Concept Dakopbouw Optimaal de ruimte benutten!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Concept Dakopbouw Optimaal de ruimte benutten!"

Transcriptie

1 De ruimte benutten

2 2 Concept Dakopbouw Optimaal de ruimte benutten! Verlegde nok Veel slimmer dan een dakkapel! Biedt een standaard dakkapel onvoldoende stahoogte? Dan is een verlegde nok de oplossing. Het biedt bovendien meer gebruiksoppervlakte dan een dakkapel. De verlegde nok wordt aan één zijde van het dak geplaatst. Dit type opbouw wordt toegepast bij een geringe nokhoogte. Ga naar pagina 4 voor meer informatie. Verhoogde nok Een volwaardige hoogste verdieping! Bij deze opbouw wordt uw dak aan beide kanten van de nok verhoogd. Dit is de snelste en voordeligste manier om uw woon-genot te vergroten met een volwaardige hoogste verdieping! Dit type opbouw wordt toegepast voor optimale ruimtebenutting op zolder. Waar de verlegde nok zich afspeelt aan één zijde van het dak, wordt uw dak hier aan twéé kanten verhoogd. Ga naar pagina 6 voor meer informatie. Dakopbouw plat dak Een complete etage extra! Heeft u een woning met een plat dak? Dan biedt een dakopbouw u in één klap meer woonruimte! Een opbouw over de gehele oppervlakte levert ruimte op voor twee of drie slaapkamers en/of bijvoorbeeld een badkamer. Ga naar pagina 8 voor meer informatie. Dakkapellen In alle soorten en maten! Wij maken hoogwaardige standaard dakkapellen, maar bieden ook exclusieve maatwerkoplossingen. Bij Concept Dakopbouw kunt u terecht voor dakkapellen in alle soorten en maten. Van monumentaal tot ultra-strak, van hout tot zink of desgewenst uitgevoerd met sierlijke oren of speciale dakranden. U bedenkt het, wij maken (en plaatsen) het! Ga naar pagina 10 voor meer informatie.

3 3 Concept Dakopbouw Prefab dakopbouwen 15 jaar garantie De kwaliteit van onze producten bewijzen we met de afgifte van een garantiecertificaat. Concept Dakopbouw geeft, tenzij anders vermeld, op alle werkzaamheden, onderdelen en accessoires 15 jaar schriftelijke garantie. Uit onze eigen fabriek komt een kant en klaar product. Opgebouwd in één of meerdere elementen. Deze prefab bouwmethode biedt u veel voordelen: Hoogste kwaliteit door optimale arbeidsomstandigheden in de fabriek Minimale plaatsingstijd, minimale overlast en bouwafval Maximale ruimte voor uw persoonlijke wensen Mogelijk in alle maten en bouwstijlen Snel wind- en waterdicht Traject dakopbouw Op moment van ondertekening duurt het circa 14 tot 16 weken tot dat de dakopbouw is gerealiseerd. Hiervan zijn er circa 8 weken nodig voor de vergunningsfase en 6 tot 8 weken voor de uitwerking, (inmeten, werktekeningen), productie en plaatsing. Plaatsing in 1 dag Al onze vakmensen zijn in eigen huis opgeleid. Daardoor kennen zij alle ins en outs van onze producten en zijn ze uitstekend op elkaar ingespeeld. Dit staat garant voor deskundige montage van een verlegde nok in slechts 1 dag. Plaatsing in 2 dagen Het bouwen van een verhoogde nok (1 dag geheel wind en water dicht) of een dakopbouw op een woning met plat dak (2 à 3 dagen geheel wind- en waterdicht) is een aanzienelijk grotere operatie. Timmerfabriek Kopmels B.V. is gecertificeerd bij PEFC (cert. SKH-PEFC-COC-5132) & FSC (cert. SKH-COC ) Alle leveringen geschieden volgens onze leveringsvoorwaarden.

4 4

5 5 Verlegde nok Veel slimmer dan een dakkapel! Meer hoogte én gebruiksoppervlakte Behalve meer hoogte levert dit type opbouw ook meer gebruiksoppervlakte op omdat de hoogte u veel meer loopruimte biedt. Nu creëert u genoeg ruimte voor een tweepersoons bed, een hoge kast of zelfs een badkamer. De maximale oplossing Een verlegde nok aan de achterzijde van het huis wordt vaker toegestaan dan aan de voorkant. Een verlegde nok aan de achterzijde in combinatie met een dakkapel aan de voorzijde is de maximale oplossing. U krijgt er een compleet nieuwe woonetage bij! verlegde nok verhoogde nok platdak schuin Timmerfabriek Kopmels B.V. is gecertificeerd bij PEFC (cert. SKH-PEFC-COC-5132) & FSC (cert. SKH-COC ) Alle leveringen geschieden volgens onze leveringsvoorwaarden.

6 6

7 7 Verhoogde nok Een volwaardige hoogste verdieping! Twee slaapkamers Hierdoor creëert u letterlijk een compleet nieuwe, extra etage. Afhankelijk van de vloeroppervlakte kan dit ruimte bieden voor twee slaapkamers, een overloop en een washok! En als er voldoende hoogte is, kan er zelfs nog een vliering met vlizotrap in gemaakt worden. Een badkamer of douche behoort ook tot de mogelijkheden. Principeaanvraag Wanneer een verhoogde nok hoger zou worden dan het bestemmingsplan toelaat, wordt de bouw in sommige gevallen niet toegestaan. Middels een principeaanvraag en een gesprek met de welstand kunnen wij proberen de gemeente alsnog te overtuigen. Lukt dit onverhoopt niet, dan is een verlegde nok het beste alternatief. Gevelbekleding De gevels kunnen worden bekleed met Keralit (kunststof) of Trespa. Beide materialen zijn zeer onderhoudsarm. Wilt u een traditionelere uitstraling, dan kunt u kiezen voor Western Red Cedar hout met FSC meranti kozijnen. U hebt tevens de keuze uit een zinken bak- of mastgoot of een getimmerde goot bekleed met Keralit, en uitvoering met of zonder kantpan. verlegde nok verhoogde nok platdak schuin Timmerfabriek Kopmels B.V. is gecertificeerd bij PEFC (cert. SKH-PEFC-COC-5132) & FSC (cert. SKH-COC ) Alle leveringen geschieden volgens onze leveringsvoorwaarden.

8 8

9 9 Dakopbouw op plat dak Een complete etage extra! Vele varianten Een dakopbouw op een plat dak is er in vele soorten en maten. Afhankelijk van wat er door de gemeente wordt toegestaan, kan er gekozen worden voor rechte gevels. Of aan de voor- en achterzijde een schuin dak, waarop dakramen of dakkapellen geplaatst kunnen worden. Meedenken Onze eigen bouwkundigen denken graag met u mee. Zij vertalen uw wensen naar een fraai schetsontwerp en maken zich sterk voor uw bouwvergunning. Overtuigen Soms laat het bestemmingsplan niet toe dat er hoger mag worden gebouwd dan uw huidige bouwhoogte. Middels een principeaanvraag en een gesprek met de welstand kunnen wij de gemeente proberen alsnog te overtuigen. Vaak lukt dit! Energiezuinig Wist u dat een dakbouw van Conceptdakbouw zelden gepaard gaat met hoger energieverbruik? Dankzij de optimale isolatie blijft uw woning veel beter warm. verlegde nok verhoogde nok platdak schuin Timmerfabriek Kopmels B.V. is gecertificeerd bij PEFC (cert. SKH-PEFC-COC-5132) & FSC (cert. SKH-COC ) Alle leveringen geschieden volgens onze leveringsvoorwaarden.

10 10 Dakapellen In alle soorten en maten! Wij maken hoogwaardige standaarddakkapellen, maar bieden ook exclusieve maatwerkoplossingen. Bij Concept Dakopbouw kunt u terecht voor dakkapellen in alle soorten en maten. Van monumentaal tot ultra-strak, van hout tot zink of desgewenst uitgevoerd met sierlijke oren of speciale dakranden. U bedenkt het, wij maken (en plaatsen) het! Alucopal FSC hout Alucopal FSC hout, Western Red Cedar FSC hout, Cape Cod ( aannemersproject ) FSC hout i.c.m. zink

11 11 Concept verbouw Meer dan alleen dakopbouwen Wilt u naast (of in plaats van) een dakopbouw ook een andere aanbouw, uitbouw, erker, serre of nieuwe badkamer? Of wilt u uw woning compleet verbouwen? Ook dan zijn wij dé specialisten die uw ruimtewensen in vervulling laten gaan. Overige werkzaamheden Voor elektrawerk, loodgieterswerk, tegelwerk en stucadoorswerk kunt u ook bij ons terecht. Uitbouw Badkamer Prefab erker Nieuwbouw villa Prefab luifels en gevelrekken ( aannemersproject ) Alucopal dakkapellen ( aannemersproject ) Timmerfabriek Kopmels B.V. is gecertificeerd bij PEFC (cert. SKH-PEFC-COC-5132) & FSC (cert. SKH-COC ) Alle leveringen geschieden volgens onze leveringsvoorwaarden.

12 12

13 13 Ontwerp en vergunningen Principe-aanvraag Een principe-aanvraag is een stap voor de aan te vragen omgevingsvergunning. Het kan voorgeschreven zijn in het bestemmingsplan dat opbouwen niet mogelijk is. Echter is dit een voorschrift waarvan in sommige gevallen mag en kan worden afgeweken. Middels een principe-aanvraag of 3d-schets proberen wij de welstand er alsnog van te overtuigen. Een 3D-impressie geeft u tegelijkertijd een goed beeld van hoe het er uit komt te zien. Omgevingsvergunning Een dakopbouw kan volgens de richtlijnen van VROM niet vergunningsvrij geplaatst worden. Voor het ontwerp, tekenen, aanvragen en coördineren van het omgevingsvergunning traject kunt u bij onze eigen bouwkundigen terecht. Productie tekenwerk Nadat de omgevingsvergunning is verleend wordt er met u een inmeetafspraak gemaakt. Na het inmeten volgt het tekenen van het productietekenwerk voor in de fabriek. In dit tekenwerk aan u ter beschikking gesteld, ziet u hoe alles er in detail uiteindelijk komt uit te zien. Diverse zaken, bijv. elektra- en loodgieterswerk, worden op tekening aangegeven. Timmerfabriek Kopmels B.V. is gecertificeerd bij PEFC (cert. SKH-PEFC-COC-5132) & FSC (cert. SKH-COC ) Alle leveringen geschieden volgens onze leveringsvoorwaarden.

14 14 Opties + details Ramen en kozijnen Standaard worden de kozijnen en ramen uitgevoerd in hoogwaardig en onderhoudsarm kunststof. De standaardkleuren zijn crème-wit of wit. De beglazing wordt uitgevoerd in standaard isolatieglas. De draai-kiepramen zijn middels een slot afsluitbaar en voldoen aan het Politiekeurmerk. Optioneel: Houtnerf folie HR++ beglazing Ventilatieroosters Haakse kozijn en raamverbinding Hardhout uitvoering in FSC Buiten bekleding Standaard worden de opbouwen veelal in Keralit of Facapal uitgevoerd. Beide is een kunststof hoogwaardig onderhoudsarm product. Het Keralit rabat is zowel horizontaal als verticaal uit te voeren. Uiteraard zijn andere bekledingen ook mogelijk. Optioneel: Facapal, vlakke kunststof plaat, alternatief op Trespa, verlijmd/geschroefd Trespa, vlakke kunststof plaat, verlijmd/geschroefd Alucopal, vlakke aluminium plaat, voor een strakke look, verlijmd Western Red Cedar, rabat, potdeksel hout, fijn bezaagd Werzalit Zink, felsbanen, vlakke plaat Traditioneel metselwerk Dakkapel uitgevoerd in horizontaal Western Red Cedar rabatdelen (onbehandeld) en boeidelen (afgeschilderd). Kozijnen en ramen (afgeschilderd) uitgevoerd in FSC hardhout meranti. Onder de zijwang zit een verholen goot in plaats van een loodslabbe.

15 15 Accesoires Om de zonwarmte en het zonlicht zoveel mogelijk buiten te houden kunt u de opbouw voorzien van zonwering. Een inzetbare insectenhor welke de insecten buiten houdt kan in gesloten toestand van het draai-kiep raam blijven zitten. Optioneel: Rolluiken (weggewerkt in dakconstructie) somfy Screen (weggewerkt in dakconstructie) somfy Voorzet jaloezieën Voorzet plissés Inzet insectenhorren Luxaflex tussen glasbladen Zonwerend glas Afbouw Standaard wordt het product casco geleverd en geplaatst, d.w.z. de zijwangen en het plafond zijn niet afgewerkt. Aan de binnenzijde kijkt men tegen de constructieplaat aan. De buitenaansluiting tussen de wang en het pannendak wordt in verholen goot uitgevoerd of een lood slabbe. Wij bieden u de keuze de opbouw door ons te laten afwerken, hierbij kunt u denken aan. Optioneel: Gips werk Schuivende knieschotten, vensterbanken Binnenwanden, binnendeuren en kasten (op maat) Zonnepanelen Schilderwerk Loodgieterswerk Elektrawerk Stucadoorswerk Badkamer, toilet of douche Tegelwerk Dakvensters Zinkwerk, goten, hemelwaterafvoeren, deklijsten Verlegde nok uitgevoerd in Keralit horizontale rabat delen en Keralit boeidelen. De kozijnen en ramen in kunststof met verdiept profiel. Tussen de glasbladen (in het glas) zit een handbediende luxaflex. De dakrand heeft geen kantpan, maar een verholen goot waar de pannen tussen liggen. Timmerfabriek Kopmels B.V. is gecertificeerd bij PEFC (cert. SKH-PEFC-COC-5132) & FSC (cert. SKH-COC ) Alle leveringen geschieden volgens onze leveringsvoorwaarden.

16 De totaalaanpak van Concept Dakopbouw biedt u essentiële voordelen: De efficiëntie bespaart u tijd en geld Maximaal resultaat door optimale afstemming energiebesparende maatregelen De werkzaamheden worden slim ingepland voor minimale overlast Eén uitvoerende partij, één contactpersoon, goed persoonlijk contact Betrokkenheid van tekentafel tot en met oplevering Ook voor de zakelijke markt Timmerfabriek Kopmels B.V. Cornelis de Vriesweg 40B 1746 CM Dirkshorn Tel. +31 (0) particulier: info@conceptdakopbouw.nl zakelijk: info@timmerfabriekkopmels.nl Timmerfabriek Kopmels B.V. is gecertificeerd bij PEFC (cert. SKH-PEFC-COC-5132) & FSC (cert. SKH-COC ) Alle leveringen geschieden volgens onze leveringsvoorwaarden.

Ruimte, daglicht & comfort

Ruimte, daglicht & comfort Ruimte, daglicht & comfort Meer ruimte en meer daglicht In korte tijd een grotere en lichtere ruimte maken van uw bovenverdieping. Dat doet u met een Topkapel van Dreumel. Een Topkapel maakt van uw donkere

Nadere informatie

Ruiter Dakkapellen. Méér woonruimte en gegarandeerd extra wooncomfort. Brochure dakkapellen en dakopbouwen. Een dakkapel van Ruiter...

Ruiter Dakkapellen. Méér woonruimte en gegarandeerd extra wooncomfort. Brochure dakkapellen en dakopbouwen. Een dakkapel van Ruiter... Ruiter Dakkapellen Brochure dakkapellen en dakopbouwen Méér woonruimte en gegarandeerd extra wooncomfort Een dakkapel van Ruiter... gewoon beter Ruiter Dakkapellen Gegarandeerd goed Een echte dakkapelspecialist

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES, VERGUNNINGEN & GARANTIEVOORWAARDEN

TECHNISCHE SPECIFICATIES, VERGUNNINGEN & GARANTIEVOORWAARDEN TECHNISCHE SPECIFICATIES, VERGUNNINGEN & GARANTIEVOORWAARDEN INHOUDSOPGAVE PRODUCTSPECIFICATIES Algemeen - Dak - Zijwangen - Afwatering dakkapel - Front - Boeideel - Kozijn - HRR++ Glas - Rolluiken Technische

Nadere informatie

Behoort bij beschikking. d.d. nr.(s) Omgevingsmanager

Behoort bij beschikking. d.d. nr.(s) Omgevingsmanager BEM1303241 gemeente Steenbergen Fam. Winterswijk Lijnzaadstraat 13 4691 KR Dinteloord Telefoonnummer: 06-106266 Behoort bij beschikking d.d. nr.(s) 21-08-2013 ZK13000742 Omgevingsmanager Uw contactpersoon:

Nadere informatie

Maak van uw zolder een loft

Maak van uw zolder een loft Maak van uw zolder een loft Amsterdam dakkapel Ubbink. Geeft u de ruimte. Creëer extra leefruimte op uw zolder Er zit meer ruimte in uw huis dan u denkt. Want als u een zolder heeft, dan heeft Ubbink een

Nadere informatie

Rotterdam - Schiebroek. www.wonenaandepeppelweg.nl

Rotterdam - Schiebroek. www.wonenaandepeppelweg.nl www.wonenaandepeppelweg.nl 3 Welko o de Peppel e! Peppelweg Wilt u wonen op een aantrekkelijke locatie, die niet alleen uitstekend bereikbaar is, maar ook een fijn aanbod aan winkels heeft? In een wijk

Nadere informatie

Ruiter Dakkapellen. Méér woonruimte en gegarandeerd extra wooncomfort. Brochure dakkapellen en dakopbouwen. Een dakkapel van Ruiter...

Ruiter Dakkapellen. Méér woonruimte en gegarandeerd extra wooncomfort. Brochure dakkapellen en dakopbouwen. Een dakkapel van Ruiter... Ruiter Dakkapellen Brochure dakkapellen en dakopbouwen Méér woonruimte en gegarandeerd extra wooncomfort Een dakkapel van Ruiter... gewoon beter Ruiter Dakkapellen Gegarandeerd goed Een echte dakkapelspecialist

Nadere informatie

Klaassen dakkapellen haalt meer uit uw zolder!

Klaassen dakkapellen haalt meer uit uw zolder! Klaassen dakkapellen haalt meer uit uw zolder! Méér kubieke meters en méér licht maken uw zolder tot een functioneel bruikbaar verblijf. Slaapkamer, speelplaats, hobbyruimte, studeerplek of washok. Zomaar

Nadere informatie

Ruiter Dakkapellen. Méér woonruimte en gegarandeerd extra wooncomfort. Brochure dakkapellen en dakopbouwen. Een dakkapel van Ruiter...

Ruiter Dakkapellen. Méér woonruimte en gegarandeerd extra wooncomfort. Brochure dakkapellen en dakopbouwen. Een dakkapel van Ruiter... Ruiter Dakkapellen Brochure dakkapellen en dakopbouwen Méér woonruimte en gegarandeerd extra wooncomfort Een dakkapel van Ruiter... gewoon beter Ruiter Dakkapellen Gegarandeerd goed Een echte dakkapelspecialist

Nadere informatie

Deze brochure heeft u gedownload van onze website. Waarvoor onze hartelijke dank. Wij stellen uw belangstelling voor onze dakkapellen zeer op prijs.

Deze brochure heeft u gedownload van onze website. Waarvoor onze hartelijke dank. Wij stellen uw belangstelling voor onze dakkapellen zeer op prijs. Dakkapel informatie Deze brochure heeft u gedownload van onze website. Waarvoor onze hartelijke dank. Wij stellen uw belangstelling voor onze dakkapellen zeer op prijs. De informatie in deze brochure en

Nadere informatie

4look. Een ijzersterk merk

4look. Een ijzersterk merk 4look Een ijzersterk merk 4look kunststof dakraam 4look staat voor zeer onderhoudsarme dakramen met een moderne, strak witte uitstraling. Het 4look dakraam is gemaakt van kunststof en de luchtkamers worden

Nadere informatie

EEN DAKKAPEL VOOR IEDERE WENS

EEN DAKKAPEL VOOR IEDERE WENS WWW.KLOKDAKKAPELLEN.NL EEN DAKKAPEL VOOR IEDERE WENS. 15 jaar garantie. In 1 dag geplaatst. Hoogste Isolatie van RC 5,0 tot 9,0. Snelle levertijd. Van dakkapel tot complete verbouwing www.klokdakkapellen.nl

Nadere informatie

Aanvraag omgevingsvergunning voor de verbouwing van een geluidsstudio tot 3 woonruimten

Aanvraag omgevingsvergunning voor de verbouwing van een geluidsstudio tot 3 woonruimten Aanvraag omgevingsvergunning voor de verbouwing van een geluidsstudio tot 3 woonruimten Kerkweg 2 2064 KP Spaarnwoude 08 februari 2013 aangepast 08 maart 2013 RENVOOI PLATTEGRONDEN RENVOOI GEVELS RM 30

Nadere informatie

VERBOUW NIEUWBOUW ONDERHOUD & INSPECTIE DÉ AANNEMER IN DE ZAANSTREEK EN OMGEVING

VERBOUW NIEUWBOUW ONDERHOUD & INSPECTIE DÉ AANNEMER IN DE ZAANSTREEK EN OMGEVING VERBOUW NIEUWBOUW ONDERHOUD & INSPECTIE DÉ AANNEMER IN DE ZAANSTREEK EN OMGEVING CASCO OF VOLLEDIG AFGEWERKT? AAN U DE KEUZE! DAKKAPEL & DAKOPBOUW Topkwaliteit dakkapellen op traditionele wijze ter plaatse

Nadere informatie

De expertise van Belisol gaat een leven lang mee DAKKAPELLEN

De expertise van Belisol gaat een leven lang mee DAKKAPELLEN De expertise van Belisol gaat een leven lang mee DAKKAPELLEN Waarom een Belisol dakkapel? Kwaliteit en duurzaamheid Een dakkapel moet niet alleen esthetisch zijn en ruimte creëren; hij moet ook zéér onderhoudsvriendelijk

Nadere informatie

Dakkapellen Door H. Koelemij (TNO Bouw)

Dakkapellen Door H. Koelemij (TNO Bouw) Dakkapellen Door H. Koelemij (TNO Bouw) Algemeen Belangrijkste functie van een dakkapel is het creëren van extra leefruimte in een woning. De dakkapel wordt geplaatst op een hellend dak. wat is het verschil?

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 11 1000001 Woningtype G = wonen voor Geen verrekening 0,00 1000002 Woningtype G = wonen achter Geen verrekening 0,00 1017905 Dubbele deuren voorgevel = 19 (in plaats van raamkozijn) In de

Nadere informatie

Buitenzijde Buitenzijde Ramen verdiept Ramen verdiept HPL plaat Rabat panelen Profiel HPL plaat Profiel rabatt panelen

Buitenzijde Buitenzijde Ramen verdiept Ramen verdiept HPL plaat Rabat panelen Profiel HPL plaat Profiel rabatt panelen WINDOX Handelsonderneming Brinkmanstraat 20 3067 TA Rotterdam Tel: 06 30 34 11 40 Fax: 010 4131709 E-mail: info@ K.v.K. nr. 24361456 te Rotterdam BTW nr: NL-2093.25.963.B01 Rek Nr. 311811868 T.n.v. I.B.Krzyzagorska

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 6 1021213 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m (beukmaat 5,40) vast 19.500,00 Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt over de gehele breedte van de woning een uitbouw

Nadere informatie

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder 1 12-3-23 Afdruk Eerste opgave met voorblad, bedragen in EUR M/ GAARNE UW GEGEVENS IN BLOKLETTERS INVULLEN A.U.B. Naam: Bouwnummer: Telefoon prive: Adres: Postcode: Woonplaats Telefoon zaak: Telefoon mobiel:

Nadere informatie

POLYESTER DAKKAPELLEN

POLYESTER DAKKAPELLEN Uit eigen productie PRIJSINDICATIE POLYESTER DAKKAPELLEN 15 jaar garantie Isolatiewaarde volgens bouwbesluit Prefab montage, in 1 dag geplaatst PERFECT DAKKAPELLEN Amerikastraat 3 5171 PL Kaatsheuvel www.perfectdakkapellen.nl

Nadere informatie

Onderhoud woningen Driemanspolder

Onderhoud woningen Driemanspolder Onderhoud woningen Driemanspolder Veiligheidsmaatregelen met betrekking op deuren. -Anti-inbraak strip op de voordeur. Kleur wit of bruin schroeven niet zichtbaar, afgedekt d.m.v. dopjes. 100,00. - Anti-inbraak

Nadere informatie

Meer dan 25 jaar bouwervaring. Toegepaste kunststof materialen. Van klassiek tot modern. Kunststof onderhoudsvrije serre

Meer dan 25 jaar bouwervaring. Toegepaste kunststof materialen. Van klassiek tot modern. Kunststof onderhoudsvrije serre FRIESCHE KUNSTSTOF BOUW Meer dan 25 jaar bouwervaring Wij zijn een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in de bouw waarbij we de traditionele bouw methodiek toepassen met moderne productie technieken.

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : Projectomschrijving : Woningtype. : Woningtype Lombardier

Koperskeuzelijst. Werknummer : Projectomschrijving : Woningtype. : Woningtype Lombardier 10 Bouwkundige wijzigingen 10.7320 Zolderindeling met 2 onbenoemde ruimten + overloop F 7300 OH Het wijzigen van de indeling op de tweede verdieping door middel van het creëren van twee onbenoemde ruimten

Nadere informatie

Meer- en minderwerklijst RUWBOUW

Meer- en minderwerklijst RUWBOUW B Bouwkundige opties De bouwkundige opties zijn uitgetekend in de verkooptekening. Gebruikte materialen en kleuren zijn conform de technische omschrijving, indien hiervan afgeweken wordt staat dit bij

Nadere informatie

Informatieavond Trilo fase 5, Bergeijk 11 woningen en 5 (zelf)bouwkavels. 24 januari 2018

Informatieavond Trilo fase 5, Bergeijk 11 woningen en 5 (zelf)bouwkavels. 24 januari 2018 Informatieavond Trilo fase 5, Bergeijk 11 woningen en 5 (zelf)bouwkavels 24 januari 2018 Inleiding 1. Welkom 2. Locatie 3. Situatie 4. Woningen 5. (Zelf)bouwkavels 6. Woonmenu 7. Prijs- en afwerkingsniveau

Nadere informatie

Kleuren conform standaard kleur- en materialenlijst.

Kleuren conform standaard kleur- en materialenlijst. Niet nader genoemde onderdelen worden conform de basis woning uitgevoerd. Voor posities en uitvoering van onderstaande zie betreffende optie tekening. Kleuren conform standaard kleur- en materialenlijst.

Nadere informatie

GROOTE JONKVROUW RUITER. 2 e FASE RUITER 2-ONDER-1-KAPWONING. dé ideale gezinswoning met méér

GROOTE JONKVROUW RUITER. 2 e FASE RUITER 2-ONDER-1-KAPWONING. dé ideale gezinswoning met méér 2 e FASE GROOTE JONKVROUW RUITER 2-ONDER-1-KAPWONING dé ideale gezinswoning met méér De RUITER 2-onder-1-kapwoning is een ruime en fraai uitgevoerde gezinswoning met meer buitenruimte én een garage. Ook

Nadere informatie

Topgevel (alleen mogelijk bij bnr 2) 2 NVT NVT NVT - het kozijn voorzien van draaikiepbeslag * Extra pv-paneel benodigd

Topgevel (alleen mogelijk bij bnr 2) 2 NVT NVT NVT - het kozijn voorzien van draaikiepbeslag * Extra pv-paneel benodigd Prijslijst Ruwbouwopties Het Raadhof FABER NVT = Niet van Toepassing Als er geen prijs is weergegeven geldt de prijs zoals bij de basiswoning vermeldt Type A 5100 mm Type B 5400 mm Type C 5700 mm Type

Nadere informatie

OPNAME FORMULIER ENERGIELABEL. Adres: Dorpsstraat 1. familiejansen@teylingen.nl

OPNAME FORMULIER ENERGIELABEL. Adres: Dorpsstraat 1. familiejansen@teylingen.nl OPNAME FORMULIER ENERGIELABEL Naam: Fam. Jansen Adres: Dorpsstraat 1 Postcode: Woonplaats: Email: Woningtype: 1111 AA Sassenheim familiejansen@teylingen.nl Meanderwoning Datum: 16 januari 2013 1. VRAGEN

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : 861D. : Twee-onder-een-kapwoning - Lombardier. Woningtype

Koperskeuzelijst. Werknummer : 861D. : Twee-onder-een-kapwoning - Lombardier. Woningtype 10 Bouwkundige wijzigingen 10.7320 10.7321 10.7322 10.7333 10.7334 Zolder indeling: overloop + 2 onbenoemde ruimte Het wijzigen van de indeling op de zolder door middel van het verdelen van de onbenoemde

Nadere informatie

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder 1 GAARNE UW GEGEVENS IN BLOKLETTERS INVULLEN A.U.B. Naam: Bouwnummer: Telefoon prive: Adres: Postcode: Woonplaats Telefoon zaak: Telefoon mobiel: Email adres: Extra opmerkingen: 2 1100 (GROTE-) RUWBOUWOPTIES

Nadere informatie

landelijk wonen aan de tillaartst in bergeijk

landelijk wonen aan de tillaartst in bergeijk landelijk wonen landelijk wonen aan de tillaartst in bergeijk raat landelijk bergeijk Bergeijk, het mooiste meisje van de klas Landelijk dorp gehuld in een warme deken van het mooiste groen. Waar Keersop

Nadere informatie

Te koop. Stijlvolle vrijstaande woning met inpandige garage. Schepenlaan 18, 3271 TK Mijnsheerenland

Te koop. Stijlvolle vrijstaande woning met inpandige garage. Schepenlaan 18, 3271 TK Mijnsheerenland Te koop Stijlvolle vrijstaande woning met inpandige garage Schepenlaan 18, 3271 TK Mijnsheerenland Deze onder architectuur gebouwde villa is in 1996 opgeleverd. De stijl van de woning is afgeleid van de

Nadere informatie

MASTER KEUNINGWEI 3 ROTTEVALLE 339.000 k.k. www.masterkeuningwei3.nl Master Keuningwei 3, Rottevalle Degelijk, traditioneel gebouwd, vrijstaand woonhuis met garage en kap, aan de rand van het dorp Rottevalle

Nadere informatie

Kozijnen Dakkapellen Serres Schuifpuien. Zorgeloos genieten!

Kozijnen Dakkapellen Serres Schuifpuien. Zorgeloos genieten! Kozijnen Dakkapellen Serres Schuifpuien Zorgeloos genieten! Kozijncentrum maakt wonen buitengewoon Veka Kozijnprofielen, de juiste keuze! Kozijncentrum houdt al bijna 25 jaar vakkundig het slechte weer

Nadere informatie

2 NIEUW TE BOUWEN VRIJSTAANDE WONINGEN MET GARAGE

2 NIEUW TE BOUWEN VRIJSTAANDE WONINGEN MET GARAGE 2 NIEUW TE BOUWEN VRIJSTAANDE WONINGEN MET GARAGE AAN DE TENTWEG TE STOLWIJK Nieuwbouw Ruime garage Royale kavels 700 m2 Nabij centrum gelegen Vrij uitzicht Veel privacy, Verkoop documentatie Tentweg 27

Nadere informatie

van Aalststraat 16, 2651 EW Berkel en Rodenrijs Vraagprijs ,- k.k.

van Aalststraat 16, 2651 EW Berkel en Rodenrijs Vraagprijs ,- k.k. van Aalststraat 16, 2651 EW Berkel en Rodenrijs Vraagprijs 300.000,- k.k. In een gezellige straat gelegen, goed geïsoleerde eengezinswoning met een heerlijk grote woonkeuken en een tuin met overdekt terras.

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 13 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1018200 Optienummer 1; Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m (woning type A en B) Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt

Nadere informatie

Keuzelijst Ruwbouw. Bouwkundige wijzigingen. Project: Raadhuispark fase 7 te Mijnsheerenland Datum: Koperskeuze

Keuzelijst Ruwbouw. Bouwkundige wijzigingen. Project: Raadhuispark fase 7 te Mijnsheerenland Datum: Koperskeuze Project: 00229 - Raadhuispark fase 7 te Mijnsheerenland Koperskeuze Bouwkundige wijzigingen 10.5402 Aanbouw achtergevel +1800 mm 16.950,00 Het vergroten van de woning d.m.v. het aanbrengen van een uitbouw

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0847. : Eengezinswoning - Type Joie. Woningtype

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0847. : Eengezinswoning - Type Joie. Woningtype 10 Bouwkundige wijzigingen 10.5121 10.5122 10.5123 10.5125 10.5126 10.5128 Erker in de voorgevel Het leveren en aanbrengen van een erker in plaats van het standaard gevelkozijn met gemetselde borstwering

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : Projectomschrijving : Woningtype. : Woningtype Koetsier

Koperskeuzelijst. Werknummer : Projectomschrijving : Woningtype. : Woningtype Koetsier 10 Bouwkundige wijzigingen 10.5423 Aanbouw achtergevel + 240cm A 5400 OH Het vergroten van de woning door middel van het aanbrengen van een uitbouw op de begane grond van circa 240 cm, inclusief het aanbrengen

Nadere informatie

Offerte. Projectnr. Omschrijving Datum Bedrijf. : 24510 : Zwijndrecht, Zomerdijk, Fase 1, 19 won. : Kroon en De Koning B.V.

Offerte. Projectnr. Omschrijving Datum Bedrijf. : 24510 : Zwijndrecht, Zomerdijk, Fase 1, 19 won. : Kroon en De Koning B.V. COMBINATIE OPTIES BOUWKUNDIGE OPTIES R 000 EPC-maatregelen 03-06-16 0,00 Afhankelijk van de orientatie van de woning alsmede door de combinatie met andere kopersopties, kan het noodzakelijk zijn dat aanvullende

Nadere informatie

printformaat A3 Bureau voor Architectuur Interieur en Vormgevingsvraagstukken adres : Meidoornkade 22 3992 AE HOUTEN

printformaat A3 Bureau voor Architectuur Interieur en Vormgevingsvraagstukken adres : Meidoornkade 22 3992 AE HOUTEN OPDRACHTGEVER Fam Pelt-de Roo PROJECT PROJECT NO. AIM-071 DATUM : 19-01-2015 printformaat A3 ONDERWERP : Vergunning aanvraag Do 10850 mm 7100 mm 4450 mm 6080 mm 3980 mm 11350 mm schuur D 23,5 m2 12700

Nadere informatie

Koperskeuzelijst Exterieur Projectomschrijving : Schoonhoven, 24 van 89 won. Zilverrijk Woningtype : Alle typen Versiedatum : Bouwnummer

Koperskeuzelijst Exterieur Projectomschrijving : Schoonhoven, 24 van 89 won. Zilverrijk Woningtype : Alle typen Versiedatum : Bouwnummer Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes Projectomschrijving Schoonhoven, 24 van 89 won. Zilverrijk Woningtype Alle typen Versiedatum 30-6-2017 Bouw Naam verkrijger(s) Adres Woonplaats

Nadere informatie

Werkzaamheden Noordereinde 15, s Graveland

Werkzaamheden Noordereinde 15, s Graveland Inhoud: 1. Plaatsen dakkapel 2. Dak renoveren 3. Aftimmeren / plaatsen wanden slaapkamer 2 & 3 4. Badkamer plaatsen 5. Aftimmeren / plaatsen wand slaapkamer 1 6. Aftimmeren washok / vloer washok 7. Voorbereiden

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : : Type A. Woningtype

Koperskeuzelijst. Werknummer : : Type A. Woningtype 10 Bouwkundige wijzigingen 10.54A01 Aanbouw achtergevel +1200 mm de begane grond van circa 1200 mm. Inclusief installatie aanpassingen conform de verkoop optie tekening. Afwerking 16.800,00 / st. 10.54A02

Nadere informatie

Bouwlingstraat 20, 4901 KG Oosterhout Vraagprijs ,- k.k.

Bouwlingstraat 20, 4901 KG Oosterhout Vraagprijs ,- k.k. Bouwlingstraat 20, 4901 KG Oosterhout Vraagprijs 259.000,- k.k. Omschrijving Bouwlingstraat 20, 4901 KG Oosterhout In het centrum van Oosterhout gelegen vrijstaande jaren 30 woning. De woning beschikt

Nadere informatie

AANBOUWEN, VERBOUWEN, RENOVATIE

AANBOUWEN, VERBOUWEN, RENOVATIE AANBOUWEN, VERBOUWEN, RENOVATIE ALRO Bouwservice is een bouwservice bedrijf in de ruimste zin van het woord. ALRO Bouwservice staat voor goed vakwerk, service en klantvriendelijkheid. Volgens het oude

Nadere informatie

Uitbouw aan de achterzijde van de woning 1200 mm. (Beukmaat 5100) ,-

Uitbouw aan de achterzijde van de woning 1200 mm. (Beukmaat 5100) ,- Uitbouw aan de achterzijde van de woning 1200 mm. (Beukmaat 5100) 11.921,- Aanbouw over gehele breedte van de achtergevel van de woning conform optietekening. In de optie zijn de volgende onderdelen opgenomen:

Nadere informatie

GROOTE JONKVROUW BARONES. 2 e FASE BARONES. dé riante 2-onder-1-kapwoning met veel ruimte en mogelijkheden

GROOTE JONKVROUW BARONES. 2 e FASE BARONES. dé riante 2-onder-1-kapwoning met veel ruimte en mogelijkheden 2 e FASE GROOTE JONKVROUW BARONES dé riante 2-onder-1-kapwoning met veel ruimte en mogelijkheden De BARONES is de absolute topper in het plan, een riante 2-onder-1-kapwoning met een zee aan ruimte en vele

Nadere informatie

Sabino Bouw. Sabino Bouw, u geniet comfort en zekerheid RAMEN DEUREN SERRES SCHUIFPUIEN DAKKAPELLEN. Dakkapellen / Kunststofkozijnen Specialist

Sabino Bouw. Sabino Bouw, u geniet comfort en zekerheid RAMEN DEUREN SERRES SCHUIFPUIEN DAKKAPELLEN. Dakkapellen / Kunststofkozijnen Specialist , u geniet comfort en zekerheid RAMEN DEUREN SERRES SCHUIFPUIEN DAKKAPELLEN maakt wonen buitengewoon Sabino bouw houdt al bijna 25 jaar vakkundig het slechte weer buiten de deur. De kracht van Sabino bouw

Nadere informatie

Te koop Tussenwoning met schuur en zuid gerichte achtertuin

Te koop Tussenwoning met schuur en zuid gerichte achtertuin Te koop Tussenwoning met schuur en zuid gerichte achtertuin Koninginneweg 90, 3262 JD Oud-Beijerland Algemeen Deze authentieke tussenwoning is gebouwd rond 1920 en is gelegen aan een gezellig privé straatje

Nadere informatie

Vraagprijs 599.000,- k.k.

Vraagprijs 599.000,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Ruwbouw Keuzelijst Koelbroek 16 Woningen De Vaert fase 2

Ruwbouw Keuzelijst Koelbroek 16 Woningen De Vaert fase 2 Ruwbouw Dakraam t.p.v. het schuine dakvlak zolder, positie conform meer- en minderwerk tekening. B15 1.075,00 Ttuimelvenster met een afmeting ca. 114(b) x 118(h) cm voorzien van HR++ glas. Het dakvenster

Nadere informatie

OPNAME FORMULIER ENERGIELABEL. Adres: Dorpsstraat 1. familiejansen@teylingen.nl

OPNAME FORMULIER ENERGIELABEL. Adres: Dorpsstraat 1. familiejansen@teylingen.nl OPNAME FORMULIER ENERGIELABEL Naam: Fam. Jansen Adres: Dorpsstraat 1 Postcode: Woonplaats: Email: Woningtype: 1111 AA Sassenheim familiejansen@teylingen.nl Drive-inwoning 4 lagen Datum: 16 januari 2013

Nadere informatie

TE KOOP. Abrikozenstraat VZ Den Haag k.k.

TE KOOP. Abrikozenstraat VZ Den Haag k.k. TE KOOP Abrikozenstraat 204 2564 VZ Den Haag 698.000 k.k. KENMERKEN Prijs 698.000 k.k. Postcode 2564 VZ Ligging Aan rustige weg, In woonwijk Woningtype Tussenwoning Tuin Ja, Achtertuin, Zuidwest, 565 1100cm

Nadere informatie

begane grond- nieuw (ongewijzigd)

begane grond- nieuw (ongewijzigd) Beknopte omschrijving wijziging: - nok verhoogd van 7.220+ naar 8.345+ - zolderruimte vergroot - constructie aanpassen - zinken gootbekleding aan voorgevel vervangen - op zolder verwijderen, nieuw stalen

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 5 1021213 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m (beukmaat 5,40) vast 19.500,00 diepte van circa 1,20m. De uitbouw wordt voorzien van een plat dak, 1021813 Uitbouw begane grond achterzijde

Nadere informatie

GROOTE JONKVROUW RUITER. 2 e FASE RUITER RIJWONING 14. dé ideale gezinswoning

GROOTE JONKVROUW RUITER. 2 e FASE RUITER RIJWONING 14. dé ideale gezinswoning 2 e FASE GROOTE JONKVROUW 5 7 1 RUITER RIJWONING dé ideale gezinswoning De RUITER is een ruime en 6fraai uitgevoerde gezinswoning. De gevel wordt uitgevoerd in 2 kleuren wat een karakteristiek gevelbeeld

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : D0808. Woningtype : 5400

Koperskeuzelijst. Werknummer : D0808. Woningtype : 5400 10 Bouwkundige wijzigingen 10.5104 Erker in de zijgevel A 5100 HS Het leveren en aanbrengen van een erker in de kopgevel op de begane grond. Inclusief het aanbrengen van een lage gemetselde borstwering

Nadere informatie

Wonen midden in het Groene Hart!

Wonen midden in het Groene Hart! De Koning makelaars presenteren: Vrijstaand woonhuis op een mooie kavel grond aan de Henegouwerweg 119 B te Waddinxveen Knapt u deze woning helemaal op of bouwt u hier voor u zelf een nieuwe woning? De

Nadere informatie

Te koop. Vrij gelegen ruime eengezinswoning met aan de voorzijde een stenen berging. Zoomwijcklaan 204, 3263 RH Oud-Beijerland

Te koop. Vrij gelegen ruime eengezinswoning met aan de voorzijde een stenen berging. Zoomwijcklaan 204, 3263 RH Oud-Beijerland Te koop Vrij gelegen ruime eengezinswoning met aan de voorzijde een stenen berging. Zoomwijcklaan 204, 3263 RH Oud-Beijerland Algemeen Een heerlijk vrij uitzicht aan de voorzijde van de woning, vrije parkeerplaatsen

Nadere informatie

Kaveloppervlakte** * De woningen op deze prijslijst zijn exclusief sanitair / tegelwerk en een keuken.

Kaveloppervlakte** * De woningen op deze prijslijst zijn exclusief sanitair / tegelwerk en een keuken. PRIJSLIJST Bouwfonds Ontwikkeling BV Regio Zuid-West Gemeente Project Woningtype : Pijnacker : Plan Keijzershof : Bosuil Poortweg 2, 2612 PA Delft Postbus 75, 2600 AB Delft Telefoon 015-2760400 Fax 015-2623363

Nadere informatie

Betaalbare kwaliteit Betrouwbaar familiebedrijf De meeste referenties Hoogste isolatie Eigen fabriek

Betaalbare kwaliteit Betrouwbaar familiebedrijf De meeste referenties Hoogste isolatie Eigen fabriek Betaalbare kwaliteit Betrouwbaar familiebedrijf De meeste referenties Hoogste isolatie Eigen fabriek Hollandia Dakkapellen: betaalbare kwaliteit! Hollandia Dakkapellen garandeert u de beste prijs-kwaliteit

Nadere informatie

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder 1 GAARNE UW GEGEVENS IN BLOKLETTERS INVULLEN A.U.B. Naam: Bouwnummer: Telefoon prive: Adres: Postcode: Woonplaats Telefoon zaak: Telefoon mobiel: Email adres: Extra opmerkingen: 2 1 RUWBOUW GROTE OPTIES

Nadere informatie

Werkomschrijving Samenvatting Details werkzaamheden zolder Algemene werkzaamheden Extra werkzaamheden voorbereiding plaatsing badkamer

Werkomschrijving Samenvatting Details werkzaamheden zolder Algemene werkzaamheden Extra werkzaamheden voorbereiding plaatsing badkamer Werkomschrijving Samenvatting Het voornaamste doel van deze verbouwing is om vier kamers te realiseren op zolder, inclusief het creëren van een vliering met vlizotrap (inclusief plaatsing van een plafond

Nadere informatie

Uitbouw aan de achterzijde van de woning 1200 mm. (Beukmaat 5700) ,-

Uitbouw aan de achterzijde van de woning 1200 mm. (Beukmaat 5700) ,- Uitbouw aan de achterzijde van de woning 1200 mm. (Beukmaat 5700) 12.421,- Aanbouw over gehele breedte van de achtergevel van de woning conform optietekening. In de optie zijn de volgende onderdelen opgenomen:

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0907. : Lily - Twee-onder-een-kapwoning. Woningtype

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0907. : Lily - Twee-onder-een-kapwoning. Woningtype 10 Bouwkundige wijzigingen 10.7302 Aanbouw achtergevel +2400 mm Het vergroten van de woning door middel van het aanbrengen van een uitbouw op de begane grond van circa 2400 mm. Inclusief het aanbrengen

Nadere informatie

GROOTE JONKVROUW MARKIES. 2 e FASE MARKIES 14. dé betaalbare starterswoning

GROOTE JONKVROUW MARKIES. 2 e FASE MARKIES 14. dé betaalbare starterswoning 2 e FASE GROOTE JONKVROUW 7 MARKIES dé betaalbare starterswoning De MARKIES is een ruime, praktische en vooral mooie geschakelde starterswoning. Door de ruimte en de mogelijkheden om die naar eigen wens

Nadere informatie

Verbouwen en Renoveren

Verbouwen en Renoveren Verbouwen en Renoveren Wat doet Bouwstudio PelserHartman b.v.? Bouwadvies Bouwbesluit Brandveiligheid Duurzaamheid Energie Meet en tekenwerk Inmeten Opname NEN2580 Bestaande situaties 1 Vanavond Omgevingsvergunning

Nadere informatie

OPTIELIJST. 16-495 RENGERSWETERING TE BUNSCHOTEN Hoekwoningen

OPTIELIJST. 16-495 RENGERSWETERING TE BUNSCHOTEN Hoekwoningen OPTIELIJST 16-495 RENGERSWETERING TE BUNSCHOTEN Hoekwoningen Sluitingsdatums ten behoeve van bouwnummer 6, 9, 12, 13, 18, 19, 24, 25 en 30 Aangezien er sprake is van een seriematig bouwproces, zijn de

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 8 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010230 Uitbouw begane grond achtergevel circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte

Nadere informatie

Grootmeestersstraat 31, Gemert

Grootmeestersstraat 31, Gemert Grootmeestersstraat 31, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 410.000 k.k. Aangeboden sinds 01-06-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 17 1010200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Blok 1: bnr 202 t/m 206, Blok 2: bnr 207 t/m 213 (beuk breedte 5,1m) Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een

Nadere informatie

Uitbouw aan de achterzijde van de woning 1200 mm. (Beukmaat 5400) ,-

Uitbouw aan de achterzijde van de woning 1200 mm. (Beukmaat 5400) ,- Uitbouw aan de achterzijde van de woning 1200 mm. (Beukmaat 5400) 12.171,- Aanbouw over gehele breedte van de achtergevel van de woning conform optietekening. In de optie zijn de volgende onderdelen opgenomen:

Nadere informatie

Koperskeuzelijst : 861D. Werknummer Projectomschrijving Woningtype. : Eensgezinswoning - Koetsier

Koperskeuzelijst : 861D. Werknummer Projectomschrijving Woningtype. : Eensgezinswoning - Koetsier 10 Bouwkundige wijzigingen 10.5423 10.5424 Aanbouw achtergevel +2400 mm Het vergroten van de woning door middel van het aanbrengen van een uitbouw op de begane grond van circa 2400 mm. Inclusief het aanbrengen

Nadere informatie

Schiedamseweg 94 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Schiedamseweg 94 Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Schiedamseweg 94 Vlaardingen Vraagprijs 625.000 k.k. Vrijstaand en klassiek wonen, dat kan in deze unieke en bijzondere stadsvilla Cornelia, met garage en gelegen op 517 m2 grond. Dit deel van de Oostwijk

Nadere informatie

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder 1 GAARNE UW GEGEVENS IN BLOKLETTERS INVULLEN A.U.B. Naam: Bouwnummer: Telefoon prive: Adres: Postcode: Woonplaats Telefoon zaak: Telefoon mobiel: Email adres: Extra opmerkingen: 2 1100 (GROTE-) RUWBOUWOPTIES

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 6 01 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1010300 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m vast 14.950,00 uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,2m. De uitbouw De gevel van

Nadere informatie

Koperskeuzes. 15 Buitendeuren. Project: Engelenweide Datum: Fase: Ruwbouw Woningtype: Engelenburg

Koperskeuzes. 15 Buitendeuren. Project: Engelenweide Datum: Fase: Ruwbouw Woningtype: Engelenburg 15 Buitendeuren 15.0.03 Dubbele deuren in de achtergevel (L). 3.150,00 Het leveren en aanbrengen van een kozijn met dubbele openslaande deuren en een kozijn met vast glas, in plaats van de standaard achtergevelkozijnen.

Nadere informatie

Dakraam en dakkapel. BouwGarant, Vereniging Eigen Huis, Milieu Centraal en SBR. De Verbouwwijzer is een initiatief van

Dakraam en dakkapel. BouwGarant, Vereniging Eigen Huis, Milieu Centraal en SBR. De Verbouwwijzer is een initiatief van Dakraam en dakkapel De Verbouwwijzer is een initiatief van BouwGarant, Vereniging Eigen Huis, Milieu Centraal en SBR Wilt u van een donkere rommelzolder een leefbare ruimte maken? Met een dakraam haalt

Nadere informatie

Te koop Hoekwoning met stenen berging en zuid gerichte achtertuin

Te koop Hoekwoning met stenen berging en zuid gerichte achtertuin Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 Te koop Hoekwoning met stenen berging en zuid gerichte achtertuin Admiraal de Ruyterstraat 117, 3262 XD Oud-Beijerland

Nadere informatie

dakraam.nl Een verrassende kijk op dakramen

dakraam.nl Een verrassende kijk op dakramen dakraam.nl Een verrassende kijk op dakramen Dakraam.nl Dakraam.nl is dé specialist op het gebied van dakramen. Met meer dan 2500 dakramen van diverse topmerken op voorraad heeft dakraam.nl het grootste

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 7 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1003300 Carport Op de kavel wordt een carport gerealiseerd ten behoeve van een auto-opstelplaats (exclusief bestrating en/of zandpakket). De carport

Nadere informatie

Plan Sylroede fase III, te Blauwhuis

Plan Sylroede fase III, te Blauwhuis Plan Sylroede fase III, te Blauwhuis Nieuwbouw van 2 x 2 onder 1 kap woningen in plan De Sylroede III te Blauwhuis. bouwplan voor 4 ruim opgezette 2 onder 1 kap woningen, de woningen hebben een ruime woonkamer

Nadere informatie

De best geïsoleerde dakkapel van Nederland

De best geïsoleerde dakkapel van Nederland De best geïsoleerde dakkapel van Nederland Beste Kwaliteit materialen Plaatsen zonder kraanwagen Gegarandeerd duurzaam Uniek in Nederland Onze dakkapellen hebben een RC-waarde van maar liefst 4.0 Dakkapel

Nadere informatie

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder 1 GAARNE UW GEGEVENS IN BLOKLETTERS INVULLEN A.U.B. Naam: Bouwnummer: Telefoon prive: Adres: Postcode: Woonplaats Telefoon zaak: Telefoon mobiel: Email adres: Extra opmerkingen: 2 1100 (GROTE-) RUWBOUWOPTIES

Nadere informatie

Offerte. De Groene Ambassade Haarlem. Offertenummer: OF.15.04.0665. IJmuiden, 09-04-2015. Betreft: Offerte Erker(s) Geachte heer en/of mevrouw,

Offerte. De Groene Ambassade Haarlem. Offertenummer: OF.15.04.0665. IJmuiden, 09-04-2015. Betreft: Offerte Erker(s) Geachte heer en/of mevrouw, OF.15.04.0665 pagina 1 van 10 De Groene Ambassade Haarlem Offertenummer: OF.15.04.0665 IJmuiden, 09-04-2015 Betreft: Offerte Erker(s) Geachte heer en/of mevrouw, Naar aanleiding van uw aanvraag en ons

Nadere informatie

DEUR (* = GEISOLEERDE BINNENDEUR)

DEUR (* = GEISOLEERDE BINNENDEUR) slaapkamer opp:,3 m² slaapkamer opp: 5,8 m² badkamer opp: 8, m² kast ventilatiebox CV-ketel bijkeuken opp: 7, m² keuken opp: 7, m² hoogte muurtje mm +p. hal opp: 2,5 m² ruimte t.b.v trap garage opp: 8,5

Nadere informatie

Type A Begane grond 54C01 Uitbouw achtergevel 1800 mm

Type A Begane grond 54C01 Uitbouw achtergevel 1800 mm PRIJSLIJST WONINGEVERGROTENDE OPTIES Eengezinswoningen Woningtype A, B/C en D Type A Begane grond 54C01 Uitbouw achtergevel 1800 mm 17.500,00 54C02 Uitbouw achtergevel 2400 mm 23.000,00 54C30 Tuinkamer

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0847. : Twee-onder-één-kapwoning - Type Bonheur. Woningtype

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0847. : Twee-onder-één-kapwoning - Type Bonheur. Woningtype 10 Bouwkundige wijzigingen 10.6020 10.6021 10.6022 10.6023 10.6025 Erker in de voorgevel Het leveren en aanbrengen van een erker in plaats van het standaard gevelkozijn met gemetselde borstwering in de

Nadere informatie

HARMONISCHE A RCHITECTUUR bv

HARMONISCHE A RCHITECTUUR bv HARMONISCHE A RCHITECTUUR bv Omschrijving : Domburg, Nehalenniaweg 8, Hotel 'Bosch & Zee' Bladnummer : BA-TEK Datum: 9-10-2015 Projectnummer : 1283 Betreft : Bouwaanvraag Gewijzigd: 22-1-2016 Blad. Nr.

Nadere informatie

verkoopbrochure www.wonenbijdegroenevallei.nl 28 maart 2015 A B C

verkoopbrochure www.wonenbijdegroenevallei.nl 28 maart 2015 A B C verkoopbrochure www.wonenbijdegroenevallei.nl 28 maart 2015 A B C Woningen blok A Type A1 Hoekwoningen Type A2 Rijwoningen Vanaf 249.750,-v.o.n. Woningen blok B Type B1 Hoekwoningen Type B2 Rijwoningen

Nadere informatie

In één dag meer loopruimte en tot 3 x meer daglicht met Dakkapellen Modulair

In één dag meer loopruimte en tot 3 x meer daglicht met Dakkapellen Modulair In één dag meer loopruimte en tot 3 x meer daglicht met Dakkapellen Modulair Dakkapel Modulair Traditioneel Kenmerken VELUX ramen Buitenzijde zink, antraciet gecoat, onderhoudsvrij Rc-waarde 3,5 m 2 K/W

Nadere informatie

Topgevel 13 F Tulipa 6,0 m. zuid 144 m² 538 m³ 195 m² Afwijkende aangebouwde berging

Topgevel 13 F Tulipa 6,0 m. zuid 144 m² 538 m³ 195 m² Afwijkende aangebouwde berging Prijslijst Het Raadhof Sliedrecht, 20 december 2016 Bouw- Type- Type Beuk- Tuin Oppervlak Inhoud Kavel- Verkoopprijs Bijzonderheden nummer nummer woning maat oriëntatie (m² gbo) (m³ bruto) grootte (m²)

Nadere informatie

Vrijstaande woning in het plan Waterhof fase 3 Volgerlanden

Vrijstaande woning in het plan Waterhof fase 3 Volgerlanden Lijstkleur: Rood KOPERSKEUZENLIJST BEHORENDE BIJ DE KOOP-/AANNEMINGSOVEREENKOMST Naam :... Adres :... Postcode :... Woonplaats :... Telefoon :... (privé)... (werk) Vrijstaande woning in het plan Waterhof

Nadere informatie

Koperskeuzelijst : 6DW0820. Werknummer Projectomschrijving Woningtype. : Freesia (Eengezinswoning)

Koperskeuzelijst : 6DW0820. Werknummer Projectomschrijving Woningtype. : Freesia (Eengezinswoning) 10 Bouwkundige wijzigingen 10.5122 10.5123 10.5124 10.5125 10.5126 10.5127 Aanbouw achtergevel +1800 mm Het vergroten van de woning door middel van het aanbrengen van een uitbouw op de begane grond van

Nadere informatie

Te koop Vrijstaande woning met carport, schuur en schitterende tuin

Te koop Vrijstaande woning met carport, schuur en schitterende tuin Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 Te koop Vrijstaande woning met carport, schuur en schitterende tuin Pieter Abelszstraat 15 3297 EL Puttershoek Algemeen

Nadere informatie

Aanpassingen aan aanbrengen van isolatie

Aanpassingen aan aanbrengen van isolatie Toelichting Aanpassingen aan gevels & dak en aanbrengen van isolatie U mag uw woning naar uw eigen smaak inrichten en aanpassen. Bouwt u een aanbouw, serre of erker, plaatst u tuindeuren, een schuifpui,

Nadere informatie