SERVICE IN NEDERLAND

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SERVICE IN NEDERLAND"

Transcriptie

1 SERVICE IN NEDERLAND Continuïteit gegarandeerd Alle kennis, ervaring en middelen gebruiken wij om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en uw apparatuur in optimale conditie te houden. De basis van het PRECIA-MOLEN serviceprogramma wordt gevormd door een goede On Call Service die tegen een gunstige prijs/kwaliteit verhouding aangeboden wordt. Indien uw bedrijfssituatie echter meer verlangt kunnen wij aan uw specifieke wensen voldoen met een serviceprogramma op maat. Samen met u wordt de gewenste situatie doorgesproken zodat PRECIA-MOLEN daaraan de juiste invulling kan geven. Overeenkomstig de afspraken wordt een Service overeenkomst opgesteld. Dezelfde service verlenen wij u ook graag voor weeginstallaties van een ander fabricaat. Montage weegapparatuur PRECIA-MOLEN heeft een team van gekwalificeerde Service Technici die in binnen en buitenland de weegapparatuur monteert en installeert.

2 Civiele techniek PRECIA-MOLEN verzorgt ook het benodigde civiel werk voor de aanleg van uw weeginstallatie. Onderhoud weegapparatuur De zorg voor het onderhoud aan al uw weeg apparatuur nemen we u graag uit handen. U kunt bij ons terecht voor een onderhoudsovereenkomst op maat van preventief onderhoud tot en met een totaal pakket inclusief storingen, onderdelen en herkeuringsgarantie. Kijk voor meer informatie bij SERVICE OVEREENKOMSTEN.

3 SERVICE OVEREENKOMSTEN, 24 UUR SERVICE Service overeenkomsten Weegapparatuur, in wat voor vorm dan ook, is een meetinstrument aangeschaft om betrouwbare metingen te verrichten en moet, evenals alle apparatuur, onderhouden worden. In onze ogen heeft onderhoud alleen zin indien dit ook daadwerkelijk betekent dat de levensduur van de installatie wordt verlengd en het aantal storingen, of de kans daarop, vermindert. Helemaal uitsluiten kunnen wij storingen uiteraard niet. Wel kunnen wij deze, in het geval ze toch optreden, adequaat en zo snel mogelijk voor verhelpen. Dit in eerste instantie via onze helpdesk waar men probeert met telefonische adviezen het probleem op te lossen. Lukt dit, niet dan sturen we een service technicus. De basis van het PRECIA-MOLEN serviceprogramma wordt gevormd door een goede On Call Service. Indien de bedrijfssituatie meer verlangt kan aan de specifieke wensen worden voldaan met een serviceprogramma op maat. Samen wordt de gewenste situatie doorgesproken zodat PRECIA-MOLEN daaraan de juiste invulling kan geven. Op basis hiervan wordt dan een service overeenkomst opgesteld. Voordelen van het afsluiten van een Service overeenkomst voor weegapparatuur: Deskundig advies over het gebruik en het onderhoud van de weegapparatuur verlengt de levensduur. Visuele controle waarbij slijtage c.q. gebreken kunnen worden geconstateerd zodat een tijdig reparatieadvies kan worden gegeven, dit voorkomt mogelijk hoge kosten. Inspectie wordt uitgevoerd aan de hand van een checklist. Gratis vervangen van inktcassettes, accu, stootblokken etc. tijdens het periodiek onderhoud. Gratis uitvoeren van kleine reparaties tijdens het periodiek onderhoud. Het uitvoeren van onderhoud tijdens een reparatie, waardoor er geen extra rekening volgt of een aanzienlijk gereduceerde rekening. Gegarandeerde responsetijd na een storingsmelding. Periodieke keuring vergroot de betrouwbaarheid van de weegapparatuur. Gratis helpdesk voor software support. Gratis upgrade software licenties. Opschonen software bestanden. Vast jaarbedrag voor reparaties all-in tarief (budgettair aantrekkelijk). 24-uurs service.

4 KEURINGEN Keuring weegapparatuur Al onze Service Technici zijn geaccrediteerd en bevoegd om (her)keuringen uit te voeren aan alle weegapparatuur. Sinds augustus 2008 voor zowel automatische weeginstrumenten als niet automatische weegwerktuigen. De nieuwe PRECIA-MOLEN vrachtwagen voor het keuren van weegbruggen is operationeel. Vanaf nu zal deze opzienbarende combinatie beladen met 80 ton aan gewichten en een heftruck door Nederland rijden. Het ministerie van Infrastructuur en Milieu heeft PRECIA-MOLEN bijzondere vrijstelling verleend om met zo n zware vrachtwagen over de Nederlandse wegen te rijden. Hierdoor kunnen wij met één meetwagen, dus zonder extra ballast, alle weegbruggen keuren. Door de aanschaf van een eigen testwagen zijn wij niet meer afhankelijk van derden voor de keuringen. De planning hebben we in eigen hand dus kunnen we er voor zorgen dat oplevering en keuring van de weegbrug kort na elkaar plaats vinden. De keuringen worden vakbekwaam uitgevoerd door onze eigen service engineers. Vanzelfsprekend beschikken zij over het certificaat Erkende Keurmeester van het NMi. Wij kunnen onze klanten nu nog beter van dienst zijn omdat zij snel de beschikking hebben over een operationele én voor handelsdoeleinden geschikte weeginstallatie. PRECIA-MOLEN is MID gecertificeerd.

5 REVISIE, OMBOUW, REPARATIE Ombouw (verouderde) apparatuur Ondanks onderhoud en reparaties veroudert apparatuur en zal na verloop van tijd niet meer aan de originele specificaties voldoen of passen binnen de bedrijfssituaties. Revisie en/of modificatie kunnen een eventueel noodzakelijke vervanging uitstellen of overbodig maken. Voor reparaties neemt u contact op met onze serviceafdeling. Zij stellen alles in het werk zo snel mogelijk een oplossing te bieden. MASSA- EN ZWAARTEPUNT BEPALING Massa- en zwaartepuntbepaling Naast installatie, onderhoud, reparatie en keuringen kan PRECIA-MOLEN ook de massa (gewicht) van een constructie/machine bepalen, alsmede het zwaartepunt ervan (in horizontaal vlak). Dit kan op elke locatie plaatsvinden mits een goede draagkrachtige vloer voor de meetpunten aanwezig is. De uitkomsten van een massa- en zwaartepuntbepaling worden bijvoorbeeld gebruikt voor het bepalen van de benodigde hijs- en transportmiddelen, de juiste hijspunten of bepaling van de stabiliteit bij plaatsing op een schip of booreiland. Meting vindt plaats met 3 of 4 krachtopnemers (elk met 40 ton capaciteit), direct geplaatst onder de constructie met behulp van hulpstukken/oplegdelen voor correcte meting en om beschadigingen aan de constructie te voorkomen. Meetpunten worden op, met de opdrachtgever afgestemde posities geplaatst. Per steunpunt (meetpunt) kan de massa bepaald worden alsmede de totale massa van het object. Aan de hand van de metingen van afstanden tussen de meetpunten (t.o.v. een referentiepunt) kan het zwaartepunt (in horizontaal vlak) bepaald worden. Na het uitvoeren van de metingen en berekeningen wordt een meetcertificaat opgesteld. De gebruikte krachtopnemers worden periodiek gekalibreerd en met de toegepaste afleesapparatuur (Laptop PC) afgeregeld om te voldoen aan klasse III van de EN

6 Maximaal weegvermogen: kg met afleeseenheid van 50 kg. Bij maximale massa van bijvoorbeeld kg is de aflees-eenheid 20 kg. Nauwkeurigheid van de meting: ca %. Onze service dienst beschikt over het juiste vijzelmateriaal om de krachtopnemer op een correcte en veilige manier te plaatsen onder de constructie/machine, in overleg met de opdrachtgever. Met de set krachtopnemers en afleesapparatuur kunnen ook weegsystemen (alle fabricaten) van tanks en silo s gecontroleerd worden. Veel silo s en tanks met een weegsysteem kunnen niet met testgewichten gecontroleerd worden omdat voorzieningen ontbreken om de testgewichten te kunnen plaatsen. In niet-gekeurde (=niet-geijkte) weeginstallaties is een dergelijke controle ook niet noodzakelijk en worden de weegsystemen vaak met simulator ingeregeld of met gewogen ballast in de tank of silo (water, product). De laatstgenoemde methode is omslachtig en vaak niet uitvoerbaar. Met de test set is het mogelijk om een controle uit te voeren die aantoont of het weegsysteem binnen de gestelde/afgesproken nauwkeurigheden functioneert en daarbij, indien nodig en mogelijk, opnieuw afgeregeld kan worden.

7 HELPDESK Helpdesk: 24/7 Onze helpdesk is 24 uur per dag bereikbaar om u telefonisch assistentie te verlenen zodat u zelf in veel gevallen de storing op kunt lossen. Dit spaart tijd en geld. SOFTWARE SUPPORT, QUICK SUPPORT Software Support Met alle vragen en wensen op software gebied kunt u terecht bij onze software specialisten. Heeft u een modemverbinding dan kan er ingebeld worden, zodat onze mensen met u mee kunnen kijken en met raad en daad bij kunnen staan en adviseren. De nieuwste tool waarmee onze service engineers u terzijde kunnen staan is QuickSupport. Deze PRECIA-MOLEN Snelhelp module is een programma waarmee u via internet contact kunt maken met de software helpdesk van PRECIA-MOLEN. Om de module te gebruiken moet u eerst contact op te nemen met de helpdesk. ( ). Gebruik deze module niet zonder toestemming van een van onze helpdesk medewerkers. Quick Support Dit programma stelt de PRECIA-MOLEN helpdesk in staat het bureaublad van uw PC over te nemen via een BEVEILIGDE VERBINDING. Hierdoor kan de helpdesk u snel van dienst zijn. Na uitvoeren van het programma wordt een ID en een wachtwoord gegenereerd. Geef deze telefonisch ( ) door aan de helpdesk medewerker van PRECIA-MOLEN. Overige informatie, zoals bijvoorbeeld een IP adres of poort, is niet nodig. Het verlenen van ondersteuning via QuickSupport is gratis als u een software-servicecontract heeft afgesloten. Heeft u geen contract, neem dan eerst contact op met onze servicedienst voor voorwaarden en tarieven. T / E helpdesk@preciamolen.nl

8 OPLEIDINGEN Opleidingen De huidige weegtechniek, elektronica en software bieden steeds meer mogelijkheden. Alleen wanneer men over een grondige kennis van de apparatuur beschikt kunnen deze optimaal benut worden. Wij verzorgen trainingen bij u op locatie of in ons bedrijf. VCA VCA gecertificeerd Onze serviceafdeling is VCA gecertificeerd. Al onze Service Technici zijn in het bezit van een VCA-certificaat basis veiligheid. De direct leidinggevende hebben het certificaat Veiligheid voor operationeel leidinggevende VCA.

De service van KROHNE reikt verder.

De service van KROHNE reikt verder. De service van KROHNE reikt verder. Servicebrochure KROHNE: toonaangevend in meetinstrumentatie KROHNE staat voor een breed pakket aan hoogwaardige meetinstrumen tatie. Sinds het begin van de vorige eeuw

Nadere informatie

Service catalogus. Service en kalibratie dienst

Service catalogus. Service en kalibratie dienst Service catalogus Service en kalibratie dienst 02 Inhoud 03 Inhoudsopgave 03 Inhoud 04 Service, wat kunt u verwachten? 05 Wat is Metracare Plus? 07 Kalibreren en justeren 08 gmconline - uw vraagbaak 09

Nadere informatie

Installatie Service Onderhoud

Installatie Service Onderhoud Installatie Service Onderhoud + Waarom de service van LIPS en VEMA? 24-uurs service 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op de storingstelefoon Landelijke dekking Snelle responsetijden Kennis van

Nadere informatie

ZETTEN TECHNIEK. lifting & safety solutions. Het keuringscentrum voor veilig gereedschap...

ZETTEN TECHNIEK. lifting & safety solutions. Het keuringscentrum voor veilig gereedschap... ZETTEN TECHNIEK lifting & safety solutions Het keuringscentrum voor veilig gereedschap... Narvikweg 10c 9723 TV Groningen Telefoon: 050-5413000 Telefax: 050-5410011 E-mail: info@zettentechniek.nl Internet:

Nadere informatie

GTS-Online Remote Firewall beheer Service Level Agreement (SLA)

GTS-Online Remote Firewall beheer Service Level Agreement (SLA) GTS-Online Remote Firewall beheer Service Level Agreement (SLA) Versie 1.1 November 2014 Inhoudsopgave Inleiding...... 1 Remote Firewall beheer...... 1 Dienst... 1 Randvoorwaarden... 1 Service Level...

Nadere informatie

Acertys Technical Services. Tot uw dienst

Acertys Technical Services. Tot uw dienst Acertys Technical Services Tot uw dienst Service specialisten voor elk product Een uitgebreid team van vakbekwame en gemotiveerde technici staat tot uw dienst. Vandaag zijn dit meer dan 45 Service Engineers,

Nadere informatie

van industriële bedrijfsdeuren

van industriële bedrijfsdeuren Merkonafhankelijke reparaties Service & onderhoud - Aan- en verkoop van industriële bedrijfsdeuren Inleiding Deuren Service Nederland is een jong en dynamisch bedrijf met 19 jaar ervaring welke gespecialiseerd

Nadere informatie

Produktinformatie LED Videoscreen Outdoor. Algemeen

Produktinformatie LED Videoscreen Outdoor. Algemeen Produktinformatie LED Videoscreen Outdoor Algemeen De door Zie Displays gebruikte LED is een klasse A LED en is door ons zo geselecteerd dat deze op vrijwel alle specificaties voldoet aan de strengste

Nadere informatie

Informatie weegverplichting aan boord

Informatie weegverplichting aan boord Informatie weegverplichting aan boord Vanuit de verordening EG nr. 1224/2009 is het verplicht om visserijproducten te wegen bij de aanlanding voordat de visserijproducten worden opgeslagen, vervoerd of

Nadere informatie

Alles in één hand. Keuringen & kalibraties

Alles in één hand. Keuringen & kalibraties Alles in één hand Keuringen & kalibraties Klaar terwijl u wacht Als onafhankelijk meetinstituut heeft NMi jarenlange ervaring op het gebied van testen, certificeren, keuren en kalibreren. Daardoor is NMi

Nadere informatie

Brochure Contracten Brochure Contracten versie 2.01 19 september 2011

Brochure Contracten Brochure Contracten versie 2.01 19 september 2011 Brochure Contracten Brochure Contracten versie 2.01 19 september 2011 Omschrijving Contracten Geometius biedt u de mogelijkheid om op diverse niveaus uw apparatuur door ons te laten onderhouden, en u te

Nadere informatie

Service. Feel the. power

Service. Feel the. power Service Feel the power Holmatro, opgericht in Nederland in 1967, handelde oorspronkelijk in hogedruk hydraulische gereedschappen voor de scheepsbouw. Tegenwoordig ontwikkelen, produceren en testen we hydraulische

Nadere informatie

Calibratie, Onderhoud & Service voor Cleanroom Meetapparatuur

Calibratie, Onderhoud & Service voor Cleanroom Meetapparatuur Calibratie, Onderhoud & Service voor Cleanroom Meetapparatuur Inhoudsopgave Voordelen van een servicecontract Calibratie contract Calibratie+ contract Support Contract Normen voor calibratie en onderhoud

Nadere informatie

Service & Support. Garantie en service na oplevering

Service & Support. Garantie en service na oplevering Service & Support Garantie en service na oplevering Onze garantie en service na oplevering Gefeliciteerd met uw nieuwe audiovisuele systeem! In deze brochure informeren wij u over de garantie en service

Nadere informatie

HP CloudSystem Matrix Upgrade Implementation Services

HP CloudSystem Matrix Upgrade Implementation Services HP CloudSystem Matrix Upgrade Implementation Services HP Services Technische info Als u een upgrade van uw HP CloudSystem Matrix-omgeving uitvoeren, moet u ervan op aan kunnen dat alle componenten van

Nadere informatie

Kalibreren van meetapparatuur

Kalibreren van meetapparatuur Kalibreren van meetapparatuur Vanuit de wettelijk verplichte F-gassen regeling bent u als koeltechnisch bedrijf verplicht met gekeurde meetapparatuur te werken. Afgelopen periode heeft STEK geconstateerd

Nadere informatie

GTS-Online Helpdesk Service Level Agreement (SLA)

GTS-Online Helpdesk Service Level Agreement (SLA) GTS-Online Helpdesk Service Level Agreement (SLA) Versie 1.1 November 2014 Inhoudsopgave Algemeen... 1 Service Level GTS-Online helpdesk... 1 Kostenstructuur Helpdesk... 1 Beschrijving en tarieven Helpdesk...

Nadere informatie

Service en onderhoud. Wat ons betreft begint service en onderhoud al bij het nadenken over de techniek.

Service en onderhoud. Wat ons betreft begint service en onderhoud al bij het nadenken over de techniek. Service en onderhoud Wat ons betreft begint service en onderhoud al bij het nadenken over de techniek. Erkend installatie- en onderhoudsbedrijf voor sprinklers en brandmeldinstallaties Eén aanspreekpunt

Nadere informatie

1 Dienstbeschrijving all-in beheer

1 Dienstbeschrijving all-in beheer 1 Dienstbeschrijving all-in beheer De all-in beheer overeenkomst van Lancom is modulair opgebouwd. U kunt bij Lancom terecht voor deelgebieden zoals helpdesk ondersteuning of backup, maar ook voor totale

Nadere informatie

Service catalogus. Serviceafdeling en geaccrediteerde kalibratie dienst

Service catalogus. Serviceafdeling en geaccrediteerde kalibratie dienst Service catalogus Serviceafdeling en geaccrediteerde kalibratie dienst Bij het leveren van technisch hoogwaardige producten is het onontbeerlijk om een goede service afdeling te hebben. Een afdeling waar

Nadere informatie

Abird Continu lastechniek & gereedschap

Abird Continu lastechniek & gereedschap Abird Continu lastechniek & gereedschap Abird is georganiseerd naar specialisme Zo behouden we de kennis, daadkracht en flexibiliteit om u optimaal van dienst te zijn. We hechten waarde aan de specialistische

Nadere informatie

ALT A IJD J ST S R T O R OM O OM

ALT A IJD J ST S R T O R OM O OM ALTIJD STROOM B&A Services noodstroomsystemen B&A staat voor Before & After. Van advies tot nazorg zijn wij uw specialist in noodstroomsystemen. Onze engineers beschikken over een professionele hands-on

Nadere informatie

Generating Powerful Solutions Pon Power CUSTOMER SERVICE

Generating Powerful Solutions Pon Power CUSTOMER SERVICE G e n e r a t i n g P o w e r f u l S o l u t i o n s CUSTOMER SERVICE PAGINA 2 CUSTOMER SERVICE Een Caterpillar is een hoogwaardige, betrouwbare krachtbron die is ontworpen om te presteren en vooral om

Nadere informatie

Het Asecos veiligheidsconcept

Het Asecos veiligheidsconcept Het Asecos veiligheidsconcept Als het op veiligheid aankomt sluiten wij geen compromissen. Wij nemen het onderhoud van uw brandveiligheidsopslagkasten en arbeidsmiddelen serieus. Ook in uw belang. Brandveiligheidsopslagkasten

Nadere informatie

SERVICE OVEREENKOMST ONDERHOUD, REPARATIE EN KEURING

SERVICE OVEREENKOMST ONDERHOUD, REPARATIE EN KEURING SERVICE OVEREENKOMST ONDERHOUD, REPARATIE EN KEURING UW ONDERHOUD, ONZE ZORG De voordelen van een serviceovereenkomst. Emgas BV biedt u een service die bestaat uit het repareren, onderhouden, keuren en

Nadere informatie

Diensten en tarieven Zakelijk. Diensten en tarieven Zakelijk. Versie 1.0, 13 JAN - 2016

Diensten en tarieven Zakelijk. Diensten en tarieven Zakelijk. Versie 1.0, 13 JAN - 2016 ` Diensten en tarieven Zakelijk 1. Computer bewaking Met Computer bewaking worden uw werkstations continue gecontroleerd op veel Windows punten. Hierdoor kan Total Progress direct reageren op situaties

Nadere informatie

Mekano Industrial BV is dé intermediair tussen opdrachtgevers in de industrie en technische ZZP ers

Mekano Industrial BV is dé intermediair tussen opdrachtgevers in de industrie en technische ZZP ers Mekano Industrial BV is dé intermediair tussen opdrachtgevers in de industrie en technische ZZP ers De kracht van Mekano: - Een databank met ruim 1000 gekwalificeerde en gedreven ZZP ers - Landelijke dekking

Nadere informatie

Naar een veiliger (proces) industrie. Inspecties naar het onderhoudsmanagement en de veilige en juiste uitvoering van onderhoud bij BRZO-bedrijven

Naar een veiliger (proces) industrie. Inspecties naar het onderhoudsmanagement en de veilige en juiste uitvoering van onderhoud bij BRZO-bedrijven Naar een veiliger (proces) industrie Inspecties naar het onderhoudsmanagement en de veilige en juiste uitvoering van onderhoud bij BRZO-bedrijven De Inspectie SZW werkt samen aan eerlijk, gezond en veilig

Nadere informatie

SITECH SERVICE SUPPORT SOLUTION

SITECH SERVICE SUPPORT SOLUTION SITECH SERVICE SUPPORT SOLUTION CONTROL YOUR FUTURE WITH SITECH In een tijd waarin budgetten en deadlines onder druk staan, is het cruciaal om te weten welke kosten u kunt verwachten. Voor service, onderhoud,

Nadere informatie

Service & Support. Informatie. Bosch Thermotechniek

Service & Support. Informatie. Bosch Thermotechniek Service & Support Informatie Bosch Thermotechniek 2 Service & Support Ervaar de service en de support van Bosch Bosch is internationaal toonaangevend op het gebied van cv- en warmwater oplossingen voor

Nadere informatie

Servicecontracten Snel weer bereikbaar na een storing in uw telefooncentrale

Servicecontracten Snel weer bereikbaar na een storing in uw telefooncentrale Servicecontracten Snel weer bereikbaar na een storing in uw telefooncentrale Telefonisch niet meer bereikbaar door een storing in de telefooncentrale? Daar sta je als bedrijf niet vaak bij stil. Het is

Nadere informatie

Vestigingen Nederland Vestiging België the energy co. www.celectric.nl www.celectric.be

Vestigingen Nederland Vestiging België the energy co. www.celectric.nl www.celectric.be the energy co. Vooruit kijken Celectric is de meest betrouwbare partner in de energievoorziening van uw intern transport en elke andere elektrische machine of toepassing. Met een breed assortiment aan

Nadere informatie

Praktijkonderhoud Checkup voor apparatuur in uw praktijk

Praktijkonderhoud Checkup voor apparatuur in uw praktijk Praktijkonderhoud Checkup voor apparatuur in uw praktijk Goede apparatuur behoeft preventief onderhoud. Veilig, nauwkeurig en verantwoord werken kan alleen met apparatuur die regelmatig gecontroleerd en

Nadere informatie

DOCK EQUIPMENT & INDUSTRIAL DOORS. Service.

DOCK EQUIPMENT & INDUSTRIAL DOORS. Service. DOCK EQUIPMENT & INDUSTRIAL DOORS Service www.loading-systems.com Service als stelregel Loading Systems is Europees marktleidende partij en pionier op het gebied van laden en lossen. Het inrichten van

Nadere informatie

Indicatieprijs: Q-Pro Standaard / Plus, vanaf Euro 5.000,00/ Euro 6.000,00 excl. BTW en installatie

Indicatieprijs: Q-Pro Standaard / Plus, vanaf Euro 5.000,00/ Euro 6.000,00 excl. BTW en installatie Omschrijving aanbieding Volgnummersysteem Q-Pro Indicatieprijs: Q-Pro Standaard / Plus, vanaf Euro 5.000,00/ Euro 6.000,00 excl. BTW en installatie Het klantverwijssysteem Q-Pro is leverbaar als Standaard

Nadere informatie

Dienstbeschrijving DigiAlarm.net

Dienstbeschrijving DigiAlarm.net Algemeen Deze dienstbeschrijving omvat de specifieke kenmerken van de dienst DigiAlarm.net van ASB-Security BV, hierna te noemen ASB. Inleiding Wat biedt de dienst DigiAlarm.net DigiAlarm.net is een alarmtransmissiedienst

Nadere informatie

ISECOCARE ISECO voor genieten van lekker en gezond eten.

ISECOCARE ISECO voor genieten van lekker en gezond eten. ISECOCARE ISECO voor genieten van lekker en gezond eten. Iseco, gekend om haar specia listische service op hoog niveau. Omwille van de veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid heeft alle apparatuur

Nadere informatie

Algemene voorwaarden onderhoudsovereenkomst Nederlandse Huisbeveiliging particulieren 1 juni 2014

Algemene voorwaarden onderhoudsovereenkomst Nederlandse Huisbeveiliging particulieren 1 juni 2014 Algemene voorwaarden onderhoudsovereenkomst Nederlandse Huisbeveiliging particulieren 1 juni 2014 Artikel 1-Toepasselijkheid Algemene leveringsvoorwaarden 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van

Nadere informatie

Uw partner in WMO oplossingen

Uw partner in WMO oplossingen Uw partner in WMO oplossingen Index 1. Leverancier en visie Blz. 3 2. De DFA127 draaideurautomaat Blz. 4 3. Service en garantie Blz. 7 4. Milieu en duurzaamheid Blz. 8 1. Uw leverancier: Record Automatische

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord Productfolio Hoe gaan we te werk? Service van binnen...naar buiten

Inhoudsopgave. Voorwoord Productfolio Hoe gaan we te werk? Service van binnen...naar buiten Inhoudsopgave Voorwoord Productfolio Hoe gaan we te werk? Service van binnen......naar buiten 2 3 4 5 6 1 Voorwoord Efaflex profileert zich in de markt als de Mercedes onder de deuren. Iedereen weet dat

Nadere informatie

SERVICE. Onderhoud Reparatie Certificering Alle merken

SERVICE. Onderhoud Reparatie Certificering Alle merken SERVICE Onderhoud Reparatie Certificering Alle merken 2 Service, onderhoud, reparatie en certificering Bij JAN REILING BV vindt u alles onder één dak! JAN REILING BV, aangenaam! Jan Reiling BV is gevestigd

Nadere informatie

Service- en Onderhoudovereenkomst

Service- en Onderhoudovereenkomst Service- en Onderhoudovereenkomst Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Doelstelling... 4 2. Preventief en correctief onderhoud door opdrachtgever... 5 2.1. 1 e lijn Preventief onderhoud door opdrachtgever...

Nadere informatie

24/7. VLT Drives Service Meer dan verwacht. DrivePro. www.danfoss.be/drives/nl. Stand-by u MAKING MODERN LIVING POSSIBLE

24/7. VLT Drives Service Meer dan verwacht. DrivePro. www.danfoss.be/drives/nl. Stand-by u MAKING MODERN LIVING POSSIBLE MAKING MODERN LIVING POSSIBLE VLT Drives Service Meer dan verwacht 24/7 Stand-by u Buiten de kantooruren, 24u per dag, 7 dagen per week, staan wij telefonisch ter beschikking om op uw vragen te antwoorden

Nadere informatie

Service Level Agreement

Service Level Agreement Service Level Agreement S.L.A. Hiermee bent u verzekerd van goed onderhoud en support. Geluid Licht Visueel Klundert Audiovisueel S.L.A.. Klundert Audiovisueel Klundert Audiovisueel is specialist op het

Nadere informatie

Westland Infra, Diepgeworteld in de tuinbouw.

Westland Infra, Diepgeworteld in de tuinbouw. Westland Infra, Diepgeworteld in de tuinbouw. Westland Infra heeft al meer dan 40 jaar haar wortels in de tuinbouw. Als netbeheerder zijn we verantwoordelijk voor aanleg, onderhoud en beheer van energienetten

Nadere informatie

Vorken prijslijst 06-2014

Vorken prijslijst 06-2014 prijslijst 06-2014 1 Productieproces Piacenza, Italië Kwaliteit, veiligheid en efficiëntie Hoge kwaliteit Bolzoni Auramo biedt een compleet assortiment vorken aan voor heftrucks, bouw- en landbouwmachines,

Nadere informatie

Rittal - Global Service

Rittal - Global Service Rittal - Global Service Verhoog uw bedrijfszekerheid en verlaag uw energieverbruik! Complete service Complete service voor Rittal The System Aangepaste serviceformules voor iedere toepassing - alles via

Nadere informatie

Functieprofiel Ondersteuner ICT Functieprofiel titel Functiecode 00

Functieprofiel Ondersteuner ICT Functieprofiel titel Functiecode 00 1 Functieprofiel Ondersteuner ICT Functieprofiel titel Functiecode 00 Doel Registreren en (laten) oplossen van vragen en storingen van ICTgebruikers binnen de richtlijnen van de afdeling, teneinde bij

Nadere informatie

Service & Onderhoud. Een USP

Service & Onderhoud. Een USP Service & Onderhoud Een USP Waar gaat het om? Service en onderhoud is een unique selling point, dat is maar al te waar. Het is een toegevoegde waarde die vaak bepalend is voor keuzes die worden gemaakt

Nadere informatie

Visie op service. Altijd beschikbaar

Visie op service. Altijd beschikbaar Visie op service Altijd beschikbaar ALUP GrassAir Kompressoren B.V. Méér dan perslucht alleen! ALUP GrassAir Kompressoren B.V. is ontstaan uit een samenvoeging van twee sterke organisaties die een historie

Nadere informatie

Service Level Agreement (SLA) Colocated servers Provalue B.V.

Service Level Agreement (SLA) Colocated servers Provalue B.V. Service Level Agreement (SLA) Colocated servers Provalue B.V. 1. Inleiding Naast het leveren van colocated servers bieden wij ook de mogelijkheid om een uitgebreide Service Level Agreement (SLA) af te

Nadere informatie

Wij houden uw bedrijfsprocessen in beweging

Wij houden uw bedrijfsprocessen in beweging Wij houden uw bedrijfsprocessen in beweging Wij houden uw bedrijfsprocessen in beweging Tijden veranderen. De behoefte aan vertrouwen is zelden groter geweest dan nu. Juist in deze tijden moeten afwegingen

Nadere informatie

2thePoint Project Software. Software voor projectmatig produceren Service- en Onderhoudsmodule

2thePoint Project Software. Software voor projectmatig produceren Service- en Onderhoudsmodule 2thePoint Project Software Software voor projectmatig produceren Service- en Onderhoudsmodule 2thePoint Project Software Software voor bedrijven die projectmatig werken Service- en Onderhoudsmodule 2THE

Nadere informatie

VERDER B.V. Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder

VERDER B.V. Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder VERDER B.V. Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder Verder B.V. v/h Van Wijk & Boerma Pompen B.V. passie voor pompen Om u optimaal van dienst te zijn, hebben wij ons assortiment afgestemd op de Nederlandse

Nadere informatie

Klantgerichte levering van energie

Klantgerichte levering van energie the energy co. Deta Batterijen heet voortaan Celectric. Bewaar het goede en verander dat wat beter kan. We werken met meer en met nieuwe leveranciers. Een breder assortiment en continue kwaliteitsoptimalisatie

Nadere informatie

CE-ESTER KEURINGSBEDRIJF YOUR CHOICE FOR SAFETY

CE-ESTER KEURINGSBEDRIJF YOUR CHOICE FOR SAFETY CE-ESTER KEURINGSBEDRIJF YOUR CHOICE FOR SAFETY CE-ESTER YOUR CHOICE FOR SAFETY. CE-ESTER is een keurmerk van kwaliteit. Wij zorgen voor veilige en goedwerkende machines in een veilige werk omgeving. CE-ESTER

Nadere informatie

24/7 Support & advies

24/7 Support & advies Danfoss Drives Service Verhoog uw productie rendement en vermijd stilstand van uw installatie Het Danfoss Drives Team staat ter beschikking voor het oplossen van al uw automatiseringsprojecten 24/7 Support

Nadere informatie

1.1.1c. Smeren en zo nodig afstellen van mechanische onderdelen van in het contract omschreven apparatuur.

1.1.1c. Smeren en zo nodig afstellen van mechanische onderdelen van in het contract omschreven apparatuur. 1.1. Contract A preventief service abonnement 1.1.1. Algemene bepalingen 1.1.1a. Een preventief service abonnement wordt ten minste aangegaan voor de duur van één jaar. Gedurende de periode wordt 1 maal

Nadere informatie

ASBEST TOTAAL HERSTEL

ASBEST TOTAAL HERSTEL Inventarisatie Verwijdering Herstel INVENTARISATIE VERWIJDERING HERSTEL Eén aanspreekpunt voor alle werkzaamheden: totale ontzorging INVENTARISATIE VERWIJDERING HERSTEL Asbest: Veilig aan de slag! Asbest

Nadere informatie

Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder

Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder van wijk en boerma pompen BV Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder Van Wijk & Boerma Pompen BV passie voor pompen Om u optimaal van dienst te zijn, hebben wij ons assortiment afgestemd op de Nederlandse

Nadere informatie

Tradinco Academy Cursus Programma

Tradinco Academy Cursus Programma Tradinco Academy Cursus Programma Calibration made simple 01/2014 page : 1 Index Inleiding The art of Calibration Kalibratie Management Kalibratie Instrumentatie Het gebruik van Instrumenten AutoCal Kalibratie

Nadere informatie

de dynamiek van water onderhoudsdiensten voor service- en installatiebedrijven

de dynamiek van water onderhoudsdiensten voor service- en installatiebedrijven de dynamiek van water onderhoudsdiensten voor service- en installatiebedrijven 2 uitgebreide service Als professional in onderhoud vragen uw klanten flexibiliteit, kwaliteit en duidelijkheid van u. Op

Nadere informatie

NL Handleiding opbouw en gebruik Dakrandbeveiliging EN 13374. 760260 www.altrex.com. Relax. Het is een Altrex.

NL Handleiding opbouw en gebruik Dakrandbeveiliging EN 13374. 760260 www.altrex.com. Relax. Het is een Altrex. NL Handleiding opbouw en gebruik Dakrandbeveiliging EN 13374 760260 www.altrex.com Relax. Het is een Altrex. NL Handleiding opbouw en gebruik art. nr. 760260 versie 01/09 Copyright Altrex B.V. 09 Alle

Nadere informatie

MODEL. LEDIGINGS-/REINIGINGS-CONTRACT Geldig voor de periode van 01/01/2011 tot 31/12/2011

MODEL. LEDIGINGS-/REINIGINGS-CONTRACT Geldig voor de periode van 01/01/2011 tot 31/12/2011 MODEL LEDIGINGS-/REINIGINGS-CONTRACT Geldig voor de periode van 01/01/2011 tot 31/12/2011 t.b.v. Voor de leden van CST- GROEP VZW Kortrijksesteenweg 198 8530 HARELBEKE LC (Contractnummer) LEDIGINGS-/REINIGINGS-CONTRACT

Nadere informatie

Onderhoud en renovatie. Onderhoud en renovatie

Onderhoud en renovatie. Onderhoud en renovatie Onderhoud en renovatie Onderhoud en renovatie Colt: een servicegerichte organisatie Kwaliteit en service zijn de factoren waarmee Colt zich onderscheidt op de markt. In haar benadering staat de klant centraal.

Nadere informatie

Service en onderhoud voor uw veiligheid van de marktleider SERVICE

Service en onderhoud voor uw veiligheid van de marktleider SERVICE 4 5 6 7 8 9 Service en onderhoud voor uw veiligheid van de marktleider 10 11 12 SERVICE volgende keuringsdatum: 2 13 16 17 De veiligheid van uw medewerkers komt op de eerste plaats de servicetechnici van

Nadere informatie

the energy co. Kattegat 20 NL-9723 JP Groningen T + 31 (0)50-3185140 F + 31 (0)50-3112967

the energy co. Kattegat 20 NL-9723 JP Groningen T + 31 (0)50-3185140 F + 31 (0)50-3112967 Vestigingen Nederland Nobelstraat 34, NL-3846 CG Harderwijk Postbus 226, 3840 AE Harderwijk T + 31 (0)341-467700 F + 31 (0)341-467710 E info @ celectric.nl Kattegat 20 NL-9723 JP Groningen T + 31 (0)50-3185140

Nadere informatie

Retail Service. Serviceoplossingen Gegarandeerde uptime, betere prestaties

Retail Service. Serviceoplossingen Gegarandeerde uptime, betere prestaties Retail Service Serviceoplossingen Gegarandeerde uptime, betere prestaties Service METTLER TOLEDO Service Wanneer u ons het hardste nodig heeft METTLER TOLEDO Service begrijpt wat de specifieke eisen van

Nadere informatie

Nederlands Meetinstituut. Goedgekeurd. Door NMi Keuringen & Kalibraties. NMi Certin B.V.

Nederlands Meetinstituut. Goedgekeurd. Door NMi Keuringen & Kalibraties. NMi Certin B.V. Nederlands Meetinstituut Goedgekeurd Door NMi Keuringen & Kalibraties NMi Certin B.V. Goedgekeurd door NMi Keuringen & Kalibraties NMi Certin B.V. heeft wereldwijde bekendheid als een betrouwbaar en deskundig

Nadere informatie

Hoe ver uook reist. Wij zullen er altijd voor uzijn. Schindler Excellence Individual Het Servicecontract voor klanten met individuele behoeften

Hoe ver uook reist. Wij zullen er altijd voor uzijn. Schindler Excellence Individual Het Servicecontract voor klanten met individuele behoeften Hoe ver uook reist. Wij zullen er altijd voor uzijn. Schindler Excellence Individual Het Servicecontract voor klanten met individuele behoeften Voor meer informatie betreffende de ligging van de dichtstbijzijnde

Nadere informatie

Warm de winter door met de Breman Installatiegroep!

Warm de winter door met de Breman Installatiegroep! Warm de winter door met de Breman Installatiegroep! Kies voor één van onze service- en onderhoudsabonnementen www.warmteadvies.nl Breman. Samen bijzonder Service- en onderhoudsabonnementen cv-/combiketel

Nadere informatie

HET LICHT OP WEBHOSTING EN WEBSITE- SUPPORT

HET LICHT OP WEBHOSTING EN WEBSITE- SUPPORT HET LICHT OP WEBHOSTING EN WEBSITE- SUPPORT Webhosting Kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid staan voor ons op de eerste plaats. Daarom bieden we voor onze klanten de meest kwalitatieve en betrouwbare

Nadere informatie

RAY. Aanvraag Onderhoudscontract CV-ketel. onderhoudsbedrijf

RAY. Aanvraag Onderhoudscontract CV-ketel. onderhoudsbedrijf Korenmolen 43 2406 KB Alphen aan den Rijn Telefoon : 0172-478607 Mobiel : 0646-388097 Email : info@ray.nl Website : www.ray.nl Bank : ABN-AMRO 40.57.61.295 K.v.K. : RIJNLAND 28103071 B.T.W. : NL 1833.29.478.B01

Nadere informatie

Hoe zorgt u voor maximale uptime met minimale inspanning?

Hoe zorgt u voor maximale uptime met minimale inspanning? Hoe zorgt u voor maximale uptime met minimale inspanning? Qi ict Delftechpark 35-37 2628 XJ Delft T: +31 15 888 04 44 F: +31 15 888 04 45 E: info@qi.nl I: www.qi.nl De service-overeenkomsten van Qi ict

Nadere informatie

Hoe ver uook reist. Wij zullen er altijd voor uzijn.

Hoe ver uook reist. Wij zullen er altijd voor uzijn. Hoe ver uook reist. Wij zullen er altijd voor uzijn. Schindler Excellence -Woningen Het servicecontract voor de professionele appartementenbeheerder en beheerder van woongebouwen Voor meer informatie betreffende

Nadere informatie

Ondersteuner ICT. Context. Doel

Ondersteuner ICT. Context. Doel Ondersteuner ICT Doel Registreren en (laten) oplossen van vragen en storingen van ICT-gebruikers binnen de richtlijnen van de afdeling, teneinde bij te dragen aan efficiënt en effectief functionerende

Nadere informatie

Entree / Kennisnet Federatie Service Level Agreement

Entree / Kennisnet Federatie Service Level Agreement Entree / Kennisnet Federatie Service Level Agreement Naam Entree SLA Versie 2.2 Datum 12 maart 2012 Referentie kennisnet.nl PAGINA 2/6 Service Level Agreement (SLA) Deze SLA maakt onderdeel uit van de

Nadere informatie

Service- en Supportvoorwaarden (Servicecontract software)

Service- en Supportvoorwaarden (Servicecontract software) Service- en Supportvoorwaarden (Servicecontract software) Inleiding: In deze voorwaarden is opgenomen wat klanten mogen verwachten van de service- en supportdienstverlening van TSD. Deze voorwaarden zijn,

Nadere informatie

Continu heffen & hijsen

Continu heffen & hijsen Continu heffen & hijsen Hef en Hijs Nederland B.V. maakt onderdeel uit van Abird Hoisting & Lifting Abird is georganiseerd naar specialisme Zo behouden we de kennis, daadkracht en flexibiliteit om u optimaal

Nadere informatie

BPZ SUPPORTPAKKET. Want goed onderhoud aan de draaiende delen is de sleutel tot functionaliteit van uw vastgoedproject op de lange termijn.

BPZ SUPPORTPAKKET. Want goed onderhoud aan de draaiende delen is de sleutel tot functionaliteit van uw vastgoedproject op de lange termijn. BPZ SUPPORTPAKKET Want goed onderhoud aan de draaiende delen is de sleutel tot functionaliteit van uw vastgoedproject op de lange termijn. Wij denken deur. Professionele partner 1 Vooruitstrevend en toonaangevend

Nadere informatie

PRODUCTINFORMATIEBLAD CABINET ONTHARDERS

PRODUCTINFORMATIEBLAD CABINET ONTHARDERS PRODUCTINFORMATIEBLAD CABINET ONTHARDERS Mini KC8 KC14 BESCHRIJVING In elk leidingwater zitten zouten. Van al deze zouten kunnen alleen de calcium- en magnesiumzouten neerslaan en kalk vormen. Het gehalte

Nadere informatie

WWW.HUURHEFTRUCKS.NL

WWW.HUURHEFTRUCKS.NL "Handleiding voor schouderklopjes van uw accountant" Liftlease is één van Nederlands grootste verhuurders van intern transport materiaal. Daarnaast is Liftlease merkonafhankelijk dus een uitstekende bron

Nadere informatie

DOCK EQUIPMENT & INDUSTRIAL DOORS. Service.

DOCK EQUIPMENT & INDUSTRIAL DOORS. Service. DOCK EQUIPMENT & INDUSTRIAL DOORS Service www.loading-systems.com Service als stelregel Loading Systems is Europees marktleidende partij en pionier op het gebied van laden en lossen. Het inrichten van

Nadere informatie

solutions mobility Technische installaties

solutions mobility Technische installaties solutions mobility Technische installaties Personen- en goederenvervoer Liften Roltrappen Goederenheffer Transportbanden Toegangsbeheer Automatische deuren Speedgates Roldeuren/hekken Slagbomen Gevelonderhoud

Nadere informatie

PMT PARTNERS MEDISCHE TECHNIEK

PMT PARTNERS MEDISCHE TECHNIEK Doelstelling en budget Klant Technisch management Effectiviteit en zekerheid Serviceovereenkomst Onderhoudsplanning Contractbeheer Uitvoering Efficiëncy Kwaliteit service PMT Partners Medische Techniek

Nadere informatie

Kerntaak 1: Plant wegtransporten

Kerntaak 1: Plant wegtransporten Kerntaak 1: Plant wegtransporten Werkproces 1.1: Beoordeelt transportopdrachten en aanvragen De planner wegtransport ontvangt een transportopdracht/transportaanvraag en beoordeelt of deze kan worden uitgevoerd

Nadere informatie

Professional Services. Site Survey Services

Professional Services. Site Survey Services Professional Services Site Survey Services Site Survey Services Alcadis is gespecialiseerd in het ontwerpen van Wi-Fi infrastructuren. Samen met onze partners hebben wij voor de meest complexe locaties

Nadere informatie

Opleidingen & Trainingen Verplichte nascholing Code 95

Opleidingen & Trainingen Verplichte nascholing Code 95 Opleidingen & Trainingen Verplichte nascholing Code 95 Inhoudsopgave - Wie zijn wij 2 - Kwaliteit 4 - Aanbod verplichte nascholing 5-10 - Membership 11 2 Wie zijn wij? Stay-Skilled is een samenwerkingsverband

Nadere informatie

I.H.B.M. Advies- en Tekenbureau

I.H.B.M. Advies- en Tekenbureau I.H.B.M. Advies- en Tekenbureau JOUW RECHTERHAND IN INNOVATIE I.H.B.M. Advies- en Tekenbureau B.V. I.H.B.M. Advies en Tekenbureau B.V. is een onafhankelijk, betrouwbaar en flexibel teken en engineeringsbureau.

Nadere informatie

Weet u wie uw arbeidsmiddelen mag keuren?

Weet u wie uw arbeidsmiddelen mag keuren? Keuring en Inspectie Weet u wie uw arbeidsmiddelen mag keuren? TÜV TÜV NORD GROUP Weet u wie uw arbeidsmiddelen mag keuren? Vanuit het Arbobesluit wordt de werkgever verplicht bepaalde arbeidsmiddelen

Nadere informatie

1 Inleiding 1.1 Deze handleiding 3 1.1.1 Doel van deze handleiding 3 1.1.2 Wat vindt u in deze handleiding? 3 1.2 De Bea 3

1 Inleiding 1.1 Deze handleiding 3 1.1.1 Doel van deze handleiding 3 1.1.2 Wat vindt u in deze handleiding? 3 1.2 De Bea 3 Inhoud 1 Inleiding 1.1 Deze handleiding 3 1.1.1 Doel van deze handleiding 3 1.1.2 Wat vindt u in deze handleiding? 3 1.2 De Bea 3 2 Gebruik van de Bea 2.1 Vóór ingebruikname 5 2.2 Aanwijzingen voor gebruik

Nadere informatie

SLA Hosting camerabeelden

SLA Hosting camerabeelden SLA Hosting camerabeelden DAXIS WEB B.V. Maagdenburgstraat 22 7421 ZC Deventer 1 DEFINITIES 3 2 BESCHIKBAARHEID DIENSTEN 5 2.1 BESCHIKBAARHEID DATACENTER 5 2.2 ALGEMENE BESCHIKBAARHEID VAN HET NETWERK

Nadere informatie

Smeva Service: 088 012 40 40 service@smeva.nl

Smeva Service: 088 012 40 40 service@smeva.nl Vers door de hele keten Smeva is onderdeel van de internationaal toonaangevende Smeva Groep. Een groep bedrijven die samen koeltechnische oplossingen door de hele versketen bieden. De hoofdvestiging van

Nadere informatie

4 tot 12 ton (evenaar incl. 2 klembekken)

4 tot 12 ton (evenaar incl. 2 klembekken) De bouwklem wordt gebruikt om kanaalplaatvloeren te hijsen op de bouwplaats. De Leenstra klem is de meest veilige klem verkrijgbaar in de markt en gaat gegarandeerd jarenlang mee. Deze klem heeft een uniek

Nadere informatie

Functieprofiel: Ondersteuner ICT Functiecode: 0405

Functieprofiel: Ondersteuner ICT Functiecode: 0405 Functieprofiel: Ondersteuner ICT Functiecode: 0405 Doel Registreren en (laten) oplossen van vragen en storingen van ICT-gebruikers binnen de richtlijnen van de afdeling, teneinde bij te dragen aan efficiënt

Nadere informatie

Service. 6/2013 page : 1

Service. 6/2013 page : 1 6/2013 page : 1 Tradinco Service Index Wat doen wij? RvA geaccrediteerd Kalibratie Laboratorium AutoCal kalibratie software Herleidbaarheid Toegevoegde waarde! Kosten reductie! 6/2013 page : 2 Wat doen

Nadere informatie

Kerntaak 1: Onderhoud en modificaties uitvoeren

Kerntaak 1: Onderhoud en modificaties uitvoeren Kerntaak 1: Onderhoud en modificaties uitvoeren Werkproces 1.1: Bereidt de onderhoud- of modificatiewerkzaamheden voor De allround monteur krijgt zijn opdracht van zijn leidinggevende en verzamelt op basis

Nadere informatie

Produktinformatie Volgnummersysteem Q-basic plus. Indicatieprijs: vanaf Euro 3.500,00 excl. BTW en installatie

Produktinformatie Volgnummersysteem Q-basic plus. Indicatieprijs: vanaf Euro 3.500,00 excl. BTW en installatie Produktinformatie Volgnummersysteem Q-basic plus Indicatieprijs: vanaf Euro 3.500,00 excl. BTW en installatie Alle software en hardware die u bij ons aanschaft is een éénmalige uitgave. Zie Displays werkt

Nadere informatie