Informatiebulletin voor ouders Jaargang NR mei 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2014-2015 www.martinusdommelen.nl. NR. 16-21 mei 2015"

Transcriptie

1 Informatiebulletin voor ouders Jaargang NR mei Chris Wijnen Matt Crijns PROFICIAT!! In groep 1-2 zijn Evi Aleman en Sep van Assema gestart. Welkom op de St. Martinusschool, Evi en Sep! We wensen jullie een hele fijne tijd toe. Een paar weken geleden hebben de kinderen tijdens de koningsspelen met eigen speelgoed mogen spelen. We hebben er samen een gezellige ochtend van gemaakt. De kleuters zijn een paar weken geleden gestart met het thema: De mooiste vis van de zee. In groep 3 en 4 gaan de kinderen rondom het thema: Sprookjes werken. Deze projecten van de bibliotheek staan de komende weken centraal. We gaan veel leuke en leerzame activiteiten rondom deze thema s uitvoeren. Bij de kleuters hebben ze een themahoek, hiervoor mogen kinderen spullen over vissen/ zee meenemen. We willen alle ouders bedanken voor de hulp tijdens de spelletjes dag. Door jullie is deze dag mogelijk gemaakt! Heel erg bedankt! Bij de kleuters is de ouderhulp voor de kinderen van groep 2 afgesloten, nu krijgen de kinderen van groep 1 ouderhulp. De kinderen van groep 1 kijken hier erg naar uit en zijn razend enthousiast! Oproepje: De kleuters gaan binnenkort een activiteit doen waarvoor we de ringen van een sleutelhanger nodig hebben. Heb je thuis nog een (oude of reclame) sleutelhanger liggen?

2 Dan zijn we daar ontzettend blij mee. Graag inleveren bij de leerkrachten van groep 1&2. Alvast bedankt!! Groetjes, juf Jenny, Ine, Ester en Iris Om als leerkrachten met en van elkaar te leren, gaan alle leerkrachten van Skozok in drietallen bij elkaar in de klas kijken en samenwerken. Vorige week dinsdag is juf Jolanda in Bergeijk geweest bij meester Kenny, samen met juf Els uit Sterksel. Aanstaande dinsdag komen Els en Kenny een dag bij ons op school in groep 5/6 meedraaien. Op dinsdag 9 juni gaan we een dag naar de basisschool in Sterksel. Er zal dan een vervanger in groep 5/6 zijn. De eerste uitwisseling dag was een mooie, leerzame dag. Momenteel zijn vijf kinderen uit groep 6 bezig met de mediatoren training. Na deze training krijgen zij een diploma en kunnen zij ons helpen als mediator. Dat is erg fijn, omdat er vijf mediatoren uit groep 8 afscheid nemen. We zijn in de klas bezig met geschiedenis. In groep 5 gaat het over de riddertijd. Het is erg leuk om meer te leren over het leven als ridder. Groep 6 is bezig met de tweede wereldoorlog. Een interessant onderwerp waar de kinderen al lang naar uit kijken! Vanuit de bibliotheek doen we mee met het rode draad project. Dat betekent dat we nu een kist met heel veel boeken in de klas hebben. Leuke, spannende en grappige boeken die voor de kinderen nieuw zijn. Het lezen blijft voor iedereen erg belangrijk. Op deze manier wordt het lezen op een positieve manier gestimuleerd. Op donderdag 28 mei vindt de sportdag van groep 5/6 plaats. Aangezien we met de fiets naar de sportvelden gaan, moeten alle kinderen deze dag een fiets mee naar school nemen. Voortgezet Onderwijs: Alle leerlingen van groep 8 zijn op het voortgezet onderwijs aangenomen. Werner gaat naar Plein College Helder, Rik naar Sint Lucas en de rest naar Weredi. Mijn & Dijn: Op vrijdag 19 juni vindt de afsluiting plaats, wederom bij speeltuin Geenhoven van u. Wie wil er meefietsen? Excursie: Op donderdag 21 mei gaan we op excursie bij A.A.E. in Helmond. We vertrekken om 8.30 u. en zijn om ongeveer u. weer terug op school. Vormsel:

3 Op vrijdag 22 mei doen vier kinderen uit 7/8 hun vormsel. Aanvang u. Waterskiën: Op dinsdag 26 mei gaan we waterskiën op de Kempervennen. De dag draaien we voor 7/8 een continue-rooster. We vertrekken om u. en eten vooraf op school een boterham. De kinderen zijn dan om u. uit. (zie aparte brief).wie wil ons begeleiden? Sportdag: Vrijdag 29 mei sportdag voor groep 7/8 op t Heike. Musical: Nog niet alle kinderen kennen hun tekst voor de afscheidsmusical van buiten. Graag ook thuis oefenen. Opmerking: Op woensdag 22 mei stond het jaarlijkse uitstapje voor de jeugdverkeersbrigadiers naar de Kempervennen gepland. Dit tijdstip komt te vervallen en wordt verplaatst naar donderdag 2 juli. Maandag 25 mei: 2 e pinksterdag, iedereen vrij Woensdag 27 mei: sportdag groep 3-4 Donderdag 28 mei: sportdag groep 5-6 (fiets mee!) Vrijdag 29 mei: sportdag groep 7-8 (fiets mee!) De jaarlijkse sportdagen staan weer voor de deur. De kinderen van de St. Martinusschool, Agnetendal, Schepelweyen en de Belhamel gaan hun sportprestaties leveren op 27, 28 en 29 mei op sportpark t Heike. De sportdag van de groepen 3 en 4 is woensdag 27 mei. De kinderen uit deze groep moeten om 8.45 bij t Heike gebracht worden en om uur weer worden opgehaald. Denkt u eraan om de kinderen een drinkbeker mee te geven!! De sportdag van de groepen 5 en 6 is donderdag 28 mei. Het programma bestaat uit een aantal spelen en een aantal atletiekonderdelen. We vertrekken om 8.30 uur vanaf de school met de fiets. Het programma duurt tot uur, daarna gaan de kinderen via school naar huis. Ze kunnen uur opgehaald worden op school. De sportdag van de groepen 7 en 8 is vrijdag 29 mei. Voor deze groepen geldt hetzelfde programma als voor de groepen 5 en 6.

4 Zij gaan ook op de fiets en ook deze sportdag is om uur afgelopen. De groepen 5 t/m 8 blijven tussen de middag op de sportvelden. Daarvoor moeten ze een lunchpakket met drinken meebrengen. Ook moeten ze een drinkbeker meebrengen. Pas de kleding van uw kind(eren) aan de weersomstandigheden aan, denk bijvoorbeeld aan zonnebrandcrème en een petje bij warm weer!!! Op donderdag kunnen andere kinderen van de ouders die op die dag meehelpen bij de sportdagen gratis overblijven. Als u zich als hulpouder heeft opgegeven krijgt u z.s.m. bericht waar u bent ingedeeld en wat uw taak op de betreffende dag is. De sportdagcommissie. Heeft u een kind dat in het schooljaar vier jaar wordt? Dan kunt u voor uw kind hiervoor een inschrijfformulier opvragen bij de kleuterjuffen of bij de directie. We willen u vriendelijk verzoeken uw kind tijdig in te schrijven zodat we met de formatie hiermee rekening kunnen houden. Met vriendelijke groet, Team bs. St. Martinus

5 Onze school doet mee aan de voorjaarsactie van het Leger de Heils; Het leger kan de kleren krijgen. Met het inzamelen van kleding heeft het Leger des Heils verschillende doelen: 1. Een gedeelte van de kleding wordt gratis aan mensen gegeven die ze niet kunnen betalen. In Nederland, maar ook in het buitenland. In februari 2014 hielpen ze bijvoorbeeld Syrische vluchtelingen aan kleding, dekens en knuffels. 2. Ook gaat een gedeelte van de kleding naar tweedehands kledingwinkels van het Leger des Heils. Daar wordt het verstrekt aan mensen die rondkomen van een minimum of aan mensen in een crisissituatie. 3. Tot slot wordt een gedeelte van de kleding verkocht. Met de opbrengst van deze kleding kunnen ze projecten steunen van het Leger des Heils. Denk aan opvang voor tienermoeders en daklozen. Op school staat voor deze kledinginzameling een speciale inzameldoos en die zal ongeveer tot half juni blijven staan. Met uw kleding helpt het Leger des Heils anderen!

6 Blijven experimenteren tijdens de zomervakantie met Mad Science!! Krijg jij nooit genoeg van Mad Science...?? Dat komt goed uit, want de inschrijving voor de Zomer Vakantiedagen is gestart! Ben je tussen de 6 en 12 jaar, dan kun je je opgeven voor een fantastische week vol met avontuurlijke en educatieve proefjes en experimenten. Tijdens deze week kun je ervaren, voelen, proeven, zien, horen, ruiken en echt beleven waar (Mad) Science nu werkelijk voor staat! Het doel van onze Mad Science Vakantiedagen is het uitdagen van jonge breinen om op een avontuurlijke en speelse manier nog meer te leren over wetenschap en techniek. We bieden kinderen de mogelijkheid om de wereld om hen heen te ontdekken en hierdoor beter te begrijpen. Door talloze experimenten, activiteiten en demonstraties leren wij de kinderen principes en methoden waar ze later op terug kunnen vallen. Observeren, analyseren en conclusies trekken zijn immers belangrijke vaardigheden, voor nu en later. De vakantiedagen worden op verschillende locaties door heel Noord-Brabant georganiseerd. Nieuwsgierig geworden naar al onze leuke en spannende activiteiten? Kijk snel op de website van Mad Science of bel naar Namens alle gekke professoren van Mad Science, Hopelijk tot ziens in de zomervakantie! MEIDEN EN TECHNIEK, ECHT WEL! Meiden opgelet! Ben jij nieuwsgierig? Zit je op de basisschool in groep 7 of 8? Ben jij creatief? En lijkt het jou ook leuk om te werken met een figuurzaag, schroevendraaier en bijvoorbeeld een soldeerbout? Dan is Technika 10 iets voor jou! Zelf een duizenddingendoos met geheime bodem maken, leren hoe je badzout en shampoo maakt, of een zenuwspiraal op batterijen. Het zijn allemaal voorbeelden van dingen die je kunt leren bij Technika 10. Van chemie tot en met zonnecellen, timmeren, zagen, solderen, boren en nog veel meer Al deze skills kun je ontwikkelen in een gevarieerd programma onder begeleiding van enthousiaste begeleidsters bij Technika 10 Valkenswaard!

7 Ben jij een nieuwsgierige 7 of 8e groeper, en graag creatief bezig? Geef je dan snel op voor het seizoen 2015/2016! Meer informatie is te vinden op: Er zijn nog plaatsen beschikbaar, maar wacht niet VOL = VOL. Techniek is leuk! Ook voor meisjes! Op 27 mei en 3 juni a.s. organiseert de gemeente Valkenswaard een Sport- en Spelinstuif. Het doel van deze middag is om sportverenigingen een kans te bieden hun sport of vereniging te promoten/aan te bieden bij de Valkenswaardse jeugd.

8

Informatiebulletin voor ouders Jaargang NR mei (nr. 16 zal verschijnen op 2 juni 2016)

Informatiebulletin voor ouders Jaargang NR mei (nr. 16 zal verschijnen op 2 juni 2016) Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2015-2016 www.martinusdommelen.nl NR. 15 19 mei 2016 (nr. 16 zal verschijnen op 2 juni 2016) 23-05 Lilly van Eupen (gr. 1) 26-05 Chris Wijnen (gr. 3) 30-05 Matt

Nadere informatie

AGENDA. Maandag 25 mei 2 e pinksterdag. Woensdag 27 mei Sportdag groep 3 en 4. Donderdag 28 mei Sportdag groep 5 en 6

AGENDA. Maandag 25 mei 2 e pinksterdag. Woensdag 27 mei Sportdag groep 3 en 4. Donderdag 28 mei Sportdag groep 5 en 6 21-05-2015 Nr. 16 AGENDA Maandag 25 mei 2 e pinksterdag Woensdag 27 mei Sportdag groep 3 en 4 Donderdag 28 mei Sportdag groep 5 en 6 Vrijdag 29 mei Sportdag groep 7 en 8 MR Nieuws vanuit de Medezeggenschapsraad

Nadere informatie

Schoolfotograaf Niet vergeten: morgen (19 mei) komt de schoolfotograaf op de Grasspriet!

Schoolfotograaf Niet vergeten: morgen (19 mei) komt de schoolfotograaf op de Grasspriet! 2015-2016 Nummer 17 18 mei 2016 In dit nummer: Kindcentrum de Grasspriet van de Venstraat 9 5555KK VALKENSWAARD Tel. 040-2012908 e-mail: infodegrasspriet@skozok.nl website: www.degrasspriet.nl Belangrijke

Nadere informatie

Smelenderwijs. Website: www.bsdesmelen.nl Telefoon: 040 2076656 Facebook: https://www.facebook.com/bsdesmelen.valkenswaard

Smelenderwijs. Website: www.bsdesmelen.nl Telefoon: 040 2076656 Facebook: https://www.facebook.com/bsdesmelen.valkenswaard Smelenderwijs Jaargang: 15-16 Datum: 17 mei 2016 Week: 20 Website: www.bsdesmelen.nl Telefoon: 040 2076656 Facebook: https://www.facebook.com/bsdesmelen.valkenswaard Inhoud Verjaardagen Belangrijke data:

Nadere informatie

NR augustus 2019 (nr. 2 zal verschijnen op 5 september 2019)

NR augustus 2019 (nr. 2 zal verschijnen op 5 september 2019) NR. 1 22 augustus 2019 (nr. 2 zal verschijnen op 5 september 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Na zes weken heerlijk vakantie te hebben gehad zijn we weer vol enthousiasme gestart in onze kleutergroepen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2015

Nieuwsbrief juni 2015 Nieuwsbrief juni 2015 Bericht van directie: Zoals we al eerder hebben gecommuniceerd, zijn we steeds meer mooie stappen aan het zetten in de ontwikkeling van onze integrale samenwerking. Graag informeren

Nadere informatie

DE LINDEFLITS BELANGRIJKE DATA 1 E HEILIGE COMMUNIE STUDIEDAG

DE LINDEFLITS BELANGRIJKE DATA 1 E HEILIGE COMMUNIE STUDIEDAG Informatieblad voor leerlingen, ouders en alle anderen die betrokken zijn bij bs. De Lindegaerd. DE LINDEFLITS In deze Lindeflits o.a. aandacht voor: jarigen juni, studiedag juni, 1e heilige communie,

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Gisteren zijn we op schoolreisje geweest. Wat was het een gezellige dag! Zie foto s op de website.

NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Gisteren zijn we op schoolreisje geweest. Wat was het een gezellige dag! Zie foto s op de website. NR. 20 20 juni 2019 (nr. 21 zal verschijnen op 4 juli 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Gisteren zijn we op schoolreisje geweest. Wat was het een gezellige dag! Zie foto s op de website. Op een rijtje:

Nadere informatie

VakantieBieb-app. Groepsindeling Juni 2015 Nummer 17

VakantieBieb-app. Groepsindeling Juni 2015 Nummer 17 Juni 2015 Nummer 17 VakantieBieb-app Lees deze zomer e-books op een tablet met de VakantieBiebapp. Vanaf 1 juni gratis te downloaden. Ook in de zomervakantie is lezen leuk! Download nu gratis een grote

Nadere informatie

Nr.20 BESTE OUDER

Nr.20 BESTE OUDER 22-06-2017 Nr.20 BESTE OUDER De laatste loodjes wegen het zwaarst.. Zeker met deze tropische temperaturen erg toepasselijk op de afgelopen week. We proberen het in de school op verschillende manieren dragelijk

Nadere informatie

(Het volgende Praatpaaltje verschijnt op ) GOED GEDAAN!

(Het volgende Praatpaaltje verschijnt op ) GOED GEDAAN! (Het volgende Praatpaaltje verschijnt op 01-07-2019) SCHOOLKALENDER Klik hier voor de kalender op de website Beste ouders, GOED GEDAAN! We zijn alweer toe aan het laatste thema van de methode Goed gedaan!

Nadere informatie

t Bruggetje Nieuws uit de groepen 1 t/m 4 Nieuws uit groep 7/8

t Bruggetje Nieuws uit de groepen 1 t/m 4 Nieuws uit groep 7/8 t Bruggetje Basisschool St. Martinus Groenstraat 1 5551 AV Dommelen tel. 040 2017970 www.martinusdommelen.nl Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2013-2014 nr. 2 5 september 2013 Nieuws uit de groepen

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

nummer 16 3 april 2018

nummer 16 3 april 2018 Pancopost nummer 16 3 april 2018 GROEPSACTIVITEITEN Koningsspelen Dit jaar vieren we weer de Koningsspelen. Dit is een jaarlijkse sport- en speldag voor de groepen 1 t/m 8. Dit jaar wordt het gehouden

Nadere informatie

Beste ouder/verzorger

Beste ouder/verzorger 29-08-2019 Nr. 1 Beste ouder/verzorger Start schooljaar 2019-2020 Alweer de tweede schoolweek gestart als directeur van basisschool Schepelweyen. Door iedereen ben ik heel hartelijk ontvangen, een warm

Nadere informatie

Proficiat!! Groep 1-2: We hebben een nieuw kind in de klas; hij heet Gyvano. We vinden dat super gezellig!

Proficiat!! Groep 1-2: We hebben een nieuw kind in de klas; hij heet Gyvano. We vinden dat super gezellig! Kopij voor de eerstvolgende uitgave tot uiterlijk woensdag 1 juni in te dienen bij everberne@skozok.nl Het volgende praatpaaltje verschijnt op maandag 6 juni 2016. 24-05 Luuk van Daal (gr. 5) 26-05 Pieter

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16-12-2014

Nieuwsbrief 16-12-2014 Nieuwsbrief 16-12-2014 RECTIFICATIES Op de schoolkalender staat het volgende fout vermeld: - 11 februari: rapport mee gr. 1-7, moet zijn gr. 2-7. - 24 en 26 februari: rapportgesprekken gr. 1-7, moet zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht

Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht Agenda 4 april concert leerorkest 16.00-16.45: groep 7 17.45-18.30: groep 5 en 6 12 april L.O.S. afsluiting 16 t/m 18 april Eindtoets gr. 8 18 april Paasviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Vanuit de directie Uitwisseling Voor de groepen 7 zit de uitwisseling met de school uit Oostkamp er weer op. De kinderen hebben hele fijne en leerzame dagen gehad.

Nadere informatie

Koningsdag. Lezum. Jaargang april Beste ouders en verzorgers,

Koningsdag. Lezum. Jaargang april Beste ouders en verzorgers, Lezum Jaargang 2014-2015 23 april 2015 Beste ouders en verzorgers, Terwijl groep 8 midden in de Cito eindtoets zit, worden in groep 3 de kuikentjes geboren. De lente is begonnen! Veel leesplezier met de

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 15 5 juni 2015 nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

Mad Science De Professor Groep 3-8. Kasandikromo 6,7,8. Groep. Tjalle Groep 5-8 Theater Babs Levens Groep 3,4. Blokland 6,7,8

Mad Science De Professor Groep 3-8. Kasandikromo 6,7,8. Groep. Tjalle Groep 5-8 Theater Babs Levens Groep 3,4. Blokland 6,7,8 Naschoolse activiteiten 6 januari 14 februari 2014 Beste leerlingen en ouders/verzorgers van de J.J. Anspachschool, Anspach Dit is de folder van het tweede blok Anspach Actief van het schooljaar 2013-2014!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer: 30 juni 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Zomerfeest Op woensdag 1 juli a.s. houden wij weer ons jaarlijkse Zomerfeest, dit jaar met als thema Wildlife. In verband met een gezamenlijk programma zullen de

Nadere informatie

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze DE STROOM JAARGANG 3 NUMMER 17 Inhoud: Bezoek aan de markt groep 3 MB Even voorstellen: Floor Open Dagen VO Agenda en bijlagen 14 JANUARI 2016 Informatieblaadje Basisschool de Beerze Bezoek aan de markt

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda De Zegge s Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015 Agenda 4 t/m 15 mei Meivakantie Dinsdag 19 mei Spelletjesochtend groep 1 t/m 4, de kinderen zijn om 12:00 vrij Dinsdag 19 mei Sportdag groep 5 t/m 8, 9:15-14:15

Nadere informatie

(Het volgende Praatpaaltje verschijnt op ) GOED GEDAAN!

(Het volgende Praatpaaltje verschijnt op ) GOED GEDAAN! (Het volgende Praatpaaltje verschijnt op 09-09-2019) SCHOOLKALENDER Klik hier voor de kalender op de website Geachte ouders, GOED GEDAAN! Ook dit jaar zullen wij u geregeld op de hoogte brengen over onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Tovergevogel. nieuwsbrief van. Terburghtweg 1a - 5061 LA Oisterwijk - telefoon: 013-5234236 - e-mail: info@detovervogel.nl.

Tovergevogel. nieuwsbrief van. Terburghtweg 1a - 5061 LA Oisterwijk - telefoon: 013-5234236 - e-mail: info@detovervogel.nl. Tovergevogel nieuwsbrief van Terburghtweg 1a - 5061 LA Oisterwijk - telefoon: 013-5234236 - e-mail: info@detovervogel.nl Inschrijven avondvierdaagse Agenda van 23 t/m 29 mei 2015 Plastic flessen inleveren

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf.

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf. Jaargang 10 Nummer 16 15 april 2019 Agenda Dinsdag 16 en woensdag 18 april Vrijdag 19 april Maandag 22 april t/m Vrijdag 3 mei Zondag 5 mei Maandag 7 mei Woensdag 8 mei Vrijdag 10 mei Woensdag 15 mei Eindtoets

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer 16, 22 mei 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer 16, 22 mei 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer 16, 22 mei 2015 Kalender: 25 mei Tweede Pinksterdag 26 mei Waardendag studiedag voor de leerkrachten, alle leerlingen vrij 28 mei Verjaardag juf Mascha 28 mei Hercontrole hoofdluis

Nadere informatie

Nr.17 BESTE OUDER

Nr.17 BESTE OUDER 19-05-2016 Nr.17 BESTE OUDER We hopen dat alle kinderen hebben genoten van de twee weken meivakantie en het lange Pinksterweekend. Want dan is er in die vakantie weer voldoende energie opgedaan voor de

Nadere informatie

Jaargang 20142015 nummer 17. 19 mei 2015

Jaargang 20142015 nummer 17. 19 mei 2015 19 mei 2015 Data om te onthouden: 19 mei: Riekje jarig 25 mei: Tweede Pinksterdag 29 mei: Ria jarig 29 mei: ADV groepen 1/2 01 juni: Hanneke Uytdewilligen jarig 05 juni: Schoolviering 10 juni: Buitenspeeldag

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Leesmij. Van Harte Gefeliciteerd! Jaargang 15, nummer 18 Helmond, 26 mei 2015. Mededelingen van de school. Ouderbedankavond 2015

Leesmij. Van Harte Gefeliciteerd! Jaargang 15, nummer 18 Helmond, 26 mei 2015. Mededelingen van de school. Ouderbedankavond 2015 Leesmij Jaargang 15, nummer 18 Helmond, 26 mei 2015 Mededelingen van de school Ouderbedankavond 2015 Hebt u zich al aangemeld voor de ouderbedankavond op vrijdag 5 juni a.s.? Aanmelden kan nog tot 28 mei

Nadere informatie

t Bruggetje Nieuws uit de groepen 1 t/m 4 Nieuws uit groep 5/6 Toeten en Blazen Schoolreis

t Bruggetje Nieuws uit de groepen 1 t/m 4 Nieuws uit groep 5/6 Toeten en Blazen Schoolreis t Bruggetje Basisschool St. Martinus Groenstraat 1 5551 AV Dommelen tel. 040 2017970 www.martinusdommelen.nl Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2013-2014 nr. 19 12 juni 2014 Nieuws uit de groepen

Nadere informatie

Nieuws vanuit het team

Nieuws vanuit het team 17-09-2015 Nr 2. Nieuws vanuit het team Beste ouders, We zitten inmiddels al weer in de 3 e schoolweek van het nieuwe schooljaar. De kinderen zijn grotendeels al gewend aan hun nieuwe groep en natuurlijk

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 2 t/m 17 mei Meivakantie (incl. Hemelvaart) 4 mei Leerlingen doen mee aan de Nationale herdenking 25 mei Pinksteren Donderdag 21 mei Sportdag

Nadere informatie

Post op Stelten vrijdag 22 mei

Post op Stelten vrijdag 22 mei Post op Stelten vrijdag 22 mei Vanuit de directie Vertrek juf Marina Juf Marina heeft een andere baan geaccepteerd. Juf Marina staat bij Stichting Best Onderwijs is het risicodragend deel van de formatie

Nadere informatie

Vanuit de groep van Carina/Ellen De ouderkring van volgende week donderdag 19 mei gaat NIET door! Een nieuwe datum volgt nog.

Vanuit de groep van Carina/Ellen De ouderkring van volgende week donderdag 19 mei gaat NIET door! Een nieuwe datum volgt nog. Vanuit het team Langs deze weg kondigen wij het vertrek van onze gewaardeerde collega Jordi Erbé aan. Jordi gaat dichter bij huis, in Amersfoort, werken. Hij wil alle kinderen en ouders onwijs bedanken

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

PRIKBORD 9. 3 september 2014. 14 april 2016. Nieuws van de directie

PRIKBORD 9. 3 september 2014. 14 april 2016. Nieuws van de directie PRIKBORD 9 3 september 2014 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Nieuw op school 1 1 3 4 5 Verjaardagen 5 Kinderjury 5 Agenda 6 14 april 2016 de directie - Als

Nadere informatie

Koningin Beatrixschool

Koningin Beatrixschool Nieuwsbrief 38 3-7-2015 Koningin Beatrixschool De Vissersingel 1, 7942EA Meppel www.beatrixschoolmeppel.nl T: 0522-251716 Geachte ouder(s) verzorger(s) Wat een mooi jaar hebben we achter de rug! In deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Juni 2015. Juf Marije voortaan als Marije Maassen van den Brink door het leven gaat?

Nieuwsbrief. Juni 2015. Juf Marije voortaan als Marije Maassen van den Brink door het leven gaat? In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Juni 2015 Wist u dat? Nieuws uit groep 1 & 2 Musical groep 8 Groepsindeling 2015-2016 Uitnodiging Feestelijk Overblijven Onderzoek continurooster Oud papier Zomerlezen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar 2013/2014 No 13 27 februari 2014

Nieuwsbrief Schooljaar 2013/2014 No 13 27 februari 2014 Nieuwsbrief Schooljaar 2013/2014 No 13 27 februari 2014 Reageren op de inhoud kunt u via het mailadres: directie@jozefrijen.nl Inhoudsopgave Om te onthouden... 1 Natuur en techniek... 2 Taal... 3 Inspectie...

Nadere informatie

Met een hartelijke groet bedankt Margareth iedereen voor de fijne samenwerking en voor de mooie tijd waar ze als juf van heeft genoten.

Met een hartelijke groet bedankt Margareth iedereen voor de fijne samenwerking en voor de mooie tijd waar ze als juf van heeft genoten. Lemborgher Jaargang 20 Nummer 1 4 september 2013 Schooljaar 2013-2014 heet u van harte welkom. De eerste weken van het nieuwe schooljaar zitten er weer op. Inmiddels heeft u op school of d.m.v. een informatieavond

Nadere informatie

AGENDA RAPPORTGESPREKKEN 25 JUNI ALGEMENE LEDEN VERGADERING 27 JUNI VELE HANDEN MAKEN. INTERNE VERHUIZING DONDERDAG 4 JULI

AGENDA RAPPORTGESPREKKEN 25 JUNI ALGEMENE LEDEN VERGADERING 27 JUNI VELE HANDEN MAKEN. INTERNE VERHUIZING DONDERDAG 4 JULI Donderdag 13 juni 2013 week 24 AGENDA - Vrijdag 21 juni laatste rapport mee - Dinsdag 25 juni Rapportgesprekken - Donderdag 27 juni Algemene Ledenvergadering - Maandag 1 juli wenmiddag nieuwe kleuters

Nadere informatie

NR augustus 2018 (nr. 2 zal verschijnen op 6 september 2018)

NR augustus 2018 (nr. 2 zal verschijnen op 6 september 2018) NR. 1 23 augustus 2018 (nr. 2 zal verschijnen op 6 september 2018) BESTE ALLEMAAL Een nieuw schooljaar is gestart. De school heeft een fris likje verf gekregen en de eerste dagen na de zomervakantie zijn

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juli 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 8 Oud Papier KIJK JE UIT? Ma 10 Contactmiddag

Nadere informatie

K L E P P E R B R I E F

K L E P P E R B R I E F K L E P P E R B R I E F Katholieke basisschool St. Sebastianus 23e jaargang nummer 19 23 juni 2017 Onderwijs in actie: dinsdag 27 juni!! (zie laatste pagina) Gezinsviering. Op zondag 25 juni is er weer

Nadere informatie

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen INFO! Uitslag Gemeentelijke voorleeswedstrijd Op zaterdag 23 januari heeft namens onze school Maybritt Bomers meegedaan aan de kwartfinale voorleeswedstrijd bij bibliotheek te Didam. Ze heeft heel mooi

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 25 april nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), En daar is hij dan...de laatste nieuwsbrief van het schooljaar 2014-2015. Wat is de tijd weer voorbij gevlogen. Een nieuwsbrief waarbij ik nog even stil wil staan bij het afscheid

Nadere informatie

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers,

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers, Berkenblad nr. 10 27 januari 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het tiende Berkenblad van het school jaar 2014-2015! Vanaf vandaag ontvangt u onze nieuwsbrief alleen nog via de mail! Zo besparen

Nadere informatie

Datum: donderdag 3 september 2015

Datum: donderdag 3 september 2015 Datum: donderdag 3 2015 Populierenblaadje Algemeen: Uitnodiging Vrijdag 4 Luizencontrole Ouderavond over werkweek, kamp, Voortgezet onderwijs en algemene zaken Wanneer: woensdag 9 Tijd: 20.00 uur Plaats:

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 34 26 mei 2016 INHOUD: Actieve ouders gezocht. Wie helpt mee boeken plastificeren? Sportdag Sponsor gezocht Wenmiddag / ochtend Typecursus

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Als iemand zegt STOP, dan houd je op! Agenda: Schooljaar 2015-2016 Nr. 7

Als iemand zegt STOP, dan houd je op! Agenda: Schooljaar 2015-2016 Nr. 7 Schooljaar 2015-2016 Nr. 7 Wie wil de ouders van de luizencontrole komen ondersteunen? Na elke vakantie is een groep ouders actief bij de luizencontrole. Dankzij deze controle komt er bijna geen hoofdluis

Nadere informatie

Nieuwsbrief Samenwijs Willibrordus

Nieuwsbrief Samenwijs Willibrordus Nieuwsbrief 2018-04-13 Samenwijs Willibrordus Een hele fijne verjaardag, met pakjes en slingers en heel veel felicitaties. Groep 1 en 2 Op dinsdag 22 mei a.s. viert juf. Jolanda haar 25-jarig jubileum

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Schildpaddenproject

Nieuwsbrief van: Schildpaddenproject Schildpaddenproject In de afgelopen weken hebben we met de hele school hard gewerkt aan ons schoolproject Schildpadden, duurzaamheid en recyclen. Dat zal u vast niet zijn ontgaan! Alle kinderen hebben

Nadere informatie

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer:

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer: De Vlecht 3 juli 2015 Wij heten Femke van harte welkom! Wij wensen haar een goede start en veel plezier op onze school. In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 1/2 3 Groep 7/8 4 Sport en Bewegen 5 Vanuit

Nadere informatie

Donderdag, 1 september 2016

Donderdag, 1 september 2016 Akkersleep 1-3 6641 WR Beuningen T. 024 677 26 04 F. 024 677 89 59 info@dehoeven.nl www.dehoeven.nl Donderdag, 1 september 2016 Welkom (terug) op school De zomervakantie is voorbij en het nieuwe schooljaar

Nadere informatie

Informatieblad voor de ouders. Agenda school

Informatieblad voor de ouders. Agenda school Woensdag 17 mei gaan de groepen 3 t/m 6 op schoolreisje. Veel plezier! het Boomblad Informatieblad voor de ouders Agenda school 15 mei MR 17 mei Schoolreisje groep 3/4 en 5/6 17 mei Vervolg schoolvoetbal

Nadere informatie

Deze activiteiten lopen van 14 september tot de herfstvakantie.(eerste blok)

Deze activiteiten lopen van 14 september tot de herfstvakantie.(eerste blok) Beste ouders en kinderen, Na de succesvolle start Bron van Activiteiten presenteren we u hierbij het eerste exemplaar van nieuwste arrangementen schooljaar 2015-2016. Bron van Activiteiten van Kindcentrum

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte. Nieuwsbrief Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690 email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.nl jaargang 22, nummer 2, november 2015 KORTE INHOUD VAN

Nadere informatie

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL *SINT JOSEPH* BASISSCHOOL ROZENHOUTSTRAAT 3 072-5715314 1704 CD HEERHUGOWAARD NOORD Nieuwsbrief 32 Vrijdag 17 juni 2016 Beste Ouders Vakantie en studiedagen Schooljaar 2016-2017 Herfstvakantie Maandag

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Vrijdag 10 juni 2016 Jaargang 12 nr. 20

Vrijdag 10 juni 2016 Jaargang 12 nr. 20 Vrijdag 10 juni 2016 Jaargang 12 nr. 20 In deze Link: - Warm weer - Groepsindeling 2016 2017 - Studiedag - Vooruitblik voorgezet onderwijs eind groep 7 - de Digitale Leerschool - Kalender Uit de groepen:

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander Kleding inzameling Deze periode hebben wij het op school over afval en het milieu. We hebben naast het fietsenhok voor de docenten twee "evenementencontainers" staan. Hierin mag u dichte zakken met kleding

Nadere informatie

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis 1 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. REDACTIE Rob van de Geer 3 3 rvdgeer@detandem.nl Op maandag tot 12:00 uur bereikbaar op school

Nadere informatie

Brief van de week. Ecrin Sengül van de Paddenstoelen

Brief van de week. Ecrin Sengül van de Paddenstoelen Brief van de week Agenda 21 mei 2015 nummer 29 datum: agenda: jarigen van de week: donderdag 21 mei Viering van de Vliegende Draakjes en de Piramide 14.15 uur vrijdag 22 mei Groep 5 naar het Bewaarde Land

Nadere informatie

Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen van de Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron.

Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen van de Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron. Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen van de Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron. Deze activiteiten lopen van 16 november t/m 5 februari (tweede

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10. Formatie. Schoolreis

Nieuwsbrief 10. Formatie. Schoolreis Formatie Nieuwsbrief 10 Op dit moment zijn we druk bezig met de formatie van aankomend schooljaar. Zoals eerder vermeld, zullen we starten met acht groepen. Dit betekent dat we met uitzondering van de

Nadere informatie

Stichting Algemeen Toegankelijk Onderwijs 3-Stromenland

Stichting Algemeen Toegankelijk Onderwijs 3-Stromenland Stichting Algemeen Toegankelijk Onderwijs 3-Stromenland Gendt, 4 april 2016 Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van IKC t Holthuus Betreft: benoeming nieuwe directeur Geachte ouder(s) of verzorger(s),

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen Agenda: -Vrijdag 23 oktober: Streetwise op school -Maandag 26 t/m vrijdag 30 oktober: Herfstvakantie - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij In deze nieuwsbrief: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding wat

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

N ieuwsbrief 02 december 2016

N ieuwsbrief 02 december 2016 Kattebelletje Maandag 5 december Sinterklaasviering Kerst-versieren woensdag 7 december vanaf half 9 Maandag 19 december Kerst-inloop. Tussen 18.30-19.30 uur Let op! Donderdag 22 december zijn de kinderen

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

Belangrijke data in sept./okt. 2015

Belangrijke data in sept./okt. 2015 21 sept.2015 nr. 2 Gevonden voorwerpen Belangrijke data in sept./okt. 2015 In de hal van de school staat een rek met gevonden kleding en een krat met gevonden spullen. Aan het eind van de week gaan we

Nadere informatie

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief 2014-2015. Allemaal heel erg bedankt!! Met dank aan de oud papier ophalers..

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief 2014-2015. Allemaal heel erg bedankt!! Met dank aan de oud papier ophalers.. Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 9, 30-04-2015 Nieuwsbrief 2014-2015 NB 9, 30-04-2015 In dit nummer: Met dank aan de oud papier ophalers.. Met dank aan oud papier

Nadere informatie

09 september Happy Birthday

09 september Happy Birthday Infobulletin Basisschool St. Petrus Boxtel, Tel: 0411-672348 E-mail: info@st-petrus.nl website: www.st-petrus.nl 09 september Happy Birthday 10 sept. Siemen gr. 3 10 sept. Jop gr. 8 13 sept. Yara gr. 4

Nadere informatie

Riebas Jaargang 8 Nummer 16 Datum: 13 mei 2019

Riebas Jaargang 8 Nummer 16 Datum: 13 mei 2019 Riebas Jaargang 8 Nummer 16 Datum: 13 mei 2019 Bereikbaarheid directie Maandag de Ster, Westerhoven Dinsdag st. Willibrordusschool. Woensdag st. Willibrordusschool. Donderdag ochtend: de Ster, Westerhoven

Nadere informatie

Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016

Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016 OBS De Lytse Mienskip Haulsterweg 2a 8506 BJ Haskerhorne Tel: 0513-416730 Mailadres: delytsemienskip@ogprimus.nl Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016 No: 02 september Opbrengst flessen actie De opbrengst tot

Nadere informatie

11e jaargang, nummer 14

11e jaargang, nummer 14 11e jaargang, nummer 14 Maandag 29 april tot en met vrijdag 10 mei : meivakantie Maandag 20 mei: Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij Maandag 3 juni en dinsdag 4 juni: studiedagen: alle leerlingen

Nadere informatie

Afsluiting schooljaar Op maandag 3 en dinsdag 4 juli vinden de meeste oudergesprekken plaats.

Afsluiting schooljaar Op maandag 3 en dinsdag 4 juli vinden de meeste oudergesprekken plaats. Juni 2017 schooljaar 2016-2017 Afsluiting schooljaar 2016-2017 Nog maar 2 weken, en dan is het schooljaar al ten einde! De rapportzijn al mee naar huis. In de volgende week zijn de oudergesprekken en in

Nadere informatie