April 2014 (Nr. 433) KWB rekeningnummer :BE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "April 2014 (Nr. 433) www.kwb-larum.be mailbox@kwb-larum.be KWB rekeningnummer :BE30 0835 1690 4111"

Transcriptie

1 LARUMSE RAAK Kalender April 2014 (Nr. 433) KWB rekeningnummer :BE April : Pannenkoekenverkoop zaterdagmarkt t.v.v.roemenië 3 Mei : Larum Fietst 11Mei : Scherpenheuvel i.s.m.lg 25 Mei : op kalender staat Vissersprijskamp, deze gaat door op 15 september 31 Mei : Dezotte50vangheel Verder in de kleine raak : Wat we gehad hebben : verslagen over voorbije activiteiten. Wat gebeurde er met het geld van walk for life? Eerste succes werkgroep trage wegen : Velveekse voetweg Goedkoper inktpatronen voor je printer aankopen via KWB 26 April Pannenkoekenverkoop tvv de sociale bewegingen Roemenië Op 26 mei 2014 staan we met KWB-Larum weer op de zaterdagmarkt in Geel. Aan het VVV-kantoor (oud gemeenthuis) kan je dan weer onze tent vinden. Samen met Roemeense Tuica, lekkere soep, frisdrank kan je aan zeer democratische prijs pannenkoeken krijgen. Vanaf 8 u. gaat onze kraam open en rond 13 u we bakken de laatste pannenkoeken. Kom eens langs en steun onze actie, het is tvv de sociale bewegingen en Slatina Timis. Met deze opbrengst bekostigen we niet onze reis, dat betalen we zelf. De opbrengst gaat naar de organisatie van de lentecross, tombola en vlaamse kermis. Wat er nog over is gebruiken we om de mannen- en vrouwenbeweging ginder te ondersteunen. Roemeniëreis 29 april tem 6 mei jaar al trekken we met KWB en Femma- Larum richting Slatina Timis Roemenië. In 1994 sloten we met de mannen- en vrouwenbeweging een samenwerking af en ging de 1 ste lentejogging door in Slatina Timis. Ondertussen is er veel gebeurd en verandert en is het niet enkel bij de lentecross gebleven.

2 Er is tijdens de cross een heuse Vlaamse kermis en we ronden de dag af met de tombola, balletjes met nrs., die in de rivier worden gegooid en 200 meter verder worden opgevangen. De mannenbeweging is ondertussen uitgegroeid en richt elk jaar verscheidene activiteiten in binnen de gemeenschap van Slatina Timis, op hun eigen manier en hun eigen ritme. En wij vanuit Larum zien dat het goed is. Om dit jaar ons 20 jarige verbroedering in de verf te zetten zullen we na de cross samen met de mannen en vrouwen van Slatina een verbroederingsboom planten. Een jonge boom die hopelijk weelderig zal groeien net zoals de sociale bewegingen in hun dorp. Op 29 april vertrekken we dus terug en we zien er nu al naar uit om onze gastgezinnen en al onze vrienden ginder terug te zien. Zin om mee te gaan. Het kan nog maar we moeten het wel weten voor 20 April. Wil je mee of wil je meer inlichten stuur dan een mailtje naar 3 Mei : Larum Fietst 10 de keer : Feest Editie We zijn bijna helemaal klaar met de organisatie voor de grote jubileumeditie van Larumfietst. Een mooi artikel kon je al lezen in de Raak. We verhuizen naar den Axion en we hopen op heel veel volk. Voor onze jubileumeditie doen we er alles aan om er een onvergetelijke fietsdag van te maken: we organiseren terug een familietocht van 20km die de laatste jaren was geschrapt, we hebben voor het eerst een tocht van 180km voor de geoefende fietser, we zorgen voor ambiance bij aankomst met life Music van onze Larumse Nootoplossing en voor de allerkleinsten is er een springkasteel... Kortom alle ingrediënten voor een veelbelovende fietsdag. Voor 1 keer laten onze KWB ers hun fietsen aan de kant en steken we onze handen uit de mouwen om te komen helpen, ook andere KWB ers willen we graag oproepen om een handje te komen helpen. Tappers, garcons, fietsenstalling, pasta-bereiders enz. Wil jij helpen laat dan een seintje aan onze KWB of via wtc.kwb.larum@gmail.com. Hierbij nog het voltallige programma, meer info kan je vinden op onze website Familietocht/kidstour van 20km : Vertrek 14h stipt Onder begeleiding van de lokale politie en wegkapiteins fietsen we langsheen de mooiste plaatsen in onze stad. Halfweg pauzeren we even en trakteren we iedereen op een ijsje. Voor 1 dag zijn we als fietsers een beetje baas op de weg, echte zwaantjes en hier en daar publiek langs de baan. Een droom van elke kleine coureur. kortom, de ideale familie uitstap met jonge kinderen. Familietocht van 45 km: Vertrek: Doorlopend van 7h tot 14h Deze mooie en gevarieerde familietocht neemt jullie mee langsheen rustige wegen. Iedereen ontvangt bij inschrijving een bevoorradingspakket (hapje en drankje) voor onderweg.

3 Wielertoeristentochten van en 180km Vertrek:doorlopend vanaf 7H tot 14h : (lange afstanden inschrijven tot 10h) Deze mooie afgepeilde routes laten U kennis maken met een mooi stukje Kempen, de langere afstanden nemen U mee over een lichtglooiende parcours richting Haspengouw. Je fietst langsheen de miljoenen fruitboompjes die in volle bloei staan waardoor de Haspengouwse valleien er uit zien als een sneeuwtapijt. Onderweg zijn er uitgebreide bevoorradingen voorzien. (2 langste afstanden met 3 bevoorradingen!) Live Music Bij aankomst : After bike party Voor alle deelnemers een gratis pasta en consumptie! 11 Mei : te voet naar Scherpenheuvel samen met LG ( ) Te voet, met de fiets of auto naar Scherpenheuvel. Traditiegetrouw gaan we begin mei naar Scherpenheuvel samen met de Landelijke Gilde Deze tocht gaat door de bossen van de Merode naar Testelt om zo naar Scherpenheuvel te gaan. Niet de kortste, maar zeker de mooiste route. Iedereen die deze unieke wandeling wil meemaken, wordt om stipt 5:00 uur aan de kerk verwacht. Deze tocht door bos en veld is ongeveer 28 km. Een betere voorbereiding voor de zotte 50 van Gheel kun je niet vinden. We willen zeker zijn dat iedereen de kans krijgt om mee te gaan, dus daarom passen we onze snelheid zeker aan. Samen uit is samen thuis. Onderweg wordt er traditiegetrouw gezorgd voor een lekker ontbijt. De fietsers A ploeg vertrekken om 8:00 uur en de B-ploeg om 8.30 uur op bedevaart. Er is steeds de gelegenheid om in Scherpenheuvel naar de eucharistieviering te gaan. Nadien kan er nog gezellig nagepraat worden en is de vermoeidheid snel vergeten. En natuurlijk kan je nog steeds als het niet genoeg beweging was voor U nog te voet naar huis gaan. Tot dan

4 31 Mei : Dezotte50vangheel Dezotte50vangheel : 31 mei 2014 Op 1 januari zijn de voorinschrijvingen van dezotte50vangheelgheel weer gestart. Op het moment dat dit artikeltje geschreven werd hebben al 320 wandelaars zich ingeschreven voor de 50 km wandeling. De eerste 200 voor ingeschreven wandelaar ontvangen van ons weer een leuk aandenken aan dezotte50 : nl een fluovestje met ons logo. Ook op 31 mei zullen er weer een aantal faloswandelingen worden georganiseerd. De afstanden voor deze faloswandelingen : 5 km 10 km 17 km en 21 km. Op de wandeling van de 21 km zijn honden niet toegelaten op alle andere afstanden wel. De wandeling van de 5 km is uitermate geschikt voor rolstoel en kinderwagens. Bevoorradingsposten zullen bij taverne Den Hertog en FC De Vinus zijn. Vanaf dit jaar hebben we een nieuwe start- en aankomstlocatie. De lokalen van het Geels Volkstoneel. Inschrijvingen voor de korte afstanden kosten 1 euro en voorinschrijven is niet mogelijk voor deze afstanden. Voor de 50 km kan voorinschrijven wel en dit tot begin mei. De inschrijvingsprijzen voor deze afstand is 10 euro bij voorinschrijving en 13 euro als je op de dag zelf inschrijft. Alle wandelaars krijgen dit jaar ook een waardebon voor een coupe Vanille bij Taverne den Hertog. Deze waardebon kan gebruikt worden en geeft recht op een gratis coupe Vanille als je een hoofdschotel nuttigt in deze zaak. Deze uitbater geeft ook een gratis suikerwafel aan elke faloswandelaar. Meer info over dezotte50vangheel kan je vinden op onze website : of Wat we gehad hebben : Opruimactie Zaterdag verzamelden een 15-tal KWB ers voor onze eerste KWB opruimactie. Uitgedost met vuilprikkers en handschoenen namen we de straten van Larum onder handen. Al snel werd duidelijk dat deze opruimactie niet overbodig was. Per kilometer verzamelden we al snel enkele volle vuilniszakken. Blikjes, flessen, sigarettenpakjes enz enz.je kan niet geloven wat je allemaal langs onze Larumse bermen vindt. Op het einde van de voormiddag hadden we 4 volle aanhangwagens opgeruimd. Volgend jaar willen we graag opnieuw deze opruimactie herhalen. Hopelijk kunnen we dan rekenen op meer volk zodat we ook de kleinere straten en pleinen netjes kunnen opruimen bij aanvang van de lente!!

5 Je ziet op de foto onderaan de berg zakken die werden opgehaald in Larum. Bedankt aan alle helpers, we sloten de actie af met een goed gevoel dat Larum weer even wat mooier is. Verslag Schlager Festival 28 april 2014 Op vrijdag 28 april was het zover. Na een week werken zagen we er naar uit om ons weekend in te zetten met Vlaamse Schlagers en klassiekers. Om 18:00 u. op het kerkplein zullen ze het geweten hebben. De eerste schlagernummers dreunden over het kerkplein en enkele pintjes zorgden er al voor dat we in form kwamen voor we om 18:45 u. met de bus vertrokken. Met 50 mannen en vrouwen vertrokken we naar Hasselt. Onze buschauffeur bracht er de stemming verder in door over zijn luidsprekers in de bus weerom Vlaamse en Nederlandse schlagers te laten weerklinken. Ginder aangekomen begaven we ons onder het geroezemoes van schlagerliefhebbers in de Lotto Arena in Hasselt.

6 We zaten dicht bij het podium en konden alles goed zien. Maar bij het eerste optreden al verplaatsen een aantal zich nog dichter bij het podium zodat de Vlaamse Artiesten en vooral de danseresjes nog beter in het vizier waren. En ja ze passeerden allemaal de revue : Linsay (voor ons niet zo bekend), Peter Koelewijn ( +70 jaar maar nog steeds in form), Elke Thaeleman (een mooi blondje), Dennie Christian (een beetje dikker geworden maar nog altijd zijn Bechamé Mucho), Nicole en Hugo (respect voor die 2), Willy Sommers (draait ook nog altijd mee), De Romeo s (echte macho s), Bart Kael (zeilt nog altijd), K3 (nog altijd leuke meiden) en Christoff (de schlagerman van Vlaanderen) gaven er een lap op. Na de optredens stapten we vrolijk en voldaan de bus op. En wat dacht je : tot in Geel schlagermuziek uit de luidsprekers. Verslag wandelweekend Een beetje tegen de traditie in, was iedereen op zaterdagochtend om 7h op tijd aan de kerk van Larum voor de start van ons wandelweekend. Enkele moedige kwb-ers waren op vrijdag ochtend al met de fiets vertrokken richting la Roche. In totaal waren we met 12 wandelaars en natuurlijk was onze voltallige kookploeg ook van de partij. De Karel moest ons zaterdagavond wel verlaten om een feestje in Geel bij te wonen. Vooraleer we s ochtends op 4 verschillende plaatsen gedropt werden, mochten we eerst nog even genieten van een lekker stukje hesp en een borreltje Achouffe. Dan kregen we onze stafkaarten met vermelding van soep post en aankomst en waren we klaar voor de start. Het weer was zeker niet ideaal, maar toen we starten was alles nog mooi droog. Dat zou iets later wel veranderen en tijdens de buien was het soms echt koud. Op minder dan 1h tijd passeerden alle groepen aan de soep post, wat de eerste keer was in de geschiedenis van ons wandelweekend. Daar konden we genieten van overheerlijke soep en zelfgemaakte notentaart. Bedankt Mia! Ook bij de aankomst op de Baraque Fraiture waren de groepen kort bij mekaar en hebben we met zen allen genoten van een lekker biertje in de plaatselijke herberg. Even later kwam er een telefoon dat de kookploeg het eten voor ons klaar had en vertrokken we met de auto s naar de chalet. Terwijl de ene een verfrissende douche kon nemen, kon de andere al genieten van een lekker aperitiefje met quiche. Na het avondeten werd er nog rustig nagepraat bij een biertje of een glas wijn, maar de kilometers hadden hun werk gedaan en al vlug vertrokken de eersten om hun bed gaan op te zoeken.

7 Op zondag stond er een gezamenlijke wandeling op het programma. De weergoden waren ons gunstiger gezind en het werd een zeer mooie wandeling, zeker het middenstuk langs de bedding van een klein riviertje. De afstand was wel iets langer uitgevallen dan gepland en op het einde kregen we er zelfs nog een kleine sneeuwbui bij, maar als echte kwb-ers lieten we ons daardoor niet afschrikken. Eenmaal terug aan de chalet, had onze kookploeg de tafel terug gedekt staan. Na een stevige maaltijd, konden we rond 19h de rit naar huis terug aanvatten. Het weekend was weer veel te vlug voorbij gegaan, maar iedereen heeft er wel van genoten. Op naar volgend jaar. Wat gebeurde er met het geld van walk for life Eind februari kregen we van Cunina onderstaand bericht binnen. De tekst die je hieronder kan lezen komt rechtstreeks van bij het gezin dat met het geld van walk for life hun huis terug kan beginnen opbouwen. In deze kleine raak maar een gedeelte van bericht. Het volledige bericht kan je terugvinden op onze website :

8 Werkgroep trage wegen. Het is zo ver de eerste trage weg is een feit. Na verschillende vergaderingen en overleg met het stad is eindelijk iets concreet verwezenlijkt. De weg is erkend en heeft een naam gekregen uit de oude doos, namelijk de Velveekse voetweg. Hij ligt in het verlengde van het zwaar voederspoor en is feitelijk een restant van een oude militaire weg en verbind de velveken met de haagstraat. De aansluiting met de Velveken was slecht zichtbaar om dat het vertrek tussen twee hoge hagen ligt. Maar nu er een officiële straatnaam staat is dit veel duidelijker. Er is natuurlijk nog werk aan want de bodem moet nog effen gemaakt worden en er moeten nog enkele opstekende stronken verwijdert worden maar dit komt wel in orde. Nu op naar de volgende. Ed, Frans, Greet, Guy, Johan, René. Wist je dat???? Printen inkt en geld kost. Via KWB-nationaal kan je goedkoper inktpatronen voor je printer bestellen. We deden de test : heel simpel, je besteld via de website, je betaald en enkele dagen later heb je je inktpatronen thuis. Vanaf nu kan je dit ook doen via een knop op onze KWB-website : Rechts op de hoofdpagina vind je de knop. En nog een meevaller : je steunt er onze nationale beweging mee en de inktpatronen zijn voller gevuld dan dat je ze in de winkel kan kopen.

9

De wegcoureurs van WTC zijn terug gestart: Afspraak elke zondag om 9h stipt:

De wegcoureurs van WTC zijn terug gestart: Afspraak elke zondag om 9h stipt: LARUMSE RAAK Maart 2013 (Nr. 422) www.kwb-larum.be mailbox@kwb-larum.be KWB rekeningnummer :083 5169041 11 Kalender 3 Maart : Start fietseizoen 7 Maart : Start Ola Africa 16 Maart : Dagreis naar Oudenaarde

Nadere informatie

Mei 2014 (Nr. 434) www.kwb-larum.be mailbox@kwb-larum.be KWB rekeningnummer :BE30 0835 1690 4111

Mei 2014 (Nr. 434) www.kwb-larum.be mailbox@kwb-larum.be KWB rekeningnummer :BE30 0835 1690 4111 LARUMSE RAAK Kalender Mei 2014 (Nr. 434) www.kwb-larum.be mailbox@kwb-larum.be KWB rekeningnummer :BE30 0835 1690 4111 11Mei : Scherpenheuvel i.s.m.lg 25 Mei : op kalender staat Vissersprijskamp, deze

Nadere informatie

APRIL 2009 (Nr. 381)

APRIL 2009 (Nr. 381) LARUMSE RAAK APRIL 2009 (Nr. 381) Kalender April en Mei 2009.. - 3 april Kookles 4. GAAT NIET DOOR. - 13 april Paasontbijt. - 18-19 april Wandelweekend. - 28 april Vertrek Roemenië. - 02 mei LARUM FIETST.

Nadere informatie

April 2012 (Nr. 412) Kalender Wat gaat komen : 7 April : Pannekoeken Roemenië

April 2012 (Nr. 412) Kalender Wat gaat komen : 7 April : Pannekoeken Roemenië LARUMSE RAAK April 2012 (Nr. 412) www.kwb-larum.be mailbox@kwb-larum.be KWB rekeningnummer 083-5169041-11 Kalender 7 April : Pannenkoeken Roemenië 14 April : Natuurwandeling 22 April : Scootertocht ( inschrijvingen

Nadere informatie

LARUMSE RAAK. November 2018 nr 478 Op komst. Reeds geweest. WK en Rode Duivels (KWB en FC Punt-Larum organiseert)

LARUMSE RAAK. November 2018 nr 478 Op komst. Reeds geweest. WK en Rode Duivels (KWB en FC Punt-Larum organiseert) LARUMSE RAAK November 2018 nr 478 Op komst 15 18 november Rode Duivels op groot scherm met ambiance 10 november Natuurwandeling 16 november Bierproefavond 19 november Rijbewijsavond voor begeleiders 22

Nadere informatie

LARUMSE RAAK. April 2019 nr 483 Op komst. wekelijks Start to jogging. wekelijks koersfietsers. wekelijks Mountainbike.

LARUMSE RAAK. April 2019 nr 483 Op komst. wekelijks Start to jogging. wekelijks koersfietsers. wekelijks Mountainbike. LARUMSE RAAK April 2019 nr 483 Op komst 29 april Rijbewijsavond voor begeleiders 3 mei DE STOEL 5 mei Scherpenheuvel 9 mei Lieve Blancquaert 10-11-12 mei Moezelreis 18 mei Kajak en BBQ 25 mei De Zotte

Nadere informatie

Nieuws update eind november 2014. Beste allemaal,

Nieuws update eind november 2014. Beste allemaal, Nieuws update eind november 2014 Programma editie 2014: Fietsdagen: Vrijdag 19 december, zaterdag 20 december en zondag 21 december, met maandag 22 december gezamenlijk Serious Breakfast en het aanbieden

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Reis door Europa In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grote activiteiten.

Nadere informatie

LARUM FIETST. Zaterdag 8 Mei. ( )

LARUM FIETST. Zaterdag 8 Mei. ( ) LARUMSE RAAK Kalender Mei en Juni 2010. - 2 Mei Scherpenheuvel. - 8 Mei LARUM FIETST. - 21/24 Mei Sinksenkamp. - 29 Mei de zotte 50 van Gheel. - 30 Mei Kayakken. - 6 Juni Vissersprijskamp. - 19-20 Juni

Nadere informatie

Het restaurant in Otterlo.

Het restaurant in Otterlo. Het verslag van mijn spontane actie/uitdaging handbikend van Enschede naar Scherpenzeel en terug. Een totale afstand van 259,92 km en heb hier zowel de zaterdag als de zondag 12 uur over gedaan (inclusief

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Reis door Europa In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grote activiteiten.

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari Activiteiten -12 Zondag 4 Januari 2015 Activiteit van 14u tot 17u.= Nieuwjaarsactiviteit! Een nieuw jaar een nieuwe activiteit.

Nadere informatie

Wegens het overlijden van onze pastoor en de uitvaartdienst zaterdag 9 mei plaats heeft wordt deze activiteit uitgesteld naar latere datum.

Wegens het overlijden van onze pastoor en de uitvaartdienst zaterdag 9 mei plaats heeft wordt deze activiteit uitgesteld naar latere datum. LARUMSE RAAK MEI 2015 (Nr. 444) www.kwb-larum.be mailbox@kwb-larum.be KWB rekeningnummer :BE30 0835 1690 4111 Kalender WTC nieuws 9 mei: pannenkoeken op zaterdagmarkt ( wordt uitgesteld!!! ) 10 mei : Scherpenheuvel

Nadere informatie

Gildeleven. Maandelijks tijdschrift van de Landelijke Bewegingen Sint-Gillis-Waas

Gildeleven. Maandelijks tijdschrift van de Landelijke Bewegingen Sint-Gillis-Waas Maandelijks tijdschrift van de Landelijke Bewegingen Sint-Gillis-Waas Gildeleven Jaargang 61 september 2017 - nr. 7 Verantw. : Chris Van Landeghem Bosstraat 35 9170 Sint-Gillis-Waas Erkenningnummer: P209136

Nadere informatie

HET HEIKE Editie 21 Mei Juni 2013

HET HEIKE Editie 21 Mei Juni 2013 HET HEIKE Bezigheidstehuis De Hei Kruisberg 16 2480 Dessel Editie 21 Mei Juni 2013 KARAOKE IN DE SWING Het feest kan beginnen, Want wij zijn binnen. Iedereen zong zijn eigen ding, Tijdens de karaoke in

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Mededelingen Wij zouden willen vragen om steeds tijdig in te schrijven bij de activiteiten waarbij dit vermeld staat. Dit maakt

Nadere informatie

Hoe ziet de reis eruit:

Hoe ziet de reis eruit: Bij voldoende belangstelling organiseren wij voor de echte berggeiten wederom een fietsreis naar de Franse Pyreneeën. vertrek: vrijdag 18 september 2015 terugkomst: zaterdag 26 september 2015 Hoe ziet

Nadere informatie

Reisverslag van reis 4 Zeeland en België van 9 t/m 14 mei 2013

Reisverslag van reis 4 Zeeland en België van 9 t/m 14 mei 2013 Reisverslag van reis 4 Zeeland en België van 9 t/m 14 mei 2013 Vandaag 9 mei zijn we om 10.15 uur vertrokken vanaf de Handihome uit Nijverdal om naar Zeeland te gaan. Om 11.30 uur was het tijd voor een

Nadere informatie

Verhaal: Jozef en Maria

Verhaal: Jozef en Maria Verhaal: Jozef en Maria Er was eens een vrouw, Maria. Maria was een heel gewone jonge vrouw, net zo gewoon als jij en ik. Toch had God haar uitgekozen om iets heel belangrijks te doen. Iets wat de hele

Nadere informatie

Het schooljaar is gedaan dus komt er een leuke zomer aan! Kermis, uitstap, kamp, en sportfeest, maar eerst feesten onze jarigen nog om ter meest.

Het schooljaar is gedaan dus komt er een leuke zomer aan! Kermis, uitstap, kamp, en sportfeest, maar eerst feesten onze jarigen nog om ter meest. Het schooljaar is gedaan dus komt er een leuke zomer aan! Kermis, uitstap, kamp, en sportfeest, maar eerst feesten onze jarigen nog om ter meest. Juli: Lander Laura D Amber Lynn Daan Berre Neil Sien Augustus:

Nadere informatie

Belangrijke data: 8 november: Groepsgeldslag 31 okt, 1 en 2 nov: Belofteweekend. November

Belangrijke data: 8 november: Groepsgeldslag 31 okt, 1 en 2 nov: Belofteweekend. November Belangrijke data: 8 november: Groepsgeldslag 31 okt, 1 en 2 nov: Belofteweekend November Xaverius-St.Rita A21/46G November 2014 Beste ouders, leden en sympathisanten, We willen iedereen hartelijk bedanken

Nadere informatie

Volgende week wordt elke ochtend voorgelezen door mama s, papa s, oma s en een vava. Dankjewel aan iedereen die tijd hebben gevonden!

Volgende week wordt elke ochtend voorgelezen door mama s, papa s, oma s en een vava. Dankjewel aan iedereen die tijd hebben gevonden! Nieuwsbrief 9 Schooljaar 2017-2018 17 11 2017 Er bestaan geen ouders die niet heimelijk in hun kinderen iets bijzonders zien. En ze hebben gelijk, de mogelijkheden zijn onbeperkt. Vrijdag 24 november:

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grotere activiteiten. Blader hier

Nadere informatie

januari 1 dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 31 Nieuwjaar 1 2 3 4 5 Kerstvakantie 2013

januari 1 dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 31 Nieuwjaar 1 2 3 4 5 Kerstvakantie 2013 Kalender 2014 januari 1 COVER: Wouter Pattyn Naturalight.be Kleine Hoofdgracht - Netevallei BOVEN: Wouter Pattyn Naturalight.be Latemse Meersen maandag 30 Kerstvakantie 2013 dinsdag woensdag donderdag

Nadere informatie

Schoolkamp groep 7 De Klonie, Ellertshaar 22 t/m 24 mei 2013

Schoolkamp groep 7 De Klonie, Ellertshaar 22 t/m 24 mei 2013 Schoolkamp groep 7 De Klonie, Ellertshaar 22 t/m 24 mei 2013 Woensdagochtend vertrokken we met 23 kinderen en 3 volwassenen, juf Karin, Arjan Wilting (vader van Kay) en meester Sander rond 9.00 uur richting

Nadere informatie

Programma Werkjaar Reacties, tips, opmerkingen, vragen? Bezoek ook eens onze website: Mail naar.

Programma Werkjaar Reacties, tips, opmerkingen, vragen? Bezoek ook eens onze website:  Mail naar. Programma Werkjaar 2015-2016 Bezoek ook eens onze website: www.kwbgooik.be Reacties, tips, opmerkingen, vragen? Mail naar M i n i R a a k September 2015 kwb gooik & strijland September 2015 September kondigt

Nadere informatie

LARUMSE RAAK. WTC Nieuws. Sterrit Hoogen Paasmaandag 6 april: :

LARUMSE RAAK. WTC Nieuws. Sterrit Hoogen Paasmaandag 6 april: : LARUMSE RAAK April 2015 (Nr. 443) www.kwb-larum.be mailbox@kwb-larum.be KWB rekeningnummer :BE30 0835 1690 4111 Kalender WTC nieuws 10 en 11 april : opruimactie, maak Larum weer schoon. 23 April: Bedrijfsbezoek:

Nadere informatie

LARUMSE RAAK. Openluchtbioscoop Larum. 26 juni : Openluchtbioscoop te Larum

LARUMSE RAAK. Openluchtbioscoop Larum. 26 juni : Openluchtbioscoop te Larum LARUMSE RAAK Juni 2015 (Nr. 445) www.kwb-larum.be mailbox@kwb-larum.be KWB rekeningnummer :BE30 0835 1690 4111 Kalender 12 juni : Cafeeke open : Wales België op groot scherm. 26 juni : openlucht bioscoop

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grotere activiteiten.

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grotere activiteiten. Blader hier

Nadere informatie

Heuvelklas in Westouter

Heuvelklas in Westouter K L A S N I E U W S U I T K L A S 4! Jaargang 9, nummer 31 23 mei 2016 Heuvelklas in Westouter De maandag na de heuvelklas stonden we nog even stil bij de heuvelklas. We speelden een heuvelklasquiz en

Nadere informatie

Beste mensen, Marc Heyrman

Beste mensen, Marc Heyrman Voor jongeren met een beperking GOED wonen Oisterwijk Van harte gefeliciteerd met de organisatie en de persoonlijke aandacht voor iedere deelnemer. Ik heb aan de start en in Arendonk kunnen zien (als toeschouwer)

Nadere informatie

INFO MEI 2014. Gezelschapsspellen spelen. In t kort

INFO MEI 2014. Gezelschapsspellen spelen. In t kort INFO MEI 2014 In t kort Ma. 5 en 19 mei mei Za. 17 mei Zo. 8 juni Vr., za. en zo.. 13, 14 en 15 juni Gezelschapsspellen spelen Waar gaat wandelclub kwb-heist-statie wandelen? Eet- en dansfestijn Dagfietstocht

Nadere informatie

Staf bekijkt zijn armbandgps en ziet dat het goed zit

Staf bekijkt zijn armbandgps en ziet dat het goed zit REIS/FOTOVERSLAG GR 5 NEDERLAND EN BELGIË Zaterdag 22 september 2007 Staf en ikzelf hebben besloten om de gehele GR 5 te stappen van Bergen op Zoom tot Nice. Het gedeelte van Bergen op Zoom tot de Luxemburgse

Nadere informatie

Verslag Roemenië reis 11 mei 2013 t/m 14 mei 2013 Gerjan Visscher, Wim de Jonge, Harma Koers, Gerrie Knol en Tiny Bergman

Verslag Roemenië reis 11 mei 2013 t/m 14 mei 2013 Gerjan Visscher, Wim de Jonge, Harma Koers, Gerrie Knol en Tiny Bergman Verslag Roemenië reis 11 mei 2013 t/m 14 mei 2013 Gerjan Visscher, Wim de Jonge, Harma Koers, Gerrie Knol en Tiny Bergman Het is zaterdag 11 mei 2013. De wekker loopt af om 03.00 uur. Oei, wat is het vroeg.

Nadere informatie

Januari 2013 Editie 407

Januari 2013 Editie 407 Secretariaat: Staf Van Espen Beverlaak 126 3118 Werchter 0478/888108 gustaaf.vanespen@scarlet.be Januari 2013 Editie 407 Nieuwjaarswensen 2013 Wij wensen jullie een jaar als het alfabet Met alle letters

Nadere informatie

Maltezerkamp Ouderenkamp 2014

Maltezerkamp Ouderenkamp 2014 Maltezerkamp Ouderenkamp 2014 Zaterdag 19 juli Geschreven door Antje en Maarten V.v.V. De treinreis van Maastricht naar Luik was echt te warm, maar van Luik naar hier was wel ok. Toen we aankwamen zijn

Nadere informatie

Tel: AQUA LOVE DIVE CENTER

Tel: AQUA LOVE DIVE CENTER INFOBLAD 2018 Duiken en overnachten in Emsland(DE) Het is leuk en gevarieerd duiken in Kreisland Emsland. Dit ligt net over de grens bij de provincies Groningen en Drenthe. Er zijn hier rond de 10 duiklocaties,

Nadere informatie

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs!

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! De D1 van SV Baarn is met Pinksteren vier dagen naar Parijs geweest. Dit was een onvergetelijke ervaring voor de spelers uit het team. De ploeg van Jacco Engelsman,

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste leden, ouders, sympathisanten De eerst maand van het jaar is weeral voorbijgevlogen, januari was weer een topmaand weer enkele extra leden voor de jongste

Nadere informatie

Feest bij onze goede vriendinnen van de Chiro! Hier kunnen we onmogelijk niet passeren, kom zeker langs en ontdek wat hier allemaal te beleven valt!

Feest bij onze goede vriendinnen van de Chiro! Hier kunnen we onmogelijk niet passeren, kom zeker langs en ontdek wat hier allemaal te beleven valt! Woordje vooraf De Lente is in het land en dat betekend dat het scoutsjaar er weer bijna opzit. Maar geen vrees, want van april en mei gaan we er nog eens vollenbak tegenaan! De ledenweekends komen er ook

Nadere informatie

VLAANDEREN VAKANTIELAND Getest en goedgekeurd door wandelaars

VLAANDEREN VAKANTIELAND Getest en goedgekeurd door wandelaars PERSBERICHT 16 januari 2013 WANDELING LANGS DE BRONNEN VAN DE VOERSTREEK IS DE MOOISTE WANDELROUTE VAN VLAANDEREN VAKANTIELAND Getest en goedgekeurd door wandelaars De wandeling Ontdek de bronnen van de

Nadere informatie

LARUMSE RAAK. Mei 2013 (Nr. 424) KWB rekeningnummer : Kalender

LARUMSE RAAK. Mei 2013 (Nr. 424)  KWB rekeningnummer : Kalender LARUMSE RAAK Mei 2013 (Nr. 424) www.kwb-larum.be mailbox@kwb-larum.be KWB rekeningnummer :083 5169041 11 Kalender 12 Mei : Scherpenheuvel 17-20 Mei : Sinksenkamp 25 Mei : Dezotte50vangheel 2 juni : Vissersprijskamp

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grotere activiteiten.

Nadere informatie

Vandaag gingen we naar PLOPSALAND! Hier keken we al een hele week naar uit! Verschillende attracties doen, bekende tv-sterren ontmoeten en een hele

Vandaag gingen we naar PLOPSALAND! Hier keken we al een hele week naar uit! Verschillende attracties doen, bekende tv-sterren ontmoeten en een hele Vroeg in de morgen kwamen we aan op school, als snel stond de hele gang vol met koffers. Iedereen was een beetje zenuwachtig om te vertrekken. Het wachten op de bus leek wel eindeloos Maar al snel konden

Nadere informatie

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding December Normaal gezien beperkt dit voorwoord zich tot de nodige informatie, liefst melig geschreven en met af en toe een verwijzing naar de fratsen van de leiding. Normaal gezien doen wij als Vincies

Nadere informatie

Persmap. Cyclocross Elite zonder Contract

Persmap. Cyclocross Elite zonder Contract Patattencross Persmap nossegem, 12 oktober 2014 Cyclocross Elite zonder Contract Voorwoord VZW Sport & Steun Nossegem is zeer verheugd u de 6de editie van de Patattencross te mogen voor-stellen die zal

Nadere informatie

Juli - augustus 2011 - nr 335

Juli - augustus 2011 - nr 335 Juli - augustus 2011 - nr 335 Kijker nr 335 : zomer 2011 Voor sommigen zit het er misschien al bijna op. Voor anderen is het nog maar pas begonnen en voor nog anderen duurt het nog enkele weken. Eén ding

Nadere informatie

- EVENTOR - THAT S ENTERTAINMENT -

- EVENTOR - THAT S ENTERTAINMENT - 2019 - EVENTOR - THAT S ENTERTAINMENT - EVENTOR THAT S ENTERTAINMENT! - HET EVENTOR TEAM - OLIVIER ORLANS KIM VAN VAERENBERGH Ook in 2019 staat Eventor weer garant voor een indrukwekkend programma met

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM Juli, augustus en 2017 Karel Trekelsstraat 46a- 1800 Houtem Kleurplaat en Binaire puzzel op de laatste bladzijde Dienstencentrum Den Dries De ontmoetingsruimte

Nadere informatie

Meneer Rob krijgt andere taken binnen Delta-onderwijs

Meneer Rob krijgt andere taken binnen Delta-onderwijs Dinsdag 27 mei 2015 Internet: www.obsduizendpoot.nl e-mail: directie@obsduizendpoot.nll Woensdag 27 mei 2015 Internet: www.obsduizendpoot.nl E-mail: directie@obsduizendpoot.nl Woensdag 27 mei 2015 Internet:

Nadere informatie

De échte klassieker, de Vlaamse Druivencross Overijse

De échte klassieker, de Vlaamse Druivencross Overijse www.desportvriendenoverijse.be desportvriendenoverijse@skynet.be NIEUWSBRIEF > 10 NOVEMBER 2011 INHOUD 11 December > Vlaamse Druivencross VIP & Hospitality 8 December 2011 > Gespreksavond met Michel Wuyts

Nadere informatie

Dag 6 & 7: dag 6 zondag & dag 7 bezoek ver weg

Dag 6 & 7: dag 6 zondag & dag 7 bezoek ver weg Dag 6 & 7: dag 6 zondag & dag 7 bezoek ver weg Hallo beste medereisgenoten, We hebben gehoord dat jullie zaterdag een hele mooie dag gehad hebben met een mooie opbrengst. Daar zijn we blij mee. Voordat

Nadere informatie

20-21 April : Wandelweekend

20-21 April : Wandelweekend LARUMSE RAAK April 2013 (Nr. 423) www.kwb-larum.be mailbox@kwb-larum.be KWB rekeningnummer :083 5169041 11 Kalender 20-21 April : Wandelweekend Ardennen. 21 April : Minivoetbal kwb Larum kwb ST Amands

Nadere informatie

leeft Jaargang 37 nr.10 juni 2012 http://www.kwbheusden.be zat 23 juni 2012 vanaf 17 uur Speelplaats Basisschool De Brug Brugstraat 1

leeft Jaargang 37 nr.10 juni 2012 http://www.kwbheusden.be zat 23 juni 2012 vanaf 17 uur Speelplaats Basisschool De Brug Brugstraat 1 maandblad kwb heusdencentrum leeft Jaargang 37 nr.10 juni 2012 http://www.kwbheusden.be organiseert haar kermisbarbecue IEDEREEN IS WELKOM zat 23 juni 2012 vanaf 17 uur Speelplaats Basisschool De Brug

Nadere informatie

Une Belle Histoire Nou, daar sta je dan. Met je goede gedrag, langs de snelweg in Belgie met een lekke achterband. Maar wacht, ik ga veel te snel. Vrijdagochtend zouden we met 14 Goodfellas vertrekken

Nadere informatie

BEELDHOUWEN EN SCHILDEREN IN NOORD FRANKRIJK ATELIER MOOI WERK. Na lang voorbereiden gaat in deze zomer mijn eerste cursus in Frankrijk van start.

BEELDHOUWEN EN SCHILDEREN IN NOORD FRANKRIJK ATELIER MOOI WERK. Na lang voorbereiden gaat in deze zomer mijn eerste cursus in Frankrijk van start. BEELDHOUWEN EN SCHILDEREN IN NOORD FRANKRIJK ATELIER MOOI WERK Na lang voorbereiden gaat in deze zomer mijn eerste cursus in Frankrijk van start. In Noord Frankrijk, 385 km van Den Haag, net onder de Franse

Nadere informatie

Kampverhaaltjes van de kinderen van Maltezer Jongerenkamp 2012 te Hummelo

Kampverhaaltjes van de kinderen van Maltezer Jongerenkamp 2012 te Hummelo Kampverhaaltjes van de kinderen van Maltezer Jongerenkamp 2012 te Hummelo Sophie, geschreven na Maltezerkamp op onze Facebook groep: Het was mijn eerste keer dat ik op MK ging, Ik heb spijt dat ik vorig

Nadere informatie

60 jaar. Januari 2011 27/05

60 jaar. Januari 2011 27/05 60 jaar Januari 2011 27/05 27 ste jaargang. nr 05 korte inhoud Wat voorbij is... KWB mini-voetbal... Opbouw kerststal... Samenaankoop stookolie... KWB kattenbos viert kerst Wat komt... KWB Nieuwjaarsduik...

Nadere informatie

Vanwege de warmte heb ik deze nacht nauwelijks geslapen. En ook vandaag wordt het 37 C en morgen zelfs 40 C. Deze avond bevind ik mij in een stad en

Vanwege de warmte heb ik deze nacht nauwelijks geslapen. En ook vandaag wordt het 37 C en morgen zelfs 40 C. Deze avond bevind ik mij in een stad en Vanwege de warmte heb ik deze nacht nauwelijks geslapen. En ook vandaag wordt het 37 C en morgen zelfs 40 C. Deze avond bevind ik mij in een stad en ben zinnens om daar een hotelkamer te nemen met airco

Nadere informatie

Teamarrangementen 2010

Teamarrangementen 2010 Teamarrangementen 2010 Limburg Mooiste 2010 Teamarragementen 2 Organisatie Stichting Grand Ballon Valkenburgerweg 26 6411 BN Heerlen www.limburgsmooiste.nl info@limburgsmooiste.nl t 0031-45-5410106 f 0031-45-5718698

Nadere informatie

Wat een vreemde bromfiets!

Wat een vreemde bromfiets! Wat een vreemde bromfiets! Waarom rijden er nu geen paarden meer met karren? Reed er vroeger een tram in ons dorp?! Met die bus zou ik ook wel eens willen rijden! 1. Voetgangers baas! Opdracht Lees het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013. Beste ouders,

Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013. Beste ouders, Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, De eerste maand van het jaar 2013 zit er al weer op. Aan onze agenda te zien, hebben we ook in februari heel wat leuke en spannende activiteiten.

Nadere informatie

Dag allemaal, NR 2-2015 April-mei-juni

Dag allemaal, NR 2-2015 April-mei-juni Dag allemaal, Ik hoop dat jullie net zoals de mensen van OnderOns genieten van het mooie weer. Net zoals zovele organisaties gaan we het de maanden juli en augustus iets kalmer aan doen bij OnderOns. De

Nadere informatie

Mijn naam is Fons. Ze noemen me een groene jongen. Weet je hoe dat komt?

Mijn naam is Fons. Ze noemen me een groene jongen. Weet je hoe dat komt? Beste kinderen, Mijn naam is Fons. Ze noemen me een groene jongen. Weet je hoe dat komt? In mijn vrije tijd ben ik natuurgids. Met mijn verrekijker en vergrootglas trek ik naar allerlei plekjes om de natuur

Nadere informatie

Tijd geven aan jezelf en aan elkaar als een geschenk

Tijd geven aan jezelf en aan elkaar als een geschenk Op het Pelgrimspad Tijd geven aan jezelf en aan elkaar als een geschenk Pelgrim zijn Een lange tocht maken. Dichterbij God en je eigen ziel komen. Je doet het alleen en toch samen met anderen. Pelgrimeren,

Nadere informatie

Stefan Slot Vriezenveen

Stefan Slot Vriezenveen Beste sponsoren, Zoals jullie waarschijnlijk wel mee hebben gekregen is vorige week de marathon van New York afgelast. De reden waarom deze afgelast is lijkt mij volkomen terecht! Maar het moment en de

Nadere informatie

Krokus - en paasvakantie 2018

Krokus - en paasvakantie 2018 Crea atelier JONNA vzw Krokus - en paasvakantie 2018 Naaiatelier Workshops Toneelschool Kampen Praktische afspraken Let op we hanteren hier een aantal andere financiële afspraken dan de vorige jaren. Lidgelden

Nadere informatie

BIJLAGEN LESPAKKET 1.2

BIJLAGEN LESPAKKET 1.2 BIJLAGEN LESPAKKET 1.2 BIJLAGE 1 A4 BLADEN THEMA S BIJLAGE 2 DOMINO EMOTIES BIJLAGE 3 MATCHING OEFENING GEVOELENS BIJLAGE 4 VRAGENLIJST FILM BIJLAGE 5 VRAGENSTROOKJES HOEKENWERK BIJLAGE 6 ANTWOORDENBLAD

Nadere informatie

Programma Werkjaar e.bikoogbw.kwww september 2017

Programma Werkjaar e.bikoogbw.kwww september 2017 Programma Werkjaar 2017-2018 www.kwbgooik.be september 2017 kwb gooik & strijland September 2017 Een jaar geleden suggereerden we op dit zelfde plekje dat de tijd onwaarschijnlijk snel voorbij gaat. Dat

Nadere informatie

Verslag Activiteiten Zomervakantie 2014

Verslag Activiteiten Zomervakantie 2014 Verslag Activiteiten Zomervakantie 2014 Maandag 28 juli 2014: een dagje dierenpark. Onze eerste activiteit was een dagje naar het dierenpark in Overloon. Iedereen ging gezellig mee, behalve Linda en Bas

Nadere informatie

- NIEUWSBRIEF JANUARI 2016 - Welkom op onze activiteiten

- NIEUWSBRIEF JANUARI 2016 - Welkom op onze activiteiten - NIEUWSBRIEF JANUARI 2016 - Welkom op onze activiteiten Nieuwe Resterheidegidsen gezocht. Natuurpunt Hechtel-Eksel organiseert in maart 2016 een nieuwe opleiding voor Resterheidegidsen. Resterheide? Het

Nadere informatie

32ste jaargang. nr 7. korte inhoud

32ste jaargang. nr 7. korte inhoud Maart 32/07 32ste jaargang. nr 7 korte inhoud Wat voorbij is... Aprés Ski Wat komt... KWBuurtkwis... St. Patrick s Day Event... Nationale wandeldag... Repair Café... Start tu Run... KUBB Kampioenschap...

Nadere informatie

RAAKJE KWB ARDOOIE. September 2010

RAAKJE KWB ARDOOIE. September 2010 RAAKJE KWB ARDOOIE September 2010 Na twee maanden vakantie, is KWB Ardooie terug. We stellen u dan ook graag ons nieuwe jaarprogramma voor. Je zult zien, het is een rijkgevuld programma. Misschien dat

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Mededelingen Er wordt werk gemaakt van de nieuwe truien! We zullen het goed aankondigen wanneer de truien er zijn. We bestellen

Nadere informatie

AFSPRAKENBOEKJE. Vrije basisschool De Lettertrein, Engsbergen. Beste ouders,

AFSPRAKENBOEKJE. Vrije basisschool De Lettertrein, Engsbergen. Beste ouders, Beste ouders, In dit boekje kan je de afspraken lezen die we met de kinderen maakten om er een fijn schooljaar van te maken. Mogen wij vragen dat u het boekje doorleest en tekent voor kennisname. Vrije

Nadere informatie

Ahrdal. 24 t/m 27 maart 2011

Ahrdal. 24 t/m 27 maart 2011 Ahrdal 24 t/m 27 maart 2011 Donderdag 24 maart Heel - Ahrweiler 140 km Het weerbericht voor de komende dagen geeft prachtig weer op dus pakken wij de camper in en gaan richting Duitsland. Het is alweer

Nadere informatie

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s!

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! Maandblad Scouts en Gidsen Mgr. Bermijn Sint-Pauwels Jaargang 37, Nummer 1 t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! De maand oktober belooft een drukke maand te worden! We beginnen zoals jullie weten

Nadere informatie

Noorwegen. Gemaakt door Emma Scheepstra

Noorwegen. Gemaakt door Emma Scheepstra Noorwegen Gemaakt door Emma Scheepstra 1 Inhoudsopgave Dag 1: Aankomst... 3 Dag 2: Naar school en het zwembad... 4 Dag 3: Naar school en naar een klimbos... 5 Dag 4: Naar het zwembad en naar de stad...

Nadere informatie

Jeugdkamp Bertrix 2011

Jeugdkamp Bertrix 2011 Jeugdkamp Bertrix 2011 Verslag Jeugd Trainingskamp Ardennen datum 9 / 12 september 2011 plaats Bertrix Samenstelling: De groep die vrijdag verzamelt op Ardennen camping Bertrix bestaat uit dertien jeugdspelers

Nadere informatie

APZ Nieuws. Op 20 september 2015 reed onze voorzitter mee in de Geitestoet te Wilrijk. Deze stoet trekt jaarlijks massa toeschouwers.

APZ Nieuws. Op 20 september 2015 reed onze voorzitter mee in de Geitestoet te Wilrijk. Deze stoet trekt jaarlijks massa toeschouwers. APZ Nieuws Vergadering van 25 september 2015 Op 20 september 2015 reed onze voorzitter mee in de Geitestoet te Wilrijk. Deze stoet trekt jaarlijks massa toeschouwers. Paardenwijding Op 08 november 2015

Nadere informatie

Uitvliegerskrant. December 2014

Uitvliegerskrant. December 2014 De Uitvliegerskrant December 2014 Maandelijks tijdschrift - jaargang 15, nr. 10 Verschijnt niet in juli en augustus Verantwoordelijke uitgever: Kathleen Bevernage P708031 Afgiftekantoor: Ieper 1 Colofon

Nadere informatie

Een week varen met de morgenster. Suzanne van Tilborg.

Een week varen met de morgenster. Suzanne van Tilborg. Een week varen met de morgenster. Suzanne van Tilborg. Ik begon deze week met het gevoel ik heb er zin in en ik zie wel wat we allemaal gaat gebeuren, ik laat het wel op me afkomen. Na de eerste dag voor

Nadere informatie

Wielertoeristen club Oud Rycklen (WTC OR)

Wielertoeristen club Oud Rycklen (WTC OR) Wielertoeristen club Oud Rycklen (WTC OR) Nieuwsbrief Nr.: Augustus 2014 WTC Oud-Rycklen Sponsors: Rijkel Taverne - Brasserie Oud Rijckel Dionysius van Leeuwenstraat 33 3840 Rijkel (Borgloon) +32 11 68

Nadere informatie

omloop kluisbergen op 27 & 28 mei wandelt iedereen!

omloop kluisbergen  op 27 & 28 mei wandelt iedereen! omloop kluisbergen op 27 & 28 mei wandelt iedereen! www.wandelen.be Wandel mee en win deze te gekke Eddy Merckx kinderkoersfiets, geschonken door Fietsen JOWAN Dé Wandelklassieker van de Vlaamse Ardennen!

Nadere informatie

Verslag weekend 29/2 tot 2/3/2008

Verslag weekend 29/2 tot 2/3/2008 A;Sabbe Harelbeke 7/3/08 Vrijdag 29/2/2008 Verslag weekend 29/2 tot 2/3/2008 Van vrijdag 29 februari tot 2maart 2008 had het openingsweekend van de Zwervers Kortrijk plaats in Zottegem. Het RV was de parking

Nadere informatie

Welkom namens Annet & Renate Welkom namens Patrick en Alexander

Welkom namens Annet & Renate Welkom namens Patrick en Alexander Welkom namens Annet & Renate Welkom namens Patrick en Alexander Agenda Nieuws van Ons Huis Evenement 2015 Werving NSGK Planning Ons Huis doelen 2015 (Annet) Info evenement - Aantal inschrijvers & vrijwilligers

Nadere informatie

INFOBOEKJE KLEUTERS LENTEWEELDE

INFOBOEKJE KLEUTERS LENTEWEELDE INFOBOEKJE KLEUTERS LENTEWEELDE Beste ouders, Voor een vlot verloop van het nieuwe schooljaar geven we jullie graag enkele mededelingen mee via dit boekje. Het boekje komt ook in het mapje van je kleuter

Nadere informatie

Verslag voetreis etappe 8 van Sarreguemines naar Molsheim.

Verslag voetreis etappe 8 van Sarreguemines naar Molsheim. Verslag voetreis etappe 8 van Sarreguemines naar Molsheim. Door omstandigheden moest de groep van Hein Tol zich enkele weken voor vertrek helaas terugtrekken. Onze groep bestaande uit Simon Kras, Johan

Nadere informatie

Centerparcs De Peel 30-08 tot 06-09-2013. Gonnie Maickle Bert

Centerparcs De Peel 30-08 tot 06-09-2013. Gonnie Maickle Bert Centerparcs De Peel 30-08 tot 06-09-2013 Gonnie Maickle Bert 1 Vrijdag 30-08 Eindelijk komt dan de bus van Tendens, Maickle stond al aan de poort te wachten hoi Bert. Even kennis maken en dan snel de koffers

Nadere informatie

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg 7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag kei hard buiten spelen want het is sport en spel! Jippie!! Alle kapoentjes worden om 2 uur aan het lokaal verwacht om de allerleukste spelletjes te spelen.

Nadere informatie

Lolands 2015. Sponsordossier. zaterdag 19 september 2015. 4 de Editie

Lolands 2015. Sponsordossier. zaterdag 19 september 2015. 4 de Editie Gratis benefiet festival ter ondersteuning van het wetenschappelijk onderzoek naar Amyotrofe Laterale Sclerose (A.L.S.) Lolands 2015 zaterdag 19 september 2015 4 de Editie Sponsordossier Beste, Op zaterdag

Nadere informatie

De Bloem (van plastic) is een meid van nu! Tikkeltje brutaal!

De Bloem (van plastic) is een meid van nu! Tikkeltje brutaal! De Bloem (van plastic) is een meid van nu! Tikkeltje brutaal! Hé hoi, hallo! Ik zal me even voorstellen. Ik ben Bloem. Bloem van Plastic. Maar je mag gewoon Bloem zeggen. Wow! Wat goed dat jullie even

Nadere informatie

Kerstmis 2017 Nieuwjaar 2018

Kerstmis 2017 Nieuwjaar 2018 www.kwbgooik.be december 2017 kwb gooik & strijland Kerstmis 2017 Nieuwjaar 2018 Het is Kerstmis. Telkens we een traan van verdriet wegnemen. Als we vrede sluiten en haat wegnemen. Telkens we lijden helpen

Nadere informatie

April. Clorisse. Belangrijke data: 30 april & 1 mei: Croqueslag 30 april: Jeneveravond!!!Zaterdag 16 april: Wouterdag!!!

April. Clorisse. Belangrijke data: 30 april & 1 mei: Croqueslag 30 april: Jeneveravond!!!Zaterdag 16 april: Wouterdag!!! Belangrijke data: 30 april & 1 mei: Croqueslag 30 april: Jeneveravond!!!Zaterdag 16 april: Wouterdag!!! Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs April Xaverius-St.Rita A21/46G April

Nadere informatie

Vanavond extra avondprogramma! Niet vergeten! 19.00 tot 21.00 uur. VANAVOND EEN UITGAVE VAN VAKANTIESPELEN KRIEBELDAM DE KRIEBELDAMMER

Vanavond extra avondprogramma! Niet vergeten! 19.00 tot 21.00 uur. VANAVOND EEN UITGAVE VAN VAKANTIESPELEN KRIEBELDAM DE KRIEBELDAMMER Iedereen die volgende week niet terug komt een hele fijne vakantie toegewenst! VAKANTIE Vanavond extra avondprogramma! Niet vergeten! 19.00 tot 21.00 uur. VANAVOND Vandaag extra veel tekeningen van de

Nadere informatie

LARUMSE RAAK. Januari 2019 nr 480 Op komst. Reeds geweest. Start to jogging. 22 februari Startavond fietsclub kwb. wekelijks Start to jogging

LARUMSE RAAK. Januari 2019 nr 480 Op komst. Reeds geweest. Start to jogging. 22 februari Startavond fietsclub kwb. wekelijks Start to jogging LARUMSE RAAK Januari 2019 nr 480 Op komst wekelijks Start to jogging 24 januari Ontmoetingsavond van de Dorpsraad 1 februari DE STOEL 7 februari EXTRA Kookles voor mannen: winter-bbq 8 februari Whisky-proefavond

Nadere informatie

Belangrijke data: 20 september: OVERGANG. September-oktober

Belangrijke data: 20 september: OVERGANG. September-oktober Belangrijke data: 20 september: OVERGANG September-oktober Xaverius-St.Rita A21/46G Dag beste ouders, leden en sypathisanten, September 2015 De zomervakantie is weer bijna voorbij, september staat voor

Nadere informatie

Sint-Ursula brieft 16/03/ Stand van Zaken

Sint-Ursula brieft 16/03/ Stand van Zaken Sint-Ursula brieft 16/03/2019 1. Stand van Zaken a. de trainingen Nog een dikke maand tot het trainingsweekend. Dit is een belangrijke test voor mens, materiaal en groep. 3 dagen na elkaar 100 km fietsen

Nadere informatie