Gebruiksaanwijzing nieuwe online accreditatie-systeem

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gebruiksaanwijzing nieuwe online accreditatie-systeem"

Transcriptie

1 Gebruiksaanwijzing nieuwe online accreditatie-systeem Beste collega, de accreditatiecommissie stelt een nieuw online accreditatie-systeem in werking. Het is de bedoeling dat het voor iedereen, maar vooral voor u, een stuk makkelijker en overzichtelijker wordt. Lees deze handleiding aandachtig door en ga regelmatig eens kijken in het systeem. Let op: als overgangsmaatregel dient u uw cursussen, gevolgd tussen 1 september 2009 en 31 augustus 2011 zelf in het systeem te brengen. Zie daarvoor Stap 6. Deze mogelijkheid is aanwezig tot 31/12/2011! Inhoud: 1. aanvragen gebruikersnaam en paswoord 2. inloggen en hoofdscherm 3. mijn gegevens 4. mijn dossier 5. opleidingen 6. inbrengen van de cursussen die u volgde tussen 1/9/2009 en 31/8/ Het doen van een individuele aanvraag.

2 1. Aanvragen van uw gebruikersnaam en paswoord - Ga naar: - U komt op onderstaande pagina terecht en klikt op: Als u uw logingegevens bent kwijt geraakt, klik dan hier om deze op te vragen - U komt op onderstaand scherm terecht. Hier vult u uw adres in waarmee u bekend bent bij uw beroepsvereniging. klik op opvragen - U ontvangt uw gebruikersnaam en wachtwoord per !! Uw gebruikersnaam bestaat uit ACPVO met daarna een cijfercode. DEZE CIJFERCODE IS UW REGISTRATIENUMMER. ALS U IN EEN GEACCREDITEERDE CURSUS INSCHRIJFT DAN KAN DE ORGANISATOR U NAAR DIT NUMMER VRAGEN TER CONTROLE VAN UW LIDMAATSCHAP. Dit nummer kan u terugvinden op het register

3 2. Inloggen en hoofdscherm - Ga terug naar: - U vult uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klikt op login - U komt op het hoofdscherm terecht. Hier vindt u wat praktische uitleg omtrent de accreditatie, kan u het reglement consulteren en kan u doorklikken via de navigatiekolom aan de linker zijde. Deze bevat 5 rubrieken: Hoofdscherm: daar bevindt u zich nu Mijn gegevens: uw persoonlijke gegevens Mijn dossier: uw accreditatie gegevens Opleidingen: de geaccrediteerde opleidingen Uiloggen: hiermee verlaat u het systeem.

4 3. Mijn gegevens. - Op het hoofdscherm klikt u in de linker kolom op Mijn gegevens. - U komt terecht op onderstaand scherm. Daarin kan u uw persoonsgegevens bekijken en bepaalde zaken veranderen. - U vindt er uw accountgegevens, meldingen en persoonsgegevens - Accountgegevens: - Naast u naam en adres vindt u hier de mogelijkheid om aan te klikken of u telkens er een cursus in de lijst wordt geplaatst, een wenst te ontvangen. - U kan hier ook uw wachtwoord wijzigen - Meldingen: er kunnen meldingen verschijnen op uw hoofdscherm. Selecteer hier of u per op de hoogte wil gesteld worden als er berichten zijn. - Persoonsgegevens: controleer of de gegevens kloppen. Bepaalde velden kan u zelf aanpassen. Indien er onjuiste informatie staat die u niet kan aanpassen, klikt u onderaan op de voorziene link.

5 4. Mijn dossier. - Op het hoofdscherm klikt u in de linker kolom op Mijn dossier. - U komt op onderstaande pagina terecht: Statusoverzicht. Hier kan u 2 kolommen vinden. Links staat PE-overzicht en rechts Overzicht PEactiviteiten. - Overzicht PE-activiteiten (de rechter kolom) toont uw activiteiten over de verschillende accreditatieperiodes heen. Hier kan u een overzicht vinden van al uw gevolgde cursussen (sinds het starten van dit online systeem) - PE-overzicht (de linker kolom die standaard staat aangegeven) toont de verschillende accreditatieperiodes apart. - Klik hier op Permanente vorming ROB en GNRPOvzw - U komt terecht op uw persoonlijke accreditatie-pagina: Details-status berekening

6 - Hier ziet u uw eigen status wat accreditatie betreft. Er wordt, zoals dit steeds het geval was, ingedeeld in Categorie I en Categorie II. - Categorie I zijn de cursussen die u kan volgen, de bij- en nascholingen. Er is een lijst van geaccrediteerde cursussen (zie punt 5: Opleidingen). Indien u een cursus uit deze lijst gevolgd hebt, wordt uw aanwezigheid door de organisator in het systeem aangegeven. Uw punten verschijnen dus automatisch op uw status. U hoeft dus zelf niets meer te doen! Indien u een cursus volgde die niet op de lijst der geaccrediteerde cursussen staat, kan u een individuele aanvraag indienen. - Let wel: een individuele aanvraag - kan enkel voor een vorming die reeds voorbij is. (probeer in het andere geval de organisator te overtuigen bij ons accreditatie aan te vragen) - kan enkel voor een vorming in het buitenland - kost u 15, - Hoe een individuele aanvraag indienen? - klik op individuele aanvraag: niet geaccrediteerde buitenlandse aanvraag onderaan Categorie I. U komt in een wizard terecht die u stap voor stap door het systeem leidt. - Pas op: eenzelfde individuele aanvraag breng je 2x in: éénmaal met de uren zonder PSDD (Pathologie, Semiologie en Differentiaal Diagnostiek), éénmaal met de uren PSDD. U kan in alle verplichte vakken idem invullen de tweede keer maar moet wel verplicht 2 keer uw aanwezigheidsceritficaat uploaden. Er is een aparte handleiding voor een individuele aanvraag voorzien. (zie ook punt 7) - Categorie II: overige activiteiten zijn als het ware de uitzonderingen waarvoor ook accreditatie-eenheden worden verleend. Lees het reglement na voor meer details. Indien u één van de activiteiten wilt inbrengen bij categorie II kan u dat door op Toevoegen te klikken. U volgt de wizard en kan de gevraagde documenten uploaden. Let wel! De aanwezigheid op de algemene vergadering behoort tot categorie II maar wordt door uw beroepsvereniging ingegeven. Deze kan u dus hier niet invoegen.

7 5. Opleidingen - Op het hoofdscherm klikt u in de linker kolom op Opleidingen. - Hier kan u de verschillende cursussen bekijken. U ziet de cursussen waarvoor accreditatie is verleend en deze die nog in aanvraag zijn. Op dit scherm kan u bepaalde selectiecriteria aangeven om cursussen te zoeken.

8 6. Inbrengen van de cursussen die u volgde tussen 1/9/2009 en 31/8/2011. Een accreditatieperiode loopt steeds over 3 jaar. Uw huidige periode loopt van 1 september 2009 tot 31 augustus Tot op heden werd de controle van uw accreditatie telkens gedaan op het einde van zoʼn periode. U stuurde uw aanwezigheidsattesten op naar uw beroepsvereniging in het voorziene kaftje. Vanaf nu zal dit niet meer nodig zijn. De organisator van de geaccrediteerde cursus brengt de aanwezigheden in via dit nieuwe online systeem. Voor de periode is er echter een overgangsmaatregel. Ons nieuwe online accreditatiesysteem treedt in werking voor alle cursussen vanaf 1 september Dit betekent dat deze accreditatieperiode in 2 wordt gedeeld: - de cursussen die u zal volgen tussen 1/9/2011 en 31/8/2012: - deze cursussen verlopen zonder uitzondering via het nieuwe online accreditatiesysteem. - de cursussen die u volgde tussen 1/9/2009 en 31/8/ Om geen kaftjes meer te moeten gebruiken en opsturen kan u uw gevolgde cursussen zelf inbrengen via het nieuwe systeem. - Pas op! - U bent er zelf voor verantwoordelijk - Deze mogelijkheid bestaat enkel tot 31/12/2011!! Daarna verdwijnt deze toepassing. - Hoe? - Op het hoofdscherm klikt u op mijn dossier - U klikt onder PE-overzicht op Permanente vorming ROB en GNRPOvzw - U komt op uw Detail Status-berekening terecht - Onder Categorie I is een knop beschikbaar (tot 31/12/2011) PVO tussen 1/9/2009 en 31/8/2011 Bij het klikken op deze knop komt u in de wizard Presentie terecht.

9 - In het vakje Cursus brengt u het referentienummer in van de cursus die u volgde. (De referentienummers zijn te vinden op en op my-rob) Het zijn de referentienummers die gebruikt werden bij een cursus tussen 1/9/2009 en 1/9/2011 (het oude systeem). - klik op volgende - U geeft op het volgende scherm de datum in waarop de cursus eindigde. - Klik op volgende - In het volgende scherm kan u uw certificaat uploaden (dit is verplicht) door een bijlage te selecteren van uw computer. Klik op Bijlage(n). - In het volgende scherm klikt u op Bladeren en selecteert u het ingescande certificaat van uw aanwezigheid. - Als dit gebeurd is klikt u op terug naar formulier - U komt op onderstaand scherm en klikt op ok - U komt weer op de wizard Presentie en klikt op volgende - Klik op gereed en de cursus wordt aan uw dossier bijgevoegd # #

10 7. Een individuele aanvraag doen. Ook met dit nieuwe online accreditatie-systeem kan u nog steeds een individuele aanvraag doen. Dit is voorzien voor de cursussen in het buitenland waarvoor de organisator bij ons geen accreditatie-aanvraag indiende. Een individuele aanvraag kan enkel: Voor cursussen in het buitenland. Voor Belgische cursussen dient u de organisator te overtuigen bij ons accreditatie aan te vragen. ( Voor cursussen die reeds voorbij zijn. Ook hier geldt: als de cursus nog moet plaatsvinden dan probeert u de organisator te overtuigen om een accreditatie-aanvraag in te dienen. ( Hoe een individuele aanvraag inbrengen? Pas goed op want u dient uw aanvraag 2x in te brengen (éénmaal voor de eenheden zonder PSDD en éénmaal voor de eenheden in PSDD) Via het hoofdscherm klikt u op Mijn Dossier. In de geldende periode klikt u op Permanente vorming ROB en GNRPOvzw U komt op uw eigen Detail status-berekening terecht. Hier klikt u op individuele aanvraag: niet geaccrediteerde buitenlandse bij- en nascholing ( 15) onder Categorie I. Vanaf hier begint het stappenplan voor uw individuele aanvraag: 1. U komt op het volgende scherm:

11 2. Hier vult u de datum in van de laatste dag van uw nascholing. (Enkel data in het verleden zijn hier mogelijk). Klik op volgende. 3. U komt op het volgende scherm Categorie toevoegen terecht. Hier kan u bij Categorie kiezen tussen Scholing buitenland (niet PSDD) en Scholing buitenland (PSDD). PSDD staat voor Pathologie, Semiologie en Differentiaal Diagnostiek. Lees goed het reglement om het belang ervan te kennen. Opgepast! Indien uw cursus zowel eenheden bevat in PSDD als buiten PSDD voert u de aanvraag 2x in, één keer voor elk van deze categorieën. U selecteert hier bvb eerst de categorie Scholing buitenland (niet PSDD) en klikt op volgende.

12 4. U komt terecht op het volgende scherm: Bij PE-punten geeft u het aantal uren in die pasten bij de categorie die u zonet selecteerde (hier niet PSDD ). Vb: Indien uw cursus bestond uit 16 uur les en waarvan 4 uur over Pathologie, Semiologie en Differentiaal Diagnostiek dan vult u in dit scherm bij PEpunten 12 in bij de categorie niet PSDD. De tekstvakken aangegeven met een * zijn verplicht in te vullen Het programma en het bewijs van deelname zijn verplicht te uploaden U verklaart akkoord te zijn 15 over te schrijven op rekeningnr op naam van ACPVO onder vermelding van uw naam en individuele aanvraag (het overschrijven zelf hoeft u geen 2x te doen). klik op volgende 5. U komt op het scherm Activiteit toevoegen en klikt op gereed 6. Op het volgende scherm klikt u op afsluiten en komt weer terecht bij uw Detail Status-berekening 7. Zeer belangrijk: hier herhaalt u stap 1-6 voor de andere categorie! In ons voorbeeld zou dat de categorie Scholing buitenland PSDD zijn. U vult weer alle verplichte vakken in (u kan ook idem invullen) en u upload nogmaals het programma en het bewijs van deelname. 8. u Stort 15 op rekeningnr op naam van ACPVO onder vermelding van uw naam en individuele aanvraag. Zodra het bedrag is ontvangen wordt uw individuele aanvraag behandeld.

13 Veel plezier, De accreditatiecommissie ACPVO

Handleiding PE online Professionals. Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting

Handleiding PE online Professionals. Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting Handleiding PE online Professionals Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Hoofdstuk 1 Inlog... 3 Hoofdstuk 2 Hoofdscherm... 4 Hoofdstuk 3 Mijn gegevens...

Nadere informatie

Handleiding PE online Professionals. Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting

Handleiding PE online Professionals. Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting Handleiding PE online Professionals Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Hoofdstuk 1 Inlog... 3 Hoofdstuk 2 Hoofdscherm... 5 Hoofdstuk 3 Mijn dossier...

Nadere informatie

Handleiding. Gebruik persoonlijk dossier Kwaliteitsregister Verloskundigen. Kwaliteitsregister Verloskundigen

Handleiding. Gebruik persoonlijk dossier Kwaliteitsregister Verloskundigen. Kwaliteitsregister Verloskundigen Kwaliteitsregister Verloskundigen Handleiding Gebruik persoonlijk dossier Kwaliteitsregister Verloskundigen Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen T 030 282 31 14 kwaliteitsregister@knov.nl

Nadere informatie

1. Inleiding 1 1.1 Voor wie is deze handleiding? 1 1.2 Over PE-online 1

1. Inleiding 1 1.1 Voor wie is deze handleiding? 1 1.2 Over PE-online 1 Inhoud 1. Inleiding 1 1.1 Voor wie is deze handleiding? 1 1.2 Over PE-online 1 2. Functionaliteit in PE-online 2 2.1 Algemene aanwijzingen voor het gebruik van PE-online 2 2.2 Inloggen in PE-online 2 2.3

Nadere informatie

1. Inleiding 1 1.1 Voor wie is deze handleiding? 1 1.2 Over PE-online 1

1. Inleiding 1 1.1 Voor wie is deze handleiding? 1 1.2 Over PE-online 1 Inhoud 1. Inleiding 1 1.1 Voor wie is deze handleiding? 1 1.2 Over PE-online 1 2. Functionaliteit in PE-online 2 2.1 Algemene aanwijzingen voor het gebruik van PE-online 2 2.2 Inloggen in PE-online 2 2.3

Nadere informatie

Handleiding voor het aanvragen van accreditatie intercollegiaal overleg

Handleiding voor het aanvragen van accreditatie intercollegiaal overleg Handleiding voor het aanvragen van accreditatie intercollegiaal overleg Algemene aanwijzingen voor het gebruik van het digitale systeem In de meeste schermen wordt extra uitleg gegeven. Deze uitleg is

Nadere informatie

Handleiding. Gebruik persoonlijk dossier Kwaliteitsregister Verloskundigen. Kwaliteitsregister Verloskundigen

Handleiding. Gebruik persoonlijk dossier Kwaliteitsregister Verloskundigen. Kwaliteitsregister Verloskundigen Kwaliteitsregister Verloskundigen Handleiding Gebruik persoonlijk dossier Kwaliteitsregister Verloskundigen Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen T 030 282 31 14 kwaliteitsregister@knov.nl

Nadere informatie

INLEIDING 2 PROCEDURE AANVRAGEN VAN ACCREDITATIE IN PE ONLINE 3 ACCOUNT AANMAKEN 3 AUTORISATIE AANVRAGEN 4 AANVRAAG ACCREDITATIE INDIENEN 5

INLEIDING 2 PROCEDURE AANVRAGEN VAN ACCREDITATIE IN PE ONLINE 3 ACCOUNT AANMAKEN 3 AUTORISATIE AANVRAGEN 4 AANVRAAG ACCREDITATIE INDIENEN 5 Handleiding PE Online voor opleidingen en procedure aanvragen accreditatie Versie februari 2015 Inhoudsopgave INLEIDING 2 PROCEDURE AANVRAGEN VAN ACCREDITATIE IN PE ONLINE 3 ACCOUNT AANMAKEN 3 AUTORISATIE

Nadere informatie

ROMG. Handleiding digitaal dossier

ROMG. Handleiding digitaal dossier ROMG Handleiding digitaal dossier ROMG 18-11-2014 Voorwoord Op de Algemene Leden Vergadering van de NVOMG d.d. 18 juni 2014 zijn de aangepaste herregistratie-eisen vastgesteld die per 1 juli 2014 van kracht

Nadere informatie

Handleiding voor het indienen van de aanvraag voor SCAS-Hercertificering wielrensoigneur.

Handleiding voor het indienen van de aanvraag voor SCAS-Hercertificering wielrensoigneur. SCAS976 Handleiding voor het indienen van de aanvraag voor SCAS-Hercertificering wielrensoigneur. De aanvraag van de hercertificering verloopt via de SCAS-website: www.scascertificering.nl Hieronder wordt

Nadere informatie

Handleiding Herregistratiedossier

Handleiding Herregistratiedossier Handleiding Herregistratiedossier (bijgewerkt augustus 2018) Ter ondersteuning van uw herregistratie raden wij u aan de handleiding een keer goed door te lezen om te voorkomen dat er stappen worden overgeslagen.

Nadere informatie

Handleiding Accreditatie aanvragen

Handleiding Accreditatie aanvragen (bijgewerkt april 2018) Ten behoeve van uw volledige inschrijving raden wij u aan de handleiding een keer goed door te lezen om te voorkomen dat er stappen worden overgeslagen. De informatie in dit document

Nadere informatie

PE-online Guide LOKK

PE-online Guide LOKK PE-online Guide LOKK Over de praktische kant van PE-online Inhoud 1. First things first... 3 2. LOKK opstarten... 4 A. LOKK-account aanmaken... 4 B. De eerste keer inloggen in uw LOKK-account... 5 3. Wegwijs

Nadere informatie

Handleiding (Her)registratieprocedure

Handleiding (Her)registratieprocedure Handleiding (Her)registratieprocedure (bijgewerkt december 2017) Ten behoeve van uw volledige inschrijving raden wij u aan de handleiding een keer goed door te lezen om te voorkomen dat er stappen worden

Nadere informatie

PE-online Guide. - Opleiders -

PE-online Guide. - Opleiders - PE-online Guide - Opleiders - 1 Inhoud 1. First things first... 3 2. Opleidersaccount aanmaken in PE-online... 4 A. Account aanmaken in PE-online... 4 B. Autorisatie aanvragen als opleider... 4 3. Wegwijs

Nadere informatie

Welkom bij SalarOnline

Welkom bij SalarOnline 1 Welkom bij SalarOnline Dit is het stappenplan van SalarOnline. In dit stappenplan vindt u de werkwijze van de meest gebruikte functies van SalarOnline. Indien u vragen of problemen heeft met de werking

Nadere informatie

Registreren als Professional bij Registerplein

Registreren als Professional bij Registerplein Registerplein Kwaliteitskeurmerk voor sociaal professionals Registreren als Professional bij Registerplein Stap voor stap de registratie uitgelegd Registreren als Professional bij Registerplein Stap voor

Nadere informatie

Informatie voor aanbieders van scholing

Informatie voor aanbieders van scholing Informatie voor aanbieders van scholing Noot vooraf De informatie in dit document is bedoeld voor alle aanbieders van scholingsactiviteiten die een accreditatieaanvraag willen indienen bij (een van) de

Nadere informatie

INFORMATIE VOOR OPENBARE EN ZIEKENHUISAPOTHEKERS

INFORMATIE VOOR OPENBARE EN ZIEKENHUISAPOTHEKERS PE-ONLINE INFORMATIE VOOR OPENBARE EN ZIEKENHUISAPOTHEKERS Algemene informatie Activeren account en Inloggen U krijgt toegang tot PE-online door uw account te activeren via de volgende stappen: 1. Ga naar

Nadere informatie

Handleiding PE-online voor leden van het Actuarieel Genootschap. januari 2016

Handleiding PE-online voor leden van het Actuarieel Genootschap. januari 2016 Handleiding PE-online voor leden van het Actuarieel Genootschap januari 2016 Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 1.1 Voor wie is deze handleiding? 3 1.2 Over PE-online 3 2 Als u voor het eerst gaat werken met

Nadere informatie

Juni 2008. Handleiding voor het aanvragen van accreditatie voor kwaliteitskringen, intercollegiaal overleg, intercollegiale toetsing

Juni 2008. Handleiding voor het aanvragen van accreditatie voor kwaliteitskringen, intercollegiaal overleg, intercollegiale toetsing Juni 2008 Handleiding voor het aanvragen van accreditatie voor kwaliteitskringen, intercollegiaal overleg, intercollegiale toetsing Inhoudsopgave Algemeen... 3 Kwaliteitsinstrument... 4 Kwaliteitskring,

Nadere informatie

Stappenplan voor de aanvraag van accreditatie nascholing instructeurs Eerste Hulp. bestemd voor aanbieders van nascholingen

Stappenplan voor de aanvraag van accreditatie nascholing instructeurs Eerste Hulp. bestemd voor aanbieders van nascholingen Stappenplan voor de aanvraag van accreditatie nascholing instructeurs Eerste Hulp bestemd voor aanbieders van nascholingen 1 september 2013 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Schema stappenplan... 4 Over het

Nadere informatie

Registreren als Professional bij Registerplein

Registreren als Professional bij Registerplein Registerplein Kwaliteitskeurmerk voor sociaal professionals de kwaliteit van sociale profesionals Registreren als Professional bij Registerplein Stap voor stap de registratie uitgelegd Registreren als

Nadere informatie

Webshop Snelstartgids www.fordspecialtools.com

Webshop Snelstartgids www.fordspecialtools.com Ford of Europe Special Service Tools & Equipment Webshop Snelstartgids www.fordspecialtools.com 1 Inhoud Voorkeuren selecteren Pagina 3 Gebruikersregistratie & Login Pagina 4&5 Producten zoeken Pagina

Nadere informatie

Registreren als Cliëntondersteuner

Registreren als Cliëntondersteuner Registerplein Kwaliteitskeurmerk voor sociaal professionals de kwaliteit van sociale profesionals Registreren als Cliëntondersteuner bij Registerplein Stap voor stap de registratie uitgelegd De procedure

Nadere informatie

Handleiding registratiesysteem

Handleiding registratiesysteem Handleiding registratiesysteem Deze handleiding geeft u uitleg over het registratiesysteem van Bas. De stappen die doorlopen moeten worden om via het klachtenformulier een klacht of vraag in te dienen

Nadere informatie

Handleiding PE-online voor leden van het Actuarieel Genootschap. januari 2013

Handleiding PE-online voor leden van het Actuarieel Genootschap. januari 2013 Handleiding PE-online voor leden van het Actuarieel Genootschap januari 2013 Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 1.1 Voor wie is deze handleiding? 3 1.2 Over PE-online 3 2 Als u voor het eerst gaat werken met

Nadere informatie

GEBRUIK VAN QNAP-BTB

GEBRUIK VAN QNAP-BTB GEBRUIK VAN QNAP-BTB Inloggen Klik op de link die u ontvangen hebt via mail startend met https:// Vul op deze pagina uw logingegevens in die u via mail ontvangen hebt. Klik nu op File Station 1 Nu krijg

Nadere informatie

Accreditatie intercollegiaal overleg. Handleiding voor het aanvragen van accreditatie voor kwaliteitskringen 2014

Accreditatie intercollegiaal overleg. Handleiding voor het aanvragen van accreditatie voor kwaliteitskringen 2014 Accreditatie intercollegiaal overleg Handleiding voor het aanvragen van accreditatie voor kwaliteitskringen 2014 Utrecht,mei 2014 Inhoudsopgave Algemeen 3 Kwaliteitsinstrument 3 Kwaliteitskring, Intercollegiaal

Nadere informatie

Handleiding 'Mijn dossier'

Handleiding 'Mijn dossier' Pagina 1 Handleiding 'Mijn dossier' Onze website is zeer gebruiksvriendelijk echter om het u nog makkelijker te maken hebben wij een puntsgewijze handleiding voor 'Mijn dossier' gemaakt die u stap voor

Nadere informatie

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven Eerste keer inloggen... 1 Werken in extranet... 2 Mijn gegevens... 3 Uitloggen... 4 Boek rit... 4 Ritten... 8 Home... 10 Zoeken... 10 Wachtwoord

Nadere informatie

REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER

REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER HANDLEIDING REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER BRASS BAND HEIST Versie 1.1 27/08/2015 Inhoud Registreren op de website... 3 Inloggen op de website... 5 Nieuw concert toevoegen... 6 Tonen concertkalender...

Nadere informatie

Nog geen privé-dossier? Maak dan kennis met Albers Direct Verzekeren en ga naar:

Nog geen privé-dossier? Maak dan kennis met Albers Direct Verzekeren en ga naar: Mijn registratie Mijn verzekeringen Mijn schades Mijn e-mailberichten Alarmnummer Berekeningen Overige contracten Overige polissen Dossierhandleiding Uitloggen De tekst van deze handleiding is grotendeels

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Versie 1 mei 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen Mijn cliëntportaal 4 Voorbeeld Mijn cliëntportaal 7 Mijn afspraken 8 Mijn dossier

Nadere informatie

NL handleiding online aanvragen en bestellen producten 3D Worknet

NL handleiding online aanvragen en bestellen producten 3D Worknet NL handleiding online aanvragen en bestellen producten 3D Worknet Deze handleiding geeft een uitgebreide uitleg over het online aanvragen en bestellen van 3D geprinte producten bij 3D Worknet. Registreren

Nadere informatie

Handleiding ledenadministratiepakket. Badminton Nederland. Versie februari 2012 1

Handleiding ledenadministratiepakket. Badminton Nederland. Versie februari 2012 1 Handleiding ledenadministratiepakket Badminton Nederland Versie februari 2012 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 1. Handleiding 3 1.1 Voor u begint 3 2. Inloggen 4 2.1 Wachtwoord Vergeten 5 2.2 Wachtwoord/gebruikersnaam

Nadere informatie

Inloggen. Open Internet Explorer en vul het adres: http://webmail.kpoa.nl in de adresbalk in.

Inloggen. Open Internet Explorer en vul het adres: http://webmail.kpoa.nl in de adresbalk in. Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inloggen... 2 Inloggen... 2 Wachtwoord wijzigen... 3 Postvak IN... 4 Controleren op nieuwe E-mail... 4 Bericht schrijven... 5 Ontvangers toevoegen... 5 Antwoorden... 10

Nadere informatie

Handleiding ADAS bij kwaliteitsvisitatie

Handleiding ADAS bij kwaliteitsvisitatie bij kwaliteitsvisitatie Dit document is een handleiding voor het gebruik van het online auditsysteem ADAS, gebruikt voorkwaliteitsvisitaties georganiseerd door de NVvP. Inhoudelijke informatie over de

Nadere informatie

Leerlingenhandleiding Beginnen met FlexBase

Leerlingenhandleiding Beginnen met FlexBase Leerlingenhandleiding Beginnen met FlexBase FlexBase is het leermiddelenarrangement voor het bakkersonderwijs in Nederland, waarbij zowel papieren als digitale leermiddelen worden gebruikt. Deze handleiding

Nadere informatie

Handleiding Mijn Kerk

Handleiding Mijn Kerk Handleiding Mijn Kerk 1 www.deinteractievekerk.nl Algemeen Uw kerk gaat de Interactieve Kerk gebruiken. In deze handleiding willen we u op een eenvoudige manier uitleggen hoe de Interactieve Kerk precies

Nadere informatie

GIDS Online aanvraag fytolicentie (1/09/2013; v.1)

GIDS Online aanvraag fytolicentie (1/09/2013; v.1) GIDS Online aanvraag fytolicentie (1/09/2013; v.1) Aandacht! De browsers voor optimale weergave van de applicatie zijn Internet Explorer 8 en 9. Mogelijks niet correcte weergave van de applicatie bij gebruik

Nadere informatie

Studentenhandleiding. Question Bank. Versie 1.2

Studentenhandleiding. Question Bank. Versie 1.2 Studentenhandleiding Question Bank Versie 1.2 INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave... 2 1. Inlogprocedure... 2 2. In Question Bank... 5 3. Cursus... 7 Toevoegen van vragen...17 Bekijken van de waardering van uw

Nadere informatie

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding De Liemers Helpt Partner handleiding Je kunt de actuele versie van onze handleiding downloaden op: http://www.deliemershelpt.nl/partner-worden/partner-worden.html Registreren Om een account aan te maken

Nadere informatie

Handleiding PE-online. Voor aanbieders van deskundigheidsbevordering

Handleiding PE-online. Voor aanbieders van deskundigheidsbevordering Handleiding PE-online Voor aanbieders van deskundigheidsbevordering November 2013 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 1 1.1 Voor wie is deze handleiding?... 1 1.2 Over PE-online... 1 2. Functionaliteit in PE-online...

Nadere informatie

Gebruik QNAP Baker Tilly Belgium

Gebruik QNAP Baker Tilly Belgium Gebruik QNAP Baker Tilly Belgium Inhoud 1. Inloggen... 2 2. Openen documenten... 4 3. Downloaden documenten... 4 4. Documenten Delen... 5 5. Documenten Toevoegen... 7 6. Herbenoemen documenten... 8 7.

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR OUDERS - ONLINE GEBOORTELIJST

HANDLEIDING VOOR OUDERS - ONLINE GEBOORTELIJST HANDLEIDING VOOR OUDERS - ONLINE GEBOORTELIJST NAAR DE GEBOORTELIJSTMODULE Surf naar www.dekinderplaneet.be, klik vervolgens op geboortelijsten. Wanneer je hierop klikt kom je op onderstaand scherm terecht.

Nadere informatie

Aan de slag in de OPRON Academie

Aan de slag in de OPRON Academie 1 Aan de slag in de OPRON Academie www.opronacademie.nl ALLES VOOR JE PROFESSIONALISERING OP ÉÉN PLEK In de OPRON Academie staat een compleet aanbod e-learningcursussen voor leerkrachten, intern begeleiders,

Nadere informatie

Stap 2: informatie op je website / weblog plaatsen

Stap 2: informatie op je website / weblog plaatsen Stap 2: informatie op je website / weblog plaatsen We hebben nu samen onze eigen persoonlijke website (blog) aangemaakt en we hebben ons eigen adres gekregen. Maar er staat eigenlijk nog totaal niets op

Nadere informatie

HANDLEIDING WEB SHOP

HANDLEIDING WEB SHOP HANDLEIDING WEB SHOP 1 Registreren... 2 1.1 Aanmelden als nieuwe gebruiker... 2 1.2 Persoonsgegevens... 2 1.3 Persoonsgegevens 2... 3 1.4 Eerste keer aanmelden... 4 2 Mijn profiel... 5 2.1 Mijn gegevens...

Nadere informatie

Handleiding Online inschrijven. www.diepenbeek.be/inschrijvenankertje

Handleiding Online inschrijven. www.diepenbeek.be/inschrijvenankertje Handleiding Online inschrijven www.diepenbeek.be/inschrijvenankertje Bent u een nieuwe gebruiker? Registreer u door alle velden correct in te vullen en vervolgens op registreer te klikken. Deze registratie

Nadere informatie

GIDS Online aanvraag fytolicentie (15/01/2015; v.2)

GIDS Online aanvraag fytolicentie (15/01/2015; v.2) GIDS Online aanvraag fytolicentie (15/01/2015; v.2) Aandacht! De browsers voor optimale weergave van de applicatie zijn Internet Explorer 8 en 9. Mogelijks niet correcte weergave van de applicatie bij

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding ouder login Maakt u gebruik van of wilt u gebruik maken van de tussenschoolse opvang op PCBS De Kring, dan kunt u zich via de website

Nadere informatie

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop... 1 Inleiding... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord vergeten... 4 Gebruikersnaam vergeten... 5 Nog geen klant?...

Nadere informatie

WIS Academie Manager -Handboek teamleider- Versie 19 december 2012

WIS Academie Manager -Handboek teamleider- Versie 19 december 2012 WIS Academie Manager -Handboek teamleider- Versie 19 december 2012 1. Inloggen Surf naar de website van de Academie Manager via: Kies rechts op de pagina voor het veld inloggen: Inlognaam:

Nadere informatie

Op deze pagina s van deze PDF vindt u de belangrijkste punten over het gebruik van Mijn Dossier op de website van Bikerpolis.nl

Op deze pagina s van deze PDF vindt u de belangrijkste punten over het gebruik van Mijn Dossier op de website van Bikerpolis.nl 1 Hoe werkt mijn digitale dossier Op deze pagina s van deze PDF vindt u de belangrijkste punten over het gebruik van Mijn Dossier op de website van Bikerpolis.nl Wanneer u een vraag heeft over een onderwerp

Nadere informatie

MYWORLD Hoe kan ik gebruik maken van de Leica MyWorld website?

MYWORLD Hoe kan ik gebruik maken van de Leica MyWorld website? MYWORLD Hoe kan ik gebruik maken van de Leica MyWorld website? In deze beknopte handleiding zullen wij u kort uitleggen hoe u zich kan registreren voor de MyWorld website. Verder zal er een kort overzicht

Nadere informatie

1. Inloggen op www.fedos.be

1. Inloggen op www.fedos.be 1 1. Inloggen op www.fedos.be Om uw eigen clubpagina te beheren dient u zich eerst aan te melden op het beheersysteem van uw clubpagina. Dit beheersysteem is een soort programma die u via het internet

Nadere informatie

Procedure 3 Toegang voor reeds geregistreerde osteopaten 4 Toegang voor nieuwe nog te registreren osteopaten 5 Uitleg van de menuknoppen 6

Procedure 3 Toegang voor reeds geregistreerde osteopaten 4 Toegang voor nieuwe nog te registreren osteopaten 5 Uitleg van de menuknoppen 6 Handleiding PE Online voor osteopaten Uw herregistratiedossier Versie 9-2014 Inhoudsopgave Procedure 3 Toegang voor reeds geregistreerde osteopaten 4 Toegang voor nieuwe nog te registreren osteopaten 5

Nadere informatie

Tetra Portaal Handleiding

Tetra Portaal Handleiding Tetra Portaal Handleiding Release Tetra B.V. 18-03-2015 Inhoudsopgave 1 Inloggen 3 1.1 Algemeen............................................... 3 1.2 Inloggen via Bricks Huisarts.....................................

Nadere informatie

Sollicitatiehandleiding

Sollicitatiehandleiding Sollicitatiehandleiding Met uw sollicitatie begint alles! Waarom online solliciteren? Een online sollicitatie heeft veel voordelen voor u en voor ons: We kunnen uw sollicitatie sneller beoordelen, waardoor

Nadere informatie

Handleiding Colland subsidie BBL ers

Handleiding Colland subsidie BBL ers Handleiding Colland subsidie BBL ers Organisaties in de cumelasector die de cao-leo toepassen met werknemers die een BBL opleiding volgen op niveau 1,2 of 3 komen in aanmerking voor loonkostensubsidie.

Nadere informatie

Bestanden uploaden op StamrechtBV.com

Bestanden uploaden op StamrechtBV.com Bestanden uploaden op StamrechtBV.com Dit document beschrijft de stappen die nodig zijn om bestanden uit uw administratie met behulp van de StamrechtBV.com cliënten portal naar ons te versturen. Voordat

Nadere informatie

Handleiding MIJNBTER. Scholingsfonds Opleidingsinstituut

Handleiding MIJNBTER. Scholingsfonds Opleidingsinstituut Handleiding MIJNBTER Scholingsfonds Opleidingsinstituut Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Inloggen op Mijn BTER... 4 2. Wijzigen accountgegevens... 5 3. Deelnamelijsten Scholingsfonds (SFO)... 6 3.1 Opvoeren

Nadere informatie

HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL

HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL Inhoudstafel 1. Inloggen... 4 2. Paswoord vergeten... 4 2.1. Afmelden 2.2. Meat&More/Buurtslagers 3. Contact... 5 4. Mijn gegevens... 5 4.1. Bedrijfsgegevens 4.2. Logingegevens

Nadere informatie

Bestellen via website http://www.doggyding.nl

Bestellen via website http://www.doggyding.nl Bestellen via website http://www.doggyding.nl U dient altijd een account te hebben om uw bestelling te doen. Op die manier weten wij ook waar we alle spullen naartoe moeten sturen. Wij hebben uw zogenaamde

Nadere informatie

- Binnen één minuut ontvangt u een mail in uw mailbox met een wachtwoord.

- Binnen één minuut ontvangt u een mail in uw mailbox met een wachtwoord. Handleiding U kunt, in tegenstelling tot wat u waarschijnlijk gewend bent, veel essentiële handelingen zelf in uw eigen dossier verrichten. U kunt bijvoorbeeld zelf uw verzekeringscontract wijzigen of

Nadere informatie

Aanvragen van accreditatie voor

Aanvragen van accreditatie voor Aanvragen van accreditatie voor verpleegkundigen, verzorgenden, verpleegkundig specialisten en/of zorgprofessionals Inhoud 1. Tips werken met PE-online... 2 2. Nascholingsvormen... 3 2.1 Accreditatie voor

Nadere informatie

HOE WERKT HET PERSOONLIJK DIGITAAL DOSSIER

HOE WERKT HET PERSOONLIJK DIGITAAL DOSSIER HANDLEIDING GEBRUIK WEBSITE 1 HOE WERKT HET PERSOONLIJK DIGITAAL DOSSIER Op deze pagina s van dit document vindt u de belangrijkste punten over het gebruik van het Persoonlijk Digitaal dossier. Inhoud:

Nadere informatie

Een SMS versturen via Spryng

Een SMS versturen via Spryng Een SMS versturen via Spryng 23/05/2014 Mireille Devriese, Karlien Hollanders, Stijn De Jaeger Gebruikershandleiding Versienummer software : 47 Revisienummer handleiding : 1 Datum: 23 mei 2014 Adres Corilus

Nadere informatie

Handleiding Cliëntportaal

Handleiding Cliëntportaal 1. Inloggen Open mijncaress Cliëntportaal via de website van SZR (www.szr.nl). U vindt links onderaan de button Cliëntportaal. Ook zijn daar toelichtingen en instructiefilmpjes te vinden. Nog makkelijker

Nadere informatie

Op de website van de N!X Ruilkring klik je in het menu op Cyclos". Rechts bovenin klik je op de knop aanmelden. Je komt dan in het inlogscherm.

Op de website van de N!X Ruilkring klik je in het menu op Cyclos. Rechts bovenin klik je op de knop aanmelden. Je komt dan in het inlogscherm. Inloggen Op de website van de NX Ruilkring klik je in het menu op Cyclos". Je ziet nu het inlogscherm van Cyclos: Rechts bovenin klik je op de knop aanmelden. Je komt dan in het inlogscherm. Hier vul je

Nadere informatie

Handleiding bestelsite

Handleiding bestelsite 2013 Handleiding bestelsite TTP Concepts 11-7-2013 Versie 1.0 Inhoud Homepage... 2 Inloggen... 3 Aanvragen login gegevens... 3 Wachtwoord kwijt... 3 Inloggen... 3 Bestelprocedure... 3 Artikel overzicht...

Nadere informatie

Activiteiten toevoegen Inhoudsopgave

Activiteiten toevoegen Inhoudsopgave Activiteiten toevoegen Inhoudsopgave Registratie Plus, Standaard, MZM en SW... 2 Inloggen... 3 Punten... 3 Activiteiten toevoegen... 4 Via de PC:... 4 Via telefoon of tablet:... 4 Activiteit goedgekeurd...

Nadere informatie

Handleiding inschrijvingsmodule raamovereenkomsten. Deel 1 : Inloggen als instelling

Handleiding inschrijvingsmodule raamovereenkomsten. Deel 1 : Inloggen als instelling Bisdom Antwerpen Vicariaat voor het onderwijs Handleiding inschrijvingsmodule raamovereenkomsten 1. INLEIDING Deel 1 : Inloggen als instelling Het inschrijven voor een raamovereenkomst gebeurt per instelling

Nadere informatie

1 Inleiding. WIND Internet / www.windinternet.nl 1

1 Inleiding. WIND Internet / www.windinternet.nl 1 1 Inleiding Om de Webshop goed te kunnen beheren is het noodzakelijk dat u kennis heeft van een aantal componenten. Door alle handelingen die nodig zijn te beschrijven wordt u in staat gesteld het beheer

Nadere informatie

Handleiding Exposantenportal PROVADA 2015

Handleiding Exposantenportal PROVADA 2015 Handleiding Exposantenportal PROVADA 2015...Controleer uw gegevens Standmedewerkers 2014 registreren voor PROVADA 2015 Foto s uploaden en status PROVADA Afsprakenmodule aanpassen Nieuwe standmedewerkers

Nadere informatie

HOE WERKT HET PERSOONLIJK DIGITAAL DOSSIER

HOE WERKT HET PERSOONLIJK DIGITAAL DOSSIER HANDLEIDING DIGITAAL DOSSIER 1 HOE WERKT HET PERSOONLIJK DIGITAAL DOSSIER Op deze pagina s van deze PDF vindt u de belangrijkste punten over het gebruik van het Persoonlijke Digitaal Dossier op onze website.

Nadere informatie

HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015

HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015 HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015 Datum: september 2014 Auteur: Intergrip Inhoud 1. VMBO verstrekt inloggegevens DDD aan de leerling... 3 2. Leerling vult Dossier in... 5 2.1 Activeren...

Nadere informatie

VMA Verzekeringen HANDLEIDING. Handleiding voor gebruik van de site. Inhoud: > Afsluiten van een verzekering. > Wachtwoord vergeten

VMA Verzekeringen HANDLEIDING. Handleiding voor gebruik van de site. Inhoud: > Afsluiten van een verzekering. > Wachtwoord vergeten Inhoud: Afsluiten van een verzekering Wachtwoord vergeten Wijzigen van verzekering(en) Wijzigen van (e-mail)adres/rekeningnummer Online schade melden Opzeggen lopende verzekering(en) bij andere verzekeraars

Nadere informatie

Online inschrijven en de aanpassingen in het programma werken alleen als u Intramed Online met een Intramed PLUS licentie heeft.

Online inschrijven en de aanpassingen in het programma werken alleen als u Intramed Online met een Intramed PLUS licentie heeft. Hoofdstuk 1 Via een Intramed-web-applicatie kunnen patiënten zich via internet inschrijven bij uw praktijk. De patiënt opent de app en vult online een intake-vragenlijst in. Deze gegevens worden naar uw

Nadere informatie

HANDLEIDING SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL

HANDLEIDING SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL premie- en inningssystematiek HANDLEIDING SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL Het controleren van uw gegevens in SWP U ontvangt deze handleiding namens bpfbouw en de bedrijfstakeigen regelingen in uw sector.

Nadere informatie

Veelgestelde vragen fase 2 GAIA Arts

Veelgestelde vragen fase 2 GAIA Arts Veelgestelde vragen fase 2 GAIA Arts GAIA (Gemeenschappelijke Accreditatie Internet Applicatie) versie 5 juli 2007 Inhoudsopgave 1. Activering GAIA... 3 1.1 Ik wil, als arts, geen gebruikmaken van GAIA...

Nadere informatie

PE-online Guide. Over de praktische kant van PE-online

PE-online Guide. Over de praktische kant van PE-online PE-online Guide Over de praktische kant van PE-online 1 Inhoud 1. First things first... 3 2. PE-online kalender... 4 3. Wegwijs in uw PE-online portfolio... 5 A. Hoofdscherm van uw portfolio... 5 B. Mijn

Nadere informatie

Helpdesk Telefoon:

Helpdesk   Telefoon: 1 Aan de slag in de INNOVO Academie ALLE SCHOLING OP ÉÉN PLEK In de INNOVO Academie staat het complete scholingsaanbod. Je kunt onbeperkt e-learningcursussen volgen, inschrijven voor scholingsbijeenkomsten,

Nadere informatie

Online herhalingscursus Medewerker Luchtvracht

Online herhalingscursus Medewerker Luchtvracht Handleiding Online herhalingscursus Medewerker Luchtvracht Maak uw keuze in onderstaand schema. U kun hierna op de pagina inhoud het betreffende hoofdstuk aanklikken. 1 Inhoud 1. Inloggen... 3 2. Inloggen

Nadere informatie

Handleiding voor online tolkaanvragen IN-Gent vzw afdeling tolken en vertalen. Aanvraagtermijn: Min. 2 werkdagen en max. 90 dagen vóór de uitvoerdatum

Handleiding voor online tolkaanvragen IN-Gent vzw afdeling tolken en vertalen. Aanvraagtermijn: Min. 2 werkdagen en max. 90 dagen vóór de uitvoerdatum Handleiding voor online tolkaanvragen IN-Gent vzw afdeling tolken en vertalen Algemene afspraken: Aanvraagtermijn: Min. 2 werkdagen en max. 90 dagen vóór de uitvoerdatum Status aanvraag: Alle communicatie

Nadere informatie

Toelichting Aanvragen NS Account Nieuwe Medewerkers.

Toelichting Aanvragen NS Account Nieuwe Medewerkers. Toelichting Aanvragen NS Account Nieuwe Medewerkers. De contactpersoon bij uw organisatie, meldt u aan in het systeem van NS door het invullen van uw persoonlijke gegevens en email-adres. Op dit email

Nadere informatie

KidSc@n Opvangregistratiesysteem GBS t Haegje Oudermodule Handleiding ouders

KidSc@n Opvangregistratiesysteem GBS t Haegje Oudermodule Handleiding ouders KidSc@n Opvangregistratiesysteem GBS t Haegje Oudermodule Handleiding ouders Kristiaan Mannaert Inhoud Inleiding... 3 Aanmelden... 3 Eerste keer aanmelden... 3 Wachtwoord wijzigen... 4 Mijn gezin... 4

Nadere informatie

Aan de slag in de Lerarenacademie

Aan de slag in de Lerarenacademie 1 Aan de slag in de Lerarenacademie www.lerarenacademie.nl ALLE SCHOLING OP ÉÉN PLEK In de Lerarenacademie staat het complete scholingsaanbod voor leerkrachten. Je kunt onbeperkt e-learningcursussen volgen,

Nadere informatie

IMPULSFONDS VOOR HET MIGRANTENBELEID

IMPULSFONDS VOOR HET MIGRANTENBELEID IMPULSFONDS VOOR HET MIGRANTENBELEID HANDLEIDING VOOR DE WEBAPPLICATIE Op deze pagina s vindt u de nodige informatie om te werken met de webapplicatie van het Impulsfonds. Wij raden u aan om deze pagina

Nadere informatie

Handleiding online inschrijven via i-school

Handleiding online inschrijven via i-school Handleiding online inschrijven via i-school Algemeen Om in te loggen surf je naar www.i-school.be/login. Geef je gebruikersnaam en paswoord in en klik op inloggen. Betekenis icoontjes: Inschrijven Inschrijving

Nadere informatie

Opstarthandleiding Click & Claim (VV)

Opstarthandleiding Click & Claim (VV) Opstarthandleiding Click & Claim (VV) Versie 7.1 september 2004 Inhoudsopgave 1 Inleiding: Click & Claim opstarten... 3 2 In- en uitloggen Click & Claim... 3 3 Click & Claim gebruiksklaar maken... 4 3.1

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO Gebruikershandleiding Ouder Login TSO Gebruikershandleiding ouder login Gaat u gebruik maken van de tussenschoolse opvang op de Hertog van Gelre, dan kunt u zich via de website van MAM's Kinderopvang registreren

Nadere informatie

Handleiding voor gebruik Call systeem. Ref. handleidingen/support / handleiding gebruik call systeem

Handleiding voor gebruik Call systeem. Ref. handleidingen/support / handleiding gebruik call systeem Handleiding voor gebruik Call systeem. Ref. handleidingen/support / handleiding gebruik call systeem Aanmelden Aanmelden via: Klik op Helpdesk De eerste keer komt u in het aanmeldscherm: Vul uw gebruikersnaam

Nadere informatie

Supershuttle Schiphol Service. Cengiz Sebit DEALER HANDLEIDING SUPERSHUTTLE.NL THE NETHERLANDS. This document contains information for partners.

Supershuttle Schiphol Service. Cengiz Sebit DEALER HANDLEIDING SUPERSHUTTLE.NL THE NETHERLANDS. This document contains information for partners. 2013 Supershuttle Schiphol Service Cengiz Sebit DEALER HANDLEIDING SUPERSHUTTLE.NL THE NETHERLANDS This document contains information for partners. Speciale boekingspagina: Speciaal voor zijn dealers heeft

Nadere informatie

Handleiding persoonlijk nascholingsdossier in GAIA. Na inloggen verschijnt het hoofdscherm.

Handleiding persoonlijk nascholingsdossier in GAIA. Na inloggen verschijnt het hoofdscherm. Handleiding persoonlijk nascholingsdossier in GAIA Na inloggen verschijnt het hoofdscherm. 1 Om het aantal behaalde accreditatie-uren in te zien en/of nascholingsactiviteiten toe te voegen, klik aan de

Nadere informatie

InterUM online portal Handleiding supervisor. Content

InterUM online portal Handleiding supervisor. Content InterUM online portal Handleiding supervisor Omdat er één of enkele werknemers bij u gedetacheerd zijn via InterUM, heeft u toegang tot InterUM s online portal E-flexer. Via dit portal kunt u werkurenbriefjes

Nadere informatie

HOE WERKT HET PERSOONLIJK DIGITAAL DOSSIER

HOE WERKT HET PERSOONLIJK DIGITAAL DOSSIER HANDLEIDING DIGITAAL DOSSIER 1 HOE WERKT HET PERSOONLIJK DIGITAAL DOSSIER Op deze pagina s van deze PDF vindt u de belangrijkste punten over het gebruik van het Persoonlijke Digitaal Dossier op onze website.

Nadere informatie

MyBroker. Gebruikershandleiding

MyBroker. Gebruikershandleiding MyBroker Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1. WAT MOET IK DOEN OM TOEGANG TE KRIJGEN TOT MIJN KLANTENZONE?... 3 1.1. PER E-MAIL... 3 1.2. VIA ONZE WEBSITE... 4 2. DE TOEGANG TOT MYBROKER... 5 3. CONSULTATIE

Nadere informatie

HANDLEIDING SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL

HANDLEIDING SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL HANDLEIDING SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL Controleer & wijzig uw gegevens in SWP U ontvangt deze handleiding namens ABP. 24.0100.16 OVER DEZE HANDLEIDING Controleer en wijzig uw gegevens in de Selfservice

Nadere informatie