Handleiding - Mijn ViaViela (ouders en gastouders)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Handleiding - Mijn ViaViela (ouders en gastouders)"

Transcriptie

1 Handleiding - Mijn ViaViela (ouders en gastouders) Vragen? Heb je na het doornemen van deze handleiding nog vragen? Neem dan tijdens kantooruren contact op met je persoonlijke consulent. Je kunt ook terecht bij onze Klantenservice, tel of info@viaviela.nl.wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van uur. 1. Mijn ViaViela Mijn ViaViela is je persoonlijke pagina op de website van ViaViela. Hier kun je je klant- en contractgegevens inzien en controleren. Inloggen Je persoonlijke pagina is te vinden op mijn.viaviela.nl (dus zonder www. ) Je kunt je gebruikersaccount activeren door te klikken op de link in de uitnodigingsmail die je hebt ontvangen. Hierbij moet je zelf een wachtwoord kiezen. Vervolgens kun je inloggen met je adres en het gekozen wachtwoord. Wachtwoord vergeten Als je je wachtwoord vergeten bent, dan kun je een nieuw wachtwoord instellen. Klik hiervoor eerst op de link 'wachtwoord vergeten' op het inlogscherm. Je kunt vervolgens je adres opgeven. Naar dit adres wordt automatisch een mail gestuurd met daarin een link naar het scherm waarop je een nieuw wachtwoord kunt opgeven. Hiermee kun je in het vervolg inloggen. Uitloggen Uitloggen kan via het selectieveld waarin je adres wordt getoond, rechtsboven op het scherm. Klik op het pijltje en selecteer de optie 'Uitloggen'. Menu-structuur Het hoofdmenu (niveau 1) is zichtbaar in de paarse balk bovenaan het scherm. Op sommige schermen is er een sub-menu (niveau 2). Dit staat dan altijd aan de linkerkant van het scherm. Gebruik de terug-knop van je internetbrowser om terug te gaan naar een vorig scherm. De terug-knop is vaak een pijltje naar links of een knop met de tekst Back. Dashboard Selecteer in het hoofdmenu de optie 'Dashboard'. Hier tref je algemene informatie aan en speciale berichten.

2 2. Je gegevens controleren 2.1. Eigen gegevens Selecteer in het hoofdmenu de optie 'Mijn Gegevens'. De gegevens zijn verdeeld in een paar categorieën, die je kunt selecteren in het menu aan de linkerkant van het scherm. Basisgegevens Je naam, adres en bankgegevens. Inkomen (alleen van toepassing op vraagouder) Je jaarlijkse inkomensgegevens. Deze kunnen worden gebruikt bij een (indicatieve) toeslagberekening. Op dit moment beschikken wij nog niet over deze gegevens. Kinderen (alleen van toepassing op vraagouder) De namen en geboortedata van je kinderen die worden opgevangen door een gastouder. Overeenkomst Hier vind je de ondertekende bemiddelingsovereenkomst met ViaViela. Opvangvoorzieningen Hier zie je op welke locatie(s) de opvang plaatsvindt Contractgegevens Selecteer in het hoofdmenu de optie 'Mijn Koppelingen'. De gegevens over de opvang zijn per combinatie van vraagouder en gastouder vastgelegd in een koppeling. Je ziet hier een overzicht van de koppelingen waarin je als vraagouder of als gastouder voorkomt. Selecteer het koppelingsnummer om de details te zien. Samenvatting Hier kun je het jaarlijkse plaatsingscontract downloaden. In dit contract staan de verwachte (gemiddelde) maandelijkse opvanguren per kind. Overeenkomst Hier vind je een link waarmee je de overeenkomst van opdracht tussen de vraagouder en de gastouder kunt downloaden.

3 Kinderen Hier zie je een overzicht van de kinderen die worden opgevangen door de gastouder. Urenregistratie In het geval van werkelijke urenregistratie geeft de gastouder hier per kind, per maand aan hoeveel uur opvang er heeft plaatsgevonden. De vraagouder dient hier vervolgens akkoord op te geven. Er wordt dan automatisch een maandelijkse gastouderfactuur toegevoegd met daarop de betalingsinstructie. Zie ook hoofdstuk 4 van deze handleiding. In het geval van een vaste urenregistratie kan zowel de vraagouder als de gastouder hier de maandelijkse opvanguren terugzien. Gastouderfacturen Hier staat het overzicht van de maandelijkse facturen voor de opvang, op basis van de geregistreerde uren. De bedragen op deze facturen moet de vraagouder betalen aan de gastouder. Dat gebeurt via de rekening van Gastoudergelden. Voor meer informatie hierover, zie paragraaf 4.3. Neem hoofdstuk 3 goed door. Dit hoofdstuk bevat belangrijke informatie over de komende periode. 3. Urenregistratie en betaling gastouder Correcte opname in het LRKP is van groot belang voor jou en je gastouder. Pas dan kun je je opvanguren registreren bij ViaViela. Het is wettelijk niet toegestaan om dit al eerder voor je te faciliteren. De gastouder mag alleen opvanguren boeken in Mijn ViaViela die hebben plaatsgevonden ná de registratiedatum in het LRKP Uren registreren in Mijn ViaViela (door gastouder) Onderstaande geldt alleen in geval van een werkelijke urenregistratie De gastouder registreert de opvanguren. De vraagouder moet deze vervolgens goedkeuren. Pas dan kan er een gastouderfactuur worden gemaakt. De gastouder mag alleen opvanguren boeken in Mijn ViaViela die hebben plaatsgevonden ná de registratiedatum in het LRKP. Het registreren van opvanguren gaat als volgt: 1. Je (gastouder) logt in op Mijn ViaViela. 2. Ga eerst via 'Mijn Koppelingen' naar het dossier waarvoor je opvanguren wilt invoeren. Selecteer in het overzicht het dossiernummer.

4 3. Selecteer in het menu aan de linkerkant van het scherm de optie 'Urenregistratie'. 4. Je ziet voor ieder kind in het contract een tabel waarin je voor iedere maand de daadwerkelijke opvanguren kunt invullen. In de regel boven de invulvelden staan de gemiddelde (geschatte) uren volgens het contract. De daadwerkelijke opvanguren kunnen hier natuurlijk van afwijken. 5. Bewaar de ingevulde opvanguren met de knop 'Opslaan' rechtsonder op het scherm Uren goedkeuren in Mijn ViaViela (door vraagouder) Onderstaande geldt alleen in geval van een werkelijke urenregistratie De vraagouder keurt de opvanguren goed. Alleen uren die zijn goedgekeurd worden opgenomen op een gastouderfactuur. Het goedkeuren van opvanguren gaat als volgt: 1. Je (vraagouder) logt in op Mijn ViaViela. 2. Ga eerst via 'Mijn Koppelingen' naar het dossier waarvan je de uren wilt goedkeuren. Selecteer in het overzicht het koppelingsnummer. 3. Selecteer in het menu aan de linkerkant van het scherm de optie 'Urenregistratie'. 4. Je ziet voor ieder kind in het contract een tabel met per maand de opvanguren die de gastouder heeft ingevoerd (daadwerkelijke uren). In de regel daarboven staan de gemiddelde (geschatte) uren volgens het contract. 5. In de regel 'Akkoord Ouder' kun je aangeven of je wel of niet akkoord bent met de door de gastouder opgegeven uren. Als je akkoord bent selecteer je 'Ja'. Anders selecteer je 'Nee'. 6. Bewaar je invoer met de knop 'Opslaan' rechtsonder op het scherm. De gastouder kan vervolgens je keuze zien in zijn weergave van de urenregistratie (zie 3.1). Als je 'Niet akkoord' ('Nee') hebt aangegeven voor een bepaalde maand dan kan de gastouder de geboekte uren aanpassen. Daarna kun je ze alsnog goedkeuren.

5 3.3. Gastouderfacturen In het geval van werkelijke urenregistratie worden enkele keren per maand de gastouderfacturen aangemaakt in het systeem op basis van de goedgekeurde geregistreerde uren. In geval van een vaste urenregistratie staat aan het einde van de maand de gastouderfactuur voor de daaropvolgende maand voor je klaar. Zowel de vraagouder als de gastouder kunnen de gastouderfacturen inzien. Dit gaat als volgt: 1. Ga eerst via 'Mijn Dossiers' naar het dossier waarvoor je de gastouderfacturen wilt bekijken. Selecteer in het overzicht het dossiernummer. 2. Selecteer in het menu aan de linkerkant van het scherm de optie 'Gastouderfacturen'. 3. Je ziet een overzicht van de gastouderfacturen voor het huidige jaar. Zolang er nog geen gastouderfacturen zijn, staat er 'Geen items gevonden'. 4. Je kunt een gastouderfactuur downloaden en openen met de PDF downloadlink in het overzicht. Op de factuur staat de betalingsinstructie. 5. Onder het overzicht van de gastouderfacturen staat een overzicht van de verwerkte gastoudebetalingen (zie 4.4.). Zolang er nog geen betalingen verwerkt zijn, staat er 'Geen items gevonden'. Gastouderfacturen kunnen ook worden ingezien via het menu 'Financieel', submenu 'Gastouderfacturen' Betaling gastoudervergoeding De betaling van de gastoudervergoeding verloopt via onze Gastoudergeldenrekening. Dit geldt voor alle opvanguren die je in Mijn ViaViela hebt geregistreerd. Rekeningnummer en betalingskenmerk Je maakt het bedrag over naar rekening t.n.v. Gastoudergelden. Gebruik hierbij het betalingskenmerk dat in Mijn ViaViela is vermeld bij de koppeling met de gastouder. Let op: Elke gastouder heeft een ander betalingskenmerk! De betaling wordt binnen 5 dagen doorgestort naar je gastouder. Als een betaling om wat voor reden dan ook niet kan worden verwerkt, dan ontvangt de vraagouder het geld retour. Onder het overzicht van gastouderfacturen tref je de verwerkte gastouderbetalingen aan (zie 3.3, stap 5).

6 4. Facturen voor bemiddeling en begeleiding De vraagouder ontvangt maandelijks een factuur van ViaViela voor bemiddeling en begeleiding. Op deze factuur staan de bemiddelingskosten voor alle gastouders samen. Rond de 15e van iedere maand vind je de factuur voor bemiddeling en begeleiding in het systeem. Het bedrag maak je zelf naar ViaViela over. Deze factuur wordt automatisch geïncasseerd (op voorwaarde dat je hiervoor toestemming hebt gegeven). Let op: Je ontvangt geen facturen per post of per ! Je kunt ze alleen downloaden op Mijn ViaViela. Alleen de vraagouder kan de bureaufacturen inzien. Dit gaat als volgt: 1. Selecteer menu 'Financieel' 2. Selecteer in het menu aan de linkerkant van het scherm de optie 'Bureaufacturen'. 3. Je ziet een overzicht van de bureaufacturen voor het huidige jaar. Zolang er nog geen bureaufacturen zijn, staat er 'Geen items gevonden'. 4. Je kunt een bureaufactuur downloaden en openen met de PDF download-link in het overzicht. Op de factuur staat de betalingsinstructie.

Handleiding - Mijngastouderburo.nl

Handleiding - Mijngastouderburo.nl Handleiding - Mijngastouderburo.nl voor vraagouders en gastouders 1. Mijngastouderburo.nl Mijngastouderburo.nl is je persoonlijke pagina op de website van Gastouderbureau ViaViela. Hier kun je je klant-

Nadere informatie

Handleiding Speciaal voor vraagouders

Handleiding Speciaal voor vraagouders Handleiding Speciaal voor vraagouders Let op: Zie je dit balkje in deze handleiding? Dan hebben wij een tip voor je. Ohw. Wachtwoord kwijt of vergeten? Dan kun je deze resetten door in het inlogscherm

Nadere informatie

Naschoolse opvang en gastouderbureau t Kwakersnest

Naschoolse opvang en gastouderbureau t Kwakersnest ROSA Handleiding voor de vraagouder URENREGISTRATIE U wilt de urenregistratie doen van uw opvangkind/kinderen, die BUITEN het contract vallen: Uw URL is: http://www.muldata.nl/rosa/login.php?bdf_nr=1810

Nadere informatie

1. TweedeHonk Urenregistratie via internet

1. TweedeHonk Urenregistratie via internet 1. TweedeHonk Urenregistratie via internet 1.1 Algemene principes registratie De registratie van uw opvanguren vindt plaats via internet op de volgende wijze: 1. Gastouder voert de urenregistratie in.

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 15 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Instellingen binnen Employ UrenOnline 6 2.1 Contactpersonen 6 2.2 Projecten

Nadere informatie

Pas van Dronten Instructies voor pashouders

Pas van Dronten Instructies voor pashouders Pas van Dronten Instructies voor pashouders In deze instructies leest u hoe u de Pas van Dronten kunt gebruiken. Er wordt uitgelegd: 1. hoe u de pas kunt registreren op de website www.pasvandronten.nl;

Nadere informatie

PersoneelsSysteem. Handleiding

PersoneelsSysteem. Handleiding PersoneelsSysteem Handleiding Inhoudsopgave 1. Algemeen 3 1.1 Account activeren 3 1.2 Inloggen 3 1.3 Wachtwoord vergeten 3 1.4 Uitloggen 3 2. Dashboard 4 3.1 Wachtwoord wijzigen 4 3.2 E-mailadres wijzigen

Nadere informatie

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Medewerker handleiding PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Voorwoord Bedankt voor het downloaden van deze handleiding. De handleiding kan gebruikt worden voor het PersoneelsSysteem (www.personeelssysteem.nl),

Nadere informatie

Pas van Dronten Instructies voor pashouders

Pas van Dronten Instructies voor pashouders Pas van Dronten Instructies voor pashouders In deze instructies leest u hoe u de Pas van Dronten kunt gebruiken. Er wordt uitgelegd: 1. Hoe u de pas kunt registreren op de website www.pasvandronten.nl.

Nadere informatie

5.2 Gewerkte diensten wijzigen Medewerkers Mobiele iphone & Android app Nieuwsberichten bekijken en reactie plaatsen...

5.2 Gewerkte diensten wijzigen Medewerkers Mobiele iphone & Android app Nieuwsberichten bekijken en reactie plaatsen... Bedankt voor het downloaden van deze handleiding. De handleiding kan gebruikt worden voor het PersoneelsSysteem (www.personeelssysteem.nl) en HorecaSysteem (www.horecasysteem.nl). Mocht u vragen hebben

Nadere informatie

Online urenportal. Gebruikershandleiding voor werkgever

Online urenportal. Gebruikershandleiding voor werkgever Online urenportal Gebruikershandleiding voor werkgever Inhoudsopgave 1 Minimale systeemeisen... 3 Ondersteuning/support... 3 2 Werken met de online urenportal... 4 2.1 Starten: activeren gebruikersaccount...

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers Uitzend Software Diensten BV UBplusOnline Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers Versie 2.00 april 2013 Inhoudsopgave H1. Welkom bij UBplusOnline 1.1 Wat is UBplusOnline 3 1.2 Contactgegevens

Nadere informatie

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 4 3 Loonstroken inzien 5 4 Verlof 6 5 Verlofoverzicht afdeling / bedrijf 8 6 Verjaardagen 9 7 Declaraties en mutaties

Nadere informatie

Handleiding voor het aanmaken en gebruik van een gebruikersaccount voor de website.

Handleiding voor het aanmaken en gebruik van een gebruikersaccount voor de website. Handleiding voor het aanmaken en gebruik van een gebruikersaccount voor de website. 1 Inhoud Handleiding voor het aanmaken en gebruik van een gebruikersaccount voor de website.... 1 Het registratieproces...

Nadere informatie

Mijn.PvdA.nl. Handleiding voor de leden om eigen gegevens aan te passen

Mijn.PvdA.nl. Handleiding voor de leden om eigen gegevens aan te passen Mijn.PvdA.nl Handleiding voor de leden om eigen gegevens aan te passen Versie 1.0 Amsterdam, mei 2011 Inhoudsopgave 1. Beginnen 5 1.1 Vooraf 5 1.2 Wat is Mijn.PvdA.nl? 5 1.3 Inloggen op Mijn.PvdA.nl 5

Nadere informatie

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding De Liemers Helpt Partner handleiding Je kunt de actuele versie van onze handleiding downloaden op: http://www.deliemershelpt.nl/partner-worden/partner-worden.html Registreren Om een account aan te maken

Nadere informatie

HANDLEIDING OUDERLOGIN TSO REGISTREREN INLOGGEN TSO COÖRDINATOR

HANDLEIDING OUDERLOGIN TSO REGISTREREN INLOGGEN TSO COÖRDINATOR HANDLEIDING OUDERLOGIN TSO REGISTREREN Uw kind aanmelden/inschrijven voor de TSO Ga naar www.spring kinderopvang.nl en klik op de bol Tussenschoolse opvang Klik op de knop Uw kind inschrijven Kies de locatie

Nadere informatie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie Versie 1.2 Release 06-03-2012 I Handleiding Multicraft Online Inhoudsopgave Deel I Handleiding Multicraft Online voor werknemers 1 Handleiding Multicraft

Nadere informatie

Handleiding flexmedewerker. Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje

Handleiding flexmedewerker. Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje Handleiding flexmedewerker Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje Inleiding Je bent via ASA aan het werk bij één van onze opdrachtgevers. Daarbij hoort het wekelijks invullen van je werkurenbriefje.

Nadere informatie

Handleiding opdrachtgever. Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje

Handleiding opdrachtgever. Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje Handleiding opdrachtgever Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje Inleiding Via ASA zijn er één of meerdere flexmedewerkers bij u in dienst. Zij vullen zelf wekelijks hun werkurenbriefje in. Dit doen

Nadere informatie

Leerlingenhandleiding Beginnen met FlexBase

Leerlingenhandleiding Beginnen met FlexBase Leerlingenhandleiding Beginnen met FlexBase FlexBase is het leermiddelenarrangement voor het bakkersonderwijs in Nederland, waarbij zowel papieren als digitale leermiddelen worden gebruikt. Deze handleiding

Nadere informatie

Handleiding Mijn ViaViela

Handleiding Mijn ViaViela Handleiding Mijn ViaViela Consulenten Versie januari 2013 Form 302.1 - Handleiding Mijn ViaViela 1 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 5 1.1. Introductie... 5 1.2. Gebruikersaccount... 5 1.2.1. Inloggen... 5

Nadere informatie

Handleiding Mijn 65plus (HelloFlex)

Handleiding Mijn 65plus (HelloFlex) Account aanmaken Mijn 65plus (van softwareleverancier HelloFlex) is een online portal waar u onder andere de declaraties van uw uitzendkrachten kunt controleren en goedkeuren. Voor gebruik ontvangt u een

Nadere informatie

HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015

HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015 HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015 Datum: september 2014 Auteur: Intergrip Inhoud 1. VMBO verstrekt inloggegevens DDD aan de leerling... 3 2. Leerling vult Dossier in... 5 2.1 Activeren...

Nadere informatie

Prokx Payrolling BV. Flexonline

Prokx Payrolling BV. Flexonline Prokx Payrolling BV Handleiding Virtuele Vestiging Flexonline Afbeelding 1: Website Prokx Payrolling 1 Inhoudsopgave Inleiding pagina 3 1. Inloggen op de Virtuele Vestiging pagina 4 2. Module Plaatsingen

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal

Handleiding Ouderportaal Handleiding Ouderportaal Het ouderportaal is ontwikkeld om informatie te delen over de opvang van uw kinderen. U kunt via het ouderportaal: Het opvangrooster van uw kind zien; Extra opvang aanvragen; De

Nadere informatie

HANDLEIDING OUDER Versie: 28-01-2015

HANDLEIDING OUDER Versie: 28-01-2015 HANDLEIDING OUDER Versie: 28-01-2015 Inhoudsopgave 1 Snelstart...3 2 Inloggen...4 3 Wachtwoord vergeten?...5 4 Gastouderbureau...6 5 Wachtwoord aanpassen...6 6 Overzichten Informatie...7 7 Overzichten

Nadere informatie

Verzekeringsinzicht.nl. Gebruikershandleiding

Verzekeringsinzicht.nl. Gebruikershandleiding Inhoudsopgave Inleiding... 3 Wat is... 3 Wat is nog meer?... 3 Hoe gebruikt u deze handleiding?... 3 Werken met... 4 Inleiding... 4 Inloggen en uitloggen... 4 Inloggen... 4 Uitloggen... 5 Instellingen...

Nadere informatie

Handleiding urenregistratie e-uur WERKNEMER

Handleiding urenregistratie e-uur WERKNEMER Handleiding urenregistratie e-uur WERKNEMER - Inloggen Via de per e-mail ontvangen inloggegevens kun je hier inloggen in het urenregistratiesysteem van Innotiq/ Djopzz. Door op de meegestuurde link te

Nadere informatie

Verzekeringsinzicht.nl. Gebruikershandleiding

Verzekeringsinzicht.nl. Gebruikershandleiding Inhoudsopgave Inleiding... 2 Wat is... 2 Wat is nog meer?... 2 Hoe gebruikt u deze handleiding?... 2 Werken met... 3 Inleiding... 3 Inloggen en uitloggen... 3 Inloggen... 3 Uitloggen... 4 Instellingen...

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Werknemers

Handleiding Employ UrenOnline Werknemers Handleiding Employ UrenOnline Werknemers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 9 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Uren invoeren 6 3. Overige functionaliteiten Employ UrenOnline 9 4. Contactgegevens

Nadere informatie

Prokx Payroll Professionals BV. Handleiding Virtuele Vestiging. FlexOnline

Prokx Payroll Professionals BV. Handleiding Virtuele Vestiging. FlexOnline Prokx Payroll Professionals BV Handleiding Virtuele Vestiging FlexOnline Afbeelding 1: Website Prokx Payroll Professionals Prokx Payroll Professionals B.V. Handleinding FlexOnline versie 24092012 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie Online urenregistratie Versie 1.4 Release 26-07-2013 I Inhoudsopgave Deel I voor werknemers 1 Deel II App 7 voor werknemers 1 1 voor werknemers Met Multicraft Online is het mogelijk om 24 uur per dag online

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Versie 1.3 / 22 april 2016 Inhoud 1. Welkom bij Grant Manager... 3 2. Inloggen... 4 3. Handleiding en wachtwoord wijzigen... 6 4. Tijd schrijven... 7 5. Kosten en uitgaven... 12 6.

Nadere informatie

Handleiding managerlogin HR en salaris online

Handleiding managerlogin HR en salaris online Handleiding managerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 4 3 Verlof 5 4 Verzuim 7 5 Kalender 9 6 Declaraties 11 7 Uitloggen 13 1 Inleiding Met uw managerlogin is het mogelijk

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding ouder login Maakt u gebruik van of wilt u gebruik maken van de tussenschoolse opvang op PCBS De Kring, dan kunt u zich via de website

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding voor inleners

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding voor inleners Uitzend Software Diensten BV UBplusOnline Handleiding voor inleners Versie 5.00-B april 2012 Inhoudsopgave H1. Starten met UBplusOnline 1.1 UBplusOnline instellen 3 1.2 Inloggen als contactpersoon 5 H2.

Nadere informatie

Handleiding Myflex. Medewerker

Handleiding Myflex. Medewerker Handleiding Myflex Medewerker Versie 1.1-2016 Welkom bij Myflex Myflex is een managed service provider (MSP) en verzorgt voor haar klanten de realisatie en administratie van hun gehele flexschil. De diensten

Nadere informatie

1. Inloggen op de Virtuele Vestiging... 3. 2. Declaraties... 4. 3. Facturen... 5. 5. Declaratiematrix... 5. 6. DeclaratieGoedkeuren...

1. Inloggen op de Virtuele Vestiging... 3. 2. Declaraties... 4. 3. Facturen... 5. 5. Declaratiematrix... 5. 6. DeclaratieGoedkeuren... Inhoudsopgave Inleiding...2 1. Inloggen op de Virtuele Vestiging... 3 2. Declaraties... 4 3. Facturen... 5 4. Loonafrekeningen...5 5. Declaratiematrix... 5 6. DeclaratieGoedkeuren... 7 7. DeclaratieStappen...

Nadere informatie

Medewerker handleiding Herenbos e-uur portaal

Medewerker handleiding Herenbos e-uur portaal Medewerker handleiding Herenbos e-uur portaal Versie 0.2.19102018 Almere (036) 5232214 Arnhem (026) 3764596 Nieuw-Vennep (0252) 622240 Purmerend (0229) 413484 Schagen (0224) 290190 Zoetermeer (079) 3162401

Nadere informatie

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 4 3 Loonstroken inzien 5 4 Verlof 6 5 Verlofoverzicht afdeling / bedrijf 8 6 Verjaardagen 9 7 Declaraties en mutaties

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding SocSoc Versie 4 februari 2013. Inhoud. 1. Inschrijven. 2. Oproep zoeken en erop reageren. 2.1 Inloggen

Gebruikers Handleiding SocSoc Versie 4 februari 2013. Inhoud. 1. Inschrijven. 2. Oproep zoeken en erop reageren. 2.1 Inloggen Gebruikers Handleiding SocSoc Versie 4 februari 2013 Inhoud 1. Inschrijven 2. Oproep zoeken en erop reageren 2.1 Inloggen 2.2 Twee manieren om oproepen te zoeken 2.2.1 Oproep zoeken per rubriek 2.2.2 Oproep

Nadere informatie

Handleiding online urenregistratie voor inleners

Handleiding online urenregistratie voor inleners Handleiding online urenregistratie voor inleners Versie: 1.6.2 Versiedatum: 20-01-2015 1. Inleiding Het online urenportaal van Workbus is een website waarmee uren kunnen worden geadministreerd, documenten

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal

Handleiding Ouderportaal Handleiding Ouderportaal Het ouderportaal is ontwikkeld om informatie te delen over de opvang van uw kinderen. U kunt via het ouderportaal: Het opvangrooster van uw kind zien; Extra opvang aanvragen; Een

Nadere informatie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie Online urenregistratie Versie 1.2 Release 06-03-2012 I Inhoudsopgave Deel I voor werknemers 1 Deel II voor opdrachtgevers 7 voor werknemers 1 1 voor werknemers Met Multicraft Online is het mogelijk om

Nadere informatie

Handleiding werknemer urenportal

Handleiding werknemer urenportal Inleiding urenregistratie Voor het registreren van uren via de urenportal volgt hieronder een instructie. Door middel van je internetbrowser kun je gebruik maken van de urenportal via: toponline.nocore.nl

Nadere informatie

versie: 5-7-2013 HANDLEIDING MIJN DE LEEUW

versie: 5-7-2013 HANDLEIDING MIJN DE LEEUW versie: 5-7-2013 HANDLEIDING MIJN DE LEEUW HANDLEIDING MIJN DE LEEUW Inhoudsopgave Inloggen... 3 Gebruikersnaam of Wachtwoord vergeten?... 3 Startscherm "Tabblad mijn gegevens":... 4 Tabbladen... 5 Mijn

Nadere informatie

Instructie urenregistratiesysteem. 1 Instructie urenregistratie 1.1

Instructie urenregistratiesysteem. 1 Instructie urenregistratie 1.1 Instructie urenregistratiesysteem 1 Instructie urenregistratie 1.1 Inhoud 1. Inloggen... 3 2. Homepagina... 4 3. Klantenoverzicht... 6 4. Uren registeren... 7 5. Herhaling verleden... 9 6. Tijdregistratie

Nadere informatie

Flexweb gastouderopvang

Flexweb gastouderopvang Flexweb gastouderopvang Handleiding voor gastouders document-versie 1.04 Volwassen software waar je geen kind aan hebt! Copyright Copyright 2010 Dicon Development Center BV. Alle rechten voorbehouden.

Nadere informatie

Scholengemeenschap Bonaire Magister handleiding voor ouders

Scholengemeenschap Bonaire Magister handleiding voor ouders Installatie Silverlight Om te kunnen werken met Magister is het nodig dat Silverlight op de computer is geïnstalleerd. Het is goed mogelijk dat Silverlight al op uw computer staat: er zijn meer programma

Nadere informatie

Handleiding investeren in een Greencrowd-project

Handleiding investeren in een Greencrowd-project Handleiding investeren in een Greencrowd-project Om als investeerder te kunnen deelnemen aan een Greencrowd-project, dienen crowdfunders online een aantal handelingen te doorlopen op www.greencrowd.nl.

Nadere informatie

FAQ Manpower Desk Veelgestelde vragen

FAQ Manpower Desk Veelgestelde vragen FAQ Manpower Desk Veelgestelde vragen ACTIVEREN MANPOWER DESK Wat is Manpower Desk? Voor elke kandidaat maken wij een account aan op Manpower Desk. Hier kun je alle informatie vinden betreft jouw dienstverband

Nadere informatie

HANDLEIDING Webportaal. Voor ouders van gastouders

HANDLEIDING Webportaal. Voor ouders van gastouders HANDLEIDING Webportaal Voor ouders van gastouders Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Gebruik van het ouderportaal... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Het ouderportaal... 4 2. Urenregistratie... 5 3. Corrigeren

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online. Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven

Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online. Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven Versie 5.0 december 2011 Inhoudsopgave UBplus Gebruik UBplusOnline per klant instellen 2 Gebruik

Nadere informatie

REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER

REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER HANDLEIDING REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER BRASS BAND HEIST Versie 1.1 27/08/2015 Inhoud Registreren op de website... 3 Inloggen op de website... 5 Nieuw concert toevoegen... 6 Tonen concertkalender...

Nadere informatie

Transparant, betrouwbaar en betrokken! 1

Transparant, betrouwbaar en betrokken! 1 Handleiding ouderportaal Kids@min Hieronder vindt u de handleiding van het ouderportaal. Aan de hand van het hoofdmenu worden stapsgewijs de verschillende onderdelen in het portaal doorlopen. Start: Allereerst

Nadere informatie

Handleiding. Rijlesagenda.nl. Voor leerlingen. Rijlesagenda 1.3 Documentversie 1.4

Handleiding. Rijlesagenda.nl. Voor leerlingen. Rijlesagenda 1.3 Documentversie 1.4 Handleiding Voor leerlingen Rijlesagenda 1.3 Documentversie 1.4 Rijlesagenda.nl Inhoudsopgave Gebruikmaken van Rijlesagenda.nl...3 Rijlessen inplannen...4 Rittenoverzicht...5 Opties & Instellingen...6

Nadere informatie

Handleiding E-bankieren

Handleiding E-bankieren Handleiding E-bankieren Inhoud 1 Starten met E-bankieren 3 1.1 Inloggen en uitloggen 3 1.2 Wachtwoord wijzigen 3 1.3 Inloggegevens vergeten 3 1.4 Goed om te weten voordat u begint 3 2 Sparen 4 2.1 Naar

Nadere informatie

( v e r s i e w e r k n e m e r s )

( v e r s i e w e r k n e m e r s ) H andleiding P - services D igitaal ( v e r s i e w e r k n e m e r s ) Wat kunt u in de digitale omgeving van P-services? Als werknemer kunt u in deze beveiligde omgeving alle informatie terugvinden over

Nadere informatie

Handleiding Mijn Yellowbrick

Handleiding Mijn Yellowbrick Handleiding Mijn Yellowbrick versie 2.0 augustus 2014 Voordelig bricken, makkelijk parkeren INHOUDSOPGAVE MIJN YELLOWBRICK 3 MIJN GEGEVENS 5 MOBIEL 7 KAARTEN 10 PARKEREN 13 TRANSACTIES 14 FACTUREN 14 ZAKELIJK

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal. Jaamo Jaamo - Handleiding ouderportaal - 0 -

Handleiding Ouderportaal. Jaamo Jaamo - Handleiding ouderportaal - 0 - Handleiding Ouderportaal Jaamo 02-2019 WWW.JAAMO.NL Jaamo - Handleiding ouderportaal - 0 - Inhoudsopgave Nr. Onderwerp Blz. - Introductie 2 1 Inloggen en gebruikersgegevens 3 2 Contracten tijdens het inschrijven

Nadere informatie

KidsAdmin ouderportaal & ouderapp. Handleiding versie 2 (april 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1

KidsAdmin ouderportaal & ouderapp. Handleiding versie 2 (april 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1 KidsAdmin ouderportaal & ouderapp Handleiding versie 2 (april 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1 Inhoud INLEIDING... 3 OUDERPORTAAL... 3 DE EERSTE KEER INLOGGEN... 3 DASHBOARD... 4 PLANNING...

Nadere informatie

1. Handleiding Online Declareren

1. Handleiding Online Declareren 1. Handleiding Online Declareren 1. Introductie Voor je ligt de handleiding van Online Declareren. Dit is een webapplicatie die samen met kaderleden is ontwikkeld voor kaderleden. Doel van Online Declareren

Nadere informatie

Werkinstructie Klantenportaal Mijn ESNW.

Werkinstructie Klantenportaal Mijn ESNW. Werkinstructie Klantenportaal Mijn ESNW. 1. Registreren 2. Nieuw wachtwoord 3. Contract overzicht 4. Object overzicht 5. Orders 6. Facturen 7. Gegevens 8. Storing melden 9. Afspraak wijzigen 1. Registreren

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Digitale salarisstrook Versie november 2014

Gebruikershandleiding Digitale salarisstrook Versie november 2014 Versie november 2014 OHM Roosevelstraat 18, 2321 BM Leiden Postbus 4009, 2301 RA Leiden T. (071) 5166600 F. (071) 5166699 www.ohm.nl Inhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 Starten met Youforce...4 2.1 Inloggen

Nadere informatie

Handleiding portal voor invoeren verplichte gegevens voor ANBI s. http://anbi.federatiecultuur.nl

Handleiding portal voor invoeren verplichte gegevens voor ANBI s. http://anbi.federatiecultuur.nl Handleiding portal voor invoeren verplichte gegevens voor ANBI s http://anbi.federatiecultuur.nl 1 Inhoud Introductie... 3 Registreren... 4 Organisatie toevoegen... 6 Organisatie wijzigen... 8 Wachtwoord

Nadere informatie

2. INLOGGEN INLOGGEN'

2. INLOGGEN INLOGGEN' 1. DIGITALEWEEK.BE Alle activiteiten die tijdens de Digitale Week plaatsvinden, worden verzameld op de website van de Digitale Week. De deadline om activiteiten in te voeren is 7 maart 2014. 2. INLOGGEN

Nadere informatie

Handleiding. Billingportal

Handleiding. Billingportal Handleiding Billingportal Inhoudsopgave 1. Inloggen telefoniegedeelte 2 2. Gespreksdetails 2 2.1 Totalen 2 2.2 Details 3 3 Facturen 4 4 Telefoon 4 4.1 Algemene instellingen 4 4.2 Instellingen voor telefoon

Nadere informatie

In dit document zal de werkwijze met betrekking tot ons registratiesysteem worden uiteengezet.

In dit document zal de werkwijze met betrekking tot ons registratiesysteem worden uiteengezet. Inleiding Rubes Personeeldiensten B.V. maken gebruik van een online uren registratiesysteem. Deze methode van urenverwerking brengt veel voordelen met zich mee ten opzichte van de papieren urenbriefjes.

Nadere informatie

Handleiding NZa-portaal. voor zorgaanbieders

Handleiding NZa-portaal. voor zorgaanbieders Handleiding NZa-portaal voor zorgaanbieders Versie 1, 30 maart 2011 Inhoud 1. Starten 3 2. Algemene zorgaanbiederspagina 5 3. Download NZa-bestanden 6 4. Individuele zorgaanbiederspagina 7 5. Downloaden

Nadere informatie

HANDLEIDING VERENIGINGEN BEHEER SPORTSTIMULERING NEDERLAND

HANDLEIDING VERENIGINGEN BEHEER SPORTSTIMULERING NEDERLAND HANDLEIDING VERENIGINGEN BEHEER SPORTSTIMULERING NEDERLAND SCHOOLJAAR 2012-2013 INHOUDSOPGAVE 1. STAPPENPLAN 3 Stap 1 Vereniging aanmelden 3 Stap 2 Controleer uw gegevens 5 Stap 3 Invoeren cursus 5 Stap

Nadere informatie

Welkom bij SalarOnline

Welkom bij SalarOnline 1 Welkom bij SalarOnline Dit is het stappenplan van SalarOnline. In dit stappenplan vindt u de werkwijze van de meest gebruikte functies van SalarOnline. Indien u vragen of problemen heeft met de werking

Nadere informatie

Handleiding Bestelmodule Platform P. 1. Introductie. Versie 1.0 november 2007

Handleiding Bestelmodule Platform P. 1. Introductie. Versie 1.0 november 2007 Handleiding Bestelmodule Platform P Versie 1.0 november 2007 1. Introductie Wat kan je doen met de bestelmodule? Met de bestelmodule kun je regulier drukwerk bestellen. Er wordt onderscheid gemaakt tussen

Nadere informatie

Handleiding Output Online

Handleiding Output Online Bezorgers.nl Handleiding Output Online depothouders Vanaf 1 juli 2013 kunnen bezorgers en depothouders inloggen in de nieuwe Output Online. Deze nieuwe omgeving ziet er niet alleen anders uit dan de vorige,

Nadere informatie

Handleiding mijnreade

Handleiding mijnreade Handleiding mijnreade Inhoud 1. Inleiding... 2 Wat is mijnreade Cliëntenportaal?... 2 2. Wat heeft u nodig?... 2 3. DigiD aanvragen... 2 4. Inloggen en uitloggen... 2 5. Hoe werken de verschillende onderdelen...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO Gebruikershandleiding Ouder Login TSO Gebruikershandleiding ouder login Gaat u gebruik maken van de tussenschoolse opvang op de Hertog van Gelre, dan kunt u zich via de website van MAM's Kinderopvang registreren

Nadere informatie

Handleiding. Ouderportaal. CBS De Lichtbaak

Handleiding. Ouderportaal. CBS De Lichtbaak Handleiding Ouderportaal CBS De Lichtbaak 1 Handleiding Ouderportaal - Versie 24-9-2015 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord vergeten... 5 Wachtwoord wijzigen... 6 Uitleg menu ouderportaal...

Nadere informatie

Ariba Supplier Self-Registation

Ariba Supplier Self-Registation Over dit document Wanneer uw bedrijf geselecteerd is als Elia leverancier, wordt het geregistreerd in het Elia systeem zodat een bestelbon kan uitgestuurd worden. De eerste stap is dat u zich aanmeldt

Nadere informatie

Handleiding urenregistratie-portaal

Handleiding urenregistratie-portaal Handleiding urenregistratie-portaal D atum : 0 1-0 3-201 5 1. Inleiding POSD MKB urenregistratieportaal is een website waarmee via het internet uren kunnen worden geadministreerd, documenten kunnen worden

Nadere informatie

Even praktisch. Zo gebruikt u Mijn Verzekeringsmap.

Even praktisch. Zo gebruikt u Mijn Verzekeringsmap. Even praktisch. Zo gebruikt u Mijn Verzekeringsmap. Mijn Verzekeringsmap is de persoonlijke online klantomgeving van Centraal Beheer Achmea. In Mijn Verzekeringsmap ziet u welke verzekering(en) u bij ons

Nadere informatie

Handleiding inlenersportaal. Direct Payrolling BV

Handleiding inlenersportaal. Direct Payrolling BV Handleiding inlenersportaal Direct Payrolling BV Inhoudsopgave Het inlenersportaal... 4 1 Eerste maal inloggen... 5 2 Bedrijfsgegevens... 5 3 Mijn gegevens... 5 4 Gebruikers... 6 5 Aanvragen... 7 6 Plaatsingen...

Nadere informatie

Digitale post van de Belastingdienst

Digitale post van de Belastingdienst Belastingdienst Digitale post van de Belastingdienst Steeds meer mensen regelen via internet allerlei zaken. Denk bijvoorbeeld aan het bestellen van een boek, het boeken van een vakantie en internetbankieren.

Nadere informatie

Digitaal Aanvraag Formulier Tijdelijke Verkeersmaatregelen

Digitaal Aanvraag Formulier Tijdelijke Verkeersmaatregelen Digitaal Aanvraag Formulier Tijdelijke Verkeersmaatregelen 1 Hoofdmenu... 2 2 Nieuwe Aanvraag... 2 1 Kaart... 3 2 Locatie... 4 3 Aanvrager... 5 4 Opdrachtgever... 5 5 Tijdsbepaling... 5 6 Maatregelen...

Nadere informatie

Korte praktische handleiding Inschrijf systeem Markten georganiseerd door de HOB Den Helder

Korte praktische handleiding Inschrijf systeem Markten georganiseerd door de HOB Den Helder Korte praktische handleiding Inschrijf systeem Markten georganiseerd door de HOB Den Helder Voor Ambulante handelaren en niet leden HOB: Algemene opmerking gehele website: U kunt pas klikken op een tekst

Nadere informatie

Medewerker handleiding Herenbos e-uur portaal

Medewerker handleiding Herenbos e-uur portaal Medewerker handleiding Herenbos e-uur portaal Versie 0.1.29082018 Almere (036) 5232214 Arnhem (026) 3764596 Nieuw-Vennep (0252) 622240 Purmerend (0229) 413484 Schagen (0224) 290190 Zoetermeer (079) 3162401

Nadere informatie

KidsAdmin ouderportaal & ouderapp. Handleiding versie 1 (maart 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1

KidsAdmin ouderportaal & ouderapp. Handleiding versie 1 (maart 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1 KidsAdmin ouderportaal & ouderapp Handleiding versie 1 (maart 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1 Inhoud INLEIDING... 3 OUDERPORTAAL... 3 DE EERSTE KEER INLOGGEN... 3 DASHBOARD... 4 PLANNING...

Nadere informatie

Handleiding voor organisaties

Handleiding voor organisaties Inhoudsopgave Onderwerp Pagina 1. www.denhaagdoet.nl 1 2. Inloggen of account aanmaken 1 3. Account aanmaken 2 4. Het organisatieaccount 3 5. Mijn vacatures 3 6. Sollicitaties en sollicitanten 4 7. Mijn

Nadere informatie

KALB Salarisportal. Handleiding voor werknemers. Uitgebreid

KALB Salarisportal. Handleiding voor werknemers. Uitgebreid KALB Salarisportal Handleiding voor werknemers Uitgebreid Versie 20160124 Pagina 1 Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE... 2 HET AANMAKEN VAN UW INLOG ACCOUNT... 3 INLOGGEN OP DE SALARISPORTAL... 4 UW SALARISSPECIFICATIE

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR MAGISTER 6

HANDLEIDING VOOR MAGISTER 6 HANDLEIDING VOOR MAGISTER 6 VOOR OUDERS Op het Stedelijk Dalton College gebruiken we het programma Magister. Daarmee kunnen de leerlingen en de ouders via internet de behaalde cijfers en de absentie bekijken.

Nadere informatie

Handleiding Colland subsidie BBL ers

Handleiding Colland subsidie BBL ers Handleiding Colland subsidie BBL ers Organisaties in de cumelasector die de cao-leo toepassen met werknemers die een BBL opleiding volgen op niveau 1,2 of 3 komen in aanmerking voor loonkostensubsidie.

Nadere informatie

Handleiding Elektronisch werkurenbriefje E-WUB. Voor de flexmedewerker

Handleiding Elektronisch werkurenbriefje E-WUB. Voor de flexmedewerker Handleiding Elektronisch werkurenbriefje E-WUB Voor de flexmedewerker Inleiding Je bent via Start People aan het werk bij één van onze opdrachtgevers. Daarbij hoort het wekelijks invullen van je werkurenbriefje.

Nadere informatie

Starten website/homepage

Starten website/homepage Inleiding Via deze website (http://www.lets-heino.nl/), kun je zelf je vraag en aanbod wijzigen. Ook kun je klavers overschrijven, zoals bij internet-bankieren. Gelukkig is het wel eenvoudiger! Als je

Nadere informatie

HANDLEIDING DOSSIER.NU. Handleiding Dossier.nu. Vertrouwelijk DOCUMENT VERSIE 1.0 DATUM CLASSIFICATIE

HANDLEIDING DOSSIER.NU. Handleiding Dossier.nu. Vertrouwelijk DOCUMENT VERSIE 1.0 DATUM CLASSIFICATIE HANDLEIDING DOSSIER.NU DOCUMENT Handleiding Dossier.nu VERSIE 1.0 DATUM 11-02-2019 CLASSIFICATIE Vertrouwelijk Inhoud 1. Uitnodigingsmail... 3 2. Gebruikersaccount aanmaken... 4 3. Inloggen... 5 4. Dossier.nu...

Nadere informatie

Handleiding mijndienstrooster. voor medewerkers

Handleiding mijndienstrooster. voor medewerkers Handleiding mijndienstrooster voor medewerkers versie 1.2 19 maart 2015 Inhoudsopgave Inleiding...3 Aanmelden...3 Wachtwoord wijzigen...3 Homepage...4 Rooster bekijken...5 mijnrooster...6 Agenda...7 Verlof

Nadere informatie

Handleiding Inlener Herenbos e-uur portaal

Handleiding Inlener Herenbos e-uur portaal Handleiding Inlener Herenbos e-uur portaal Versie 0.2.24092018 Almere (036) 5232214 Arnhem (026) 3764596 Nieuw-Vennep (0252) 622240 Purmerend (0229) 413484 Schagen (0224) 290190 Zoetermeer (079) 3162401

Nadere informatie

Hoewel er geen echte App beschikbaar is, werkt de website en het invullen cq. goedkeuren van uren ook op diverse tablets waaronder de Apple ipad.

Hoewel er geen echte App beschikbaar is, werkt de website en het invullen cq. goedkeuren van uren ook op diverse tablets waaronder de Apple ipad. Handleiding Uren invoeren / Uren goedkeuren Vanaf eind januari komt het nieuwe urensysteem van KidsCentral beschikbaar voor u als gastouder en ouder. Hiermee streven we vooral duidelijkheid na voor zowel

Nadere informatie

Digitale post van de Belastingdienst

Digitale post van de Belastingdienst Belastingdienst Digitale post van de Belastingdienst Steeds meer mensen regelen via internet allerlei zaken. Denk bijvoorbeeld aan het bestellen van een boek, het boeken van een vakantie en internetbankieren.

Nadere informatie

Registreren als Elia leverancier op Ariba met uitnodiging

Registreren als Elia leverancier op Ariba met uitnodiging Registreren als Elia leverancier op Ariba met uitnodiging Over dit document Wanneer een aankoper van Elia een sourcing event publiceert en u uitnodigt om deel te nemen, ontvangt u een uitnodiging via e-

Nadere informatie