Uitnodiging Jaarvergadering met bijbehorende informatie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Uitnodiging Jaarvergadering met bijbehorende informatie"

Transcriptie

1 Uitnodiging Jaarvergadering met bijbehorende informatie Aan de leden, jeugdleden en ereleden van de P.V. de Zuiderzeevliegers. Marknesse, 17 januari 2017 Inhoudsopgave: Agenda Jaarvergadering 3 februari 2017 Bijlage 1: Notulen van de najaarsvergadering (4 november 2016) Bijlage 2: Jaarverslag 2016 Bijlage 3: Resultatenrekening PV de Zuiderzeevliegers P.V. de Zuiderzeevliegers Secr. Jelisa van Ooijen - Kollen Westeinde BJ Marknesse jelisa_kollen@hotmail.com

2 Uitnodiging voor de Jaarvergadering. Datum: vrijdag 3 februari 2017 Plaats: clubgebouw aan de Hoefbladstraat Aanvang: uur AGENDA 1. Opening 2. Notulen van de Najaarsvergadering (4 november 2016) zie bijlage 1 3. Ingekomen en uitgaande post 4. Jaarverslag 2016 zie bijlage 2 5. Financieel verslag van de Penningmeester: a. Bespreking inkomsten/uitgaven 2016 en balans zie bijlage 3 b. Verslag kascontrolecommissie c. Dechargeverlening Penningmeester d. Benoeming kascontroleurs 2017 Pauze 6. Bespreking taakverdeling voor 2017 (zie taakverdeling clubblad) 7. Bespreking agenda jaarvergadering afdeling Friesland (deze is op dit moment nog niet bekend). 8. Voorstellen leden/bestuur 9. Mededelingen betreffende ACG NOP/URK Frisia - FFC Afdeling 10. Rondvraag 11. Sluiting Voorstellen van leden kunnen t/m zondag 29 januari a.s. schriftelijk of via de mail worden ingediend bij de secretaris J. van Ooijen. Deze zullen u op maandag 30 januari worden toegestuurd ter inzage. Tijdens deze Jaarvergadering worden de hoklijsten voor 2017 uitgereikt. De ingevulde hoklijsten moeten op vrijdag 10 maart tussen 19:00 en 21:00 uur worden ingeleverd. Denkt u er aan om de eigendomsbewijzen mee te nemen? Ringen 2017: Voor degenen die ringen hebben besteld en deze nog niet heeft is er de laatste mogelijkheid om deze in ontvangst te nemen. Dit kan na de vergadering bij P. Romkes.

3 Bijlage 1: Notulen van de najaarsvergadering van 4 november Aanwezig: zie presentie lijst Met kennisgeving afwezig: F.L.A. Berndsen, Helga Tegelaar, Jaap Mazee. 1. Opening De voorzitter opent de vergadering. 2. Notulen van de voorjaarsvergadering van 1 april De notulen zijn vooraf aan alle leden toegestuurd ter inzage. De notulen werden zonder op of aanmerkingen goedgekeurd. 3. Ingekomen- en uitgaande post Ingekomen post: Afmelding lidmaatschap P. Wemmenhove Mails i.v.m. verzoek voor dispensatie van Coen Brugman van samenspel F1 naar F2. Verhuisbericht J. de Fouw. Rabobank clubkas campagne, voorwaarden en bevestiging deelname. Aanmelding lidmaatschap R. Evers Aanmelding lidmaatschap H. Eikelboom Wijziging drank en horecawet vergunning. Door een diploma van J. van Adrichem kan onze vergunning voor het schenken van alcohol weer uitgegeven worden. J. van Adrichem staat hierdoor weer op onze leden lijst. Uitgaande post: Mails i.v.m. verzoek voor dispensatie van Coen Brugman van samenspel F1 naar F2. Mail naar de afdeling i.v.m. vertraagd goedkuren van aanmeldingen nieuwe leden. 4. Benoeming tentoonstellingscommissie De tentoonstellingscommissie zal dit jaar bestaan uit: N. van Adrichem, J. Vos, H. Tegelaar, K. van Dokkum C. Brugman, P. van Dijk en J. van Ooijen. Coen en Peter hebben ideeën om meerdere gezellige avonden in het stille seizoen te organiseren en willen zich hier wel voor inzetten. De tentoonstelling staat voor nu gepland voor 15, 16 en 17 december. Opmerkingen / vragen: Dirk Huizinga geeft aan het een beter idee te vinden om de activiteiten te splitsen op meerdere datums (zoals vroeger) in plaats van de tentoonstelling en huldiging van de kampioenen in 1 weekend. Dirk vind het zonde dat we zo n mooi clubgebouw hebben en er in deze tijd van het jaar bijna geen gebruik van maken. Zou graag meerdere activiteiten verdeeld over het stille seizoen zien. 5. Mededelingen en voorstellen Er zijn geen voostellen ingediend. Mededeling: de tegels aan de zijkant van het gebouw zijn nog steeds verzakt. Hier is vorig jaar een verzoek voor gedaan of een aantal leden dit wou oppakken om opnieuw te straten. J. Vos heeft toen aangegeven dit samen met iemand te willen doen.

4 Dit is er tot nu toe nog niet van gekomen. N. van Adrichem en J. Vos gaan dit oppakken. De staat van het clubgebouw gaat achteruit, dit was al bekend. Het is vrij vochtig in het gebouw waardoor er schimmel ontstaat. Nick zal af en toe de kachel aanzetten in het stille seizoen om dit te voorkomen. Pauze. 6. Bespreking agenda Najaarsvergadering Afdeling Friesland Bespreken van vliegprogramma en kampioenschappen. C. Brugman vraagt zich af of alle vluchten tellen voor de kampioenschappen. D. Huizinga legt uit dat in het seizoen van 2016 er een aantal vluchten waren welke alleen voor NPO/NK telden en niet voor de kampioenschappen van de afdeling. Hier kwam onduidelijkheid over waardoor mensen geen duiven mee deden omdat zij dachten dat deze vlucht niet zou tellen. B. Werink geeft aan dat het vliegprogramma 2017 in de voorjaarsvergadering van de afdeling officieel bekend zal zijn. Dan zal duidelijk worden of dit in 2017 ook het geval zal zijn. J. Barendrecht merkt op dat er 8 jonge duiven vluchten op het programma staan en er bij de kampioenschappen 7 staan aangegeven. 7. Mededelingen betreffende NOP/URK, Frisia en de Friese Fondclub. Mededeling NOP/URK: feestavond op 11 november bij tot Weerziens Urk. Mededeling Frisia: feestavond zal 2 weken later zijn dan NOP/URK. Gegevens hierover volgen nog. Mededeling Friese Fondclub: geen informatie bekend. 9. Rondvraag C. Brugman: Vraagt zich af hoe het dit jaar zal verlopen met het laden. Is van mening dat het systeem van laadploegen niet goed werkt. Coen geeft aan dat hier meer toezicht op zou moeten zijn en leden die wel op het schema staan en er (bijna) nooit zijn hier op aangesproken moeten worden. N. van Adrichem geeft aan geen scheidsrechter te willen zijn hierin, alle leden volwassen mensen zijn en we er toch van uit kunnen gaan dat zij zich hier zelf ook bewust van zijn. B. Werink geeft aan dat de duiven tot nu toe altijd zijn weg gegaan en hier niet zo n groot probleem in te zien. A. Ekkelenkamp: Geeft aan dat er op Urk overlast is van steenmarters. B. Werink geeft aan dat er nu 365 zijn geteld in de polder. Let er op dat ze niet in de hokken kunnen komen. Om 21:15 uur sluit de voorzitter de vergadering.

5 Bijlage 2: Jaarverslag 2016 PV de Zuiderzeevliegers Op 1 januari 2016 bestond het bestuur uit de volgende personen: Voorzitter: N. van Adrichem 2 e Voorzitter: P. Romkes Secretaresse: J. van Ooijen - Kollen Penningmeester: J. Mazee Commissaris: F. Huigens In het leden bestand hebben zich dit jaar een aantal veranderingen voorgedaan. Er zijn een aantal leden gestopt met de sport of overleden. Ook zijn er nieuwe leden bij gekomen. Bedankt als lid: Lars Sijtsma P. Wemmenhove Overleden: M. v/d Ree Aangemeld als lid: Dennis van Adrichem C. Breedijk R. Evers H. Eikelboom H. Oldenhof Toegevoegd op de ledenlijst i.v.m. vergunning voor de drank en horeca regeling: J. van Adrichem Dit brengt het totale leden bestand op 39 leden (w.o. 2 jeugdleden en 1 combinatie). Uit de resultatenrekening blijkt dat de vereniging op financieel gebied een redelijk jaar heeft gehad. Opvallend is de hoge rekening voor het water van 1600,- Dit is ontstaan doordat er een buitenkraan langere tijd onopgemerkt open heeft gestaan. De vereniging heeft in totaal 803,49 verlies geleden. Andere uitgaven zoals een nieuwe computer, printer, cardridge 613,45, rouwadvertenties 304,92, update Benzing 79,- en update Mega 49,- maakten de kosten dit jaar hoger dan gemiddeld. Hier tegenover staan mooie inkomsten zoals de tentoonstelling 788,67 (zonder bonnenverkoop, deze volgt januari 2017), winst van de bar 1660,- en het kosten verschil in het ringengeld van 1112,75. Het verschil bedrag in ringengeld komt vanwege de voorraad chipclips, chipringen en reserve ringen welke op voorraad zijn bij de ringen administrateur.

6 De clubkampioenen van 2016: * onaangewezen aangewezen duifkampioen Vitesse: Dirk Huizinga Dirk Huiznga Dirk Huizinga Midfond: H. Visscher Dirk Huizinga H. Visscher Eendaagsefond: P. Romkes Jaap Mazee P. Romkes Meerdaagsefond: N. de Fouw J. Grootoonk N. de Fouw Jonge duiven: F. Huigens Coen Brugman F. Huigens Natour: H. Visscher P.Romkes P. Romkes Generaal kampioenschap: Gen. kort (snelheid) Dirk Huizinga Dirk Huizinga Dirk Huizinga Gen. lang Dirk Huizinga P. Romkes P. Romkes Ik hoop dat het jaar 2017 net zo goed zal verlopen als dit jaar, of misschien wel beter. Het zal van ons ieder afhangen of we samen plezier aan onze hobby beleven. Moge 2017 een jaar met goede samenwerking, competitie en verenigingsgevoel zijn. Januari 2017 Secr. Jelisa van Ooijen - Kollen

7 Bijlage 3:

8

Kaatsheuvelse Postduiven Vereniging. Nieuwsbericht

Kaatsheuvelse Postduiven Vereniging. Nieuwsbericht Betreft: uitnodiging Voorjaarsvergadering Geachte leden, Uitnodiging tot het bijwonen van onze ledenvergadering. Deze vindt plaats in ons eigen home aan de Amerikastraat te Kaatsheuvel Datum: vrijdag 12

Nadere informatie

Notulen van de voorjaarsvergadering Regio Noord d.d. 12 maart 2015

Notulen van de voorjaarsvergadering Regio Noord d.d. 12 maart 2015 Secretaris GOU Notulen van de voorjaarsvergadering d.d. 12 maart 2015 1. Opening Voorzitter opent de vergadering en heet iedereen van harte welkom. Ons bestuurslid Henk de Groot is met kennisgeving afwezig.

Nadere informatie

Aanwezig: de bestuursleden; Jan Wijnen, Jan Geraets, Harry Steeghs, Cor Zwiers, Marion Huvenaars, en vertegenwoordigers van alle verenigingen.

Aanwezig: de bestuursleden; Jan Wijnen, Jan Geraets, Harry Steeghs, Cor Zwiers, Marion Huvenaars, en vertegenwoordigers van alle verenigingen. NOTULEN NAJAARSVERGADERING CCUDEN gehouden op donderdag 8 november 2012, om 20:00 uur, in het verenigingslokaal van P.D.V. Gemert Sportlaan 25 te Gemert Aanwezig: de bestuursleden; Jan Wijnen, Jan Geraets,

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van Duivensport Heerenveen e.o. 0236

Huishoudelijk reglement van Duivensport Heerenveen e.o. 0236 Huishoudelijk reglement van Duivensport Heerenveen e.o. 0236 Goedgekeurd Najaarsvergadering 2013 ALGEMENE BEPALINGEN Artikel 1 De vereniging draagt de naam Duivensport Heerenveen e.o. De vereniging is

Nadere informatie

Secretariaat Zuidwesthoek Union Fond Telefoon :

Secretariaat Zuidwesthoek Union Fond Telefoon : Secretariaat Zuidwesthoek Union Fond Telefoon : 0164 850279 E-mail : zuf.secretaris@duivenlokaal.nl Halsteren, 7 februari 2018 Onderwerp: Uitnodiging ledenvergadering 22 februari 2018 Geacht bestuur, Hierbij

Nadere informatie

1. Opening : De voorzitter opent de vergadering en heet alle aanwezige van harte welkom op deze vergadering.

1. Opening : De voorzitter opent de vergadering en heet alle aanwezige van harte welkom op deze vergadering. 1 Verslag najaarsvergadering 07 oktober 16 1. Opening : De voorzitter opent de vergadering en heet alle aanwezige van harte welkom op deze vergadering. 2. Vaststellen presentielijst : Op deze vergadering

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering V.O.S

Notulen jaarvergadering V.O.S Van: Secretaris V.O.S Datum28-07-2010 Aan: Iman, Adrie, Adriaan, Jeanet, Patricia, Sacha, Peter en Diana. Aanwezigen van het bestuur: Iman, Adrie, Adriaan, Jeanet, Patricia, Sacha, Diana enpeter Aanwezige

Nadere informatie

Notulen Afdeling 6 N-H Ledenvergadering Vergadering 7 maart 2014

Notulen Afdeling 6 N-H Ledenvergadering Vergadering 7 maart 2014 Notulen Afdeling 6 N-H Ledenvergadering Vergadering 7 maart 2014 1. Opening: Voorzitter C. de Wildt opent om 20.18 uur de vergadering. Hij memoreert dat qua veranderingen het e.e.a. op ons afkomt. Op 12

Nadere informatie

Concours Commissie Uden

Concours Commissie Uden Concours Commissie Uden `Secretaris Dionys Hoevenaars Crocusstraat 7 5402 ZH Uden Telefoon: 06-22747585 of 0413-255564 Email ccuden.secretaris@gmail.com NOTULEN VOORJAARSVERGADERING CCUDEN gehouden op

Nadere informatie

ALV, 9 maart 2018 Datum: Locatie: Genodigden: Aanvang: Sluiting:

ALV, 9 maart 2018 Datum: Locatie: Genodigden: Aanvang: Sluiting: Welkom ALV, 9 maart 2018 Datum: 9 maart 2018 Locatie: MFC De wier De Telle 21 Ureterp Genodigden: Bestuur Kiesmannen verenigingen Aanvang: 19:30 uur Sluiting: 22:00 uur Agenda 1.Opening. 2. Appél der kiesmannen.

Nadere informatie

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen Notulen Aanwezige bestuursleden: Edwin Ruijgrok (voorzitter) Jan Bönker (secretaris) Bert Brals (penningmeester) Frank Willems (seniorenzaken) Frank Oud (wedstrijdsecretaris) Steven ten Brink (selectiezaken)

Nadere informatie

Giant Taartvluchten 2014 Nieuwsbrief 3

Giant Taartvluchten 2014 Nieuwsbrief 3 Giant Taartvluchten 2014 Nieuwsbrief 3 Algemeen De laatste dagen voordat de taartvluchten 2014 begint tikken weg. De commissie is dagelijks bezig om alles te regelen, zodat ook dit jaar de vier weekenden

Nadere informatie

Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018

Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018 Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018 De Reumapatiëntenvereniging Spijkenisse e.o. wordt ondersteund door het Reumafonds en de gemeente Nissewaard en is lid van Ieder(in) (landelijk netwerk

Nadere informatie

op de ALV 27 oktober 2018

op de ALV 27 oktober 2018 Welkom op de ALV 27 oktober 2018 Friesland 96 Agenda ALV, 27 oktober 2018 Datum: 27 oktober 2018 Locatie: MFC De wier De Telle 21 Ureterp Genodigden: Bestuur Afgevaardigden afd. 10 Kiesmannen verenigingen

Nadere informatie

Notulen van de najaarsvergadering van 25 oktober 2017

Notulen van de najaarsvergadering van 25 oktober 2017 Notulen van de najaarsvergadering van 25 oktober 2017 1. Opening. Voorzitter heet iedereen van harte welkom op deze najaarsvergadering en hoopt op een vlotte en constructieve vergadering. 2. Appél afgevaardigden

Nadere informatie

Mendistrict Noord Notulen algemene voorjaarsvergadering. Donderdag 22 maart 2018 om uur. Het Witte Huis te Donkerbroek.

Mendistrict Noord   Notulen algemene voorjaarsvergadering. Donderdag 22 maart 2018 om uur. Het Witte Huis te Donkerbroek. Mendistrict Noord www.mendistictnoord.nl Notulen algemene voorjaarsvergadering Donderdag 22 maart 2018 om 20.00 uur Het Witte Huis te Donkerbroek. 1) Opening Voorzitter heet 50 personen welkom. 2) Vaststellen

Nadere informatie

Afdeling 9. Uitnodiging Algemene ledenvergadering Afdeling 9 Oost Nederland. Rijssen, 18 oktober 2017

Afdeling 9. Uitnodiging Algemene ledenvergadering Afdeling 9 Oost Nederland. Rijssen, 18 oktober 2017 Afdeling 9 Secretaris: Arjan van de Willige Karel Doormanstraat 26a 7461 ER RIJSSEN Oost Nederland Tel. 06 166 737 02 secretaris@afdeling9.nl Uitnodiging Algemene ledenvergadering Afdeling 9 Oost Nederland

Nadere informatie

Uitslag Wedvlucht 1319 DE SNELPOST ENKHUIZEN E27 Chateauroux Los:07.30 Deelnemers:13 Duiven:106 Weer: ZZO

Uitslag Wedvlucht 1319 DE SNELPOST ENKHUIZEN E27 Chateauroux Los:07.30 Deelnemers:13 Duiven:106 Weer: ZZO Uitslag Wedvlucht 1319 E27 Chateauroux 07-07-2012 Los:07.30 Deelnemers:13 Duiven:106 Weer: ZZO Plc Naam Afstand AD/AP Get Ring Tijd Snelheid Punten 1 G. Klooster 714,702 16/11 1 7-1673849 15.04.09 1573,714

Nadere informatie

Regio Zuid 3 Afd. 8 GOU.

Regio Zuid 3 Afd. 8 GOU. Regio Zuid 3 Afd. 8 GOU. Secretaris: Kemp van Esseveld. Rijksstraatweg 34. 3921 AJ ELST (Utr.). Banknummer: NL30 RABO 0137331339 Mob. Nr.: 06-51244413. T.n.v. Gelders-Overijsselse Unie. E-mail: kemp@esseveld.nl

Nadere informatie

De voorzitter opent om 20:07 de vergadering en heet iedereen harte welkom.

De voorzitter opent om 20:07 de vergadering en heet iedereen harte welkom. betreft : TKC Afgevaardigden-vergadering aanwezig / afwezig m.k. / afwezig z.k. : Brink, Oud Ootmarsum, Wilskracht, Nijstad, Hertme, Gunne, HKV / Lattrop Breklenkamp / Soasel locatie : Café van Olffen,

Nadere informatie

Versie : 0.3 Datum : 16 maart 2017 Status : Definitief. Huishoudelijk Reglement

Versie : 0.3 Datum : 16 maart 2017 Status : Definitief. Huishoudelijk Reglement Versie : 0.3 Datum : 16 maart 2017 Status : Definitief Huishoudelijk Reglement Inhoudsopgave Lidmaatschap... 2 Artikel 1: Leden... 2 Artikel 2: Aanmelding... 2 Artikel 3: Opzegging... 2 Artikel 4: Contributie...

Nadere informatie

Met hierin o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 13 maart 2018 Uitnodiging lezing maandag 23 april 2018 (unieke kans!) Terugblik feestavond

Met hierin o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 13 maart 2018 Uitnodiging lezing maandag 23 april 2018 (unieke kans!) Terugblik feestavond Met hierin o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 13 maart 2018 Uitnodiging lezing maandag 23 april 2018 (unieke kans!) Terugblik feestavond Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o. Voorzitter:

Nadere informatie

Presentie. Agenda. Grave, 12 maart 2008

Presentie. Agenda. Grave, 12 maart 2008 Grave, 12 maart 2008 Presentie Aanwezig: De bestuursleden Jan van den Berg,Evert Diepeveen,Lambert van der Heijden,Jan Wijnen, Jan Geraets, bericht van verhindering Vincent Hoogerwerf. Vertegenwoordigers

Nadere informatie

Notulen van de najaarsvergadering van 11 november 2015

Notulen van de najaarsvergadering van 11 november 2015 Notulen van de najaarsvergadering van 11 november 2015 1. Opening Voorzitter opent de vergadering en heet iedereen van harte welkom. In verband met ziekte is er een afmelding van ons bestuurslid Jan van

Nadere informatie

CC: Regio s, Afdelingsklokken-, Vervoers- en Financiële Controle Commissie, Kiesmannen Afdeling

CC: Regio s, Afdelingsklokken-, Vervoers- en Financiële Controle Commissie, Kiesmannen Afdeling GELDERS-OVERIJSSELSE UNIE G.H. Kok Baan 37 8271 BD IJSSELMUIDEN tel.nr. : 038-3327252 E-mail: secretaris@afdeling8gou.nl IJsselmuiden, 02-02-2009 Geacht verenigingsbestuur, Hierbij ontvangt u de definitieve

Nadere informatie

Notulen ledenvergadering vrijdag in de Treemter Balk

Notulen ledenvergadering vrijdag in de Treemter Balk Notulen ledenvergadering vrijdag 16-03-2018 in de Treemter Balk Aanwezig deze avond: 5 bestuursleden en 9 leden. Afwezig met kennisgeving de heren J. Bruinsma, H. Keuning, M. Schram en O. Schram. 1. Opening

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE VOORJAARSVERGADERING VAN DE EINDHOVENSE SPORTRAAD. Datum: Dinsdag 2 juni 2015

NOTULEN VAN DE VOORJAARSVERGADERING VAN DE EINDHOVENSE SPORTRAAD. Datum: Dinsdag 2 juni 2015 NOTULEN VAN DE VOORJAARSVERGADERING VAN DE EINDHOVENSE SPORTRAAD Datum: Dinsdag 2 juni 2015 Aanvang: ± 19.30 uur Einde: ± 21.30 uur Locatie: Grote vergaderruimte Sportbedrijf de Karpen, JC Dirkxpad 7,

Nadere informatie

Concours Commissie Uden

Concours Commissie Uden Concours Commissie Uden Secretaris Jan Geraets Oliestaat 24A 5361 GN Grave Telefoon: 0486-471773 Email jan.geraets@wxs.nl NOTULEN VOORJAARSVERGADERING CCUDEN gehouden op donderdag 12 maart 2015, om 20:00

Nadere informatie

Regio Zuid 3 Afd. 8 GOU.

Regio Zuid 3 Afd. 8 GOU. Regio Zuid 3 Afd. 8 GOU. Secretaris: Dhr. Kemp van Esseveld. Rijksstraatweg 34. 3921 AJ ELST (Utr.). Banknummer: NL30 RABO 0137331339 Mob. Nr.: 06-51244413. T.n.v. Gelders-Overijsselse Unie. E-mail: kemp@esseveld.nl

Nadere informatie

Jaarverslag van de secretaris

Jaarverslag van de secretaris Jaarverslag van de secretaris 2015 1. Inleiding Een verslaglegging van weer een jaar CC Uden. Met de jaarverslagen van de penningmeester en de secretaris doen wij verslag van het 70 e jaar binnen de CC

Nadere informatie

UITSLAG FRIESLAND'96 CCG FRISIA WEST(F) VANUIT Chateaudun MET 688 DUIVEN OP 25/06/16 OM UUR FR-E25-BLAD 1

UITSLAG FRIESLAND'96 CCG FRISIA WEST(F) VANUIT Chateaudun MET 688 DUIVEN OP 25/06/16 OM UUR FR-E25-BLAD 1 UITSLAG FRIESLAND'96 CCG FRISIA WEST(F) VANUIT Chateaudun MET 688 DUIVEN OP 25/06/16 OM 07.30 UUR FR-E25-BLAD 1 CCGPL VERPL NAAM PLAATS VER RINGNUMM V MEE GET AFSTAND ZUIV.TYD MET/MIN CCG-PNT VER-PNT CCGBEDR

Nadere informatie

Beste sportvrienden en vriendinnen

Beste sportvrienden en vriendinnen Infoboek Seizoen 2015 Beste sportvrienden en vriendinnen Voor u ligt het informatieboekje 2015 van het nieuw gevormde Samenspel Westland. In dit infoboek vindt u de benodigde informatie over praktische

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering afdeling 6 Noord-Holland d.d. 10-01-2014

Notulen Algemene Ledenvergadering afdeling 6 Noord-Holland d.d. 10-01-2014 Notulen Algemene Ledenvergadering afdeling 6 Noord-Holland d.d. 10-01-2014 1. Opening: De voorzitter opent de vergadering om 20.10 uur met een woord van welkom op deze uitgestelde najaarsvergadering van

Nadere informatie

Indien onbestelbaar retourneren De Waalmalefijtstraat 85 2225 LW Katwijk aan Zee. Opgericht 10 augustus 1949. 27 e jaargang.

Indien onbestelbaar retourneren De Waalmalefijtstraat 85 2225 LW Katwijk aan Zee. Opgericht 10 augustus 1949. 27 e jaargang. Indien onbestelbaar retourneren De Waalmalefijtstraat 85 2225 LW Katwijk aan Zee Opgericht 10 augustus 1949 september 2013 27 e jaargang Verenigingsinfo ERELEDEN P.C. Hagenaars en J.A. Plokker BESTUUR

Nadere informatie

Hoornse Hengelaars Bond

Hoornse Hengelaars Bond Hoornse Hengelaars Bond Secretariaat: Verfmolen 95, 1622 LR Hoorn Telefoon: 06-53709041 Site : www.hoornse-hengelaarsbond.nl E-mail: secretaris@hoornse-hengelaarsbond.com 1 Sponsor van de HHB zijn: Geja

Nadere informatie

Uitslag Wedvlucht 1319 DE SNELPOST ENKHUIZEN E21 Orléans Saran Los:07.15 Deelnemers:11 Duiven:85 Weer: Oost

Uitslag Wedvlucht 1319 DE SNELPOST ENKHUIZEN E21 Orléans Saran Los:07.15 Deelnemers:11 Duiven:85 Weer: Oost Uitslag Wedvlucht 1319 E21 Orléans Saran 26-05-2012 Los:07.15 Deelnemers:11 Duiven:85 Weer: Oost Plc Naam Afstand AD/AP Get Ring Tijd Snelheid Punten 1 G. Klooster 582,600 15/9 15 7-1673869 16.31.48 1046,336

Nadere informatie

Verslag voorjaarsvergadering 20 februari 15

Verslag voorjaarsvergadering 20 februari 15 1 1. Opening door de voorzitter. Om 20.10 heet de voorzitter alle aanwezige leden van harte welkom. En vroeg de vergadering om 1 minuut stilte in acht te nemen voor de ons ontvallen leden. 2. Vaststelling

Nadere informatie

Met o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 17 maart a.s. Locatie tentoonstelling Laatste kans voor ringenbestellen 2015 Ledenlijst maart 2015

Met o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 17 maart a.s. Locatie tentoonstelling Laatste kans voor ringenbestellen 2015 Ledenlijst maart 2015 Met o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 17 maart a.s. Locatie tentoonstelling Laatste kans voor ringenbestellen 2015 Ledenlijst maart 2015 Maart 2015 Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg

Nadere informatie

ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN

ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN 4 NOVEMBER 2013 1 Agenda algemene ledenvergadering 4 november 2013 1. Opening door de voorzitter en aanvullende mededelingen. 2. Verslag ledenvergadering 22

Nadere informatie

Uitslag Wedvlucht 1319 DE SNELPOST ENKHUIZEN E23 Bourges Los:07.00 Deelnemers:12 Duiven:110 Weer: ZW

Uitslag Wedvlucht 1319 DE SNELPOST ENKHUIZEN E23 Bourges Los:07.00 Deelnemers:12 Duiven:110 Weer: ZW Uitslag Wedvlucht 1319 DE SNELPOST E23 Bourges 09-06-2012 Los:07.00 Deelnemers:12 Duiven:110 Weer: ZW Plc Naam Afstand AD/AP Get Ring Tijd Snelheid Punten 1 G. Klooster 657,353 15/10 12 0-1549388 13.34.40

Nadere informatie

Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport.

Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. 12-1986761 1986761 14-1135422 1135422 Dierenspeciaalzaak De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. Duivenvoer : Versele laga, Mariman, Witte molen, Teurlings, Natural, Beyers en Wierck Hengelsport,

Nadere informatie

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt.

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt. Notulen jaarvergadering Historische Kring Dalfsen (concept) Datum 27-01-2014 Aanwezig 54 leden Met kennisgeving afwezig: Dhr. Henk Holsappel, Mw. Rix Pasman 1. Opening door de voorzitter De voorzitter

Nadere informatie

**Reacties uitsluitend naar bovenstaand emailadres sturen**

**Reacties uitsluitend naar bovenstaand emailadres sturen** Datum: 05-07-2015 Betreft: Splitsen C en K vluchten Met ingang van seizoen 2015 kennen we zogenaamde splitsvluchten. Dit houdt in vluchten waar jonge en oude duiven tegelijk gespeeld kunnen worden maar

Nadere informatie

1. Opening ( tot uur) door de voorzitter dhr Jan Westen. 2. Presentielijst (14.05 tot uur) door secretaris dhr Gert van den Bogaard.

1. Opening ( tot uur) door de voorzitter dhr Jan Westen. 2. Presentielijst (14.05 tot uur) door secretaris dhr Gert van den Bogaard. Agenda voor de ledenraad vergadering voor de sectie dagfond 5 10 2019 Aanvang: 14.00 uur tot 15.30 uur Zaal: Sportcentrum Papendal, Papendallaan 8 6816VD Arnhem 1. Opening ( 14.00 tot 14.05 uur) door de

Nadere informatie

Agenda algemene ledenvergadering 14 november 2011

Agenda algemene ledenvergadering 14 november 2011 ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN 14 NOVEMBER 2011 1 Agenda algemene ledenvergadering 14 november 2011 1. Opening door de voorzitter en mededelingen. 2. Verslag ledenvergadering 11 april 2011.

Nadere informatie

K= prestatieoverzicht (einde seizoen) Ja= papieren versie Nee= downloaden van de site

K= prestatieoverzicht (einde seizoen) Ja= papieren versie Nee= downloaden van de site Wijzigingen t.o.v. de vorige versie zijn in geel aangegeven. Wat in rood is aangegeven komt te vervallen Verenigingsnummer die schuin, vet en onderstreept zijn weergegeven, hebben een wijziging doorgegeven.

Nadere informatie

WELKOM ALGEMENE LEDENVERGADERING

WELKOM ALGEMENE LEDENVERGADERING WELKOM ALGEMENE LEDENVERGADERING Vereniging van Gepensioneerden van het Pensioenfonds Grafische Bedrijven DINSDAG 21 APRIL 2015 Agenda 1. Opening door de voorzitter (Victor Doorn) 2. Mededelingen en ingekomen

Nadere informatie

H= verenigingsuitslag dupliceren (ieder lid 1 uitslag) I= kampioenboekjes vereniging

H= verenigingsuitslag dupliceren (ieder lid 1 uitslag) I= kampioenboekjes vereniging Wijzigingen t.o.v. de vorige versie zijn in geel aangegeven. Wat in rood is aangegeven komt te vervallen Verenigingsnummer die schuin, vet en onderstreept zijn weergegeven, hebben een wijziging doorgegeven.

Nadere informatie

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Agenda Algemene leden vergadering 2018 Donderdag 5 april 2018 om 20.00 uur 1. Opening. 2. Mededelingen en ingekomen stukken. 3. Vaststellen agenda. 4. Notulen

Nadere informatie

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht.

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN Lekker eten (1 juni) Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. Voordat iedereen weg is, willen wij nog graag een gezellige avond organiseren

Nadere informatie

3. Verslag van de Algemene vergadering 11 januari 2019 (zie bijlage).

3. Verslag van de Algemene vergadering 11 januari 2019 (zie bijlage). Aan de verenigingen en leden van Afdeling 10 Noord Oost Nederland. Beste sportvrienden en vriendinnen, Hierbij nodigen wij jullie van harte uit voor de algemene jaarvergadering die wordt gehouden op woensdagavond

Nadere informatie

Jaarverslag van de secretaris

Jaarverslag van de secretaris Jaarverslag van de secretaris 2012 1. Inleiding Een verslaglegging van weer een jaar CC Uden. Met de jaarverslagen van de controlecommissie, penningmeester en de secretaris doen wij verslag van het 67

Nadere informatie

Onderwerp : Uitnodiging tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering 2016

Onderwerp : Uitnodiging tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering 2016 Ruitersport Vereniging Reigersburgh Waddinxveen, 23 maart 2016 Onderwerp : Uitnodiging tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering 2016 Deze uitnodiging geldt voor alle leden van RSV Reigersburgh

Nadere informatie

Kampioenenboek. Seizoen Kijk ook eens op onze website ons adres is

Kampioenenboek.   Seizoen Kijk ook eens op onze website ons adres is 2011 Kampioenenboek Kijk ook eens op onze website ons adres is Seizoen 2011 http://www.kpvhome.nl AMERIKASTRAAT 20 5171 PL TEL.: 0416-277943 FAX: 0416-544341 HTTP://WWW.KPVHOME.NL EMAIL:INFO@KPVHOME.NL

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van. Klootschietvereniging De Toekomst.

Huishoudelijk reglement van. Klootschietvereniging De Toekomst. Huishoudelijk reglement van Klootschietvereniging De Toekomst. Art. 1 De vereniging stelt zich ten doel: A: Het bevorderen van het saamhorigheidgevoel van de leden; B: Het behartigen van de ontspanningsmogelijkheden

Nadere informatie

Presentie. Grave, 15 november 2009

Presentie. Grave, 15 november 2009 Grave, 15 november 2009 Presentie Aanwezig: De bestuursleden Harry Steeghs,Evert Diepeveen,Lambert van der Heijden,Jan Wijnen en Jan Geraets. Vertegenwoordigers van alle aangesloten verenigingen. 1. Opening.

Nadere informatie

Spelregels 2012 nationale competitie: Wie heeft ze beter?

Spelregels 2012 nationale competitie: Wie heeft ze beter? Spelregels 2012 nationale competitie: Wie heeft ze beter? 1. De deelname aan de nationale competitie Wie heeft ze beter is gratis en staat open voor alle basisleden NPO. ( zie verder artikel 5) 2. Zonder

Nadere informatie

Concours Commissie Uden

Concours Commissie Uden Concours Commissie Uden Waarnemend secretaris Jan Geraets Oliestaat 24A 5361 GN Grave Telefoon: 0486-471773 Email jan.geraets@wxs.nl NOTULEN VOORJAARSVERGADERING CCUDEN gehouden op donderdag 13 maart 2014,

Nadere informatie

Notulen algemene ledenvergadering gehouden op maandag 5 februari 2018

Notulen algemene ledenvergadering gehouden op maandag 5 februari 2018 Notulen algemene ledenvergadering gehouden op maandag 5 februari Aanwezig: R. Kobes, P. Zijlstra, W. Luchtenburg, H. De Boer, A. Kuperus, Kl. Ten Have, Hielke v/d Veen, J. Kloosterman-Luchtenburg, J.J.

Nadere informatie

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Maandag 10 mei 2011

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Maandag 10 mei 2011 Concept 110511 Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Maandag 10 mei 2011 1. Opening Met een welkom aan een ieder en in bijzonder aan onze ereleden, met deze woorden

Nadere informatie

NOTULEN STG. OUDERRAAD (S.O.R.)

NOTULEN STG. OUDERRAAD (S.O.R.) NOTULEN STG. OUDERRAAD (S.O.R.) sor.vlasgaard@gmail.com Datum: 19 december 2016 Aanwezig: Afwezig: Anke Suijs (voorzitter) Willemien Manders (leerkracht) Pierrette Cober (penningmeester) Monique van Griensven

Nadere informatie

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen.

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen. Dagcompetitie Notulen van de algemene ledenvergadering van de Dagcompetitie, gehouden op 22 mei 2015 bij biljartvereniging Roac te Rijpwetering. Aanwezig van het Bestuur: Hans van Aalst, Piet Volwater,

Nadere informatie

www.ehbomiddelburg.nl

www.ehbomiddelburg.nl KONINKLIJKE NEDERLANDSE VERENIGING EERSTE HULP BIJ ONGELUKKEN Programma Herhalingslessen Seizoen 2014 2015 www.ehbomiddelburg.nl EHBO afdeling Middelburg Secretariaat: Bianca Wiessner Nieuwe Vlissingseweg

Nadere informatie

AFDELING NOORD-HOLLAND

AFDELING NOORD-HOLLAND AFDELING NOORD-HOLLAND T.H.G.J. van Santen secretaris, Kelbergen 259, 1104 LM Amsterdam, tel: 020-6900295 e-mail adres: tiny-rob@kpnplanet.nl Amsterdam, 22 januari 2016 betreft: Algemene ledenvergadering

Nadere informatie

K= prestatieoverzicht (einde seizoen) Ja= papieren versie Nee= downloaden van de site

K= prestatieoverzicht (einde seizoen) Ja= papieren versie Nee= downloaden van de site Overzicht verenigingsinformatie Regio Noord (West) Afdeling 8 A B C C1 D E F G H I J K L M O P Q R S T 0404 D Nee 0 12 Nee Niet Nee Nee Nee Nee Nee 0410 C Nee 0 1 Ja Niet Ja Nee Ja Nee Nee 0411 Nee 0 0

Nadere informatie

Vaststellen agenda & mededelingen: geen bijzonderheden.

Vaststellen agenda & mededelingen: geen bijzonderheden. K.S.V. Baerlebosch Verslag: Algemene ledenvergadering 2014 Datum: Donderdag 13 maart 2014 Aanwezig: zie presentielijst. 23 leden incl. bestuur Locatie: kantine KSV Baerlebosch in Didam Aanvang: 19:34 Opening:

Nadere informatie

Enquete Afdeling 10. Wat zeggen de leden

Enquete Afdeling 10. Wat zeggen de leden Enquete Afdeling 10 Wat zeggen de leden 1 Enquete Afdeling 10 Op de volgende pagina s zijn 3 velden met kolommen te zien. De meest linker en de grootste is de uitslag van alle inzendingen. Rechtsboven

Nadere informatie

Notulen van de Algemene Leden Vergadering NBB district Groningen op 25 september 2015 te Winsum

Notulen van de Algemene Leden Vergadering NBB district Groningen op 25 september 2015 te Winsum Notulen van de Algemene Leden Vergadering NBB district Groningen op 25 september 2015 te Winsum Aanwezig van het districtsbestuur: Paul Wesselius, voorzitter Joyce Haarman, secretaris (aanwezig vanaf 19.45,

Nadere informatie

De heren Riet (CDA) en Nederhof (Beter voor Dordt)

De heren Riet (CDA) en Nederhof (Beter voor Dordt) Notulen vergadering algemeen bestuur Sportraad Datum: Aanwezig: Afwezig: Tevens aanwezig: 11 oktober 2010 25 leden volgens de getekende presentielijst (voorzitter: de heer Driesprong); de heer Van der

Nadere informatie

Concours Commissie Uden

Concours Commissie Uden Concours Commissie Uden Waarnemend secretaris Jan Geraets Oliestaat 24A 5361 GN Grave Telefoon: 0486-471773 Email jan.geraets@wxs.nl NOTULEN NAJAARSVERGADERING CCUDEN gehouden op donderdag 14 november

Nadere informatie

SAMENSPEL ZUID HOLLAND OOST UITNODIGING VOOR DE VOORJAARSVERGADERING DONDERDAG 6 MAART 2014 IN HET LOKAAL VAN DE GEVLEUGELDE BODE TE STREEFKERK

SAMENSPEL ZUID HOLLAND OOST UITNODIGING VOOR DE VOORJAARSVERGADERING DONDERDAG 6 MAART 2014 IN HET LOKAAL VAN DE GEVLEUGELDE BODE TE STREEFKERK SAMENSPEL ZUID HOLLAND OOST UITNODIGING VOOR DE VOORJAARSVERGADERING DONDERDAG 6 MAART 2014 IN HET LOKAAL VAN DE GEVLEUGELDE BODE TE STREEFKERK AANVANG 20.00 UUR E-mail Simon50@caiway.nl Geachte Bestuur

Nadere informatie

K= prestatieoverzicht (einde seizoen) Ja= papieren versie Nee= downloaden van de site

K= prestatieoverzicht (einde seizoen) Ja= papieren versie Nee= downloaden van de site Wijzigingen t.o.v. de vorige versie zijn in geel aangegeven. Wat in rood is aangegeven komt te vervallen Verenigingsnummer die schuin, vet en onderstreept zijn weergegeven, hebben een wijziging doorgegeven.

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering Huurdersplatform de dato 21 april 2010

Notulen Algemene Ledenvergadering Huurdersplatform de dato 21 april 2010 ~ 1 ~ Beverwijk, 30 april 2010 Notulen Algemene Ledenvergadering Huurdersplatform de dato 21 april 2010 Aanwezig: Het bestuur Huurdersplatform: Fred Koops (voorzitter), Lars Witkamp, Annette de Leeuw,

Nadere informatie

Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg

Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg Maart 2012 Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg Voorzitter: Erik-Jan Huisman de Heuvel 5 3931 RH Woudenberg tel. 033-2866901 1 e Secretaris: Daan Huisman John F. Kennedylaan 101 3931

Nadere informatie

ALV AGV S.H.E.L.L GOLFBAAN WATERLAND AMSTERDAM AGV S.H.E.L.L. 2014

ALV AGV S.H.E.L.L GOLFBAAN WATERLAND AMSTERDAM AGV S.H.E.L.L. 2014 ALV AGV S.H.E.L.L. 2014 GOLFBAAN WATERLAND AMSTERDAM AGV S.H.E.L.L. 2014 1 AGENDA 20 MAART 2014 1. Opening 2. Mededelingen 3. Notulen ALV 21 maart 2013 4. Verslag van de kascommissie 5. Resultaat 2013

Nadere informatie

Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport.

Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. 14-1132091 1132091 16-1595595 1595595 Dierenspeciaalzaak De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. Duivenvoer : Versele laga, Mariman, Witte molen, Teurlings, Natural, Beyers en Wierck Hengelsport,

Nadere informatie

1. Opening : De voorzitter opent de vergadering en heet alle aanwezige van harte welkom op deze vergadering.

1. Opening : De voorzitter opent de vergadering en heet alle aanwezige van harte welkom op deze vergadering. 1 Verslag vooraarsvergadering 17 maart 17 1. Opening : De voorzitter opent de vergadering en heet alle aanwezige van harte welkom op deze vergadering. 2. Vaststellen presentielijst : Op deze vergadering

Nadere informatie

Afwezig met kennisgeving: Hedzer Terpstra, Herman Schreurs, Dick Metz. Aanwezig: 17 leden.

Afwezig met kennisgeving: Hedzer Terpstra, Herman Schreurs, Dick Metz. Aanwezig: 17 leden. Ledenvergadering S.V. Pegasus Notulen 06-09-2016 Notulist: Marcel Pol Afwezig met kennisgeving: Hedzer Terpstra, Herman Schreurs, Dick Metz. Aanwezig: 17 leden. Bestuur: Voorzitter: Piet van der Wal Penningmeester:

Nadere informatie

Wie heeft de besten in 2011? Spelregels nationale competitie Wie heeft ze beter?

Wie heeft de besten in 2011? Spelregels nationale competitie Wie heeft ze beter? Wie heeft de besten in 2011? Spelregels nationale competitie Wie heeft ze beter? 1. De deelname aan de nationale competitie Wie heeft ze beter? is gratis en staat open voor alle basisleden en zelfstandig

Nadere informatie

Vereniging Vrienden van Den Haag HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Vereniging Vrienden van Den Haag HUISHOUDELIJK REGLEMENT Vereniging Vrienden van Den Haag Uitgave Redactie Vereniging Vrienden van Den Haag Jaap Trouw Status Definitief (ALV 20 november 2012) Versie 2.0 Vereniging Vrienden van Den Haag pagina 1 van 6 Leden Artikel

Nadere informatie

Verslag voorjaarsvergadering KWPN-Limburg Zuid. Notulen:

Verslag voorjaarsvergadering KWPN-Limburg Zuid. Notulen: Verslag voorjaarsvergadering KWPN-Limburg Zuid Datum: 10 april 2012 Aanvang: 19.30u.Locatie: De Roosterhoeve, Hoekstraat 29, 6116 AW Roosteren. 18 leden bezoeken de vergadering. Notulen: 1.Opening. Voorzitter

Nadere informatie

36 jaargang nr.2 Oktober District Friesland

36 jaargang nr.2 Oktober District Friesland 36 jaargang nr.2 Oktober 2017 District Friesland Uitnodiging tot het bijwonen van de Districtsvergadering, die zal worden gehouden op Vrijdag 6 oktober 2017 om 20.00 uur in het gebouw van de Volièrevereniging

Nadere informatie

ALGEMENE LEDEN VERGADERING

ALGEMENE LEDEN VERGADERING ALGEMENE LEDEN VERGADERING Datum : 5 juni 2019 Tijd : 20.30-21.30 UUR Lokatie : Clubhuis SV DEN HOORN Zuidhoornseweg 4, Den Hoorn (ZH) Agenda 1. Opening en welkom door de voorzitter 2. Verslag van de reguliere

Nadere informatie

Controleer dus s.v.p. nu eerst uw eigen gegevens verderop in dit boekje en mocht er iets niet kloppen meldt dit dan gelijk.

Controleer dus s.v.p. nu eerst uw eigen gegevens verderop in dit boekje en mocht er iets niet kloppen meldt dit dan gelijk. Beste fondclub vrienden, Onze wedstrijden staan op het punt om weer te beginnen as 11 juni korven we de eerste vlucht Sint Vincent in. Over het weer hebben we voorlopig niet te klagen en hopelijk blijft

Nadere informatie

In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures.

In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures. In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures 1 Voorwoord: Hier is al weer de derde nieuwsbrief van het seizoen 2017-2018.

Nadere informatie

Het verslag wordt paginagewijs doorgenomen. Er worden geen opmerkingen gemaakt. De notulen zijn hierbij vastgesteld. De secretaris wordt bedankt.

Het verslag wordt paginagewijs doorgenomen. Er worden geen opmerkingen gemaakt. De notulen zijn hierbij vastgesteld. De secretaris wordt bedankt. Concept Verslag 1. Opening en welkom Walter Wind zit de vergadering technisch voor. Er zijn een aantal formele afmeldingen binnen gekomen. Velen hebben zich niet afgemeld; het aantal aanwezigen is erg

Nadere informatie

Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken

Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken Aanwezig: 43 leden. Notulen 79 ste Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering Scheidsrechtersvereniging, 13 april 2015 Genodigden: VCN, COVS Oost, Servicegebied Midden en zustervereniging COVS Winterswijk e.o.

Nadere informatie

Van Arie Groenewegen vd Wejiden Leen Luijendijk Peter vd Burg Martin Borsje Mery van Vugt

Van Arie Groenewegen vd Wejiden Leen Luijendijk Peter vd Burg Martin Borsje Mery van Vugt Verslag Verzenddatum 20 februari 2008 Onderwerp Drechtsteden (3) Vergaderdatum 19 februari 2008, 20.00 uur Locatie clubgebouw Hendrik Ido Ambacht Van Jawin van Namen Telefoon +31 (0)184 68 60 59 E-mail

Nadere informatie

M I D F O N D C L U B. Afdeling 9

M I D F O N D C L U B. Afdeling 9 M I D F O N D C L U B Afdeling 9 Vliegprogramma 2015 Sportvrienden, Voor u ligt het nieuwe informatieboekje van de enige echte Midfondclub van Afdeling 9 voor het seizoen 2015. Hierin staan zoals gewoonlijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 5 Jaargang: 7, nummer 5

Nieuwsbrief november 5 Jaargang: 7, nummer 5 Nieuwsbrief november 5 Jaargang: 7, nummer 5 Beste leden van AMVJ Martinus, Namens het bestuur van Volleybalvereniging AMVJ Martinus Amstelveen, nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering op vrijdag

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering biljartclub de Vliegert Dinsdag 9 mei 2017

Notulen jaarvergadering biljartclub de Vliegert Dinsdag 9 mei 2017 Notulen jaarvergadering biljartclub de Vliegert Dinsdag 9 mei 2017 De voorzitter Hans Janssen opent de vergadering om 13.35 uur en verzoekt alle aanwezigen om een minuut stilte om al onze biljartvrienden

Nadere informatie

CLUBBLAD B.S.V. WEST. Editie maart

CLUBBLAD B.S.V. WEST.  Editie maart CLUBBLAD B.S.V. WEST Mail Jeugd: Mail: Website: opgevenbsvwestjeugd@hotmail.com bsvwestleden@hotmail.com www.bsv-west.nl 2018 Editie maart Dagelijks bestuur en bestuursleden: Voorzitter : Jan de Vos Henri

Nadere informatie

Uitnodiging en agenda jaarvergadering 2010

Uitnodiging en agenda jaarvergadering 2010 Jaarverslag Sportvereniging OKK 2009 Uitnodiging en agenda jaarvergadering 2010 Het bestuur van Sportvereniging OKK te Nieuwkoop nodigt alle leden van de vereniging uit tot het bijwonen van de jaarvergadering

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE MAASSLUISE SPORT- EN RECREATIERAAD, GEHOUDEN OP dinsdag 15 mei 2001 OM UUR.

VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE MAASSLUISE SPORT- EN RECREATIERAAD, GEHOUDEN OP dinsdag 15 mei 2001 OM UUR. VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE MAASSLUISE SPORT- EN RECREATIERAAD, GEHOUDEN OP dinsdag 15 mei 2001 OM 20.00 UUR. Aanwezige leden Secretaris Notulist(e) Afwezige leden Tevens aanwezig Mw. J.

Nadere informatie

3. Notulen vergadering voorgaande vergadering Notulen ALV 2015 worden vastgesteld zonder aanvullingen of opmerkingen.

3. Notulen vergadering voorgaande vergadering Notulen ALV 2015 worden vastgesteld zonder aanvullingen of opmerkingen. Notulen Algemene Leden Vergadering 2016 Datum: 23 februari 2016 Plaats: Wetsus aan de Oostergoweg 7 te Leeuwarden Aanwezigen: Zie bijlage 1 MKA.: Verzendlijst: Curt van Oss Alle aan- en afwezigen Verslag

Nadere informatie

Nederlandse Grasparkieten Club

Nederlandse Grasparkieten Club Nederlandse Grasparkieten Club Aangesloten bij de World Budgerigar Organisation Uitnodiging Voor het bijwonen van de JAARVERGADERING van de NGC-DBS op 28 maart 2013 in Café-zalencentrum De Gouden Leeuw,

Nadere informatie

Jaarverslag van de secretaris

Jaarverslag van de secretaris Jaarverslag van de secretaris 2014 1. Inleiding Een verslaglegging van weer een jaar CC Uden. Met de jaarverslagen van de controlecommissie, penningmeester en de secretaris doen wij verslag van het 69

Nadere informatie

Kampioenenboek. Seizoen Kijk ook eens op onze website ons adres is

Kampioenenboek.   Seizoen Kijk ook eens op onze website ons adres is 2018 Kampioenenboek Kijk ook eens op onze website ons adres is Seizoen 2018 http://www.kpvhome.nl AMERIKASTRAAT 20 5171 PL TEL.: 0416-277943 FAX: 0416-544341 HTTP://WWW.KPVHOME.NL EMAIL:INFO@KPVHOME.NL

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2016 nummer 5

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2016 nummer 5 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2016 nummer 5 Mededelingen van het Bestuur Algemene Leden Vergadering Op maandag 19 september heeft de ALV plaatsgevonden. De opkomst van de leden was zeer beperkt. Het bestuur

Nadere informatie

Ouderraad van de openbare basisschool Het Startblok nr. 11/12-1. 2. Goedkeuring van de notulen van de laatst gehouden vergadering d.d.

Ouderraad van de openbare basisschool Het Startblok nr. 11/12-1. 2. Goedkeuring van de notulen van de laatst gehouden vergadering d.d. Titel Datum Lokatie Notulen ouderraad vergadering Maandag 5 september, 19.45 uur Het Startblok Aanwezig Dorina van Putten Voorzitter Henk van Noord Janine de Keijzer Bianca Hameete Corrie v/d Winden Mirelle

Nadere informatie