Oplossingen voor middelgrote en kleine bedrijven. IBM express portfolio: Eenvoudig. Betaalbaar. Krachtig. Precies goed.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Oplossingen voor middelgrote en kleine bedrijven. IBM express portfolio: Eenvoudig. Betaalbaar. Krachtig. Precies goed."

Transcriptie

1 Oplossingen voor middelgrote en kleine bedrijven IBM express portfolio: Eenvoudig. Betaalbaar. Krachtig. Precies goed.

2 Om niet langer te moeten kiezen uit teveel of net niet genoeg. Sommige middelgrote en kleine bedrijven associëren de term bedrijfsautomatisering met twee woorden: duur en ingewikkeld. Dat is nu verleden tijd. Dankzij de IBM express portfolio aanbiedingen kunnen bedrijven als het uwe voortaan beschikken over de capaciteit, de prestaties, de beveiliging en de betrouwbaarheid die zij nastreven, betaalbaar en met de mogelijkheden om door te groeien. Software, hardware, printers, middleware, diensten en financiering, alles wat u nodig heeft vindt u in de IBM express portfolio. En elke aanbieding van de express portfolio is voorzien van de benodigde functies en opties die de efficiëntie werking in de praktijk garanderen en die zorgen dat u het systeem gemakkelijk en voordelig aan uw bedrijfsbehoeften kunt aanpassen. Bovendien hebben alle producten en diensten van de IBM express portfolio hetzelfde gemak van: aankoop, installatie, implementatie en betaling. Uw bedrijf, zoals de meeste middelgrote en kleine ondernemingen, is gewend om met een plaatselijke of regionale leverancier te werken. Geen probleem. De IBM express portfolio producten en diensten zijn verkrijgbaar via het uitgebreide netwerk van IBM Business Partners, waaronder onafhankelijke softwareleveranciers (ISV s), resellers, system integrators en consultants. Deze spelen een belangrijke rol voor middelgrote en kleine IBM-klanten door hen te helpen oplossingen uit de IBM express portfolio te selecteren, implementeren en optimaliseren.

3 Doe als een grote jongen. Betaal als een kleine jongen. Middelgrote en kleine bedrijven als het uwe staan tegenwoordig tegenover dezelfde uitdagingen als grote ondernemingen. Tegelijkertijd zijn zij zich bewust van de ongekende rol die de informatietechnologie kan spelen bij het stimuleren van hun ontwikkeling en concurrentievermogen. Dankzij internet en andere technologische ontwikkelingen, die elkaar in snel tempo opvolgen, zijn beperkingen opgelegd door bedrijfsomvang en geografische ligging gemakkelijker te overwinnen. Met de IBM express portfolio aanbiedingen kan uw bedrijf voortaan gemakkelijk gebruikmaken van organisatienetwerken, die de grenzen van het bedrijf en geografische grenzen overschrijden. Maar hoe ontwikkel je een goede IT-infrastructuur tegen een redelijke prijs? Nauwere verbindingen tot stand brengen tussen de werknemers; de communicatie met de leveranciers, de partners en de klanten optimaliseren; real-time samenwerking en gezamenlijk gebruik van gegevens ontwikkelen; de beveiliging en privacy van gegevens garanderen; voldoen aan de uiteenlopende en dynamische IT-behoeften; de mogelijkheden van groei beheersen; informatie beheren; processen toegankelijk maken op internet; de termijnen verkorten. De lijst lijkt oneindig. IBM express portfolio kan u helpen om deze lasten voor uw bedrijf te verlichten met behulp van een combinatie van technologieën, oplossingen en diensten die zorgvuldig geselecteerd zijn vanwege hun prestatievermogen, hun rentabiliteit en hun bruikbaarheid op de lange termijn. En omdat de kostenfactor altijd belangrijk blijft bij bedrijven die ver vooruit kijken, hebben we flexibele en aantrekkelijke financieringsopties in ons aanbod opgenomen, waarmee u uw IT-investeringen beter dan ooit onder controle kunt houden. IBM express portfolio: Eenvoudig. Betaalbaar. Krachtig. Precies goed. IBM biedt middelgrote en kleine bedrijven producten en diensten die perfect op hun wensen zijn afgestemd. We zijn ons ervan bewust dat installatiegemak, efficiënte werking, schaalbaarheid en kosten essentiële factoren zijn. Daarom zijn de aanbiedingen van de IBM express portfolio: Eenvoudig te installeren en te implementeren Gemakkelijk te beheren Scherp geprijsd De producten en de express technologieën van IBM bieden u een grote schaalbaarheid en alle functies die nodig zijn voor een flexibele aanpassing aan uw groeiende IT-behoeften, met een compleet aanbod van hoogwaardige software, hardware, printers, middleware, diensten en financiering. En omdat de prijsstelling speciaal is afgestemd op middelgrote en kleine bedrijven, bent u er zeker van dat u optimaal rendement van uw investering heeft. We hebben overal aan gedacht, om u hoofdbrekens te besparen! De IBM express portfolio biedt u de mogelijkheid gebruik te maken van flexibele en aantrekkelijke IBM financieringsopties die u kunnen helpen een krachtige, multiplatform IT-omgeving aan te schaffen en te onderhouden, zonder de grenzen van uw budget te overschrijden.

4 Wie zei dat u niet alles tegelijk kunt krijgen? De IBM express portfolio biedt een brede keuze aan modulaire en complementaire producten en diensten, waaronder software, hardware, printers, middleware, diensten en financiering, die stuk voor stuk perfect zijn afgestemd op de specifieke behoeften van middelgrote en kleine bedrijven in alle sectoren. Infrastructuur oplossingen Uw bedrijf kan zijn applicaties en gegevens integreren en zich snel en probleemloos tot een e-business transformeren met behulp van IBM producten als Integrated Platform express for Employee Workplace en eserver Integrated Platform for e-business express. Financiering options IBM biedt u een scala aan financieringsformules die speciaal ontwikkeld zijn om de aankoop van express producten en diensten te vergemakkelijken. Met name door financieringsopties tegen lage rente en het gebruik van Certified Used equipment. Software oplossingen Het aanbod van IBM en van andere grote applicatieleveranciers omvat software voor enterprise resource planning (ERP), customer relationship management (CRM), het ontwerpen van producten en samenwerken in real-time. Producten en technologieën Ook hier biedt het IBM express assortiment een ruime keuze: De IBM en IBM TotalStorage express aanbiedingen. De IBM PC-producten (waaronder ThinkPad notebooks en ThinkCentre desktops, compleet met ThinkVantage technologie). De zeer gemakkelijk te installeren IBM DB2 producten, speciaal geconfigureerd om een veilig en gecentraliseerd platform te bieden voor gegevens- en informatiebeheer. De IBM WebSphere en Lotus aanbiedingen voor de ontwikkeling van portals en het gezamenlijk gebruik van informatie. E-commerce toepassingen voor het uitvoeren van real-time transacties op internet Een aanbod dat voortdurend wordt uitgebreid De IBM express portfolio blijft zich uitbreiden. De nieuwe aanbiedingen betreffen de meest uiteenlopende gebieden, zoals beschikbaarheid met IBM High Availability Express Portfolio Solution on iseries; herstel van activiteiten met IBM Infrastructure Recovery Services for the midmarket; opleiding met IBM Education Pack; beheer van de levenscyclus van producten met IBM Product Lifecycle Management (PLM) Solutions for Electronics Manufacturers; en printen met IBM Infoprint Express.

5 Waarom kiezen voor IBM? IBM staat open voor uw wensen en voldoet hieraan met een reeks zeer betaalbare, uiterst schaalbare producten en diensten, op maat gemaakt voor middelgrote en kleine bedrijven. De IBM express portfolio aanbiedingen bieden u een functionaliteit die tot nu toe slechts beschikbaar was voor grote ondernemingen, met precies het juiste evenwicht tussen prijs en prestaties. Aanbiedingen die speciaal ontwikkeld zijn om naadloos in de bestaande infrastructuur van uw bedrijf te passen en hiermee samen te werken, ongeacht uw besturingssysteem. De IBM express portfolio aanbiedingen kunnen u helpen uw bedrijfsprocessen van A tot Z te integreren, tijd te besparen, uw personeel vrij te maken voor andere taken en snel rendement uit uw investering te halen. Ze bieden u de mogelijkheid een complete IT-infrastructuur te installeren die snel reageert, altijd operationeel en doelgericht is en die over een groot aanpassingsvermogen beschikt. Een on demand business infrastructuur. Nu meteen. Wilt u meer weten? Het complete aanbod van de IBM express portfolio vindt u op: ibm.com/nl Neem de snelweg naar de on demand business wereld Met IBM express portfolio kan uw bedrijf de weg uitstippelen om een on demand business te worden, die snel en flexibel kan inspelen op de marktvraag, op nieuwe mogelijkheden en op externe bedreigingen. Een on demand business wordt gekenmerkt door: Reactiesnelheid Zij is in staat om veranderingen in de omgeving aan te voelen en hierop (zelfs met beperkte resources) dynamisch te reageren, ongeacht of het gaat om onvoorziene variaties in vraag en aanbod, nieuwe behoeften van klanten, partners, leveranciers of werknemers, of onverwachte initiatieven van de concurrentie. Bedrijfscontinuïteit Zij is overal en altijd paraat om het hoofd te bieden aan veranderingen en bedreigingen, ongeacht of het computervirussen, aardbevingen of plotselinge pieken in de vraag betreft. IBM Business Partners: Plaatselijke resources met wereldwijde strekking Met steun van haar Business Partners helpt IBM middelgrote en kleine bedrijven om de IBM express aanbiedingen af te stemmen op de specifieke behoeften van bedrijven en sectoren. Bovendien is het een geruststellend idee dat er een vertrouwde lokale verkoper in de buurt is om u te helpen uw IT-omgeving te integreren en automatiseren; en om permanent hoge prestaties en reactiesnelheid te garanderen. Doelgerichtheid Zij concentreert zich op haar hoofdactiviteit, waarbij zij optimaal gebruik maakt van de bekwaamheden van hulpbronnen; zij doet een beroep op nauw geïntegreerde strategische partners voor het beheer van specifieke functies als fabricage, logistiek en fulfilment-diensten, human resources en financiële transacties. Flexibiliteit Zij weet haar kostenstructuren en bedrijfsprocessen flexibel aan te passen. Om zodoende, risico s te beperken en de bedrijfsprestaties op te voeren naar hogere niveaus van productiviteit, kostenbeheersing, rendement van geïnvesteerd kapitaal en financiële duidelijkheid.

6 Copyright IBM Corporation 2004 IBM Nederland hoofdkantoor Johan Huizingalaan VH Amsterdam 2004 Alle rechten voorbehouden IBM, het IBM logo, het e-business logo, DB2, eserver, het eserver logo, Infoprint, iseries, Lotus, ThinkCentre, ThinkPad, ThinkVantage, Tivoli, TotalStorage en WebSphere zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van International Business Machines Corporation in de Verenigde Staten, in andere landen of in beide. Andere namen van ondernemingen, producten en diensten kunnen handelsmerken of dienstmerken van derden zijn. Verwijzingen in deze publicatie naar IBM producten of diensten houden niet in dat IBM voornemens is deze te verkopen in alle landen waarin IBM actief is.

Onze gedifferentieerde benadering tot de Intelligent Workload Management markt

Onze gedifferentieerde benadering tot de Intelligent Workload Management markt Onze gedifferentieerde benadering tot de Intelligent Workload Management markt de markt 1 het IT-landschap is aan het veranderen De risico's en uitdagingen van computerservices in meerdere omgevingen moeten

Nadere informatie

Dynamic infrastructure. Expertvisie: In vijf stappen naar een dynamische it-infrastructuur

Dynamic infrastructure. Expertvisie: In vijf stappen naar een dynamische it-infrastructuur Expertvisie: In vijf stappen naar een dynamische it-infrastructuur Expertvisie: In vijf stappen naar een dynamische it-infrastructuur We behandelen in dit document de 5 stappen naar een dynamische it-infrastructuur:

Nadere informatie

U zou nooit vooruit betalen voor uw kantoorruimte. Waarom zou u dat wel doen voor uw IT-oplossing?

U zou nooit vooruit betalen voor uw kantoorruimte. Waarom zou u dat wel doen voor uw IT-oplossing? U zou nooit vooruit betalen voor uw kantoorruimte. Waarom zou u dat wel doen voor uw IT-oplossing? Management summary Voor een optimale productiviteit en efficiëntie binnen uw bedrijf, is het belangrijk

Nadere informatie

enabling your ambition

enabling your ambition Ctac: enabling your ambition Ambities helpen realiseren Als ondernemer of organisatie heeft u plannen voor de toekomst: groeien, een nog efficiënter bedrijfsvoering realiseren of nieuwe producten of diensten

Nadere informatie

www.novell.com Veelgestelde vragen van Partners WorkloadIQ Veelgestelde vragen 17 augustus 2010

www.novell.com Veelgestelde vragen van Partners WorkloadIQ Veelgestelde vragen 17 augustus 2010 Veelgestelde vragen van Partners www.novell.com WorkloadIQ Veelgestelde vragen 17 augustus 2010 W a t i s d e I n t e l l i g e n t W o r k l o a d M a n a g e m e n t m a r k t? De Intelligent Workload

Nadere informatie

integrating your business

integrating your business integrating your business Codit is een IT expert in business integratie en levert wereldwijd diensten in consultancy, technologie en managed services. Door de integratie van een centraal technologisch

Nadere informatie

De cloud die gebouwd is voor uw onderneming.

De cloud die gebouwd is voor uw onderneming. De cloud die gebouwd is voor uw onderneming. Dit is de Microsoft Cloud. Elke onderneming is uniek. Van gezondheidszorg tot de detailhandel, van fabricage tot financiële dienstverlening: geen twee ondernemingen

Nadere informatie

Software voor AGF ondernemers.

Software voor AGF ondernemers. NEOX Software voor AGF ondernemers. Uw rendement in beeld met Neddox. NEOX S O F T W A R E V O O R A G F O N E R N E M E R S Next Business Solutions Mission Statement e oorsprong van Neddox B.V. ligt in

Nadere informatie

Symantec Protection Suite Small Business Edition Een eenvoudige, doelmatige en betaalbare oplossing, speciaal voor kleine bedrijven

Symantec Protection Suite Small Business Edition Een eenvoudige, doelmatige en betaalbare oplossing, speciaal voor kleine bedrijven Een eenvoudige, doelmatige en betaalbare oplossing, speciaal voor kleine bedrijven Overzicht Symantec Protection Suite Small Business Edition is een eenvoudige, betaalbare beveiligings- en back-upoplossing.

Nadere informatie

Novell Corporate Headquarters > > > Tel: Toll-free: www.novell.com

Novell Corporate Headquarters > > > Tel: Toll-free: www.novell.com > > > De wereld wordt elke dag ingewikkelder. Ondernemers staan onder een ongekende druk die veel verder gaat dan de gebruikelijke onzekerheid waar ze aan gewend zijn. Wat staat de verschillende markten

Nadere informatie

mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by

mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by De klanten zijn binnengehaald, de medewerkers zijn aangenomen, de uitdagingen zijn het hoofd geboden. Kortom, uw bedrijf is opgebouwd. En nu kunt u ook nog

Nadere informatie

DE IT-OMGEVING VAN DE TOEKOMST STAP AF VAN DURE, BEHEERINTENSIEVE ADHOC-OPLOSSINGEN EN GA VOOR KOSTENBESPARENDE EENVOUD MET HYPER-CONVERGED

DE IT-OMGEVING VAN DE TOEKOMST STAP AF VAN DURE, BEHEERINTENSIEVE ADHOC-OPLOSSINGEN EN GA VOOR KOSTENBESPARENDE EENVOUD MET HYPER-CONVERGED IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION DE IT-OMGEVING VAN DE TOEKOMST STAP AF VAN DURE, BEHEERINTENSIEVE ADHOC-OPLOSSINGEN EN GA VOOR KOSTENBESPARENDE EENVOUD MET HYPER-CONVERGED POWERED BY Recent onderzoek toont

Nadere informatie

Transport, doe het slim

Transport, doe het slim Transport, doe het slim an deur tot deur Wat is het? Het gaat hier om de uitgaande goederenstroom, van deur tot deur. Daarbij horen documenten en labels, mogelijkheden tot tracking en tracing, het volume

Nadere informatie

Er bestaat een perfecte oplossing voor elk bedrijfsprobleem. [ bereid u voor op morgen ]

Er bestaat een perfecte oplossing voor elk bedrijfsprobleem. [ bereid u voor op morgen ] Er bestaat een perfecte oplossing voor elk bedrijfsprobleem. [ bereid u voor op morgen ] DIT IS WIE WE ZIJN. DIT IS WAT WE DOEN. Het zit in onze naam en in ons DNA: bij de RealDolmen Business Solutions

Nadere informatie

knkpublishing Microsoft Dynamics De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware Nieuwe kansen in een veranderende media wereld

knkpublishing Microsoft Dynamics De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware Nieuwe kansen in een veranderende media wereld De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware INTEGRATIE CONTINUE INNOVATIE WORKFLOW ONDERSTEUNING ABECON-CONSULTANCY OVER ABECON Microsoft Dynamics Nieuwe kansen in een veranderende media wereld Standaard

Nadere informatie

Garandeer de continuïteit van uw dienstverlening

Garandeer de continuïteit van uw dienstverlening Whitepaper Garandeer de continuïteit van uw dienstverlening Hoe voorkomt u downtime? Hoe vermindert u de impact als het toch optreedt? Hoe bent u zo snel mogelijk weer online? INHOUD» Technische mogelijkheden»

Nadere informatie

5 CLOUD MYTHES ONTKRACHT

5 CLOUD MYTHES ONTKRACHT 5 CLOUD MYTHES ONTKRACHT Na enkele jaren ervaring met de cloud, realiseren zowel gebruikers als leveranciers zich dat enkele van de vaakst gehoorde mythes over cloud computing eenvoudigweg... niet waar

Nadere informatie

ICT-uitbestedingsdiensten en Software as a Service:

ICT-uitbestedingsdiensten en Software as a Service: ICT-uitbestedingsdiensten en Software as a Service: Betrouwbaardere ICT, minder zorgen! Maak kennis met Multrix Wilt u op maat gesneden ICT-diensten die volledig aan de wensen en behoeften van uw organisatie

Nadere informatie

Twee bedrijven, één team!

Twee bedrijven, één team! cableassembly Connecting solutions Wij geloven in Connecting solutions Eén of miljoenen Klanten Twee bedrijven, één team. Zo zou je 2E Interconnection en Connecting solutions is voor ons een begrip dat

Nadere informatie

De Nieuwe Generatie Dealer Management Oplossing. Ontworpen om u te helpen groeien.

De Nieuwe Generatie Dealer Management Oplossing. Ontworpen om u te helpen groeien. De Nieuwe Generatie Dealer Management Oplossing. Ontworpen om u te helpen groeien. De automobielbranche ondergaat wereldwijd enorme veranderingen. Bedrijven in de sector worden steeds meer geconfronteerd

Nadere informatie

zorgeloos werken in de cloud

zorgeloos werken in de cloud metacom cloud functionele mogelijkheden zorgeloos werken in de cloud vanmeijel.nl bouwen kan simpeler Metacom is één van de meest bedrijfskritische applicaties binnen uw organisatie. De beschikbaarheid,

Nadere informatie

Vervang uw verouderde hardware

Vervang uw verouderde hardware Whitepaper Vervang uw verouderde hardware Dedicated of Cloud? Alles over virtualisatie. Wat is het, hoe werkt het en wat zijn de voordelen? INHOUD» Wat is virtualisatie?» Wat is een Virtual Server?» Besparen

Nadere informatie

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem Océ TCS500 Tijd is kostbaar Grootformaat kleurenprint-, kopieer- en scansysteem Klaar voor elke klus: hoge Prestaties waarop u kunt productiviteit rekenen Hoge capaciteit in kleur en Volledig te configureren

Nadere informatie

De kracht van eenvoud en efficiëntie. Hoe Software Defined Storage uw resources effectief inzet

De kracht van eenvoud en efficiëntie. Hoe Software Defined Storage uw resources effectief inzet De kracht van eenvoud en efficiëntie Hoe Software Defined Storage uw resources effectief inzet Inhoud Zet u uw huidige storage resources wel optimaal in? 03 Beter management van storage en data 04 Data

Nadere informatie

DYNAMIC INFRASTRUCTURE Helping build a smarter planet

DYNAMIC INFRASTRUCTURE Helping build a smarter planet Ronald.geuze@nl.ibm.com, Ronald.vanteeffelen@nl.ibm.com Consolidatie en Virtualisatie van Intel en UNIX platformen de praktijk 18/03/2009 DYNAMIC INFRASTRUCTURE Helping build a smarter planet 2009 IBM

Nadere informatie

Gids voor werknemers. Rexel, Building the future together

Gids voor werknemers. Rexel, Building the future together Gids voor werknemers Rexel, Building the future together Editorial Beste collega s, De wereld om ons heen verandert snel en biedt ons nieuwe uitdagingen en kansen. Aan ons de taak om effectievere oplossingen

Nadere informatie

2012 2011 Onderzoek naar voorbereiding op noodgevallen BEVINDINGEN IN EMEA

2012 2011 Onderzoek naar voorbereiding op noodgevallen BEVINDINGEN IN EMEA 2012 2011 Onderzoek naar voorbereiding op noodgevallen BEVINDINGEN IN EMEA INHOUD Inleiding........................................................................ 3 Methodologie....................................................................

Nadere informatie

HP Device as a Service (DaaS) Slimme en eenvoudige IT-oplossingen voor de wereld van vandaag

HP Device as a Service (DaaS) Slimme en eenvoudige IT-oplossingen voor de wereld van vandaag HP Device as a Service (DaaS) Slimme en eenvoudige IT-oplossingen voor de wereld van vandaag Het beheren en beveiligen van omgevingen met meerdere besturingssystemen kan een uitdaging zijn Doordat het

Nadere informatie

PARTNER PROGRAM GENEREER MEER BUSINESS MET DE UNIEKE PRINTOPLOSSINGEN VAN RISO IT S UNIQUE AND IT S FOR YOU

PARTNER PROGRAM GENEREER MEER BUSINESS MET DE UNIEKE PRINTOPLOSSINGEN VAN RISO IT S UNIQUE AND IT S FOR YOU GENEREER MEER BUSINESS MET DE UNIEKE PRINTOPLOSSINGEN VAN RISO IT S UNIQUE AND IT S FOR YOU Boost RISO: wie zijn wij? Al meer dan 50 jaar specialist in het printen op hoge snelheid RISO KAGAKU Corporation,

Nadere informatie

Altijd en overal in de cloud. Al uw data en applicaties vanaf elk device bereikbaar voor uw medewerkers

Altijd en overal in de cloud. Al uw data en applicaties vanaf elk device bereikbaar voor uw medewerkers Altijd en overal in de cloud Al uw data en applicaties vanaf elk device bereikbaar voor uw medewerkers Zorgeloos in de cloud De wereld verandert voortdurend en ook ons werkmodel bevindt zich in een fase

Nadere informatie

Topmanagement en IT Ontwikkelingen en trends voor 2008. in samenwerking met

Topmanagement en IT Ontwikkelingen en trends voor 2008. in samenwerking met Topmanagement en IT Ontwikkelingen en trends voor 2008 in samenwerking met Invloed op de IT-organisatie Welk van onderstaande ontwikkelingen zullen in de komende twee jaar grote invloed hebben op uw IT-organisatie?

Nadere informatie

Supply Chain Solutions

Supply Chain Solutions Supply Chain Solutions Actemium Supply Chain Solutions verbetert uw efficiency op de werkvloer door real-time identificatie en registratie van de goederenstroom. Een naadloze aansluiting tussen uw backofficesysteem

Nadere informatie

Van beeldscherm tot output

Van beeldscherm tot output Van beeldscherm tot output Uw grafische specialist en partner Grafinex ondersteunt de grafimedia industrie met een breed spectrum aan diensten en producten. Met deskundig advies en oplossingen op maat.

Nadere informatie

Zes must-haves voor application delivery in hybride en multicloudomgevingen

Zes must-haves voor application delivery in hybride en multicloudomgevingen Zes must-haves voor application delivery in hybride en multicloudomgevingen Inhoud Inleiding...3 End-to-end zicht op het netwerk...4 Realtime analytics van de netwerkperformance...5 Geautomatiseerde uitrol

Nadere informatie

ULTIMAX WHOLESALE HOU UW RENDABILITEIT ONDER CONTROLE ADULTIMA IMPROVING BUSINESS PRODUCTIVITY

ULTIMAX WHOLESALE HOU UW RENDABILITEIT ONDER CONTROLE ADULTIMA IMPROVING BUSINESS PRODUCTIVITY ULTIMAX WHOLESALE HOU UW RENDABILITEIT ONDER CONTROLE ADULTIMA IMPROVING BUSINESS PRODUCTIVITY Onze voorraad wordt nu realtime bijgewerkt. En met voicepicking hebben we de uitlevergraad fors verbeterd.

Nadere informatie

SAP OPLOSSINGEN VOOR CUSTOMER ENGAGEMENT DE VOLGENDE STAP IN CRM

SAP OPLOSSINGEN VOOR CUSTOMER ENGAGEMENT DE VOLGENDE STAP IN CRM OPLOSSINGEN VOOR CUSTOMER ENGAGEMENT DE VOLGENDE STAP IN CRM oplossingen voor customer engagement en commerce tillen CRM naar een hoger niveau. Dankzij de volledige integratie van marketing, commerce,

Nadere informatie

PLANON E-LEARNINGSERVICE. Breid uw kennis van Planon uit met realtime toegang tot innovatieve e-learningcursussen

PLANON E-LEARNINGSERVICE. Breid uw kennis van Planon uit met realtime toegang tot innovatieve e-learningcursussen PLANON E-LEARNINGSERVICE Breid uw kennis van Planon uit met realtime toegang tot innovatieve e-learningcursussen De Planon e-learningservice biedt onder meer de volgende modules: Algemene e-learning Domeinspecifieke

Nadere informatie

Scholten Awater B.V. Pastoor van Laakstraat 92, 6663 CC Lent. Postbus 483, 6500 AL Nijmegen T: +31 (0)24 357 98 88 F: +31 (0)24 357 98 78

Scholten Awater B.V. Pastoor van Laakstraat 92, 6663 CC Lent. Postbus 483, 6500 AL Nijmegen T: +31 (0)24 357 98 88 F: +31 (0)24 357 98 78 30196-08/05 Scholten Awater / Reclamebureau DplusM BV Scholten Awater B.V. Pastoor van Laakstraat 92, 6663 CC Lent Postbus 483, 6500 AL Nijmegen T: +31 (0)24 357 98 88 F: +31 (0)24 357 98 78 E: info@sa.nl

Nadere informatie

Project Portfolio Management Altijd en overal inzicht PMO

Project Portfolio Management Altijd en overal inzicht PMO Project Portfolio Management Altijd en overal inzicht PMO Een eenvoudige en toegankelijke oplossing Thinking Portfolio is een snel te implementeren software applicatie. Een krachtig web-based hulpmiddel

Nadere informatie

Customer Case CED. Feiten in het kort:

Customer Case CED. Feiten in het kort: Feiten in het kort: Bedrijf: European Claim Experts Branche: Verzekeringen Werknemers: 1.150 Activiteiten: Internationale Claims management en Expertise Oplossing: Opbouw Mendix-platform voor het flexibel

Nadere informatie

STORAGE AUTOMATION IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION DATAGROEI DE BAAS MET EXTREEM BEHEERGEMAK DOOR AUTOMATISERING EN VIRTUALISATIE

STORAGE AUTOMATION IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION DATAGROEI DE BAAS MET EXTREEM BEHEERGEMAK DOOR AUTOMATISERING EN VIRTUALISATIE IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION STORAGE AUTOMATION DATAGROEI DE BAAS MET EXTREEM BEHEERGEMAK DOOR AUTOMATISERING EN VIRTUALISATIE EEN EFFECTIEVE EN KOSTENEFFICIËNTE OPLOSSING VOOR DATAGROEI De druk op systeembeheerders

Nadere informatie

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Personeelsmanagement HRM

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Personeelsmanagement HRM Exact Synergy Enterprise Krachtiger Personeelsmanagement HRM 1 Inleiding Waar gaat het om? Uw mensen zijn uw meest waardevolle bezit. U spaart tijd noch geld om uw mensen de erkenning te geven die zij

Nadere informatie

Client Management Solutions en Mobile Printing Solutions

Client Management Solutions en Mobile Printing Solutions Client Management Solutions en Mobile Printing Solutions Artikelnummer van document: 410173-331 Januari 2006 Inhoudsopgave 1 Client Management Solutions voor clientbeheer Configuratie en implementatie....................

Nadere informatie

BRAIN FORCE THE JOURNEY TO THE CLOUD. Ron Vermeulen Enterprise Consultant

BRAIN FORCE THE JOURNEY TO THE CLOUD. Ron Vermeulen Enterprise Consultant BRAIN FORCE THE JOURNEY TO THE CLOUD Ron Vermeulen Enterprise Consultant BRAIN FORCE Europe Europese Professional Services Provider Consultancy, Projects & Solutions, Staffing Belangrijkste Partnerships

Nadere informatie

Smart Factory: Voordelen communicatieve infrastructuur

Smart Factory: Voordelen communicatieve infrastructuur Smart Factory: Voordelen communicatieve infrastructuur Wereldwijde veranderingen vereisen nieuwe manieren van denken en doen op het gebied van wereldwijde megatrends Demografische veranderingen Globale

Nadere informatie

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Slimmer samenwerken met SharePoint Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Workflows, forms, reports en data WAAROM KIEZEN VOOR K2? Of u nu workflows moet maken voor items in SharePoint

Nadere informatie

Zie Hallo. De toekomst is aangebroken met Cisco TelePresence.

Zie Hallo. De toekomst is aangebroken met Cisco TelePresence. Brochure voor leidinggevenden Zie Hallo. De toekomst is aangebroken met Cisco TelePresence. 2010 Cisco en/of gelieerde bedrijven. Alle rechten voorbehouden. Dit document bevat openbare informatie van Cisco.

Nadere informatie

IT-uitdagingen van groeiende KMO s

IT-uitdagingen van groeiende KMO s CHEOPS REPORT IT-uitdagingen van groeiende KMO s KMO s hebben geen kleine problemen 2 Samenvatting De IT-behoeften van KMO s lijken minder ingewikkeld dan de ITuitdagingen waarmee grote ondernemingen of

Nadere informatie

Be here, be there, be everywhere Maak meer mogelijk met videosamenwerking

Be here, be there, be everywhere Maak meer mogelijk met videosamenwerking Be here, be there, be everywhere Maak meer mogelijk met videosamenwerking VideoSamenwerking Met het oog op zakelijk succes Videosamenwerking (collaboration) is een snelle en effectieve oplossing voor face

Nadere informatie

Enterprise Resource Planning. Hoofdstuk 1

Enterprise Resource Planning. Hoofdstuk 1 Enterprise Resource Planning Hoofdstuk 1 Een basis om inzicht te krijgen in Enterprise Resource Planning-systemen Pearson Education, 2007; Enterprise Resource Planning door Mary Sumner Leerdoelstellingen

Nadere informatie

Whitepaper Integratie Videoconferentie. Integreer bestaande UC oplossingen met Skype for Business

Whitepaper Integratie Videoconferentie. Integreer bestaande UC oplossingen met Skype for Business Whitepaper Integratie Videoconferentie Integreer bestaande UC oplossingen met Skype for Business Talk & Vision 2015 Inhoudsopgave 1. Introductie 3 2. Skype for Business/Lync 4 Hoe doen we dat? 4 3. Gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

Gratis kaart. Complete en betaalbare MKB-oplossing

Gratis kaart. Complete en betaalbare MKB-oplossing Complete en betaalbare MKB-oplossing De Oracle Business Intelligence Suite is een open en complete oplossing waarmee u iedereen binnen de organisatie van de juiste informatie kunt voorzien: De gegevens

Nadere informatie

Profiteer van veranderende technologieën

Profiteer van veranderende technologieën Profiteer van veranderende technologieën Lees hoe Managed Services Providers u kunnen helpen profiteren van de nieuwste ontwikkelingen Uitdagingen en kansen in veranderende technologieën Ontwikkelingen

Nadere informatie

TPSC Cloud, Collaborative Governance, Risk & Compliance Software,

TPSC Cloud, Collaborative Governance, Risk & Compliance Software, TPSC Cloud, Collaborative Governance, Risk & Compliance Software, Wij geloven dat we een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan betere & veiligere zorg. The Patient Safety Company TPSC levert al meer

Nadere informatie

SugarCRM Commercial open source CRM software

SugarCRM Commercial open source CRM software SugarCRM Commercial open source CRM software Tom Symoens Wat is CRM? CRM is een bedrijfsstrategie met als doel het identificeren, werven en behouden van klanten. CRM vertrekt van de relatie met uw klanten,

Nadere informatie

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Klantbeheer CRM

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Klantbeheer CRM Exact Synergy Enterprise Krachtiger Klantbeheer CRM 1 Inleiding Waar gaat het om? De klant komt op de eerste plaats. Maar geldt dat voor al uw klanten? En om hoeveel (potentiële) klanten gaat het; tientallen,

Nadere informatie

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Financieel Management

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Financieel Management Exact Synergy Enterprise Krachtiger Financieel Management 1 Inleiding Waar gaat het om? Makkelijke vragen zijn vaak het moeilijkst te beantwoorden. Als het hectische tijden zijn, moet u soms veel beslissingen

Nadere informatie

Over ICT Concept. alles voor elkaar. Direct Contact

Over ICT Concept. alles voor elkaar. Direct Contact alles voor elkaar Over ICT Concept Met een ruime ervaring in optimale ICT-oplossingen voor het MKB, is ICT Concept de juiste partner voor u. Vanuit de vestigingen door heel Nederland bedienen wij u met

Nadere informatie

Azure in de praktijk o.a. case van Heineken en Talpa

Azure in de praktijk o.a. case van Heineken en Talpa consulting - sourcing - solutions Azure in de praktijk o.a. case van Heineken en Talpa Marcel van Rijn Marco van Veen 9 januari 2014 Marcel van Rijn Mede oprichter Connect2Crowd Meer dan 15 jaar corporate

Nadere informatie

BI appliance op maat. Ruud Geerlings

BI appliance op maat. Ruud Geerlings BI appliance op maat Ruud Geerlings Programma Factoren binnen BI BI Appliances BIbox Toepassing BIbox Samenvatting Faalfactoren BI-projecten Business Betrokkenheid Veranderingen Technieken Faalfactoren

Nadere informatie

Capitec Bank verbetert de klantbeleving met het digitaal content management systeem van Scala

Capitec Bank verbetert de klantbeleving met het digitaal content management systeem van Scala Capitec Bank verbetert de klantbeleving met het digitaal content management systeem van Scala Elektronisch wachtrijbeheer gecombineerd met digital signage verhoogt de klanttevredenheid en verbetert de

Nadere informatie

De solide basis voor uw ICT-oplossingen. Overzicht en inzicht. Altijd en overal.

De solide basis voor uw ICT-oplossingen. Overzicht en inzicht. Altijd en overal. De solide basis voor uw ICT-oplossingen Overzicht en inzicht. Altijd en overal. Overzicht en inzicht. Altijd en overal. Succes vereist een solide én flexibele basis, zeker voor bedrijven die willen blijven

Nadere informatie

Uw virtuele systemen in drie stappen beschermen. Bedrijven die advies willen over een back-upoplossing voor virtuele omgevingen

Uw virtuele systemen in drie stappen beschermen. Bedrijven die advies willen over een back-upoplossing voor virtuele omgevingen SOLUTION BRIEF: UW VIRTUELE SYSTEMEN IN DRIE STAPPEN BESCHERMEN........................................ Uw virtuele systemen in drie stappen beschermen Who should read this paper Bedrijven die advies willen

Nadere informatie

IT-GIDS VOOR DE ZORG

IT-GIDS VOOR DE ZORG IT-GIDS VOOR DE ZORG IT als drijvende kracht achter betere zorgverlening Wij hoeven u niet uit te leggen dat achter de beste zorg een hele organisatie schuilt. Digitalisering heeft de manier van werken

Nadere informatie

software, hardware en diensten Gerechtsdeurwaarders Accounting Handel & Industrie Logistieke Dienstverlening

software, hardware en diensten Gerechtsdeurwaarders Accounting Handel & Industrie Logistieke Dienstverlening software, hardware en diensten Gerechtsdeurwaarders Accounting Handel & Industrie Logistieke Dienstverlening Organi your profit! Actief sedert 1977 en ondertussen uitgegroeid tot een toonaangevende IT-speler

Nadere informatie

IBM Power BI voor CPG & Retail op de Microsoft Surface TM. Voorbereid door IBM Microsoft Solution Practice - Canada

IBM Power BI voor CPG & Retail op de Microsoft Surface TM. Voorbereid door IBM Microsoft Solution Practice - Canada IBM Power BI voor CPG & Retail op de Microsoft Surface TM Voorbereid door IBM Microsoft Solution Practice - Canada Inleiding De oplossing Industrieën met veel resources zoals CPG en professionele services

Nadere informatie

MobileXpress. Beveiligde Virtuele Toegang via BT

MobileXpress. Beveiligde Virtuele Toegang via BT MobileXpress Beveiligde Virtuele Toegang via BT De Uitdaging De IT-infrastructuur van uw organisatie vertegenwoordigt een grote waarde. Het vermogen om het volle potentieel ervan te benutten is een belangrijke

Nadere informatie

Onafhankelijke Bedrijfsadviseurs

Onafhankelijke Bedrijfsadviseurs Onafhankelijke Bedrijfsadviseurs CARE Consulting Services + 32 11 21 12 22 www.care4trade.be Onze missie Net zoals een architekt in de bouwsector, zo mag ook de rol van CARE Consulting Services gezien

Nadere informatie

Factsheet CLOUD DESIGN Managed Services

Factsheet CLOUD DESIGN Managed Services Factsheet CLOUD DESIGN Managed Services CLOUD DESIGN Managed Services We ontwerpen flexibele en kosteneffectieve cloud-architecturen als fundament voor uw digitale platform(en). De ontwikkelingen binnen

Nadere informatie

WERELDLEIDER IN OPLOSSINGEN VOOR DEMATERIALISATIE VAN DOCUMENTBEHEER

WERELDLEIDER IN OPLOSSINGEN VOOR DEMATERIALISATIE VAN DOCUMENTBEHEER WERELDLEIDER IN OPLOSSINGEN VOOR DEMATERIALISATIE VAN DOCUMENTBEHEER EEN UNIEKE OPLOSSING VOOR DE AUTOMATISERING VAN AL UW DOCUMENTPROCESSEN Aangezien het gebruik van papier nog steeds een belasting vormt

Nadere informatie

Factsheet E COMMERCE BEHEER Managed Services

Factsheet E COMMERCE BEHEER Managed Services Factsheet E COMMERCE BEHEER Managed Services E COMMERCE BEHEER Managed Services We zorgen voor een gegarandeerd stabiel, snel en schaalbaar e-business platform. Efficiënt beheer is cruciaal voor de continuïteit

Nadere informatie

18 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR CENTRIC PROJECTPORTAAL BOUW

18 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR CENTRIC PROJECTPORTAAL BOUW 18 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR CENTRIC PROJECTPORTAAL BOUW Versie: 1 Datum 21 april 2016 Auteur Peter Stolk Centric Projectportaal Bouw 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding 2 Actuele informatie cruciaal 3 SharePoint

Nadere informatie

Ingram Micro Flexible Services

Ingram Micro Flexible Services Ingram Micro Flexible Services De aanvragen die u vandaag als reseller krijgt, zijn anders dan die van enkele jaren geleden. Uw klanten zijn niet langer uitsluitend op zoek naar producten, maar hebben

Nadere informatie

bouwen aan rendement customer relationship management www.crmcompany.nl

bouwen aan rendement customer relationship management www.crmcompany.nl bouwen aan rendement customer relationship management www.crmcompany.nl welkom bij CRMCompany CRMCompany is een jong bedrijf boordevol ervaring. Vanuit onze vestiging in Oost Nederland bedienen wij de

Nadere informatie

in verhuur van IT en multimedia.

in verhuur van IT en multimedia. in verhuur van IT en multimedia. slim veilig voordelig bezoekers hebben de boodschap ontvangen Livingston levert jaarlijks voor meer dan 200 beurzen, evenementen en congressen IT-oplossingen op maat. Dit

Nadere informatie

Het beste recept voor een efficiënte bedrijfsvoering

Het beste recept voor een efficiënte bedrijfsvoering Print Services Het beste recept voor een efficiënte bedrijfsvoering We zitten er bovenop met professioneel gereedschap Totale controle begint met professioneel gereedschap Voor het beste resultaat gebruikt

Nadere informatie

ERP Software WHITEPAPER. ZONDER INVESTEREN AUTOMATISEREN Profiteer op slimme wijze van moderne ERP-software

ERP Software WHITEPAPER. ZONDER INVESTEREN AUTOMATISEREN Profiteer op slimme wijze van moderne ERP-software Onder de huidige economische omstandigheden zijn veel organisaties terughoudend in het aanschaffen van ERP-software. Toch is het juist nu interessant te kijken naar manieren om interne processen te automatiseren

Nadere informatie

HP Device as a Service (DaaS)

HP Device as a Service (DaaS) HP Device as a Service (DaaS) Intelligente, eenvoudige computeroplossingen voor de wereld van vandaag Run uw bedrijf efficiënter, bied uw werknemers een betere ervaring en maak IT-resources vrij om groei

Nadere informatie

Waarom deelnemen aan een ICT project voor KMO s? Business aliniëren met ICT. Chris Block 5/3/12

Waarom deelnemen aan een ICT project voor KMO s? Business aliniëren met ICT. Chris Block 5/3/12 Waarom deelnemen aan een ICT project voor KMO s? Business aliniëren met ICT Chris Block 5/3/12 De KMO heeft veel vraagtekens over ICT Onze informatica is onvoldoende aangepast aan onze bedrijfsvoering

Nadere informatie

VERSTERK UW MEDEWERKERS. BEGIN BIJ UW WERKPLEK. Met Realdolmen eenvoudig naar maximale efficiëntie en productiviteit.

VERSTERK UW MEDEWERKERS. BEGIN BIJ UW WERKPLEK. Met Realdolmen eenvoudig naar maximale efficiëntie en productiviteit. VERSTERK UW MEDEWERKERS. BEGIN BIJ UW WERKPLEK. Met Realdolmen eenvoudig naar maximale efficiëntie en productiviteit. Om competitief te blijven in een sterk veranderend bedrijfsklimaat, zet u als vooruitstrevende

Nadere informatie

Van Small Business Server naar Cloud Small Business Services. Uw vertrouwde Small Business Server in de cloud

Van Small Business Server naar Cloud Small Business Services. Uw vertrouwde Small Business Server in de cloud Van Small Business Server naar Cloud Small Business Services Uw vertrouwde Small Business Server in de cloud Oud scenario - Small Business Server 2011 Waarom afscheid nemen? Alweer 6(!) jaar oud Kans op

Nadere informatie

10 redenen om te virtualiseren. Met virtualisatie breek je de directe link tussen de fysieke infrastructuur en de applicaties die erop draaien.

10 redenen om te virtualiseren. Met virtualisatie breek je de directe link tussen de fysieke infrastructuur en de applicaties die erop draaien. 10 redenen om te virtualiseren Wat betekent virtualiseren? Met virtualisatie bij computers wordt over het algemeen bedoeld dat meerdere besturingssystemen tegelijkertijd op één computer kunnen draaien.

Nadere informatie

EOSOL VOLLEDIGE TRANSFORMATIE DANKZIJ MOBILE FIRST AANPAK

EOSOL VOLLEDIGE TRANSFORMATIE DANKZIJ MOBILE FIRST AANPAK EOSOL VOLLEDIGE TRANSFORMATIE DANKZIJ MOBILE FIRST AANPAK Over Eosol Wie zijn we? gespecialiseerd in productie van vliegenramen en zonwering voor levering aan schrijnwerkers en zonvakkers. Focus op kwaliteit

Nadere informatie

Zijn ERP Systemen log?

Zijn ERP Systemen log? Zijn ERP Systemen log? Intelligent op weg Waar gaat het om? ERP is een verzamelnaam voor toepassingen welke door organisaties worden gebruikt ter ondersteuning van de primaire bedrijfsprocessen. Een aantal

Nadere informatie

Agenda. Wat kost het MIS Waarom JorSoft. Over JorSoft. Diensten Het MIS. Vervolgstappen IT infrastructuur

Agenda. Wat kost het MIS Waarom JorSoft. Over JorSoft. Diensten Het MIS. Vervolgstappen IT infrastructuur 13-01-2017 Agenda Over JorSoft Wat kost het MIS Waarom JorSoft Diensten Het MIS Vervolgstappen IT infrastructuur JorSoft JorSoft is een zelfstandige, financieel onafhankelijke onderneming Sterke financiele

Nadere informatie

TELECOM UTILITIES & MEDIA SOFTWARE SOLUTIONS. Geïntegreerde Operations Support oplossingen

TELECOM UTILITIES & MEDIA SOFTWARE SOLUTIONS. Geïntegreerde Operations Support oplossingen TELECOM UTILITIES & MEDIA SOFTWARE SOLUTIONS Geïntegreerde Operations Support oplossingen Geïntegreerde Operations Support voor Telecom, Utilities & Media Als branchespecialist ondersteunt Atos Origin

Nadere informatie

Mamut Partner Programma

Mamut Partner Programma Mamut Partner Programma Het Partnerprogramma van Mamut is opgedeeld in diversie categorieën. Voor u als partner betekent dit dat u een samenwerkingsovereenkomst kunt aangaan die past bij uw behoeften en

Nadere informatie

we keep your systems running

we keep your systems running we keep your systems running Apple dokters Apple dokters Apple dokters Sinds 1994 Centrale Apple Reparatie Dienst Landelijk dekkend Authorised Service Provider Apple Certified Professionals 97 Internet

Nadere informatie

REDEFINE SIMPLICITY BELANGRIJKSTE REDENEN: EMC VSPEX BLUE VOOR GEVIRTUALISEERDE OMGEVINGEN

REDEFINE SIMPLICITY BELANGRIJKSTE REDENEN: EMC VSPEX BLUE VOOR GEVIRTUALISEERDE OMGEVINGEN REDEFINE SIMPLICITY FLEXIBEL. SCHAALBAAR. VERTROUWD. BELANGRIJKSTE REDENEN: EMC VSPEX BLUE VOOR GEVIRTUALISEERDE OMGEVINGEN Herdefinieer eenvoud: Flexibel, schaalbaar en vertrouwd. Middelgrote en grote

Nadere informatie

PIVOT. Spectralink 87xx Series. Lydis B.V. Fabrikanten. Antennestraat 33 1322 AH ALMERE

PIVOT. Spectralink 87xx Series. Lydis B.V. Fabrikanten. Antennestraat 33 1322 AH ALMERE Lydis b.v. dé IP communicatie specialist; dé nieuwe Telecom Distributeur Wordt deze mail niet correct weergeven? Klik hier voor de webversie. PIVOT Spectralink 87xx Series Lydis B.V. Antennestraat 33 1322

Nadere informatie

MES geïntegreerd binnen ERP in productie is de sleutel tot betaalbare flexibiliteit

MES geïntegreerd binnen ERP in productie is de sleutel tot betaalbare flexibiliteit MES geïntegreerd binnen ERP in productie is de sleutel tot betaalbare flexibiliteit VRAAG: Hoe implementeer je betaalbare en uitvoerbare Real-time-business-optimized-flexibility in uw productiebedrijf?

Nadere informatie

Microsoft CSP via TD Cloud

Microsoft CSP via TD Cloud Microsoft CSP via TD Cloud Bundel uw cloudoplossingen! microsoft@techdata.nl / +31 (0)88 1334 240. 1 Waarom naar de Cloud? Waar uw personeel tien jaar geleden nog van 9 tot 5 op uw kantoor werkte, klinkt

Nadere informatie

De levenscyclus van pc's optimaliseren. Dell PC as a Service

De levenscyclus van pc's optimaliseren. Dell PC as a Service De levenscyclus van pc's optimaliseren Dell PC as a Service Waarom zou u de levenscyclus van pc's optimaliseren? Als gevolg van de kosten en complexiteit van het computerbeheer houden IT-afdelingen weinig

Nadere informatie

Fors besparen op uw hostingkosten

Fors besparen op uw hostingkosten Whitepaper Fors besparen op uw hostingkosten Hoe kunt u een kostenvoordeel behalen zonder dat dat ten koste gaat van de kwaliteit van uw dienstverlening? INHOUD» De hostingmarkt» Cloud technologie» Uitbesteden

Nadere informatie

Kostenverlaging voor IT-beveiliging

Kostenverlaging voor IT-beveiliging Het effect van effectievere beveiliging van endpoints, betere prestaties en een geringere belasting Als gevolg van het voortdurende streven naar meer productiviteit en kosteneffectiviteit, wordt ondernemingen

Nadere informatie

Efficiënter inkopen en meer controle over uw uitgaven en kasstromen. Purchase-to-Pay Canon Business Solutions

Efficiënter inkopen en meer controle over uw uitgaven en kasstromen. Purchase-to-Pay Canon Business Solutions Efficiënter inkopen en meer controle over uw uitgaven en kasstromen Purchase-to-Pay Canon Business Solutions Automatiseer uw Purchase-to-Payproces voor een betere afstemming tussen Inkoop en Finance Uw

Nadere informatie

Ctac: Klanten de weg wijzen naar Real-time Data Platform met SAP ASE

Ctac: Klanten de weg wijzen naar Real-time Data Platform met SAP ASE SAP Customer Success Story Professional services Ctac-ASE Ctac s Hertogenbosch Used with permission. Ctac: Klanten de weg wijzen naar Real-time Data Platform met SAP ASE Als gecertificeerd SAP partner

Nadere informatie

Caag CRM. info@caagcrm.nl www.caagcrm.nl. Informatie Brochure

Caag CRM. info@caagcrm.nl www.caagcrm.nl. Informatie Brochure Caag CRM info@caagcrm.nl www.caagcrm.nl Informatie Brochure Over Ons Caag CRM is een cloud- based software onderneming. Onze kracht ligt in het ontwikkelen van slimme software oplossingen gebaseerd op

Nadere informatie

Zo helder kan communicatie zijn!

Zo helder kan communicatie zijn! Zo helder kan communicatie zijn! Solide VoIP oplossing ClearVox; noem het gerust dé Nederlandse softwarespecialist van VoIP oplossingen. Wij combineren opensource-technologie met eigen ontwikkelde software

Nadere informatie