Vereniging Valouwe Eigenaren

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vereniging Valouwe Eigenaren"

Transcriptie

1 Gebruiksinstructie van de Website Deze website is opgezet om de geregistreerde leden van Vereniging Valouwe Eigenaren zo optimaal mogelijk van dienst te zijn. Op deze manier kunnen we iedereen zo snel mogelijk deelgenoot maken van de laatste stand van zaken. Uiteraard kunnen alleen geregistreerde leden deze ook inzien. Raadpleeg dus geregeld deze site om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Het bestuur van Vereniging Valouwe Eigenaren wil op een zo breed mogelijk front, uw belangen behartigen jegens Droompark Beekbergen. Hiertoe zullen we geen enkel middel schuwen om Droomparken te bewegen naar de leden te luisteren en ook oog en oor te hebben voor alle misstanden die we op het park aantreffen. Naast overleg en desnoods juridische stappen, draagt ook deze website bij aan opinievorming, waarbij Droomparken niet langer meer zich kan verschuilen. Immers Internet is een openbaar medium, waar wij met zijn allen onze ongenoegen kunnen uitten, zodat we publiekelijk problemen en ervaringen met elkaar snel kunnen delen. Zeker Droomparken moet hier uiteindelijk gevoelig voor zijn, omdat anders hun goede naam (!?!) in het geding komt en evt. aspirant kopers zich wel twee keer zullen bedenken vooraleer zij in de mooie verkooppraatjes trappen. Dus ook Droomparken is gebaat bij een goed lopend Park met tevreden gasten, maar zeer zeker tevreden kaveleigenaren.

2 Wat treft u op de website allemaal aan; De website is opgedeeld in enkele pagina s welke u links op uw beeldscherm ziet staan. De volgende schermen treft u aan; Openbare pagina s - Homepage Hier staat o.a. vermeld de doelstelling en de aanleiding om een vereniging op te richten. Ook treft u hier een hyperlink aan (tekst in afwijkende kleur welke is onderstreept) welke verwijst naar de brief van waar alles mee begon en treft u hier deze handleiding aan - Bestuur en contact Op deze pagina treft u de namen en telefoonnummers aan van de bestuursleden alsmede het adres van onze vereniging. - Lidmaatschap Deze pagina is belangrijk voor eigenaren, welke nog geen lid zijn van onze vereniging en zich alsnog willen aanmelden. Alles onder het motto, SAMEN STAAN WE STERKER. Kent u mede kaveleigenaren, die nog geen lid zijn van de vereniging, attendeer hen dan op het bestaan van deze website, en adviseer hen zich bij ons aan te sluiten. De hier bovengenoemde pagina s zijn openbaar en te raadplegen voor zowel leden als niet leden.

3 Besloten pagina s bestemd alleen voor onze leden. Daarnaast treft u nog de volgende pagina s aan, welke alleen bestemd zijn voor betalende leden. Alle leden hebben inmiddels een Gebruikersnaam en wachtwoord ontvangen. Bent u lid en heeft u nog niet de beschikking over een eigen gebruikersnaam en wachtwoord, meld dit dan even aan ons door het sturen van een mail naar webbeheer@valouweeigenaren.nl Wij zullen dan z.s.m. u de toegangscode toesturen. Het betreft hier de volgende pagina s; - FORUM Een FORUM is een virtuele ontmoetingsplaats voor onze leden, waar men zijn of haar ervaringen en meningen kan uitwisselen. Alleen leden kunnen deelnemen aan het FORUM, Niet leden kunnen alleen de informatie lezen. Verderop wordt beschreven wat een FORUM is en hoe u hiraan kunt deelnemen. Tevens leggen wij nog uit wat wij met dit FORUM willen bereiken. - Verenigingsdocumenten Op deze pagina treft u alle belangrijke verenigingsdocumenten aan, zoals verslagen van ledenvergaderingen, statuten en andere belangrijke zaken. - Nieuwsbrieven Op deze pagina treft u alle Nieuwsbrieven aan. In deze Nieuwsbrieven willen we u periodiek op de hoogte brengen van belangrijke ontwikkelingen. - Voortgang Juridisch geschil Op deze pagina houden wij u op de hoogte van de voortgang van de inmiddels juridische procedure die we richting Droomparken hebben ingezet n.a.v. de brief van en de daarop teleurstellende uitleg.

4 FORUM: Vereniging Valouwe Eigenaren Een FORUM is een soort virtuele ontmoetingsplaats, waar leden met elkaar ervaringen en meningen kunnen delen. Ook kan hier op een snelle manier inzicht worden verkregen om te ervaren hoe de leden over bepaalde onderwerpen denken. Wij als bestuur van Vereniging Valouwe Eigenaren hebben bewust gekozen voor het opnemen van een FORUM op onze site, omdat wij ervan overtuigd zijn, dat ervaringen (positief/negatief) uitwisselen met elkaar een helder beeld geeft wat er leeft op de Valouwe en onder de leden. Hier kunnen misstanden aangebracht worden om te zien of andere leden dezelfde ervaringen hebben. Dit geeft ons als bestuur weer inzicht in de problemen, welke wij vervolgens weer bespreekbaar kunnen maken in ons periodiek overleg met de Directie van Droomparken. Ook Droomparken kan op deze manier kennis nemen van het feit, hoe wij aankijken tegen de Dienstverlening van Droomparken aan de Kaveleigenaren en de Verhuurders. Op dit moment heeft de Directie van Droomparken een te rooskleurig zelfbeeld en zijn zij in de veronderstelling, dat zij een prima dienstverlening verlenen. Echter als je een rondje maakt langs de leden (zie het verslag van de vergadering van 4 februari 2011) dan blijkt niets minder waar te zijn. Onze leden ervaren veel misstanden op diverse fronten. Of het nu gaat om de inrichting van het park, zoals het milieuparkje, verlichting, bewegwijzering etc., of verhuur van uw Chalet/Bungalow. Ook hier gaat veel fout. Daarnaast blijkt, Droomparken geregeld misbruik te maken en zich niet te houden aan de gemaakte afspraken. Reden te meer om met elkaar hier onze ervaringen te delen en op deze manier Droomparken, maar ook andere aspirant kopers/verhuurders te wijzen op de vaak te mooi voorgestelde praatjes over verdiensten. Verhuur moet lonend zijn zowel voor de Eigenaar/verhuurder als ook voor Droomparken. Nu slaat vaak de balans alleen door naar Droomparken en worden verhuurders opgezadeld met onduidelijke en vaak niet goed onderbouwde kosten. Ook houdt Droomparken zich niet aan de gemaakte afspraken en wijkt men vaak af van de verhuurprijzen, waarbij de verhuurder vaak minder ontvangt dan afgesproken. Als een Verhuurder dan Droomparken hierop aanspreekt, wordt men vaak met een kluitje in het riet gestuurd, zonder dat zij iets willen doen aan de gemelde misstanden. Men heeft hier maling aan en schijnt zelf niet te beseffen dat dit uiteindelijk ook slecht is voor Droomparken zelf. Genoeg redenen om met elkaar onze ervaringen uit te wisselen. Alleen op deze wijze kunnen we samen een vuist maken onder het motto Samen staan we sterker.

5 Om dit kracht bij te zetten, hebben wij op onze Website een FORUM aangelegd. Het FORUM bestaat uit diverse categorieën. Wilt u een vraag of ervaring delen op het Forum, dan kiest u allereerst de Categorie, bijv. Verhuurperikelen; Vervolgens kiest u voor NIEUW ONDERWERP. U ziet dan een memoveld waar u uw ervaring in kunt vermelden. Indien u wilt reageren op de stelling of ervaring van een ander, omdat u ook dezelfde ervaring heeft of een mening, dan kunt u hierop reageren, door te kiezen voor ANTWOORD of SNEL ANTWOORD, voor een korte reactie. Voorwaarde is wel, dat we geen grof taalgebruik bezigen of middels het antwoord iemand kwetsen. Voor de rest mag u al uw op- of aanmerkingen hier plaatsen. Wij als bestuur zijn dan ook zeer geïnteresseerd in uw meningen en ervaringen. Alleen op deze wijze kunnen we aan opinievorming doen, en ook Droomparken een spiegel voorhouden, dat er ondanks hun ontkenning, veel zaken niet goed gaan. Heeft U vragen over het Forum of het gebruik ervan, laat dit dan ons weten, door het sturen van een naar webbeheer@valouweeigenaren.nl Wij staan u graag ten dienste met raad en daad. Twijfelt u of u iets op het FORUM moet plaatsen, overleg dan even met ons en stuur uw vraag eveneens naar het adres webbeheer@valouweeigenaren.nl Het zou zonde zijn als u om welke reden dan ook uw ervaringen niet zou delen. De website is mede afhankelijk van de kwaliteit van het FORUM. Hier komt telkens nieuwe informatie op te staan, die ons allemaal interesseert. NOGMAALS een oproep aan u allen, Ga naar het FORUM, lees wat anderen hebben geschreven en reageer op hun bericht en geef u mening of deel uw eigen ervaringen. Veel succes gewenst en hopelijk maakt het FORUM een belangrijk deel uit van het succes welke we willen behalen, n.l. DROOMPARKEN, laten ervaren hoe wij over hun dienstverlening denken en daarmee proberen het niveau voor alle partijen op een hoger peil te krijgen. Uw input op het FORUM is van essentieel belang voor ons als Bestuur, om uw belangen op de agenda te krijgen van DROOMPARKEN.

6 Wat te doen als u uw inlognaam en of wachtwoord niet meer weet? Als u uw wachtwoord of gebruikersnaam niet meer weet, kunt u dit heel gemakkelijk weer opvragen. Onder de LOGIN, waar je normaal je gebruikersnaam en wachtwoord ingeeft, zie je 2 hyperlinks; Wachtwoord vergeten? Gebruikersnaam vergeten? Als u op een van beide hyperlinks klikt, krijgt u via uw bericht met daarin een hashstring welke bestaat uit een lange reeks van letters, cijfers en tekens. Volg verder de instructies in de mail en u bent snel weer online. Mocht het om een of andere reden niet lukken, stuur dan een bericht naar webbeheer@valouweeigenaren.nl zodat wij u snel op weg kunnen helpen.

7 Wachtwoord en of adres wijzigen: Indien u uw wachtwoord wenst te wijzigen, dan kunt u dit ook zelf eenvoudig regelen. Ga naar het FORUM. Kies hier voor PROFIEL; U krijgt dan uw profiel te zien. Links naast uw naam ziet u een knop Bewerken Knop Bewerk Als u op de knop Bewerk heeft gedrukt, ziet u vervolgens het hiernaast afgebeelde scherm Wachtwoord en wijzigen Hier kunt u uw adres aanpassen en ook uw wachtwoord wijzigen. Ondervindt u problemen en heeft u hulp nodig, stuur dan een mailtje naar webbeheer@valouweeigenaren.nl o.v.v. uw naam, chaletnr en uiteraard uw vraag / probleem. U ontvangt z.s.m. van ons bericht wat te doen.

8 Uw profiel aanpassen Indien u graag uw naam waarmee u bekend bent op de site en het Forum wenst aan te passen, zodat gasten niet kunnen zien wie u bent of wie wat geschreven heeft, dan is dit heel eenvoudig aan te passen. Ga naar het FORUM Kies hier voor Profiel In de balk waar u uw naam ziet staan, staat rechts een knop bewerk Hiermee komt u in uw persoonlijke profielgegevens waar u enkele zaken naar wens kunt wijzigen. Vul hier uw naam in waarmee u bekend wil zijn op de website

Snel van start met Twitter?

Snel van start met Twitter? Handleiding Snel van start met Twitter? Tweet, retweet en hashtag?!? Welkom op Twitter, waar nieuws uit niet meer dan 140 tekens bestaat. Volg de stap voor stap uitleg over hoe je deelt en volgt op dit

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Versie 1 mei 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen Mijn cliëntportaal 4 Voorbeeld Mijn cliëntportaal 7 Mijn afspraken 8 Mijn dossier

Nadere informatie

Handleiding website. Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, opgericht in 1802

Handleiding website. Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, opgericht in 1802 Handleiding website Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, opgericht in 1802 In deze handleiding website wordt stapsgewijs uitgelegd hoe u als lid kunt inloggen op de website van Sociëteit De Witte alsmede

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cliëntportaal TMZ

Gebruikershandleiding Cliëntportaal TMZ Gebruikershandleiding Cliëntportaal TMZ Versie 1 september 2016 1 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Inloggen op Cliëntportaal TMZ... 4 3. Voorbeeld Cliëntportaal TMZ... 7 4. Mijn afspraken... 8 5. Mijn Dossier...

Nadere informatie

Handleiding voor gebruik Call systeem. Ref. handleidingen/support / handleiding gebruik call systeem

Handleiding voor gebruik Call systeem. Ref. handleidingen/support / handleiding gebruik call systeem Handleiding voor gebruik Call systeem. Ref. handleidingen/support / handleiding gebruik call systeem Aanmelden Aanmelden via: Klik op Helpdesk De eerste keer komt u in het aanmeldscherm: Vul uw gebruikersnaam

Nadere informatie

Mijn.PvdA.nl. Handleiding voor de secretarissen en ledenadministrateurs om eigen gegevens aan te passen en ledenadministratie te raadplegen

Mijn.PvdA.nl. Handleiding voor de secretarissen en ledenadministrateurs om eigen gegevens aan te passen en ledenadministratie te raadplegen Mijn.PvdA.nl Handleiding voor de secretarissen en ledenadministrateurs om eigen gegevens aan te passen en ledenadministratie te raadplegen Versie 1.0 Amsterdam, mei 2011 Inhoudsopgave 1. Beginnen 5 1.1

Nadere informatie

Je kunt ESS op twee manieren bereiken: via een webpagina en via en app op je smartphone.

Je kunt ESS op twee manieren bereiken: via een webpagina en via en app op je smartphone. Instructie Employee Self Service (ESS) Versie 22-6-2015 ESS wordt onder ander gebruikt om digitaal de loonstroken aan te bieden. Deze service heeft echter nog meer mogelijkheden voor de toekomst zoals

Nadere informatie

Handleiding Uw gegevens

Handleiding Uw gegevens opgericht 1 augustus 1932 Handleiding Uw gegevens Gemaakt door : Marcel van Vuuren Gemaakt op : vrijdag 24 juli 2015 Versie : 25052008_v1.0 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Aanmelden... 4 Aanmelden via de

Nadere informatie

Loil, 2 november 2015 Onderwerp: oudertevredenheidspeiling. Beste ouder(s)/verzorger(s),

Loil, 2 november 2015 Onderwerp: oudertevredenheidspeiling. Beste ouder(s)/verzorger(s), Loil, 2 november 2015 Onderwerp: oudertevredenheidspeiling Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor ouders is een schoolorganisatie niet altijd eenvoudig te overzien. Enerzijds is er de school waarin wij als

Nadere informatie

Opgelet: Reclame is onvermijdbaar daardoor kan dit alles gratis.

Opgelet: Reclame is onvermijdbaar daardoor kan dit alles gratis. 1. Website: SiKuFoto = www.fotosite.be Foto s op de site kunnen via het bestuur, na controle, geplaatst worden door mij. Er kan ook een nieuwsbrief verstuurd worden naar SiKuFoto leden Fotogalerij waar

Nadere informatie

Korte samenvatting van de bijgevoegde handleiding. Middelburg, 3 november Betreft: oudertevredenheidspeiling. Geachte ouder(s) /verzorger(s),

Korte samenvatting van de bijgevoegde handleiding. Middelburg, 3 november Betreft: oudertevredenheidspeiling. Geachte ouder(s) /verzorger(s), Middelburg, 3 november 2014 Betreft: oudertevredenheidspeiling Geachte ouder(s) /verzorger(s), Op de algemene informatieavond heeft u kunnen vernemen dat wij een oudertevredenheidsonderzoek willen uitvoeren.

Nadere informatie

Handleiding Postersite EHBO Santpoort.

Handleiding Postersite EHBO Santpoort. Handleiding Postersite EHBO Santpoort. Inhoud: 1. Account aanmaken 2. Inloggen 3. Account gegevens wijzigen 4. Aan en afmelden evenementen 5. Overige tabbladen 6. Problemen 1. Account aanmaken Wanneer

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding ouder login Maakt u gebruik van of wilt u gebruik maken van de tussenschoolse opvang op PCBS De Kring, dan kunt u zich via de website

Nadere informatie

Handleiding Digitaal logboek Diabetes

Handleiding Digitaal logboek Diabetes Handleiding Digitaal logboek Diabetes 2 INLEIDING Voor u ligt de handleiding voor het digitaal logboek. U vindt hierin antwoord op de vraag hoe u het digitaal logboek kunt gebruiken. Wij hopen dat u met

Nadere informatie

Handleiding Facebook. SIR-55 Handleiding Facebook 1

Handleiding Facebook. SIR-55 Handleiding Facebook 1 Handleiding Facebook Registreren Facebook is een social network waarbij mensen met elkaar in contact komen. Het is gratis en voor iedereen, vanaf 14 jaar en ouder, toegankelijk. In deze handleiding wordt

Nadere informatie

VinniePlace www.vinnieplace.nl helpdesk.vinnieplace.nl info@vinnieplace.nl 06-50546566

VinniePlace www.vinnieplace.nl helpdesk.vinnieplace.nl info@vinnieplace.nl 06-50546566 VinniePlace www.vinnieplace.nl helpdesk.vinnieplace.nl info@vinnieplace.nl 06-50546566 1 2 Inhoudsopgave 1.Inleiding blz.3 2.Homepage..blz.4 2.1.Verzend een aanvraag......blz.5/6 2.2.Bekijk aanvraag met

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Versie 1 april 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen Mijn cliëntportaal 4 Voorbeeld Mijn cliëntportaal 6 Mijn afspraken 7 Mijn dossier

Nadere informatie

NL handleiding online aanvragen en bestellen producten 3D Worknet

NL handleiding online aanvragen en bestellen producten 3D Worknet NL handleiding online aanvragen en bestellen producten 3D Worknet Deze handleiding geeft een uitgebreide uitleg over het online aanvragen en bestellen van 3D geprinte producten bij 3D Worknet. Registreren

Nadere informatie

CitiManager: Beknopte migratiehandleiding voor kaarthouders

CitiManager: Beknopte migratiehandleiding voor kaarthouders Inhoud van deze beknopte handleiding: 1. Hoe registreer ik mij voor CitiManager? a) Uitsluitend kaarthouders in bezit van online rekeningoverzicht b) Uitsluitend kaarthouders met rekeningoverzicht op papier

Nadere informatie

versie: 5-7-2013 HANDLEIDING MIJN DE LEEUW

versie: 5-7-2013 HANDLEIDING MIJN DE LEEUW versie: 5-7-2013 HANDLEIDING MIJN DE LEEUW HANDLEIDING MIJN DE LEEUW Inhoudsopgave Inloggen... 3 Gebruikersnaam of Wachtwoord vergeten?... 3 Startscherm "Tabblad mijn gegevens":... 4 Tabbladen... 5 Mijn

Nadere informatie

Handleiding Mezzedo.nl

Handleiding Mezzedo.nl Handleiding Mezzedo.nl voor deelnemers (Versie juli 2014) Deze handleiding vindt u ook op: www.resultaatmeetsysteem.nl 1 Inhoud Korte introductie... 3 Over de handleiding... 3 Let op (info over browser)...

Nadere informatie

Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers

Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers Handleiding gebruik Mijnschoolinfo Schoolmedewerkers v 29.7.2014 1 Inhoud 1. Activeren van Mijnschoolinfo als ouder... 3 2. Wachtwoord kwijt of wijzigen... 3 2.1 Wachtwoord

Nadere informatie

Handleiding ledenadministratiepakket. Badminton Nederland. Versie februari 2012 1

Handleiding ledenadministratiepakket. Badminton Nederland. Versie februari 2012 1 Handleiding ledenadministratiepakket Badminton Nederland Versie februari 2012 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 1. Handleiding 3 1.1 Voor u begint 3 2. Inloggen 4 2.1 Wachtwoord Vergeten 5 2.2 Wachtwoord/gebruikersnaam

Nadere informatie

TT-Transfer. Handleiding veilig bestanden uitwisselen met TT-Transfer

TT-Transfer. Handleiding veilig bestanden uitwisselen met TT-Transfer Handleiding veilig bestanden uitwisselen met TT-Transfer Om gebruik te kunnen maken van TT-Transfer, dient u eerst een account aan te vragen. U doet dit door middel van een registratieverzoek. Wij krijgen

Nadere informatie

ONLINE HELPDESKSYSTEEM

ONLINE HELPDESKSYSTEEM ONLINE HELPDESKSYSTEEM Voor al uw gebruikersvragen betreffende Sportlink Club Sportlink Services 21-03-2012 1. GEBRUIKERSONDERSTEUNING Indien u vragen, problemen of wensen heeft met betrekking tot Sportlink

Nadere informatie

Handleiding website Trim- en Toerclub Leusden 2014 www.toerfietsleusden.nl

Handleiding website Trim- en Toerclub Leusden 2014 www.toerfietsleusden.nl Handleiding website Trim- en Toerclub Leusden 2014 www.toerfietsleusden.nl Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Opbouw van de website... 4 3. Registreren... 6 4. Aan-/Afmelden... 10 5. Forum... 11 6. Reageren

Nadere informatie

Hoe maak ik een ANWB-inlogaccount aan?

Hoe maak ik een ANWB-inlogaccount aan? Hoe maak ik een ANWB-inlogaccount aan? Voor een aantal onderwerpen op anwb.nl heeft u een inlogaccount nodig. Iedereen kan zo n account aanmaken. Hiervoor moet u zich eenmalig registeren. Daarna kunt u

Nadere informatie

Hoe werkt het en wat kunt je ermee?

Hoe werkt het en wat kunt je ermee? Hoe werkt het en wat kunt je ermee? Inhoud Starten met Smart Workspaces Registreren met een foto en profiel Een groep beginnen Berichten en e-mails sturen. Nieuwsberichten plaatsen, documenten en afbeeldingen

Nadere informatie

Handleiding voor het presenteren van uw kunstwerken op www.kunstinlochem.nl

Handleiding voor het presenteren van uw kunstwerken op www.kunstinlochem.nl Handleiding voor het presenteren van uw kunstwerken op www.kunstinlochem.nl Tip: print deze handleiding uit! Als deelnemer aan de kunstroute kunt u uw kunstaanbod presenteren op de website van kunst in

Nadere informatie

Handleiding koppeling voor patiënten

Handleiding koppeling voor patiënten Handleiding koppeling voor patiënten Inhoud 1. Registreren... 2 1.1 Voordat u begint... 2 1.2 Een account aanmaken... 2 1.3 Geen account? Registreer nu!... 3 1.4 Bevestig uw account... 3 1.5 Gefeliciteerd,

Nadere informatie

digitale salarisstrook www.raetonline.nl HANDLEIDING DIGITALE SALARISSTROOK

digitale salarisstrook www.raetonline.nl HANDLEIDING DIGITALE SALARISSTROOK HANDLEIDING DIGITALE SALARISSTROOK Versie 1.1 Pagina 1 van 8 augustus 2012 Inleiding Voor iedereen die maandelijks salaris ontvangt is de salarisstrook digitaal beschikbaar. De salarisstroken staan elke

Nadere informatie

Handleiding myworkandme. Aanmelden met e-mailadres en wachtwoord

Handleiding myworkandme. Aanmelden met e-mailadres en wachtwoord Handleiding myworkandme Aanmelden met e-mailadres en wachtwoord 22 juli 2013 Inhoudsopgave 1. Nieuwe gebruiker? Je profiel activeren... 3 1.1 Klik op de link in de activatiemail... 3 1.2 Geef je e-mailadres

Nadere informatie

Handleiding gebruik Toolbox 55

Handleiding gebruik Toolbox 55 Handleiding gebruik Toolbox 55 Zorgorganisaties 1 Voor u ligt de handleiding gebruik Toolbox 55 voor zorgorganisaties. Deze handleiding leidt u stapsgewijs door het registratiesysteem en maakt het mogelijk

Nadere informatie

Handleiding Digitale Wijnkelder

Handleiding Digitale Wijnkelder Handleiding Digitale Wijnkelder Uw eigen digitale wijnkelder Weet u nog, die wijn die u een paar weken geleden hebt gedronken. Die zo lekker was? Een Italiaan. Of toch een Spanjaard? Als u het etiket ziet,

Nadere informatie

Docnet handleiding 1

Docnet handleiding 1 Docnet handleiding 1 Inleiding... page 3 Homepagina.. page 4 Profiel...........page 5 Docbox..........page 6 Ontdek........page 7 Vraag en antwoord..... page 8 Contactgegevens........page 10 2 Ontdek Docnet

Nadere informatie

Gebruikershandleiding BrabantZorg cliëntportaal

Gebruikershandleiding BrabantZorg cliëntportaal Gebruikershandleiding BrabantZorg cliëntportaal Versie 2.4 oktober 2017 Inloggen op het cliëntportaal Ga naar de website www.brabantzorg.eu en klik op de knop Direct inloggen cliëntportaal. U krijgt het

Nadere informatie

Handleiding voor online tolkaanvragen IN-Gent vzw afdeling tolken en vertalen. Aanvraagtermijn: Min. 2 werkdagen en max. 90 dagen vóór de uitvoerdatum

Handleiding voor online tolkaanvragen IN-Gent vzw afdeling tolken en vertalen. Aanvraagtermijn: Min. 2 werkdagen en max. 90 dagen vóór de uitvoerdatum Handleiding voor online tolkaanvragen IN-Gent vzw afdeling tolken en vertalen Algemene afspraken: Aanvraagtermijn: Min. 2 werkdagen en max. 90 dagen vóór de uitvoerdatum Status aanvraag: Alle communicatie

Nadere informatie

Korte handleiding digitaal personeelsdossier

Korte handleiding digitaal personeelsdossier Korte handleiding digitaal personeelsdossier Vanuit thuis kan ook ingelogd worden. Ga naar https://webportal.jbz.nl Log hier eerst in met je gebruikersnaam en wachtwoord net als op je PC op je werkplek.

Nadere informatie

B2B-portaal. Functie wachtwoord opnieuw instellen. Gebruikershandleiding

B2B-portaal. Functie wachtwoord opnieuw instellen. Gebruikershandleiding B2B-portaal Functie wachtwoord opnieuw instellen Gebruikershandleiding I. Inleiding Het eerste gedeelte van dit document richt zich tot gebruikers van de bpost-portaalsite voor bedrijven die hun gebruikersnaam

Nadere informatie

Gebruikershandleiding ZWIP

Gebruikershandleiding ZWIP Gebruikershandleiding ZWIP het Zorg- en WelzijnsInfoPortaal Inhoudsopgave Inleiding... 2 1. Uitleg ZWIP... 3 1.1 Opstarten ZWIP... 3 1.2 Aanmeldscherm... 4 1.3 Wijzigen van uw wachtwoord... 5 1.4 Startscherm...

Nadere informatie

Het gebruik van de online reservatie voor AquaPower

Het gebruik van de online reservatie voor AquaPower Het gebruik van de online reservatie voor AquaPower 1. De link online Aquapower boeken op de website van Aquatherma, brengt je naar het volgende scherm: Wanneer je nog geen login gegevens hebt, moet je

Nadere informatie

Stagerage Versie 3 zomer 2011

Stagerage Versie 3 zomer 2011 Stagerage Versie 3 zomer 2011 Algemene bewerkingen BlueBased B.V (2011) Auteur: Jeroen IJzerman Inleiding In deze handleiding worden de algemene taken behandeld, die voor alle rollen gelden. De rollen

Nadere informatie

Jobbank Zuiddag 2012. Handleiding voor werkgevers

Jobbank Zuiddag 2012. Handleiding voor werkgevers Jobbank Zuiddag 2012 Handleiding voor werkgevers Inhoudstafel Account aanmaken Organisatiegegevens ingeven Een job posten Post uw job op Facebook Een job kopiëren Collega s uitnodigen Job onzichtbaar maken

Nadere informatie

Versie 2.6.5. Handleiding Digitaal Logboek COPD

Versie 2.6.5. Handleiding Digitaal Logboek COPD Versie 2.6.5 Handleiding Digitaal Logboek COPD INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING...3 2. INLOGGEN...4 2.1. INLOGPROBLEMEN...6 3. HOMEPAGE...7 4. ZELFMANAGEMENT...9 4.1. INVOEREN CCQ OF MRC VRAGENLIJST...9 5. UITGEVOERDE

Nadere informatie

Handleiding - Verzekeringnemer

Handleiding - Verzekeringnemer Handleiding - Verzekeringnemer Inhoudsopgave Mijn XHI... 2 Login... 3 Wachtwoord vergeten... 4 Polis... 6 Bewerken polis... 7 Bewerken gezinsleden..... 8 Polis beëindigen..... 11 Declaratie... 12 Declaratie-overzicht...

Nadere informatie

Handleiding voor docenten

Handleiding voor docenten Handleiding voor docenten Inhoudsopgave 1 Registreren 3 2 Inloggen 8 3 Activeren 11 4 Computereisen 15 Introductie In deze uitgebreide handleiding leest u welke stappen u moet doorlopen om toegang te krijgen

Nadere informatie

Handleiding - Verzekeringnemer

Handleiding - Verzekeringnemer Handleiding - Verzekeringnemer Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Mijn XHI... 2 Login... 3 Wachtwoord vergeten... 4 Gebruikersnaam vergeten... 6 Verzekeringnemer... 7 Bewerken polis... 8 Bewerken gezinsleden...

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR TOEGANGSBEHEER

HANDLEIDING VOOR TOEGANGSBEHEER HANDLEIDING VOOR TOEGANGSBEHEER Inhoudsopgave Introductie Toegangsbeheer Afschermen van een specifieke polis Activeren toegangsbeheer Uw toegang Toegang voor uw medewerkers Medewerkers beheren INTRODUCTIE

Nadere informatie

Handleiding Inkijk/Uitruil-website

Handleiding Inkijk/Uitruil-website Handleiding Inkijk/Uitruil-website Inleiding Op de Inkijk/Uitruil-website kun je als ingelogde gebruiker de volgende dingen doen: - een advertentie plaatsen in de garagesale - een foto of webcam plaatsen

Nadere informatie

Handleiding. Mijn Wagenborg. Bewoners Schiermonnikoog. www.wpd.nl

Handleiding. Mijn Wagenborg. Bewoners Schiermonnikoog. www.wpd.nl Handleiding Mijn Wagenborg Bewoners Schiermonnikoog www.wpd.nl Uw persoonlijke Wagenborg omgeving Wagenborgpas beheren Online meervaarten tegoed bekijken en opwaarderen Inhoudsopgave Inloggen Mijn Wagenborg...

Nadere informatie

Handleiding Cloudtec Support Gebruikers (Users)

Handleiding Cloudtec Support Gebruikers (Users) Handleiding Cloudtec Support Gebruikers (Users) V. Auteur: Christo Steyn Dynamx BV Pagina van 6 Document Overzicht Revisie Plannen Dit document zal worden herzien en zo nodig aangepast zoals hieronder

Nadere informatie

Informatie internetpeiling onder ouders en verzorgers, Standaard lijst (LK)

Informatie internetpeiling onder ouders en verzorgers, Standaard lijst (LK) Algemene informatie De vragenlijst is op het internet toegankelijk op: http://www.comparant.nl/otplk Alle deelnemende scholen ontvangen in de begeleidende e-mail een algemeen toegangswachtwoord dat geldt

Nadere informatie

Met vragen over de registratie kunt u terecht op: admin.inkom@vlaanderen.be. gratis 1700

Met vragen over de registratie kunt u terecht op: admin.inkom@vlaanderen.be. gratis 1700 Met vragen over de registratie kunt u terecht op: admin.inkom@vlaanderen.be gratis 1700 Agentschap Ondernemen, maart 2008 Surf naar : http://www.kmo-portefeuille.be Voor de registratie en het aanmelden,

Nadere informatie

Vanaf 13 mei 2013 is de beschikbare ruimte zelfs vergroot naar 15 GB! (Dit betreft Gmail + Google Drive samen)

Vanaf 13 mei 2013 is de beschikbare ruimte zelfs vergroot naar 15 GB! (Dit betreft Gmail + Google Drive samen) Gmail Account maken Waarom zou u een Gmail account willen maken? Daar zijn een aantal redenen voor. De meeste Internetproviders (via wie u op Internet kunt) houden maar een betrekkelijk kleine mailbox

Nadere informatie

Via internet is dit Digitaal Logboek COPD te bereiken. Overal ter wereld op elk tijdstip, kunt u uw gegevens raadplegen en doorgeven.

Via internet is dit Digitaal Logboek COPD te bereiken. Overal ter wereld op elk tijdstip, kunt u uw gegevens raadplegen en doorgeven. Digitaal Logboek COPD Inleiding U gaat gebruik maken van het Digitaal Logboek COPD. Via internet is dit Digitaal Logboek COPD te bereiken. Overal ter wereld op elk tijdstip, kunt u uw gegevens raadplegen

Nadere informatie

Handleiding Mezzedo.nl

Handleiding Mezzedo.nl Handleiding Mezzedo.nl voor deelnemers (Versie 26 augustus 2014) Deze handleiding vindt u ook op: www.resultaatmeetgroep.nl Weten waar je staat en waar je naar toe gaat? 1 Inhoud Korte introductie... 3

Nadere informatie

Inhoudsopgave: 2. Inloggen Je komt via onze website www.letshetgooi.nl in Local Exchange (LEX) door te klikken op Ledenmenu.

Inhoudsopgave: 2. Inloggen Je komt via onze website www.letshetgooi.nl in Local Exchange (LEX) door te klikken op Ledenmenu. Lets t Gooi HANDLEIDING ADMINISTRATIEPROGRAMMA LOCAL EXCHANGE Met het programma Local Exchange, afgekort LEX, kun je zelf je vraag en aanbod wijzigen. Ook kun je knikkers overschrijven. Het is een geweldige

Nadere informatie

Inhoudsopgave: 1. Aanmelden pag Profiel pag Groepen pag Contacten pag Berichten pag Foto s pag Agenda pag.

Inhoudsopgave: 1. Aanmelden pag Profiel pag Groepen pag Contacten pag Berichten pag Foto s pag Agenda pag. Handleiding www.basisschoolnet.nl Inhoudsopgave: 1. Aanmelden pag. 2 2. Profiel pag. 5 3. Groepen pag. 7 4. Contacten pag. 11 5. Berichten pag. 13 6. Foto s pag. 15 7. Agenda pag. 16 8. Blog pag. 18 Pagina

Nadere informatie

Een initiatief van Tympaan- De Baat Kerkvaart 2, 3641 EP Mijdrecht, 0297 230280; debuurtverbinding@stdb.nl www.tympaan-debaat.nl

Een initiatief van Tympaan- De Baat Kerkvaart 2, 3641 EP Mijdrecht, 0297 230280; debuurtverbinding@stdb.nl www.tympaan-debaat.nl Een initiatief van Tympaan- De Baat Kerkvaart 2, 3641 EP Mijdrecht, 0297 230280; debuurtverbinding@stdb.nl www.tympaan-debaat.nl Gebruikershandleiding De Buurtverbinding Inhoud Wat is De Buurtverbinding

Nadere informatie

INFORMATIEF. Handleiding Persoonlijke klantensite. www.hekkertautogroep.nl. info@hekkertautogroep.nl

INFORMATIEF. Handleiding Persoonlijke klantensite. www.hekkertautogroep.nl. info@hekkertautogroep.nl Als klant van Hekkert Autogroep heeft u via uw persoonlijke klantensite te allen tijde toegang tot uw klant en autogegevens. U kunt uw gegevens hier bekijken door met uw aanmeldgegevens in te loggen op

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding SocSoc Versie 4 februari 2013. Inhoud. 1. Inschrijven. 2. Oproep zoeken en erop reageren. 2.1 Inloggen

Gebruikers Handleiding SocSoc Versie 4 februari 2013. Inhoud. 1. Inschrijven. 2. Oproep zoeken en erop reageren. 2.1 Inloggen Gebruikers Handleiding SocSoc Versie 4 februari 2013 Inhoud 1. Inschrijven 2. Oproep zoeken en erop reageren 2.1 Inloggen 2.2 Twee manieren om oproepen te zoeken 2.2.1 Oproep zoeken per rubriek 2.2.2 Oproep

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING Inhoudstafel I. Aanmelden op de portal site van Sanoma Media... 3 II. CertiONE Bizmail in één oogopslag... 4 III. Controleren/wijzigen gebruikersgegevens... 5 IV. Aanmaken e-factuur

Nadere informatie

Cabana Email Account

Cabana Email Account Cabana Email Account Uitleg om in enkele eenvoudige stappen je email account van Cabana te activeren. Van je manager ontvang je jouw persoonlijke inlogcodes voor onze backoffice en je codes voor je persoonlijke

Nadere informatie

Mijn.PvdA.nl. Handleiding voor de leden om eigen gegevens aan te passen

Mijn.PvdA.nl. Handleiding voor de leden om eigen gegevens aan te passen Mijn.PvdA.nl Handleiding voor de leden om eigen gegevens aan te passen Versie 1.0 Amsterdam, mei 2011 Inhoudsopgave 1. Beginnen 5 1.1 Vooraf 5 1.2 Wat is Mijn.PvdA.nl? 5 1.3 Inloggen op Mijn.PvdA.nl 5

Nadere informatie

Handleiding. Z factuur Archief

Handleiding. Z factuur Archief Handleiding Z factuur Archief INHOUDSOPGAVE 1. DASHBOARD... 3 1.1. Inloggen... 3 Inloggegevens vergeten... 3 1.2. Mogelijkheden Dashboard... 3 Instellingen, Abonnement Info en Adressenboek... 3 Facturen

Nadere informatie

HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders

HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders www.chainels.com info@chainels.com Molengraaffsingel 12 2629JD Delft 015-3642667 Het platform Chainels De Chainels App 1. Inloggen 1.1 Waar kan ik inloggen?

Nadere informatie

Handleiding ONLI. Inhoudstafel

Handleiding ONLI. Inhoudstafel Handleiding ONLI Versiebeheer: Versie Datum wijzigingen 1.0 19/01/2015 Eerste versie 1.1 30/01/2015 Blz. 9 : antwoorden op een bericht in je mailbox die verstuurd werd uit ONLI. Inhoudstafel Inleiding...

Nadere informatie

Het ISD is voortdurend in ontwikkeling. Er zullen regelmatig uitbreidingen en/of wijzigingen zijn in de keuzemenu s.

Het ISD is voortdurend in ontwikkeling. Er zullen regelmatig uitbreidingen en/of wijzigingen zijn in de keuzemenu s. 1. Het Internet Schooldossier (ISD) Het Internet Schooldossier (ISD) is een beveiligde website van de Inspectie van het Onderwijs waarlangs de onderwijsinstellingen gegevens met de Inspectie kunnen uitwisselen.

Nadere informatie

Handleiding Hoe vind ik mijn weg in mijn.capabel.nl

Handleiding Hoe vind ik mijn weg in mijn.capabel.nl Handleiding Hoe vind ik mijn weg in mijn.capabel.nl Klaar voor de start Gebruik bij voorkeur altijd Google Chrome of Mozilla Firefox 1 Inhoud Inhoudsopgave Inhoud... 2 1 Inleiding... 3 2. Aanmelden...

Nadere informatie

1. Inloggen op www.fedos.be

1. Inloggen op www.fedos.be 1 1. Inloggen op www.fedos.be Om uw eigen clubpagina te beheren dient u zich eerst aan te melden op het beheersysteem van uw clubpagina. Dit beheersysteem is een soort programma die u via het internet

Nadere informatie

Handleiding Website GerGemRijssen.nl

Handleiding Website GerGemRijssen.nl Handleiding Website GerGemRijssen.nl 2014 Gereformeerde Gemeenten te Rijssen. Alle rechten voorbehouden Publicatie datum: 6 Mei 2014 Contents Handleiding Website GerGemRijssen.nl... 1 Registreren... 3

Nadere informatie

HANDLEIDING Content Management Systeem de Fertilizer 4

HANDLEIDING Content Management Systeem de Fertilizer 4 HANDLEIDING Content Management Systeem de Fertilizer 4 1 INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING 3 2. BEHEER 5 2.1 Site structuur 6 2.2 Afdelingen 7 2.3 Beheerders 8 2.3.1 Rechten 9 2.3.1.1 Rechten Beheer 9 3. INSTELLINGEN

Nadere informatie

Hoe werkt E-Services. http://www.vismaservice.nl/support

Hoe werkt E-Services. http://www.vismaservice.nl/support Hoe werkt E-Services Hieronder tonen wij u hoe u als klant van Visma via het Internet uw aanvragen kunt aanmelden en de oplossing kunt terugvinden. Om bij de Startpagina van E- Services te komen, gaat

Nadere informatie

De online leeromgeving voor het basisonderwijs

De online leeromgeving voor het basisonderwijs Starters handleiding De online leeromgeving voor het basisonderwijs Deze uitleg kunt u gebruiken als u kennis wilt maken met de belangrijkste functionaliteiten van Plannex. Waarom Plannex? Elke leerling

Nadere informatie

Handleiding beheertool mini-website

Handleiding beheertool mini-website Handleiding beheertool mini-website 2013 Salon Solution is onderdeel van Wiewathaar.nl Inleiding Klanten van Wiewathaar.nl kunnen hun mini-website bijhouden met de online beheertool. In deze handleiding

Nadere informatie

Leden handleiding Inhoudsopgave

Leden handleiding Inhoudsopgave Leden handleiding Inhoudsopgave De leden site...2 Inloggen...3 Wachtwoord opvragen of vergeten...4 Inzien handicap...6 Wijzigen emailadres...7 Scorekaart invoeren...8 Reserveren van een starttijd...9 Inzien

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente

Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente Inhoud 1. Voorwoord... 2 2. Inloggen op het cliëntportaal... 2 3. Mijn Afspraken... 4 4. Mijn Dossier... 6 5. Mijn Berichten... 8 6. Mijn Gegevens... 9 7.

Nadere informatie

Snel aan de slag met

Snel aan de slag met Snel aan de slag met Snel aan de slag met In deze bijlage leest u hoe u zich registreert in GRIP. U leest ook waar u in GRIP uw jaarafrekening vindt en welk bedrag u terugkrijgt of juist moet bijbetalen.

Nadere informatie

Bloggen met blogdirect

Bloggen met blogdirect Bloggen met blogdirect H1 Aanmelden en inloggen H1.1 Aanmelden Ga naar www.blogdirect.nl Klik op registeren. Onderstaand scherm verschijnt: Vul de gegevens in en klik op verzenden. Verzin een gebruikersnaam:

Nadere informatie

HANDLEIDING WEB SHOP

HANDLEIDING WEB SHOP HANDLEIDING WEB SHOP 1 Registreren... 2 1.1 Aanmelden als nieuwe gebruiker... 2 1.2 Persoonsgegevens... 2 1.3 Persoonsgegevens 2... 3 1.4 Eerste keer aanmelden... 4 2 Mijn profiel... 5 2.1 Mijn gegevens...

Nadere informatie

HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders

HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders www.chainels.com info@chainels.com Molengraaffsingel 12 2629JD Delft 015-3642667 Het platform Chainels De Chainels App 1. Inloggen 1.1 Waar kan ik

Nadere informatie

Basishandleiding. Werknemerloket. Loket.nl

Basishandleiding. Werknemerloket. Loket.nl Basishandleiding Werknemerloket Loket.nl Inhoudsopgave 1 WERKNEMERLOKET... 3 2 TOEGANG TOT WERKNEMERLOKET... 4 3 TOEGANG TOT DE APP WERKNEMERLOKET... 4 4 ESS VIA BANKPORTALEN (FINBOX)... 5 5 DE STARTPAGINA...

Nadere informatie

Handleiding digitale Schoolenquête Verkeersveiligheid rond basisschool van uw kinderen Voor Verkeersouders

Handleiding digitale Schoolenquête Verkeersveiligheid rond basisschool van uw kinderen Voor Verkeersouders Handleiding digitale Schoolenquête Verkeersveiligheid rond basisschool van uw kinderen Voor Verkeersouders Veilig Verkeer Nederland Versie 2 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 - Aan de slag met SurveyMonkey...

Nadere informatie

Even praktisch. Zo gebruikt u Mijn Verzekeringsmap.

Even praktisch. Zo gebruikt u Mijn Verzekeringsmap. Even praktisch. Zo gebruikt u Mijn Verzekeringsmap. Mijn Verzekeringsmap is de persoonlijke online klantomgeving van Centraal Beheer Achmea. In Mijn Verzekeringsmap ziet u welke verzekering(en) u bij ons

Nadere informatie

Handleiding website Buurten Met Uitzicht

Handleiding website Buurten Met Uitzicht Handleiding website Buurten Met Uitzicht www.buurtenmetuitzicht.nl Op de site www.buurtenmetuitzicht.nl kunt u berichten of tweets plaatsen en iets op de buurtagenda zetten. Alle berichten worden niet

Nadere informatie

Handleiding Basisschoolnet.nl (voor ouders en leerkrachten)

Handleiding Basisschoolnet.nl (voor ouders en leerkrachten) Handleiding Basisschoolnet.nl (voor ouders en leerkrachten) Basisschoolnet Apeldoorn Inhoudsopgave: Aanmelden (voor ouders) pag. 2 Profiel pag. 9 Groepen pag. 14 Contacten pag. 20 Berichten pag. 23 Foto

Nadere informatie

Instructie helpdesk. Computerproblemen?

Instructie helpdesk. Computerproblemen? Instructie helpdesk Computerproblemen? Hebt u computerproblemen? Hebt u hulp nodig bij het gebruik van de software op uw computer? Of hebt u wellicht een vraag voor de ICT mensen? Wij introduceren vanaf

Nadere informatie

DGT Dynamics 2 - Handleiding

DGT Dynamics 2 - Handleiding DGT Dynamics 2 - Handleiding 1. Aanmelden 1. Ga naar http://dgtdynamics.digitopia.be/ (of http://www.pharmatopia.be voor apothekers) 2. Vul uw gebruikersnaam (e-mailadres) en uw paswoord in. De home pagina

Nadere informatie

Handleiding voor het gebruik van de community website van OBS t Padland

Handleiding voor het gebruik van de community website van OBS t Padland Handleiding voor het gebruik van de community website van OBS t Padland Versie: 1.1 Datum: 18 juli 2013 Geschreven door: ict@padland.nl 2013 OBS t Padland. Pagina 1 Inhoud Inleiding... 3 Padland Startpagina...

Nadere informatie

Handleiding MOBICROSS actie banners

Handleiding MOBICROSS actie banners Handleiding MOBICROSS actie banners Met de kant & klare MOBICROSS actie banners vergroot jij je kans om sneller je netwerk te bouwen. Je kunt je eigen campagne maken door de banners op je website te plaatsen,

Nadere informatie

Wat is een Weblog (blog)

Wat is een Weblog (blog) Wat is een Weblog (blog) Een weblog, of ook wel blog, is een website die regelmatig - soms meerdere keren per dag - vernieuwd wordt en waarop de geboden informatie in chronologische volgorde (op datum)

Nadere informatie

Starterskit begeleiders ONLI

Starterskit begeleiders ONLI KON. OLVAC vzw Starterskit begeleiders ONLI Beste, Met trots prestenteert Olvac jullie zijn nieuwste transfer! De club heeft namelijk geïnvesteerd in een nieuwe website, met heel wat troeven. Wij beseffen

Nadere informatie

Handleiding voor het maken en beheren van persoonlijke accounts

Handleiding voor het maken en beheren van persoonlijke accounts Handleiding voor het maken en beheren van persoonlijke accounts Contact Mocht u na of tijdens het lezen van deze handleiding toch nog vragen hebben, neemt u dan contact op met Sdu Klantenservice via (070)

Nadere informatie

Handleiding i-reserve. voor het online reserveren van tijden voor begrafenissen

Handleiding i-reserve. voor het online reserveren van tijden voor begrafenissen Handleiding i-reserve voor het online reserveren van tijden voor begrafenissen Gemeente Vlaardingen Afdeling Openbare Werken Juni 11 Start met https://www.vlaardingen.nl/begraafplaatsreserveren Inhoudsopgave

Nadere informatie

Digitale post van de Belastingdienst

Digitale post van de Belastingdienst Belastingdienst Digitale post van de Belastingdienst Steeds meer mensen regelen via internet allerlei zaken. Denk bijvoorbeeld aan het bestellen van een boek, het boeken van een vakantie en internetbankieren.

Nadere informatie

Instellen e-mailomgeving

Instellen e-mailomgeving Medewerkers handleiding Instellen e-mailomgeving TFM/ infacilities 9 april 2013 medewerkershandleiding e-mail / DM / JK Pagina: 1 Welkom! In deze handleiding kun je lezen hoe je het beste gebruik kunt

Nadere informatie

Handleiding: ECAS account en URID aanmaken

Handleiding: ECAS account en URID aanmaken Afschrift Paraaf Koningskade 4 Postbus 91503 2509 EC Den Haag IPC 652 www.emissieautoriteit.nl Handleiding: ECAS account en URID aanmaken Inhoudsopgave Introductie... 3 Maak een ECAS account aan... 4 Mobiel

Nadere informatie

Een weblog maken voor je klas

Een weblog maken voor je klas Een weblog maken voor je klas Voor deze Handleiding is gebruik gemaakt van http://www.web-log.nl Deze online weblogdienst is gratis. Stap 1: Surf naar www.web-log.nl en klik op de optie weblog aanmaken

Nadere informatie