Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam Prikbord jg. 20-nr. 3: 5 oktober Welkom.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam Prikbord jg. 20-nr. 3: 5 oktober Welkom."

Transcriptie

1 Roncallischool Padevoortseallee AL Zeddam Prikbord jg. 20-nr. 3: 5 oktober 2016 Welkom. In oktober komen Maud van Uum en Boet van Remmen bij ons op school. We heten deze nieuwe leerlingen en hun ouders van harte welkom. Vakanties en studiedagen Een aantal ouders vroeg of we de vakanties en studiedagen nog eens in het Prikbord wilden vermelden. Dat doen we graag. (uiteraard staat dit ook op de website) De volgende vakanties en studiedagen zijn gepland: Studiedag: Herfstvakantie: t/m Kerstvakantie: t/m Studiedag: (sluit aan op Kerstvakantie) Studiedag: (Carnaval Zeddam) Krokusvakantie: t/m Pasen: vrijdag t/m Voorjaarsvakantie: t/m Hemelvaart: 25 en 26 mei 2017 Pinksteren: Van 6 t/m 9 juni 2017 zijn de leerlingen van groep 1-2 vrij. Studiedag: Zomervakantie: t/m Op 10 januari 2017 zijn de leerlingen van de groepen 1-2 en 3 s middags vrij i.v.m. een studiebijeenkomst van de leerkrachten. Proefperiode Continurooster in december In verband met de voorbereiding op de invoering (in schooljaar ) van andere schooltijden zal in het schooljaar van 5 tot en met 16 december proefgedraaid worden. Dat is een periode van 2 weken. De schooltijden zijn in deze weken van 8.30 u. tot u. De leerlingen van de groepen 1 tot en met 4 zijn op vrijdagmiddag om u. vrij. Op woensdag gaan alle leerlingen naar school tot uur. Wij vragen ouders hier in hun planning thuis en op het werk rekening mee te houden. Begin december volgt er nog nadere informatie. De proef heeft als doel het werken met het continurooster te ervaren en eventuele knelpunten op het spoor te komen en daar oplossingen voor te zoeken. Continurooster op 17 november. Daarnaast wordt op 17 november ook een continurooster gehanteerd. De schooltijden zijn op deze dag van 8.30 u. tot u. De kinderen blijven tussen de middag op school, eten en drinken met de leerkracht in de klas en kunnen daarna in een korte pauze buiten spelen. Wij vragen u om de kinderen op deze dagen een lunchpakket mee te geven. De BSO van Humanitas is op de hoogte en haalt op deze dag de kinderen om u. op.

2 Thematisch werken Tot aan de herfstvakantie werken de groepen 1-2 aan het thema van de Kinderboekenweek: Voor altijd jong. Op de foto: opa Job en oma Lieke. In groep 4 wordt nu gewerkt aan het thema Waar is het? Na de herfstvakantie start groep 4 met het thema: Jij en ik. De groepen 5 tot en met 8 werken tot aan de herfstvakantie aan het thema AAAO: Australië, Amerika, Antarctica en Oceanië. De groepen 1-2 starten na de herfstvakantie met het thema: Herfst-Heksen. Direct na de herfstvakantie komt theatermaker Theo Soontiëns drama-lessen over thema heksen verzorgen in de groepen 1 t/m 4. Groep 3 werkt aan Kern 2: Mijn lijf. Op de foto: de je neus gebruiken tijdens het geurenspel. Na de herfstvakantie wordt in kern 3 gewerkt aan het thema: Mijn Wens. Het volgende project voor groep 5 tot en met 8 heeft als thema: Kunst. Het start op 7 november en loopt door tot 9 december.

3 Groep 6-7 ging aan de slag met Aboriginal Art: Kom in de klas Op donderdag 12 oktober is er weer: Kom in de klas. Ouders zijn van 8.30 tot 9.00 uur welkom om een kijkje te nemen in de klas. Natuurlijk laten we ook zien wat we gedaan hebben met het thematisch werken. Hallo, Mijn naam is Daisy Birahy, jeugdverpleegkundige vanuit GGD Noord- en Oost Gelderland, gekoppeld aan basisschool Roncalli te Zeddam. Naast de reguliere contactmomenten houd ik een aantal keer per schooljaar open inloopspreekuren op school. U kunt binnen lopen voor bijvoorbeeld vragen rondom opvoeding en gezondheid, de lengte en het gewicht van uw kind, maar ook voor een gehoor- en ogentest. Datum inloopspreekuur Dinsdag 22 november 2016 Donderdag 2 februari 2017 Donderdag 20 april 2017 Tijd 08:30u-09:30u 13:00u-14:00u 13:00u-14:00u Het reguliere gezondheidsonderzoek voor de 5- jarigen zal dit schooljaar plaatsvinden op 5, 12 en 26 oktober en zal worden uitgevoerd door mijn collegaverpleegkundige Violette Vallen. Vanuit de GGD, zal ik het vaste aanspreekpunt blijven binnen deze school. Hieronder ziet u mijn contactgegevens, neem bij vragen gerust contact met me op! De uitnodiging van het gezondheidsonderzoek zal dit jaar via de mail gestuurd worden, houd uw mailbox dus in de gaten. Een vriendelijke groet en wellicht tot ziens, Daisy Birahy Jeugdverpleegkundige GGD Noord- en Oost Gelderland Deventerstraat 19A 7311 BH Apeldoorn Postbus AB Apeldoorn T (direct) T (algemeen) E. d.birahy@ggdnog.nl Werkdagen: ma-di-wo-do

4 Kalender 6 oktober Techniekles gr 6-7 t/m 11 oktober Spaaractie voor Roncallischool bij Jumbo s-heerenberg. 3 oktober tot Doe-koe spaaractie bij Co-op 13 november Zeddam voor Roncallischool. 10 oktober Sportbuurtwerk u. 11 oktober MR-vergadering 12 oktober Kom in de klas oktober Herfstvakantie 24 oktober Sportbuurtwerk u. 7 november Sportbuurtwerk u. 10 november Studiedag: alle leerlingen vrij. 14 november Oudergesprekken 16 november Oudergesprekken 16 november Techniekles gr november Continurooster 18 november Techniekles gr november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas op school 5-16 december Proef Continurooster 22 december Kerstviering 23 december Kerstvakantie start om u. 27 december tot Kerstvakantie en met 5 januari 9 januari Studiedag alle leerlingen zijn vrij (sluit aan op kerstvakantie) 10 januari Leerlingen gr s middags vrij i.v.m. studiemiddag 13 januari Techniekles gr januari Techniekles groep februari Oudergesprekken 16 februari Oudergesprekken 17 februari Carnaval op school 20 februari Studiedag: alle leerlingen vrij. 21 februari Oudergesprekken 24 februari Rapport 27 februari tot Carnavalsvakantie en met 3 maart 7 maart Techniekles gr maart Techniekles gr 7-8 Kalender 13 april Paasviering 14 april Schoolvoetbal april Paasvakantie april Centrale Eindtoets groep 8 19 april Techniekles gr april Voorjaarsvakantie 2 mei Techniekles gr en 26 mei Hemelvaart: alle leerlingen vrij. 5 juni Pinksteren: alle leerlingen vrij. 6-9 juni alle leerlingen groep 1-2 vrij. 7-9 juni Schoolkamp groep 8 14 juni Studiedag alle leerlingen vrij. 22 juni Rapport 22 juni Techniekles gr juni Oudergesprekken 28 juni Techniekles gr juni Oudergesprekken 4 juli Musical en afscheid groep 8 10 juli Start zomervakantie Techniekles ook voor groep 6 De technieklessen in het Technieklokaal in Ulft zijn bestemd voor de groepen 7 en 8. In overleg met Techno basis mogen dit schooljaar ook een aantal keren de leerlingen uit groep 6 van de gecombineerde groepen meekomen. De groep 6 -leerlingen van groep 6-7 gaan op 6 oktober, 16 november en 13 januari. De groep 6 -leerlingen van groep 5-6 gaan op 7 maart, 19 april en 28 juni. (samen met de groep 7 leerlingen uit groep 6-7)

5 Wizwijs Dit schooljaar zijn we ook in groep 8 gestart met de nieuwe rekenmethode: Wizwijs. Achter in elk werkboek (van de groepen 3 tot en met 8) bevindt zich een speciale pagina voor ouders en verzorgers. Op deze manier kunnen zij het rekenonderwijs van hun kind op de voet volgen. Van ieder rekenblok zullen wij de boekjes mee naar huis geven. Hiermee krijgt u inzicht in de leerstof van de laatste periode. Achterin het werkboekje kunt u hiervan ook nog een duidelijk overzichtje vinden. Kinderboekenweek Op woensdagmorgen 5 oktober was de start van de Kinderboekenweek Het thema is Voor altijd jong. In 2016 staat de week in het teken van opa s en oma s. In het leven van een kind spelen opa s en oma s vaak een grote rol. Ze passen natuurlijk weleens op en lezen dan ook graag voor! Er zijn daarom heel veel kinderboeken verschenen waarin opa s en oma s een rol en soms zelfs de hoofdrol spelen. Op het schoolplein waren heel wat oma s en opa s gekomen om bij de opening aanwezig te zijn. Dat ze nog jong van lijf en leden zijn lieten ze zien met een flitsende dans. Voor elke groep was er een cadeau: een passend boek. Gedurende tien dagen, van 5 t/m 16 oktober, krijg je in de winkel bij elk kinderboek ook een fantastisch cadeau: het Kinderboekenweek geschenk van 2016!

6 Ook de peuters van Wip Wap waren van de partij! Foto s van meneer Moors Meneer Moors maakt van evenementen van school foto s die op zijn eigen site te zien zijn: De foto s staan in een afgeschermd album, dat met een toegangscode toegankelijk is. Veel ouders hebben die code al eerder gekregen, maar tegelijk met het toesturen van de digitale versie van deze nieuwsbrief zullen we de code nog eens mailen.

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam Roncallischool Padevoortseallee 21 7038 AL Zeddam 0314-651530 info@roncalli.nl www.roncalli.nl Prikbord jg. 20-nr. 6: 21 december 2016 Laatste prikbord op papier Dit is het laatste Prikbord op papier.

Nadere informatie

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam Prikbord jg.20-nr.5: 30 november Welkom.

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam Prikbord jg.20-nr.5: 30 november Welkom. Roncallischool Padevoortseallee 21 7038 AL Zeddam 0314-651530 info@roncalli.nl www.roncalli.nl Prikbord jg. 20-nr. 5: 30 november 2016 Welkom. In december komen Evi Welling (groep1-2 B) en Jennifer Vorsteveld

Nadere informatie

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam Roncallischool Padevoortseallee 21 7038 AL Zeddam 0314-651530 info@roncalli.nl www.roncalli.nl Prikbord: 8 februari 2018 jg. 21-nr. 9 Prikbord is de nieuwsbrief van de Roncallischool. Deze wordt via mail

Nadere informatie

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam Roncallischool Padevoortseallee 21 7038 AL Zeddam 0314-651530 info@roncalli.nl www.roncalli.nl Prikbord: 4 oktober 2017 jg. 21-nr. 3 Prikbord is de nieuwsbrief van de Roncallischool. Deze wordt via mail

Nadere informatie

WE GAAN WEER BEGINNEN!

WE GAAN WEER BEGINNEN! KALENDER: 22 augustus : Eerste schooldag 23 augustus : Hoofdluiscontrole (of elders deze week) 8 september : Schoolfotograaf 8 september : Informatieavond voor alle groepen 12 en 13 september : Kermis

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam Roncallischool Padevoortseallee 21 7038 AL Zeddam 0314-651530 info@roncalli.nl www.roncalli.nl Prikbord jg. 20-nr. 9: 29 maart 2017 Prikbord is de nieuwsbrief van de Roncallischool. Deze wordt via mail

Nadere informatie

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam Roncallischool Padevoortseallee 21 7038 AL Zeddam 0314-651530 info@roncalli.nl www.roncalli.nl Prikbord jg. 20-nr. 8: 22 februari 2017 Prikbord is de nieuwsbrief van de Roncallischool. Deze wordt via mail

Nadere informatie

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam Roncallischool Padevoortseallee 21 7038 AL Zeddam 0314-651530 info@roncalli.nl www.roncalli.nl Prikbord jg. 20-nr. 7: 25 januari 2017 Prikbord is de nieuwsbrief van de Roncallischool. Deze wordt via mail

Nadere informatie

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam Roncallischool Padevoortseallee 21 7038 AL Zeddam 0314-651530 info@roncalli.nl www.roncalli.nl Prikbord jg. 20-nr. 10: 19 april 2017 Prikbord is de nieuwsbrief van de Roncallischool. Deze wordt via mail

Nadere informatie

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam Roncallischool Padevoortseallee 21 7038 AL Zeddam 0314-651530 info@roncalli.nl www.roncalli.nl Prikbord: 21 maart 2018 jg. 21-nr. 11 Prikbord is de nieuwsbrief van de Roncallischool. Deze wordt via mail

Nadere informatie

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam Roncallischool Padevoortseallee 21 7038 AL Zeddam 0314-651530 info@roncalli.nl www.roncalli.nl Prikbord jg. 20-nr. 11: 24 mei 2017 Prikbord is de nieuwsbrief van de Roncallischool. Deze wordt via mail

Nadere informatie

PRESENTATIE JEUGDPRINS(ES):

PRESENTATIE JEUGDPRINS(ES): KALENDER: 4 november : Groep 3 naar de bibliotheek in s-heerenberg 7 november : Laatste inlever dag voor de dozen voor Roemenië 7 november : Presentatie jeugdprins 11 november : Groep 7 bezoekt museum

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 208 209 Augustus 208 3 2 3 4 32 7 8 9 0 33 3 4 5 7 8 34 20 2 22 23 24 25 35 27 28 29 30 3 September 208 35 3 3 Start nieuwe schooljaar Inloop in de nieuwe groepen 4 5 Luizencontrole 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief November 2017

Obs t Montferland Nieuwsbrief November 2017 UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS Agenda november Obs t Montferland Nieuwsbrief November 2017 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 30 31 1 november 2 3 4 Jeugd pronkzitting

Nadere informatie

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam Prikbord jg.21-nr.1: 23 augustus 2017

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam Prikbord jg.21-nr.1: 23 augustus 2017 Roncallischool Padevoortseallee 21 7038 AL Zeddam 0314-651530 info@roncalli.nl www.roncalli.nl Prikbord jg. 21-nr. 1: 23 augustus 2017 Prikbord is de nieuwsbrief van de Roncallischool. Deze wordt via mail

Nadere informatie

Beste Ouders, Team Sint Jozefschool. Contact: Schatbergstraat GK Lichtenvoorde

Beste Ouders, Team Sint Jozefschool. Contact: Schatbergstraat GK Lichtenvoorde Beste Ouders, Voor het schooljaar 26-27 ontvangt u van ons de schoolkalender. Op deze kalender kunt u zien welke activiteiten in het schooljaar zijn ingepland. U ontvangt geen papieren versie van de schoolgids.

Nadere informatie

Activiteitenkalender schooljaar

Activiteitenkalender schooljaar augustus 2017 september 2017 oktober 2017 ma Zomervakantie do 31 Informatieavond groep 1-8 (vanaf 19.00 u) za 30 KLUSSEN OP SPEELPLAATS di 1 Zomervakantie vr 1 Roffel zo 1 wo 2 Zomervakantie za 2 ma 2

Nadere informatie

Jaarplan schooljaar 2014 / 2015

Jaarplan schooljaar 2014 / 2015 Jaarplan schooljaar 2014 / 2015 AUGUSTUS ma 21 jul 2014 08:30 - za 30 aug 2014 16:00 ZOMERVAKANTIE OKTOBER wo 1 okt 2014 08:30 - vr 10 okt 2014 12:00 KINDERBOEKENWEEK Kinderboekenweek ma 6 okt 2014 19:30-21:30

Nadere informatie

overzicht schooljaar

overzicht schooljaar overzicht schooljaar 2016-2017 - schooltijden - regelingen - activiteiten - vakanties - adressen en telefoonnummers LOVK School voor Landelijk Onderwijs aan Varende Kinderen LOVK-schoolgids 2016-2017 A

Nadere informatie

overzicht schooljaar

overzicht schooljaar overzicht schooljaar 2017-2018 - schooltijden - regelingen - activiteiten - vakanties - adressen en telefoonnummers LOVK School voor Landelijk Onderwijs aan Varende Kinderen LOVK-schoolgids 2017-2018 A

Nadere informatie

DE ARK, SAMEN VOORUIT... KALENDER

DE ARK, SAMEN VOORUIT... KALENDER KALENDER 2017- DE ARK, SAMEN VOORUIT... 1 Di Zomervakantie 2017 2 Wo Zomervakantie 3 Do Zomervakantie 4 Vr Zomervakantie 5 Za Zomervakantie AUGUSTUS 6 Zo Zomervakantie 7 Ma Zomervakantie 32 8 Di Zomervakantie

Nadere informatie

In augustus zijn we in de Mariabasisschool gestart met BSO Buitengewoon.

In augustus zijn we in de Mariabasisschool gestart met BSO Buitengewoon. 12 september 2016 Nummer 2 (week 37) AGENDA Maandag 12 september Vrijdag 16 september Dinsdag 20 september Donderdag 22 september Maandag 26 september Ma t/m wo 26, 27 en 28 september Nieuwsbrief 2 komt

Nadere informatie

Kindgericht Kleinschalig Kwaliteit. Informatiekalender

Kindgericht Kleinschalig Kwaliteit. Informatiekalender Kindgericht Kleinschalig Kwaliteit Informatiekalender 2017-2018 Vakanties en schoolvieringen in 2017-2018 Studiedagen team 11 september, 6 december, 8 februari middag, 27 maart middag, 17 mei middag, 8

Nadere informatie

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam Prikbord jg.19-nr.5: 10 december 2015

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam Prikbord jg.19-nr.5: 10 december 2015 Roncallischool Padevoortseallee 21 7038 AL Zeddam 0314-651530 info@roncalli.nl www.roncalli.nl Prikbord jg.19-nr. 5: 10 december 2015 Welkom nieuwe leerlingen Haniël Hell Beltre komt in de maand december

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 27 september In deze nieuwsbrief. Aanspreekpunt bij afwezigheid meester Tom

Nieuwsbrief 3 27 september In deze nieuwsbrief. Aanspreekpunt bij afwezigheid meester Tom Nieuwsbrief 3 27 september 2018 2018 Aanspreekpunt bij afwezigheid meester Tom Het komt met enige regelmaat voor dat ik afwezig ben. Op vrijdag heb ik mijn thuiswerkdag, maar ook andere dagen ben ik niet

Nadere informatie

Planning schooljaar

Planning schooljaar 1 Planning schooljaar 2015-2016 Dag Datum ma. 240815 Eerste schooldag di. 250815 woe. 260815 do. 270815 teamvergadering vrij. 280815 Lesvrije dag Jessica Wk. 36 ma. 310815 di. 010915 woe. 020915 do. 030915

Nadere informatie

ma di wo do vr vr za zo 13/8: Maroesja jarig 16/8: Anneke jarig 123/8: Peter jarig

ma di wo do vr vr za zo 13/8: Maroesja jarig 16/8: Anneke jarig 123/8: Peter jarig September 2014 ma di wo do vr vr za zo 13/8: Maroesja jarig 16/8: Anneke jarig 123/8: Peter jarig 2 3 4 15 1 Opening schooljaar 2 Kamp groep 8 3 Hoofdluis controle 4 5 6 7 Kamp groep 8 Kamp groep 8 6 7

Nadere informatie

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon:

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: kalender schooljaar 2015-2016 Augustus 2015 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 5 Eerste schooldag Op 31 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30

Nadere informatie

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair.

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair. kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 25 augustus start het nieuwe schooljaar om

Nadere informatie

MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG START SCHOOL

MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG START SCHOOL 1 2 ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE 3 4 5 6 7 8 9 ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE 10 11 12 13 14 15 16 ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE

Nadere informatie

Beste ouders, We gaan er samen een mooi jaar van maken! Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw

Beste ouders, We gaan er samen een mooi jaar van maken! Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw CBS het Kompas Beste ouders, Voor u ligt de jaarkalender van schooljaar 2017-2018. Op het moment dat deze kalender werd gemaakt waren nog niet alle data bekend. Houd u dus steeds de nieuwsbrief goed in

Nadere informatie

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar 2018-2019 dag datum Kinderen en ouders Week 33 Maandag 13-08 Zomervakantie Dinsdag 14-08 Zomervakantie Woensdag 15-08 Zomervakantie Donderdag 16-08

Nadere informatie

BS De Vlechter, Constantijn Huijgensstraat 1, 5251 LW Vlijmen

BS De Vlechter, Constantijn Huijgensstraat 1, 5251 LW Vlijmen augustus-18 wo 1 Zomervakantie do 2 vr 3 za 4 zo 5 ma 6 di 7 wo 8 do 9 vr 10 za 11 zo 12 ma 13 di 14 wo 15 do 16 vr 17 za 18 zo 19 ma 20 Eerste schooldag di 21 wo 22 do 23 vr 24 za 25 zo 26 ma 27 di 28

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni 2019. Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Oproep Onze techniekmoeders hebben aangegeven dat ze volgend

Nadere informatie

AUGUSTUS 2019 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week

AUGUSTUS 2019 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week AUGUSTUS 2019 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week 31 1 2 3 4 5 week 32 6 7 8 9 10 11 offerfeest 12 week 33 13 14 15 16 17 18 19 week 34 20 21 22 23 24 25 Jacqueline jarig 26

Nadere informatie

Schooljaar ma Eerste schooldag di woe do vrij

Schooljaar ma Eerste schooldag di woe do vrij Schooljaar 2016-2017 Dag Datum woe. 170816 Startvergadering 11.00u alle leerkrachten aanwezig 16.00-20.00 boottocht Leerdam Wk. 34 ma. 220816 Eerste schooldag di. 230816 woe. 240816 do. 250816 vrij. 260816

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016 / KALENDER SCHOOLJAAR 2016-2017 Versie juli 2016 1 September 2016 1 donderdag 2 vrijdag 3 zaterdag 4 zondag 5 maandag 1 ste schooldag. Start nieuwe schooljaar 6 dinsdag 7 woensdag 8 donderdag 9 vrijdag

Nadere informatie

Kalender 2015 2016. Joh. van Oldenbarneveldtstraat 48 a, 5301 GZ ZA telefoon 0418 512 306 fax 0418 6

Kalender 2015 2016. Joh. van Oldenbarneveldtstraat 48 a, 5301 GZ ZA telefoon 0418 512 306 fax 0418 6 Joh. van Oldenbarneveldtstraat 48 a, 5301 GZ ZA telefoon 0418 512 306 fax 0418 6 Kalender 2015 2016 OBS De Walsprong, Prins Clausstraat 2a 5301 RT Zaltbommel 0418 512306 Beste ouders/ verzorgers, In deze

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

AUGUSTUS. Wk Dag Dat 31 Wo 1 Do 2 Vr 3 Za 4 Zo 5 32 Ma 6 Di 7 Wo 8 Do 9 Vr 10 Za 11 Zo Ma 13 Di 14 Wo 15 Do 16

AUGUSTUS. Wk Dag Dat 31 Wo 1 Do 2 Vr 3 Za 4 Zo 5 32 Ma 6 Di 7 Wo 8 Do 9 Vr 10 Za 11 Zo Ma 13 Di 14 Wo 15 Do 16 31 Wo 1 Do 2 Vr 3 Za 4 Zo 5 32 Ma 6 Di 7 Wo 8 Do 9 Vr 10 Za 11 Zo 12 33 Ma 13 Di 14 Wo 15 Do 16 AUGUSTUS Vr 17 Za 18 Zo 19 34 Ma 20 Di 21 Wo 22 Do 23 Vr 24 Za 25 Zo 26 35 Ma 27 Di 28 Wo 29 Do 30 Vr 31

Nadere informatie

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar 2016-2017 dag datum Kinderen en ouders Week 34 Maandag 22-08 Zomervakantie Dinsdag 23-08 Zomervakantie Woensdag 24-08 Zomervakantie Donderdag 25-08

Nadere informatie

jaarplanning KWA

jaarplanning KWA augustus week dag datum activiteit/feestdagen communicatie 33 13 di 14 woe 15 do 16 vrij 17 za 18 zo 19 34 20 di 21 woe 22 do 23 vrij 24 za 25 zo 26 35 di 28 woe 29 do 30 vrij 31 27 start schooljaar/ start

Nadere informatie

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten.

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Kopij inleveren uiterlijk woensdag bij Jan Buijtenhuijs of zenden aan nieuwsbrief@hietweide.nl 19 juni Nr. 17-35 Agenda 23 juni Swim to play

Nadere informatie

S C H O O L K A L E N D E R

S C H O O L K A L E N D E R S C H O O L K A L E N D E R 207-208 Augustus 207 2 3 4 5 6 Week 3 7 8 9 0 2 3 Week 32 4 5 6 7 8 9 20 Week 33 2 22 23 24 25 26 27 Week 34 Week 35 28 Eerste schooldag 8. u opening voor ouders en kinderen

Nadere informatie

Activiteitenkalender v

Activiteitenkalender v AUGUSTUS 2019 31 do 1 Zomervakantie vr 2 za 3 zo 4 32 ma 5 di 6 wo 7 do 8 vr 9 za 10 zo 11 33 ma 12 di 13 wo 14 do 15 vr 16 za 17 zo 18 34 ma 19 di 20 wo 21 do 22 vr 23 za 24 zo 25 35 ma 26 di 27 wo 28

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE CV juf Lian 4 5 meneer Bert jarig 6 Nieuwsbrief 2 7 Studiedag; alle kinderen zijn vrij Skateclinic Inloopkwartiertje

ZOMERVAKANTIE CV juf Lian 4 5 meneer Bert jarig 6 Nieuwsbrief 2 7 Studiedag; alle kinderen zijn vrij Skateclinic Inloopkwartiertje INFORMATIEKALENDER 2018-2019 augustus september ZOMERVAKANTIE 1 2 3 CV juf Lian 4 5 meneer Bert jarig 6 Nieuwsbrief 2 7 Studiedag; alle kinderen zijn vrij 8 9 10 Skateclinic 11 12 Inloopkwartiertje 13

Nadere informatie

Kalender schooljaar Basisonderwijs Het Prisma Fioringras DR Borne

Kalender schooljaar Basisonderwijs Het Prisma Fioringras DR Borne Kalender schooljaar 2018-2019 Beste ouders, Bij deze de kalender voor het schooljaar 2018-2019. In deze kalender vindt u een overzicht van de geplande activiteiten, vakanties en vrije dagen. Ook ziet u

Nadere informatie

Maandag 12 september is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 21.00

Maandag 12 september is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 21.00 Aan de ouder(s) en verzorger(s) Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2016-2017. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten, studiedagen en vakanties. Een handig boekje om op een

Nadere informatie

kalender basisschool de Zevensprong

kalender basisschool de Zevensprong kalender basisschool de Zevensprong Haktol 1 5683 LL Burg. Notermansstraat 29 5683 MA Tel.: 0499-330475 Tel.: 0499-392960 e-mail: ptimmermans@zevensprong.nl 01 Wo Wk --/ 31 02 Do 03 Vr 04 Za 05 Zo 06 Ma

Nadere informatie

Jaarkalender schooljaar 2014-2015. OBS De Zevensprong. Pampusstraat 28 (bezoekadres Drakenstraat 40) 1435 LJ Rijsenhout

Jaarkalender schooljaar 2014-2015. OBS De Zevensprong. Pampusstraat 28 (bezoekadres Drakenstraat 40) 1435 LJ Rijsenhout Jaarkalender schooljaar 2014-2015 OBS De Zevensprong (bezoekadres Drakenstraat 40) 0297 327842 / 06 18248767 dezevensprong@sopoh.nl www.dezevensprong.sopoh.nl Beste kinderen, ouders en meelezers, Voor

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 2018-2019 Augustus 27 Start schooljaar September 3 Start periode stages 4 Ouder Informatie avond PAARS 19.00-21.00 uur 5 Ouder Informatie avond ORANJE 19.00-21.00 uur 6 Ouder informatie avond

Nadere informatie

Jaarkalender ouders. ODS Daalhuizen augustus-2017

Jaarkalender ouders. ODS Daalhuizen augustus-2017 Jaarkalender ouders ODS Daalhuizen 2017-2018 augustus-2017 ma wk 1 28-aug-17 Eerste schooldag schooljaar 2017-2108 di 29-aug-17 wo 30-aug-17 do 31-aug-17 september-2017 vr 1-sep-17 za 2-sep-17 zo 3-sep-17

Nadere informatie

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Augustus 2018 Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Controle Hoofdluis Zwemmen groep 8 1 34 26 27 28 29 30 31 Zwemmen

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 2018-2019 Deze jaarkalender bevat vele praktische zaken, zoals: namen, schooltijden, vakanties etc. Bewaar deze kalender dus goed en geef hem een mooi, zichtbaar plaatsje in huis. Verzuim

Nadere informatie

Koningin Beatrixschool (09QA) Datum: 2-7-2015. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Week 31 01 Zomervakantie.

Koningin Beatrixschool (09QA) Datum: 2-7-2015. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Week 31 01 Zomervakantie. augustus 2015 Week 31 01 02 Week 32 03 04 05 06 07 08 09 Week 33 10 11 12 13 14 15 16 Week 34 17 18 19 20 21 22 23 Week 35 24 Eerste schooldag Themaweek: Thema: gezonde voeding 25 Themaweek: Thema: gezonde

Nadere informatie

Kindgericht Kleinschalig Kwaliteit. Informatiekalender

Kindgericht Kleinschalig Kwaliteit. Informatiekalender Kindgericht Kleinschalig Kwaliteit Informatiekalender 2016-2017 Vakanties en schoolvieringen in 2015-2016 Studiedagen team Herfstvakantie 27 september middag, 6 december hele dag, 16 maart middag, 13 april

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2018 2019 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 2017 Beste ouder/verzorger, Hierbij ontvangt u de jaarkalender voor het schooljaar 2017. In deze kalender hebben wij de schoolvakanties, studiedagen, thema- en ouderbijeenkomsten al voor u

Nadere informatie

Beste ouders, Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw. Groepsindeling

Beste ouders, Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw. Groepsindeling Beste ouders, Voor u ligt de jaarkalender van schooljaar 2018-2019. Op het moment dat deze kalender werd gemaakt waren nog niet alle data bekend. Houd u dus steeds de nieuwsbrief goed in de gaten. Daarin

Nadere informatie

augustus 2017 = nieuwsbrief ma di wo do vr za zo = hoofdluiscontrole wk 32 wk wk Eerste schooldag wk 35 Schooltijden

augustus 2017 = nieuwsbrief ma di wo do vr za zo = hoofdluiscontrole wk 32 wk wk Eerste schooldag wk 35 Schooltijden augustus 2017 = nieuwsbrief = hoofdluiscontrole 1 2 3 4 5 6 Schooltijden Basisonderwijs: Ma. t/m vrij: 8.45-15.00 uur Woensdag eindtijd 12.15 uur. Middag vrij. Voorschool: 7 wk 32 8 9 10 11 12 13 Ma. t/m

Nadere informatie

Augustus Di 22 Wo 23 Hoofdluiscontrole. Do 24 Gevonden voorwerpen. Vr 25 Za 26 Zo 27 Ma 28 Di 29 Wo 30 Do 31

Augustus Di 22 Wo 23 Hoofdluiscontrole. Do 24 Gevonden voorwerpen. Vr 25 Za 26 Zo 27 Ma 28 Di 29 Wo 30 Do 31 Augustus 1017 Di 1 Wo 2 Do 3 Vr 4 Za 5 Zo 6 Ma 7 Di 8 Wo 9 Do 10 Vr 11 Za 12 Zo 13 Ma 14 Di 15 Wo 16 Do 17 Vr 18 Za 19 Zo 20 Ma 21 Start schooljaar Nieuwsroos 1 Di 22 Wo 23 Hoofdluiscontrole Do 24 Gevonden

Nadere informatie

overzicht schooljaar

overzicht schooljaar overzicht schooljaar 2013 2014 - schooltijden - regelingen - activiteiten - vakanties - adressen en telefoonnummers LOVK School voor Landelijk Onderwijs aan Varende Kinderen LOVK-schoolgids 2013-2014 A

Nadere informatie

Kalender schooljaar Eerste dag van de week

Kalender schooljaar Eerste dag van de week Kalender schooljaar 2018-2019 Eerste dag van de week augustus 2018 dinsdag woensdag donderdag vrijdag 30 31 01 02 03 04 05 06 07 08 11 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Nadere informatie

augustus 2014 ma di wo do vr za zo wk32 Wk33 Wk34 Wk 35

augustus 2014 ma di wo do vr za zo wk32 Wk33 Wk34 Wk 35 augustus 204 2 3 4 5 6 7 8 9 0 wk32 2 3 4 5 6 7 Wk33 8 9 20 2 22 23 24 Wk34 25 26 27 28 29 30 3 Wk 35 = Nieuwsbrief ouders = deze week hoofdluiscontrole Schooltijden Basisschool: ma t/m vrij: 8.30-4.45

Nadere informatie

SWS De Nijewier (04VG) Datum: Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Week

SWS De Nijewier (04VG) Datum: Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Week augustus 2017 Week 31 01 02 03 04 05 06 Week 32 07 08 09 10 11 12 13 Week 33 14 15 16 17 18 19 20 Week 34 21 22 23 24 25 26 27 Week 35 28 29 30 31 ParnasSys - Jaarplan (P1.1) Pagina: 1 september 2017 Week

Nadere informatie

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt.

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt. Comeniusschool Schoolkalender 2015-2016 Schooljaar 2015-2016 Voor u ligt de jaarkalender van de Comeniusschool. In deze kalender vindt u een overzicht van belangrijke data betreffende het schooljaar 2015-2016.

Nadere informatie

Welkom ouders van onze wereldverkenners,

Welkom ouders van onze wereldverkenners, Welkom ouders van onze wereldverkenners, Deze kalender hoort thuis in elk huis waar een wereldverkenner woont. Wereldverkenners zijn leerlingen die basisschool de Keerkring bezoeken. Een reguliere basisschool

Nadere informatie

Beste Ouders, Team Sint Jozefschool. Contact: Schatbergstraat GK Lichtenvoorde

Beste Ouders, Team Sint Jozefschool. Contact: Schatbergstraat GK Lichtenvoorde Beste Ouders, Voor het schooljaar 2017-2018 ontvangt u van ons de schoolkalender. Op deze kalender kunt u zien welke activiteiten in het schooljaar zijn ingepland. U ontvangt geen papieren versie van de

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR 2014-2015

KALENDER SCHOOLJAAR 2014-2015 KALENDER SCHOOLJAAR 2014-2015 De Proostdijschool Vertrouwd Veilig, Verrassend Veelzijdig. Data schooljaar 2014-2015 Proostdijschool Beste kinderen, ouders en verzorgers, In deze kalender staan alle activiteiten

Nadere informatie

Jaarplanning Jaarplanning Podium

Jaarplanning Jaarplanning Podium Jaarplanning Podium 2017-2018 Augustus 2017 Ochtend 8.30-12 u. Voormiddag 13-15 u. Namiddag 15-17 u. Hoofdluiscontrole 21 Ma Eerste schooldagkoffie/thee Avond 20-22 u./ bijzonderheden 22 Di Hoofdluiscontrole

Nadere informatie

SPORCKTKALENDER

SPORCKTKALENDER SPORCKTKALENDER 2018-2019 augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Sporcktinfo 1 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Sporcktinfo 2 30 31 Op 20 augustus start het nieuwe

Nadere informatie

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt.

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt. Comeniusschool Schoolkalender 2016-2017 Schooljaar 2016-2017 Voor u ligt de jaarkalender van de Comeniusschool. In deze kalender vindt u een overzicht van belangrijke data betreffende het schooljaar 2016-2017.

Nadere informatie

augustus 2017 Aantekeningen ma di wo do vr za zo Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg Telefoon:

augustus 2017 Aantekeningen ma di wo do vr za zo Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg Telefoon: kalender schooljaar 2017-2018 augustus 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 28 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30 uur.

Nadere informatie

Kalender schooljaar

Kalender schooljaar Kalender schooljaar 2016-2017 Augustus 2016 zondag 9 14 21 maandag 1 10 15 22 dinsdag 2 11 16 23 woensdag 3 Juf Nienke jarig 12 17 24 donderdag 4 13 18 25 vrijdag 5 12 19 26 zaterdag 6 13 20 27 September

Nadere informatie

Jaarboekje de Regenboog schooljaar voor ouders

Jaarboekje de Regenboog schooljaar voor ouders Jaarboekje de Regenboog schooljaar 2017-2018 voor ouders Jaarplanning 2017-2018 September 2017 Do 31 Vr 01 Za 02 Zo 03 Week 36 schoolweek 1 Ma 04 Di 05 Wo 06 Do 07 Vr 08 Weekslot regenboog week 1 Weekslot

Nadere informatie

HvB Schooljaar

HvB Schooljaar HvB Schooljaar 2018-2019 Dag Datum Startvergadering: 22-08-2018 9.00 tot 11.00 Wk. 35 ma. 270818 Eerste schooldag di. 280818 woe. 290818 do. 300818 Nieuwsbrief vrij. 310818 Wk. 36 ma. 030918 Muziekdag

Nadere informatie

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam Roncallischool Padevoortseallee 21 7038 AL Zeddam 0314-651530 info@roncalli.nl www.roncalli.nl Prikbord: 18 april 2018 jg. 21-nr. 12 Prikbord is de nieuwsbrief van de Roncallischool. Deze wordt via mail

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2019 2020 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

Kalender Basisschool Antares

Kalender Basisschool Antares Kalender 2018-2019 Basisschool Antares Contactgegevens Basisschool Antares Sabelhof 12b 5044JR Tilburg 0134672611 http://www.basisschoolantares.nl AUGUSTUS 2018 Zomervakantie t/m 17 augustus Zomervakantie

Nadere informatie

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam Roncallischool Padevoortseallee 21 7038 AL Zeddam 0314-651530 info@roncalli.nl www.roncalli.nl Prikbord: 21 juni 2018 jg. 21-nr. 14 Prikbord is de nieuwsbrief van de Roncallischool. Deze wordt via mail

Nadere informatie

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag Jaaragenda 2017-2018 na goedkeuring MR Augustus 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Alle groen en geel gekleurde dagen zijn vrije dagen voor de leerlingen

Nadere informatie

JAARPLANNING 2015/2016 JAN LIGTHARTSCHOOL WOUDENBERG

JAARPLANNING 2015/2016 JAN LIGTHARTSCHOOL WOUDENBERG Maandrooster augustus 2015 24 Maandag 25 Dinsdag 26 Woensdag 27 Donderdag 28 Vrijdag 29/30 Weekend 31 Maandag Maandrooster september 2015 Maandag 01 Dinsdag 02 Woensdag Studiedag Leader in Me 03 Donderdag

Nadere informatie

Jaarkalender 2014-2015

Jaarkalender 2014-2015 Jaarkalender 2014-2015 Fazantenkamp 157-158 3607 CH Maarssen 0346-590848 www.montessorihetmozaiek.nl info@montessorihetmozaiek.nl Maarssen, juli 2014 Beste ouders en verzorgers, Dit is de nieuwe kalender

Nadere informatie

augustus /september wo 3 29 vr 5 30 za 6 31 zo 7

augustus /september wo 3 29 vr 5 30 za 6 31 zo 7 Iedere dag meenemen: (voorgesneden) fruit, boterhammen en tweemaal iets te drinken. augustus /september 2014 Week 35 Week 36 25 Eerste schooldag (8.25 uur) ma Informatieavond groep 1-2 1 Informatieavond

Nadere informatie

augustus 2014 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG Zomervakantie

augustus 2014 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG Zomervakantie augustus 2014 28 29 30 31 1 2 3 Zomervakantie 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 week 1 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Hoofdluiscontrole week 2 1 2 3 4 5 6 7 september 2014

Nadere informatie

DE ARK SAMEN VOORUIT!

DE ARK SAMEN VOORUIT! DE ARK SAMEN VOORUIT! Augustus 2018 De Ark Populierstraat 43 4131 AG Vianen 0347 373 342 infoark@fluenta.nl www.arkvianen.nl AUGUSTUS 1 Wo Zomervakantie 2 Do Zomervakantie 3 Vr Zomervakantie 4 Za 5 Zo

Nadere informatie

Schooljaar Juf Els ma,di,wo,do Juf Imke vr Juf Eunice ma, di, wo, vr Juf Imke do

Schooljaar Juf Els ma,di,wo,do Juf Imke vr Juf Eunice ma, di, wo, vr Juf Imke do In deze nieuwsbrief Aanvulling groepsindeling Laatste schooldag Vrije dagen schooljaar 2018-2019 Afscheid juf Esther en meester Jacco Even voorstellen Gevonden voorwerpen Nieuwsbrief Schooljaar 2017-2018

Nadere informatie

school voor speciaal basisonderwijs

school voor speciaal basisonderwijs school voor speciaal basisonderwijs activiteitenkalender voor het schooljaar 1-1 Schoolkalender 1-1 Een nieuw schooljaar, een nieuwe kalender! Deze schoolkalender is een aanvulling op onze schoolgids.

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER

SCHOOLKALENDER WE ZIJN WEER VAN START!! Het schooljaar 2017-2018 is van start gegaan en dus hoort daar ook weer een kalender bij met de belangrijkste activiteiten voor u op een rijtje. Daarnaast vindt u praktische informatie

Nadere informatie

AUGUSTUS week MA DI WO DO VR ZA ZO. 1 week Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie

AUGUSTUS week MA DI WO DO VR ZA ZO. 1 week Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 1 week 31 2 3 4 5 6 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 8 week 32 9 10 11 12 13 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 15 week 33 16 17

Nadere informatie

Welkom op AZS Papilio!

Welkom op AZS Papilio! INFORMATIEBOEKJE Welkom op AZS Papilio! In dit boekje vindt u informatie over AZS Papilio in Burgum. Basisschool Papilio staat op het terrein van het AZC. Op onze website www.obs-papilio.nl vindt u meer

Nadere informatie

St. Bonifaciusschool Beckummerweg SR St. Isidorushoeve augustus 2016

St. Bonifaciusschool Beckummerweg SR St. Isidorushoeve augustus 2016 augustus 2016 31 01 maandag 02 dinsdag 03 woensdag 04 donderdag 05 vrijdag 06 zaterdag 07 zondag 32 08 maandag Juf Jitske jarig 09 dinsdag 10 woensdag 11 donderdag 12 vrijdag 13 zaterdag 14 zondag 33 15

Nadere informatie

Grote Duizendpoot AGENDA. Duizendpoot met informatie voor schooljaar Wenuurtje

Grote Duizendpoot AGENDA. Duizendpoot met informatie voor schooljaar Wenuurtje Grote Duizendpoot Mededelingenblad voor ouders / verzorgers RK Basisschool De Borghoek Jaargang 0 no. 19 juli 2017 Beste ouders / verzorgers, Voor u ligt de laatste Duizendpoot van het schooljaar. Deze

Nadere informatie

Kalender schooljaar

Kalender schooljaar Kalender schooljaar 2017-2018 Augustus 2017 zondag 6 13 20 27 maandag 7 14 21 28 dinsdag 1 8 15 22 29 woensdag 2 9 16 23 30 donderdag 3 Juf Nienke jarig 10 17 24 vrijdag 4 11 18 25 zaterdag 5 12 19 26

Nadere informatie

Schoolkalender 2019/2020

Schoolkalender 2019/2020 Schoolkalender 2019/2020 Voorwoord Dit is de jaarkalender 2019-2020 van Jorai. Wij zijn de "School met de Bijbel" in Zegveld. In deze kalender staan alle activiteiten met data. U vindt hier ook informatie

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx.

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 1 januari 016 Jordaansingel 0. 781GP Haaksbergen. Tel. 03-71396. directie@piusx.eu Basisschool Pius X Luizencontrole Na de vakantie zijn de kinderen gecontroleerd op

Nadere informatie

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 Beste ouders en verzorgers, Wederom mag ik u met trots deze jaarplanner digitaal overhandigen. Dit schooljaar hebben we weer een prachtige digitale kalender met belangrijke

Nadere informatie

Dit is de jaarkalender voor OBS Hannie Schaft voor het schooljaar

Dit is de jaarkalender voor OBS Hannie Schaft voor het schooljaar Beste ouders, Dit is de jaarkalender voor OBS Hannie Schaft voor het schooljaar 2017 2018. Wij hebben zoveel mogelijk activiteiten die we al gepland hebben opgenomen. Zo kunt u rekening houden met vakanties,

Nadere informatie

Augustus Oranje Nassauschool Rembrandtlaan 2a 1399 VJ Muiderberg wk 31. wk 32. wk 33.

Augustus Oranje Nassauschool Rembrandtlaan 2a 1399 VJ Muiderberg   wk 31. wk 32. wk 33. Augustus 2016 31 32 33 34 35 1. ma Zomervakantie 2. di Zomervakantie 3. wo Zomervakantie 4. do Zomervakantie 5. vr Zomervakantie 6. za 7. zo 8. ma Zomervakantie 9. di Zomervakantie 10. wo Zomervakantie

Nadere informatie