BULLETIN jarig jubileum. . Nieuw boek: Etsen van Willem Jansen. . Jubileum tentoonstelling bij Galerie Staphorsius

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BULLETIN jarig jubileum. . Nieuw boek: Etsen van Willem Jansen. . Jubileum tentoonstelling bij Galerie Staphorsius"

Transcriptie

1 . 40 jarig jubileum. Nieuw boek: Etsen van Willem Jansen. Jubileum tentoonstelling bij Galerie Staphorsius. Geschenk van Van Lanschot Bank. Nieuwe WJS website BULLETIN Periodieke nieuwsbrief van de Willem Jansen Stichting Westzaan 2013

2 NIEUWE WEBSITE Ter gelegenheid van ons 40 jarig jubileum hebben wij de website van de Willem Jansen Stichting geheel vernieuwd. Door het grafisch buro Shapeshifter in Utrecht is het ontwerp zo gemaakt dat het actueel houden van de inhoud door ons zelf kan worden bijgehouden. De nieuwe website zal per 18 mei 2013 voor iedereen toegankelijk worden: Op de nieuwe website vindt u een overzicht van de verschillende werken die Willem en Chris Jansen hebben gemaakt. Het is gerubriceerd in grafische werken, aquarellen, olieverven, etc. Meer dan 200 beelden zijn te bekijken. We zullen deze regelmatig uitbreiden met nieuwe vondsten. Verder is er een winkel waar u boeken en werken, aangeboden door de Stichting en particulieren, kunt bezichtigen. Ook zal het WJS bulletin op de site worden weergegeven. Als u een werk van Willem en Chris Jansen wilt verkopen, stuur dan een mail met goede foto s naar rtt.roem@quicknet.nl, dan zorgen wij dat het werk op de site wordt geplaatst. Vergeet niet de vraagprijs te vermelden met de afmetingen van het werk en de techniek die is gebruikt. De Willem Jansen Stichting vraagt 5% commissie over de verkoopprijs voor deze service. Via de website bereikt u precies de juiste doelgroep voor uw verkoop actie. ADRES GEGEVENS VAN DE WILLEM JANSEN STICHTING Secretariaat: C.J.Tip, Kerkbuurt 16, 1551 AD, Westzaan. rtt.roem@quicknet.nl LEDENADMINISTRATIE: Gré Groenveld - Keijning, J.J.Allanstr. 166, 1551 RP, Westzaan. ;: J.GROENVELD@UPCMAIL.NL Tel.: Het boek over Leven en werk van Willem en Chris Jansen kunt u kopen door overmaking van 15,- + 3,00 verzendkosten op bankrek.nr , Willem Jansen Stichting, Westzaan.

3 EEN NIEUW BOEK OVER DE ETSKUNST VAN WILLEM JANSEN. Op 18 mei verschijnt er een nieuw boek over Willem Jansen. Een boek over zijn bijzondere vaardigheid in het maken van etsen. Ter gelegenheid van het 40 jarig jubileum heeft het bestuur van de Willem Jansen Stichting het initiatief genomen om dit boek uit te geven. Na een korte samenvatting over de geschiedenis van de Stichting, geeft Drs.Henk Heijnen een toelichting over de plaats die Willem Jansen in de kunstwereld van de jaren in de vorige eeuw in nam. De etskunst van Willem Jansen is jarenlang onderbelicht en met dit boek en de tentoonstelling bij galerie Staphorsius Zaanse Kunst in Zwart Wit van 18 mei tot 30 juni 2013, willen we deze bijzondere vaardigheid en kunde van Willem Jansen opnieuw onder de aandacht brengen. Veel origineel werk van Willem Jansen is te koop op deze unieke tentoonstelling, waar ook vele andere Zaanse kunstenaars uit deze tijd worden getoond. Meer dan 300 etsen zijn er tentoongesteld. Een unieke expositie van een techniek die langzamerhand wordt vergeten door het digitale tijdperk. Deze zeer betaalbare kunst is nu nog verkrijgbaar in haar originele ambachtelijke vorm. Vele verzamelaars zijn u voorgegaan. Kom kijken naar deze overweldigende en bijzondere expositie. U kunt het boek nu al bestellen, als u de speciale jubileum prijs van 12,50 overmaakt op rekening: Nr , Willem Jansen Stichting, Westzaan. Wij zorgen dan dat het boek vanaf 18 mei bij Galerie Staphorsius voor u klaar ligt. Wilt u het boek per post ontvangen, maak dan - met duidelijke vermelding van uw adresgegevens - 15,00 over. Het boek bevat alle etsen van Willem Jansen. Zorg dat u er snel bij bent, want de oplage is, i.v.m de hoge kosten, beperkt.

4 Bank schenkt bank aan jubilerende Willem Jansen Stichting Waar zijn de aquarellen van de Hille albums? Al meer dan 25 jaar onderhoudt de Stichting haar perkje in de Kerkbuurt te Westzaan, waar een karakteristiek borstbeeld staat van de Zaanse schilder Willem Jansen ( ). De zitbankjes in dit perkje waren na zoveel jaren duidelijk aan vervanging toe. Dit bracht Van Lanschot Bankiers, die zelf dit jaar maar liefst 275 jaar bestaat, er toe de jubilerende Stichting een zitbank cadeau te doen. De oude bankjes zijn ondertussen verwijderd en de nieuwe bank is door Van Lanschot Bankiers feestelijk overhandigd aan bestuursleden van de Willem Jansen Stichting. De Hille Albums Ook in de jaren 30 van de vorige eeuw waren plakplaatjes- en boeken al erg populair. Nu worden ze bij de kassa van de supermarkt uitgedeeld; vroeger werden bonnen verpakt bij de levensmiddelen, en die konden vervolgens bij de fabrikant worden ingewisseld voor een plakplaatje. Zo gaf indertijd Koek- en beschuitfabriek Hille in Zaandam de serie plakboeken Zwerftochten door ons land uit. Willem Jansen heeft voor een aantal edities de illustraties verzorgd. De editie Noord-Brabant/Zeeland bracht hem onder meer ook in Den Bosch waar hij bijgaande aquarel maakte van de Binnendieze. Dit bij toeval op nog geen steenworpafstand van de plek waar Van Lanschot Bankiers al enkele eeuwen de hoofdvestiging heeft. Aquarel Willem Jansen Hoofdvestiging Van Lanschot 30 er jaren Al jaren is de Stichting op zoek naar de originelen van deze afbeeldingen. De editie Noord-Brabant/Zeeland alleen al heeft 61 afbeeldingen van aquarellen van Willem Jansen. Wie hierover informatie heeft welke de Stichting verder kan helpen kan contact opnemen met weet kunnen de aquarellen worden gepresenteerd op de tentoonstelling over het grafische werk van Willem Jansen. Deze tentoonstelling vindt plaats van 18 mei 29 juni bij Galerie Staphorsius in Westzaan.

5 INDRUKWEKKENDE JUBILEUM TENTOONSTELLING BIJ GALERIE STAPHORSIUS MET ALLE ETSEN VAN WILLEM JANSEN. Van 18 mei tot 30 juni 2013 zal er een overzichtstentoonstelling zijn bij Galerie Staphorsius, J.J.Allanstr.287b te Westzaan, ter gelegenheid van het 40 jarig bestaan van de Willem Jansen Stichting. Op deze tentoonstelling worden alle etsen van Willem Jansen geëxposeerd. Willem Jansen was een zeer gewaardeerd etser in zijn tijd. Het Rijksprentenkabinet kocht 9 etsen en zelfs koningin Wilhelmina kocht de beroemde ets van het botenhuis bij de Noordse Balk te Krommenie, met het bootje van visser Verdonk. Zijn heldere en toch sfeervolle lijnvoering in combinatie met zijn tekenvaardigheid en compositie talent, maakten de etsen tot een commercieel succes. De etsen hebben Willem Jansen en zijn gezin door ergste armoede heen geholpen. Het publiek in de Zaanstreek kon vooral zijn topografische werken zeer waarderen. Maar ook zijn vakbroeders keken vol bewondering naar het werk en vroegen zich af hoe Willem Jansen dat had geleerd. Zover wij nu weten heeft hij het zich zelf aangeleerd en was zijn indrukwekkende talent voldoende om dit niveau te realiseren. De unieke tentoonstelling die de Willem Jansen Stichting organiseert, stelt de bezoeker ook in staat om originele etsen van Willem Jansen aan te schaffen. Uniek. omdat de originele etsen die door Willem Jansen zelf zijn ondertekend, zeer schaars worden. Verderop in dit bulletin vindt u alle gegevens over het 40 jarig-jubileumboek van de Stichting dat geheel gewijd is aan de etsen van Willem Jansen.

6 RECORDBEDRAG VAN 1600,- VOOR WERK VAN CHRIS JANSEN. Op zaterdag 23 maart werd tijdens de bekende Stonas veiling in het Wapen van Assendelft 1600,- geboden voor een tekening van Chris Jansen. Het werk toont de voormalige boerderij van de fam. Veenboer en stond op de plaats waar nu het huis van de fam. Vrouwe aan de Dorpsstraat te Assendelft staat. De tekening is destijds in opdracht gemaakt voor het 12,5 jarig huwelijk van de Assendelftse gemeentesecretaris Sernee en zijn vrouw. De tekening zal te zien zijn op de expositie: Etsen van Willem Jansen van 18 mei tot 30 juni 2013 bij Galerie Staphorsius te Westzaan. Soms zijn er van die momenten dat je hart even stil staat als je een werk van Willem Jansen ziet. Onlangs kwam dit schilderijtje boven water. Een heel vroeg zeer impressionistisch werkje. Waarschijnlijk nog voor 1920 in Amsterdam langs de Amstel geschilderd. De kleuren van Willem zaten er al heel vroeg in.

7 UITNODIGING Graag nodigt het bestuur van de Willem Jansen Stichting u uit om, ter gelegenheid van haar 40 jarig jubileum, de opening bij te wonen van de tentoonstelling ZAANSE KUNST IN ZWART WIT. Op deze expositie kunt u meer dan 200 etsen bekijken van Zaanse kunstenaars uit de periode De opening vindt plaats om uur op zaterdagmiddag 18 mei, 2013 bij Galerie Staphorsius, J.J.Allanstraat 287b te Westzaan. De expositie is van af 18 mei tot 30 juni 2013 te bekijken. Tijdens de opening zal het eerste exemplaar van het nieuwe boek Willem Jansen in zwart wit ten doop worden gehouden. Op de tentoonstelling is een speciale ruimte ingericht waar alle etsen van Willem Jansen worden getoond. Een zeldzame gebeurtenis, die waarschijnlijk maar één keer zal plaats vinden. Alle getoonde werken zijn te koop. Ook het nieuwe boek van Willem Jansen zal bij de Galerie voor de speciale jubileum prijs van 12,50 verkrijgbaar zijn. Wij hopen u te verwelkomen op deze indrukwekkende expositie, waar u vele plaatsen in de Zaanstreek zult herkennen op de meesterlijke etsen van de vele Zaanse kunstenaars. Het bestuur van de Willem Jansen Stichting / Rina en Rob Staphorsius.

Bestuursverslag Willem Jansen Stichting

Bestuursverslag Willem Jansen Stichting Bestuursverslag 2016 Willem Jansen Stichting Jansen & Jansen Schoolproject 2016! Bestuursverslag 2016 Het bestuur kijkt terug op de belangrijkste gebeurtenissen in 2016. Bulletin De stichting heeft beperkte

Nadere informatie

Willem Jansen B U L L E T I N. Samen met vader De Dag van Westzaan Ode aan Jan Kruijver Het vroege werk van Willem Jansen

Willem Jansen B U L L E T I N. Samen met vader De Dag van Westzaan Ode aan Jan Kruijver Het vroege werk van Willem Jansen PERIODIEKE NIEUWSBRIEF VAN DE WILLEM JANSEN STICHTING WESTZAAN 2018 Willem Jansen B U L L E T I N Samen met vader De Dag van Westzaan Ode aan Jan Kruijver Het vroege werk van Willem Jansen 2 Samen met

Nadere informatie

Willem Jansen. Het meisje van de thee De Zaanse KunstSalon Schenkingen Onder de pannen

Willem Jansen. Het meisje van de thee De Zaanse KunstSalon Schenkingen Onder de pannen PERIODIEKE NIEUWSBRIEF VAN DE WILLEM JANSEN STICHTING WESTZAAN 2014 Willem Jansen B U L L E T I N Het meisje van de thee De Zaanse KunstSalon Schenkingen Onder de pannen 2 Aquarel Willem Jansen van zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 april 2017

Nieuwsbrief 2 april 2017 Nieuwsbrief 2 april 2017 Nieuwsbrief 2 april 2017 In deze nieuwsbrief zijn de volgende onderwerpen te lezen: 1. Historische canon van Castricum en Bakkum 2. Tentoonstelling Vervaagd agrarisch verleden

Nadere informatie

Rembrandt vanaf 9 september te zien in Museum Boijmans Van Beuningen. Virtuositeit en verbeeldingskracht: Rembrandt-etsen uit eigen collectie

Rembrandt vanaf 9 september te zien in Museum Boijmans Van Beuningen. Virtuositeit en verbeeldingskracht: Rembrandt-etsen uit eigen collectie Rembrandt vanaf 9 september te zien in Museum Boijmans Van Beuningen Virtuositeit en verbeeldingskracht: Rembrandt-etsen uit eigen collectie 07 SEPTEMBER 2017 SAMENVATTING Museum Boijmans Van Beuningen

Nadere informatie

PERIODIEKE NIEUWSBRIEF VAN DE WILLEM JANSEN STICHTING WESTZAAN Een eervol speldje Terugblik Wim Krijt Expo Jansen & Jansen 2016 Schenkingen

PERIODIEKE NIEUWSBRIEF VAN DE WILLEM JANSEN STICHTING WESTZAAN Een eervol speldje Terugblik Wim Krijt Expo Jansen & Jansen 2016 Schenkingen PERIODIEKE NIEUWSBRIEF VAN DE WILLEM JANSEN STICHTING WESTZAAN 2016 Willem Jansen B U L L E T I N Een eervol speldje Terugblik Wim Krijt Expo Jansen & Jansen 2016 Schenkingen 2 Een eervol speldje Het is

Nadere informatie

4. Als u in toekomstige publicaties van onze hand liever anoniem wil blijven dan kunt u dat hieronder aangeven.

4. Als u in toekomstige publicaties van onze hand liever anoniem wil blijven dan kunt u dat hieronder aangeven. CERTIFICERING Middels het invullen en ondertekenen van deze vragenlijst, verzoekt Fondation Constant (de Stichting ) om te certificeren het kunstwerk of de kunstwerken, hieronder beschreven, waarvan u

Nadere informatie

Willem Jansen B U L L E T I N. Het artistieke gen van Willem Jansen Herinneringen aan Chris en Willem De ontdekking Jaap de Boer en Wim Krijt

Willem Jansen B U L L E T I N. Het artistieke gen van Willem Jansen Herinneringen aan Chris en Willem De ontdekking Jaap de Boer en Wim Krijt PERIODIEKE NIEUWSBRIEF VAN DE WILLEM JANSEN STICHTING WESTZAAN 2015 Willem Jansen B U L L E T I N Het artistieke gen van Willem Jansen Herinneringen aan Chris en Willem De ontdekking Jaap de Boer en Wim

Nadere informatie

Pimpelmees 3 3766 AX Soest

Pimpelmees 3 3766 AX Soest Pimpelmees 3 3766 AX Soest Landelijk kunstenaars-genootschap de Ploegh Pimpelmees 3 3766 AX Soest Ingang de Hazelaar Telefoon: 035-609 04 11 Email: mfretz@deploegh.nl www.deploegh.nl Openingstijden woensdag

Nadere informatie

Willem Jansen Terugblik op het jaar 2014 Stichting bedankt kleindochter Spreken voor t Nut Heropening Zaans Museum

Willem Jansen Terugblik op het jaar 2014 Stichting bedankt kleindochter Spreken voor t Nut Heropening Zaans Museum PERIODIEKE NIEUWSBRIEF VAN DE WILLEM JANSEN STICHTING WESTZAAN 2014 Willem Jansen B U L L E T I N Terugblik op het jaar 2014 Stichting bedankt kleindochter Spreken voor t Nut Heropening Zaans Museum 4

Nadere informatie

Pimpelmees 3 3766 AX Soest

Pimpelmees 3 3766 AX Soest Pimpelmees 3 3766 AX Soest Landelijk kunstenaars-genootschap de Ploegh Pimpelmees 3 3766 AX Soest Ingang de Hazelaar Telefoon: 035-609 04 11 Email: mfretz@deploegh.nl www.deploegh.nl Openingstijden woensdag

Nadere informatie

Willem Jansen In gesprek met Adriaan Bosboom Schoolproject Jansen & Jansen De jonge Willem Gezicht op Westzaan

Willem Jansen In gesprek met Adriaan Bosboom Schoolproject Jansen & Jansen De jonge Willem Gezicht op Westzaan PERIODIEKE NIEUWSBRIEF VAN DE WILLEM JANSEN STICHTING WESTZAAN 2015 Willem Jansen B U L L E T I N In gesprek met Adriaan Bosboom Schoolproject Jansen & Jansen De jonge Willem Gezicht op Westzaan 2 Adriaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2013

Nieuwsbrief januari 2013 Nieuwsbrief januari 2013 Algemene Ledenvergadering Het bestuur van de Historische Vereniging Den Dolder nodigt alle leden van onze vereniging uit voor de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering die wij zullen

Nadere informatie

Terugkeren naar de Heemkunde-site kan via de Terugknop. U vindt de terugknop bovenin uw scherm, meestal uiterst linksboven.

Terugkeren naar de Heemkunde-site kan via de Terugknop. U vindt de terugknop bovenin uw scherm, meestal uiterst linksboven. Terugkeren naar de Heemkunde-site kan via de Terugknop. U vindt de terugknop bovenin uw scherm, meestal uiterst linksboven. Uitnodiging voor onze volgende lezing op dinsdag 6 november 2012 om 20.00 uur

Nadere informatie

Hartelijk welkom bij de tentoonstelling ArtOverijssel. Een nieuwe. expositie is altijd een feestelijke gelegenheid.

Hartelijk welkom bij de tentoonstelling ArtOverijssel. Een nieuwe. expositie is altijd een feestelijke gelegenheid. Dames en heren, Hartelijk welkom bij de tentoonstelling ArtOverijssel. Een nieuwe expositie is altijd een feestelijke gelegenheid. Helemaal als het getoonde werk zo divers en kwalitatief hoogstaand is

Nadere informatie

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging Secr. Gerard Thijssen Rozenbloemstraat 34, 4921 KG Made Tel: 0162-683323 Mail: heemkundemadedrimmelen@gmail.com NIEUWSBRIEF jaargang 18 nummer 5 oktober 2015. Uitnodiging Op dinsdag 20 oktober organiseert

Nadere informatie

TENTOONSTELLINGSPROGRAMMA Rembrandt observeert mensen Etsen uit de collectie van Het Rembrandthuis

TENTOONSTELLINGSPROGRAMMA Rembrandt observeert mensen Etsen uit de collectie van Het Rembrandthuis TENTOONSTELLINGSPROGRAMMA 2018-2019 Museum Het Rembrandthuis presenteert de komende twee jaar een gevarieerd programma aan tentoonstellingen. Zo ontmoeten we in 2018 Rembrandt als observator van de mens

Nadere informatie

1. Voorwoord. 2. Terugblik

1. Voorwoord. 2. Terugblik v 2012 Inhoudsopgave 1. Voorwoord 2. Terugblik 3. Bijdrage aan het museum 4. Financiële verslaglegging 5. Doelstelling vrienden van museum Jan van der Togt Voorwoord 1. Voorwoord Het afgelopen jaar trok

Nadere informatie

De Zaanse KunstSalon 2017 Oliemolen de Oranjeboom Freek Engel en de watersnood Het lot van je geboorteplaats

De Zaanse KunstSalon 2017 Oliemolen de Oranjeboom Freek Engel en de watersnood Het lot van je geboorteplaats PERIODIEKE NIEUWSBRIEF VAN DE WILLEM JANSEN STICHTING WESTZAAN 2017 Willem Jansen B U L L E T I N De Zaanse KunstSalon 2017 Oliemolen de Oranjeboom Freek Engel en de watersnood Het lot van je geboorteplaats

Nadere informatie

A-tekst. De aquarel. Mesdag Israëls Mauve Breitner Mondriaan

A-tekst. De aquarel. Mesdag Israëls Mauve Breitner Mondriaan A-tekst De aquarel Mesdag Israëls Mauve Breitner Mondriaan In de 19de eeuw maakte de Nederlandse aquarel een ongekende bloeiperiode door. De artistieke idealen van die tijd vonden in dit medium een perfecte

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei

Nieuwsbrief mei Nieuwsbrief mei 2011 Met de uitgave van een nieuwsbrief zullen we u in de toekomst regelmatig informeren over interessante activiteiten van de Historische Vereniging Den Dolder. Website Historische Vereniging

Nadere informatie

12 en 13 september 2015

12 en 13 september 2015 12 en 13 september 2015 fietsroute en bezienswaardigheden in Smallingerland 2 zaterdag 12 september Drachtster Compagnie, Rottevalle en Houtigehage hebben samen een leuk programma weten op te stellen.

Nadere informatie

2500 inschrijvingen gepasseerd!

2500 inschrijvingen gepasseerd! REUNIE 2500 inschrijvingen gepasseerd! Met nog enkele weken te gaan is het aantal van 2500 inschrijvingen gepasseerd! Records zullen er niet meer gebroken worden, dat is duidelijk. De mannen van de grote

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2010

NIEUWSBRIEF Oktober 2010 NIEUWSBRIEF Oktober 2010 Beste Albin Motorboot Vaarders, Hierbij ontvangt u de nieuwe nieuwsbrief, editie najaar 2010. Veel leesplezier, en u weet het: elke reactie van u is welkom op ons e-mail adres

Nadere informatie

Clemens Briels. Galerie Artipico Schiedam. Nieuwe glazen beelden

Clemens Briels. Galerie Artipico Schiedam. Nieuwe glazen beelden Galerie Artipico Schiedam Nieuwe glazen beelden heeft in samenwerking met glasstudio Berengo in Murano (Venetië) een serie van negen unieke glazen beelden vervaardigd. Formaten van 52 cm tot 58 cm. Wij

Nadere informatie

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari Nr.18 26 januari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF herfst 2015 Gea Zwart

NIEUWSBRIEF herfst 2015 Gea Zwart NIEUWSBRIEF herfst 2015 Gea Zwart KUNSTENAAR, VORMGEVER www.geazwart.nl info@geazwart.nl tel. 06 12360665 Expositie KUNSTCENTRUM ZAANDAM / 3-31 oktober / 7 schilderijen op doek Beste mensen, WELKOM! Het

Nadere informatie

ON STAGE LENTE EXPOSITIE 24 MAART 22 APRIL

ON STAGE LENTE EXPOSITIE 24 MAART 22 APRIL ON STAGE LENTE EXPOSITIE 24 MAART 2018 22 APRIL TATIANA RIVILIS (schilderes) Geboren 1986 in Moskou. In 2010 afgestudeerd aan de Universiteit van Moskou, in grafisch design en kunsthistorie. In 2012 verhuisde

Nadere informatie

Jansen & Jansen 2016 Anbi status De molens van meneer Mars De Blauwbrug over de Amstel

Jansen & Jansen 2016 Anbi status De molens van meneer Mars De Blauwbrug over de Amstel PERIODIEKE NIEUWSBRIEF VAN DE WILLEM JANSEN STICHTING WESTZAAN 2016 Willem Jansen B U L L E T I N Jansen & Jansen 2016 Anbi status De molens van meneer Mars De Blauwbrug over de Amstel 3 Op de Zaanse Schans,

Nadere informatie

Bestelhandleiding Het kopen van 2ehands boeken

Bestelhandleiding Het kopen van 2ehands boeken biedt aan bestelt 1 2 http://www.bol.com verkoper betaalt 5 betaalt 3 koper verzendt product 4 1. 2ehands boeken kopen via bol.com Bol.com biedt online meer dan 1,5 miljoen artikelen aan. En nu krijgen

Nadere informatie

19 september 1996 Nummer

19 september 1996 Nummer 19 september 1996 Nummer 96-001386 Overzicht GS-besluiten Overzicht vergaderingen Hoorzittingen Verschenen persberichten Verschenen nota's Verschenen voorlichtingspublicaties Tentoonstellingen OVERZICHT

Nadere informatie

Werkstuk CKV Museum moderne kunst Arnhem

Werkstuk CKV Museum moderne kunst Arnhem Werkstuk CKV Museum moderne kunst Arnhem Werkstuk door een scholier 1193 woorden 8 februari 2005 4 15 keer beoordeeld Vak CKV Inhoudsopgave Algemene gegevens Verwachtingen van de expositie Opbouw van de

Nadere informatie

4. Hoe herken ik een echte AcceptEmail? U kunt een AcceptEmail van Nordwin College als volgt herkennen:

4. Hoe herken ik een echte AcceptEmail? U kunt een AcceptEmail van Nordwin College als volgt herkennen: FAQ over AcceptEmail De meest gestelde vragen over AcceptEmail 1. Waarom krijg ik een AcceptEmail? 2. Ik heb me niet opgegeven voor AcceptEmails, mag Nordwin College die dan zomaar sturen? 3. Is AcceptEmail

Nadere informatie

Jules De Bruycker te gast bij Frank Brangwyn

Jules De Bruycker te gast bij Frank Brangwyn persinfo TENTOONSTELLING 11/10/ 13 > 12/01/ 14 Arentshuis, Dijver 16 I B- 8000 Brugge Jules De Bruycker liet zich in zijn etsen met sterke lichtcontrasten inspireren door het werk van Frank Brangwyn. Deze

Nadere informatie

2Westerweegh. Volop genieten van wonen

2Westerweegh. Volop genieten van wonen 2Westerweegh Volop genieten van wonen Inhoud 3Westerweegh Over Westerweegh... Pag 4 Wonen in Westzaan... Pag 6 Vertrouwd gevoel in modern jasje... Pag 8 Waterrijke en groene locatie... Pag 10 Situatie...

Nadere informatie

NIEUWE TOPSTUKKEN UIT HET BRUGSE PRENTENKABINET

NIEUWE TOPSTUKKEN UIT HET BRUGSE PRENTENKABINET museabrugge.be MUSEA BRUGGE PERSDOSSIER indrukwekkend NIEUWE TOPSTUKKEN UIT HET BRUGSE PRENTENKABINET OUDE MEESTERS ARENTSHUIS MODERNE GRAFIEK GROENINGEMUSEUM 31.10.2015-14.02.2016 SELECTIE 1 05.03.2016-19.06.2016

Nadere informatie

Jaarverslag Open monumentendag

Jaarverslag Open monumentendag Jaarverslag 2013 Het bestuur: we zijn 8 maal voor bestuursvergadering bijeen geweest, 1 ledenvergadering. Op 15 maart was onze jaarvergadering. Tijdens deze vergadering zijn met goedkeuring van de leden

Nadere informatie

De verdwenen brug Het Weeshuis in Westzaan Terug naar Elst De Tabaksschuren van Chris Jansen

De verdwenen brug Het Weeshuis in Westzaan Terug naar Elst De Tabaksschuren van Chris Jansen PERIODIEKE NIEUWSBRIEF VAN DE WILLEM JANSEN STICHTING WESTZAAN 2017 Willem Jansen B U L L E T I N De verdwenen brug Het Weeshuis in Westzaan Terug naar Elst De Tabaksschuren van Chris Jansen 2 De verdwenen

Nadere informatie

Zomer Behind the Clouds 12

Zomer Behind the Clouds 12 Behind the Clouds 12 Met de natuur als inspiratiebron. Met foto s en schetsen als vertrekpunt. Met de levenscycli van beweging, verandering en vergankelijkheid als thema. Met vormen, kleuren en structuren

Nadere informatie

Bestaat Toeval? Een vakantie-impressie vol van synchroniciteit De meivakantie 2015 van Dinie en Jaap Craamer

Bestaat Toeval? Een vakantie-impressie vol van synchroniciteit De meivakantie 2015 van Dinie en Jaap Craamer Bestaat Toeval? Een vakantie-impressie vol van synchroniciteit De meivakantie 2015 van Dinie en Jaap Craamer Enige jaren geleden hebben mijn vrouw en ik een lezing van Selma Sevenhuijsen bijgewoond. Het

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2011

Nieuwsbrief november 2011 Nieuwsbrief november 2011 Zaterdag 12 november 2011 Open Dag in archief Historische Vereninging Den Dolder Op zaterdag 12 november a.s. houdt de Historische Vereniging Den Dolder een extra open dag in

Nadere informatie

Kijkwijzer HAVO / VWO. Joep Nicolas. 11 juni 2014 t/m 11 januari 2015. Pierre Cuypersstraat 1, 6041 XG Roermond, 0475 359102, www.cuypershuis.

Kijkwijzer HAVO / VWO. Joep Nicolas. 11 juni 2014 t/m 11 januari 2015. Pierre Cuypersstraat 1, 6041 XG Roermond, 0475 359102, www.cuypershuis. Kijkwijzer HAVO / VWO Joep Nicolas 11 juni 2014 t/m 11 januari 2015 Pierre Cuypersstraat 1, 6041 XG Roermond, 0475 359102, www.cuypershuis.nl Welkom in het Cuypershuis Het museumgebouw is een uniek complex

Nadere informatie

N Handleiding voor het winkelen in de Online Winkel van Pergamano

N Handleiding voor het winkelen in de Online Winkel van Pergamano N Handleiding voor het winkelen in de Online Winkel van Pergamano Inhoud: O Online Winkel stap 1: De Online Winkel van Pergamano p. 2 stap 2: Registreren bij het eerste bezoek p. 3 stap 3: Invullen registratieformulier

Nadere informatie

CRISTINA URSU TENTOONSTELLINGEN OPLEIDINGEN HAAGSE KUNSTENAARS. haagsekunstenaars.nl is een initiatief van Stroom Den Haag

CRISTINA URSU TENTOONSTELLINGEN OPLEIDINGEN HAAGSE KUNSTENAARS. haagsekunstenaars.nl is een initiatief van Stroom Den Haag haagsekunstenaars.nl is een initiatief van Stroom Den Haag CRISTINA URSU HAAGSE KUNSTENAARS De schilderijen van Cristina Ursu zijn gemaakt in diepzwarte inkt en acrylverf op papier. In sobere, aardse kleuren

Nadere informatie

Er zijn vier vitrines en negen consoles aanwezig met de volgende afmetingen:

Er zijn vier vitrines en negen consoles aanwezig met de volgende afmetingen: Secretariaat Expo-Angerlo Rietmaat 15 6983 DE Doesburg t: 0313 84 41 88 e: expoangerlo@gmail.com iban: NL92ABNA0538827890 Beste exposant, Stichting Expo Angerlo geeft sinds 1987 kunstenaars de mogelijkheid

Nadere informatie

China. Met Fan Kuan op stap. 3 lessen rond kunst in China. Vakgebied: Beeldende Vorming. Lesduur: 60 minuten per les

China. Met Fan Kuan op stap. 3 lessen rond kunst in China. Vakgebied: Beeldende Vorming. Lesduur: 60 minuten per les China Met Fan Kuan op stap 3 lessen rond kunst in China Vakgebied: Beeldende Vorming Lesduur: 60 minuten per les China Pagina 1 - Met Fan Kuan op stap - Colofon Met Fan Kuan op stap Les voor groep 7/8

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrienden van Elisabeth

Nieuwsbrief Vrienden van Elisabeth Nieuwsbrief Vrienden van Elisabeth Beste vrienden en vriendinnen, EDITIE 7, november 2012 De koude dagen staan weer voor de deur. Maar de heeft genoeg positieve energie om er de winter mee door te komen!

Nadere informatie

JUBILEUMFEESTKRANT 12 t/m 20 OKTOBER 2013

JUBILEUMFEESTKRANT 12 t/m 20 OKTOBER 2013 JUBILEUMFEESTKRANT 12 t/m 20 OKTOBER 2013 STICHTING BALLETSCHOOL SCHAGEN BESTAAT 40 JAAR Op 10 december 2012 bestond onze Stichting Balletschool Schagen 40 jaar. De jubileumactiviteiten vinden zoals aangekondigd

Nadere informatie

Classic Beauties. Dit werkboekje is van:

Classic Beauties. Dit werkboekje is van: Classic Beauties Dit werkboekje is van: Hallo! Je gaat binnenkort op bezoek in het museum Hermitage Amsterdam. Het woord Hermitage spreek je uit als hermitaasje. Een museum is een gebouw waarin je allerlei

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2012

Nieuwsbrief december 2012 Nieuwsbrief december 2012 Nieuwe aanwinsten van de vereniging Wij ontvingen van Arie Oudhof uit Maartensdijk een fraaie kaart van Zeist, waarop Den Dolder nog maar net staat aangegeven. Vermoedelijk is

Nadere informatie

Onyx Trio in Museum Gouda

Onyx Trio in Museum Gouda Onyx Trio in Museum Gouda Op de laatste dag van de tentoonstelling Uitgelezen, zondag 17 mei 2015, speelt het Onyx trio om 15.30 uur in de Gasthuiskapel van Museum Gouda. Zij spelen deze middag beroemde

Nadere informatie

Willem Jansen Voor mijn kameraadje Gerrit Schoolproject Jansen & Jansen Willem Jansen en de reclame Het Polderhuis Oostzaan

Willem Jansen Voor mijn kameraadje Gerrit Schoolproject Jansen & Jansen Willem Jansen en de reclame Het Polderhuis Oostzaan PERIODIEKE NIEUWSBRIEF VAN DE WILLEM JANSEN STICHTING WESTZAAN 2015 Willem Jansen B U L L E T I N Voor mijn kameraadje Gerrit Schoolproject Jansen & Jansen Willem Jansen en de reclame Het Polderhuis Oostzaan

Nadere informatie

ADVERTEREN MET HEIT MEM

ADVERTEREN MET HEIT MEM ADVERTEREN MET HEIT MEM 2013 Tijdschrift Heit en Mem Het tijdschrift Heit en Mem is een tweetalig tijdschrift, bedoeld voor alle vaders en moeders in Friesland met kinderen van 0 tot 12 jaar. Heit en Mem

Nadere informatie

ADVERTEREN MET HEIT MEM

ADVERTEREN MET HEIT MEM ADVERTEREN MET HEIT MEM 2011 Tijdschrift Heit en Mem Website Heit en Mem Het tijdschrift Heit en Mem is een tweetalig tijdschrift, bedoeld voor alle vaders en moeders in Friesland met kinderen van 0 tot

Nadere informatie

Digibordles PO. Voorbereidende les bij de tentoonstelling Lage landen. Voorbereidende les bij de tentoonstelling Lage Landen.

Digibordles PO. Voorbereidende les bij de tentoonstelling Lage landen. Voorbereidende les bij de tentoonstelling Lage Landen. Digibordles PO Voorbereidende les bij de tentoonstelling Lage landen Voorbereidende les bij de tentoonstelling Lage Landen [logo s musea] Binnenkort brengen jullie een bezoek aan de tentoonstelling Lage

Nadere informatie

Variaties op een thema 't Reght Huys in Westzaan De rijkdom van de eenvoud Elst en een onverwacht vervolg

Variaties op een thema 't Reght Huys in Westzaan De rijkdom van de eenvoud Elst en een onverwacht vervolg PERIODIEKE NIEUWSBRIEF VAN DE WILLEM JANSEN STICHTING WESTZAAN 2017 Willem Jansen B U L L E T I N Variaties op een thema 't Reght Huys in Westzaan De rijkdom van de eenvoud Elst en een onverwacht vervolg

Nadere informatie

Zaandam Zuid postcode 1501 1505

Zaandam Zuid postcode 1501 1505 Zaandam Zuid postcode 1501 1505 Bevolking Zaandam zuid Zaanstad Aantal inwoners 12.605 - Bevolkingsdichtheid 4.447 2.007 Aantal huishoudens 5.622 - Gemiddelde gezinsgrootte 2,1 2,2 Alleenstaanden 1.963

Nadere informatie

THE FORMER KAMERBEEK COLLECTION

THE FORMER KAMERBEEK COLLECTION PERSBERICHT AMSTERDAM 14 APRIL 2017 ISAAC ISRAELS MOULIN DE LA GALETTE LEIDT DE VEILING VAN THE FORMER KAMERBEEK COLLECTION Isaac Israels (1865-1934), Moulin de la Galette, Parijs ( 300.000-500.000) Amsterdam

Nadere informatie

Opera. Verzamelaar Ontdekken Theater. Kunstenaar. Reizen. Ruimdenkend Welgesteld. Dit is Anna. Goed geïnformeerd. Honger naar meer.

Opera. Verzamelaar Ontdekken Theater. Kunstenaar. Reizen. Ruimdenkend Welgesteld. Dit is Anna. Goed geïnformeerd. Honger naar meer. Dit is Anna. Zij leest Kunstbeeld als kunstfreak. Goed geïnformeerd Verzamelaar Ontdekken Theater Opera Tentoonstellingen Ruimdenkend Welgesteld Reizen Extravert Kunstenaar Creatieve hobby s Honger naar

Nadere informatie

Aan de geadresseerde. Valkenburg aan de Geul, 15 oktober Betreft: 5 e editie Kunst in Valkenburg Geachte heer/mevrouw,

Aan de geadresseerde. Valkenburg aan de Geul, 15 oktober Betreft: 5 e editie Kunst in Valkenburg Geachte heer/mevrouw, Aan de geadresseerde Valkenburg aan de Geul, 15 oktober 2011 Betreft: 5 e editie Kunst in Valkenburg 2012 Geachte heer/mevrouw, Op vrijdag 16 maart 2012 opent Kunst in Valkenburg haar deuren. Deze unieke

Nadere informatie

Nr 1. Foto en kunstmodel. 9 maart 2019

Nr 1. Foto en kunstmodel. 9 maart 2019 Nr 1 9 maart 2019 Foto en kunstmodel Met bijdragen van Henriëtte bij: Studio Haaglanden, Arton, Ben Boot, Ton van der Pal, Dick H en Nicolaas/S fotografie. Natuurlijk met verklaring hoe we tot deze stap

Nadere informatie

Creatures. Formaat: 50x40 cm Gerda van Leeuwen

Creatures. Formaat: 50x40 cm Gerda van Leeuwen Dat een kunstenaar op zoek is naar de kern der dingen is een open deur. Het fascinerende is dat het zich steeds op een andere manier aandient en het niet verzadigd lijkt te raken. Dat is ook meteen de

Nadere informatie

Uitleg Jeugd Sponsor Actie 2014 voor deelnemende verenigingen

Uitleg Jeugd Sponsor Actie 2014 voor deelnemende verenigingen Uitleg Jeugd Sponsor Actie 2014 voor deelnemende verenigingen Super leuk dat jullie vereniging meedoet aan de Jeugd Sponsor Actie 2014! We zijn er van overtuigd dat de vernieuwde Jeugd Sponsor Actie een

Nadere informatie

Rietveld school art by night Donderdag 20 februari van 18.30 tot 20.30 uur

Rietveld school art by night Donderdag 20 februari van 18.30 tot 20.30 uur Badhoevedorp, 2 februari 2014 JUBILEUMNIEUWSBRIEF 4. Dit is alweer de vierde jubileumnieuwsbrief. Het jubileumjaar is voor de helft voorbij en we kunnen wederom terugkijken op een aantal geslaagde feestelijke

Nadere informatie

Factsheet over het educatieve aanbod

Factsheet over het educatieve aanbod De tentoonstelling in het Solomon R. Guggenheim Museum in New York, in 2012 Photo: David Heald Factsheet over het educatieve aanbod De tentoonstelling in het Cobra Museum Het Cobra Museum brengt van 5

Nadere informatie

Reflectiespiraal: beeldende vakken

Reflectiespiraal: beeldende vakken Reflectiespiraal: beeldende vakken 1 (5) vooraf welke culturele activiteit? 1.1 (5.1) Aan welke culturele activiteit ga je deelnemen? museum / galerie - collectie - thema / beeldende discipline - kunstenaarsgroep

Nadere informatie

Concours: talenten voortgezet onderwijs

Concours: talenten voortgezet onderwijs Concours: talenten voortgezet onderwijs Concours: uitnodiging Beste docenten, schoolleiders, Namens Kunstencentrum Kadmium willen wij via u uw leerlingen uitnodigen om mee te doen aan het project Concours,

Nadere informatie

De Winkel van Keizer

De Winkel van Keizer De Winkel van Keizer Waar zijn zij gebleven, de wat kleinere middenstandszaken in de dorpen? Ook Vledder kende in het verleden een grote verscheidenheid aan winkels, slagerijen, bakkers, kruideniers e.d.

Nadere informatie

Verloren gewaand schilderij van Manet teruggevonden

Verloren gewaand schilderij van Manet teruggevonden AiA Art News-service Verloren gewaand schilderij van Manet teruggevonden Kunstvondst De Franse schilder Manet bewonderde Frans Hals en kopieerde in 1872 in Haarlem diens Regentessen. Dat lang verloren

Nadere informatie

Ieper. Ervaringen Schilderijen :

Ieper. Ervaringen Schilderijen : Ieper Ervaringen Schilderijen : Tijdens het schilderen wist ik niet zo goed waar ik moest beginnen. Bovenaan, onderaan, in het midden Ik heb gekozen om eerst de achtergrond te el schilderen. Bij mijn ontwerp

Nadere informatie

Jan van den Berge. Een veelzijdig kunstenaar. Kunstenaar Jan van den Berge: Ik houd altijd het gevoel: het kan nog beter, nog mooier.

Jan van den Berge. Een veelzijdig kunstenaar. Kunstenaar Jan van den Berge: Ik houd altijd het gevoel: het kan nog beter, nog mooier. juni 2014 Volgens de Gestalltpsycholoog Kurt Koffka zien we de dingen niet zoals ze zijn, maar zoals wij zijn. En wij zijn niet alle dagen dezelfde. Belangrijk om hiervan alle dagen bewust te zijn. We

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2012

Nieuwsbrief november 2012 Nieuwsbrief november 2012 Activiteiten in de maand november In de maand november zijn in samenwerking met het Comité 100 jaar Den Dolder onderstaande activiteiten gepland. Vooral het slotfeest op zaterdag

Nadere informatie

Catalogus Marco Grunbauer (1963, Amsterdam)

Catalogus Marco Grunbauer (1963, Amsterdam) Catalogus 2010 Marco Grunbauer (1963, Amsterdam) Inhoudsopgave Catalogus 2010...1 Inhoudsopgave...2 Inleiding...3 Jeugd...4 Opleidingen...5 Schilderijen...6 Adresgegevens...20 2 Inleiding Voor u ligt de

Nadere informatie

Docentenhandleiding Buitenspel

Docentenhandleiding Buitenspel Docentenhandleiding Buitenspel Museumles bij de tentoonstelling De heksen van Bruegel (19 september 2015 t/m 31 januari 2016) Museum Catharijneconvent Utrecht Museum Catharijneconvent, 2015 Inleiding U

Nadere informatie

JAARVERSLAG Stichting Vrienden Museum Jan van der Togt

JAARVERSLAG Stichting Vrienden Museum Jan van der Togt JAARVERSLAG Stichting Vrienden Museum Jan van der Togt 2016 Inhoudsopgave pagina Voorwoord... 3 Onze activiteiten in beeld... 5 Financiële verslaglegging... 7 Doelstelling Vrienden van Museum Jan van der

Nadere informatie

Kunststichting St Elisabeth

Kunststichting St Elisabeth Kunststichting St Elisabeth Het leven zo aangenaam mogelijk maken. Dat is waar zorgorganisatie Beweging 3.0 voor staat. Wij verbinden wonen, zorg, welzijn en gezondheid met elkaar. We bieden verzorgingshuiszorg,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Academisch Erfgoed Maastricht Fonds september 2014

Nieuwsbrief Academisch Erfgoed Maastricht Fonds september 2014 Nieuwsbrief Academisch Erfgoed Maastricht Fonds september 2014 In deze nieuwsbrief Reisverhalen blijven populair, getuige het thema van de Open Monumentendagen en een interessante vraag die mij onlangs

Nadere informatie

RAADSVOORSTEL Rv. nr.: B en W-besluit d.d.: B en W-besluit nr.:

RAADSVOORSTEL Rv. nr.: B en W-besluit d.d.: B en W-besluit nr.: RAADSVOORSTEL 11.0141 Rv. nr.: 11.0141 B en W-besluit d.d.: 20-12-2011 B en W-besluit nr.: 11.1339 Naam programma: Cultuur, sport en recreatie Onderwerp: Aankoop schilderij Aanleiding: Leiden is de geboortestad

Nadere informatie

Gelderse portretkunst

Gelderse portretkunst Gelderse portretkunst Nummer: 25 kijk op www.gratisaanbiedingen.nl voor meer gratis downloads Gelderse portretkunst Colofon Dit is een uitgave van: Absolute Figures Margrietstraat 4, 6921 ZD Duiven Telefoon:

Nadere informatie

Het geduld en de choreografie van Han Singels

Het geduld en de choreografie van Han Singels Land of water, jaargang 2 (oktober 2008) pag. 74-89 Koeien in het landschap Het geduld en de choreografie van Han Singels Anton Kos 74 Kerklaan, Polder Holland, 2006. 75 Het Nederlandse landschap was en

Nadere informatie

Waar verleden en heden elkaar ontmoeten

Waar verleden en heden elkaar ontmoeten Waar verleden en heden elkaar ontmoeten Introductie Graafs Museum Het Graafs Museum is gevestigd in de Hampoort, de laatste overgebleven stadspoort van de vestingstad Grave. Een locatie die mede het verhaal

Nadere informatie

Di. 1 september Boodschappen doen in Borger en bezoek RABO bank

Di. 1 september Boodschappen doen in Borger en bezoek RABO bank Programma Boodschappen PlusBus Borger Odoorn September en oktober 2015 Di. 1 september Boodschappen doen in Borger en bezoek RABO bank Met de mogelijkheid om naast de RABO bank ook de dinsdagmarkt te bezoeken.

Nadere informatie

De Foudgumse School. De kleinste en noordelijkste academie voor figuratieve schilderkunst 2013-2014

De Foudgumse School. De kleinste en noordelijkste academie voor figuratieve schilderkunst 2013-2014 De Foudgumse School De kleinste en noordelijkste academie voor figuratieve schilderkunst 2013-2014 De Foudgumse School is een particulier initiatief van beeldend kunstenaar Peter B. van Houten. De Foudgumse

Nadere informatie

TIEN TIPS WANNEER JE EEN KUNSTWERK WILT AANSCHAFFEN

TIEN TIPS WANNEER JE EEN KUNSTWERK WILT AANSCHAFFEN TIEN TIPS WANNEER JE EEN KUNSTWERK WILT AANSCHAFFEN Het is een feest om een echt kunstwerk in huis te hebben! Toch denken veel mensen dat ze zich dat niet kunnen veroorloven. Of dat het ingewikkeld is

Nadere informatie

PERIODIEKE NIEUWSBRIEF VAN DE WILLEM JANSEN STICHTING WESTZAAN Willem Jansen

PERIODIEKE NIEUWSBRIEF VAN DE WILLEM JANSEN STICHTING WESTZAAN Willem Jansen PERIODIEKE NIEUWSBRIEF VAN DE WILLEM JANSEN STICHTING WESTZAAN 2018 Willem Jansen B U L L E T I N Het Chris jaar 2018 Felicien Bobeldijk - De Streekgenoot Klaas Bood - Realist van de oude stempel Jan de

Nadere informatie

Arnold van de Laar en de Brabantse kunstwereld (1886-1974) Marga Altena & Michel van de Laar

Arnold van de Laar en de Brabantse kunstwereld (1886-1974) Marga Altena & Michel van de Laar Een duizendkunstenaar in Den Bosch Arnold van de Laar en de Brabantse kunstwereld (1886-1974) Marga Altena & Michel van de Laar Colofon Initiatief Michel van de Laar BOEK Tekst Marga Altena & Michel van

Nadere informatie

Let op je kunt maximaal 3 keer proberen om in te loggen. Hierna is er een time-out van 30 minuten. Daarna heb je weer 3 pogingen.

Let op je kunt maximaal 3 keer proberen om in te loggen. Hierna is er een time-out van 30 minuten. Daarna heb je weer 3 pogingen. TOEGANG TOT DE SITE Geregistreerde gebruikers kunnen inloggen op de site van sveb.nl Toegang verkrijg je via de inlog URL: deze URL krijg je als geautoriseerde gebruiker. Het inlog scherm ziet er als volgt

Nadere informatie

Dit is de nieuwsbrief van de Vriendenkring van het Zilvermuseum Schoonhoven.

Dit is de nieuwsbrief van de Vriendenkring van het Zilvermuseum Schoonhoven. Dit is de nieuwsbrief van de Vriendenkring van het Zilvermuseum Schoonhoven. januari 2019 Beste Vriend(in), Gefeliciteerd met uw en onze vriendschap voor het Zilvermuseum. De vriendenkring is 25 jaar jong!

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER AFFORDABLE ART FAIR AMSTERDAM 26 30 OKTOBER 2016 AFFORDABLEARTFAIR.COM/AMSTERDAM

INSCHRIJFFORMULIER AFFORDABLE ART FAIR AMSTERDAM 26 30 OKTOBER 2016 AFFORDABLEARTFAIR.COM/AMSTERDAM INSCHRIJFFORMULIER AFFORDABLE ART FAIR AMSTERDAM 26 30 OKTOBER 2016 AFFORDABLEARTFAIR.COM/AMSTERDAM AFFORDABLE ART FAIR AMSTERDAM 26-30 oktober 2016 De Affordable Art Fair Amsterdam is in oktober weer

Nadere informatie

Persbericht: 22 mei 2017

Persbericht: 22 mei 2017 Persbericht: 22 mei 2017 JEFF, Playa Mi Cayito, 1996, olieverf op doek, 90 x 117 cm, particuliere collectie CUBAN ART NOW: CUBAANSE TOP KUNSTENAARS IN NEDERLAND In Cuban Art Now toont Singer Laren een

Nadere informatie

December In dit nummer: Van het Vriendenbestuur Van het Stichtingsbestuur Tips

December In dit nummer: Van het Vriendenbestuur Van het Stichtingsbestuur Tips Nieuwsbrief voor de Vrienden van het Beeldenpark Drechtoevers vrienden.beeldenpark@gmail.com December 2017 In dit nummer: Van het Vriendenbestuur Van het Stichtingsbestuur Tips Van het Vriendenbestuur

Nadere informatie

JAARVERSLAG FINANCIELE VERANTWOORDING

JAARVERSLAG FINANCIELE VERANTWOORDING JAARVERSLAG EN FINANCIELE VERANTWOORDING 2018 STICHTING VRIENDEN VAN HET STADHUISMUSEUM Opgesteld door de penningmeester en vastgesteld door het bestuur Van de Stichting Xx maart 2019 Stichting Jaarverslag

Nadere informatie

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Ruime achtertuin. Sfeervolle jaren 30 woning. Vrijstaand schuur. Rustige buurt. Winkels in de nabijheid

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Ruime achtertuin. Sfeervolle jaren 30 woning. Vrijstaand schuur. Rustige buurt. Winkels in de nabijheid Huizen van Hoekstra & van Eck Celebesstraat 44, 1521 BT Wormerveer Sfeervolle jaren 30 woning Rustige buurt Vrijstaand schuur Ruime achtertuin Winkels in de nabijheid H17 Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

Met deze periodieke nieuwsbrief willen we jullie nog meer betrekken bij onze initiatieven en de organisatie van het Prullenbos.

Met deze periodieke nieuwsbrief willen we jullie nog meer betrekken bij onze initiatieven en de organisatie van het Prullenbos. Beste Prullenbos-fan, De fantastische zomer van 2013 is bijna voorbij... En de sfeervolle herfstdagen komen er aan... Met deze periodieke nieuwsbrief willen we jullie nog meer betrekken bij onze initiatieven

Nadere informatie

Ecologische Atlas van Paddenstoelen in Drenthe Eef Arnolds, Rob Chrispijn & Roeland Enzlin (red.)

Ecologische Atlas van Paddenstoelen in Drenthe Eef Arnolds, Rob Chrispijn & Roeland Enzlin (red.) Ecologische Atlas van Paddenstoelen in Drenthe Eef Arnolds, Rob Chrispijn & Roeland Enzlin (red.) Deze ecologische atlas behandelt de resultaten van een inventarisatie van paddenstoelen in Drenthe in de

Nadere informatie

DE NUMMER 1 VOOR WERVING in Utrecht en Amersfoort

DE NUMMER 1 VOOR WERVING in Utrecht en Amersfoort DE NUMMER 1 VOOR WERVING in Utrecht en Amersfoort markt Arbeids 2012 tarieven Personeel vinden met AD Utrechts Nieuwsblad en AD Amersfoortse Courant Over de krant Ad Utrechts Nieuwsblad is een krant die

Nadere informatie

Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o.

Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o. Met hierin o.a. Uitnodiging jongvogelavond dinsdag 19 september 2017 2e ringenbestelling 2018 Inschrijfavond tentoonstelling 2017 Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o. Voorzitter: Erik-Jan

Nadere informatie

Maandag 18 september t/m vrijdag 22 september

Maandag 18 september t/m vrijdag 22 september Maandag 18 september t/m vrijdag 22 september In deze weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Ouderkamer > Operajaar start met Opera in je klas! > Ouderbijdrage 2017-2018 > Schoolkalender in de

Nadere informatie

Rijkdom. in Broek in Waterland. Versie 3 d.d

Rijkdom. in Broek in Waterland. Versie 3 d.d Rijkdom in Broek in Waterland Versie 3 d.d. 25-09-2014 Rijkdom in Broek in Waterland Beste puzzelaar, Je staat nu midden in Broek in Waterland. Broek betekent een moerassig gebied. In de omgeving zijn

Nadere informatie

Collectie Herman Ouwersloot geveild

Collectie Herman Ouwersloot geveild Collectie Herman Ouwersloot geveild In zijn jonge jaren was Herman Ouwersloot, dressman en model. Later acteerde hij, speelde in enkele films, maar fotograferen was zijn voornaamste bezigheid. Hij werkte

Nadere informatie