereen weer op school te mogen verwelkomen. e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Smidsweg 49, 3852 XA Ermelo 0341-554186 Nieuwsbrief 17 27 juni schooljaar 2013-2014 AGENDA 2 juli studiedag team, alle leerlingen

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 17 december 2014 Alle locaties Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

nieuwsbrief Het Element maart 19.03

nieuwsbrief Het Element maart 19.03 nieuwsbrief Het Element maart 19.03 Aan de ouder(s)/verzorger(s), Even terugkijken In februari was het de beurt aan Jochem om onze school te vertegenwoordigen tijdens de Voorleeswedstrijd in de bibliotheek

Nadere informatie

Dag allemaal, Hartelijke groet, Wouter Leerink

Dag allemaal, Hartelijke groet, Wouter Leerink De Boskriek Oudelaan 21-02 6605 SG Wijchen 024-6452829 info@boskriek.nl 4 april jaargang 24 nr 12 Dag allemaal, 25 april tot en met 6 mei 2016 Meivakantie 10 mei 2016 Leerlingenraad 11 mei 2016 Luizen

Nadere informatie

MAART. Nieuws van de directie. Kort algemeen nieuws. Loopbus Nieuws uit de groepen Ingekomen post

MAART. Nieuws van de directie. Kort algemeen nieuws. Loopbus Nieuws uit de groepen Ingekomen post 1516-12 (16-03-16) 14-18 maart Week van de Lentekriebels 18 maart Fides groep 7-8 25 maart studiedag / Goede Vrijdag: alle leerlingen zijn vrij 27 maart de zomertijd gaat in: de klok 1 uur vooruit 1 e

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief

Obs t Montferland Nieuwsbrief Obs t Montferland Nieuwsbrief December 2017 Uitdagend onderwijs met een sterke basis AGENDA Maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 11 12 Staking leerkrachten 18 19 20 Kerst in het Barghse Huus 13 14

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Kerstvakantie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Kerstvakantie Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 18 december 2015 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 2 Oud Papier TIJD OM TE GAAN Ma

Nadere informatie

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse nieuwsbrief 30 schooljaar 2014-2015 12 juni 2015 1. Projectweek Woensdag 17 juni start de projectweek. Dit jaar is het thema geschiedenis. Een heel breed thema waar we veel mee kunnen. Elke bouw heeft

Nadere informatie

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk Nummer 7 8 november 2017 17 november: Lootjes trekken (groep 6 t/m 8) 20 t/m 24 november: 10-minutengesprekken met ouder(s)/verzorger(s) (en kind) 22 november: Schoen zetten (groep 1 t/m 8) 22 november:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst NIEUWSBRIEF Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst Jaargang 27 Nummer 05 28 september 2017 Onderwijsstaking 5 oktober Vorige week heeft u van het College van Bestuur van INOS

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Opening Kinderboekenweek Wisselboekenkast Studiedag 3 oktober Schoolreisje Efteling Jaarfeest 21 oktober Ouderbijdrage Wist

Nadere informatie

Tegen alle nieuwe leerlingen op onze school zeggen wij: welkom! We hopen dat jullie samen met ons heel veel plezier beleven!

Tegen alle nieuwe leerlingen op onze school zeggen wij: welkom! We hopen dat jullie samen met ons heel veel plezier beleven! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 7 maart 2017 AGENDA 6 april schriftelijk verkeersexamen groep 7 10, 11, 12 of 13 april praktisch verkeersexamen groep 7 13 april paasontbijt 14 april goede vrijdag 16

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Juf Eva Hoopman Juf Linda Serious Request groep 6/7B (Leon) Terugblik kerstmarkt Heb jij ook een foto op de kerstmarkt laten maken? Informatieavond groep 7 en 8 Luizenpluizen

Nadere informatie

Kalender april en mei

Kalender april en mei obs De Phoenix Week 14-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen zijn vanaf vorige week druk bezig met hun kunstzinnige projecten. In deze nieuwsbrief leest u meer over dit project en vergeet u niet

Nadere informatie

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30 Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 Inspiratie opdoen voor de Koningsspelen Wil je alvast in de stemming komen voor de Koningsspelen en ben je benieuwd naar het liedje van dit jaar? Kijk dan eens op onderstaande

Nadere informatie

Inhoud DECEMBER JANUARI. Welkom. Nieuws van de directie. Kort algemeen nieuws ( ) 24 december t/m 8 januari KERSTVAKANTIE

Inhoud DECEMBER JANUARI. Welkom. Nieuws van de directie. Kort algemeen nieuws ( ) 24 december t/m 8 januari KERSTVAKANTIE 1617-07 (21-12-16) 22 december groep 7-8 gaat schaatsen bij Winterland 23 december kerstviering 24 december t/m 8 januari KERSTVAKANTIE 9 januari we proosten op het nieuwe jaar om 14.20u: alle ouders zijn

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief april/mei Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data. Beste allemaal

SBO Petraschool. Nieuwsbrief april/mei Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data. Beste allemaal Nieuwsbrief april/mei 2019 SBO Petraschool Beste allemaal De meivakantie staat voor de deur. Tot 6 mei mogen we lekker genieten van een, zoals de voorspellingen aangeven, van een zonnige twee weken. Het

Nadere informatie

HORIZONTAAL.

HORIZONTAAL. KERSTMIS DECEMBER 2018 HORIZONTAAL www.vbsdehorizon.be Voorwoord juf Esther Dag allemaal Het eerste trimester is alweer voorbij. Iedereen heeft hard gewerkt, fijn gespeeld, veel bijgeleerd, We kunnen nu

Nadere informatie

- Stijn in groep 1. Nieuws van de directie NOVEMBER ( ) 13 Virgil 8 22 Annabel 8 22 juf Will Meyra 3

- Stijn in groep 1. Nieuws van de directie NOVEMBER ( ) 13 Virgil 8 22 Annabel 8 22 juf Will Meyra 3 1516-05 (11-11-15) 13 november inloopochtend 8.30-9.30 uur 17 november CJ&G aanwezig op school 8.15-8.45 uur (zie poster) 17 november ouderavond 18 november we verzamelen om 18.30 uur om Sint naar bed

Nadere informatie

website: 26 maart 2018

website:   26 maart 2018 DE WIJSNEUS website: www.deventerleerschool.nl 26 maart 2018 inhoud nieuwsbrief -Koningsspelen -Leerlingenraad vraagt: -Ouderbijdrage -De grote rekendag -Schoolvoetbaltoernooi -StKoDLS -IrisConnect -Kort

Nadere informatie

Inhoud OKTOBER. Algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post

Inhoud OKTOBER. Algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post 1819-04 (10-10-18) 10 oktober afsluiting IPC groep 1-2: vanaf 11.30u zijn de ouders/verzorgers welkom om mee te spelen in de speelwerkplaatsen 10 oktober afsluiting IPC groep 7-8: van 12.00u-12.30u (hele

Nadere informatie

JANUARI. Inhoud. Nieuws van de directie. Kort algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post

JANUARI. Inhoud. Nieuws van de directie. Kort algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post 1718-08 (10-01-18) 15 januari Destin vertegenwoordigt onze school in de voorronde van de Nationale Voorleeswedstrijd in de bibliotheek in Oss 24 januari start Nationale Voorleesdagen Beste allemaal, Nieuws

Nadere informatie

Zonne(blad)wijzer Nieuws uit de groepen

Zonne(blad)wijzer Nieuws uit de groepen 08/04 T/M 15/4 2014 WEEKNUMMER 15/16 Kalender 17/4 Paasviering in de klassen 18/4-21/4 Zijn de leerlingen vrij(goede Vrijdag en tweede Paasdag) 25/4 Oranjedag(alle leerlingen zijn na de rommelmarkt vrij)

Nadere informatie

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Op weg naar huis, Lucas 24:13-27 Blijf bij ons, Lucas 24:28-35 Agenda: Vrijdag 3 april : vrij. Maandag 6 april: vrij. 8 april

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 15e nieuwsbrief, vrijdag 20 april 2018 Inhoud: van deze nieuwsbrief: - Tevredenheidspeiling Staking 14 maart, petitie

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1415-03 (08-10-14) 09 oktober: lipdub opname kinderboekenweek (BB) 10 oktober: gr. 6/7 gaat in de ochtend naar Slabroek 11 oktober: gezinsviering H. Hart kerk (18.30u) 15 oktober: gr. 1/2 gaat in de ochtend

Nadere informatie

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte.

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte. Nummer: 6 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Morgen is het zover, dan komt Sinterklaas aan op de Watermolen. Een spannende dag voor alle leerlingen. Mocht u willen kijken tijdens

Nadere informatie

JULI 05 Keysha 1-2B 08 Saja 3 10 Joanna 1-2B 13 Kaelin 4 17 Emiliano 6 20 Vivian 1-2A 21 Boy 1-2B 22 Mohammad 4 25 Noor 4 25 Cody 6 31 Noa 7

JULI 05 Keysha 1-2B 08 Saja 3 10 Joanna 1-2B 13 Kaelin 4 17 Emiliano 6 20 Vivian 1-2A 21 Boy 1-2B 22 Mohammad 4 25 Noor 4 25 Cody 6 31 Noa 7 1819-19 (26-06-19) 27 juni kennismakingsuurtje groep 3-7 28 juni ouderbedankviering om 11.30u 2-3-4 juli groep 8 schoolkamp 3 juli juffendag groep 4 4 juli rapportfolio inleveren op school 5 juli laatste

Nadere informatie

KERSTMIS DECEMBER 2017 HORIZONTAAL

KERSTMIS DECEMBER 2017 HORIZONTAAL KERSTMIS DECEMBER 2017 HORIZONTAAL www.vbsdehorizon.be Voorwoord juf Esther Dag allemaal Het eerste trimester is alweer voorbij. Iedereen heeft hard gewerkt, fijn gespeeld, veel bijgeleerd, We kunnen nu

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 19 december 2018

Nieuwsbrief 5 19 december 2018 Nieuwsbrief 5 19 december 2018 Beste jongen en meisjes, ouders en leerkrachten, Het jaar 2018 zit er weer bijna op. Nog twee daagjes en dan gaan we genieten van de welverdiende kerstvakantie. Het zal wel

Nadere informatie

Inhoud. Nieuws van de directie JUNI. Kort algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post ( ) Beste ouders/verzorgers,

Inhoud. Nieuws van de directie JUNI. Kort algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post ( ) Beste ouders/verzorgers, 1718-17 (13-06-18) 14 juni schoolreisje 18 juni gr 5-6 gaat naar Christian Chocolaterie (IPC) 19 juni gr 5-6 gaat naar Jan Cunen Museum (IPC) 19 juni juffendag groep 3 20 juni gr 5-6 gaat een stadstocht

Nadere informatie

ANWB Streetwise gr 1 t/m 8 (info in deze nieuwsbrief) Woensdag 24 mei vrijdag 26 mei Studiedag en hemelvaart; alle leerlingen vrij Maandag 5 juni

ANWB Streetwise gr 1 t/m 8 (info in deze nieuwsbrief) Woensdag 24 mei vrijdag 26 mei Studiedag en hemelvaart; alle leerlingen vrij Maandag 5 juni 19 mei 2017 - nummer 16 Belangrijke data Maandag 22 mei MR-vergadering Dinsdag 23 mei ANWB Streetwise gr 1 t/m 8 (info in deze nieuwsbrief) Woensdag 24 mei vrijdag 26 mei Studiedag en hemelvaart; alle

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012

NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012 NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012 Kamp groepen 8 Wij (groep 8) zijn op kamp geweest. We mogen er niet veel over vertellen, maar 1 ding kunnen we wel vertellen het was super leuk!!!!! We

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 7. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 7. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 7 Belangrijke data Dinsdag 2 april- Nationale Buitenlesdag Dinsdag 2 april- Groep 5 naar Museum Noordwijk Donderdag 11 april Praktisch verkeersexamen groep 7 Vrijdag 12 april Koningsspelen

Nadere informatie

NR maart (nr. 15 zal verschijnen op 28 maart 2019)

NR maart (nr. 15 zal verschijnen op 28 maart 2019) NR. 14 14 maart (nr. 15 zal verschijnen op 28 maart 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Maandag hebben we de eerste culturele activiteit gehad van juf Mara over de Valkerij-Vredesboom. We hebben een

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 juli 2013 Beste kinderen, ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 12 juli 2013 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Beste kinderen, ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Kerkje. Beste ouders van groep 4/5 en 6,.. en beste ouders van groep 7 en 8,

Kerkje. Beste ouders van groep 4/5 en 6,.. en beste ouders van groep 7 en 8, OEC. BASISSCHOOL t Prisma locatie Overwhere GASINJETSTRAAT 1-3 1442 WN PURMEREND TEL 0299 421982 Email:locatieoverwhere@prismapurmerend.nl Website : www. prismapurmerend.nl Wat vindt u onder andere in

Nadere informatie

Weilustwekker. Schooljaar Nr april 2019

Weilustwekker. Schooljaar Nr april 2019 Weilustwekker Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 18 april 2019 BIJLAGE 30-01 Informatie over Zomerkampen Breda 2019 30-02 Informatie over Op Reis met Petrus & Paulus VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, We

Nadere informatie

Inhoud OKTOBER. Nieuws van de directie NOVEMBER. Algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post. 21 Isabel Ömer Can 3 07 Julia Sch 7

Inhoud OKTOBER. Nieuws van de directie NOVEMBER. Algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post. 21 Isabel Ömer Can 3 07 Julia Sch 7 1819-05 (31-10-18) 02 november Halloween 19-22.00 voor groep 6-8 06 en 08 november ouderavonden Beste allemaal, Nieuws van de directie Vorige week is er een bijeenkomst geweest met de werkgroep Luizen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Nieuwsbrief 17, 28 april 2016 Bijbelverhalen. Week 17: 25 t/m 29 april 2016 Weer terug bij Noömi, Ruth 3:16-18 In de

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2019

Nieuwsbrief februari 2019 IPC op de Europaschool Maandag 3 februari is het tweede thema van IPC gestart, Zij maakten het verschil. Op de foto zien we juf Marlies, verkleed als Vincent van Gogh met een pleister op haar oor. Meneer

Nadere informatie

JUNI. Nieuws van de directie ( ) 11 Ravza 6 12 juf Heidi 4 17 Nicole 1

JUNI. Nieuws van de directie ( ) 11 Ravza 6 12 juf Heidi 4 17 Nicole 1 1516-17 (08-06-16) VERKOOP HOUTARTIKELEN VAN GROEP 8 LOOPT TOT 13 JULI! 06 juni Start KLUSSENWEEK actie groep 8 10 juni Centrum Jeugd & Gezin op school 8.15-8.30u 13 juni Schoolreisje naar DE EFTELING

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge.nl Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 2 3 4 Viering

Nadere informatie

Nieuwsbrief obs De Dennenkamp

Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Nieuwsbrief obs De Dennenkamp 29 maart 2019 gr 1 in een eigen lokaal Sinds 25 maart hebben de kinderen van groep 1 een eigen lokaal! Hoe fijn is dat. Samen met de leidsters van de BSO zijn er afspraken

Nadere informatie

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8 Reggio in groep 4 Paastoernooien Nieuws van de oudervereniging Groene voetstappen Kapstokken gevraagd Schoolfoto s manier zijn ze weer meer water. Verder hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voorwoord. Belangrijke Data. Welkom op OBS Mozaiëk. OBS Mozaïek. Jaargang 18. Nummer 7. April 2018

Nieuwsbrief. Voorwoord. Belangrijke Data. Welkom op OBS Mozaiëk. OBS Mozaïek. Jaargang 18. Nummer 7. April 2018 Nieuwsbrief OBS Mozaïek Jaargang 18 Nummer 7 Voorwoord Op het moment van het schrijven van deze nieuwsbrief is het buiten 28 graden. Een record voor 19 april! Groep 8 heeft de afgelopen drie dagen hard

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: In deze Nieuwsflits: Afscheid meneer Jack Bieb Rapporten en rapportgesprekken Eindejaarsviering Praktijkles verkeer Laatste schooldag Plastic tassen (Bieb)boeken thuis? Zwemmen voor zwemmen Korte berichten

Nadere informatie

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Schoonmaakmiddag Zuukerfeest Sportdag groep 6-7-8 Afscheid OR-leden Rapportbesprekingen Evaluatie data

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 16

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 16 AGENDA 26 april Studiedag. Alle leerlingen vrij 27 apr tot 11 meivakantie mei 27 april Koningsdag 28 april Juf Conny jarig 5 mei Bevrijdingsdag 13 mei Moederdag 14 mei 20.30 tot 22.30 uur vergadering Oudervereniging

Nadere informatie