Protestantse gemeente Grote kerk

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Protestantse gemeente Grote kerk"

Transcriptie

1 Protestantse gemeente Grote kerk Analyse en voorlopig ontwerp door Margriet de Zwart Interieurarchitect

2 Waterstaatskerk bouwjaar Status Kerk en Rondeel rijksmonument

3 Oude situatie: mahoniehouten banken. Het vele wit en invallende licht geven een rustig beeld. De enige kleur is van het mahonie hout, de messing kroonluchters en de lichte vloer. Het binnenvallende licht reflecteert mooi op de lichte vloer. Er heerst een serene sfeer.

4 Huidige situatie: Stoelen, vloerafwerking, podium, opname unit en de vrijstaande scheidingswand zijn allen nieuwe toegevoegde elementen met een grote diversiteit aan materialen, stijlen en donkere kleuren. Het sobere karakter van de kerk is hierdoor veranderd.

5 Less is more Visie De serene sfeer terug brengen met een moderne touch. De materialen en kleuren zoals het messing van de kroonluchters, het wit van de wanden komen terug in het nieuwe meubilair. Het lichte sobere karakter zal dan versterkt worden. De moderne touch kan een vorm zijn of materiaal bijv. messing, glanzend als een spiegel.

6 Opname-meubel afwerken met gepolijst messing. Door de reflectie van het licht lijkt het meubel onzichtbaar. Podium afwerken met witte materialen.

7 Bestaand meubilair koffiehoek geeft rommelig beeld.

8 Bereiding en spoelkeuken Biljoen Larenstein Overbeek uitgifte entree portaal entree Grote kerk

9 Het portaal, de ruimte tussen de kerk en Rondeel. Het geheel komt rommelig over.

10 Het portaal de ruimte tussen de kerk en Rondeel Analyse Belangrijke verkeerszone Geluidssluis tussen kerk en Rondeel Garderobe Hellingbanen en leuningen Verlichting is goed

11 Visie Transformatie naar een ruimtelijke lichte ruimte Nieuwe lichte houten vloer, waardoor natuurlijke lichtinval de ruimte verlicht. Hellingbaan en leuningen worden overbodig door gehele vloer schuin te leggen. Openingen geluidsdicht maken met dubbel glas. Garderobe integreren in Rondeel.

12 Rondeel bouwjaar 1981 status: rijksmonument

13 Analyse hal Het karakter van het oorspronkelijke concept (binnen versus buiten), sluit door het sobere materiaalgebruik van de klinkers en de gecementeerde muren mooi aan bij de kerk. De directe en indirecte inval van daglicht is prachtig. Entrees zijn niet uitnodigend: Ze liggen terug ten opzichte van de gevel en zijn gesloten door de massieve vormgeving van de deuren. Ze zijn donker door het ontbreken van daglicht in gang. Meubilair is niet comfortabel en oogt te zwaar.

14

15 Buffet en keuken; bestaand luik is overbodig, blad is klein.

16 Deuren naar zalen zijn visueel gesloten, maar geluid doorlatend. Helling met leuningen functioneel, maar materiaal en vorm wijkt af van zorgvuldige vormgeving van het gebouw.

17 Bereiding en spoelkeuken Biljoen Larenstein Overbeek uitgifte entree portaal entree Grote kerk

18 Analyse zalen De vloeren, plafond en meubilair zijn donker en absorberen het binnenvallende daglicht. Zichtlijnen naar buiten worden geblokkeerd door dichte gordijnen en grote ventilatie roosters op ooghoogte. Geluidslekken doordat deuren geen aanslag hebben. Meubilair is zwaar, dus moeilijk verplaatsbaar. Vlakke algemene verlichting zonder accenten.

19

20

21 Visie Rondeel Het Rondeel moet het karakter van een publieke plek krijgen met een sterke eigen identiteit. Sober als de kerk, maar met comfort en moderne voorzieningen (wifi, voldoende e-aansluitingen, horecaconcept). Open, transparant door veel glas en daardoor uitnodigend. Van buiten aantrekkelijk maken door border met hoge seizoenbloemen om Rondeel, die ook zichtbaar zijn van binnenuit.

22 Comfortabel en tijdloos meubilair in lichte kleuren. Lage kasten met afzetmogelijkheid voor dienbladen. Goede akoestiek. Kleuren plafond en vloer aanpassen in lichte kleuren. Het zicht naar buiten mogelijk maken door transparante zonwering. Verlichting: In de zalen de balken indirect aanlichten met led strips. Accent verlichting straalt vanuit de wandarmaturen het plafond aan. In de hal: vanuit de zijkant van het verlaagde plafond worden de ronde wanden indirect aangelicht.

23 Bereiding en spoelkeuken Biljoen Larenstein Overbeek uitgifte entree portaal entree Grote kerk

24 Buitenkant Rondeel aantrekkelijk maken door border met bloemen rondom Rondeel. De containers onttrekken aan het zicht door groen toe te voegen. Zo wordt het een uitnodigende plek om elkaar te ontmoeten.

25 Luifel steekt prominent uit en biedt royale bescherming aan gasten. Op het glas aan de zijkant wordt Rondeel vermeld.

26 Lambriseringen licht groen- grijs maken. De ronde dakkoepel zorgt voor overvloedig daglicht.

27 Rechts de nieuwe garderobe, een leestafel voor het buffet en kijk op de zaal Biljoen.

28 Links de leestafel en rechts een loungeplek.

29 Uitgiftebuffet en de achterwand worden in hout uitgevoerd en geven een warme uitstraling versus het ruwe metselwerk van de cirkelvormige wand. Rechts is de garderobe.

30 Zicht van zaal Biljoen naar open ruimte Rondeel. De vloeren worden groen wit; het plafond, de wanden en het meubilair crème wit. De balken blijven hun natuurlijke kleur behouden en geven een warm accent samen met het groen van de beplanting. De verlichting tussen de balken wordt indirect.

31 Meubilair Uitgangspunten: Licht, makkelijk te verplaatsen. Ronde vormen passen mooi bij ruimtes met ronde wanden. Ruimtelijk vormgegeven. Materialen passen in de visie van het totaal. Kleuren van materialen naturel; overige kleuren wit, zwartgroen en 1 accent kleur groen.

VISUALS SCANDINAVIAN URBAN MODERN

VISUALS SCANDINAVIAN URBAN MODERN 1 VISUALS Visuals zijn betaalbare, artistieke, 3D interieur weergaven. Deze 'artist impression' beelden zijn niet alleen bijzonder fraai, daarnaast zijn ze amper van echt te onderscheiden. SCANDINAVIAN

Nadere informatie

Week 4 MATERIALENPLAN

Week 4 MATERIALENPLAN Week 4 MATERIALENPLAN Texturen In de vorige stap hebben we gekeken naar kleuren. Naast kleuren spelen materialen ook een belangrijke rol in je interieur. Materialen kunnen de sfeer of je woonstijl versterken

Nadere informatie

Inrichting. Sint Joris kerk te Heumen. Voorstel. van de. De St. Zendingskerk Joriskerk

Inrichting. Sint Joris kerk te Heumen. Voorstel. van de. De St. Zendingskerk Joriskerk Voorstel Inrichting van de Sint Joris kerk te Heumen Opgesteld in overleg en samenwerking met de klankbordgroep in opdracht van de kerkenraad Historisch overzicht Het is een laat gotische kerk met een

Nadere informatie

Roos Hensen Fijn wonen vragenlijst. Ben jij blij met je huis en de spullen die erin staan? Beantwoord de volgende vragen om daar achter te komen.

Roos Hensen Fijn wonen vragenlijst. Ben jij blij met je huis en de spullen die erin staan? Beantwoord de volgende vragen om daar achter te komen. Roos Hensen Fijn wonen vragenlijst Ben jij blij met je huis en de spullen die erin staan? Beantwoord de volgende vragen om daar achter te komen. Fijn wonen vragenlijst Persoonlijke vragen: Wat vind je

Nadere informatie

day li g ht awa r d 2 010

day li g ht awa r d 2 010 Licht, transparantie en openheid verhogen in grote mate het comfortabele gevoel. Dit wordt bevestigd door het intensieve gebruik van daglicht in de CaballeroFabriek dat ten dienste staat van de gebruikers.

Nadere informatie

Het bruidspaar bepaald de sfeer! Ontworpen door Erwin Post

Het bruidspaar bepaald de sfeer! Ontworpen door Erwin Post Het bruidspaar bepaald de sfeer! Ontworpen door Erwin Post Ontwerpvisie Voor het ontwerp heb ik gekeken naar de trouwlocaties die er zijn in de buurt van Emmen. Dat zijn over het algemeen romantische

Nadere informatie

variant 1d 1d De nieuwbouw verdeelt het gebied duidelijk in twee pleinen: het Roselaarplein en de Nieuwe Markt.

variant 1d 1d De nieuwbouw verdeelt het gebied duidelijk in twee pleinen: het Roselaarplein en de Nieuwe Markt. wat spreekt u aan? bebouwing vervanging van het Mausoleum biedt nieuwe kansen! 1 Een aantrekkelijk plein wordt afgebakend door sterke wanden met uitnodigende en transparante etalages. Nu zijn er op de

Nadere informatie

Lensvelt de Architect Interieurprijs 2006 / Hanzesociëteit, Groningen. Hanzesociëteit, Groningen

Lensvelt de Architect Interieurprijs 2006 / Hanzesociëteit, Groningen. Hanzesociëteit, Groningen Lensvelt de Architect Interieurprijs 006 / Hanzesociëteit, Groningen Hanzesociëteit, Groningen Lensvelt de Architect Interieurprijs 006 / Hanzesociëteit, Groningen Projectinformatie Hanzesociëteit Locatie

Nadere informatie

Kantoor Waterschap Scheldestromen

Kantoor Waterschap Scheldestromen Schets Ontwerp Inhoudsopgave 2 inhoudsopgave 2 opdrachtomschrijving 3 analyse interieur 4 concept 5 vlekkenplannen indeling 6 vlekkenplannen indeling 7 vlekkenplannen indeling 8 vlekkenplannen indeling

Nadere informatie

concept: hortus praesens

concept: hortus praesens Concept Het concept gaat uit van een sterke bepaling van de ruimtevorm met behulp van drie ontwerpmiddelen: wanden, plafond en opvallende elementen. Het idee is geïnspireerd op het idee van een showroom:.

Nadere informatie

VERBAZINGWEKKENND 6-SLAAPKAMER VILLA MET EIGEN ZWEMBAD EN PANORAMISCH ZICHT OP DE BERGEN IN KAINA

VERBAZINGWEKKENND 6-SLAAPKAMER VILLA MET EIGEN ZWEMBAD EN PANORAMISCH ZICHT OP DE BERGEN IN KAINA VERBAZINGWEKKENND 6-SLAAPKAMER VILLA MET EIGEN ZWEMBAD EN PANORAMISCH ZICHT OP DE BERGEN IN KAINA REF: KAINA CASSANDRA VRAAGPRIJS 530,000 WOONOPPERVLAKTE: 339m² KAVELGROOTE:1.825m² Een werkelijk verbazingwekkend

Nadere informatie

68_77 les interieurs nl corr 14/07/11 12:47 Page 68 WONEN. Binnenkijken. Aan zee

68_77 les interieurs nl corr 14/07/11 12:47 Page 68 WONEN. Binnenkijken. Aan zee 68_77 les interieurs nl corr 14/07/11 12:47 Page 68 WONEN Binnenkijken Aan zee 68 68_77 les interieurs nl corr 14/07/11 12:47 Page 69 Een voordeel van bouwen met hout, is dat het bijdraagt tot het comfort

Nadere informatie

PURE WANDBEKLEDING: De verlichting wordt gerealiseerd door het plaatsen van LED panelen op het wit afgewerkte plafond.

PURE WANDBEKLEDING: De verlichting wordt gerealiseerd door het plaatsen van LED panelen op het wit afgewerkte plafond. NK Liftinterieur heeft het vermogen om op een eigen wijze klanten te laten ervaren dat een liftinterieur meer is dan een aantal samengevoegde basismaterialen. Uw lift kan het visitekaartje van uw gebouw

Nadere informatie

VOOR IEDERE STIJL EN ELKE RUIMTE

VOOR IEDERE STIJL EN ELKE RUIMTE Aluminium plafonds VOOR IEDERE STIJL EN ELKE RUIMTE Uw plafondspecialist: of kijk op www.luxalonplafonds.nl wettig gedeponeerd handelsmerk - een HunterDouglas product Copyright HunterDouglas 2008. HDPRC

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Stilpot GW Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Stilpot GW Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Stilpot 23 5708 GW Helmond 649.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 649.000 k.k. Postcode 5708 GW Ligging Aan rustige

Nadere informatie

Te weten: B: een gedeelte van de begane grond met een leerplein ca 240 m2.

Te weten: B: een gedeelte van de begane grond met een leerplein ca 240 m2. Aan DEVRIES architectuur en interieurarchitectuur te Rotterdam is gevraagd om een definitief ontwerp te maken voor een gedeelte van het Diamantcollege te Den Haag. Te weten: A: een gedeelte van de begane

Nadere informatie

Wolfsdriesweg 3 Berg en Terblijt. Vraagprijs: ,- k.k

Wolfsdriesweg 3 Berg en Terblijt. Vraagprijs: ,- k.k Wolfsdriesweg 3 Berg en Terblijt Vraagprijs: 470.000,- k.k. Algemeen Deze zeer ruime en volledig gerenoveerde jaren 30 villa is uitstekend afgewerkt en zeker het bezichtigen waard! Authentieke details.

Nadere informatie

Vlekkenplan. schaal 1:200. balie. postvakken op maat in bestaande kasten. aflegruimte reprowerkzaamheden

Vlekkenplan. schaal 1:200. balie. postvakken op maat in bestaande kasten. aflegruimte reprowerkzaamheden 0 15 1 2 3 4 14 13 12 11 5 10 6 9 7 8 postvakken op maat in bestaande kasten aflegruimte reprowerkzaamheden Vlekkenplan balie multifunctionals aflegruimte postsortering, of reprowerkzaamheden werkplekken

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Glanzerhof GG Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Glanzerhof GG Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Glanzerhof 39 5709 GG Helmond 250.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 250.000 k.k. Postcode 5709 GG Ligging Aan bosrand,

Nadere informatie

Deel 2 JOHANNESSCHOOL. Deel 2 van de visie op De Ontmoeting van de basisscholen Nieuw Koningshof, Johannesschool en de Tweemaster.

Deel 2 JOHANNESSCHOOL. Deel 2 van de visie op De Ontmoeting van de basisscholen Nieuw Koningshof, Johannesschool en de Tweemaster. Deel 2 Deel 2 van de visie op De Ontmoeting van de basisscholen Nieuw Koningshof, Johannesschool en de Tweemaster. 23 juni 2005 Loes Kellendonk Karen Schuyt JOHANNESSCHOOL ONTMOETING NIEUW KONINGSHOF,

Nadere informatie

studio sjiek INTERIEURONTWERP hanneke & nabil - berg en dal

studio sjiek INTERIEURONTWERP hanneke & nabil - berg en dal studio sjiek INTERIEURONTWERP hanneke & nabil - berg en dal INTRO Om twee verschillende stijlen te combineren is niet bijzonder veel nodig. Het belangrijkste is een goede balans tussen de twee stijlen

Nadere informatie

Appartement François Didier, Concept

Appartement François Didier, Concept Appartement François Didier, Concept Hallo Eric, Mijn naam is François Didier. Ik kom uit Zuid Frankrijk, waar ik een wijngaard heb.dit ik van mijn ouders heb geërfd. Ik ben in de bloei van mijn leven

Nadere informatie

BOUWKUNDIGE OMSCHRIJVING APOLLOLAAN 153

BOUWKUNDIGE OMSCHRIJVING APOLLOLAAN 153 BOUWKUNDIGE OMSCHRIJVING APOLLOLAAN 153 Versie: 02 Datum: 12 Juli 2012 1 Project: kantoorgebouw te Amsterdam Datum: 18-01-2012 Locatie: Apollolaan 153 Gewijzigd: 12-07-2012 Technische ontwerp omschrijving

Nadere informatie

REIGERSTRAAT 11 BADHOEVEDORP

REIGERSTRAAT 11 BADHOEVEDORP REIGERSTRAAT 11 BADHOEVEDORP BADHOEVEDORP Badhoevelaan 1 1171 DA Badhoevedorp t 020-6594944 e info@barnhoornvermeer.nl Makelaar o.g. A.G.M. Barnhoorn-Groenendijk RMT J.P.K. Barnhoorn RMT www.barnhoornvermeer.nl

Nadere informatie

Academietuinen Universiteit utrecht. Ambitie leidt tot verleidelijke binnentuinen

Academietuinen Universiteit utrecht. Ambitie leidt tot verleidelijke binnentuinen Academietuinen Universiteit utrecht Ambitie leidt tot verleidelijke binnentuinen Tuin Steen Hout Academietuinen Universiteit Utrecht Ambitie leidt tot verleidelijke binnentuinen In het Academiegebouw aan

Nadere informatie

astvrij onthaal Styling

astvrij onthaal Styling 116 Styling astvrij onthaal Hoe maakt u van uw woning een gezellige, uitnodigende thuis? We vroegen het aan Roxanne Stevens (26), uitbaatster van B&B Rosier 10 in Antwerpen én interieurarchitecte. Zeven

Nadere informatie

Meer ruimte meer voordeel! Goed opbergen is ons vak

Meer ruimte meer voordeel! Goed opbergen is ons vak Meer ruimte meer voordeel! Goed opbergen is ons vak voorwoord Vraag het uw kastenspecialist, hij weet er echt alles van! Slim opbergen en het optimaal benutten van de berg ruimte kan met één van onze kastensystemen.

Nadere informatie

Goed opbergen is ons vak

Goed opbergen is ons vak ACCESSOIRES & VERLICHTING Model- en prijswijzigingen voorbehouden 2013/04. Aanbiedingen geldig tot 4 weken na verspreiding. Niets uit deze uitgave mag worden gereproduceerd zonder toestemming van de uitgever.

Nadere informatie

Of hoofdlijnen moeten de volgende werkzaamheden door een klusser/klusbedrijf/aannemer uitgevoerd worden

Of hoofdlijnen moeten de volgende werkzaamheden door een klusser/klusbedrijf/aannemer uitgevoerd worden Open zolder verdelen in 2 kamers + overloop Eind april hebben we door de firma Klaassen een dakkapel laten plaatsen aan de achterzijde van ons huis voor extra ruimte op zolder (2 e verdieping). Nu willen

Nadere informatie

Interieur, afwerking en materialen

Interieur, afwerking en materialen Interieur, afwerking en materialen - INHOUDSOPGAVE - Inhoudsopgave EXTERIEUR 4 INTERIEUR 10 - LIVING & WOONKEUKEN 14 - SLAAPKAMERS 16 3 - SANITAIR 18 - WELLNESS 20 TUIN 22 MODELVILLA'S 24 MEER INFORMATIE

Nadere informatie

NIEUWE RIJN 39 LEIDEN

NIEUWE RIJN 39 LEIDEN NIEUWE RIJN 39 LEIDEN PLAN VAN AANPAK BETREFFENDE INTERIEUR VORMGEVING ONTWERP: UITVOERING: 30 MAART 2015 20 april 2015 aangepast. LEGENDA 1. Wand 2. Electra kast 3. Wand 4. Kast 5. Trap 6. Glas in lood

Nadere informatie

Cartesiuslaan 25 - OEGSTGEEST. Vraagprijs:

Cartesiuslaan 25 - OEGSTGEEST. Vraagprijs: Cartesiuslaan 25 - OEGSTGEEST Deze royale, comfortabele en uitgebouwde 6-kamer hoekgezinswoning (herenhuis) met o.a. 2 badkamers, een riante berging (garage), tuin op het Zuiden en een eigen oprit, is

Nadere informatie

WIJKSESTRAAT BH HEUSDEN

WIJKSESTRAAT BH HEUSDEN WIJKSESTRAAT 11 5256 BH HEUSDEN Binnen de wallen van de vestingstad Heusden treft u deze jaren 30 woning Amsterdamse school aan. Dit pand met de authentieke elementen uit die tijd heeft een woonkamer en-suite,

Nadere informatie

LAAN VAN KERNHEM 57 EDE 239.500 k.k. www.laanvankernhem57.nl Omschrijving Aan de rand van de wijk Kernhem treft u dit royaal uitgebouwde herenhuis met een extra hoog plafond (3.60 m!) waarvan de leefruimte

Nadere informatie

Interieur advies. Voorbeeld van een uitgewerkt advies sfeerbeelden indelings voorstel kleuradvies meubeladvies

Interieur advies. Voorbeeld van een uitgewerkt advies sfeerbeelden indelings voorstel kleuradvies meubeladvies Interieur advies Voorbeeld van een uitgewerkt advies sfeerbeelden indelings voorstel kleuradvies meubeladvies Analyse van de huidige situatie de woonkamer: 5,4 mx8,4 m creme witte wanden zandkleurige schouw

Nadere informatie

MATERIALEN. Metalen sculpturen

MATERIALEN. Metalen sculpturen MATERIALEN Metalen sculpturen Vroeger was metaal vooral voorbestemd voor buitentrappen of voor realisaties met een industrieel karakter. Tegenwoordig liggen de kaarten helemaal anders: in de wereld van

Nadere informatie

De kroon op iedere ruimte.

De kroon op iedere ruimte. Aluminium plafonds VOOR IEDERE STIJL EN ELKE RUIMTE De kroon op iedere ruimte. Uw plafondspecialist: of kijk op www.luxalonplafonds.nl wettig gedeponeerd handelsmerk - een HunterDouglas product Copyright

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Hof Bruheze NR Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Hof Bruheze NR Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Hof Bruheze 411 5704 NR Helmond 535.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 535.000 k.k. Postcode 5704 NR Ligging Aan rustige

Nadere informatie

Mauritsweg AK Ridderkerk k.k.

Mauritsweg AK Ridderkerk k.k. Mauritsweg 6 2988 AK Ridderkerk 650.000 k.k. Mauritsweg 6 - Ridderkerk Vraagprijs: 650.000 k.k. Sfeervol en zeer hoogwaardig afgewerkt jaren 30 Woon- /winkelpand! Het gehele pand (inclusief winkelruimte)

Nadere informatie

Renovatie huisvesting Nikhef. Corporate story Hoofditems kosten Visualisaties Pilot projecten

Renovatie huisvesting Nikhef. Corporate story Hoofditems kosten Visualisaties Pilot projecten Renovatie huisvesting Nikhef Corporate story Hoofditems kosten Visualisaties Pilot projecten 27 Activiteiten afgelopen periode In achtergrond is afgelopen periode veel gebeurd workshops, (technische) inventarisaties,

Nadere informatie

Ternatestraat 21 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Ternatestraat 21 Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Ternatestraat 21 Vlaardingen Vraagprijs 200.000 k.k. Wat een knusse hoekwoning! Al aan de buitenzijde ademt deze 3 kamer eengezinswoning een gezellige sfeer uit. De mooie gevel met luiken en een fraaie

Nadere informatie

plaats code toelichting code aantal afmetingen 2 ba12 kier tussen raam/deur en kozijn dichten met strip 1,25 * 1,07 m 0,72 * 1,07 m

plaats code toelichting code aantal afmetingen 2 ba12 kier tussen raam/deur en kozijn dichten met strip 1,25 * 1,07 m 0,72 * 1,07 m begane grond voorgevel zijgevel rechts zijgevel links achtergevel voorgevel Woonkamer zijgevel links 06 WC achtergevel 02 2 ba2 kier tussen raam/deur en kozijn dichten met strip 2,0 m2 0,72 *, m e() dubbel

Nadere informatie

TE HUUR. Nieuweweg 84 A 2675 BE Honselersdijk k.k p.m. ex.

TE HUUR. Nieuweweg 84 A 2675 BE Honselersdijk k.k p.m. ex. TE HUUR Nieuweweg 84 A 2675 BE Honselersdijk 750.000 k.k. 3.000 p.m. ex. KENMERKEN Prijs 750.000 k.k. 3.000 p.m. ex. Postcode 2675 BE Ligging Vrij uitzicht, Beschutte ligging, Open ligging, Landelijk gelegen

Nadere informatie

Denk ook eens aan de mogelijkheden van domotica voor centrale bediening van verlichting, beveiliging en klimaatregeling.

Denk ook eens aan de mogelijkheden van domotica voor centrale bediening van verlichting, beveiliging en klimaatregeling. ZORGELOOS MET VEEL COMFORT Zorgeloos en met veel comfort genieten van toekomstgericht wonen. U kunt de woning aanpassen aan uw voorkeuren, zodat u er kunt blijven wonen in iedere levensfase. Met slechts

Nadere informatie

Molenstraat 61, Kruisland

Molenstraat 61, Kruisland Nabij het centrum van het dorp gelegen vrijstaande woning (436 m³) met grote vrijstaande garage op een perceel van 488 m² ondergrond. Deze woning is oorspronkelijk gebouwd omstreeks 1900 en in de loop

Nadere informatie

Project 179 Huize Vreeburg

Project 179 Huize Vreeburg Project 179 Huize Vreeburg Dorpsstraat 66, Rosmalen Oprachtgever: SonderJansen, Rosmalen april 2011 - maart 2014 Landschapsarchitect: Anne Laansma, Esch Ontwerp tafels: Roderick Vos, s-hertogenbosch Fotograaf:

Nadere informatie

Waarom een Excentric Design?

Waarom een Excentric Design? Wie is interieurarchitect Ken Creemers? Interieurarchitect Ken Creemers studeerde na een vooropleiding multimedia in 2010 af als master in de interieurarchitectuur aan de PHL in Diepenbeek (Limburg). In

Nadere informatie

SINT LEONARDUSSTRAAT 1

SINT LEONARDUSSTRAAT 1 SINT LEONARDUSSTRAAT 1 EINDHOVEN Op prachtig hoekperceel in het gewilde Witte Dorp ligt deze, onder architectuur van Dudok gebouwde, zeer ruime jaren 30 woning (Rijksmonument). Deze karakteristieke hoekwoning

Nadere informatie

A r n h e m i n t e r n at i o n a l s c h o o l

A r n h e m i n t e r n at i o n a l s c h o o l A r n h e m i n t e r n at i o n a l s c h o o l Interieur Voorlopig Ontwerp oktober 2015 Zoveel landen, zoveel gebruiken. Op de gevels van de Arnhem International School zijn de kleuren en patronen van

Nadere informatie

Compositie van hout, wit en zwart

Compositie van hout, wit en zwart Compositie van hout, wit en zwart architect Architect Birger Willaert adres Grote Moerstraat 94 8200 Brugge Een jong koppel met twee kinderen maakte kennis met architect Birger Willaert tijdens het openhuizenevent

Nadere informatie

Tjaskerlaan HM Rotterdam k.k.

Tjaskerlaan HM Rotterdam k.k. Tjaskerlaan 33 3052 HM Rotterdam 515.000 k.k. Tjaskerlaan 33 - Rotterdam Vraagprijs: 515.000 k.k. Zeer sfeervolle en geheel luxe verbouwde jaren 30 HOEKWONING met erker, riante woonkamer en-suite, luxe

Nadere informatie

binnenkijken 89 & SOBER

binnenkijken 89 & SOBER binnenkijken 89 XXL binnenkijken 6 STOER & SOBER LEX EN YLONA WONEN SAMEN MET HUN TWEE ZONEN VALENTIJN EN LAUREN IN EEN VERBOUWDE SCHUUR VLAKBIJ UTRECHT. OP DE OMRINGENDE WEILANDEN ZIEN ZE HUN EIGEN DIEREN

Nadere informatie

VIVALDI. Een compositie van levensvreugde

VIVALDI. Een compositie van levensvreugde VIVALDI. Een compositie van levensvreugde VIVALDI. VERFRISSEND ONTSPANNEND. De rustgevende ambiance van de VIVALDI geeft veel ruimte voor individualiteit: het lichte houtdecor Coimbra wordt geaccentueerd

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Oxrooi AS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Oxrooi AS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Oxrooi 14 5708 AS Helmond 519.500 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 519.500 k.k. Postcode 5708 AS Ligging Aan rustige

Nadere informatie

TE KOOP. Molenvaart 461 679.000 K.K. 1764 AT Breezand

TE KOOP. Molenvaart 461 679.000 K.K. 1764 AT Breezand Molenvaart 461 1764 AT Breezand TE KOOP 679.000 K.K. Molenvaart 461 1764 AT Breezand Inleiding Een plaatje voor de koper die van goede smaak en kwaliteit houdt, deze schitterende villa in strakke jaren

Nadere informatie

Klassevol EN TIJDLOOS

Klassevol EN TIJDLOOS K Klassevol EN TIJDLOOS Tot rust kunnen komen en van elkaars gezelschap genieten in een esthetisch verantwoord huis, opgetrokken uit authentieke bouwmaterialen, dat is wat de bewoners van deze mooie manor

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Claassensstraat ER Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Claassensstraat ER Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Claassensstraat 11 5708 ER Helmond 399.500 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 399.500 k.k. Postcode 5708 ER Ligging In

Nadere informatie

Bouwlingstraat 20, 4901 KG Oosterhout Vraagprijs ,- k.k.

Bouwlingstraat 20, 4901 KG Oosterhout Vraagprijs ,- k.k. Bouwlingstraat 20, 4901 KG Oosterhout Vraagprijs 259.000,- k.k. Omschrijving Bouwlingstraat 20, 4901 KG Oosterhout In het centrum van Oosterhout gelegen vrijstaande jaren 30 woning. De woning beschikt

Nadere informatie

Behoefte aan meer ruimte? Nu extra voordeel op slaapkamer kasten

Behoefte aan meer ruimte? Nu extra voordeel op slaapkamer kasten Behoefte aan meer ruimte? Nu extra voordeel op slaapkamer kasten Bewaar exemplaar VOORWOORD INHOUD Vraag het uw kastenspecialist, hij weet er echt alles van! Slim opbergen en het optimaal benutten van

Nadere informatie

een tweede verkenning van de wensen en dromen ten aanzien van de toekomstige sfeer van de MMWTwoningen

een tweede verkenning van de wensen en dromen ten aanzien van de toekomstige sfeer van de MMWTwoningen een tweede verkenning van de wensen en dromen ten aanzien van de toekomstige sfeer van de MMWTwoningen en woonomgeving, aan de hand van beelden uit het werk van Renz Pijnenborgh algemene ledenvergadering

Nadere informatie

SKUNK RELAX MAURICE MENTJENS JULI 2014

SKUNK RELAX MAURICE MENTJENS JULI 2014 SKUNK RELAX MAURICE MENTJENS JULI 2014 Coffeeshops Skunk en Relax, Sittard Hallucinerend wietveld Achter een strakke pui met luifels van Limburgs eikenhout etaleren de coffeeshops Skunk en Relax in alle

Nadere informatie

Behoefte aan meer ruimte? Nu extra voordeel op slaapkamer kasten

Behoefte aan meer ruimte? Nu extra voordeel op slaapkamer kasten Behoefte aan meer ruimte? Nu extra voordeel op slaapkamer kasten Vraag het uw kastenspecialist, hij weet er echt alles van! VOORWOORD Slim opbergen en het optimaal benutten van de berg ruimte kan met één

Nadere informatie

Vredeskerk te Enschede. Presentatie Algemene Kerkenraad Protestantse Gemeente Enschede 1 maart 2012

Vredeskerk te Enschede. Presentatie Algemene Kerkenraad Protestantse Gemeente Enschede 1 maart 2012 Vredeskerk te Enschede Presentatie Algemene Kerkenraad Protestantse Gemeente Enschede 1 maart 2012 Vredeskerk te Enschede Presentatie 15 maart 2012 Uitgangspunten Analyse van het gebouw Visie Renovatie

Nadere informatie

Ellentine. Vraag: Een jong boerenstel gaat op de boerderij wonen! Met koeien en varkens. Hij landelijke, ik modern, hoe te combineren?

Ellentine. Vraag: Een jong boerenstel gaat op de boerderij wonen! Met koeien en varkens. Hij landelijke, ik modern, hoe te combineren? 1. Vraag: Een jong boerenstel gaat op de boerderij wonen! Met koeien en varkens. Hij landelijke, ik modern, hoe te combineren? Antwoord: Dit is een prachtige en goede combinatie. Kies voor moderne vormgeving

Nadere informatie

Wonen en werken tussen de weilanden

Wonen en werken tussen de weilanden binnenkijken Het muurtje met de legplanken scheidt de keuken van de living. De sofa is van Flexform Bij het boograam met het prachtige uitzicht over de weilanden staat een zithoek met een stoel, booglamp

Nadere informatie

Wonen en werken in stijl

Wonen en werken in stijl binnenkijken Wonen en werken in stijl Wat als interieurinrichting je beroep is? Dan combineer je wonen en werken, en maak je van je eigen woning een prachtig visitekaartje. Dat deden ook Harry en Peggi

Nadere informatie

Bongerd 152 LELYSTAD. Bieden vanaf 190.000,- Kosten Koper

Bongerd 152 LELYSTAD. Bieden vanaf 190.000,- Kosten Koper Bongerd 152 LELYSTAD Bieden vanaf 190.000,- Kosten Koper Bongerd 152 LELYSTAD Soort woning Bouwtype Status Bouwjaar Eengezinswoning Bestaande bouw Beschikbaar 1974 Ligging Woonopp. Perceelopp. Inhoud Totaal

Nadere informatie

AGILE 150 CS 80 MAGNEO MANET RS 120 RSP 80. Beslag voor glazen en houten schuifdeuren

AGILE 150 CS 80 MAGNEO MANET RS 120 RSP 80. Beslag voor glazen en houten schuifdeuren AGILE 150 CS 80 MAGNEO MANET RS 120 RSP 80 Beslag voor glazen en houten schuifdeuren AGILE 150 6 7 CS 80 MAGNEO 8 9 MANET 10 11 RS 120 12 13 RSP 80 14 15 3 MANET Ruimtes modern en op basis van eigen ideeën

Nadere informatie

Hofman Dujardin Architecten. Hofman Dujardin Architecten BarentsKrans

Hofman Dujardin Architecten. Hofman Dujardin Architecten BarentsKrans Hofman Dujardin Architecten BarentsKrans Receptie balie in ontmoetingsgebied Atrium met bibliotheek Nieuw huis voor gerenommeerd advocaten- en notariskantoor Het gebouw stamt uit 1950 en heeft een vloeroppervlak

Nadere informatie

Ketelhuis Ceres TU/e eindhoven

Ketelhuis Ceres TU/e eindhoven Ketelhuis Ceres TU/e eindhoven Het ketelhuis Ceres behoort tot de 1e generatie gebouwen op de TU\e campus en is cultuurhistorisch een van de meest kenmerkende gebouwen. Door de technische vooruitgang is

Nadere informatie

TE KOOP. Van Leeuwenpad PR Zwolle k.k.

TE KOOP. Van Leeuwenpad PR Zwolle k.k. TE KOOP Van Leeuwenpad 19 8044 PR Zwolle 399.000 k.k. KENMERKEN Prijs 399.000 k.k. Postcode 8044 PR Woningtype 2-onder-1-kapwoning Tuin Ja, Achtertuin, 600 1150m Garage Garage, Vrijstaand steen Woonruimte

Nadere informatie

T E K O O P. Eikenschoor 1 te Soerendonk

T E K O O P. Eikenschoor 1 te Soerendonk De Eikenschoor is mooi en rustig gelegen in het buitengebied van het gemoedelijke Soerendonk. In het dorp zijn o.a. een voorziening voor dagelijkse boodschappen, horecagelegenheden, zorg- en sport voorzieningen

Nadere informatie

Hofsingel 26 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Hofsingel 26 Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Hofsingel 26 Vlaardingen Vraagprijs 585.000 k.k. Wilt u verrrast worden door een woning waarbij authentieke details prachtig gecombineerd zijn met huidige comfort? Waar bij binnenkomst de woning u als

Nadere informatie

architect Birger Willaert Architectenburo Birger Willaert adres Grote Moerstraat Brugge contact

architect Birger Willaert Architectenburo Birger Willaert adres Grote Moerstraat Brugge contact Upstairs, downstairs architect Birger Willaert Architectenburo Birger Willaert adres Grote Moerstraat 94 8200 Brugge contact 0494 74 90 99 birger.willaert@telenet.be www.birgerwillaert.be fotografie Evenbeeld

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Nabucco NS Eindhoven k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Nabucco NS Eindhoven k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Nabucco 8 5629 NS Eindhoven 269.500 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 269.500 k.k. Postcode 5629 NS Ligging Aan rustige

Nadere informatie

Interieur UMI Sushi & Asian Cuisine

Interieur UMI Sushi & Asian Cuisine 1 Interieur UMI Sushi & Asian Cuisine moodboard 13 juni 2012 2 Inhoudsopgave Inleidng 3 Warm Red 4 Fresh Red 6 White texture 8 Soft Nature 10 Fresh Nature 12 Fresh Blue 14 Bright Yellow 16 Calming Blue

Nadere informatie

Renovatie en upgrading woningblokken Waterlandplein Amsterdam

Renovatie en upgrading woningblokken Waterlandplein Amsterdam Renovatie en upgrading woningblokken Waterlandplein Amsterdam Ertskade 111 1019 BB Amsterdam t +3120 622 57 17 f +3120 623 82 84 e info@heeswijk.nl i www.heeswijk.nl Hoge galerijflat op winkelplint Nieuwe

Nadere informatie

EEN BIJZONDERE TEKST: EMMY VAN DANTZIG - FOTOGRAFIE: JANSJE KLAZINGA

EEN BIJZONDERE TEKST: EMMY VAN DANTZIG - FOTOGRAFIE: JANSJE KLAZINGA Interieur EEN BIJZONDERE mix van smaken TEKST: EMMY VAN DANTZIG - FOTOGRAFIE: JANSJE KLAZINGA Je moet het maar net zien. Een huis met een super lange gang, oranje vloerbedekking en glasgordijnen. Mieke

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs: ,- k.k. Adres : Zandvis 74. : Tussenwoning Bouwjaar : ca Woonoppervlak : ca. 105 m2

TE KOOP. Vraagprijs: ,- k.k. Adres : Zandvis 74. : Tussenwoning Bouwjaar : ca Woonoppervlak : ca. 105 m2 TE KOOP Adres : Zandvis 74 Postcode : 5658BC Woonplaats : Eindhoven Type : Tussenwoning Bouwjaar : ca. 2000 Woonoppervlak : ca. 105 m2 Inhoud : ca. 335 m3 Perceel : 109 m2 Aan een rustige straat gelegen

Nadere informatie

verbouwing RvB KPN, Den Haag

verbouwing RvB KPN, Den Haag verbouwing RvB KPN, Den Haag situatie voor verbouwing Reorganisatie In april 011 is Eelco Blok benoemd tot nieuwe topman van KPN. Direct bij de start als CEO kondigde hij een grote reorganisatie van KPN

Nadere informatie

EIGENTIJDSE LANDELIJKHEID AUTHENTIEK WONEN

EIGENTIJDSE LANDELIJKHEID AUTHENTIEK WONEN AUTHENTIEK WONEN EIGENTIJDSE LANDELIJKHEID Toen een jong stel eind 2012 dit huis kocht, zag het er zeker niet uitzonderlijk origineel of opvallend uit. Het was misschien zelfs een beetje een huis uit dertien

Nadere informatie

Tivoli 16 Stiphout, Helmond

Tivoli 16 Stiphout, Helmond info@vanderpas-partners.nl www.vanderpas-partners.nl Tivoli 16 Stiphout, Helmond J.P. van der Straten Gistel 1 5707 GT Helmond 0492 521896 06 54783555 Soort woning : Vraagprijs : Perceel : Inhoud : Bouwjaar

Nadere informatie

Zwaerdecroonstraat 38b ROTTERDAM

Zwaerdecroonstraat 38b ROTTERDAM Zwaerdecroonstraat 38b ROTTERDAM Vraagprijs: 435.000 k.k. MAARTENMakelaardij T 010 818 14 87 E maarten@maartenmakelaardij.nl Burgemeester Hoffmanplein 51 M 06 415 58 485 I www.maartenmakelaardij.nl 3071

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Sleedoorn DE Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Sleedoorn DE Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Sleedoorn 27 5708 DE Helmond 385.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 385.000 k.k. Postcode 5708 DE Ligging Aan rustige

Nadere informatie

Saudische Cultureel Bureau Den Haag, Nederland.

Saudische Cultureel Bureau Den Haag, Nederland. Saudische Cultureel Bureau Den Haag, Nederland. AAArchitects, 2017 HISTORISCHE WAARDEN AAArchitects heeft recent een monumentale kantoorvilla gerenoveerd als huisvesting voor het Saudische Cultureel Bureau,

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Kamperfoelie DM Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Kamperfoelie DM Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Kamperfoelie 20 5708 DM Helmond 425.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 425.000 k.k. Postcode 5708 DM Ligging Aan rustige

Nadere informatie

TE KOOP VRIJSTAANDE WONING IN VILLAWIJK T SLOT DE ZICHT 17 VELDHOVEN

TE KOOP VRIJSTAANDE WONING IN VILLAWIJK T SLOT DE ZICHT 17 VELDHOVEN TE KOOP VRIJSTAANDE WONING IN VILLAWIJK T SLOT DE ZICHT 17 VELDHOVEN BOUWJAAR: 1977 PERCEELOPPERVLAK: 1304 m² WOONOPPERVLAK: 285 m² INHOUD: 850 m³ VRAAGPRIJS: 795.000,- k.k. AANVAARDING : in overleg Omschrijving

Nadere informatie

TE KOOP. Grubbelaan K.K GE Hoensbroek

TE KOOP. Grubbelaan K.K GE Hoensbroek Grubbelaan 55 6431 GE Hoensbroek TE KOOP 187.500 K.K. Grubbelaan 55 6431 GE Hoensbroek Inleiding RUIME HOEKWONING MET DUBBELE GARAGE AAN DE ACHTERZIJDE! U KRIJGT VAN ONS EEN KOSTELOZE HYPOTHEEKANALYSE,

Nadere informatie

Haltes en masten lijn in het meubilair tramtracé Vlaanderen - Maastricht

Haltes en masten lijn in het meubilair tramtracé Vlaanderen - Maastricht Haltes en masten lijn in het meubilair tramtracé Vlaanderen - Maastricht vertrektijden, route vertrektijden, route glazen panelen glazen panelen panelen, rvs afwerking, vertrektijden, route leunsteunen

Nadere informatie

Chopinstraat 10 c Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Chopinstraat 10 c Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Chopinstraat 10 c Vlaardingen Vraagprijs 175.000 k.k. Wilt u wonen in een leuk, licht en ruim appartement met een gezellige indeling en naast een balkon ook nog een loggia. Dan is dit uw kans. Het appartement

Nadere informatie

Lichtplan. Receptie kantoorpand Inspiratie veste. Een voorbeeld van een lichtplan. - Versie 1.0

Lichtplan. Receptie kantoorpand Inspiratie veste. Een voorbeeld van een lichtplan. - Versie 1.0 Lichtplan Receptie kantoorpand Inspiratie veste. Een voorbeeld van een lichtplan - Versie 1.0 Inleiding Voor u ligt het lichtplan dat wij voor u hebben gemaakt voor uw receptieruimte in het nieuwe kantoorgebouw

Nadere informatie

Binnenkijken ALLES OF NIETS

Binnenkijken ALLES OF NIETS Binnenkijken 183 ALLES OF NIETS EIGENLIJK STONDEN DEZE BEWONERS OP HET PUNT OM HUN HUIS TE VERKOPEN, MAAR DE KINDEREN WILDEN ER ÉCHT NIET WEG. DUS LIETEN ZE TOCH NOG EEN KEER EEN INTERIEURARCHITECT KOMEN.

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Reggestraat MT Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Reggestraat MT Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Reggestraat 46 5704 MT Helmond 239.500 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 239.500 k.k. Postcode 5704 MT Ligging Aan rustige

Nadere informatie

Roompot. Interieur brochure

Roompot. Interieur brochure Roompot Interieur brochure interieurconcept Beach 4 personen bovenaanzicht villa Ostrea, Sepia, Ensis 2 Let op: het formaat van het terras is verschillend per type Wijzigingen voorbehouden. Aan de inhoud

Nadere informatie

inrichtingsplan Unit G Schetsontwerp

inrichtingsplan Unit G Schetsontwerp inrichtingsplan Unit G Schetsontwerp 20 oktober 2011 opdrachtgever Biesterbos, Limmen projectnummer 11-822 Westeneng architectuur Waalkant 19, 4051 EJ OCHTEN T 0344 701036 www.westenengarchitectuur.nl

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Hof Bruheze NR Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Hof Bruheze NR Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Hof Bruheze 414 5704 NR Helmond 349.500 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 349.500 k.k. Postcode 5704 NR Ligging Aan rustige

Nadere informatie

Statige allure Authentieke charme

Statige allure Authentieke charme Statige allure Authentieke charme Op een royale bouwoppervlakte midden in een groene, rustige omgeving als deze kon het niet anders dan dat er een schitterende pand met authentieke allures zou herrijzen.

Nadere informatie

Portfolio. Architectenmarkt Capelle aan den IJssel

Portfolio. Architectenmarkt Capelle aan den IJssel Portfolio Architectenmarkt Capelle aan den IJssel Kavelwoning.nl de website met moderne zelfbouw woningen voor particulieren Kavelwoning.nl is opgezet door met als doel om het woningaanbod voor particulieren

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie Stakman Bossestraat 2 Noordwijk

Vrijblijvende informatie Stakman Bossestraat 2 Noordwijk Vrijblijvende informatie Stakman Bossestraat 2 Noordwijk Bonnike Makelaardij BV www.bonnike.nl 071-3619365 Omschrijving Op rustige, groene en kindervriendelijke locatie, nabij uitvalswegen en scholen gelegen,

Nadere informatie