ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN VAN DE BVBA PARTEK

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN VAN DE BVBA PARTEK"

Transcriptie

1 ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN VAN DE BVBA PARTEK Artikel 1 - Toepassingsveld van de algemene voorwaarden 1. Deze algemene voorwaarden gelden voor alle commerciële betrekkingen tussen de BVBA PARTEK en haar professionele klanten, hierna "de Klanten" of "de Klant" genoemd. In het uitzonderlijke geval dat de BVBA PARTEK precontractuele of contractuele betrekkingen zou aangaan met één of meer consumenten in de betekenis van de wet van 6 april 2010 betreffende de marktpraktijken en consumentenbescherming, zal worden afgeweken van deze algemene voorwaarden om de effectiviteit van de door deze wet bepaalde consumentenbescherming te verzekeren. 2. De bestellingen bij de BVBA PARTEK en de door de BVBA PARTEK behandelde opdrachten worden uitsluitend geregeld door deze algemene voorwaarden, waarvan de toepassing alle bepalingen uitsluit die voorkomen in of op alle documenten, van welke aard ook, die uitgaan van de Klanten, indien deze bepalingen strijdig zouden zijn met deze algemene voorwaarden of deze zouden uitbreiden zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toelating van de BVBA PARTEK. 3. De Klanten en de BVBA PARTEK erkennen elkaar als professionele vaklui met deskundigheid betreffende de producten, het materieel en de diensten die worden verkocht. Artikel 2 - Bestellingen Elke bestelling moet schriftelijk gebeuren. De verkoop komt pas tot stand wanneer de BVBA PARTEK de bestelling aanvaardt. Deze aanvaarding mag in geen geval verondersteld worden. Artikel 3 - Prijzen en commerciële voorwaarden 1. Commerciële voorwaarden die door de technisch-commerciële vertegenwoordigers van de BVBA PARTEK aan de klanten zouden worden toegestaan, moeten schriftelijk worden bevestigd. Alleen schriftelijk door de BVBA PARTEK bevestigde aanbiedingen zijn rechtsgeldig in het geval van geschillen betreffende de commerciële voorwaarden. Artikel 4 - Kosten De prijzen zijn inclusief verzending, inclusief verpakking, vracht, invoer- en aanverwante rechten, en te vermeerderen met de geldende BTW, tenzij anders is overeengekomen. Bij nieuwe orders (= vervolgorders) is de BVBA PARTEK niet aan eerder geldende prijzen gebonden.

2 Artikel 5 - Betaling 1. Behoudens in het contract of in deze algemene voorwaarden vermelde andersluidende bepalingen zijn alle door de BVBA PARTEK uitgegeven facturen betaalbaar in euro. De tussenpersonen, vertegenwoordigers of onderaannemers van de BVBA PARTEK zijn in geen geval gemachtigd om betalingen van Klanten te ontvangen en/of er kwijting voor te geven. 2. Er kan een korting van 2% voor vervroegde betaling worden toegepast, afhankelijk van de bijzondere bepalingen. Deze korting wordt vermeld op de factuur. Indien een korting wordt toegepast is alleen de BTW die met de effectief betaalde prijs overeenkomt aftrekbaar. 3. Bij verkoop voor export zijn de goederen te betalen voor ze worden verzonden, of worden ze betaald met een onherroepelijke en bevestigde kredietbrief op een in België actieve bank van eerste rang. 4. Het volledige of gedeeltelijke verzuim om een factuur op haar vervaldag te betalen zal van rechtswege en zonder voorafgaande ingebrekestelling leiden tot: - een achterstalligheidsinterest van 12% per jaar. - deze interest van 12% zal worden vervangen door de in artikel 5 van de wet van 2 augustus betreffende de bestrijding van de betalingsachterstand bij handelstransacties bepaalde interest, indien deze hoger zou zijn. - een forfaitaire schadevergoeding van 10% van het onbetaalde saldo, met een minimum van een vergoeding voor de inningskosten volgens artikel 6 van de wet van 2 augustus 2002 betreffende de bestrijding van de betalingsachterstand bij handelstransacties. 5. In afwijking van punt 4 van dit artikel zal het volledige of gedeeltelijke verzuim om de factuur op haar vervaldag te betalen, indien de Klant de hoedanigheid bezit van consument in de betekenis van de wet van 6 april 2010 betreffende de marktpraktijken en consumentenbescherming, van rechtswege en zonder voorafgaande ingebrekestelling aanleiding geven tot: - een achterstalligheidsinterest van 12% per jaar. - een vaste schadevergoeding van 10% van het onbetaalde saldo. 6. Alle betwistingen van een factuur moeten met motivering worden gericht aan de BVBA PARTEK binnen de 7 kalenderdagen vanaf de factuurdatum, middels aangetekend schrijven. Na deze termijn zal de betwisting niet ontvankelijk zijn.

3 Artikel 6 - Leveringstermijnen 1. De aan de Klanten meegedeelde leveringstermijnen zijn altijd indicatief. Een vertraging tegenover de indicatieve leveringstermijn kan geen aanleiding geven tot de annulering van de verkoop. 2. Indien de vertraging van de leveringstermijn echter de 30 kalenderdagen overschrijdt, dan kan de Klant het verkoopcontract eenzijdig opzeggen na het verstrijken van 15 kalenderdagen vanaf de ontvangst van de ingebrekestelling die hij per aangetekend schrijven aan de BVBA PARTEK richtte, indien de BVBA PARTEK binnen deze termijn van 15 dagen verzuimt te leveren. Artikel 7 - Eigendomsvoorbehoud en Overdracht van risico 1. De geleverde goederen blijven eigendom van de BVBA PARTEK tot de volledige betaling van de prijs, in hoofdsom en eventuele interesten en schadevergoedingen. Indien de verschuldigde sommen niet worden betaald, kan de BVBA PARTEK de verkochte goederen op kosten van de Klant terugnemen. 2. Tot de volledige betaling van de prijs mag de Klant de goederen niet wederverkopen, niet in pand geven en niet gebruiken voor om het even welke borgstelling zonder de voorafgaande en schriftelijke toelating van de BVBA PARTEK. De Klant verbindt zich ertoe de BVBA PARTEK op de hoogte te brengen van elke beslaglegging door derden op geleverde producten waarvan de prijs niet volledig betaald is. De Klant verbindt zich er ook toe de BVBA PARTEK op de hoogte te brengen indien de producten zouden worden opgeslagen op een plaats die door de Klant of door een derde wordt gehuurd; de Klant zal de gegevens van de verhuurder dan meedelen aan de BVBA PARTEK. 3. De risico's worden overgedragen op de Klant zodra de verkochte goederen ter beschikking worden gesteld van de Klant, zijn mandatarissen of de vervoerder. Artikel 8 Transport - Ontvangst en klachten 1. Het vervoer van de goederen gebeurt steeds op risico van de Klant-bestemmeling. 2. Bij een betwisting op het ogenblik van de levering door de vervoerder moet de ontvanger, op straffe van onontvankelijkheid van zijn aan de BVBA PARTEK gerichte klacht: - Het vastgestelde probleem noteren op de leveringsbon van de vervoerder: nat pakket, beschadigd pakket, ontbrekend pakket enz. De Klant zal in geen geval het voorbehoud van de hypothese van het uitpakken gebruiken (bijvoorbeeld door de termen "onder voorbehoud van uitpakken" te noteren).

4 - Het op de leveringsbon genoteerde voorbehoud binnen de drie dagen middels een aangetekend schrijven met ontvangstbewijs schriftelijk bevestigen aan de vervoerder en niet aan de BVBA PARTEK. Hij moet de BVBA PARTEK een kopie van dit schrijven sturen. - Het origineel van de leveringsbon zo snel mogelijk naar de BVBA PARTEK sturen, samen met de kopie van het aan de vervoerder gerichte aangetekende schrijven. 3. Indien de Klant zich niet stipt aan deze formaliteiten houdt, zal zijn klacht tegenover de BVBA PARTEK niet ontvankelijk zijn. 4. De Klant moet de geleverde producten bij de levering onmiddellijk controleren, om hun conformiteit met de in het verkoopcontract vermelde producten en de eventuele aanwezigheid van zichtbare gebreken na te gaan. De Klant moet elk gebrek aan de BVBA PARTEK signaleren binnen een termijn van drie werkdagen (zeven werkdagen indien de Klant een consument is in de betekenis van de wet van 6 april 2010 betreffende de marktpraktijken en consumentenbescherming) na de ontvangst van de producten. Hij moet alle bewijsstukken voorleggen die de echtheid van het gebrek staven. Indien de Klant een zichtbaar gebrek niet binnen de drie werkdagen na de ontvangst van de producten aan de BVBA PARTEK signaleert, wordt hij verondersteld het gebrek te aanvaarden. De Klant moet bovendien de BVBA PARTEK de mogelijkheid geven om het gebrek vast te stellen en desgevallend te verhelpen. Artikel 9 - Aansprakelijkheid 1. Behoudens kwade trouw, ernstige fout of verzuim om een essentiële verplichting van het contract uit te voeren, kan de BVBA PARTEK niet aansprakelijk worden gesteld. 2. Bovendien bezitten de professionele Klanten een expertise met betrekking tot de producten die de BVBA PARTEK verkoopt, zodat de Klant de volledige aansprakelijkheid draagt voor de keuze van het product, de manier waarop het wordt geïntegreerd en zijn goede gebruik volgens de regels van de kunst en de geldende reglementen. 3. De partners erkennen uitdrukkelijk dat de verplichtingen van de BVBA PARTEK middelenverbintenissen zijn. De BVBA PARTEK is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor het door de Klant verwachte eindresultaat. Artikel 10 - Overmacht - Toeval - Onvoorzienbaarheid 1. In het geval van overmacht of toeval, nl. indien een gebeurtenis die niet afhankelijk is van de wil van de BVBA PARTEK de volledige of gedeeltelijke uitvoering van de verplichtingen van de BVBA PARTEK verhindert, zal zij ontslagen zijn van haar verplichtingen, zonder schadevergoeding van om het even welke aard.

5 2. Voor de toepassing van deze bepaling beschouwt men onder meer de volgende gebeurtenissen als gevallen van overmacht of toeval die de uitvoering van de verplichtingen van de BVBA PARTEK opschorten of ongedaan maken: brand, natuurrampen en uitzonderlijke klimaatgebeurtenissen, arbeidsconflicten bij onderaannemers of leveranciers, uitzonderlijke moeilijkheden of de onmogelijkheid om de transportmiddelen en -kanalen te gebruiken, bevelen of opdrachten van Belgische of buitenlandse openbare overheden, ongevallen die de productie en de opslag van de productie beïnvloeden, de volledige of gedeeltelijke stopzetting van de bevoorrading, het in gebreke blijven van de vervoerder, machinebreuk, oorlog, daden van derden of elke externe gebeurtenis die van aard is om de uitvoering van de aangegane verbintenissen te vertragen of te verhinderen. 3. Indien de uitvoering van de verplichtingen van de BVBA PARTEK als gevolg van omstandigheden buiten haar wil wordt verhinderd of duurder of moeilijker wordt gemaakt, verbinden de BVBA PARTEK en de Klant zich ertoe om te goeder trouw te onderhandelen over een aanpassing van de contractuele voorwaarden, met het oog op het herstel van het contractuele evenwicht binnen een termijn van 30 kalenderdagen na de kennisgeving van deze omstandigheden door de BVBA PARTEK aan de Klant. Indien binnen deze termijn geen akkoord wordt bereikt, kan elke partij het contract eenzijdig beëindigen, zonder schadevergoeding van om het even welke aard. Artikel 11 - Overdracht en onderaanneming De BVBA PARTEK behoudt zich het recht voor om de rechten die voortvloeien uit het contract en deze algemene voorwaarden zonder het akkoord van de Klant over te dragen en in onderaanneming te geven. Artikel 12 - Opzegging Indien een van de partijen één of meer van haar essentiële verplichtingen niet uitvoert, en indien zij dit niet binnen de 15 dagen na de verzending van een ingebrekestelling rechtzet, kan de andere partij de overeenkomst eenzijdig opzeggen, ten nadele van de partij die in gebreke is, onverminderd haar recht om schadevergoeding te eisen voor het nadeel dat zij door het verzuim van de uitvoering heeft geleden. Artikel 13 - Varia 1. Geen enkele afwijking of afstand van een bepaling van deze algemene voorwaarden mag niet worden beschouwd als een afstand van de andere bepalingen van deze algemene voorwaarden, die volledig van toepassing blijven.

6 2. Indien op verzoek van de Klant een factuur op naam van een derde wordt opgesteld, zijn de Klant en de derde hoofdelijk verplicht deze schuld tegenover de BVBA PARTEK te betalen. 3. De nietigheid of ontoepasselijkheid van één van de bepalingen van deze algemene voorwaarden, van de bestekken of de contracten, heeft geen invloed op de geldigheid of de toepasselijkheid van de andere bepalingen. De partijen verbinden zich ertoe om desgevallend de nietige of ontoepasselijke bepaling te vervangen door een geldige bepaling die de inhoud van de nietige of ontoepasselijke bepaling zo goed mogelijk benadert. Indien de partijen hier niet in slagen blijven de andere bepalingen hoe dan ook volledig geldig en toepasselijk. Artikel 14 - Toepasselijk recht De algemene voorwaarden en alle contracten of bestekken waarop ze betrekking hebben worden uitsluitend geregeld door het Belgische recht. Artikel 15 - Bevoegde jurisdicties Elk geschil over de onderhandeling, de totstandkoming, de uitvoering of de ontbinding van de contractuele betrekkingen tussen de BVBA PARTEK en de Klant zal, indien geen minnelijke schikking wordt bereikt, onder de uitsluitende bevoegdheid vallen van de rechtbanken en tribunalen van Brugge (België).

Ets VIELLEVOYE SA Division TOLFER

Ets VIELLEVOYE SA Division TOLFER Ets VIELLEVOYE Division TOLFER ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN GELDIG VANAF 1 januari 2016 1 Artikel 1: Toepassingsgebied Deze algemene verkoopvoorwaarden (AVV) gelden voor alle producten die door de Ets.

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN Dbblaw 24062011 ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN 1. Deze algemene verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op elke bestelling, door de koper geplaatst bij Pacbelimex, evenals op elke verkoopsovereenkomst gesloten

Nadere informatie

algemene verkoopsvoorwaarden

algemene verkoopsvoorwaarden algemene verkoopsvoorwaarden 1. 2. Onderhavige voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtshandelingen en rechtsverhoudingen tussen MASTERmail en de opdrachtgever tenzij uitdrukkelijk en schriftelijk

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN 1. Algemeen 1.1. Deze algemene verkoopsvoorwaarden zijn exclusief van toepassing op alle aanbiedingen, offertes, verkopen, leveringen en diensten van SMEG Belgium NV (hierna

Nadere informatie

1.1 Elke bestelling wordt uitsluitend uitgevoerd conform de hierna volgende algemene

1.1 Elke bestelling wordt uitsluitend uitgevoerd conform de hierna volgende algemene Voorwaarden 1. Toepassingsgebied 1.1 Elke bestelling wordt uitsluitend uitgevoerd conform de hierna volgende algemene voorwaarden, die tevens worden vermeld op de website www.toptext.be, en die de klant

Nadere informatie

1. Al onze verkopen worden uitsluitend beheerst door onze algemene voorwaarden,

1. Al onze verkopen worden uitsluitend beheerst door onze algemene voorwaarden, ALGEMENE VOORWAARDEN A. ALGEMENE BEPALINGEN 1. Al onze verkopen worden uitsluitend beheerst door onze algemene voorwaarden, met uitsluiting van alle andersluidende voorwaarden, behoudens andersluidende

Nadere informatie

Onder Katrien Claes wordt in deze algemene verkoopvoorwaarden verstaan: Katrien Claes, Hees 148, 3920 Lommel

Onder Katrien Claes wordt in deze algemene verkoopvoorwaarden verstaan: Katrien Claes, Hees 148, 3920 Lommel 1. ALGEMEEN Onder Katrien Claes wordt in deze algemene verkoopvoorwaarden verstaan: Katrien Claes, Hees 148, 3920 Lommel 2. GELDING EN AANVAARDING VAN DEZE VOORWAARDEN. De huidige voorwaarden beheersen

Nadere informatie

Tenzij anders aangegeven gaat het altijd om 1 exemplaar van het genoemde artikel.

Tenzij anders aangegeven gaat het altijd om 1 exemplaar van het genoemde artikel. VERKOOPSVOORWAARDEN Algemene Verkoopvoorwaarden Art. 1. Toepassing van de Algemene Verkoopvoorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke koop-verkoopovereenkomst door een bezoeker van

Nadere informatie

2.Aankopen, beschikbaarheid, productinformatie en minimum leeftijd

2.Aankopen, beschikbaarheid, productinformatie en minimum leeftijd Algemene verkoopsvoorwaarden Webshop 1.Algemeen 1.1. Behoudens uitdrukkelijke en schriftelijke andersluidende overeenkomst, worden alle overeenkomsten, offerten, aanbiedingen, bestellingen, en alle daaruit

Nadere informatie

UITVOERINGSVOORWAARDEN VAN ONZE PRESTATIES

UITVOERINGSVOORWAARDEN VAN ONZE PRESTATIES UITVOERINGSVOORWAARDEN VAN ONZE PRESTATIES 1. Omschrijvingen Companywriters : De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, waarvan de vennootschapszetel gevestigd is te 4600 Wezet (Visé) (België),

Nadere informatie

1. Voorwerp 1.1. Op alle diensten, producten en leveringen van Metalmorphosa bvba zijn huidige algemene voorwaarden van toepassing, met uitsluiting

1. Voorwerp 1.1. Op alle diensten, producten en leveringen van Metalmorphosa bvba zijn huidige algemene voorwaarden van toepassing, met uitsluiting 1. Voorwerp 1.1. Op alle diensten, producten en leveringen van Metalmorphosa bvba zijn huidige algemene voorwaarden van toepassing, met uitsluiting van elke andere leveringsvoorwaarden of verkoopsvoorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR VERKOOP EN DIENSTVERLENING

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR VERKOOP EN DIENSTVERLENING ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR VERKOOP EN DIENSTVERLENING INLEIDING: BEGRIPSBEPALINGEN In deze voorwaarden hebben onderstaande termen de volgende betekenis: Verkoper: de in het begin van deze voorwaarden aangeduide

Nadere informatie

Algemene aankoopvoorwaarden

Algemene aankoopvoorwaarden Algemene V 1. BINDENDE KRACHT Tenzij schriftelijk anders overeengekomen door partijen, worden de betrekkingen tussen CARBOLIM en de verkoper beheerst door de onderhavige algemene voorwaarden, niettegenstaande

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN 1. DEFINITIES Overeenkomst Offerte Koper Overmacht Producten Verkoper Een overeenkomst voor de verkoop en levering van Producten door Verkoper aan Koper inclusief

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN AXCES BVBA

ALGEMENE VOORWAARDEN AXCES BVBA ALGEMENE VOORWAARDEN AXCES BVBA 1. Toepassingsgebied: Onverminderd de toepassing van eventuele bijzondere voorwaarden die zijn opgenomen in een afzonderlijke schriftelijke overeenkomst, zijn deze algemene

Nadere informatie

Algemene verkoopsvoorwaarden

Algemene verkoopsvoorwaarden Algemene verkoopsvoorwaarden Behalve bijzondere voorwaarden, vermeld op de voorzijde van de factuur, van de bestelbon of in de (aannemings)overeenkomst en waarvoor de klant zijn akkoord heeft gegeven,

Nadere informatie

Verkoop -en leveringsvoorwaarden van VAN HEES Benelux Sprl. 2. Aanbod en sluiten van het contract

Verkoop -en leveringsvoorwaarden van VAN HEES Benelux Sprl. 2. Aanbod en sluiten van het contract Verkoop -en leveringsvoorwaarden van VAN HEES Benelux Sprl 1. Algemeen Onze aanbiedingen, leveringen en prestaties zijn uitsluitend onderworpen aan onderhavige algemene verkoop en leveringsvoorwaarden.

Nadere informatie

ABSOLUTE AGENCY (AA) ALGEMENE VOORWAARDEN

ABSOLUTE AGENCY (AA) ALGEMENE VOORWAARDEN ABSOLUTE AGENCY (AA) ALGEMENE VOORWAARDEN 1. ALGEMEEN Behoudens andersluidende bepalingen zijn alle offertes, interventies en prestaties van AA onderworpen aan het geheel van deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden (hierna te noemen: voorwaarden) wordt verstaan onder: 1.1 Afnemer: Iedere natuurlijke persoon of rechtspersoon die met SportsKing.nl in contact treedt

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor dienstenverrichtingen

Algemene voorwaarden voor dienstenverrichtingen Algemene voorwaarden voor dienstenverrichtingen Artikel 1 Voorwerp Het voorwerp van deze algemene voorwaarden (hierna de Algemene Voorwaarden genoemd) is de interventiemodaliteiten voor en/of in naam van

Nadere informatie

ALGEMENE AANKOOPVOORWAARDEN (Tyco Electronics Raychem bvba)

ALGEMENE AANKOOPVOORWAARDEN (Tyco Electronics Raychem bvba) ALGEMENE AANKOOPVOORWAARDEN (Tyco Electronics Raychem bvba) 1. TOEPASSING Onze aankopen vallen uitsluitend onder de toepassing van deze Algemene Aankoopvoorwaarden en van de Bijzondere Voorwaarden van

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN Artikel 1 Algemene bepalingen Tenzij dit uitdrukkelijk anders overeengekomen is, worden de contractuele verhoudingen tussen de klant en de vennootschap FILAME BRUSSELS NV uitsluitend

Nadere informatie

IBAN: BE08 3631 0166 3013 - BIC: BBRU BE BB - BTW: BE 844.231.976

IBAN: BE08 3631 0166 3013 - BIC: BBRU BE BB - BTW: BE 844.231.976 1 Disclaimer en algemene voorwaarden SAMMAN Fonds vzw, Excelsiorlaan, 4B, 1930 Zaventem met ondernemingsnummer 0841.212.605 SAMMAN VSO, Excelsiorlaan, 4B, 1930 Zaventem met ondernemingsnummer 0844.231.976

Nadere informatie

Algemene verkoopvoorwaarden ZWEKO OPTICS

Algemene verkoopvoorwaarden ZWEKO OPTICS Algemene verkoopvoorwaarden ZWEKO OPTICS 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Zweko

Nadere informatie

Verkoop -en leveringsvoorwaarden van VAN HEES Benelux Sprl/NL. 2. Aanbod en sluiten van het contract

Verkoop -en leveringsvoorwaarden van VAN HEES Benelux Sprl/NL. 2. Aanbod en sluiten van het contract Verkoop -en leveringsvoorwaarden van VAN HEES Benelux Sprl/NL 1. Algemeen Deze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden (hierna Voorwaarden ) zijn van toepassing op alle aanvragen van klanten of aanbiedingen

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN BESCHUTTE WERKPLAATS ASSE VZW (BW ASSE)

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN BESCHUTTE WERKPLAATS ASSE VZW (BW ASSE) ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN BESCHUTTE WERKPLAATS ASSE VZW (BW ASSE) 1. INLEIDING De klant wordt uit hoofde van de overeenkomst geacht de verkoopsvoorwaarden te kennen en verklaart deze te aanvaarden ongeacht

Nadere informatie

Algemene voorwaarden DW Copper BVBA

Algemene voorwaarden DW Copper BVBA Algemene voorwaarden DW Copper BVBA 1. ALGEMEEN 1.1. Tenzij anders schriftelijk overeengekomen zijn deze algemene voorwaarden van toepassing op - alle offertes uitgaande van DW Copper BVBA, - alle bestellingen

Nadere informatie

Media Markt Algemene verkoopsvoorwaarden

Media Markt Algemene verkoopsvoorwaarden Media Markt Algemene verkoopsvoorwaarden Onderhavige verkoopsvoorwaarden gelden voor alle verkoopovereenkomsten tussen Media Markt en de klant. Afwijkingen van deze algemene verkoopsvoorwaarden kunnen

Nadere informatie

Mondiale Aankoopvoorwaarden

Mondiale Aankoopvoorwaarden 1. Contractanten Dit contract (hierna de Aankooporder genoemd) wordt afgesloten tussen de toeleverancier (hieronder de TOELEVERANCIER genoemd) en de Schindler-onderneming die wordt vermeld in de order

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Catering van het Land

Algemene Voorwaarden Catering van het Land Algemene Voorwaarden Catering van het Land 1.1 Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en overeenkomsten met betrekking tot advies, verkoop, levering en verhuur van goederen en het

Nadere informatie

Uittreksel uit de algemene voorwaarden van de ondernemingen van de Groep Rossel

Uittreksel uit de algemene voorwaarden van de ondernemingen van de Groep Rossel Uittreksel uit de algemene voorwaarden van de ondernemingen van de Groep Rossel De integrale versie van de algemene voorwaarden van de ondernemingen van de Groep Rossel is beschikbaar op volgende website:

Nadere informatie

Algemeen. Schriftelijke bevestiging. Leveren van gegevens. Prijsopgave. Credit ALGEMENE VOORWAARDEN

Algemeen. Schriftelijke bevestiging. Leveren van gegevens. Prijsopgave. Credit ALGEMENE VOORWAARDEN Algemeen Schriftelijke bevestiging Leveren van gegevens Prijsopgave Credit Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten, de daaruit voortvloeiende leveringen en

Nadere informatie

1. Dwingend karakter van de algemene voorwaarden - voorrang

1. Dwingend karakter van de algemene voorwaarden - voorrang ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Dwingend karakter van de algemene voorwaarden - voorrang December 2015 1.1 De onderhavige algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke overeenkomst tussen Kinetic NV (hierna

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN MIKO PAC NV

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN MIKO PAC NV ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN MIKO PAC NV 1. Algemeen Deze algemene verkoopsvoorwaarden zijn slechts een schriftelijke bevestiging van wat werd overeengekomen bij het tot stand komen van de overeenkomst.

Nadere informatie

The Right Move Algemene Voorwaarden

The Right Move Algemene Voorwaarden The Right Move Algemene Voorwaarden Artikel 1 Algemeen 1.1. Deze algemene voorwaarden (hierna: de Voorwaarden ) zijn van toepassing op de diensten (hierna: de Diensten ) verstrekt door de BVBA THE RIGHT

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN INZAKE VERKOOP EN VERHUUR. Artikel 1: Tegenstelbaarheid van onderhavige algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN INZAKE VERKOOP EN VERHUUR. Artikel 1: Tegenstelbaarheid van onderhavige algemene voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN INZAKE VERKOOP EN VERHUUR Artikel 1: Tegenstelbaarheid van onderhavige algemene voorwaarden 1.1. Door het feit van zijn bestelling wordt de klant geacht onderhavige algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden 1. Inleidende bepaling Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van producten door Trappelend Geheim via de webwinkel op www.trappelendgeheim.be. Het plaatsen van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden BVBA WILLEMSEN

Algemene voorwaarden BVBA WILLEMSEN Algemene voorwaarden BVBA WILLEMSEN 1. Toepassingsgebied 1.1 Alle verkopen, werken en diensten met betrekking tot de levering en installatie van sanitaire toestellen, verwarmingstoestellen en zwembaden

Nadere informatie

Telefoon: Website:

Telefoon: Website: De verkoper Charlie and the Party Factory- NV VDV HOLDINGS LLA, met maatschappelijke zetel Leiehoek 3, 9800 Deinze, is ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen onder het nummer 0463.136.891.

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN H.O. EL BERRO

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN H.O. EL BERRO ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN H.O. EL BERRO Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van H.o. EL Berro (hierna: EL Berro) zijn bij uitsluiting van eventuele andere

Nadere informatie

Algemene contractvoorwaarden

Algemene contractvoorwaarden Algemene contractvoorwaarden Artikel 1 - Deze algemene voorwaarden zijn steeds van toepassing op alle handelsbetrekkingen van 3D Drawing & Management, behoudens uitdrukkelijke en schriftelijke andersluidende

Nadere informatie

Algemene aankoopvoorwaarden

Algemene aankoopvoorwaarden Rev.: 2 Datum: 19/08/2013 Pagina 1 van 6 1. Algemene bepaling en definities 1.1. De aankoopvoorwaarden zijn van toepassing voor bestellingen van MECASPRING nv bij leveranciers en onderaannemers, als de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Electrosoft

Algemene voorwaarden Electrosoft Algemene voorwaarden Electrosoft 1. De verkoper Electrosoft BVBA, met maatschappelijke zetel te 9470 Denderleeuw Lindestraat 14a, is ingeschreven in de kruispuntbank der Ondernemingen onder volgend nummer:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor de Olympus Online Shop

Algemene Voorwaarden voor de Olympus Online Shop Algemene Voorwaarden voor de Olympus Online Shop 1 Toepassingsgebied 2 Sluiten van het contract 3 Recht op teruggave door de consument 4 Prijzen 5 Levering 6 Vervaldatum en betaling, in gebreke stelling

Nadere informatie

Algemene voorwaarden BHD

Algemene voorwaarden BHD Algemene voorwaarden BHD Dit zijn de algemene voorwaarden van de BVBA BHD, met zetel te 2980 Zoersel, Sint-Antoniusbaan 299, met ondernemingsnummer 0865 873 171. Deze algemene voorwaarden kunnen geraadpleegd

Nadere informatie

Algemene verkoopvoorwaarden (versie 2014.01)

Algemene verkoopvoorwaarden (versie 2014.01) 1. Toepassingsgebied Algemene verkoopvoorwaarden (versie 2014.01) 1.1. Volgende voorwaarden (hierna genoemd Algemene voorwaarden ) zijn zowel van toepassing op de verkoopovereenkomsten als op de aannemingsovereenkomsten

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN NV VANDER ZIJPEN

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN NV VANDER ZIJPEN ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN NV VANDER ZIJPEN 1. Toepassingsveld. Alle contracten van NV Vander Zijpen zijn onderworpen aan onderhavige algemene voorwaarden met uitsluiting van alle algemene of bijzondere

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN AD BIBENDUM BVBA

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN AD BIBENDUM BVBA ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN AD BIBENDUM BVBA ARTIKEL 1. TOEPASSING Deze algemene verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op elke verkoop van producten door ad Bibendum BVBA, met maatschappelijke zetel te

Nadere informatie

Algemene voorwaarden die van toepassing zijn op een offerte verkoop

Algemene voorwaarden die van toepassing zijn op een offerte verkoop 1. Aanvaarding van de offerte en van de algemene voorwaarden a. De aanvaarding van onze offerte impliceert zonder enig voorbehoud en op onherroepelijke wijze de aanvaarding van onze algemene voorwaarden.

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN 1. DEFINITIES Hierna word verstaan onder Visser Voorraad Week Prijs : Visser Las/Snijtechniek gevestigd aan de Pompmolenlaan 11, 3447 GK te Woerden : De voorradige artikelen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden I.T.M.Y

Algemene voorwaarden I.T.M.Y 1. Gelding. Behoudens schriftelijke andersluidende overeenkomst, vermeld op de voorzijde van deze factuur, leveringsnota, bestelbon of onze offerte, zijn al onze verkopen, leveringen en werken beschouwd

Nadere informatie

Algemene verkoopsvoorwaarden Myrtus nv

Algemene verkoopsvoorwaarden Myrtus nv Algemene verkoopsvoorwaarden Myrtus nv 1. AANVAARDING VAN ONZE VOORWAARDEN. Behoudens voorafgaandelijk en schriftelijk akkoord van onzentwege zal het feit dat de cliënt ons een bestelling, een werk of

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN DEJOND nv

ALGEMENE VOORWAARDEN DEJOND nv ALGEMENE VOORWAARDEN DEJOND nv 1. ALGEMEEN 1.1. Tenzij anders schriftelijk overeengekomen zijn deze algemene voorwaarden van toepassing op - alle offertes uitgaande van DEJOND nv, - alle bestellingen geplaatst

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Mates & Plates Barbecuee Shop Verreydt & Deckers bvba Heideplaats 21 B-2845 Niel Telefoon: GSM:

Algemene voorwaarden. Mates & Plates Barbecuee Shop Verreydt & Deckers bvba Heideplaats 21 B-2845 Niel Telefoon: GSM: Algemene voorwaarden Mates & Plates Barbecuee Shop Verreydt & Deckers bvba Heideplaats 21 B-2845 Niel Telefoon: +32 3 239 85 20 GSM: +32 496 51 43 11 E-mail: info@matesandplates.be BTW: BE-0886.348.471

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN!! WWW.VERKOOPMIJNAUTO.BE WWW.DEALERAANKOOP.BE INHOUDSOPGAVE Art. 1 Definities begrippen Art. 2 Identiteit van de ondernemer Art. 3 Toepasselijkheid Art. 4 De openbare veiling Art.

Nadere informatie

Algemene verkoopvoorwaarden van WWF BELGIUM

Algemene verkoopvoorwaarden van WWF BELGIUM Algemene verkoopvoorwaarden van WWF BELGIUM 1. Voorrang en aanvaarding van de onderhavige algemene verkoopvoorwaarden 1.1. Onder WWF wordt in de zin van de onderhavige algemene verkoopvoorwaarden het volgende

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Nieuwe Foto, KVK 56753470, bedrijf gevestigd te Steenovenweg 3, 3532AE Utrecht, in Nederland.

Algemene Voorwaarden Nieuwe Foto, KVK 56753470, bedrijf gevestigd te Steenovenweg 3, 3532AE Utrecht, in Nederland. ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene Voorwaarden Nieuwe Foto, KVK 56753470, bedrijf gevestigd te, 3532AE Utrecht, in Nederland. ARTIKEL 1. DEFINITIES 1.1 In deze Algemene Voorwaarden (hierna Algemene Voorwaarden

Nadere informatie

a. Alle door Dividino gedane aanbiedingen, offertes en prijsopgaven, in welke vorm dan ook, zijn vrijblijvend.

a. Alle door Dividino gedane aanbiedingen, offertes en prijsopgaven, in welke vorm dan ook, zijn vrijblijvend. Algemene Voorwaarden Dividino Group B.V. 1. Toepasselijkheid a. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, opdrachten en overeenkomsten die worden gesloten tussen Dividino Group

Nadere informatie

Algemene Verkoopvoorwaarden Arnhem Art

Algemene Verkoopvoorwaarden Arnhem Art Algemene Verkoopvoorwaarden Arnhem Art Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: "Arnhem Art" : het concept dat wordt uitgebaat door het bedrijf ART impact gevestigd te Oosterbeek. Als er gerefereerd

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN OMRON ELECTRONICS N.V.

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN OMRON ELECTRONICS N.V. 01 Algemene beschikkingen De verkoper erkent geen enkele wijziging of toevoeging aan deze verkoopvoorwaarden welke van toepassing zijn op alle offertes en overeenkomsten, met uitsluiting van de eventuele

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR INTERNETVERKOOP 1. IDENTIFICATIE VAN DE VERKOPER

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR INTERNETVERKOOP 1. IDENTIFICATIE VAN DE VERKOPER ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR INTERNETVERKOOP 1. IDENTIFICATIE VAN DE VERKOPER Nomo Design bvba Noordkouter 67 8560 Wevelgem tel : 0032-56420532 IBAN : BE53 7380 0739 4553 BIC : KREDBEBB BTW BE 479047168 HR

Nadere informatie

Artikel 1; Algemeen. Artikel 2; Prijzen en betalingen. Artikel 3; Aansprakelijkheid

Artikel 1; Algemeen. Artikel 2; Prijzen en betalingen. Artikel 3; Aansprakelijkheid Artikel 1; Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Mediation Nederland en op alle rechtsverhoudingen die daaruit voortvloeien. 1.2 Afwijkingen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN MARKELBACH & CORNE NV

ALGEMENE VOORWAARDEN MARKELBACH & CORNE NV ALGEMENE VOORWAARDEN MARKELBACH & CORNE NV 1. TOEPASSING VAN DE ALGEMENE VOORWAARDEN TEGENSTELBAARHEID 1.1. Behoudens andersluidende uitdrukkelijke en schriftelijke bepaling van Markelbach & Corne (hierna

Nadere informatie

De consument beschikt niet over het recht om van de aankoop af te zien.

De consument beschikt niet over het recht om van de aankoop af te zien. ALGEMENE VOORWAARDEN WEBSHOP (CONSUMENTEN) ARTIKEL 1 ALGEMEEN Deze algemene verkoopsvoorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen en aankopen die worden gedaan via de webwinkel beschikbaar op www.mazakstore.com,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Lindsay's kousenwinkel

Algemene voorwaarden Lindsay's kousenwinkel Algemene voorwaarden Lindsay's kousenwinkel In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: -"Webwinkel" : Lindsay's kousenwinkel, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer

Nadere informatie

DE BVBA BIMATRA ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN

DE BVBA BIMATRA ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN DE BVBA BIMATRA ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN 1. Deze voorwaarden beheersen alle professionele relaties tussen de BVBA BIMATRA en haar contractspartijen, ongeacht of deze specifieke contractspartij een

Nadere informatie

A L G E M E N E A A N N E M I N G S V O O R W A A R D E N V O O R W E R K E N

A L G E M E N E A A N N E M I N G S V O O R W A A R D E N V O O R W E R K E N A L G E M E N E A A N N E M I N G S V O O R W A A R D E N V O O R W E R K E N Artikel 1 - Definities De Aannemer BVBA DDKA Group met ondernemingsnummer 0434.778.744 en maatschappelijke zetel te Hoboken,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. van. Rijnmondse Glas Centrale B.V. hierna te noemen RGC. gevestigd en kantoorhoudende te Dordrecht

ALGEMENE VOORWAARDEN. van. Rijnmondse Glas Centrale B.V. hierna te noemen RGC. gevestigd en kantoorhoudende te Dordrecht 1. Definities ALGEMENE VOORWAARDEN van Rijnmondse Glas Centrale B.V. hierna te noemen RGC gevestigd en kantoorhoudende te Dordrecht 1.1 In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: AV : de onderhavige

Nadere informatie

In de ondertekst wordt klant genoemd degene die de bestelling heeft gedaan, en leverancier degene die de bestelling heeft aanvaard.

In de ondertekst wordt klant genoemd degene die de bestelling heeft gedaan, en leverancier degene die de bestelling heeft aanvaard. Algemene Voorwaarden Hosting 1. Toepassingsgebied 2. Offertes 3. Levering 4. Duur en beëindiging 5. Eigendomsrecht 6. Aansprakelijkheid 7. Betaling 8. Overmacht 9. Bevoegdheid en Toepasselijk Recht 1.

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden gelden op alle overeenkomsten met BeSuccessful, ongeacht strijdige bepalingen vermeld op documenten van de klant.

Deze algemene voorwaarden gelden op alle overeenkomsten met BeSuccessful, ongeacht strijdige bepalingen vermeld op documenten van de klant. Algemene voorwaarden Artikel 1: Algemeen Deze algemene voorwaarden gelden op alle overeenkomsten met BeSuccessful, ongeacht strijdige bepalingen vermeld op documenten van de klant. Door het plaatsen van

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Algemeen

ALGEMENE VOORWAARDEN. Algemeen ALGEMENE VOORWAARDEN Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en overeenkomsten met Artishock events & marketing B.V.. Afwijkingen van deze voorwaarden zijn uitsluitend bindend,

Nadere informatie

Algemene Verkoop-, Leverings- en Betalingsvoorwaarden Vestal Vastgoedmanagement

Algemene Verkoop-, Leverings- en Betalingsvoorwaarden Vestal Vastgoedmanagement Algemene voorwaarden Algemene Verkoop-, Leverings- en Betalingsvoorwaarden Vestal Vastgoedmanagement Artikel 1: Geldigheid a. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op al onze aanbiedingen en overeenkomsten.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden 1. ALGEMEEN

Algemene Voorwaarden 1. ALGEMEEN 1. ALGEMEEN 1.1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en Overeenkomst tussen Hora Adema Van Zomeren de Opdrachtnemer - en een Opdrachtgever waarop Hora Adema Van Zomeren deze

Nadere informatie

CONTRACT De tweede genoemde verbindt zich ertoe om de opdrachten met alle vereiste zorg en ijver uit te voeren

CONTRACT De tweede genoemde verbindt zich ertoe om de opdrachten met alle vereiste zorg en ijver uit te voeren CONTRACT TUSSEN DE ONDERGETEKENDEN : 1 hierna genoemd «EERSTGENOEMDE» EN 2... hierna genoemd «TWEEDE GENOEMDE» ARTIKEL 1 : VOORWERP 1.1. De eerstgenoemde vertrouwt aan de tweede genoemde transport opdrachten

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van producten door ENGELTJEBENGELTJE.

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van producten door ENGELTJEBENGELTJE. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van producten door. Het plaatsen van een bestelling op de website van leidt tot de aanvaarding van deze algemene voorwaarden. behoudt zich het

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN van Pieter Cornelis Visser, wonende te Haastrecht en gevestigd in Woerden.

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN van Pieter Cornelis Visser, wonende te Haastrecht en gevestigd in Woerden. ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN van Pieter Cornelis Visser, wonende te Haastrecht en gevestigd in Woerden. 1. Aanbiedingen. Tenzij daarbij uitdrukkelijk het tegendeel is vermeld zijn onze offertes, prijscouranten

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Art. 1 Definities Achtergrondkennis Voorgrondkennis Resultaten Materialen Art. 2 Vooraf

ALGEMENE VOORWAARDEN Art. 1 Definities Achtergrondkennis Voorgrondkennis Resultaten Materialen Art. 2 Vooraf ALGEMENE VOORWAARDEN Art. 1 Definities Achtergrondkennis: De informatie, knowhow, methodes, technieken, technologieën, vaardigheden, algoritmen, methodieken materialen en intellectuele eigendomsrechten

Nadere informatie

1. In deze algemene verkoopvoorwaarden wordt verstaan onder:

1. In deze algemene verkoopvoorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN MAMMOET GROEP JUNI 2006 1. DEFINITIES EN TOEPASSELIJKHEID 1. In deze algemene verkoopvoorwaarden wordt verstaan onder: a. Mammoet Groep": de groep van vennootschappen, gevestigd

Nadere informatie

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden AllweCare Medical B.V. (BTB versie 14-01)

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden AllweCare Medical B.V. (BTB versie 14-01) Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden AllweCare Medical B.V. (BTB versie 14-01) Artikel 1 Definities 1.1 AllweCare: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AllweCare Medical B.V., ingeschreven

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden 1. Algemene voorwaarden van de verkoper 1.1. Op deze overeenkomst zijn uitsluitend de algemene voorwaarden van de NV EvoBus Belgium, hierna EvoBus genoemd, van toepassing met uitsluiting

Nadere informatie

Verkoopvoorwaarden. Van Halder Labels & Packaging Gompenstraat 13 5145 RM Waalwijk. 1. Algemene bepaling :

Verkoopvoorwaarden. Van Halder Labels & Packaging Gompenstraat 13 5145 RM Waalwijk. 1. Algemene bepaling : Verkoopvoorwaarden Van Halder Labels & Packaging Gompenstraat 13 5145 RM Waalwijk 1. Algemene bepaling : Deze verkoopvoorwaarden gelden voor alle door ons te sluiten overeenkomsten en door ons gedane aanbiedingen,

Nadere informatie

LEVERINGSVOORWAARDEN BELGIË

LEVERINGSVOORWAARDEN BELGIË LEVERINGSVOORWAARDEN BELGIË ALGEMENE VERKOOP-, LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VAN GEEVERS AUTO PARTS BELGIUM B.V.B.A Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op

Nadere informatie

Algemene Verkoopsvoorwaarden

Algemene Verkoopsvoorwaarden Algemene Verkoopsvoorwaarden Artikel 1: Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn toepasselijk op alle offertes, orderbevestigingen en leveringen en plaatsingen en worden de klant ter kennis gebracht

Nadere informatie

3.2 De verplichtingen van Factor Horsten gaan nooit verder dan door opdrachtgever en Factor Horsten schriftelijk zijn bevestigd.

3.2 De verplichtingen van Factor Horsten gaan nooit verder dan door opdrachtgever en Factor Horsten schriftelijk zijn bevestigd. ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN FACTOR HORSTEN Artikel 1 Algemeen 1.1 Met de opdrachtgever wordt in deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden, hierna te noemen: algemene voorwaarden,

Nadere informatie

Verkoopvoorwaarden Artikel 1. Toepasselijkheid

Verkoopvoorwaarden Artikel 1. Toepasselijkheid Verkoopvoorwaarden Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Filipucci Juweliers zijn bij uitsluiting van eventuele andere algemene voorwaarden deze algemene

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden Interl nv

Leveringsvoorwaarden Interl nv Leveringsvoorwaarden Interl nv Antwerpen, 1 september 2013 BTW BE 0433 628 008 Interl nv HRA 262306 Bisschoppenhoflaan 383 2100 Deurne B algemeen Interl nv, met als onderbenaming Intertaal, is in België

Nadere informatie

'Producten': het voorwerp van een of meerdere koopovereenkomsten.

'Producten': het voorwerp van een of meerdere koopovereenkomsten. ALGEMENE VOORWAARDENÂ 1. Wat verstaan we onder partijen en voorwaarden? In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: â ButtonPunt': Ruben Debeer, eenmanszaak, met geregistreerd adres te 's Gravenstraat

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie ARTIKEL 1. DEFINITIES

ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie ARTIKEL 1. DEFINITIES ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie 1 2017 ARTIKEL 1. DEFINITIES In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene voorwaarden Steenwijkerdiep 48A 8331 LT Steenwijk KVK 01183330 hierna te noemen: Brouwer Trading Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende

Nadere informatie

Het verstrekken van deze documenten gebeurt bij wijze van inlichting, zonder enige verbintenis.

Het verstrekken van deze documenten gebeurt bij wijze van inlichting, zonder enige verbintenis. ALGEMENE VOORWAARDEN TOEPASSINGSGEBIED Deze voorwaarden zijn van toepassing op elke overeenkomst waarbij Arcotec bw vzw zich verbindt t.o.v. zijn medecontractant. Deze voorwaarden hebben altijd voorrang

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN PETRA

ALGEMENE VOORWAARDEN PETRA ALGEMENE VOORWAARDEN PETRA Artikel 1: Definities 1.1. Onder "Petra" wordt in deze algemene voorwaarden verstaan: Petra Investments N.V., met maatschappelijke zetel te 9860 Oosterzele, Moortelbosstraat

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van de Stichting Lustrum van de Utrechtsche Vrouwelijke Studenten Vereeniging/Nieuwe Vereniging van Vrouwelijke

Algemene voorwaarden van de Stichting Lustrum van de Utrechtsche Vrouwelijke Studenten Vereeniging/Nieuwe Vereniging van Vrouwelijke Algemene voorwaarden van de Stichting Lustrum van de Utrechtsche Vrouwelijke Studenten Vereeniging/Nieuwe Vereniging van Vrouwelijke Studenten te Utrecht t.b.v. het Passe-Partout Spaarplan 2013/2014. 1.

Nadere informatie

LICENTIEVOORWAARDEN & EIGENDOMSRECHT MOBIFACT

LICENTIEVOORWAARDEN & EIGENDOMSRECHT MOBIFACT LICENTIEVOORWAARDEN & EIGENDOMSRECHT MOBIFACT 1. Aanvaarding en toepasselijkheid van deze voorwaarden Door het gebruik van de diensten van CRYSTAL IT BVBA (hierna CRYSTAL IT ) en het ter beschikking gestelde

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Gastronomie Thuis

Algemene voorwaarden Gastronomie Thuis Algemene voorwaarden Gastronomie Thuis Algemene voorwaarden van Gastronomie Thuis (hierna verkort aan te duiden als: GT) 1. Definities Met klant wordt hierna bedoeld: de afnemer van GT goederen en diensten.

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN Artikel 1. Toepasselijkheid 1.0 De website www.effectief-afvallen.nl en webwinkels http://effectiefafvallen.biedmeer.nl zijn een onderdeel van Body & Healthcare4U 1.1 Op alle

Nadere informatie

Algemene Verkoopsvoorwaarden VELDA CABLE TECHNICS NV

Algemene Verkoopsvoorwaarden VELDA CABLE TECHNICS NV 1. Toepassingsvoorwaarden Algemene Verkoopsvoorwaarden VELDA CABLE TECHNICS NV In deze Algemene Verkoopsvoorwaarden wordt onder Verkoper verstaan Velda Cable Technics NV, met maatschappelijke zetel te

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden - Intervisiekickstart

Algemene Voorwaarden - Intervisiekickstart Algemene Voorwaarden - Intervisiekickstart Dit zijn de algemene voorwaarden van Intervisiekickstart ( Opdrachtnemer ) te Zeist. Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact opnemen via welkom@intervisiekickstart.nu

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Steigers-Steigerhout BV November 2018

Algemene Voorwaarden Steigers-Steigerhout BV November 2018 Artikel 1: Definities Algemene Voorwaarden Steigers-Steigerhout BV November 2018 1. In deze Algemene Voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk

Nadere informatie

HOOFDSTUK I: Specifieke bepalingen aangaande verkoop op afstand via webshop Eco Toilet.be

HOOFDSTUK I: Specifieke bepalingen aangaande verkoop op afstand via webshop Eco Toilet.be HOOFDSTUK I: Specifieke bepalingen aangaande verkoop op afstand via webshop Eco Toilet.be Artikel 1 De bepalingen van dit hoofdstuk zijn enkel van toepassing op de contractuele relatie tussen NV Eco Toilet

Nadere informatie

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden We Connect Coöperatie U.A. B2B/zakelijke leveringen

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden We Connect Coöperatie U.A. B2B/zakelijke leveringen Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden We Connect Coöperatie U.A. B2B/zakelijke leveringen Artikel 1 Definities 1.1 We Connect: de coöperatie met uitgesloten aansprakelijkheid We Connect coöperatie

Nadere informatie