Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam"

Transcriptie

1 Roncallischool Padevoortseallee AL Zeddam Prikbord: 4 oktober 2017 jg. 21-nr. 3 Prikbord is de nieuwsbrief van de Roncallischool. Deze wordt via mail verzonden aan alle ouders en wordt gepubliceerd op de website van de Roncallischool. Voor wie Prikbord echt graag op papier wil hebben liggen er op school nog exemplaren klaar. Die moeten wel zelf afgehaald worden. Is bezoek aan de Gambiamarkt verplicht? Op donderdag 12 oktober is er een Gambiamarkt van uur. Enkele ouders vroegen of de Gambiamarkt verplicht was. De markt is geen verplichte activiteit. Het is natuurlijk leuk als u komt kijken wat uw kind en andere leerlingen gemaakt hebben, maar als uw kind of u andere verplichtingen heeft (bijvoorbeeld zwemles of een training), dan kunt u dat voor laten gaan. Meer informatie over de Gambiamarkt staat verderop in dit Prikbord. Thematisch werken: Gambia Ons Gambiaproject is in volle gang. Tijdens het project worden in alle groepen activiteiten ondernomen om het thema Afrika tot leven te brengen. Op 26 november waren er de hele dag djembéworkshops, met aan het eind een spetterende voorstelling voor ouders en opa s en oma s. Marktkraam Voor de Gambiamarkt op 12 oktober zoeken wij nog een marktkraam. Wie kan ons daar aan helpen? Graag melden bij Hans Varenhout of via info@roncalli.nl In ears U kent het vast wel: her en der in huis liggen in-ears, de ene van de vorige smartphone, de andere van een vliegreis of ooit gekregen bij. In groep 5 t/m 8 werken we regelmatig met devices (tabelts, i-pads, terra s,..) en het is handig als de kinderen hun eigen in-ear in hun tafellaadje hebben. Dus: heeft u ergens een overtollige in-ear liggen, dan mogen de leerlingen deze meenemen naar en gebruiken op school. Gelukkig was er ook veel hulp van ouders. Er was een dansgroep gevormd die met Nardi Jansen een fraaie dans oefende..

2 en alle leerlingen deden mee. Op de tipkaartenmiddag waren er voor de leerlingen van de groepen 5-8 allerlei activiteiten rond het thema Azië/ Afrika: Er kon gespeeld worden in onze eigen Afrikaanse hut En ook de kleuters leerden over Afrika.

3 Sponsorloop Op 9 oktober is er een sponsorloop. Ouders en belangstellenden zijn vanaf uur welkom om te komen aanmoedigen. Een sponsorloop is een soort hardloopwedstrijd waarbij de kinderen per afgelegde ronde een bedrag krijgen van hun sponsoren. De kinderen zijn gezond en sportief bezig en zorgen voor een bijdrage aan onderstaande doelen. De opbrengst wordt besteed aan 2 doelen: 1. Koeltasjes. De Coop financierde de helft van de kosten voor de koeltasjes. Met de opbrengst van de sponsorloop wordt de andere helft betaald. 2. Projecten van Buganala De leerlingen kregen al een sponsorformulier mee naar huis. Zij kunnen in hun eigen tijd op zoek gaan naar zoveel mogelijk sponsoren (ouders/ verzorgers/ opa & oma/ buren/ familie enz.) De sponsorformulieren mogen op vrijdag 6 oktober ingeleverd worden op school bij de leerkracht. Maar als leerlingen in het weekend nog op zoek willen naar sponsoren mag dit ook in de week van 9 oktober. Vanaf maandagmiddag 9 oktober kunnen de kinderen hun geld ophalen bij hun sponsoren. Het geld wordt uiterlijk donderdag 12 oktober op school ingeleverd. Gambiamarkt Het project wordt afgesloten op donderdag 12 oktober met een Gambiamarkt van uur. Tijdens de markt komen we in Afrikaanse sferen: er kunnen Gambiaanse producten worden gekocht, er is een restaurant, werkstukken van leerlingen worden tentoongesteld en er is muziek en dans. De entree voor de tentoonstelling in de klassen kan elk bedrag zijn: vanaf 0,10. Zorg dus voor muntjes in de portemonnee. De leerlingen zijn op deze dag om uur vrij. Peuteropvang Wip-Wap: Wij zijn na de vakantie begonnen met het thema Dit ben ik. Hierbij zijn we vooral bezig geweest met ons gezicht en ons lichaam. Tandenpoetsen was daar een onderdeel van. Daarnaast zullen we volgende week aansluiten bij het thema Gambia. Voor peuters is dit lastig te vertalen naar hun belevingswereld, maar we vinden het ook wel heel interessant. Ze zien natuurlijk veel over dit onderwerp in de hal naast ons lokaal. Ze zijn druk bezig geweest om te knutselen voor de Gambiamarkt van donderdag 12 oktober. We zullen dan alles wat de peuters gemaakt hebben verkopen voor het goede doel. De sponsorloop zal plaatsvinden aan de Padevoortseallee. Na de gezamenlijke warming up begint de sponsorloop. We starten in drie (leeftijds-) groepen, vanaf uur tot uur. De kinderen zullen elkaar vanaf de kant aanmoedigen. Wij nodigen u en alle andere sponsoren hier van harte toe uit. De Roncallischool hoopt op een mooie dag en een goede opbrengst voor de koeltasjes en de projecten in Gambia.

4 Coop bedankt Zoals bekend financierde de Coop de helft van de kosten voor de koeltasjes. Daarnaast ondersteunt de Coop de school ook bij andere activiteiten. Dat is heel fijn! Coop bedankt! Even voorstellen. Beste leerlingen, ouders/verzorgers, De meeste van u zullen mij al wel hebben gezien binnen de school. Ik zal me via deze weg nog even voorstellen. Mijn naam is Renske Evers, ik ben 21 jaar en kom uit s-heerenberg. Ik volg de opleiding tot onderwijsassistent aan het Graafschap College te Doetinchem. Op de maandag en dinsdag zal ik meedraaien in groep 6/7. Dit tot eind April. Daarna ga ik beginnen aan mijn examen op een andere school. Maar tot die tijd zal ik het team versterken. Nieuws vanuit de MR Kandidaatstelling MR: De afgelopen 3 jaar zat Louise Fontaine namens de ouders in de MR: De afgelopen 3 jaar heb ik met veel plezier jullie vertegenwoordigd in de MR. Door drukte in de werken privésfeer lukt het mij niet meer om mij voor de volle 100 % in te kunnen zetten en draag dan ook graag het stokje over aan iemand die meer aandacht kan besteden aan de MR-taken. In het vorige prikbord hebben jullie kunnen lezen dat de MR een nieuw lid voor de oudergeleding zoekt. Inmiddels heeft Luuk Seegers (vader van Jens in groep 1-2 a) zich kandidaat gesteld. Wij bieden andere geïnteresseerden nog de mogelijkheid zich ook kandidaat te stellen. Indien u hiervoor belangstelling heeft kunt u dit tot uiterlijk 31 oktober kenbaar maken bij Judith Jansen (Mailadres: jejjansen@hotmail.com) Bij meerdere kandidaatstellingen zal de MR verkiezingen uitschrijven. Indien uit de ouders niet meer kandidaten zich verkiesbaar stellen zal geen verkiezing plaatsvinden en zal Luuk Seegers formeel gekozen worden als MRlid voor de oudergeleding. Veiligheid Vanuit de gemeente, maar ook vanuit signalen van de ouders, begrijpen wij dat er regelmatig te hard gereden wordt rondom de school. Dit brengt de veiligheid van onze kinderen in gevaar. In overleg met de gemeente zal de gehele situatie qua veiligheid beoordeeld worden. Wij verzoeken u, indien u met de auto komt rustig te rijden voor de veiligheid van uw en andermans kinderen. Aan de kleuterzijde van de school (Padevoortseallee) verzoeken wij ouders niet te parkeren voor de ingang van de school. Even voorstellen. Mijn naam is Marjon Frazer en ik werk als invalster bij het Personeelscluster Oost Nederland sinds Daarvoor werkte ik in het Speciaal Basisonderwijs (o.a. in Gouda en Den Haag). Ik woon in Bontebrug bij Silvolde. Sinds augustus werk ik op De Roncallischool als invalster in groep 1/2 B. Het is een kleine groep met allemaal leuke, lieve en enthousiaste kinderen. In de afgelopen jaren, heb ik vaker ingevallen op De Roncallischool en nu vervang ik juf Kerstin tot februari. Inmiddels voel ik mij al aardig thuis op deze school. Op de vrijdagmiddag assisteer ik in de bovenbouw, tijdens het werken met de Tipkaarten en dat vind ik ook erg leuk om te doen.

5 Hallo, mijn naam is Daisy Birahy, jeugdverpleegkundige vanuit GGD Noord- en Oost Gelderland, gekoppeld aan basisschool Roncalli te Zeddam. Naast de reguliere contactmomenten houd ik een aantal keer per schooljaar open inloopspreekuren op school. U kunt binnen lopen voor bijvoorbeeld vragen rondom opvoeding en gezondheid, de lengte en het gewicht van uw kind, maar ook voor een gehoor- en ogentest. Datum inloopspreekuur Woensdag 11 oktober 17 Donderdag 18 januari 18 Donderdag 12 april 18 Tijd 08:30u-09:00u 08:30u-09:00u 13:45u-14:15u De kindermonitor is gestart! Dit najaar voert de GGD een groot onderzoek uit naar de gezondheid en leefstijl van kinderen tussen de 0 en 12 jaar. Het gaat onder andere over voeding, bewegen, slapen en mediagebruik. We vragen alle ouders met kinderen in die leeftijd om een online vragenlijst in te vullen. Doet u ook mee? Dat is belangrijk omdat: Ouders de experts zijn als het om kinderen gaat. Uw mening telt! De uitkomsten van het onderzoek helpen de GGD, gemeenten en jeugd(gezondheids)organisaties. Zij kunnen hun plannen en activiteiten hiermee goed laten aansluiten bij de wensen van ouders. Donderdag 7 juni 18 13:45u-14:15u Daarnaast kunt u per onderstaande contact gegevens contact met mij opnemen. Een vriendelijke groet en wellicht tot ziens, Daisy Birahy Jeugdverpleegkundige GGD Noord- en Oost Gelderland Deventerstraat 19A 7311 BH Apeldoorn Postbus AB Apeldoorn Werkdagen: ma-di-wo-do T (direct) T (algemeen) E. d.birahy@ggdnog.nl Klik op om de vragenlijst in te vullen. De vragenlijst is anoniem, uw antwoorden zijn niet terug te leiden naar u of uw kind. Meer informatie over het onderzoek is HIER te vinden. Alvast bedankt voor uw medewerking!

6

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam Prikbord jg. 20-nr. 3: 5 oktober Welkom.

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam Prikbord jg. 20-nr. 3: 5 oktober Welkom. Roncallischool Padevoortseallee 21 7038 AL Zeddam 0314-651530 info@roncalli.nl www.roncalli.nl Prikbord jg. 20-nr. 3: 5 oktober 2016 Welkom. In oktober komen Maud van Uum en Boet van Remmen bij ons op

Nadere informatie

WE GAAN WEER BEGINNEN!

WE GAAN WEER BEGINNEN! KALENDER: 22 augustus : Eerste schooldag 23 augustus : Hoofdluiscontrole (of elders deze week) 8 september : Schoolfotograaf 8 september : Informatieavond voor alle groepen 12 en 13 september : Kermis

Nadere informatie

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam Roncallischool Padevoortseallee 21 7038 AL Zeddam 0314-651530 info@roncalli.nl www.roncalli.nl Prikbord: 8 februari 2018 jg. 21-nr. 9 Prikbord is de nieuwsbrief van de Roncallischool. Deze wordt via mail

Nadere informatie

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam Roncallischool Padevoortseallee 21 7038 AL Zeddam 0314-651530 info@roncalli.nl www.roncalli.nl Prikbord: 21 maart 2018 jg. 21-nr. 11 Prikbord is de nieuwsbrief van de Roncallischool. Deze wordt via mail

Nadere informatie

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam Roncallischool Padevoortseallee 21 7038 AL Zeddam 0314-651530 info@roncalli.nl www.roncalli.nl Prikbord jg. 20-nr. 8: 22 februari 2017 Prikbord is de nieuwsbrief van de Roncallischool. Deze wordt via mail

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief November 2017

Obs t Montferland Nieuwsbrief November 2017 UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS Agenda november Obs t Montferland Nieuwsbrief November 2017 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 30 31 1 november 2 3 4 Jeugd pronkzitting

Nadere informatie

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam Roncallischool Padevoortseallee 21 7038 AL Zeddam 0314-651530 info@roncalli.nl www.roncalli.nl Prikbord jg. 20-nr. 10: 19 april 2017 Prikbord is de nieuwsbrief van de Roncallischool. Deze wordt via mail

Nadere informatie

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam Roncallischool Padevoortseallee 21 7038 AL Zeddam 0314-651530 info@roncalli.nl www.roncalli.nl Prikbord: 21 juni 2018 jg. 21-nr. 14 Prikbord is de nieuwsbrief van de Roncallischool. Deze wordt via mail

Nadere informatie

PRESENTATIE JEUGDPRINS(ES):

PRESENTATIE JEUGDPRINS(ES): KALENDER: 4 november : Groep 3 naar de bibliotheek in s-heerenberg 7 november : Laatste inlever dag voor de dozen voor Roemenië 7 november : Presentatie jeugdprins 11 november : Groep 7 bezoekt museum

Nadere informatie

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam Roncallischool Padevoortseallee 21 7038 AL Zeddam 0314-651530 info@roncalli.nl www.roncalli.nl Prikbord jg. 20-nr. 6: 21 december 2016 Laatste prikbord op papier Dit is het laatste Prikbord op papier.

Nadere informatie

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam Prikbord jg.21-nr.1: 23 augustus 2017

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam Prikbord jg.21-nr.1: 23 augustus 2017 Roncallischool Padevoortseallee 21 7038 AL Zeddam 0314-651530 info@roncalli.nl www.roncalli.nl Prikbord jg. 21-nr. 1: 23 augustus 2017 Prikbord is de nieuwsbrief van de Roncallischool. Deze wordt via mail

Nadere informatie

Roncallischool. Het project van Madamfo in Ghana heeft gewonnen en het moet gezegd dat zij ook een prachtig project hebben.

Roncallischool. Het project van Madamfo in Ghana heeft gewonnen en het moet gezegd dat zij ook een prachtig project hebben. Roncallischool Padevoortseallee 21 7038 AL Zeddam 0314-651530 info@roncalli.nl www.roncalli.nl Prikbord jg.19-nr. 6: 21 januari 2016 Welkom nieuwe leerlingen In februari komen Sofie Wijnen, Gijs Bisselink,

Nadere informatie

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam Roncallischool Padevoortseallee 21 7038 AL Zeddam 0314-651530 info@roncalli.nl www.roncalli.nl Prikbord jg. 20-nr. 7: 25 januari 2017 Prikbord is de nieuwsbrief van de Roncallischool. Deze wordt via mail

Nadere informatie

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam Roncallischool Padevoortseallee 21 7038 AL Zeddam 0314-651530 info@roncalli.nl www.roncalli.nl Prikbord: 1 maart 2018 jg. 21-nr. 10 Prikbord is de nieuwsbrief van de Roncallischool. Deze wordt via mail

Nadere informatie

10 oktober Telefoonnummer : / Website: adres:

10 oktober Telefoonnummer : / Website:    adres: 3 10 oktober 2017 Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt weer een Nieuwsbrief met wetenswaardigheden, nieuwtjes en informatie. We hopen dat u alles met belangstelling zult lezen! Kinderboekenweek

Nadere informatie

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam Roncallischool Padevoortseallee 21 7038 AL Zeddam 0314-651530 info@roncalli.nl www.roncalli.nl Prikbord jg. 20-nr. 9: 29 maart 2017 Prikbord is de nieuwsbrief van de Roncallischool. Deze wordt via mail

Nadere informatie

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam Prikbord jg.19-nr.5: 10 december 2015

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam Prikbord jg.19-nr.5: 10 december 2015 Roncallischool Padevoortseallee 21 7038 AL Zeddam 0314-651530 info@roncalli.nl www.roncalli.nl Prikbord jg.19-nr. 5: 10 december 2015 Welkom nieuwe leerlingen Haniël Hell Beltre komt in de maand december

Nadere informatie

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam Roncallischool Padevoortseallee 21 7038 AL Zeddam 0314-651530 info@roncalli.nl www.roncalli.nl Prikbord jg. 20-nr. 11: 24 mei 2017 Prikbord is de nieuwsbrief van de Roncallischool. Deze wordt via mail

Nadere informatie

In augustus zijn we in de Mariabasisschool gestart met BSO Buitengewoon.

In augustus zijn we in de Mariabasisschool gestart met BSO Buitengewoon. 12 september 2016 Nummer 2 (week 37) AGENDA Maandag 12 september Vrijdag 16 september Dinsdag 20 september Donderdag 22 september Maandag 26 september Ma t/m wo 26, 27 en 28 september Nieuwsbrief 2 komt

Nadere informatie

Zonnewijzer. Nummer 2. Oktober 2017

Zonnewijzer. Nummer 2. Oktober 2017 Zonnewijzer Kinderboekenweek Afgelopen woensdag hebben we op beide locaties de Kinderboekenweek feestelijk geopend. De juffen en meesters hielden een Griezelige voorleeswedstrijd en we dansten met z n

Nadere informatie

Roncallischool. Padevoortseallee 21 7038 AL Zeddam 0314-651530 roncalli@pro8.nu www.roncalli.nl

Roncallischool. Padevoortseallee 21 7038 AL Zeddam 0314-651530 roncalli@pro8.nu www.roncalli.nl Roncallischool Padevoortseallee 21 7038 AL Zeddam 0314-651530 roncalli@pro8.nu www.roncalli.nl Prikbord nr. 11: 18 mei 2015 Volg de Roncallischool ook op Facebook! Of bezoek onze website: www.roncalli.nl

Nadere informatie

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam Roncallischool Padevoortseallee 21 7038 AL Zeddam 0314-651530 info@roncalli.nl www.roncalli.nl Prikbord: 23 mei 2018 jg. 21-nr. 13 Prikbord is de nieuwsbrief van de Roncallischool. Deze wordt via mail

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 - februari 2017

Nieuwsbrief 6 - februari 2017 Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Nieuwsbrief 6 - februari 2017 Agenda Agenda februari Agenda maart 6 Werkochtend

Nadere informatie

NB. Excuus voor de late mededeling, maar we gaan er vanuit dat het geen problemen gaat geven. Mocht het wel zo zijn, horen wij het graag.

NB. Excuus voor de late mededeling, maar we gaan er vanuit dat het geen problemen gaat geven. Mocht het wel zo zijn, horen wij het graag. Weekbericht van 17 juli 2017 Opgelet: Vrijdag aanstaande zijn alle kinderen vrij!!! In de afgelopen week heeft het team aangegeven dat het wel heel erg bij onze school past dat alle kinderen tegelijk vakantie

Nadere informatie

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam Prikbord jg.19-nr.7: 25 februari 2016

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam Prikbord jg.19-nr.7: 25 februari 2016 Roncallischool Padevoortseallee 21 7038 AL Zeddam 0314-651530 info@roncalli.nl www.roncalli.nl Prikbord jg.19-nr. 7: 25 februari 2016 Aanmelding nieuwe leerlingen: Op dinsdag 26 januari konden ouders van

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief 18 07 juni 2018 GROEPSACTIVITEITEN Ondertekenen convenant meer muziek in de klas Koningin Máxima komt op woensdag 27 juni naar het Musiater in Zevenaar. Op woensdag 27 juni wordt er in Zevenaar

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site 05-07-2019 Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site www.kompasassen.nl. Nieuws uit het kindcentrum Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. - Themaweek Veiligheid. - Staking 5 oktober. - Inloopmiddag. - GGD Even voorstellen. Nieuws vanuit de. Overblijfcommissie

In deze nieuwsbrief. - Themaweek Veiligheid. - Staking 5 oktober. - Inloopmiddag. - GGD Even voorstellen. Nieuws vanuit de. Overblijfcommissie In deze nieuwsbrief In deze nieuwsbrief - Themaweek Nationaal Veiligheid schoolontbijt - Staking 5 oktober Lopathon - Inloopmiddag Voorleeskampioen - Nieuws Rekentuin/Taalzee vanuit de - GGD Even voorstellen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Mei 2017 Kent u hem nog? Uw kind (straks) wel! Deze maand 15-18 mei Avond4daagse Do 25 mei Hemelvaartsdag (vrij) Vr 26 mei Vrij Wo 31 mei Schoolfotograaf Do 1 juni OJW-tentoonstelling Ma 5

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

ROFFELTJE. Soms heb je van die dagen, dan gaat er niks vanzelf. Dan vind je alles moeilijk en dan denk je bij je zelf:

ROFFELTJE. Soms heb je van die dagen, dan gaat er niks vanzelf. Dan vind je alles moeilijk en dan denk je bij je zelf: ROFFELTJE > Dank u wel Soms heb je van die dagen, dan gaat er niks vanzelf. Dan vind je alles moeilijk en dan denk je bij je zelf: was deze dag maar vast voorbij. Ik vind er niks meer aan. Het rare is,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Oktober 2017 Deze maand 2 t/m 6 okt Week van de opvoeding Di 17 okt Gespreksmiddag en avond Do 19 okt Gespreksmiddag en avond 23 t/m 27 okt Herfstvakantie Ma 30 okt Lijsten speculaasactie mee

Nadere informatie

belangrijke data... 7 september2018 nr. 1

belangrijke data... 7 september2018 nr. 1 belangrijke data..... 7 september2018 nr. 1 Vrij 14 september Start zwemmen, groep 4 Din 25 september Informatieavond start schooljaar Inloop 19.00 uur, Start 19.30 uur Din 25 t/m 27 september Startweek

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave. Herkeuring fietsencontrole Bestelling ophalen speculaasactie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave. Herkeuring fietsencontrole Bestelling ophalen speculaasactie NIEUWSBRIEF November 2017 Tja.. Deze maand In deze uitgave Wo 1 nov Wo 1 nov Wo 1 nov Wo 29 nov Dankdag Luizen pluizen Herkeuring fietsencontrole Bestelling ophalen speculaasactie Schoolfruit Dankdag Speculaasactie

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Even bijpraten. Nieuwsweek nummer 2. In deze nieuwsweek. Kalender. Basisschool KOM.MIJN

Even bijpraten. Nieuwsweek nummer 2. In deze nieuwsweek. Kalender. Basisschool KOM.MIJN Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5950 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsweek nummer 2 9 september 2016 Klik hier voor e-mailadressen van leerkrachten. Kalender Volgende week:

Nadere informatie

februari 2019 Januari Ouderavond veilig online op College de Brink / Laren

februari 2019 Januari Ouderavond veilig online op College de Brink / Laren Nieuwsbrief februari 2019 Januari wo 30 Ouderavond veilig online op College de Brink / Laren Februari di 5 vr 8 vr 15 ma 18 t/m vr 22 Voorstelling concertgebouw gr 7-8 (8.15 uur op school) Kijkochtend

Nadere informatie

SEPTEMBER September 2017 Start van de lessen schooljaaropener GEEN ZWEMMEN turnen turnen turnen turnen turnen. 1. Maandplanning. Vr 1 sep 08.

SEPTEMBER September 2017 Start van de lessen schooljaaropener GEEN ZWEMMEN turnen turnen turnen turnen turnen. 1. Maandplanning. Vr 1 sep 08. 1. Maandplanning SEPTEMBER 2017 Vr 1 sep 08.40u 10.05u 10.55u 13.20u 14.05u 14.55u September 2017 Start van de lessen schooljaaropener GEEN ZWEMMEN Voor iedereen groep 56 groep 12 groep 34 4AB 1AB Za 2

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16 maart 2016 NR.4

Nieuwsbrief 16 maart 2016 NR.4 Raadhoven 3-3813 LW Amersfoort - 033 4805426 - obsdeweesboom@deweesboom.nl - www.weesboom.nl Nieuwsbrief 16 maart 2016 NR.4 AGENDA Vrijdag 17 maart Speelgoedochtend groepen 1/2 Zaterdag 18 maart Tuinochtend;

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data Nieuwsbrief de Regenboog okt. 2017 Kalender en belangrijke data Maandag 2 t/m vrijdag 13 oktober Donderdag 5 oktober Woensdag 4 t/m vrijdag 13 oktober Vrijdag 13 oktober Maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober

Nadere informatie

Kort nieuws. In deze nieuwsbrief: Sparen voor de school Sportdag groep 6 Ouderportaal Informatieavond VO Nieuwe Neuzen Krentenbaard

Kort nieuws. In deze nieuwsbrief: Sparen voor de school Sportdag groep 6 Ouderportaal Informatieavond VO Nieuwe Neuzen Krentenbaard Nieuwsbrief nr. 4 29-09-2016 Redactie Nieuwsbrief In deze nieuwsbrief: Sparen voor de school Sportdag groep 6 Ouderportaal Informatieavond VO Nieuwe Neuzen Krentenbaard Studiemiddag groep 1/2 Opa s en

Nadere informatie

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313 BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl SEPTEMBER 2015 Nummer 313 MAANDOVERZICHT 31 Ma 1 Di 2 Wo 3 Do 4 Vrij 5 Za 6 Zo 7 Ma Controle

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Schooljaar , vrijdag 21 september 2018

Nieuwsbrief 2. Schooljaar , vrijdag 21 september 2018 Nieuwsbrief 2 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 21 september 2018 We groeien! Misschien heeft u het al gemerkt, we krijgen veel aanmeldingen. Daar zijn we trots op. Onze kleutergroepen zijn al aardig vol.

Nadere informatie

Nieuwsbrief t/m 28 juni 2019

Nieuwsbrief t/m 28 juni 2019 Nieuwsbrief 38 24 t/m 28 juni 2019 BELANGRIJKE DATA In de week van 1 juli: oudergesprekken op uitnodiging. 16 juli: Afscheid van groep 8 19 juli: 12.00 uur start de zomervakantie Schoolstart.online groep

Nadere informatie

Groeten, Meester Koen

Groeten, Meester Koen KALENDER: 24 augustus : Eerste schooldag 25 augustus : Hoofdluiscontrole (of elders deze week) 10 september : Schoolfotograaf 14 en 15 september : Kermis Kilder, alle groepen vrij 17 september : Bijeenkomst

Nadere informatie

28 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

28 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar 2018-2019, nummer 2 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

Schoolnieuws De Achtsprong

Schoolnieuws De Achtsprong De Brink 126 7206 KD Zutphen T 0575 524213 h.hendriks@skbg.nl www.deachtsprong.nl 31-10-2016 Schoolnieuws De Achtsprong In dit nummer: -vervolg schoolfruit -open dag -meester en juffen dag -gevraagd (spijker)

Nadere informatie

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam Prikbord nr. 10: 16 april 2015

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam Prikbord nr. 10: 16 april 2015 Prikbord nr. 10: 16 april 2015 Roncallischool Padevoortseallee 21 7038 AL Zeddam 0314-651530 roncalli@pro8.nu www.roncalli.nl Tennisclinics Op maandag 13 april en maandag 20 april vinden er tennisclinics

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 juli t/m 30 september Agenda: Ma - Di - Wo Break de Maand show door groep 1 om 13.15 uur Do - Gr.7/8 naar de voorstelling Billy the kid om 10.30 uur in Vroomshoop Oud papier wordt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Van Heemstraschool

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Van Heemstraschool 1 Nieuwsbrief Nummer 3 06-10-2017 2017-2018 Vanuit de directie Afgelopen maandag 2 oktober ben ik officieel begonnen als interimdirecteur op de Van Heemstraschool. Na een jaar weggeweest te zijn als interim-directeur

Nadere informatie

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam Roncallischool Padevoortseallee 21 7038 AL Zeddam 0314-651530 info@roncalli.nl www.roncalli.nl Prikbord jg. 19-nr. 9: 21 april 2016 Inspectiebezoek Mevrouw H. Wairata bezocht namens de onderwijsinspectie

Nadere informatie

11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12. Ontdekdag

11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12. Ontdekdag Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd 11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12 Wingerd nieuws Ontdekdag De wereld die is groter dan ons dorpje Bennekom. Pakken daarom onze koffer gaan op pad. Zoek spullen

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

April 2019, Nieuwsbrief 8

April 2019, Nieuwsbrief 8 April 2019, Nieuwsbrief 8 VOORWOORD Beste ouders/verzorgers en kinderen van de Kennedyschool, Vandaag is Streetwise op school geweest. De kinderen leren hoe ze beter hun eigen gedrag in het verkeer in

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 27-03-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Vragenlijsten sociale veiligheid Leerkrachten,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Maart 2018 Deze maand Ma 12 mrt Informatieavond voor alle groepen Wo 14 mrt Uiterlijk paasactie lijsten inleveren Ma 19 mrt Studiedag: alle leerlingen vrij 19-23 mrt Week van de lentekriebels

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam Prikbord jg.20-nr.5: 30 november Welkom.

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam Prikbord jg.20-nr.5: 30 november Welkom. Roncallischool Padevoortseallee 21 7038 AL Zeddam 0314-651530 info@roncalli.nl www.roncalli.nl Prikbord jg. 20-nr. 5: 30 november 2016 Welkom. In december komen Evi Welling (groep1-2 B) en Jennifer Vorsteveld

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 7. Even bijpraten. 5 oktober Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 7. Even bijpraten. 5 oktober Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 7 5 oktober 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma 8 oktober:

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 03 juli t/m 07 oktober Agenda: Ma - Di - Dierendag groep 1-2 vanaf 13.00 uur Wo - Studiedag leerkrachten Alle leerlingen zijn vrij Do - Gym in de gymzaal voor groep 3-4 Vr - Prikbord

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 mei. Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Nieuwsbrief 10 mei. Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 10 mei Beste ouders, verzorgers, Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord Na het goede nieuws

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

PAUS JOANNES INFORMATIE

PAUS JOANNES INFORMATIE PAUS JOANNES INFORMATIE Nieuwsflits RK Basisschool Paus Joannes Benninkstraat 12 Haaksbergen tel. 5721808 E-mail: directie@pausjoannes.com www.pausjoannes.com Schooljaar 2016-2017: weeknr. 48 Voor het

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2018

Nieuwsbrief maart 2018 Nieuwsbrief 13 15 maart 2018 GROEPSACTIVITEITEN Sportdag; informatie Op woensdag 25 april verwachten we alle kinderen in een oranje getinte outfit tussen 8.30u en 8.35u (niet eerder!) op sportpark De Nevelhorst.

Nadere informatie

31 mei 2019

31 mei 2019 1438 www.clarafabriciusschool.nl 31 mei 2019 1 juni 11.00 uur - 50 Leerlingen en ouders groep 7&8 (die zich hebben opgegeven) op school verzamelen i.v.m. het wadlopen 3 juni 19.30 uur - De MR vergadert

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 27 september In deze nieuwsbrief. Aanspreekpunt bij afwezigheid meester Tom

Nieuwsbrief 3 27 september In deze nieuwsbrief. Aanspreekpunt bij afwezigheid meester Tom Nieuwsbrief 3 27 september 2018 2018 Aanspreekpunt bij afwezigheid meester Tom Het komt met enige regelmaat voor dat ik afwezig ben. Op vrijdag heb ik mijn thuiswerkdag, maar ook andere dagen ben ik niet

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F SBO De Sluis Zwarteweg 120 8017 AZ Zwolle Tel.: 038-4536123 Website: www.sbo-desluis.nl Nummer: 5 Datum: 27 november 2014 AGENDA Vrijdag 5 december Sinterklaasfeest leerlingen s middags

Nadere informatie

nieuwsbrief Van de directie Schooljaar nummer 5 Kerstmarkt 2 Even voorstellen Nieuwe baan Buitenschoolse opvang Vanuit de MR

nieuwsbrief Van de directie Schooljaar nummer 5 Kerstmarkt 2 Even voorstellen Nieuwe baan Buitenschoolse opvang Vanuit de MR nieuwsbrief Schooljaar 2018 2019 nummer 5 Van de directie Van de directie 1 Kerstmarkt 2 In dit nummer: Nieuwe baan Even voorstellen Buitenschoolse opvang Vanuit de MR Interessante informatie: 3 4 5 4

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april.

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april. NIEUWSBRIEF April 2016 Belangrijke data Paasviering * Cito eindtoets groep 8: 19-20-21 april * Koningsspelen: 22 april Belangrijke info * Afmelden * Denkt u eraan dat u ons vóór half negen laat weten wanneer

Nadere informatie

Algemene informatie week 23

Algemene informatie week 23 Algemene informatie week 23 Nieuwe website De nieuwe website is online! Neem maar eens een kijkje op www.stjozefuden.nl. (Niet verwarren met de oude site die ook nog een tijdje in de lucht zal zijn.) Kangoeroe

Nadere informatie

PBS les van de week. De les die vanaf komende maandag centraal staat en waarop door middel van de muntjes extra zal worden bekrachtigd is:

PBS les van de week. De les die vanaf komende maandag centraal staat en waarop door middel van de muntjes extra zal worden bekrachtigd is: Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 13 okt 2017. De nieuwsbrief staat op onze site www.kompasassen.nl. PBS les van de week De les die vanaf komende maandag

Nadere informatie

Even voorstellen! 4 februari nr. 8. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers,

Even voorstellen! 4 februari nr. 8. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers, 4 februari nr. 8 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, We zijn alweer gestart aan de tweede helft van het schooljaar. Er wordt in de klassen hard gewerkt en er gebeuren mooie dingen. Eén van die dingen is

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Welkom 2018-2019 Ik spring het schooljaar in! Deze maand Wo 29 aug Luizen pluizen Alle informatieavonden: 19.15 uur koffie, 19.30 uur beginnen Di 11 sep Informatieavond grp 3 en 4 Do 13 sep

Nadere informatie

September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 10 september Informatieavond Rots en Water voor ouders van kinderen in groep 7/8 13 september Training Rots en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6. Algemene informatie. Belangrijke data: Personele zaken

Nieuwsbrief 6. Algemene informatie. Belangrijke data: Personele zaken Nieuwsbrief 6 8 november 2018 Belangrijke data: 08 november MR vergadering 19.30-21.30 uur 13 november Informatieavond bedplassen (GGD) 16 november Rapport 1 (groepen 3 t/m 7) 22 november Nieuwsbrief 7

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

Het Praatpaaltje. Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld. GGD Gezonde voeding invullijsten

Het Praatpaaltje. Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld. GGD Gezonde voeding invullijsten Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld Extra geld voor ouderbijdrage en andere schoolkosten Hebt u een laag inkomen en weinig geld? Bijvoorbeeld omdat u werkt, maar weinig verdient. Of omdat

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), En daar is hij dan...de laatste nieuwsbrief van het schooljaar 2014-2015. Wat is de tijd weer voorbij gevlogen. Een nieuwsbrief waarbij ik nog even stil wil staan bij het afscheid

Nadere informatie

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel Nieuwsbrief 7 24 november 2016 Aan alle ouders / verzorgers, De inhoud van deze Nieuwsbrief Ouderpanel Maandviering groep 6 Power-training Sinterklaas Schoentje zetten Voorleesavondje Read Shop Sinterklaas

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 31, nummer 3 08-11-2018 Enquêtes Op korte termijn zullen op alle scholen van Arcade dus ook onze school - diverse enquêtes uitgezet worden (ouders,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar 2018/2019 nr. 14

Nieuwsbrief Schooljaar 2018/2019 nr. 14 Nieuwsbrief 22-03-2019 Schooljaar 2018/2019 nr. 14 Belangrijke data 22 maart: Schoolvoetbaltoernooi groep 6-7-8 25 maart: Keuring fietsen groep 7-8 door VVN voor praktisch verkeersexamen 29 maart: Studiedag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Welkom 2017-2018 Leerkrachten heten leerlingen welkom op groene loper Deze maand Wo 6 sep Schoolreisje grp 3 t/m 7 Vr 8 sep Schoolreisje grp 1 en 2 Ma 11 sep Informatieavond grp 3 en 4 Do 14

Nadere informatie

Bedankt! Wij willen hierbij Albert Heijn Ugchelen bedanken voor de sponsering tijdens activiteiten school de afgelopen periode.

Bedankt! Wij willen hierbij Albert Heijn Ugchelen bedanken voor de sponsering tijdens activiteiten school de afgelopen periode. NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2017 Beste ouders/ verzorgers, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van september. Met regen en wind lijkt de zomer voorbij en de herfst zijn intrede te hebben gedaan. Door de hevige

Nadere informatie

Bedankt Hofstede Tweewielers uit Beltrum voor de paaltjes op de rode loper.

Bedankt Hofstede Tweewielers uit Beltrum voor de paaltjes op de rode loper. Nieuwsbrief 1 31 augustus 2018 Welkom in het nieuwe schooljaar 2018-2019 Afgelopen maandag lag de rode loper uit en hebben we samen de première beleefd van het schooljaar 2018-2019. De titel van dit jaar

Nadere informatie

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers,

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers, JAARGANG 2018-2019 NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) editie Engelandlaan Agenda Woensdag 10 juli Zomeruitje kleuterklas 1 Donderdag 11 juli Laatste schooldag tot 12:00uur Vrijdag 12 juli start

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 4 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Kanjertraining Zoals u ongetwijfeld weet werken we op school van groep 1 t/m 8 met

Nadere informatie

Nog even kort alle informatie over het Sinterklaasfeest op woensdag 5 december op een rijtje:

Nog even kort alle informatie over het Sinterklaasfeest op woensdag 5 december op een rijtje: Weekmail obs Hagen 30 november 2018 5 December Nog even kort alle informatie over het Sinterklaasfeest op woensdag 5 december op een rijtje: De groepen 1 tot en met 4 De kinderen moeten op de normale tijd

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2017-2018 09 t/m 13 oktober Agenda: Ma - Inloopspreekuur Fysiotherapie op school van 8.30 9.00 uur Sponsorlijst mee Di - juf Rebecca en juf Cindy op MI cursus groep 8 krijgt deze dag andere

Nadere informatie

Het Toermalijntje /2018 nummer 18

Het Toermalijntje /2018 nummer 18 Het Toermalijntje 13-07-2018 2017/2018 nummer 18 AGENDA Dinsdag 17 juli, 19.45 uur afscheid groep 8, locatie hoofd: alleen voor genodigden. Dinsdag 17 juli, 15.15 uur afscheid Albert locatie hoofd. Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nieuwsbrief 09-17 januari 2019 (1) 18 januari Kindersjoelen in t Spectrum Georganiseerd door Kidsclub 19.00-20.30

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

Allemaal de beste wensen en gezondheid voor 2019

Allemaal de beste wensen en gezondheid voor 2019 Agenda Vr 18 jan Boerderijschool klas 3-4 Za 19 jan Klusdag 10.00 15.00 Ma 21 jan Klassenouderoverleg 8.30 Za 26 jan Open dag bovenbouw Zutphen 10.00 14.00 Ma 28 jan Ouderavond kleuters: 19.30 oudste kleuters/

Nadere informatie

9 februari In dit nummer:

9 februari In dit nummer: 12 9 februari 2011 Hazerswoudestraat 250 2729 CN Zoetermeer Tel: 079-3315022 Tel. flat: 06-17404323 Directie: Annette Mulder (interim directeur) Petra Gommers E-mail: directie@floris.unicoz.nl adjunct@floris.unicoz.nl

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 20172018 vrijdag 6 april Deze keer in de nieuwsbrief Nieuwe leerlingen Verkeersexamen Kuikenloop Schoolvoetbal

Nadere informatie