LARUMSE RAAK. Februari 2019 nr 481 Op komst. Reeds geweest. Kookles voor mannen: winterbarbeque. wekelijks Mountainbike

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "LARUMSE RAAK. Februari 2019 nr 481 Op komst. Reeds geweest. Kookles voor mannen: winterbarbeque. wekelijks Mountainbike"

Transcriptie

1 LARUMSE RAAK Februari 2019 nr 481 Op komst 7 februari EXTRA Kookles voor mannen: winter-bbq 8 februari Whisky-proefavond 17 februari PULA - Alberta 22 februari Startavond fietsclub kwb 24 februari Roemeniërestaurant 1 maart DE STOEL 2 maart Dag van de Vrijwilliger wekelijks Mountainbike 15 maart Bezoek Duvel maart Wandelweekend Ardennen 4 & 6 april Zwerfvuilactie 29 april Rijbewijsavond voor begeleiders 9 mei Lieve Blancquaert 50 KM VOLZET 25 mei De Zotte 50 van Gheel: korte afstanden 3 maart Eerste rit van t seizoen: koersfietsers WTC 1 februari DE STOEL Reeds geweest Kookles voor mannen: winterbarbeque KWB Larum organiseert een extra kookles zodat de man zijn beste beentje kan voorzetten in het kookproces. Er wordt deze keer gefocust op winterbarbecue. PRAKTISCH Donderdag 7 februari u Parochiezaal, St Corneliustraat 11, in de keuken Breng mee: schort, scherp mes, snijplank Lesgever: bart Palmans.

2 Roemeniërestaurant: een aanrader De STOEL De Stoel is terug! Deze Stoel trekt nogmaals door Larum. Elke maand op de 1ste vrijdagavond van de maand om u ontvangt u een mailtje of zie je op onze facebookpagina waar hij is neergestreken. Grijp het juiste voorwerp vast, rep je naar De Stoel. Zit je als eerste in de stoel, dan win jij een prijs. Iedereen die ter plaatse komt wordt getrakteerd word op iets lekkers om Onze KWB is reeds meer dan 20 jaar verbroederd met de OLB mannenbeweging van Slatina-Timiş in Roemenië. Jaarlijks wordt er een uitwisselingsreis gemaakt om met elkaar kennis te maken en om uit te wisselen over elkaars vereniging. Het Geels Roemeniëkomitee organiseert een restaurantdag in Zaal St Amands. Door daar te gaan eten, steun je de mannenbeweging van Slatina-Timiş, maar ook de vrouwenbeweging, de jeugdbeweging, de vrijwilligersbrandweer en het gezondheidscentrum. Dit restaurant is gekend om zijn prima keuken met een zeer ruim buffet naar keuze. Praktisch: zondag 24 februari 20 euro volwassenen (kinderen 10) Inschrijven: paul.helsen@pandora.be of te drinken. Maar er is meer. Na een de reeks worden er gelukkigen getrokken uit de aanwezigen die zijn komen opdagen ook al waren ze niet eerst (dus niet eerst zijn geeft ook kans op prijs). Opgelet: respecteer de verkeersregels. Met KWB Larum: mee naar de dag van de vrijwilliger Jaarlijks zijn er tienduizenden vrijwilligers actief. Ook in onze KWB zijn heel wat vrijwilligers actief voor en achter de schermen. Deze vrijwilligers worden in de bloemen gezet gedurende de Week van de Vrijwilliger. Zoiets laten we bij onze KWB niet zomaar passeren. Wij gaan onze vrijwilligers waarderen en uitnodigen op de Dag van de Vrijwilliger op Teunenberg in Olen. HET PROGRAMMA massakaraoke optreden van The Ed Sullivan Quartet XXL einde HOE VERTREKKEN Vanuit Larum vertrekken we aan het kerkplein met : Met de fiets om 10:00 u. op het kerkplein Met de auto s om 10:30 u. op het kerkplein Diegenen die graag rechtstreeks naar ginder gaan de start van de dag van de vrijwilliger is op u in Teunenberg Olen (Boerenkrijglaan zonder nummer). Je vindt ons daar dan wel. INSCHRIJVEN Je kan inschrijven via de website van KWB Larum vanwaar je rechtstreeks terecht komt op de website van de organisatie. We moedigen al onze KWB leden en hun gezin om in te schrijven voor deze dag en je als vrijwilliger in de bloemetjes te laten zetten. Wie inschrijft krijgt gratis eten en 2 dranken.

3 Whisky proefavond Op vrijdagavond 8 februari krijgt ieder een kans om zich te verdiepen in de kennis van het whiskyproeven. Onder de begeleiding van een echte whiskykenner gaan we een aantal verschillende whisky s kunnen proeven. Maximum: Let op er kunnen maar maximum 25 proevers deelnemen. Praktisch waar: parochiecentrum Larum wanneer: zaterdag 8 februari start om 20:00 u. max. 25 personen prijs voor niet leden : 18 euro prijs voor leden : 15 euro Inschrijven via deze website. Pula Alberta: supporteren naar jaarlijkse gewoonte gaan we samen nog eens goed supporteren voor onze eerste ploeg van FC Punt Larum. Dit jaar gaan we op zondag 17 februari. Dan geven ze partij tegen KFC Verbroedering Alberta. Op het moment van dit schrijven staat onze ploeg op de 3 de plaats met 44 punten, slechts op 2 puntjes van leiders K.Blauwvoet Oevel en K.V.V. Rauw sport Mol. KFC Verbroedering Alberta vinden we op de 10 de plaats terug met 31 punten. Het beloofd weer een spannende wedstrijd te worden. Praktisch We verzamelen zondag 17 februari per fiets aan de kerk om uur zodat we zeker om uur in Punt zijn waar de match om uur van start gaat. Hopelijk kan je erbij zijn! Startavond fietsers & start fietsseizoen Om het programma van dit jaar toe te lichten, houden we op vrijdag 22 februari onze jaarlijkse startvergadering. We starten rond u in het Kafeeke (parochiezaal Larum). Er wordt informatie gegeven over het komende seizoen. Afsluiten doen we met een glaasje wijn. Nieuwe fietsers Heb je enige interesse hoe klein ook? Kom eens luisteren hoe de kwb-fietsclub is georganiseerd en op welke wijze er gereden wordt. Jongste: 18 jaar, oudste +70. Moet je een Merckx zijn? Neen. Mee starten is opbouwen. Van harte welkom.

4 Start fietsseizoen WTC-fietsclub Vanaf zondag 3 maart halen we onze koersfietske van de haak voor een prachtig fietsseizoen. Telkens weer met veel zorg uitgestippelde ritjes langs onze prachtige Vlaamse wegen. Fietsplezier verzekerd! TWEE PLOEGEN Er zijn 2 ploegen. De Bees starten met een afstand tussen 50 en 60 km. De Aas starten met afstanden tussen 65 en 75 km. Vanaf april worden de ritten iets langer. Op het einde van de rit zetten we onze fiets tegen de muur van een Larums café om nog iets te drinken en wat na te praten. RUSTIG & TERUG AANPIKKEN Het is absoluut geen probleem als je niet elke zondag kan meerijden omdat de ritten rustig worden opgebouwd en dus het afstandsverschil per week niet zo groot is. Nadien terug aanpikken is mogelijk. Ook zorgen we er voor dat iedereen kan volgen. Er wordt nooit iemand achtergelaten en veiligheid staat binnen WTC KWB Larum altijd voorop! Je bent ook niet verplicht om op kop te rijden. DUS... Wil je meefietsen? Kom dan naar de kerk om 9.00 uur op zondag 3 maart. Wil je vooraf nog iets vragen, mail dan gerust naar wtc.kwb.larum@gmail.com Duvels bezoek Op 15 maart 2019 gaan we een bezoek brengen aan sst... vertel het toch maar verdet: de Duvelbrouwerij. Om uur moeten we ten laatste daar zijn. We zullen een rondleiding krijgen van een volledig operationeel bedrijf, genieten van een Duvel en het café zal open zijn. Normaal gezien is er geen bezoek mogelijk op vrijdagavond maar voor de kwb van Lerrem maakt men een directionele uitzondering. Inschrijvingen voor 20 februari via de website van de KWB (nog 14 vrije plaatsen). Wees er tijdig bij. Mountainbiken Elke zondag wordt er door de WTC-club van kwb een toer in de bossen of een MTB-toertocht gereden. Als we een gewone tour maken, rijden we meestal naar de bossen van Herentals-Lichtaart- Kasterlee. Als we een toertocht doen, rijden we op een gezapig tempo naar de start. Tijdens de toertocht bepaal je zelf het tempo: er hangen immers pijltjes. Zo moet niemand zich forceren of met de remmen dicht fietsen. Op het einde van de toertocht wachten we op elkaar. Na de toertocht rijden we samen op t gemakske naar huis. Tegen de middag zijn we terug binnen en wordt er mogelijks nog een chocomelkske geconsumeerd bij Café de Goor. Volgende zondagen We starten elke zondag om 8.30 u aan de kerk (aan de bushalte). 10 februari: TT Voortkapel 17 februari: TT Lichtaart 24 februari: Clubkampioenschap En voor de laatste nieuwtjes hebben we een Whatsapp groepje. INFO: wtc.kwb.larum@gmail.com

5 Wandelweekend voor mannen De narcissen beginnen al een klein beetje boven de grond te komen en dan beginnen we opnieuw te dromen van de lente. En in de vroege lente staat telkens ons wandelweekend in de Ardennen op het programma. Dat gaat ook dit jaar weer door in de buurt van La Roche, zodat we kunnen overnachten in de chalet van Jos en François. We vertrekken op zaterdag 30 maart in de vroege ochtend en komen zondagavond omstreeks u terug aan in Larum. IN GROEPJES GEDROPT Naar jaarlijkse traditie voorzien we voor zaterdag een tocht van 20-25km. Deze afstand wordt afgelegd in kleine groepjes van 3-4 personen. Je wordt op een bepaalde locatie gedropt en met behulp van een stafkaart tracht je s middags de soeppost te vinden om de inwendige mens te versterken. Nadien ga je verder op zoek naar het eindpunt. Op het eindpunt zorgt onze schitterende kookploeg voor een heerlijke maaltijd en bij het genieten van een trappistje kunnen we nog samen navertellen over de belevenissen van de dag. Op zondag gaan we in groep een mooie wandeling van 15 à 20 km maken in de Ardense bossen. Na aankomst staat het tafel weer gedekt en zorgen we ervoor dat we niet met hongerige magen naar huis hoeven te komen. PRAKTISCH De kostprijs van dit weekend schommelt tussen de 40 en 50 euro, afhankelijk van het aantal drankjes die we nuttigen. In deze prijs is alles inbegrepen, vervoer eten en drinken voor het ganse weekend. Je kan inschrijven via de knop op de website. Meer praktische info volgt in de kleine raak van maart. Tot dan. Zorg dat je tijdig inschrijft, want het aantal plaatsen is beperkt. Zoals je weet was het vorig jaar snel volzet. Start to jogging Goesting om mee te lopen, euh joggen? Wel de KWB gaat elke week een goede 5 à 7 km lopen. De loop sessies gaan goed. De ploeg is steeds met 3 a 7 personen van verschillende leeftijden. Heb je zin of ben je nieuwsgierig. Kom dan af! PRAKTISCH Het ploegje loopt onder semiprofessionele begeleiding: woensdag om u, afspraak aan de kerk zondag om 9.00 u, afspraak aan de kerk Info: zjeffgroenen@yahoo.com

6 Zwerfvuilactie Spijtig maar het is elkaar jaar nodig. Telkens weer ruimen we een 80- tal plastic zakken met afval bij elkaar. Ook dat is KWB, namelijk: meer zorg dragen voor onze dorpsgemeenschap. TWEE MOMENTEN Twee dagen gaan we op pad: donderdagavond 4 april van u tot het duister wordt en zaterdagvoormiddag 6 april van 9.00 u tot u. Waar: Start op het kerkplein. KWB zorgt samen met de milieudienst voor afvalzakken, handschoenen en afvalgrijpers. KWB zorgt voor een hapje en drankje tijdens de pauze. Doe mee met ons! Rijbewijs verplichte lesavond (met attest) voor begeleiders Uw eigen kind leren autorijden is een goede methode om een rijbewijs te behalen. Sinds oktober is elke begeleider verplicht om een opleidingsavond te volgen. KWB organiseert deze lesavonden en levert een webelijk abest af. Wanneer Beerse: donderdagavond 21 februari. Geel: maandagavond 29 april. Turnhout: dinsdagavond 28 mei. Lesplaats: plaats wordt na inschrijving meegedeeld Kostprijs: 20 per begeleider (wettelijk vaste prijs). Leerlingen mogen gratis deelnemen. Inschrijven: Inschrijven verplicht via: rijbewijslessen@hotmail.com Mail door: Datum en plaats die je kiest. Informatie begeleider: Achternaam en voornaam van de begeleider(s) zoals vermeld op identiteitskaart (eerste voornaam is voldoende). Adres Indien de leerling meekomt: Achternaam en voornaam. Plaatsen zijn beperkt: snel inschrijven a.u.b. Lieve Blancquaert uitgenodigd door KWB Aan de hand van pakkende foto s getuigen fotograaf Lieve Blancquaert en Jef Van Hecken van Wereldsolidariteit over hun ervaringen, ontmoetingen en over de huidige situatie van de kledingarbeiders : Inschrijven: index.php? option=com_content&view=article&id= 1349&fbclid=IwAR0BypxDkVW7kMj 1Qhyufatu1J8fSn3UD2UiBlQqieDkAL 1Y70kggd-riyk

7 Zotte 50 van Gheel : km Wij hebben een zotte uitdaging voor jullie: deelnemen aan De Zotte 50 van Gheel. Je kan gaan voor de kortere afstanden: 5 km, 10 km, 17 km en 20 km. Aan de 50 km kan je enkel deelnemen als je vooraf was ingeschreven. Dit kon vanaf 15 januari 2019 rond middernacht. Op minder dan 17 uur tijd was de 50 km volzet. Noteer alvast zaterdag 25 mei. DEELNEMEN KAN: KORTE AFSTANDEN Wie de 50 km niet kan wandelen zien we graag op de vier kortere afstanden: 5 km 10 km 17 km 20 km Voor deze 4 afstanden moet je niet inschrijven. Bovendien zijn het zeer mooie routes langs het Kempens kanaal, veldpaadjes, twee natuurgebieden, bossen, enz. Bovendien kan je die dag mee van de Zotte 50 sfeer genieten en de moedige 50 km wandelaars zien aankomen: moe, vrolijk, opgelucht, strompelend, euforisch. 5 KM 10 KM 17 KM 20 KM 50 KM VOLZET START Start, aankomst en het Zotte 50 terras is aan het voetbalstadion aan de Leunen, Rauwelkoven 43 B, te Geel. Wanneer vertrekken: km: 8.00 en uur. 20 km: 8.00 en uur. De Stoel Reeds voorbij Vaderlandsche geschiedenis Julie Thys was er als eerste. Ze bracht mee: haar mama en een soeplepel. Dat was meer dan voldoende om met de februaristoel-trofee te gaan lopen. Julie nam de soeplepel mee terug naar huis. Volgende maand: iedereen terug paraat voor de volgende stoel.

LARUMSE RAAK. Januari 2019 nr 480 Op komst. Reeds geweest. Start to jogging. 22 februari Startavond fietsclub kwb. wekelijks Start to jogging

LARUMSE RAAK. Januari 2019 nr 480 Op komst. Reeds geweest. Start to jogging. 22 februari Startavond fietsclub kwb. wekelijks Start to jogging LARUMSE RAAK Januari 2019 nr 480 Op komst wekelijks Start to jogging 24 januari Ontmoetingsavond van de Dorpsraad 1 februari DE STOEL 7 februari EXTRA Kookles voor mannen: winter-bbq 8 februari Whisky-proefavond

Nadere informatie

LARUMSE RAAK. Maart 2019 nr 482 Op komst. wekelijks Start to jogging. wekelijks koersfietsers. wekelijks Mountainbike.

LARUMSE RAAK. Maart 2019 nr 482 Op komst. wekelijks Start to jogging. wekelijks koersfietsers. wekelijks Mountainbike. LARUMSE RAAK Maart 2019 nr 482 Op komst 21 maart / 24 maart Rode Duivels tegen Rusland en Cyprus 29 30 31 maart Wandelweekend Ardennen 4 & 6 april Zwerfvuilactie 5 april DE STOEL 29 april Rijbewijsavond

Nadere informatie

LARUMSE RAAK. April 2019 nr 483 Op komst. wekelijks Start to jogging. wekelijks koersfietsers. wekelijks Mountainbike.

LARUMSE RAAK. April 2019 nr 483 Op komst. wekelijks Start to jogging. wekelijks koersfietsers. wekelijks Mountainbike. LARUMSE RAAK April 2019 nr 483 Op komst 29 april Rijbewijsavond voor begeleiders 3 mei DE STOEL 5 mei Scherpenheuvel 9 mei Lieve Blancquaert 10-11-12 mei Moezelreis 18 mei Kajak en BBQ 25 mei De Zotte

Nadere informatie

LARUMSE RAAK. November 2018 nr 478 Op komst. Reeds geweest. WK en Rode Duivels (KWB en FC Punt-Larum organiseert)

LARUMSE RAAK. November 2018 nr 478 Op komst. Reeds geweest. WK en Rode Duivels (KWB en FC Punt-Larum organiseert) LARUMSE RAAK November 2018 nr 478 Op komst 15 18 november Rode Duivels op groot scherm met ambiance 10 november Natuurwandeling 16 november Bierproefavond 19 november Rijbewijsavond voor begeleiders 22

Nadere informatie

LARUMSE RAAK Februari 2017 nr 461

LARUMSE RAAK Februari 2017 nr 461 LARUMSE RAAK Februari 2017 nr 461 kwbgeellarum@gmail.com bank rek BE30 0835 1690 4111 Op komst 11 februari Bedrijfsbezoek 24 februari Start- en infoavond fietsers 10 maart Gin taste Reeds geweest 20 januari

Nadere informatie

De wegcoureurs van WTC zijn terug gestart: Afspraak elke zondag om 9h stipt:

De wegcoureurs van WTC zijn terug gestart: Afspraak elke zondag om 9h stipt: LARUMSE RAAK Maart 2013 (Nr. 422) www.kwb-larum.be mailbox@kwb-larum.be KWB rekeningnummer :083 5169041 11 Kalender 3 Maart : Start fietseizoen 7 Maart : Start Ola Africa 16 Maart : Dagreis naar Oudenaarde

Nadere informatie

LARUMSE RAAK. December 2018 nr 479 Op komst. Reeds geweest. Kookles voor mannen. PRAKTISCH Donderdag 11 december u. 26 januari Whisky-proefavond

LARUMSE RAAK. December 2018 nr 479 Op komst. Reeds geweest. Kookles voor mannen. PRAKTISCH Donderdag 11 december u. 26 januari Whisky-proefavond LARUMSE RAAK December 2018 nr 479 Op komst 11 december Kookles voor mannen 15 december Kerstmarkt 28 december Trefquiz voor het goede doel 4 januari DE STOEL 5 januari 3 Koningen, 3 Kroegentocht 26 januari

Nadere informatie

LARUMSE RAAK. 10 oktober : kafeeke open : Andorra België op groot scherm

LARUMSE RAAK. 10 oktober : kafeeke open : Andorra België op groot scherm LARUMSE RAAK Oktober 2015 (Nr. 447) www.kwb-larum.be mailbox@kwb-larum.be KWB rekeningnummer :BE30 0835 1690 4111 Kalender 10 oktober : Rode duivels in t cafeeke 11 oktober : natuurwandeling naar Tilff

Nadere informatie

FEBRUARI 2015 (Nr. 441) KWB rekeningnummer :BE Kalender

FEBRUARI 2015 (Nr. 441)  KWB rekeningnummer :BE Kalender LARUMSE RAAK FEBRUARI 2015 (Nr. 441) www.kwb-larum.be mailbox@kwb-larum.be KWB rekeningnummer :BE30 0835 1690 4111 Kalender 6 febr.: startavond fietsers & info fietsweekend kwb wtc 8 februari : Roemeens

Nadere informatie

LARUMSE RAAK. April 2017 nr 463. bank rek BE Op komst. Reeds geweest

LARUMSE RAAK. April 2017 nr 463. bank rek BE Op komst. Reeds geweest LARUMSE RAAK April 2017 nr 463 kwbgeellarum@gmail.com bank rek BE30 0835 1690 4111 Op komst 6 en 8 april Zwerfvuilactie 11 april Extra kookles nr 5 (zonder beestjes) 22 april Daguitstap KWB & Femma 23

Nadere informatie

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen www.edusom.nl Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen Het is belangrijk om veel woorden te leren. In deze extra les vindt u extra woorden bij de Opstartlessen 1 t/m 5. Kijk ook eens naar

Nadere informatie

Jaargang 32 Augustus 2018 Nummer 3

Jaargang 32 Augustus 2018 Nummer 3 Terroristje Jaargang 32 Augustus 2018 Nummer 3 6 Oktober 2018 Na die vele kilometers die we dit jaar al afgemaald hebben is het weer tijd om het seizoen af te sluiten met een stevige maaltijd. Om 10u

Nadere informatie

INFO MEI 2014. Gezelschapsspellen spelen. In t kort

INFO MEI 2014. Gezelschapsspellen spelen. In t kort INFO MEI 2014 In t kort Ma. 5 en 19 mei mei Za. 17 mei Zo. 8 juni Vr., za. en zo.. 13, 14 en 15 juni Gezelschapsspellen spelen Waar gaat wandelclub kwb-heist-statie wandelen? Eet- en dansfestijn Dagfietstocht

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Reis door Europa In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grote activiteiten.

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Reis door Europa In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grote activiteiten.

Nadere informatie

LARUMSE RAAK September 2017 nr 466

LARUMSE RAAK September 2017 nr 466 LARUMSE RAAK September 2017 nr 466 kwbgeellarum@gmail.com bank rek BE30 0835 1690 4111 Op komst 12 en 19 september Reanimatiecursus - Red levens! 1 oktober Start mountainbiken 16 en 17 september Quiz en

Nadere informatie

April 2012 (Nr. 412) Kalender Wat gaat komen : 7 April : Pannekoeken Roemenië

April 2012 (Nr. 412) Kalender Wat gaat komen : 7 April : Pannekoeken Roemenië LARUMSE RAAK April 2012 (Nr. 412) www.kwb-larum.be mailbox@kwb-larum.be KWB rekeningnummer 083-5169041-11 Kalender 7 April : Pannenkoeken Roemenië 14 April : Natuurwandeling 22 April : Scootertocht ( inschrijvingen

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grotere activiteiten. Blader hier

Nadere informatie

WTC NijeRieders. Informatiegids WTC NijeRieders

WTC NijeRieders. Informatiegids WTC NijeRieders WTC NijeRieders Informatiegids 2017 WTC NijeRieders Bedankt voor interesse in onze vereniging WTC NijeRieders. Om een beeld te geven wat je van ons kunt verwachten hebben wij dit informatieboekje opgesteld.

Nadere informatie

- 2 - REDACTIONEEL Denk erom, de 28ste Vredewijkfeesten - 15 en 16 september komen eraan! De voorbereidingen zijn al volop aan de gang.

- 2 - REDACTIONEEL Denk erom, de 28ste Vredewijkfeesten - 15 en 16 september komen eraan! De voorbereidingen zijn al volop aan de gang. Jaargang 28 nr. 4 mei 2006 - 2 - REDACTIONEEL Denk erom, de 28ste Vredewijkfeesten - 15 en 16 september komen eraan! De voorbereidingen zijn al volop aan de gang. En wees gerust: Had je op vorige editie

Nadere informatie

WTC Peutie. Jullie zorgen samen met ons voor veel fietsplezier, mooie tochten en een geweldige sfeer. Patrick-Romain-Paul-Alain-Patrick

WTC Peutie. Jullie zorgen samen met ons voor veel fietsplezier, mooie tochten en een geweldige sfeer. Patrick-Romain-Paul-Alain-Patrick Beste fiets-vrienden, De oefenritten in maart zijn al achter de rug de overschakeling van het winteruur naar het zomeruur is ook al een feit. Tot ergernis van sommigen! In april was er zelfs al een supercup,

Nadere informatie

LARUMSE RAAK. 8 november : Kookles 1 ALLEN OP POST OMSTREEKS H IN DE KEUKEN VAN HET PC LARUM.

LARUMSE RAAK. 8 november : Kookles 1 ALLEN OP POST OMSTREEKS H IN DE KEUKEN VAN HET PC LARUM. LARUMSE RAAK November 2012 (Nr. 418) www.kwb-larum.be mailbox@kwb-larum.be KWB rekeningnummer BE38 7875 5015 6172 Kalender 8 november : kookles 1 18 november : wandeling in de Voerstreek 20 & 27 november

Nadere informatie

Parochiefeesten Larum 2016

Parochiefeesten Larum 2016 Parochiecentrum Larum de plaats voor uw feesten Larum: sociaal en levendig dorp De opbrengst van de parochiefeesten wordt geïnvesteerd in de parochiezaal. Sinds 1912 ze en vrijwilligers zich in om in Larum

Nadere informatie

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief.

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 46/47 15 november 2018 Nieuws Agenda 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans ( nieuw) 24 nov. : De Hongerige Klant (nieuw) 25 nov. : Voetbal FCU

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grotere activiteiten.

Nadere informatie

30ste jaargang. nr 08. korte inhoud

30ste jaargang. nr 08. korte inhoud April 2014 30/08 30ste jaargang. nr 08 korte inhoud Wat voorbij is... Inbraakpreventie Wat komt... KWB in vuur en vlam... Let s barbecue... Samenaankoop stookolie... Workshop keramiek... Lommel zonder

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grotere activiteiten. Blader hier

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grotere activiteiten.

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM Juli, augustus en 2017 Karel Trekelsstraat 46a- 1800 Houtem Kleurplaat en Binaire puzzel op de laatste bladzijde Dienstencentrum Den Dries De ontmoetingsruimte

Nadere informatie

Doelstellingen. Locatie. Alle activiteiten starten op bij Aan de Linde. Het adres is: Klompenstraat NE Eckelrade

Doelstellingen. Locatie. Alle activiteiten starten op bij Aan de Linde. Het adres is: Klompenstraat NE Eckelrade Activiteiten programma Wonen en Jong volwassenen 2018 Op vraag van onze bewoners, Talenten die individuele begeleidingen krijgen en de Talenten die een dagbesteding volgen bij Talent hebben wij een activiteitenprogramma

Nadere informatie

Startweekend Huis van God en mensen. Vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 september. startweekend sept

Startweekend Huis van God en mensen. Vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 september. startweekend sept Startweekend 2017 Vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 september Huis van God en mensen startweekend sept. 2017 1 Op de startzondag zeggen we tegen elkaar: Kijk de kerk met haar eeuwenoude traditie. Haar

Nadere informatie

Ledenbrief Juni 2015

Ledenbrief Juni 2015 Ledenbrief Juni 2015 Ritten : Juni 2015 Wegritten Za 30/05 Rally Gele Petjes Zo 31/05 Rally Gele Petjes Za 06/06 Sijsele Za 06/06 Gullegem Za 06/06 Waregem Za 06/06 Geluwe Zo 07/06 Sijsele Zo 07/06 Gullegem

Nadere informatie

Mei BE

Mei BE Mei 2019 www.kvlvbeveren.be BE63 7376 0310 3708 U kan enkel deelnemen aan een activiteit als u 1. inschrijft bij de verantwoordelijke 2. betaald hebt (storting op bovenstaande KVLV rekening) en dit alles

Nadere informatie

Toen ik nog een klein manneke was keek ik enorm op naar onze helden op de fiets.

Toen ik nog een klein manneke was keek ik enorm op naar onze helden op de fiets. Verslag van Ruud van de wielerwedstijd in Meer op 13 oktober 2012. Toen ik nog een klein manneke was keek ik enorm op naar onze helden op de fiets. Als wielertoerist droomde ik er van om in een team mee

Nadere informatie

voor 29% was gezelligheid de aanleiding makkelijk als iemand weg weet zegt 4% 2% wil als sponsor betrokken zijn 2% werd lid vanwege onze clubkleding

voor 29% was gezelligheid de aanleiding makkelijk als iemand weg weet zegt 4% 2% wil als sponsor betrokken zijn 2% werd lid vanwege onze clubkleding Enquêtevragen Aantal verwerkte lijsten Antwoorden 55 ontvangen antwoorden, is 50% van onze leden 1. aantal jaren lid van club leden die geantwoord hebben zijn gemiddeld 10,7 jaren lid 2. waarom lid geworden

Nadere informatie

32ste jaargang. nr 10. korte inhoud. Wat voorbij is... Voettocht naar Scherpenheuvel... KWB Koken

32ste jaargang. nr 10. korte inhoud. Wat voorbij is... Voettocht naar Scherpenheuvel... KWB Koken juni 32/10 32ste jaargang. nr 10 korte inhoud Wat voorbij is... Voettocht naar Scherpenheuvel... KWB Koken Wat komt... Degustatie fietstocht... Samenaankoop stookolie... EK voetbal Niet- KWB-leden zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 1 - maart 2017

Nieuwsbrief Nummer 1 - maart 2017 Nieuwsbrief Nummer 1 - maart 2017 www.tcveloce.nl Opgave voor verschillende activiteiten De winter is bijna afgelopen en het zomer fietsseizoen komt er aan, met een hele batterij aan activiteiten. Voor

Nadere informatie

MIJN BEZOEK AAN DRUIVENSERRE & WIJNKELDER SONIEN

MIJN BEZOEK AAN DRUIVENSERRE & WIJNKELDER SONIEN MIJN BEZOEK AAN DRUIVENSERRE & WIJNKELDER SONIEN HOE GEBRUIK IK HET STAPPENPLAN? Leuk dat je hebt besloten om naar Druivenserre & Wijnkelder Soniën te gaan. In samenwerking met de provincie Vlaams-Brabant

Nadere informatie

8 / / 03 / 2019

8 / / 03 / 2019 8 / 2018-2019 28 / 03 / 2019 Welkom aan... LBV keuze Leerlingenbegeleiding Leren leren Sociale vaardigheden De paashaas Kledinginzameling Smartschool Fiscale attesten Blij nieuws Medeleven Larum: KWB Femma

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE WTC- Nieuwendijk Nieuwsbrief 05/2019

INHOUDSOPGAVE WTC- Nieuwendijk Nieuwsbrief 05/2019 INHOUDSOPGAVE 1. 4-DAAGSE 2019 2. VERVANGINSRIT TIJDENS 4-DAAGSE 3. DAGUITSTAP EGHEZEE 4. DAGUITSTAP KERKHOVEN 5. DAGUITSTAP DAG V/D DIJK 6. BBQ NA DAGUITSTAP 7. MOSSELFEESTEN 2019 8. WIJZIGINGEN LEDENGEGEVENS

Nadere informatie

Avondsport. Actief meesporten in een variatie van ploegsporten.

Avondsport. Actief meesporten in een variatie van ploegsporten. Avondsport Domein Omschrijving Doelstelling Methodiek Doelgroep Aantal deelnemers Wanneer Locatie Praktisch Sport & beweging Actief meesporten in een variatie van ploegsporten. Zich op een sportieve manier

Nadere informatie

Toerweekend 10 t/m 13 Juni

Toerweekend 10 t/m 13 Juni Toerweekend 10 t/m 13 Juni Het toerweekend staat in 2010 gepland van donderdagavond 10 t/m zondag 13 juni. Dit jaar heb ik als toerbestemming m n oog laten vallen op de vulkaaneifel. In tegenstelling tot

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, Middels de korte nieuwsflitsen willen wij als bestuur jullie regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt in onze vereniging. Belangrijke en soms ook minder belangrijke, maar

Nadere informatie

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie.

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 45 8 november 2018 Nieuws Agenda 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans(

Nadere informatie

K L E P P E R B R I E F

K L E P P E R B R I E F K L E P P E R B R I E F Katholieke basisschool St. Sebastianus 23e jaargang nummer 19 23 juni 2017 Onderwijs in actie: dinsdag 27 juni!! (zie laatste pagina) Gezinsviering. Op zondag 25 juni is er weer

Nadere informatie

WATERRATJES WOS. W magazine. Jaargang 5 nr. 46 juli/augustus inhoud. Programma Toertocht Kasterlee Het lijk van de Canche Lachen is gezond.

WATERRATJES WOS. W magazine. Jaargang 5 nr. 46 juli/augustus inhoud. Programma Toertocht Kasterlee Het lijk van de Canche Lachen is gezond. 1 WATERRATJES WOS W magazine Jaargang 5 nr. 46 juli/augustus 2016 inhoud Programma Toertocht Kasterlee Het lijk van de Canche Lachen is gezond. 2 Programma juli/augustus 2016 Tijdens zomermaanden is het

Nadere informatie

TrainingsCoach. Hard work, magic moments: starting now! TrainingsCoach Kenya Classic

TrainingsCoach. Hard work, magic moments: starting now! TrainingsCoach Kenya Classic TrainingsCoach Hard work, magic moments: starting now! TrainingsCoach Kenya Classic De Kenya Classic voert door open savannegebied en dichte bergketens, steeds met uitzicht op paden van steenslag, zand

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. Juli, augustus, september 2017

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. Juli, augustus, september 2017 ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST Juli, augustus, september 2017 LDC Far West, Duchéhof 104 A, 1800 Vilvoorde Kleurplaat en Binaire puzzel op de laatste bladzijde Lokaal dienstencentrum Far-West De ontmoetingsruimte

Nadere informatie

Hoeksteen IJsselmuiden

Hoeksteen IJsselmuiden Hoeksteen IJsselmuiden Startzondag 2017:In die hoop leven wij! Maar we delen ons hoop ook in de kerk, waar de generaties in gesprek gaan over hun ideeën en vragen, over hun leven en geloof. En buiten de

Nadere informatie

Jaargang 33 Mei 2019 Nummer 2

Jaargang 33 Mei 2019 Nummer 2 Terroristje Jaargang 33 Mei 2019 Nummer 2 6 Beeweeteejers fietsten op 4 mei een zeer puike prestatie op de Grand Fondo in Almeria. May fietste zowaar een 1 e plaatst in haar categorie, mede dankzij door

Nadere informatie

LARUMSE RAAK Oktober 2017 nr 467

LARUMSE RAAK Oktober 2017 nr 467 LARUMSE RAAK Oktober 2017 nr 467 kwbgeellarum@gmail.com bank rek BE30 0835 1690 4111 Op komst 7 en 10 oktober Rode Duivels groot scherm 9 en 19 november Geocache 8 oktober CHIRO spaghettislag 14 november

Nadere informatie

Ideeën: Heb je zelf leuke ideeën voor een activiteit, noteer ze dan hieronder en bezorg dit aan Gilles (Emiliani).

Ideeën: Heb je zelf leuke ideeën voor een activiteit, noteer ze dan hieronder en bezorg dit aan Gilles (Emiliani). 1 Ideeën: Heb je zelf leuke ideeën voor een activiteit, noteer ze dan hieronder en bezorg dit aan Gilles (Emiliani). * Maart - april 2017 * *. * 15 Hoi, Even voorstellen Contact ZOEF is een samenwerking

Nadere informatie

RAAKJE KWB ARDOOIE. September 2010

RAAKJE KWB ARDOOIE. September 2010 RAAKJE KWB ARDOOIE September 2010 Na twee maanden vakantie, is KWB Ardooie terug. We stellen u dan ook graag ons nieuwe jaarprogramma voor. Je zult zien, het is een rijkgevuld programma. Misschien dat

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NUMMER 5 - SEIZOEN

NIEUWSBRIEF NUMMER 5 - SEIZOEN NIEUWSBRIEF NUMMER 5 - SEIZOEN 2010-11 Voorwoord De kalender van onze 1ste ploeg heren onderging enkele wijzigingen omwille van diverse uitgestelde en verschoven wedstrijden. Hieronder vindt U het programma

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 6 06 Februari 2018 Nieuws Agenda 7 febr: Fablab in Zeist 7 febr: Voetbal FC Utrecht tegen Sparta 9 febr: DDK met SMASH 9 febr: Carnaval Zeist(nieuw) 10 febr: Voetbal FC Utrecht

Nadere informatie

LARUM FIETST. Zaterdag 8 Mei. ( )

LARUM FIETST. Zaterdag 8 Mei. ( ) LARUMSE RAAK Kalender Mei en Juni 2010. - 2 Mei Scherpenheuvel. - 8 Mei LARUM FIETST. - 21/24 Mei Sinksenkamp. - 29 Mei de zotte 50 van Gheel. - 30 Mei Kayakken. - 6 Juni Vissersprijskamp. - 19-20 Juni

Nadere informatie

Voorwoord : Mededelingen : Truienwissel :

Voorwoord : Mededelingen : Truienwissel : Mei 2016 Voorwoord : En we zijn weeral in mei! Wat vliegen de maanden voorbij. Ondertussen hebben we alweer vele leuke activiteiten gehad. De Koekjesslag was dankzij jullie hulp weer een groot succes!

Nadere informatie

Vrije tijd Boekje. September Oktober. Als je dit prentje ziet is er een extra activiteit! Alderande Bewoners

Vrije tijd Boekje. September Oktober. Als je dit prentje ziet is er een extra activiteit! Alderande Bewoners Vrije tijd Boekje Als je dit prentje ziet is er een extra activiteit! September Oktober 2018 Alderande Bewoners Tips om in het weekend, alleen of met vrienden te doen Schrijf je vlug in bij dit teken.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 5 30 Januari 2018 Nieuws Agenda 31 jan: Zeist woensdagmiddag (een koffer vol verhalen) 2 febr: Carnaval Doorn(nieuw) 3 febr: Lunchen in Zeist 7 febr: Fablab in Zeist 7febr:

Nadere informatie

Het ganse jaar DIRECTE KASSAKORTINGEN met de MPC kortingskaart www.mpc.be

Het ganse jaar DIRECTE KASSAKORTINGEN met de MPC kortingskaart www.mpc.be Het ganse jaar DIRECTE KASSAKORTINGEN met de MPC kortingskaart www.mpc.be Nieuwsbrief 12 December 2011 indien de mail niet leesbaar is click hier Geachte leden, nieuwslezers of handelaars, met onze maandelijkse

Nadere informatie

In de pauzes genieten we van gezonde tussendoortjes en s middags is er de mogelijkheid tot het reserveren van een heerlijke warme maaltijd.

In de pauzes genieten we van gezonde tussendoortjes en s middags is er de mogelijkheid tot het reserveren van een heerlijke warme maaltijd. NIEUW AANBOD ZOMERVAKANTIE Wat? Studio organiseert originele themakampen voor kinderen vanaf het 1ste leerjaar. Elke kampweek is een avontuur vol spannende ontdekkingen en activiteiten afgestemd op de

Nadere informatie

LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY

LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY & GOLF Zijn de Healey en golf uw passie? Wij willen deze twee combineren in de eerste Healey golfreis. In vier dagen tijd spelen wij op drie prachtige golfbanen

Nadere informatie

Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode.

Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Leeuwarden, 3 maart 2017 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Welkom en afscheid Maandag na de vakantie zijn Madina en Tygo bij ons

Nadere informatie

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s!

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! Maandblad Scouts en Gidsen Mgr. Bermijn Sint-Pauwels Jaargang 37, Nummer 1 t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! De maand oktober belooft een drukke maand te worden! We beginnen zoals jullie weten

Nadere informatie

Maandprogramma APRIL. Zeehonden. 31 maart, 1,2 april: paasweekend. ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station

Maandprogramma APRIL. Zeehonden. 31 maart, 1,2 april: paasweekend. ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station Maandprogramma APRIL Zeehonden 31 maart, 1,2 april: paasweekend ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station Deze week doen we het een beetje anders, de activiteit vindt namelijk plaats

Nadere informatie

Party time!!! WTC Peutie. Beste fiets-vrienden,

Party time!!! WTC Peutie. Beste fiets-vrienden, Party time!!! Beste fiets-vrienden, Met nog amper 2 zondagritten te gaan, komen we stilaan op het einde van het seizoen 2014. Maar het is nog lang niet gedaan en er staan nog veel aktiviteiten te wachten

Nadere informatie

Jeugd & Vrede organiseert ook dit jaar weer verschillende spetterende zomerkampen. Ga jij ook mee?

Jeugd & Vrede organiseert ook dit jaar weer verschillende spetterende zomerkampen. Ga jij ook mee? Jeugd & Vrede organiseert ook dit jaar weer verschillende spetterende zomerkampen Voor het vierde jaar op rij organiseert Jeugd & Vrede vzw weer kampen voor talloze lieve kindjes Jeugd & Vrede is misschien

Nadere informatie

Infokrant..(je) Jeugdploegen, weetjes?...wat cijfers? Hoeveel jeugdploegen heeft je club?

Infokrant..(je) Jeugdploegen, weetjes?...wat cijfers? Hoeveel jeugdploegen heeft je club? Oktober 2015 Voorwoord Beste spelers, ouders en supporters, We zijn ondertussen 2 maanden bezig, de ploegen zijn gevormd, de trainers zijn gekend, de conditie stijgt, de overwinningen stapelen zich op..

Nadere informatie

April BE

April BE April 2018 www.kvlvbeveren.be BE63 7376 0310 3708 U kan enkel deelnemen aan een activiteit als u 1. inschrijft bij de verantwoordelijke 2. betaald hebt (storting op bovenstaande KVLV rekening) en dit alles

Nadere informatie

December /12 Plaatsen van onze Kerststal 24/12 Kerstborrel. 06/01 Driekoningen (Komdis) 12/01 Afbreken en opbergen Kerststal

December /12 Plaatsen van onze Kerststal 24/12 Kerstborrel. 06/01 Driekoningen (Komdis) 12/01 Afbreken en opbergen Kerststal December 2018 08/12 Plaatsen van onze Kerststal 24/12 Kerstborrel 06/01 Driekoningen (Komdis) 12/01 Afbreken en opbergen Kerststal februari Samenaankoop chocolade Pasen 17/02 Ontbijt ten voordele van Wereldsolidariteit

Nadere informatie

Recreatieprogramma 7 juni t/m 10 juni

Recreatieprogramma 7 juni t/m 10 juni Recreatieprogramma 7 juni t/m 10 juni Welkom op de Paalberg! Ik ben Bally de Wasbeer! Ik woon in de bossen vlak naast de Paalberg en kom dan ook vaak langs. De Paalberg is eigenlijk een beetje mijn huis

Nadere informatie

Interclub Tennisclub Landen

Interclub Tennisclub Landen Interclub 2017 Tennisclub Landen WAT IS INTERCLUB Clubs uit de regio Limburg stellen teams samen die uit minstens 4 personen bestaan De teams van de verschillende clubs worden in poules ingedeeld. Eén

Nadere informatie

DAGUITSTAP Zaterdag 4 mei. ZWEMMEN Zaterdag 18 Zwembad van Geel INSCHRIJVEN KAMP. Jongste Lilse Bergen Oudste Leuven

DAGUITSTAP Zaterdag 4 mei. ZWEMMEN Zaterdag 18 Zwembad van Geel INSCHRIJVEN KAMP. Jongste Lilse Bergen Oudste Leuven DAGUITSTAP Zaterdag 4 mei Jongste takken @ Lilse Bergen Oudste takken @ Leuven ZWEMMEN Zaterdag 18 mei @ Zwembad van Geel 38 ste jaargang: 2018-2019 Maand: mei 2019 Nummer: 9 P409906 Afzendadres en VU

Nadere informatie

Activiteitenkalender Zondag 26 augustus 2018: Ontbijtjogging. Zaterdag 13 oktober 2018: Monumentenloop.

Activiteitenkalender Zondag 26 augustus 2018: Ontbijtjogging. Zaterdag 13 oktober 2018: Monumentenloop. Activiteitenkalender 2018. Zondag 26 augustus 2018: Ontbijtjogging. - Start training om 8u00 aan het sportcentrum Vorselaar. - Ontbijt om 9u30 in het Buurthuis, Oostakker 16, 2290 Vorselaar. Herinnering

Nadere informatie

MIJN RONDLEIDING IN DE LUCHTHAVEN VAN ANTWERPEN

MIJN RONDLEIDING IN DE LUCHTHAVEN VAN ANTWERPEN MIJN RONDLEIDING IN DE LUCHTHAVEN VAN ANTWERPEN HOE GEBRUIK IK HET STAPPENPLAN? Leuk dat je hebt besloten om een rondleiding te volgen in de luchthaven van Antwerpen. Toerisme voor Autisme stelde een stappenplan

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 8 20 februari 2018 Nieuws Agenda 21 febr: Songfestival 24 febr: Hongerige klant (VOL) 25 febr: Voetbal FC Utrecht tegen Twente 3 mrt: Smartlappenkoor door het lint 3 mrt: Lunchen

Nadere informatie

VOORWOORD BUURTVERENIGING. NIEUWSBRIEF BERGBEEMDEN 5de JAARGANG Nr 1

VOORWOORD BUURTVERENIGING. NIEUWSBRIEF BERGBEEMDEN 5de JAARGANG Nr 1 BUURTVERENIGING NIEUWSBRIEF BERGBEEMDEN 5de JAARGANG Nr 1 Voorzitter Johan Janssen. Bergbeemden 27. Tel: 014/ 42.62.38 joannes.janssen2@telenet.be Schatbewaarder Hilde Jansen Bergbeemden 24. Bestuurslid

Nadere informatie

Zoekt u vrijwilligerswerk? Dan zoeken wij u, want samen staan we sterk!

Zoekt u vrijwilligerswerk? Dan zoeken wij u, want samen staan we sterk! Vrijwilligers voor de cafetaria/restaurant Voor onze cafetaria en het restaurant zijn we op zoek naar gemotiveerde, positieve en sociale vrijwilligers die de gebruikers van ons dienstencentrum een warme

Nadere informatie

DECEMBER 2009 (Nr. 387)

DECEMBER 2009 (Nr. 387) LARUMSE RAAK DECEMBER 2009 (Nr. 387) www.kwb-larum.be kwblarum@telenet.be Kalender December 2009 en Januari 2010. - 12 December LARUM KERST. - 18 December Trefquiz. - 9 Januari 3- Koningen- 3-Kroegentocht.

Nadere informatie

Er zijn enkele open plekken bij de Glamourgirls in Zeist. Elke eerste dinsdagavond van de maand Info en opgeven kan bij

Er zijn enkele open plekken bij de Glamourgirls in Zeist. Elke eerste dinsdagavond van de maand Info en opgeven kan bij Nieuwsbrief Vrije Tijd week 43 25 oktober 2018 Nieuws Agenda 26 okt. : Duitse avond Zeist 26 okt. : Themasoos: Boerensoos 27 okt. : workshop herfstdecoratie 3 nov. : Lunch in Zeist ( nieuw) 9 nov. : optreden

Nadere informatie

Infokrant. April Voorwoord. Beter laat dan nooit.. de 1 ste (en waarschijnlijk dus ook de laatste) infokrant van dit seizoen.

Infokrant. April Voorwoord. Beter laat dan nooit.. de 1 ste (en waarschijnlijk dus ook de laatste) infokrant van dit seizoen. Voorwoord Infokrant April 2017 Beter laat dan nooit.. de 1 ste (en waarschijnlijk dus ook de laatste) infokrant van dit seizoen. Onze mediakanalen werken fantastisch (website, Twitter, Facebook, ) en dan

Nadere informatie

Jaargang maart 2018 nr.25

Jaargang maart 2018 nr.25 In de veertigdagentijd gaan we op weg naar Pasen, het feest van het leven. Iedereen mag mee naar dat feest: jong en oud, rijk en arm, succesvol en minder succesvol. Jezus pakt mensen bij de hand. Het dochtertje

Nadere informatie

GEEL. Examenregio. Geel Oevel Olen Herentals. Overzicht kruispunten en aandachtspunten. St. Corneliusstraat Larum. Uitgang examencentrum 6/03/2012

GEEL. Examenregio. Geel Oevel Olen Herentals. Overzicht kruispunten en aandachtspunten. St. Corneliusstraat Larum. Uitgang examencentrum 6/03/2012 Examenregio Geel Oevel Olen Herentals Overzicht kruispunten en aandachtspunten Uitgang examencentrum Stoppen voor de doorlopende witte meet. Rijd er eens naartoe en start vanachter de streep. Het zijn

Nadere informatie

Maandblad 03 Jaargang 28 november 2011

Maandblad 03 Jaargang 28 november 2011 Maandblad 03 Jaargang 28 november 2011 De warmste oktobermaand sinds 46 jaar hebben we achter de rug en bij zeer mooie weeromstandigheden mochten we onze geliefden herdenken. De klok is weeral een uurtje

Nadere informatie

VOETBALHAPPENING 2018 KVV BLAUWVOET OEVEL

VOETBALHAPPENING 2018 KVV BLAUWVOET OEVEL VOETBALHAPPENING 2018 KVV BLAUWVOET OEVEL 1 Inhoudsopgave Voorwoord en Inschrijvingen 3 Reglement jeugdhappening KVV Blauwvoet Oevel 4 Indeling terreinen 5 Speelschema U7 6 Speelschema U8 7 Speelschema

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen:

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen: Nieuwsbrief Vrije Tijd week 27 05 Juli 2018 Nieuws Agenda 7 juli : Lunchen in Zeist 14 juli : Optreden Pop-Eye 18 juli : De Zorgshow 22 aug : BBQ in Doorn 7 sept : Varen met de Eendracht Mededelingen:

Nadere informatie

Gildeleven. Maandelijks tijdschrift van de Landelijke Bewegingen Sint-Gillis-Waas

Gildeleven. Maandelijks tijdschrift van de Landelijke Bewegingen Sint-Gillis-Waas Maandelijks tijdschrift van de Landelijke Bewegingen Sint-Gillis-Waas Gildeleven Jaargang 61 september 2017 - nr. 7 Verantw. : Chris Van Landeghem Bosstraat 35 9170 Sint-Gillis-Waas Erkenningnummer: P209136

Nadere informatie

Kamp 2019 De Kattenberg Aalter

Kamp 2019 De Kattenberg Aalter Kamp 2019 De Kattenberg Aalter Inhoud 1. Waar? 2. Wanneer? 3. Valies 4. Slapen op kamp 5. Eten op kamp 6. Wat gaan we doen? 7. Post 8. Medische toestanden 9. Inschrijven 1. Waar? Kattenberg Kattenberg

Nadere informatie

FUIF FEESTCOMITE 23/11 SINT IN HUIZE ROZENWINGERD 05/12 FC DE KAMPIOEN FOREVER 21/12 KERSTMARKT DUNKERQUE 16/12

FUIF FEESTCOMITE 23/11 SINT IN HUIZE ROZENWINGERD 05/12 FC DE KAMPIOEN FOREVER 21/12 KERSTMARKT DUNKERQUE 16/12 FUIF FEESTCOMITE 23/11 SINT IN HUIZE ROZENWINGERD 05/12 KERSTMARKT DUNKERQUE 16/12 FC DE KAMPIOEN FOREVER 21/12 ALICE IN WONDERLAND ON ICE 27/12 FEESTMENU 29/12 HUIZE ROZENWINGERD, BITTERZOETLAAN 5a, 8670

Nadere informatie

week maart 2019

week maart 2019 Nieuwsbrief Vrije Tijd week 11 15 maart 2019 Nieuws Agenda 15 maart NL Doet Zeist 29 maart Cinebartje Doorn ( nieuw) 30 maart De Hongerige Klant ( nieuw) 31 maart FC Utrecht- Feyenoord ( vol) 5 april De

Nadere informatie

Dagcentrum De Wip Deken Michielsstraat, 89 1500 Halle Tel: 02/360.24.31.

Dagcentrum De Wip Deken Michielsstraat, 89 1500 Halle Tel: 02/360.24.31. Dagcentrum De Wip Deken Michielsstraat, 89 1500 Halle Tel: 02/360.24.31. Waarom naar dagcentrum De Wip? - Je ouders zijn aan het scheiden. Vaak is er ruzie thuis en niemand die oog heeft voor de vragen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 04 Gronsveld, 04 februari Carnavalsfeest in de school. Groep 1 ook naar school GROEP 5 T/M 8 S MIDDAGS VRIJ MAANDAG 08 T/M

Nieuwsbrief 04 Gronsveld, 04 februari Carnavalsfeest in de school. Groep 1 ook naar school GROEP 5 T/M 8 S MIDDAGS VRIJ MAANDAG 08 T/M NIEUWSBRIEF Gronsvelder Kerkplein 8 6247 CM GRONSVELD tell: 043-4087180 email: sintmartinus@kom-leren.nl website: www.sintmartinus-gronsveld.nl Nieuwsbrief 04 Gronsveld, 04 februari 2016 Noteert u deze

Nadere informatie

LARUMSE RAAK. Juni 2019 nr 485 Op komst. wekelijks Mountainbike. wekelijks koersfietsers. Reeds geweest

LARUMSE RAAK. Juni 2019 nr 485 Op komst. wekelijks Mountainbike. wekelijks koersfietsers. Reeds geweest LARUMSE RAAK Juni 2019 nr 485 Op komst 14 16 juni Fietsweekend Aardenburg in Zeeland 14 juni Planning volgend werkjaar 29 juni Hof Rock 5 juli & 7 juli Kermiscafé 6 juli Kermisjogging wekelijks koersfietsers

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gezelschapsbank maart 2015. Beste mensen,

Nieuwsbrief. Gezelschapsbank maart 2015. Beste mensen, Nieuwsbrief Gezelschapsbank maart 2015 Beste mensen, De dagen beginnen alweer langer te worden en we gaan op naar de zomer. Heerlijk om naar buiten te gaan en leuke dingen te ondernemen. De Gezelschapsbank

Nadere informatie

Parochiefeesten Larum 2017

Parochiefeesten Larum 2017 Parochiecentrum Larum de plaats voor uw feesten Larum: sociaal en levendig dorp De opbrengst van de parochiefeesten wordt geïnvesteerd in de parochiezaal. Sinds 1912 zeen vrijwilligers zich in om in Larum

Nadere informatie

TRAININGSCOACH AFRICA CLASSIC

TRAININGSCOACH AFRICA CLASSIC TRAININGSCOACH AFRICA CLASSIC Hard work, magic moments: starting now! Africa Classic voert over glooiende paden van steenslag, zand en stof. In zes dagen leg je in de hitte veel kilometers en hoogtemeters

Nadere informatie

Beste ouder(s) en leden Nu is de winter echt aangebroken, december staat voor de deur. Dit betekent dus dat de avondvergaderingen voor de jonggivers en givers beginnen. De avondvergaderingen vinden plaats

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 4 23 Januari 2018 Nieuws Agenda 24 jan: Zeist woensdagmiddag (zintuigen) 27 jan: Optreden van het Jan Wonderlicht Trio (VOL) 2 febr: Carnaval Doorn 3 febr: Lunchen in Zeist

Nadere informatie

Editoriaal-trainingen-Agenda- informatie-nieuwtjes. Alle praktische info! Kijk vlug binnenin! Energiek Maandblad van de Herenthoutse Atletiekclub

Editoriaal-trainingen-Agenda- informatie-nieuwtjes. Alle praktische info! Kijk vlug binnenin! Energiek Maandblad van de Herenthoutse Atletiekclub Herenthoutse Atletiekclub Energiek Maandblad van de Herenthoutse Atletiekclub Verschijnt op de eerste woensdag van de maand Alle praktische info! Kijk vlug binnenin! informatie-nieuwtjes Editoriaal-trainingen-Agenda-

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. WTC- Nieuwendijk Nieuwsbrief 05/2018. WTC Nieuwendijk Nieuwsbrief 06/2017

INHOUDSOPGAVE. WTC- Nieuwendijk Nieuwsbrief 05/2018. WTC Nieuwendijk Nieuwsbrief 06/2017 INHOUDSOPGAVE 1. 4-DAAGSE 2018 2. VERVANGINSRIT TIJDENS 4-DAAGSE 3. DAGUITSTAP DAG V/D DIJK 4. BBQ NA DAGUITSTAP 5. MOSSELFEESTEN 2018 6. WIJZIGINGEN LEDENGEGEVENS 7. VOLGWAGENCHAUFFEURS GEZOCHT 8. PRIJZEN

Nadere informatie