STATUTEN. van. Stichting VUT-fonds ECI

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "STATUTEN. van. Stichting VUT-fonds ECI"

Transcriptie

1 STATUTEN van Stichting VUT-fonds ECI

2 DEFINITIES Artikel 1 1. In deze statuten wordt verstaan onder: stichting: Stichting VUT-fonds ECI; bestuur: het bestuur van de stichting aangesloten ondernemingen: ECI voor Boeken en Platen B.V, Euroboek B.V., alsmede andere door het bestuur te bepalen vennootschappen, die met het Bertelsmann-concern zijn gelieerd en in Nederland werkzaam zijn; reglement: het door het bestuur vast te stellen reglement houdende de regeling vrijwillig vervroegde uittreding; deelnemer: degene die krachtens een arbeidsovereenkomst in de zin van artikel 610 van boek 7 van het Burgerlijk Wetboek in dienst van een aangesloten onderneming is, voor zover het dienstverband is aangegaan vóór 1 januari 2001 en voor zover voor betrokkene het zogeheten pensioenreglement 2000 van toepassing is bij de Stichting Pensioenfonds ECI; uitkeringsgerechtigde: een ex-deelnemer naar aanleiding van wiens verzoek om vervroegd uit te treden door het bestuur is geconstateerd dat deze aan alle voorwaarden voldoet als gesteld in het reglement voor een uitkering krachtens de regeling vrijwillig vervroegde uittreding door de stichting, en waarvan de uitkering niet is beëindigd wegens het nadien niet meer voldoen aan de voorwaarden van het reglement of de niet-nakoming van zijn verplichtingen uit hoofde van het reglement. 2. Overal waar in deze statuten de manlijke vorm wordt gebruikt, dienen daaronder zowel mannen als vrouwen te worden verstaan. NAAM EN ZETEL Artikel 2 1. De stichting draagt de naam: Stichting VUT-fonds ECI. 2. De stichting heeft haar zetel te Vianen.

3 DOEL Artikel 3 De stichting heeft ten doel aan die personeelsleden van de aangesloten ondernemingen, die gebruik maken van de mogelijkheid om vrijwillig vervroegd uit het arbeidsproces te treden en die krachtens het reglement daartoe in aanmerking komen, de daarvoor bij het reglement vast te stellen uitkeringen te doen, alsmede verder uitvoering te geven aan bedoeld reglement waaronder begrepen het beheren en beleggen van de daartoe afgezonderde vermogenswaarden. Artikel 4 De stichting is opgericht voor onbepaalde tijd. VERMOGEN Artikel 5 1. Het vermogen van de stichting wordt gevormd door: a. de krachtens het reglement vast te stellen bijdragen van de aangesloten ondernemingen; b. inkomsten uit beleggingen; c. alle overige wettig te verwerven baten; d. bijdragen van werknemers. 2. Het vermogen van de stichting wordt door het bestuur op solide wijze belegd. De stichting mag niet beleggen in schuldvorderingen op en/of aandelen in een aangesloten onderneming of een andere aan het Bertelsmann-concern gelieerde ondernemingen. 3. Het vermogen moet worden aangewend: a. tot het doen van uitkeringen aan uitkeringsgerechtigden conform het reglement; b. tot het betalen van premies en andere lasten die volgens de Wet of het reglement ten laste komen van de stichting; c. tot betaling van kosten dan wel als reservering voor toekomstige kosten die verband houden met het doel van de stichting. BESTUUR Artikel 6 1. Het bestuur van de stichting wordt gevormd door een door het bestuur te bepalen aantal van vier leden of zes leden, te weten steeds een gelijk aantal (twee of drie) zogeheten werkgeversbestuursleden en zogeheten werknemersbestuursleden. Werkgeversbestuursleden worden voor onbepaalde tijd

4 benoemd door en kunnen worden ontslagen door de aangesloten ondernemingen in onderling overleg. De werkgeversbestuursleden behoeven geen deelnemer te zijn. Werknemersbestuursleden worden uit de deelnemers benoemd op de wijze als hierna in artikel 10 is bepaald. Het bestuur is bevoegd het aantal bestuursleden uit te breiden tot acht leden. Alsdan zal het aantal werkgeversbestuursleden en het aantal werknemersbestuursleden elk vier bedragen. 2. Ieder jaar treedt één werknemersbestuurslid af volgens een door het bestuur vast te stellen rooster; een volgens rooster aftredend bestuurslid is echter steeds herbenoembaar mits deze nog aan de voorwaarden voor het zijn van bestuurslid voldoet. 3. Het bestuurslidmaatschap eindigt door: a. overlijden van het lid; b. door bedanken van het lid; c. door onder curatelestelling van, faillissement van of aanvrage tot surséance van betaling door het lid; d. wat betreft een werknemersbestuurslid door het eindigen van het deelnemerschap; e. wat betreft een werknemersbestuurslid door aftreden volgens rooster zonder herbenoeming of ontslag door de deelnemers mits de meerderheid van alle deelnemers zich voor dit ontslag heeft verklaard; f. wat betreft een werkgeversbestuurslid door ontslag als zodanig door ECI voor Boeken en Platen B.V. 4. Bij voorziening in een tussentijdse vacature neemt het nieuw benoemde werknemersbestuurslid op het rooster van aftreden de plaats in van degene in wiens plaats hij is benoemd. 5. Indien in het bestuur een of meer vacatures bestaan blijft het bestuur een bevoegd college vormen, onverminderd de verplichting om zo spoedig mogelijk in de vacature(s) te (doen) voorzien. 6. Bestuursleden ontvangen als zodanig geen bezoldiging. (VICE)-VOORZITTER, (VlCE)-SECRETARIS Artikel 7 1. Het bestuur heeft een voorzitter, een vice-voorzitter, een secretaris en een vice-secretaris. Als voorzitter fungeert een daartoe door de aangesloten ondernemingen in onderling overleg aangewezen werkgeversbestuurslid. Als secretaris fungeert een daartoe door de vergadering van deelnemers aangewezen werknemersbestuurslid. De vice-voorzitter en vice-secretaris worden door het bestuur uit de fungerende bestuursleden gekozen, telkens voor de tijd van drie jaar. Aftredenden zijn terstond herkiesbaar. 2. De voorzitter heeft de leiding van alle bestuurswerkzaamheden. Hij heeft de leiding van de bestuursvergaderingen. De vice-voorzitter vervangt de voorzitter bij diens afwezigheid. De secretaris houdt de notulen van de bestuursvergaderingen. Hij voert de correspondentie namens het bestuur en is verantwoordelijk voor het archief. De vice-secretaris vervangt de secretaris bij diens afwezigheid.

5 BESTUURSBEVOEGDHEID/VERTEGENWOORDIGING/GEHEIMHOUDING Artikel 8 1. Het bestuur is bevoegd tot het sluiten van overeenkomsten tot het kopen, vervreemden of bezwaren van registergoederen. 2. De stichting wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door een werkgeversbestuurslid en een werknemersbestuurslid tezamen handelend. 3. Het bestuur benoemt een registeraccountant en actuaris voor de stichting en is te allen tijde bevoegd daarin wijziging aan te brengen. 4. Het bestuur of een lid van het bestuur kan zich laten bijstaan door een of meer andere deskundigen op kosten van de stichting, mits tenminste één/derde van de in functie zijnde bestuursleden daarmee instemt. 5. Alle bestuursleden zijn geheimhouding verschuldigd ten aanzien van alle persoonlijke gegevens van de deelnemers en uitkeringsgerechtigden alsmede van vertrouwelijke gegevens van de aangesloten ondernemingen, waarvan zij uit hoofde van hun functie als bestuurslid kennis dragen, ook na beëindiging van die functie. BESTUURSVERGADERINGEN Artikel 9 1. Het bestuur vergadert zo dikwijls als de voorzitter of twee der overige bestuursleden zulks wenselijk acht(en), doch tenminste éénmaal per jaar ter behandeling van de jaarstukken (jaarvergadering). 2. De bestuursvergaderingen worden door of namens de voorzitter bijeengeroepen door middel van een schriftelijke convocatie, vermeldende de tijd en de plaats der vergadering en de te behandelen onderwerpen. De convocatie zal tenminste tien dagen voor het houden van de vergadering ter kennis van alle bestuursleden moeten worden gebracht. Is een vergadering niet op de wijze als hiervoor aangegeven bijeengeroepen of zijn bepaalde onderwerpen niet in de convocatie vermeld, dan kunnen (daaromtrent) toch rechtsgeldig besluiten worden genomen mits alle bestuursleden ter vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn. 3. Ieder bestuurslid heeft één stem. Een bestuurslid is bevoegd zich door een ander bestuurslid ter vergadering te doen vertegenwoordigen, mits van deze volmacht blijkt uit een schriftelijk stuk. Een bestuurslid kan echter slechts één ander bestuurslid vertegenwoordigen. 4. Geen geldige besluiten kunnen worden genomen indien niet tenminste één werkgeversbestuurslid en tenminste één werknemersbestuurslid ter vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

6 5. Tenzij de statuten of de Wet een grotere meerderheid voorschrijven worden besluiten genomen met volstrekte meerderheid (meer dan de helft) van de ter vergadering uitgebrachte stemmen en mits tenminste één werkgeversbestuurslid en tenminste één werknemersbestuurslid zich voor het betreffende besluit hebben verklaard. Bij staking van stemmen over zaken is het voorstel verworpen. Bij staking van stemmen over personen beslist het lot, mits tenminste één werkgeversbestuurslid en tenminste één werknemersbestuurslid zich vóór het te nemen besluit hebben verklaard. Bij gebreke daarvan kan geen rechtsgeldig besluit worden genomen. Blanco stemmen worden geacht niet te zijn uitgebracht. 6. Van de bestuursvergaderingen worden door de secretaris of een ander door het bestuur aangewezen persoon notulen gehouden, die door een werkgeversbestuurslid en een werknemersbestuurslid worden goedgekeurd en ten blijke daarvan worden ondertekend. 7. Buiten vergadering kunnen eveneens bestuursbesluiten worden genomen door middel van ondertekening door alle bestuursleden van een stuk waarin de tekst van dat besluit letterlijk is weergegeven. VERGADERING VAN DEELNEMERS Artikel Door het bestuur wordt zo dikwijls als dat ingevolge deze statuten is vereist en zo dikwijls als het bestuur zulks nodig oordeelt, een vergadering van deelnemers bijeengeroepen. 2. Een vergadering van deelnemers wordt bijeengeroepen door middel van een schriftelijke convocatie, vermeldende de tijd en de plaats der vergadering en de te behandelen onderwerpen. De convocatie zal tenminste veertien dagen voor het houden van de vergadering aan de deelnemers bekend moeten worden gemaakt. 3. De voorzitter van het bestuur, dan wel bij afwezigheid van laatstgenoemde de vice-voorzitter, dan wel bij afwezigheid van zowel de voorzitter als de vice-voorzitter een ander door het bestuur aan te wijzen bestuurslid, fungeert als voorzitter van de vergadering van deelnemers. 4. Van de vergaderingen van deelnemers worden door de (vice)-secretaris of een ander door het bestuur aangewezen persoon notulen gehouden, die door de voorzitter van de vergadering en twee andere aanwezigen worden goedgekeurd en ten blijke daarvan worden ondertekend. 5. Elke deelnemer heeft één stem. Een deelnemer is bevoegd zich door één andere deelnemer ter vergadering te doen vertegenwoordigen, mits van deze volmacht blijkt uit een schriftelijk stuk. Een deelnemer kan echter slechts één andere deelnemer vertegenwoordigen. 6. Besluiten worden genomen met volstrekte meerderheid (meer dan de helft) van de ter vergadering uitgebrachte stemmen. Bij staking van stemmen over zaken is het voorstel verworpen. Bij staking van stemmen over personen beslist het lot. Blanco stemmen worden geacht niet te zijn uitgebracht.

7 7. Elke stemming geschiedt schriftelijk. Hiervan kan worden afgeweken, mits geen der aanwezigen zich hiertegen verzet. 8. Zodra binnen de werknemersbestuursleden een vacature is ontstaan, of op korte termijn gaat ontstaan, zal het bestuur daarvan kennis geven aan de deelnemers teneinde hen in de gelegenheid te stellen om een voordracht te doen alsmede om de door het bestuur voorgedragen kandidaat aan de deelnemers voor te stellen. Kandidaatstelling door de deelnemers dient te geschieden door tenminste vijf deelnemers binnen één maand na voormelde kennisgeving door middel van een brief ontvangen door de voorzitter van het bestuur, vermeldende de personalia van de kandidaat en de deelnemers die die voordracht hebben gedaan, alsmede de handtekeningen van die deelnemers en de ondertekende bereidverklaring van de kandidaat. Indien door de deelnemers niet of niet rechtsgeldig kandidaten zijn gesteld, wordt de door het bestuur voorgedragen kandidaat geacht door de deelnemers te zijn gekozen, waarvan het bestuur schriftelijk kennisgeving doet aan de deelnemers. Indien door de deelnemers wel rechtsgeldig kandidaten zijn gesteld, bepaalt het bestuur de datum waarop een schriftelijk referendum zal worden gehouden teneinde een keuze te maken tussen de door de deelnemers voorgedragen kandida(a)t(en) en de door het bestuur voorgedragen kandidaat. De kandidaat die het grootste aantal stemmen op zich verenigd heeft, is gekozen. Bij een gelijk aantal stemmen beslist het lot. REGLEMENT Artikel 11 Het bestuur stelt een reglement vast en kan deze wijzigen. Het bestuur sluit een overeenkomst met de aangesloten ondernemingen teneinde dezen voor een bepaalde periode te verbinden tot nakoming van de bij reglement aan de aangesloten ondernemingen opgelegde financiële verplichtingen. Elke vaststelling of wijziging van het reglement wordt medegedeeld aan de deelnemers. Een wijziging van het reglement kan geen nadeel brengen in de positie van de uitkeringsgerechtigden, die reeds een uitkering van de stichting ontvangen. JAARSTUKKEN EN BOEKJAAR Artikel Het bestuur stelt in de jaarvergadering, gehouden binnen zes maanden na afloop van het boekjaar, een balans en een staat van baten en lasten vast, die een getrouw beeld geven van de grootte en samenstelling van het vermogen van de stichting en de ontwikkelingen daarvan gedurende het afgelopen boekjaar. 2. Het bestuur legt in het bijbehorend verslag rekenschap af van het beleid gevoerd in het afgelopen boekjaar.

8 3. Van de vastgestelde jaarstukken wordt een afschrift ter goedkeuring gezonden aan de aangesloten ondernemingen. 4. Het boekjaar van de stichting loopt gelijk met het kalenderjaar. 5. De vastgestelde jaarstukken liggen voor de deelnemers ter inzage. STATUTENWIJZIGING EN ONTBINDING Artikel Besluiten tot wijziging van de statuten en ontbinding der stichting kunnen slechts worden genomen met een meerderheid van tenminste twee/derde der geldig uitgebrachte stemmen in een bestuursvergadering, waarin alle bestuursleden aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Indien geen geldig besluit kan worden genomen wegens het ontbreken van een of meer bestuursleden, wordt een nieuwe bestuursvergadering bijeengeroepen te houden niet eerder dan veertien dagen na de eerste vergadering en niet later dan twee maanden na de eerste vergadering, waarin -indien daarin tenminste twee werkgeversbestuursleden en tenminste twee werknemersbestuursleden aanwezig of vertegenwoordigd zijn- omtrent de statutenwijziging casu quo ontbinding rechtsgeldig kan worden besloten met tenminste twee/derde der geldig uitgebrachte stemmen, ongeacht het overige aantal aanwezige of vertegenwoordigde bestuursleden. 2. Indien een statutenwijziging vermindering van de rechten van de aangesloten ondernemingen casu quo de deelnemers ten gevolge heeft, dient vooraf de goedkeuring van de aangesloten ondernemingen te zijn verkregen. 3. Bij ontbinding treedt het bestuur op als vereffenaar. De stichting blijft na het besluit tot ontbinding voortbestaan indien en voor zover dit voor de vereffening nodig is. Gedurende de vereffening blijven de bepalingen van de statuten zoveel mogelijk van kracht. Het eventueel aanwezige positieve liquidatiesaldo wordt zoveel mogelijk binnen het doel van de stichting aangewend. Omtrent de bestemming van tweederde van het positieve liquidatiesaldo beslissen de aangesloten ondernemingen, omtrent de bestemming van één/derde van het positieve liquidatiesaldo beslist de vergadering van deelnemers. ONVOORZIENE GEVALLEN Artikel 14. In alle gevallen waarin de statuten, het reglement of de Wet niet voorzien beslist het bestuur.

9 INWERKINGTREDING Artikel 15 De statuten zijn in werking getreden op zesentwintig februari negentienhonderd achtentachtig. De laatste wijziging wordt geacht in werking te zijn getreden op heden, 7 januari tweeduizendtwee.

Statuten NAAM, ZETEL EN DUUR DOEL VERENIGINGSJAAR LIDMAATSCHAP

Statuten NAAM, ZETEL EN DUUR DOEL VERENIGINGSJAAR LIDMAATSCHAP Statuten NAAM, ZETEL EN DUUR Artikel 1 1. De vereniging draagt de naam: Nederlandse Vereniging tot Ontwikkeling van het Reken/Wiskunde Onderwijs en is gevestigd te Utrecht. 2. De vereniging is aangegaan

Nadere informatie

AKTE VAN STATUTENWIJZIGING STICHTING PRIORITEIT ORDINA GROEP

AKTE VAN STATUTENWIJZIGING STICHTING PRIORITEIT ORDINA GROEP 1 AKTE VAN STATUTENWIJZIGING STICHTING PRIORITEIT ORDINA GROEP Heden, [ ] tweeduizend veertien, verscheen voor mij, mr. Marcel Dirk Pieter Anker, notaris te Amsterdam: [ ]. De comparant verklaarde dat

Nadere informatie

Verschillen tussen kerkgenootschappen en modaliteiten of hun onderlinge verhoudingen doen binnen het terrein van de Bond niet ter zake.

Verschillen tussen kerkgenootschappen en modaliteiten of hun onderlinge verhoudingen doen binnen het terrein van de Bond niet ter zake. Statuten ARTIKEL 1 1. De vereniging draagt de naam: Bond van Nederlandse Predikanten. 2. De vereniging heeft haar zetel te s-gravenhage. 3. De vereniging stelt zich ten doel de behartiging van al die belangen,

Nadere informatie

VAN DOORNE N.V. Doorlopende tekst van de statuten van : Stichting Supermarktfonds Nederland IV (Zoals deze luiden na de statutenwijziging in 2010)

VAN DOORNE N.V. Doorlopende tekst van de statuten van : Stichting Supermarktfonds Nederland IV (Zoals deze luiden na de statutenwijziging in 2010) VAN DOORNE N.V. Doorlopende tekst van de statuten van : Stichting Supermarktfonds Nederland IV (Zoals deze luiden na de statutenwijziging in 2010) STATUTEN HOOFDSTUK I. Begripsbepalingen Artikel 1 In deze

Nadere informatie

SWI\GZE\LJA\20046439\152065 STATUTEN DOORLOPENDE TEKST STICHTING JONGE BALIE ACTIVITEITEN AMSTERDAM

SWI\GZE\LJA\20046439\152065 STATUTEN DOORLOPENDE TEKST STICHTING JONGE BALIE ACTIVITEITEN AMSTERDAM - 1 - SWI\GZE\LJA\20046439\152065 STATUTEN DOORLOPENDE TEKST STICHTING JONGE BALIE ACTIVITEITEN AMSTERDAM STATUTEN Naam en zetel: Artikel 1: 1. De stichting draagt de naam: Stichting Jonge Balie Activiteiten

Nadere informatie

STATUTEN STICHTING TENNISPARK EINSTEIN

STATUTEN STICHTING TENNISPARK EINSTEIN STATUTEN STICHTING TENNISPARK EINSTEIN Naam en Zetel Artikel 1 1. De stichting draagt de naam: STICHTING TENNISPARK EINSTEIN. 2. Zij heeft haar zetel in de gemeente Zevenaar. Doel Artikel 2 1. De stichting

Nadere informatie

STATUTEN NETWERK VROUWELIJKE ONDERNEMERS - DRENTHE

STATUTEN NETWERK VROUWELIJKE ONDERNEMERS - DRENTHE STATUTEN NETWERK VROUWELIJKE ONDERNEMERS - DRENTHE Naam en Zetel. Artikel 1. 1. De vereniging draagt de naam: Netwerk Vrouwelijke Ondernemers - Drenthe (NVO-Drenthe). Zij wordt in deze statuten verder

Nadere informatie

Statuten. Stichting Preferente Aandelen KAS BANK

Statuten. Stichting Preferente Aandelen KAS BANK Statuten Stichting Preferente Aandelen KAS BANK d.d. 26 maart 2009 Statuten van Stichting Preferente Aandelen KAS BANK, gevestigd te Amsterdam, zoals deze luiden na een akte van statutenwijziging verleden

Nadere informatie

ARTIKELEN 1 T/M 14 VAN DE STATUTEN

ARTIKELEN 1 T/M 14 VAN DE STATUTEN ARTIKELEN 1 T/M 14 VAN DE STATUTEN NAAM EN ZETEL Artikel 1 De stichting is genaamd: Stichting Vriendenkring Nederlands Goud-, Zilver- en Klokkenmuseum, en is gevestigd in de gemeente: Schoonhoven. DUUR

Nadere informatie

Indien werd gehandeld in strijd met het hiervóór in dit lid bepaalde, kan het bestuur niettemin rechtsgeldige besluiten nemen, mits de ter

Indien werd gehandeld in strijd met het hiervóór in dit lid bepaalde, kan het bestuur niettemin rechtsgeldige besluiten nemen, mits de ter 1 DOORLOPENDE TEKST Van de statuten van de stichting: Stichting tot Internationale Natuurbescherming (Van Tienhoven Stichting) thans genaamd: Van Tienhoven Stichting tot Internationale Natuurbescherming,

Nadere informatie

Stichting Administratiekantoor van aandelen Telegraaf Media Groep N.V.

Stichting Administratiekantoor van aandelen Telegraaf Media Groep N.V. - 1 - Doorlopende tekst van de statuten van Stichting Administratiekantoor van aandelen Telegraaf Media Groep N.V., gevestigd te Amsterdam, per 23 december 2005 Naam en zetel. Artikel 1. 1. De Stichting

Nadere informatie

Naam en Zetel Doel Vermogen Bestuur

Naam en Zetel Doel Vermogen Bestuur Naam en Zetel Artikel 1 1. De stichting draagt de naam: Stichting International Student Productions Enschede. 2. De stichting kan zich in het maatschappelijk verkeer bedienen van de verkorte naam: Stichting

Nadere informatie

PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! Statuten stichting Voorbeelddocument

PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! Statuten stichting Voorbeelddocument PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! Statuten stichting Voorbeelddocument Statuten Iedereen die een stichting opricht, wordt hierbij ook wettelijk verplicht statuten op te stellen. Hierin staan onder

Nadere informatie

Statuten STICHTING SERVICE INSTITUUT VEILIGHEID, ARBEIDSOMSTANDIGHEDEN EN GEZONDHEID

Statuten STICHTING SERVICE INSTITUUT VEILIGHEID, ARBEIDSOMSTANDIGHEDEN EN GEZONDHEID Statuten STICHTING SERVICE INSTITUUT VEILIGHEID, ARBEIDSOMSTANDIGHEDEN EN GEZONDHEID STATUTEN Naam en zetel Artikel 1 De stichting draagt de naam: STICHTING SERVICE INSTITUUT VEILIGHEID. ARBEIDSOMSTANDIGHEDEN

Nadere informatie

Statuten van STICHTING Regtvast, statutair gevestigd te Amsterdam, zoals vastgesteld op 20 december 2012 voor mr. K. Stelling, notaris te Amsterdam.

Statuten van STICHTING Regtvast, statutair gevestigd te Amsterdam, zoals vastgesteld op 20 december 2012 voor mr. K. Stelling, notaris te Amsterdam. 1 Statuten van STICHTING Regtvast, statutair gevestigd te Amsterdam, zoals vastgesteld op 20 december 2012 voor mr. K. Stelling, notaris te Amsterdam. Naam en zetel. Artikel 1. 1. De stichting draagt de

Nadere informatie

NAAM, ZETEL EN DUUR DOEL

NAAM, ZETEL EN DUUR DOEL NAAM, ZETEL EN DUUR Artikel 1. 1. De vereniging draagt de naam. "NEDERLANDSE VERENIGING TOT ONTWIKKELING VAN HET REKEN/WISKUNDE ONDERWIJS" 2. De vereniging heeft haar zetel te Utrecht. 3. De vereniging

Nadere informatie

STATUTEN (per 10 januari 2012) Naam en zetel Artikel 1 1. De vereniging draagt de naam: Vereniging van Eigenaren "De Zandput". 2.

STATUTEN (per 10 januari 2012) Naam en zetel Artikel 1 1. De vereniging draagt de naam: Vereniging van Eigenaren De Zandput. 2. STATUTEN (per 10 januari 2012) Naam en zetel Artikel 1 1. De vereniging draagt de naam: Vereniging van Eigenaren "De Zandput". 2. Zij heeft haar zetel te Zoutelande, gemeente Veere. Doel Artikel 2 1. Het

Nadere informatie

Naam en Zetel. Artikel 1. Fonds Stimulans. Stichting voor onderzoek naar Multipel Myeloom en de ziekte van Waldenström. Veenendaal Doel. Artikel 2.

Naam en Zetel. Artikel 1. Fonds Stimulans. Stichting voor onderzoek naar Multipel Myeloom en de ziekte van Waldenström. Veenendaal Doel. Artikel 2. blad 1 Naam en Zetel. Artikel 1. 1. De stichting draagt de naam: Fonds Stimulans. Stichting voor onderzoek naar Multipel Myeloom en de ziekte van Waldenström. 2. Zij is gevestigd te Veenendaal. Doel. Artikel

Nadere informatie

VERENIGING KLEDINGBANKEN NEDERLAND

VERENIGING KLEDINGBANKEN NEDERLAND VERENIGING KLEDINGBANKEN NEDERLAND STATUTEN Artikel 1 Naam, zetel, oprichtingsdatum en verenigingsjaar 1. De vereniging draagt de naam: Vereniging van Kledingbanken in Nederland (VKN), Zij 2. De vereniging

Nadere informatie

STICHTING PLATFORM DUURZAAMHEID DORDRECHT (11 januari 2013)

STICHTING PLATFORM DUURZAAMHEID DORDRECHT (11 januari 2013) STATUTEN STICHTING PLATFORM DUURZAAMHEID DORDRECHT (11 januari 2013) Definitie Artikel 1 Schriftelijk 1. Onder schriftelijk wordt in deze statuten tevens verstaan een langs elektronische weg toegezonden

Nadere informatie

atuten Stichting Vrienden van het Reformatorisch Theologisches Predigerseminar

atuten Stichting Vrienden van het Reformatorisch Theologisches Predigerseminar 1 Statuten Artikel 1 1. De stichting draagt de naam: Stichting Vrienden van het Reformatorisch Theologisches Predigerseminar. 2. Zij heeft haar zetel te Kampen. Doel Artikel 2 1. De stichting heeft ten

Nadere informatie

Statuten Stichting Christelijk Voortgezet Onderwijs in het Gooi

Statuten Stichting Christelijk Voortgezet Onderwijs in het Gooi Statuten Stichting Christelijk Voortgezet Onderwijs in het Gooi 28 februari 00 Statuten voor de Stichting Christelijk Voortgezet Onderwijs in het Gooi. Naam en vestiging Artikel 1: 1. De stichting draagt

Nadere informatie

STATUTEN NAAM EN ZETEL ARTIKEL

STATUTEN NAAM EN ZETEL ARTIKEL Doorlopende tekst van de statuten van de stichting Stichting S.P.Y.N. Welfare Foundation, blijkens de akte van oprichting op 10 december 2004 verleden voor notaris mr J. Hagen te Vleuten, gemeente Utrecht.

Nadere informatie

Stichting Administratiekantoor van aandelen Telegraaf Media Groep N.V.

Stichting Administratiekantoor van aandelen Telegraaf Media Groep N.V. Doorlopende tekst van de statuten van Stichting Administratiekantoor van aandelen Telegraaf Media Groep N.V., gevestigd zoals deze luiden na het verlijden van de akte houdende partiële statutenwijziging,

Nadere informatie

STATUTEN VAN DE STICHTING WIJKRAAD ST. ANTONIUSVELD.

STATUTEN VAN DE STICHTING WIJKRAAD ST. ANTONIUSVELD. STATUTEN VAN DE STICHTING WIJKRAAD ST. ANTONIUSVELD. Datum van oprichting van de stichting is 23 februari 2000. STATUTEN. NAAM EN ZETEL EN DUUR. Artikel 1. 1. De stichting is genaamd: Stichting Wijkraad

Nadere informatie

STATUTEN STICHTING AANVULLINGSFONDS MEUBELINDUSTRIE EN MEUBILERINGSBEDRIJVEN. november 2004

STATUTEN STICHTING AANVULLINGSFONDS MEUBELINDUSTRIE EN MEUBILERINGSBEDRIJVEN. november 2004 STATUTEN STICHTING AANVULLINGSFONDS MEUBELINDUSTRIE EN MEUBILERINGSBEDRIJVEN november 2004 ARTIKEL 1 Naam en zetel 1. De Stichting draagt de naam: Stichting Aanvullingsfonds Meubelindustrie en Meubileringsbedrijven,

Nadere informatie

C O N C E P T. blad 1 OPRICHTING STICHTING

C O N C E P T. blad 1 OPRICHTING STICHTING blad 1 C O N C E P T OPRICHTING STICHTING Heden,+, verscheen voor mij, mr. Alex Huberto Korlaar, notaris te Scherpenzeel: ++ De verschenen persoon verklaarden bij deze akte een stichting op te richten

Nadere informatie

STATUTEN Naam en Zetel: Artikel De vereniging is genaamd: Volleybal Club Oegstgeest V.C.O.. 2. Zij is gevestigd te Oegstgeest.

STATUTEN Naam en Zetel: Artikel De vereniging is genaamd: Volleybal Club Oegstgeest V.C.O.. 2. Zij is gevestigd te Oegstgeest. STATUTEN Naam en Zetel: Artikel 1. 1. De vereniging is genaamd: Volleybal Club Oegstgeest V.C.O.. 2. Zij is gevestigd te Oegstgeest. Duur: Artikel 2. 1. De vereniging is opgericht te OEGSTGEEST op 1 september

Nadere informatie

Stichting Kwaliteit Haptotherapie Nederland

Stichting Kwaliteit Haptotherapie Nederland blad 1 Naam en Zetel Artikel 1 1. De stichting draagt de naam: Stichting Kwaliteit Haptotherapie Nederland. 2. Zij heeft haar zetel in de gemeente Apeldoorn. Doel Artikel 2 1. De stichting heeft ten doel

Nadere informatie

benoemingsbesluit is benoemd. g. door het verstrijken van de tijd waarvoor hij is benoemd. 7. Het bestuur kan besluiten een bestuurder te schorsen. Ee

benoemingsbesluit is benoemd. g. door het verstrijken van de tijd waarvoor hij is benoemd. 7. Het bestuur kan besluiten een bestuurder te schorsen. Ee Oprichting stichting ANBI STATUTEN NAAM EN ZETEL Artikel 1. 1. De stichting draagt de naam: @. 2. Zij is gevestigd te @. DOEL Artikel 2. 1. De stichting heeft ten doel: @, en voorts al hetgeen met één

Nadere informatie

2.1. De stichting heeft ten doel het doen van uitkeringen met een ideële of sociale strekking.

2.1. De stichting heeft ten doel het doen van uitkeringen met een ideële of sociale strekking. STATUTEN VAN STICHTING BEHEER SNS REAAL met zetel te Utrecht, zoals deze luiden na het verlijden van de akte van statutenwijziging verleden op 30 januari 2015 voor mr. M.A.J. Cremers, notaris te Amsterdam.

Nadere informatie

Statuten stichting tot het verstrekken van basisonderwijs op reformatorische grondslag STATUTEN

Statuten stichting tot het verstrekken van basisonderwijs op reformatorische grondslag STATUTEN STATUTEN Artikel 1: De naam der stichting is: Stichting tot het verstrekken van basisonderwijs op reformatorische grondslag. De stichting is gevestigd te Bennekom. De stichting is opgericht voor onbepaald

Nadere informatie

Statuten van Stichting Administratiekantoor van gewone aandelen A ANNO12, gevestigd te Amersfoort

Statuten van Stichting Administratiekantoor van gewone aandelen A ANNO12, gevestigd te Amersfoort Statuten van Stichting Administratiekantoor van gewone aandelen A ANNO12, gevestigd te Amersfoort Naam en zetel. Artikel 1. 1. De stichting draagt de naam: Stichting Administratiekantoor van gewone aandelen

Nadere informatie

Statuten Peak Oil Nederland

Statuten Peak Oil Nederland Statuten Peak Oil Nederland ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- NAAM, PLAATS EN DUUR Artikel 1

Nadere informatie

2004B4458JB VOLLEDIGE EN DOORLOPENDE TEKST VAN DE STATUTEN VAN STICHTING PRIORITEITSAANDELEN EUROCOMMERCIAL PROPERTIES

2004B4458JB VOLLEDIGE EN DOORLOPENDE TEKST VAN DE STATUTEN VAN STICHTING PRIORITEITSAANDELEN EUROCOMMERCIAL PROPERTIES 2004B4458JB VOLLEDIGE EN DOORLOPENDE TEKST VAN DE STATUTEN VAN STICHTING PRIORITEITSAANDELEN EUROCOMMERCIAL PROPERTIES STATUTEN Naam en zetel Artikel 1. De stichting draagt de naam: Stichting Prioriteitsaandelen

Nadere informatie

met zetel te Nieuwegein, zoals deze luiden na een akte van statutenwijziging verleden op 13 april 2005 voor Mr H.B.H. Kraak, notaris te Amsterdam.

met zetel te Nieuwegein, zoals deze luiden na een akte van statutenwijziging verleden op 13 april 2005 voor Mr H.B.H. Kraak, notaris te Amsterdam. - 1 - STATUTEN VAN STICHTING ADMINISTRATIEKANTOOR VAN AANDELEN BALLAST NEDAM ACS/6001796/287852.dlt met zetel te Nieuwegein, zoals deze luiden na een akte van statutenwijziging verleden op 13 april 2005

Nadere informatie

- 1 - STICHTING CONTINUÏTEIT ING

- 1 - STICHTING CONTINUÏTEIT ING - 1 - STATUTEN VAN STICHTING CONTINUÏTEIT ING PHK/6008125/10252500.dlt met zetel te Amsterdam, zoals deze luiden na een akte van statutenwijziging verleden op 26 januari 2011 voor een waarnemer van mr.

Nadere informatie

- 1 - STICHTING ADMINISTRATIEKANTOOR AANDELEN KAS BANK

- 1 - STICHTING ADMINISTRATIEKANTOOR AANDELEN KAS BANK - 1 - STATUTEN VAN LS/6008105/10336207.stw STICHTING ADMINISTRATIEKANTOOR 30-09-2011 AANDELEN KAS BANK met zetel te Amsterdam, zoals deze luiden na een akte van statutenwijziging verleden op 30 september

Nadere informatie

Statuten Soerens Belang

Statuten Soerens Belang BIJLAGE 6 HUIDIGE STATUTEN VAN DE VERENIGING SOERENS BELANG Statuten Soerens Belang NAAM ZETEL EN DUUR Artikel 1 De vereniging draagt de naam "SOEREN`S BELANG" en is gevestigd te Laag Soeren, gemeente

Nadere informatie

STATUTEN WATERSPORTVERENIGING ONDERDENDAM

STATUTEN WATERSPORTVERENIGING ONDERDENDAM STATUTEN WATERSPORTVERENIGING ONDERDENDAM Algemene bepalingen: Artikel 1. In deze statuten wordt verstaan onder de vereniging: Watersportvereniging Onderdendam. de statuten: de Statuten van de Vereniging;

Nadere informatie

CONCEPT STATUTEN van STICHTING OBLIGATIEHOUDERS OLD LIQUORS INVEST

CONCEPT STATUTEN van STICHTING OBLIGATIEHOUDERS OLD LIQUORS INVEST CONCEPT STATUTEN van STICHTING OBLIGATIEHOUDERS OLD LIQUORS INVEST Artikel 1 - Naam en zetel De Stichting draagt de naam: Stichting Obligatiehouders Old Liquors Invest. Zij is gevestigd te Breda. Artikel

Nadere informatie

Naam en zetel. Organisatie. Geldmiddelen

Naam en zetel. Organisatie. Geldmiddelen Artikel 1. Naam en zetel De vereniging, opgericht op 29 april 1929 en gewoon lid van de Centrale Organisatie van Voetbalscheidsrechters (C.O.V.S.), draagt de naam: "C.O.V.S.-Groep Leiden en Omstreken"

Nadere informatie

- 1 - STICHTING BEHEER SNS REAAL

- 1 - STICHTING BEHEER SNS REAAL - 1 - STATUTEN VAN STICHTING BEHEER SNS REAAL PHK/6006588/10100283.dlt met zetel te Utrecht, zoals deze luiden na een akte van statutenwijziging verleden op 30 september 2009 voor mr. M.A.J. Cremers, notaris

Nadere informatie

Stichting Capelse Golf Capelle aan den IJssel

Stichting Capelse Golf Capelle aan den IJssel - 1 - DOORLOPENDE TEKST van de statuten van de stichting:@ STICHTING CAPELSE GOLF, gevestigd te Capelle aan den IJssel, zoals deze luiden na statutenwijziging bij akte op achttien maart tweeduizend vijftien

Nadere informatie

Statuten. Stichting Naleving CAO Tentoonstellingsbedrijven (SNTB)

Statuten. Stichting Naleving CAO Tentoonstellingsbedrijven (SNTB) Statuten Stichting Naleving CAO Tentoonstellingsbedrijven (SNTB) Statuten SNTB 2009 1 Artikel 1. Naam, zetel en duur 1. De Stichting draagt de naam: "Stichting naleving CAO Tentoonstellingsbedrijven",

Nadere informatie

Vereniging Vrienden van de Voetveren Statuten

Vereniging Vrienden van de Voetveren Statuten Gewijzigde statuten opgenomen in een notariële akte door het Algemene Ledenvergadering op 13 april 1991 te Gouda NAAM EN ZETEL Artikel 1: De vereniging draagt de naam:. Zij heeft haar zetel in Slikkerveer,

Nadere informatie

Artikel 1 Naam en zetel 1. De Stichting draagt de naam: Stichting De Stichting heeft haar zetel in de gemeente..

Artikel 1 Naam en zetel 1. De Stichting draagt de naam: Stichting De Stichting heeft haar zetel in de gemeente.. Ontwerpstatuten Federatie De onderstaande statuten zijn een voorbeeld van samenwerking tussen een school voor voortgezet onderwijs en een ROC. Met name de invulling van de artikelen over de doelstelling

Nadere informatie

Statuten Roller Derby Vereniging Parliament of Pain

Statuten Roller Derby Vereniging Parliament of Pain Statuten Roller Derby Vereniging Parliament of Pain Artikel 1 Naam en zetel 1.1. De naam van de vereniging is Den Haag Roller Derby League The Parliament of Pain. 1.2. De vereniging is gevestigd in de

Nadere informatie

STATUTEN VAN VOLLEYBALVERENIGING VIOS EEFDE

STATUTEN VAN VOLLEYBALVERENIGING VIOS EEFDE STATUTEN VAN VOLLEYBALVERENIGING VIOS EEFDE NAAM EN ZETEL Artikel 1 De vereniging draagt de naam: Volleybalvereniging VIOS Eefde en is gevestigd in de gemeente Gorssel. DOEL Artikel 2 2.1 De vereniging

Nadere informatie

4. Bestuurders van het fonds kunnen geen lid zijn van het Verantwoordingsorgaan.

4. Bestuurders van het fonds kunnen geen lid zijn van het Verantwoordingsorgaan. Reglement Verantwoordingsorgaan Stichting Pensioenfonds Astellas Definities Artikel 1 a. (Pensioen)fonds: Stichting Pensioenfonds Astellas; b. Bestuur: Het bestuur van het fonds; c. Verantwoordingsorgaan;

Nadere informatie

NAAM, ZETEL EN DUUR Artikel 1 1. De stichting draagt de naam: STICHTING OPEN DOOR. 2. Zij heeft haar zetel te Loon op Zand. 3. Zij is opgericht voor onbepaalde tijd. Artikel 2 1. De stichting heeft ten

Nadere informatie

Format statuten stichting of vereniging

Format statuten stichting of vereniging Format statuten stichting of vereniging Model van statuten voor een stichting ONDERDEEL VAN www.pep-eboek.nl, de praktische gids voor organisaties die met vrijwilligers werken UITGEGEVEN DOOR PEP Den Haag

Nadere informatie

Artikel 1. Naam en zetel. 1.1. De vereniging draagt de naam: Ondernemersvereniging MKB Wijchen

Artikel 1. Naam en zetel. 1.1. De vereniging draagt de naam: Ondernemersvereniging MKB Wijchen Statuten voor Ondernemersvereniging MKB Wijchen Artikel 1. Naam en zetel. 1.1. De vereniging draagt de naam: Ondernemersvereniging MKB Wijchen 1.2. De vereniging is gevestigd te Postbus 262, 6600 AG Wijchen

Nadere informatie

Statuten Stichting Budgetbeheer Noord

Statuten Stichting Budgetbeheer Noord Statuten Stichting Budgetbeheer Noord Artikel 1 - Naam, zetel en duur 1. De stichting is genaamd: Stichting Budgetbeheer Noord 2. Zij is gevestigd te Transportbaan 15 9672BJ Winschoten 3. De stichting

Nadere informatie

S T A T U T E N Naam en Zetel Artikel 1 1. De stichting draagt de naam: Stichting Open Huis. 2. Zij heeft haar zetel in de gemeente Gouda.

S T A T U T E N Naam en Zetel Artikel 1 1. De stichting draagt de naam: Stichting Open Huis. 2. Zij heeft haar zetel in de gemeente Gouda. S T A T U T E N Naam en Zetel Artikel 1 1. De stichting draagt de naam: Stichting Open Huis. 2. Zij heeft haar zetel in de gemeente Gouda. Grondslag Artikel 2 CONCEPT 11 juni 2013 NIK / 868302.01-2 - De

Nadere informatie

STICHTING ADMINISTRATIEKANTOOR VAN AANDELEN BALLAST NEDAM

STICHTING ADMINISTRATIEKANTOOR VAN AANDELEN BALLAST NEDAM - 1 - STATUTEN VAN STICHTING ADMINISTRATIEKANTOOR VAN AANDELEN BALLAST NEDAM LS/6008003/10257933.dlt met zetel te Nieuwegein, zoals deze luiden na een akte van statutenwijziging verleden op 20 mei 2011voor

Nadere informatie

Statuten: Naam en zetel

Statuten: Naam en zetel Statuten: Naam en zetel Artikel 1 1. De vereniging draagt de naam: Algemene Bewoners Vereniging Noorderhaghe afgekort ABV. 2. Zij is gevestigd te s-gravenhage Nieuwendamlaan 46 t/m 298 even nummers. Duur

Nadere informatie

STATUTEN Naam en Zetel Artikel 1 1. De stichting draagt de naam: Stichting tot Bevordering en Stimulering van Onderzoek, Beschrijving en Publiceren

STATUTEN Naam en Zetel Artikel 1 1. De stichting draagt de naam: Stichting tot Bevordering en Stimulering van Onderzoek, Beschrijving en Publiceren STATUTEN Naam en Zetel Artikel 1 1. De stichting draagt de naam: Stichting tot Bevordering en Stimulering van Onderzoek, Beschrijving en Publiceren van Kleine kwalen in de huisartsgeneeskunde. Verkorte

Nadere informatie

STATUTEN VAN DE BEVELANDSE BILJART COMBINATIE SENIOREN

STATUTEN VAN DE BEVELANDSE BILJART COMBINATIE SENIOREN STATUTEN VAN DE BEVELANDSE BILJART COMBINATIE SENIOREN NAAM ZETEL EN DOEL ARTIKEL 1 1. De vereniging draagt de naam: Bevelandse Biljart Combinatie Senioren. Afgekort: BBCS 2. Zij is gevestigd in de gemeente

Nadere informatie

Stichting CoderDojo Nijmegen

Stichting CoderDojo Nijmegen 1. De stichting draagt de naam: Stichting CoderDojo Nijmegen. 2. Zij heeft haar zetel in de gemeente Nijmegen. Doel Artikel 2 1. De stichting heeft ten doel: het bevorderen en verbreden van de kennis,

Nadere informatie

Statuten Stichting Bethesda Nederland - Suriname

Statuten Stichting Bethesda Nederland - Suriname Statuten Stichting Bethesda Nederland - Suriname Inhoudsopgave artikel 1 artikel 2 artikel 3 artikel 4 artikel 5 artikel 6 artikel 7 artikel 8 artikel 9 artikel 10 artikel 11 artikel 12 Naam, zetel en

Nadere informatie

S.G. Waterland voor aangepast sporten. Statuten. Versie : 2.0 Datum : 21 mei 1984 Status : Definitief

S.G. Waterland voor aangepast sporten. Statuten. Versie : 2.0 Datum : 21 mei 1984 Status : Definitief S.G. Waterland voor aangepast sporten Statuten Versie : 2.0 Datum : 21 mei 1984 Status : Definitief Inhoudsopgave Artikel 1: Naam, zetel en duur... 2 Artikel 2: Doel... 2 Artikel 3: Vermogen... 2 Artikel

Nadere informatie

VOORBEELD STATUTEN VERENIGING VAN HUURDERS Heden, [datum], verschenen voor mij, [notaris],

VOORBEELD STATUTEN VERENIGING VAN HUURDERS Heden, [datum], verschenen voor mij, [notaris], VOORBEELD STATUTEN VERENIGING VAN HUURDERS Heden, [datum], verschenen voor mij, [notaris], 1. [naam], [functie], wonende te [adres], [postcode en plaats], geboren te [geboorteplaats] op geboorte[datum];

Nadere informatie

S T A T U T E N van: Stichting Jubileumfonds 1948 en 2013 voor het Concertgebouw statutair gevestigd te Amsterdam d.d.

S T A T U T E N van: Stichting Jubileumfonds 1948 en 2013 voor het Concertgebouw statutair gevestigd te Amsterdam d.d. S T A T U T E N van: Stichting Jubileumfonds 1948 en 2013 voor het Concertgebouw statutair gevestigd te Amsterdam d.d. 1 september 2011 Naam. Zetel. Artikel 1. De stichting draagt de naam: Stichting Jubileumfonds

Nadere informatie

Statuten Promotie Driebanden Groot Veldhoven. Artikel 1 - Naam, zetel en duur

Statuten Promotie Driebanden Groot Veldhoven. Artikel 1 - Naam, zetel en duur Statuten Promotie Driebanden Groot Veldhoven. Artikel 1 - Naam, zetel en duur 1. De stichting is genaamd: Promotie Driebanden Groot Veldhoven verder genoemd als DGV. 2. Zij is gevestigd te Veldhoven 3.

Nadere informatie

STATUTEN Stichting NVLE Fonds

STATUTEN Stichting NVLE Fonds STATUTEN Stichting NVLE Fonds NAAM EN ZETEL Artikel 1 1. De Stichting draag de naam: Stichting NVLE Fonds. 2. Zij heeft haar zetel in de gemeente Bunnik DOEL EN DUUR Artikel 2 1. De stichting heeft ten

Nadere informatie

STATUTEN VAN DE HISTORISCHE VERENIGING HARDENBERG E.O.

STATUTEN VAN DE HISTORISCHE VERENIGING HARDENBERG E.O. STATUTEN VAN DE HISTORISCHE VERENIGING HARDENBERG E.O. De statuten zijn op 19 september 2003 notarieel vastgelegd voor notaris mr. H.H. Bulthuis. Art. 1. Naam en zetel. De vereniging draagt de naam Historische

Nadere informatie

Naam en Zetel Artikel

Naam en Zetel Artikel Naam en Zetel---------------------------------------------------- Artikel 1-------------------------------------------------------------- 1. De stichting draagt de naam: Stichting JCS.------------------

Nadere informatie

STATUTEN Van de vereniging: Federatie van Assurantieclubs na statutenwijziging d.d. 13 december 2004

STATUTEN Van de vereniging: Federatie van Assurantieclubs na statutenwijziging d.d. 13 december 2004 NAAM, ZETEL EN DUUR STATUTEN Van de vereniging: Federatie van Assurantieclubs na statutenwijziging d.d. 13 december 2004 Artikel 1. 1.1. De naam van de vereniging is Federatie van Assurantieclubs. In deze

Nadere informatie

VOLLEDIGE EN DOORLOPENDE TEKST VAN DE STATUTEN VAN STICHTING ADMINISTRATIEKANTOOR EUROCOMMERCIAL PROPERTIES

VOLLEDIGE EN DOORLOPENDE TEKST VAN DE STATUTEN VAN STICHTING ADMINISTRATIEKANTOOR EUROCOMMERCIAL PROPERTIES 1 VOLLEDIGE EN DOORLOPENDE TEKST VAN DE STATUTEN VAN STICHTING ADMINISTRATIEKANTOOR EUROCOMMERCIAL PROPERTIES STATUTEN Naam en zetel Artikel 1 De stichting draagt de naam: Stichting Administratiekantoor

Nadere informatie

STATUTEN BVA. Statuten BVA

STATUTEN BVA. Statuten BVA STATUTEN BVA Naam en zetel Artikel 1 1. De vereniging draagt de naam: BVA bond van adverteerders. Verkorte naam: BVA. 2. De vereniging is gevestigd te Amsterdam. Duur Artikel 2 De vereniging, welke is

Nadere informatie

Statuten van Volleybalvereniging PQV

Statuten van Volleybalvereniging PQV Statuten van Volleybalvereniging PQV Naam en zetel Artikel 1 De vereniging draagt de naam Volleybalvereniging PQV. De naam is afgeleid van Pijlslag, Quintus en Vollier. Zij is gevestigd In de gemeente

Nadere informatie

Oprichting stichting mr. F. de Vries mr. R.J.B. Caderius van Veen prof. mr. H.E. Bröring Naam, Zetel en Duur

Oprichting stichting mr. F. de Vries mr. R.J.B. Caderius van Veen prof. mr. H.E. Bröring Naam, Zetel en Duur 1 Oprichting stichting Heden, de tweeduizend zes, verschenen voor mij, mr. T.J. de Vries, notaris te Groningen: 1. de weledelgestrenge heer mr. F. de Vries, wonende te; 2. de weledelgestrenge heer mr.

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement. bedoeld in artikel 23 h van de Rijksoctrooiwet zoals gewijzigd per 1 juni Artikel 1 - Zetel van de Orde

Huishoudelijk reglement. bedoeld in artikel 23 h van de Rijksoctrooiwet zoals gewijzigd per 1 juni Artikel 1 - Zetel van de Orde Huishoudelijk reglement bedoeld in artikel 23 h van de Rijksoctrooiwet 1995 zoals gewijzigd per 1 juni 2014 Artikel 1 - Zetel van de Orde De Orde van Octrooigemachtigden is gevestigd te Den Haag. Artikel

Nadere informatie

Statuten Oudervereniging Basisschool Essesteijn

Statuten Oudervereniging Basisschool Essesteijn Statuten Oudervereniging Basisschool Essesteijn ALGEMEEN Artikel 1 1. De vereniging draagt de naam Oudervereniging Basisschool Essesteijn en is opgericht op 1 augustus 1993. Zij is gevestigd in Voorburg.

Nadere informatie

DOORLOPENDE TEKST Stichting PLUSBUS HOUTEN Naam en Zetel Stichting PLUSBUS HOUTEN Doelgroep en Doel

DOORLOPENDE TEKST Stichting PLUSBUS HOUTEN Naam en Zetel Stichting PLUSBUS HOUTEN Doelgroep en Doel DOORLOPENDE TEKST van de statuten van de in Houten gevestigde Stichting PLUSBUS HOUTEN, zoals deze luiden met ingang van 8 maart 2018 na de akte van statutenwijziging, op 7 maart 2018 verleden voor mr.

Nadere informatie

NAAM, ZETEL EN DUUR 1: STICHTING LEEFBAARHEIDGROEP KERKEVELD

NAAM, ZETEL EN DUUR 1: STICHTING LEEFBAARHEIDGROEP KERKEVELD -! 1 - NAAM, ZETEL EN DUUR Artikel 1: 1. Naam van de stichting: STICHTING LEEFBAARHEIDGROEP KERKEVELD. 2. Zij heeft haar zetel in Wijchen. 3. De stichting is opgericht voor onbepaalde tijd. DOEL Artikel

Nadere informatie

S T A T U T E N : 1. Naam. Zetel. 1.1 De stichting draagt de naam: Stichting Solus Non Solus. 1.2 Zij is gevestigd te Amsterdam. 2. Doel. 2.

S T A T U T E N : 1. Naam. Zetel. 1.1 De stichting draagt de naam: Stichting Solus Non Solus. 1.2 Zij is gevestigd te Amsterdam. 2. Doel. 2. S T A T U T E N : 1. Naam. Zetel. 1.1 De stichting draagt de naam: Stichting Solus Non Solus. 1.2 Zij is gevestigd te Amsterdam. 2. Doel. 2.1 De stichting heeft ten doel: (a) het goed functioneren van

Nadere informatie

Dr. P.A. Tiele-Stichting Statuten Dr. P.A. Tiele-Stichting

Dr. P.A. Tiele-Stichting Statuten Dr. P.A. Tiele-Stichting Doorlopende tekst van de statuten van de Dr. P.A. Tiele-Stichting, statutairgevestigd te Amsterdam, waarin is verwerkt de akte van statutenwijziging verleden op 13 februari 2003, voor mr. H.B.J. Stein,

Nadere informatie

AMSN444079/

AMSN444079/ Doorlopende tekst van de statuten van Stichting Continuïteit NN Group zoals deze luiden na het verlijden van de akte van oprichting voor mr. Dirk-Jan Jeroen Smit, notaris te Amsterdam, op 11 juni 2014.

Nadere informatie

Stichting Administratiekantoor Convectron Natural Fusion

Stichting Administratiekantoor Convectron Natural Fusion Stichting Administratiekantoor Convectron Natural Fusion Statuten van de Stichting Administratiekantoor Convectron Natural Fusion, gevestigd te Rotterdam, volgens de akte van oprichting van 4 januari 2010,

Nadere informatie

Oprichtingsakte (statuten) van de Stichting Jacob Campo Weyerman. Afschrift.

Oprichtingsakte (statuten) van de Stichting Jacob Campo Weyerman. Afschrift. Oprichtingsakte (statuten) van de Stichting Jacob Campo Weyerman. Afschrift. De derde mei negentienhonderd zeven en zeventig verscheen voor mij, Maria Louise Adelheid Römer, notaris te Amsterdam: de Heer

Nadere informatie

Stichting Pensioenfonds Wolters Kluwer Nederland. Reglement Verantwoordingsorgaan

Stichting Pensioenfonds Wolters Kluwer Nederland. Reglement Verantwoordingsorgaan Stichting Pensioenfonds Wolters Kluwer Nederland Reglement Verantwoordingsorgaan In werking 01-01-2010 Artikel 1. Begripsbepalingen De begripsbepalingen als opgenomen in artikel 1 van de statuten van het

Nadere informatie

STATUTEN Naam. Zetel. Duur Artikel 1. Doel Artikel 2. Artikel 3.

STATUTEN Naam. Zetel. Duur Artikel 1. Doel Artikel 2. Artikel 3. STATUTEN Naam. Zetel. Duur Artikel 1. 1.1. De stichting draagt de naam: Stichting Administratiekantoor Heijmans en is gevestigd te Rosmalen. 1.2. Zij duurt voor onbepaalde tijd voort. Doel Artikel 2. 2.1.

Nadere informatie

Statuten van Stichting Coornhertjaar Haarlem 2018

Statuten van Stichting Coornhertjaar Haarlem 2018 Statuten van Stichting Coornhertjaar Haarlem 2018, statutair gevestigd te Haarlem, ingeschreven in het handelsregister onder dossiernummer 69310335. opgericht bij akte op 17 juli 2017 verleden voor Mr

Nadere informatie

Oprichting van een Stichting

Oprichting van een Stichting Oprichting van een Stichting Naam en Zetel Artikel 1 1. De stichting draagt de naam: Stichting IxDA Nederland. 2. De stichting is gevestigd in de gemeente Utrecht. Doel Artikel 2 1. De stichting heeft

Nadere informatie

INTERNE SPELREGELS STATUTEN

INTERNE SPELREGELS STATUTEN Vervangt: Versie 1 INTERNE SPELREGELS Vervangen door: Grondslag: Bestuurs- en Algemene Leden Vergadering Doc./Versie-nr.: 3.1.1/2 STATUTEN NAAM EN ZETEL Artikel 1 De vereniging is genaamd: NEDERLANDSE

Nadere informatie

eerste blad STATUTEN WS mr. W.M. Cupido-Smit notaris Terschelling & Vlieland

eerste blad STATUTEN WS mr. W.M. Cupido-Smit notaris Terschelling & Vlieland eerste blad STATUTEN NAAM EN ZETEL Artikel 1 1. De stichting draagt de naam: Stichting Terschellinger Ondernemersfonds. 2. Zij heeft haar zetel in de gemeente Terschelling. 3. De stichting heeft geen winstoogmerk.

Nadere informatie

Statuten Soerens Belang

Statuten Soerens Belang Statuten Soerens Belang NAAM ZETEL EN DUUR Artikel 1 De vereniging draagt de naam "SOEREN`S BELANG" en is gevestigd te Laag-Soeren, gemeente Rheden. Artikel 2 De vereniging is aangegaan voor onbepaalde

Nadere informatie

Stichting Gehandicaptenvervoer Barneveld Stichting Gehandicaptenvervoer Barneveld

Stichting Gehandicaptenvervoer Barneveld Stichting Gehandicaptenvervoer Barneveld Doorlopende tekst van de statuten van: de statutair te Barneveld gevestigde stichting: Stichting Gehandicaptenvervoer Barneveld, zoals de statuten zijn komen te luiden na de partiële statutenwijziging

Nadere informatie

Statuten Ecolonie. Artikel 1. Artikel 2 - Doel. Artikel 3 - Middelen. Artikel 4 - Zetel. Artikel 5 - Leden

Statuten Ecolonie. Artikel 1. Artikel 2 - Doel. Artikel 3 - Middelen. Artikel 4 - Zetel. Artikel 5 - Leden Statuten Ecolonie Artikel 1 Met de huidige statuten is door de betrokkenen een vereniging opgericht volgens de wet van 1 juli 1901 en het dekreet van 16 augustus 1901 onder de titel: ECOLONIE, CENTRE ECOLOGIQUE

Nadere informatie

Statuten Oudervereniging Basisschool De Vlasbloem

Statuten Oudervereniging Basisschool De Vlasbloem Statuten Oudervereniging Basisschool De Vlasbloem NAAM EN ZETEL Artikel 1 De vereniging draagt de naam: Oudervereniging Basisschool "De Vlasbloem", hierna te noemen: "de vereniging". Zij heeft haar zetel

Nadere informatie

STATUTEN VAN: Stichting Preferente Aandelen B KPN gevestigd te 's-gravenhage. d.d. 21 mei INHOUD:

STATUTEN VAN: Stichting Preferente Aandelen B KPN gevestigd te 's-gravenhage. d.d. 21 mei INHOUD: STATUTEN VAN: Stichting Preferente Aandelen B KPN gevestigd te 's-gravenhage. d.d. 21 mei 2013. INHOUD: Integrale tekst van de statuten, zoals deze luiden na partiële wijziging, bij akte op 21 mei 2013

Nadere informatie

Statuten Tawergha Foundation

Statuten Tawergha Foundation Statuten Tawergha Foundation Artikel 1 - Naam, zetel en duur 1. De stichting is genaamd: Tawergha Foundation 2. Zij is gevestigd te Arnhem 3. De stichting is opgericht voor onbepaalde tijd 4. De stichting

Nadere informatie

REGLEMENT. per 1 januari 2006. Stichting VUT fonds ECI

REGLEMENT. per 1 januari 2006. Stichting VUT fonds ECI REGLEMENT per 1 januari 2006 van Stichting VUT fonds ECI houdende de regeling vrijwillig vervroegde uittreding. Bladnummer 1 van 6 DEFINITIES Artikel 1 1. In,dit reglement wordt verstaan onder: Stichting:

Nadere informatie

Statuten Naam en zetel Artikel 1 1. De stichting draagt de naam: STICHTING FIBER OVERAL. 2. De stichting heeft haar zetel te Nijmegen.

Statuten Naam en zetel Artikel 1 1. De stichting draagt de naam: STICHTING FIBER OVERAL. 2. De stichting heeft haar zetel te Nijmegen. Statuten Naam en zetel Artikel 1 1. De stichting draagt de naam: STICHTING FIBER OVERAL. 2. De stichting heeft haar zetel te Nijmegen. Doel Artikel 2 1. De stichting heeft tot doel in Nijmegen en omgeving

Nadere informatie

STATUTEN NEDERLANDS INSTITUUT VOOR BIOLOGIE

STATUTEN NEDERLANDS INSTITUUT VOOR BIOLOGIE STATUTEN NEDERLANDS INSTITUUT VOOR BIOLOGIE NAAM EN ZETEL Artikel 1 1. De vereniging draagt de naam: Nederlands Instituut voor Biologie (bij afkorting: NIBI), 2. Zij heeft haar zetel in de gemeente Utrecht.

Nadere informatie

NAAM EN ZETEL ARTIKEL

NAAM EN ZETEL ARTIKEL 1 VOLLEDIG DOORLOPENDE TEKST van de statuten van de stichting: Stichting Jembatan Senang, gevestigd in de gemeente Woensdrecht, zoals deze luiden m.i.v. 12 oktober 2015. NAAM EN ZETEL ARTIKEL 1 1. De stichting

Nadere informatie

STICHTING VRIENDEN VAN BRONLAAK na statutenwijziging d.d. 16-04-2013

STICHTING VRIENDEN VAN BRONLAAK na statutenwijziging d.d. 16-04-2013 1 32145/RS/AS DOORLOPENDE TEKST VAN DE STICHTING: STICHTING VRIENDEN VAN BRONLAAK na statutenwijziging d.d. 16-04-2013 Naam en Zetel Artikel 1 1. De stichting draagt de naam: Stichting Vrienden van Bronlaak.

Nadere informatie

STATUTEN STICHTING PARTICIPATIE CERTIFICAAT 2017

STATUTEN STICHTING PARTICIPATIE CERTIFICAAT 2017 STATUTEN STICHTING PARTICIPATIE CERTIFICAAT 2017 STATUTEN STICHTING PARTICIPATIE CERTIFICAAT 2017 Naam en Zetel Artikel 1 1. De stichting draagt de naam: Stichting Participatie Certificaat. 2. Zij heeft

Nadere informatie