Vriendelijke groeten, Ninja ten Velden (CJG medewerker) en team IKC-Remigius.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vriendelijke groeten, Ninja ten Velden (CJG medewerker) en team IKC-Remigius."

Transcriptie

1 Basisschool Remigius Duiven kikkernieuws website : info@ikc-remigius.nl Redactie : Wilbert Arends en Anita Hendriks Jaargang 28 [nummer 23] ::: 6 maart 2018 Inleverdatum kikkernieuws: uiterlijk maandag voor uitgave. KOFFIE- EN THEEMOMENT Geachte ouders/verzorgers, Op vrijdag 9 maart om 8.30 uur tot uiterlijk 9.30 uur organiseert Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) in samenwerking met IKC - Remigius haar koffie- en theemoment in de teamkamer van IKC - Remigius. Tijdens dit moment geven wij een vervolg aan ons eerste koffieuurtje. Tevens horen wij graag van u wat uw indruk is van het IKC en staan wij open voor suggesties van uw kant om ons IKC te verbeteren. Wees welkom en hopelijk tot de 9e! Vriendelijke groeten, Ninja ten Velden (CJG medewerker) en team IKC-Remigius. Ter info: De CJG medewerker, Ninja ten Velden, is voor u aanwezig op IKC Remigius voor alle vragen omtrent opvoeding en opgroeien. Vindt u het bijvoorbeeld lastig om grenzen te stellen, zit uw kind teveel achter de computer, zijn er problemen met slapen, maakt uw kind moeilijk vriendjes of zijn er problemen in de thuissituatie zoals communicatie, relatie en/of financiën? Met al uw vragen kunt u terecht bij de CJG medewerker. Ninja zal met u meekijken/adviseren/tips geven of verwijzen. Heeft u zelf nog tips of ideeën, dan delen we die graag! Ninja gaat hier graag met u over in gesprek of samen met andere ouders PALMPAASOPTOCHT * Op donderdag 22 maart gaan we met de groepen 1 t/m 7 een palmpaasoptocht lopen. Hiervoor hebben de kinderen van groep 1 t/m 4 een nog niet versierde palmpaasstok nodig. Voorzien van de naam en groep van uw kind!! Op school gaan de kinderen deze versieren met o.a. nibbits en een broodhaantje. Extra versiering mag meegegeven worden maar hoeft niet. Vanaf 21 maart mogen de kinderen een stok meenemen naar school. * Voor ons Paasfeest op school vragen we Paastakken om de klassen in Paassfeer te brengen. Wie kan ons daaraan helpen? Deze takken mogen volgende week in de kuil worden verzameld. Met vriendelijke groeten, de Paascommissie OUDERS GROEP 1 Regelmatig komt het voor, dat een kind te laat naar de wc gaat. Dit is helemaal niet erg. Wij vinden het heel fijn wanneer het kind zelf een setje verschoning (onderbroek, lange broek, maillot, sokken) in zijn/haar tas heeft zitten. Op zoek gaan naar passende kleding kost ons erg veel tijd. Bovendien zijn soms dingen op. Onze vraag is dan ook: mocht uw kind regelmatig een ongelukje hebben, wilt u er dan voor zorgen, dat er een setje verschoning in de tas zit? Ook merken wij dat wij het geleende kledingstuk niet meer terugkrijgen. Zo hadden we voor elke groep joggingbroeken aangeschaft, maar deze zijn allemaal niet meer teruggekomen. Wilt u ervoor zorgen dat het ook weer mee komt naar school!

2 VERSCHONING GEZOCHT In de kleuterbouw komen we jongensonderbroeken te kort. Wie heeft dit voor ons? Ook komen we lange broeken tekort in de maten 104, 110 en 116. Wie kan ons daaraan helpen? Alvast bedankt! THEMA RESTAURANT U heeft misschien wel gezien dat er bij de peutergroep en de kleutergroepen mooie restaurants in de huishoek zijn ontstaan. In het kader van dit thema hebben alle kleutergroepen vorige week dinsdag een bezoek gebracht aan Het Bakhuus. De eigenaren hebben 3 kinderen in de kleutergroepen. We mochten in het restaurant zitten, de keuken bekijken en zelfs de koelcel in. De kinderen konden een heleboel vragen stellen. Het was een erg leuk en leerzaam bezoek! We bedanken dan ook de familie Hu voor hun gastvrijheid! SCHOOLREIS 2018 Het lijkt nog ver weg, maar donderdag 14 juni gaan we op schoolreis. Uiteraard streven we ernaar om er een onvergetelijke, leuke dag van te maken. We willen graag alle hulpouders, (dit zijn de ouders die regelmatig meehelpen op school, b.v. pleinwacht, computeren, (voor)lezen, etc.) betrekken bij het goede verloop van deze dag. Dit houdt in dat deze ouders, als ze willen en kunnen, op 14 juni als eerste in de gelegenheid worden gesteld om mee te gaan met de schoolreis. Mocht blijken dat er niet voldoende hulpouders zich opgegeven hebben, dan zal er daarna nog een oproep volgen voor ouders die mee willen gaan. Daarom deze oproep: Welke hulpouders kunnen en willen graag meehelpen met de schoolreis? KLIK HIER om u aan te melden. Uw mobiele telefoonnummer is belangrijk i.v.m. bereikbaarheid op de dag zelf. Geef dus het nummer op waarop we u zouden kunnen bereiken op de dag van het schoolreisje. U wordt niet ingedeeld in het groepje bij uw eigen kind. De aanmelding kan tot uiterlijk 20 maart 2018! De schoolreiscommissie!

3 EXCURSIE GROEPEN 6A EN 6B NAAR VALKHOFMUSEUM NIJMEGEN: Dinsdag 27 februari zijn de kinderen van de groepen 6A en 6B naar het Valkhofmuseum geweest waar zij een rondleiding in het museum hebben gekregen, een film hebben bekeken en konden werken aan allerlei opdrachten rondom het thema Romeinen. Het was een leuke excursie waar de kinderen weer veel van hebben geleerd. Het bezoek aan het museum is mogelijk gemaakt door het MR-Cultuurfonds dat een deel van de MR-gelden beschikbaar heeft gesteld aan culturele activiteiten voor de leerlingen van ons IKC. Graag willen wij iedereen bedanken die heeft gezorgd voor de begeleiding van de kinderen naar Nijmegen; het was een zeer geslaagde dag. In het Valkhofmuseum hebben we een rondleiding gehad. Het leukste vond ik dat we bij de archeoloog mochten kijken die versteende poep uitzocht. We mochten ook een film kijken over de museumbende die naar allemaal museums gingen en de museums gingen beoordelen. We moesten in een kamer dingen uitzoeken en het leukste vond ik om een skelet van een paard te bestuderen en vragen te beantwoorden. Eva Bos, groep 6A. Groep 6 is naar het Valkhofmuseum geweest en heeft daar een film gekeken. En de film ging over de Romeinen die het land overnamen en hoe dat allemaal ging. En verder ging een man over de Romeinen vertellen en hij liet ook heel veel dingen zien. En we mochten ook nog een Romeins zwaard vasthouden en een Romeinse schild vasthouden en een Romeinse harnas vasthouden. En er was ook nog iets anders want je mocht ook nog Romeinse dingen natekenen en Romeinse opdrachtjes doen. de opdrachtjes gingen over Romeinse dingen en de Romeinen zelf. En je mocht ook allemaal dingen voelen en je moest vragen beantwoorden. En het was natuurlijk heel leuk. Tristan Zweden, groep 6B.

4 We werden verdeeld in drie groepen want groep 6 heeft het thema Romeinen gehad, daarom zijn ze naar het Valkhofmuseum geweest. Daar was van alles over de Romeinen, zoals Romeinse zwaarden, Romeinse helmen, Romeinse schilden en nog veel meer Romeinse spullen! Er was ook een man die vertelde wat de Romeinse spullen waren. Er waren ook twee poppen die hadden kleren van Romeinse soldaten aan. Wij mochten Romeinse spullen die de poppen ook hadden vastpakken. Dat was best wel zwaar, maar wel echt superleuk om te proberen. Er waren ook stenen van Romeinse goden. De man vertelde dat de Romeinen vaak een offer naar een offersteen brachten, zoals een appel of een maaltijd. We hebben ook een film over het Valkhofmuseum gekeken. Het was bij alle 3 de groepen ergens anders over. Bij ons over de museumbende. Verder hebben we ook nog een soort van Romeinse opdrachtjes gedaan, we kregen een boekje met opdrachten en dan moesten we naar een tafel om de opdrachten uit te voeren als je het antwoord wist moest je het in een boekje schrijven en was de opdracht klaar. Het was heel leuk en we hebben veel over de Romeinen geleerd! Fleur Rietbergen, groep 6B. Hallo ik ben Codie en ik ga vertellen over het Valkhof van dinsdag 27 februari. Toen we aan kwamen waren we iets later dan de andere groepen, want ik zat bij mijn moeder in de auto. We kwamen aan op het plein daar stond een hele mooie toren met allemaal goden erop. Ik weet er nog een paar de god van het feest en de godin van het brood. Die toren stond daar omdat die toren op die plek is gevonden. Toen gingen we naar binnen en we kregen te horen wat we allemaal gingen doen. Ik zat in groep 1 en er waren nog 2 groepen. Mijn groep ging eerst naar een ruimte en daar kon je allemaal opdrachten doen bijvoorbeeld dan moest je de plaats Noviomagus (Nijmegen) opzoeken. Daarna gingen we eten; dat was niet zo bijzonder. En daarna gingen we film kijken. We moesten echt een kwartier wachten voordat ze de film had gevonden maar dat maakt niet uit. We keken de film de museumbende dat was best wel leuk. Daarna kregen we een rondleiding door het museum. Er was heel veel te zien maar kregen niet alles te zien waar ik best wel blij mee was, want het was heel groot! We kregen eerst een echte Romeinse helm te zien en we kregen daarbij ook een uitleg maar dat duurde een half uur of zo. Wat ik wel kan zeggen is dat het van een Romein was die in het leger zat in die tijd. Hij had zoveel meegemaakt en nog steeds leefde hij. En hij kwam erachter dat hij 25 jaar in het leger zat en als je 25 jaar in het leger zit dan mag je met pensioen. En hij ging naar het leger en zei dat hij 25 jaar daar werkte en ze gingen kijken en het klopte. En toen ging hij met pensioen. Hij had nog steeds die helm en toen had hij een idee. En hij zei.? Dat weet ik niet meer. En toen mocht ik nog een echt romeins zwaard vasthouden. Meer weet ik niet meer en dat was mijn verhaal. Codie Rijkse, groep 6A.

5 GROEP 6A NAAR DE AFVAL-EXPERIENCE Iedereen die buiten om zich heen kijkt, herkent het: een weggegooide sigarettenpeuk, een leeg blikje, de resten van een fastfood maaltijd Maar vrijwel niemand realiseert zich wat de gevolgen zijn. Een leeg blikje blijft jaren liggen wegroesten, een plastic zakje verdwijnt nooit vanzelf. Het is niet alleen maar een akelig gezicht, het schaadt onze leefomgeving en uiteindelijk onszelf. Terwijl het zo makkelijk anders kan: opgeruimd staat netjes! Om te laten zien wat de gevolgen zijn van zwerfafval hebben de kinderen van groep 6A woensdag 28 februari deelgenomen aan de Zwerfafval Experience. Een leuke en zeer leerzame activiteit waarbij de kinderen veel te weten zijn gekomen over de gevolgen van zwerfafval en duurzaamheid. Werving leden ondernemingsplanraad (OPR) In verband met het aftreden van een lid (ouder) van de Ondersteuningsplanraad van het samenwerkingsverband Onderwijs op Maat de Liemers zijn wij op zoek naar een nieuwe kandidaat vanuit SCOR IJssel! Hieronder leggen we kort uit wat de Ondersteuningsplanraad doet, wat we van de kandidaat verwachten en hoe u zich kunt aanmelden. Is het lidmaatschap van de OPR iets voor u, aarzel dan niet om u te melden bij de GMR van SCOR IJssel. Wat doet de ondersteuningsplanraad? De stichting SCOR IJssel is aangesloten bij het samenwerkingsverband Onderwijs op Maat de Liemers. Het samenwerkingsverband is een bovenbestuurlijk verband waarin 11 schoolbesturen in de regio De Liemers zitting hebben. Net zoals iedere school een medezeggenschapsraad heeft, kent ook het samenwerkingsverband een medezeggenschapsorgaan: de ondersteuningsplanraad (OPR). De belangrijkste taak van de ondersteuningsplanraad is het beoordelen van het ondersteuningsplan. Dit plan beschrijft hoe de scholen in het samenwerkingsverband ervoor zorgen dat alle leerlingen de begeleiding en zorg krijgen die ze nodig hebben.

6 Leden van de OPR In de ondersteuningsplanraad zitten per schoolbestuur 1 ouder en 1 personeelslid. Iedere ouder en ieder personeelslid van de scholen van zo n schoolbestuur kan zich kandidaat stellen voor de ondersteuningsplanraad. De leden van de ondersteuningsplanraad worden gekozen of voorgedragen door de leden van de GMR.Ook als u niet in de MR van de school zit of van de GMR, kunt u zich kandidaat stellen voor de ondersteuningsplanraad. Verwachtingen De taken van een OPR-lid zijn vergelijkbaar met de taken van een MR-lid van een school. Zo wordt er onder andere van u verwacht dat u (goed voorbereid) naar de vergaderingen komt, meedenkt en meepraat over het beleid en de onderwerpen die besproken worden, een open en actieve houding heeft en het belang van leerlingen en ouders/ personeelsleden daarin vertegenwoordigt. Het verschil tussen een MR van een school en de ondersteuningsplanraad van het samenwerkingsverband zit vooral in de grotere afstand van het beleid tot uw kind of groep. De elementen van het ondersteuningsplan herkent u misschien niet direct op uw eigen school. Indirect hebben deze wel veel invloed. Denk aan het vaststellen van de basisondersteuning, de financiële middelen, maar ook aan de scholing van personeel en de mogelijkheid om extra handen of speciale kennis en expertise in de groep in te zetten. Wat er in het ondersteuningsplan is beschreven en waarover de ondersteuningsplanraad spreekt, kan best ingewikkelde materie zijn. Daarom is enige kennis of ervaring met onderwijs en/of leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben prettig. Maar uiteraard is er ook de mogelijkheid om deze kennis op te bouwen of hierbij advies te vragen. Een dosis gezond verstand, betrokkenheid en een open positief-kritische houding zijn wat ons betreft het belangrijkst! Gevraagde investering De OPR vergadert zo n 4 x per jaar. Daarnaast draaien sommige leden van de OPR op basis van interesse mee in werkgroepen binnen het samenwerkingsverband. Uiteraard horen bij de vergaderingen vergaderstukken. Houd daarom rekening met voorbereidingstijd. Ouders ontvangen een onkostenvergoeding voor hun deelname in de OPR; personeel heeft op grond van de CAO PO recht op een vast aantal taakuren. Als OPR-lid praat en denkt u vanuit uw betrokkenheid en ervaring bovenbestuurlijk mee over passend onderwijs voor elk kind. Daarnaast ontmoet en praat u met personeelsleden, ouders en bestuurders van andere scholen en doet u diverse contacten op. U bouwt kennis op over de structuur van het onderwijs en de financiering daarvan. Samen met de andere OPR-leden vormt u een belangrijke raad die het bestuur van het samenwerkingsverband adviseert over het ondersteuningsplan en die de uiteindelijke instemming aan het plan moet verlenen. Bent u geïnteresseerd? Als u geïnteresseerd bent in het lidmaatschap van de OPR, meldt U dan bij de GMR van de stichting SCOR IJssel. Als er meerdere kandidaten binnen het bestuur zijn, kunnen er verkiezingen worden uitgeschreven. Meer informatie is te vinden op de website van het samenwerkingsverband. DATA OM TE ONTHOUDEN 28 februari Peutergym van uur 7 maart Hercontrole hoofdluis 8 maart Peutergym van uur 9 maart Koffie-/theemoment uur 21 maart 2 e rapport gr. 3 t/m 7 26 maart Inleveren spaarpot St. Upenda Uganda 27 maart 10-minutengesprekken 29 maart 10-minutengesprekken 30 maart Studiedag, alle groepen vrij

Nieuwsbrief Nr

Nieuwsbrief Nr Nieuwsbrief Nr. 12 01-03-2018 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

NIEUWS VAN DE CARNAVALSCOMMISSIE

NIEUWS VAN DE CARNAVALSCOMMISSIE Basisschool Remigius Duiven kikkernieuws website : www.ikc-remigius.nl e-mail : info@ikc-remigius.nl Redactie : Wilbert Arends en Anita Hendriks Jaargang 28 [nummer 21] ::: 26 februari 2019 Inleverdatum

Nadere informatie

Vlierpraatjes

Vlierpraatjes Vlierpraatjes 5. 09-11 - 2017 Mededelingen van de school Het Nationaal Schoolontbijt Afgelopen dinsdag hebben we als school deelgenomen aan het Nationaal Schoolontbijt. Het belang van een goed ontbijt

Nadere informatie

U in de OndersteuningsPlanRaad? Ja, waarom niet?

U in de OndersteuningsPlanRaad? Ja, waarom niet? U in de OndersteuningsPlanRaad? Ja, waarom niet? Passend Onderwijs & OndersteuningsPlanRaad Wat is passend onderwijs? Passend onderwijs is m.i.v. 1 augustus 2014 de nieuwe manier waarop onderwijs aan kinderen,

Nadere informatie

U wordt niet ingedeeld in het groepje bij uw eigen kind. De aanmelding kan tot uiterlijk 15 APRIL 2016!

U wordt niet ingedeeld in het groepje bij uw eigen kind. De aanmelding kan tot uiterlijk 15 APRIL 2016! Basisschool Remigius Duiven kikkernieuws kikkernieuws website : www.bsremigiusduiven.nl e-mail : info@bsremigius.nl Redactie : Wilbert Arends en Anita Hendriks Jaargang 25 [nummer 24] ::: 08 maart 2016

Nadere informatie

kikkernieuws kikkernieuws Basisschool Remigius Duiven

kikkernieuws kikkernieuws Basisschool Remigius Duiven Basisschool Remigius Duiven kikkernieuws kikkernieuws website : www.bsremigiusduiven.nl e-mail : info@bsremigius.nl Redactie : Wilbert Arends en Anita Hendriks Jaargang 26 [nummer 04] ::: 27 september

Nadere informatie

VACATURE OUDERRAAD PENNINGMEESTER

VACATURE OUDERRAAD PENNINGMEESTER Basisschool Remigius Duiven kikkernieuws website : www.ikc-remigius.nl e-mail : info@ikc-remigius.nl Redactie : Wilbert Arends en Anita Hendriks Jaargang 28 [nummer 20] ::: 19 februari 2019 Inleverdatum

Nadere informatie

GELD OPHALEN VOOR STICHTING UPENDA UGANDA

GELD OPHALEN VOOR STICHTING UPENDA UGANDA Basisschool Remigius Duiven kikkernieuws website : www.ikc-remigius.nl e-mail : info@ikc-remigius.nl Redactie : Wilbert Arends en Anita Hendriks Jaargang 28 [nummer 21] ::: 20 februari 2018 Inleverdatum

Nadere informatie

Donderneejs 4, 28 september 2017

Donderneejs 4, 28 september 2017 Donderneejs 4, 28 september 2017 Inhoud Schooltijden Oproep Schooltijden We zien dat kinderen de laatste tijd ontzettend vroeg op school zijn. Alle kinderen zijn welkom op 8.15 uur. Er is dan ook een leerkracht

Nadere informatie

WERKZAAMHEDEN PARKEERTERREIN

WERKZAAMHEDEN PARKEERTERREIN IKC Remigius Duiven kikkernieuws website : www.bsremigiusduiven.nl e-mail : info@bsremigius.nl Redactie : Wilbert Arends en Anita Hendriks Jaargang 26 [nummer 28] ::: 4 april 2017 Inleverdatum kikkernieuws:

Nadere informatie

AFSCHEID JUF EMMY, JUF ANNE-MARIE, JUF INGE EN JUF ENGELIEN

AFSCHEID JUF EMMY, JUF ANNE-MARIE, JUF INGE EN JUF ENGELIEN IKC Remigius Duiven kikkernieuws website : www.ikc-remigius.nl e-mail : info@ikc-remigius.nl Redactie : Wilbert Arends en Anita Hendriks Jaargang 26 [nummer 41] ::: 11 juli 2017 Inleverdatum kikkernieuws:

Nadere informatie

Sofie en Sam uit groep 5 en Vanity uit groep 6 hebben hun tafeltjesdiploma gehaald. Toppie! Super gedaan.

Sofie en Sam uit groep 5 en Vanity uit groep 6 hebben hun tafeltjesdiploma gehaald. Toppie! Super gedaan. 6 november 2015 - nummer 5 Agenda Dinsdag 10 november Woensdag 11 november Donderdag 12 november Vrijdag 13 november Maandag 16 november Donderdag 19 november Vrijdag 20 november intekenmogelijkheid oudergesprekken

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 15 juni Deze keer in de nieuwsbrief Suikerfeest op school Vervoer gezocht kamp Afscheid

Nadere informatie

Wolderweetjes Weekinfo

Wolderweetjes Weekinfo Wolderweetjes Weekinfo Maandag 9 april 2018 BELANGRIJKE DATA Emailadreswww.wolderweide.nl s Middags Koningsspelen Koningsdag Kinderen vrij Schoolreisje Studiedag Kinderen vrij Tel.nr.: 0341-701110 Vrijdag

Nadere informatie

Kalender mei, juni en juli. Dinsdag 7 juni Start avondvierdaagse (t/m 10 juni) Maandag 20 juni Studiedag (alle kinderen zijn vrij)

Kalender mei, juni en juli. Dinsdag 7 juni Start avondvierdaagse (t/m 10 juni) Maandag 20 juni Studiedag (alle kinderen zijn vrij) obs De Phoenix Week 22-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), We kijken terug op een zeer geslaagde leerkrachtenverjaardag. In de aankomende weken staan nog een aantal sportieve en feestelijke activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief april Activiteiten van afgelopen maand: Jarigen in de maand april:

Nieuwsbrief april Activiteiten van afgelopen maand: Jarigen in de maand april: Nieuwsbrief april 2015 Jarigen in de maand april: Aankomende maand zijn jarig: Andy (1/4), Theron (8/4), Ella (13/4), Lucas (14/4), Ilja (21/4), Danique (22/4), Shreeya (29/4), Levi (29.4). Alvast van

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Data om te onthouden: Week van 30 okt. t/m 3 nov.: evt. oudergesprekken vanuit ZIEN! Maandag 13 november: 8.30 uur - 9.30 uur inloopuur Jeugd- en gezinscoach Dinsdag 14 november:

Nadere informatie

OP PAD MET JOIN! LHD & OG Beste jongens en meisjes, vaders en moeders,

OP PAD MET JOIN! LHD & OG Beste jongens en meisjes, vaders en moeders, IKC Remigius Duiven kikkernieuws website : www.ikc-remigius.nl e-mail : info@ikc-remigius.nl Redactie : Wilbert Arends en Anita Hendriks Jaargang 26 [nummer 39] ::: 27 juni 2017 Inleverdatum kikkernieuws:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Vrijdag 24 februari Carnaval Groepen 1 t/m 8 en Taalschool om 12.00 uur vrij Maandag 27 februari

Nadere informatie

Beste ouder/verzorger,

Beste ouder/verzorger, Smelenderwijs 3 oktober 2017 Beste ouder/verzorger, Beste ouder(s) / verzorger(s), Voor u weer een nieuwe Smelenderwijs. De volgende Smelenderwijs verschijnt op dinsdag 14 november 2017. Wilt u kopij aanleveren

Nadere informatie

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL Nieuwsbrief 9 Vrijdag 7 november 2013 *SINT JOSEPH* BASISSCHOOL ROZENHOUTSTRAAT 3 072-5715314 1704 CD HEERHUGOWAARD NOORD Beste ouders, De lessen uit Hemel en Aarde in de komende periode. De lessen over

Nadere informatie

Belangrijke data. Punter in beweging. Koffie-uurtje. Nieuws vanuit de OR. NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015

Belangrijke data. Punter in beweging. Koffie-uurtje. Nieuws vanuit de OR. NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015 NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015 Belangrijke data 7 sept Start inschrijving 10 minuten gesprekken 9 sept Algemene Leden Vergadering OR op loc. Eem 11 sept Studiedag, lln. vrij 14 sept Studiedag,

Nadere informatie

Vervolg brigadieren volgend schooljaar. Alvast vriendelijk bedankt voor uw medewerking! kalender. 4 t/m 7 juni 7 juni 10 en 11 juni 13, 17 en 18 juni

Vervolg brigadieren volgend schooljaar. Alvast vriendelijk bedankt voor uw medewerking! kalender. 4 t/m 7 juni 7 juni 10 en 11 juni 13, 17 en 18 juni octopost 29-5-2019 - nr. 35 Vervolg brigadieren volgend schooljaar Helaas hebben zich maar enkele ouders aangemeld, dit is niet voldoende om de 9 leeggekomen plekken op te vullen. We kunnen voor volgend

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 mei. Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Nieuwsbrief 10 mei. Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 10 mei Beste ouders, verzorgers, Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord Na het goede nieuws

Nadere informatie

Het Praatpaaltje. Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld. GGD Gezonde voeding invullijsten

Het Praatpaaltje. Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld. GGD Gezonde voeding invullijsten Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld Extra geld voor ouderbijdrage en andere schoolkosten Hebt u een laag inkomen en weinig geld? Bijvoorbeeld omdat u werkt, maar weinig verdient. Of omdat

Nadere informatie

Nieuwsbrief Koning Willem-Alexanderschool Locatie Peter Zuidlaan

Nieuwsbrief Koning Willem-Alexanderschool Locatie Peter Zuidlaan Agenda: 24-11-2015 Nieuwsbrief Koning Willem-Alexanderschool Locatie Peter Zuidlaan Nieuws vanuit de directie Beste ouders en verzorgers, *24 november tweede sint-filmpje 26 november schoen zetten *1 december

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2019

Nieuwsbrief mei 2019 Nieuwsbrief 31-17 mei 2019 En toen was het Moederdag... Dit jaar wilden we met de kleuters en groep 8 eens iets anders doen voor Moederdag dan andere jaren. Bij kringloopwinkel Rataplan aan de Industrieweg

Nadere informatie

Ik hoop dat het morgen een feestelijke dag wordt, met mooi weer!

Ik hoop dat het morgen een feestelijke dag wordt, met mooi weer! Belangrijke data: 5 september: Kleuterfeest en Schoolreisjes 8 september Laatste werkdag Thea Jongbloed 1 oktober Informatieavond groep 1-; OR-vergadering 3 oktober: Start Kinderboekenweek 5 oktober Dag

Nadere informatie

Vlierpraatjes

Vlierpraatjes Vlierpraatjes 5. 10-11 - 2016 Mededelingen van de school Het Nationaal Schoolontbijt Afgelopen dinsdag hebben we deelgenomen aan het Nationaal Schoolontbijt. Het belang van een goed ontbijt hebben we met

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 maart 2015 Schooljaar 2014-2015 Nr. 26

Nieuwsbrief 20 maart 2015 Schooljaar 2014-2015 Nr. 26 Nieuwsbrief 20 maart 2015 Schooljaar 2014-2015 Nr. 26 PASEN Donderdag 2 april vieren we het paasfeest op school. We beginnen de dag met een paasviering in de Vlinderkas. Alle kinderen blijven deze dag

Nadere informatie

Zonnewijzer. Nummer 7. Maart Vakantierooster schooljaar Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld:

Zonnewijzer. Nummer 7. Maart Vakantierooster schooljaar Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld: Zonnewijzer Vakantierooster schooljaar 2019-2020 Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld: Nummer 7 Maart 2019 Vakantie Schoolreisje De data voor de schoolreisjes van dit jaar

Nadere informatie

Vakantierooster

Vakantierooster Vakantierooster 2018-2019 Graag informeren wij u over het vakantierooster van komend schooljaar. De eerste schooldag van schooljaar 18-19 is op maandag 20 augustus 18. Vakanties: Herfstvakantie ma 15 oktober

Nadere informatie

Weilustwekker. Schooljaar: Nummer: 1 Datum: 22 augustus 2019

Weilustwekker. Schooljaar: Nummer: 1 Datum: 22 augustus 2019 Weilustwekker Schooljaar: 2019-2020 Nummer: 1 Datum: 22 augustus 2019 BIJLAGE 01-01 Infoavond meer- en hoogbegaafdheid 23 september 2019 voor alle geïnteresseerden 01-02 Gevraagd OPR-leden 30-03 01-03

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Op beide locaties zijn de schooltijden gelijk nl uur uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en op woensdag 8.30 uur uur.

Op beide locaties zijn de schooltijden gelijk nl uur uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en op woensdag 8.30 uur uur. Nieuwsbrief 23 juni 2017 Goedemiddag In de vijf weken dat ik werkzaam ben voor De Kameleon heb ik ervaren dat er, naast het uitzien naar de nieuwe school en de start van De Kameleon, ook onrust is bij

Nadere informatie

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Volgende week zijn er twee thema's aan de orde: de week van de opvoeding en de Kinderboekenweek. Dat is veel. Toch hebben

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: Basisschool Het Molenven. 26 november 2015 2015-2016

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: Basisschool Het Molenven. 26 november 2015 2015-2016 Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl jaarboekmolenven@hotmail.nl 26 november 2015 2015-2016 Interessante informatie: Vandaag: Rapport 1 groepen 3 t/m 8 4

Nadere informatie

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam Lover Express juni 3 juni Afsluiting Harmonie in de Klepel 6 juni Loverdag schoolreis 10 juni 2 e pinksterdag 11 juni Groep 1-2 huttenbouwen bij Lambertus 13 juni Groep 8 IVN 17 juni Groep 3-4 en 5 naar

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek

Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek Aarle-Rixtel, 29 augustus 2013 Op de Driehoek worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Bij een groot aantal van deze activiteiten is de hulp van ouders meer

Nadere informatie

Agenda. Nieuwsbrief 4, 2 oktober 2017

Agenda. Nieuwsbrief 4, 2 oktober 2017 Nieuwsbrief 4, 2 oktober 2017 Agenda 4 oktober Start Kinderboekenweek 11 oktober Studiedag leerlingen vrij 15 oktober Einde Kinderboekenweek 19 oktober Schoolfotograaf 23 t/m 27 oktober Herfstvakantie

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Basisschool De Tonne 2015-2016. Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359

Activiteitenboekje. Basisschool De Tonne 2015-2016. Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359 Activiteitenboekje Basisschool De Tonne 2015-2016 Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359 INLEIDING Op basisschool De Tonne hebben wij samenwerking in een hoog vaandel staan. Ieder jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

A L G E M E E N Koningsspelen

A L G E M E E N Koningsspelen A L G E M E E N Koningsspelen Op donderdag 26 april worden de Koningsspelen gehouden samen met de andere openbare scholen van Barendrecht. Na de centrale warming-up om 8.30 uur, zal er op ludieke wijze

Nadere informatie

De Zuiderpoort staat open!

De Zuiderpoort staat open! Geachte ouders/verzorgers, schoolkalender Voor u ligt de nieuwe schoolkalender voor het schooljaar 2015 2016. In deze kalender vindt u praktische informatie en de planning van dit schooljaar. Met vriendelijke

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1/2

Informatieboekje groep 1/2 Informatieboekje groep 1/2 Daltonschool de Klipper Berkel en Rodenrijs Schooljaar 2016-2017 Voorwoord Graag willen wij als team de ouders en kinderen die onze school bezoeken van harte welkom heten. Voor

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 23 februari voorjaarsvakantie

Nieuwsbrief. 23 februari voorjaarsvakantie Nieuwsbrief 23 februari voorjaarsvakantie Januari en februari waren weer gezellige maanden voor de peuters van Peuterstap! Een heerlijke start van het nieuwe jaar met veel verschillende activiteiten. Onder

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site 05-07-2019 Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site www.kompasassen.nl. Nieuws uit het kindcentrum Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Voor in uw agenda! Inhoud. Donderdag 17 maart Zwerfafvaldag

Voor in uw agenda! Inhoud. Donderdag 17 maart Zwerfafvaldag Inhoud Zwerfafv al Kinderkle ding & Speelgo edbeurs. Paasont bijt Voorjaar sproject Vacature Onderste uningspl anraad Donderdag 17 maart Zwerfafvaldag Op donderdag 17 maart 2016 is het wederom Zwerfafvaldag.

Nadere informatie

Belangrijke data. Studiedag. Praktisch. Personeel

Belangrijke data. Studiedag. Praktisch. Personeel NUMMER 4 JAARGANG 33 19 oktober 2018 Belangrijke data Week van 20 november Tienminuten gesprekken 26 november Schoen zetten 27 november Avond tienminuten gesprekken 28 november Pietenochtend groep 3,4

Nadere informatie

Versieren van de school in Kerstsfeer

Versieren van de school in Kerstsfeer 25 november 2016 - nummer 6 Agenda Donderdag 1 december Vrijdag 2 december Woensdag 7 december Vrijdag 9 december MR vergadering; 20.00 uur Sinterklaas op school Spreekuur CMD; 11.30-12.30 uur Versieren

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief januari 2018 We houden u graag op de hoogte van ontwikkelingen in onze onderwijsgemeenschap (Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop). De zeven gewoonten van Stephen

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 September Oktober 2018 info Kalender: Agenda Vrijdag 21 september Groep 2 vrij Maandag 24 september Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Dinsdag 25 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s..

Nieuwsbrief. In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s.. 17 maart 015 Nieuwsbrief 1-Aprilfeest In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s.. In dit nummer: 1-Aprilfeest 1 Paasviering

Nadere informatie

Ouderinfo donderdag 25 februari 2016

Ouderinfo donderdag 25 februari 2016 Ouderinfo donderdag 25 februari 2016 www.antoniusbest.nl 0499-371250 Pagina 1 t/m 5 Geplande evenementen [Datum] 29-02-2016 Start muziekweek 11-11-2015 11-03-2016 Boeken- en spelletjesmarkt 18-03-2016

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is voorjaar. De natuur staat weer in bloei. s Morgens mogen we wakker worden van het gefluit van de vogels. Het is bijna Hemelvaartsdag en Pinksteren.

Nadere informatie

Anne-Sophie en Jordy Lohuis zijn in maart 4 jaar geworden. Wij heten ze van harte welkom op onze school en wensen ze een heel plezierige schooltijd!

Anne-Sophie en Jordy Lohuis zijn in maart 4 jaar geworden. Wij heten ze van harte welkom op onze school en wensen ze een heel plezierige schooltijd! Nieuwsbrief april Welkom Anne-Sophie en Jordy Lohuis zijn in maart 4 jaar geworden. Wij heten ze van harte welkom op onze school en wensen ze een heel plezierige schooltijd! Nieuws uit de groepen Groep

Nadere informatie

ASJEMENOU 14 juli t/m 21 juli Bas uit groep 8

ASJEMENOU 14 juli t/m 21 juli Bas uit groep 8 ASJEMENOU 14 juli t/m 21 juli 2017 Bas uit groep 8 Afgelopen maandag werden we opgeschrikt door het bericht dat onze Bas uit groep 8 door een brommer is aangereden. Hij is daarna direct naar het ziekenhuis

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 In deze nieuwsbrief: Ouderbijdrage en schoolreisgeld (herhaling) Schoolreisje groepen 3 en 4 Avondvierdaagse Kaarten in Actie Klussers gevraagd Nieuwsbrief Vreedzame School

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar 2018/2019 nr. 14

Nieuwsbrief Schooljaar 2018/2019 nr. 14 Nieuwsbrief 22-03-2019 Schooljaar 2018/2019 nr. 14 Belangrijke data 22 maart: Schoolvoetbaltoernooi groep 6-7-8 25 maart: Keuring fietsen groep 7-8 door VVN voor praktisch verkeersexamen 29 maart: Studiedag

Nadere informatie

Uiltje gemist?

Uiltje gemist? 18 mei 2017 Jaargang 9 - nummer 31 kalender 18 en 19 mei Neulingschule uit Bochum te gast in de Uilenbrink Dinsdag 23 mei Gildedag voor de groepen 8 25 en 26 mei Hemelvaart iedereen vrij Maandag 29 mei

Nadere informatie

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus Peutergids Foxkidz Sint Willibrordus 2018-2019 Welkom op het Kindcentrum St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de peutergroep van kindcentrum St. Willibrordus. Voor nieuwe ouders

Nadere informatie

Op 21 juni a.s. vieren de kleuterjuffen gezamenlijk hun verjaardag. We gaan naar speeltuin De Kade te Roosendaal.

Op 21 juni a.s. vieren de kleuterjuffen gezamenlijk hun verjaardag. We gaan naar speeltuin De Kade te Roosendaal. Verjaardagen kleuterjuffen... 1 Heling fietsen... 2 Verjaardagen kleuterjuffen... 3 Onderzoeken GGD... 3 Schoolfotograaf... 4 De MR is op zoek naar u!..... 4 Nieuws vanuit de peutergroep... 7 De agenda

Nadere informatie

27 november. TTV Veluwe / Zaterdag 7, 14, 21, 28 november. TTV De Brug / Wedstrijdzwemmen 4/5/6/7/8

27 november. TTV Veluwe / Zaterdag 7, 14, 21, 28 november. TTV De Brug / Wedstrijdzwemmen 4/5/6/7/8 Schoolbrief 4 schooljaar 2015-2016 Sport van de maand: Maak kennis met de Sporten van de Maand: november 2015 Sport Groepen Wanneer Inschrijven tot Volleybal 4/5 Maandag 9, 16, 23 en 23 oktober 2015 30

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

Fusie: Op dit moment zijn er nog geen verdere mededelingen te doen, betreffende de voorgenomen fusie.

Fusie: Op dit moment zijn er nog geen verdere mededelingen te doen, betreffende de voorgenomen fusie. TWISTVLIEDSCHOOL School voor Katholiek Primair Onderwijs Kwikstaart 44 46 Postbus 381 3640 AJ Mijdrecht Tel. 0297 256654 E mail: twistvliedschool@hetnet.nl TWIST INFO 31 e jaargang no 10 juli 2015 Fusie:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 1 november 2013 (9/ ) Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen

Nieuwsbrief. 1 november 2013 (9/ ) Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen Nieuwsbrief 1 november 2013 (9/2013-2014 ) PCB De Meent, Korte Meentweg 13, 3652 LG Woerdense Verlaat, Tel: 0172-408510 www.pcbdemeent.nl Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen De kinderen hebben

Nadere informatie

oktober 2018 Belangrijke data: Luizenteam

oktober 2018 Belangrijke data: Luizenteam oktober 2018 Belangrijke data: Herfstvakantie van maandag 22-10-2018 tot maandag 29-10-2018 dinsdag 06-11-2018 margedag alle groepen donderdag 08-11-2018 lampionnenfeest 16.00 uur tot 17.00 uur vrijdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016 NR. 18 donderdag 14 januari 2016 Kind op maandag: Ik ben dichtbij Matteüs 4:18-22; 4:23-25; 5:1-12 Jezus loopt langs het water en roept de vissers om met hem mee te gaan. Jezus komt dichtbij de mensen,

Nadere informatie

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar.

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Agenda 14 september inloopspreekuur GGD/CJZ 14 september informatieavond groep 8 15 september informatieavond groep 1 t/m 7 21 september t/m

Nadere informatie

SINNICH NIJS. Nummer 117 Datum: 17 juni 2014

SINNICH NIJS. Nummer 117 Datum: 17 juni 2014 SINNICH NIJS Nummer 117 Datum: 17 juni 2014 Feestwein Sinnehonk op glad ijs. Er is een lange periode met man en macht aan de Feestwein gewerkt. Het resultaat mocht er dan ook zijn. Ouders: heel erg bedankt

Nadere informatie

8 april april Jelte Letteboer (4) 8 april Fedde Mol (5) 10 april Marijn Pruijssers (8) 11 april Mees van der Sluis (7)

8 april april Jelte Letteboer (4) 8 april Fedde Mol (5) 10 april Marijn Pruijssers (8) 11 april Mees van der Sluis (7) 8 april 2019 10 april Praktisch verkeersexamen groep 7 11 april Vergadering Raad van Leerlingen 12 april Koningsspelen 15 t/ 17 april Cito Eindtoets groep 8 18 april Studiedag (leerlingen vrij) 19 april

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012

NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012 NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012 Kamp groepen 8 Wij (groep 8) zijn op kamp geweest. We mogen er niet veel over vertellen, maar 1 ding kunnen we wel vertellen het was super leuk!!!!! We

Nadere informatie

Groepsbrief groep 1en 2

Groepsbrief groep 1en 2 Groepsbrief groep 1en 2 Aan de ouders van de kinderen uit groep 1 en 2 Op de info/inloopavond heeft u al een indruk gekregen wat er in de klas allemaal gedaan wordt. In deze groepsbrief brengen we nog

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. samen spelen + leren = groeien. Feedback

NIEUWSBRIEF. samen spelen + leren = groeien. Feedback NIEUWSBRIEF samen spelen + leren = groeien Feedback Beste ouder, Wij vinden het belangrijk om van ouders en leerlingen feedback te krijgen op ons onderwijs en onze organisatie. Wij willen daarvan leren

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief schooljaar Nr.6 week 40

Nieuwsbrief schooljaar Nr.6 week 40 Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 Nr.6 week 40 Het thema van deze week is : Stoelendans; Welke plaats heb jij? Stoelendans is een leuk spelletje. Zeker als er genoeg stoelen zijn. Maar als er een stoel

Nadere informatie

t Omlopertje jaargang 8 nummer 3 18 januari 2016

t Omlopertje jaargang 8 nummer 3 18 januari 2016 t Omlopertje jaargang 8 nummer 3 18 januari 2016 Kind op Maandag Doe eens niet gewoon! Matteüs 6:1-4,5-15, 19-24 Bij God gaat alles net anders dan je zou denken. Als je iets goeds doet voor andere mensen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10. Formatie. Schoolreis

Nieuwsbrief 10. Formatie. Schoolreis Formatie Nieuwsbrief 10 Op dit moment zijn we druk bezig met de formatie van aankomend schooljaar. Zoals eerder vermeld, zullen we starten met acht groepen. Dit betekent dat we met uitzondering van de

Nadere informatie

Stagebedrijf: Klik hier als u tekst wilt invoeren. Leerroute: Klik hier als u tekst wilt invoeren. Naam: Klik hier als u tekst wilt invoeren.

Stagebedrijf: Klik hier als u tekst wilt invoeren. Leerroute: Klik hier als u tekst wilt invoeren. Naam: Klik hier als u tekst wilt invoeren. Stagebedrijf: Klas : Profiel: Leerroute: Naam: Uiterste inleverdatum: woensdag 12 december 2018 1 Inhoud Het begin van jouw succes!... 3 Afspraken en belangrijke punten:... 5 Logboek:... 6 Opdracht 1:...

Nadere informatie

t Talent Nieuwsbrief Nieuws van de MR Subsidie voor Let s Play Vervolg 10 minuutjes Leuk om te weten April 2019

t Talent Nieuwsbrief Nieuws van de MR Subsidie voor Let s Play Vervolg 10 minuutjes Leuk om te weten April 2019 t Talent April 2019 Nieuwsbrief Nieuws van de MR Subsidie voor Let s Play Vervolg 10 minuutjes Leuk om te weten Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is alweer bijna meivakantie. De afgelopen periode

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl September 2018 Houden jullie 10 oktober tussen 12.00 en 14.00 vrij? Dan valt er namelijk weer van alles te beleven op Nobelhorst! Welkom

Nadere informatie

8 maart 2016 nr 13. Data om te onthouden

8 maart 2016 nr 13. Data om te onthouden 8 maart 2016 nr 13 Data om te onthouden Maart Inloop op dinsdag 14 maart Schoolfotograaf 16 maart Schoolvoetbal jongens 5/6 meisjes 5/6 en 7/8 19 maart Tuinwerkdag 9.00 14.00 23 maart Schoolvoetbal jongens

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 6 april 2018 nummer 15 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Ook een voorbereiding op een veilige deelname aan het verkeer hoort bij de doelen van de basisschool. In groep 7 toetsen

Nadere informatie

Vogelvlucht. Agenda. Afscheid. Juf Madelin. Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 9, vrijdag 1 februari 2019

Vogelvlucht. Agenda. Afscheid. Juf Madelin. Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 9, vrijdag 1 februari 2019 Vogelvlucht Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 9, vrijdag 1 februari 2019 Agenda Voorjaarsvakantie maandag 18 februari t/m vrijdag 22 februari Kleuters vrij 1 februari

Nadere informatie

Mei 2019, Nieuwsbrief 9

Mei 2019, Nieuwsbrief 9 Mei 2019, Nieuwsbrief 9 VOORWOORD Beste ouders/verzorgers en kinderen van de Kennedyschool, Twee weken meivakantie! Ze zijn voorbij gevlogen. Alle juffen zijn klaar voor het laatste deel van het schooljaar.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 7 februari 2017 Nr. 20

Nieuwsbrief Dinsdag 7 februari 2017 Nr. 20 Nieuwsbrief Dinsdag 7 februari 2017 Nr. 20 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Dinsdag 7 februari 14.30 16.00 uur Sleutelraadvergadering Vrijdag 10 februari 8.15 9.00 uur

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, Februari 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Nummer 20, 12 februari Nieuw technisch bouwmateriaal

Nummer 20, 12 februari Nieuw technisch bouwmateriaal Nummer 20, 12 februari 2016 Inhoud Deze week meer nieuws over het technische materiaal dat we hebben gekocht, de studiedag, het pyjamafeest en we houden u uiteraard weer op de hoogte rondom de sluiting

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16 maart 2016 NR.4

Nieuwsbrief 16 maart 2016 NR.4 Raadhoven 3-3813 LW Amersfoort - 033 4805426 - obsdeweesboom@deweesboom.nl - www.weesboom.nl Nieuwsbrief 16 maart 2016 NR.4 AGENDA Vrijdag 17 maart Speelgoedochtend groepen 1/2 Zaterdag 18 maart Tuinochtend;

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 november 2015 Week 47. Halen en brengen van leerlingen per auto.

Nieuwsbrief 20 november 2015 Week 47. Halen en brengen van leerlingen per auto. Halen en brengen van leerlingen per auto. Graag uw aandacht voor de verkeerssituatie rond onze school. Met dit slechte weer zijn er meer kinderen die door hun ouders/verzorgers met de auto naar school

Nadere informatie

Nummer november 2014

Nummer november 2014 Nummer 12 14 november 2014 Agenda 17 november 10-minutengesprekken groep 6. 18 november 10-minutengesprekken groep 8. 19 november 10-minutengesprekken groepen 4 en 8 20 november 10-minutengesprekken groepen

Nadere informatie

Belangrijke data. Beste ouders,

Belangrijke data. Beste ouders, Schooljaar 2013-2014 Verschijnt 2-wekelijks Datum: 1-11-2013 Belangrijke data Woensdag 6 november Nationaal schoolontbijt De Koet is dit jaar helaas uitgeloot voor het verzorgde ontbijt. Desondanks willen

Nadere informatie

16 DECEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 17. Wij wensen u wederom een fijn weekend. Met vriendelijke groet, Zina Heikamp & Raphaëla Huijts-van Onna

16 DECEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 17. Wij wensen u wederom een fijn weekend. Met vriendelijke groet, Zina Heikamp & Raphaëla Huijts-van Onna @-mail 16 DECEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 17 OBS Prinses Catharina-Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl www.qindscholen.nl

Nadere informatie