Verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is Stichting Loopevenementen Den Helder, p/a Kortevliet 10-12, 1786PK Den Helder.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is Stichting Loopevenementen Den Helder, p/a Kortevliet 10-12, 1786PK Den Helder."

Transcriptie

1 Privacy Statement Uw privacy Stichting Loopevenementen Den Helder is er voor en door sporters. Onze missie is het bevorderen van een gezonde en actieve samenleving. We hechten daarnaast ook veel waarde aan uw privacy. Daarom bieden we u in dit privacy beleid op een heldere en transparante manier inzicht in hoe Stichting Loopevenementen Den Helder persoonsgegevens verwerkt van leden, sporters, vrijwilligers en andere gebruikers van onze websites en apps. Het met grote zorgvuldigheid behandelen en beveiligen van persoonsgegevens van leden, sporters, vrijwilligers en andere gebruikers van onze websites en apps zien we dan ook als een vanzelfsprekendheid. Stichting Loopevenementen Den Helder houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (hierna te noemen: AVG ). Verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is Stichting Loopevenementen Den Helder, p/a Kortevliet 10-12, 1786PK Den Helder. Welke persoonsgegevens worden verzameld en wanneer? In het kader van haar dienstverlening verzamelt en verwerkt Stichting Loopevenementen Den Helder bepaalde persoonsgegevens van u. Stichting Loopevenementen Den Helder vraagt u om bepaalde persoonsgegevens in de volgende gevallen: INSCHRIJVEN EVENEMENT/WEDSTRIJD Welke persoonsgegevens worden verwerkt en waarom? Wanneer u deelneemt aan een evenement of wedstrijd georganiseerd door Stichting Loopevenementen Den Helder verzamelt en verwerkt Stichting Loopevenementen Den Helder uw contactgegevens (zoals naam, en telefoonnummer), uw persoonsgegevens (geboortedatum, adres en geslacht), eventuele login- en/of accountgegevens en betalingsgegevens. Deze persoonsgegevens worden verwerkt zodat wij u bijvoorbeeld informatie kunnen toezenden over het evenement en de reserveringsbevestiging.

2 Als u via uw werkgever deelneemt aan een door Stichting Loopevenementen Den Helder georganiseerd evenement, verwerkt Stichting Loopevenementen Den Helder de volgende gegevens: Uw naam en volledige adres en adres, voor het toezenden van het startbewijs of stuurbordje en relevante informatie over uw deelname aan het evenement. Daarnaast worden de tijdens het evenement gemaakte foto s, eventuele video s, uw eindtijd en gemiddelde snelheid op de website van het evenement geplaatst en op de site van onze partner in timing en foto en video: My-Sports en door DH-foto finishfoto s gemaakt. Ook delen we wedstrijduitslagen, impressie foto s en filmpjes op social media zoals Facebook, LinkedIn en Instagram. Uw uitslag wordt gepubliceerd op de uitslagen pagina van My-Sports en uitslagen.nl. Uw persoonsgegevens die doorgestuurd worden aan derden, worden alleen gebruikt om u te voorzien van de bovengenoemde diensten. Uw persoonsgegevens worden doorgestuurd aan een select aantal bedrijven (te weten; My/Sports, Promess en het wedstrijdsecretariaat Halve van Den Helder) in verband met de levering van uw bestelling/startnummer en aan betalingsdienstaanbieders voor uw betaling.. Wat is de juridische grondslag voor de verwerking van uw persoonsgegevens? De verwerking van uw persoonsgegevens is noodzakelijk voor de uitvoering van onze overeenkomst met u om zo bijvoorbeeld uw inschrijving van het evenement georganiseerd door Stichting Loopevenementen Den Helder te verwerken en jouw betaling te kunnen aanvaarden. Het plaatsen van foto s, video s en uw tijd wordt verwerkt op grond van uw toestemming. U kunt te allen tijde uw toestemming hiervoor intrekken. Hoe lang bewaren we uw gegevens? We bewaren uw naam, en eindtijd in principe zolang de uitslagen van evenementen gepubliceerd zijn op internet. Op dit moment zijn de oudste evenementen waarvan deze gegevens nog beschikbaar zijn uit Andere gegevens die niet relevant zijn voor de registratie van de eindtijden verwijderen we binnen 90 dagen. De persoonsgegevens worden alleen langer bewaard in het geval van wettelijke voorschriften

3 Uw persoonsgegevens die doorgestuurd worden aan derden, worden alleen gebruikt om u te voorzien van de bovengenoemde diensten. De partij die de bezorging verzorgt heeft toegang tot uw adresgegevens (Promes en het wedstrijdsecretariaat Halve van den Helder). VRIJWILLIGER Welke persoonsgegevens worden verwerkt en waarom? Wanneer u zich als vrijwilliger aanmeldt om te helpen bij een door Stichting Loopevenementen Den Helder georganiseerd evenement of de voorbereiding/nazorg hiervan, verwerkt Stichting Loopevenementen Den Helder uw contactgegevens (zoals naam, en telefoonnummer) en uw persoonsgegevens (geboortedatum, adres en geslacht). Deze persoonsgegevens worden verwerkt zodat wij met u in contact kunnen treden in verband met de evenementen en uw eventuele hulp tijdens/rondom deze evenementen. Uw persoonsgegevens zijn beschikbaar voor de vrijwilligercoördinatoren van de Halve van den Helder. Wat is de juridische grondslag voor de verwerking van uw persoonsgegevens? De verwerking van uw persoonsgegevens is gebaseerd op het gerechtvaardigd belang van Stichting Loopevenementen Den Helder. U heeft het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens. Stichting Loopevenementen Den Helder zal de persoonsgegevens niet blijven verwerken, tenzij we een rechtsgrondslag kunnen aantonen voor het proces, die zwaarder weegt dan uw belangen en rechten. Hoe lang bewaren we uw gegevens? Uw persoonsgegevens worden door Stichting Loopevenementen Den Helder bewaard zolang u vrijwilliger bent. Nadat u heeft opgezegd als vrijwilliger verwijderen we alle van u verzamelde gegevens behalve uw naam en adres. Uw naam en adres gebruiken we tot maximaal 1 jaar na opzeggen van taken als vrijwilliger om u nog een keer te vragen of u mee wilt helpen als vrijwilliger. U kunt zich hier altijd voor uitschrijven na ontvangen van dit bericht. De persoonsgegevens worden alleen bewaard in het geval van wettelijke voorschriften.

4 NIEUWSBRIEF Welke persoonsgegevens worden verwerkt en waarom? Wanneer u zich inschrijft voor de nieuwsbrief, verwerkt Stichting Loopevenementen Den Helder uw naam, adres, geslacht en geboortedatum. De persoonsgegevens worden verwerkt zodat wij u de nieuwsbrief kunnen toezenden. Uw persoonsgegevens die doorgestuurd worden aan derden, worden alleen gebruikt om u te voorzien van de bovengenoemde diensten. We gebruiken voor het verzenden s MailChimp. Wat is de juridische grondslag voor de verwerking van uw persoonsgegevens? De verwerking van uw persoonsgegevens is gebaseerd op uw toestemming wanneer u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief. U heeft op elk moment het recht om uw toestemming in te trekken door u af te melden voor de betreffende nieuwsbrief in de afmeldlink. Hoe lang bewaren we uw gegevens? Uw persoonsgegevens worden door Stichting Loopevenementen Den Helder bewaard zolang u aangemeld bent voor de nieuwsbrief. Nadat u zich heeft afgemeld, worden uw persoonsgegevens binnen 90 dagen verwijderd. KLANTENSERVICE Welke persoonsgegevens worden verwerkt en waarom? Alle persoonsgegevens die u aan ons verstrekt, worden verwerkt. Zo worden in ieder geval uw contactgegevens (zoals naam, adres, adres en telefoonnummer) verwerkt. Daarnaast kan afhankelijk van de reden waarom u contact opneemt uw geboortedatum, betalingsgegevens, bestelgegevens, lidmaatschapsnummer en alle correspondentie door Stichting Loopevenementen Den Helder worden verwerkt. De persoonsgegevens worden gebruikt om uw vragen te beantwoorden via de , via de telefoon, onze chatfunctie of social media. Uw persoonsgegevens worden niet doorgestuurd aan derden.

5 Wat is de juridische grondslag voor de verwerking van uw persoonsgegevens? De verwerking van de persoonsgegevens is gebaseerd op het gerechtvaardigd belang van Stichting Loopevenementen Den Helder. U heeft het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens. Stichting Loopevenementen Den Helder zal de persoonsgegevens niet blijven verwerken, tenzij we een rechtsgrondslag kunnen aantonen voor het proces, die zwaarder weegt dan uw belangen en rechten. Hoe lang bewaren we uw gegevens? De persoonsgegevens worden twee jaar bewaard. Hoe worden uw persoonsgegevens beveiligd? De gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers van Stichting Loopevenementen Den Helder of die van een derde partij, zodat wij u in het vervolg gericht kunnen benaderen voor de hiervoor beschreven doeleinden. Stichting Loopevenementen Den Helder bewaart persoonsgegevens niet langer dan nodig is voor de hierboven genoemde doeleinden, tenzij het toepasselijk recht een langere bewaarperiode voorschrijft. De bewaartermijn is afhankelijk van het doeleinde waarvoor de persoonsgegevens worden gebruikt. Nadat uw persoonsgegevens niet meer noodzakelijk zijn, worden deze verwijderd. Uw persoonsgegevens worden niet gedeeld met derden, tenzij de uitwisseling van gegevens noodzakelijk is om aan uw vraag te voldoen of u daar zelf expliciet toestemming voor geeft. Omdat we zorgvuldig omgaan met uw persoonsgegevens sluiten wij met externe partijen die toegang hebben tot persoonsgegevens een juridisch geldige verwerkersovereenkomst. Dit is een overeenkomst tussen ons en de verwerker, waarin wordt vastgelegd hoe de verwerker met de persoonsgegevens moet omgaan. Noodzakelijke gegevens voor het kunnen benaderen van ons ontvangen en sluiten we met deze partij een verwerkersovereenkomst af voor een veilig gebruik van uw gegevens. Afgifte op grond van wettelijke verplichtingen

6 Onder bepaalde omstandigheden zijn wij wettelijk verplicht uw gegevens af te geven aan overheidsinstanties, zoals de politie, justitie of de fiscus. Wij zullen uw gegevens alleen afgeven wanneer wij daartoe wettelijk verplicht zijn. Het is ons niet altijd toegestaan u te informeren over een dergelijke afgifte. Hulppersonen Het komt voor dat wij een externe partij inschakelen om bepaalde verwerkingen voor ons uit te voeren, bijvoorbeeld een bepaalde statistische analyse of het verzorgen van een mailing. In die situaties zullen we steeds met die derde afspraken maken over het gebruik, de beveiliging en de geheimhouding van gegevens. Het komt erop neer dat deze derde partijen uw gegevens nooit voor hun eigen doeleinden mogen gebruiken. Hulpdiensten en gezondheid Tijdens evenementen van Stichting Loopevenementen Den Helder zijn verschillende hulpdiensten actief om in geval van gezondheidsproblemen van deelnemers eerste hulp of andere zorg te verlenen. Stichting Loopevenementen Den Helder behoudt zich het recht voor gegevens van deelnemers aan hulpdiensten te verstrekken en/of van deze hulpdiensten op te vragen op het moment dat er zorg verleend dient te worden aan de deelnemer in kwestie door betrokken hulpdienst(en). Denk hierbij aan persoonsgegevens van de deelnemer zelf en het telefoonnummer wat bij sommige evenementen opgegeven kan worden, of op startnummers. Onder hulpdiensten worden verstaan de Koninklijke Nederlandse Vereniging Eerste Hulp Bij Ongelukken, ambulance, ziekenhuis, politie en brandweer. De juridische grondslag voor deze gegevens verstrekking valt onder de uitvoering van de overeenkomst tussen deelnemer en Stichting Loopevenementen Den Helder. Wat zijn mijn rechten? U heeft het recht om: informatie op te vragen over de persoonsgegevens die we over u bewaren; uw persoonsgegevens te laten aanvullen, corrigeren of verwijderen; een elektronische kopie van uw persoonsgegevens te verzoeken; bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens op basis van een gerechtvaardigd belang; uw persoonsgegevens te beperken; bezwaar te maken tegen direct marketing.

7 U kunt uw rechten uitoefenen door een te sturen naar U kunt hier ook terecht voor verdere uitleg, vragen of opmerkingen. Tenslotte heeft u op elk moment het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Kinderen Stichting Loopevenementen Den Helder staat kinderen onder de 16 jaar niet toe zich te registreren op onze website of onze app. Stichting Loopevenementen Den Helder verzamelt geen persoonlijke gegevens van kinderen jonger dan 16 jaar zonder voorafgaande toestemming van hun ouders. Daarnaast zal Stichting Loopevenementen Den Helder ouders om toestemming vragen indien kinderen onder de 16 jaar willen deelnemen aan evenementen of wedstrijden. Cookies Stichting Loopevenementen Den Helder maakt bij het aanbieden van haar diensten gebruik van cookies. Dit is een klein eenvoudig bestandje met gegevens dat of op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen of in de sessie van uw browser staat. In het Cookie statement leest u alles over het gebruik van cookies door Stichting Loopevenementen Den Helder. Social Media Stichting Loopevenementen Den Helder gaat graag via het web en social media kanalen in dialoog met leden, sporters, gebruikers van apps en bezoekers van de website over haar organisatie, producten en/of diensten. Het doel is om nuttige en relevante informatie te bieden en/of vragen die via social media kenbaar worden gemaakt te beantwoorden. Stichting Loopevenementen Den Helder volgt actief hiervoor het internet en social media kanalen, zoals Facebook, Twitter en blogs. Het kan voorkomen dat bij het deelnemen aan discussies en het beantwoorden van vragen of het reageren op opmerkingen, Stichting Loopevenementen Den Helder (persoons-) gegevens vast zal leggen. Deze zullen uiteraard in overeenstemming met dit privacybeleid worden verwerkt. Stichting Loopevenementen Den Helder is niet verantwoordelijk voor de omgang met persoonsgegevens door andere deelnemers aan zijn social media kanalen of de content op zijn social media kanalen. Stichting Loopevenementen Den Helder (event) apps

8 Stichting Loopevenementen Den Helder biedt een deel van haar dienstverlening aan door middel van apps. Door apps kunnen persoonsgegevens worden verzameld en verwerkt. Ook het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens via apps valt onder dit privacy statement. Stichting Loopevenementen Den Helder kan ten behoeve van een goede werking van de app bij de installatie ervan toestemming vragen voor toegang en verwerking van bepaalde persoonsgegevens. Waar nodig zal er in deze apps een additionele privacy verklaring beschikbaar zijn, controleer hier voor de gebruikte app. Wijzigingen privacybeleid Stichting Loopevenementen Den Helder behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacy- en cookiebeleid. Wij adviseren u dan ook om regelmatig op deze pagina te kijken of er wijzigingen zijn aangebracht. Indien Stichting Loopevenementen Den Helder een belangrijke wijziging doorvoert, die gevolgen heeft voor de wijze waarop Stichting Loopevenementen Den Helder uw persoonsgegevens verwerkt, dan zullen wij dit kenbaar maken via een berichtgeving op onze website(s), in nieuwsbrieven. Indien Stichting Loopevenementen Den Helder uw persoonsgegevens verwerkt voor een ander doel dan dat waarvoor de persoonsgegevens zijn verzameld, zal Stichting Loopevenementen Den Helder u hiervoor op de hoogte stellen en waar wettelijk verplicht toestemming vragen. Vragen? Heeft u na het lezen van deze privacyverklaring vragen over de verwerking van uw persoonsgegevens door Stichting Loopevenementen Den Helder of vragen over deze privacyverklaring, dan kunt u deze richten aan: vrijwilligerscoordinator@halvevandenhelder.nl

Privacy Statement. Verwerking van persoonsgegevens algemeen

Privacy Statement. Verwerking van persoonsgegevens algemeen Privacy Statement Voetbalvereniging U.V.S. hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met

Nadere informatie

De stichting loopcircuit respecteert jouw privacy. Gegevens die je aan ons verstrekt, behandelen we zorgvuldig en vertrouwelijk.

De stichting loopcircuit respecteert jouw privacy. Gegevens die je aan ons verstrekt, behandelen we zorgvuldig en vertrouwelijk. PRIVACYBELEID (Stichting Ommelander Loopcircuit) De stichting Ommelander Loopcircuit is een overkoepelende stichting waaronder het Huis en Hypotheek Loopcircuit valt (hierna loopcircuit). Binnen het loopcircuit

Nadere informatie

Persoonsgegevens van leden worden door WVF verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling:

Persoonsgegevens van leden worden door WVF verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling: Privacy Policy v.v. WVF Voetbalvereniging Westenholte Voorst Frankhuis (WVF) hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie

Nadere informatie

Privacyverklaring Zorgboerderij t Personnebos

Privacyverklaring Zorgboerderij t Personnebos Privacyverklaring Zorgboerderij t Personnebos Zorgboerderij t Personnebos is ervan overtuigd dat de bescherming van persoonsgegevens van essentieel belang is voor haar activiteiten. Daarom willen wij u

Nadere informatie

Privacy Verklaring Valken 68

Privacy Verklaring Valken 68 Privacy Verklaring Valken 68 Aan de bescherming van uw persoonsgegevens hecht v.v. Valken 68 veel waarde. In deze Privacy policy willen we u heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan

Nadere informatie

Altelier9 respecteert uw privacy en doet er alles aan om uw persoonsgegevens te beschermen.

Altelier9 respecteert uw privacy en doet er alles aan om uw persoonsgegevens te beschermen. PRIVACY STATEMENT Privacy statement Altelier9 respecteert uw privacy en doet er alles aan om uw persoonsgegevens te beschermen. Altelier9 vindt het belangrijk dat haar dienstverlening transparant, persoonlijk

Nadere informatie

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken PRIVACYVERKLARING Het bedrijf Diana Hendriks, gevestigd aan Rielerenkweg 4 7433AL Schalkhaar, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Contactgegevens:

Nadere informatie

Privacy verklaring HV Zwolle

Privacy verklaring HV Zwolle Privacy verklaring HV Zwolle Handbalvereniging Zwolle hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy verklaring willen we heldere en transparante informatie geven over hoe

Nadere informatie

Privacy- en cookie statement versie

Privacy- en cookie statement versie Inhoud Privacy statement... 2 Uw privacy... 2 Waarvoor verwerken wij uw persoonsgegevens... 2 Nieuwsbrieven... 2 Recht van verzet... 2 Gebruik van persoonsgegevens door derden... 2 Social Media... 3 Gebruik

Nadere informatie

Welke persoonsgegevens verzamelen wij en wanneer?

Welke persoonsgegevens verzamelen wij en wanneer? PRIVACY STATEMENT Stichting Cultureel Jongeren Paspoort ( CJP ) geeft de CJP-pas, de CJP Cultuurkaart en de MBO Card uit (hierna gezamenlijk: de CJP-pas ). Iedereen tot 30 jaar met een Nederlands postadres

Nadere informatie

Waarvoor en op welke grondslag verwerken wij uw gegevens

Waarvoor en op welke grondslag verwerken wij uw gegevens Inleiding Het beschermen van persoonsgegevens van bezoekers van onze website en van klanten acht Good Conditions B.V. van groot belang en rekent dit tot haar verantwoordelijkheid. Uw persoonlijke gegevens

Nadere informatie

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Bronsvast is het niet toegestaan links naar onze website te plaatsen.

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Bronsvast is het niet toegestaan links naar onze website te plaatsen. Gegevens op onze website Bronsvast besteedt de grootst mogelijke zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens op haar website. Echter kan Bronsvast niet verantwoordelijk worden gehouden voor

Nadere informatie

Privacyverklaring BVV Barendrecht

Privacyverklaring BVV Barendrecht Inhoud Algemeen... 2 Verwerking van persoonsgegevens Lid... 3 Verwerking van persoonsgegevens Selectiespelers... 4 Verwerking van persoonsgegevens Kaderlid en/of Vrijwilliger... 5 Verwerking van persoonsgegevens

Nadere informatie

PRIVACY EN COOKIE BELEID PAINTING HOLLAND GROEP

PRIVACY EN COOKIE BELEID PAINTING HOLLAND GROEP PRIVACY EN COOKIE BELEID PAINTING HOLLAND GROEP Inleiding Het beschermen van persoonsgegevens van bezoekers van onze website en van klanten acht de Painting Holland Groep van groot belang en rekent dit

Nadere informatie

Ons privacybeleid geldt alleen voor de informatie die door LLF is verzameld en verwerkt. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met ons.

Ons privacybeleid geldt alleen voor de informatie die door LLF is verzameld en verwerkt. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met ons. Privacy Statement Om ons werk te kunnen doen, zijn we bij Stichting Legendary Lane Foundation ('LLF') volledig afhankelijk van de steun van bedrijven en vooral van mensen zoals jij. We zijn daarom altijd

Nadere informatie

PRIVACY VERKLARING. Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

PRIVACY VERKLARING. Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval: PRIVACY VERKLARING Cultuurkoepel Vechtdal is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Wij hechten veel waarde aan de bescherming van je persoonsgegevens.

Nadere informatie

Toepasselijkheid privacy statement

Toepasselijkheid privacy statement Make Marketing Magic Privacy Statement Waarom dit privacy statement? Voor onze dienstverlening verwerken wij jouw persoonsgegevens. Wij hechten veel belang aan jouw privacy en we zullen dan ook vertrouwelijk

Nadere informatie

Privacyverklaring Brainwash kappers

Privacyverklaring Brainwash kappers Privacyverklaring Brainwash kappers Cookieverklaring Via de website www.brainwash-kappers.nl (win)acties en andere diensten van Eazy Hair BV, gevestigd aan de Schiedamsedijk 49 (hierna: Brainwash ) verzamelt

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING AVC LUCTOR ET EMERGO TE ALMELO

PRIVACYVERKLARING AVC LUCTOR ET EMERGO TE ALMELO PRIVACYVERKLARING AVC LUCTOR ET EMERGO TE ALMELO Persoonsgegevens die wij verwerken. AVC Luctor et Emergo verwerkt persoonsgegevens over u doordat u gebruikt maakt van onze diensten en/of omdat u deze

Nadere informatie

Contactgegevens: Website: Steegstraat EA Roermond Postbus AZ Roermond

Contactgegevens: Website:   Steegstraat EA Roermond Postbus AZ Roermond Privacy statement LLTB De Limburgse Land- en Tuinbouw Bond (Hierna genoemd LLTB), gevestigd aan Steegstraat 5 6041 EA Roermond, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven

Nadere informatie

Privacy Statement. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

Privacy Statement. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken: Privacy Statement Dit is het privacy statement van FysiekHerstel, gevestigd te 7902 NX Hoogeveen aan de Sportveldenweg 2 (hierna: FysiekHerstel), www.fysiekherstel.nl Toepasselijkheid Dit privacy statement

Nadere informatie

Privacy Statement. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

Privacy Statement. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken: Privacy Statement Dit is het privacy statement van Sunandfunvoordeelpas, gevestigd te Nijmegen, 6523 MR aan de Kwakkenbergweg 94 (hierna: Sunandfunvoordeelpas), www.sunandfunvoordeelpas.nl Toepasselijkheid

Nadere informatie

Omgang Privacywet Vereniging Old Socks V2,

Omgang Privacywet Vereniging Old Socks V2, Omgang Privacywet Vereniging Old Socks V2, 22-06-2018 1. PRIVACYBELEID 1.1. Jouw privacy Old Socks hecht waarde aan jouw privacy en de daarbij horende bescherming van persoonsgegevens. Daarom willen wij

Nadere informatie

Joy in Creation Privacyverklaring

Joy in Creation Privacyverklaring Joy in Creation Privacyverklaring Joy in Creation, gevestigd aan Gouden Leeuw 706, 1103KP in Amsterdam, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Nadere informatie

Verwerking van persoonsgegevens van Klanten of leveranciers

Verwerking van persoonsgegevens van Klanten of leveranciers Privacy Policy SV Borger hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

1. PRIVACYBELEID 1.1. Jouw privacy 1.2. Waarvoor verwerken wij je persoonsgegevens

1. PRIVACYBELEID 1.1. Jouw privacy 1.2. Waarvoor verwerken wij je persoonsgegevens Omgang Privacywet 1. PRIVACYBELEID 1.1. Jouw privacy LOPERSGROEP MIERLO hecht waarde aan jouw privacy en de daarbij horende bescherming van persoonsgegevens. Daarom willen wij je in dit privacybeleid heldere

Nadere informatie

Dit is de privacyverklaring van de Fotoclub Houten ( hierna aan te duiden als FCH ), Centraalspoor 8, 3994 VC Houten.

Dit is de privacyverklaring van de Fotoclub Houten ( hierna aan te duiden als FCH ), Centraalspoor 8, 3994 VC Houten. Privacy Policy Dit is de privacyverklaring van de Fotoclub Houten ( hierna aan te duiden als FCH ), Centraalspoor 8, 3994 VC Houten. KVK 30246223 https://www.fotoclub-houten.nl. Deze privacyverklaring

Nadere informatie

Privacyverklaring Stichting Burcht Wedde

Privacyverklaring Stichting Burcht Wedde Privacyverklaring Stichting Burcht Wedde De Stichting Burcht Wedde hecht er groot belang aan alle werkzaamheden uit te voeren conform de AVG. Persoonlijke gegevens worden met zorg behandeld en beveiligd.

Nadere informatie

Privacy statement Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB)

Privacy statement Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB) Privacy statement Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB) Een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens is voor De Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB) van groot belang. Persoonlijke gegevens worden dan

Nadere informatie

Gymnastiekvereniging Boskoop

Gymnastiekvereniging Boskoop 1. PRIVACYBELEID 1.1. Uw privacy Gymnastiekvereniging Boskoop De Gymnastiekvereniging Boskoop (hierna aan te duiden als GVB) hecht waarde aan uw privacy en de daarbij horende bescherming van uw persoonsgegevens.

Nadere informatie

Privacyverklaring. Algemeen. Verwerkingsverantwoordelijke en communicatie

Privacyverklaring. Algemeen. Verwerkingsverantwoordelijke en communicatie Privacyverklaring Algemeen BIJ Advocaten respecteert uw persoonsgegevens en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die aan ons wordt verstrekt of anderszins verkrijgen vertrouwelijk wordt behandeld.

Nadere informatie

Privacy statement Arvalis

Privacy statement Arvalis Privacy statement Arvalis Arvalis B.V. (hierna genoemd Arvalis ) gevestigd aan Steegstraat 5 6041 EA te Roermond, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Nadere informatie

Privacy Policy Upstairs Dance & Fit.

Privacy Policy Upstairs Dance & Fit. Privacy Policy Upstairs Dance & Fit. Upstairs Dance & Fit hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe

Nadere informatie

Privacy statement stiltecoaching. Privacy statement

Privacy statement stiltecoaching. Privacy statement Privacy statement Dit is het privacy statement van stiltecoaching *, gevestigd aan de Jan van Embdenweg 24, 6861ZT te Oosterbeek (hierna: stiltecoaching), www.stiltecoaching.nl Dit privacy statement is

Nadere informatie

Privacybeleid Bowling Vereniging Spijkenisse (039)

Privacybeleid Bowling Vereniging Spijkenisse (039) Privacybeleid Bowling Vereniging Spijkenisse (039) 1. PRIVACYBELEID 1.1. Jouw privacy De Bowling Vereniging Spijkenisse, gevestigd Ereprijspad 2 te 3202 HB Spijkenisse, KvK-nummer V385132, hecht waarde

Nadere informatie

Verwerking van persoonsgegevens van leden, klanten of leveranciers

Verwerking van persoonsgegevens van leden, klanten of leveranciers Privacy Policy AVG Netherlands Maritime Technology (NMT) hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. In deze privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT ZOMERVREUGDE FESTIVAL

PRIVACY STATEMENT ZOMERVREUGDE FESTIVAL PRIVACY STATEMENT ZOMERVREUGDE FESTIVAL ZOMERVREUGDE FESTIVAL is een festival (het Festival ) dat wordt georganiseerd door VD EVENTS BV, welke gevestigd is aan de Verrijn Stuartweg 26-H, 1112 AX te Diemen.

Nadere informatie

Gebruik van onze diensten

Gebruik van onze diensten privacyverklaring en cookies Wij zijn er ons van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke

Nadere informatie

Privacy Statement Cobin Coaching & Training

Privacy Statement Cobin Coaching & Training Vogelkers 29, 5268 HE M 06 18979495 E sylvia@cobin.nl www.cobin.nl Privacy Statement Cobin Coaching & Training Cobin Coaching & Training gaat zorgvuldig met je persoonlijke gegevens om. Door gebruik te

Nadere informatie

PRIVACYBELEID RKC EVENTS

PRIVACYBELEID RKC EVENTS Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst PRIVACYBELEID RKC EVENTS 1. Jouw privacy RKC Events hecht waarde aan jouw privacy en de daarbij horende bescherming van persoonsgegevens.

Nadere informatie

P R I V A C Y B E L E I D S T I C H T I N G Taalkoppels Gouda

P R I V A C Y B E L E I D S T I C H T I N G Taalkoppels Gouda 1.1. Uw privacy P R I V A C Y B E L E I D S T I C H T I N G Taalkoppels Gouda De Stichting Taalkoppels Gouda hecht grote waarde aan uw privacy en de daarbij horende bescherming van uw persoonsgegevens.

Nadere informatie

Privacyverklaring en cookiebeleid

Privacyverklaring en cookiebeleid Privacyverklaring en cookiebeleid Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens WERQ hecht eraan zorgvuldig met uw persoonsgegevens om te gaan. Met het doorgeven van uw gegevens geeft u ons toestemming

Nadere informatie

Privacyverklaring Garage Radstaat

Privacyverklaring Garage Radstaat Privacyverklaring Garage Radstaat Dit is de privacyverklaring van Garage Radstaat, gevestigd te Wageningen aan de Industrieweg 14, 6702 DR hierna te noemen: Radstaat, https://www.garageradstaat.nl Toepasselijkheid

Nadere informatie

Privacy Policy. PRIVACY POLICY -STAL T KABEL, opgesteld

Privacy Policy. PRIVACY POLICY -STAL T KABEL, opgesteld Privacy Policy Stal t Kabel hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

PRIVACY & COOKIE VERKLARING LICHTJESSCHOOL

PRIVACY & COOKIE VERKLARING LICHTJESSCHOOL PRIVACY & COOKIE VERKLARING LICHTJESSCHOOL Bedrijfsgegevens LICHTJESSCHOOL Robbenzand 58 3846 JB Harderwijk www.lichtjesschool.nl 1. Verwerking persoonsgegevens De verwerking van persoonsgegevens gebeurt

Nadere informatie

Privacy- en cookieverklaring. Bedrijfsgegevens Kindercoach Aapie Hoofdweg 118a 8474 CJ Oldeholtpade

Privacy- en cookieverklaring. Bedrijfsgegevens Kindercoach Aapie Hoofdweg 118a 8474 CJ Oldeholtpade Privacy- en cookieverklaring Bedrijfsgegevens Kindercoach Aapie Hoofdweg 118a 8474 CJ Oldeholtpade 06-41242891 www.kindercoachaapie.nl info@kindercoachaapie.nl KvKnr.: 65431928 1. Verwerking persoonsgegevens

Nadere informatie

Omgang Privacywet c.v. de Bokelbulkes

Omgang Privacywet c.v. de Bokelbulkes Omgang Privacywet c.v. de Bokelbulkes 1. PRIVACYBELEID 1.1. Jouw privacy c.v. de Bokelbulkes hecht waarde aan jouw privacy en de daarbij horende bescherming van persoonsgegevens. Daarom willen wij je in

Nadere informatie

Door: Christy Melpignano-Beerda CMB Coaching

Door: Christy Melpignano-Beerda CMB Coaching Door: Christy Melpignano-Beerda CMB Coaching 1 Privacyverklaring CMB Coaching, gevestigd aan J. H. Kielastraat 15, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze

Nadere informatie

Privacybeleid - Happy with Yoga kvk: Onze verwerking van persoonsgegevens

Privacybeleid - Happy with Yoga kvk: Onze verwerking van persoonsgegevens Privacybeleid - Happy with Yoga kvk: 65693671 Versie 2.0 Deze pagina is voor het laatst aangepast op 17-5-2018. Wij zijn ons er van bewust dat je vertrouwen stelt in onze diensten en service. We zien het

Nadere informatie

Bewaartermijn Wauw speciaal voor jou bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is om de doelen te realiseren.

Bewaartermijn Wauw speciaal voor jou bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is om de doelen te realiseren. Privacy Policy Wauw speciaal voor jou gaat met de grootst mogelijke zorgvuldigheid om met de gegevens van de bezoekers van de website. Wauw speciaal voor jou is verantwoordelijk voor de verwerking van

Nadere informatie

Privacy Statement Flower Force BV

Privacy Statement Flower Force BV Privacy Statement Flower Force BV Dit is het privacy statement van Flower Force B.V., gevestigd aan de Venus 139, 2675 LN te Honselersdijk (hierna: Flower Force B.V., www.flowerforce.nl) Toepasselijkheid

Nadere informatie

Verwerking van persoonsgegevens van klanten of leveranciers

Verwerking van persoonsgegevens van klanten of leveranciers Privacy Policy AVG DRIE-D hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

Privacy Policy Van Winkel Fashion B.V.

Privacy Policy Van Winkel Fashion B.V. Privacy Policy Van Winkel Fashion B.V. Vanaf 25 mei 2018 is de nieuwe Europese privacywet van kracht, de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Van Winkel Fashion B.V. hecht veel waarde aan

Nadere informatie

Privacyverklaring CartBirds BV. Versie 0.2. Deze pagina is voor het laatst aangepast op

Privacyverklaring CartBirds BV. Versie 0.2. Deze pagina is voor het laatst aangepast op Privacyverklaring CartBirds BV Versie 0.2 Deze pagina is voor het laatst aangepast op 24-05-2018. Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid

Nadere informatie

Privacy- en Cookieverklaring

Privacy- en Cookieverklaring Dé Online Marketing Specialist! Eland 3 1273 GJ Huizen Privacy- en Cookieverklaring www.omspecialist.nl Disclaimer Algemeen Het gebruik van de website van Dé Online Marketing Specialist! (hierna te noemen

Nadere informatie

PRIVACY VERKLARING TRAJAN B.V. in lijn met de Algemene Verordening Gegevensbescherming 25 mei 2018

PRIVACY VERKLARING TRAJAN B.V. in lijn met de Algemene Verordening Gegevensbescherming 25 mei 2018 PRIVACY VERKLARING TRAJAN B.V. in lijn met de Algemene Verordening Gegevensbescherming 25 mei 2018 INLEIDING Trajan B.V. (hierna Trajan ), statutair gevestigd aan het WG-Plein 516 (1054 SJ) te Amsterdam,

Nadere informatie

Privacy Policy BZ&PC. In dit document vindt u:

Privacy Policy BZ&PC. In dit document vindt u: Privacy Policy BZ&PC De Boxmeerse Zwem- en Poloclub, BZ&PC, hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over

Nadere informatie

Verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens: Malsch Nederland B.V., gevestigd: Nijverheidsweg 8, 5071 NK Udenhout, KvK nr

Verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens: Malsch Nederland B.V., gevestigd: Nijverheidsweg 8, 5071 NK Udenhout, KvK nr PRIVACY- EN COOKIEBELEID Malsch Nederland B.V. hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In dit Privacy- en cookiebeleid willen we heldere en transparante informatie geven over hoe

Nadere informatie

Een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

Een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken: Deze pagina is aangepast op 27/4/2018. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing voor alle hulpverleners en bedrijven. Dat betekent dat, vanaf die datum, dezelfde

Nadere informatie

1. Persoonsgegevens die wij verwerken 2. Toestemming

1. Persoonsgegevens die wij verwerken 2. Toestemming In deze Privacyverklaring wordt aangegeven welke soorten persoonsgegevens we verzamelen en hoe we die informatie gebruiken, openbaar maken en beschermen. Deze Privacyverklaring is van toepassing op persoonsgegevens

Nadere informatie

Privacy Statement. OZC korfbalvereniging

Privacy Statement. OZC korfbalvereniging OZC korfbalvereniging Privacy Statement OZC hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In dit privacy statement willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan

Nadere informatie

Privacyverklaring SPEE advocaten B.V. h.o.d.n. SPEE advocaten & mediation Juni 2018

Privacyverklaring SPEE advocaten B.V. h.o.d.n. SPEE advocaten & mediation Juni 2018 Privacyverklaring SPEE advocaten B.V. h.o.d.n. SPEE advocaten & mediation Juni 2018 Inleiding SPEE advocaten & mediation is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING WFHC SPIRE

PRIVACYVERKLARING WFHC SPIRE Page 1 of 6 PRIVACYVERKLARING WFHC SPIRE Versie 15 mei 2018 Deze verklaring is toegevoegd aan het web-inschrijfformulier. Onderwerp In deze Privacyverklaring informeert de vereniging WFHC Spire hoe zij

Nadere informatie

Op basis van welke grondslagen wij persoonsgegevens verwerken

Op basis van welke grondslagen wij persoonsgegevens verwerken Privacyverklaring Stichting Dorpsfeesten De Veenhoop respecteert de privacy van onze (potentiële) klanten, relaties, werknemers, onderaannemers en van al degenen die onze websites bezoeken. De Stichting

Nadere informatie

Privacyverklaring Kraamzorg de Eilanden

Privacyverklaring Kraamzorg de Eilanden Privacyverklaring Kraamzorg de Eilanden Kraamzorg de Eilanden werkt met privacygevoelige informatie en persoonsgegevens. Wij respecteren je privacy en gaan zeer zorgvuldig met dergelijke gegevens om. Hierbij

Nadere informatie

Privacy- en cookieverklaring

Privacy- en cookieverklaring Privacy- en cookieverklaring Bedrijfsgegevens Coachpraktijk Coach jezelf naar geluk, hierna Coach jezelf naar geluk genoemd Onderdeel van Entree, Training & Consultancy Lage Vuurscheweg 9 1251 TS Laren

Nadere informatie

Privacy. Algemene Privacy- en cookieverklaring

Privacy. Algemene Privacy- en cookieverklaring Privacy Algemene Privacy- en cookieverklaring Tennis Club Hellendoorn (verder TCH), gevestigd aan de Imminkserve 2, 7447 AZ Hellendoorn, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 40074508 en

Nadere informatie

Privacyverklaring Knap Kind

Privacyverklaring Knap Kind Privacyverklaring Knap Kind Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus en gaan zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens. Knap Kind, gevestigd aan de Oude Lutkeberg 6, 7678 AK in Geesteren

Nadere informatie

Privacy en Cookie Policy Reham Makelaars en Taxateurs

Privacy en Cookie Policy Reham Makelaars en Taxateurs Privacy en Cookie Policy Reham Makelaars en Taxateurs Reham Makelaars en Taxateurs (hierna te noemen: Reham) hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy en Cookie Policy

Nadere informatie

Privacyverklaring. Telefoon: Voorbeelddocument privacyverklaring I-Pulse

Privacyverklaring. Telefoon: Voorbeelddocument privacyverklaring I-Pulse PRIVACYVERKLARING Als je een website draait, dan is de kans groot dat je een privacyverklaring nodig hebt. Het is een belangrijk juridisch document dat voor veel mensen moeilijk zelf op te stellen is.

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT RECOMMENDR

PRIVACY STATEMENT RECOMMENDR PRIVACY STATEMENT RECOMMENDR Waarom dit privacy statement? Ten behoeve van onze dienstverlening verwerken wij jouw persoonsgegevens. Wij hechten veel belang aan jouw privacy en we zullen dan ook vertrouwelijk

Nadere informatie

Privacy Statement Eindhoven Airport N.V.

Privacy Statement Eindhoven Airport N.V. Privacy Statement Eindhoven Airport N.V. Wij respecteren de privacy van bezoekers van deze website en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT TIKTAK EVENTS

PRIVACY STATEMENT TIKTAK EVENTS PRIVACY STATEMENT TIKTAK EVENTS TIKTAK B.V. acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Wij behandelen

Nadere informatie

Privacy- en cookieverklaring

Privacy- en cookieverklaring Privacy- en cookieverklaring Bij MyFit hechten wij groot belang aan de privacy van de gebruikers van de website. Om uw privacy zo goed mogelijk te waarborgen, hanteren wij een aantal kernwaarden Informeren:

Nadere informatie

Privacy Statement Vrijwilligers Hoogeveen

Privacy Statement Vrijwilligers Hoogeveen Privacy Statement Vrijwilligers Hoogeveen Dit is het Privacy Statement van VrijwilligersHoogeveen. Om u goed van dienst te zijn en om ons werk zo efficiënt en effectief mogelijk uit te voeren, verwerkt

Nadere informatie

Privacy Policy. In algemene zin brengt dit met zich mee dat:

Privacy Policy. In algemene zin brengt dit met zich mee dat: Privacy Policy TV de Heerlijkheid hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

OP WELKE MANIER VERZAMELEN WIJ PERSOONSGEGEVENS?

OP WELKE MANIER VERZAMELEN WIJ PERSOONSGEGEVENS? PRIVACY STATEMENT WAAROM DIT PRIVACY STATEMENT? Ten behoeve van onze dienstverlening verwerken wij jouw persoonsgegevens. Wij hechten veel belang aan jouw privacy en we zullen dan ook vertrouwelijk en

Nadere informatie

Dynatek Privacyverklaring

Dynatek Privacyverklaring Dynatek Privacyverklaring In deze privacyverklaring kunt u lezen hoe uw gegevens worden beschermd en gebruikt. Deze verklaring is opgesteld conform de nieuwe privacy regelgeving (GDPR) en laatst gewijzigd

Nadere informatie

Privacyverklaring Stichting SportService Zwolle

Privacyverklaring Stichting SportService Zwolle Privacyverklaring Stichting SportService Zwolle U leest hier de privacyverklaring van Stichting SportService Zwolle, gevestigd aan de Tesselschadestraat 155, 8023 BL te Zwolle. Stichting SportService Zwolle

Nadere informatie

Privacyverklaring Fluunt

Privacyverklaring Fluunt Privacyverklaring Fluunt Bij het verlenen van onze diensten verwerken wij uw persoonsgegevens. Om u te informeren hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan hebben wij deze privacyverklaring opgesteld. Contactgegevens

Nadere informatie

Privacy Statement. Toepasselijkheid. Overzicht persoonsgegevens

Privacy Statement. Toepasselijkheid. Overzicht persoonsgegevens Privacy Statement Dit is het privacy statement van Seniorenvoordeelpas.nl/Seniorenvoordeelkaart.be, onderdeel van Senicom B.V. gevestigd aan de Grote Berg 18, 5611KK Eindhoven (hierna: Seniorenvoordeelpas.nl),

Nadere informatie

Waarvoor gebruiken wij uw persoonsgegevens?

Waarvoor gebruiken wij uw persoonsgegevens? Bij Stichting Wijkvoorziening t Doesgoor hechten wij groot belang aan de privacy van de gebruikers van de website. Om uw privacy zo goed mogelijk te waarborgen, hanteren wij een aantal kernwaarden Informeren

Nadere informatie

PRIVACY EN COOKIE BELEID DOCK4

PRIVACY EN COOKIE BELEID DOCK4 PRIVACY EN COOKIE BELEID DOCK4 Inleiding Dit privacy- en cookiebeleid is van toepassing op Dock4& Organisatieadvies in Zorg (hierna te noemen: Dock4) De verwerking van persoonsgegevens die Dock4 in het

Nadere informatie

Privacy Statement. Toepasselijkheid. Overzicht persoonsgegevens

Privacy Statement. Toepasselijkheid. Overzicht persoonsgegevens Privacy Statement Dit is het privacy statement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Maaskant B.V., KvK nr. 08041295, gevestigd en kantoorhoudende te (7316 HL) Apeldoorn, aan het

Nadere informatie

Privacy- en cookieverklaring. Bedrijfsgegevens. Angstverminderen. De Caascooper PX Wormer.

Privacy- en cookieverklaring. Bedrijfsgegevens. Angstverminderen. De Caascooper PX Wormer. Privacy- en cookieverklaring Bedrijfsgegevens Angstverminderen De Caascooper 40 1531PX Wormer 0651586095 www.angstverminderen.nl www.angstverminderen.com info@angstverminderen.nl KvK.nr.: 34322188 1. Verwerking

Nadere informatie

Privacybeleid LTV Harava

Privacybeleid LTV Harava Privacybeleid LTV Harava In dit document vind je het privacybeleid van LTV Harava. Dit is door het bestuur van LTV Harava op 2 juli 2018 goedgekeurd. Indien je vragen hebt, dan kun je contact opnemen via

Nadere informatie

Omgang Privacywet TV Bergh

Omgang Privacywet TV Bergh Omgang Privacywet TV Bergh 1. PRIVACYBELEID 1.1. Jouw privacy TV Bergh hecht waarde aan jouw privacy en de daarbij horende bescherming van persoonsgegevens. Daarom willen wij je in dit privacybeleid heldere

Nadere informatie

Privacyverklaring. 12 april 2018

Privacyverklaring. 12 april 2018 Privacyverklaring BakkeRij, gevestigd aan Hendrik Figeeweg 3F te Haarlem, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Contactgegevens: BakkeRij;

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING. JuriZorg

PRIVACYVERKLARING. JuriZorg PRIVACYVERKLARING JuriZorg JuriZorg Goudsesingel 2 3011KA Rotterdam Tel: 010 87 001 87 info@jurizorg.nl JuriZorg is gespecialiseerd in de juridische ondersteuning van instellingen, ondernemers en bedrijven.

Nadere informatie

Privacy Policy Verwerking van persoonsgegevens van Klanten of leveranciers

Privacy Policy Verwerking van persoonsgegevens van Klanten of leveranciers Privacy Policy Business Mobile Business VoIP hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan

Nadere informatie

Privacy- en cookieverklaring Beugelreiniging.com

Privacy- en cookieverklaring Beugelreiniging.com Privacy- en cookieverklaring Beugelreiniging.com Bij Beugelreiniging.com hechten wij groot belang aan de privacy van de gebruikers van de website. Om uw privacy zo goed mogelijk te waarborgen, hanteren

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT. Toepasselijkheid

PRIVACY STATEMENT. Toepasselijkheid PRIVACY STATEMENT Dit is het privacy statement van de vennootschap onder firma SUNWAY LANGUAGE, kantoorhoudende te (2516 EH) s-gravenhage, aan de Rijswijkseweg 60, ingeschreven in het handelsregister van

Nadere informatie

Privacy- en cookieverklaring Bakkerij Paulissen

Privacy- en cookieverklaring Bakkerij Paulissen Privacy- en cookieverklaring Bakkerij Paulissen Via de website bakkerijpaulissen.nl worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Bakkerij Paulissen B.V. (verder: Bakkerij Paulissen)

Nadere informatie

Privacyverklaring. Grondslag voor verwerking van deze persoonsgegevens is:

Privacyverklaring. Grondslag voor verwerking van deze persoonsgegevens is: Privacyverklaring Vrij in Bewegen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacyverklaring leest u hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om uw privacy

Nadere informatie

Op welke manier verzamelen wij persoonsgegevens? Webdesign-bb kan op de volgende manieren informatie van jou ontvangen:

Op welke manier verzamelen wij persoonsgegevens? Webdesign-bb kan op de volgende manieren informatie van jou ontvangen: PRIVACY POLICY Waarom dit privacy statement? Ten behoeve van onze dienstverlening verwerken wij jouw persoonsgegevens. Wij hechten veel belang aan jouw privacy en we zullen dan ook vertrouwelijk en zorgvuldig

Nadere informatie

PERSOONSGEGEVENS DIE WIJ VERWERKEN

PERSOONSGEGEVENS DIE WIJ VERWERKEN 4PM Entertainment, gevestigd aan Egelenburg 2, 1081GK, Amsterdam, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Contactgegevens: http://4pmentertainment.com

Nadere informatie

Verwerking van persoonsgegevens van Klanten of leveranciers

Verwerking van persoonsgegevens van Klanten of leveranciers Privacy Policy Physical Performance hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

Privacy Policy Versie /8

Privacy Policy Versie /8 Privacy Policy Toekomst Schoonmaakbedrijven B.V. hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we u informeren over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Wij

Nadere informatie