Algemene Voorwaarden BeterThuis

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene Voorwaarden BeterThuis"

Transcriptie

1 Algemene Voorwaarden BeterThuis Gedeponeerd bij de KvK en Fabrieken van A dam, KvK Inschrijfnummer: Ten aanzien van de dienstverlening van BeterThuis gelden de volgende voorwaarden en alle toepasselijke wettelijke regels. Door gebruik te maken van de Website van BeterThuis aanvaardt de gebruiker aan deze voorwaarden gebonden te zijn. Artikel 1 Definities 1.1 In deze Algemene Voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als in meervoud. (a) Account: de mogelijkheid om gebruik te maken van de Diensten. (b) Advertentie: een advertentie door een Gebruiker op de Website gezet waarin een opdracht wordt aangeboden door een Opdrachtgever of een dienst wordt aangeboden door een Dienstverlener. (c) Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden of een gewijzigde versie daarvan. (d) BeterThuis: BeterThuis Vof, Leidsegracht 38-40, 1016 CM Amsterdam, kvk- nummer (e) Dienstverlener: de natuurlijke of rechtspersoon die zich door middel van de Website beschikbaar stelt voor het verrichten van diensten in opdracht van Opdrachtgever of zich inschrijft voor dan wel biedt op één of meer opdrachten van een Opdrachtgever, niet zijnde een uitzendbureau of een daarmee vergelijkbare onderneming. (f) Gebruiker: degene die op de een of andere manier van de Website gebruik maakt, waaronder (maar niet beperkt tot) Opdrachtgevers en Dienstverleners. (g) Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon die een opdracht aanbiedt of opdracht geeft tot het verrichten van een dienst aan een Dienstverlener met gebruikmaking van de Website. (h) Website: de website waarop een platform wordt geboden door middel waarvan Dienstverleners en Opdrachtgevers met elkaar in contact kunnen treden voor het verrichten van diensten door Dienstverleners voor Opdrachtgevers. Artikel 2 Toepasselijkheid 2.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die Gebruiker sluit met BeterThuis, op alle overige rechtshandelingen tussen BeterThuis en Gebruiker en ieder gebruik dat Gebruiker van de Website en overige diensten van BeterThuis maakt.

2 2.2 Toepasselijkheid van mogelijkealgemene voorwaarden van Gebruiker wordt hierbij uitdrukkelijk van de hand gewezen. 2.3 Afwijkingen van de Algemene Voorwaarden zijn alleen van toepassing indien deze schriftelijk (waaronder ook per e- mail) tussen BeterThuis en Gebruiker overeen zijn gekomen. Artikel 3 De Website 3.1 BeterThuis biedt op de Website een platform aan waarop Gebruikers diensten op het gebied van (medische) zorg en sociaal welzijn kunnen vragen en aanbieden. 3.2 BeterThuis heeft een uitsluitend faciliterende rol. Zij is nooit partij bij een overeenkomst die wordt gesloten tussen Opdrachtgever en Dienstverlener. De toepasselijkheid van een eventueel daartoe strekkend derdenbeding wordt hierbij uitdrukkelijk uitgesloten. BeterThuis sluit aansprakelijkheid voor enig handelen of nalaten van een Gebruiker, waaronder (maar niet beperkt tot) het voldoen van de wederzijdse (betalings)verplichtingen tussen Gebruikers onderling en de uitvoering van de te verrichte werkzaamheden hierbij uit. 3.3 BeterThuis is te allen tijde gerechtigd (de inhoud van) haar dienstverlening aan te passen of te beëindigen. 3.4 Om toegang te krijgen tot bepaalde diensten van de Website moet Gebruiker een account aanmaken via het registratieformulier op de Website. Met het invullen en versturen van dit registratieformulier sluit Gebruiker een Overeenkomst met BeterThuis, waar deze Algemene Voorwaarden onderdeel van uitmaken. Artikel 4 Onderhoud 4.1 BeterThuis neemt passende technische en organisatorische maatregelen om haar systemen te beveiligen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatig gebruik. 4.2 BeterThuis is gerechtigd de Website (tijdelijk) buiten gebruik te stellen of te beperken als dat noodzakelijk is voor het onderhouden, aanpassen of beveiligen van de Website, zonder dat hierdoor enig recht op schadevergoeding jegens BeterThuis ontstaat. 4.3 BeterThuis garandeert niet dat de Website ononderbroken zal werken, vrij zal zijn van virussen, trojans en andere fouten en/of gebreken, en dat eventuele gebreken zullen worden verholpen, en is niet aansprakelijk voor schade die hiervan het gevolg is. Artikel 5 Gebruik van de Website en verstrekking van informatie 5.1 De Gebruiker garandeert dat hij bevoegd is om gebruik te maken van de Website en dat hij zich ter zake van het verlenen van opdrachten respectievelijk het aanbieden en uitvoeren van diensten zal houden aan de toepasselijke wet- en regelgeving. 5.2 De Gebruiker geeft toestemming om zijn Advertenties en gegevens in verband met de Advertenties op de Website te publiceren en garandeert bevoegd te zijn tot het geven van die toestemming.

3 5.3 De Gebruiker is zelf verantwoordelijk en aansprakelijk voor de aard en de inhoud van zijn op de Website gepubliceerde Advertenties en gegevens. Hij garandeert dat de aard en de inhoud van deze Advertenties en gegevens juist, actueel en betrouwbaar is en niet in strijd is met de geldende wet- en regelgeving en niet onrechtmatig is. Daarnaast garandeert hij dat hij met deze Advertenties en gegevens andere Gebruikers niet onheus bejegent en dat hij de belangen en de goede naam van BeterThuis niet zal schaden. 5.4 Het is niet toegestaan om de onderstaande informatie op de Website te (doen) plaatsen: - Advertenties en/of gegevens die naar de mening van BeterThuis in strijd zijn met enige wet, regelgeving of deze Algemene Voorwaarden; - Advertenties en/of gegevens die naar de mening van BeterThuis van gewelddadige, intimiderende, bedreigende, discriminerende, hatelijke, lasterlijke of seksuele aard zijn of in strijd zijn met de goede zeden en/of de goede smaak; - Advertenties en/of gegevens die naar de mening van BeterThuis inbreuk maken op intellectuele eigendomsrechten, privacy- rechten of andere rechten van BeterThuis of derden; - Advertenties en/of gegevens waarin naar de mening van BeterThuis op enige wijze melding wordt gemaakt dan wel wordt verwezen naar een andere, met de Website concurrerende of vergelijkbare website; - Advertenties en/of gegevens die naar de mening van BeterThuis niet stroken met het karakter van de Website; - Advertenties en/of gegevens waarmee naar de mening van BeterThuis via de Website medisch advies aan Gebruikers wordt gegeven; - Advertenties en/of gegevens die naar de mening van BeterThuis van commerciële aard zijn, zoals bijvoorbeeld reclames of aanprijzingen van producten, diensten en/of website van Gebruikers of derden, met uitzondering van diensten die Gebruiker met zijn Advertenties aanbiedt; - Advertenties en/of gegevens die afkomstig zijn van een uitzendorganisatie; - het telefoonnummer en/of adres van de Gebruiker. 5.5 BeterThuisis gerechtigd de door de Gebruiker opgegeven informatie te wijzigen en/of in te korten. BeterThuis is eveneens gerechtigd doch is daartoe niet verplicht om Advertenties, opdrachten, referenties, en andere gegevens te weigeren of te verwijderen van de Website, bijvoorbeeld omdat deze naar de mening van BeterThuis onjuist, onbetrouwbaar of onmiskenbaar onrechtmatig zijn, dan wel anderszins in strijd zijn met deze Algemene Voorwaarden, zonder dat dit op enige wijze kan leiden tot enig recht van de Gebruiker op schadevergoeding.

4 5.6 BeterThuis is geen partij bij overeenkomsten tussen Opdrachtgever en Dienstverlener. BeterThuis kan dan ook geen enkele controle uitoefenen op de kwaliteit, veiligheid of de legaliteit van de opdrachten of diensten, de juistheid van de aanbiedingen, de bevoegdheid van de Opdrachtgevers om diensten te laten verrichten of de bevoegdheid van Dienstverleners om die diensten uit te voeren. Gebruiker vrijwaart BeterThuis van aansprakelijkheid voor aanspraken van derden die hiermee in verband staan. 5.7 (Persoons- )gegevens die door gebruik van de Website aan Gebruiker worden verstrekt mogen uitsluitend worden gebruikt voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt. Gebruiker mag deze gegevens niet verwerken voor enig ander doel, waaronder maar niet beperkt tot, iedere vorm van ongevraagde communicatie (spam). Het verzamelen van (persoons- )gegevens (waaronder e- mail adressen) van Gebruikers om welke reden dan ook, is Gebruiker niet toegestaan. 5.8 Wanneer een Gebruiker in strijd handelt met het bepaalde in artikel 5.7 bepaalde verbeurt deze, zonder nadere waarschuwing of ingebrekestelling en zonder dat daartoe rechterlijke tussenkomst is vereist, een direct opeisbare boete van EUR 750 (zevenhonderdvijftig euro) per gebeurtenis, waarbij het gebruik van één (persoons- )gegeven geldt als één gebeurtenis, onverminderd het recht van BeterThuis om andere haar ter beschikking staande maatregelen tegen de Gebruiker te nemen en/of schadevergoeding te eisen. Artikel 6 Referenties 6.1 Een Opdrachtgever is gerechtigd om na uitvoering van de Opdracht een referentie op het profiel van de desbetreffende Dienstverlener te plaatsen. 6.2 Opdrachtgever garandeert dat de referentie te goeder trouw en naar waarheid wordt verstrekt. BeterThuis is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van de (inhoud van de) geplaatste referentie. 6.3 BeterThuis is te allen tijde gerechtigd een referentie te verwijderen indien naar de mening van BeterThuis blijkt dat de referentie onjuist, onbetrouwbaar of onmiskenbaar onrechtmatig is, danwel anderszins in strijd is met deze Algemene Voorwaarden. Artikel 7 Privacy 7.1 In het kader van haar dienstverlening en de producten die BeterThuis aanbiedt, verwerkt BeterThuis persoonsgegevens. BeterThuis verwerkt deze persoonsgegevens in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP). In de via de Website beschikbare Privacy Policy wordt omschreven onder welke voorwaarden BeterThuis persoonsgegevens verwerkt. Deze Privacy Policy vormt een integraal onderdeel van deze Algemene Voorwaarden en Gebruiker verklaart zich dan ook akkoord met voornoemde Privacy Policy. Artikel 8 Account 8.1 Om gebruik te kunnen maken van de diensten van BeterThuis dient de Opdrachtgever respectievelijk de Dienstverlener een Account aan te maken op de wijze zoals beschreven op de Website onder opgave van de gevraagde gegevens. Opdrachtgevers en Dienstverleners dienen aan verschillende voorwaarden te voldoen alvorens een Account kan worden aangemaakt. Deze voorwaarden zijn terug te vinden op de Website.

5 8.2 Een Account wordt pas aangemaakt wanneer BeterThuis de aanvraag tot het aanmaken van een Account schriftelijk (waaronder ook per e- mail) heeft aanvaard. BeterThuis is gerechtigd (het aanmaken van) een Account en/of (het plaatsen van) een Advertentie, opdracht, referentie, bieding of andere informatie door Gebruiker te weigeren c.q. te verwijderen, zonder opgaaf van redenen. 8.3 Het Account is uitsluitend toegankelijk met behulp van een wachtwoord dat door BeterThuis aan Gebruiker wordt verstrekt. Het Account is strikt persoonlijk en Gebruiker mag derden daarvan geen gebruik laten maken. Gebruiker is aansprakelijk voor ieder gebruik dat van zijn Account wordt gemaakt en vrijwaart BeterThuis van aansprakelijkheid voor aanspraken van derdeni die op enigerlei wijze verband houdt met het gebruik dat door middel van zijn Account van de Website is gemaakt. 8.4 BeterThuis is gerechtigd het wachtwoord aan te passen indien dit nodig is in het belang van het functioneren van de Website. Artikel 9 Intellectuele eigendomsrechten 9.1 De Website geniet auteursrechtelijke en databankrechtelijke bescherming. Met uitzondering van de door Gebruikers geplaatste Advertenties en referenties, is BeterThuis houdster van deze rechten. Het is Gebruikers niet toegestaan (delen van) de Website te verveelvoudigen en/of openbaar te maken of een substantieel gedeelte van de inhoud van een of meerdere databanken op te vragen en/of te hergebruiken en/of niet- substantiële gedeeltes van de inhoud van een of meerdere databanken herhaald en systematisch op te vragen en te hergebruiken, anders dan voor het in de Algemene Voorwaarden omschreven gebruik, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van BeterThuis. 9.2 De Gebruiker vrijwaart BeterThuis van aansprakelijkheid voor alle mogelijke aanspraken van derden die verband houden met de door hem geplaatste informatie op de Website, waaronder mede verstaan elke aanspraak die verband houdt met een (mogelijke) inbreuk maakt op enige (intellectuele eigendoms- )rechten van derden. Artikel 10 Uitsluiting BeterThuis is gerechtigd om de Gebruiker uit te sluiten van elk (verder) gebruik van de Website, door onder meer zijn Account te blokkeren en/of te verwijderen, zonder verplicht te zijn om eventuele reeds geinde vergoedingen terug te betalen, indien Gebruiker: op enige wijze in strijd handelt met deze Algemene Voorwaarden; inbreuk maakt op (intellectuele eigendoms- ) rechten van derden; of in strijd handelt met toepasselijke wet- en regelgeving; naar eigen inzicht van BeterThuis en zonder dat BeterThuis hierover opgaaf van redenen hoeft te doen.

6 Artikel 11 Overmacht BeterThuis is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting indien zij daartoe verhinderd is als gevolg van overmacht. Onder overmacht wordt mede verstaan een niet toerekenbare tekortkoming van toeleveranciers of andere derden waarvan BeterThuis gebruikt maakt. Artikel 12 Aansprakelijkheid BeterThuis 12.1 BeterThuis is uitsluitend aansprakelijk voor directe schade ten gevolge van opzet of grove schuld aan de zijde van BeterThuis. Onder directe schade wordt uitsluitend verstaan de kosten die de Gebruiker redelijkerwijze heeft moeten maken om de tekortkoming van BeterThuis te herstellen of op te heffen, zodat de prestatie van BeterThuis wel aan de overeenkomst beantwoordt, alsmede redelijke kosten ter voorkoming of beperking van zulke schade en redelijke kosten ter vaststelling van de oorzaak en omvang daarvan De totale aansprakelijkheid van BeterThuis kan nooit méér bedragen dan de totale bedongen vergoeding voor gebruikmaking van de Dienst voor het op het moment dat de tekortkoming zich voordoet lopende jaar, met een maximum van euro BeterThuis sluit iedere aansprakelijkheid van BeterThuis voor indirecte schade, waaronder maar niet beperkt tot gevolgschade, winstderving en omzetderving uit. BeterThuis is niet aansprakelijk voor schade aan de zijde van Gebruiker die is veroorzaakt door derden, die al dan niet gebruik maken van de Website De inhoud van de Website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. BeterThuis kan echter geen garanties geven met betrekking tot de aard en de inhoud van de informatie op de Website. BeterThuis sluit aansprakelijk ten aanzien van de aard en de inhoud van de Advertenties uit en kan deze altijd zonder opgaaf van redenen verwijderen Gebruiker is zelf verantwoordelijk voor de juistheid en de volledigheid van de ingevoerde gegevens. BeterThuis sluit aansprakelijk voor schade ten gevolge van onjuiste gegevensverstrekking door Gebruikers uit BeterThuis is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot, of de informatie op, enige andere website die via een of meerdere links is verbonden met de Website. Artikel 13 Notice & Take- down 13.1 Iedere bezoeker van de Website kan door middel van het sturen van een bericht naar melding maken van onrechtmatige of strafbare informatie die op BeterThuis.nl geplaatst is, met het verzoek deze informatie te verwijderen althans ontoegankelijk te maken Na ontvangst van een melding als bedoeld in artikel 13.1 wordt deze door BeterThuis conform haar eigen procedure behandeld.

7 13.3 De Gebruiker zal alle medewerking verlenen die BeterThuis redelijkerwijs noodzakelijk acht om opvolging te kunnen geven aan een melding, waaronder (maar niet beperkt tot) het verstrekken van gegevens die BeterThuis nodig acht om de inhoud van een Advertentie te kunnen beoordelen. Artikel 14 Duur en beëindiging 14.1 Iedere overeenkomst tussen BeterThuis en Gebruiker wordt aangegaan voor onbepaalde tijd, tenzij uitdrukkelijk schriftelijk (waaronder ook per ) anders overeengekomen. BeterThuis is te allen tijde gerechtigd een overeenkomst zonder opgave van reden schriftelijk te beëindigen Indien de Gebruiker in staat van faillissement geraakt, surseance van betaling aanvraagt, de bedrijfsvoering staakt of in strijd handelt met deze Algemene Voorwaarden of andere bepalingen uit de Overeenkomst heeft BeterThuis het recht de overeenkomst zonder inachtneming van een opzegtermijn te beëindigen, een en ander onder voorbehoud van rechten. Artikel 15 Slotbepalingen 15.1 Deze Algemene Voorwaarden worden beheerst door Nederlands recht. Alle geschillen die voortvloeien uit (de toepasselijkheid van) deze Algemene Voorwaarden zullen exclusief worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in het arrondissement Amsterdam BeterThuis heeft het recht deze Algemene Voorwaarden te allen tijde eenzijdig naar eigen inzicht te wijzigen. BeterThuis zal steeds de meest recente versie van haar Algemene Voorwaarden op de Website plaatsen. Ook zal de meest recente versie van de Algemene Voorwaarden steeds door BeterThuis bij de Kamer van Koophandel gedeponeerd worden Indien één of meerdere bepalingen in deze Algemene Voorwaarden op enig moment geheel of gedeeltelijk nietig zijn of vernietigd mochten worden, dan blijft het overige in deze Algemene Voorwaarden onverkort van toepassing. Amsterdam, november 2013

Algemene voorwaarden Gebruikers

Algemene voorwaarden Gebruikers Algemene voorwaarden Gebruikers Ten aanzien van de dienstverlening van Onlineschademelden.nl gelden de volgende voorwaarden en alle toepasselijke wettelijke regels. Door gebruik te maken van de Website

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor huurders

Algemene voorwaarden voor huurders Algemene voorwaarden voor huurders Ten aanzien van de dienstverlening van Slimhuren B.V. (hierna: Slimhuren) gelden de volgende voorwaarden en alle toepasselijke wettelijke regels. Door gebruik te maken

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor opdrachtgevers

Algemene voorwaarden voor opdrachtgevers Algemene voorwaarden voor opdrachtgevers Ten aanzien van de dienstverlening van Offerte deal.nl gelden de volgende voorwaarden en alle toepasselijke wettelijke regels. Door gebruik te maken van de Website

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor opdrachtgevers Online services adviesbod(.nl)

Algemene voorwaarden voor opdrachtgevers Online services adviesbod(.nl) Algemene voorwaarden voor opdrachtgevers Online services adviesbod(.nl) Ten aanzien van de dienstverlening van Adviesbod.nl.nl gelden de volgende voorwaarden en alle toepasselijke wettelijke regels. Door

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor Gebruikers

Algemene voorwaarden voor Gebruikers Algemene voorwaarden voor Gebruikers Ten aanzien van de dienstverlening van Dienst4dienst.nl gelden de volgende voorwaarden en alle toepasselijke wettelijke regels. Door gebruik te maken van de Website

Nadere informatie

In deze Algemene Voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als in meervoud.

In deze Algemene Voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als in meervoud. Document Algemene Voorwaarden Ten aanzien van de dienstverlening van VIPGilzeRijen gelden de volgende voorwaarden en alle toepasselijke wettelijke regels. Door gebruik te maken van de Website van VIPGilzeRijen,

Nadere informatie

In deze Algemene Voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als in meervoud.

In deze Algemene Voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als in meervoud. Document Algemene Voorwaarden Ten aanzien van de dienstverlening van NLvoorelkaar gelden de volgende voorwaarden en alle toepasselijke wettelijke regels. Door gebruik te maken van de Website van NLvoorelkaar,

Nadere informatie

Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als in meervoud.

Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als in meervoud. Algemene voorwaarden In dit document zijn de algemene voorwaarden van vrijwilligerscentraleamstelland.nl beschreven. Vrijwilligerscentrale-amstelland.nl is onderdeel van een netwerk van websites voor vraag

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Hulp injebuurt.nl

Algemene voorwaarden Hulp injebuurt.nl Algemene voorwaarden Hulp injebuurt.nl Ten aanzien van Hulpinjebuurt.nl gelden de volgende voorwaarden. Door gebruik te maken van de Website van Hulpinjebuurt.nl aanvaardt de Gebruiker aan deze voorwaarden

Nadere informatie

Voorwaarden locatie. Eenmalige bieding: Als locatie kunt u één bieding per zoekopdracht uitbrengen.

Voorwaarden locatie. Eenmalige bieding: Als locatie kunt u één bieding per zoekopdracht uitbrengen. Voorwaarden locatie De vergoeding voor de deelname aan meetings.nl Meetings.nl werkt op een no cure- no pay basis. Alleen bij het tot stand komen van een definitieve reservering claimt meetings.nl commissie

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Tussenpersonen en Serviceproviders

Algemene voorwaarden Tussenpersonen en Serviceproviders Algemene voorwaarden Tussenpersonen en Serviceproviders Ten aanzien van de dienstverlening van Onlineschademelden.nl gelden de volgende voorwaarden en alle toepasselijke wettelijke regels. Door gebruik

Nadere informatie

Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als in meervoud.

Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als in meervoud. Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als in meervoud. 1.1 Account: de mogelijkheid om gebruik te maken van de Diensten 1.2 Advertentie:

Nadere informatie

Artikel 4 Beheer van informatie

Artikel 4 Beheer van informatie Artikel 1 Gelding en toepasselijkheid 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn bij uitsluiting van toepassing op alle overeenkomsten c.q. verbintenissen en andere rechtshandelingen tussen dehorecapas.nl enerzijds

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Vindhandelaar.nl

Algemene Voorwaarden Vindhandelaar.nl Algemene Voorwaarden Vindhandelaar.nl Artikel 1 Definities Vindhandelaar.nl: Vindhandelaar.nl is een onderdeel van Bosch Services Onderhoud (KvK nummer: 24331424), Postbus 44061, 3006 HB te Rotterdam.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN Mamazoekt.NL MOEDERS

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN Mamazoekt.NL MOEDERS 1/8 ALGEMENE VOORWAARDEN VAN Mamazoekt.NL MOEDERS Ten aanzien van de dienstverlening van Mamazoekt op de website www.mamazoekt.nl gelden de volgende voorwaarden. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden

Nadere informatie

In deze Algemene Voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als in meervoud.

In deze Algemene Voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als in meervoud. Algemene voorwaarden Voor freelance beveiligers Ten aanzien van de dienstverlening van www.freelancebeveiliger.nl gelden de volgende voorwaarden en alle toepasselijke wettelijke regels. Door gebruik te

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Voor makelaars

Algemene voorwaarden. Voor makelaars Algemene voorwaarden Voor makelaars Ten aanzien van de dienstverlening van Mijn Verkoopmakelaar gelden de volgende voorwaarden en alle toepasselijke wettelijke regels. Door gebruik te maken van het Platform

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Koops Makelaardij B.V.

Algemene Voorwaarden Koops Makelaardij B.V. Algemene Voorwaarden Koops Makelaardij B.V. Koops Makelaardij is een verhuurspecialist die bemiddelt in onroerende zaken tussen huurders en verhuurders en is gevestigd aan de Gedempte Oude Gracht 152A,

Nadere informatie

PoweredByYou is te allen tijde gerechtigd deze gebruiksvoorwaarden aan te passen of aan te vullen.

PoweredByYou is te allen tijde gerechtigd deze gebruiksvoorwaarden aan te passen of aan te vullen. Gebruiksvoorwaarden Op deze website vindt je de laatste informatie en voorwaarden met betrekking tot de producten en dienstverlening die PoweredByYou met haar website aanbiedt. Deze gebruiksvoorwaarden

Nadere informatie

2.1 Alle aanbiedingen van BudgetCoach de Eilanden zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld.

2.1 Alle aanbiedingen van BudgetCoach de Eilanden zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld. Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden BudgetCoach de Eilanden Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst waarbij

Nadere informatie

2.1 Alle aanbiedingen van MF-Budgetcoaching zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld.

2.1 Alle aanbiedingen van MF-Budgetcoaching zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld. Algemene Voorwaarden MF-Budgetcoaching Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst waarbij MF-Budgetcoaching deze

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN OPDRACHTNEMERS (VERSIE 2016)

ALGEMENE VOORWAARDEN OPDRACHTNEMERS (VERSIE 2016) ALGEMENE VOORWAARDEN OPDRACHTNEMERS (VERSIE 2016) 1. Definities 1.1 In deze Voorwaarden gebruiken wij (Poplo) de volgende definities die in het enkel- en meervoud dezelfde betekenis hebben: a. Account:

Nadere informatie

In deze Algemene Voorwaarden worden de volgende begripsbepalingen gehanteerd.

In deze Algemene Voorwaarden worden de volgende begripsbepalingen gehanteerd. Ten aanzien van alle dienstverleningen van Directdienstverlening.com gelden de volgende Algemene voorwaarden, tenzij hier nadrukkelijk van wordt afgeweken. Door gebruik te maken van de Website van Directdienstverlening.com

Nadere informatie

Algemene gebruikersvoorwaarden Rumbold

Algemene gebruikersvoorwaarden Rumbold Algemene gebruikersvoorwaarden Rumbold Artikel 1. Definities en toepasselijkheid 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - Rumbold: Het kennisdelingsplatform Rumbold, waar organisaties samen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HUURWONINGNU BV

ALGEMENE VOORWAARDEN HUURWONINGNU BV BLAD 1 van 5 > ALGEMENE VOORWAARDEN HUURWONINGNU BV Huurwoningnu bv is een verhuurspecialist die bemiddelt in onroerende zaken tussen huurders en verhuurders en is gevestigd in Wognum. Het postadres is:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Tax Talents

Algemene Voorwaarden Tax Talents Tax Talents Kantoorhoudend aan: Maliebaan 42 3581 CR Utrecht K.v.K. Utrecht: 59413425 Algemene Voorwaarden Tax Talents Artikel 1 Definities Onderstaande begrippen hebben, indien zij met een hoofdletter

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CODE BLAUW

ALGEMENE VOORWAARDEN CODE BLAUW ALGEMENE VOORWAARDEN CODE BLAUW Dit zijn de algemene Voorwaarden (zoals hieronder gedefinieerd) van de vennootschap onder firma Code Blauw, kantoorhoudende te (3772 MP) Barneveld, aan Anthonie Fokkerstraat

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden wehelpen.nl - Gebruikers

Algemene Voorwaarden wehelpen.nl - Gebruikers Algemene Voorwaarden wehelpen.nl - Gebruikers In dit document zijn de algemene voorwaarden van WeHelpen beschreven. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die u sluit met WeHelpen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1: Definities

Algemene Voorwaarden. Artikel 1: Definities Algemene Voorwaarden Artikel 1: Definities 1. De NFG : De Stichting Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (kort: NFG), gevestigd te Assen, bij de kamer van Koophandel ingeschreven onder nummer 54322553.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden 2 Inhoudsopgave Artikel 1 Definities 4 Artikel 2 Aanbieding en overeenkomst 4 Artikel 3 Beëindiging van de overeenkomst en gebruik van de site 4 Artikel 4 Tarieven en prijzen 5 Artikel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Particulierezorg.nl - Gebruikers Inleiding Artikel 1. Definities en toepasselijkheid Artikel 2. Inhoud van de Overeenkomst

Algemene Voorwaarden Particulierezorg.nl - Gebruikers Inleiding Artikel 1. Definities en toepasselijkheid Artikel 2. Inhoud van de Overeenkomst Algemene Voorwaarden Particulierezorg.nl - Gebruikers Inleiding Particulierezorg.nl biedt op www.particulierezorg.nl een digitaal platform met een abonnementsstructuur aan. Met behulp van dit Digitaal

Nadere informatie

Gebruikersvoorwaarden

Gebruikersvoorwaarden Gebruikersvoorwaarden www.nimbles.com Nimbles B.V. is statutair gevestigd in Nederland en kantoorhoudend op de Prinsengracht 754, 1017 LD, Amsterdam, Nederland, ingeschreven bij het handelsregister van

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. De Bedrijfsmakelaar.nl

ALGEMENE VOORWAARDEN. De Bedrijfsmakelaar.nl ALGEMENE VOORWAARDEN De Bedrijfsmakelaar.nl Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de toegang en het gebruik van de website van De Bedrijfsmakelaar.nl. Deel I. Algemeen Artikel 1 Definities en

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor deelnemers / bedrijven

Algemene voorwaarden voor deelnemers / bedrijven Algemene voorwaarden voor deelnemers / bedrijven Door gebruik te maken van de website en diensten van LeadAngels aanvaardt deelnemer onderstaande voorwaarden: ARTIKEL 1: DEFINITIES In deze overeenkomst

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden VrijwilligersVacaturebank.nl - Gebruikers

Algemene Voorwaarden VrijwilligersVacaturebank.nl - Gebruikers Algemene Voorwaarden VrijwilligersVacaturebank.nl - Gebruikers In dit document zijn de algemene voorwaarden van Stichting VrijwilligersVacaturebank beschreven. De algemene voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Tweakers Elect

Gebruiksvoorwaarden Tweakers Elect Gebruiksvoorwaarden Tweakers Elect 1. Definities In deze Voorwaarden hebben de met een beginhoofdletter geschreven begrippen de volgende betekenis (zowel in enkelvoud als meervoud): Account: Dienst: Gebruiker:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Ontmoeten.nl Versie geldig vanaf: 15 juli Preambule

Algemene voorwaarden Ontmoeten.nl Versie geldig vanaf: 15 juli Preambule Algemene voorwaarden Ontmoeten.nl Versie geldig vanaf: 15 juli 2013 Preambule Ontmoeten.nl dient als platform waar personen met elkaar in contact kunnen komen en deel kunnen nemen aan Activiteiten. Ontmoeten.nl

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VIRTUAL SKILLSLAB

ALGEMENE VOORWAARDEN VIRTUAL SKILLSLAB ALGEMENE VOORWAARDEN VIRTUAL SKILLSLAB DEFINITIES In deze Algemene Voorwaarden van Virtual Skillslab (hierna te noemen Voorwaarden ) hebben de onderstaande begrippen de volgende betekenis: A. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Let op: Artikel 1: Algemeen 1. Artikel 2: Overeenkomst Artikel 3: Gegevens 1.

Let op: Artikel 1: Algemeen 1. Artikel 2: Overeenkomst Artikel 3: Gegevens 1. Let op: Verkoop aanvragen kunnen zonder opgaaf van redenen door Online-horecamakelaar worden geweigerd of van de diverse aanbodsites worden verwijderd zonder dat hiervoor enig recht op schadevergoeding

Nadere informatie

1. Definities en toepasselijkheid 2. Inhoud van de Overeenkomst 3. Aanmelding en gebruik op de Website

1. Definities en toepasselijkheid 2. Inhoud van de Overeenkomst 3. Aanmelding en gebruik op de Website Algemene Voorwaarden De Buurtverbinding.nl - Gebruikers In dit document zijn de algemene voorwaarden van De Buurtverbinding beschreven. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van de vereniging Nederlands Instituut van Psychologen (het NIP) Geldend vanaf 1 januari 2014

Algemene Voorwaarden van de vereniging Nederlands Instituut van Psychologen (het NIP) Geldend vanaf 1 januari 2014 Algemene Voorwaarden van de vereniging Nederlands Instituut van Psychologen (het NIP) Geldend vanaf 1 januari 2014 Definities Het NIP: de vereniging met volledige rechtsbevoegdheid Nederlands Instituut

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Bouwexpertisevergelijk.nl Versie geldig vanaf: 16 juli 2013. Aanvragers. Preambule

Algemene voorwaarden Bouwexpertisevergelijk.nl Versie geldig vanaf: 16 juli 2013. Aanvragers. Preambule Algemene voorwaarden Bouwexpertisevergelijk.nl Versie geldig vanaf: 16 juli 2013 Aanvragers Preambule Deze algemene voorwaarden hebben betrekking op de website van Bouwexpertisevergelijk.nl. Bouwexpertisevergelijk.nl

Nadere informatie

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als meervoud.

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als meervoud. Algemene voorwaarden Bosma Direct Marketing Consultancy B.V. KvKnr. 60588659. Gedeponeerd dd. 5 mei 2011. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden KS Connect V.O.F. Betre8: Onlinepla<orm ZZP aan de Slag

Algemene voorwaarden KS Connect V.O.F. Betre8: Onlinepla<orm ZZP aan de Slag Ar#kel 1. Defini#es In deze Algemene Voorwaarden worden de volgende defini#es gehanteerd, zowel in enkelvoud als in meervoud: 1.1 Algemene Voorwaarden: deze Algemene Voorwaarden, ongeacht de vorm waarin

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CONNECTEDCARE - GEBRUIKERS

ALGEMENE VOORWAARDEN CONNECTEDCARE - GEBRUIKERS connectedcare services b.v. Hogestraat 54 6953 AW Dieren 085-7739903 contact@connectedcare.nl www.connectedcare.nl ALGEMENE VOORWAARDEN CONNECTEDCARE - GEBRUIKERS In dit document zijn de algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden New Media Online BV

Algemene voorwaarden New Media Online BV Algemene voorwaarden New Media Online BV Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als meervoud. 1.1 Algemene Voorwaarden: de onderhavige

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Showroomsales.nl. Artikel 1. Definities. In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder

Algemene Voorwaarden Showroomsales.nl. Artikel 1. Definities. In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder Algemene Voorwaarden Showroomsales.nl Artikel 1. Definities. In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder de Website: de website www.showroomsales.nl, KVK nummer: 32146433 BTW identificatienummer:

Nadere informatie

Artikel 1; Algemeen. Artikel 2; Prijzen en betalingen. Artikel 3; Aansprakelijkheid

Artikel 1; Algemeen. Artikel 2; Prijzen en betalingen. Artikel 3; Aansprakelijkheid Artikel 1; Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Mediation Nederland en op alle rechtsverhoudingen die daaruit voortvloeien. 1.2 Afwijkingen

Nadere informatie

In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder:

In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Artikel 1 Definities In deze wordt verstaan onder: : Deelnemer: Dienst: Indexona: Intellectuele Eigendomsrechten: Overeenkomst: Richtlijn: Storing: deze algemene voorwaarden, ongeacht de vorm waarin deze

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Boekenzoekdienst.nl

Algemene Voorwaarden Boekenzoekdienst.nl Algemene Voorwaarden Boekenzoekdienst.nl Artikel 1. Definities. In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: de Website: de website www.boekenzoekdienst.nl, die in stand wordt gehouden door Boekwinkeltjes

Nadere informatie

GEBRUIKERSVOORWAARDEN HALLOZORG

GEBRUIKERSVOORWAARDEN HALLOZORG ConnectedCare Zorg b.v. Statenlaan 8 6828 WE Arnhem 085-4018130 contact@hallozorg.nl www. hallozorg.nl GEBRUIKERSVOORWAARDEN HALLOZORG In dit document zijn de gebruikersvoorwaarden van HalloZorg beschreven.

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden Direct2Improve

Algemene Leveringsvoorwaarden Direct2Improve Algemene Leveringsvoorwaarden Direct2Improve 1. Algemeen 1.1 In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Voorwaarden: de Algemene Leveringsvoorwaarden van Direct2Improve; Opdrachtgever: de rechtspersoon

Nadere informatie

Algemene voorwaarden register van toepassing op erkend lid zzp-er

Algemene voorwaarden register van toepassing op erkend lid zzp-er Algemene voorwaarden register van toepassing op erkend lid zzp-er Stichting Erkenningsregeling Omgevingsrecht, gevestigd aan de Rijnhavenkade 8, 2404 HB te Alphen aan de Rijn, ingeschreven onder KvK-nummer

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van HeyBing Marketing (in document benoemd als MARKETDING)

Algemene Voorwaarden van HeyBing Marketing (in document benoemd als MARKETDING) Algemene Voorwaarden van HeyBing Marketing (in document benoemd als MARKETDING) Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN DIGIZEKER

ALGEMENE VOORWAARDEN DIGIZEKER blad 1 ALGEMENE VOORWAARDEN DIGIZEKER Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Gebruiker: de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst voor het gebruik van de

Nadere informatie

MY Personal Performance staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer (hierna: 'MYPP').

MY Personal Performance staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer (hierna: 'MYPP'). MYPP Gebruikersvoorwaarden en privacy beleid MY Personal Performance staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 55992080 (hierna: 'MYPP'). Door je review in te vullen

Nadere informatie

1.1 Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden, ongeacht de vorm waarin deze kenbaar worden gemaakt.

1.1 Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden, ongeacht de vorm waarin deze kenbaar worden gemaakt. Algemene Voorwaarden november 2015 gratisdoelensteunen.nl KvK 50412930 Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden, ongeacht

Nadere informatie

ALGEMENE BEDRIJFSVOORWAARDEN WERVING & SELECTIE FLEXURANCE B.V.

ALGEMENE BEDRIJFSVOORWAARDEN WERVING & SELECTIE FLEXURANCE B.V. ALGEMENE BEDRIJFSVOORWAARDEN WERVING & SELECTIE FLEXURANCE B.V. Voor het uitvoeren van Werving & Selectie opdrachten door Flexurance B.V., verder te noemen Flexurance in het kader van een overeenkomst

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Dienstenradar. Deze algemene voorwaarden gelden vanaf januari 2018:

ALGEMENE VOORWAARDEN Dienstenradar. Deze algemene voorwaarden gelden vanaf januari 2018: ALGEMENE VOORWAARDEN Dienstenradar Deze algemene voorwaarden gelden vanaf januari 2018: Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Account: de persoonlijke digitale omgeving

Nadere informatie

Ten aanzien van de dienstverlening op de website www.hoehetmoet.nl gelden de volgende voorwaarden en alle toepasselijke wettelijke regels.

Ten aanzien van de dienstverlening op de website www.hoehetmoet.nl gelden de volgende voorwaarden en alle toepasselijke wettelijke regels. ALGEMENE VOORWAARDEN VAN HoeHetMoet Ten aanzien van de dienstverlening op de website www.hoehetmoet.nl gelden de volgende voorwaarden en alle toepasselijke wettelijke regels. Artikel 1 Begripsomschrijvingen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden OLOcoach van toepassing op opdrachtgevers

Algemene voorwaarden OLOcoach van toepassing op opdrachtgevers Algemene voorwaarden OLOcoach van toepassing op opdrachtgevers OLOcoach, handelsnaam van Loket Breimer B.V. gevestigd aan de C.R. de Boerstraat 55, 9204 LE te Drachten (hoofdvestiging), ingeschreven onder

Nadere informatie

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als meervoud.

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als meervoud. Algemene Leveringsvoorwaarden EXT Internet Consultancy VOF Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als meervoud. 1.1 Algemene Voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Masterwebber VOF

Algemene voorwaarden Masterwebber VOF 01 april 2009 Algemene voorwaarden Masterwebber VOF Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als meervoud. 1.1 Algemene Voorwaarden:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Uplify

Algemene Voorwaarden van Uplify Algemene Voorwaarden van Uplify Oss, januari 2019 1. Definities Algemene Voorwaarden: Deze algemene voorwaarden, ongeacht de vorm waarin deze kenbaar worden gemaakt. Contractant: de rechtspersoon of natuurlijk

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Webconexus

Algemene Voorwaarden van Webconexus ALGEMENE VOORWAARDEN 2018-2019 Algemene Voorwaarden van Webconexus Artikel 1/ Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden, ongeacht de

Nadere informatie

GEBRUIKERSOVEREENKOMST Versie 2.0 1 december 2011

GEBRUIKERSOVEREENKOMST Versie 2.0 1 december 2011 GEBRUIKERSOVEREENKOMST Versie 2.0 1 december 2011 Door het downloaden, installeren en/of gebruik van de Reisplanner Xtra Software of een deel daarvan, gaat Gebruiker akkoord met alle onderstaande voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Eindgebruikers. Versie: 25-02-2014

Algemene Voorwaarden Eindgebruikers. Versie: 25-02-2014 Algemene Voorwaarden Eindgebruikers Versie: 25-02-2014 In dit document zijn de algemene voorwaarden van Makkie beschreven. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die u sluit

Nadere informatie

Algemene Verkoop-en Leveringsvoorwaarden

Algemene Verkoop-en Leveringsvoorwaarden Algemene Verkoop-en Leveringsvoorwaarden van Het Fries Vergaderhuis 1.0. Definities 1.1. Opdrachtgever: De natuurlijke persoon of rechtspersoon die met Het Fries Vergaderhuis een overeenkomst aangaat.

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Geologische Dienst Nederland - TNO

Gebruiksvoorwaarden Geologische Dienst Nederland - TNO Gebruiksvoorwaarden Geologische Dienst Nederland - TNO Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle websites van Geologische Dienst Nederland - TNO Artikel 1 Definities De volgende begrippen zullen in

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Housit

Gebruiksvoorwaarden Housit Gebruiksvoorwaarden Housit 1. Begrippenlijst Onder onderstaande definities in deze gebruiksvoorwaarden wordt verstaan: - Housit: Housit B.V., gevestigd te s-hertogenbosch aan de Helftheuvelweg 11 met postcode

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden

Algemene leveringsvoorwaarden Algemene leveringsvoorwaarden 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: OutSight Media: te Hoorn, ingeschreven bij de kamer van koophandel in Hoorn onder nummer: 37128750 Online

Nadere informatie

De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten.

De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten. ALGEMENE VOORWAARDEN De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten. De complete algemene voorwaarden: Artikel 1 - Algemeen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor het gebruik van MijnSchoolIsUniek.nl

Algemene voorwaarden voor het gebruik van MijnSchoolIsUniek.nl Algemene voorwaarden voor het gebruik van MijnSchoolIsUniek.nl Artikel 1 Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORWAARDEN STAGEMOTOR.NL EN ZOEKBIJBAAN.NL (versie stage- of bijbaanzoekende)

GEBRUIKSVOORWAARDEN STAGEMOTOR.NL EN ZOEKBIJBAAN.NL (versie stage- of bijbaanzoekende) GEBRUIKSVOORWAARDEN STAGEMOTOR.NL EN ZOEKBIJBAAN.NL (versie stage- of bijbaanzoekende) In deze Gebruiksvoorwaarden worden de voorwaarden besproken waaronder u als Stage- of Bijbaanzoekende gebruik kunt

Nadere informatie

Advertentie voorwaarden op de StaySu website. www.staysu.info

Advertentie voorwaarden op de StaySu website. www.staysu.info Advertentie voorwaarden op de StaySu website www.staysu.info Voorwaarden Lees deze algemene voorwaarden nauwkeurig door voordat u gebruik maakt van StaySu. Het gebruik maken van de diensten van StaySu

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Dienst: de door Grondengoed aangeboden of geleverde

Nadere informatie

WesternToday Artikel 1 Begripsbepalingen Artikel 2 Algemeen

WesternToday Artikel 1 Begripsbepalingen Artikel 2 Algemeen WesternToday Beginweg 35 8222 AJ Lelystad Tel: 06-16950551 Bank: 1042.41.152 KvK nr: 32147542 BTW:NL1391.96.511B01 Email:info@westerntoday.nl www.westerntoday.nl Voor het plaatsen van banners gelden de

Nadere informatie

Opdrachtgever de natuurlijke of rechtspersoon met wie een overeenkomst wordt gesloten, dan wel die van de Diensten gebruik maakt.

Opdrachtgever de natuurlijke of rechtspersoon met wie een overeenkomst wordt gesloten, dan wel die van de Diensten gebruik maakt. Algemene Voorwaarden Artikel A begrippen: Algemene voorwaarden: Deze algemene voorwaarden AVS Vastgoed Site. Handelsnaam die diverse websites met betrekking tot bedrijfsruimten en bedrijfspanden exploiteert..

Nadere informatie

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN SERVICEOVEREENKOMST

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN SERVICEOVEREENKOMST SERVICEOVEREENKOMST DE ONDERGETEKENDEN: 1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid [NAAM], statutair gevestigd en kantoorhoudende aan de [adres] te [(postcode)] [plaats], ten deze rechtsgeldig

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Versie juli 2016 Packaging Point B.V. is een dienstverlenend bedrijf dat via de website www.packagingpoint.nl. Verkopers en Kopers de mogelijkheid biedt met elkaar in contact te komen.

Nadere informatie

AutoTrack.nl. Voorwaarden Abonnees AutoTrack.nl

AutoTrack.nl. Voorwaarden Abonnees AutoTrack.nl AutoTrack.nl Voorwaarden Abonnees AutoTrack.nl Definities In de navolgende bepalingen wordt verstaan onder: de Persgroep Automotive: de Persgroep Automotive B.V., zijnde de eigenaar en exploitant van de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Numekaart.nl Versie geldig vanaf: 1 juni 2016

Algemene voorwaarden Numekaart.nl Versie geldig vanaf: 1 juni 2016 Algemene voorwaarden Numekaart.nl Versie geldig vanaf: 1 juni 2016 Inleiding. Deze algemene voorwaarden hebben betrekking op de website van Numekaart.nl. Numekaart.nl dient als een gebruiksvriendelijk

Nadere informatie

Licentieovereenkomst Construction Media

Licentieovereenkomst Construction Media Licentieovereenkomst Construction Media Dit document bevat de licentieovereenkomst van Construction Media. Deze licentieovereenkomst is van toepassing op alle door Construction Media aan een gebruiker

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden social blue

Algemene Voorwaarden social blue Algemene Voorwaarden social blue DEFINITIES Artikel 1 In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene Voorwaarden: Deze algemene voorwaarden, ongeacht de vorm waarin deze kenbaar worden gemaakt.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities:

Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: 1. Zakelijk Schrijven: Zakelijk Schrijven, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn op 6 december 2012 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Groningen onder dossiernummer 50708228.

Deze algemene voorwaarden zijn op 6 december 2012 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Groningen onder dossiernummer 50708228. Algemene voorwaarden MyOrder Consumenten Deze algemene voorwaarden zijn op 6 december 2012 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Groningen onder dossiernummer 50708228. ARTIKEL 1 Definities In deze

Nadere informatie

Licentieovereenkomst Construction Media

Licentieovereenkomst Construction Media Licentieovereenkomst Construction Media Dit document bevat de licentieovereenkomst van Construction Media. Deze licentieovereenkomst is van toepassing op alle door Construction Media aan een gebruiker

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Todio VOF Todio De overeenkomst Bezoekers Leden Verwijzer Ledenomgeving Account Dienst Website Alle websites Directory

Algemene voorwaarden Todio VOF Todio De overeenkomst Bezoekers Leden Verwijzer Ledenomgeving Account Dienst Website Alle websites Directory Algemene voorwaarden 1. Definities 1.1. Todio VOF Het bedrijf Todio, eigenaar van alle Todio websites en aanbieder van de dienst. 1.2. Todio Het geheel van alle websites van Todio VOF, de daarbij horende

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden welke van toepassing zijn op elk gebruik van de Content, Applicatie(s)en de Website door Gebruiker;

Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden welke van toepassing zijn op elk gebruik van de Content, Applicatie(s)en de Website door Gebruiker; Algemene voorwaarden Revit Content www.nathan.nl Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door Nathan Import/export B.V., hierna te noemen "Licentiegever", voor het ter beschikking stellen van de content

Nadere informatie

Site Website: de door AOL op internet verzorgde en voor iedereen toegankelijke site(s) op het adres

Site Website: de door AOL op internet verzorgde en voor iedereen toegankelijke site(s) op het adres Algemene voorwaarden Accountantsonline.nl Artikel 1 Begripsbepalingen In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden AOL: Accountantsonline.nl Site Website:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Artikel A begrippen: Algemene voorwaarden: Deze algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden Artikel A begrippen: Algemene voorwaarden: Deze algemene voorwaarden Algemene Voorwaarden Artikel A begrippen: : Deze algemene voorwaarden Handelsnaam die diverse websites met betrekking tot bedrijfsruimten en bedrijfspanden exploiteert. Deze handelsnaam is onderdeel van

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van DE LEUKSTE OPPAS VAN NEDERLAND

Algemene Voorwaarden van DE LEUKSTE OPPAS VAN NEDERLAND Algemene Voorwaarden van DE LEUKSTE OPPAS VAN NEDERLAND Voor de toegang tot en het gebruik maken van de website van DE LEUKSTE OPPAS VAN NEDERLAND gelden de volgende Algemene Voorwaarden en alle toepasselijke

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN BRANDAMBASSADORS

ALGEMENE VOORWAARDEN BRANDAMBASSADORS Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Adverteerder: de natuurlijke- of rechtspersoon ten behoeve van wie de Campagne wordt uitgevoerd, tevens Opdrachtgever van Brandambassadors;

Nadere informatie

Eindgebruikersovereenkomst Digitaal Leermiddel NBC. Algemeen

Eindgebruikersovereenkomst Digitaal Leermiddel NBC. Algemeen Eindgebruikersovereenkomst Digitaal Leermiddel NBC Algemeen Deze overeenkomst is een overeenkomst tussen u en de Stichting Nederlands Bakkerij Centrum, hierna te noemen het NBC. Lees onderstaande voorwaarden

Nadere informatie

1.1 Abonnee: De (rechts)persoon met wie Onetoweb, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 05083470, een Overeenkomst heeft gesloten.

1.1 Abonnee: De (rechts)persoon met wie Onetoweb, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 05083470, een Overeenkomst heeft gesloten. Onetoweb Algemene voorwaarden Versie 1.1 Definities 1.1 Abonnee: De (rechts)persoon met wie Onetoweb, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 05083470, een Overeenkomst heeft gesloten. 1.2

Nadere informatie

2.3 Algemene voorwaarden van de opdrachtgever of derden zijn voor Onlinepoort niet bindend en niet van toepassing.

2.3 Algemene voorwaarden van de opdrachtgever of derden zijn voor Onlinepoort niet bindend en niet van toepassing. Artikel 1. Definities 1.1 Opdrachtgever is de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten van Onlinepoort wordt gesloten. 1.2 Producten en diensten van Onlinepoort

Nadere informatie

Algemene voorwaarden en Privacy Policy ITMicroCV.nl

Algemene voorwaarden en Privacy Policy ITMicroCV.nl Algemene voorwaarden en Privacy Policy ITMicroCV.nl Over ITMicroCV ITMicroCV onthoudt zich binnen de wetgeving van elke aansprakelijkheid of garantie voor de nauwkeurigheid, volledigheid, bruikbaarheid,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden FindCircles B.V.

Algemene Voorwaarden FindCircles B.V. Algemene Voorwaarden FindCircles B.V. Met betrekking tot de dienstverlening van FindCircles gelden de volgende voorwaarden en alle toepasselijke wettelijke regels. Door gebruik te maken van de Website

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Share it! B.V. Gebruikmaking advertentiefaciliteiten Share it! door ondernemer

Algemene voorwaarden Share it! B.V. Gebruikmaking advertentiefaciliteiten Share it! door ondernemer Document: Versie: Datum: Algemene voorwaarden Share it! B.V. Ondernemer 1.1 27 februari 2014 Algemene voorwaarden Share it! B.V. Gebruikmaking advertentiefaciliteiten Share it! door ondernemer Artikel

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN I. ALGEMENE BEPALINGEN Ondernemersbende B.V. 1. Definities 1.1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a) Aanbieder : iedere natuurlijke en/of rechtspersoon die een Prestatie

Nadere informatie