Live data, 24/7/365. Pharma & Healthcare

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Live data, 24/7/365. Pharma & Healthcare"

Transcriptie

1 1 Live data, 24/7/365 Pharma & Healthcare

2 2 Dyzle Pharma & Healthcare Index Vision Control Met behulp van DyzleLiveWare krijgt u meer inzicht in kritische processen die bepalend zijn voor de kwaliteit van uw producten. Dat leidt enerzijds tot een betere patiëntveiligheid, anderzijds

3 3 Live data Company tot kostenbesparing, het voorkomen van kosten en een toename van rendement. Bovendien voldoet u efficiënter aan alle wettelijke verplichtingen en richtlijnen.

4 4 Dyzle Pharma & Healthcare

5 5 Market Vision Controle over de kwaliteit van uw processen en producten. Realtime gegevens over kritische bedrijfsprocessen, inzichtelijk gepresenteerd: dat vormt de basis voor rendementsverbetering en een grotere patiëntveiligheid. Ziekenhuizen en farmaceutische ondernemingen werken met zeer temperatuurgevoelige biologicals, vaccins, medicijnen en weefsels. Als vaccins of medicijnen een bepaalde temperatuurgrens overschrijden, verliezen ze hun effect. Dit brengt risico s voor de gezondheid met zich mee; bovendien gaat het vaak om zeer kostbare producten. Dyzle zorgt ervoor dat farmaceutische en medische producten precies op de juiste temperatuur worden bewaard. Bij iedere afwijking volgt direct een alarmering. Door temperatuurmeting te combineren met tracking & tracing krijgt u bovendien meer greep op de processen in de gehele koelketen, ook in het kader van Good Distribution Practice (GDP). Bij de productie en monitoring voor clinical trials zorgt DyzleLiveWare voor een betrouwbare procesbewaking.

6 6 Dyzle Pharma & Healthcare Current Temperature -196,0 C Chain control Kwaliteitsbewaking en patiëntveiligheid zijn zijn in de farmaceutische industrie en de gezondheidszorg van cruciaal belang. Het gaat uiteindelijk om de gezondheid van mensen. Daarom stelt de Inspectie voor de Gezondheidszorg terecht hoge eisen aan de procesbewaking en gegevensvastlegging. Dyzle heeft specifieke oplossingen ontwikkeld die zijn toegesneden op de Pharma & Health-branche.

7 7 Monitoring van temperaturen Een afwijking van een paar graden kan het verschil maken tussen een effectief medicijn en een onbruikbaar preparaat. Met behulp van de oplossingen van Dyzle kunt u de bewaaromstandigheden in broedstoven, autoclaven, koelingen en laboratoria nauwlettend in de gaten houden. U kunt de meetwaarden realtime raadplegen via een gebruikersvriendelijk dashboard. Bij overschrijding van de ingestelde drempelwaarden wordt de beheerder of verantwoordelijke manager gewaarschuwd. Bovendien beschikt u ook over historische data, zodat u de gehele procesgang van een product kunt verantwoorden. Risicobeheersing in de gehele keten Wellicht heeft u de processen op het gebied van logistiek en temperatuurbewaking in uw eigen organisatie perfect op orde. Maar weet u ook wat er bij uw leveranciers en afnemers gebeurt en hoe het transport is geregeld? Dyzle stelt u in staat de gehele productieketen te bewaken en te optimaliseren. Daarbij kunt u op elk moment vaststellen waar uw kostbare medicijnen of vaccins zich bevinden en onder welke omstandigheden ze bewaard of vervoerd worden. Full Control During transport......and shipping......until delivery Clinical trials Onze oplossingen zijn ook toepasbaar bij het monitoren van de omstandigheden bij clinical trials. Voor alle high value medicijnen geldt dat temperatuurbewaking gedurende het gehele proces essentieel is. Dyzle zorgt voor een goede monitoring met regelmatig gekalibreerde sensoren, en voor een gedetailleerde vastlegging. e-pedigree Wetgeving en marktomstandigheden dwingen producenten van medicijnen om stappen te nemen op het gebied van tracking & tracing van medicijnen (e-pedigree). Door medicijnen van fabrikant tot consument te traceren met behulp van elektronische certificaten kan de authenticiteit van een geneesmiddel worden gegarandeerd. Dyzle biedt hiervoor een betrouwbare en eenvoudig toepasbare oplossing met behulp van Y-Tags.

8 8 Dyzle Pharma & Healthcare Live data Meer inzicht, meer zekerheid Met behulp van Dyzle LiveWare krijgt uw farmaceutisch bedrijf, ziekenhuis, groothandel of logistieke partner meer inzicht in kritische processen die bepalend zijn voor de productkwaliteit en -veiligheid. DyzleLiveWare Draadloos netwerk, slimme sensoren Dyzle biedt u een state-of-the-art totaaloplossing waarmee u belangrijke bedrijfsprocessen kunt monitoren en analyseren. Aan de basis van deze oplossing ligt een draadloos netwerk met slimme sensoren, die u voortdurend van realtime informatie voorzien. Informatie over bijvoorbeeld koeling en logistieke processen. Hiermee schept u de voorwaarden om de kwaliteit van uw producten te bewaken. U hoeft geen partijen te vernietigen die niet aan de eisen voldoen. 24/7 toegang tot realtime gegevens DyzleLiveWare combineert hoogwaardige plug&play technologie met een groot bedieningsgemak. Uw bedrijfsprocessen worden gemonitord met behulp van verschillende soorten draadloze sensoren, die ontworpen zijn om de juiste variabele te meten.

9 9 Met onze LiveVisibilitySolutions heeft u 24/7 overal ter wereld live inzicht in uw bedrijfsprocessen. Als gebruiker kunt u inloggen op uw Personal Dashboard, waarop u live toegang hebt tot alle actuele gegevens. U bepaalt zelf welke informatie u te zien krijgt, en op welke manier. Bovendien ontvangt u een alarmering (per of sms) bij overschrijding van de ingestelde grenswaarden.

10 10 Dyzle Pharma & Healthcare N , E N , E The Live Company Dyzle is gespecialiseerd in het meten en analyseren van bedrijfsgegevens. Dyzle is de bedenker en maker van DyzleLiveWare en DyzleSmartWare. Met behulp van deze oplossingen beschikken bedrijven en organisaties over realtime informatie over bijvoorbeeld temperaturen, locatie van goederen en transportmiddelen, energieverbruik en vele andere kritische variabelen. Onze klanten zijn bedrijven in de farmaceutische en voedingsindustrie, horeca, logistiek, maar ook overheden en gemeenten.

11 11 Live data, 24/7/365 Hans van Nielen, Quality Assurance Manager, Alliance Healthcare Sinds 2008 heeft Alliance Healthcare dankzij DyzleLiveWare continu actuele informatie over de lokatie en bewaarcondities van onder andere onze vaccins. Dit verhoogt de kwaliteit van onze dienstverlening en is een extra waarborg voor de patiëntveiligheid bij het gebruik van onze kwaliteitsproducten. Het levert ons bovendien financiele voordelen op door adequate en tijdige response op temperatuurafwijkingen en nog efficiëntere logistiek.

12 Transistorstraat 2D 1322 CE Almere, The Netherlands T +31 (0) F +31 (0) info@dyzle.com Dyzle, ook voor u. Wilt u meer weten over Dyzle? Wilt u weten wat onze oplossingen voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bel dan +31 (0) voor meer informatie. Op onze website vindt u antwoorden op veelgestelde vragen over onze oplossingen. U kunt hier ook diverse demo s bekijken die de werking van onze oplossingen inzichtelijk maakt.

Current Temperature 5.2 C. Food & Retail

Current Temperature 5.2 C. Food & Retail 1 Current Temperature 5.2 C Food & Retail 2 Dyzle Food & Retail Index 04 06 Vision Control Met behulp van DyzleLiveWare krijgt u meer inzicht in kritische processen die bepalend zijn voor de voedselkwaliteit.

Nadere informatie

2 Dyzle Horeca. Ontzorgen

2 Dyzle Horeca. Ontzorgen Horeca 2 Dyzle Horeca Ontzorgen 3 eenvoudig en geautomatiseerd HACCP-rapportages opstellen met dyzle. Bevrijd uzelf en uw medewerkers van onnodige zorgen en administratie. Of u nu cateraar bij evenementen

Nadere informatie

voeding TempWeb draadloze bewaking en registratie via internet Pa kwh ºC %rv IO CO 2

voeding TempWeb draadloze bewaking en registratie via internet Pa kwh ºC %rv IO CO 2 voeding TempWeb draadloze bewaking en registratie via internet ºC %rv IO CO 2 Pa kwh Eén systeem voor opslag en transport Ik word gewaarschuwd als er iets mis is, waar ik ook ben. Dat geeft zekerheid en

Nadere informatie

levensmiddelen industrie TempWeb draadloze bewaking en registratie via internet Pa kwh ºC %rv IO CO 2

levensmiddelen industrie TempWeb draadloze bewaking en registratie via internet Pa kwh ºC %rv IO CO 2 levensmiddelen industrie TempWeb draadloze bewaking en registratie via internet ºC %rv IO CO 2 Pa kwh Eén systeem voor opslag en transport Ik word gewaarschuwd als er iets mis is, waar ik ook ben. Dat

Nadere informatie

medisch farmacie TempWeb draadloze bewaking en registratie via internet Pa kwh ºC %rv IO CO 2

medisch farmacie TempWeb draadloze bewaking en registratie via internet Pa kwh ºC %rv IO CO 2 medisch farmacie TempWeb draadloze bewaking en registratie via internet ºC %rv IO CO 2 Pa kwh Eén systeem voor opslag en transport Met TempWeb voldoen we volledig aan de strenge richtlijnen voor laboratoria.

Nadere informatie

Medical Services Textile Services Logistic Services. Logistieke dienstverlening voor de medische industrie

Medical Services Textile Services Logistic Services. Logistieke dienstverlening voor de medische industrie Medical Services Textile Services Logistic Services Logistieke dienstverlening voor de medische industrie Facts & Figures Geïntegreerd procesmanagement STERIMA-VANGUARD wil de first in mind regionale en

Nadere informatie

TempWeb. draadloze temperatuurbewaking en -registratie via het internet

TempWeb. draadloze temperatuurbewaking en -registratie via het internet TempWeb draadloze temperatuurbewaking en -registratie via het internet Eén systeem voor opslag en transport Altijd en overal actuele informatie TempWeb registreert en bewaakt diverse grootheden (temperatuur,

Nadere informatie

Uw transport, onze zorg. PostNL Pharma & Care Huub Zijlstra oktober 2014

Uw transport, onze zorg. PostNL Pharma & Care Huub Zijlstra oktober 2014 Uw transport, onze zorg PostNL Pharma & Care Huub Zijlstra oktober 2014 PostNL in cijfers 2013 3.023 miljoen geadresseerde poststukken in Nederland 131 miljoen pakketten in Nederland, België, Verenigd

Nadere informatie

BUSINESS ACTIVITY MONITORING. Sla de brug tussen IT en business

BUSINESS ACTIVITY MONITORING. Sla de brug tussen IT en business BUSINESS ACTIVITY MONITORING Sla de brug tussen IT en business Business Activity Monitoring-oplossing van PST Uw IT-infrastructuur is cruciaal voor de organisatie. Daarom is monitoring en visualisatie

Nadere informatie

Supply Chain Solutions

Supply Chain Solutions Supply Chain Solutions Actemium Supply Chain Solutions verbetert uw efficiency op de werkvloer door real-time identificatie en registratie van de goederenstroom. Een naadloze aansluiting tussen uw backofficesysteem

Nadere informatie

FACTSHEET FARMACEUTISCHE INDUSTRIE SOFTWARE TOTAALOPLOSSINGEN. Supporting Pharma for Future Proof Productivity

FACTSHEET FARMACEUTISCHE INDUSTRIE SOFTWARE TOTAALOPLOSSINGEN. Supporting Pharma for Future Proof Productivity FACTSHEET FARMACEUTISCHE INDUSTRIE SOFTWARE TOTAALOPLOSSINGEN Supporting Pharma for Future Proof Productivity TRANSFORMATIE FARMACEUTISCHE INDUSTRIE Digitalisering, technologie en automatisering veranderen

Nadere informatie

Factsheet CONTINUOUS VALUE DELIVERY Mirabeau

Factsheet CONTINUOUS VALUE DELIVERY Mirabeau Factsheet CONTINUOUS VALUE DELIVERY Mirabeau CONTINUOUS VALUE DELIVERY We zorgen ervoor dat u in elke volwassenheidsfase van uw digitale platform snel en continu waarde kunt toevoegen voor eindgebruikers.

Nadere informatie

Heeft u volledige controle over uw koudeketen?

Heeft u volledige controle over uw koudeketen? Heeft u volledige controle over uw koudeketen? testo Saveris Retail Chain: de digitale oplossing voor volledige temperatuuropvolging en maximale efficiëntie in uw kwaliteitsmanagement. Hoe werkt uw kwaliteitsmanagement

Nadere informatie

Hoe zorgt u voor uw continu kwaliteitsbewaking?

Hoe zorgt u voor uw continu kwaliteitsbewaking? Zeichen Committing setzen für to die the Zukunft future Hoe zorgt u voor uw continu kwaliteitsbewaking? Kwaliteitsbewaking in (ziekenhuis) laboratoria en pharma GMP-z ISO 13485:2003 ISO 9001 GMP Richtlijn

Nadere informatie

Heeft u volledige controle over uw koelketen?

Heeft u volledige controle over uw koelketen? Heeft u volledige controle over uw koelketen? testo Saveris Retail Chain: de digitale oplossing voor veilige traceerbaarheid en maximale efficiëntie in uw kwaliteitsmanagement. Wat presteert uw kwaliteitsmanagement

Nadere informatie

Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence

Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence Exact Insights powered by QlikView Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence Met Exact Insights zet u grote hoeveelheden data moeiteloos om in organisatiebrede KPI s en trends.

Nadere informatie

De slimste oplossing voor temperatuurbewaking en -registratie.

De slimste oplossing voor temperatuurbewaking en -registratie. De slimste oplossing voor temperatuurbewaking en -registratie. w w w. l o g o n l i n e. n l 2 LogOnline: Ook een slimme oplossing voor u! LogOnline is de innovatieve online bewaak- en registratieservice

Nadere informatie

Hoe zorgt u voor maximale uptime met minimale inspanning?

Hoe zorgt u voor maximale uptime met minimale inspanning? Hoe zorgt u voor maximale uptime met minimale inspanning? Qi ict Delftechpark 35-37 2628 XJ Delft T: +31 15 888 04 44 F: +31 15 888 04 45 E: info@qi.nl I: www.qi.nl De service-overeenkomsten van Qi ict

Nadere informatie

GS1 Nederland Plan 2018+

GS1 Nederland Plan 2018+ GS1 Nederland Plan 2018+ Standaarden, data-uitwisseling, datakwaliteit en innovatie Januari 2018 GS1 Nederland Plan 2018+ De wereld om ons heen verandert zo snel dat we het als GS1 Nederland belangrijk

Nadere informatie

Veilig, flexibel en intelligent EMKA Rack Management.

Veilig, flexibel en intelligent EMKA Rack Management. Veilig, flexibel en intelligent EMKA Rack Management www.emka-electronics.com Monitoring Service Toegangscontrole 2 Veiligheid voor alles Rack Management van EMKA Electronics De verscherpte voorschriften

Nadere informatie

Blackbox voor gevoelige vracht.

Blackbox voor gevoelige vracht. Blackbox voor gevoelige vracht. Datalogger testo 184: Temperatuur registratie en documentatie tijdens transport van voedsel en farmaceutische producten. testo 184 Optimale temperaturen voor gevoelige goederen.

Nadere informatie

Sim as a Service. Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie

Sim as a Service. Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie Sim as a Service Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie RAM Mobile Data Sim as a Service Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie

Nadere informatie

Slide 1. De Koele Keten. Tijdens bereiding, transport & opslag

Slide 1. De Koele Keten. Tijdens bereiding, transport & opslag Slide 1 De Koele Keten Tijdens bereiding, transport & opslag De Koele Keten Tijdens bereiding, transport & opslag Slide 2 Introductie Koele keten van bereiden tot en met transport, door Bas Guijs, werkzaam

Nadere informatie

Draadloos dataloggersysteem

Draadloos dataloggersysteem Draadloos dataloggersysteem Saveris 2 Temperatuur en vochtbewaking een stap vooruit Directe dataoverdracht via WLAN C Altijd en overal inzicht in alle meetdata Automatische alarmering %RV Saveris 2-T1

Nadere informatie

Voorop in de ontwikkeling van multimodale ketenregie

Voorop in de ontwikkeling van multimodale ketenregie Voorop in de ontwikkeling van multimodale ketenregie Overseas Logistics Multimodal Inland Locations Supply Chain Solutions Advanced logistics for a smaller world Als het gaat om het optimaal beheersen

Nadere informatie

BUSINESS CASE. Zorgeloos in control met Mediclabel

BUSINESS CASE. Zorgeloos in control met Mediclabel BUSINESS CASE Zorgeloos in control met Mediclabel Over Curan Medical Curan Medical B.V. is gespecialiseerd in het vormgeven, ontwikkelen, produceren en verkopen van intermitterende katheters. Met het hoofdkantoor

Nadere informatie

Intelligente sensortechnologie om goed

Intelligente sensortechnologie om goed Intelligente sensortechnologie om goed gebruik van geneesmiddelen te bevorderen MSD Nederland 01-10 -2015 Goed Gebruik Geneesmiddelen Effectief, veilig en doelmatig inzetten van geneesmiddelen Effectiviteit

Nadere informatie

Even het CO 2 - niveau op het werk checken

Even het CO 2 - niveau op het werk checken Even het CO 2 - niveau op het werk checken Eenvoudig overal het binnenklimaat monitoren OnlineSensor EENVOUDIG EN OVERAL HET BINNENKLIMAAT MONITOREN Mensen brengen gemiddeld 90% van hun tijd in gebouwen

Nadere informatie

WiFi dataloggersysteem

WiFi dataloggersysteem systeem Saveris 2 temperatuur en vochtigheid altijd en overal onder controle Gegevensoverdracht via C Meetwaarden zijn altijd en overal te bekijken in de Cloud Automatische alarmering %RV Gegarandeerde

Nadere informatie

Factsheet BEHEER CONSULTANCY Managed Services

Factsheet BEHEER CONSULTANCY Managed Services Factsheet BEHEER CONSULTANCY Managed Services BEHEER CONSULTANCY Managed Services We geven gedegen advies om de beschikbaarheid van uw platform en daarmee de user experience te verbeteren. Inclusief concrete

Nadere informatie

Techniek voor rendement. FLEGT Kennisuitwisselingbijeenkomst. Van boom tot bankje

Techniek voor rendement. FLEGT Kennisuitwisselingbijeenkomst. Van boom tot bankje FLEGT Kennisuitwisselingbijeenkomst Van boom tot bankje Van Boom tot Bankje Van zaadje tot karbonaadje AD Leefwereld, dd. 15 april 2005 Toeval of hot item? U weet hierop het antwoord!! Van Boom tot Bankje

Nadere informatie

electronic data interchange (EDI) sneller, beter, kostenbesparend zakendoen

electronic data interchange (EDI) sneller, beter, kostenbesparend zakendoen electronic data interchange (EDI) sneller, beter, kostenbesparend zakendoen Vanboxtel verzorgt uw EDI traject. electronic data interchange (EDI) sneller, beter, kostenbesparend zakendoen EDI Uw zakenpartner

Nadere informatie

Handboek Voedselveiligheid. Vereniging van Nederlandse Voedselbanken. Bijlage B KOELKETEN BEWAKING

Handboek Voedselveiligheid. Vereniging van Nederlandse Voedselbanken. Bijlage B KOELKETEN BEWAKING Handboek Voedselveiligheid Vereniging van Nederlandse Voedselbanken Bijlage B KOELKETEN BEWAKING Juni 2014 Versie 1 Voor voedselveiligheid is de borging van de koelketen een belangrijk onderwerp. De temperatuur

Nadere informatie

Factsheet E COMMERCE BEHEER Managed Services

Factsheet E COMMERCE BEHEER Managed Services Factsheet E COMMERCE BEHEER Managed Services E COMMERCE BEHEER Managed Services We zorgen voor een gegarandeerd stabiel, snel en schaalbaar e-business platform. Efficiënt beheer is cruciaal voor de continuïteit

Nadere informatie

WiFi dataloggersysteem

WiFi dataloggersysteem WiFi dataloggersysteem Saveris 2 temperatuur en vochtigheid altijd en overal onder controle Gegevensoverdracht via WiFi Meetwaarden zijn altijd en overal te bekijken in de Cloud Automatische alarmering

Nadere informatie

Het pad naar Panoramic Power

Het pad naar Panoramic Power Het pad naar Panoramic Power Ken uw energieverbruik Productenreeks September 2017 Panoramic Power: de kracht van inzicht in energiegegevens Prestaties verbeteren Panoramic Power helpt u bij het terugdringen

Nadere informatie

24/7 PRESTATIEBORGING DASHBOARDS - KPI S - GRAFIEKEN - MELDINGEN - RAPPORTAGES - BENCHMARK VOLLEDIG INZICHT IN GEBOUWPRESTATIES

24/7 PRESTATIEBORGING DASHBOARDS - KPI S - GRAFIEKEN - MELDINGEN - RAPPORTAGES - BENCHMARK VOLLEDIG INZICHT IN GEBOUWPRESTATIES 24/7 PRESTATIEBORGING DASHBOARDS - KPI S - GRAFIEKEN - MELDINGEN - RAPPORTAGES - BENCHMARK VOLLEDIG INZICHT IN GEBOUWPRESTATIES MyBuilding biedt u de juiste tools Optimaal Comfort MyBuilding Haalt u maximaal

Nadere informatie

Gratis kaart. Complete en betaalbare MKB-oplossing

Gratis kaart. Complete en betaalbare MKB-oplossing Complete en betaalbare MKB-oplossing De Oracle Business Intelligence Suite is een open en complete oplossing waarmee u iedereen binnen de organisatie van de juiste informatie kunt voorzien: De gegevens

Nadere informatie

Maximale ontzorging in eigen regie POWERED BY

Maximale ontzorging in eigen regie POWERED BY Maximale ontzorging in eigen regie POWERED BY www.hixonline.nl De zorgsector is voortdurend in beweging. Zorgprocessen worden meer en meer geautomatiseerd en vrijwel alle gegevens van de patiënt worden

Nadere informatie

Factsheet KICKSTARTERS Mirabeau

Factsheet KICKSTARTERS Mirabeau Factsheet KICKSTARTERS Mirabeau KICKSTARTERS We lanceren binnen twee maanden een nieuw digitaal platform waarmee u in hoog tempo business value genereert. De digitale transformatie is in volle gang. Consumenten

Nadere informatie

De blackbox voor kwetsbare transporten

De blackbox voor kwetsbare transporten De blackbox voor kwetsbare transporten Datalogger testo 184: Temperatuur monitoring en registratie van kwaliteitsgegevens tijdens het transport van voeding en farmaceutische producten. testo 184 Optimale

Nadere informatie

DrainVision VISIONELE MONITORING. monitoring solutions

DrainVision VISIONELE MONITORING. monitoring solutions DrainVision VISIONELE MONITORING monitoring solutions Brengt digitale intelligentie naar de hedendaagse tuinbouwindustrie. Na vele jaren onderzoek en ontwikkeling door top wetenschappers en technologen

Nadere informatie

Wees in control over uw digitale landschap

Wees in control over uw digitale landschap Managed Services Managed Services We zorgen ervoor dat uw complete beheerketen soepel functioneert, zodat uw eindgebruikers optimaal worden bediend. Zorgenvrij beheer is cruciaal voor de continuïteit van

Nadere informatie

Brakel InSync. Brakel InSync. De IoT oplossing voor een prettig, natuurlijk binnenklimaat

Brakel InSync. Brakel InSync. De IoT oplossing voor een prettig, natuurlijk binnenklimaat Brakel InSync Brakel InSync De IoT oplossing voor een prettig, natuurlijk binnenklimaat Brakel InSync, draadloze grip op uw binnenklimaat In veel woon- en werkomgevingen is het binnenklimaat van onvoldoende

Nadere informatie

Structureel resultaat. Eenvoudige integratie. Helder inzicht. Onze klanten

Structureel resultaat. Eenvoudige integratie. Helder inzicht. Onze klanten Structureel resultaat Met INSIGHTNOW wordt de kwaliteit van het binnenmilieu op hoog niveau gehandhaafd tegen een fractie van de kosten van infrastructurele maatregelen en verbeteringen. Het inzicht in

Nadere informatie

it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit

it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit Kantoor- en bedrijfsautomatisering it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit vanboxtel is naast gerenommeerd automatiseerder van logistieke processen,

Nadere informatie

Software voor AGF ondernemers.

Software voor AGF ondernemers. NEOX Software voor AGF ondernemers. Uw rendement in beeld met Neddox. NEOX S O F T W A R E V O O R A G F O N E R N E M E R S Next Business Solutions Mission Statement e oorsprong van Neddox B.V. ligt in

Nadere informatie

Waarom inzicht in de energieketen noodzakelijk is.

Waarom inzicht in de energieketen noodzakelijk is. Energieverbruik binnen de voedingen drankensector. Waarom inzicht in de energieketen noodzakelijk is. Deze whitepaper licht toe waarom het voor organisaties binnen de belangrijk is om inzicht te hebben

Nadere informatie

Draadloze registratie en alarmering

Draadloze registratie en alarmering Draadloze registratie en alarmering www.re5al.nl Draadloze (temperatuur)registratie IceSpy Notion Pro is de opvolger van het succesvolle System5 en maakt gebruik van de nieuwste draadloze technieken. Niet

Nadere informatie

Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze!

Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze! Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze! Met Fischer realiseert u in 3 eenvoudige stappen complete, gebruiksklare koelsystemen voor uw klanten. Succes, door een warme samenwerking binnen de

Nadere informatie

Medical Cold Chain Congress

Medical Cold Chain Congress Medical Cold Chain Congress 13 Mei 2013 Een efficiënt koude keten management is alleen mogelijk als elke betrokkene zijn rol, verantwoordelijkheid en de te gebruiken standaard kent. Samengevat staat Koude

Nadere informatie

Transport, doe het slim

Transport, doe het slim Transport, doe het slim an deur tot deur Wat is het? Het gaat hier om de uitgaande goederenstroom, van deur tot deur. Daarbij horen documenten en labels, mogelijkheden tot tracking en tracing, het volume

Nadere informatie

transport management system (TMS)

transport management system (TMS) transport management system (TMS) optimale planning, kwaliteit verhogend dus kostenbesparend Verzamelen van transportorders via telefoon, internet, mail of EDI TMS Minder administratie op kantoor. Beter

Nadere informatie

Klantcontact is mensenwerk. Optimale bereikbaarheid met de contactcenters van NEC

Klantcontact is mensenwerk. Optimale bereikbaarheid met de contactcenters van NEC Klantcontact is mensenwerk Optimale bereikbaarheid met de contactcenters van NEC Contact Center Solutions Mensen verbinden is onze passie Klanten waarderen een bedrijf positief als hun beleving over het

Nadere informatie

LoRa van KPN. Connectiviteit voor Internet of Things

LoRa van KPN. Connectiviteit voor Internet of Things LoRa van KPN Connectiviteit voor Internet of Things Energie-efficiënt verbindingen maken Internet of Things is steeds meer een wezenlijk onderdeel van ons bestaan. Alles en iedereen kan tegenwoordig met

Nadere informatie

GROSENS Maakt precisie-irrigatie mogelijk

GROSENS Maakt precisie-irrigatie mogelijk De GRODAN Groep levert innovatieve en duurzame steenwolsubstraatoplossingen aan de professionele tuinbouw. Deze oplossingen, die gebaseerd zijn op het Precision Growingprincipe, worden vooral toegepast

Nadere informatie

Alles in één GLOBAL PARCEL SERVICES LOGISTICS

Alles in één GLOBAL PARCEL SERVICES LOGISTICS Stabiliteit in een dynamische wereld AIR & OCEAN AUTOGROUPAGE CHEMICALS GLOBAL PARCEL SERVICES HEALTH CARE LOGISTICS SPECIAL SERVICES WAREHOUSING Alles in één Het belang van goede logistiek staat buiten

Nadere informatie

Eenvoudige installatie. Wat heeft Notion Lite te bieden? Draadloze registratie. Temperatuurregistratie wordt eenvoudig met Notion Lite

Eenvoudige installatie. Wat heeft Notion Lite te bieden? Draadloze registratie. Temperatuurregistratie wordt eenvoudig met Notion Lite Temperatuurregitratie wordt eenvoudig met Notion Lite Draadloze regitratie Eenvoudige intallatie Wat heeft Notion Lite te bieden? Krijgt u momenteel een waarchuwing bij een afwijkende temperatuur? Door

Nadere informatie

Nedap RealTime Tochtdetectie Halslabel

Nedap RealTime Tochtdetectie Halslabel Nedap Tochtdetectie Nedap Tochtdetectie Visuele tochtdetectie op grote bedrijven is lastig Het is niet efficiënt en onvoldoende betrouwbaar. Met Nedap Tochtdetectie is het mogelijk om grote melkveestapels

Nadere informatie

intelligent software for monitoring centres

intelligent software for monitoring centres intelligent software for monitoring centres Waarom UMO? Binnen Europa en daarbuiten hebben landen te maken met de vergrijzing. Daardoor stijgt de zorgvraag in het komende decennium sterk. Hoe wordt die

Nadere informatie

Draadloze sensornetwerken in productiebesturing en procesbewaking

Draadloze sensornetwerken in productiebesturing en procesbewaking Draadloze sensornetwerken in productiebesturing en procesbewaking Jouke Miedema Wireless Value November 2011 Presentatie inhoud Wireless Value Belang van monitor en control in Food & Laboratoria Waar en

Nadere informatie

Experts in Noise Control Solutions

Experts in Noise Control Solutions Experts in Noise Control Solutions Alles in huis... Bij Alara-Lukagro zijn alle mogelijke technieken voor het oplossen van een lawaaiprobleem onder één dak te vinden. Vanuit ons eigen terrein van bijna

Nadere informatie

Proactief en voorspellend beheer Beheer kan effi ciënter en met hogere kwaliteit

Proactief en voorspellend beheer Beheer kan effi ciënter en met hogere kwaliteit Proactief en voorspellend beheer Beheer kan effi ciënter en met hogere kwaliteit Beheer kan efficiënter en met hogere kwaliteit Leveranciers van beheertools en organisaties die IT-beheer uitvoeren prijzen

Nadere informatie

Factsheet CMS & DIGITAL MARKETING BEHEER Managed Services

Factsheet CMS & DIGITAL MARKETING BEHEER Managed Services Factsheet CMS & DIGITAL MARKETING BEHEER Managed Services CMS & DIGITAL MARKETING BEHEER Managed Services We zorgen voor een gegarandeerd stabiel, snel en schaalbaar digitaal platform. Efficiënt beheer

Nadere informatie

zien wat er gebeurt beschermen wat kostbaar is p r o f e s s i o nele videobewaking

zien wat er gebeurt beschermen wat kostbaar is p r o f e s s i o nele videobewaking Echt zien wat er gebeurt beschermen wat kostbaar is p r o f e s s i o nele videobewaking Professionele videobewaking Opnamen die ook achteraf perfect bruikbaar zijn OfficeEye is een compleet en hoogwaardig

Nadere informatie

Het EPCglobal-netwerk: Wereldwijd paspoort voor RFID

Het EPCglobal-netwerk: Wereldwijd paspoort voor RFID Het EPCglobal-netwerk: Wereldwijd paspoort voor RFID Het EPCglobal-netwerk: Wereldwijd paspoort voor RFID U heeft te maken met eisen op het gebied van tracking & tracing. U wilt uw concurrenten voor blijven

Nadere informatie

Laboratorium Medisan is er voor u.

Laboratorium Medisan is er voor u. Laboratorium Medisan is er voor u. Of u zichzelf nu ziet als klant, afnemer of opdrachtgever, wij willen samen met u werken aan het verwezenlijken van uw ambities en behoeftes. Laboratorium Medisan Let

Nadere informatie

Shop Automatisering. Meer omzet en meer rendement met uw shop!

Shop Automatisering. Meer omzet en meer rendement met uw shop! Shop Automatisering Meer omzet en meer rendement met uw shop! Uw shop automatisch open als u naar huis gaat! RoboPos biedt daarvoor betaalbare en betrouwbare technologie. Krachtige vending robots Afhaalunits

Nadere informatie

Aan elke zakelijke besteding is een bepaalde CO2 uitstoot gekoppeld. De Visa Greencard Corporate berekent en compenseert deze uitstoot volledig.

Aan elke zakelijke besteding is een bepaalde CO2 uitstoot gekoppeld. De Visa Greencard Corporate berekent en compenseert deze uitstoot volledig. Visa Greencard Corporate De zakelijke creditcard die alle gemakken van een Visa creditcard combineert met het duurzame effect van een automatische CO2 compensatie bij elke uitgave. Aan elke zakelijke besteding

Nadere informatie

Digital transformation through Auto-ID solutions

Digital transformation through Auto-ID solutions Digital transformation through Auto-ID solutions H&C event 13/11/2018 WELKOM BIENVENUE About PHI DATA Solution Integrator Digital transformation through Auto-ID solutions One-stop Shop Hardware - Software

Nadere informatie

sturen op data en industrieel automatiseren creëer voorsprong op uw concurrenten BLACKBOX ENGINEERING WHAT S IN THE BOX

sturen op data en industrieel automatiseren creëer voorsprong op uw concurrenten BLACKBOX ENGINEERING WHAT S IN THE BOX WHAT S IN THE BOX creëer voorsprong op uw concurrenten sturen op data en industrieel automatiseren Dagelijks produceren u, uw mensen, leveranciers en opdrachtgevers een enorme hoeveelheid data. Benut deze

Nadere informatie

Alliance Healthcare. focus. future. Allard van Rijn 01-11-2012

Alliance Healthcare. focus. future. Allard van Rijn 01-11-2012 Alliance Healthcare Allard van Rijn 01-11-2012 future focus 1 Doel van de presentatie Transparantie Vice Versa Agenda Introductie Alliance Healthcare Groothandel Feiten en cijfers Logistiek in beeld Servicelevel

Nadere informatie

TMX-NET PRO. Veilig op afstand beheren via internet. smart telecontrol

TMX-NET PRO. Veilig op afstand beheren via internet. smart telecontrol TMX-NET PRO Veilig op afstand beheren via internet smart telecontrol Overal en altijd, compleet en veilig beheer via de cloud clients tablets secure internet smartphones Voordelen TMX-Net Pro Universeel

Nadere informatie

Welkom Flower Science Café 11 oktober. Meten is weten

Welkom Flower Science Café 11 oktober. Meten is weten Welkom Flower Science Café 11 oktober Meten is weten Annika Versloot Beleidsmedewerker KAVB Programma Welkom door Esther den Hertog/ Flower Science Introductie thema en sprekers - Annika Versloot/ KAVB

Nadere informatie

Meer vastgoed beheren in minder tijd

Meer vastgoed beheren in minder tijd Meer vastgoed beheren in minder tijd De perfecte software voor vastgoedprofessionals Zoekt u betrouwbare software om uw vastgoedportefeuille efficiënt en effectief te managen? Of bent u opzoek naar CRM-

Nadere informatie

BENT U ER KLAAR VOOR?

BENT U ER KLAAR VOOR? ISO 9001:2015 EN ISO 14001:2015 HERZIENINGEN ZIJN IN AANTOCHT BENT U ER KLAAR VOOR? Move Forward with Confidence WAT IS NIEUW IN ISO 9001:2015 & ISO 14001:2015 MEER BUSINESS GEORIENTEERD KERNASPECTEN "LEIDERSCHAP

Nadere informatie

Focus op uitzonderingen

Focus op uitzonderingen Klantcase Van Raam Focus op uitzonderingen Met het Tradecloud supply chain platform voor de industrie en groothandel Een goed geïntegreerde en flexibele supply chain wordt steeds belangrijker 2 80% Van

Nadere informatie

WHITEPAPER. #IoT #Zorgprocessen HOE INTERNET OF THINGS INVLOED HEEFT OP ZORGPROCESSEN

WHITEPAPER. #IoT #Zorgprocessen HOE INTERNET OF THINGS INVLOED HEEFT OP ZORGPROCESSEN WHITEPAPER #IoT #Zorgprocessen HOE INTERNET OF THINGS INVLOED HEEFT OP ZORGPROCESSEN Zorgkwaliteit verhogen en kosten verlagen. De (on)mogelijke spagaat? Internet is tegenwoordig één van de belangrijkste

Nadere informatie

Microsoft. de oplossing voor de voedingsmiddelenindustrie

Microsoft. de oplossing voor de voedingsmiddelenindustrie Microsoft Dynamics AX de oplossing voor de voedingsmiddelenindustrie 2 Microsoft Dynamics AX - FOOD Inzicht begint met Microsoft Dynamics AX U wilt:..constante kwaliteit kunnen leveren......inzage in het

Nadere informatie

Alle meetgegevens. Altijd en overal. Op iedere smartphone, tablet of PC. Het WiFi dataregistratiesysteem testo Saveris 2. Analyse & Rapportage

Alle meetgegevens. Altijd en overal. Op iedere smartphone, tablet of PC. Het WiFi dataregistratiesysteem testo Saveris 2. Analyse & Rapportage Analyse & Rapportage Coldstore east 14.09.2014 tot 16.09.2014 Grafische weergave 14/09/2014 15/09/2014 16/09/2014 Data logger 1 ( C) Data logger 2 ( C) Data logger 3 ( C) Tabelvorm weergave Alarmen Alle

Nadere informatie

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Hyarchis.Net MKB Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Heeft uw bedrijf door alle uitpuilende archiefkasten soms meer weg van een papieropslag? Kunt u

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Industrial Modules

Kracht door samenwerking. VDL Industrial Modules Kracht door samenwerking VDL Industrial Modules IN DE HIGH-TECH WERELD WAARIN U EN WIJ OPEREREN, DRAAIT ALLES OM EFFICIENCY: STREVEN NAAR REDUCTIE VAN KOSTEN EN UITBESTEDING VAN NIET KERNCOMPETENTIES.

Nadere informatie

De nieuwe GDP: interpretatie en implementatie binnen de farmaceutische groothandel. Erik P.L. Middelveldt Nieuwegein, 2 september 2013

De nieuwe GDP: interpretatie en implementatie binnen de farmaceutische groothandel. Erik P.L. Middelveldt Nieuwegein, 2 september 2013 De nieuwe GDP: interpretatie en implementatie binnen de farmaceutische groothandel Erik P.L. Middelveldt Nieuwegein, 2 september 2013 Onderwerpen Introductie Werkwijze implementatie Aandachtspunten/knelpunten

Nadere informatie

Stappenplan Big Data. Stappenplan groeikansen met data. Analysetools en ondersteuning. Doel Interne data Externe data

Stappenplan Big Data. Stappenplan groeikansen met data. Analysetools en ondersteuning. Doel Interne data Externe data Stappenplan Big Data Stappenplan groeikansen met data Om u op weg te helpen met big data bevat deze publicatie een stappenplan. Hiermee zet u vier concrete stappen: Doel Interne data Externe data Analysetools

Nadere informatie

Ontdek de toegevoegde waarde bij medische artikelen

Ontdek de toegevoegde waarde bij medische artikelen Ontdek de toegevoegde waarde bij medische artikelen Assortiment Als farmaceutische en medische groothandel biedt Brocacef Intramuraal een compleet en kwalitatief hoogwaardig assortiment geneesmiddelen,

Nadere informatie

Wij bieden maatwerkoplossingen en voorzien u van deskundig advies.

Wij bieden maatwerkoplossingen en voorzien u van deskundig advies. Inhoud Logistiek uitbesteden... 2 Kies voor TLogistics... 2 Kwaliteit is niet noodzakelijk duur... 2 Logistiek voor B2C- als B2B-klanten vanuit Rijen... 3 Locatie Rijen... 3 IT-Systeem... 4 One stop shop...

Nadere informatie

Tijdbesparing in de zorg met apps

Tijdbesparing in de zorg met apps De alles-in-1 Zorgapp Efficiënt en veilig Tijdbesparing in de zorg met apps Zorgapps maken al het coördinerende en administratieve werk eenvoudiger en efficiënter zodat tijd overblijft Moderne technologie

Nadere informatie

Meer dan fleetmanagement

Meer dan fleetmanagement www.toyota-forklifts.nl TOYOTA I_SITE Meer dan fleetmanagement Hoe verminder ik mijn schadekosten? Wat is mijn optimale vlootomvang? Hoe verhoog ik mijn bezettingsgraad? Welke bestuurders hebben extra

Nadere informatie

Wilt u uw producten en processen slimmer, veiliger en efficiënter maken?

Wilt u uw producten en processen slimmer, veiliger en efficiënter maken? you make it work Wilt u uw producten en processen slimmer, veiliger en efficiënter maken? ERIKS levert werktuigbouwkundige componenten in alle industriële sectoren. Maar we gaan verder dan dat. Als specialist

Nadere informatie

aan de leverancier zijde oplossingen om alle processen te optimaliseren.

aan de leverancier zijde oplossingen om alle processen te optimaliseren. Product Data Manager zet zich in voor digitale uitwisseling van gegevens tussen partijen. Inkooporders, artikelinformatie, prijsmutaties, voorraadpositie, pakbonnen, facturen, orderbevestigingen; er gaat

Nadere informatie

Innovatie is één van de BBS Food speerpunten. We spannen ons voortdurend in om nieuwe convenience producten en processen te ontwikkelen in reactie op

Innovatie is één van de BBS Food speerpunten. We spannen ons voortdurend in om nieuwe convenience producten en processen te ontwikkelen in reactie op Innovatie is één van de BBS Food speerpunten. We spannen ons voortdurend in om nieuwe convenience producten en processen te ontwikkelen in reactie op de vraag van onze klant naar bijvoorbeeld voedselveiligheid,

Nadere informatie

Draadloze registratie en alarmering

Draadloze registratie en alarmering Draadloze registratie en alarmering www.re5al.nl Draadloze (temperatuur)registratie IceSpy Notion Pro is de opvolger van het succesvolle System5 en maakt gebruik van de nieuwste draadloze technieken. Niet

Nadere informatie

Home. Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS.

Home. Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS. Home Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS. Beleef het comfort van een bekend en betrouwbaar merk De Lyric T6 is het nieuwste op het gebied

Nadere informatie

Zou het niet iedeaal zijn

Zou het niet iedeaal zijn Zou het niet iedeaal zijn ...als op de eerste werkdag van een nieuwe medewerker alles klaarstaat?! Er zal geen discussie over bestaan. Het zou ideaal zijn wanneer alle voorzieningen op de eerste werkdag

Nadere informatie

Samenvatting van de presentatie BYOD en draadloze ICT in het bèta-onderwijs

Samenvatting van de presentatie BYOD en draadloze ICT in het bèta-onderwijs VOS instrumenten is van oorsprong groothandel in laboratoriumproducten, opgericht in 1983. Zij leverde aanvankelijk apparatuur en verbruiksgoederen aan brouwerijen en de petrochemische industrie. Al gauw

Nadere informatie

Fabrikant. Groothandel. Detailhandel. Consument

Fabrikant. Groothandel. Detailhandel. Consument U wilt klanten geen nee verkopen. Maar ook niet blijven zitten met voorraad. Een efficiënte goederen-, geld- en informatiestroom tussen fabrikant, groothandel, winkelier en klant voorkomt voorraadtekort

Nadere informatie

voice-picking productiviteit omhoog, kosten omlaag

voice-picking productiviteit omhoog, kosten omlaag voice-picking productiviteit omhoog, kosten omlaag Commando wordt gegeven door systeem. voice-picking productiviteit omhoog, kosten omlaag Voice-picking: handen en ogen vrij Het grote voordeel van een

Nadere informatie

Professionele opvolging met debiteurenmanagement van Vesting Finance

Professionele opvolging met debiteurenmanagement van Vesting Finance Professionele opvolging met debiteurenmanagement van Vesting Finance Voor het voortbestaan en de groei van uw organisatie is het noodzakelijk dat uw debiteurenbeheer professioneel en efficiënt is ingericht.

Nadere informatie