Financiële Diensten. Uw financiën efficiënt en goed geregeld

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Financiële Diensten. Uw financiën efficiënt en goed geregeld"

Transcriptie

1 Financiële Diensten Uw financiën efficiënt en goed geregeld n of diensten? Neem dan contact met ons op: rtfondsen.nl - Wilt u meer weten over een van onze producte Telefoon: (020) info@spo

2 Wilt u meer weten over een van onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op:

3 Sportfondsen als financieel dienstverlener Of het nu gaat om uw financiële administratie, salarisadministratie, accountantscontrole, fiscaal- of bedrijfskundig advies: Sportfondsen Nederland beschikt over alle benodigde financiële kennis, een speciaal voor de sport- en recreatiebranche ontwikkeld Management Informatie Systeem en jarenlange ervaring. Onze specialisten helpen u graag! Optimale resultaten U wilt vanzelfsprekend het beste uit uw exploitatie halen. Sportfondsen Nederland levert diensten waarmee u optimale resultaten behaalt. Onze financiële dienstverleners ontwikkelen, verbeteren en adviseren, elk op hun eigen vakgebied. U kunt erop vertrouwen dat u steeds de beste ondersteuning krijgt. Effectief en efficiënt Met Sportfondsen als samenwerkingspartner werkt u effectiever en efficiënter. U schakelt ons in voor uw administratieve werkzaamheden, zodat u zelf meer tijd heeft voor andere zaken. Bovendien haalt u met onze experts meer uit uw accommodatie. Baas in uw accommodatie Sportfondsen als dienstverlener inschakelen is aantrekkelijk. U bepaalt zelf welke diensten u wilt afnemen: u kunt kiezen voor één dienst of verschillende dienstenpakketten. Zo blijft u de baas in uw accommodatie, maar profiteert u tegelijkertijd van up-to-date vakkennis en ruim 85 jaar ervaring. In deze brochure leest u wat wij kunnen betekenen voor uw: Financiële administratie Salarisadministratie Accountancy Benchmarking en roosteranalyse Exploitatiebegrotingen. Wilt u meer weten over een van onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op:

4 Wilt u meer weten over een van onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op:

5 Financiële administratie U wilt beschikken over een transparante en betrouwbare administratie. U hebt immers behoefte aan goed inzicht in uw financiële prestaties. Maar ook het bestuur en de gemeente willen weten hoe de accommodatie ervoor staat. Sportfondsen Nederland helpt u hierbij met financiële specialisten. Betrouwbaar en deskundig Sportfondsen is een betrouwbare en deskundige partner voor uw financiële administratie. Wij weten precies hoe u voldoet aan alle geldende regelgeving. We kennen de belangrijke aandachtspunten en fijne kneepjes van het vak. Keuzevrijheid U bepaalt bij Sportfondsen zelf waarvoor u onze financiële specialisten wilt inschakelen. U kunt kiezen voor verschillende vormen van dienstverlening: All-in administratie Administratieve ondersteuning Administratieve organisatie All-in administratie Bij deze dienstverlening voert Sportfondsen Nederland de belangrijkste administratieve taken uit. U levert de financiële gegevens, onze financieel specialist behandelt en verwerkt deze. U ontvangt maand- en kwartaalrapportages, waarmee u uitgebreid inzicht krijgt in uw financiële situatie ten opzichte van de exploitatiebegroting en voorgaand jaar. Wij verzorgen ook de jaarrekening. Via het online Management Informatie Systeem van Sportfondsen heeft u 7 dagen per week en 24 uur per dag toegang tot uw administratie. Zo bent u altijd op de hoogte van de actuele stand van zaken. Wilt u meer weten over een van onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op:

6 Administratieve ondersteuning In dit pakket verzorgt uw administrateur zelf de administratie. Wij helpen met rapporteren en de jaarrekening. Het pakket biedt u daarnaast mogelijkheden om terug te vallen op Sportfondsen, als u tijdelijk meer ondersteuning nodig heeft. Is er bijvoorbeeld een vacature of een zieke, dan neemt u contact met ons op om onze gespecialiseerde krachten in te huren. Zij helpen u graag op elk gewenst niveau. Administratieve organisatie Wilt u een administratieve organisatie opzetten? Wij stellen dan voor u een procedureboek op maat samen. Als we de procedures implementeren, betrekken we daarbij uw gehele managementteam. Jaarlijks komt onze specialist langs om het administratieve proces te evalueren en samen met u te verbeteren. Wilt u meer weten over een van onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op:

7 Wilt u meer weten over een van onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op:

8 Wilt u meer weten over een van onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op:

9 Salarisadministratie Salarisadministratie: tijdrovend en ingewikkeld? Niet voor Sportfondsen Nederland. Wij verzorgen deze taken voor meer dan medewerkers in de sport- en recreatiebranche. All-in Salarisadministratie Wij verzorgen voor u de volledige salarisadministratie: van loonstroken en salarisbetalingen tot aangifte van sociale verzekeringen en loonheffingen. Voor uw salarisadministratie heeft u een vaste contactpersoon. Sportfondsen is bovendien goed op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving en kent de details van de relevante cao s. HRM-module Als u kiest voor de online HRM-module beschikt u bovendien over een geavanceerd personeelsinformatiesysteem. Speciaal ingericht voor de branche. U hebt dan 7 dagen per week, 24 uur per dag realtime inzicht in de gegevens van uw medewerkers. Wilt u meer weten over een van onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op:

10 Wilt u meer weten over een van onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op:

11 Accountancy & Fiscale advisering Bent u op zoek naar een ervaren partner voor de controle van uw jaarrekening? Of wilt u een deskundige fiscalist? Sportfondsen is dan de aangewezen specialist. Accountancy Onze belangrijkste taak is de accountantscontrole van de jaarrekening. Door onze jarenlange ervaring zijn wij bekend met de specifieke problemen en risico s in de sport-, welzijns- en recreatiebranche. Dit waarborgt een doelgerichte en efficiënte aanpak. Wij beperken ons niet tot het afgeven van een accountantsverklaring. Op basis van de controlebevindingen adviseren de accountants van Sportfondsen over mogelijke verbeteringen in uw organisatie. Fiscale advisering Wij adviseren u ook graag op fiscaal gebied. Sportfondsen stond aan de basis van diverse wijzigingen in de fiscale wetgeving en kan u daarom als geen ander van dienst zijn. Onze branchespecifieke kennis komt vooral tot zijn recht bij de: Omzetbelasting Vennootschapsbelasting Regulerende Energiebelasting (REB) Wet Waardering Onroerende Zaken (WOZ). Wilt u meer weten over een van onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op:

12 Wilt u meer weten over een van onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op:

13 Benchmarking & Roosteranalyse Ongetwijfeld wilt u weten hoe u ervoor staat ten opzichte van vergelijkbare accommodaties. Benchmarking van Sportfondsen Nederland biedt antwoord op deze vraag. U heeft nu een instrument in handen om uw prestaties af te zetten tegen die van anderen. Benchmarking Sportfondsen beschikt over een database met gegevens van meer dan 300 sportaccommodaties. Met deze gegevens hebt u de mogelijkheid om te beoordelen waar u staat ten opzichte van het landelijke gemiddelde. Zo kunt u bijvoorbeeld vaststellen waar nog ruimte is voor verbetering. Ook de gemeente Dankzij de benchmark kunt u ook uw gemeente laten zien dat u voorziet in een behoefte. En dat u hun bijdrage voor de exploitatie van uw accommodatie doelmatig en doeltreffend aanwendt. Met uw kengetallen kunt u laten zien hoe u er bedrijfsmatig voor staat. U kunt uw gemeente laten zien wat gangbaar is aan exploitatiebijdragen in Nederland. Wilt u meer weten over een van onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op:

14 De gegevens Sportfondsen maakt onderscheid tussen overdekte zwembaden, openluchtzwembaden en combinaties daarvan. Onze benchmark gaat daarbij in op de volgende onderwerpen: Exploitatie algemeen Bezoekcijfers Bezoekverdeling Inkomsten en uitgaven Baten per FTE en verkoopkosten per recreatieve bezoeker Roosteranalyse Aanvullend op uw benchmark kunnen wij voor uw accommodatie ook een roosteranalyse uitvoeren. Deze analyse legt een verband tussen de openstelling en de bezetting. Zo krijgt u inzicht in de niet-rendabele uren en kunt u wellicht besparen op de personeelskosten. De personeelskosten zijn tenslotte de grootste kostenpost. Wij helpen u graag om deze kosten te beperken met onze roosteranalyse. Wilt u meer weten over een van onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op:

15 Wilt u meer weten over een van onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op:

16 Wilt u meer weten over een van onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op:

17 Exploitatiebegrotingen Als accommodatiemanager maakt u plannen voor de langere termijn. U wilt dan uiteraard weten of deze plannen haalbaar zijn. De exploitatiebegroting is onderdeel van uw financiële plan. De exploitatiebegroting geeft u inzicht in uw bedrijfsvoering en de prestaties van uw accommodatie. Prognoses Wilt u een prognose voor meerdere jaren dan stellen wij voor u een meerjarenbegroting op die voor u inzichtelijk maakt waar uw accommodatie over bijvoorbeeld 2 jaar staat. Wij verwerken hierin de meest recente gegevens inzake de salarissen en de energiekosten: de 2 grootste kostenposten in uw exploitatie. Kostprijzen Wilt u inzicht hebben in wat uw accommodatie per uur kost? Dan voeren wij voor u een kostprijsberekening uit. Hiermee beoordeelt u of activiteiten bijdragen aan het resultaat. Wilt u meer weten over een van onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op:

18 Wilt u meer weten over een van onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op:

19 Meer weten over de diensten van Sportfondsen Nederland? Wilt u meer weten over onze diensten? Of heeft u interesse in een van onze producten? Neemt u dan gerust contact op met ons. Onze specialisten staan u graag bij met raad en daad. Sportfondsen Nederland B.V. Postbus AH Amsterdam Tel: Fax: info@sportfondsen.nl Wilt u meer weten over een van onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op:

20 NEDERLAND CONCEPTEN B.V. NEDERLAND B.V. Sportfondsen Nederland B.V. Paasheuvelweg BG Amsterdam Postbus AH Amsterdam Tel: (020) Fax: (020) info@sportfondsen.nl -

VERBETER HET SPORTKLIMAAT IN UW GEMEENTE

VERBETER HET SPORTKLIMAAT IN UW GEMEENTE VERBETER HET SPORTKLIMAAT IN UW GEMEENTE Efficiënt ondernemen met Sportfondsen Nederland GROEP Uw sportvoorzieningen regelen? In uw gemeente wilt u alle sportvoorzieningen uitstekend voor elkaar hebben.

Nadere informatie

Ons kantoor. www.mudifin.nl

Ons kantoor. www.mudifin.nl 0 UW ONDERNEMING Ons kantoor In 2004 hebben wij, Ingrid en Michael Muyres, Mudifin opgericht. Inmiddels is ons kantoor uitgegroeid tot een full service organisatie op financieel en fiscaal gebied. Samen

Nadere informatie

E-HRM voor administratiekantoren

E-HRM voor administratiekantoren E-HRM voor administratiekantoren Uitbreiding van uw dienstenportfolio 2 Voorwoord In november 2010 heeft Raet onder directies van accountancy- en administratiekantoren een online onderzoek uitgevoerd naar

Nadere informatie

Vraag naar een vrijblijvende demo via demo@spponline.nl of Informeer snel naar onze gunstige tarieven via offerte@spponline.nl

Vraag naar een vrijblijvende demo via demo@spponline.nl of Informeer snel naar onze gunstige tarieven via offerte@spponline.nl Beschikking over volledig HR- en Salarispakket. Geen investering in software. Geen last van tijdrovende updates. Zelf altijd en overal de meest up to date gegevens van uw personeel beschikbaar. Alle gegevens

Nadere informatie

CulturA Shared Services. Gespecialiseerde en hoog kwalitatieve dienstverlening

CulturA Shared Services. Gespecialiseerde en hoog kwalitatieve dienstverlening CulturA Shared Services Gespecialiseerde en hoog kwalitatieve dienstverlening n of diensten? Neem dan contact met ons op: edservices.nl - www.culturasharedservices.nl Wilt u meer weten over een van onze

Nadere informatie

Naheffing Jaarreken. Vergunningen. De MKB-accountant: een goede adviseur DAAROM EEN ACCOUNTANT

Naheffing Jaarreken. Vergunningen. De MKB-accountant: een goede adviseur DAAROM EEN ACCOUNTANT Naheffing tsvorm Jaarreken Vergunningen De MKB-accountant: een goede adviseur DAAROM EEN ACCOUNTANT maart 2013 DE MKB-ACCOUNTANT: EEN GOEDE ADVISEUR Elke ondernemer heeft behoefte aan een goede adviseur,

Nadere informatie

BESPAAR OOK SERIEUS OP UW ACCOUNTANTS- KOSTEN

BESPAAR OOK SERIEUS OP UW ACCOUNTANTS- KOSTEN BESPAAR OOK SERIEUS OP UW ACCOUNTANTS- KOSTEN DE DIENSTEN VAN HET KUBUS PAKKET Belasting betalen en de administratie goed bijhouden hoort er voor elke ondernemer gewoon bij. Gelukkig wordt ondernemen een

Nadere informatie

AGENDAPUNT voor burgemeester en wethouders

AGENDAPUNT voor burgemeester en wethouders AGENDAPUNT voor burgemeester en wethouders Nummer: Datum vergadering: 16-12-2008 Onderwerp: Administratieve organisatie zwembaden de Waterwijck en Vollenhove Conceptbesluit: Samenvatting: Bijlagen: 1.De

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE JOOST HEIJMANS ADMINISTRATIEKANTOOR

INFORMATIEBROCHURE JOOST HEIJMANS ADMINISTRATIEKANTOOR Deze brochure is bedoeld om u nader te informeren over mijn kantoor. De brochure bestaat uit de volgende 3 hoofdstukken: 1. Dienstverlening 2. Omschrijving van de werkzaamheden: Hier geef ik aan welke

Nadere informatie

kijkt verder dan de cijfers

kijkt verder dan de cijfers FISCAAL JURIDISCH FINANCIEEL ADVIES kijkt verder dan de cijfers Natuurlijk weten we alles over boekhouden, administreren en jaarrekeningen. Maar we weten ook precies wat er speelt in het mkb. Daardoor

Nadere informatie

Meer ondernemen met B-OnLine. Denk ondernemend. Denk Bol.

Meer ondernemen met B-OnLine. Denk ondernemend. Denk Bol. Meer ondernemen met B-OnLine Denk ondernemend. Denk Bol. Bol volgt de hartslag van uw bedrijf met B-OnLine Het beste uit uw onderneming halen Bol helpt ondernemers het beste uit zichzelf én hun bedrijf

Nadere informatie

Net dat beetje meer, en daar zijn wij trots op!

Net dat beetje meer, en daar zijn wij trots op! Niet groter, maar slimmer en kleiner is het antwoord op onze huidige economische problemen. Abel accountants is een klein accountantskantoor. Bewust klein omdat wij geloven in persoonlijke contacten, een

Nadere informatie

uw bedrijf ook in acconditie? www.acconavm.nl Ruimte voor ondernemen. Adequate bedrijfsvoering Gedegen administratieve organisatie

uw bedrijf ook in acconditie? www.acconavm.nl Ruimte voor ondernemen. Adequate bedrijfsvoering Gedegen administratieve organisatie Ruimte voor ondernemen. uw bedrijf ook in acconditie? Adequate bedrijfsvoering Gedegen administratieve organisatie Gezonde financiële huishouding accountancy belastingadvies strategisch advies accountantscontrole

Nadere informatie

Accountancy. Profinis verzorgt:

Accountancy. Profinis verzorgt: Accountancy Wilt u weten hoe uw onderneming er financieel voor staat. Vraagt u zich af welke risico s uw onderneming loopt. Heeft u ondersteuning nodig in uw besprekingen met de bank of belastingdienst.

Nadere informatie

kijkt verder dan de cijfers

kijkt verder dan de cijfers FISCAAL JURIDISCH FINANCIEEL ADVIES kijkt verder dan de cijfers Natuurlijk weten we alles over boekhouden, administreren en jaarrekeningen. Maar we weten ook precies wat er speelt in de agrarische sector.

Nadere informatie

Zó eenvoudig en goed heeft u het nog nooit geregeld. Eén adres voor al uw. oplossingen op het gebied. van Arbo, verzuim en reïntegratie.

Zó eenvoudig en goed heeft u het nog nooit geregeld. Eén adres voor al uw. oplossingen op het gebied. van Arbo, verzuim en reïntegratie. en goed heeft u het nog nooit geregeld Eén adres voor al uw oplossingen op het gebied van Arbo, verzuim en reïntegratie ó eenvoudig W e r k! P o o r t w a c h t e r c e n t r u m : uw steunpunt voor vele

Nadere informatie

U regelt een goede bak koffie voor uw mensen

U regelt een goede bak koffie voor uw mensen U regelt een goede bak koffie voor uw mensen Wij regelen de rest www.hlbvandaal-hrservices.nl klik op het huisje om terug te gaan naar dit menu klik op elk kopje voor meer informatie OVER HLB VAN DAAL

Nadere informatie

CulturA Shared Services. Gespecialiseerde en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening

CulturA Shared Services. Gespecialiseerde en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening CulturA Shared Services Gespecialiseerde en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening n of diensten? Neem dan contact met ons op: edservices.nl - www.culturasharedservices.nl Wilt u meer weten over een

Nadere informatie

Personeel Online! Dé online oplossing voor personeels- en salarisadministratie

Personeel Online! Dé online oplossing voor personeels- en salarisadministratie Personeel Online! Dé online oplossing voor personeels- en salarisadministratie Salaris Stap 1. Leg uw personeels- en salarisgegevens eenvoudig vast in Personeel Online! Stap 2. Een salarisexpert van Personeel

Nadere informatie

De nieuwe manier van boekhouden, die zich aanpast aan uw wensen. Flexibel Boekhouden

De nieuwe manier van boekhouden, die zich aanpast aan uw wensen. Flexibel Boekhouden De nieuwe manier van boekhouden, die zich aanpast aan uw wensen. Flexibel Boekhouden WIE ZIJN WIJ? Accountnet is een combinatie van accountants, belastingadviseurs, bedrijfsadviseurs, advocaten, gestors

Nadere informatie

FISCOUNT LOONSERVICE UW PARTNER IN SALARIS- VERWERKING

FISCOUNT LOONSERVICE UW PARTNER IN SALARIS- VERWERKING FISCOUNT LOONSERVICE UW PARTNER IN SALARIS- VERWERKING > Wij werken al vele jaren samen met Fiscount Loonservice, en dat tot volle tevredenheid. Bij salarissen gaat het om geld, vaak veel geld, en tevreden

Nadere informatie

U doet goede zaken met een accountant

U doet goede zaken met een accountant U doet goede zaken met een accountant Onno Kobus, directeur P&O bureau: Nu ik weet dat de financiën goed geregeld zijn, kan ik al mijn energie richten op mijn bedrijf. U doet goede zaken met een accountant

Nadere informatie

Wilt u altijd inzicht in hoe uw bedrijf presteert?

Wilt u altijd inzicht in hoe uw bedrijf presteert? Wilt u altijd inzicht in hoe uw bedrijf presteert? Altijd beschikken over up-to-date cijfers? U wilt weten waar u staat, om in te spelen op ontwikkelingen? U heeft behoefte aan een sparringpartner en u

Nadere informatie

centrale administratie l bestuursbureau onderwijs

centrale administratie l bestuursbureau onderwijs centrale administratie l bestuursbureau onderwijs centrale administratie l bestuursbureau onderwijs centrale administratie l bestuursbureau onderwijs centrale administratie l bestuursbureau onderwijs

Nadere informatie

HLB Online. Met een gerust hart ondernemen. www.hlb-van-daal.nl

HLB Online. Met een gerust hart ondernemen. www.hlb-van-daal.nl Met een gerust hart ondernemen www.hlb-van-daal.nl Met een gerust hart ondernemen Wist u dat u bij Van Daal & Partners uw administratieve handelingen ook digitaal kunt uitvoeren? Met het online-dienstenpakket

Nadere informatie

Een kijkje achter de schermen, kennismaken met een zesde zintuig

Een kijkje achter de schermen, kennismaken met een zesde zintuig Een kijkje achter de schermen, kennismaken met een zesde zintuig Onze dienstverlening in vogelvlucht Accountancy De toekomst begint met het heden. Actuele objectieve financiële informatie is daarom van

Nadere informatie

voor accountants en bedrijven

voor accountants en bedrijven voor accountants en bedrijven voor de juiste financiële verbindingen De Van Eekhout Groep is al jaren lang een professionele gesprekspartner voor ondernemingen en bedrijfsadviseurs op het gebied van verzekeringen

Nadere informatie

Novak Kwaliteitssysteem in detail

Novak Kwaliteitssysteem in detail Novak Kwaliteitssysteem in detail NOVAK KWALITEITSSYSTEEM IN DETAIL Het Novak Kwaliteitssysteem is het meest complete en meest innovatieve kwaliteitssysteem voor mkb-accountantskantoren. De kracht van

Nadere informatie

Slimme ondernemers kennen de weg...

Slimme ondernemers kennen de weg... Slimme ondernemers kennen de weg... Als je de route kent, kom je nog eens ergens......en bereiken zo trefzeker hun bestemming Verspeek/Mutsaers zorgt voor trefzekere (financiële) begeleiding van het MKB.

Nadere informatie

LOONVISIE: GEEN ZORGEN MEER OVER UW PERSONEEL

LOONVISIE: GEEN ZORGEN MEER OVER UW PERSONEEL LOONVISIE: GEEN ZORGEN MEER OVER UW PERSONEEL Bent u werkgever of adviseur, dan hebben wij een passende oplossing voor u. Wij zijn al ruim 18 jaar specialist op het gebied van salarisverwerking en employee

Nadere informatie

U wilt vrijheid en flexibiliteit?

U wilt vrijheid en flexibiliteit? U wilt vrijheid en flexibiliteit? Uw medewerkers op onze loonlijst! Uitbesteden biedt rust wat is payrolling? Voordelen Medewerkers zonder ZORGEN Payrolling is een van de snelst groeiende diensten van

Nadere informatie

DE BOUWSTENEN VOOR ÚW SUCCES. marshoek.nl

DE BOUWSTENEN VOOR ÚW SUCCES. marshoek.nl DE BOUWSTENEN VOOR ÚW SUCCES marshoek.nl MARSHOEK Marshoek is de financiële retailspecialist, die u helpt een optimaal rendement te realiseren. Een betrouwbare, onafhankelijke partner, die uw ambities

Nadere informatie

Payroll Services voor de horeca en recreatiebranche

Payroll Services voor de horeca en recreatiebranche Payroll Services voor de horeca en recreatiebranche Wat is payrolling? Bij het runnen van een bedrijf komt veel kijken. Alleen al de inzet van personeel levert een hoop extra werk en administratieve rompslomp

Nadere informatie

Benchmark Kantoorcijfers 2012

Benchmark Kantoorcijfers 2012 Benchmark Kantoorcijfers 1 Inleiding Met deze benchmark, waaraan in 11 66 en in 1 kantoren deelnamen, wordt inmiddels voor de tweede keer een representatief inzicht gegeven in de branchecijfers van administratie-

Nadere informatie

Significante groei en sterk vertrouwen

Significante groei en sterk vertrouwen Significante groei en sterk vertrouwen Administratie- en accountantskantoren, aangesloten bij NOAB en Fiscount, laten significante groei in omzet en resultaat zien. Tevens groei in personeel. Kortom er

Nadere informatie

automatische administraties professional aan je zij 24/7 inzicht vaste maandprijs www.oamkb.nl

automatische administraties professional aan je zij 24/7 inzicht vaste maandprijs www.oamkb.nl automatische administraties professional aan je zij 24/7 inzicht vaste maandprijs www.oamkb.nl OAMKB staat voor Omdenken in Administratie voor het MKB: je administratie wordt vaak gezien als saai, tijdrovend

Nadere informatie

Toonaangevend in accountancy en fiscale adviezen

Toonaangevend in accountancy en fiscale adviezen Blömer accountants en adviseurs Toonaangevend in accountancy en fiscale adviezen Als professional op het gebied van accountancy en fiscale advisering zijn we u graag van dienst. Deskundig en betrokken

Nadere informatie

ZELFSTANDIG MAAR NIET ALLEEN Als adviseurs opereren de accountants, juristen en fiscalisten van de Scheers Groep volledig zelfstandig.

ZELFSTANDIG MAAR NIET ALLEEN Als adviseurs opereren de accountants, juristen en fiscalisten van de Scheers Groep volledig zelfstandig. GROOT BOEK REKENEN EN REDENEREN Mensen maken cijfers en letters. De Scheers Groep maakt er getallen en woorden van. Doortimmerd en doordacht. Het samenwerkingsverband van de Scheers Groep bundelt een schat

Nadere informatie

Ziezzo is gespecialiseerd in payrolling en. contractbeheer. Wij hebben ruime ervaring in het. vakgebied en zijn zeer betrokken bij onze opdracht -

Ziezzo is gespecialiseerd in payrolling en. contractbeheer. Wij hebben ruime ervaring in het. vakgebied en zijn zeer betrokken bij onze opdracht - Ziezzo. Uw personeel goed geregeld. Ziezzo is gespecialiseerd in payrolling en contractbeheer. Wij hebben ruime ervaring in het vakgebied en zijn zeer betrokken bij onze opdracht - gevers. Uw personeel

Nadere informatie

Maximaliseer uw bedrijfsresultaat door te focussen op uw core business

Maximaliseer uw bedrijfsresultaat door te focussen op uw core business WHITEPAPER Maximaliseer uw bedrijfsresultaat door te focussen op uw core business 5 vragen die u aan het denken zetten: bent u wel echt bezig met doen waar u goed in bent? PP-056/02-14 Inleiding De flexmarkt

Nadere informatie

Betalingen accepteren via PaySquare. Uw betalingen in goede handen

Betalingen accepteren via PaySquare. Uw betalingen in goede handen Betalingen accepteren via PaySquare Uw betalingen in goede handen Veilig betalingsverkeer Maak het uw klanten gemakkelijk Betalingen met betaalkaarten zijn veilig, kostenbesparend en omzetverhogend. Wilt

Nadere informatie

FINANCIEEL VERSLAG 2014 Stichting AKROS Beheer te Amsterdam

FINANCIEEL VERSLAG 2014 Stichting AKROS Beheer te Amsterdam FINANCIEEL VERSLAG 2014 Stichting AKROS Beheer te Amsterdam Inhoud : Bestuursverslag Balans per 31-12-14 Resultaten rekening per 31-12-14 Korte toelichting op de balans Accountantsverklaring inzake 2014

Nadere informatie

Allianz Nederland Schadeverzekering. Allianz. Wagenparkmanagement

Allianz Nederland Schadeverzekering. Allianz. Wagenparkmanagement Allianz Nederland Schadeverzekering Allianz Wagenparkmanagement Hoeveel gemak wilt u hebben bij het beheren van uw wagenpark? Uw wagenpark is onmisbaar voor uw bedrijfsvoering. Geen wonder dat u alle zorg

Nadere informatie

De specialist op het gebied van salarisverwerking!

De specialist op het gebied van salarisverwerking! Pcheck specialiseert zich in salarisverwerking en is gevestigd in Katwijk aan zee. Pcheck werkt nauw samen met accountantskantoren en fiscalisten. Door het opleidingsniveau en kennis van onze salarisadministrateurs

Nadere informatie

Wat verwacht u van uw salarisadministratie? Is een goede loonstrook goed genoeg of wilt u meer?

Wat verwacht u van uw salarisadministratie? Is een goede loonstrook goed genoeg of wilt u meer? DRV Salaris Online Wat verwacht u van uw salarisadministratie? Is een goede loonstrook goed genoeg of wilt u meer? Uw salarisadministratie bevat een schat aan informatie. Maar, welke informatie is voor

Nadere informatie

Ondersteunende WGA en Ziektewet dienstverlening

Ondersteunende WGA en Ziektewet dienstverlening Ondersteunende WGA en Ziektewet dienstverlening Voor grote bedrijven vanaf 100 werknemers In deze brochure leest u welke ondersteuning u krijgt bij WGA en Ziektewet eigenrisicodragen. Ook leest u wat de

Nadere informatie

Programma. Startvraag. Monitor maart 2014 22-5-2014

Programma. Startvraag. Monitor maart 2014 22-5-2014 Inrichting financiële functie Klaar voor de start 19 mei 2014 Els Verschure (Infinite Financieel) Erik de Vries (DUO) Programma Introductie bemensing bedrijfsvoering Financieel management en beheer Wie

Nadere informatie

Verslagperiode: 26 november 2013 t/m 24 februari 2014 Bestede uren in verslagperiode: Bestede uren totaal:

Verslagperiode: 26 november 2013 t/m 24 februari 2014 Bestede uren in verslagperiode: Bestede uren totaal: FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 24 februari 2014 Gegevens failliet: EP Transportadvies en boekhouders C.V. Faillissementsnummer: F.16/13/1080 Datum uitspraak: 1 oktober 2013 Rechter-commissaris:

Nadere informatie

MEER GRIP OP UW BEDRIJFSVOERING IN EEN SNEL VERANDERENDE WERELD DAT TELT.

MEER GRIP OP UW BEDRIJFSVOERING IN EEN SNEL VERANDERENDE WERELD DAT TELT. MEER GRIP OP UW BEDRIJFSVOERING IN EEN SNEL VERANDERENDE WERELD Omdat mensen tellen. DE TIJD VOOR VERANDERING IS NU De wereld verandert. Misschien wel sneller dan ooit. Snel schakelen wordt steeds belangrijker

Nadere informatie

De meerwaarde van RSM Niehe Lancée

De meerwaarde van RSM Niehe Lancée De meerwaarde van RSM Niehe Lancée De ambitie om uw organisatie te laten excelleren RSM Niehe Lancée geniet een uitstekende reputatie op het gebied van accountancy en belastingadvies. Opdrachtgevers kunnen

Nadere informatie

Strategisch accountant/ boekhouder

Strategisch accountant/ boekhouder Strategisch accountant/ boekhouder Doc-it-Easy Doc-it-Easy kiest voor slimme samenwerking Doc-it-Easy Inhoud Inleiding Kmo en ondernemer willen strategisch advies 7 Tips om als accountant/ boekhouder een

Nadere informatie

ondernemen is de reis van je leven

ondernemen is de reis van je leven ondernemen is de reis van je leven Accountancy Belastingadvies Corporate finance HR services Juridisch advies Ondernemen is de reis van je leven Onze diensten Met CROP staat u er niet alleen voor CROP.NL

Nadere informatie

Controleprotocol. Accountantscontrole Jaarrekening Gemeente Berkelland Bijlage 1. Versie juni 2014 Controleprotocol pagina 1 van 9

Controleprotocol. Accountantscontrole Jaarrekening Gemeente Berkelland Bijlage 1. Versie juni 2014 Controleprotocol pagina 1 van 9 Controleprotocol Accountantscontrole Jaarrekening 2014 Controleprotocol pagina 1 van 9 Algemeen Doelstelling In dit controleprotocol staat waaraan de accountant zich moet houden bij de accountantscontrole.

Nadere informatie

FINANCIËN. voor sportverenigingen. Cursussen en workshops PARTNER IN BEWEGING

FINANCIËN. voor sportverenigingen. Cursussen en workshops PARTNER IN BEWEGING ACTIEF VOOR Sportorganisaties Maatschappelijke organisaties Onderwijs Overheden FINANCIËN Cursussen en workshops PARTNER IN BEWEGING voor sportverenigingen INTRODUCTIEWORKSHOP KASCOMMISSIE De Nederlandse

Nadere informatie

Fiscale compliance. Loyens & Loeff. Fiscale compliance

Fiscale compliance. Loyens & Loeff. Fiscale compliance Fiscale compliance Loyens & Loeff Fiscale compliance Fiscale compliance Loyens & Loeff Fiscale en maatschappelijke ontwikkelingen Belastingwetgeving wordt steeds ingewikkelder. Bovendien legt de politieke

Nadere informatie

1. Hoeveel personen werken bij uw organisatie (inclusief de kantoorhouder/ondernemer)? in fte in personen parttimefactor

1. Hoeveel personen werken bij uw organisatie (inclusief de kantoorhouder/ondernemer)? in fte in personen parttimefactor Uitleg Verklaring NOAB, Fiscount en Compare to Compete verklaren hiermee dat zij de individuele gegevens uitsluitend gebruiken voor het onderzoek. De individuele gegevens zullen voor geen andere doeleinden

Nadere informatie

Themanummer 1: Uw personeels- en salarisafdeling, meer winst in minder tijd!

Themanummer 1: Uw personeels- en salarisafdeling, meer winst in minder tijd! Incomme HR- en salarisexperts Nieuwsbrief accountancy Themanummer 1: Uw personeels- en salarisafdeling, meer winst in minder tijd! 2014 In deze nieuwsbrief leest u meer over de adviesdiensten die wij speciaal

Nadere informatie

PAYROLL INFORMATIE & WERKWIJZE

PAYROLL INFORMATIE & WERKWIJZE PAYROLL INFORMATIE & WERKWIJZE PAYROLL BIJ VAN DE PLAS HORECA GROEP Wat is payroll nu precies? Kort samengevat betekent dit dat een extern bedrijf uw werknemers in dienst neemt en vervolgens de salarisbetalingen

Nadere informatie

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet Exact Online Uw financiële cockpit op internet Eenvoudig online boekhouden Een onderneming staat of valt met haar financiële beleid. Met inzicht in de omzet, winst en cashflow nu en in de toekomst. Een

Nadere informatie

personeelsbeheer, een vak apart!

personeelsbeheer, een vak apart! personeelsbeheer, een vak apart! posd 3 payroll 4 outplacement 6 salarisadministratie 8 detachering 9 Contact 10 posd Wij zijn een klantgerichte organisatie die volledig personeelsbeheer aanbiedt. POSD

Nadere informatie

Administratie en analyse: wij doen dit graag voor u

Administratie en analyse: wij doen dit graag voor u Administratie en analyse: wij doen dit graag voor u Jaarrekeningen - Verlies- en Winstoverzichten per kwartaal of maand - Belastingaangiften - Budgetten Liquiditeitsprognoses Crediteuren- & Debiteurenbeheer

Nadere informatie

Professionele opvolging met debiteurenmanagement van Vesting Finance

Professionele opvolging met debiteurenmanagement van Vesting Finance Professionele opvolging met debiteurenmanagement van Vesting Finance Voor het voortbestaan en de groei van uw organisatie is het noodzakelijk dat uw debiteurenbeheer professioneel en efficiënt is ingericht.

Nadere informatie

HTW Dienstverlening Gemakkelijk, tijdbesparend, kostenverlagend en geen risico s!

HTW Dienstverlening Gemakkelijk, tijdbesparend, kostenverlagend en geen risico s! HTW Dienstverlening Gemakkelijk, tijdbesparend, kostenverlagend en geen risico s! HTW is gespecialiseerd in het aanbieden van diensten en producten op het gebied van personeelsaangelegenheden. Wij leveren

Nadere informatie

FINANCIEEL ADVIES. Raad & Daad Maak optimaal gebruik van professioneel advies.

FINANCIEEL ADVIES. Raad & Daad Maak optimaal gebruik van professioneel advies. FINANCIEEL ADVIES Raad & Daad Maak optimaal gebruik van professioneel advies. Dienstverlening van Waterman Advies Kosteloos een oriëntatiegesprek samen met een van onze adviseurs. U heeft gekozen voor

Nadere informatie

ad Matres Upgrade Functioneel Beheer Een functioneel beheerder op maat Professionele begeleiding Ervaren kandidaten

ad Matres Upgrade Functioneel Beheer Een functioneel beheerder op maat Professionele begeleiding Ervaren kandidaten Upgrade Functioneel Beheer Ervaren kandidaten Professionele begeleiding Functioneel beheer vanaf dag één professioneel verzorgd Een functioneel beheerder op maat Upgrade Functioneel Beheer Als u - een

Nadere informatie

SFAA - Het financiële administratiekantoor voor ondernemers die willen groeien

SFAA - Het financiële administratiekantoor voor ondernemers die willen groeien MERKPASPOORT SFAA - Het financiële administratiekantoor voor ondernemers die willen groeien CONTACT: Koningsplein 1-2 1017 BB Amsterdam www.sfaa.nl +31 20-2610723 A D M I N I S T R A T I E K A N T O O

Nadere informatie

Koningsplein BB Amsterdam

Koningsplein BB Amsterdam MERKPASPOORT SFAA - Het financiële administratiekantoor voor ondernemers die willen groeien CONTACT: Koningsplein 1-2 1017 BB Amsterdam www.sfaa.nl +31 20-2610723 A D M I N I S T R A T I E K A N T O O

Nadere informatie

Advies over aanvullend pensioen Omdat een persoonlijk en duidelijk pensioenplan vertrouwen geeft

Advies over aanvullend pensioen Omdat een persoonlijk en duidelijk pensioenplan vertrouwen geeft VAN EEN ZORGPROFESSIONAL aanvullend pensioen regelen Advies over aanvullend pensioen Omdat een persoonlijk en duidelijk pensioenplan vertrouwen geeft Advies dat bij u past Momenteel oriënteert u zich op

Nadere informatie

Inhoud EEN NIEUWE FORMULE 3

Inhoud EEN NIEUWE FORMULE 3 Inhoud EEN NIEUWE FORMULE 3 WAT IS BURO LUIKEN? 5 UW VOORDEEL 7 VOOR WIE INTERESSANT? 9 UW INVESTERING 11 DIGITAAL ONDERNEMEN 13 BUSINESSPARTNERS 15 PASSIE, MISSIE, VISIE 17 CONTACT 19 Welkom! Buro Luiken

Nadere informatie

FINANCIEEL VERSLAG 2017 Stichting AKROS Beheer te Amsterdam

FINANCIEEL VERSLAG 2017 Stichting AKROS Beheer te Amsterdam FINANCIEEL VERSLAG 2017 Stichting AKROS Beheer te Amsterdam Inhoud : Bestuursverslag Balans per 31-12-17 Resultaten rekening per 31-12-17 Korte toelichting op de balans Amsterdam, maart 2018. R.v.d. Wouw

Nadere informatie

aan de toekomst van het Sportbedrijf

aan de toekomst van het Sportbedrijf aan de toekomst van het Sportbedrijf Agenda Historie beheer en exploitatie sportaccommodaties. Waar staan we nu? Waar gaan we naar toe en in welke vorm? achtergrond 2003 op verzoek van de raad onderzoek

Nadere informatie

Wanneer wij van u als opdrachtgever een opdracht in ontvangst nemen, vragen wij voor de uitvoering van deze dienstverlening om persoonsgegevens.

Wanneer wij van u als opdrachtgever een opdracht in ontvangst nemen, vragen wij voor de uitvoering van deze dienstverlening om persoonsgegevens. Privacyverklaring Financial Plaza B.V. 1. Wie zijn wij Financial Plaza B.V. is een administratiekantoor, we ondersteunen zelfstandige ondernemers bij het voeren van een deugdelijke administratie, het uitvoeren

Nadere informatie

Startersbrochure YKV accountants & adviseurs

Startersbrochure YKV accountants & adviseurs Startersbrochure YKV accountants & adviseurs Wilhelminalaan 10 2405 ED Alphen aan den Rijn 0172-443674 Rietbaan 2b 2908 LP Capelle aan den IJssel 010-4219228 www.ykv.nl Over YKV accountants & adviseurs

Nadere informatie

G E E F T O N D E R N E M E R S D E R U I M T E. mtr. w I. M i. een overzicht van onze dienstverlening WALTMANN&Co. BEDRIJFSHUISVESTING

G E E F T O N D E R N E M E R S D E R U I M T E. mtr. w I. M i. een overzicht van onze dienstverlening WALTMANN&Co. BEDRIJFSHUISVESTING p WALTMANN&CO. Bedrijfshuisvesting G E E F T O N D E R N E M E R S D E R U I M T E M i mtr w I een overzicht van onze dienstverlening BEDRIJFSHUISVESTING Waltmann & Co. Makelaars: Een begrip in de Drechtsteden

Nadere informatie

Uw VvE vakkundig en met zorg beheerd. Koningin Wilhelminalaan EL Naarden T E W newomij.

Uw VvE vakkundig en met zorg beheerd. Koningin Wilhelminalaan EL Naarden T E W newomij. Uw VvE vakkundig en met zorg beheerd Koningin Wilhelminalaan 31 1411 EL Naarden T 088 639 66 00 E vvebeheer@newomij.nl W newomij.nl Goed VvE-beheer: geen sinecure Het beheer van uw VvE behelst veel meer

Nadere informatie

Flynth online Arbeidszaken.

Flynth online Arbeidszaken. Flynth online Arbeidszaken. Welkom bij Flynth Flynth adviseurs en accountants BV behoort tot de tien grootste aanbieders van advies- en accountantsdiensten in Nederland. Enthousiasme, betrokkenheid en

Nadere informatie

HAALT MEER UIT ONDERWIJS. Uw partner in onderwijs personeelsdiensten

HAALT MEER UIT ONDERWIJS. Uw partner in onderwijs personeelsdiensten HAALT MEER UIT ONDERWIJS Uw partner in onderwijs personeelsdiensten WAT DOET DIT IS WIJS? Bij DIT IS WIJS kunt u terecht voor vervanging van onderwijzend personeel al vanaf één dag. Heeft u behoefte aan

Nadere informatie

WIJ VERHUREN, BEHEREN EN ONTZORGEN

WIJ VERHUREN, BEHEREN EN ONTZORGEN WIJ VERHUREN, BEHEREN EN ONTZORGEN WAT BIEDEN WIJ AAN? Wij bieden aan om uw woning op een zorgeloze en betrouwbare wijze te verhuren en indien gewenst te laten beheren. Wij werken op basis van no cure,

Nadere informatie

StepStone in cijfers Augustus 2014

StepStone in cijfers Augustus 2014 StepStone in cijfers Augustus 2014 StepStone feiten & cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 961,662 Aantal bezoeken 342,486 Unieke bezoekers 236,063 Aantal vacatures 957 Afgelopen maand in een notendop

Nadere informatie

Maak ondernemen eenvoudig, kies voor Tentoo.

Maak ondernemen eenvoudig, kies voor Tentoo. Maak ondernemen eenvoudig, kies voor Tentoo. Payrolling Human resources Salarisadministratie tentoo.nl U bent er voor uw medewerkers. Wij zijn er voor u. De diensten van Tentoo Payrolling Salarisadministratie

Nadere informatie

Ù vertrouwt graag op een stevige fundering? Meeùs Bouw & Infra: een naam waarop u kunt bouwen! Meeùs is onderdeel van AEGON.

Ù vertrouwt graag op een stevige fundering? Meeùs Bouw & Infra: een naam waarop u kunt bouwen! Meeùs is onderdeel van AEGON. Ù vertrouwt graag op een stevige fundering? Meeùs Bouw & Infra: een naam waarop u kunt bouwen! Verzekeringen, PENSIOENEN, hypotheken met het accent op Ù Meeùs is onderdeel van AEGON. Meeùs Bouw & Infra:

Nadere informatie

HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT

HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT Exact Online CASE STUDY HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT En daarna dat van ondernemers Onze branche staat

Nadere informatie

SALARISADMINISTRATIE

SALARISADMINISTRATIE SALARISADMINISTRATIE Zelf doen of uitbesteden? Leuk dat je ons partner kennisdocument hebt gedownload. In kennisdocumenten in samenwerking met horecabranche experts brengen wij je op de hoogte van de voor

Nadere informatie

Back office Services voor intermediairs

Back office Services voor intermediairs Back office Services voor intermediairs Wat houdt Back office Services in? Als intermediair wilt u zich continu kunnen richten op uw core business: werving, selectie en het plaatsen van medewerkers. Oftewel:

Nadere informatie

U VERDIENT HET! www.paystaff.nl 013 5 4444 20

U VERDIENT HET! www.paystaff.nl 013 5 4444 20 U VERDIENT HET! www.paystaff.nl 013 5 4444 20 U houdt de regie in eigen hand Wat is payroll? Bij payroll houdt u de regie in eigen hand: u werft en selecteert uw eigen medewerkers. U bepaalt wie, wanneer,

Nadere informatie

Hotsheet september 2013

Hotsheet september 2013 Hotsheet september 2013 StepStone feiten & cijfers StepStone feiten & cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 1,649,870 Aantal bezoeken 535,112 Unieke bezoekers 348,222 Aantal vacatures 1,380 September

Nadere informatie

Urgentiedienstverlening

Urgentiedienstverlening Urgentiedienstverlening De expertise van Het Vierde Huis kunnen wij goed gebruiken voor het maken van nieuw beleid. Ik raad andere gemeenten absoluut aan om Urgentiedienstverlening uit te besteden aan

Nadere informatie

Bijlage 5F Sliedrecht

Bijlage 5F Sliedrecht Bijlage 5F Sliedrecht Beschrijving organisatie Sliedrecht is een dorp met bijna 25.000 inwoners en ligt aan een van de drukst bevaren rivieren van Nederland, de Beneden Merwede. Sliedrecht is de bakermat

Nadere informatie

Programma van eisen voor de Europese aanbesteding van Accountancydiensten.

Programma van eisen voor de Europese aanbesteding van Accountancydiensten. Programma van eisen voor de Europese aanbesteding van Accountancydiensten. Kenmerk: CTM 169773 Versie CONCEPT Datum 12-12-2017 1.1. Omvang van de opdracht De accountantsdiensten omvatten de volgende werkzaamheden:

Nadere informatie

Wij focussen ons enkel op datgene waar we echt goed in zijn...

Wij focussen ons enkel op datgene waar we echt goed in zijn... Wij focussen ons enkel op datgene waar we echt goed in zijn... UW SPECIALIST IN SALARISBEREKENING Securex maakt voor u het verschil Securex biedt u expertise, adviezen en innoverende oplossingen op het

Nadere informatie

Het Gouden Handdrukplan

Het Gouden Handdrukplan Het is uw gouden handdruk. Daar nemen wij geen risico s mee. Het Gouden Handdrukplan Een beetje conservatief is zo gek nog niet. Al sinds 1872 is Conservatrix gespecialiseerd in levensverzekeringen, pensioenen

Nadere informatie

Actueel. Fiscale adviezen op maat voor ondernemers Creëer rust met fiscale planning

Actueel. Fiscale adviezen op maat voor ondernemers Creëer rust met fiscale planning Actueel EEN UITGAVE VAN zoys ACCOUNTANts & BELASTINGADVISEURS jaargang 1 NR. 2 SEPTEMBER 2011 Fiscale adviezen op maat voor ondernemers Creëer rust met fiscale planning Zoys Actueel is een uitgave voor

Nadere informatie

Bijlage 3: Gemeenschappelijk zwembad

Bijlage 3: Gemeenschappelijk zwembad Bijlage 3: Gemeenschappelijk zwembad Inleiding en werkwijze In opdracht van een ambtelijke samenwerking tussen de gemeenten Maasdriel en Zaltbommel is door Sportfondsen Nederland uitwerking gegeven aan

Nadere informatie

ACCOUNTNET VOOR BEDRIJVEN EN ZELFSTANDIGEN

ACCOUNTNET VOOR BEDRIJVEN EN ZELFSTANDIGEN ACCOUNTNET VOOR BEDRIJVEN EN ZELFSTANDIGEN Doet u uw bedrijf, doen wij de rest. Als ondernemer wilt u maar één ding: ONDERNEMEN Toch krijgt u ook met zaken te maken, die u liever niet doet, maar die toch

Nadere informatie

Freelancers en zzp ers kiezen voor vrijheid.

Freelancers en zzp ers kiezen voor vrijheid. Freelancers en zzp ers kiezen voor vrijheid. Onderneem met Tentoo. tentoo.nl Zelfstandig zijn betekent niet dat u er alleen voor staat. Daarom is er Tentoo. De diensten van Tentoo Payrolling Zzp-support

Nadere informatie

FLEXIBELE ONDERSTEUNING NODIG?

FLEXIBELE ONDERSTEUNING NODIG? FLEXIBELE ONDERSTEUNING NODIG? Bedrijfsfolder MKB Bedrijfsondersteuning voor het Midden en Kleinbedrijf (MKB) en Zelfstandigen Zonder Personeel (ZZP) Ondernemen + ondersteuning = MKB Bedrijfsondersteuning

Nadere informatie

Maastricht University; van complexe en tijdrovende administratieve procedures naar hoogwaardige dienstverlening met behoud van persoonlijke service.

Maastricht University; van complexe en tijdrovende administratieve procedures naar hoogwaardige dienstverlening met behoud van persoonlijke service. Maastricht University; van complexe en tijdrovende administratieve procedures naar hoogwaardige dienstverlening met behoud van persoonlijke service. Implementatie van VisaCare, een expertsysteem dat voldoet

Nadere informatie

1 4 JUNI 2010. behandeld door Afdeling Relatiebeheer

1 4 JUNI 2010. behandeld door Afdeling Relatiebeheer 1 4 JUNI 2010 Servicecentrum PGB Graadt van Roggenweg 450 Postbus 8194 3503 RD Utrecht Telefoon (030) 264 88 88 Internet: www.svb.nl/gemeente E-mail; gemeente@svb.nl Gemeente Heemstede t.a.v. college van

Nadere informatie

Functieprofiel: Manager Functiecode: 0202

Functieprofiel: Manager Functiecode: 0202 Functieprofiel: Manager Functiecode: 0202 Doel Zorgdragen voor de vorming van beleid voor de eigen functionele discipline, alsmede zorgdragen voor de organisatorische en personele aansturing van een of

Nadere informatie