Gegevens... Werkervaring L ivre...

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gegevens... Werkervaring L ivre..."

Transcriptie

1 Gegevens Naam drs. L. Herpers Geboortedatum 4 februari lieke@l-ivre.nl Telefoon Werkervaring L ivre Wonen en Werken in de Wijk (WW&W) Projectleider (Januari 2012 heden) Als projectleider WW&W draagt ik zorg dat de Social Return methode een vast en geaccepteerd onderdeel van het aanbestedingsbeleid van de gemeente Leiden wordt en dat via het principe van Social Return structureel arbeidsplaatsen als vast onderdeel in het aanbestedingsbeleid van de gemeente Leiden gecreëerd worden. OTV Trainer (april 2010 heden) Otv is een organisatie ontwikkelingbureau. Ik geef trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, communicatie & adviesvaardigheden en verzorg teambuilding dagen. Nyna Communicatie Communicatieadviseur (februari 2008 heden) Als communicatieadviseur ben ik verantwoordelijk voor het organiseren van en communiceren over bijeenkomsten voor bewoners en professionals in het Nieuwe Westen in Rotterdam Delfshaven. Dit is een samenwerkingsproject tussen Woonbron, de Deelgemeente Delfshaven en Delphi opbouwwerk. Het doel van de bijeenkomsten is om verschillende doelgroepen bewoners op een positieve manier te betrekken bij de ontwikkelingen in hun wijk. Wonen en Werken in de Wijk (WW&W) Sociaal begeleidster (Januari 2008 heden) Het leerwerkbedrijf WW&W in Amsterdam is een sociale onderneming die jongeren die dreigen uit te vallen in onze maatschappij een kans geeft. De werkzaamheden bestaan uit de sociale begeleiding van de jongeren en hen begeleiden bij de dagelijkse problemen waar zij tegen aan lopen.

2 School voor Gebiedsgericht Werken Trainer (september 2010 december 2011) De School voor Gebiedsgericht Werken is door de gemeente Haarlem gevraagd om hun medewerkers meer kennis en inzicht te geven in participatie en inspraak. Samen met Hans Hoogvorst is een training ontwikkeld over participatie en inspraak genaamd kijken naar wijken. Tevens ben ik samen met de school een training aan het ontwikkelen voor Young Professionals over gebiedsgericht werken. School voor Gebiedsgericht Werken Adviseur (januari 2011 december 2011) Het bestuur van Samen Sterk, een ruimte biedende accommodatie gevestigd in het centrum van Den Haag, heeft de School voor Gebiedsgericht werken gevraagd om de deskundigheid van het bestuur, de vrijwilligers en medewerkers te bevorderen Op dit moment wordt het centrum alleen in de avonduren door een aantal groepen intensief benut. Nieuwe gebruikers moeten geworven worden en nieuwe financieringsbronnen moeten worden aangeboord. Werkervaring Jonge Honden Jonge hond sinds oktober 2006 december 2011 Ondernemer sinds oktober 2008 december 2011 Gemeente Haarlem Coördinator onderzoek digitale wijkkrant (mei 2011 juli 2011) Op 1 oktober 2006 is de gemeente Haarlem in samenwerking met drie corporaties, bibliotheek Haarlem en Zorggroep Reinalda gestart met een pilot voor de digitale wijkkrant Haarlem Oost. Na vier jaar is er onderzocht of de digitale wijkkrant bijdraagt aan een betere informatievoorziening van de buurtbewoners, in hoeverre de digitale wijkkrant bijdraagt aan een grotere sociale betrokkenheid van de bewoners bij hun buurt en of bewoners betrokken zijn bij het maken van de krant. De werkzaamheden bestonden uit het coördineren van het onderzoek, het aansturen van de onderzoekers en het afstemmen met de opdrachtgever. H-kwadraat Project assistent Sociaal Programma de Punt (juli 2009 april 2010) In navolging op een ander sociaal programma hebben woningcorporatie en stadsdeel Osdorp aan H-kwadraat gevraagd een sociaal programma te maken voor de Punt, een herstructureringgebied in Amsterdam Osdorp. De werkzaamheden bestonden uit het interviewen van bewoners en betrokkenen, het organiseren van ontwerpateliers en het schrijven van het sociaal programma.

3 Woonbron (Hoogvliet) Communicatieadviseur (februari 2008 augustus 2010) Als communicatieadviseur voor de toekomstige Campus Hoogvliet verantwoordelijk voor het opstellen van het communicatiebeleid. Stroomlijnen van de verschillende communicatielijnen tussen partners en richting doelgroepen: bewoners, jongeren en ouders. Voorzitter van de communicatiewerkgroep samengesteld uit de partners. De Campus vormt de bekroning op de grootschalige herstructureringsaanpak in Hoogvliet. Project medewerker portiekgesprekken ( april 2009 juli 2009) Het opzetten van een pilot project voor portiekgesprekken in de Reimerswaalbuurt, Amsterdam Osdorp. vindt het belangrijk dat de buurt gedurende de vernieuwing schoon, heel en veilig blijft. De werkzaamheden bestonden uit het maken van een projectplan, het voeren van gesprekken met bewoners en het coördineren van het project. Project assistent Sociaal Programma Reimerswaal (januari 2008 december 2008) Het maken van een sociaal programma voor de Reimerswaalbuurt een herstructureringgebied in Amsterdam Osdorp. De werkzaamheden bestonden uit het interviewen van bewoners en betrokkenen, het organiseren van ontwerpateliers en het schrijven van het sociaal programma. Stichting OV-fiets Marketing medewerkster (januari 2007 december 2007) De werkzaamheden bestonden uit het bedenken en uitvoeren van marketing acties om leden te werven. Tevredenheidonderzoek huurders (april 2007 mei 2007) De werkzaamheden bestonden uit het voorbereiden en maken van de vragenlijst, het afnemen van een aantal interviews, het verwerken van de gegevens en het maken van de rapportage. Projectsecretaris Knooppunt Vernieuwing Westelijke Tuinsteden (januari 2007 december 2007) Binnen het Knooppunt vond de coördinatie plaats voor de sloop en nieuwbouwplannen in Amsterdam Nieuw West. De werkzaamheden bestonden uit het coördineren van het knooppunt en procesmatige ondersteuning.

4 Haag Wonen Projectmedewerker Team Vastgoed (oktober 2006 december 2006) Het team was verantwoordelijk voor de opschoning en verrijking van gegevens voor de conversie van informatiesysteem BIS naar SAP. De werkzaamheden bestonden uit het inventariseren van de woningwaarderingsgegevens, het invoeren van deze gegevens in Excel en elementen en condities meten van de servicecomponenten. Overige werkervaring Werkgever Centro de Juvenil Marcavalle in Cusco, Peru Vrijwilligerswerk (april 2006 juli 2006) Werkzaamheden Het Centro is een rehabilitatiecentrum voor jongens tussen de 12 en 18 jaar oud. Samen met een andere vrijwilligster is er een cursus sociale vaardigheden ontworpen en gegeven, in het Spaans, om zo de jongens voor te bereiden op hun terugkeer in de maatschappij. Werkgever OTV Junior trainer (september 2005 februari 2006) Werkzaamheden Otv is een organisatie ontwikkelingbureau. De werkzaamheden bestonden o.a. uit het ondersteunen van de verschillende trainers en het gegeven van communicatietrainingen. Werkgever Combiwel Invalkracht kinderopvang en peuterspeelzaal (september 2001 september 2005)

5 Opleiding Opleiding Studie Sociale Psychologie, Vrije Universiteit Amsterdam Periode september 2001 september 2005 Cursussen Cursus Leergang Gebiedsgericht Werken voor gevorderden Instelling School voor Gebiedsgericht Werken Cursus Sociale Psychologie van de Training Instelling Vrije Universiteit Amsterdam Vaardigheden Talen Nederlands en Engels goed in woord en geschrift Spaans redelijk in woord en geschrift Computervaardigheden Microsoft Office Rijbewijs B Vrije tijd Vrienden, spinning, lezen, hardlopen en reizen.

Curriculum Vitae. Werkervaring. Als zzp-er onder de naam Mindgap vanaf december 2007 tot heden:

Curriculum Vitae. Werkervaring. Als zzp-er onder de naam Mindgap vanaf december 2007 tot heden: Curriculum Vitae Naam Evers Voornaam Martijn E-mail martijn@mindgap.nl Website www.mindgap.nl Geboortedatum/plaats 1 november 1968 te Apeldoorn Nationaliteit Nederlandse Telefoonnummer 06-51192632 Profiel

Nadere informatie

REGIEGROEP NIEUW WEST MIDDEN

REGIEGROEP NIEUW WEST MIDDEN REGIEGROEP NIEUW WEST MIDDEN en de Subsidie Bewonersinitiatieven 2015 Heeft u een leuk idee voor uw buurt? Wilt u iets doen voor uw buurt? Wilt u samen met buurtbewoners een activiteit starten maar heeft

Nadere informatie

IK BEN LAURIEN IK BEN LAURIEN DIT BEN IK IN 3 WOORDEN HIER BEN IK GOED IN NÉT DIE VONK DIE BEWEGING VEROORZAAKT

IK BEN LAURIEN IK BEN LAURIEN DIT BEN IK IN 3 WOORDEN HIER BEN IK GOED IN NÉT DIE VONK DIE BEWEGING VEROORZAAKT Een aanpakker die positief in het leven staat. Ik houd van een uitdaging en ik heb een berg aan energie. Zowel zelfstandig als in een team duik ik graag in het onbekende om mijn kritische en frisse blik

Nadere informatie

51% 35% 6% 4% 3% Helemaal eens Eens Niet eens / niet oneens Oneens Helemaal oneens Weet niet / geen mening

51% 35% 6% 4% 3% Helemaal eens Eens Niet eens / niet oneens Oneens Helemaal oneens Weet niet / geen mening Resultaten peiling EnschedePanel Asiel en Integratie De vragenlijst bestond uit diverse stellingen. De meeste stellingen hadden betrekking op asielzoekers en/of vluchtelingen. Een aantal stellingen ging

Nadere informatie

CV Bob Wolters Communicatiemakelaars

CV Bob Wolters Communicatiemakelaars CV Bob Wolters Communicatiemakelaars Suikersilo West 22, 1165MP Halfweg 020-4071052 communicatiemakelaars.nl info@communicatiemakelaars.nl PERSOONLIJKE GEGEVENS: CURRICULUM VITAE Voornaam: Bob Achternaam:

Nadere informatie

Curriculum Vitae PERSOONLIJKE GEGEVENS

Curriculum Vitae PERSOONLIJKE GEGEVENS Curriculum Vitae PERSOONLIJKE GEGEVENS Voornaam: Joey Achternaam: Derwort Straat: Jacob Catsstraat Nummer: 70 Geslacht: man Postcode: 2613 HC Woonplaats: Delft Telefoon: (+31)6 21861252 Mobiele nummer:

Nadere informatie

Mijn belangrijkste kwaliteiten zijn analyseren, procesinnovaties, communicatie en aanpakken.

Mijn belangrijkste kwaliteiten zijn analyseren, procesinnovaties, communicatie en aanpakken. CV Nanda Vissers Proces- en systeemverbeteringen doorvoeren is wat ik tijdens en na mijn opleiding Bedrijfseconomie (Avans Hogeschool Den Bosch) veel heb gedaan en waar ik energie van krijg. Met een team

Nadere informatie

Martine Groeneveld. Personalia. : Groeneveld Voornaam : Martine Geboortedatum : 5 mei 1982 Geboorteplaats : Utrecht. Profiel

Martine Groeneveld. Personalia. : Groeneveld Voornaam : Martine Geboortedatum : 5 mei 1982 Geboorteplaats : Utrecht. Profiel Martine Groeneveld Personalia Naam : Groeneveld Voornaam : Martine Geboortedatum : 5 mei 1982 Geboorteplaats : Utrecht Profiel Als ik iets aanpak, ga ik er voor de volle 100% voor om het tot een goed einde

Nadere informatie

REGIEGROEP NIEUW WEST MIDDEN

REGIEGROEP NIEUW WEST MIDDEN REGIEGROEP NIEUW WEST MIDDEN en de Subsidie Bewonersinitiatieven 2016 Heeft u een leuk idee voor uw buurt? Wilt u iets doen voor uw buurt? Wilt u samen met buurtbewoners een activiteit starten maar heeft

Nadere informatie

Nieuws voor op het Kennisplein over Meer op Eigen Benen. Start programma Meer op Eigen Benen in Amsterdam en Den Haag

Nieuws voor op het Kennisplein over Meer op Eigen Benen. Start programma Meer op Eigen Benen in Amsterdam en Den Haag Nieuws voor op het Kennisplein over Meer op Eigen Benen Start programma Meer op Eigen Benen in Amsterdam en Den Haag In grote steden in Nederland zien we dat steeds meer jongvolwassenen met een lichte

Nadere informatie

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling Persoonlijke ontwikkeling Training Duurzame inzetbaarheid Training Word basis Training Word vervolg Training Excel basis Training Excel vervolg Training PowerPoint Training Outlook Training Digitale vaardigheden

Nadere informatie

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling Persoonlijke ontwikkeling Training De gezonde bedrijfskantine Training Duurzaam leven & werken Training Duurzame inzetbaarheid Training Word basis Training Word vervolg Training Excel basis Training Excel

Nadere informatie

Tips bij het opstellen van je CV

Tips bij het opstellen van je CV Tips bij het opstellen van je CV Wanneer je gaat solliciteren, is een goed curriculum vitae enorm belangrijk. Het is namelijk je persoonlijke visitekaartje en de eerste kennismaking met jou als sollicitant.

Nadere informatie

Bijlage: Update project inburgering nieuwkomers Winterswijk

Bijlage: Update project inburgering nieuwkomers Winterswijk Bijlage: Update project inburgering nieuwkomers Winterswijk 31-12-2016 Na de voorbereidingen is per 1 september 2016 gestart met de uitvoering van het projectplan inburgering nieuwkomers in Winterswijk.

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Profiel. Werkervaring. Als zzp-er onder de naam Mindgap vanaf december 2007 tot heden: martijn@mindgap.nl

Curriculum Vitae. Profiel. Werkervaring. Als zzp-er onder de naam Mindgap vanaf december 2007 tot heden: martijn@mindgap.nl Curriculum Vitae Naam Evers Voornaam Martijn E-mail martijn@mindgap.nl Website www.mindgap.nl Geboortedatum/plaats 1 november 1968 te Apeldoorn Nationaliteit Nederlandse Telefoonnummer 06-51192632 Profiel

Nadere informatie

STRATEGIE VOOR COMMUNICATIE

STRATEGIE VOOR COMMUNICATIE STRATEGIE VOOR COMMUNICATIE ter bevordering van de samenwerking tussen bewoners, ondernemers en de stadsdeelorganisatie in stadsdeel Amsterdam-West CONCEPT VERSIE 0.1 Onderdeel van projectplan Coproductie

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Persoonlijke gegevens: Opleidingen en Kwalificaties:

Curriculum Vitae. Persoonlijke gegevens: Opleidingen en Kwalificaties: Curriculum Vitae Persoonlijke gegevens: Voornaam: Mohammed Jawad Achternaam: Alhaydary Adres: Plataanlaan 66 Postcode en plaats: 5616 LR Telefoonnummer: 06 47027919 E-mailadres: jawad_10_alhaydary@hotmail.com

Nadere informatie

Aanvraagformulier Wijkaanpak Amsterdam Nieuw-West 2014

Aanvraagformulier Wijkaanpak Amsterdam Nieuw-West 2014 c In te vullen door Huis van de Wijk De Aker: Aanvraagformulier Wijkaanpak Amsterdam Nieuw-West 2014 Kenmerk aanvraag: Datum binnenkomst: Uw gegevens Naam organisatie (indien van toepassing) Naam *Dhr./mevr.

Nadere informatie

Inhoud TRAININGEN & CURSUSSEN VOOR CLIËNTEN

Inhoud TRAININGEN & CURSUSSEN VOOR CLIËNTEN TRAININGEN & CURSUSSEN VOOR CLIËNTEN Inhoud PERSOONLIJKE EFFECTIVITEIT... 2 Cursus Op Eigen Kracht (OEK)... 2 SPORT EN GEZONDHEID... 2 Cursus Cognitieve fitness... 2 VOORBEREIDEN OP WERK... 3 Assessment

Nadere informatie

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling Persoonlijke ontwikkeling Training Duurzame inzetbaarheid Training Office 365 Training Office 365 gevorderden Training Word basis Training Word vervolg Training Excel basis Training Excel vervolg Training

Nadere informatie

Persoonlijke gegevens. Overige kenmerken. Talenkennis. Opleidingen. Kennis en vaardigheden

Persoonlijke gegevens. Overige kenmerken. Talenkennis. Opleidingen. Kennis en vaardigheden Persoonlijke gegevens Naam : E.A.P. Verweij Roepnaam : Erwin Geboortedatum : 15 maart 1966 Nationaliteit : Nederlandse Woonplaats : Rotterdam Functie : Certified Scrum Coach Overige kenmerken Karakterschets

Nadere informatie

De Meridiaan te Veendam

De Meridiaan te Veendam De Meridiaan te Veendam Projectbeschrijving In opdracht van Kenniscentrum Wonen-Zorg Postbus 8258 3503 RG Utrecht, Oudlaan 4 3515 GA Utrecht Telefoon 030 273 97 50, fax 030 273 96 52 Saskia Heins Hans

Nadere informatie

Curriculum Vitae Albert Verhaar

Curriculum Vitae Albert Verhaar Curriculum Vitae Albert Verhaar Persoonlijke gegevens Naam : Albert Verhaar Woonplaats : s-gravenhage Geboortedatum : 08-07-1967 Telefoonnummer : 06-51520667 Opleiding Cursussen MEAO SPD Inspirerend leidinggeven

Nadere informatie

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling Persoonlijke ontwikkeling Training De gezonde bedrijfskantine Training Duurzaam leven & werken Training Duurzame inzetbaarheid Training Word basis Training Word vervolg Training Excel basis Training Excel

Nadere informatie

Beyond Borders zoekt op korte termijn Een daadkrachtige communicatiemedewerker (m/v)

Beyond Borders zoekt op korte termijn Een daadkrachtige communicatiemedewerker (m/v) Beyond Borders zoekt op korte termijn Een daadkrachtige communicatiemedewerker (m/v) Tijdelijk contract tot 1 april 2013 met mogelijkheid tot verlenging 32u/week (24u voor Beyond Borders en 8u voor Maatwerk

Nadere informatie

KENNISMAKING ZIJDEKWARTIER IN 15 PROJECTEN

KENNISMAKING ZIJDEKWARTIER IN 15 PROJECTEN KENNISMAKING ZIJDEKWARTIER IN 15 PROJECTEN 20180430 PARTICIPATIE EN DEBAT We zijn als architect graag de spin in het web. We zijn vaak niet alleen adviseur, maar ook projectleider en begeleiden een project

Nadere informatie

Dr. M.J.J. van der Kleij

Dr. M.J.J. van der Kleij Dr. M.J.J. van der Kleij Deze vragenlijst bestaat uit een aantal meerkeuzevragen over uw ervaringen met het gezondheidsbevorderende (GB)-programma [naam van het programma invullen]. Het beantwoorden van

Nadere informatie

Geijenbreek KM Landsmeer M

Geijenbreek KM Landsmeer M Nel Klaasse Bos Innovator in welzijn en zorg WMO AWBZ Maatschappelijk Ondernemen Geijenbreek 30 1121 KM Landsmeer M 06 51 82 40 41 T 020 770 82 15 nelklaassebos@upcmail.nl www.nelklaassebos.nl nl.linkedin.com/in/nelklaassebos

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Persoonsgegevens. Functie. Profiel / omschrijving. Opleidingen. Geboortedatum: 2 juni 1979. Senior communicatieadviseur

Curriculum Vitae. Persoonsgegevens. Functie. Profiel / omschrijving. Opleidingen. Geboortedatum: 2 juni 1979. Senior communicatieadviseur Curriculum Vitae Persoonsgegevens Naam: E. Heijna Roepnaam: Eveline Geboortedatum: 2 juni 1979 Functie Senior communicatieadviseur Profiel / omschrijving Ik ben een hard werkende professional die ervoor

Nadere informatie

Participatie Oost Boswinkel versie

Participatie Oost Boswinkel versie Bijlage 6 Participatie Oost Boswinkel versie 0.4 02-02-2017 Inleiding De wijk Oost Boswinkel wordt gesloopt en opnieuw opgebouwd. Er zijn twee verhuurders, de Woonplaats en Ons Huis. Globaal is de wijk

Nadere informatie

De brug tussen de dynamische arbeidsmarkt en talent!

De brug tussen de dynamische arbeidsmarkt en talent! De brug tussen de dynamische arbeidsmarkt en talent! Geboortedatum: 28 februari 1992 Woonplaats: Haarlem Maya doet nooit slechts één ding tegelijk, vandaar toen ze (verkort uiteraard) voor haar Bachelor

Nadere informatie

Curriculum vitae Hélène Fokker

Curriculum vitae Hélène Fokker Persoonlijke gegevens Hélène Fokker Naam: Hélène Fokker Voornamen: Hélène Maria Catharina Adriana Adres: Burgemeester Hoffmanplein 30A Postcode en woonplaats: 3071 XL Rotterdam Telefoonnummer: 06-15901333

Nadere informatie

Eigen Kracht 2013 2014 van barrière naar carrière

Eigen Kracht 2013 2014 van barrière naar carrière Eigen Kracht 2013 2014 van barrière naar carrière Projectplan Eigen Kracht - Van barrière naar carrière LEVgroep Penningstraat 55 5701 MZ Helmond Projectperiode 2013 2014 1 1 Inleiding Eigen Kracht is

Nadere informatie

Leergang Communicatie: Ben je speler of toeschouwer?

Leergang Communicatie: Ben je speler of toeschouwer? Leergang Communicatie: Ben je speler of toeschouwer? Voor een stevige positie als communicatieprofessional bij je woningcorporatie Beste communicatie-collega, De woningcorporaties liggen onder een vergrootglas.

Nadere informatie

Trendonderzoek 2014. Opleiding en ontwikkeling in de corporatiesector

Trendonderzoek 2014. Opleiding en ontwikkeling in de corporatiesector Trendonderzoek 2014 Opleiding en ontwikkeling in de corporatiesector Samenvatting Verantwoordelijkheid voor ontwikkeling vaker bij medewerker en manager 17,3% van medewerkers wil met opleiding de eigen

Nadere informatie

Persoonsgegevens. Opleidingen en cursussen. Werkervaring. ing. Jaap Beekman MSc Adres: Albert van Dalsumlaan 567 3584 HM Utrecht.

Persoonsgegevens. Opleidingen en cursussen. Werkervaring. ing. Jaap Beekman MSc Adres: Albert van Dalsumlaan 567 3584 HM Utrecht. Persoonsgegevens Naam: ing. Jaap Beekman MSc Adres: Albert van Dalsumlaan 567 3584 HM Utrecht Nederland Mobiel: +31 (0) 6 83 69 55 09 E-mail: beekman@jbv-management.nl Geboortedatum: 23 februari 1977 Nationaliteit:

Nadere informatie

Ik ben een jonge grafisch vormgever met een passie voor zowel offline als online design. Pierre de Bont. facebook.com/pierre.debont.

Ik ben een jonge grafisch vormgever met een passie voor zowel offline als online design. Pierre de Bont. facebook.com/pierre.debont. Hallo, Ik ben een jonge grafisch vormgever met een passie voor zowel offline als online design. Biografie Pierre de Bont Woonplaats: Waspik Geboortedatum: 7 januari 1990 Nationaliteit: Nederlands Een hard

Nadere informatie

Nanda Vissers. Persoonlijke gegevens

Nanda Vissers. Persoonlijke gegevens CV Nanda Vissers Proces- en systeemverbeteringen doorvoeren is wat ik tijdens en na mijn opleiding Bedrijfseconomie (Avans Hogeschool Den Bosch) veel heb gedaan en waar ik energie van krijg. Met een team

Nadere informatie

Bijlage 4b. Communicatie en participatie

Bijlage 4b. Communicatie en participatie Bijlage 4b Communicatie en participatie INHOUD 1 Op weg naar een Definitief Ontwerp voor Kerckebosch... 3 2 Informeren en betrekken... 3 3 Participatie... 4 Communicatie en participatie 2 Op weg naar een

Nadere informatie

Scholingsaanbod najaar 2013. voor actieve vrijwilligers van ANBO

Scholingsaanbod najaar 2013. voor actieve vrijwilligers van ANBO Scholingsaanbod najaar 2013 voor actieve vrijwilligers van ANBO Inhoudsopgave 1. Voorwoord... 3 2.... 4 3. Aanbod... 5 3.1 Workshop Webmaster... 5 3.2 Workshop Beleidsbeïnvloeding Wmo... 6 3.3 Workshop

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Profiel. Opleiding Training. Kennis Vaardigheden. Nevenactiviteiten

Curriculum Vitae. Profiel. Opleiding Training. Kennis Vaardigheden. Nevenactiviteiten Curriculum Vitae Jaap Bregman MSc 17 september 1985, woonachtig te Rotterdam 06 14 05 58 43 j.bregman@facilityestate.nl Enthousiast Sociaal Onderzoekend Nuchter Eigenwijs Profiel Door zijn studie en werkervaring

Nadere informatie

Naam. Roepnaam. Geboortedatum. Leeftijd. Geboorteplaats. Burgerlijke staat. Nationaliteit. Adres. Postcode. Woonplaats. Rijbewijs.

Naam. Roepnaam. Geboortedatum. Leeftijd. Geboorteplaats. Burgerlijke staat. Nationaliteit. Adres. Postcode. Woonplaats. Rijbewijs. Peroonlijke informatie Naam Roepnaam Geboortedatum Leeftijd Geboorteplaats Burgerlijke staat Nationaliteit Adres Postcode Woonplaats Rijbewijs Telefoonnummer E-mailadres Linkedin de Gelder Christine 27

Nadere informatie

Vrijwilligerscollege Roosendaal

Vrijwilligerscollege Roosendaal Vrijwilligerscollege Roosendaal Wie zijn wij? Wat doen wij? Wat kunnen wij voor jou betekenen? Wat is het vrijwilligerscollege? Onze missie en visie Het motto is leren van elkaar. Het vrijwilligerscollege

Nadere informatie

Jaarverslag 2014 (inclusief de jaarrekening 2014) STICHTING MAMMAROSA ROTTERDAM RIJNMOND

Jaarverslag 2014 (inclusief de jaarrekening 2014) STICHTING MAMMAROSA ROTTERDAM RIJNMOND Jaarverslag 2014 (inclusief de jaarrekening 2014) STICHTING MAMMAROSA ROTTERDAM RIJNMOND Inhoud Inhoud... 2 Inleiding... 3 Activiteiten in 2014... 3 Naamsbekendheid in Rotterdam en omstreken... 3 Voorlichtingen,

Nadere informatie

milieuvoorlichting voor en door bewoners van multiculturele wijken

milieuvoorlichting voor en door bewoners van multiculturele wijken milieuvoorlichting voor en door bewoners van multiculturele wijken Voor informatie en bestellen van de folder over het project Leve Leven!: Projectbureau Aarde-werk Hugo de Grootstraat 8 2518 ED Den Haag

Nadere informatie

Permanente Educatie. Medewerker ACADEMIE. Medewerker. Permanente Educatie

Permanente Educatie. Medewerker ACADEMIE. Medewerker. Permanente Educatie Permanente Educatie Medewerker ACADEMIE Medewerker Permanente Educatie Een leven lang leren NIKTA academie onderkent het belang dat medewerkers zichzelf voortdurend ontwikkelen en hun kennis en vaardigheden

Nadere informatie

Belangstellingsformulier EVC

Belangstellingsformulier EVC Belangstellingsformulier EVC Wanneer uw belangstelling is gewekt om een EVC-procedure te starten maar u bent nog niet helemaal zeker of het wel iets voor u is, dan kan het helpen om dit belangstellingsformulier

Nadere informatie

Persoonlijke gegevens Telefoon: 06-10603394 E-mail: erik@thesquareoffice.nl Geboortejaar: 1973 Woonplaats: Haarlem Burgerlijke staat: gehuwd

Persoonlijke gegevens Telefoon: 06-10603394 E-mail: erik@thesquareoffice.nl Geboortejaar: 1973 Woonplaats: Haarlem Burgerlijke staat: gehuwd Persoonlijke gegevens Telefoon: 06-10603394 E-mail: erik@thesquareoffice.nl Geboortejaar: 1973 Woonplaats: Haarlem Burgerlijke staat: gehuwd Even voorstellen Ik ben geboren in 1973. De door mij gekozen

Nadere informatie

Curriculum vitae drs. G. Lütter CISA CIPP/E CIPM

Curriculum vitae drs. G. Lütter CISA CIPP/E CIPM Curriculum vitae drs. G. Lütter CISA CIPP/E CIPM Persoonlijke gegevens Naam: Roepnaam: Geboortedatum: Lütter Ger 7 april 1958 PERSOONLIJK Naam en titulatuur: drs. G. Lütter CISA CIPP/E CIPM Geboortedatum:

Nadere informatie

Onderzoek naar de nieuwe vrijwilliger in de sport in Ommen en Hardenberg. Rapportage 31 mei 2017

Onderzoek naar de nieuwe vrijwilliger in de sport in Ommen en Hardenberg. Rapportage 31 mei 2017 Onderzoek naar de nieuwe vrijwilliger in de sport in Ommen en Hardenberg Rapportage 31 mei 2017 Waarom dit onderzoek? Vrijwilligers onmisbaar in de sport Onderwerp staat sinds jaar en dag op de agenda

Nadere informatie

WIJKACCOMMODATIES: BREDER EN BETER Groeiend nut en noodzaak van het netwerk van wijkaccommodaties in de stad Groningen

WIJKACCOMMODATIES: BREDER EN BETER Groeiend nut en noodzaak van het netwerk van wijkaccommodaties in de stad Groningen STRATEGISCHE VISIE BBOG zomer 2010 WIJKACCOMMODATIES: BREDER EN BETER Groeiend nut en noodzaak van het netwerk van wijkaccommodaties in de stad Groningen 1. BBOG Het BBOG staat voor Buurtcentra Besturen

Nadere informatie

Voorwoord. Hatice Turkmen directeur Stichting LOV

Voorwoord. Hatice Turkmen directeur Stichting LOV 2013 Jaarverslag Voorwoord Het afgelopen jaar hebben we de omslag gemaakt van een uitvoeringsorganisatie naar een ondernemende vrijwilligersorganisatie. Onze enthousiaste vrijwilligers, die een wezenlijk

Nadere informatie

Intervisie Thema: betrekken scholen & leerkrachten

Intervisie Thema: betrekken scholen & leerkrachten Intervisie Thema: betrekken scholen & leerkrachten Universiteit Gent Steunpunt Diversiteit & Leren Intervisie, 19 april 2013 INTRO Betrekken scholen & leerkrachten Hoe? Vraag wordt veel gesteld, ook vanuit

Nadere informatie

BIJLAGE BIJ STAP 8: UITVOERINGSPROTOCOL FACILITERENDE REGIEROL

BIJLAGE BIJ STAP 8: UITVOERINGSPROTOCOL FACILITERENDE REGIEROL BIJLAGE BIJ STAP 8: UITVOERINGSPROTOCOL FACILITERENDE REGIEROL Voorbeeld uitvoeringsprotocol faciliterende regierol Algemeen Het uitvoeringsprotocol heeft betrekking op de volgende onderwerpen: A. Het

Nadere informatie

Communicatie en participatie

Communicatie en participatie Communicatie en participatie Beleid / project: Documentversie: WISH 1.0 / 4 oktober 2011 (definitief) Paragraaf 5.4 van het projectplan WISH (pagina 12) is gewijd aan Informatie en communicatie. Dit document

Nadere informatie

(0 reviews) JE BENT ADVISEUR ADVIESVAARDIGHEDEN VOOR YOUNG PROFESSIONALS

(0 reviews) JE BENT ADVISEUR ADVIESVAARDIGHEDEN VOOR YOUNG PROFESSIONALS (0 reviews) JE BENT ADVISEUR ADVIESVAARDIGHEDEN VOOR YOUNG PROFESSIONALS Meer invloed krijgen? Het kan. Je bent al even aan het werk en je wilt groeien in je rol als adviseur. In deze training oefen je

Nadere informatie

doelstelling acties middelen Verantwoordelijke persoon Uitvoeren projectplan 1. Mail, telefonisch contact, netwerk binnen gemeente en Max kinderopvang

doelstelling acties middelen Verantwoordelijke persoon Uitvoeren projectplan 1. Mail, telefonisch contact, netwerk binnen gemeente en Max kinderopvang 1 Werkplan Onderdeel: algemene zaken Opgesteld door: Gabriëlle Kluwen d.d.: 11 mei 09 doelstelling acties middelen Verantwoordelijke evaluatie d.d. 1:samenwerking met BSO wordt definitief Uitvoeren projectplan

Nadere informatie

Hoe bereik je meer deelnemers voor Taalcafés en Klik & Tik cursussen? Landelijke Dag Basisvaardigheden - 8 nov 2018

Hoe bereik je meer deelnemers voor Taalcafés en Klik & Tik cursussen? Landelijke Dag Basisvaardigheden - 8 nov 2018 Hoe bereik je meer deelnemers voor Taalcafés en Klik & Tik cursussen? Landelijke Dag Basisvaardigheden - 8 nov 2018 Wie hebben we in de zaal? Ik ben bibliotheekmedewerker Wie hebben we in de zaal? Ik ben

Nadere informatie

PERSONALIA OPLEIDINGEN WERKERVARING OVERIGE. Geboortedatum 17 juli Burgerlijke staat

PERSONALIA OPLEIDINGEN WERKERVARING OVERIGE. Geboortedatum 17 juli Burgerlijke staat PERSONALIA Naam Landman Voornaam Josje Geboortedatum 17 juli 1986 Nationaliteit Nederlandse Burgerlijke staat Gehuwd Rijbewijzen A en B Telefoon 06-34533970 Email info@josjelandman.nl Website www.josjelandman.nl

Nadere informatie

Even voorstellen: mijn naam is Marga Oostveen

Even voorstellen: mijn naam is Marga Oostveen Even voorstellen: mijn naam is Marga Oostveen In het dagelijkse leven ben ik Cartografisch vormgever bij de provincie Utrecht en werk 32 uur in dienstverband. Ik ben (mede) verantwoordelijk voor het vertalen

Nadere informatie

Chronologisch cv voorbeeld

Chronologisch cv voorbeeld Chronologisch cv voorbeeld Personalia Naam: Willemien Goudepen Adres: Boekenwurmstraat 47, 1001 EH Nijverstad Telefoon: 061-1234516 / 06-13245768 Geboortedatum: 22 maart 1969 E-mail: willemien@goudepen.nl

Nadere informatie

Profiel. Personalia. - Persoonlijke gegevens. - Contact gegevens

Profiel. Personalia. - Persoonlijke gegevens. - Contact gegevens Profiel Een communicatief sociaal persoon die met veel eigen initiatief en een goed analytisch vermogen, gegeven situaties inschat en daar handig op in weet te spelen. Mijn ambitie is, om vanuit mijn persoonlijke

Nadere informatie

Bijdrage van woningcorporaties aan leefbare buurten in Amsterdam

Bijdrage van woningcorporaties aan leefbare buurten in Amsterdam Pagina 1 / 6 Bijdrage van woningcorporaties aan leefbare buurten in Amsterdam Veel gehoord en gelezen is dat inzet op leefbaarheid geen verantwoordelijkheid en kerntaak meer is van woningcorporaties. Handen

Nadere informatie

Plan Aanpak promotie en programmering Kulthus Wekerom

Plan Aanpak promotie en programmering Kulthus Wekerom Plan Aanpak promotie en programmering Kulthus Wekerom Geschreven door: Daan Boers Inleiding Om het Kulturhus Wekerom bekendheid te geven en om de mensen te informeren over de activiteiten in het Kulturhus,

Nadere informatie

Curriculum Vitae Peter de Nooijer (nfcadvies)

Curriculum Vitae Peter de Nooijer (nfcadvies) Curriculum Vitae Peter de Nooijer (nfcadvies) Persoonlijk Naam : drs. Peter de Nooijer Website : www.nfcadvies.nl, info@nfcadvies.nl Telefoon : 06 21 277 902 Opleidingen Opleidingen Cursus / Training -

Nadere informatie

Bureaucratische wirwar rondom statushouders Wie neemt regie in inburgering en integratie?

Bureaucratische wirwar rondom statushouders Wie neemt regie in inburgering en integratie? 01 Bureaucratische wirwar rondom statushouders Wie neemt regie in inburgering en integratie? Auteur: Maarten van Ooijen (Adviseur) Oktober 2017 02 Inleiding Met de plaatsing van statushouders binnen Nederlands

Nadere informatie

Verslag 4 e bijeenkomst Wmo-wijkaanpak leefbaarheid en sociale cohesie

Verslag 4 e bijeenkomst Wmo-wijkaanpak leefbaarheid en sociale cohesie Verslag 4 e bijeenkomst Wmo-wijkaanpak leefbaarheid en sociale cohesie 4 maart 2008 te Utrecht 1 Welkom, toelichting programma en mededelingen De dag wordt geopend door Paul van Soomeren, de dagvoorzitter.

Nadere informatie

New Dutch Connections

New Dutch Connections New Dutch Connections 2013 2015 2022 New Dutch Connections As I Left My Father s House Ondernemen In je Eigen Toekomst Coaching-programma New Dutch Connections NU (2013) Project Menskracht Begroting AILMFH

Nadere informatie

curriculum vitae Lisette van der Meer

curriculum vitae Lisette van der Meer curriculum vitae Lisette van der Meer Lisette weet de échte ambities en motieven te doorgronden en ontdoet publiek-privaat samenwerken van complexiteit. Naam Lisette van der Meer (MA) Geboortedatum 9 september

Nadere informatie

COMMUNICATIE LAB WEST Nr. 2 #GEDEELDEBUURT

COMMUNICATIE LAB WEST Nr. 2 #GEDEELDEBUURT COMMUNICATIE LAB WEST Nr. 2 19.30 19.45 Korte terugkijk op 1 e LAB van 25 november 19.45 20.00 Rondje spontane pitches 20.00 20.15 Beeld van communicatiestrategie van stadsdeel West (door stadsdeel West)

Nadere informatie

Augustus 2012 gestart om de certificaten, Bisl, Prince 2, ITIL en IT- servicemanagement te behalen.

Augustus 2012 gestart om de certificaten, Bisl, Prince 2, ITIL en IT- servicemanagement te behalen. Riemke Oosterhof Nicolaas Beetsstraat 127 9721 RM Groningen Geboortedatum: 21-01-1978 Geboorteplaats: Delfzijl Email: riemke.oosterhof@gmail.com Telefoonnummer: 050-7508119 Mobielnummer: 06-10543868 Rijbewijs:

Nadere informatie

Opmerking Daar waar de informatie op de avond wat onduidelijk is geweest of waar nadere aanvulling nodig is hebben we dit in het verslag opgenomen

Opmerking Daar waar de informatie op de avond wat onduidelijk is geweest of waar nadere aanvulling nodig is hebben we dit in het verslag opgenomen Verslag bewonersinformatieavond Reimerswaalbuurt Osdorp 17 april 2012, eerste bijeenkomst Aanwezig: - Circa 200 bewoners - Jan Voskamp, regiodirecteur Ymere - Kenneth Edam, gebiedsmanager Ymere - Steven

Nadere informatie

sollicitatieformulier

sollicitatieformulier sollicitatieformulier personeel & organisatie Naam Sollicitatie naar de functie Vestiging / plaats sollicitatie Sollicitantnummer Om reden van een gelijkwaardige beoordeling verzoeken wij u de onderstaande

Nadere informatie

Activiteitenplan Ontwikkelprogramma Training en Diagnose Centra. 31 mei 2017

Activiteitenplan Ontwikkelprogramma Training en Diagnose Centra. 31 mei 2017 Activiteitenplan Ontwikkelprogramma Training en Diagnose Centra 31 mei 2017 1 Vooraf Het activiteitenplan bestaat uit vier thema s: 1. Optimalisering instrumenten 2. Werkgeversdienstverlening 3. Ondernemers

Nadere informatie

BWI Bedrijfscase Projectmanagement deel 2 1. VU BWI Bedrijfscase. Cursus Project management deel 2

BWI Bedrijfscase Projectmanagement deel 2 1. VU BWI Bedrijfscase. Cursus Project management deel 2 BWI Bedrijfscase Projectmanagement deel 2 1 VU BWI Bedrijfscase Cursus Project management deel 2 April 2011 Henk Magré Programma Korte terugblik Projectplan en Communicatie (theorie) Werkgroepjes (jullie

Nadere informatie

Datum Opleiding Instituut Hoofdvakken/behaald. Universidad Europea de Madrid

Datum Opleiding Instituut Hoofdvakken/behaald. Universidad Europea de Madrid Curriculum Vitae Personalia Naam: Lucía Geslacht: Vrouw Geboorte datum: 04/01/1986 Nationaliteit: Spaanse Rijbewijs: B Opleidingen Datum Opleiding Instituut Hoofdvakken/behaald Oktober 2011- September

Nadere informatie

LEERGANG GEBIEDSGERICHT WERKEN VOOR YOUNG PROFESSIONALS START OP 22 SEPTEMBER 2008 OPEN INSCHRIJVING

LEERGANG GEBIEDSGERICHT WERKEN VOOR YOUNG PROFESSIONALS START OP 22 SEPTEMBER 2008 OPEN INSCHRIJVING LEERGANG GEBIEDSGERICHT WERKEN VOOR YOUNG PROFESSIONALS START OP 22 SEPTEMBER 2008 OPEN INSCHRIJVING GEBIEDSGERICHT WERKEN Op bijna geen enkel werkterrein gebeurt zoveel als in het gebiedsgericht werken.

Nadere informatie

PERSOONLIJKE GEGEVENS

PERSOONLIJKE GEGEVENS Naam: Klazien Verboom-Teeuwissen Geboortedatum: 08-10-1961 Curriculum Vitae Klazien Verboom PERSOONLIJKE GEGEVENS Naam Klazien Verboom-Teeuwissen Adres Stadhouderslaan 22 3761 EL Soest Geboortedatum 08

Nadere informatie

Debbie Kreike. Vormgever. Portfolio 2008

Debbie Kreike. Vormgever. Portfolio 2008 Debbie Kreike Vormgever Portfolio 2008 Onderwijs en opleiding 2000-2004 Studierichting: Visual Marketing Naam onderwijsinstelling: Hogeschool van Amsterdam, Amfi (HBO) 1997-2000 Studierichting: Reclame

Nadere informatie

Aanvraagformulier bewonersinitiatieven 2018 Osdorp

Aanvraagformulier bewonersinitiatieven 2018 Osdorp Aanvraagformulier bewonersinitiatieven 2018 Osdorp Toelichting aanvraagformulier Voor wie? Waardering voor vrijwillige inzet is zo belangrijk dat de Bestuurscommissie een budget beschikbaar stelt voor

Nadere informatie

Aanvraagformulier bewonersinitiatieven 2014 Osdorp West en De Aker

Aanvraagformulier bewonersinitiatieven 2014 Osdorp West en De Aker Aanvraagformulier bewonersinitiatieven 2014 Osdorp West en De Aker Toelichting aanvraagformulier Voor wie? Waardering voor vrijwillige inzet is zo belangrijk dat het stadsdeel een budget beschikbaar stelt

Nadere informatie

Aanvraagformulier bewonersinitiatieven 2018 Osdorp

Aanvraagformulier bewonersinitiatieven 2018 Osdorp t Blommetje Aanvraagformulier bewonersinitiatieven 2018 Osdorp Toelichting aanvraagformulier Voor wie? Waardering voor vrijwillige inzet is zo belangrijk dat de Bestuurscommissie een budget beschikbaar

Nadere informatie

Management samenvatting Ongekend Talent. De woorden Ongekend Talent zijn begonnen om een verhaal te vertellen

Management samenvatting Ongekend Talent. De woorden Ongekend Talent zijn begonnen om een verhaal te vertellen Management samenvatting Ongekend Talent De woorden Ongekend Talent zijn begonnen om een verhaal te vertellen De managementsamenvatting van Ongekend Talent is mede mogelijk gemaakt door Equal subsidiering

Nadere informatie

UITNODIGING G23 Netwerkdag 13 februari 2012

UITNODIGING G23 Netwerkdag 13 februari 2012 UITNODIGING G23 Netwerkdag 13 februari 2012 Op: donderdag 12 april 2012 in Utrecht Graag nodigen wij u uit voor de eerste Stadsingenieurs G23 Netwerkdag in Utrecht. Deze dag staat vooral in het teken om

Nadere informatie

Rapportage onderzoek tevredenheid vrijwilligers ZGAO oktober Wat is uw geslacht? Onderzoek tevredenheid vrijwilligers ZGAO :08

Rapportage onderzoek tevredenheid vrijwilligers ZGAO oktober Wat is uw geslacht? Onderzoek tevredenheid vrijwilligers ZGAO :08 Onderzoek tevredenheid vrijwilligers ZGAO 8--27 9:8 Rapportage onderzoek tevredenheid vrijwilligers ZGAO oktober 27. Wat is uw geslacht? 4 4 39 3 3 2 2 3 Man Vrouw Man 3 Vrouw 39 N 2 Onderzoek tevredenheid

Nadere informatie

Regionale visie op welzijn. Brabant Noordoost-oost

Regionale visie op welzijn. Brabant Noordoost-oost Regionale visie op welzijn Brabant Noordoost-oost Inleiding Als gemeenten willen we samen met burgers, organisaties en instellingen inspelen op de wensen en behoeften van de steeds veranderende samenleving.

Nadere informatie

Curriculum Vitae Resi Lankester Lucellestraat 7-III 1055 HS Amsterdam 06-29012388 resilankester@gmail.com www.resilankester.nl

Curriculum Vitae Resi Lankester Lucellestraat 7-III 1055 HS Amsterdam 06-29012388 resilankester@gmail.com www.resilankester.nl Curriculum Vitae Resi Lankester Lucellestraat 7-III 1055 HS Amsterdam 06-29012388 resilankester@gmail.com www.resilankester.nl In t kort: Ondernemend, flexibel, resultaatgericht, nieuwsgierig, zelfstandig,

Nadere informatie

Permanente Educatie. Manager ACADEMIE. Manager. Permanente Educatie

Permanente Educatie. Manager ACADEMIE. Manager. Permanente Educatie Permanente Educatie Manager ACADEMIE Manager Permanente Educatie Een leven lang leren NIKTA academie onderkent het belang dat medewerkers zichzelf voortdurend ontwikkelen en hun kennis en vaardigheden

Nadere informatie

Vacaturemelding Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland. projectmedewerker (s) Inburgering m/v (14)

Vacaturemelding Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland. projectmedewerker (s) Inburgering m/v (14) Vacaturemelding Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland Informatie algemeen Het werkgebied van de Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland (VWON) omvat de gemeenten binnen de provincies Gelderland

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. 1990-1997 VWO, Christelijk Lyceum Apeldoorn Vakken: Engels, Nederlands, Frans, Duits, Economie I, Geschiedenis, Aardrijkskunde

CURRICULUM VITAE. 1990-1997 VWO, Christelijk Lyceum Apeldoorn Vakken: Engels, Nederlands, Frans, Duits, Economie I, Geschiedenis, Aardrijkskunde CURRICULUM VITAE Persoonlijke gegevens Naam: Valk Voornaam: Melissa Adres: Geuzenstraat 37hs Postcode en Woonplaats: 1056 KA Amsterdam Mobiel: 06 45 16 93 45 E-mail: info@sulitsolutions.com Geboortedatum

Nadere informatie

50-70% korting. Computer en internet

50-70% korting. Computer en internet BEROEPSCURSUSSEN Administratie Assistent Controller NAf. 4,235.00 2,115.00 Basiskennis Boekhouden (BKB) NAf. 740.00 315.00 Basiskennis Loonadministratie (BKL) NAf. 1,055.00 290.00 Bestuurlijke Informatievoorziening

Nadere informatie

Voor Ondernemers Door Ondernemers in Groningen. Vodo50. Groningen, september 2014 Martijn van der Tuin

Voor Ondernemers Door Ondernemers in Groningen. Vodo50. Groningen, september 2014 Martijn van der Tuin Voor Ondernemers Door Ondernemers in Groningen Vodo50 Groningen, september 2014 Martijn van der Tuin Aanleiding Nederland en Groningen moeten het voor de groei van de economie vooral hebben van actieve

Nadere informatie

Tevredenheidsonderzoek onder vrijwilligers Gelre ziekenhuizen

Tevredenheidsonderzoek onder vrijwilligers Gelre ziekenhuizen ALGEMENE VRAGEN 1. Op welke locatie doet u vrijwilligerswerk? Gelre ziekenhuizen Apeldoorn Gelre ziekenhuizen Zutphen beide locaties 2. Hoe bent u in aanraking gekomen met vrijwilligerswerk bij Gelre ziekenhuizen?

Nadere informatie

Plan van aanpak. Monitoring & Evaluatie, Gemeente Amsterdam 27 september 2012

Plan van aanpak. Monitoring & Evaluatie, Gemeente Amsterdam 27 september 2012 Plan van aanpak Monitoring & Evaluatie, Gemeente Amsterdam 27 september 2012 Het plan van aanpak is een uitwerking van de eerder opgestelde offerte. Dit plan vormt een startpunt voor het onderzoek. 1.

Nadere informatie

PERSOONLIJKE GEGEVENS

PERSOONLIJKE GEGEVENS PERSOONLIJKE GEGEVENS Naam Anaïs Huysmans Geboortejaar 1983 Woonregio Den Haag Telefoonnummer 06 19 528 708 Email a.huysmans@soulfood.nl Nationaliteit Nederlands Rijbewijs Ja SharePoint Consultant Werkervaring

Nadere informatie