Sportief directeur explosieve disciplines

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Sportief directeur explosieve disciplines"

Transcriptie

1 Sportief directeur explosieve disciplines Taakomschrijving Beleidsontwikkeling Uitbouwen van een efficiënte en kwaliteitsvolle elitewerking. Instaan voor de adequate opvolging, ondersteuning, advies en bijstand aan alle eliteatleten. Op een doeltreffende wijze inzetten van alle noodzakelijke kennis en expertise die bijdragen tot betere topsportresultaten in de explosieve disciplines. Impulsen geven aan de onderlinge samenwerking en aan de uitwisseling van kennis en informatie tussen elite-atleten, trainers en begeleiders. Opstellen van een jaarlijks beleidsplan voor de elitewerking in de explosieve disciplines. Verantwoord begroten en besteden van de beschikbare werkingsmiddelen. Bijdragen aan het opstellen van een masterplan voor de talentwerking. Invullen van de topsportpiramide en vertalen van het integraal topsportmodel van VAL topatletiek naar de explosieve disciplines. Bouwen van structuren en van teams die een performante uitvoering van het topsportbeleid verzekeren. Initiëren en begeleiden van profielontwikkeling in de explosieve disciplines in samenwerking met de strategische beleidscel. Voorstellen formuleren voor onderzoek en ontwikkeling die het topsportbeleid in de explosieve disciplines kunnen versterken. Het organiseren van efficiënte processen van dienstverlening aan de elite-atleten, in samenwerking met de topsportcoördinator. Terreinwerking Opvolging en ondersteuning van de elite-atleten explosieve disciplines via intensieve individuele contacten met de atleten en met hun persoonlijke trainers. Voorstellen en bijdragen tot oplossingen voor probleemsituaties en knelpunten in de trainingsorganisatie van elite-atleten. Het organiseren van gemeenschappelijke trainingen, bijscholingen, stages en alle andere activiteiten die bijdragen tot een optimale elitewerking. Een permanent aansprekingspunt zijn voor de elite-atleten en trainers. Het opbouwen van de netwerken van experten en begeleiders in samenwerking met de topsportcoördinator. Het onderhouden van nauwe relaties en het smeden van een vertrouwensband met alle kenniscentra en met de experten inzake medisch-wetenschappelijke begeleiding.

2 Profiel Minimum in het bezit zijn van een diploma van hoger onderwijs van één cyclus met volledig leerplan of kandidaatsdiploma of getuigschrift uitgereikt na een cyclus van tenminste twee studiejaren met getuigschrift Trainer A atletiek, uitgereikt door de VTS of daarmee geassimileerd; Goede kennis van de internationale topatletiek in explosieve disciplines. Fundamentele kennis van de moderne trainingsleer in de explosieve disciplines. Bekwaam zijn om de elite-atleten, de trainers en alle begeleidende en ondersteunende teams aan te sturen en te coachen. Een sterke teamspeler zijn en goed kunnen communiceren met alle actoren op het terrein. Relaties opbouwen in een sfeer van vertrouwen en diplomatie. Sterk zijn in planning, organisatie en budgetbeheer. Zelfstandig kunnen werken en beschikken over probleemoplossend vermogen. Resultaatsgedreven zijn en beschikken over een grote zin voor verantwoordelijkheid. Stressbestendig en flexibel zijn. Bereid zijn om ook s avonds en tijdens weekends te werken en vakantie op te nemen in functie van de kalenders van het atletiekseizoen. Bereid zijn om tijdens stages of competities in het buitenland te verblijven. De functiehouder stelt zich neutraal en onafhankelijk op binnen de topsportwerking van de VAL. De uitoefening van de functie is niet verenigbaar met een (neven)activiteit als persoonlijk trainer.

3 Sportief directeur halve fond & fond Taakomschrijving Beleidsontwikkeling Uitbouwen van een efficiënte en kwaliteitsvolle elitewerking. Instaan voor de adequate opvolging, ondersteuning, advies en bijstand aan alle eliteatleten. Op een doeltreffende wijze inzetten van alle noodzakelijke kennis en expertise die bijdragen tot betere topsportresultaten in de halve fond & fond. Impulsen geven aan de onderlinge samenwerking en aan de uitwisseling van kennis en informatie tussen elite-atleten, trainers en begeleiders. Opstellen van een jaarlijks beleidsplan voor de elitewerking in de halve fond & fond. Verantwoord begroten en besteden van de beschikbare werkingsmiddelen. Bijdragen aan het opstellen van een masterplan voor de talentwerking. Invullen van de topsportpiramide en vertalen van het integraal topsportmodel van VAL topatletiek naar de halve fond & fond. Bouwen van structuren en van teams die een performante uitvoering van het topsportbeleid verzekeren. Initiëren en begeleiden van profielontwikkeling in de halve fond & fond in samenwerking met de strategische beleidscel. Voorstellen formuleren voor onderzoek en ontwikkeling die het topsportbeleid in de halve fond & fond kunnen versterken. Het organiseren van efficiënte processen van dienstverlening aan de elite-atleten, in samenwerking met de topsportcoördinator. Terreinwerking Opvolging en ondersteuning van de elite-atleten halve fond & fond via intensieve individuele contacten met de atleten en met hun persoonlijke trainers. Voorstellen en bijdragen tot oplossingen voor probleemsituaties en knelpunten in de trainingsorganisatie van elite-atleten. Het organiseren van gemeenschappelijke trainingen, bijscholingen, stages en alle andere activiteiten die bijdragen tot een optimale elitewerking. Een permanent aansprekingspunt zijn voor de elite-atleten en trainers. Het opbouwen van de netwerken van experten en begeleiders in samenwerking met de topsportcoördinator. Het onderhouden van nauwe relaties en het smeden van een vertrouwensband met alle kenniscentra en met de experten inzake medisch-wetenschappelijke begeleiding.

4 Profiel In het bezit zijn van een diploma in de lichamelijke opvoeding, de kinesitherapie, de sportwetenschappen of van een diploma als atletiektrainer (specialisatie halve fond & fond) van de Vlaamse Trainersschool. Kandidaten die op grond van hun persoonlijke curriculum en ervaring kunnen aantonen dat zij over gelijkwaardige competenties beschikken als de houders van deze diploma s, komen eveneens in aanmerking. Goede kennis van de internationale topatletiek in de disciplines van de halve fond & fond. Fundamentele kennis van de moderne trainingsleer in de halve fond & fond. Bekwaam zijn om de elite-atleten, de trainers en alle begeleidende en ondersteunende teams aan te sturen en te coachen. Een sterke teamspeler zijn en goed kunnen communiceren met alle actoren op het terrein. Relaties opbouwen in een sfeer van vertrouwen en diplomatie. Sterk zijn in planning, organisatie en budgetbeheer. Zelfstandig kunnen werken en beschikken over probleemoplossend vermogen. Resultaatsgedreven zijn en beschikken over een grote zin voor verantwoordelijkheid. Stressbestendig en flexibel zijn. Bereid zijn om ook s avonds en tijdens weekends te werken en vakantie op te nemen in functie van de kalenders van het atletiekseizoen. Bereid zijn om tijdens stages of competities in het buitenland te verblijven. De functiehouder stelt zich neutraal en onafhankelijk op binnen de topsportwerking van de VAL. De uitoefening van de functie is niet verenigbaar met een (neven)activiteit als persoonlijk trainer.

5 Salaris Het salaris situeert zich binnen de loonvork van de loopbaan van het Niveau A in de Vlaamse Gemeenschap. Wijze van solliciteren Kandidaten sturen een curriculum vitae en een visienota naar Paula Vanhoovels, Marathonlaan 119C, 1020 Brussel. Opdracht van de visienota: Hoe kan het topsportsucces in de explosieve disciplines OF halve fond & fond worden verbeterd? Welke zijn de voornaamste knelpunten en mogelijke oplossingen? Van de kandidaat wordt verwacht dat hij/zij de krachtlijnen zijn/haar visie weergeeft op maximum anderhalve getypte bladzijde. De kandidaturen moeten uiterlijk op 20 november in het bezit zijn van de Vlaamse Atletiekliga. Selectieprocedure De Raad van Bestuur van de VAL waakt over het neutrale en onafhankelijke verloop van de selectieprocedure. De selectie bestaat uit volgende onderdelen: Een preselectie In de preselectie wordt het curriculum vitae en de visienota van de kandidaten getoetst aan het profiel en de vereisten van de functie. Een gesprek met de selectiecommissie In een gesprek met de kandidaten peilt de selectiecommissie naar de kennis, de attitudes en de competenties die voor het uitoefenen van de functie vereist zijn. De selectiecommissie formuleert een gemotiveerd advies aan de Raad van Bestuur van de VAL, die beslist tot de definitieve aanstelling.

Er zijn momenteel 19 ambitieuze projecten geselecteerd. Hieronder vindt u meer informatie betreffende het project van de Vlaamse Atletiekliga.

Er zijn momenteel 19 ambitieuze projecten geselecteerd. Hieronder vindt u meer informatie betreffende het project van de Vlaamse Atletiekliga. BE-GOLD Op weg naar Olympisch succes in 2012 en 2016 Met het Be Gold project worden talentvolle jonge sporters klaargestoomd voor de Olympische Spelen van 2012/2016. De sportwereld blijft niet aan de zijlijn

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING DESKUNDIGE COMMUNICATIE (niveau B1-B3)

FUNCTIEBESCHRIJVING DESKUNDIGE COMMUNICATIE (niveau B1-B3) FUNCTIEBESCHRIJVING DESKUNDIGE COMMUNICATIE (niveau B1-B3) 1. FUNCTIEGEGEVENS Functienaam: deskundige communicatie Cluster: ondersteuning Functiefamilie: deskundige 2. DOELSTELLING VAN DE FUNCTIE Staat

Nadere informatie

Betreft : Vacature voor directeur (m/v) met 4 uur lesopdracht aan de Vrije Katholieke Basisschool Egem

Betreft : Vacature voor directeur (m/v) met 4 uur lesopdracht aan de Vrije Katholieke Basisschool Egem GVB Egem Molenakker 97 8740 PITTEM-Egem Pittem, 17/02/2014 (de school maakt deel uit van VZW Vrij Basisonderwijs Pittem en Egem, Koolskampstraat 4, 8740 Pittem) Betreft : Vacature voor directeur (m/v)

Nadere informatie

Betreft : Vacature voor directeur (m/v) aan de Vrije Katholieke Basisschool De Dorpslinde te Bredene

Betreft : Vacature voor directeur (m/v) aan de Vrije Katholieke Basisschool De Dorpslinde te Bredene V.K.B.B.- V.Z.W. Peter Benoitlaan 13 8450 Bredene 25-06-2012 Betreft : Vacature voor directeur (m/v) aan de Vrije Katholieke Basisschool De Dorpslinde te Bredene Geachte Heer, Mevrouw Het Schoolbestuur

Nadere informatie

FUNCTIEFAMILIE 5.1 Lager kader

FUNCTIEFAMILIE 5.1 Lager kader Doel van de functiefamilie Leiden van een geheel van activiteiten en medewerkers en input geven naar het beleid teneinde een kwaliteitsvolle, klantgerichte dienstverlening te verzekeren en zodoende bij

Nadere informatie

SELECTIEPROGRAMMA & DIPLOMAVOORWAARDEN MEDEWERKER FINANCIËN Graad C1-C3 (hoger secundair onderwijs)

SELECTIEPROGRAMMA & DIPLOMAVOORWAARDEN MEDEWERKER FINANCIËN Graad C1-C3 (hoger secundair onderwijs) SELECTIEPROGRAMMA & DIPLOMAVOORWAARDEN MEDEWERKER FINANCIËN Graad C1-C3 (hoger secundair onderwijs) Het lokaal bestuur van Houthulst heeft de functie van medewerker Financiën graad C1-C3 voltijdse contractuele

Nadere informatie

Voltijds deskundige (m/v) Ruimtelijke ordening -

Voltijds deskundige (m/v) Ruimtelijke ordening - De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING COÖRDINATOR BURGERZAKEN (niveau B1-B3)

FUNCTIEBESCHRIJVING COÖRDINATOR BURGERZAKEN (niveau B1-B3) FUNCTIEBESCHRIJVING 1. FUNCTIEGEGEVENS Functienaam: coördinator burgerzaken Functiefamilie: leidinggevend Cluster: samenleven 2. DOELSTELLING VAN DE FUNCTIE Staat in voor de beleidsvoorbereiding en -uitvoering

Nadere informatie

Voltijds deskundige (m/v) secretariaat

Voltijds deskundige (m/v) secretariaat De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Coördinator psychosociaal welzijn (M/V)

Coördinator psychosociaal welzijn (M/V) Scholengroep 19 Dender wenst op korte termijn volgende vacature in te vullen: Coördinator psychosociaal welzijn (M/V) Als coördinator psychosociaal welzijn ben je begaan met welzijn op het werk. In dat

Nadere informatie

INLICHTINGENBROCHURE. 1. Inhoud Functiebeschrijving... 2

INLICHTINGENBROCHURE. 1. Inhoud Functiebeschrijving... 2 Speelpleinwerker (B1-B3) m/v halftijds INLICHTINGENBROCHURE Het stadsbestuur Eeklo verklaart 1 halftijdse contractuele betrekking van speelpleinwerker open (B1-B3) m/v en legt een wervingsreserve aan voor

Nadere informatie

Voltijds tijdelijk deskundige HR (m/v)

Voltijds tijdelijk deskundige HR (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Voor het Departement Werk en Sociale Economie (DWSE), is Vlaanderen connect op zoek naar een: Informatiebeheerder. Contract onbepaalde duur.

Voor het Departement Werk en Sociale Economie (DWSE), is Vlaanderen connect op zoek naar een: Informatiebeheerder. Contract onbepaalde duur. /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Voor het Departement Werk en Sociale Economie (DWSE), is Vlaanderen connect op zoek naar een: Informatiebeheerder

Nadere informatie

Voltijds deskundige Personeel (m/v)

Voltijds deskundige Personeel (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Medisch Verantwoord Sporten

Medisch Verantwoord Sporten Medisch Verantwoord Sporten De verplichtingen van sportfederaties inzake medisch verantwoorde sportbeoefening A. Het waarborgen van de medisch verantwoorde sportbeoefening voor de sporter 1. Aan welke

Nadere informatie

Doorniksesteenweg Bossuit

Doorniksesteenweg Bossuit Doorniksesteenweg 557 27-09-2013 8583 Bossuit Betreft : Vacature voor directeur (m/v) met 10 uur lesopdracht aan de Vrije Katholieke Kleuterschool Bossuit, Doorniksesteenweg 557 8583 Bossuit Geachte Heer,

Nadere informatie

Expert Protocollen en Beraadslagingen

Expert Protocollen en Beraadslagingen /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Voor de Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding, kortweg VDAB is Vlaanderen connect op zoek

Nadere informatie

SELECTIEPROGRAMMA & DIPLOMAVOORWAARDEN DESKUNDIGE VRIJE TIJD CULTUUR, TOERISME & EVENEMENTEN - Graad B1-B3 (Bachelor)

SELECTIEPROGRAMMA & DIPLOMAVOORWAARDEN DESKUNDIGE VRIJE TIJD CULTUUR, TOERISME & EVENEMENTEN - Graad B1-B3 (Bachelor) SELECTIEPROGRAMMA & DIPLOMAVOORWAARDEN DESKUNDIGE VRIJE TIJD CULTUUR, TOERISME & EVENEMENTEN - Graad B1-B3 (Bachelor) Het lokaal bestuur van Houthulst heeft de functie van deskundige Vrije Tijd Cultuur,

Nadere informatie

SELECTIEPROGRAMMA & DIPLOMAVOORWAARDEN DESKUNDIGE VRIJE TIJD JEUGD & SPORT Graad B1-B3 (Bachelor)

SELECTIEPROGRAMMA & DIPLOMAVOORWAARDEN DESKUNDIGE VRIJE TIJD JEUGD & SPORT Graad B1-B3 (Bachelor) SELECTIEPROGRAMMA & DIPLOMAVOORWAARDEN DESKUNDIGE VRIJE TIJD JEUGD & SPORT Graad B1-B3 (Bachelor) Het lokaal bestuur van Houthulst heeft de functie van deskundige Vrije Tijd Jeugd en Sport graad B1-B3

Nadere informatie

deskundige straathoekwerker

deskundige straathoekwerker De stad Sint-Niklaas is een moderne centrumstad met meer dan 70.000 inwoners. Momenteel zijn we op zoek naar een M/V: deskundige straathoekwerker voltijds contractueel B1-B3 Wat de job inhoudt Straathoekwerk

Nadere informatie

Het Vlaams Vredesinstituut is gevestigd in Brussel. Meer informatie vindt u op de website

Het Vlaams Vredesinstituut is gevestigd in Brussel. Meer informatie vindt u op de website 18 december 2014 Selectieproef voor de aanwerving van een contractueel onderzoeker Vredesopbouw in buitenlands beleid (M/V) voor zes maanden bij het Vlaams Vredesinstituut SELECTIEPROEF VOOR DE AANWERVING

Nadere informatie

Coördinator Argos vzw (38/38)

Coördinator Argos vzw (38/38) 1. Publicatie Wil je in de toekomst van Ieper een cruciale rol spelen? Dat kan, het college van burgemeester en schepenen maakt bekend dat zal overgegaan worden tot de openstelling in contractueel verband

Nadere informatie

BELCLIV-prijs 2018 voor de beste masterthesis over informaticaveiligheid 1 van 8 INHOUDSOPGAVE

BELCLIV-prijs 2018 voor de beste masterthesis over informaticaveiligheid 1 van 8 INHOUDSOPGAVE BELCLIV-prijs 2018 voor de beste masterthesis over informaticaveiligheid 1 van 8 INHOUDSOPGAVE 1. DE DOELSTELLINGEN VAN BELCLIV... 2 2. DE BELCLIV-PRIJS... 2 3. AANMERKINGSCRITERIA... 3 4. BEOORDELINGSCRITERIA...

Nadere informatie

SECTORCOMITE XVIII VLAAMSE GEMEENSCHAP EN VLAAMS GEWEST. protocol nr

SECTORCOMITE XVIII VLAAMSE GEMEENSCHAP EN VLAAMS GEWEST. protocol nr SECTORCOMITE XVIII VLAAMSE GEMEENSCHAP EN VLAAMS GEWEST protocol nr. 216.691 PROTOCOL HOUDENDE DE CONCLUSIES VAN DE ONDERHANDELINGEN VAN 31 JANUARI, 7 EN 21 FEBRUARI EN 14 MAART 2005 DIE GEVOERD WERDEN

Nadere informatie

Financieel verantwoordelijke - Boekhouder

Financieel verantwoordelijke - Boekhouder Vacaturebrochure Financieel verantwoordelijke - Boekhouder Financieel verantwoordelijke - Boekhouder Voltijds contract onbepaalde duur Indien u slaagt voor de selectieprocedure, wordt u in de wervingsreserve

Nadere informatie

VACATURE DIRECTEUR VRIJE BASISSCHOOL SINT-HENRICUS TORHOUT (80 OF 100 %)

VACATURE DIRECTEUR VRIJE BASISSCHOOL SINT-HENRICUS TORHOUT (80 OF 100 %) 29 aug 2018 VACATURE DIRECTEUR VRIJE BASISSCHOOL SINT-HENRICUS TORHOUT (80 OF 100 %) De vrije basisschool van Sint-Henricus is één van de dertien basisscholen van de scholengroep Sint- Rembert vzw. De

Nadere informatie

VACATURE DIRECTEUR VRIJE EIGENTIJDSE KATHOLIEKE BASISSCHOOL AARTRIJKE

VACATURE DIRECTEUR VRIJE EIGENTIJDSE KATHOLIEKE BASISSCHOOL AARTRIJKE 17 jun 2017 VACATURE DIRECTEUR VRIJE EIGENTIJDSE KATHOLIEKE BASISSCHOOL AARTRIJKE De vrije basisschool van Aartrijke is één van de elf basisscholen van de scholengroep Sint-Rembert vzw. De school heeft

Nadere informatie

DIRECTEUR-GENERAAL (M/V) LUCHTVAART

DIRECTEUR-GENERAAL (M/V) LUCHTVAART DIRECTEUR-GENERAAL (M/V) LUCHTVAART FOD MOBILITEIT EN VERVOER ANG06704 Functiecontext rapporteert aan de Voorzitter van het Directiecomité van de FOD Mobiliteit en Vervoer; zit in het Directiecomité van

Nadere informatie

2 deeltijds front-office medewerkers (m/v) Ruimte en Wonen

2 deeltijds front-office medewerkers (m/v) Ruimte en Wonen De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

VACATURE DIRECTEUR VRIJE BASISSCHOOL DE TWEESPRONG HANDZAME- EDEWALLE (100 %)

VACATURE DIRECTEUR VRIJE BASISSCHOOL DE TWEESPRONG HANDZAME- EDEWALLE (100 %) 06 jul 2019 VACATURE DIRECTEUR VRIJE BASISSCHOOL DE TWEESPRONG HANDZAME- EDEWALLE (100 %) De vrije basisschool van Tweesprong is één van de twaalf basisscholen van de scholengroep Sint- Rembert vzw. De

Nadere informatie

Betreft : Vacature voor administratief directeur (m/v) aan de Gesubsidieerde Vrije Katholieke Basisschool Rozenstraat 6 te 8560 Wevelgem-Moorsele.

Betreft : Vacature voor administratief directeur (m/v) aan de Gesubsidieerde Vrije Katholieke Basisschool Rozenstraat 6 te 8560 Wevelgem-Moorsele. vzw Vrij Katholiek en Lager Onderwijs Moorsele KBO nummer 0432396108 Rozenstraat 6 8560 Moorsele 2 december 2013 Betreft : Vacature voor administratief directeur (m/v) aan de Gesubsidieerde Vrije Katholieke

Nadere informatie

INFOBUNDEL bij de selectieprocedure technisch assistent toezichter

INFOBUNDEL bij de selectieprocedure technisch assistent toezichter INFOBUNDEL bij de selectieprocedure technisch assistent toezichter Deeltijds (19u) contractueel D1-D3 A. Functiebeschrijving en competentieprofiel B. Aanwervingsvoorwaarden C. Examenprogramma D. Arbeids-

Nadere informatie

Voltijds deskundige (m/v) financiën

Voltijds deskundige (m/v) financiën De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Vlaamse Atletiekliga Topsportdirectie Beleidsplan Topsport 2009 2012 Inhoudsopgave

Vlaamse Atletiekliga Topsportdirectie Beleidsplan Topsport 2009 2012 Inhoudsopgave Topsportdirectie Beleidsplan Topsport 2009 2012 1 Vlaamse Atletiekliga Topsportdirectie Beleidsplan Topsport 2009 2012 Inhoudsopgave 1. Het topsportbeleid van de Vlaamse Atletiekliga. Missie en doelstellingen...

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Functie: Zorgcoördinator. A. Functiebeschrijving. 1. Doel van de functie

FUNCTIEPROFIEL. Functie: Zorgcoördinator. A. Functiebeschrijving. 1. Doel van de functie FUNCTIEPROFIEL Functie: Zorgcoördinator A. Functiebeschrijving 1. Doel van de functie Hij/zij staat, samen met de leefgroepencoördinator, in voor de aansturing van een woonbuurt bestaande uit een aantal

Nadere informatie

1 BELEIDSCOÖRDINATOR MENS

1 BELEIDSCOÖRDINATOR MENS 1. Aanwervingsvoorwaarden Je bent minstens in het bezit van een masterdiploma of daarmee gelijkgesteld. Slagen in een selectieproef, bestaande uit een preselectieproef (indien meer dan 30 kandidaten),

Nadere informatie

Betreft : Vacature voor directeur (m/v) aan de Vrije Katholieke Kleuterschool St-Lutgardis

Betreft : Vacature voor directeur (m/v) aan de Vrije Katholieke Kleuterschool St-Lutgardis datum Kleuterschool St-Lutgardis Karel van Manderstraat 33 8760 MEULEBEKE (de school maakt deel uit van VZW Vrij Katholiek Basisonderwijs, Markt 10, 8760 MEULEBEKE Meulebeke, 30 januari 2014 Betreft :

Nadere informatie

Dag van de VTS-medewerker - Workshop 4 12 december 2009

Dag van de VTS-medewerker - Workshop 4 12 december 2009 Dag van de VTS-medewerker - Workshop 4 Dag van de VTS-medewerker - Workshop 4 1 Dag van de VTS-medewerker Workshop 4: Denkcelwerking en -structuur Dag van de VTS-medewerker - Workshop 4 2 Inleiding Denkcelwerking

Nadere informatie

VACATURE voltijds logistiek-administratief BELEIDSMEDEWERKER

VACATURE voltijds logistiek-administratief BELEIDSMEDEWERKER VACATURE voltijds logistiek-administratief BELEIDSMEDEWERKER De vzw SINT-LUDGARDISSCHOOL Merksem is een katholieke school, gevestigd aan de du Chastellei 48 te 2170 Merksem. De school is samengesteld uit

Nadere informatie

Functiekaart Diensthoofd

Functiekaart Diensthoofd Functiekaart Diensthoofd 1. Hoofddoel van de functie: Leiding geven aan de eigen dienst en een bijdrage leveren aan het beleid van de organisatie teneinde een kwaliteitsvolle dienstverlening aan de cliënten

Nadere informatie

Voltijds hoofd schoonmaak (m/v)

Voltijds hoofd schoonmaak (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Voltijds administratief medewerker Publieke ruimte en Leefmilieu (vakdomein Openbare werken)

Voltijds administratief medewerker Publieke ruimte en Leefmilieu (vakdomein Openbare werken) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Vacature innovatiemanager/innovatiecoach belangstellingsgebied mens & samenleving Kortrijk (m/v) in de katholieke scholengroep RHIZO

Vacature innovatiemanager/innovatiecoach belangstellingsgebied mens & samenleving Kortrijk (m/v) in de katholieke scholengroep RHIZO Vacature innovatiemanager/innovatiecoach belangstellingsgebied mens & samenleving Kortrijk (m/v) in de katholieke scholengroep RHIZO 1 Vacature De katholieke scholengroep RHIZO heeft een vacature voor

Nadere informatie

Attaché P&O NIVEAU A FOD Justitie - DGRO Directie P&O Dienst HR Gerechtspersoneel

Attaché P&O NIVEAU A FOD Justitie - DGRO Directie P&O Dienst HR Gerechtspersoneel Attaché P&O NIVEAU A FOD Justitie - DGRO Directie P&O Dienst HR Gerechtspersoneel Jobinhoud Profiel Werkgever Aanbod Deelnemingsvoorwaarden Solliciteren Kandidaten met een handicap Selectieprocedure Lijst

Nadere informatie

DIRECTEUR-GENERAAL ALGEMENE DIENSTEN (M/V)

DIRECTEUR-GENERAAL ALGEMENE DIENSTEN (M/V) DIRECTEUR-GENERAAL ALGEMENE DIENSTEN (M/V) POD MAATSCHAPPELIJKE INTEGRATIE, ARMOEDEBESTRIJDING EN SOCIALE ECONOMIE ANG05723 Functiecontext Brengt verslag uit bij de Voorzitter van het Directiecomité van

Nadere informatie

Rol: clustermanager Inwoners

Rol: clustermanager Inwoners Datum opmaak: 2017-08-24 Goedgekeurd door secretaris op: Revisiedatum: Eigenaar: Koen De Feyter Doel van de functie Definiëren van de missie, visie en strategie van de cluster inwoners en plannen, organiseren,

Nadere informatie

De doelstellingen van directie en personeel worden expliciet omschreven in een beleidsplan en worden jaarlijks beoordeeld door de directie.

De doelstellingen van directie en personeel worden expliciet omschreven in een beleidsplan en worden jaarlijks beoordeeld door de directie. FUNCTIE: Directeur POC AFKORTING: DIR AFDELING: Management 1. DOELSTELLINGEN INSTELLING De doelstellingen staan omschreven in het beleidsplan POC. Vermits de directie de eindverantwoordelijkheid heeft

Nadere informatie

Openstaande functie : deskundige werftoezichter

Openstaande functie : deskundige werftoezichter Openstaande functie : deskundige werftoezichter Titel 1. Aanwervingsvoorwaarden. A. Algemene aanwervingsvoorwaarden : Om toegelaten te kunnen worden tot de betrekking van deskundige werftoezichter moet

Nadere informatie

De indiensttreding is voorzien vanaf februari, en loopt minimaal tot september. Een langere vervanging is echter niet uitgesloten.

De indiensttreding is voorzien vanaf februari, en loopt minimaal tot september. Een langere vervanging is echter niet uitgesloten. Vacature Functie: Verkorte selectieprocedure voor de functie van begeleider buitenschoolse kinderopvang Om de afwezigheid van één van onze begeleiders in de buitenschoolse kinderopvang op te vangen, werft

Nadere informatie

Vacature van het adjunct-mandaat van stafdirecteur personeel en organisatie bij de Raad van State

Vacature van het adjunct-mandaat van stafdirecteur personeel en organisatie bij de Raad van State Vacature van het adjunct-mandaat van stafdirecteur personeel en organisatie bij de Raad van State De belanghebbende personen worden ervan op de hoogte gebracht dat de betrekking van stafdirecteur personeel

Nadere informatie

13 maart Vacature en examenreglement voor de aanwerving van een office manager (m/v/x) bij het Vlaams Vredesinstituut

13 maart Vacature en examenreglement voor de aanwerving van een office manager (m/v/x) bij het Vlaams Vredesinstituut 13 maart 2017 Vacature en examenreglement voor de aanwerving van een office manager (m/v/x) bij het Vlaams Vredesinstituut Vacature: office manager (m/v/x) bij het Vlaams Vredesinstituut Zoek je een job

Nadere informatie

VACATURE DIRECTEUR VRIJE BASISSCHOOL DE OEFENSCHOOL (50 %) EVT.

VACATURE DIRECTEUR VRIJE BASISSCHOOL DE OEFENSCHOOL (50 %) EVT. 25 mei 2016 VACATURE DIRECTEUR VRIJE BASISSCHOOL DE OEFENSCHOOL (50 %) EVT. AANGEVULD MET EEN OPDRACHT ALS ZORGCOÖRDINATOR De vrije basisschool de Oefenschool is één van de tien basisscholen van de scholengroep

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Gemeente Zelzate. Werkleider Contractueel Voltijds - C1-C3

INFORMATIEBROCHURE. Gemeente Zelzate. Werkleider Contractueel Voltijds - C1-C3 INFORMATIEBROCHURE Gemeente Zelzate Werkleider Contractueel Voltijds - C1-C3 Voorstelling gemeente Zelzate Zelzate is een vooruitstrevende gemeente gelegen in de provincie Oost-Vlaanderen, middendoor gesneden

Nadere informatie

Informatiebundel aanwervingsexamen maatschappelijk werker algemene dienstverlening

Informatiebundel aanwervingsexamen maatschappelijk werker algemene dienstverlening OCMW ZELE Padweg 4a 9240 ZELE Informatiebundel aanwervingsexamen maatschappelijk werker algemene dienstverlening Inhoud 1. Functiebeschrijving 2. Toelatingsvoorwaarden 3. Aanwervingsvoorwaarden 4. Examenprogramma

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement van de VJF

Huishoudelijk Reglement van de VJF Huishoudelijk Reglement van de VJF HOOFDSTUK 5 : FUNCTIE VAN DE DIRECTEURS. ART. 1 : Functie van Technisch Directeur van de sportfederatie. De Technisch Directeur (TD ) wordt door de raad van bestuur aangesteld.

Nadere informatie

1 Vacature. 2 Kandidaatstelling. 3 Functieprofiel

1 Vacature. 2 Kandidaatstelling. 3 Functieprofiel Vacature Pedagogisch directeur 3 de graad bso (organisatiehulp verzorging) School voor mens & samenleving Kortrijk (m/v) in de katholieke scholengroep RHIZO 1 Vacature De katholieke scholengroep RHIZO

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeel@kapellen.be FUNCTIE: VOLTIJDS (38/38) CONTRACTUEEL DESKUNDIGE RUIMTELIJKE ORDENING NIVEAU B1-B3 CONTRACT BEPAALDE DUUR

Nadere informatie

Vacature. Directeur Hotelschool Kortrijk. (m/v) in de Katholieke Scholengroep RHIZO

Vacature. Directeur Hotelschool Kortrijk. (m/v) in de Katholieke Scholengroep RHIZO Vacature directeur Hotelschool Kortrijk (m/v) in de Katholieke Scholengroep RHIZO 1 Vacature De Katholieke Scholengroep RHIZO heeft een vacature voor directeur Hotelschool Kortrijk. 2 Kandidaatstelling

Nadere informatie

1 VOLTIJDS AFDELINGSHOOFD GRONDGEBONDEN ZAKEN (A4a-A4b) VOOR ONBEPAALDE DUUR, IN CONTRACTUEEL DIENSTVERBAND

1 VOLTIJDS AFDELINGSHOOFD GRONDGEBONDEN ZAKEN (A4a-A4b) VOOR ONBEPAALDE DUUR, IN CONTRACTUEEL DIENSTVERBAND GEMEENTE EN OCMW MALDEGEM ZIJN OP ZOEK NAAR : 1 VOLTIJDS AFDELINGSHOOFD GRONDGEBONDEN ZAKEN (A4a-A4b) VOOR ONBEPAALDE DUUR, IN CONTRACTUEEL DIENSTVERBAND Zowel vrouwelijke als mannelijke kandidaten komen

Nadere informatie

Functiebeschrijving Deskundige personeelsdienst Gemeente Ravels

Functiebeschrijving Deskundige personeelsdienst Gemeente Ravels Functiebeschrijving Deskundige personeelsdienst Gemeente Ravels Goedgekeurd op:. Handtekening:. versie Functiebeschrijving Dienst Directe leidinggevende Niveau & rang Type functie Salarisschaal Eerste

Nadere informatie

WERKPLUS WAREGEM FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL ADJUNCT - DIRECTEUR

WERKPLUS WAREGEM FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL ADJUNCT - DIRECTEUR WERKPLUS WAREGEM FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL ADJUNCT - DIRECTEUR 2/6 FUNCTIEBESCHRIJVING: Adjunct - Directeur Datum opmaak: 22-01-2012 Door: Nancy Cantens (Mentor consult) Datum bijwerking: Door: Reden

Nadere informatie

Examen georganiseerd met het oog op de aanwerving. en de samenstelling van wervingsreserves van NIET-PERMANENTE ASSISTENTEN

Examen georganiseerd met het oog op de aanwerving. en de samenstelling van wervingsreserves van NIET-PERMANENTE ASSISTENTEN Examen georganiseerd met het oog op de aanwerving en de samenstelling van wervingsreserves van NIET-PERMANENTE ASSISTENTEN voor de dienst Integraal Verslag Dienst Personeel en Sociale Zaken Examensecretariaat

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING ARCHIEFBEHEERDER WELZIJNSKOEPEL WEST-BRABANT

FUNCTIEBESCHRIJVING ARCHIEFBEHEERDER WELZIJNSKOEPEL WEST-BRABANT BIJLAGE FUNCTIEBESCHRIJVING ARCHIEFBEHEERDER WELZIJNSKOEPEL WEST-BRABANT Voorafgaande opmerking : Deze functiebeschrijving mag niet worden beschouwd als een strikte limitatieve afbakening van de persoonlijke

Nadere informatie

De V.Z.W. Katholiek Basisonderwijs Veurne, werft een voltijdse directeur zonder lesopdracht aan. Datum van indiensttreding: 1 april 2016.

De V.Z.W. Katholiek Basisonderwijs Veurne, werft een voltijdse directeur zonder lesopdracht aan. Datum van indiensttreding: 1 april 2016. V.Z.W. Katholiek Basisonderwijs D. de Haenelaan 10-8630 VEURNE OPENSTELLING VOOR EEN FUNCTIE VAN DIRECTEUR (M/V) ZONDER LESOPDRACHT VRIJE KATHOLIEKE BASISSCHOOL, Brugsesteenweg 77 te 8630 Veurne Datum:

Nadere informatie

Verslag Topsportcommissie dd. 25/04/2019

Verslag Topsportcommissie dd. 25/04/2019 Verslag Topsportcommissie dd. 25/04/2019 Aanwezig : Max De Vylder, Gery Follens, Patrick Van Waes, Sofie Debaere, Rudi Diels, Owen Malone, Rutger Smith, Cédric Van Branteghem Verontschuldigd: Fernando

Nadere informatie

INFOBUNDEL voor vacature Polyvalent vakman onderhoud, materiaal en vervoer (m/v) Contractueel 38/38 e. Grondgebiedszaken - gemeentewerf

INFOBUNDEL voor vacature Polyvalent vakman onderhoud, materiaal en vervoer (m/v) Contractueel 38/38 e. Grondgebiedszaken - gemeentewerf Interne zaken Personeel Heuvelstraat 91 2530 Boechout Telefoon 03 460 06 11 Fax 03 460 06 97 info@boechout.be INFOBUNDEL voor vacature 2017-09 Functie Niveau en graad Afdeling Polyvalent vakman onderhoud,

Nadere informatie

ombudsmedewerker minderheden en diversiteit

ombudsmedewerker minderheden en diversiteit Kinderrechtencommissariaat zoekt ombudsmedewerker minderheden en diversiteit Het Kinderrechtencommissariaat is al jaren, als onafhankelijke instelling, de pleitbezorger van kinderrechten in Vlaanderen.

Nadere informatie

OPROEP TOT DE KANDIDATEN VOOR TOELATING TOT DE PROEFTIJD IN EEN HALFTIJDSE BETREKKING VAN ADVISEUR-COORDINATOR BIJ DE PEDAGOGISCHE BEGELEIDINGSDIENST

OPROEP TOT DE KANDIDATEN VOOR TOELATING TOT DE PROEFTIJD IN EEN HALFTIJDSE BETREKKING VAN ADVISEUR-COORDINATOR BIJ DE PEDAGOGISCHE BEGELEIDINGSDIENST OPROEP TOT DE KANDIDATEN VOOR TOELATING TOT DE PROEFTIJD IN EEN HALFTIJDSE BETREKKING VAN ADVISEUR-COORDINATOR BIJ DE PEDAGOGISCHE BEGELEIDINGSDIENST Uiterste kandideringsdatum: 9 juli 2010. 1. Halftijdse

Nadere informatie

Coach Profession Profile

Coach Profession Profile Arenberggebouw Arenbergstraat 5 1000 Brussel Tel: 02 209 47 21 Fax: 02 209 47 15 Coach Profession Profile AUTEUR PROF. DR. HELMUT DIGEL / PROF. DR. ANSGAR THIEL VERTALING PUT K. INSTITUUT Katholieke Universiteit

Nadere informatie

Technisch deskundige patrimonium Niveau B (B1-B2-B3)

Technisch deskundige patrimonium Niveau B (B1-B2-B3) INFORMATIEBROCHURE VACATURE DESKUNDIGE PATRIMONIUM Functiebeschrijving 1. Functiebenaming Technisch deskundige patrimonium Niveau B (B1-B2-B3) 2. Relaties Intern: Rapporteert aan het diensthoofd Geeft

Nadere informatie

Directeur Cultuur (A1a-A2a) m/v. 1. Inhoud

Directeur Cultuur (A1a-A2a) m/v. 1. Inhoud Directeur Cultuur (A1a-A2a) m/v INLICHTINGENBROCHURE Het stadsbestuur Eeklo verklaart 1 voltijdse contractuele betrekking van directeur cultuur open (A1a-A2a) m/v en legt een wervingsreserve aan voor deze

Nadere informatie

SELECTIEREGLEMENT STAFMEDEWERKER LOOPBAAN (B1-B3) (CONTRACTUEEL)

SELECTIEREGLEMENT STAFMEDEWERKER LOOPBAAN (B1-B3) (CONTRACTUEEL) SELECTIEREGLEMENT STAFMEDEWERKER LOOPBAAN (B1-B3) (CONTRACTUEEL) BRANDWEERZONE MIDWEST AANWERVINGSPROCEDURE 1. Doel - wat is de unieke bijdrage van deze functie tot de organisatie Instaan voor een kwaliteitsvol

Nadere informatie

SOCIAAL CONSULENT. voltijds contractueel - onbepaalde duur B1-B3

SOCIAAL CONSULENT. voltijds contractueel - onbepaalde duur B1-B3 SOCIAAL CONSULENT voltijds contractueel - onbepaalde duur B1-B3 I. Toelatings- en aanwervingsvoorwaarden Om aangeworven te worden in deze betrekking gelden volgende toelatings- en aanwervingsvoorwaarden:

Nadere informatie

JURIST NIVEAU A. Centraal Orgaan voor de Inbeslagneming en de Verbeurdverklaring (C.O.I.V.)

JURIST NIVEAU A. Centraal Orgaan voor de Inbeslagneming en de Verbeurdverklaring (C.O.I.V.) JURIST NIVEAU A Centraal Orgaan voor de Inbeslagneming en de Verbeurdverklaring (C.O.I.V.) Jobinhoud Profiel Werkgever Aanbod Deelnemingsvoorwaarden Solliciteren Kandidaten met een handicap Selectieprocedure

Nadere informatie

Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie

Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie Kelly Frison Attaché selectie Kelly.frison@just.fgov.be Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie Inhoud van de functie Profiel Werkgever

Nadere informatie

Mandaat- en profielbeschrijving van een onafhankelijk lid van het Gemeenschappelijk Auditcomité van de Openbare Instellingen van Sociale Zekerheid

Mandaat- en profielbeschrijving van een onafhankelijk lid van het Gemeenschappelijk Auditcomité van de Openbare Instellingen van Sociale Zekerheid Mandaat- en profielbeschrijving van een onafhankelijk lid van het Gemeenschappelijk Auditcomité van de Openbare Instellingen van Sociale Zekerheid 1. Functiecontext De Openbare Instellingen van Sociale

Nadere informatie

FOD SOCIALE ZEKERHEID ANG02757

FOD SOCIALE ZEKERHEID ANG02757 DIRECTEUR-GENERAAL BEHEER VAN THEMA S EN PROJECTEN VAN SOCIALE ZEKERHEID OPTIMALISERING VAN CONTACTEN EN SAMENWERKING MET DE SOCIALE PARASTATALEN (M/V) FOD SOCIALE ZEKERHEID ANG02757 Functiecontext Het

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Diploma van bachelor Ervaring op vlak van coördineren en leiding geven in een keukenomgeving

FUNCTIEPROFIEL. Diploma van bachelor Ervaring op vlak van coördineren en leiding geven in een keukenomgeving Functie: Verantwoordelijke grootkeuken FUNCTIEPROFIEL A. Functiebeschrijving 1. Doel van de functie Je bent verantwoordelijk voor het coördineren, opvolgen en bijsturen van de algemene werking van de drie

Nadere informatie

Diensthoofd cultuur en toerisme (B1-B3)

Diensthoofd cultuur en toerisme (B1-B3) A. Algemene toelatingsvoorwaarden Diensthoofd cultuur en toerisme (B1-B3) een gedrag vertonen dat in overeenstemming is met de eisen van de functie waarvoor men solliciteert de burgerlijke en politieke

Nadere informatie

Administratief medewerker

Administratief medewerker Administratief medewerker Info aan de kandidaten Kenmerken van de functie Salaris functie: administratief medewerker voor diverse diensten graad: administratief medewerker niveau: C rang: Cv salarisschaal:

Nadere informatie

VACATURE DIRECTEUR VRIJE LAGERE SCHOOL VOOR BUITENGEWOON

VACATURE DIRECTEUR VRIJE LAGERE SCHOOL VOOR BUITENGEWOON 18 mrt 2015 VACATURE DIRECTEUR VRIJE LAGERE SCHOOL VOOR BUITENGEWOON ONDERWIJS DE TORRETJES (100 %) De BLO Torretjes is één van de acht basisscholen van de scholengroep Sint-Rembert vzw. De school telt

Nadere informatie

Maatschappelijk Werker (B1-3)

Maatschappelijk Werker (B1-3) Maatschappelijk Werker (B1-3) Infobundel voor de vacature van maatschappelijk werker (B1-3). Deze bundel bevat: - De vacature - De functiebeschrijving voor maatschappelijk werker - De aanwervingsvoorwaarden

Nadere informatie

Inschrijvingsbundel technisch medewerker redder. (voltijds, contractueel, C1-C3, bepaalde duur)

Inschrijvingsbundel technisch medewerker redder. (voltijds, contractueel, C1-C3, bepaalde duur) (voltijds, contractueel, C1-C3, bepaalde duur) 1 1 Functieomschrijving en bijzondere rekruteringsvoorwaarden Gemeentebestuur Brakel Sportdienst Gemeentesecretaris Sportdienst 1 FE sportfunctionaris B1

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van inspecteur (technisch deskundige) - statutair

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van inspecteur (technisch deskundige) - statutair Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van inspecteur (technisch deskundige) - statutair Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be FUNCTIE: HALFTIJDS CONTRACTUEEL ARBEIDSTRAJECTBEGELEIDER NIVEAU B1-B3 CONTRACT BEPAALDE DUUR VAN

Nadere informatie

Functiebeschrijving Deskundige GIS & ICT Gemeente Ravels

Functiebeschrijving Deskundige GIS & ICT Gemeente Ravels Functiebeschrijving Deskundige GIS & ICT Gemeente Ravels Goedgekeurd op:. Handtekening:. versie Functiebeschrijving Dienst Directe leidinggevende Niveau & rang Type functie Salarisschaal Eerste evaluator

Nadere informatie

Vacature: Sportpromotor (B1-B3) Met aanleggen aanwervingsreserve

Vacature: Sportpromotor (B1-B3) Met aanleggen aanwervingsreserve Vacatures Vacature Sportpromotor (B1-B3) Omschrijving Vacature: Sportpromotor (B1-B3) Met aanleggen aanwervingsreserve 1. Wat zijn de toelatingsvoorwaarden? Om toegelaten te worden tot de vacante functie

Nadere informatie

PROJECTCOÖRDINATOR voor het project Parkbos Gent

PROJECTCOÖRDINATOR voor het project Parkbos Gent PROJECTCOÖRDINATOR voor het project Parkbos Gent Het Ondersteunend Centrum van het Agentschap voor Natuur en Bos (OC-ANB) organiseert op vraag van de partners in het Parkbosproject een vergelijkende selectieprocedure

Nadere informatie

Informatiebrochure. Bibliotheekmedewerker

Informatiebrochure. Bibliotheekmedewerker Informatiebrochure Bibliotheekmedewerker 2 INHOUD 1. Inschrijvingsformulier 2. Functiebeschrijving 3. Selectie 4. Bruto geïndexeerde jaarsalarissen 3 1. Inschrijvingsformulier Naam / voornamen: Straat

Nadere informatie

Diensthoofd interne werking en burgerzaken (B1-B3)

Diensthoofd interne werking en burgerzaken (B1-B3) Diensthoofd interne werking en burgerzaken (B1-B3) A. Algemene toelatingsvoorwaarden een gedrag vertonen dat in overeenstemming is met de eisen van de functie waarvoor men solliciteert de burgerlijke en

Nadere informatie

OTV DIRECTEUR THUISZORG. Een manager met daadkracht, visie en groeiambities. Aansturen van de dagelijkse werking van de thuiszorgdiensten.

OTV DIRECTEUR THUISZORG. Een manager met daadkracht, visie en groeiambities. Aansturen van de dagelijkse werking van de thuiszorgdiensten. OTV DIRECTEUR THUISZORG Een manager met daadkracht, visie en groeiambities RESULTAATGEBIEDEN Aansturen van de dagelijkse werking van de thuiszorgdiensten. - Opmaken van doelstellingsdossiers gezinshulp,poetshulp

Nadere informatie

MINISTERIE VAN DE VLAAMSE GEMEENSCHAP DEPARTEMENT ALGEMENE ZAKEN EN FINANCIEN

MINISTERIE VAN DE VLAAMSE GEMEENSCHAP DEPARTEMENT ALGEMENE ZAKEN EN FINANCIEN MINISTERIE VAN DE VLAAMSE GEMEENSCHAP DEPARTEMENT ALGEMENE ZAKEN EN FINANCIEN Administratie Ambtenarenzaken. - Afdeling Wervingen en Personeelsbewegingen Vlaamse Raad voor Wetenschapsbeleid Ter uitvoering

Nadere informatie

Informatiebundel aanwervingsexamen administratief medewerker

Informatiebundel aanwervingsexamen administratief medewerker OCMW ZELE Padweg 4a 9240 ZELE Informatiebundel aanwervingsexamen administratief medewerker Inhoud 1. Functiebeschrijving 2. Toelatingsvoorwaarden 3. Aanwervingsvoorwaarden 4. Examenprogramma 5. Geldelijk

Nadere informatie

1 VOLTIJDSE JUNIOR CONTROLLER / BOEKHOUDER (B1-B3) ONBEPAALDE DUUR, IN CONTRACTUEEL DIENSTVERBAND

1 VOLTIJDSE JUNIOR CONTROLLER / BOEKHOUDER (B1-B3) ONBEPAALDE DUUR, IN CONTRACTUEEL DIENSTVERBAND MALDEGEM 1 VOLTIJDSE JUNIOR CONTROLLER / BOEKHOUDER (B1-B3) ONBEPAALDE DUUR, IN CONTRACTUEEL DIENSTVERBAND Zowel vrouwelijke als mannelijke kandidaten komen in aanmerking Toelatingsvoorwaarden 1. een gedrag

Nadere informatie

De boekhouder werkt binnen de sector Financiën onder de directe leiding van de financieel beheerder.

De boekhouder werkt binnen de sector Financiën onder de directe leiding van de financieel beheerder. Gemeente Sint-Gillis-Waas zoekt Boekhouder De boekhouder is verantwoordelijk voor alles wat verband houdt met nieuwe boekhouding van gemeente en OCMW en met de beleids- en beheerscyclus (BBC). Hij/zij

Nadere informatie

INFOBUNDEL voor vacature maatschappelijk werker (m/v) Tijdelijk contract t.e.m. 31/12/ /38

INFOBUNDEL voor vacature maatschappelijk werker (m/v) Tijdelijk contract t.e.m. 31/12/ /38 INFOBUNDEL voor vacature 2018-02 Functie Niveau en graad fdeling maatschappelijk werker (m/v) B1-B3 Tijdelijk contract t.e.m. 31/12/2018 19/38 sociale dienst anleiding van deze vacature en vooruitzichten

Nadere informatie

Vlaamse Trainersschool

Vlaamse Trainersschool Vlaamse Trainersschool DOSSIER KANDIDAAT SPORTGEKWALIFICEERDE AMBTENAAR MET ELDERS VERWORVEN COMPETENTIES BINNEN HET SPORTBELEID Dossier in te dienen bij: Vlaamse Trainersschool t.a.v. Paul Eliaerts, afdelingshoofd

Nadere informatie

Functiebeschrijving OCMW Schoten. Functiegegevens. Doel van de functie. Plaats in de organisatie. DIRECTEUR PERSONEELSZAKEN Periode van tot: Mei 2018

Functiebeschrijving OCMW Schoten. Functiegegevens. Doel van de functie. Plaats in de organisatie. DIRECTEUR PERSONEELSZAKEN Periode van tot: Mei 2018 Functiegegevens Functie: DIRECTEUR PERSONEELSZAKEN Periode van tot: Mei 2018 Graad: A1a-A3a Niveau: A Dienst: Personeelsdienst Departement: Gedeelde diensten Hoofddepartement: Doel van de functie Je bent

Nadere informatie

PROFIEL. Lid Raad van Toezicht profiel Onderwijs. Stichting Regio College Zaanstreek - Waterland

PROFIEL. Lid Raad van Toezicht profiel Onderwijs. Stichting Regio College Zaanstreek - Waterland PROFIEL Lid Raad van Toezicht profiel Onderwijs Stichting Regio College Zaanstreek - Waterland PublicSpirit drs. Marylin E.A. Demers Senior consultant Amersfoort, november 2015 Organisatie & context Het

Nadere informatie

communicatiemedewerker

communicatiemedewerker Werken bij Stad Nieuwpoort Word jij onze nieuwe collega? Selectieprocedure via aanwerving van een communicatiemedewerker B1-B3 in contractueel dienstverband (voltijds) inlichtingenbrochure inlichtingenbrochure

Nadere informatie