Jaargang 14 nummer 1 jan / feb 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Jaargang 14 nummer 1 jan / feb 2017"

Transcriptie

1 Jaargang 14 nummer 1 jan / feb 2017 Redactie: Vondellaan 128 Website: nieuwsbrief@zijactief-gemert.nl Bankrekening: NL71 RABO VOORWOORD Hallo Dames, Het is alweer december, de tijd vliegt voorbij. Iedereen is druk bezig met het versieren van het huis met al de bijkomende stress. Wat voor boom gaan we kopen, met kluit of dit jaar toch maar zonder? Gaan we over op een kunstboom? De kerstspullen komen in dozen weer naar beneden, heel je kamer op zijn kop. Eerst de kerstverlichting uit de knoop en dan blijkt het enkele lichtjes niet doen, dus op naar de winkel. Verlichting aanbrengen, de kerstversiering wat anders verdelen dan vorig jaar want er zijn weer nieuwe trends dit jaar. De lege dozen opruimen, huis aan kant en 's avonds genieten van de eerste keer dat je de kerstboom verlicht. Toch weer gezellig, deze december maand. Je bekijkt je agenda: is het een leuk vooruitzicht of moet je nog gaan plannen. Misschien wacht je wel op een antwoord of ze wel kunnen komen? Dit jaar lekker bij iemand aanschuiven of met je familie lekker thuis blijven! En tussen al de drukte een terugblik op mijn afgelopen jaar. Wat is er goed gegaan of mindere dingen wat in ieders leven voorkomt. Je bent een dierbare verloren, of je bent een trotse oma geworden misschien wel overgrootmoeder. Dit is voor mij vaak de maand om alles eens te overwegen, goede voornemens voor het nieuwe jaar, (of ze uitkomen is de vraag maar het idee is er???) en zo sluiten misschien meerdere mensen weer een jaar af. Wat het nieuwe jaar gaat brengen is voor iedereen een vraag waar we het volgende jaar op deze tijd ook een antwoord op kunnen geven! Een dag, een week en de maand is alweer voorbij, de tijd vliegt. Vandaag is de dag, hij komt maar een keer. Morgen dan is het, vandaag al niet meer. Toon Hermans Hierbij wens ik iedereen hele fijne feestdagen maar vooral een gezond 2017 toe! Het bestuur.

2 AGENDA / INFORMATIE Zondag 15 januari 2017 Nieuwjaarsbijeenkomst alleengaande Uitnodiging volgt Maandag 16 januari 2017 Thema avond: Hartstichting Locatie: De Eendracht Aanvang: 20.00u Kosten: Geen Niet leden: 4,- De heer van Gool is voorlichter Hartstichting Brabant. Wat vanavond centraal zal staan is hartklachten bij vrouwen. Het ontstaan van hart en vaat ziekte is bij vrouwen anders dan bij mannen. Mijnheer van Gool zal iets vertellen hoe te voorkomen en hoe te behandelen. En wat een gezonde leefstijl is. Het belangrijkste is de juiste symptomen te herkennen. En als het je over komt hoe verder te leven. Ook vertelt hij een stukje van zijn eigen levensverhaal hoe te leven met een aangeboren hartafwijking. Donderdag 26 januari 2017 Jaarvergadering Uitnodiging volgt Maandag 6 februari 2017 Excursie: wereldwinkel Locatie: Elisabethplaats 30 Aanvang: u Kosten: Geen Aantal: maximaal 10 personen Opgave: voor 30 jan., via strookje/ Deze ochtend krijgen we uitleg over het reilen en zeilen van de wereldwinkel; ofwel een kijkje in keuken. Donderdag 16 februari 2017 Workshop: fietsbanden Locatie: Diny vd Burgt, Kruiseind 38 Aanvang: 13.30u Kosten: 7,50, incl. koffie of thee Opgave: voor 2 feb., via strookje/ We gaan dan een leuk tasje maken van fietsbanden gevuld met voorjaars bloeiers. Vrijdag 3 maart 2017 Wereldgebedsdag Woensdag 8 maart 2017 Internationale vrouwendag Uitnodiging volgt Woensdag 22 maart 2017 Culturele avond Locatie: De Eendracht Aanvang: uur Kosten: 6,50 Opgave: voor 1 feb., via strookje/

3 TERUGBLIKKEN Dinsdag 27 september: Thema avond: Rots en water Francis Jochems en Evelin van Schijndel zijn 2Pauwer gestart met als voornaamste doel om kinderen en volwassenen te helpen weer zichzelf te zijn. Op deze avond gaven zij een toelichting over de training van rots en water. Rots staat symbool voor de kracht om doelen te stellen en te breken. Je ontwikkelt doorzettingsvermogen en gaat je beter concentreren. Je kunt je afsluiten van groepsdruk en voor jezelf opkomen. De verbindende kwaliteit van water zorgt ervoor dat je je leert verplaatsen in anderen. Rekening houden met elkaar, inzicht in kwaliteiten van anderen en communiceren zijn de onderwerpen die bij water horen. Na de pauze deden we enkele oefeningen van het rots en waterprogramma. Het was een leerzame avond met helaas weinig leden. Dinsdag 11 oktober: Ledenavond Op het einde van de avond was er een staande ovatie en het verzoek voor een toegift. Hieruit blijkt dat het optreden van Musical Voices uit Neerkant een succes was. Dit koor bestaat uit ongeveer 50 leden, het grootste deel vrouwen en een tiental mannen. Het koor wordt ondersteund door een combo. Voor de pauze zongen zij veelal Engelstalige luisterliedjes. Een mooie afwisseling was het ingetogen lied dat 2 koorleden zongen en zichzelf hierbij begeleidden op gitaar. Na de pauze werden er wat meer pittige liedjes gezongen. De meeste liedjes uit hun repertoire waren herkenbaar. Zo ook het liedje dat in het dialect werd gezongen: De Peel in Brand van Rowwen Hèze. Bij elk nummer dat gezongen wordt, verandert de kooropstelling en vaak zijn er ook gebaren en enkele pasjes bij. Dit maakt het aantrekkelijk voor het publiek, daarbij worden alle nummers uit het hoofd gezongen. Bij zo n groot repertoire is dit uitermate knap! Donderdag 20 oktober: ZijActief viering Veel dames hadden weer vrij gekregen om naar de altijd gezellige viering te gaan. Na de viering en een lekker kopje koffie of thee met heerlijke bonbons, wisten de Kersenhoedjes de stemming er goed in te brengen. Er werd mee gedeind en gezongen op veel bekende liedjes. De zaal en de bediening was af. Een lekker drankje en hapje gaat er wel in. Ook de loterij is altijd leuk. Ook het project Ruijschenbergh is goed gekozen. Wij willen het onze mensen zo gezellig mogelijk maken, toch. Een pluimpje voor de organisatie. Ja, vind maar weer iedere keer een goede invulling voor de avond. Want verwend zijn we. Bedankt voor deze mooie avond. Helemaal top.

4 TERUGBLIKKEN (VERVOLG) Zondag 23 oktober: Wandeltocht Op deze zondagmorgen was het een beetje mistig. We moesten verzamelen in de Mortel bij Oma Mien en waren met heel wat deelnemers: 22 leden van ZijActief en 44 leden van de ZLTO. Je kon kiezen of een korte of een lange wandeltocht. Dus voor ieder wat wils. Onderweg moesten we allemaal opdrachten uitvoeren. Zo hadden een lijst meegekregen met foto's en die moesten we in de gaten houden. Zodra we een foto tegenkwamen moesten we de letter opschrijven. Op het eind kwam er een zin uit en wie het goed kon mee loten voor de prijs. Het was een mooie wandeltocht. Bij Oma Mien werden we heerlijk ontvangen en de soep en broodjes stonden klaar. We hebben nog uurtje genoten van het lekkere eten en er was ruim voldoende. De sfeer was goed en het was geweldig herfstweer. Het is toch leuk om ieder jaar een mooie wandeltocht te hebben op een andere plaats. Je ziet zo veel leuke dingen onderweg. En het is voor herhaling vatbaar. Organisatie en Oma Mien bedankt voor de goede zorgen en tot ziens. Wilma Liebregts Dinsdag 8 november: Contactmiddag Hella s verhalenhuis Om ongeveer 20:00 uur opende Drea Meulepas de avond. Ze was zeer vereerd dat er zoveel dames aanwezig waren in zaal van de Putten. Na de opening gaf ze meteen het woord aan Hella v/d Wijst. Voor vele toch een bekende van het programma De Wandeling. Ze begon meteen heel enthousiast te vertellen over haar ervaringen die ze had met de vele mensen waarmee ze gewandeld had. Het was typisch dat de mensen meteen hun naam zegde als ze vraagt: Wie ben jij? De naam is helemaal niet belangrijk maar de persoon achter die naam. Ook is het heel belangrijk als mensen je vertellen wat ze hebben meegemaakt om dan te vragen wat ze eraan gedaan hebben om het een plek te geven. Ook is het goed als je dingen aan mensen vraagt die je eigenlijk niet durft te vragen, de meeste mensen zijn dan blij dat ze daar dan over kunnen vertellen. Na de pauze vroeg ze aan de mensen in de zaal wie er wat had meegebracht waar dan een speciaal verhaal achter zit. Er kwamen verschillende dingen naar voren zoals foto s van grootouders en gezinnen, maar ook een beker die voor iemand een speciale betekenis had. Er kwamen mooie verhalen voor de dag. Op het laatst had ze nog wat verhalen en een gedicht en wat tips voor ons zoals PROBEER EEN MENS NIET TE REPAREREN, MAAR TE ACCEPTEREN HOE ZE ZIJN. Het was een mooie avond en volgens mij ging iedereen met een warm en goed gevoel naar huis.

5 TERUGBLIKKEN (VERVOLG) Dinsdag 15 november: Excursie Kerststerren Met ZijActief gingen wij dinsdag 15 november met 21 personen naar de excursie van Kerststerren en chrysanten van de fam. Verschuren in Horst. We werden ontvangen door Marco. We kregen ieder een kop koffie met iets erbij. En Marco legde ons het een en ander uit, hoe dat het dagelijks in z n werk gaat. Toen dat achter de rug was gingen we met z'n allen de kas in. Daar werd het een en ander uitgelegd. De chrysanten waren er niet, die dienden meer voor Allerheiligen en Allerzielen. In de kas was een hele groep aan het werk, met het potten van oa. viooltjes. Want ze hebben het hele jaar door plantjes, oa. primula s, viooltjes, chrysanten en Kerststerren. De Kerststerren waren er in vele kleuren. Ze werden ook allemaal ingepakt en die gingen veel naar west Europa, Rusland. De Kerststerren die wij gezien hebben moeten in een kas staan waar de temperatuur 18 graden moet zijn. De Kerstster kan niet tegen tocht. De besjes in de Kerststerren vormen de bloei. De planten staan ongeveer 3 weken. Verder hebben we ook uitleg gekregen van de grote van de Kerstster. Deze worden gekopt. Hoe meer koppen, hoe groter de Kerstster. Voor de Kerststerren waren er 29 grote vakken in de kas. Het regelen van de temperatuur gebeurd allemaal met apparatuur boven de vakken. Dat geldt ook voor de voeding die de planten kregen werd allemaal automatisch geregeld. Ook werden er nog een soort doeken naar beneden gedraaid om de planten te beschermen, zodat ieder zijn eigen temperatuur had. Na afloop konden we allemaal nog een Kerstster kopen. Het was een leuke middag geweest. Wilma Liebregts

6 TERUGBLIKKEN (VERVOLG) Donderdag 17 november: Surprice Op 17 november was de SURPRISE avond bij Maria en werden we door Dora en Wilske hartelijk ontvangen, ze hadden een Mijter en een kerstboom op. Bij ontvangst een heerlijk kopje koffie of thee met wat lekkers. De ruimte was heel gezellig in de Sint- en Kerstsfeer ingericht. Er was een zeer hoge opkomst dus dat was al een beloning naar de organisatie toe. We werden allen welkom geheten en er werd tevens uitgelegd hoe de avond een beetje zou verlopen niet alles natuurlijk want het was een surprice avond. We kregen allemaal een bingokaart en als er 1 rijtje vol was mocht je bingo roepen en kreeg je een cadeautje met Sint of Kerstpapier er omheen. De eerste die riep kreeg de opdracht om een stukje over de avond te schrijven en ik was de gelukkige. Het ging er spannend aan toe want iedereen moest 1 rijtje vol hebben om de Bingo af te kunnen sluiten en om en om kregen we een cadeautje. Toen iedereen voorzien was van een Sint of Kerst cadeautje was er pauze met glühwein of warme chocomel en er stond ook nog wat lekkers op tafel en kregen een warm hapje. Dora en Tonnie brachten een zeer humorvol stukje in de pauze, dit was zeer goed voor de lachspieren. Na de pauze moest iedereen met een Sint pakje aan een lange tafel gaan zitten en met een Kerst pakje aan een andere tafel. De spelregels werden uitgelegd en iedere tafel kreeg een grote dobbelsteen. Iedereen kwam aan de beurt om te gooien. Als je één had moest je b.v. een Kerstliedje zingen, bij twee hints, bij drie cadeautje in de midden van de tafel, bij vier achterste voren een woord spellen, bij vijf mocht je ruilen en zes was het cadeautje uitpakken. Maar alleen het Sint of Kerst papier eraf halen. Surprice, surprice: er zat nog een wit papiertje omheen. Maar toen iedereen aan de beurt was geweest mochten we gezamenlijk ons cadeautje uitpakken. Er zat een heel mooi kop en schotel met een viooltje erin. SUPER gedaan. De avond werd afgesloten met een dank woord voor ieders aanwezigheid. Als laatste een groot applaus voor de organisatie, complimenten. Een enthousiaste deelneemster. Woensdag 14 december: Workshop Kerstdecoratie Afgelopen14 december hebben we een leuke, gezellige en leerzame crea avond gehad bij Chantal van De Fleurige Creatie. Chantal is handvaardigheidslerares maar heeft daar nu geen werk in. Ze is daarom thuis begonnen met het geven van workshops. Ze heeft leuke ideeën en is erg flexibel. Wij werden hartelijk ontvangen en onder het genot van een kop koffie/thee met een koekje vertelde Chantal wat we gingen doen. Een aantal mensen gingen voor de krans en een aantal voor het krijtbord. Met op de achtergrond een gezellig kerstdeuntje gingen we ijverig aan de slag met een mooi eindresultaat. De kransen werden bekleed met een sjaal en kerstversiering en het krijtbord werd met een mooie kersttekst voorzien. Iedereen ging tevreden met z n werkstuk naar huis! Chantal bedankt voor je gastvrijheid!! Groetjes Wendy Egelmeers

7 AANMELDEN U kunt zich aanmelden voor een activiteit die plaats vindt in januari - februari 2017 Aanmeld-strookje ( evt. met bijdrage ) inleveren in een enveloppe bij: Mia van der Burgt, Valeriusstraat 119 Tel: opgave@zijactief-gemert.nl met naam, telefoon, datum en omschrijving activiteit Eventuele bijdrage overmaken op: Rekening NL71 RABO ovv naam en datum activiteit Aanmelden ja/nee (controle voor jezelf) (dit strookje inleveren) Maandag 6 februari 2017 Excursie: wereldwinkel Maandag 6 februari 2017 Excursie: wereldwinkel Locatie: Elisabethplaats 30 Naam: Aanvang: u Kosten: Geen Aantal: maximaal 10 personen Telefoon: Aanmelden voor 30 januari Donderdag 16 februari 2017 Workshop: fietsbanden Donderdag 16 februari 2017 Workshop: fietsbanden Locatie: Diny vd Burgt, Kruiseind 38 Naam: Aanvang: 13.30u Kosten: 7,50, incl koffie of thee Telefoon: Aanmelden voor 2 februari Woensdag 22 maart 2017 Culturele avond Woensdag 22 maart 2017 Culturele avond Locatie: De Eendracht Naam: Aanvang: uur Kosten: 6,50 Telefoon: Aanmelden voor 1 februari

Redactie: Vondellaan 128 Website: nieuwsbrief [apestaartje ] zijactief-gemert.nl Bankrekening: NL71 RABO

Redactie: Vondellaan 128 Website:   nieuwsbrief [apestaartje ] zijactief-gemert.nl Bankrekening: NL71 RABO Jaargang 15 nummer 3 mei / jun 2018 Redactie: Vondellaan 128 Website: www.zijactief-gemert.nl nieuwsbrief [apestaartje ] zijactief-gemert.nl Bankrekening: NL71 RABO 0116 1843 10 Hallo dames, VOORWOORD

Nadere informatie

Voor alle leden van ZijActief Gemert

Voor alle leden van ZijActief Gemert Voor alle leden van ZijActief Gemert Jaargang 10 jan/feb 2013 nummer 1 Redactie: Vondellaan 128 / nieuwsbrief@zijactief-gemert.nl Hallo, dames Het jaar loopt weer op zijn eind. We hebben het afgelopen

Nadere informatie

Redactie: Vondellaan 128 Website: nieuwsbrief [apestaartje ] zijactief-gemert.nl Bankrekening: NL71 RABO

Redactie: Vondellaan 128 Website:   nieuwsbrief [apestaartje ] zijactief-gemert.nl Bankrekening: NL71 RABO Jaargang 15 nummer 2 mrt / apr 2018 Redactie: Vondellaan 128 Website: www.zijactief-gemert.nl nieuwsbrief [apestaartje ] zijactief-gemert.nl Bankrekening: NL71 RABO 0116 1843 10 Hallo dames, VOORWOORD

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 08 09-12-2015 In dit nummer: Bericht voor groep 1-2 Personele zaken

Nadere informatie

RECTIFICATIE PROGRAMMABOEKJE

RECTIFICATIE PROGRAMMABOEKJE Jaargang 13 nummer 2 mrt/apr 2016 Redactie: Vondellaan 128 Website: www.zijactief-gemert.nl nieuwsbrief@zijactief-gemert.nl Bankrekening: NL71 RABO 0116 1843 10 Dames, VOORWOORD Als ik dit stukje zit de

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Redactie: Vondellaan 128 Website: Bankrekening: NL71 RABO VOORWOORD

Redactie: Vondellaan 128 Website:  Bankrekening: NL71 RABO VOORWOORD Jaargang 11 nummer 4 jul/aug 2014 Redactie: Vondellaan 128 Website: www.zijactief-gemert.nl nieuwsbrief@zijactief-gemert.nl Bankrekening: NL71 RABO 0116 1843 10 Hallo Dames, VOORWOORD Heeft u dat ook eens?

Nadere informatie

Het jaar is alweer bijna voorbij. De balans kan bijna opgemaakt worden en ik wil toch een verhaal met jullie delen die veel indruk heeft gemaakt.

Het jaar is alweer bijna voorbij. De balans kan bijna opgemaakt worden en ik wil toch een verhaal met jullie delen die veel indruk heeft gemaakt. NIEUWSBRIEF VRIJWILLIGERSRAAD STICHTING PULSE Nummer 32- December 2017 Voorwoord Het jaar is alweer bijna voorbij. De balans kan bijna opgemaakt worden en ik wil toch een verhaal met jullie delen die veel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Op de agenda 09-11-2015 16-11-2015 26-11-2015 inleveren Studiedag Dalton. Alle kinderen zijn vrij Deze week muurschildering

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

Geplande evenementen. Beste ouders en verzorgers,

Geplande evenementen. Beste ouders en verzorgers, Beste ouders en verzorgers, De school ruikt heerlijk naar pepernoten. Dagelijks zijn er verschillende groepen aan het bakken. Een gezellig Sinterklaas feest komt eraan. Ondertussen merken we het grote

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2018 Dit is de feestkrant van 2018. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018

Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018 Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018 Sinterklaas Op woensdag 5 december kwam Sinterklaas met vier pieten op school.alle kinderen stonden op het plein opgesteld om Sinterklaas welkom te heten. De ouderejaars

Nadere informatie

ALGEMEEN. Kerst en Nieuwjaarswens..

ALGEMEEN. Kerst en Nieuwjaarswens.. ALGEMEEN Kerst en Nieuwjaarswens.. Kerst knutselmiddag Maandag 14 december hebben we een gezellige kerstknutselmiddag gehad met de hele school. De onderbouwgroepen hebben allemaal een potje versierd, waar

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2016 Dit is de feestkrant van 2016. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

De negende editie van de nieuwsbrief

De negende editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 9 Jaargang 5 19-12-2014 www.olivijn.almere-speciaal.nl De negende editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 22 dec t/m 4 jan kerstvakantie 5 jan roostervrije dag,

Nadere informatie

nieuwsbrief Opvang: Gevonden Schilderwerk dagopvang en peutergroep Het team van Kindcentrum het wenst iedereen een goed, gezond en leerzaam 2017!

nieuwsbrief Opvang: Gevonden Schilderwerk dagopvang en peutergroep Het team van Kindcentrum het wenst iedereen een goed, gezond en leerzaam 2017! 2016 2017 editie januari 2017 Het team van Kindcentrum het P@rk wenst iedereen een goed, gezond en leerzaam 2017! Met in deze editie onder meer: OPVANG : Gevonden Schilderwerk ONDERWIJS: Contactmiddagen/avonden

Nadere informatie

Ine Habets Slits. Voor alle leden van ZijActief Gemert AGENDA: Hallo, dames

Ine Habets Slits. Voor alle leden van ZijActief Gemert AGENDA: Hallo, dames Voor alle leden van ZijActief Gemert Jaargang 11 mrt/apr 2014 nummer 2 Redactie: Vondellaan 128 Website: wwwzijactief-gemertnl nieuwsbrief@zijactief-gemertnl Bankrekening: NL71 RABO 0116 1843 10 Hallo,

Nadere informatie

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk Nummer 7 8 november 2017 17 november: Lootjes trekken (groep 6 t/m 8) 20 t/m 24 november: 10-minutengesprekken met ouder(s)/verzorger(s) (en kind) 22 november: Schoen zetten (groep 1 t/m 8) 22 november:

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Beste ouders, Team Weemewereld

Beste ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 21 Beste ouders, maandag 12 vrijdag 16 februari Afgelopen woensdag is er een begin gemaakt met de waterafvoer van het schoolplein. Een aantal vrijwillige ouders hebben een gaten gemaakt in

Nadere informatie

Nummer 9, 14 december 2018 AGENDA HOERA! Wist je dat. Welkom!

Nummer 9, 14 december 2018 AGENDA HOERA! Wist je dat. Welkom! 93 Nummer 9, 14 december 2018 AGENDA 18 dec Keijzersrondje Kerst 19 dec Kerstviering 20 dec Groepsmail 21 dec Studiedag Start Kerstvakantie 7 jan Studiedag 8 jan Start in het nieuwe gebouw (einde vakantie)

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Van Weerden Poelmanstraat 2a 9254 CS Hurdegaryp Tel: Website:

NIEUWSBRIEF. Van Weerden Poelmanstraat 2a 9254 CS Hurdegaryp Tel: Website: NIEUWSBRIEF Van Weerden Poelmanstraat 2a 9254 CS Hurdegaryp Tel: 0511 472026 E-mail: hurdegaryp@opo-furore.nl Website: www.obs-hurdegaryp.nl Jaargang 15 nr. 06 donderdag 20 december 2018 met de digitale

Nadere informatie

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud Jaargang 10 Nummer 9 14 december 2018 Agenda Donderdag 20 december Vrijdag 21 december Maandag 24 december t/m vrijdag 4 januari 2019 Maandag 7 januari 2019 Vrijdag 11 januari 2019 Zondag 20 januari 2019

Nadere informatie

Redactie: Vondellaan 128 Website: Bankrekening: NL71 RABO VOORWOORD

Redactie: Vondellaan 128 Website:   Bankrekening: NL71 RABO VOORWOORD Jaargang 14 nummer 4 jul / aug/ sep 2017 Redactie: Vondellaan 128 Website: www.zijactief-gemert.nl nieuwsbrief@zijactief-gemert.nl Bankrekening: NL71 RABO 0116 1843 10 VOORWOORD Hallo dames Hoera!! Ik

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt 9 december 2016 nummer 7 AGENDA ma 12 dec. ma 12 dec. di 13 dec. woe 14 dec. vrij 16 dec. ma 19 dec. di 20 dec. wo 21 dec. do 22 dec. vrij 23 dec. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt Juf Nellie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer e jaargang 24 december 2018 t/m 11 januari 2019

Nieuwsbrief. Nummer e jaargang 24 december 2018 t/m 11 januari 2019 Nummer 15 28 e jaargang 24 december 2018 t/m 11 januari 2019 Week 52 en 1 Kerstvakantie t/m zondag 6 januari 2019 7 januari Eerste schooldag nieuwe kalenderjaar 7 januari Jeroen Oosterhof op de Voorpoort

Nadere informatie

8 december 2016, Wetenswaardigheid. Beste kinderen, ouders en verzorgers,

8 december 2016, Wetenswaardigheid. Beste kinderen, ouders en verzorgers, 8 december 2016, Wetenswaardigheid Beste kinderen, ouders en verzorgers, Wat een gezellig en leuk sinterklaasfeest hebben we achter de rug. We kijken er met een tevreden gevoel op terug. En dan.staan de

Nadere informatie

Cosis Begeleid Leren

Cosis Begeleid Leren Vaardigheidslessen: Hulp bij studeren Om met succes een opleiding te kunnen volgen is het voor jongeren belangrijk dat ze over een aantal specifieke vaardigheden beschikken. Daarom hebben we een cursus

Nadere informatie

Licht in onze harten: dat wij ruimte scheppen, plaats maken voor velen. Licht in onze gedachten: dat wij komen tot nadenken en eerlijke besluiten.

Licht in onze harten: dat wij ruimte scheppen, plaats maken voor velen. Licht in onze gedachten: dat wij komen tot nadenken en eerlijke besluiten. INFO 8 21 december 2012 belangrijke data voor de komende periode ma 24 dec 2012 t/m vr 4 jan 2013 kerstvakantie groep 1 t/m 8 vrij 25 jan. en 1 feb. en 8 feb. schoolschaatsen groep 3 t/m 8 wo 23 jan. voorleesontbijt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Data om te onthouden: Week van 30 okt. t/m 3 nov.: evt. oudergesprekken vanuit ZIEN! Maandag 13 november: 8.30 uur - 9.30 uur inloopuur Jeugd- en gezinscoach Dinsdag 14 november:

Nadere informatie

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen Losse Entjes Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) Agenda 9 januari Oud papier 9 maart OR vergadering 13 januari 19.00 uur Schoonmaakavond 11 maart Losse Entjes

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 25 januari 2019 Agenda Nummer 19 maandag 28 januari Screening groep 7 schoolarts

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Met een rugzakje vol info ga ik naar huis, veel gesprekken, leuke manier van middagvulling.

Met een rugzakje vol info ga ik naar huis, veel gesprekken, leuke manier van middagvulling. Leerzaam, leuk, nieuwe contacten opgedaan, nieuwe ideeën. Het open Space concept is geweldig. Met een rugzakje vol info ga ik naar huis, veel gesprekken, leuke manier van middagvulling. Ontspannen maar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 7 december 2015 Beste ouders / verzorgers,

Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 7 december 2015 Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letters en cijfers Toiletbezoek Afscheid Juf Jansen Foto s Activiteit en gezelligheid (terugblik) Bijlage: Verjaardag Tim Voor alle data

Nadere informatie

Eindverslag zomerkamp 2016 Oosterzee, Friesland 18 juli t/m 22 juli 2016

Eindverslag zomerkamp 2016 Oosterzee, Friesland 18 juli t/m 22 juli 2016 Eindverslag zomerkamp 2016 Oosterzee, Friesland 18 juli t/m 22 juli 2016 Maandag 18 juli We vertrekken vanaf de locatie Koningsbelt met 25 leerlingen, 10 begeleiders en aanvullende gezinsleden zoals een

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2018

Nieuwsbrief maart 2018 Nieuwsbrief maart 2018 Belangrijke data in maart 1 maart Koffie uurtje op KAN 14.00 uur 14 maart Koffie uurtje op KRO 11.30 uur 16 maart Rapport mee naar huis 19 maart Rapport gesprekken Beste ouders en

Nadere informatie

KOPIE VOOR DE VOLGENDE SNIKKE DIE DAN ZAL WORDEN VERZORGD. 2 december 2010

KOPIE VOOR DE VOLGENDE SNIKKE DIE DAN ZAL WORDEN VERZORGD. 2 december 2010 November 2010 Jaargang 31 Nummer 3 KOPIE VOOR DE VOLGENDE SNIKKE DIE DAN ZAL WORDEN VERZORGD DOOR Plaatselijk Belang KAN INGELEVERD WORDEN T/M 2 december 2010 G AGENDA 11 nov Lampionnenkeuring 14 nov BINGO

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

Kerstkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Kerstkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerst 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen. Alle gevers en geefsters: hartelijk bedankt!

Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen. Alle gevers en geefsters: hartelijk bedankt! Opsteker nr.7 8 december 2017 CBS De Slagkrooie 0591-38 24 12 Ringstraat 2 info@cbsdeslagkrooie.nl 7848 BW Schoonoord www.cbsdeslagkrooie.nl Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen.

Nadere informatie

N U M M E R 1 5. Bedankjes

N U M M E R 1 5. Bedankjes Nieuwsbrief N U M M E R 1 5 8 D E C E M B E R 2 0 1 6 Aanmelding nieuwe leerlingen I N D E Z E N I E U W S B R I E F O N D E R A N D E R E Er is een wachtlijst voor kinderen die in 2017 4 jaar worden.

Nadere informatie

Activiteitenfolder december 2015

Activiteitenfolder december 2015 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder december 2015 Aangepaste openingstijden Prinsenhof: 11 december: Gesloten tot 11.30 uur 24 december: Gesloten vanaf 14.00 uur Gesloten: 25,

Nadere informatie

DECEMBER 2018 en JANUARI 2019

DECEMBER 2018 en JANUARI 2019 DECEMBER 2018 en JANUARI 2019 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht voor de maanden December 2018 en Januari

Nadere informatie

Studiemiddag; alle leerlingen zijn vanaf 12 uur vrij; de volgende nieuwsbrief komt uit

Studiemiddag; alle leerlingen zijn vanaf 12 uur vrij; de volgende nieuwsbrief komt uit Nieuwsbrief december 2017 Inhoudsopgave 1. Agenda 2. Terugblik 3. Typecursus voor de leerlingen van de groepen 5 tot en met 8 4. Pilot naschoolse sportactiviteiten op het plein van De Egelantier 5. Weet

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data. Jarig in december. Hoog bezoek. 8 december Beste ouders,

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data. Jarig in december. Hoog bezoek. 8 december Beste ouders, NIEUWSBRIEF Beste ouders, 8 december 2012 In deze brief kijken we terug op een geslaagd Sinterklaasfeest en Pietenactiviteiten. Daarnaast vraag ik uw aandacht voor de weetjes rondom de Kerstviering. En

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede December 2015

Activiteiten programma De Meerstede December 2015 Dinsdag 1 december Mozaïek De laatste keer in dit jaar. Het wordt een kleurrijke middag. Locatie: 1 e etage creatief-centrum + materiaalgeld Kosten intern: materiaalgeld Zaal open 14.00 uur Aanvang 14.15

Nadere informatie

Nieuwsbrief december ACTIVITEITEN. Hallo lieve leden,

Nieuwsbrief december ACTIVITEITEN. Hallo lieve leden, Nieuwsbrief december ACTIVITEITEN Zondag 3: Maandag 4 Pup-up kaarten maken Woensdag 6 Gloeilamp versieren Donderdag 7 Pup-up kaarten maken Informatiebijeenkomst van Angela de diëtiste (avond) Zondag 10:

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

jaargang 22 december 2016 nummer 5

jaargang 22 december 2016 nummer 5 jaargang 22 december 2016 nummer 5 A G E N D A Voor een goed actueel overzicht van de belangrijke data verwijzen we u graag naar de onlinekalender op onze website www.sboderegenboog.cnsede.nl Dag ouders

Nadere informatie

Nieuws uit groep 4 december 2014

Nieuws uit groep 4 december 2014 De tweede periode van dit schooljaar zit erop. Ook in deze periode hebben we weer veel geleerd en gedaan. We hebben genoten van de lessen rondom herfst, de spannende tijd van Sinterklaas en een fijne,

Nadere informatie

***Inhoud:*** woensdag, 20 december 2017 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord. Nummer wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord -

***Inhoud:*** woensdag, 20 december 2017 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord. Nummer wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - woensdag, 20 december 2017 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord Nummer 08 ***Inhoud:*** Mededelingen ** Kerstviering ** Bedankt ouders! ** Kerstinformatie

Nadere informatie

19 december 2016 schooljaar nieuwsbrief 9. Agenda

19 december 2016 schooljaar nieuwsbrief 9. Agenda Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 19 december 2016 schooljaar 2016-2017 nieuwsbrief 9 Van de directie Voor u ligt de laatste Lijstereens van 2016. Aanstaande woensdag natuurlijk

Nadere informatie

Jaargang 3: nummer 7 9 december Nieuws rondom & vanuit de Hummelingschool. Agenda:

Jaargang 3: nummer 7 9 december Nieuws rondom & vanuit de Hummelingschool. Agenda: Jaargang 3: nummer 7 9 december 2016 Nieuws rondom & vanuit de Hummelingschool. Agenda: Van Annette Uit groep Thuis oefenen met Uit groep Kerst Thema kerst Verdwenen Kalender Directie Blauw en Paars Ambrasoft

Nadere informatie

Hallo (Nummer 12, 05-12-2014)

Hallo (Nummer 12, 05-12-2014) Hallo (Nummer 12, 05-12-2014) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u o.a. informatie over: Terugblik Sinterklaasfeest Kerst op de Biezenkamp NXP adopteert de Biezenkamp Kampioenen op school

Nadere informatie

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda.

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda. Sinterklaasfeest 5 december 2014 Vandaag was het eindelijk zover: Sinterklaas en zijn Pieten brachten een bezoek aan obs Akkrum! Toen om 8.30 uur alle leerlingen en een groot aantal ouders op het plein

Nadere informatie

DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS

DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello TRIMENZO Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden December 2016 en

Nadere informatie

Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan.

Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan. Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 35, 9 juni 2016 Algemeen Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan.

Nadere informatie

Voor de ouders, Team Weemewereld. Schoolfruit. Oud papier container. Voor aankomende week krijgen de kinderen op:

Voor de ouders, Team Weemewereld. Schoolfruit. Oud papier container. Voor aankomende week krijgen de kinderen op: Nieuwsbrief 15 Maandag 12 vrijdag 17 december Voor de ouders, 15 Team Weemewereld Schoolfruit Voor aankomende week krijgen de kinderen op: Woensdag: waspeen Donderdag: kaki Vrijdag: peer Mocht u nu denken

Nadere informatie

Hartelijk dank Bep en Cor Bosgieter voor het maken van de foto s!!

Hartelijk dank Bep en Cor Bosgieter voor het maken van de foto s!! Het Tooropje September 2016 www.chtoorop.nl Mededelingen Ventilatiesysteem recreatiezaal Tijdens het openingsfeest was het weer eens voelbaar dat het ventilatiesysteem in de zaal niet naar behoren functioneert.

Nadere informatie

Winterbraam

Winterbraam Winterbraam 2015 www.bvbramerland.nl Woordje vanuit het bestuur Input Braam Angelique Leenheers Haagakker 7 We zitten aan het einde van het jaar. We hebben er weer een mooi jaar op zitten met de buurtvereniging.

Nadere informatie

Activiteitenkalender. Overdal

Activiteitenkalender. Overdal Activiteitenkalender Overdal December 2017 Dag Activiteit Tijd/Plaats 1 Verkoop appelcake (krachtvaardig) Winkel () Maandag 4 Dinsdag 5 Handwerken Sieradenverkoop Verkoop wenskaartenhandgemaakt (ook kerstkaarten!)

Nadere informatie

September de maand van weerbaarheid

September de maand van weerbaarheid September de maand van weerbaarheid Het thema van deze maand is weerbaarheid. Het komt steeds vaker voor in het nieuws, kinderen die gepest worden. Vaak sta je als ouder machteloos. Hieronder volgt een

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 08-12-2014-05-01-2015 Agenda: Ma 08-12 De school versieren in het Kerst thema Ma 08-12 OR vergadering 19.30 uur Do 18-12 Ochtend: kerstviering in de kerk Do 18-12 Alle kinderen zijn de middag

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober Muziekles

ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober Muziekles ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober 2016 Muziekles Deze week is de 2e muziekles gegeven aan onze groepen. Er werd een liedje gezongen en het thema ritme stond centraal. Ritmes maken met behulp van je

Nadere informatie

Informatieblad voor ouders en leerlingen. Maandag 17 dec Zwemles groep 3/4 Donderdag 20 dec 12 uur uit, kerkbezoek in de avond (verplicht)

Informatieblad voor ouders en leerlingen. Maandag 17 dec Zwemles groep 3/4 Donderdag 20 dec 12 uur uit, kerkbezoek in de avond (verplicht) Jaargang 12 nr. 7 30-11-2018 Informatieblad voor ouders en leerlingen Maandag 3 dec Zwemles groep 8 Maandag 3 dec Inleveren surprise Dinsdag 4 dec Tentoonstelling surprises Woensdag 5 dec Sintviering Vrijdag

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

Ons vakantieverblijf in De Lutte.

Ons vakantieverblijf in De Lutte. Ons vakantieverblijf in De Lutte. Louwra Herman Arwin Els Barry Will Frans Marjolein Willie VRIJDAG 21-06-2013 Vandaag begint onze vakantie. Arwin en Herman stappen in de bus in Veenendaal en de andere

Nadere informatie

2018 Nr. 8. Kalender Verjaardagen

2018 Nr. 8. Kalender Verjaardagen Nieuwsbrief 2018-2019 December 2018 Nr. 8 In Nederland zijn 220 jenaplanscholen, 10 jenaplanscholen voor voortgezet onderwijs. De scholen zijn verenigd in de njpv. www.jenaplan.nl Kalender 2018-2019 10

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Beste ouder/verzorger, We zitten midden in alle decemberactiviteiten en het is heel sfeervol op de locatie. Samen met de kinderen werken

Nadere informatie

Nieuwsbrief december

Nieuwsbrief december +6 Nieuwsbrief december Hallo lieve leden, Het is december en dat betekent dat de feestdagen naderen. Overal zie je de kerstspullen al weer tevoorschijn komen. De geur van dennenbomen roept bij ons gelijk

Nadere informatie

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis.

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis. No. 11, 23 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig.

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig. Nieuwsflits 10 december 2015 Kalender: Agenda: Donderdag 10 december 17.00 uur: sluiting stemmen Rabo Projectenfonds Maandag 14 december: Schoolzwemmen groepen 3a en 3b/4a Dinsdag 15 december: Schoolzwemmen

Nadere informatie

2013-2014. groepsnieuws oktober 2013

2013-2014. groepsnieuws oktober 2013 2013-2014 groepsnieuws oktober 2013 We zijn vanaf de zomervakantie tot de herfstvakantie goed bezig geweest met zijn allen. We hebben veel aan de Vreedzame School gedaan. Samen afspraken gemaakt over hoe

Nadere informatie

Agenda. Mededelingen. Verjaardagen. 18 december 2015 - nummer 7 Jaargang 35

Agenda. Mededelingen. Verjaardagen. 18 december 2015 - nummer 7 Jaargang 35 18 december 2015 - nummer 7 Jaargang 35 Agenda 21-12-15 t/m 01-01-16 Kerstvakantie 04-01 Luizencontrole 06-01 Inloop van 08.15 uur 08.30 uur Mededelingen Onze Facebookpagina heeft inmiddels ruim 100 volgers.

Nadere informatie

Ik hoop dat U samen met de uw kinderen een fijne Sinterklaas heeft en ik wens u fijne Feestdagen en een goede start van 2017.

Ik hoop dat U samen met de uw kinderen een fijne Sinterklaas heeft en ik wens u fijne Feestdagen en een goede start van 2017. De Boskriek, Oudelaan 21-02 6605 SG Wijchen. 024-6452829 email; info@boskriek.nl 1 december Vergadering OR 5 december Sinterklaas op school 6 december Normale schooldag. De leerlingen mogen 1 cadeautje

Nadere informatie

Voor mijn gevoel schreef ik een paar weken geleden het voorwoord voor de eerste schoolkrant en nu begint de kerstvakantie alweer.

Voor mijn gevoel schreef ik een paar weken geleden het voorwoord voor de eerste schoolkrant en nu begint de kerstvakantie alweer. Voorwoord Wat vliegt de tijd. Voor mijn gevoel schreef ik een paar weken geleden het voorwoord voor de eerste schoolkrant en nu begint de kerstvakantie alweer. En weer kan ik typen dat we met elkaar genoten

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 25

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 december Beste ouder(s) en /of verzorger(s),

Nieuwsbrief 22 december Beste ouder(s) en /of verzorger(s), Beste ouder(s) en /of verzorger(s), Hierbij de nieuwsbrief van december. Voor mij de eerste nieuwsbrief van De Regenboog. Op 5 december ben ik op De Regenboog gestart. Voor de kinderen en het team was

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Op weg naar het Kerstfeest.

Op weg naar het Kerstfeest. Schooljaar 2015-2016 Nieuwsbrief 0 8 1 0-12 - 2015.. activiteiten commissie, alle hulpouder(s), leerlingen en leerkrachten voor alle hulp tijdens de Sinterklaas ochtend en middag! Zonder jullie hadden

Nadere informatie

Keuzevakken. Sinterklaasbulletin. Nieuws uit de stamgroepen. Nummer 12, 23 november De Moffeltjes. Jarigen

Keuzevakken. Sinterklaasbulletin. Nieuws uit de stamgroepen. Nummer 12, 23 november De Moffeltjes. Jarigen Jarigen Sinterklaasbulletin Keuzevakken Nieuws uit de stamgroepen Agenda Keuzevakken Vandaag alweer de laatste keer van deze ronde keuzevakken. Dat betekent dat wij vrijdag 30 november weer een presentatie

Nadere informatie

Hallo allemaal Hier ons zevende magazine. Veel leesplezier. Jaargang 1 Aflevering 7 Inhoud Dagelijkse activiteiten. Nationale armoededag.

Hallo allemaal Hier ons zevende magazine. Veel leesplezier. Jaargang 1 Aflevering 7 Inhoud Dagelijkse activiteiten. Nationale armoededag. Jaargang 1 Aflevering 7 Inhoud Dagelijkse activiteiten Nationale armoededag Comumn Erica Bodyfit Winkel Terugblik open dag Foto s open dag Wist je dat? Mijnzetellaan 6 6412 EN Heerlen Tel.nr: 045-5723372

Nadere informatie

Reacties van cliënten en medewerkers op een bezoek van Erato muzikanten

Reacties van cliënten en medewerkers op een bezoek van Erato muzikanten Reacties van cliënten en medewerkers op een bezoek van Erato muzikanten Wat een prachtige dag! Dat is slechts één van de vele positieve reacties van cliënten en medewerkers van De Zorggroep over diverse

Nadere informatie

Kerstinfo. In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten. Woordje van de directeur.

Kerstinfo. In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten. Woordje van de directeur. Kerstinfo In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten Woensdag 13 december 2017. Jaargang 31 Volgende Info verschijnt op wo 10 januari 2018 De Uilenburcht Zesstedenweg

Nadere informatie

Belangrijke data Belangrijke data 17 dec 18 dec 4 jan 6 jan 8 jan 14 jan 14 jan Fijne feestdagen Bedankt voor alle hulp in deze feestmaand

Belangrijke data Belangrijke data 17 dec 18 dec 4 jan 6 jan 8 jan 14 jan 14 jan Fijne feestdagen Bedankt voor alle hulp in deze feestmaand NUMMER 9 JAARGANG 5 17 december 2015 Belangrijke data Belangrijke data 17 dec s avonds kerstdiner voor alle kinderen beide locaties 18 dec Start kerstvakantie beide locaties 4 jan Alle kinderen weer naar

Nadere informatie

Bezetting groep 7 Maandag, dinsdag en woensdag is Erica Luttik aanwezig en op donderdag en vrijdag Marion van der Berg.

Bezetting groep 7 Maandag, dinsdag en woensdag is Erica Luttik aanwezig en op donderdag en vrijdag Marion van der Berg. W Jaargang 14 / nr 9a 22 december 2017 De volgende verschijnt op 12 januari 2018. Berichten voor de volgende uiterlijk 10 januari 2018 mailen naar info@wormerwieken.nl ICBS WormerWieken De Balk 2A/2B 1531

Nadere informatie

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters!

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Programma Januari 2019 Voorwoord Als eerste de allerbeste wensen voor 2019. In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand januari. U

Nadere informatie

n s N i w s e u Deze maand o.a: * Nr. 7 * Maand: * Mei 2015

n s N i w s e u Deze maand o.a: * Nr. 7 * Maand: * Mei 2015 O n s Deze maand o.a: N i e u w s * Nr. 7 * Maand: * Mei 2015 Wij organiseren op maandag activiteiten. Maandag 23 maart was het schilderen. Dat deden we buiten. De kinderen mochten zelf weten wat ze gingen

Nadere informatie