Ebook Mooi met. Eigendom van Nancy s BeautySalon Niets mag gekopieerd worden zonder toestemming.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ebook Mooi met. Eigendom van Nancy s BeautySalon Niets mag gekopieerd worden zonder toestemming."

Transcriptie

1 1 Ebook Mooi met Permanente Make-Up

2 2 Inhoud 1. Mooi met Permanente make-up 2. Wie ben ik? 3. Wat is Permanente make-up? 4. Hoe wordt Permanente make-up aangebracht? 5. Hoe zit het met de hygiëne? 6. Hoe weet ik of de specialist een goede is? 7. Wat zijn de mogelijkheden met Permanente make-up? 8. Mogelijkheden voor permanente wenkbrauwen 9. Mogelijkheden voor permanente eyeliners 10. Mogelijkheden voor permanente lippen 11. Mogelijkheden voor medische pigmentatie 12. Mogelijkheden voor het verwijderen van Permanente make-up 13. Mogelijkheden voor het corrigeren van make-up 14. En nu?

3 3 Wie ben ik? Bedankt voor het downloaden van dit ebook over mooi met Permanente make-up. Waarschijnlijk heb je nagedacht over het laten aanbrengen van permanente make-up, maar wellicht heb je nog twijfels of heb je nog vragen. In dit ebook probeer ik zoveel mogelijk deze vragen voor je te beantwoorden. Laat ik mezelf even voorstellen. Ik ben Nancy en heb al een aantal jaren een salon in Vlodrop, nabij Roermond. Ik werk al jaren als schoonheidsspecialist. En ik heb me volledig gespecialiseerd in Permanente make-up. Ik heb sinds 2008 al honderden mensen voorzien van een mooie Permanente make up, en nog steeds hoor ik dat ze daar heel dankbaar voor zijn. Ik hoop ook jou te mogen helpen bij je wensen voor Permanente make-up Ik wens je veel plezier met het lezen van dit boek. Heb je nog vragen, schroom dan niet om contact op te nemen. Je kunt me ook vinden op facebook:

4 4 Wat is permanente make-up? Permanente make-up is een behandeling waarbij eyeliners, wenkbrauwen, lipliners of medische pigmentatie aangebracht wordt. Met behulp van een ultradunne naald wordt met een hoge frequentie pigment in de huid aangebracht. Dit doe je niet zomaar, hiervoor is jarenlange ervaring nodig en betrouwbare apparatuur. Permanente make-up wordt vaak vergeleken met een tatoeage. Niets is minder waar. Hoewel met beide pigment in de huid wordt aangebracht met behulp van een naald, is dat ook gelijk de enige overeenkomst. Bij Permanente make-up gebruiken we hele andere naalden, totaal verschillende samengestelde pigmenten en een hele andere techniek. Permanente make-up wordt ook in een hele andere huidlaag gezet. Een tatoeage zit veel dieper in de huid dan Permanente make-up. Dat is dan ook gelijk de reden waarom Permanente make-up vervaagd en een tatoeage niet. Maar dat doen we met een reden. Permanente make-up kan namelijk heel mooi zijn op jonge leeftijd, maar als je ineens wat ouder bent geworden en de huid er heel anders uit ziet, kan het ineens niet meer mooi zijn. De Permanente make-up kan later dus nog aangepast worden, zodat het ook dan nog bij je gezicht past. Permanente make-up is ideaal. Geen gedoe meer s ochtends met potloodjes en tekenen. Overdag geen problemen met uitgelopen eyeliners of weg vervaagde wenkbrauwen. En je hebt de hele dag lippenstift op. Het is ook heel geschikt voor mensen die geen haartjes meer hebben bij de wenkbrauwen door te veel epileren of door alopecia of kankerpatiënten. Ook bij borstreconstructies of het camoufleren van littekens is permanente make-up heel geschikt. Zoals gezegd kan Permanente make-up vervagen. Grootste veroorzaker hiervan is de zon. Daarom moet je de Permanente make-up altijd goed beschermen in de zon. Dat kan met een grote zonnebril die UV bescherming heeft. Of door een speciale zonnebrand crème aan te brengen die geschikt is voor Permanente make-up. Ook heeft het te maken met je eigen huidskleur en hoe je afweermechanisme werkt.

5 5 Hoe wordt Permanente make-up aangebracht? Voordat we beginnen met het aanbrengen van Permanente make-up houden we eerst een uitgebreid intake gesprek. Hierbij kijken we of je helemaal gezond bent. Want bij bepaalde ziektes mag Permanente make-up niet uitgevoerd worden. Daarvoor is het risico dan te groot. Natuurlijk gaan we kijken wat je wensen zijn. Wat zou je graag willen? En is dat ook mogelijk? Vaak zijn er veel meer mogelijkheden dan je denkt. Als je weet wat je wilt en dit ook mogelijk is, dan beginnen we met het voortekenen en de kleur te bepalen. Pas als dat helemaal in orde is, gaan we pas daadwerkelijk beginnen met het pigmenteren van de make-up. Best eng natuurlijk, als je niet weet wat je te wachten staat. Maar ik kan je garanderen, het valt best mee. Als je bang bent voor de pijn, kan je van te voren bij je huisarts een recept vragen voor Emla crème. Dit is een verdovende crème, zodat de behandeling geen pijn hoeft te doen. Deze brengen we dan voor de behandeling aan. Tijdens de behandeling lig je rustig in de stoel en staat er een ontspannend muziekje op. En dan gaan we beginnen. Met behulp van mijn apparaat, een penhouder en een nieuwe, steriele naald gaan we beginnen. Over het algemeen duurt de behandeling zelf niet zo lang. Afhankelijk van de plek ben ik 15 tot 30 minuten bezig. Na de behandeling krijgt u van mij een potje crème mee die je de komende 7 dagen 5 x per dag aan moet brengen. Het liefst even met een wattenstaafje, zodat je er niet met de vingers aan hoeft te komen. Dit verzacht wat en zorgt ervoor dat er niks in de wond kan komen. Bovendien zijn er nog een aantal dingen waar je in die 7 dagen rekening mee moet houden. Niet in de zon, zonnebank, zwembad of sauna, in verband met de hygiëne. Je kan gewoon douchen, maar voor het douchen even dik de crème aanbrengen, zodat het niet nat wordt. In een vochtige omgeving gaan namelijk bacteriën broeden. Ook even geen make-up op die plek aanbrengen, en zeker geen mascara, dit is echt een bron van bacteriën. Als er korstjes op komen, krab ze er dan niet van af, want dan trek je het pigment mee uit de huid. Meestal is de plek binnen een week genezen. En de kleur zal in die week ook aanzienlijk minder worden. Dit is normaal. Een eventuele nabehandeling kan altijd pas na 6 weken plaats vinden. Want ook al is de huid van buiten genezen, onder de huid is deze nog volop bezig om te genezen. Eerdere nabehandeling is dan ook niet mogelijk. Wil je zien hoe het er bij een Permanente make-up behandeling aan toe gaat? Bekijk dan hier een video. Hier zie je hoe ik bij een klant een permanente eyeliner aanbreng.

6 6 Hoe zit het met de hygiëne? Voordat je besluit Permanente make-up te laten zetten, zijn er een aantal belangrijke dingen om op te letten, voor je keuze op een bepaalde salon valt. Hygiëne is hier een van. Maar hoe weet je nu of een salon hygiënisch werkt? Sinds 2007 is het bij wet verplicht dat iedereen die Permanente make-up zet een GGD vergunning heeft. Dit houdt in dat de GGD om de drie jaar komt controleren of de salon nog wel hygiënisch werkt en aan alle hygiënische eisen voldoet. Zo moet de salon bijvoorbeeld over gladde vloeren en muren beschikken, moet er een kraan zijn die met de elleboog bediend kan worden, moet er handalcohol aanwezig zijn, en papieren doekjes om de handen mee af te drogen, moet er een verbanddoos aanwezig zijn, moet de apparatuur, handschoenen en pigmenten door de GGD goed gekeurd zijn, etc. Buiten dat moet ook de behandeling volledig hygiënisch gebeuren. Zo moet er met een steriele naald gewerkt worden. Moeten gebruikte doekjes tijdens de behandeling direct in de prullenbak weggegooid worden, etc. Pas als alles volledig goed bevonden is, krijgt men een GGD vergunning. En kun je er vanuit gaan dat er hygiënisch gewerkt wordt. Toch zijn er nog altijd salons die geen GGD vergunning hebben, omdat dit behoorlijk wat kost voor een salon. Ik hoor daardoor ook behoorlijk wat horror verhalen als het aankomt op hygiëne. Als naaldjes die aan een klant worden mee gegeven, om een volgende keer nogmaals te gebruiken. Echt uit den boze dus. Wil je weten of een salon een GGD vergunning heeft dan kun je deze vinden op:

7 7 Hoe weet ik of de specialist een goede is? Permanente make-up is niet iets wat je zomaar even besluit om te doen. Dit moet een weloverwogen beslissing zijn. Maar hoe weet je nu of een specialist wel goed is in zijn werk? Tegenwoordig kan namelijk iedereen Permanente make-up specialist worden. In slechts 4 dagen cursus mag je jezelf zo noemen. Dat is iets wat mij zorgen baart. Want Permanente make-up is iets waar jarenlange ervaring voor nodig is. En niet in 4 dagen geleerd kan worden. Er zijn in Nederland wel honderden Permanente make-up specialisten. Er zijn er echter slechts 65 die daadwerkelijk gediplomeerd zijn en ook als dusdanig geregistreerd staan. Zij zijn verplicht om hun specialisatie iedere 3 jaar te verlengen door een bijscholing te volgen. Doen ze dat niet, dan wordt de specialisatie afgenomen en zijn ze dus niet meer gediplomeerd. Bij deze specialisten kun je er van uit gaan, dat ze goed zijn. Want dit diploma haal je niet zomaar, hier is heel wat ervaring voor vereist. Daarom zijn het er ook zo weinig. Op kun je kijken of iemand een Permanente make-up specialisatie heeft. Staan ze hier niet bij, dan zijn ze dus ook niet gediplomeerd. Staan ze wel geregistreerd dan is bij bepaalde behandelingen ook vergoeding door de zorgverzekeraar mogelijk. Wat betreft gediplomeerd en GGD vergunning, is vaak goedkoop, duurkoop. Zij zullen vaak niet over deze twee beschikken. Gelukkig heb ik ze allebei. Nog een belangrijk punt is voor- en nafoto s. Heeft iemand er veel, dan heeft diegene ook veel ervaring. Wel is het belangrijk om te zien dat deze foto s ook daadwerkelijk door diegene zijn gemaakt en niet zomaar van internet zijn afgeplukt.

8 8 Wat zijn de mogelijkheden van Permanente make-up? Met Permanente make-up is ontzettend veel mogelijk. Niet alleen voor wenkbrauwen, eyeliners en lippen. Maar ook op medisch vlak, zoals het tepelhofreconstructie of littekencamouflage. Ook is het mogelijk om Permanente make-up te verwijderen, of te corrigeren als het niet goed is. De mogelijkheden zijn echt legio. In de volgende hoofdstukken zal ik meer vertellen over de mogelijkheden per onderdeel.

9 9 Mogelijkheden voor Permanente Wenkbrauwen Wenkbrauwen is toch wel een van de meest voorkomende onderdelen van Permanente makeup. Permanente wenkbrauwen worden vaak gemaakt bij klanten die door teveel epileren bijna geen wenkbrauwen meer hebben. Maar permanente wenkbrauwen kan ook bij alopecia klanten of bij klanten die een chemokuur hebben ondergaan. Zij hebben vaak helemaal geen wenkbrauwen meer. Bij personen die de diagnose kanker hebben gekregen en die weten dat ze in de nabije toekomst een chemokuur moeten ondergaan, is het raadzaam voor de chemo de Permanente make-up te laten zetten. Zo kan de oorspronkelijke wenkbrauw vorm aangehouden worden. Ook bij klanten die hele lichte blonde wenkbrauwen hebben kan Permanente make-up heel mooi zijn. De wenkbrauwen zijn toch de kapstok van het gezicht. De meeste voorkomende techniek is toch wel de shadow techniek. Hierbij wordt de wenkbrauw volledig ingekleurd. Deze techniek is wel minder natuurlijk als andere technieken. Steeds vaker voorkomend is de hairstroke techniek. Hierbij worden haartjes afzonderlijk getekend. Dit geeft een veel natuurlijker resultaat. Ook een combinatie van hairstroke en shadow techniek is mogelijk. Zeker als er helemaal geen haartjes aanwezig zijn is deze techniek aan te raden. Het meest natuurlijke is toch wel de hairstroke techniek met meerdere kleuren pigment. Ook wel de 3D techniek genoemd. Als we kijken naar ons eigen haar, dan zijn de haren ook allemaal verschillend van kleur. Zo zitten er wat lichtere bij en wat donkere en iets wat er tussen in zit. Dit is dan ook de meest natuurlijke techniek en deze techniek is ook heel erg in opkomst. De gekozen pigment kleuren worden altijd afgestemd of je haar- en huidskleur. Zodat de kleuren ook echt bij je passen. Ook de vorm van de wenkbrauw wordt op je gezicht afgestemd. Hierbij wordt gekeken naar de vorm van je gezicht en je ogen. Heb je dicht bij elkaar staande ogen of ver uit elkaar staande ogen. Dit kan met de wenkbrauwen gecorrigeerd worden.

10 10 Mogelijkheden voor Permanente eyeliners Met eyeliners is eigenlijk wel het meeste mogelijk van allemaal. Vaak denken we alleen aan het standaard zwarte lijntje, maar er is zoveel meer. Vaak nog mooier dan het standaard lijntje. Ook bij de ogen wordt gekeken naar de stand van de ogen. Ver uit elkaar of dicht bij elkaar. Grote ogen of kleine ogen. Diepliggende ogen of bolle ogen. Alles vraagt om een andere eyeliner. Met eyeliners werken is behoorlijk creatief. Want naast de zwarte kleur, zijn er veel meer kleuren mogelijk, groen, blauw, paars, grijs, zilver, goud, bruin noem maar op. Je kan een eyeliner aanbrengen met meerdere kleuren. Of deze mooi uitschaduwen, zodat het lijkt alsof je oogschaduw op hebt. Heel mooi bijvoorbeeld is een zwart lijntje met grijs/zilver uitgeschaduwd, alsof je oogschaduw op hebt. Of een bruin lijntje, met bruin/goud uitgeschaduwd. Dit is de eyeliner in meer kleuren. Uiteraard zijn er meer combinaties mogelijk. Ook een heel brede eyeliner is mogelijk. Zo zijn er eyeliner in S, M of L formaat. Van heel natuurlijk in de wimperimplant S formaat. Een iets dikker lijntje in de wimperimplant en daar boven, M formaat en een hele dikke eyeliner in L formaat.

11 11 Mogelijkheden voor Permanente lippen Ook voor de lippen zijn er veel mogelijkheden. Hierbij kunnen de lippen ook gecorrigeerd worden. Smalle lippen kunnen we bijvoorbeeld iets groter laten lijken. En hele dikke lippen iets smaller. Ook scheve lippen kunnen we recht maken. En zelfs een hazenlip kan gecorrigeerd worden. Lippen kunnen in heel veel kleuren gepigmenteerd worden. Behalve naar het kijken wat bij je huidskleur past, is vooral persoonlijk smaak hier heel belangrijk. Van naturel, roze, bruine, oranje of rode liptinten. Alles is mogelijk. Het meeste wat gedaan wordt is de lipliner. Met een lipliner kan de vorm van de mond enigszins gecorrigeerd worden. Echt heel natuurlijk is dat niet, als je geen lippenstift draagt. Daarom wordt deze optie niet meer zoveel gedaan. Veel natuurlijk is lipshading. Hierbij wordt de lipliner wat meer naar binnen toe uitgeschaduwd. Dit geeft een veel natuurlijker effect. En komt dan ook steeds meer voor. Full lips echter is erg populair en wordt het meeste gedaan. Bij full lips pigmenteren we de hele lippen. Het is dan net alsof je lippenstift op hebt. Dat scheelt alweer een hoop werk s ochtends en je hoeft je gedurende de dag geen zorgen te maken of je lippenstift nog wel goed zit. Wil je de lippen ook gecorrigeerd hebben, maar tegelijk die lippenstift dan kies je voor de full lips met lipliner. Dit kan in dezelfde kleur of de lipliner in een andere kleur dan de lippen.

12 12 Mogelijkheden voor medische pigmentatie In het voorgaande is al het een en ander voorgekomen. Zoals het corrigeren van een hazenlip. Of mensen behandelen met kanker of alopecia. Deze mensen kunnen de behandeling ook vergoed krijgen. Informeer hiervoor bij je zorgverzekeraar. Echter het is ook mogelijk om bijvoorbeeld littekens te corrigeren, of bepaalde huidziektes als vitiligo. Door een huidskleur te pigmenteren vallen de lichte vlekken of littekens niet meer zo op. Ook veel voorkomend is een tepelhofreconstructie. Bij personen die borstkanker hebben gehad en een borst is afgezet zijn er nog veel mogelijkheden. Deze kant van het vak is vooral heel dankbaar werk. De mogelijkheden hierbij zijn in iedere situatie weer anders. Wil je meer weten over de mogelijkheden dan kun je vrijblijvend een afspraak maken om te kijken wat ik voor je kan betekenen. Een afspraak kun je hier inplannen:

13 13 Mogelijkheden voor het verwijderen van Permanente make-up Helaas komt het regelmatig voor dat ik klanten krijg die elders behandeld zijn en die niet tevreden zijn. Dan zijn er twee mogelijkheden: verwijderen of corrigeren. Verwijderen is niet altijd goed mogelijk. Daarom is een informatiegesprek vooraf belangrijk. Verwijderen is van veel dingen afhankelijk. Hoe lang zit de Permanente make-up er al in? Hoe langer geleden, hoe moeilijker. Welke kleuren pigment is gebruikt? Sommige kleuren laten zich moeilijker verwijderen dan andere. Op welke plaats zit de Permanente make-up? Verwijderen bij de ogen is helaas niet mogelijk. Bij het verwijderen van pigment wordt er gebruik gemaakt van een zoutoplossing. Hierbij wordt ook een grotere naald gebruikt. Nu is het de bedoeling het pigment met de zoutoplossing eruit te laten bloeden. Dit klinkt heel eng, maar dat valt gelukkig best mee. Dit is een goede oplossing als je verder geen Permanente make-up meer wilt. Veel mooier en makkelijker is het vaak om de Permanente make-up te corrigeren. Zie het volgende hoofdstuk.

14 14 Mogelijkheden voor het corrigeren van Permanente makeup Corrigeren gebeurt dus vaak bij klanten die niet tevreden zijn met hun Permanente make-up of die aangepast dient te worden als deze na een aantal jaren niet meer bij de klant past. Voorbeelden kunnen zijn verkleuring van de Permanente make-up. Bijvoorbeeld rood geworden wenkbrauwen, of blauw geworden eyeliners, of paars geworden lippen. Met de pigmenten van tegenwoordig hebben we hier al vaak geen last meer van. Met de pigmenten die jaren geleden gebruikt werden helaas wel. De kleur kan hier dus heel makkelijk gecorrigeerd worden. Dit is gelukkig niet zo moeilijk en makkelijk te verhelpen. Moeilijker wordt het als de vorm niet meer goed is. Bijvoorbeeld wenkbrauwen die te hoog of te laag zitten. Of die te veel afhangen. Hierbij moet dus echt de vorm aangepast worden. Veel specialisten voeren deze behandelingen niet uit als het door een ander gedaan is. Echter het is heel dankbaar werk om te doen. Maar er is zeker kennis en kunde voor nodig. Ik heb me hier echt in gespecialiseerd. En het is fantastisch om de klant weer tevreden de deur uit te laten gaan. Soms is echter een combinatie van correctie en verwijdering nodig. Maar dit is weer in iedere situatie anders. Ook hier is dus vooraf een informatiegesprek van belang. Deze kan je hier zelf inboeken:

15 15 En nu? Hopelijk is voor jou de keuze nu makkelijker om een beslissing te nemen. Wel of niet laten zetten. En door wie. Waarschijnlijk was je niet op de hoogte van de vele mogelijkheden die er zijn. Maar heb je nu wel een idee van wat je precies wilt. Wil je toch nog meer weten, dan mag je mij altijd bellen of mailen Ook een vrijblijvend informatie en adviesgesprek is mogelijk. Deze afspraak kun je heel gemakkelijk en snel zelf in mijn online agenda plannen. Ik heb ook regelmatig een informatie avond over Permanente make-up in mijn salon, mocht je toch nog niet helemaal zeker zijn. Hier wordt alles over Permanente make-up nog eens uitgelegd. Je kunt je hier opgeven voor deze avond: Ik wens je veel succes met je keuze. Met vriendelijke groet, Nancy Peter

De meest gestelde vragen over Permanente make-up

De meest gestelde vragen over Permanente make-up De meest gestelde vragen over Permanente make-up De behandeling Voor wie is permanente make-up geschikt?: In principe is PMU voor iedereen geschikt, voor dames en heren, voor jong en voor oud, mits de

Nadere informatie

Eyeliner. Absolute Beauty and Image. Absolute Beauty and Image. Absolute Beauty and Image. Absolute Beauty and Image

Eyeliner. Absolute Beauty and Image. Absolute Beauty and Image. Absolute Beauty and Image. Absolute Beauty and Image Eyeliner Enkel onder Enkel boven Enkel boven Enkel boven, enkel onder Dubbel boven, enkel onder Enkel boven, enkel onder Wenkbrauwen Wenkbrauw: 3D techniek / Eye-liner: boven & onder Wenkbrauwen 2D techniek

Nadere informatie

WAT IS PERMANENT MAKE-UP?

WAT IS PERMANENT MAKE-UP? WAT IS PERMANENT MAKE-UP? Permanent make-up is de manier om je wenkbrauwen, eye-liner of lipcontouren altijd perfect bijgewerkt te hebben, je hoeft ze nooit meer bij te kleuren met een potlood. Perfect

Nadere informatie

Samen kijken we naar de vorm van uw gelaat en tekenen dan de vorm van uw wenkbrauwen.en kiezen de kleur

Samen kijken we naar de vorm van uw gelaat en tekenen dan de vorm van uw wenkbrauwen.en kiezen de kleur Permanent make-up Permanent make-up komt oorspronkelijk uit China Ogen worden sprekender gemaakt door een lijntje, Je wenkbrauwen krijgen meer uitdrukking door wat extra kleur Permanent make-up wordt om

Nadere informatie

Theoretische Toets WerkPortfolio Beauty

Theoretische Toets WerkPortfolio Beauty Je naam... Cijfer Je klas... De datum... Vraag 1 verwijderen toepast: Noem drie momenten wanneer je de techniek nagellak......... Vraag 2 Waarom breng je basislak aan op je nagels voordat je kleurlak aanbrengt?

Nadere informatie

Irma Hulscher. Handboek voor Medische Pigmentatie en Corrigeren Foutieve PMU. Handboek voor. Irma Hulscher is sinds 1990 gespecialiseerd in permanente

Irma Hulscher. Handboek voor Medische Pigmentatie en Corrigeren Foutieve PMU. Handboek voor. Irma Hulscher is sinds 1990 gespecialiseerd in permanente Dit tweede handboek gaat over het toepassen van medische pigmentaties en het corrigeren van foutieve permanente make-up. Het boek wordt als vakboek bij de opleiding gebruikt, het is echter ook een mooi

Nadere informatie

Informatie over Permanent Make Up

Informatie over Permanent Make Up Gratis Ebook Informatie over Permanent Make Up Permanent Make Up EXPERT Permanente Make Up is dé manier om wenkbrauwen, eyeliner of lipcontour altijd perfect op orde te hebben. Nooit meer bijwerken met

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Welkom tekst. Do s & Don ts voor en na de behandeling. Gezondheid. Diabetes bloedverdunners. De voorbehandeling.

Inhoudsopgave. Welkom tekst. Do s & Don ts voor en na de behandeling. Gezondheid. Diabetes bloedverdunners. De voorbehandeling. Inhoudsopgave Welkom tekst Do s & Don ts voor en na de behandeling Gezondheid Diabetes bloedverdunners De voorbehandeling Het pigmenteren Bijwerken Nazorg Consult Welkom De opleiding tot cosmetisch- medisch

Nadere informatie

Verslag bij Make-Over, Make-Under of Make-Up

Verslag bij Make-Over, Make-Under of Make-Up Verslag bij Make-Over, Make-Under of Make-Up Voorbereiding Er wordt te allen tijde gestart met een inspectie en palpatie om de huid te leren kennen. Een goede voorbereiding is belangrijk om de make-up

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Welkom tekst. Do s & Don ts voor en na de behandeling. Gezondheid. Diabetes bloedverdunners. De voorbehandeling.

Inhoudsopgave. Welkom tekst. Do s & Don ts voor en na de behandeling. Gezondheid. Diabetes bloedverdunners. De voorbehandeling. INFORMATIE BROCHURE Inhoudsopgave Welkom tekst Do s & Don ts voor en na de behandeling Gezondheid Diabetes bloedverdunners De voorbehandeling Het pigmenteren Bijwerken Nazorg Consult Hairstrokes Welkom

Nadere informatie

Cursusinhoud Algemene informatie HAIR

Cursusinhoud Algemene informatie HAIR HAIRDESIGN Blokker Cursusinhoud Het doel van de make-up cursus is dat de cursist leert wat voor make-up het beste bij haar past. Welke kleuren moet ze gebruiken om het optimale resultaat te krijgen? Welke

Nadere informatie

Permanente make-up. Wenkbrauwen schaduw of full 150,00. Wenkbrauwen schaduw & stroke 250,00. Wenbrauwen stroke 200,00. Lipliner dun 150,00

Permanente make-up. Wenkbrauwen schaduw of full 150,00. Wenkbrauwen schaduw & stroke 250,00. Wenbrauwen stroke 200,00. Lipliner dun 150,00 Permanente make-up Wenkbrauwen schaduw of full 150,00 Wenkbrauwen schaduw & stroke 250,00 Wenbrauwen stroke 200,00 Lipliner dun 150,00 Lipliner dik 200,00 Oogliner onder of boven dun 100,00 1 / 6 Oogliner

Nadere informatie

CAMOUFLAGE. Nieuwsbrief 5 17 maart

CAMOUFLAGE. Nieuwsbrief 5 17 maart CAMOUFLAGE Nieuwsbrief 5 17 maart Make-up tips Tip! Veel mensen met een schisis schamen zich voor hun litteken of neus. De bovenlip kan erg naar een kant trekken, veel te dun zijn of strakker staan dan

Nadere informatie

Make-up tutorial Photoshop CS5

Make-up tutorial Photoshop CS5 Make-up tutorial Photoshop CS5 Waarom zou je deze functie gebruiken? Het is altijd handig als je een foto maakt en je vind dat er een kleine aanpassing nodig is, dat je Photoshop kunt gebruiken. Tevens

Nadere informatie

Lesbrief: Visagie iets voor jou? Thema: Wat is er?

Lesbrief: Visagie iets voor jou? Thema: Wat is er? Lesbrief: Visagie iets voor jou? Thema: Wat is er? Copyright Stichting Vakcollege Groep 2015. Alle rechten voorbehouden. Inleiding Sinds eeuwen maken mensen zich op. Ze brengen make-up aan op hun gezicht.

Nadere informatie

Nov Dec 2012. Wellness Salon Ingrid. Volg en like ons op Facebook.!! Beste Klanten,

Nov Dec 2012. Wellness Salon Ingrid. Volg en like ons op Facebook.!! Beste Klanten, Nov Dec 2012 Beste Klanten, De sfeervolste periode van het jaar staat weer voor de deur. De feestdagen met familie en vrienden doorbrengen. Van de vrieskou buiten naar de verwarming binnen. Juist nu is

Nadere informatie

In deze folder krijgt u informatie over een tepeltatoeage (dermatografie).

In deze folder krijgt u informatie over een tepeltatoeage (dermatografie). Tepeltatoeage In deze folder krijgt u informatie over een tepeltatoeage (dermatografie). Wanneer een tepeltatoeage Een tepeltatoeage kan worden toegepast na een borstreconstructie. De tatoeage kan minimaal

Nadere informatie

Vraag: waar kan ik een ontwerp kiezen?

Vraag: waar kan ik een ontwerp kiezen? Vraag: Hoe bereid ik mij voor? denk eerst goed na wat u wilt daarna hoe groot, kleur of grijswaarden, de plek, etc. kijk daarna welke artist (tatoeëerder) hier goed in is maak een afspraak zodat je kunt

Nadere informatie

Permanent make-up brochure

Permanent make-up brochure Permanent make-up brochure Voor- direct na de behandeling - genezen. Wenkbrauw herstel d.m.v. hairstrokes. Inhoudsopgave Welkom tekst Do s & Don ts voor en na de behandeling Gezondheid Diabetes bloedverdunners

Nadere informatie

Littekencorrectie. Eerste consult

Littekencorrectie. Eerste consult Littekencorrectie Littekens als gevolg van een flinke operatie, ongeval of (brand-)wond kunnen uw lichaam soms ontsieren. Ze zijn nooit te maskeren. Een plastisch chirurg kan een litteken wél mooier en

Nadere informatie

Wat is een tepelhoftatoeage? Wat kunt u verwachten?

Wat is een tepelhoftatoeage? Wat kunt u verwachten? Tepelhoftatoeage 2 In overleg met uw plastisch chirurg staat u op de wachtlijst of heeft u een afspraak voor een tepelhoftatoege. Een tepelhoftatoeage is vaak de laatste stap om de borst helemaal af te

Nadere informatie

Wat is een tepelhoftatoeage? Wat kunt u verwachten? Voorbereiding. Behandeling

Wat is een tepelhoftatoeage? Wat kunt u verwachten? Voorbereiding. Behandeling Tepelhoftatoeage In overleg met uw plastisch chirurg staat u op de wachtlijst of heeft u een afspraak voor een tepelhoftatoege. Een tepelhoftatoeage is vaak de laatste stap om de borst helemaal af te maken.

Nadere informatie

Medische tatoeage en permanente make-up)

Medische tatoeage en permanente make-up) Medische tatoeage en permanente make-up) Dermatografie is het medisch tatoeëren van de huid. Met kleine naaldjes brengen we kleurpigmenten in de opperhuid aan voor een levensecht resultaat. Er zijn heel

Nadere informatie

MEDISCHE PIGMENTATIE EEN ZORG MINDER..

MEDISCHE PIGMENTATIE EEN ZORG MINDER.. MEDISCHE PIGMENTATIE EEN ZORG MINDER.. Inleiding Littekens na ongevallen, operaties of brandwonden vallen altijd op. Het is mogelijk om littekens minder in het oog te laten springen. Medische pigmentatie

Nadere informatie

Soms ben ik eens boos, en soms wel eens verdrietig, af en toe eens bang, en heel vaak ook wel blij.

Soms ben ik eens boos, en soms wel eens verdrietig, af en toe eens bang, en heel vaak ook wel blij. Lied: Ik ben ik (bij thema 1: ik ben mezelf) (nr. 1 en 2 op de CD) : Weet ik wie ik ben? Ja, ik weet wie ik ben. Weet ik wie ik ben? Ja, ik weet wie ik ben. Ik heb een mooie naam, van achter en vooraan.

Nadere informatie

Tepeltatoeage. Na borstreconstructie

Tepeltatoeage. Na borstreconstructie Tepeltatoeage Na borstreconstructie Inleiding U heeft besloten om een tepeltatoeage te ondergaan. Vaak is dit een laatste stap na een borstreconstructie. In deze folder kunt u lezen wat deze tatoeage inhoudt.

Nadere informatie

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben Ik ben wie ik ben Naam: Johan Vosbergen Inhoudsopgave Inleiding... 3 De uitslag van Johan Vosbergen... 7 Toelichting aandachtspunten en leerdoelen... 8 Tot slot... 9 Pagina 2 van 9 Inleiding Hallo Johan,

Nadere informatie

65 Mooi 35 MOOI Gezicht

65 Mooi 35 MOOI Gezicht MOOI Gezicht Stralend en zelfverzekerd met een mooi uiterlijk Elk gezicht is uniek. Ook dat van u. Kleine oneffenheden maken u juist bijzonder maar ze kunnen soms ook uw zelfbeeld beïnvloeden. Zijn er

Nadere informatie

Permanente make-up en nazorg

Permanente make-up en nazorg Permanente make-up en nazorg Inhoud Toestemming... 3 Risico s van permanente make-up (PMU)... 3 Geen permanente make-up... 3 Het zetten van de permanente make-up... 4 Nazorg... 4 Nazorginstructie... 4

Nadere informatie

Cosmetische tatoeage/ permanente make-up

Cosmetische tatoeage/ permanente make-up Cosmetische tatoeage/ permanente make-up U wilt een cosmetische tatoeage of permanente make-up laten aanbrengen. In deze brochure informeren wij u over beide ingrepen. Daarnaast krijgt u adviezen voor

Nadere informatie

Kleuren maken met Caran d Ache

Kleuren maken met Caran d Ache Kleuren maken met Caran d Ache De kleuren van je huid maken met Caran d Ache is best lastig. Er zijn een aantal basisregels die je kunt gebruiken. Kom je er niet uit met de bestaande kleuren uit de pakjes,

Nadere informatie

Theorieboek. leeftijd, dezelfde hobby, of ze houden van hetzelfde. Een vriend heeft iets voor je over,

Theorieboek. leeftijd, dezelfde hobby, of ze houden van hetzelfde. Een vriend heeft iets voor je over, 3F Wat is vriendschap? 1 Iedereen heeft vrienden, iedereen vindt het hebben van vrienden van groot belang. Maar als we proberen uit te leggen wat vriendschap precies is staan we al snel met de mond vol

Nadere informatie

Charles den Tex VERDWIJNING

Charles den Tex VERDWIJNING Charles den Tex VERDWIJNING 3 Klikketik-tik-tik Het is halftwaalf s ochtends. Marja vouwt een hemd. En kijkt om zich heen. Even staat ze op haar tenen. Zo kan ze over de kledingrekken kijken. Die rekken

Nadere informatie

Voeten &zo Groesbeek Liesbeth Drabbe Wijers Pagina 1

Voeten &zo Groesbeek Liesbeth Drabbe Wijers Pagina 1 Voeten &zo Groesbeek Liesbeth Drabbe Wijers Pagina 1 Inhoud Inleiding 3 Even voorstellen 4 Stap 1 Wat bijna iedereen vergeet 5 Stap 2 Waarmee pak je de schimmel aan? 6 Stap 3 Bescherm jezelf 8 Er is meer!

Nadere informatie

Kanker. Inleiding. 1. Wat is kanker eigenlijk? 2. Verschillende soorten kanker

Kanker. Inleiding. 1. Wat is kanker eigenlijk? 2. Verschillende soorten kanker Kanker Inleiding Mijn spreekbeurt gaat over kanker patiënten. Ik hou mijn spreekbeurt hier over omdat er veel kinderen zijn die niet precies weten wat kanker nou eigenlijk is en omdat kanker heel veel

Nadere informatie

Medische tatoeage & permanente make-up

Medische tatoeage & permanente make-up Medische tatoeage & permanente make-up Met medische tatoeage brengen we met fijne naaldjes kleurstoffen in de huid aan die zoveel mogelijk passen bij uw eigen kleur. Het resultaat is bijna levensecht.

Nadere informatie

Make-up workshop. Stobbenven EN Roden Tel

Make-up workshop. Stobbenven EN Roden Tel Make-up workshop Stobbenven 29 9302 EN Roden Tel. 050-5010406 www.beautysalonfenniekoops.nl www.facebook.com/beautysalonfenniekoops De reiniging van de huid De reiniging van de huid is bedoeld om de eventuele

Nadere informatie

WHAT ABOUT. Mooie make-up producten. Een echte musthave. Leuk om te combineren. Betaalbare luxe. Getest door Sophie

WHAT ABOUT. Mooie make-up producten. Een echte musthave. Leuk om te combineren. Betaalbare luxe. Getest door Sophie WHAT ABOUT Mooie make-up producten Leuk om te combineren Getest door Sophie Betaalbare luxe Een echte musthave Wat om te lezen? WHAT ABOUT SOPHIE? Wie ben ik? WHAT ABOUT SUPERLOOKS? informatie over het

Nadere informatie

Gratis Ebook. Informatie over Permanent Make Up

Gratis Ebook. Informatie over Permanent Make Up Gratis Ebook Informatie over Permanent Make Up Permanente Make Up is dé manier om wenkbrauwen, eyeliner of lipcontour altijd perfect op orde te hebben. Nooit meer bijwerken met een potlood en perfect onder

Nadere informatie

2 Ik en autisme VOORBEELDPAGINA S

2 Ik en autisme VOORBEELDPAGINA S 2 Ik en autisme In het vorige hoofdstuk is verteld over sterke kanten die mensen met autisme vaak hebben. In dit hoofdstuk vertellen we over autisme in het algemeen. We beginnen met een stelling. In de

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Welkom tekst. Kleine groepen. Professioneel. Hygiëne. Zelfstudie. Beoordeling. Apparatuur en producten

Inhoudsopgave. Welkom tekst. Kleine groepen. Professioneel. Hygiëne. Zelfstudie. Beoordeling. Apparatuur en producten Inhoudsopgave Welkom tekst Kleine groepen Professioneel Hygiëne Zelfstudie Beoordeling Apparatuur en producten Een goede samenwerking tussen docent en leverancier Opleidingsaanbod Inhoud van de opleiding

Nadere informatie

U kunt bij Flawless Visagie terecht voor permanente make-up. Visagiste Vanessa Swart-Felter is speciaal opgeleid om deze behandelingen uit te voeren.

U kunt bij Flawless Visagie terecht voor permanente make-up. Visagiste Vanessa Swart-Felter is speciaal opgeleid om deze behandelingen uit te voeren. Permanente Make-up Permanente Make-up Risico s U kunt bij Flawless Visagie terecht voor permanente make-up. Visagiste Vanessa Swart-Felter is speciaal opgeleid om deze behandelingen uit te voeren. Heeft

Nadere informatie

TOESTEMMINGSFORMULIER model

TOESTEMMINGSFORMULIER model TOESTEMMINGSFORMULIER model Ondergetekende, Voornaam :----------------------------------------------------------------------------------- Achternaam :----------------------------------------Geboortedatum-----------------------

Nadere informatie

Visagie. Hetty van Mierlo. Basis

Visagie. Hetty van Mierlo. Basis Visagie Hetty van Mierlo Basis Harmonie Symmetrie Rouge/Blush Wenkbrauwen Lippen Inhoud Inleiding 5 1 Een starterspakket 6 2 De werkplek 20 3 Portfolio 23 4 Kleur 26 5 Licht 34 6 De huid 36 7 Gezichtsvormen

Nadere informatie

Oud wit Prins de Vos. Ik wil je.

Oud wit Prins de Vos. Ik wil je. Oud wit Prins de Vos Ik wil je. Het is het eerste berichtje dat ik vandaag van hem ontvang. De uren waarin het stil blijf zijn ondragelijk. Pas als ik de trilling in mijn broekzak voel begint mijn hart

Nadere informatie

MOOI. Gezicht. VieCuri_broch_Mooi_Gezicht_150081c.indd 1

MOOI. Gezicht. VieCuri_broch_Mooi_Gezicht_150081c.indd 1 MOOI Gezicht VieCuri_broch_Mooi_Gezicht_150081c.indd 1 26-02-15 13:27 Stralend en zelfverzekerd met een MOOI uiterlijk Elk gezicht is uniek. Ook dat van u. Kleine oneffenheden maken u juist bijzonder maar

Nadere informatie

Neus correctie 2012. Aanleiding. Intake gesprek. Stap 1: Wat gaan we doen

Neus correctie 2012. Aanleiding. Intake gesprek. Stap 1: Wat gaan we doen Neus correctie 2012 Aanleiding Al een tijdje heb ik last van mijn neus. Als kind van een jaar of 5 kreeg ik een schep tegen mijn neus, wat er waarschijnlijk voor heeft gezorgd dat mijn neus brak. Als kind

Nadere informatie

Week 2 Geld Verdien Machine. Ik heb een markt en nu??

Week 2 Geld Verdien Machine. Ik heb een markt en nu?? Week 2 Geld Verdien Machine Ik heb een markt en nu?? Je hebt een markt, nu een product Er zijn twee mogelijkheden Of je gaat het product zelf maken Of je laat je product maken Zelf het product maken Het

Nadere informatie

Werkboek Het is mijn leven

Werkboek Het is mijn leven Werkboek Het is mijn leven Het is mijn leven Een werkboek voor jongeren die zelf willen kiezen in hun leven. Vul dit werkboek in met mensen die je vertrouwt, bespreek het met mensen die om je geven. Er

Nadere informatie

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben Ik ben wie ik ben Naam: Lisa Westerman Inhoudsopgave Inleiding... 3 De uitslag van Lisa Westerman... 7 Toelichting aandachtspunten en leerdoelen... 8 Tot slot... 9 Pagina 2 van 9 Inleiding Hallo Lisa,

Nadere informatie

1. Joris. Voor haar huis remt Roos. Ik ben er. De gordijnen beneden zijn weer dicht.

1. Joris. Voor haar huis remt Roos. Ik ben er. De gordijnen beneden zijn weer dicht. 1. Joris Hé Roos, fiets eens niet zo hard. Roos schrikt op en kijkt naast zich. Recht in het vrolijke gezicht van Joris. Joris zit in haar klas. Ben je voor mij op de vlucht?, vraagt hij. Wat een onzin.

Nadere informatie

De consument vindt op de website www.nsgp.nl de namen van de specialistes die zijn aangesloten.

De consument vindt op de website www.nsgp.nl de namen van de specialistes die zijn aangesloten. Doel De NSGP (Nederlandse Stichting voor Geregistreerde PMU-Specialisten) is opgericht om de consument beter te informeren over de mogelijkheden van permanente make-up (PMU) en medische pigmentatie (MP)

Nadere informatie

Tarieven. Harsen en epileren. Armen v.a. 20,- Bovenlip 12,50 Bovenlip en kin 17,50 Gelaat v.a. 24,- Bikini 20,- Bikini Brazilian 25,- Bikini Nude

Tarieven. Harsen en epileren. Armen v.a. 20,- Bovenlip 12,50 Bovenlip en kin 17,50 Gelaat v.a. 24,- Bikini 20,- Bikini Brazilian 25,- Bikini Nude Tarieven Harsen en epileren Armen v.a. 20,- Bovenlip 12,50 Bovenlip en kin 17,50 Gelaat v.a. 24,- Bikini 20,- Bikini Brazilian 25,- Bikini Nude 30,- Hele benen 35,- Onderbenen en knie 22,50 Oksels 20,-

Nadere informatie

Avatar. http://www.webdesign.org/photoshop/photo-editing/na-vi-avatar-photo-manipulation-exclusivetutorial.18015.html

Avatar. http://www.webdesign.org/photoshop/photo-editing/na-vi-avatar-photo-manipulation-exclusivetutorial.18015.html http://www.webdesign.org/photoshop/photo-editing/na-vi-avatar-photo-manipulation-exclusivetutorial.18015.html Avatar We proberen een foto om te toveren tot een Na'vi een personage gebaseerd op de film

Nadere informatie

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou!

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou! Hallo Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou Als je ouders uit elkaar zijn kan dat lastig en verdrietig zijn. Misschien ben je er boos over of denk je dat het jouw

Nadere informatie

Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid Hygiënerichtlijn voor permanente make-up Juni 2014, met wijzigingen mei 2016

Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid Hygiënerichtlijn voor permanente make-up Juni 2014, met wijzigingen mei 2016 Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid Hygiënerichtlijn voor permanente make-up Juni 2014, met wijzigingen mei 2016 WWW.DEPERMANENTMAKEUPSTUDIO.NL 8 Informatie voor de klant In dit hoofdstuk vindt u informatie

Nadere informatie

meest geweldige beslissing de basis van je hele business speels avontuur

meest geweldige beslissing de basis van je hele business speels avontuur Proficiat! Dit is de meest geweldige beslissing die je kon nemen om jouw business te doen uitgroeien van een zaadje (lees: passie) naar een tuin vol bloemen (lees : fulltime inkomen). Echt waar. Dit wordt

Nadere informatie

Muis heeft tikkertje gespeeld met Draak. Het is al donker als ze naar huis wil. Muis moet nog een heel eind door het bos.

Muis heeft tikkertje gespeeld met Draak. Het is al donker als ze naar huis wil. Muis moet nog een heel eind door het bos. Muis heeft tikkertje gespeeld met Draak. Het is al donker als ze naar huis wil. Muis moet nog een heel eind door het bos. Ben je niet bang? vraagt Draak. Muis trekt haar zwaard. Ik heb een zwaard. Ik draag

Nadere informatie

Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële

Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële uitingen. Als startend ondernemer is alles nieuw. De boekhouding,

Nadere informatie

In 7 stappen naar een opgeruimd huis Hoe je op een makkelijke manier je opruimachterstanden inloopt

In 7 stappen naar een opgeruimd huis Hoe je op een makkelijke manier je opruimachterstanden inloopt In 7 stappen naar een opgeruimd huis Hoe je op een makkelijke manier je opruimachterstanden inloopt Ben jij zo iemand die actief is en veel interesses heeft en daardoor ook veel bezigheden en spullen heeft?

Nadere informatie

Rapportage TIP HorstaandeMaas 28. 19 mei 2016. Inhoudsopgave. Zonnen 2

Rapportage TIP HorstaandeMaas 28. 19 mei 2016. Inhoudsopgave. Zonnen 2 Rapportage TIP HorstaandeMaas 28 19 mei 2016 Inhoudsopgave Zonnen 2 Zonnen De zomer komt er weer aan hallo zon! 8 7 6 5 1. Zit of lig je wel eens in de zon? 69% (n=539) 3 31% 1 Ja Nee Ja Af en toe Alleen

Nadere informatie

Waarom dit boekje? Overal. Kiezen. Uiterlijke verzorging. Afwisselend. Voor iedereen. Toekomst

Waarom dit boekje? Overal. Kiezen. Uiterlijke verzorging. Afwisselend. Voor iedereen. Toekomst Waarom dit boekje? Tijdens je opleiding ga je op stage. Je kunt op veel plekken stage lopen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een stage in de keuken of in een magazijn. Of in de uiterlijke verzorging.

Nadere informatie

Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst.

Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst. Hallo, Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst. Dat is namelijk helemaal niet zo makkelijk. Veel studenten weten nog niet precies wat ze willen en hoe ze dat

Nadere informatie

LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK!

LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK! LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK! In dit E-book leer je hoe je door het inzetten van je eigen netwerk je bedrijf kan laten groeien. WAAROM DIT E-BOOK? Veel ondernemers beginnen

Nadere informatie

DAMstenen voor het dagelijks LEVEN

DAMstenen voor het dagelijks LEVEN Voorwoord Verschijnt september 2013 DAMstenen voor het dagelijks LEVEN Allerdaagse overdenkingen voor het dagelijks leven Daar ligt het dan. Een boekje met dagelijkse overdenkingen. Noem het maar tegeltjeswijsheden.

Nadere informatie

Voeten &zo Groesbeek Liesbeth Drabbe Wijers Pagina 1

Voeten &zo Groesbeek Liesbeth Drabbe Wijers Pagina 1 Voeten &zo Groesbeek Liesbeth Drabbe Wijers Pagina 1 Inhoud Inleiding 3 Even voorstellen 4 Stap 1 De Omgeving 5 Stap 2 Je Nagel[s] 6 Stap 3 Bescherming 8 Er is meer! 9 Voeten &zo Groesbeek Liesbeth Drabbe

Nadere informatie

Ik weet dat het soms best wel allemaal wat ingewikkeld kan lijken.

Ik weet dat het soms best wel allemaal wat ingewikkeld kan lijken. WELKOM Bedankt om dit gratis e-book te downloaden! J Ik weet dat het soms best wel allemaal wat ingewikkeld kan lijken. Als anderen vertellen over de hosting van hun website, en updates doen en backups

Nadere informatie

Direct MEER impact met je uitstraling. Marlie Franssen Color Connect 2015

Direct MEER impact met je uitstraling. Marlie Franssen Color Connect 2015 Direct MEER impact met je uitstraling Marlie Franssen Color Connect 2015 Dit is ie! Je E-book voor meer impact met je uitstraling. Veel vrouwen worstelen met het probleem hoe ze zichzelf kunnen laten zien.

Nadere informatie

Ik ga je wat vertellen, je hoeft alleen maar te volgen wat ik zeg, mijn stem is nu het enige wat voor jou belangrijk is om te volgen.

Ik ga je wat vertellen, je hoeft alleen maar te volgen wat ik zeg, mijn stem is nu het enige wat voor jou belangrijk is om te volgen. Oefening 1: Nodig: 2 personen en een boom of een huisdier: Zoek een plek op bij een boom of in de buurt bij je paard of ander huisdier waar je even niet gestoord wordt en veilig even je ogen dicht kunt

Nadere informatie

Tuin van Heden.nu 1 Mag ik zijn wie ik ben? Van In 5

Tuin van Heden.nu 1 Mag ik zijn wie ik ben? Van In 5 Tuin van Heden.nu 1 Mag ik zijn wie ik ben? Van In 5 5 Tuin van Heden.nu 1 Mag ik zijn wie ik ben? Van In 6 Zacheüs (1) Het is erg druk in de stad vandaag. Iedereen loopt op straat. Zacheüs wurmt zich

Nadere informatie

E.H.B.O. Werkstuk Vera Kleuskens, groep 7

E.H.B.O. Werkstuk Vera Kleuskens, groep 7 E.H.B.O. Werkstuk Vera Kleuskens, groep 7 1 Vera Kleuskens groep 7 Inhoudsopgave Voorwoord... 3 Inleiding... 4 1. Wat is E.H.B.O... 5 2. E.H.B.O. vereniging... 6 3. Cursus... 7+8+9 4. Reanimatie en A.E.D....

Nadere informatie

Les 3 - maandag 3 januari 2014 - De Wilgenstam kleutergroep van meester Jasper

Les 3 - maandag 3 januari 2014 - De Wilgenstam kleutergroep van meester Jasper Les 3 - maandag 3 januari 2014 - De Wilgenstam kleutergroep van meester Jasper Het lampje is aan, dat betekent dat we gaan filosoferen. Isa-Noa vertlede in de eerste les dat zij lippenstift en badeendjes

Nadere informatie

Teksten bewerkt uit het gezinsboek Ons Dagelijks Brood veertigdagentijd van pastoor M. Hagen door EBP voor www.kinderenbiddenvoorkinderen.

Teksten bewerkt uit het gezinsboek Ons Dagelijks Brood veertigdagentijd van pastoor M. Hagen door EBP voor www.kinderenbiddenvoorkinderen. Bidden Teksten bewerkt uit het gezinsboek Ons Dagelijks Brood veertigdagentijd van pastoor M. Hagen door EBP voor www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl en kinderactiviteiten www.lambertuskerk-rotterdam.nl

Nadere informatie

We hebben de foto s bekeken en ze zijn heel mooi geworden!! We zijn er heel blij mee.

We hebben de foto s bekeken en ze zijn heel mooi geworden!! We zijn er heel blij mee. BRUIDSFOTOGRAFIE Wij hebben zojuist de slideshow bekeken en WOWWWWW wat zijn de foto s mooi geworden! Wij zijn er echt heel blij mee!! 1000000x dank dat jij de mooiste dag uit ons leven vast hebt willen

Nadere informatie

Wenkbrauwen hairstroke of schaduw techniek ** 150 min 295. Diamond eyebrows ** 150 min 345

Wenkbrauwen hairstroke of schaduw techniek ** 150 min 295. Diamond eyebrows ** 150 min 345 Wenkbrauwen Wenkbrauwen hairstroke of schaduw techniek ** 150 min 295 Diamond eyebrows ** 150 min 345 Wenkbrauwen Fill-in * Behandeling voor als u een stukje van uw wenkbrauw mist vanaf 120 min 125 Wenkbrauwen

Nadere informatie

Prijslijst. Extra s tijdens gezichtsbehandeling Cupping tijdens gezichtsbehandeling telegone tijdens gezichtsbehandeling (per kwartier)

Prijslijst. Extra s tijdens gezichtsbehandeling Cupping tijdens gezichtsbehandeling telegone tijdens gezichtsbehandeling (per kwartier) Gezichtsbehandelingen Prijslijst Gratis huidanalyse Introductie All Skins 45 min. Basis All Skins 60 min. Luxe All Skins 90 min. Bio peeling 60 min. VI Peel regular (anti-aging) VI Peel Precision (anti-aging

Nadere informatie

TC Webdesign [9 TIPS VOOR DOMEINNAMEN ] 9 tips voor het kiezen en gebruiken van domeinnamen

TC Webdesign [9 TIPS VOOR DOMEINNAMEN ] 9 tips voor het kiezen en gebruiken van domeinnamen 2014 TC Webdesign [9 TIPS VOOR DOMEINNAMEN ] 9 tips voor het kiezen en gebruiken van domeinnamen Wat is een domeinnaam? Zonder een webadres heb je geen website. Als mensen naar je website toe willen dan

Nadere informatie

Gratis Ebook. Informatie over Permanent Make Up

Gratis Ebook. Informatie over Permanent Make Up Gratis Ebook Informatie over Permanent Make Up Permanente Make Up is dé manier om wenkbrauwen, eyeliner of lipcontour altijd perfect op orde te hebben. Nooit meer bijwerken met een potlood en perfect onder

Nadere informatie

Het Groot en Bijzonder Verdriet Doe Boek

Het Groot en Bijzonder Verdriet Doe Boek Het Groot en Bijzonder Verdriet Doe Boek De enige officiële training voor Troostbeesten. Lilian Kars, 1999 Illustraties: Rainer Harman Niets uit deze uitgave mag op enige wijze worden gebruikt of gedupliceerd

Nadere informatie

Hoe ontstaan moedervlekken. Hoe zien moedervlekken eruit

Hoe ontstaan moedervlekken. Hoe zien moedervlekken eruit Moedervlekken Hoe ontstaan moedervlekken Iedereen heeft moedervlekken, soms wel veertig of meer. Een moedervlek is een onschuldige opeenhoping van pigmentvormende cellen in de huid. Moedervlekken zijn

Nadere informatie

Saskia van den Heuvel MISSCHIEN GEBEURT ER VANDAAG IETS. Gedichten. Muitgeverij. Mmarmer. m armer

Saskia van den Heuvel MISSCHIEN GEBEURT ER VANDAAG IETS. Gedichten. Muitgeverij. Mmarmer. m armer Saskia van den Heuvel MISSCHIEN GEBEURT ER VANDAAG IETS Gedichten Muitgeverij m armer Mmarmer Mmarmer M INHOUD KANTOOR Ode 13 Wat we zeiden toen we het ons nog herinnerden 14 Ze hebben het beste met ons

Nadere informatie

Cliënt Informatie. Toestemmingsformulier behandeling

Cliënt Informatie. Toestemmingsformulier behandeling Cliënt Informatie Naam: Geboortedatum: / / Adres: Telefoonnummer: Emailadres: PMU behandeling: PMU behandelprijs: Euro Toestemmingsformulier behandeling De werking en methode van de voorgestelde Permanente

Nadere informatie

Email Marketing CHECKLIST

Email Marketing CHECKLIST Email Marketing CHECKLIST Auteur: Copyright 2011, Alle rechten voorbehouden www.emailmarketingexpert.nl 1 Inhoudsopgave Voorwoord...3 Mogelijkheden van Email marketing...4 Dé Checklist...5 Klaar?!...7

Nadere informatie

Naam: Valérie den Besten Klas: G&I A Datum: 06-11-15 Module: Project 100% presence Begeleider: Irene van Peer Groep 11 (team 14)

Naam: Valérie den Besten Klas: G&I A Datum: 06-11-15 Module: Project 100% presence Begeleider: Irene van Peer Groep 11 (team 14) Naam: Valérie den Besten Klas: G&I A Datum: 06-11-15 Module: Project 100% presence Begeleider: Irene van Peer Groep 11 (team 14) Reflectieverslag Maandag hebben we gebrainstormd en we hebben voor mijn

Nadere informatie

RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEWS

RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEWS RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEWS Huisartsenpraktijk Dalfsen ARGO BV 2014 Rapportage wachtkamerinterview Inleiding Onder de cliënten van huisartsenpraktijk Dalfsen zijn de afgelopen 2 jaren tevredenheidsonderzoeken

Nadere informatie

10 tips over besluitvorming

10 tips over besluitvorming 10 tips over besluitvorming Meer weten? www.vergaderendoejezo.nl Bel of mail Carla: 06-20809676 of info@vergaderendoejezo.nl. 10 tips over besluitvorming Besluitvorming is noodzakelijk bij vergaderingen.

Nadere informatie

ontharen met de Lightsheer laser

ontharen met de Lightsheer laser Huidcentrum ZorgSaam focus op schoonheid... ontharen met de Lightsheer laser 1 2 Ontharen met de Lightsheer laser Wilt u uw ongewenste haargroei verwijderen met behulp van een doeltreffende methode? De

Nadere informatie

65 Mooi 35 MOOI Lichaam

65 Mooi 35 MOOI Lichaam MOOI Lichaam Stralend en zelfverzekerd met een mooi uiterlijk Naast een gezond lichaam wilt u ook een MOOI lichaam. MOOI is niet perfect. Kleine oneffenheden maken u juist bijzonder maar ze kunnen soms

Nadere informatie

JUST BE YOU.NL. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen. Marian Palsgraaf - www.justbeyou.

JUST BE YOU.NL. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen. Marian Palsgraaf - www.justbeyou. JUST BE YOU.NL Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen Marian Palsgraaf - www.justbeyou.nl Het mooiste wat je kunt worden is jezelf. Mijn passie is mensen te helpen

Nadere informatie

Meten van mediawijsheid. Bijlage 6. Interview. terug naar meten van mediawijsheid

Meten van mediawijsheid. Bijlage 6. Interview. terug naar meten van mediawijsheid Meten van mediawijsheid Bijlage 6 Interview terug naar meten van mediawijsheid Bijlage 6: Het interview Individueel interview Uitleg interview Ik zal je uitleggen wat de bedoeling is vandaag. Ik ben heel

Nadere informatie

Welkom bij Centrum Jeugd. Informatie voor kinderen, jongeren en hun familieleden

Welkom bij Centrum Jeugd. Informatie voor kinderen, jongeren en hun familieleden Welkom bij Centrum Jeugd Informatie voor kinderen, jongeren en hun familieleden Welkom bij Centrum Jeugd Je gaat deelnemen aan een van de behandelingen bij Centrum Jeugd van GGz Breburg. De behandelaren

Nadere informatie

Inkijkexemplaar INLEIDING. zelfbeeld. Leskatern 1

Inkijkexemplaar INLEIDING. zelfbeeld. Leskatern 1 r aa pl em ex jk ki In zelfbeeld INLEIDING Wie ben ik en hoe presenteer ik me naar de buitenwereld? Dat zijn vragen waar veel jongeren mee bezig zijn. Het is niet makkelijk om je zeker te voelen in een

Nadere informatie

15. eten moet je toch

15. eten moet je toch GRATIS voorproefje 15. eten moet je toch Uitnodigen Ik zal zorgen dat ik honger heb. Hou het eenvoudig, hoor! Ik eet alles. Ik ben niet zo n moeilijke eter. Maar verder eet ik alles! Je ziet me wel verschijnen.

Nadere informatie

Vraag aan de zee. Vraag aan de tijd. wk 3. wk 2

Vraag aan de zee. Vraag aan de tijd. wk 3. wk 2 Bladzijde negen, Bladzijde tien, Krijg ik het wel ooit te zien? Ander hoofdstuk, Nieuw begin.. Maar niets, Weer dicht, Het heeft geen zin. Dan probeer ik achterin dat dikke boek. Dat ik daar niet vaker

Nadere informatie

MODULE #6 DREAMBOARD PROCES

MODULE #6 DREAMBOARD PROCES MODULE #6 DREAMBOARD PROCES Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat je

Nadere informatie

Nationale Nederlanden Paspoort. Informatieboekje bevolkingsonderzoek naar borstkanker

Nationale Nederlanden Paspoort. Informatieboekje bevolkingsonderzoek naar borstkanker Nationale Nederlanden Paspoort Informatieboekje bevolkingsonderzoek naar borstkanker Zorgbelang Gelderland, november 2010 Teksten of delen van teksten uit deze uitgave mogen, na verkregen toestemming van

Nadere informatie

7.5 Script en plaatjes post-test

7.5 Script en plaatjes post-test 7.5 Script en plaatjes post-test De vorige keer waren we hier om Drakie wat beter te leren praten en Drakie heeft toen een heleboel van jou geleerd. Dat vond ie heel leuk. Vandaag gaan we wat dingen die

Nadere informatie

AMIGA4LIFE. Hooggevoelig, wat is dat? WWW.AMIGA4LIFE.NL T. 06-424 99985 @AMIGA4LIFECOACH VLAARDINGEN

AMIGA4LIFE. Hooggevoelig, wat is dat? WWW.AMIGA4LIFE.NL T. 06-424 99985 @AMIGA4LIFECOACH VLAARDINGEN AMIGA4LIFE Hooggevoelig, wat is dat? 7-10 jaar WWW.AMIGA4LIFE.NL T. 06-424 99985 @AMIGA4LIFECOACH VLAARDINGEN 1 voorlichtingsbrochure hooggevoeligheid - www.amiga4life.nl Ik heb een talent! Ik kan goed

Nadere informatie