Introductie. Quina Care Foundation KvK NL44TRIO

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Introductie. Quina Care Foundation KvK NL44TRIO"

Transcriptie

1

2 Introductie Quina Care is een Nederlandse stichting die in januari 2017 door twee Nederlandse tropenartsen, Jacob van der Ende en Carolien van der Ende-Bouwman, is opgericht met als doel het verbeteren van medische zorg in rurale gebieden van Zuid-Amerika en in het bijzonder het Amazoneregenwoud. Met de realisatie en exploitatie van een ziekenhuis wil Quina Care goede en betaalbare zorg dichter bij de mensen van Putumayo brengen, een instabiel en vergeten gebied in het Amazoneregenwoud van Ecuador.

3 terugblik Het afgelopen jaar, het tweede jaar sinds de oprichting van de stichting, is een mooi jaar geweest voor Quina Care. Het voormalig internaat van het bisdom dat met een commodaat voor 20 jaar (met mogelijkheid tot verlenging) door de bisschop zou worden overgedragen aan Quina Care om verbouwd te worden tot ziekenhuis, is officieel overgeschreven op naam van Quina Care. Dat betekent dat de locatie voor het ziekenhuis definitief is. Een grote stap vooruit. Samen met een architect en een aannemer worden er tekeningen gemaakt en wordt de verbouwing voorbereid. Het zoeken naar een goede aannemer heeft meer tijd in beslag genomen dan aanvankelijk gedacht. De verbouwing is om die reden in 2018 nog niet aangevangen. Quina Care Ecuador en Quina Care US In oktober is stichting Quina Care Ecuador opgericht met de installatie van een lokaal bestuur. Deze lokale stichting is opgericht om het werk ter plekke in Ecuador te faciliteren. Quina Care Ecuador zal ter plaatse verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van het werk. Bij de uitvoering wordt de lokale bevolking zo veel mogelijk betrokken. In november is tevens een stichting in de Verenigde Staten opgericht, Quina Care US. Deze stichting heeft als doel het werven van fondsen in de Verenigde Staten. De stichting Quina Care in Nederland blijft eindverantwoordelijke voor het realiseren van de doelstelling en dus ook voor het bepalen van het beleid en de besteding van de gelden. Naamsbekendheid Er is ook hard gewerkt aan de naamsbekendheid van Quina Care, zowel in Nederland als in Ecuador. In Nederland is op diverse manieren in de media het verhaal van Quina Care verteld. Zo zijn Jacob en Carolien onder meer uitgenodigd in de tv-show 5-uur live om hun verhaal te vertellen en heeft er een uitgebreid artikel gestaan over Quina Care in het artsenvakblad Arts & Auto. In Ecuador is veel contact gezocht met de lokale bevolking en partijen om Quina Care te introduceren en de plannen uit te leggen. Deze plannen zijn enthousiast ontvangen. Er zijn contacten gelegd met verschillende lokale organisaties waaronder de Federación de las Mujeres de Sucumbíos, een toonaangevende organisatie in het gebied die zich inzet voor de rechten van de vrouw.

4 Website De website is uitgebreid en naast het Nederlands en het Engels kan nu ook voor de Spaanse taal worden gekozen. Daarnaast worden de mogelijkheden van sociale media intensiever benut, waarbij met name gebruik gemaakt wordt van Facebook en Instagram. Financiën Financieel heeft Quina Care grote vooruitgang geboekt. Voor verschillende projecten heeft Quina Care bij stichtingen en vermogensfondsen een aanvraag voor een donatie ingediend. Hiervan zijn verschillende toegekend waardoor we in 2019 daadwerkelijk kunnen beginnen met de verbouwing. Ook met sponsoracties is een aardig bedrag voor Quina Care opgehaald. In april hebben tropenarts Jacob en bestuurslid Mariska de marathon van Rotterdam gelopen, met een goede afloop en een mooi eindbedrag. In juli is door de crew van Expeditie Robinson een veiling gehouden waar een aanzienlijk bedrag voor Quina Care is opgehaald. Afgelopen december heeft Philips Nederland een veiling gehouden met tevens een grote opbrengst voor Quina Care. Daarnaast is het aantal vaste donateurs toegenomen en hebben we veel privé-schenkingen ontvangen, waaronder een aantal huwelijks-, pensionerings- en promotiecadeaus. In

5 samenwerking met de Ronde Tafel Delft en koffiebranderij Miss Morrison in Delft zijn de voorbereidingen getroffen voor de start van het koffieproject. Miss Morrison gaat speciaal voor Quina Care gebrande koffie verkopen waarvan de opbrengst voor onze stichting zal zijn. Naast financiële steun heeft Quina Care ook veel inventaris en apparatuur vanuit verschillende instellingen door het hele land gedoneerd gekregen. Bestuur Van bestuurlijke kant zijn er geen wijzigingen, de statuten zijn ongewijzigd evenals de samenstelling van het bestuur. Het afgelopen jaar hebben twee bestuursleden tijdens hun vakantie een bezoek gebracht aan Puerto el Carmen en de locatie van het ziekenhuis kunnen bezichtigen.

6 vooruitblik Het komende jaar zal in het teken staan van de implementatie van het project. De realisatie van het ziekenhuis wordt in verschillende fasen uitgevoerd. Eerste fase Er wordt gestart met een polikliniek, een spoedeisende hulp en een radiologie afdeling. Door een lokale aannemer en met lokaal bouwpersoneel wordt een deel van het gebouw hiervoor gerenoveerd. De financiën voor de start van de eerste fase zijn rond en er wordt dan ook zo snel mogelijk begonnen met de renovatie. De verwachting is dat deze de tweede helft van het jaar gereed is, zodat nog dit jaar het ziekenhuis in gebruik kan worden genomen. Inventaris/medicatie Het deels gedoneerde en deels aangeschafte inventaris zal van Nederland naar Ecuador per container verscheept moeten worden. Er wordt gekeken of ook hier sponsors voor te vinden zijn. Bij de opening van de polikliniek en de afdeling spoedeisende hulp zal voor tenminste een half jaar voldoende voorraad van medicatie en medische middelen aanwezig moeten zijn. Deze voorraad wordt lokaal aangeschaft. Personeel Vanaf het moment dat de polikliniek en spoedeisende hulp opengaan, moet er personeel aanwezig zijn. Er wordt gestart met 1 fte tropenarts, 1 fte administratief medewerker en 1 fte facilitair medewerker. Afhankelijk van de vraag wordt het personeelsbestand verder uitgebreid. Voor de tropenartsen wordt een tijdelijke woning in het voormalig internaat ingericht. Op termijn worden woningen voor medisch en overig personeel op het terrein gerealiseerd.

7 Internet Op dit moment is er geen stabiel internet in Puerto el Carmen. Voor het functioneren van de polikliniek en voor het onderhouden van het contact met het bestuur van de stichting en de donateurs is een goed werkende internetverbinding echter onontbeerlijk. De aanleg hiervan maakt om die reden eveneens deel uit van de eerste fase. Volgende fase De volgende fase van het project zal gericht zijn op de uitbreiding van diagnostische mogelijkheden. Hierbij wordt gedacht aan een laboratorium waar bloed, urine -en fecesonderzoek uitgevoerd kan worden. Daarnaast is het dak van het gebouw een aandachtspunt. Het dak lekt op verschillende plekken wat niet alleen lekkageschade geeft op de tweede verdieping, maar ook op de begane grond. Om verdere schade te beperken worden hiervoor mogelijkheden voor sponsoring nagegaan. Fondsenwerving Voor de uitbreiding en instandhouding zullen in 2019 wederom projectaanvragen bij verschillende stichtingen en vermogensfondsen worden ingediend. Ook zal de aandacht gericht blijven op het uitbreiden van het netwerk van vaste donateurs. Het koffieproject, een samenwerking met Miss Morrison, koffiebranderij in Delft en de Delftse ronde tafel, gaat van start. Voor de stichting Quina Care US is in de Verenigde Staten een 501(c)3 status aangevraagd. Een status die vergelijkbaar is met de Nederlandse ANBI-status, waardoor belastingaftrek bij doneren mogelijk wordt. Als deze status is toegekend, gaat de stichting zich bezighouden met het werven van fondsen aldaar. Voor het vergroten van de naamsbekendheid wordt verder gebruik gemaakt van de website en sociale media. Ook zal weer naar aandacht in de media worden gezocht, zowel in Nederland als in Ecuador en de Verenigde Staten. Daarnaast wordt gezocht naar intensievere samenwerking tussen lokale stichtingen en partijen en Quina Care Ecuador.

8 Financieel verslag 2018 Onderstaande balans geeft de financiële positie weer per 31 december 2018: In 2018 zijn er diverse donaties ontvangen in de vorm van inventaris voor het ziekenhuis en het beoogde laboratorium. Deze inventaris is op de balans van Quina Care opgenomen tegen de geschatte marktwaarde. Na de afronding van de eerste fase van de verbouwing zal het inventaris gedoneerd worden aan Quina Care Ecuador en verscheept worden naar Puerto El Carmen. De vooruitbetaalde kosten voor de verbouwing betreffen een bedrag van USD wat gestort is op de bankrekening van Quina Care Ecuador bij het openen van deze rekening. Dit bedrag zal worden gebruikt voor de verbouwing. Het saldo op de Triodos bankrekening staat ter vrije beschikking van de stichting. Het resultaat van 2018 is tot stand gekomen zoals weergegeven in onderstaande staat van inkomsten en uitgaven. Het resultaat zal worden toegevoegd aan de reserve en zal worden aangewend voor de verbouwing en exploitatie van het ziekenhuis. Met Jacob van der Ende en Carolien van der Ende-Bouwman zijn in de tweede helft van 2018 overeenkomsten gesloten volgens welke zij zich inzetten om de verbouwing van het ziekenhuis te organiseren en te realiseren. Zij ontvangen hiervoor een vergoeding per gewerkte dag achteraf op declaratiebasis. Tijdens hun werkzaamheden betalen zij regelmatig kosten die voor Quina Care bestemd zijn. Deze kosten worden geboekt in een rekening-courant verhouding en na jaareinde aan hen terugbetaald.

9 Dit jaarverslag is vastgesteld in de bestuursvergadering van 25 maart Bestuur Stichting Quina Care: J.C. Bouwman-Zaaijer M.A.E. van de Sande Y. van der Ende Voorzitter Secretaris Penningmeester

Beleidsplan Quina Care

Beleidsplan Quina Care Beleidsplan Quina Care 19 februari 2017 Stichting Quina Care IJsvogellaan 76 2261 DK Leidschendam KvK 67959091 +31 6 41 35 77 96 care@quinacare.org www.quinacare.org Inleiding Stichting Quina Care is begin

Nadere informatie

Inleiding 3. Bestuur 3. Doelstelling 3. Ontstaan van de Stichting 3. Werkwijze 4. Behaalde resultaten Plannen voor

Inleiding 3. Bestuur 3. Doelstelling 3. Ontstaan van de Stichting 3. Werkwijze 4. Behaalde resultaten Plannen voor JAARVERSLAG 2016 Inhoudsopgave Blz Inleiding 3 Bestuur 3 Doelstelling 3 Ontstaan van de Stichting 3 Werkwijze 4 Behaalde resultaten 2016 5 Plannen voor 2017 5 Bijlage: Financieel Jaarverslag 2016 2 1.

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Jens

Beleidsplan Stichting Jens Beleidsplan Stichting Jens 2018-2022 Inhoudsopgave Voorwoord Inleiding 1. Missie, visie en doelstelling a. Missie b. visie c. Doelstelling 2. Doelgroepen 3. Activiteiten en projecten 4. Communicatie 5.

Nadere informatie

Inhoud. Jaarverslag Ontwikkelingen... 2 Activiteiten... 2 Besteding van de financiële middelen... 3 Balans... 4

Inhoud. Jaarverslag Ontwikkelingen... 2 Activiteiten... 2 Besteding van de financiële middelen... 3 Balans... 4 Inhoud Jaarverslag 2016... 2 Ontwikkelingen... 2 Activiteiten... 2 Besteding van de financiële middelen... 3 Balans... 4 Staat van baten en lasten... 5 Toelichting... 6 Jaarverslag 2016 Ontwikkelingen

Nadere informatie

Beleidsplan FairFriends Foundation 2014-2020. fa ir frie n d s

Beleidsplan FairFriends Foundation 2014-2020. fa ir frie n d s Beleidsplan FairFriends Foundation 2014-2020 fa ir frie n d s 1. Inleiding Dit beleidsplan is opgesteld om vast te leggen wat de toekomstvisie is van de Stichting Fairfriends Foundation. Hierin willen

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN BELEIDSPLAN 2019-2021 Naam Stichting Meraih Bintang RSIN Nummer 850320471 KvK 52152383 Referentie beleidsplan-2019-2021 Datum Januari 2019 Status Definitief Auteur(s) Anita Tax, voorzitter 1. Inleiding

Nadere informatie

Stichting De Tuinen van Het Groot Hontschoten. - Teuge BELEIDSPLAN

Stichting De Tuinen van Het Groot Hontschoten. - Teuge BELEIDSPLAN Stichting De Tuinen van Het Groot Hontschoten - Teuge BELEIDSPLAN 2017 2020 Februari 2017 1 De Stichting De Tuinen van Het Groot Hontschoten opgericht op 21 juni 1996. De stichting is ingeschreven bij

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2017-2020 Nicolaïstraat 59 2517 SZ s Gravenhage Website: www.stichtingson.nl E-mail: info@stichtingson.nl Telefoon: 0648524777 Inhoud Inleiding... 3 Algemene gegevens stichting en bestuur...

Nadere informatie

Bestuurlijk Jaarverslag 2014

Bestuurlijk Jaarverslag 2014 Bestuurlijk Jaarverslag 2014 Stichting Masanga Nederland Tortelduif 22 7827 NM Emmen Nederland E-mail: masanganederland@gmail.com Website: www.masanga.nl Rekeningnummer: NLRABO0147966515 Voorwoord Voor

Nadere informatie

Stichting Smile on a Face Kampakker PL Breda JAARVERSLAG 2016

Stichting Smile on a Face Kampakker PL Breda JAARVERSLAG 2016 Stichting Smile on a Face Kampakker 2 4813PL Breda info@smileonaface.nl 076-5227114 JAARVERSLAG 2016 www.smileonaface.nl Inhoud Woord van de voorzitter... 3 1. Verslag van het bestuur... 3 1.2 Activiteiten...

Nadere informatie

Financieel jaarverslag 2014

Financieel jaarverslag 2014 Financieel jaarverslag 2014 Stichting Gevangenenzorg Albanië Status: Definitief v1 18-3-2015 Blz. 0 Inhoud Inleiding... 2 Balans stichting... 4 Toelichting balans stichting... 5 Staat van Baten en Lasten

Nadere informatie

Stichting Vrienden van de Van Oldenbarnevelthoeve. Jaarrekening 2013

Stichting Vrienden van de Van Oldenbarnevelthoeve. Jaarrekening 2013 Stichting Vrienden van de Van Oldenbarnevelthoeve Jaarrekening 2013 1 Inhoudsopgave 1. Algemeen 3 2. Acties e.d./ 2013 en vooruitblik 2014 4 Jaarstukken Jaarrekening 2013 Balans per 31 december 2013 6

Nadere informatie

STICHTING STEUNFONDS KYOGA

STICHTING STEUNFONDS KYOGA Stichting Steunfonds Kyoga beleidsplan 2015 t/m 2018 1 STICHTING STEUNFONDS KYOGA Beleidsplan 2015-2018 Stichting Steunfonds Kyoga Gevestigd te Doorn Opgericht 27 november 2006 Secretariaat: Bergweg 5,

Nadere informatie

Stichting Vrienden van het Waterlandziekenhuis. Beleidsplan 2014

Stichting Vrienden van het Waterlandziekenhuis. Beleidsplan 2014 Stichting Vrienden van het Waterlandziekenhuis Beleidsplan 2014 Purmerend, december 2013 1 Inhoud 1. De stichting Statutaire doelstelling Bestuursleden Beloningsbeleid Officiële gegevens 2. Strategie Missie

Nadere informatie

STICHTING STEUNFONDS KYOGA

STICHTING STEUNFONDS KYOGA Stichting Steunfonds Kyoga beleidsplan 2019 t/m 2021 1 STICHTING STEUNFONDS KYOGA Beleidsplan 2019-2021 Stichting Steunfonds Kyoga Gevestigd te Doorn Opgericht 27 november 2006 Secretariaat: Bergweg 5,

Nadere informatie

Stichting Arise and Shine Netherlands. Jaarverslag 2016

Stichting Arise and Shine Netherlands. Jaarverslag 2016 Stichting Arise and Shine Netherlands Jaarverslag 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 De bestemming van de gelden van AASN...3 Inkomsten...4 Communicatie...4 Balans...5 Staat van baten en lasten...5 De

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Familia Nederland

Jaarverslag Stichting Familia Nederland Jaarverslag 212 Inhoud JAARVERSLAG 212 1.Bestuursverslag Algemene informatie Verslag 212 2 3 2.Jaarrekening Balans per 31 december 212 Staat van baten en lasten over 1-1-212 t/m 31-12-212 Toelichting op

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING KICVOP NEDERLAND. Juli 2016

BELEIDSPLAN STICHTING KICVOP NEDERLAND. Juli 2016 BELEIDSPLAN STICHTING KICVOP NEDERLAND Juli 2016 Inhoud. 1. Aanleiding. 2. Doel van de stichting. 3. Bereiken van doel. 4. Fondsen aanvraag. 5. Financieel beleid. 6. Bestuur en intern functioneren. 7.

Nadere informatie

STICHTING KUNSTFONDS VINCENT VAN GOGHHUIS ZUNDERT

STICHTING KUNSTFONDS VINCENT VAN GOGHHUIS ZUNDERT BELEIDSPLAN 2017-2020 STICHTING KUNSTFONDS VINCENT VAN GOGHHUIS ZUNDERT Inhoud: 1. Inleiding 2. Doelstelling stichting 3. Werkwijze stichting 4. Verwezenlijking doelstelling 5. Wijze van fondsenwerving

Nadere informatie

Jaarverslag

Jaarverslag Jaarverslag 2017-2018 1. Inleiding De Stichting Vrienden van de Nieuwe Park Rozenburgschool is opgericht op 31 december 2007 en heeft een ANBI (Algemeen Nut beogende Instelling) status. De stichting heeft

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Wij Helpen (2012/2013)

Jaarverslag Stichting Wij Helpen (2012/2013) Jaarverslag Stichting Wij Helpen (2012/2013) 1 INLEIDING Sinds 2012 richt Stichting Wij Helpen zich op het helpen van de bevolking in Sri Lanka. Eind 2012 is begonnen met het inzamelen van geld. In 2013

Nadere informatie

STICHTING GOEIE HOOP

STICHTING GOEIE HOOP MEERJARENBELEIDSPLAN STICHTING GOEIE HOOP Onderwerp Meerjarenbeleidsplan Stichting Goeie Hoop KvK 59032049 Opgesteld door Bestuur Stichting Goeie Hoop Datum januari 2014 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3

Nadere informatie

Beleidsplan stichting "Comedor Infantil" 2015-2020

Beleidsplan stichting Comedor Infantil 2015-2020 Uitgegeven door: Stichting Comedor Infantil Datum: december 2014 Status: Definitief Versienummer: 2.0 Beleidsplan stichting "Comedor Infantil" 2015-2020 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Hart4onderwijsNepal

Beleidsplan Stichting Hart4onderwijsNepal Stichting Hart4onderwijsNepal Onderwerp: Beleidsplan 2017-2020 - definitief Beleidsplan Stichting Hart4onderwijsNepal 2017-2020 Stichting Hart4onderwijsNepal Nw. Bussummerweg 15 1272 cc Huizen O6-53315694

Nadere informatie

Jaarverslag Holanda Green Solutions

Jaarverslag Holanda Green Solutions Jaarverslag 2017 Holanda Green Solutions Voorzitter: Ronald Leemeijer Secretaris en penningmeester: Anke Schothorst Algemeen bestuurslid: Alexander Staverman KVK 68168020 Anbi status RSIN nr 857330172

Nadere informatie

Stichting Een School in Togo. Jaarcijfers 2013

Stichting Een School in Togo. Jaarcijfers 2013 Stichting Een School in Togo Jaarcijfers 2013 (Inclusief jaarrekening 2013) De School: Instituut Zamenhof, de naam van de School in Lomé, die is geopend op 13 september 2004. Het schoolbestuur is de Tietti-vereniging.

Nadere informatie

Financieel Jaarverslag 2017

Financieel Jaarverslag 2017 Stichting Vrienden van de Pniëlkerk te Almelo Financieel Jaarverslag 2017 secretariaat: Stichting Vrienden van de Pniëlkerk Toekomstweg 12 7607 TM ALMELO Email: Website : vriendenpnielkerk@gmail.com www.pga-pniel.nl

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting 99%RIDE

Beleidsplan Stichting 99%RIDE Beleidsplan Stichting 99%RIDE Voor de jaren 2013-2015 Vooraf Voor u ligt het beleidsplan van Stichting 99%RIDE. Het plan omvat een overzicht van de doelstellingen en activiteiten en geeft inzicht in de

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Estafetteloop

Jaarverslag Stichting Estafetteloop Jaarverslag 2013 20-4-2014 Stichting Estafetteloop Voorwoord Het bestuur Het ontstaan van Stichting Estafetteloop De Stichting Estafetteloop Missie Visie De 100 van Spijkenisse Hoe werkt het Barbecue Het

Nadere informatie

JAARREKENING STICHTING WE GET TOGETHER

JAARREKENING STICHTING WE GET TOGETHER JAARREKENING STICHTING WE GET TOGETHER GEVESTIGD TE UTRECHT OVER DE PERIODE 8 NOVEMBER 2016 TOT EN MET 31 JANUARI 2017 Inhoud Balans per 31 januari van het verslagjaar 3 Staat van Baten en Lasten over

Nadere informatie

Inhoudsopgave jaarverslag 2015

Inhoudsopgave jaarverslag 2015 JAARVERSLAG 2016 Inhoudsopgave jaarverslag 2015 1. Inleiding blz. 3 2. Aantal kerkgangers blz. 4 3. Financiële toelichting blz. 5 4. Verslag kascontrolecommissie blz. 6 5. Balans per 31 december 2016 blz.

Nadere informatie

Jaarverslag 2003. De bestuursleden zijn:

Jaarverslag 2003. De bestuursleden zijn: Jaarverslag 2003 Jaarverslag 2003 Op 11 juli 2003 werd de Stichting Kondanani Nederland opgericht. Op die datum is de akte gepasseerd bij notaris Mr.H.L.J.Kamps te Leiden. Tevens staat de Stichting ingeschreven

Nadere informatie

PROJECTPLAN BLESSED HOME

PROJECTPLAN BLESSED HOME PROJECTPLAN BLESSED HOME Stichting Blessed Home NIJKERK - GHANA mei 2016 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Doelstelling... 3 2.1 Hoofddoel... 3 2.2 Subdoelen... 3 2.2.1. Onderdak bieden aan stagiaires...

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2014 STICHTING VRIENDEN VAN HET JEUGD- EN JONGERENCENTRUM DON BOSCO APELDOORN. Inhoudsopgave. Inhoudsopgave... blz. 2. Voorwoord... blz.

JAARVERSLAG 2014 STICHTING VRIENDEN VAN HET JEUGD- EN JONGERENCENTRUM DON BOSCO APELDOORN. Inhoudsopgave. Inhoudsopgave... blz. 2. Voorwoord... blz. JAARVERSLAG 2014 JAARVERSLAG 2014 STICHTING VRIENDEN VAN HET JEUGD- EN JONGERENCENTRUM DON BOSCO APELDOORN Inhoudsopgave Inhoudsopgave... blz. 2 Voorwoord... blz. 3 Jaarverslag... blz. 4 Ondernomen activiteiten

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Familia Nederland

Jaarverslag Stichting Familia Nederland Jaarverslag Stichting Familia Nederland 2013 Inhoud JAARVERSLAG 2013 1.Bestuursverslag Algemene informatie 2 Verslag 2013 3 2.Jaarrekening Balans per 31 december 2013 5 Staat van baten en lasten over 01-01-2013

Nadere informatie

Jaarrekening 2010 Stichting Beetje Beter

Jaarrekening 2010 Stichting Beetje Beter Jaarrekening 2010 Stichting Beetje Beter Stichting Beetje Beter Nicolaas Beetslaan 66 2273 RD VOORBURG www.beetjebeter.nl INHOUDSOPGAVE BESTUURSVERSLAG 2 Balans per 31 december 2010 6 Staat van baten en

Nadere informatie

Jaarverslag BOEKJAAR 2016

Jaarverslag BOEKJAAR 2016 Jaarverslag BOEKJAAR 2016 Jaarverslag Stichting Diabest, jaar van oprichting Stichting Diabest Tel 06-26824569 Boromir 7, 5663SJ, Geldrop KvK 66093007 IBAN NL34RABO03102111661 www.diabest.nl Stichting.diabest@gmail.com

Nadere informatie

Beleidsplan 2015-2016

Beleidsplan 2015-2016 Beleidsplan 2015-2016 Vertelt onder de volken zijn heerlijkheid, onder alle natiën zijn wonderen. Psalm 96:3 Beleidsplan Strijen, juni 2015 Inhoudsopgave Voorwoord...1 1 Stichting Hope 4 the Nations...2

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2013 DESTINO. stichting. Geef een kind de toekomst! WWW.STICHTINGDESTINO.COM

JAARVERSLAG 2013 DESTINO. stichting. Geef een kind de toekomst! WWW.STICHTINGDESTINO.COM JAARVERSLAG 2013 DESTINO stichting Geef een kind de toekomst! WWW.STICHTINGDESTINO.COM Voorwoord Hierbij bieden wij u het Jaarverslag aan. Dit verslag is een verantwoording van de activiteiten en financiën

Nadere informatie

Jaarverslag 2016 Juni 2017

Jaarverslag 2016 Juni 2017 Jaarverslag 2016 Juni 2017 Introductie Benja is een stichting die als missie heeft om straatkinderen een eerlijke kans te geven. Dit doen we door lokale projecten te steunen. Er wordt echte aandacht gegeven

Nadere informatie

Stichting Geloof en Handel Bunschoten. Jaarrekening 2016

Stichting Geloof en Handel Bunschoten. Jaarrekening 2016 Stichting Geloof en Handel Bunschoten Jaarrekening 2016 Bestuursverslag 2016 Doelstelling, missie en visie Visie: Onrecht kunnen we helpen bestrijden door eerlijke handel te bevorderen. De Stichting stelt

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting OpenDoor 2010 2013

Jaarverslag Stichting OpenDoor 2010 2013 Jaarverslag Stichting OpenDoor 2010 2013 Eind 2010 is de droom van Jack en Saskia Engels, namelijk het creëren van een harmonieus thuis voor kinderen en (jong-)volwassenen met een (meervoudige) beperking,

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Goražde Beleidsplan

Stichting Vrienden van Goražde Beleidsplan STICHTING VRIENDEN VAN GORAŽDE MEIDOORNSTRAAT 65, 1505 TS ZAANDAM 06-50298575 Facebook info@vriendenvangorazde.com www.vriendenvangorazde.com OPGERICHT: 12 JUNI 2013 TE ZAANDAM KAMER VAN KOOPHANDEL : 58153128

Nadere informatie

Stichting Behoud GAS!Fabriek

Stichting Behoud GAS!Fabriek Stichting Behoud GAS!Fabriek Jaarverslag 2015 Inhoudsopgave Bestuursverslag Algemene informatie 2 Visie, missie en doelstelling 2 Beleid en strategie 2 Activiteiten 2 Financiën 3 Vooruitblik 3 Jaarrekening

Nadere informatie

Amsterdam, juni Stichting Operation Rescue Nederland 1

Amsterdam, juni Stichting Operation Rescue Nederland 1 Amsterdam, juni 2019 Stichting Operation Rescue Nederland 1 De focus van het werk van Operation Rescue zijn kinderen en jongen die leven in extreme armoede in Ethiopië, Brazilië en India. Christina en

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting

Beleidsplan Stichting Beleidsplan Stichting 2018 2022 Stichting RotterdamRunners Beverwaardseweg 338 3077 GE Rotterdam Tel. 0624351920 RotterdamRunners@Gmail.com (Teammail) Info@rotterdamrunners.nl (Zakelijke mail) www.rotterdamrunners.eu

Nadere informatie

JAARREKENING 2011! 1

JAARREKENING 2011! 1 JAARREKENING 2011 1 Voorwoord!!! We believe that children are the future, teach them well and let them lead the way... Op 16 februari 2011 is Stichting Meraih Bintang opgericht. We zijn een kleine enthousiaste

Nadere informatie

Stichting Vrienden van de Grote Kerk Oostzaan JAARBERICHT Pagina 1 van 10

Stichting Vrienden van de Grote Kerk Oostzaan JAARBERICHT Pagina 1 van 10 JAARBERICHT 2011 Pagina 1 van 10 JAARREKENING 2011 Oostzaan, 15 juni 2012 INHOUDSOPGAVE Bladnummer Algemene informatie 3 Bestuursverslag 4 Balans per 31 december 2011 5 Staat van baten en lasten over 2011

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Paulico

Beleidsplan Stichting Paulico Beleidsplan 2018-2021 Stichting Paulico Stichting Paulico Scarlattistraat 4 2807 HM Gouda E: stichtingpaulico@gmail.com T: 06-48622474 KvK-nr.: 41136386 RSIN nummer: 8066.45.465 Bankrekening: NL16 INGB

Nadere informatie

De stichting gaat pachtovereenkomsten aan pacht dit aan de exploitant tuinder. Het is de ambitie van de stichting om gronden te verwerven.

De stichting gaat pachtovereenkomsten aan pacht dit aan de exploitant tuinder. Het is de ambitie van de stichting om gronden te verwerven. ANBI Verantwoording 2015 Algemene gegevens Stichting DNA, De Nieuwe Akker RSIN: 8216.32.826 Secretariaat de Nieuwe Akker Wouwermanstraat 4 zwart, 2023 XG Haarlem Doelstelling Vergroten van de kwaliteit

Nadere informatie

Stichting St. Luke's Hospital Malawi. Beleidsplan

Stichting St. Luke's Hospital Malawi. Beleidsplan Stichting St. Luke's Hospital Malawi Beleidsplan 2014-2016 INHOUD 1. Voorwoord 2. Inleiding 3. Doelstelling 4. Ondersteunen en organisatie projecten 5. Exploitatie: Fondsenwerving Besteding van de donaties,

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Bezoekerscentrum Waalbos Vastgesteld in bestuursvergadering d.d. 1 augustus 2017

Beleidsplan Stichting Bezoekerscentrum Waalbos Vastgesteld in bestuursvergadering d.d. 1 augustus 2017 Beleidsplan 2017-2020 Stichting Bezoekerscentrum Waalbos Vastgesteld in bestuursvergadering d.d. 1 augustus 2017 Inhoud 1. Geschiedenis en terugblik... 2 2. Huidige organisatie... 2 2.1 Algemeen... 2 2.2

Nadere informatie

Beleidsplan 2013-2015 Stichting Luz Alba

Beleidsplan 2013-2015 Stichting Luz Alba Beleidsplan 2013-2015 Stichting Luz Alba Introductie Voor u ligt het beleidsplan 2013-2015 van Stichting Luz Alba. Over 2012 is voor het eerst een jaarverslag geschreven, en bij het verder professionaliseren

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Smile on a Face

Beleidsplan Stichting Smile on a Face Beleidsplan Stichting Smile on a Face 2016-2018 Beleidsplan Stichting Smile on a Face Januari 2016 Page 2 of 9 INHOUD: 1 VOORWOORD... 3 2 DOELSTELLINGEN VAN DE STICHTING... 3 2.1 MISSIE EN DOEL... 3 2.2

Nadere informatie

Jaarverslag 2009. Luchtfoto Makiungu Hospital, Tanzania. www.stichtingmakiungu.nl

Jaarverslag 2009. Luchtfoto Makiungu Hospital, Tanzania. www.stichtingmakiungu.nl Jaarverslag 2009 Luchtfoto Makiungu Hospital, Tanzania www.stichtingmakiungu.nl INHOUD Bestuursverslag 3 Jaarrekening 2009 6 Balans 6 Staat van Baten en Lasten 7 Toelichting op de Balans 8 Toelichting

Nadere informatie

BEEK FM. Beleidsplan Vastgesteld op Beleidsplan Beek FM

BEEK FM. Beleidsplan Vastgesteld op Beleidsplan Beek FM BEEK FM Beleidsplan 2018 Vastgesteld op 8-11-2018 INLEIDING Dit is het eerste beleidsplan van de in het najaar van 2018 opgerichte stichting Beek FM. De oprichting van de stichting en het opstellen van

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Jorisvrienden & Meerjarenbeleidsplan 2014-2017. Stichting Jorisvrienden (opgericht 6 november 2013)

Beleidsplan Stichting Jorisvrienden & Meerjarenbeleidsplan 2014-2017. Stichting Jorisvrienden (opgericht 6 november 2013) Beleidsplan Stichting Jorisvrienden & Meerjarenbeleidsplan 2014-2017 Stichting Jorisvrienden (opgericht 6 november 2013) INHOUDSOPGAVE: 1. HET ONTSTAAN VAN DE STICHTING JORISVRIENDEN... 3 2. BELEIDSKEUZES...3

Nadere informatie

Algemene informatie stichting ElizaYo. adres : Donk 38 postcode : 8266 JC

Algemene informatie stichting ElizaYo. adres : Donk 38 postcode : 8266 JC stichtingsplan Algemene informatie stichting ElizaYo adres : Donk 38 postcode : 8266 JC plaats : Kampen telefoonnummer : 038-3318026 emailadres : post@elizayo.nl website : www.elizayo.nl oprichtingsdatum:

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting A Woman s Worth

Beleidsplan Stichting A Woman s Worth Beleidsplan 2016 2017 Stichting A Woman s Worth Ginnekenweg 172c 4835 NH Breda www.awomansworth.nl Inhoudsopgave Inleiding 2 Visie 2 Missie.. 2 Strategie. 2 Statutaire doelstelling. 2 Afwezigheid winstoogmerk.

Nadere informatie

Beleidsplan. stichting Hof van Nagele. beleidsplan - stichting Hof van Nagele - Revisie 2912_A12

Beleidsplan. stichting Hof van Nagele. beleidsplan - stichting Hof van Nagele - Revisie 2912_A12 Beleidsplan stichting Hof van Nagele beleidsplan - stichting Hof van Nagele - Revisie 2912_A12 Inhoudsopgave Voorwoord 1 Missie, Visie, Doelen 2 Doelen 2 Bestuur 3 Werkwijze 3 Beheer en besteding van gelden

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2016-2020 Inhoudsopgave Voorwoord Inleiding 1. Missie, visie en doelstelling a. Missie b. visie c. Doelstelling 2. Achtergrond en toekomst 3. Doelgroepen 4. Activiteiten en projecten 5. Communicatie

Nadere informatie

Jaarverslag 2011. Stichting Vrienden van Umthombo

Jaarverslag 2011. Stichting Vrienden van Umthombo Jaarverslag 2011 Stichting Vrienden van Umthombo Inhoudsopgave Jaarverslag 2011... 1 Stichting Vrienden van Umthombo... 1 Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 Huidig beleid... 4 Missie... 4 Doelstelling...

Nadere informatie

Financieel jaarverslag 2018 Stichting Vrienden van Convivio

Financieel jaarverslag 2018 Stichting Vrienden van Convivio Financieel jaarverslag 2018 Stichting Vrienden van Convivio 1 INHOUDSOPGAVE Pagina 1 ALGEMEEN 1.1 Oprichtingsdatum en gegevens stichting 3 1.2 Doelstelling stichting 3 1.3 Middelen 3 1.4 ANBI verklaring

Nadere informatie

Sapna Foundation. Jaarverslag 2014

Sapna Foundation. Jaarverslag 2014 Sapna Foundation Jaarverslag 2014 1 Inhoudsopgave Pagina Voorwoord 3 Algemeen 4 Projectbezoek 4 Promotie 5 Financiën 8 Planning 2015 10 Website: www.sapnafoundation.org E-mail: info@sapnafoundation.com

Nadere informatie

Financieel Jaarverslag 2016

Financieel Jaarverslag 2016 Financieel Jaarverslag 2016 Naam: Stichting Lonely Lochem Kamer van Koophandel: 64795985 RSIN/fiscaal nummer: 855850668 Contactgegevens: Walsteeg 20 7241 BG Lochem Telefoon: 06-4047090 E-mailadres: info@lonelylochem.nl

Nadere informatie

1 Stichting Moz Kids. Stichting Moz Kids. Financieel verslag 2016

1 Stichting Moz Kids. Stichting Moz Kids. Financieel verslag 2016 1 Stichting Moz Kids Stichting Moz Kids Financieel verslag 2016 2 Stichting Moz Kids Inhoudsopgave Bestuursverslag pagina 3 Jaarrekening Balans per 31 december 2016 na resultaatverdeling pagina 5 Staat

Nadere informatie

Stichting Ontwikkelingssamenwerking Boxmeer. Beleidsplan 2018

Stichting Ontwikkelingssamenwerking Boxmeer. Beleidsplan 2018 Beleidsplan 2018 Definitief Secretariaat: bank: NL02 TRIO 0338 6495 06 KvK nr. 17151409 Inleiding Achtergrond Dagblad Trouw 3 maart 1995: De basis voor de lokale Agenda 21 werd gelegd in 1992 tijdens de

Nadere informatie

JAARREKENING Stichting Fondsenbeheer Landbouw en Zorg Nederland Jaarrekening pag. 1

JAARREKENING Stichting Fondsenbeheer Landbouw en Zorg Nederland Jaarrekening pag. 1 JAARREKENING 2013 Stichting Fondsenbeheer Landbouw en Zorg Nederland Jaarrekening 2013 - pag. 1 Inhoudsopgave Jaarverslag 2013 1. Bestuursverslag 2. Balans per 31-12-2013 3. Staat van Baten en Lasten over

Nadere informatie

Stichting Vrienden gezinshuis Klein Agteveld

Stichting Vrienden gezinshuis Klein Agteveld Stichting Vrienden gezinshuis Klein Agteveld Beleidsplan 2015-2016 Inhoudsopgave Pagina 1 Pagina 2 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4 Inleiding Doel en doelstelling Organisatie Financiën, administratie en donaties

Nadere informatie

FINANCIEEL VERSLAG 2014

FINANCIEEL VERSLAG 2014 FINANCIEEL VERSLAG 2014 De financiële positie van het Museum Voorschoten sluit in het boekjaar 2014 met een lager resultaat dan in 2013. Ten opzichte van de begroting voor 2014 is wel een beter resultaat

Nadere informatie

Healthy Water 4 A Healthy Life

Healthy Water 4 A Healthy Life JAARVERSLAG 2012 Healthy Water 4 A Healthy Life Inhoudsopgave Voorwoord...2 Visie, Missie en Doelstelling...3 Visie...3 Missie...3 Doelstellingen...3 Nigeria...4 Toelichting...4 Malawi...4 Toelichting...4

Nadere informatie

Jaarverslag True grasses. Empowering Communities

Jaarverslag True grasses. Empowering Communities 1 Jaarverslag 2017 Zakelijke gegevens: Kamer van koophandel: 58308873 Rekeningnummer/IBAN: NL95RABO0108078752 Adres:, 9471 JB Zuidlaren Email: Website: ANBI: ja Doelstelling: Op 5 juli 2013 is de Stichting

Nadere informatie

Jaarverslag 2014 19-1-2015

Jaarverslag 2014 19-1-2015 Jaarverslag 2014 19-1-2015 Voorwoord... 3 Het bestuur... 3 Het ontstaan van Stichting Estafetteloop... 4 De Stichting Estafetteloop... 4 De 100 van Spijkenisse... 5 Hoe werkt het... 5 Het goede doel...

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Lotte s Leven

Beleidsplan Stichting Lotte s Leven Beleidsplan Stichting Lotte s Leven Versie 1.0 - december 2012 2012-2013 Inhoud Opbouw van het beleidsplan 3 De interne organisatie 4 Werving van financiële middele 5 Wijze van fondsenwerving 6 Doelen

Nadere informatie

Stichting Huis van Oranje Katwijk aan Zee JAARREKENING Katwijk, 6 februari Pagina: 1 van 5

Stichting Huis van Oranje Katwijk aan Zee JAARREKENING Katwijk, 6 februari Pagina: 1 van 5 JAARREKENING 2018 Pagina: 1 van 5 Jaarrekening 2018 Het jaar 2018 is afgesloten met een negatief resultaat van 459,= Het werkelijke resultaat kan als volgt worden vergeleken met de begroting: en lasten

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Vrienden van Het Schaffelaar Park

Beleidsplan Stichting Vrienden van Het Schaffelaar Park 2018 Beleidsplan Stichting Vrienden van Het Schaffelaar Park Datum 14-11-2017 Stichting vrienden van Het Schaffelaar Park Nieuwe Markt 3 3771 CB Barneveld stichting@hetschaffelaarpark.nl www.hetschaffelaarpark.nl

Nadere informatie

Stichting Vrienden van de Van Oldenbarnevelthoeve Jaarrekening 2014

Stichting Vrienden van de Van Oldenbarnevelthoeve Jaarrekening 2014 Stichting Vrienden van de Van Oldenbarnevelthoeve Jaarrekening 2014 Vastgesteld door het bestuur in de vergadering van 15 juni 2015. 1 Inhoudsopgave 1. Algemeen 3 2. Acties e.d./ 2014 en vooruitblik 2015

Nadere informatie

Stichting Werkgroep Oost-Europa

Stichting Werkgroep Oost-Europa Jaarverslag 2011 Vastgesteld te Rijsenhout, 16 mei 2012 1 Bestuursverslag 1.1 Algemeen Hierbij presenteren wij het jaarverslag 2011 van Stichting, gevestigd te Rijsenhout, en ingeschreven in het handelsregister

Nadere informatie

Beleidsplan Versie oktober 2012

Beleidsplan Versie oktober 2012 Beleidsplan Versie oktober 2012 Vooraf Voor u ligt het beleidsplan van de Stichting Twarne. Het plan omvat een overzicht van de doelstellingen, activiteiten en geeft inzicht in de werving en het beheer

Nadere informatie

Stichting Maaltijd voor een Kind

Stichting Maaltijd voor een Kind Beleidsplan 2015-2019 Stichting Maaltijd voor een Kind Beleidsplan 2015-2019 Wassenaar, april 2015 Inhoudsopgave Beleidsplan 2015-2019 Activiteiten Werving van gelden Het vermogen van de stichting Beleidsplan

Nadere informatie

Beleidsplan 2014-2015

Beleidsplan 2014-2015 Beleidsplan 2014-2015 Sunny Side Up Foundation Weleveld 18, 2151 JR Nieuw-Vennep www.sunnysideupfoundation.com KvK: 60369698 RSIN: 853879497 Bankrekeningnummer: NL34 INGB 0006482112 De inhoud 1. Het idee...

Nadere informatie

Stichting Koppie-Au. Voorwoord

Stichting Koppie-Au. Voorwoord Voorwoord Stichting Koppie-Au heeft een intensief tweede jaar achter de rug. Een jaar waarin veel energie is gestopt in het bouwen van het crowdfunding platform koppie-au.nl en waarin een begin is gemaakt

Nadere informatie

STICHTING DE OUDE KERK. te HEEMSTEDE FINANCIEEL VERSLAG 2017

STICHTING DE OUDE KERK. te HEEMSTEDE FINANCIEEL VERSLAG 2017 STICHTING DE OUDE KERK te HEEMSTEDE FINANCIEEL VERSLAG 2017 1 Stichting De Oude Kerk te Heemstede Heemstede, xxxxx 2018 Geachte dame en heren, Bij deze heb ik het genoegen u het voorlopige financiële verslag

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Stichting Vrienden gezinshuis Klein Agteveld Beleidsplan 2018-2020 Inhoudsopgave Pagina 1 Pagina 2 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4 Inleiding Doel en doelstelling Organisatie Financiën, administratie en donaties

Nadere informatie

Beleidsplan. Stichting Volg de Wens

Beleidsplan. Stichting Volg de Wens Beleidsplan Stichting Volg de Wens 16-02-2014 Rotterdam Versie : 0.9 Auteur : Bob Arkema Datum : 16 februari 2014 Inhoud Voorwoord 3 1. De organisatie 4 1.1 Wie zijn we 4 1.2 Visie, Missie, Kernwaarden

Nadere informatie

Jaarrekening. van. Stichting WAG Kootwijkerbroek - Stroe. Kootwijkerbroek

Jaarrekening. van. Stichting WAG Kootwijkerbroek - Stroe. Kootwijkerbroek Jaarrekening 2016 van Stichting WAG Kootwijkerbroek - Stroe te Kootwijkerbroek Inhoudsopgave 1 Bestuursverslag en ondertekening door bestuur 3 2 Balans per 31 december 2016 5 3 Staat van baten en lasten

Nadere informatie

Stichting Werkgroep Oost-Europa

Stichting Werkgroep Oost-Europa Jaarverslag 2010 Vastgesteld te Rijsenhout, 7 juni 2011 1 Bestuursverslag 1.1 Algemeen Hierbij presenteren wij het jaarverslag 2010 van Stichting, gevestigd te Rijsenhout, en ingeschreven in het handelsregister

Nadere informatie

STICHTING NIEUWE ERVEN AMERSFOORT. rapport inzake

STICHTING NIEUWE ERVEN AMERSFOORT. rapport inzake AMERSFOORT rapport inzake jaarrekening 2013 JAARVERSLAG 2013 INHOUDSOPGAVE Jaarverslag pagina 1. Algemeen 2 2. Ontwikkelingen 2013 2 3. ANBI Status 3 4. Bestemming resultaat 3 5. Samenstelling bestuur

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN BELEIDSPLAN 2018-2020 STICHTING GOSPEL IMPACT BELEIDSPLAN 2018-2020 Stichting Gospel Impact Dominicushof 92 4133AP Vianen Telefoon: 0347-374483 Mobiel: 06-33586841 Email: info@gospelimpact.nl Website:

Nadere informatie

Jaarrekening 2014. Stichting Waarborgfonds Quidem Carus Tafelbergdreef 180 3564 AG Utrecht. Utrecht, 30 augustus 2014

Jaarrekening 2014. Stichting Waarborgfonds Quidem Carus Tafelbergdreef 180 3564 AG Utrecht. Utrecht, 30 augustus 2014 Jaarrekening 2014 Stichting Waarborgfonds Quidem Carus Tafelbergdreef 180 3564 AG Utrecht Utrecht, 30 augustus 2014 Op al onze diensten zijn van toepassing de algemene voorwaarden zoals vermeld op onze

Nadere informatie

Stichting Flappus Voor opvang en herplaatsing van dieren. Publicatieplicht voor ANBI s

Stichting Flappus Voor opvang en herplaatsing van dieren. Publicatieplicht voor ANBI s Stichting Flappus Voor opvang en herplaatsing van dieren Publicatieplicht voor ANBI s De naam van de instelling; Stichting Flappus Het RSIN (Rechtspersonen en Samenwerkingsverbanden Informatienummer)/fiscaalnummer;

Nadere informatie

Stichting Koningsdag Zierikzee. Dulve BD Zierikzee IBAN NL75RABO

Stichting Koningsdag Zierikzee. Dulve BD Zierikzee IBAN NL75RABO Stichting Koningsdag Zierikzee Dulve 50 4303 BD Zierikzee IBAN NL75RABO0300072473 www.koningsdagzierikzee.nl contact@koningsdagzierikzee.nl 06-30714396 JAARVERSLAG 2015 Inhoud 1. Bestuursverslag... 3 1.1

Nadere informatie

STICHTING VOOR JOU. een mooi moment voor mensen met kanker

STICHTING VOOR JOU. een mooi moment voor mensen met kanker STICHTING VOOR JOU een mooi moment voor mensen met kanker Jaarverslag 2013 2 Inhoudsopgave Bladzijde 3 Inleiding Communicatie en PR Website en social media Nieuwsbrief Bladzijde 4 Communicatie en PR Overig

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Time to Help Nederland

Beleidsplan Stichting Time to Help Nederland Beleidsplan Stichting Time to Help Nederland Stichting Time to Help Nederland Hang 4 3011 GG Rotterdam info@timetohelp.nl www.timetohelp.nl Inschrijvingsnummer KVK : 55404073 RSIN/Fiscaalnummer: 851692357

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING PANCREAS

BELEIDSPLAN STICHTING PANCREAS BELEIDSPLAN STICHTING PANCREAS Inleiding Dit beleidsplan geldt als leidraad voor de bestuurders van de stichting. Gestelde doelen worden aangegeven en nader uitgewerkt. Tevens wordt voldaan aan de aanpassing

Nadere informatie

Jaarverslag 2012 (inclusief 2011 vanaf de oprichting) van Stichting Vrienden van de Delftse Montessorischool

Jaarverslag 2012 (inclusief 2011 vanaf de oprichting) van Stichting Vrienden van de Delftse Montessorischool Jaarverslag 2012 (inclusief 2011 vanaf de oprichting) van Stichting Vrienden van de Delftse Montessorischool Jacoba van Beierenlaan 166 2613 JK Delft www.stichtingvriendendms.nl vrienden@montessoridelft.nl

Nadere informatie

Stichting Koningsdag Zierikzee. Verrenieuwstraat HZ Zierikzee IBAN NL75RABO

Stichting Koningsdag Zierikzee. Verrenieuwstraat HZ Zierikzee IBAN NL75RABO Stichting Koningsdag Zierikzee Verrenieuwstraat 47 4301 HZ Zierikzee IBAN NL75RABO0300072473 www.koningsdagzierikzee.nl contact@koningsdagzierikzee.nl JAARVERSLAG 2018 Inhoud 1. Bestuursverslag... 3 1.1

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2018 2020 www.stoptevroegbevallen.nl Stichting Stop te vroeg bevallen Groot Bentveld 1 2116 TE Bentveld Tel: 020-5662357 Mail: info@stoptevroegbevallen.nl INHOUD 1. Inleiding... 3 2. Missie

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Binnentuin over God

Beleidsplan Stichting Binnentuin over God Beleidsplan 2017-2020 Stichting Binnentuin over God Inhoud Inleiding 1. Doelstelling Stichting Binnentuin over God 1.1 Doel 1.2 Verwezenlijking 2. Realisatie en doelstelling 2.1 De binnentuin; een indrukwekkende

Nadere informatie

Beleidsplan 2013 2016 van de Stichting Ayuda Maya

Beleidsplan 2013 2016 van de Stichting Ayuda Maya Beleidsplan 2013 2016 van de Stichting Ayuda Maya Inhoud Doelstelling en werkwijze Primaire fondsenwerving Andere activiteiten voor fondsenwerving Deskundigheidsbevordering Vermogensbeheer Besteding van

Nadere informatie