Weer een stap verder melden op object

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Weer een stap verder melden op object"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief BeheerVisie Nieuwsbrief BeheerVisie 2016, Editie 1 Nieuws Melden op object Nieuwe versie MijnGemeente App Ontwikkelingen MijnGemeente App DigiD en responsive webformulieren voor de MeldingenKaart HTML mails Actueel Weer een stap verder melden op object De vraag vanuit de markt naar innovatieve technologieën op het gebied van meldingen openbare ruimte is bij BeheerVisie goed voelbaar. Termen als Open Data, geografisch informatie ontsluiten en locatiegericht werken passeren bij ons regelmatig de revue. De term Geo is dan ook een hot item in gemeenteland, waar wij met een aantal MeldDesk modules reeds op in hebben gespeeld. Denk dan aan o.a. onze (vernieuwde) Meldingenkaart voor op de gemeentelijke website, waarbij de burger de status van zijn melding 24/7 en geografisch op een kaart kan raadplegen. En zelfs bij het registreren van zijn nieuwe melding de exacte locatie van de melding kan prikken op de kaart. De behandelaar kan dan met behulp van de buitendienst App (MeldDesk App) eenvoudig naar de ingegeven locatie via de kaart navigeren en uiteindelijk de melding digitaal gereed melden. Wederom gaan wij binnenkort een stap verder, niet alleen melden op locatie maar ook op een object. Want waarom melden op een locatie van de betreffende lichtmast, afvalbak of boom als er ook gemeld kan worden op het object zelf? Mede door de samenwerking met gemeente Vlissingen wordt het mogelijk om MeldDesk te verbinden aan het beheersysteem van de gemeente.

2 Het verbinden van MeldDesk aan een beheersysteem heeft de volgende voordelen en kenmerken: Niet meer melden op een plek maar op een object uit het beheersysteem; Automatisch filteren van de objecten o.b.v. gekozen melding categorie (bijv. verlichting) en locatie (bijv. straat) welke vervolgens in onze kaart gerelateerde modules zoals de MeldingenKaart en de MijnGemeente App worden weergegeven; Ieder objecttype krijgt via de beheertool een eigen icoon; Meldinglocatie is zeer nauwkeurig te vinden op straat voor de afhandelaar, maar ook te volgen voor de burger op de website; Afhandelaar weet exact waar het over gaat en wat hij nodig heeft, want de eigenschappen van het object komen mee naar de MeldDesk App; Burgers kunnen via de website zowel op locatie als op het object melden; MeldDesk stuurt optioneel de melding inclusief object informatie naar het beheersysteem voor registratie aldaar. Het maken van specifieke geografische rapportages o.b.v. meldingen wordt dan mogelijk in het beheersysteem. ^Overzicht lichtmast objecten op de kaart Deze functionaliteit wordt mogelijk gemaakt door de in MeldDesk geïntegreerde module IBS Light. Voor meer informatie over deze nieuwe functionaliteit en de mogelijkheden voor uw gemeente, kunt u contact opnemen met uw accountmanager.

3 Nieuwe versie MijnGemeente App Binnenkort is voor burgers de nieuwe versie van de MijnGemeente App (2.4) beschikbaar in de App Store & Google Play Store. Naast een aantal bugfixes die zijn doorgevoerd, zijn er ook belangrijke nieuwe functionaliteiten toegevoegd: 1. Keuze tussen zoeken op gemeente- of plaatsnaam In de zoektocht naar de gemeente of plaats waar de burger een melding wil doen, willen sommige gemeenten de burger hun gemeentenaam laten kiezen en andere gemeenten juist hun plaatsnaam. Dit leverde veel problemen en onduidelijkheden bij de gebruikers van de App. Daarom hebben wij een oplossing gezocht die de belangen van alle gemeenten behartigt én die duidelijkheid geeft aan de gebruikers van de App. Het resultaat is als volgt: De eerste keer dat de gebruiker de nieuwe versie van de app opent, kan hij zelf kiezen of hij de meldinglocatie op basis van een lijst met gemeentenamen of plaats-namen wil selecteren. De volgende keer dat hij de App zal openen zal de eerder gekozen gemeente/plaats automatisch worden geladen. Vanuit hier kan men weer navigeren naar een andere gemeente door op de link Meld in andere gemeente te klikken. 2. Prikken op de kaart In de nieuwe versie van de MijnGemeente App zal het voor de gebruiker mogelijk worden om de locatie van de melding exacter en interactiever aan te geven door middel van een prik op de kaart functie. 3. Subhints Ook is het mogelijk om in de nieuwe versie de in MeldDesk ingestelde subcategorie hints te tonen. Dit biedt gemeenten onder andere de mogelijkheid om extra tekst en uitleg te geven bij specifieke subcategorieën.

4 Ontwikkelingen MijnGemeente App Naast dat we hard werken aan het verbeteren van de huidige MijnGemeente App, zijn we ook druk bezig met ontwikkelingen voor een geheel vernieuwde MijnGemeente App. Met deze nieuwe versie zal de MijnGemeente App voor veel meer zaken kunnen worden gebruikt dan alleen het doen van een melding openbare ruimte. De bedoeling is dat de MijnGemeente App een gebruiksvriendelijk en mobiel portaal wordt naar de belangrijkste informatie welke normaal gesproken alleen via de (vaak erg uitgebreide) website van de gemeente te vinden is. Verschillende functies Het idee is dat deelnemende gemeenten via een website verschillende functies kunnen toevoegen aan de app. Elke functie verschijnt als een tegeltje in de app waarin de gemeente diverse informatie kan tonen. Hierbij kan men kiezen voor vijf verschillende componenten: 1. HTML tekst editor Gemeenten kunnen via een HTML tekst editor diverse teksten opmaken en voorzien van een afbeelding ter begeleiding. Hierdoor kunnen zij gemakkelijk algemene informatie aan de burger tonen. 2. Kalender Door het aanmaken van kalender items kunnen gemeenten een kalender aan de burgers tonen met bijvoorbeeld de datums waarop het afval wordt opgehaald, of een agenda voor alle feesten en evenementen binnen de gemeente. 3. Kaart Ook via een kaart kan informatie worden verschaft aan de burger. Hierdoor is het gemakkelijk om de burger te informeren over zaken zoals bekendmakingen of gepland onderhoud aan de wegen. 4. Nieuws Via een RSS feed kunnen gemeenten hun burgers via de app op de hoogte houden van al het regionale nieuws waar de burger van op de hoogte moet zijn. 5. Formulier Met behulp van een formulier stelt de gemeente de burger in staat met hen te communiceren. Zo kunnen burgers suggesties doen en afspraken inplannen via een eigen ontwikkeld formulier. Het mooiste is uiteraard dat alle bovenstaande functies volledig door de gemeente zelf worden gecontroleerd en beheerd. Dit geeft de gemeente veel vrijheid en flexibiliteit in het vormgeven van de app. Zo bepaalt iedere gemeente dus gemakkelijk en gebruikersvriendelijk wat burgers te zien krijgen in de MijnGemeente App wanneer hun gemeente gekozen wordt. Momenteel staan de bovenstaande plannen op de agenda en zijn we begonnen met het ontwikkeltraject, maar we willen iedereen alvast op de hoogte stellen van het idee. Wij zullen u in de nabije toekomst verder op de hoogte houden van de ontwikkelingen van deze app.

5 DigiD toepassing en responsive webformulieren voor de MeldingenKaart In de Europese Unie wordt hard gewerkt aan een nieuwe (web)richtlijn voor toegankelijkheid van overheidswebsites. Dat betekent dat de term webrichtlijnen op termijn komt te vervallen en dat we het gaan hebben over digitale toegankelijkheid. Wij helpen onze klanten dan ook graag bij het voldoen aan deze wettelijke digitale toegankelijkheid. Vandaar dat wij twee nieuwe additionele onderdelen aan onze module MeldingenKaart hebben toegevoegd: 1. De mogelijkheid om een burger via het webformulier met DigiD een melding te laten registreren. 2. Het leveren van responsive webformulieren voor smartphones en tablets. DigiD We zijn nu zover om via onze webformulieren de burger de keuze te geven voor het registreren van een melding via DigiD of zonder DigiD. Het specifieke voordeel voor het toevoegen van de DigiD functionaliteit is dat na een goede verificatie van de melder, de juiste persoonsgegevens automatisch worden opgehaald (vanuit de Data Distributie Systeem of Gegevensmakelaar) en vervolgens in het melding registratiewebformulier worden geprefilled. Dit komt de uniformiteit van de relatietabel in MeldDesk zeer ten goede, zeker als MeldDesk gekoppeld is met het zaaksysteem. Onze oplossing voorziet daarbij in een beveiligde en gecertificeerde DigiD infrastructuur zoals deze wettelijk is vereist. Bij afname kan het certificaat worden overhandigd. Responsive webformulieren Wij zien steeds vaker dat gemeentelijke websites geschikt worden gemaakt voor tablets en smartphones (responsive design). Dit betekent dat de webformulieren op deze websites zich automatisch schalen aan het betreffende apparaat waarop de website wordt bekeken. Handig voor het gebruik van deze webformulieren op smartphones en tablets. Het is nu ook mogelijk om de MeldingenKaart te voorzien van deze responsive design functionaliteit. Hierdoor biedt de gemeente de maximale flexibiliteit aan de burger. Bij interesse kunt u contact opnemen met uw accountmanager.

6 HTML mail In de meest recente MeldDesk versie (19) is de mogelijkheid toegevoegd om (template) s op te maken met HTML. Dit betekent dat u onder andere een logo en opmaak kunt toevoegen aan de uitgaande berichten naar burgers. Burgers zien hierdoor beter dat de mailtjes afkomstig zijn van de betreffende gemeente en biedt daarmee een meer professionele uitstraling. De burger verleiden naar het digitale kanaal Door een URL toe te voegen aan een bevestiging kan de gemeente de burgers verleiding om vaker digitaal te melden en zichzelf te informeren (selfservice). Burgers die niet via de website melden, maar bijvoorbeeld via de balie of telefoon, worden via de URL in de bevestiging geattendeerd op de mogelijkheid om via de website digitaal te melden. De efficiëntie verhogen Door URL s toe te voegen aan s i.c.m. onze module MeldingenKaart, wordt het voor de burger zelfs mogelijk om via zijn ontvangen bevestigingsmail 24/7 de status van zijn melding te controleren. De burger wordt via de URL in zijn bevestigingsmail namelijk meteen doorgestuurd naar de MeldingenKaart, waarbij zijn eigen geregistreerde melding direct wordt uitgeklapt. Deze twee URL toevoegingen zorgen er direct voor dat burgers vaker digitaal zullen melden, maar dat ook de efficiëntie bij de gemeente toeneemt. Aangezien dit een enorm waardevolle toevoeging is die de gemeente beter op weg helpt naar een nog efficiënter meldingenproces, installeren we deze functionaliteiten graag voor u via een teamviewer sessie. U dient voor de functionaliteiten wel gebruik te maken van de laatste versie van MeldDesk (versie 19) en de optionele module MeldingenKaart in huis te hebben.

7 Actueel Naast alle besproken onderwerpen zijn er nog een aantal nieuwtjes die we niet ongenoemd willen laten: Wij verwelkomen Gemeente Huizen als onze nieuwste MeldDesk gebruiker De Gratis Consultancy Dag Actie komt er weer aan. Informatie volgt De volgende Rond de Tafel Sessie vindt plaats op donderdag 29 september. Informatie volgt. BeheerVisie staat 7 en 8 juni as. op het VNG Jaarcongres te Hangar 32 op Schiphol-Oost Wij werken momenteel aan een koppeling met een leverancier voor het verwerken van social media meldingen. Hierover later meer. Wij zijn per 1 april 2016 verhuisd van Haringvliet 90 naar nummer 76 te Rotterdam Voor informatie, vragen en opmerkingen: info@beheervisie.nl BeheerVisie B.V. Haringvliet TG Rotterdam Nieuwsbrief BeheerVisie 2016 Editie 1 beheervisie.nl

Meldingenkaart. Nieuws

Meldingenkaart. Nieuws Nieuwsbrief BeheerVisie Nieuwsbrief BeheerVisie 2015, Editie 1 Nieuws Nieuwe MeldDesk module: Meldingenkaart MeldDesk App (nieuwe versie) BeheerVisie helpt met applicatiebeheer MeldDesk Nieuwe MeldDesk

Nadere informatie

MELDDESK. Het systeem voor het registreren, afhandelen en rapporteren. van meldingen in de gemeente!

MELDDESK. Het systeem voor het registreren, afhandelen en rapporteren. van meldingen in de gemeente! MELDDESK Het systeem voor het registreren, afhandelen en rapporteren van meldingen in de gemeente! MELDDESK WANT UW BURGER IS TOCH GEEN BIJZAAK! MeldDesk is een toonaangevend informatiesysteem voor gemeenten

Nadere informatie

MeldDesk. Eén systeem voor het registreren, monitoren en afhandelen van meldingen in de openbare ruimte

MeldDesk. Eén systeem voor het registreren, monitoren en afhandelen van meldingen in de openbare ruimte MeldDesk Eén systeem voor het registreren, monitoren en afhandelen van meldingen in de openbare ruimte Meldingen snel in de juiste banen leiden Een omgevallen boom, volle prullenbakken, fietswrakken of

Nadere informatie

Inleiding. Schema Achterhoekagenda

Inleiding. Schema Achterhoekagenda Inleiding In deze instructie wordt uitleg gegeven over de functionaliteit van de Achterhoekagenda. De informatie is tevens terug te vinden op de website. Schema Achterhoekagenda. De werking van de Achterhoekagenda

Nadere informatie

BeheerVisie ondersteunt StUF-ZKN 3.10

BeheerVisie ondersteunt StUF-ZKN 3.10 Nieuwsbrief BeheerVisie Nieuwsbrief BeheerVisie 2015, Editie 2 Nieuws BeheerVisie ondersteunt StUF-ZKN 3.10 BeheerVisie geeft advies MeldDesk App Message Router MeldDesk Gebruikers Forum Nieuwe MeldDesk

Nadere informatie

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3.

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3. Versie 1.0 05.03.2015 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 08 5. Openen van de activiteit Hoe wordt de activiteit geopend? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 6. Inloggen op het

Nadere informatie

Talk2Fans App Handleiding

Talk2Fans App Handleiding 2016 Talk2Fans App Inhoud 1. Inleiding... 2 2. Downloaden Talk2Fans app... 2 2.1 Android... 2 2.2 IOS... 3 3. Nieuwe registratie... 5 4. Eerste keer aanmelden... 6 5. Hoofdfuncties binnen de app... 8 5.1

Nadere informatie

Rapportage SCHOOLWAPPS

Rapportage SCHOOLWAPPS SCHOOLWAPPS Rapportage In deze rapportage informeren we u over het aangepaste gebruikersbeheer van SchoolWapps. U vindt in deze rapportage een overzicht met alle aangebrachte verbeteringen in het beheer

Nadere informatie

Handleiding HBO GO V.2

Handleiding HBO GO V.2 Handleiding HBO GO V.2 Inhoudsopgave: Inhoudsopgave 2 Ophalen HBO GO Ipad applicatie in de App Store. 3 Ophalen HBO GO Android Tablet applicatie in de Google Play Store.. 4 HBO GO Registreren en Inloggen..

Nadere informatie

Starthandleiding voor administrator

Starthandleiding voor administrator Deze starthandleiding is bedoeld voor administrators van sportclubs die Team-in-Touch willen gaan gebruiken. Met deze handleiding kunt u een eerste begin maken met het beheren van uw teams, de clubinformatie

Nadere informatie

Quick Start Manual. De snelste route naar de top met FMP360 online!

Quick Start Manual. De snelste route naar de top met FMP360 online! Quick Start Manual De snelste route naar de top met FMP360 online! Aan de slag met FMP360 online Gefeliciteerd! U heeft gekozen om aan de slag te gaan met FMP360 Online, het innovatieve platform voor de

Nadere informatie

Handleiding Topdesk Selfserviceportal

Handleiding Topdesk Selfserviceportal Selfserviceportal Inhoudsopgave 1. Inleiding pag. 3 2. Wachtwoord (opnieuw) aanmaken pag. 4 3. Inloggen pag. 6 4. Begin scherm pag. 7 5. Mijn meldingen pag. 8 6. Storing melden, wijzigingsaanvraag en informatie

Nadere informatie

1 Inleiding. 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 Verwerken... zaken 5 Afhandelen... van zaken. 7 Uitgebreidere... zaak opties

1 Inleiding. 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 Verwerken... zaken 5 Afhandelen... van zaken. 7 Uitgebreidere... zaak opties 2 Supportdesk Pro Introductie Inhoudsopgave I Supportdesk Pro 3 1 Inleiding... 3 2 Werkwijze... 3 II Zaken 4 1 Introductie... 4 2 Zaken beheren... 4 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 4 Verwerken...

Nadere informatie

5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 1. Over LEVIY. 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over vinden van documenten.

5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 1. Over LEVIY. 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over vinden van documenten. Versie 1.0 23.03.2015 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 08 5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over

Nadere informatie

Inspelen op mobiel internet Klanten effectief bereiken Content beheer: centraal en per vestiging + Scherpe tarieven en korte implementatietijd

Inspelen op mobiel internet Klanten effectief bereiken Content beheer: centraal en per vestiging + Scherpe tarieven en korte implementatietijd Winkelformule App + Inspelen op mobiel internet Nederland telt nu ruim 8 miljoen smartphones en dat aantal groeit hard. Ook bij uw klanten. + Klanten effectief bereiken Uw klanten nemen aankoopbeslissingen

Nadere informatie

Bouwstenen. Handleiding. In deze handleiding vindt u informatie over de 12 verschillende bouwstenen waaruit u kunt kiezen, om uw app op te bouwen.

Bouwstenen. Handleiding. In deze handleiding vindt u informatie over de 12 verschillende bouwstenen waaruit u kunt kiezen, om uw app op te bouwen. Bouwstenen Handleiding In deze handleiding vindt u informatie over de 12 verschillende bouwstenen waaruit u kunt kiezen, om uw app op te bouwen. Lijst Tekst Het lijst onderdeel biedt een overzicht van

Nadere informatie

/ handleiding. /versie /05/2019

/ handleiding. /versie /05/2019 / handleiding HANDLEIDING E-LOKET BERICHTEN EN CONTACTEN /versie 1.0 27/05/2019 Inhoudstafel 1 Inleiding 3 2 De Contactenmodule 4 2.1 Mijn organisatiegegevens beheren 4 2.1.1 Organisatiegegevens beheren

Nadere informatie

HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders

HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders www.chainels.com info@chainels.com Molengraaffsingel 12 2629JD Delft 015-3642667 Het platform Chainels De Chainels App 1. Inloggen 1.1 Waar kan ik inloggen?

Nadere informatie

Bridgemate App. Informatie voor spelers. Versie 2.2. Bridge Systems BV

Bridgemate App. Informatie voor spelers. Versie 2.2. Bridge Systems BV Bridgemate App Informatie voor spelers Versie 2.2 Bridge Systems BV Bridgemate app Informatie voor spelers Pagina 2 Inhoud Inleiding... 3 De Bridgemate app downloaden... 3 App opstarten en account aanmaken...

Nadere informatie

Handleiding Topdesk Selfserviceportal

Handleiding Topdesk Selfserviceportal Selfserviceportal Inhoudsopgave 1. Inleiding pag. 3 2. Wachtwoord (opnieuw) aanmaken pag. 4 3. Inloggen pag. 6 4. Begin scherm pag. 7 5. Mijn meldingen pag. 8 6. Storing melden, wijzigingsaanvraag en informatie

Nadere informatie

Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie.

Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie. Welkom bij Yoobi Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie. De Yoobi webversie is beschikbaar via je browser

Nadere informatie

AFO 653 RSS Nieuwsfeeds

AFO 653 RSS Nieuwsfeeds AFO 653 RSS Nieuwsfeeds 653.1 Inleiding 653.1.1 Wat zijn RSS News Feeds en hoe worden ze in Vubis Smart gebruikt? RSS News Feeds RSS (Really Simple Syndication) is een XML-gebaseerd formaat voor het distribueren

Nadere informatie

Bridgemate App. Informatie voor spelers. Bridge Systems BV

Bridgemate App. Informatie voor spelers. Bridge Systems BV Bridgemate App Informatie voor spelers Bridge Systems BV Bridgemate app Informatie voor spelers Pagina 2 Inhoud Inleiding... 3 De Bridgemate app downloaden... 3 App opstarten en account aanmaken... 4 Inloggen

Nadere informatie

v.1.11 Verenigingenweb Plus Handleiding Website in gebruik nemen

v.1.11 Verenigingenweb Plus Handleiding Website in gebruik nemen v.1.11 Verenigingenweb Plus Handleiding Website in gebruik nemen Inhoud Algemene informatie...3 Voor wie is deze handleiding?...3 Voordat u begint...3 Pagina beheer...4 Pagina aanmaken...4 Pagina wijzigen...4

Nadere informatie

RI&E Schoonmaak - APP Gebruikershandleiding KMO Solutions

RI&E Schoonmaak - APP Gebruikershandleiding KMO Solutions RI&E Schoonmaak - APP Gebruikershandleiding 2016 KMO Solutions Inhoudsopgave Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Over deze handleiding 4 Hoofdstuk 2 Regis't APP 5 2.1 Voorwaarden voor gebruik... 5 2.1.1... Mogelijkheden

Nadere informatie

Info Tracs Backend. Info Tracs v Handleiding v1.1

Info Tracs Backend. Info Tracs v Handleiding v1.1 Info Tracs Backend Info Tracs v.. - Handleiding v. Inhoud Info Tracs backend... Login... Backend... Overzicht... Albums... 5 Het Albums overzicht scherm... 5 Het Album toevoegen scherm... 6 Het Wijzig

Nadere informatie

Handleiding MijnGemeente-app

Handleiding MijnGemeente-app Handleiding MijnGemeente-app Omschrijving Handleiding MijnGemeente-app Auteur SIMgroep Datum 01-05-2013 Versienummer 0.2 Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE... 2 1. INLEIDING... 3 1.1. MIJNGEMEENTE APP... 3 1.2.

Nadere informatie

Handleiding. Opslag Online. voor Android. Versie februari 2014

Handleiding. Opslag Online. voor Android. Versie februari 2014 Handleiding Opslag Online voor Android Versie februari 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Opslag Online downloaden via QR-code 4 2.2 Opslag Online downloaden via

Nadere informatie

Handleiding GBS-portal

Handleiding GBS-portal Handleiding GBS-portal Versie 1.0 18 januari 2019 Inhoud 1. De eerste keer inloggen... 3 Stap 1: Voorkeursoptie kiezen... 3 Stap 2: Gegevens invullen... 3 Telefoonnummer... 3 Koppelen van de app... 3 2.

Nadere informatie

mdesk Eén systeem voor het registreren, monitoren en afhandelen van meldingen in het openbaar domein

mdesk Eén systeem voor het registreren, monitoren en afhandelen van meldingen in het openbaar domein mdesk Eén systeem voor het registreren, monitoren en afhandelen van meldingen in het openbaar domein Meldingen snel in de juiste banen leiden Een omgevallen boom, volle vuilnisbakken, fietswrakken of losse

Nadere informatie

Tilburg Studentenstad

Tilburg Studentenstad Tilburg Studentenstad Je doet een bestuursjaar of bent lid van een commissie bij een Tilburgse studentenorganisatie. Dan wil je iets betekenen voor je vereniging. Misschien wil je jouw vereniging nog meer

Nadere informatie

+ Inspelen op mobiel internet. + Klanten effectief bereiken. + Content beheer. + Scherpe tarieven en korte implementatietijd

+ Inspelen op mobiel internet. + Klanten effectief bereiken. + Content beheer. + Scherpe tarieven en korte implementatietijd Winkelcentrum App + Inspelen op mobiel internet Nederland telt nu ruim 8 miljoen smartphones en dat aantal groeit hard. Ook bij uw klanten. + Klanten effectief bereiken Uw klanten nemen aankoopbeslissingen

Nadere informatie

Handleiding app Sportlinked

Handleiding app Sportlinked Handleiding app Sportlinked Inhoud App installeren en downloaden... 2 Account aanmaken... 2 Menu... 5 Persoonlijke instellingen... 6 Team(s) als favoriet instellen... 6 Privacy instellingen aanpassen...

Nadere informatie

Snelle installatiegids voor Symbian

Snelle installatiegids voor Symbian Snelle installatiegids voor Symbian Versie 1.0 Inhoudsopgave 1. WELKOM BIJ MOBIDM... 2 2. INSTALLATIE VAN DE AFARIA VOOR SYMBIAN... 3 2.1. SOFTWARE INSTALLEREN... 3 3. BEVEILIGING... 6 4. NIEUWE APPLICATIES...

Nadere informatie

Uw eigen winkel app 890 * *Tarief voor het eerste jaar. Daarna 490 per jaar.

Uw eigen winkel app 890 * *Tarief voor het eerste jaar. Daarna 490 per jaar. Uw eigen winkel app 890 * *Tarief voor het eerste jaar. Daarna 490 per jaar. + Inspelen op mobiel internet Nederland telt nu ruim 8 miljoen smartphones en dat aantal groeit hard. Ook bij uw klanten. +

Nadere informatie

CMS Manual Pebble Media

CMS Manual Pebble Media CMS Manual Pebble Media Inhoudstafel 1 introductie... 3 2 modules... 4 2.1 beheer van pagina s... 4 2.2 beheer van media... 7 2.3 beheer van nieuwsberichten... 8 2.4 beheer van merken... 9 3 instellingen...

Nadere informatie

Introductie voor ouders. Account aanmaken

Introductie voor ouders. Account aanmaken Introductie voor ouders Uw school zal voortaan via SchouderCom met u communiceren en nodigt u uit om hiervoor een account aan te maken. Het gebruik van SchouderCom heeft diverse voordelen: Al uw schoolcommunicatie

Nadere informatie

Hoe werkt Drostenburg met Social Schools een nieuwe manier om met ouders te communiceren

Hoe werkt Drostenburg met Social Schools een nieuwe manier om met ouders te communiceren Hoe werkt Drostenburg met Social Schools een nieuwe manier om met ouders te communiceren Wat gaan we doen : Introductie film social schools (you tube) hoe we ouders hebben geïnformeerd op een algemene

Nadere informatie

Handleiding Elsevier Nextens app

Handleiding Elsevier Nextens app Handleiding Elsevier Nextens app U vindt de app in de itunes App Store of Google Play Store door te zoeken op Elsevier Nextens. Als u de app geïnstalleerd heeft op uw tablet/ipad of smartphone: De app

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Versie 1 april 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen Mijn cliëntportaal 4 Voorbeeld Mijn cliëntportaal 6 Mijn afspraken 7 Mijn dossier

Nadere informatie

V 3.0. Handleiding Glashart Media Android applicatie

V 3.0. Handleiding Glashart Media Android applicatie V 3.0 Handleiding Glashart Media Android applicatie Alle mogelijkheden van de Glashart Media app:* - Een persoonlijk overzicht: het 'dashboard' - Meerdere Set-Top boxen kunnen gekoppeld worden (woonkamer,

Nadere informatie

Handleiding Glashart Media Android applicatie

Handleiding Glashart Media Android applicatie Handleiding Glashart Media Android applicatie Alle mogelijkheden van de Glashart Media app:* - Een persoonlijk overzicht: het 'dashboard' - Meerdere Set-Top boxen kunnen gekoppeld worden (woonkamer, slaapkamer)

Nadere informatie

Handleiding Vodafone Cloud

Handleiding Vodafone Cloud Handleiding Vodafone Cloud Hoe installeer ik Vodafone Cloud op mijn mobiel? 1. Download de app op je toestel via de Appstore. Gebruik de zoekterm Vodafone Cloud. 2. Zodra de app geïnstalleerd is klik je

Nadere informatie

Message Server Handleiding voor Content Editors

Message Server Handleiding voor Content Editors Message Server Handleiding voor Content Editors 1 Message Server 15: Handleiding voor Content Editors INHOUDSOPGAVE Introductie 3 Vijf eenvoudige stappen... 4 1 Inloggen... 5 2 Berichten beheren... 6 3

Nadere informatie

Introductie voor ouders. Account aanmaken

Introductie voor ouders. Account aanmaken Introductie voor ouders Uw school zal voortaan via SchouderCom met u communiceren en nodigt u uit om hiervoor een account aan te maken. Het gebruik van SchouderCom heeft diverse voordelen: Al uw schoolcommunicatie

Nadere informatie

Handleiding Vervoerder

Handleiding Vervoerder Vervoerder Hoogstaande service naar uw klant, tijdsbesparing voor uw planning, gemak voor de chauffeur en kostenbesparend voor uw bedrijf. Web: www.easytrans.nl Mail: info@easytrans.nl Tel: 085-0479 475

Nadere informatie

Handleiding indesteeg.nl

Handleiding indesteeg.nl Handleiding indesteeg.nl Deze korte handleiding beschrijft hoe u artikelen of kalender items toe kan voegen aan de website. 1) Registreren Het is noodzakelijk om allereerst te registreren om een gebruikersaccount

Nadere informatie

Handleiding Website beheersysteem

Handleiding Website beheersysteem Handleiding Website beheersysteem Inhoudsopgave 1. Inleiding...3 2. Inloggen...4 3. De startpagina...5 3.1. Startpagina menu...5 3.2. Bovenbalk...6 4. Menu en Pagina's...7 4.1. Een nieuwe pagina toevoegen...8

Nadere informatie

PRODUCTINFORMATIE Handleiding Burgerschouw app 2017

PRODUCTINFORMATIE Handleiding Burgerschouw app 2017 Handleiding Burgerschouw app 2017 1.1 De Burgerschouw App voor de burger. 1.1.1 De app toevoegen aan uw tablet Ga naar uw App Store, Google Play of Windows Phone Store en zoek op Burgerschouw. U ziet het

Nadere informatie

5.3 Categorieën Beoordelen per onderdeel. 1. Over LEVIY. 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities.

5.3 Categorieën Beoordelen per onderdeel. 1. Over LEVIY. 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. Versie 1.0 19.02.2015 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 08 5.3 Categorieën Beoordelen per onderdeel. 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 5.4 Items beoordelen Hoe gaat u te

Nadere informatie

1. Over LEVIY. 5. Meldingen Wat zijn meldingen? 5.1 Technische melding toevoegen Hoe voeg ik een melding toe?

1. Over LEVIY. 5. Meldingen Wat zijn meldingen? 5.1 Technische melding toevoegen Hoe voeg ik een melding toe? Versie 1 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 06 5. Meldingen Wat zijn meldingen? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 07 5.1 Technische melding toevoegen Hoe voeg ik een melding

Nadere informatie

Instructie RFM modules

Instructie RFM modules Instructie RFM module Introductie RFM staat voor Registratie Flow Module. De RFM module vormt de basis voor een aantal nieuwe modules binnen equse Indicate: - Calamiteiten - Klachten - Kindermishandeling

Nadere informatie

HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders

HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders www.chainels.com info@chainels.com Molengraaffsingel 12 2629JD Delft 015-3642667 Het platform Chainels De Chainels App 1. Inloggen 1.1 Waar kan ik

Nadere informatie

Informatie over het mdwf

Informatie over het mdwf Informatie over het mdwf Uitleg over de Sportlinked Applicatie en het mobiel Digitaal WedstrijdFormulier (mdwf) 31-10- 2015 Paul te Riele / Werkgroep Opleidingen (WGO) Wat is de Sportlinked applicatie?

Nadere informatie

Procedure activeren van de MFA applicatie op een mobiele telefoon

Procedure activeren van de MFA applicatie op een mobiele telefoon Procedure activeren van de MFA applicatie op een mobiele telefoon Benodigdheden: - Mobiele telefoon. o Sta push berichten of meldingen, gebruik van de camera en dergelijke toe. Dit kun je onder instellingen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Versie 1 mei 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen Mijn cliëntportaal 4 Voorbeeld Mijn cliëntportaal 7 Mijn afspraken 8 Mijn dossier

Nadere informatie

4.4 Voeg ruimtes toe Hoe ga jij te werk? 1. Over LEVIY. 4.5 Aanwezigen Zijn er aanwezigen bij de DKS-controle? 2. Algemene definities. 3.

4.4 Voeg ruimtes toe Hoe ga jij te werk? 1. Over LEVIY. 4.5 Aanwezigen Zijn er aanwezigen bij de DKS-controle? 2. Algemene definities. 3. 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 02 08 4.4 Voeg ruimtes toe Hoe ga jij te werk? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 4.5 Aanwezigen Zijn er aanwezigen bij de DKS-controle? 03

Nadere informatie

VRAGEN EN ANTWOORDEN GEBRUIKER GOED BEZIG

VRAGEN EN ANTWOORDEN GEBRUIKER GOED BEZIG PROGRAMMA GOED BEZIG VRAGEN EN ANTWOORDEN GEBRUIKER GOED BEZIG Wat is het programma Goed Bezig? Goed Bezig geeft inzicht in wat er in jouw team speelt en verhoogt het probleemoplossend vermogen. Samen

Nadere informatie

Mobile Service Request : handleiding voor de melder

Mobile Service Request : handleiding voor de melder Mobile Service Request : handleiding voor de melder bewaard op 30-11-2018 1 1. Meldingen in de Mobile Service Request app (MSR) Opgelet: inloggen kan niet tegelijk in web en app. Een van de twee wordt

Nadere informatie

Handleiding Wordpress

Handleiding Wordpress Handleiding Wordpress V 1.0 Door Inhoud Inloggen op de website... 3 Het Dashboard... 4 Berichten... 5 Berichten aanmaken... 5 Berichten bewerken... 6 Pagina's... 7 Pagina's aanmaken... 7 Pagina's bewerken...

Nadere informatie

Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie.

Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie. Welkom bij Yoobi Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie. De Yoobi webversie is beschikbaar via je browser

Nadere informatie

Content Management Systeem Specifieke modules van het Steenstra CMS 2011

Content Management Systeem Specifieke modules van het Steenstra CMS 2011 Content Management Systeem Specifieke modules van het Steenstra CMS 2011 2. Overzicht en specificering van additionele modules Naast de basis implementatie is het Steenstra CMS systeem uit te breiden met

Nadere informatie

Aan de slag! Beheerdershandleiding. Geb

Aan de slag! Beheerdershandleiding. Geb Aan de slag! Beheerdershandleiding Geb Welkom JEFF MEETINGS gebruiker, U wilt aan de slag met JEFF MEETINGS om efficiënter te vergaderen. Bij deze een korte handleiding hoe te beginnen als beheerder van

Nadere informatie

Taxis Pitane Link. (gebruikershandleiding) Censys BV - Eindhoven

Taxis Pitane Link. (gebruikershandleiding) Censys BV - Eindhoven Taxis Pitane Link (gebruikershandleiding) Censys BV - Eindhoven Inhoud Wat is Taxis Pitane Link?... 4 Inloggen in Taxis Pitane Link... 5 Wachtwoord vergeten... 6 Startscherm of hoofdmenu... 7 Helpvensters

Nadere informatie

Gebruikershandleiding GO search 2.0

Gebruikershandleiding GO search 2.0 Gebruikershandleiding GO search 2.0 1 Gebruikershandleiding Product: GO search 2.0 Documentversie: 1.1 Datum: 2 februari 2015 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van GemeenteOplossingen worden

Nadere informatie

Securitas Alarm App Klantmanual

Securitas Alarm App Klantmanual Securitas Alarm App Klantmanual Auteur : Securitas Versie : 1.0 Datum : 03-07-2015 Inhoud Inleiding...2 1. Registratie...3 2. Functionaliteit...6 2.1 Status...7 2.2 Alarm...8 2.3 Schakeltijd... 10 2.4

Nadere informatie

Online Pro App: De voordelen op een rij

Online Pro App: De voordelen op een rij Inge Heuvel - van Schaijck --- Online Van: Maarten Heuvel - Online Verzonden: donderdag 7 maart 201914:19 Aan: Online Groep Onderwerp: Online Pro Update 2019.0.0.38: Nieuwe product

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 2014 web2work Pagina 1 van 16

Inhoudsopgave. 2014 web2work Pagina 1 van 16 Inhoudsopgave Aanmelden bij Office 365... 2 Office 365 voor het eerste gebruiken... 2 Persoonlijke instellingen Office 365... 3 Wijzigen wachtwoord... 4 Instellen voorkeurstaal... 4 Office Professional

Nadere informatie

Handleiding website. Inloggen Start uw internet browser en ga naar http://www.rbaoreven.nl/. Laatst bijgewerkt: 17 mei 2008

Handleiding website. Inloggen Start uw internet browser en ga naar http://www.rbaoreven.nl/. Laatst bijgewerkt: 17 mei 2008 Handleiding website Laatst bijgewerkt: 17 mei 2008 In deze handleiding staat alles wat u nodig heeft om een bericht op de website van de Reddingsbrigade Aoreven Heythuysen te plaatsen. Alles wordt in woord

Nadere informatie

Handleiding Office 365

Handleiding Office 365 Handleiding Office 365 Document: Handleiding Office 365 Datum: 16-7-2018 Versie: 2.0 Auteur: Ingrid de Bont Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Aanmelden bij Office 365... 4 3 Werken met Office 365 Outlook...

Nadere informatie

Inloggen op het Portal

Inloggen op het Portal Inloggen op het Portal Voordat de roosters bekeken kunnen worden op het Zermelo Portal moet eerst worden ingelogd zodat het portal weet wie je bent. Het Zermelo Portal is ontwikkeld voor gebruik op computers

Nadere informatie

Afbeelding 1: GO. vergaderen in de App Store

Afbeelding 1: GO. vergaderen in de App Store Afbeelding 1: GO. vergaderen in de App Store Afbeelding 2: home knop Afbeelding 3: sleep tegel naar boven om de gewenste app volledig te sluiten Afbeelding 4: Kruisjes bij de app iconen om te verwijderen

Nadere informatie

Handleiding One Payroll Portal App

Handleiding One Payroll Portal App Handleiding One Payroll Portal App Inhoudsopgave Voor wie is de App bedoeld? Wat kan ik doen met de App? Hoe installeer ik de App? De App Per onderdeel uitgelicht Veelgestelde vragen Voor wie is de App

Nadere informatie

Installeren van de app

Installeren van de app FAQ NOK APP Wat is er nodig om de app te kunnen gebruiken?... 2 Stap voor stap installeren voor gebruikers Android besturingssysteem... 2 Stap voor stap installeren voor gebruikers ios besturingssysteem...

Nadere informatie

Hireserve recruitmentsoftware. Brochure 2017

Hireserve recruitmentsoftware. Brochure 2017 Hireserve recruitmentsoftware Brochure 2017 Wie we zijn en wat we doen Over Hireserve Hireserve is leverancier van recruitment software. We maken, onderhouden en verkopen een gebruiksvriendelijk en veilig

Nadere informatie

Release datum: 11 juni 2012

Release datum: 11 juni 2012 Highlights 1 HSExpert versie 5.2 Begin juni is versie 5.2 van HSExpert gereleased. In versie 5.2 zijn vooral wijzigingen op het RiAxion (Arbo) dossier doorgevoerd. Daarnaast zijn er wat kleinere wijzigingen

Nadere informatie

INSTALLEREN 1. Mobiele telefoon Siilo is nog niet beschikbaar op tablets of pc. Dat verandert in de toekomst. Momenteel kunt u met een Android - of ee

INSTALLEREN 1. Mobiele telefoon Siilo is nog niet beschikbaar op tablets of pc. Dat verandert in de toekomst. Momenteel kunt u met een Android - of ee HANDLEIDING 09/2016 INSTALLEREN 1. Mobiele telefoon Siilo is nog niet beschikbaar op tablets of pc. Dat verandert in de toekomst. Momenteel kunt u met een Android - of een Apple telefoon de app installeren.

Nadere informatie

Handleiding: Whitelabel Customersite

Handleiding: Whitelabel Customersite ARGEWEB B.V. Handleiding: Whitelabel Customersite Controlportal.nl Argeweb Support 8-1-2009 Handleiding voor het gebruik maken van de Whitelabel Customersite op controlportal.nl, door Resellers van Argeweb.

Nadere informatie

AGENT-EASY / ORDERSOFTWARE AGENTEN

AGENT-EASY / ORDERSOFTWARE AGENTEN AGENT-EASY / ORDERSOFTWARE AGENTEN Voor agenten in de modebranche hebben wij ordersoftware ontwikkeld, met tal van marketingtools gecombineerd met een ongekende gebruiksvriendelijkheid. Het agent-easy,

Nadere informatie

UW PERSOONLIJKE MOBILITEITSASSISTENT. KORTE HANDLEIDING: BMW CONNECTED.

UW PERSOONLIJKE MOBILITEITSASSISTENT. KORTE HANDLEIDING: BMW CONNECTED. UW PERSOONLIJKE MOBILITEITSASSISTENT. KORTE HANDLEIDING: BMW CONNECTED. BMW CONNECTED. Hoe zou u het vinden om controle te hebben over uw mobiliteit zonder onverwachte vertragingen die uw planning verstoren?

Nadere informatie

AccountView Contact Beknopte inrichtingshandleiding

AccountView Contact Beknopte inrichtingshandleiding AccountView Contact Beknopte inrichtingshandleiding Een product van Visma Software BV Inhoud AccountView Contact - Beknopte inrichtingshandleiding 3 1.1 Voorbereiding en controle vooraf 3 1.2 Relaties

Nadere informatie

We Work Safe APP. Handleiding Basisgebruikers. Professor E.M. Meijerslaan 3, 1183 AV Amstelveen +31 (0) ZPA-INS

We Work Safe APP. Handleiding Basisgebruikers. Professor E.M. Meijerslaan 3, 1183 AV Amstelveen +31 (0) ZPA-INS We Work Safe APP Handleiding Basisgebruikers Deze handleiding is bedoeld voor alle basisgebruikers van de We Work Safe app van ZuidPlus. Voor teamleiders (bijvoorbeeld uitvoerders) is een andere handleiding

Nadere informatie

ITware. Itware gebruikershandleiding

ITware. Itware gebruikershandleiding Itware gebruikershandleiding Werking ITware kort samengevat: ITware is een hulpprogramma voor uw webwinkel. Producten kunnen op éénvoudige wijze, al dan niet automatisch, worden geplaatst en onderhouden.

Nadere informatie

Handleiding helpdesk. Datum: 08-10-2014 Versie: 1.0 Auteur: Inge van Sark

Handleiding helpdesk. Datum: 08-10-2014 Versie: 1.0 Auteur: Inge van Sark Datum: 08-10-2014 Versie: 1.0 Auteur: Inge van Sark Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Beheer helpdesk... 3 1.1. Settings... 3 1.2. Applicaties... 4 1.3. Prioriteiten... 5 1.4. Gebruik mailtemplates...

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Sporter

SportCTM 2.0 Sporter SportCTM 2.0 Sporter APP Inloggen Dotcomsport heeft ter ondersteuning van de dagelijkse praktijk ook een APP ontwikkeld, om data invoer te vereenvoudigen. Deze APP ondersteunt de onderdelen; Agenda (invoer

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cliëntportaal TMZ

Gebruikershandleiding Cliëntportaal TMZ Gebruikershandleiding Cliëntportaal TMZ Versie 1 september 2016 1 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Inloggen op Cliëntportaal TMZ... 4 3. Voorbeeld Cliëntportaal TMZ... 7 4. Mijn afspraken... 8 5. Mijn Dossier...

Nadere informatie

** Deze functies zijn alleen beschikbaar voor klanten die beschikken over een digitale ontvanger met harddisk recorder.

** Deze functies zijn alleen beschikbaar voor klanten die beschikken over een digitale ontvanger met harddisk recorder. Handleiding Glashart Media IPad applicatie Alle mogelijkheden van de Glashart Media app:* - Een persoonlijk overzicht: het 'dashboard' - Meerdere Set-Top boxen kunnen gekoppeld worden (woonkamer, slaapkamer)

Nadere informatie

Flexibiliteit en mobiliteit in één totaalpakket Panasonic UC Pro. Ultieme bereikbaarheid, waar u ook bent

Flexibiliteit en mobiliteit in één totaalpakket Panasonic UC Pro. Ultieme bereikbaarheid, waar u ook bent Flexibiliteit en mobiliteit in één totaalpakket Panasonic UC Pro Ultieme bereikbaarheid, waar u ook bent UC Pro biedt u een schat aan mogelijkheden Bellen Bel snel en nauwkeurig rechtstreeks vanaf uw pc

Nadere informatie

TRAINERSSITE.NL VOETBALCLUB2000.NL HANDLEIDING

TRAINERSSITE.NL VOETBALCLUB2000.NL HANDLEIDING TRAINERSSITE.NL VOETBALCLUB2000.NL HANDLEIDING Website Opmaak Laatste update: 14 augustus 2013 Welkom Welkom bij de handleiding voor het opmaken van uw clubomgeving/website. Toegang tot de sites Voordat

Nadere informatie

Mobile Service Request : handleiding

Mobile Service Request : handleiding Mobile Service Request : handleiding bewaard op 30-11-2018 1 1. Meldingen in de Mobile Service Request app (MSR) Opgelet: inloggen kan niet tegelijk in web en app. Een van de twee wordt dan automatisch

Nadere informatie

MED-APP uw eigen congres app

MED-APP uw eigen congres app MED-APP uw eigen congres app HTML5 website Compatibel met: Smartphone Tablets PC Apple Computer ios Compatibel met ipod iphone ipad Android Compatibel met Android smartphone Android tablet A Waarom een

Nadere informatie

Handleiding Gerichte Berichten. App voor ouders

Handleiding Gerichte Berichten. App voor ouders Handleiding Gerichte Berichten App voor ouders Schoolgegevens registreren Meld je aan Wanneer je de App Gerichte Berichten hebt gedownload, kun je je direct aanmelden. Dit kan met jouw inloggegevens. Ben

Nadere informatie

V2.3 RELEASE NOTES. HILTI ON!Track. Release datum:

V2.3 RELEASE NOTES. HILTI ON!Track. Release datum: V2.3 RELEASE NOTES HILTI ON!Track Release datum: 20.08.2016 Inhoudsopgave 1 Release highlights 3 2 Web 3 2.1 Nieuwe functies 3 2.1.1 Onderhoudsaankondigingen... 3 2.1.2 Release informatie toegankelijk

Nadere informatie

WORKSPACE. Snelstarthandleiding: Eerste Stappen

WORKSPACE. Snelstarthandleiding: Eerste Stappen WORKSPACE Snelstarthandleiding: Eerste Stappen . WORKSPACE. VEREISTEN "WORKSPACE" is het platform dat je toegang geeft tot alle ICT middelen die je dagelijks gebruikt. Je krijgt er toegang toe via de Digital

Nadere informatie

Teams voor medewerkers

Teams voor medewerkers Teams voor medewerkers FCLive Versie 7 maandag 3 september 2018 Na het volgen van deze module kun je: uitleggen wat je met Teams kunt doen een nieuw team starten personen toevoegen en verwijderen communiceren

Nadere informatie

Release TiC Narrow Casting 4.0

Release TiC Narrow Casting 4.0 Release TiC Narrow Casting 4.0 met o.a. Dit document bevat: * Aanbieding training * Releasenotes TiC Narrow Casting 4.0 AANBIEDING TRAINING Aanbieding! TiC Narrow Casting 4.0 training Onlangs heeft de

Nadere informatie

Migratieplanning... 3 What s new...4 Interface...4 Navigatie... 5 Account... 7 Home... 8 Zoeken... 9 Groepen... 10 Mijn team / mijn Werkgroep...

Migratieplanning... 3 What s new...4 Interface...4 Navigatie... 5 Account... 7 Home... 8 Zoeken... 9 Groepen... 10 Mijn team / mijn Werkgroep... 1 v 1 Inhoudstafel Migratieplanning... 3 What s new...4 Interface...4 Navigatie... 5 Account... 7 Home... 8 Zoeken... 9 Groepen... 10 Mijn team / mijn Werkgroep... 11 Agenda... 12 Facturatie... 14 Registraties...

Nadere informatie

eqbs gebruikersvriendelijke websites

eqbs gebruikersvriendelijke websites eqbs gebruikersvriendelijke websites maatwerk websites voor uw onderneming www.elitelabs.nl gebruikersvriendelijke maatwerk website Overal ter wereld altijd uw eigen website beheren. Persoonlijk ontwerp

Nadere informatie

Handleiding Office 365

Handleiding Office 365 Handleiding Office 365 Document: Handleiding Office 365 Datum: 2-6-2016 Versie: 0.2 Auteur: Stefan de Vries en Ingrid de Bont Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Aanmelden bij Office 365... 4 3 Navigeren

Nadere informatie

Release notes RELEASENOTES: VENDORLINK JANUARI Gepubliceerd: 29 januari 2017 Release is gepland op: 27 januari 2017.

Release notes RELEASENOTES: VENDORLINK JANUARI Gepubliceerd: 29 januari 2017 Release is gepland op: 27 januari 2017. RELEASENOTES: VENDORLINK JANUARI 2017 Gepubliceerd: 29 januari 2017 Release is gepland op: 27 januari 2017 Versie: 1 VendorLink B.V. Vendelier 4 VII 3905 PA Veenendaal T 0318 70 13 71 1 Inhoud Inleiding...

Nadere informatie