INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur 1 Rabobank Clubkas Campagne Plus van de Hoven geeft Langhenkel/HEC een briljante Set-up 4.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur 1 Rabobank Clubkas Campagne Plus van de Hoven geeft Langhenkel/HEC een briljante Set-up 4."

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF Nummer 41, 7 februari 2018 INHOUDSOPGAVE Van het bestuur 1 Rabobank Clubkas Campagne Plus van de Hoven geeft Langhenkel/HEC een briljante Set-up 4 Van het bestuur Het jubileum jaar is begonnen! En hoe!! Het mixtoernooi dat traditioneel op de eerste woensdagavond van het nieuwe jaar op de planning staat is goed bezocht en 4 teams hebben gestreden voor de eerste prijs van 2018! Het was een fanatieke en spannende strijd die uiteindelijk door team de sporttassen werd gewonnen. Linda en Nelleke dank voor de fantastische organisatie. Iedereen die aanwezig was dank voor de leuke en enthousiaste sfeer! Vlak na het mixtoernooi hadden we voor de jongste jeugd het ouder-kind toernooi. Dat resulteerde in een goed gevulde sporthal met heel veel lachende gezichten. Goed om te zien dat er veel kinderen en ouders de moeite hadden genomen om deel te nemen. Mooie bijkomstigheid was dat we die avond ook de pas-sets van de nieuwe kleding beschikbaar hadden. En inmiddels heeft 90% van de leden de kleding kunnen passen. En daarmee zijn we weer een forse stap dichterbij een nieuwe kledinglijn. Een mooie mijlpaal als deze straks gepresenteerd kan worden in ons jubileumjaar. Eind januari ben ik studiogast geweest bij radio 794. Daar heb ik kunnen vertellen over de resultaten van dames 1 en heren 1 (als trainer) en verder ook kunnen vertellen over onze vereniging en over ons jubileumjaar. Het is leuk om dit te mogen doen en daarnaast ben ik dankbaar dat we van radio 794 al jaren met zeer grote regelmaat een podium krijgen om onze vereniging te kunnen promoten. Een samenwerking die we wat mij betreft nog lang in stand moeten houden. Begin februari volgt een interview met de redactie van de schaapskooi over het jubileumjaar. Leuke anekdotes en oude foto s zijn dus altijd welkom. Heb je iets leuks uit onze clubhistorie, stuur dit dan vooral naar mij op! Verder zijn we voortdurend in gesprek met de gemeente en de voorzitters van de drie hoofgebruikers van de Faberhal (Langhenkel/HEC, de badminton en Pegasus). Onderwerp daarvan is nog steeds de privatisering van de hal en de kantine. Met de verschillende partijen is in ieder geval uitgesproken dat er nauwe samenwerking nodig is om ervoor te zorgen dat iedereen met plezier gebruik kan blijven maken van de Faberhal. In dit kader zijn we als vereniging uitgenodigd om begin maart aanwezig te zijn bij de jaarlijkse materiaalkeuring. Dit mede naar aanleiding van de grote hoeveelheid signalen en reparaties aan onder ander de netten.

2 Juwelier Meiling Heerde Vitax Taxibedrijf Heerde In dit kader wil ik wel graag een oproep doen op iedereen om hierin vooral ook de eigen verantwoordelijkheid te blijven pakken. Wij zijn allemaal verantwoordelijk voor de materialen die we gebruiken. Laten we daar vooral mee omgaan op een goede manier. Daarbij hoort ook het opruimen van de spullen en het inruimen van de hokken. Het komt geregeld voor dat ik materialen van de vereniging tegenkom buiten ons eigen hok, materialen van de gemeente zomaar een hok in gegooid is of dat er kleding achterblijft in de hal. Laten we er met elkaar voor zorgen dat we een zo prettig mogelijk sportomgeving hebben en houden! Daar hebben we elkaar hard voor nodig! Tot slot nog een bedankje voor alle leden die op de foto zijn geweest voor de sponsoractie met Plus van den Hoven. Over de actie zelf volgt later in deze nieuwsbrief meer! En ook wil ik nog even aandacht vragen voor de Rabobank Clubkas Campagne die weer gaat lopen! Ook daarover kun je verderop meer lezen! Met sportieve groet Wilco Nuiten Voorzitter Langhenkel/HEC

3 Rabobank Clubkas Campagne 2018 Ook dit jaar hebben we ons als vereniging weer aangemeld om deel te nemen aan de Rabobank Clubkas Campagne. Een mooie manier voor onze vereniging om wat extra inkomsten binnen te halen, die we kunnen gebruiken voor jeugdactiviteiten. Op onze website zal de komende tijd meer informatie verschijnen over de campagne, maar hier even de belangrijkste zaken om te weten. Wat is de Rabobank Clubkas Campagne? Rabobank Noord Veluwe is betrokken bij de regio, bij haar leden en ook bij het lokale verenigingsleven. Veel verenigingen kunnen een extra steun in de rug goed gebruiken. Om een handje te helpen, heeft Rabobank in 2010 het Clubkas Fonds opgericht. Voor het 8e jaar op rij is de Clubkas Campagne een prachtige kans om verenigingen te helpen. Het mooie is dat niet de Rabobank, maar de leden van de Rabobank Noord Veluwe (door het uitbrengen van hun stemmen) bepalen, welke verenigingen vanuit het fonds ondersteund worden. En daar is dus de hulp van de leden van Langhenkel/HEC heel erg belangrijk! Want uiteindelijk is het aan ons om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen. Wat kun jij doen om het aantal stemmen te verhogen? Heel simpel! Bankier jij bij de Rabobank Noord Veluwe, meld je dan aan als voor het lidmaatschap van de Rabobank. Doe je dit voor 1 maart 2018? Dan mag jij straks ook stemmen op onze vereniging! Goed om te weten is dat niet iedereen die een rekening heeft bij de Rabobank automatisch lid is. Je moet je hiervoor wel aanmelden. Daarover lees je meer op onze website. Deel deze ook vooral met broers, zussen, ouders, opa s, oma s en buren, zodat ook zij de mogelijkheid hebben om lid te worden van de Rabobank en dat ze straks na 1 maart kunnen stemmen op Langhenkel/HEC. Een makkelijke manier voor klanten om te achterhalen of ze al lid zijn, is door te controleren of ze het ledenmagazine Dichterbij ontvangen. Dat magazine gaat alleen naar leden.

4 Plus van de Hoven geeft Langhenkel/HEC een briljante Set-up! Dat er een bijzondere spaaractie kwam met Langhenkel/HEC en Plus van den Hoven was al bekend. Maar nu kunnen we jullie nog meer informatie geven over deze superleuke actie! Uiteraard kunnen we heel veel over de actie schrijven, maar zien en horen is toch leuker! Daarom ontvang je hierbij de uitnodiging voor de officiële kick off van deze actie! Deze kick off vindt plaats op 17 februari 2018 om 11:30 in de Burgemeester Faberhal.

5 De actie start bij de Plus al op 10 februari. Dus vanaf 10 februari kun je al zegels sparen! Hoe werkt de actie: Meerdere leden zijn op de foto geweest. Deze leden krijgen een eigen online-fanshop waarin allerlei leuke Langhenkel/HEC-fanartikelen met de eigen spelersfoto verkrijgbaar zijn Je kunt sparen voor een poster, notitieblok, broodtrommel, drinkbeker maar ook badslippers en andere originele artikelen, op 17 februari kun je artikelen komen bekijken! bij Plus van den Hoven kun je vanaf 10 februari sparen voor gratis fanartikelen: bij iedere 10,- boodschappen krijg je een zegel. Deze zegels kun je vervolgens in je eigen fanshop verzilveren en daarmee dus sparen voor je eigen fanartikelen. Natuurlijk kunnen anderen ook sparen voor fanartikelen van hun kind, kleinkind of favoriete speler Naast leuke artikelen met de spelersfoto zijn er ook artikelen met alleen het Langhenkel/HEC-logo; kortom voor ieder wat wils! een heel mooi gedeelte van de bestedingen in de fanshop vloeit direct in de clubkas van Langhenkel/HEC! Je spaart dus niet alleen voor jezelf...maar ook voor de club. Naast de persoonlijke fanshop is er ook een algemene fanshop met hierin alle fanartikelen met alleen het clublogo. In deze fanshop kan iedereen bestellen. Hoe meer zegels we met elkaar verzilveren, hoe meer de actie de Club oplevert! Spaar je zelf niet mee? Of ken je iemand die niet meedoet? Neem in ieder geval de zegels aan bij de kassa en zorg dat die bij iemand van de vereniging terecht komen die wel mee doet! Ieder lid ontvangt op de kick off een tasje met hierin alle informatie waarmee men eenvoudig aan de slag kan! Wij hopen dus dat je er op 17 februari ook bij bent!

6

7

Van het bestuur. Jaarlijkse Algemene Vergadering (JAL) Kascontrole. Nieuwe bestuursleden. Bondscontributie

Van het bestuur. Jaarlijkse Algemene Vergadering (JAL) Kascontrole. Nieuwe bestuursleden. Bondscontributie Van het bestuur Jaarlijkse Algemene Vergadering (JAL) Op dinsdag 20 maart a.s. vindt onze jaarlijkse ledenvergadering plaats. Tijdens deze vergadering blikken wij terug op het vorige jaar betreffende activiteiten,

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur 1 Clubfound actie Plus van den Hoven 2 Rabobank Clubkas Campagne 2. Vanuit het bestuur

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur 1 Clubfound actie Plus van den Hoven 2 Rabobank Clubkas Campagne 2. Vanuit het bestuur NIEUWSBRIEF Nummer 43, 18 mei 2018 INHOUDSOPGAVE Van het bestuur 1 Clubfound actie Plus van den Hoven 2 Rabobank Clubkas Campagne 2 Vanuit het bestuur De wedstrijden zijn allemaal weer gespeeld en heel

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur NIEUWSBRIEF Nummer 37, 23 februari 2017 INHOUDSOPGAVE Van het bestuur 1 Ouder-kindtoernooi 3 Nieuwe kledinglijn 4 Rabobank Clubkascampagne 5 Met een volleybalkamp mee? Gewoon doen! 5 Volleybalkamp begeleiden?

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur 1 Tip(s) voor trainers 3. Van het bestuur. NIEUWSBRIEF Nummer 45, 3 oktober 2018

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur 1 Tip(s) voor trainers 3. Van het bestuur. NIEUWSBRIEF Nummer 45, 3 oktober 2018 NIEUWSBRIEF Nummer 45, 3 oktober 2018 INHOUDSOPGAVE Van het bestuur 1 Tip(s) voor trainers 3 Van het bestuur De competitie is inmiddels weer in volle gang en de eerste maand van seizoen 2018-2019 zit er

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur 1/2 Jaarkalender Belangrijke data 3 Barbezetting 13 April 3 Oproep 3 Jij komt toch ook 4.

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur 1/2 Jaarkalender Belangrijke data 3 Barbezetting 13 April 3 Oproep 3 Jij komt toch ook 4. NIEUWSBRIEF Nummer 48, 06 april 2019 INHOUDSOPGAVE Van het bestuur 1/2 Jaarkalender Belangrijke data 3 Barbezetting 13 April 3 Oproep 3 Jij komt toch ook 4 Van het bestuur Het einde van het seizoen is

Nadere informatie

SSS Lopik. Het lesrooster zal er op de donderdag vanaf maart 2018 als volgt uit zien (overgang van lessen vindt plaats in februari):

SSS Lopik. Het lesrooster zal er op de donderdag vanaf maart 2018 als volgt uit zien (overgang van lessen vindt plaats in februari): Algemeen Sportnieuws Inmiddels is het jaar 2018 alweer een maandje onderweg en zitten wij als vereniging niet stil. De afgelopen maanden hebben er verschillende dingen binnen de vereniging plaatsgevonden.

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur NIEUWSBRIEF Nummer 39, 4 september 2017 INHOUDSOPGAVE Van het bestuur 1 Meiden A zoekt jou! 3 Belangrijke data 4 Digitaal resultaat invoeren vanaf seizoen 17-18 4 Oranje in actie! 5 Grote Clubactie 5 Contact

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur. NIEUWSBRIEF Nummer 46, 10 december 2018

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur. NIEUWSBRIEF Nummer 46, 10 december 2018 NIEUWSBRIEF Nummer 46, 10 december 2018 INHOUDSOPGAVE Van het bestuur 1 Kantine bezetting komende tijd 2 Opening zaal Kerstvakantie & Trainingen rondom feestdagen 2 Materiaal beheer 2 Oliebollen & Appelflappen

Nadere informatie

Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank Clubkas Campagne Rabobank Clubkas Campagne Veelgestelde vragen 2017 1. Wat is de aanleiding voor de Rabobank Clubkas De Rabobank Clubkas Campagne is er om de verenigingen en stichtingen financieel een steuntje in de rug

Nadere informatie

Rabobank Clubkas Campagne: optimaal uitdragen van je coöperatieve identiteit!

Rabobank Clubkas Campagne: optimaal uitdragen van je coöperatieve identiteit! Rabobank Clubkas Campagne: optimaal uitdragen van je coöperatieve identiteit! Samen sterker. Dat is het idee van coöperatief bankieren. Waarom Lokale betrokkenheid is een van de pijlers van de Rabobank.

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur NIEUWSBRIEF Nummer 38, 15 april 2017 INHOUDSOPGAVE Van het bestuur 1 Slotavond 3 Belangrijke data 4 Digitaal resultaat invoeren vanaf seizoen 17-18 4 Oranje in actie! 5 Beachvolleybal komende zomer 6 Van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nummer 35, 26 oktober Van het bestuur

NIEUWSBRIEF. Nummer 35, 26 oktober Van het bestuur NIEUWSBRIEF Nummer 35, 26 oktober 2016 Van het bestuur De afgelopen periode is er op bestuurlijk vlak het nodige gebeurd. Tijdens de afgelopen ledenvergadering hebben we immers afscheid genomen van vier

Nadere informatie

Welkom op de informatieavond

Welkom op de informatieavond Welkom op de informatieavond Rabobank Clubkas Campagne Rabobank West-Friesland Welkom 2 Rabobank Clubkas Campagne 3 Wat gaan we vanavond doen? Waarom de Rabobank Clubkas Campagne? Hoe zit deze campagne

Nadere informatie

Vacature ledenadministratie of penningmeesterschap. Johan Gerards heeft aangegeven een stapje terug te willen doen.

Vacature ledenadministratie of penningmeesterschap. Johan Gerards heeft aangegeven een stapje terug te willen doen. Nieuwsbrief Nummer 21 Datum: 3 maart 2013 Volleybal vereniging Vacature ledenadministratie of penningmeesterschap Johan Gerards heeft aangegeven een stapje terug te willen doen. Volley vereniging Hierbij

Nadere informatie

Eindstand competitieseizoen 2015/2016. Team Stand Wedstrijden Punten N

Eindstand competitieseizoen 2015/2016. Team Stand Wedstrijden Punten N Nieuwsbrief Nummer 33 Datum: 6 mei 2016 Volleybal vereniging LANGHENKEL-H.E.C. Eindstand competitieseizoen 2015/2016 Team Stand Wedstrijden Punten N2-1 5 12 9 N5-1 Volley 11 vereniging 10 12 N6-1 2 10

Nadere informatie

Welkom op de informatieavond

Welkom op de informatieavond Welkom op de informatieavond Rabo Clubkas Campagne Rabobank Centraal Twente Opening Maatschappelijke bijdrage Sponsoring Rabofonds NIEUW: Rabo Clubkas Campagne 2 Steun vanuit de Rabobank Voorheen: donaties

Nadere informatie

NIEUWS BRIEF HCAS. SPONSORS commissie. VOLVO van Roosmalen SPORTIEF ZAKEN DOEN. VOLVO van Roosmalen Lagedijk 4A 5705 BZ Hemond T.

NIEUWS BRIEF HCAS. SPONSORS commissie. VOLVO van Roosmalen SPORTIEF ZAKEN DOEN. VOLVO van Roosmalen Lagedijk 4A 5705 BZ Hemond T. VOLVO van Roosmalen Volvo Club Bonus De eerste Volvo is gekocht!! Daarmee heeft ons clublid Maarten van Houdt 1000,- voor de club verdiend, fantastisch!! Heeft u ook plannen voor een nieuwe auto of occasion?

Nadere informatie

Breng je stem uit! Ook dit jaar doen we weer mee met de Clubkas Actie van Rabobank Noord Veluwe. En jouw stem is geld waard!

Breng je stem uit! Ook dit jaar doen we weer mee met de Clubkas Actie van Rabobank Noord Veluwe. En jouw stem is geld waard! Nieuwsbrief Nummer 31 Datum: 8 maart 2016 Volleybal vereniging LANGHENKEL-H.E.C. Breng je stem uit! Ook dit jaar doen we weer mee met de Clubkas Actie van Rabobank Noord Veluwe. Volley vereniging En jouw

Nadere informatie

De Rabobank is een unieke bank. Wij hebben geen aandeelhouders, maar leden. We zijn een coöperatie.

De Rabobank is een unieke bank. Wij hebben geen aandeelhouders, maar leden. We zijn een coöperatie. In deze folder leest u wie we zijn, wat we doen en op welke manieren u ons kunt bereiken. U ervaart onze maatschappelijke betrokkenheid in Enschede en Haaksbergen. En u leest waarom lid worden van Rabobank

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. September 2017

Nieuwsbrief 4. September 2017 Nieuwsbrief 4 September 2017 Van de redactie. Het seizoen is weer begonnen! Hopelijk is iedereen weer lekker opgeladen door de vakantie. De eerste week was nog wat onwennig. Niet iedereen had goed begrepen

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur 1 Traingstijden 3 15% korting op volleybalschoenen 4 Topvoleybal in Ede en Doetinchem 5. Van het bestuur.

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur 1 Traingstijden 3 15% korting op volleybalschoenen 4 Topvoleybal in Ede en Doetinchem 5. Van het bestuur. NIEUWSBRIEF Nummer 44, 24 augustus 2018 INHOUDSOPGAVE Van het bestuur 1 Traingstijden 3 15% korting op volleybalschoenen 4 Topvoleybal in Ede en Doetinchem 5 Van het bestuur. Twee hittegolven verder loopt

Nadere informatie

Competitiestanden per 4 april Team Stand Wedstrijden Punten N N DS DS DS

Competitiestanden per 4 april Team Stand Wedstrijden Punten N N DS DS DS Nieuwsbrief Nummer 32 Datum: 8 april 2016 Volleybal vereniging LANGHENKEL-H.E.C. Competitiestanden per 4 april 2016 Team Stand Wedstrijden Punten N2-1 5 6 6 N5-1 Volley 8 vereniging 8 12 N6-1 2 8 17 DS1

Nadere informatie

Veelgestelde vragen. Clubkas Campagne

Veelgestelde vragen. Clubkas Campagne Veelgestelde vragen De Rabobank is er om de verenigingen en stichtingen financieel een steuntje in de rug te geven. Het bedrag is bedoeld om de vereniging te ondersteunen bij activiteiten die ze ontplooit.

Nadere informatie

Extra. Wat wordt jullie actie dit jaar?

Extra. Wat wordt jullie actie dit jaar? Extra inkomsten voor de clubkas 3.125,- voor jullie clubkas? Wat wordt jullie actie dit jaar? In deze flyer vind je alle informatie die je nodig hebt om jullie clubactie te organiseren. Heb je na het lezen

Nadere informatie

Het bestuur wenst iedereen fijne feestdagen en een. sportieve 2 e helft van het seizoen. Van de bestuurstafel

Het bestuur wenst iedereen fijne feestdagen en een. sportieve 2 e helft van het seizoen. Van de bestuurstafel Nieuwsbrief Nummer 19 Datum: 14 december 2012 Volleybal vereniging LANGHENKEL-H.E.C. Van de bestuurstafel Er zijn nieuwe netten, dat blijkt nog even wennen. Als we elkaar helpen, is iedereen het opzetten

Nadere informatie

Informatie campagne. Een aandeel in de Betuwe. Rabobank West Betuwe

Informatie campagne. Een aandeel in de Betuwe. Rabobank West Betuwe Informatie campagne Een aandeel in de Betuwe Rabobank West Betuwe Growing a better world together Rabobank kiest voor een betere wereld. Het gaat om jou, om elkaar en om de lokale leefomgeving. Daarom

Nadere informatie

HANDLEIDING WERKGROEP DOELPUNTACTIE

HANDLEIDING WERKGROEP DOELPUNTACTIE HANDLEIDING HANDLEIDING WERKGROEP DOELPUNTACTIE DOELPUNTACTIE In deze handleiding vind je een overzicht van alle taken voor de werkgroep bij jullie club. Alle randzaken en administratie worden verzorgd

Nadere informatie

Volleybalvereniging Haulerwijk

Volleybalvereniging Haulerwijk Volleybalvereniging Haulerwijk Nieuwsbrief 31 December 2016 Van het Bestuur Het einde van het jaar nadert al snel en zit de helft van de competitie er al weer op. Om maar met het slechte nieuws te beginnen

Nadere informatie

Shirts. Zaalwacht. Ballen

Shirts. Zaalwacht. Ballen Shirts Ja!! De nieuwe shirts zijn binnen en ondertussen ook uitgedeeld. Op dit moment worden de tegoedbonnen voor de damesbroekjes uitgedeeld. Je kunt deze bon inleveren bij Diepenmaat. De nieuwe broekjes

Nadere informatie

Momenteel zijn de bouwvakkers nog steeds bezig de sporthal te moderniseren en enige uitbreidingen te

Momenteel zijn de bouwvakkers nog steeds bezig de sporthal te moderniseren en enige uitbreidingen te Nieuwsbrief Nummer 23 Datum:26 november 2013 Volleybal vereniging LANGHENKEL-H.E.C. Het is alweer een tijdje geleden dat er een nieuwsbrief is verschenen. Dat had verschillende redenen, maar die zijn nu

Nadere informatie

In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures.

In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures. In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures 1 Voorwoord: Hier is al weer de derde nieuwsbrief van het seizoen 2017-2018.

Nadere informatie

mei 2015 Lekker spelen in de zandbak

mei 2015 Lekker spelen in de zandbak / mei 2015 De laatste periode van het schooljaar is al weer aangebroken. We hopen, dat iedereen genoten heeft van de meivakantie en dat alle moeders verwend zijn op moederdag. In de school is er behoorlijk

Nadere informatie

Veelgestelde vragen Rabobank Clubkas Campagne

Veelgestelde vragen Rabobank Clubkas Campagne Veelgestelde vragen Rabobank Clubkas Campagne Categorie Stemmen 1. Wanneer vindt het stemmen plaats? 2. Wie mogen er stemmen op de verenigingen en stichtingen? 3. Hoe werkt het stemmen? 4. Waarom is er

Nadere informatie

https://youtu.be/qtmiqhsjnfq Deze presentatie kunt u gebruiken om de Doelpuntactie te presenteren aan de andere vrijwilligers van de sponsorcommissie en/of het bestuur. Het beeld op deze titelslide komt

Nadere informatie

Diverse stukjes Oproepjes: Te koop:

Diverse stukjes Oproepjes: Te koop: Beste leden en ouders, Middels de korte nieuwsflitsen willen wij als bestuur jullie regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt in onze vereniging. Belangrijke en soms ook minder belangrijke, maar

Nadere informatie

Rabobank Coöperatie Weken

Rabobank Coöperatie Weken Rabobank Coöperatie Weken Veel gestelde vragen Als coöperatie beseffen wij als geen ander het maatschappelijk belang van verenigingen en stichtingen. Daarom nemen wij graag een aandeel in het verenigings-

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2 juni 2016

NIEUWSBRIEF 2 juni 2016 1 De meeste zaken kun je al in deze Nieuwsbrief vinden, maar de website (www.odigym.nl) proberen we helemaal up to date te houden met de actuele status van lessen en ander nieuws. Dus kijk maar snel daar

Nadere informatie

Veel gestelde vragen Rabobank Clubkas Campagne 2016

Veel gestelde vragen Rabobank Clubkas Campagne 2016 Veel gestelde vragen Rabobank Clubkas Campagne 2016 De veel gestelde vragen zijn ingedeeld in drie categorieën: - Algemeen - Voorwaarden - Lidmaatschap Categorie Algemeen 1. Waarom organiseert Rabobank

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019 Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data December 5 wel jeugdtraining geen seniorentraining! 12 trekking Grote Club Actie

Nadere informatie

11/2/14. Rabobank Clubkas Campagne. Welkomstwoord Rabobank Clubkas Campagne SEPA Direct Regelen Afsluiting met drankje

11/2/14. Rabobank Clubkas Campagne. Welkomstwoord Rabobank Clubkas Campagne SEPA Direct Regelen Afsluiting met drankje 11/2/14 1 Rabobank Clubkas Campagne Welkomstwoord Rabobank Clubkas Campagne SEPA Direct Regelen Afsluiting met drankje 2 1 11/2/14 Onze verenigingen en stichtingen steunen dat doen we samen. Isabelle Prohn

Nadere informatie

BaroNieuws. Oktober l 2013

BaroNieuws. Oktober l 2013 BaroNieuws Oktober l 2013 Beste Baronieleden, nu het oktoberfest weer achter ons ligt en de dagen weer korter worden gaan we op weg naar de laatste maanden van dit jaar. Voor Baronie belangrijke maanden!

Nadere informatie

INKOMSTEN VOOR DE CLUBKAS. Organiseer dit jaar ook een Grote Clubactie!

INKOMSTEN VOOR DE CLUBKAS. Organiseer dit jaar ook een Grote Clubactie! EXTRA INKOMSTEN VOOR DE CLUBKAS Wat is jullie doel in 2017? Organiseer dit jaar ook een Grote Clubactie! Extra inkomsten nodig voor uw vereniging? Doe mee met de Grote Clubactie! In deze folder vindt u

Nadere informatie

BELANGRIJKE DATA & STAPPENPLAN BELANGRIJKE DATA

BELANGRIJKE DATA & STAPPENPLAN BELANGRIJKE DATA e i t c a t r o 2018 Sp I N S T R U C T I E M A N U A L BELANGRIJKE DATA & STAPPENPLAN BELANGRIJKE DATA Vanaf juni 2018 Sportclubs kunnen vanaf juni zelf hun activiteiten in het systeem van NOC*NSF zetten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017

Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017 Beste ouders en verzorgers, De eerste maand van het schooljaar zit er al weer op! Wat was het fijn om alle kinderen

Nadere informatie

LANGHENKEL-H.E.C. Nieuwsbrief Nummer 25 Datum:1 september 2014 LANGHENKEL-H.E.C. LANGHENKEL-H.E.C. Volley vereniging. Volleybal vereniging

LANGHENKEL-H.E.C. Nieuwsbrief Nummer 25 Datum:1 september 2014 LANGHENKEL-H.E.C. LANGHENKEL-H.E.C. Volley vereniging. Volleybal vereniging Nieuwsbrief Nummer 25 Datum:1 september 2014 Volleybal vereniging LANGHENKEL-H.E.C. Volley vereniging LANGHENKEL-H.E.C. Volleybal vereniging LANGHENKEL-H.E.C. Juwelier Meiling Heerde Vitax Taxibedrijf

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, Middels de korte nieuwsflitsen willen wij als bestuur jullie regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt in onze vereniging. Belangrijke en soms ook minder belangrijke, maar

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte! Enkele tips en aandachtspunten kleine moeite. groot plezier!

Dan ben je altijd op de hoogte! Enkele tips en aandachtspunten kleine moeite. groot plezier! De Muis www.hcliempde.nl Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de derde muis van het hockeyseizoen 2013-2014. In deze muis : tips en aandachtspunten voor sluiting kantine belangrijke en noodzakelijke

Nadere informatie

HANDLEIDING UPDATEN. Sp rt SUPPORT. Samen sportplezier scoren

HANDLEIDING UPDATEN. Sp rt SUPPORT. Samen sportplezier scoren HANDLEIDING UPDATEN Samen sportplezier scoren Beste sportclub, Wist je dat NOC*NSF en Albert Heijn een vierjarige samenwerking zijn aangegaan? Samen gaan we proberen de drempel te verlagen en sporten nóg

Nadere informatie

Van de bestuurstafel augustus 2016

Van de bestuurstafel augustus 2016 Van de voorzitter Nog een paar weken en het nieuwe hockey seizoen 2016-17 gaat van start. Voor Quick Stick gaat deze zomer een lang gekoesterde wens in vervulling; uitbreiding met een derde veld en een

Nadere informatie

Welkom op de informatieavond

Welkom op de informatieavond Welkom op de informatieavond Rabo Clubkas Campagne Rabobank Noord en West Twente Even voorstellen NAAM Rabobank Noord en West Twente Functie 2 Wat gaan we vanavond doen? Waarom de Rabo Clubkas Campagne?

Nadere informatie

Welkom! Rabobank Clubkas Campagne. Rabobank Roosendaal-Woensdrecht donderdag 13 februari 2014

Welkom! Rabobank Clubkas Campagne. Rabobank Roosendaal-Woensdrecht donderdag 13 februari 2014 Welkom! Rabobank Clubkas Campagne Rabobank Roosendaal-Woensdrecht donderdag 13 februari 2014 Even voorstellen Danielle Elshout-Mangnus Medewerker Coöperatie Rabobank Roosendaal-Woensdrecht Karin de Jongh

Nadere informatie

Praktische tips. Voor in je winkel

Praktische tips. Voor in je winkel Praktische tips Voor in je winkel Nieuwe klanten Nieuwe klanten Trek er op uit Binnen blijven, wachten op klanten is geen goed idee. Werk je samen met een team? Stuur één of enkele medewerkers de straat

Nadere informatie

Ook je oude frituurvet kan je bij Vido inleveren. Dit kan je inleveren bij de één van de kantine medewerkers.

Ook je oude frituurvet kan je bij Vido inleveren. Dit kan je inleveren bij de één van de kantine medewerkers. Nieuwsbrief Jaargang 2016 nummer 2, 1 april Recycling levert geld op! Bent u al begonnen met de voorjaarsschoonmaak? Oude kleding kan je gedurende het gehele seizoen naar Vido brengen. Deze wordt verzameld

Nadere informatie

Nr 03 oktober Agenda. Beste ouder(s) en/of verzorger(s)

Nr 03 oktober Agenda. Beste ouder(s) en/of verzorger(s) Nr 03 oktober 2018 Beste ouder(s) en/of verzorger(s) Een sportieve periode ligt achter ons met de School Sportolympiade, de 10@10 Challenge en de korfbalwedstrijden. In de komen tijd ligt het accent op

Nadere informatie

Welkom. Rabobank Clubkas Campagne. Rabobank Noordoostpolder-Urk

Welkom. Rabobank Clubkas Campagne. Rabobank Noordoostpolder-Urk Welkom Rabobank Clubkas Campagne Rabobank Noordoostpolder-Urk Steun vanuit de Rabobank (1) Steun vanuit de Rabobank Sponsoring Coöperatief dividend Sponsorcontracten Meerjarige contracten, aansluiten op

Nadere informatie

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen.

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen. Informatie voor de ouders van onze jeugdleden. Allereerst willen wij jullie van harte welkom heten bij onze vereniging. D.m.v. dit informatie bulletin willen wij jullie alvast een beetje wegwijs maken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De ouderavondplanning via SafeSchool staat open vanaf: Tijdstip: 0.00 uur (in de nacht van dinsdag op woensdag)

Nieuwsbrief. De ouderavondplanning via SafeSchool staat open vanaf: Tijdstip: 0.00 uur (in de nacht van dinsdag op woensdag) februari 2015 Jaargang 5, nr. 6 Nieuwsbrief In dit nummer: Ouderavonden: Aanmelden ouderavonden Even voorstellen 1 2 Website 3 Kerstmarkt 4 Rabo Clubkas Campagne Interessante informatie: Maandag 23 maart

Nadere informatie

Nieuws Bulletin Jeugdafdeling HBC 09

Nieuws Bulletin Jeugdafdeling HBC 09 Spaar mee voor onze sportvereniging! Van woensdag 2 november tot en met dinsdag 6 december 2016 kan er bij Jumbo Supermarkten gespaard worden voor sportverenigingen! Samen met familie en vrienden kunnen

Nadere informatie

Vlierpraatjes

Vlierpraatjes Vlierpraatjes 5. 10-11 - 2016 Mededelingen van de school Het Nationaal Schoolontbijt Afgelopen dinsdag hebben we deelgenomen aan het Nationaal Schoolontbijt. Het belang van een goed ontbijt hebben we met

Nadere informatie

Februari In deze nieuwsbrief: Plus sponsoractie. Regiotoernooi 5 maart. Introducee, neem hem mee! Sponsornieuws. Plus sponsoractie:

Februari In deze nieuwsbrief: Plus sponsoractie. Regiotoernooi 5 maart. Introducee, neem hem mee! Sponsornieuws. Plus sponsoractie: Februari 2016. In deze nieuwsbrief: Plus sponsoractie. Regiotoernooi 5 maart. Introducee, neem hem mee! Sponsornieuws. Plus sponsoractie: Onze plaatselijke plusmarkt heeft een nieuwe sponsoractie bedacht.

Nadere informatie

Voorbeelden van Sponsor overeenkomsten welke mogelijk zijn bij Impact Sneek.

Voorbeelden van Sponsor overeenkomsten welke mogelijk zijn bij Impact Sneek. Voorbeelden van Sponsor overeenkomsten welke mogelijk zijn bij Impact Sneek. Wie of Wat is Impact Sneek / Color Guard, Color Guard is als eerste een hobby voor jonge - en oudere - mensen die zijn weerga

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015.

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015. Augustus 2015. In deze nieuwsbrief: Van het bestuur. Begin van het seizoen. Trainingstijden dit seizoen. Twee keer trainen. Gezocht: Website beheerder.!!!!! Kleding perikelen.(nieuwe pasavond op 2 en 3

Nadere informatie

Organiseer dit jaar ook een Grote Clubactie!

Organiseer dit jaar ook een Grote Clubactie! is t a W l e o d jullie 8? 1 in 20 Organiseer dit jaar ook een Grote Clubactie! Extra inkomsten nodig voor je vereniging? Doe mee met de Grote Clubactie! In deze folder vind je alle informatie die je nodig

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis www.hcliempde.nl Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de vierde muis van het hockeyseizoen 2013-2014. In deze muis : Kick-Off (woensdagavond 28 augustus, clubhuis) keeperskasten : toe aan vervanging

Nadere informatie

(JUBILEUM)NIEUWSBRIEF februari 2014

(JUBILEUM)NIEUWSBRIEF februari 2014 E- mail: info@majuso.nl website: (JUBILEUM)NIEUWSBRIEF februari 2014 Beste (ouders van) leden van Majuso, 2014 wordt een bijzonder jaar voor Majuso, in dit jaar viert Majuso haar 50 jarig bestaan. Uiteraard

Nadere informatie

BEACHVOETBAL CALLANTSOOG... 2 HOOFDSPONSOR (BEDRAG IN OVERLEG)... 3 CO SPONSOR ( 1.500,-)... 4 SUB SPONSOR ( 1.000,-)... 5

BEACHVOETBAL CALLANTSOOG... 2 HOOFDSPONSOR (BEDRAG IN OVERLEG)... 3 CO SPONSOR ( 1.500,-)... 4 SUB SPONSOR ( 1.000,-)... 5 0 Inhoudsopgave BEACHVOETBAL CALLANTSOOG... 2 HOOFDSPONSOR (BEDRAG IN OVERLEG)... 3 CO SPONSOR ( 1.500,-)... 4 SUB SPONSOR ( 1.000,-)... 5 MEDIUM SPONSOR ( 500,-)... 6 KLEINE SPONSOR ( 250,-)... 7 BORDSPONSOR

Nadere informatie

Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4. Kick off Wist je dat? Club van 100 Nieuwe spelregels jeugd

Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4. Kick off Wist je dat? Club van 100 Nieuwe spelregels jeugd Easterlittens, oktober 2017 Beste vrienden van VV Oosterlittens, Het voetbalseizoen 2017-2018 is voor de meesten van jullie al weer begonnen. Enkele teams hebben de eerste bekerwedstrijden alweer gespeeld.

Nadere informatie

Tweede nieuwsbrief december Schoolnieuws. Tweede nieuwsbrief december 2016 obs De Hoge Raven

Tweede nieuwsbrief december Schoolnieuws. Tweede nieuwsbrief december 2016 obs De Hoge Raven Tweede nieuwsbrief december 2016 In deze nieuwsbrief: Schoolnieuws 2016 Kalender Sinterklaas Invallers Wc-actie leerlingenraad Nieuws van de Brede School Presentatieles Brede School Activiteiten Nieuws

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 2, 2016/2017

Nieuwsbrief Nr. 2, 2016/2017 In deze nieuwsbrief 1. Woord van de voorzitter 2. Belangrijke data 3. Nieuwe leden 4. Vacatures 5. Grote Club Actie 6. TC 7. Notulen ALV 8. Sponsorcommissie 9. Overige zaken Nieuwsbrief Nr. 2, 2016/2017

Nadere informatie

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar 4 Nr. 5 mei 9 INHOUDSOPGAVE NIEUWSBRIEF... 4. 5. 6. 7. 8. Voorwoord Beëindiging lidmaatschap Vacature Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 5 jaar AED Jeugdkamp 4 5 Voorwoord Het

Nadere informatie

Interne vrijdagavond-competitie

Interne vrijdagavond-competitie Interne vrijdagavond-competitie Op 23 september begint TVN s gezellige interne vrijdagavond- competitie. Iedereen vanaf 16 jaar mag meedoen!! Geef je op met of zonder partner! Je speelt één dubbelpartij

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Watervolleybal 2017

Nieuwsbrief. Watervolleybal 2017 Nieuwsbrief Seizoen: 2016-2017 editie 3 service Watervolleybal 2017 Zondagochtend 22 januari, iedereen heeft nog wat uit kunnen slapen want om 12.00 werden we verwacht bij zwemschool De Abeel in Someren.

Nadere informatie

Heb je nog leuke foto s voor de niewsbrief of website? Stuur deze dan met een korte beschrijving naar

Heb je nog leuke foto s voor de niewsbrief of website? Stuur deze dan met een korte beschrijving naar TVC Breda, NIEUWSBRIEF nr. 1, februari 2017 Beste jeugdleden van TVC Breda, De winter is ver voorbij, de feestneus kan uit de kast. Bij TVC is dit het moment om te gaan denken aan het volgende seizoen.

Nadere informatie

Waarom dit boekje? Productiebedrijf. Kiezen. Grootmagazijn. Magazijn van een winkel. Ervaring

Waarom dit boekje? Productiebedrijf. Kiezen. Grootmagazijn. Magazijn van een winkel. Ervaring Waarom dit boekje? Tijdens je opleiding ga je op stage. Je kunt op veel plekken stage lopen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een stage in de keuken of in een winkel. Of voor een stage in de bouw. Kiezen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora.

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis  Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. Nieuwsbrief nr.8 SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. De nieuwsbrief verschijnt als er nieuws is. VOOR IN JE AGENDA: Elke dinsdag v.a. 19.30 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Hasselbraam

Nieuwsbrief De Hasselbraam Nieuwsbrief De Hasselbraam nr. 1 30 augustus 2017 Agenda Uitgelicht 1 sept. Groep 2 vrij Schoolfotograaf Lees verder 5 sept. Nieuwjaarsreceptie Oproep Klassenouder Lees verder Stemmen op het Kinderparlement

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 3 Regio Waardenlanden Maart 2016 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. In deze nieuwsbrief natuurlijk weer kort nieuws. Ook vertellen we weer iets over het nieuwe

Nadere informatie

PROMOTIEPLAN DOELPUNTACTIE

PROMOTIEPLAN DOELPUNTACTIE PROMOTIEPLAN PROMOTIEPLAN DOELPUNTACTIE DOELPUNTACTIE Om een groot succes te maken van de Doelpuntactie is het belangrijk dat er veel reuring ontstaat rondom deze actie bij jullie club. Daarvoor is dit

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor leden van basketbalvereniging Venlo Sport Crusaders

Nieuwsbrief voor leden van basketbalvereniging Venlo Sport Crusaders 1 Crusaders flits December 2016 SPECIALE EDITIE: SAMEN SPORTIEF Zo net voor de start van weer een nieuw sportief jaar, brengen we een speciale editie uit van de Crusaders Flits. Met als titel Samen Sportief.

Nadere informatie

13 Mei 14 Mei 16 Mei. Jubileum Programma. Speciale editie van de nieuwsbrief

13 Mei 14 Mei 16 Mei. Jubileum Programma. Speciale editie van de nieuwsbrief 13 Mei 14 Mei 16 Mei Jubileum Programma Programma Jubileum... Aan alle spelers, trimmers, overige leden en ouders, Hierbij ontvangt u een speciale editie van de nieuwsbrief met hierin het volledige programma

Nadere informatie

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10 Nieuwsbrief nr. 93 jaargang 9 februari 2013 Hallo allemaal, In deze uitgave aandacht voor de algemene ledenvergadering. Iedereen is van harte harte welkom! In de bijlage staan de notulen van vorig jaar.

Nadere informatie

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019.

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019. Nieuwsbrief, Maart 2019 Beste leden, Er is deze week ontzettend hard gewerkt om de banen klaar te krijgen. Hulp van jong en oud hebben er voor gezorgd dat de banen er tip top bij liggen en er vanaf maandag

Nadere informatie

G H E N T L A C R O S S E S P O N S O R D O S S I E R

G H E N T L A C R O S S E S P O N S O R D O S S I E R G H E N T L A C R O S S E S P O N S O R D O S S I E R 2 0 1 7 1 INTRODUCTIE LACROSSE, WAT IS DAT VOOR BEEST? E N W A A R O M Z O U I K E R I N I N V E S T E R E N? Houdt u van een snelle, tactische en

Nadere informatie

Badmintonclub S.V.I. Nieuwsflits december 2014

Badmintonclub S.V.I. Nieuwsflits december 2014 In deze nieuwsflits Van de voorzitter Hallo allemaal, Badmintonclub S.V.I. - voorwoord van de voorzitter - uitnodiging nieuwjaarsborrel - prijsvraag! - uitnodiging midwintertoernooi - resultaat Boni spaaractie

Nadere informatie

Sponsorpakketten en prijzen

Sponsorpakketten en prijzen Sponsorpakketten en prijzen Pakket 1: Wedstrijdbal * Naamsvermelding op poster bij tribune-ingang en spelers-ingang (in kleur op A3 formaat) * Plaatsing van de logo op de website in de week voorafgaand

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Nieuwsbrief maart 2017 Avond van LHV - 31 maart. Jouw mening telt! Bedrijfshulpverlening op maat. o6 509 288 56 info@blushetvuur.nl www.blushetvuur.nl Avond van LHV - 31 maart. Jouw mening telt! Beste

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK

Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK 1 Inhoudsopgave Voorwoord... 2 Sponsormogelijkheden... 3 Subhoofdsponsorschap... 3 Bordsponsor... 4 Club van honderd... 5 Logo op de website... 6 Een team

Nadere informatie

Jaargang 10, nieuwsbrief nr. 3 Redactie: Marjolein Broekhuis-Udo redactieadres:

Jaargang 10, nieuwsbrief nr. 3 Redactie: Marjolein Broekhuis-Udo redactieadres: Achter het Net digitale nieuwsbrief ABS volleybal Jaargang 10, nieuwsbrief nr. 3 Redactie: Marjolein Broekhuis-Udo Maart 2017 redactieadres: redactieahn@gmail.com Beachcommissie Nog een paar weken te gaan!

Nadere informatie

Since 1930. Een Sponsor overeenkomst tussen : U misschien? Amsterdam s Premier Rugby Club

Since 1930. Een Sponsor overeenkomst tussen : U misschien? Amsterdam s Premier Rugby Club Een Sponsor overeenkomst tussen : & U misschien? AAC Amsterdam Rugby 2011 Waarom sponsor worden? Als sponsor verbindt u zich aan AAC Rugby Amsterdam, de eerste en enige burger rugbyclub in Amsterdam.

Nadere informatie

Op het moment suprême doe je gewoon wat je vertrouwd is!

Op het moment suprême doe je gewoon wat je vertrouwd is! Op het moment suprême doe je gewoon wat je vertrouwd is! Een interview met Lizette en Anton, Lelystad, januari 2016 Mensen vragen vaak aan mij: Wat is Positive Discipline en hoe werkt het? of Ik wist niet

Nadere informatie

Een dagje DIT BOEKJE IS VAN: Een dagje

Een dagje DIT BOEKJE IS VAN: Een dagje Een dagje DIT BOEKJE IS VAN: Een dagje 2 Inhoudsopgave: Hallo Jumbo Panningen pag. 4 Slimme formule pag. 5 Jumbo s 7 zekerheden pag. 6-7 Placemat pag. 8-9 Speurtocht pag. 10-15 Een dag je Boodschappen

Nadere informatie

Nieuwe clubkleding AV 56

Nieuwe clubkleding AV 56 Jaargang 1, nr. 6a Speciale editie Nieuwsbrief Nieuwe clubkleding AV 56 Hoe het begon; 9 Maanden geleden heeft Marc de Regt met een enthousiast groepje medestanders het bestuur verzocht om in het jubileumjaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje oktober 2015 Kalender: Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje Beste tennisvrienden, De zomer loopt op zijn einde en ook de najaarscompetitie nadert zijn ontknoping. Vandaag is de eerste sneeuw gevallen in

Nadere informatie

Veelgestelde vragen Steuntje in de rug

Veelgestelde vragen Steuntje in de rug Veelgestelde vragen Steuntje in de rug Categorie Lidmaatschap 1. Hoeveel leden heeft Rabobank Dommelstreek? In september 2009 heeft Rabobank Dommelstreek ruim 7500 leden. 2. Wanneer is een lid van Rabobank

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC april 2016

Nieuwsbrief MTC april 2016 Nieuws van de bestuurstafel Nieuwsbrief MTC april 2016 Prachtig geslaagd Wijkentennistoernooi Het 3 e wijkentennistoernooi zit er weer op en we kunnen terugkijken op een fantastisch geslaagd evenement.

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 21 MAART 2018

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 21 MAART 2018 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 21 MAART 2018 Beste ouders/verzorgers, Deze nieuwsbrief heeft wat langer op zich laten wachten dan u van ons gewend bent. Hij staat weer vol met allerlei interessante

Nadere informatie

TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018

TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018 TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018 Beste Tepci-leden, Apeldoornse Tennis Kampioenschappen 2018 Zaterdag en zondag de finales op TEPCI Sportief en sociaal het grootste tennistoernooi van Apeldoorn. Wie wil er

Nadere informatie

Jaarplan ASVZ 2016 Zorg pakken we samen aan

Jaarplan ASVZ 2016 Zorg pakken we samen aan Jaarplan ASVZ 2016 Zorg pakken we samen aan Jaarplan ASVZ 2016 eenvoudige versie Dit is het jaarplan van ASVZ. Hierin schrijft ASVZ op wat we in 2016 gaan doen, en wat beter of anders kan in de zorg. Het

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inhoudsopgave Voorwoord Fair Play-reglement Toernooi opzet... 5 en 6. Regelement... 5 en 6. Algemeen...

Inhoudsopgave. Inhoudsopgave Voorwoord Fair Play-reglement Toernooi opzet... 5 en 6. Regelement... 5 en 6. Algemeen... Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Fair Play-reglement... 4 Toernooi opzet... 5 en 6 Regelement... 5 en 6 Algemeen... 5 en 6 Spelregels... 5 en 6 Puntentelling... 5 en 6 Kleedkamerindeling...

Nadere informatie

Informatie avond. Rabobank Clubkas Campagne

Informatie avond. Rabobank Clubkas Campagne Informatie avond Rabobank Clubkas Campagne Isabelle Prohn 3 februari 2016 1 Programma informatieavond: 19.30 uur Welkom! 19.35 uur Rabobank Clubkas Campagne 20.15 uur Afsluiting & vragen? 2 Rabobank Amerstreek

Nadere informatie