Belangrijke data. Belangrijke data. Inspectie bezoek. Inschrijvingen Sint Bavoschool, is uw jongste kind al ingeschreven?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Belangrijke data. Belangrijke data. Inspectie bezoek. Inschrijvingen Sint Bavoschool, is uw jongste kind al ingeschreven?"

Transcriptie

1 NUMMER 11 JAARGANG 5 29 januari 2016 Belangrijke data Belangrijke data 1 feb Sportmiddag groep 5 & 6 beide locaties 2 feb Koffie-uurtje beide locaties 11 feb Sportmiddag groep 3 & 4 beide locaties 15 feb (G)MR locatie Eem info@sintbavoschool.nl oudervereniging@sintbavoschool.nl mr@sintbavoschool.nl gmr@haarlemschoten.nl punter@sintbavoschool.nl contactpersoon@sintbavoschool.nl feb Adviesgesprekken groep 8 beide locaties 23 feb Inloopavond groep 1 t/m 8 beide locaties Inspectie bezoek Op 18 december is er op school een inspectiebezoek geweest door de onderwijsinspectie. Deze onderzoeken worden, wanneer een school een basisarrangement heeft één keer in de vier jaar afgenomen. Er is in de klassen gekeken, gesproken met directie, IB ers, leerkrachten ouders en leerlingen. De inspectie heeft als oordeel gegeven dat het basisarrangement weer toegekend wordt. De inspectie heeft ook ontwikkelkansen aangegeven, waardoor de kwaliteit van het onderwijs verbeterd kan worden. Die zijn wij nu nader aan het bekijken om een plan te maken hoe wij deze kansen gaan aanpakken. Inschrijvingen Sint Bavoschool, is uw jongste kind al ingeschreven? Is uw kind al ingeschreven bij ons op school? Over het algemeen is het de bedoeling om een kind in te schrijven op de basisschool voor de derde verjaardag. Om nieuwe leerlingen aan te melden, kan gebruik gemaakt worden van een voorlopig inschrijfformulier (zie Na het versturen van het voorlopig inschrijfformulier ontvangt u vanzelf een uitnodiging voor een rondleiding op school. Daarna kan een definitief inschrijfformulier ingevuld worden. Broertjes en zusjes hebben voorrang bij inschrijving. Voor de broertjes en zusjes moet dan echter wel een voorlopig inschrijfformulier ingeleverd zijn! Weet u niet zeker of u uw jongere/jongste kind heeft aangemeld, stuur dan een mail naar lisettesuidgeest@sintbavoschoo.nl voor locatie Eem en naar brigittewisker@sintbavoschool.nl voor locatie Revius. Wanneer u voor uw kind een voorlopig inschrijfformulier heeft ingeleverd, ontvangt u van ons een uitnodiging om een definitief inschrijfformulier op te komen halen. Sportmiddagen Op 1 februari ( groep 5 en 6) en 11 februari ( groep 3 en 4) zijn de sportmiddagen. Informatie over de sportmiddag: Waar? OG-Hal. U wordt geacht uw kinderen zelf naar de sporthal te brengen. De kinderen die bij de overblijf zijn zullen met de leerkrachten mee lopen en weer worden terug gebracht. Hoe laat? We starten om 13:30 uur. De deuren gaan open vanaf 13:20 uur. Ouders die komen helpen worden verzocht uiterlijk 13:15 uur aanwezig te zijn. Dan krijgen zij nog een uitleg over de onderdelen. Tot hoe laat? Om 15:30 uur zijn we klaar en kunt u uw kind weer komen ophalen. Kinderen die bij Kids2Ellens blijven na schooltijd lopen weer met de leerkrachten mee terug. Indien uw kind bij een externe opvang zit wilt u dit dan even doorgeven aan die instantie?

2 Wat mee? Graag in sportkleding komen en zaalschoenen mee. Een drankje voor in de pauze is ook gewenst. Let op: Indien u uw kind met de auto brengt naar de sporthal dan wordt u verzocht te parkeren op de parkeerplaats naast het ziekenhuis. Gelieve niet door rijden tot aan de sporthal. Dit maakt de situatie voor de sporthal onveilig voor alle andere kinderen. Tot dan! Kleutergym als naschoolse activiteit Er wordt in de komende periode kleutergym aangeboden als naschoolse activiteit. Dit aanbod geldt voor de kinderen van groep 1 en 2 van de Koningin Emmaschool en de Sint Bavoschool. Nieuwsgierig? In de brief, die bij de Bavopunter is toegevoegd, vindt u meer informatie. Kids2Ellens Beste ouder/verzorger, Hierbij de dagen dat Kids2Ellens wil open gaan in de voorjaarsvakantie De groepen 1 t/m 4 hebben vakantie van woensdag 24 februari t/m vrijdag 4 maart De groepen 5 t/m 8 hebben vakantie van maandag 29 februari t/m vrijdag 4 maart Als u kind(eren) niet op de naschoolse van Kids2Ellens zitten, kunt u uw kind(eren) wel opgeven in de vakanties. In de vakanties gaan wij, Kids2Ellens, erop uit met de kinderen en allerlei leuke activiteiten doen. (deze activiteiten kunt u inzien bij Kids2Ellens op beide locaties) Hieronder kunt u aangeven welke dag u opvang nodig hebt voor uw kind(eren). Bij voldoende aanmelding gaan wij open van uur. De locatie hoort u nog van ons. Wilt u zo vriendelijk zijn om deze brief ingevuld in te leveren, bij een van de medewerkers van Kids2Ellens, of aanmelden via mail: kids2ellens@gmail.com, voor vrijdag 5 februari a.s. Met vriendelijke groeten, Ellen Spanjaart & Ellen Jansen GROEPEN 1 T/M 4 DONDERDAG 25 FEBRUARI EN VRIJDAG 26 FEBRUARI 2016 NAAM.. KOMT WEL/NIET VAN/TOT TELEFOONNUMMER DONDERDAG 25 FEBRUARI VRIJDAG 26 FEBRUARI

3 GROEPEN 1 T/M 8 VAN MAANDAG 29 FEBRUARI T/M VRIJDAG 4 MAART 2016 NAAM.. KOMT WEL/NIET VAN/TOT TELEFOONNUMMER MAANDAG 29 FEBRUARI DINSDAG 1 MAART DONDERDAG 3 MAART VRIJDAG 4 MAART Geluksroute Zaterdag 6 en zondag 7 februari is de jaarlijks terugkerende Geluksroute in Haarlem weer plaats, voor jong en oud. Wel behoefte aan wat geluk? Neem een kijkje op deze site voor meer informatie.

4 Locatie Eemstraat Nieuw klimrek Na drie dagen vanachter het rood witte lint te hebben toegekeken hoe het klimrek werd opgebouwd, was het dan eindelijk zover

5 Bonte Bavo Festival: Carnaval Op donderdagmiddag 4 februari is er weer een Bonte Bavo Festival gepland voor alle kinderen. Deze zal in het teken staan van Carnaval. De kleuters mogen s morgens verkleed naar school komen. De groepen 3 t/m 8 komen s middags verkleed op school. We vragen alle soldaten, ridders, politieagenten, etc om speelgoedwapens thuis te laten, die mogen niet mee naar school. De overblijfkinderen kunnen zich tussen de middag in de klas omkleden. Iedere groep verzorgt een klein optreden en zal dit laten zien aan de andere groepen. We hebben er weer zin in! Nieuwe gezichten in de kleuterbouw Voor vele een nieuw gezicht binnen de school: Juf Sabine. Vanaf vorige week dinsdag ben ik gestart in groep 1/2B op de Bavoschool. Mijn naam is Sabine van der Veen, 28 jaar oud en ik woon in Uitgeest. Vorige jaar heb ik ook enkele dagen ingevallen maar de afgelopen tijd heb ik vooral veel gewerkt op de Liduinaschool in Haarlem. Ik vind het super leuk dat ik nu ook de Bavoschool goed mag leren kennen. Mochten jullie iets willen weten of vragen, dan mogen jullie mij na schooltijd altijd even aanschieten of binnen komen lopen. Dinsdag, donderdag en vrijdag ben ik in groep 1/2B. Maandag is juf Inge in de groep. Samen met de kinderen ga ik er een leuke tijd van maken! Toen we vorige week even mochten proeven van de winterse kou is groep 1/2A begonnen met het thema Winter. De letter W zullen de kinderen misschien nu wel herkennen in de supermarkt of op reclameborden. In groep 1/2B hebben de kinderen gewerkt over het lichaam. Van kleine onderdelen zoals botjes en tanden tot het grote geheel als het woord lijf. Ook hebben ze de letter L ontdekt. Die bijvoorbeeld vooraan het woord van Lip staat. Er is zelfs een lettertafeltje in het leven geroepen waar de kinderen spullen die beginnen met de letter L neer mogen leggen. We hebben al een luier, Lego en lijm. Mochten kinderen hier thuis over beginnen dan mogen ze dit zeker mee naar school nemen om op de lettertafel neer te leggen. Volgende week starten we met het thema post. Hiervoor zijn we nog op zoek naar oude rode of oranje overhemden die wij mogen gebruiken om postbode te spelen. Zo kunnen wij ons uitleven in de themahoek. Deze week heeft groep 1/2C gewerkt over het thema fruit. Ze zijn druk bezig met het schilderen van bananen en aardbeien. Zo komt de klas er nog gezelliger uit te zien! Cultuurmiddag Gisteren was de laatste cultuurmiddag alweer bij de kleuters. Wat een geweldige resultaten! Naast het maken van een strand en lekkere appelflappen heeft Mamagaai weer een dans/zang workshop verzorgd. Jeugdtheaterjeugdschool Mamagaai presenteert o.a. ook de musical: De klokkenluider van de Notre Dame. Voor meer informatie kunt u de flyer bekijken die als bijlage is toegevoegd.

6 Locatie Reviusstraat Heelys en Wheelies De laatste weken zien wij steeds meer kinderen met 'heelys' of 'wheelies' op school komen. Dat zijn de schoenen met wieltjes eronder, waardoor je kunt lopen én skaten. Wij begrijpen goed dat de kinderen dat leuk vinden en dit overal willen proberen. We zien dan ook dat de kinderen door de lange gangen, de klas, op het plein, of zelfs de trappen af skeeleren. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren die wij om veiligheidsredenen niet willen hebben op school. Daarom is er besloten dat kinderen niet meer met de 'heelys' of 'wheelies' op school mogen komen. Op woensdag is het altijd wielendag, dan mogen de 'heelys' wel op het plein. In de school moeten ze dan uit, net als bij de gewone skeelers. Carnaval op de Sint Bavoschool Donderdag middag 4 februari viert De Sint Bavo Carnaval. Tijdens het Bonte Bavo Festival zullen er groepen kinderen optredens verzorgen en zullen we een korte tijd met elkaar carnavallen. Het is leuk als de kinderen verkleed naar school komen. De twee best verklede leerlingen zullen uitgeroepen worden tot prins carnaval en tijdelijk de schoolsleutels krijgen van schoolleider Brigitte. We vragen alle soldaten, ridders, politieagenten, etc om speelgoedwapens thuis te laten. Cultuurmiddagen groep 6, 7 en 8 Revius zoekt hulp-ouders Vrijdagmiddagen 12, 19 en 26 februari vindt de tweede ronde van de cultuurmiddagen plaats. De leerlingen kunnen dan weer een verscheidenheid aan workshops kiezen waarin ze zich bekwamen. Een aantal van deze workshops wordt gegeven door specialisten van buiten de school, aangevuld met workshops die gegeven worden door de leerkrachten zelf. We zijn nog op zoek naar een aantal ouders die hierbij willen helpen met hand en spandiensten. Juf Kathy: zoekt ouders die willen helpen met het maken van foto s. Meester Stephan: zoekt ouders die willen helpen met schilderen / o.a. druppel techniek. Weet u iemand die interessante workshops kan aanbieden tijdens deze momenten, dan zouden we graag met deze persoon in contact komen: stephankreykamp@sintbavoschool.nl

7 Sint Bavoschool in b eeld Kijk eens wat een leuk tasje Ivy heeft gemaakt! Goed gedaan hoor! In groep 3 hebben we tekenles gehad van juf Anna. We hebben geleerd hoe kunstenaar Hundertwasser tekende en dat kunnen zij nu ook! Daarnaast hebben we meegedaan aan het project: Hou je mond gezond!. Poetsen maar! Zelfgemaakte muziekinstrumenten gemaakt tijdens de muzieklessen bij juf Wieteke in de klas. Wat knap van Anne uit groep 3C! Elif heeft hard gewerkt en haar tasje is nu klaar!

Belangrijke data. Belangrijke data. Nieuwe collega schoolleider op locatie Revius. Informatie avonden schooltijden. Sportmiddagen

Belangrijke data. Belangrijke data. Nieuwe collega schoolleider op locatie Revius. Informatie avonden schooltijden. Sportmiddagen NUMMER 12 JAARGANG 5 12 februari 2016 Belangrijke data Belangrijke data 15 feb (G)MR locatie Eem 15-19 feb Adviesgesprekken groep 8 beide locaties 18 feb Start inschrijvingen 10 min. beide locaties gesprekken

Nadere informatie

Belangrijke data. Beste ouders en betrokkenen,

Belangrijke data. Beste ouders en betrokkenen, NUMMER 10 JAARGANG 30 27 januari 2017 Belangrijke data 2 februari Derde cultuurdag 6 tm 9 februari Adviesgesprekken groep 8 7 februari Rondleiding nieuwe ouders 7 februari Adviesgesprekken avond groep

Nadere informatie

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. GGD Flits. Schoolsporttoernooien hulpouders nodig! NUMMER 10 JAARGANG

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. GGD Flits. Schoolsporttoernooien hulpouders nodig! NUMMER 10 JAARGANG NUMMER 10 JAARGANG 30 27-01-2017 LOCATIE EEMSTRAAT Belangrijke data 27 jan cultuurdag 3 feb cultuurdag en expositiemiddag 9 feb sportmiddag groepen 5 en 6 16 feb sportmiddag groepen 7 en 8 15-17 febr Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe!

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe! NUMMER 1 JAARGANG 30 02-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 1 september Informatieavond groep 8 locatie Eem 6 september Schoolfotograaf individueel locatie Revius 7 september Schoolfotograaf groep

Nadere informatie

Belangrijke data. Startgesprekken. Staking a.s. donderdag 5 oktober. Nieuws uit het team

Belangrijke data. Startgesprekken. Staking a.s. donderdag 5 oktober. Nieuws uit het team NUMMER 2 JAARGANG 32 september 2017 Belangrijke data 2-6 oktober 2017 Deze week startgesprekken groep 3 t/m 7 en voorlopig adviesgesprekken groep 8 revius@sintbavoschool.nl oudervereniging@sintbavoschool.nl

Nadere informatie

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. 5 oktober staking basisonderwijs. Week tegen het pesten. Tekenlessen van oud-collega (juf) Anna

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. 5 oktober staking basisonderwijs. Week tegen het pesten. Tekenlessen van oud-collega (juf) Anna NUMMER 02 JAARGANG 31 29-09-2017 LOCATIE EEMSTRAAT Belangrijke data 2-8 oktober Startgesprekken gr. 3 t/m 7 5 oktober Staking, school is gesloten 4-19 oktober Kinderboekenweek 11-13 oktober Kamp groep

Nadere informatie

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. Goed nieuws! Staking woensdag 14 maart NUMMER 10 JAARGANG

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. Goed nieuws! Staking woensdag 14 maart NUMMER 10 JAARGANG NUMMER 10 JAARGANG 31 09-02-2018 LOCATIE EEMSTRAAT Belangrijke data 12 februari Binnensportdag groep 5 en 6 in de OG-hal 19 februari Koffie-uurtje 22 februari (G/D) Medezeggenschap (MR) vergadering, locatie

Nadere informatie

Belangrijke data. Informatieavond. Groepsvorming

Belangrijke data. Informatieavond. Groepsvorming NUMMER 2 JAARGANG 33 21 september 2018 Belangrijke data 24 september Schoolreis groep 7 Groep 6 Thijssenshof 18.30-19.30 uur Informatie avond Bavolab 19.30-20.30 uur Informatieavond Trainingslab 25 september

Nadere informatie

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via NUMMER 2 JAARGANG 30 16-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 19 september Inschrijven startgesprekken beide locaties 20 september Schoolreisje gr. 1/2, 5, 6, en 7 beide locaties 22 september Schoolreisje

Nadere informatie

Belangrijke data. Studiedag. Praktisch. Personeel

Belangrijke data. Studiedag. Praktisch. Personeel NUMMER 4 JAARGANG 33 19 oktober 2018 Belangrijke data Week van 20 november Tienminuten gesprekken 26 november Schoen zetten 27 november Avond tienminuten gesprekken 28 november Pietenochtend groep 3,4

Nadere informatie

Belangrijke data. Gevonden voorwerpen Eemstraat. Woensdag studiedag. Kleuterbouw Reviusstraat. Dag na Hemelvaart. Inschrijven 10 minutengesprekken

Belangrijke data. Gevonden voorwerpen Eemstraat. Woensdag studiedag. Kleuterbouw Reviusstraat. Dag na Hemelvaart. Inschrijven 10 minutengesprekken NUMMER 08 JAARGANG 28 24 oktober 2014 Belangrijke data 29 oktober studiedag team alle kinderen vrij 29 oktober start inschrijving 10 min. gesprekken 30 oktober klassen- en portretfoto Eem 31 oktober klassen-

Nadere informatie

Belangrijke data. Sinterklaasviering. Verkeersveiligheid: help mee voor onze kinderen!

Belangrijke data. Sinterklaasviering. Verkeersveiligheid: help mee voor onze kinderen! NUMMER 6 JAARGANG 32 1 december 2017 Belangrijke data Di. 5 december 2017 Woe. 6 december 2017 Di. 12 december 2017 Di. 19 december 2017 Sinterklaasviering continurooster tot 14. 00 uur Inloop mogelijkheid

Nadere informatie

Helaas zijn er niet voldoende aanmeldingen binnen gekomen om de EHBO workshop door te laten gaan. Misschien lukt het volgend schooljaar wel.

Helaas zijn er niet voldoende aanmeldingen binnen gekomen om de EHBO workshop door te laten gaan. Misschien lukt het volgend schooljaar wel. NUMMER 13 JAARGANG 33 14 maart 2019 Belangrijke data 15 maart Studiedag stakingsdag leerkrachten 20 maart Provinciale Statenverkiezingen 25 maart Groep 6 Thijssenshof 1 april Inloopspreekuur CJG (Suat

Nadere informatie

Belangrijke data. Op tijd, te laat, afwezig: hoe zit het ook alweer?

Belangrijke data. Op tijd, te laat, afwezig: hoe zit het ook alweer? NUMMER 3 JAARGANG 32 12 oktober 2017 Belangrijke data do. 19 oktober Verhalenverteller voor de groepen 1/2, 3/4, 5/6 en 7/8 vrij. 20 oktober Kabouterpad Herfst Kleuters vrij. 20 oktober Afsluiting Kinderboekenweek

Nadere informatie

Belangrijke data. Belangrijke data. Nieuwe planning gesprekken voor ouders leerlingen groep 8. Ontruimingsoefeningen

Belangrijke data. Belangrijke data. Nieuwe planning gesprekken voor ouders leerlingen groep 8. Ontruimingsoefeningen NUMMER 3 JAARGANG 29 18 september 2015 Belangrijke data Belangrijke data 22 sep schoolreisje groepen 3/4 beiden 28 sep start 10 minuten week beiden 1 okt schoolreisje kleuters Eem 1 okt schoolreisje groep

Nadere informatie

Belangrijke data. Ouderenquête WMK-Sociale Veiligheid. 1 april Inloopspreekuur CJG (Suat Kilic) ( koffiekamer)

Belangrijke data. Ouderenquête WMK-Sociale Veiligheid. 1 april Inloopspreekuur CJG (Suat Kilic) ( koffiekamer) NUMMER 14 JAARGANG 33 00 maart 2019 Belangrijke data 1 april Inloopspreekuur CJG (Suat Kilic) (8.30-10.00 koffiekamer) 3 april Koffie uurtje (8.30-9.30) thema Missie van de school. 4 april Fietscontrole

Nadere informatie

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. Even voorstellen. Bavo 111 jaar! Muren kleuterplein verder opfrissen NUMMER 14 JAARGANG

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. Even voorstellen. Bavo 111 jaar! Muren kleuterplein verder opfrissen NUMMER 14 JAARGANG NUMMER 14 JAARGANG 30 31-03-2017 LOCATIE EEMSTRAAT Belangrijke data 3 april begin themaweek 3 april laatste dag inleveren tevredenheidspeiling 13 april Paasontbijt 14 april Goede vrijdag, leerlingen vrij

Nadere informatie

Zoals u ziet hebben we de Bavopunter

Zoals u ziet hebben we de Bavopunter Algemeen S tart van het schooljaar Met een regenachtig begin maar een zonnig eind van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe. J aarkalender

Nadere informatie

Belangrijke data. Kinderboekenweek Feest! Zoon voor meester Stephan. Douches Eemstraat gemaakt. Halve van Haarlem. Schoolfotograaf

Belangrijke data. Kinderboekenweek Feest! Zoon voor meester Stephan. Douches Eemstraat gemaakt. Halve van Haarlem. Schoolfotograaf NUMMER 06 JAARGANG 28 26 september 2014 Belangrijke data 28 september Halve van Haarlem 1 oktober start Kinderboekenweek 2 oktober NIO groepen 8 8 t/m 10 okt. schoolkamp groep 8 8 t/m 10 okt. herfstvakantie

Nadere informatie

Belangrijke data Belangrijke data 17 dec 18 dec 4 jan 6 jan 8 jan 14 jan 14 jan Fijne feestdagen Bedankt voor alle hulp in deze feestmaand

Belangrijke data Belangrijke data 17 dec 18 dec 4 jan 6 jan 8 jan 14 jan 14 jan Fijne feestdagen Bedankt voor alle hulp in deze feestmaand NUMMER 9 JAARGANG 5 17 december 2015 Belangrijke data Belangrijke data 17 dec s avonds kerstdiner voor alle kinderen beide locaties 18 dec Start kerstvakantie beide locaties 4 jan Alle kinderen weer naar

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

- De opening van de Koningsspelen is om 08:30 uur op het plein en hier mag u blijven om te kijken.

- De opening van de Koningsspelen is om 08:30 uur op het plein en hier mag u blijven om te kijken. NUMMER 15 JAARGANG 30 13-04-2017 LOCATIE EEMSTRAAT Belangrijke data 14 april Goede vrijdag, leerlingen vrij 17 april 2 e Paasdag, leerlingen vrij 18 & 19 april Eindtoets IEP groep 8 21 april Koningsspelen,

Nadere informatie

Belangrijke data. Ziekenboeg. Staking op woensdag 14 maart. Telefonische bereikbaarheid. 23 februari Studiedag

Belangrijke data. Ziekenboeg. Staking op woensdag 14 maart. Telefonische bereikbaarheid. 23 februari Studiedag NUMMER 11 JAARGANG 32 21 februari 2018 Belangrijke data 23 februari Studiedag 24 februari tm 4 maart Voorjaarvakantie 5 maart Weer naar school 8 maart Sportmiddag groepen 7 en 8 in de OG Hal 13 maart Koffie-uurtje

Nadere informatie

De beloofde rapportages van de IEP-toets zullen pas op 29 mei bij ons binnen zijn. U ontvangt die dus later dan gepland.

De beloofde rapportages van de IEP-toets zullen pas op 29 mei bij ons binnen zijn. U ontvangt die dus later dan gepland. NUMMER 17 JAARGANG 33 23 mei 2019 Belangrijke data 29 mei Ouderraadvergadering Eemstraat 19.30 uur 30 mei tm 2 juni Hemelvaartsweekend kinderen vrij 3 juni Inloopspreekuur CJG Suat Kilic 8.20 9.20 5 juni

Nadere informatie

Belangrijke data. Gelukwens. Uitnodiging koffie-uurtje 23 januari

Belangrijke data. Gelukwens. Uitnodiging koffie-uurtje 23 januari NUMMER 9 JAARGANG 30 13-1-2017 Belangrijke data 19 januari Cultuurdag alle groepen 20 januari Rondleiding nieuwe ouders 23 januari Koffieuurtje 26 januari Cultuurdag alle groepen revius@sintbavoschool.nl

Nadere informatie

Het toezichthoudend bestuur is op zoek naar een nieuw lid en een nieuwe voorzitter. Heeft u interesse? In de bijlage vindt u de vacatures.

Het toezichthoudend bestuur is op zoek naar een nieuw lid en een nieuwe voorzitter. Heeft u interesse? In de bijlage vindt u de vacatures. NUMMER 8 JAARGANG 5 4 december 2015 Belangrijke data Belangrijke data 4 dec opruimen Sint versiering 12.00 uur locatie Revius 4 dec opruimen Sint versiering en ophangen versiering Kerst 12.00 uur locatie

Nadere informatie

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. Studiedag. Lidmaatschap bibliotheek voor alle kinderen van de Sint Bavoschool. School versieren voor de Sint

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. Studiedag. Lidmaatschap bibliotheek voor alle kinderen van de Sint Bavoschool. School versieren voor de Sint NUMMER 04 JAARGANG 31 03-11-2017 LOCATIE EEMSTRAAT Belangrijke data 10 november Studiedag, alle leerlingen vrij 13 november Studiedag, alle leerlingen vrij 14 november Voorlopige adviesgesprekken groep

Nadere informatie

Belangrijke data. Koffie uurtje. Kanjertraining. Het instructiemodel: Doelgericht werken. NUMMER 5 JAARGANG oktober 2016

Belangrijke data. Koffie uurtje. Kanjertraining. Het instructiemodel: Doelgericht werken. NUMMER 5 JAARGANG oktober 2016 NUMMER 5 JAARGANG 30 28 oktober 2016 Belangrijke data 31 oktober Koffie-uurtje 1 november (G) MR Vergadering 11 november Versieren school Sinterklaas om 15.00 uur 14 november Koffie -uurtje 14 tm 18 november

Nadere informatie

Belangrijke data. Punter in beweging. Koffie-uurtje. Nieuws vanuit de OR. NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015

Belangrijke data. Punter in beweging. Koffie-uurtje. Nieuws vanuit de OR. NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015 NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015 Belangrijke data 7 sept Start inschrijving 10 minuten gesprekken 9 sept Algemene Leden Vergadering OR op loc. Eem 11 sept Studiedag, lln. vrij 14 sept Studiedag,

Nadere informatie

Bonte Bavo carnavals editie

Bonte Bavo carnavals editie NUMMER 11 JAARGANG 30 10 februari 2017 Belangrijke data 13 februari Kijkavond 18.30 19.30 uur 14 februari Bonte Bavofestival Carnaval 15 februari Start voorjaarsvakantie groep 1 t/m 4 16 februari Sportmiddag

Nadere informatie

Eet en praat u ook gezellig met buurtbewoners tijdens de Iftar maaltijd?

Eet en praat u ook gezellig met buurtbewoners tijdens de Iftar maaltijd? NUMMER 17 JAARGANG 5 13 mei 2016 Belangrijke data Belangrijke data 16 mei 2 e Pinksterdag, ll. vrij beide locaties 18 mei (G)MR vergadering locatie Eem 18 mei koffie-uurtje locatie Revius 19 mei Koffie-uurtje

Nadere informatie

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal!

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal! OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief mei 2016 Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne

Nadere informatie

Belangrijke data. Leerkrachttekort. School in Kerstsfeer. Gezelligheid voor ouders tijdens het kerstdiner

Belangrijke data. Leerkrachttekort. School in Kerstsfeer. Gezelligheid voor ouders tijdens het kerstdiner NUMMER 8 JAARGANG 33 14 december 2018 Belangrijke data 17 december 8.30 Inloopspreekuur Suat Kiliç CJG coach Haarlem-Noord 19 december Miniconcertje kerst kleuters 11.50-12.00 uur 20 december Continurooster

Nadere informatie

Belangrijke data. Bloemen te koop! Fijne Paasdagen. Koningsspelen op donderdag 26 april

Belangrijke data. Bloemen te koop! Fijne Paasdagen. Koningsspelen op donderdag 26 april NUMMER 13 JAARGANG 32 29 maart 2018 Belangrijke data 30 maart 2018 Goede vrijdag, kinderen vrij 1 en 2 april Pasen 4 april Leerlingenraad 6 april Kabouterpad kleuters 9 tot en met 25 april Themaweken Haarlemse

Nadere informatie

Lieve collega's, kleuters, kinderen en ouders van de Sint Bavoschool,

Lieve collega's, kleuters, kinderen en ouders van de Sint Bavoschool, NUMMER 18 JAARGANG 33 6 juni 2019 Belangrijke data 10 juni Tweede pinksterdag 13 juni Podiumavond voor de kleuters 18 tm 21 juni Avondvierdaagse 21 juni Kabouterpad Zomer 24 tm 28 juni 10 minutengesprekken

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: obsapollo@bijeen-hoogeveen.nl 21 Belangrijke data: januari 2019 Januari

Nadere informatie

** LET OP ** Aanvulling en wijzigingen op de data in de vorige Punter.

** LET OP ** Aanvulling en wijzigingen op de data in de vorige Punter. NUMMER 16 JAARGANG 33 9 mei 2019 Belangrijke data 15 mei Studiedag alle leerlingen vrij 17 mei Cultuurdag 1 revius@sintbavoschool.nl 24 mei Cultuurdag 2 oudervereniging@sintbavoschool.nl 29 mei Ouderraadvergadering

Nadere informatie

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. Social Schools. Partnerschap NUMMER 10 JAARGANG

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. Social Schools. Partnerschap NUMMER 10 JAARGANG NUMMER 10 JAARGANG 32 23-01-2019 LOCATIE EEMSTRAAT Belangrijke data 29 januari Ouderavond Kanjertraining 7 februari Sportmiddag groepen 3 en 4 14 februari Sportmiddag groepen 5 en 6 7 maart Sportmiddag

Nadere informatie

Kleutercontact jaargang 20 nummer 1

Kleutercontact jaargang 20 nummer 1 Kleutercontact jaargang 20 nummer 1 Beste ouders, Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Hopelijk heeft iedereen kunnen genieten van een welverdiende vakantie. We wensen al onze kleuters een fijne start

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F Belangrijke data: 11 januari Vragen uurtje over andere schooltijden, vanaf 8.30 uur van harte welkom! 11 januari Informatie avond Voortgezet Onderwijs voor ouders groep 8, op obs

Nadere informatie

Het is alweer bijna meivakantie daarna maken we ons alweer op voor het laatste blok van dit schooljaar.

Het is alweer bijna meivakantie daarna maken we ons alweer op voor het laatste blok van dit schooljaar. NUMMER 15 JAARGANG 33 11 april2019 Belangrijke data 16 en 17 april IEP groep 8 18 april Paasontbijt voor alle kinderen 19 april Goede vrijdag kinderen vrij, leerkrachten en ouders klussen op de Geus 22

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

Mededelingen. Groep 1/2B proost op het nieuwe jaar!

Mededelingen. Groep 1/2B proost op het nieuwe jaar! Nieuwsbrief 19 januari 2018 We zijn het schooljaar weer goed begonnen met elkaar. We willen namens alle kinderen van De Achtsprong iedereen een fijn 2018 wensen! Groep 1/2B proost op het nieuwe jaar! Mededelingen

Nadere informatie

Gisteren heeft u hierover een Digiduif ontvangen. Hier nogmaals de informatie over de ontwikkeling rondom de schooltijden.

Gisteren heeft u hierover een Digiduif ontvangen. Hier nogmaals de informatie over de ontwikkeling rondom de schooltijden. NUMMER 18 JAARGANG 5 27 mei 2016 Belangrijke data Belangrijke data 6 juni Inschrijven 10 min. gesprek via Digiduif beide locaties 7 juni 10 juni Avondvierdaagse beide locaties 8 juni OR vergadering locatie

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 13. Belangrijke data. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 13. Belangrijke data. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 13 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Beste ouders/verzorgers, In deze info: Kerst Taalclub Boekentips Heeft u vragen? U kunt gerust binnenlopen om

Nadere informatie

MAANDMEMO augustus 2016

MAANDMEMO augustus 2016 MAANDMEMO augustus 2016 Welkom allemaal! Na hopelijk een heerlijke zomervakantie zullen de schooldeuren aanstaande maandag weer opengaan. Afgelopen week hebben de medewerkers alles in de school klaar gezet

Nadere informatie

Belangrijke data. Afsluiting Kinderboekenweek Studiedag 14 oktober. Gymkleding. NUMMER 4 JAARGANG oktober

Belangrijke data. Afsluiting Kinderboekenweek Studiedag 14 oktober. Gymkleding. NUMMER 4 JAARGANG oktober NUMMER 4 JAARGANG 29 13 oktober 2016 Belangrijke data 14 oktober Studiedag 15-23 oktober Herfstvakantie 24 oktober School begint weer voor alle groepen 25 oktober Koffie uurtje 27 oktober Halloweenfeest

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

Belangrijke data. Dit is de een na laatste Punter van Afscheid groep 8

Belangrijke data. Dit is de een na laatste Punter van Afscheid groep 8 NUMMER 20 JAARGANG 33 5 juli 2019 Belangrijke data 3 juli Musical groep 8B 5 juli Musical groep 8A 5 juli Rapporten mee 8 juli Meet and greet ( nieuwe groepen volgend schooljaar) 23 augustus Start nieuwe

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

K L E P P E R B R I E F

K L E P P E R B R I E F K L E P P E R B R I E F Katholieke basisschool St. Sebastianus 24e jaargang nummer 9 26 januari 2018 Wilt u de agenda goed lezen? Hier staan belangrijke data en mededelingen in! Dank u. Schooltijden Wij

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10 Nieuwsbrief CBS Anne de Vries juni 2016 - jaargang 21 / nummer 10 Van de directie Team In de afgelopen periode hebben we hulp gehad van een LIO-stagiair, meester Jorik Woltmeijer. Meester Woltmeijer heeft

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September 2016

Nieuwsbrief. September 2016 Nieuwsbrief September 2016 Start schooljaar Na een mooie zomervakantie mogen we weer beginnen op school. De kinderen zijn weer vol frisse moed aan het werk gegaan in de klas. De juffen en meesters hebben

Nadere informatie

Jaargang 35 nummer 14 3 december 2016

Jaargang 35 nummer 14 3 december 2016 Jaargang 35 nummer 14 3 december 2016 Roerdompplein 19, 2025 CS Haarlem * tel 023-5370413; fax 023-5492405; e-mail: directeur@kon-emmaschool.nl MR VERKIEZINGEN Een aantal weken geleden hebben wij in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 januari 2016

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 januari 2016 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 15 januari 2016 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.5 28 september 2018

Nieuwsbrief nr.5 28 september 2018 Nieuwsbrief nr.5 28 september 2018 Inhoud: Afscheid juf Sonja Nieuwe kinderen Versiering school Kinderboekenweek Nieuws van Kind & Co Herhaling open scholen route Aanwezigheid directie Belangrijke data:

Nadere informatie

Belangrijke data. Avondvierdaagse start aanstaande dinsdag. Informatie over schooljaar volgt volgende week

Belangrijke data. Avondvierdaagse start aanstaande dinsdag. Informatie over schooljaar volgt volgende week NUMMER 18 JAARGANG 30 9 juni 2017 Belangrijke data 13 juni t/m 16 juni 2017 Avondvierdaagse 14 juni 2017 leerlingenraad 18 juni 2017 Vaderdag 23 juni 2017 Koffie-uurtje van 08.30 tot 9.30 uur 26 juni 2017

Nadere informatie

HART, het centrum voor cultuur in Haarlem organiseerde afgelopen woensdag 2 november de dag van het cultuuronderwijs.

HART, het centrum voor cultuur in Haarlem organiseerde afgelopen woensdag 2 november de dag van het cultuuronderwijs. NUMMER 6 JAARGANG 30 18 november 2016 Belangrijke data 21 november Koffieuurtje 24 november Pietenochtend kleuters 25 november Rapport mee 30 november Pietenochtend groep 3 tot en met 5 5 december Sinterklaasfeest

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1 Voor het eerst naar school Kennismaken met groep 1 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Wat fijn dat we u en uw kind mogen verwelkomen op onze school De Opdracht. We hopen natuurlijk dat hij of zij het snel naar

Nadere informatie

MAANDMEMO oktober 2017

MAANDMEMO oktober 2017 MAANDMEMO oktober 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), De bladeren beginnen al te kleuren en langzaam valt er steeds meer op de grond. We kunnen merken dat de herfst zijn intrede doet. Aankomende maand krijgen

Nadere informatie

Op donderdag 15 maart organiseren we om uur een ouderbijeenkomst om het inspectierapport toe

Op donderdag 15 maart organiseren we om uur een ouderbijeenkomst om het inspectierapport toe 22 februari 2018 Nieuwsbrief 5 editie 1 Nieuwsbrief Minister Marga Klompéschool Van de directie... De voorjaarsvakantie gaat morgen beginnen en daar kijken we met z n allen naar uit. Alle kinderen zijn

Nadere informatie

Kerkje. Beste ouders van groep 4/5 en 6,.. en beste ouders van groep 7 en 8,

Kerkje. Beste ouders van groep 4/5 en 6,.. en beste ouders van groep 7 en 8, OEC. BASISSCHOOL t Prisma locatie Overwhere GASINJETSTRAAT 1-3 1442 WN PURMEREND TEL 0299 421982 Email:locatieoverwhere@prismapurmerend.nl Website : www. prismapurmerend.nl Wat vindt u onder andere in

Nadere informatie

26 januari 2018

26 januari 2018 1381 www.clarafabriciusschool.nl 26 januari 2018 26 januari Vanaf 18.00 uur: Inschrijven oudergesprekken groep 3 en 8 27 januari Schoolvolleybaltoernooi groep 7 en 8 30 januari Minilessen groep 8 Nieuwe

Nadere informatie

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 Olmenstraat 1, 4731 BC, Oudenbosch T: 0165 313240 E: info@bukehof.nl Beste ouders, Vandaag ontvangt u het Bukejournaal nummer 18.

Nadere informatie

Kogge AL Lelystad Tel:

Kogge AL Lelystad Tel: Kogge 02-25 8242 AL Lelystad Tel: 0320-240672 www.albatroslelystad.nl albatros@stichtingschool.nl Beste ouders/verzorgers Na een fijne week voorjaarsvakantie zijn we maandag 7 maart 2016 weer van start

Nadere informatie

WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22. audit op school. studiedag team, kinderen hebben een vrije dag extra

WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22. audit op school. studiedag team, kinderen hebben een vrije dag extra WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Afgelopen dinsdag was er directieberaad van JongLeren. Daar is de strategische beleidsagenda vastgesteld. De uitgangspunten

Nadere informatie

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp Nummer 01 01 september 2014 Belangrijke data 08 september Algemene ouderavond 12 september groepen 1 t/m 4 zijn vrij 15 september Oja-2 verschijnt Nieuws vanuit Saltoschool De Bergen Nieuwe schooljaar

Nadere informatie

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. De bibliotheek op school. Maak kennis met de Ouderraad! NUMMER 18 JAARGANG

LOCATIE EEMSTRAAT. Belangrijke data. De bibliotheek op school. Maak kennis met de Ouderraad! NUMMER 18 JAARGANG NUMMER 18 JAARGANG 30 09-06-2017 LOCATIE EEMSTRAAT Belangrijke data 16 juni Ontruimingsoefening hele school 18 juni Vaderdag 23 juni Koffie uurtje van 8.30-9.30 uur 26 juni OR vergadering 27 juni (G)MR

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7 Nieuwsbrief 9 2014-2015 jaargang 7 Mededelingen.. Welkom nieuwe leerlingen Na de kerstvakantie zijn Annelivia Kuijpers, Mila de Laat en Evi Koppens bij ons op school gekomen. Zij hebben een plaatsje gekregen

Nadere informatie

Tijdelijke huisvesting Sint Franciscus

Tijdelijke huisvesting Sint Franciscus Draaiboek Tijdelijke huisvesting Sint Franciscus 2015-2016 Inhoudsopgave: 1. Inleiding. 2. Aantallen groepen, aantallen leerlingen per leerjaar en per groep. 3. Plattegronden van BS de Bongerd. 4. Lestijden

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Disselboom

Nieuwsbrief de Disselboom VERJAARDAGEN De komende periode zijn jarig: Suze (gr 5), Jorg (gr 4), Wies (gr 1), Harm (gr 2) en Amber (gr 8), van harte gefeliciteerd! BELANGRIJKE DATA 17-01: 15.00 16.30 uur, inschrijfmiddag voor nieuwe

Nadere informatie

13 april 2018

13 april 2018 1391 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2018 15 april 10.00 uur Schoolgezinsdienst 17, 18 en 19 april Eindtoets groep 8 18 april Groep 7 - Scholenproject gehandicapten 19 april Groep 5 en 6 Voorstelling

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 15 mei 2017

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 15 mei 2017 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 15 mei 2017 Beste ouders, De komende weken komt de Rank steeds meer in het teken te staan van de middeleeuwen. Elke groep werkt op zijn eigen manier aan het thema.

Nadere informatie

Waterlelienieuws. Overzicht september. Schoolkalender, Schoolgids, Schoolplan. Start schooljaar

Waterlelienieuws. Overzicht september. Schoolkalender, Schoolgids, Schoolplan. Start schooljaar 3 september 2019 Overzicht september 9 september 19.00 uur startreceptie groep 1/2 20.00 uur startreceptie groep 3/4 10 september 19.00 uur startreceptie groep 5/6 20.00 uur startreceptie groep 7/8 16

Nadere informatie

Nieuwsbrief Cursusjaar

Nieuwsbrief Cursusjaar Nieuwsbrief Cursusjaar 2016-2017 Redactie: Team Prins Maurits In deze nieuwsbrief informatie: Startfeest Namenlijst Schoolgids en kalender Fotograaf Interne begeleider informatieavond Interne begeleider

Nadere informatie

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel Nieuwsbrief 7 24 november 2016 Aan alle ouders / verzorgers, De inhoud van deze Nieuwsbrief Ouderpanel Maandviering groep 6 Power-training Sinterklaas Schoentje zetten Voorleesavondje Read Shop Sinterklaas

Nadere informatie

25-02-2016. Pasen. We zullen er met z n allen van smullen!

25-02-2016. Pasen. We zullen er met z n allen van smullen! 25-02-2016 Afgelopen 2 weken zijn de rapporten mee naar huis gegaan en hebben wij met alle ouders 10 minuten gesprekken gevoerd. Ook met de kinderen in de bovenbouwgroepen zijn de behaalde resultaten van

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 4 20 t/m 26 januari 2019

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 4 20 t/m 26 januari 2019 Nieuwsbrief Week 4 20 t/m 26 januari 2019 Van de directie Als school doen we mee aan een project van Kansrijke Groningers, waarin scholen door IturnIT begeleid worden digitale geletterdheid te integreren

Nadere informatie

Nieuwsbrief. PBS informatieavond 16 september. Nieuws uit het team. Van school. Denkt u aan de startdag van morgen? In deze nieuwsbrief meer informa-

Nieuwsbrief. PBS informatieavond 16 september. Nieuws uit het team. Van school. Denkt u aan de startdag van morgen? In deze nieuwsbrief meer informa- Nieuwsbrief Denkt u aan de startdag van morgen? In deze nieuwsbrief meer informa- e! U doet toch ook mee! GEZELLIG!! I N D E Z E N I E U W S B R I E F O N D E R A N D E R E Vrije dagen Info-avond N U M

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 13 jaargang 6 ALGEMEEN. Een dank aan alle ouders die hebben mee geholpen om het wandelfestijn A4D weer tot een succes te maken.

Nieuwsbrief Nummer 13 jaargang 6 ALGEMEEN. Een dank aan alle ouders die hebben mee geholpen om het wandelfestijn A4D weer tot een succes te maken. Nieuwsbrief Nummer 13 jaargang 6 ALGEMEEN Een dank aan alle ouders die hebben mee geholpen om het wandelfestijn A4D weer tot een succes te maken. Vakantierooster schooljaar 2014 2015 Herfstvakantie groep

Nadere informatie

Schoolfotograaf. Veilig internetten. Intekenlijsten 10-minutengesprekken

Schoolfotograaf. Veilig internetten. Intekenlijsten 10-minutengesprekken Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Inhoud: Schooljaar 2014 2015 9 februari 2015 Pagina 1: Schoolfotograaf

Nadere informatie

JANUARI-FEBRUARI 2013. VERNIEUWDE NIEUWSFLITS Voor u ziet u onze vernieuwde nieuwsflits. NIEUWE LEERLINGEN! In januari zijn: 04 feb.

JANUARI-FEBRUARI 2013. VERNIEUWDE NIEUWSFLITS Voor u ziet u onze vernieuwde nieuwsflits. NIEUWE LEERLINGEN! In januari zijn: 04 feb. VERNIEUWDE NIEUWSFLITS Voor u ziet u onze vernieuwde nieuwsflits. Uit de koffie- en theegesprekken van groep 1 t/m groep 4 bleek dat men de nieuwsflits niet echt flitsend vond. Twee ouders hebben zich

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 Dinsdag 16-06-2015. nieuwsbrief

Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 Dinsdag 16-06-2015. nieuwsbrief Activiteitenkalender Di. 23-06: Schoolreisje middenbouw Vr. 26-06: Verslagen mee naar huis Ma. 29-06 t/m 03-07: Week van de oudergesprekken Woe 01-07: Wisselochtend Vr. 03-07: Bouwverlatersactiviteit Di.

Nadere informatie

Belangrijke data. Leerkrachttekort. Koffie-uurtje

Belangrijke data. Leerkrachttekort. Koffie-uurtje NUMMER 4 JAARGANG 33 19 oktober 2018 Belangrijke data 22 tm 27 oktober Herfstvakantie 29 oktober Kinderen weer naar school 31 oktober Koffie uurtje 2 08.30 09.30 uur 1 november Bezoek bibliotheek groep

Nadere informatie

Bascule nieuws. Nieuwsbrief van OBS De Bascule. Een school in balans. 1 februari 2019 Jaargang 16 nummer 18. Belangrijke data. In dit nummer o.a.

Bascule nieuws. Nieuwsbrief van OBS De Bascule. Een school in balans. 1 februari 2019 Jaargang 16 nummer 18. Belangrijke data. In dit nummer o.a. Sportlaan 85 7833 CH Nieuw-Amsterdam 0591-552042 Postbus 68 7833 ZH Nieuw-Amsterdam www.obs-bascule.nl Bascule nieuws Een school in balans 1 februari 2019 Jaargang 16 nummer 18 Nieuwsbrief van OBS De Bascule

Nadere informatie

Ph. De Denterghemlaan 7 Latemstraat Deurle 9830 Sint-Martens-Latem tel. 09/ tel. 09/ fax. 09/ fax.

Ph. De Denterghemlaan 7 Latemstraat Deurle 9830 Sint-Martens-Latem tel. 09/ tel. 09/ fax. 09/ fax. Sint- Martens- Latem, 10 juni 2015 Geachte ouders, De laatste maand van het schooljaar is gestart. We kijken allen uit naar een welverdiende vakantie. Maar graag uw aandacht voor volgende praktische zaken.!

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Jaargang 23 nummer 10 Donderdag 10 november 2016

Jaargang 23 nummer 10 Donderdag 10 november 2016 Jaargang 23 nummer 10 Donderdag 10 november 2016 Agenda 10-17 november 2016 zondag 13 november maandag 14 november dinsdag 15 november Bijbelrooster Week 46: 14 t/m 18 november 2016 In het profetenhuis

Nadere informatie

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 Beste ouders en kinderen, Obs Dijkerhoek, een dijk van een nieuwe school! Het is zover! Na ruim twee jaar is de nieuwbouw van Obs Dijkerhoek gerealiseerd.

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2017

Nieuwsbrief februari 2017 Nieuwsbrief 10 02 februari 2017 GROEPSACTIVITEITEN Carnaval 2017 We vieren op vrijdag 24 februari carnaval. Iedereen mag verkleed komen, confetti en wapens zijn deze dag alleen niet toegestaan. Om te voorkomen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 31 augustus 2015

Nieuwsbrief 31 augustus 2015 Nieuwsbrief 31 augustus 2015 ALGEMEEN We zijn allemaal uitgerust en met veel plezier aan het nieuwe schooljaar begonnen. We heten alle nieuwe leerlingen en hun ouders van harte welkom op De Achtsprong.

Nadere informatie

Info week

Info week Info week 36 04-09-2014 Een nieuw schooljaar Het schooljaar 2014-2015 is begonnen. Alle kinderen en ouders kwamen maandag uitgerust en vrolijk de school binnen. Aan iedereen was te zien dat ze er veel

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018 Nieuwsbrief Voorjaarsvakantie Week 9 en 10 25 februari t/m 10 maart 2018 Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt de afgelopen weken. Er zijn veel toetsen gemaakt en ook de gewone dagelijkse lessen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF november 2016

NIEUWSBRIEF november 2016 NIEUWSBRIEF 7 25 november 2016 INHOUDSOPGAVE: Studiedag maandag 14 november Sint Maarten op de Odyssee Sinterklaasfeest op school Boeken voor de schoolbieb Inschrijven broertjes/zusjes & melden verhuisplannen

Nadere informatie

Maria-Bernadette school. 16 februari 2018 Nieuwsbrief 11.

Maria-Bernadette school. 16 februari 2018 Nieuwsbrief 11. Maria-Bernadette school 16 februari 2018 Nieuwsbrief 11 www.maria-bernadette-medemblik.nl Klasseninformatie Bij deze Nieuwsbrief is een bijdrage van groep 8 toegevoegd. U kunt de bijlage ook vinden op

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie