GEBRUIKERSHANDLEIDING VOOR DE WEBSITE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "GEBRUIKERSHANDLEIDING VOOR DE WEBSITE WWW.KLEURBEKENNEN.BE"

Transcriptie

1 GEBRUIKERSHANDLEIDING VOOR DE WEBSITE [Te gebruiken door leerkrachten en directies van scholen] IN DEZE GIDS VIND JE INFORMATIE OVER : A. Aanmaken van een account B. Aanmaken van een leerkrachtprofiel C. Aanvragen en verzenden van een aanvraagformulier D. Verder aanvullen van een aanvraagformulier EEN VRAAG? NOG PROBLEMEN? Aarzel niet ons contacteren : De educatieve medewerker in je provincie De coördinatie van het programma via kleurbekennen@btcctb.org of 02/

2 A. AANMAKEN VAN EEN ACCOUNT 1. Ga naar 2. Klik op de tab «MIJN DOSSIER» rechtsboven in het scherm 3. Klik op de tab «Nieuw account aanmaken». 4. Geef een gebruikersnaam in (bij voorkeur je voornaam gevolgd door je familienaam). 5. Geef een persoonlijk adres in (dit mag privé of zakelijk zijn) maar zeker niet het algemene adres van je school. Alle mails worden naar het adres gestuurd dat je hier ingeeft. 6. Vink het vakje «Ik ga akkoord met deze voorwaarden» aan. 7. Kies het profiel «Leerkracht» : 8. Typ in het veld onder het veld «Word verification», de cijfers en letters zoals ze hier verschijnen en klik op «Nieuw account aanmaken» 9. Er wordt automatisch een wachtwoord verstuurd naar het adres dat je hebt opgegeven. Dit wachtwoord is voor eenmalig gebruik en eenmaal ingelogd dien je deze te veranderen. Bewaar dit nieuwe wachtwoord zorgvuldig!

3 HOE LOG IK VOOR DE EERSTE KEER IN? 1. Inloggen kan op 2 manieren: via het menu «MIJN DOSSIER» of via het gebruikerslogin op de homepage Meld je aan door je gebruikersnaam in te typen en door het toegestuurde eenmalige wachtwoord te kopiëren en te plakken in het juiste veld of door deze over te typen uit de bevestigingsmail. 2. Verander direct je wachtwoord door te klikken op de tab «Edit mijn account». 3. Kies een nieuw wachtwoord. 4. Bevestig je nieuwe wachtwoord. 5. Cliquez sur le bouton «Enregistrer». B. AANMAKEN VAN EEN LEERKRACHTPROFIEL 1. Eenmaal ingelogd, klik je op de tab «Mijn leerkrachtprofiel». 2. Zoek of je school in onze databank staat : a. Naast het veld «School», klik je op de knop «Bladeren» :

4 b. Er opent zich een nieuw venster. Om je school te vinden vul je best de gemeente of het instellingsnummer van je school in en drukt dan op «Toepassen» : c. Selecteer je school in de zoekresultaten en klik op «OK». 3. Geef je les in meerdere scholen? Voeg dan alle scholen toe door telkens op de knop «Item toevoegen» te klikken. 4. Vul je overige informatie in: naam, voornaam, foto (optioneel), telefoonnummer, onderwijsniveau, graad, onderwijstype. 5. Tenslotte klik je op «Opslaan». ATTENTIE : Als je je school niet vindt,, neem contact op met de educatieve medewerker in je provincie of met de coördinatie via kleurbekennen@btcctb.org.

5 C. AANVRAGEN EN VERZENDEN VAN EEN MONDIAAL PROJECT OF WERELDBURGERTRAJECT ATTENTIE : Je moet ingelogd zijn met je gebruikersnaam en wachtwoord om een aanvraag te doen. Je moet daarvoor eerst een account en leerkrachtprofiel aanmaken (zie punt A & B hiervoor)! 1. Eenmaal ingelogd klik je op de tab «MIJN DOSSIER» rechtsboven in het scherm. 2. Klik op de tab «Mijn aanvragen» voor het aanvraagformulier en klik op de blauwe knop «MP/WBT toevoegen». 3. We gebruiken hetzelfde formulier voor de aanvragen van een Mondiaal Project en een Wereldburgertraject. De educatief medewerker beslist op basis van jouw aanvraag voor welke subsidielijn je in aanmerking komt. 4. Het aanvraagformulier «Project aanmaken» opent zich. Velden met een * zijn verplichte velden om in te vullen! Als je deze niet invult geeft het systeem een foutmelding. ATTENTIE : Wil je met -10 jarigen aan wereldburgerschap werken? Dan moet je je aanvraag indienen bij Kleur Bekennen Kids. Kijk op kleurbekennenkids.provant.be voor meer informatie. 5. Vul alle velden zo volledig mogelijk in en klik op «volgende» om naar stap 2 «Projectinformatie» te gaan. 6. Vul daar wederom alle verplichte velden zo volledig mogelijk in en druk op «volgende» om naar stap 3 «Stappenplan» te gaan.

6 7. Vul de begindatum en de einddatum van het project in volgens DD/MM/JJJJ 8. Vul vervolgens voor elke maand een apart vak in. Om een nieuw vak te maken klik je op «Item toevoegen». Op deze manier krijgen we een goed beeld van de planning van je project. 9. Klik op «volgende» om naar stap 4 «Detail Project» te gaan. 10. Selecteer de activiteiten uit de Kleur Bekennen databank die je in het project wilt gebruiken. Klik hiervoor op de knop «Bladeren» of type de titel van de activiteit in als je deze kent..

7 11. Er opent zich een nieuw venster. Je kunt zoeken op Titel, Type of Provincie. Als je alle zoektermen hebt ingetypt klik je op «Toepassen». 12. De activiteiten die aan jouw zoektermen voldoen komen onder de zoekmotor in een lijst te staan. LET OP: Klik niet op de titel om te selecteren, maar op de regel op het stuk waar geen tekst staat en klik vervolgens op «OK». 13. Als je de detailinformatie wilt lezen over de activiteit, klik je wel op de titel. De fiche opent zich dan automatisch in een nieuw venster. Om terug te keren naar het vorige scherm druk je simpelweg op het kruisje in de rechter bovenhoek om het venster te sluiten. 14. Voor elke extra activiteit die je wilt toevoegen druk je op «Item toevoegen».

8 15. De kosten van de activiteit worden door het systeem automatisch in het aanvraagformulier gezet. Op dit moment worden niet alle kosten automatisch ingevuld, we werken aan een oplossing, maar dit is geen probleem voor jullie aanvraag. 16. Als je nog andere activiteiten wilt inplannen die niet in onze databank staan kun je deze invullen bij «Activiteiten niet uit de Kleur Bekennen databank». Voor elke extra activiteit klik je op «Item toevoegen». 17. De kosten van de activiteit worden door het systeem automatisch in het aanvraagformulier gezet.

9 18. Vul de educatieve materialen die je aankoopt of huurt in op het aanvraagformulier. 19. Voor elk educatief materiaal voeg je velden toe door te klikken op «Item toevoegen». 20. De kosten van het materiaal worden door het systeem automatisch in het aanvraagformulier gezet. 21. Geef aan of je gebruikt maak van educatief materiaal uit de Kleur Bekennen documentatiecentra en klik op «Volgende» om naar Stap 5 «Overzicht kosten» te gaan.

10 22. Op deze pagina staan alle kosten automatisch vermeld. 23. Vul het formulier verder aan. 24. Klik op «volgende» om naar stap 6 «Financiële informatie» te gaan. 25. Controleer hier al je betaalgegevens: bankrekeningnummer, naam en adres van de school. 26. Druk op «Gegevens controleren» voor een geheel overzicht van je aanvraag. Indien je nog zalen wilt aanpassen kun je met de knoppen «vorige» en «volgende» het aanvraagformulier doorlopen.

11 27. Als je nog niet alle gegevens hebt ingevuld kun je de aanvraag altijd tijdelijk opslaan en later verder werken. Hiervoor klik je op «Opslaan». Ga naar D. verder aanvullen van het aanvraagformulier voor de verdere uitleg. 28. Vergeet niet om als je klaar bent om bovenin op de tab «Workflow» te drukken! 29. Als je de aanvraag wilt verzenden moet je de status op Verstuurd zetten. Dan pas wordt het volledige formulier naar de educatieve medewerker verstuurd.. De educatieve medewerker zal contact met je opnemen als er onduidelijkheden of vragen zijn. Zij streven ernaar je aanvraag zo spoedig mogelijk af te ronden.

12 D. VERDER AANVULLEN VAN HET AANVRAAGFORMULIER ATTENTIE : Je moet ingelogd zijn met je gebruikersnaam en wachtwoord om een aanvraag te doen. Je moet daarvoor eerst een account en leerkrachtprofiel aanmaken (zie punt A & B hiervoor)! 1. In je account ga je naar de tab «Mijn aanvragen». Indien je reeds een start hebt gemaakt met het invullen van het aanvraagformulier zie je de projecten in een lijst op je scherm staan. Klik op de titel om de aanvraag te bekijken. Klik op de link «bewerken» bij de titel van de aanvraag die je wilt bewerken. Nu kan je elke stap opnieuw overlopen en verder aanvullen. 2. Vul alle velden in. Door te klikken op «Volgende», wordt de stap automatisch bewaard. 3. Je kunt op elk moment uit de aanvraag gaan om op een later tijdstip verder te werken door te klikken op «Opslaan» voordat je uitlogt. 4. Ben je helemaal klaar? Druk op «Gegevens controleren» voor een geheel overzicht van je aanvraag. Indien je nog zalen wilt aanpassen kun je met de knoppen «vorige» en «volgende» het aanvraagformulier doorlopen.

13 5. Als je nog niet alle gegevens hebt ingevuld kun je de aanvraag altijd tijdelijk opslaan en later verder werken. Hiervoor klik je op «Opslaan». Ga naar D. verder aanvullen van het aanvraagformulier voor de verdere uitleg. 6. Vergeet niet om als je klaar bent om bovenin op de tab «Workflow» te drukken! 7. Als je de aanvraag wilt verzenden moet je de status op Verstuurd zetten. Dan pas wordt het volledige formulier naar de educatieve medewerker verstuurd. 8. Als je je aanvraag hebt verstuurd kun je niets meer aanpassen in de aanvraag. 9. De educatieve medewerker zal contact met je opnemen als er onduidelijkheden of vragen zijn. Zij streven ernaar je aanvraag zo spoedig mogelijk af te ronden. 10. Je kunt je dossier verder opvolgen op de website via Mijn Dossier. Het toegekende bedrag wordt ingevuld in het overzicht, net als de datum en bedrag van uitbetaling. WELKOM OP

Digitaal Aanvraag Formulier Tijdelijke Verkeersmaatregelen

Digitaal Aanvraag Formulier Tijdelijke Verkeersmaatregelen Digitaal Aanvraag Formulier Tijdelijke Verkeersmaatregelen 1 Hoofdmenu... 2 2 Nieuwe Aanvraag... 2 1 Kaart... 3 2 Locatie... 4 3 Aanvrager... 5 4 Opdrachtgever... 5 5 Tijdsbepaling... 5 6 Maatregelen...

Nadere informatie

Inhoudsopgave Een accout creëren... 2 Overzichtsscherm

Inhoudsopgave Een accout creëren... 2 Overzichtsscherm Inhoudsopgave Een accout creëren... 2 Overzichtsscherm Hoofdfiche wijzigen... 3 Mensen Toevoegen.... 3 Een project toevoegen... 5 Deelnemers en begeleiders aan projecten verbinden... 6 Vanuit het verslag

Nadere informatie

1. Klik op de button rechtsboven Extranet en log in met gebruikersnaam en wachtwoord van het hoofdaccount.

1. Klik op de button rechtsboven Extranet en log in met gebruikersnaam en wachtwoord van het hoofdaccount. INSTRUCTIE GEBRUIKERSBEHEER Toevoegen/wijzigen van gebruikersaccounts voor het Extranet van www.europeesche.nl/extranet Versie 1.0 21-10-2015 A. AANMAKEN EXTRA GEBRUIKERS ONDER HET HOOFDACCOUNT Het account

Nadere informatie

Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren. Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno

Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren. Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno 1. Registreren als account Wanneer je voor de eerste maal een inschrijving wenst

Nadere informatie

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding De Liemers Helpt Partner handleiding Je kunt de actuele versie van onze handleiding downloaden op: http://www.deliemershelpt.nl/partner-worden/partner-worden.html Registreren Om een account aan te maken

Nadere informatie

Op de website van de N!X Ruilkring klik je in het menu op Cyclos". Rechts bovenin klik je op de knop aanmelden. Je komt dan in het inlogscherm.

Op de website van de N!X Ruilkring klik je in het menu op Cyclos. Rechts bovenin klik je op de knop aanmelden. Je komt dan in het inlogscherm. Inloggen Op de website van de NX Ruilkring klik je in het menu op Cyclos". Je ziet nu het inlogscherm van Cyclos: Rechts bovenin klik je op de knop aanmelden. Je komt dan in het inlogscherm. Hier vul je

Nadere informatie

IMAP-handleiding Bookinto

IMAP-handleiding Bookinto IMAP-handleiding Bookinto Olivier Nuyts 2Ti6 Ewout Spitaels 2Ti6 Departement Handelswetenschappen en Bedrijfskunde Bachelor Toegepaste Informatica 2 de jaar Academiejaar 2010-2011 Overzicht Inleiding Bookinto

Nadere informatie

Handleiding Voor Bedrijven

Handleiding Voor Bedrijven Handleiding Voor Bedrijven Versie 1-2017 INHOUDSOPGAVE Inhoud 1. account 3 - Nieuw account aanmaken 2. Inloggen 5 - Op het beheersysteem 3. project 8 - Het aanmaken van een project 3b. project 14 - Biedingen

Nadere informatie

Leerlingenhandleiding Beginnen met FlexBase

Leerlingenhandleiding Beginnen met FlexBase Leerlingenhandleiding Beginnen met FlexBase FlexBase is het leermiddelenarrangement voor het bakkersonderwijs in Nederland, waarbij zowel papieren als digitale leermiddelen worden gebruikt. Deze handleiding

Nadere informatie

Werkinstructie. voor vreemdelingenadvocaten

Werkinstructie. voor vreemdelingenadvocaten Werkinstructie voor vreemdelingenadvocaten Inhoudsopgave 1 Inloggen op Mijn Rechtspraak... 3 2 Een nieuw verzoek indienen... 7 3 Terugkeren naar startpagina...13 4 Lopende zaken...14 5 Zaak inzien...15

Nadere informatie

REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER

REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER HANDLEIDING REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER BRASS BAND HEIST Versie 1.1 27/08/2015 Inhoud Registreren op de website... 3 Inloggen op de website... 5 Nieuw concert toevoegen... 6 Tonen concertkalender...

Nadere informatie

Handleiding voor leidinggevenden Jaargesprekken voeren via het SBA Leerplein

Handleiding voor leidinggevenden Jaargesprekken voeren via het SBA Leerplein Handleiding voor leidinggevenden Jaargesprekken voeren via het SBA Leerplein Account aanmaken/ inloggen 1. Ga naar sbaweb.nl en klik in de onderstaande banner op de homepage op Wat is het leerplein? als

Nadere informatie

Handleiding competitie.nevobo.nl

Handleiding competitie.nevobo.nl De competitiewebsite, welke via http://competitie.nevobo.nl/ te bereiken is, wordt steeds belangrijker in de volleybalcompetities van de Nevobo. In dit document vindt u informatie over de werking van deze

Nadere informatie

Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren. Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno

Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren. Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno 1. Registreren als account Wanneer je voor de eerste maal een inschrijving wenst

Nadere informatie

Handleiding website. Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, opgericht in 1802

Handleiding website. Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, opgericht in 1802 Handleiding website Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, opgericht in 1802 In deze handleiding website wordt stapsgewijs uitgelegd hoe u als lid kunt inloggen op de website van Sociëteit De Witte alsmede

Nadere informatie

Handleiding van de Bibliotheek: e-books online lezen op een PC of laptop

Handleiding van de Bibliotheek: e-books online lezen op een PC of laptop Handleiding van de Bibliotheek: e-books online lezen op een PC of laptop Bibliotheek.nl, versie 3.1 september 2014 Inhoudsopgave Inleiding 3 1. Het aanmaken van een webaccount 4 2. Een e-book lenen om

Nadere informatie

ONLINE HELPDESKSYSTEEM

ONLINE HELPDESKSYSTEEM ONLINE HELPDESKSYSTEEM Voor al uw gebruikersvragen betreffende Sportlink Club Sportlink Services 21-03-2012 1. GEBRUIKERSONDERSTEUNING Indien u vragen, problemen of wensen heeft met betrekking tot Sportlink

Nadere informatie

Handleiding Basisschoolnet.nl (voor ouders en leerkrachten)

Handleiding Basisschoolnet.nl (voor ouders en leerkrachten) Handleiding Basisschoolnet.nl (voor ouders en leerkrachten) Basisschoolnet Apeldoorn Inhoudsopgave: Aanmelden (voor ouders) pag. 2 Profiel pag. 9 Groepen pag. 14 Contacten pag. 20 Berichten pag. 23 Foto

Nadere informatie

Bloggen met blogdirect

Bloggen met blogdirect Bloggen met blogdirect H1 Aanmelden en inloggen H1.1 Aanmelden Ga naar www.blogdirect.nl Klik op registeren. Onderstaand scherm verschijnt: Vul de gegevens in en klik op verzenden. Verzin een gebruikersnaam:

Nadere informatie

Account registratie en aanvraag

Account registratie en aanvraag Account registratie en aanvraag 1 Surf naar www.shopenbeleef.be en klik rechtsboven op Login handelaars. Klik op Nieuwe account aanmaken en vul alle velden in. Gegevens categorie Categorie: Logo: Alternatieve

Nadere informatie

Berichtenbox. Auteur : Rakesh Poeran Datum : 19 mei 2015 Versie : 2014.5 Documentnaam : Berichtenbox

Berichtenbox. Auteur : Rakesh Poeran Datum : 19 mei 2015 Versie : 2014.5 Documentnaam : Berichtenbox Berichtenbox Auteur : Rakesh Poeran Datum : 19 mei 2015 Versie : 2014.5 Documentnaam : Berichtenbox Inhoud 1. Inleiding 3 2. Inloggen op de berichtenbox 4 3. Lay-out van de berichtenbox 6 3.1 Linker menu

Nadere informatie

Werkinstructie mijn.cromvoirtse.nl offertes en orders aanmaken.

Werkinstructie mijn.cromvoirtse.nl offertes en orders aanmaken. Werkinstructie mijn.cromvoirtse.nl offertes en orders aanmaken. Inloggen Ga naar: mijn.cromvoirtse.nl Hier krijg je het volgende inlogscherm te zien: Voer gebruikersnaam en wachtwoord in. Let op: Alleen

Nadere informatie

Digitaal aanvragen Vierjarige regeling in het kader van het Kunstenplan 2017-2020

Digitaal aanvragen Vierjarige regeling in het kader van het Kunstenplan 2017-2020 Digitaal aanvragen Vierjarige regeling in het kader van het Kunstenplan 2017-2020 Inhoudsopgave Account aanmaken voor het aanvragen van Vierjarige subsidie 2017-2020... 2 Het aanvraagformulier openen...

Nadere informatie

(5) Handleiding verhalen invoeren www.geheugenvanoost.nl

(5) Handleiding verhalen invoeren www.geheugenvanoost.nl 1: Log in (5) Handleiding verhalen invoeren www.geheugenvanoost.nl Klik op de homepage op LOG IN (links onder). Je komt dan op de Log in pagina: Hier vul je in: 1. jouw persoonlijk gebruikersnaam 2. je

Nadere informatie

Infogids. SBSO Rumbeke - CampusTer Sterre Passendaalsestraat 26 8890 Moorslede 051 77 77 75 - www.tersterre.be - tersterre.moorslede@g-o.

Infogids. SBSO Rumbeke - CampusTer Sterre Passendaalsestraat 26 8890 Moorslede 051 77 77 75 - www.tersterre.be - tersterre.moorslede@g-o. Infogids SBSO Rumbeke - CampusTer Sterre Passendaalsestraat 26 8890 Moorslede 051 77 77 75 - www.tersterre.be - tersterre.moorslede@g-o.be INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave... 3 Inloggen op smartschool... 5

Nadere informatie

HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL

HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL Inhoudstafel 1. Inloggen... 4 2. Paswoord vergeten... 4 2.1. Afmelden 2.2. Meat&More/Buurtslagers 3. Contact... 5 4. Mijn gegevens... 5 4.1. Bedrijfsgegevens 4.2. Logingegevens

Nadere informatie

InLeIDInG. account aanmaken

InLeIDInG. account aanmaken InLeIDInG Je staat op het punt aan de slag te gaan met jouw persoonlijke stukje op onze website: een virtuele plek om met vrijwilligers in contact te komen, je organisatie te promoten, kennis te delen,

Nadere informatie

Mijn PGB handleiding

Mijn PGB handleiding Mijn PGB handleiding Maak uw keuze door middel van een muisklik op één van de onderstaande onderwerpen. U kunt na afloop van iedere uitleg terug naar deze pagina door te klikken op terug naar home pagina

Nadere informatie

JOUW WERK IN DE KIJKER OP WWW.KUNSTWERKT.BE AGENDAPUNTEN ZOEKERTJES WEBGALERIE

JOUW WERK IN DE KIJKER OP WWW.KUNSTWERKT.BE AGENDAPUNTEN ZOEKERTJES WEBGALERIE JOUW WERK IN DE KIJKER OP WWW.KUNSTWERKT.BE AGENDAPUNTEN ZOEKERTJES WEBGALERIE Inhoudsopgave 1. Registreren... 3 2. Menubalk geregistreerde gebruikers... 5 2.1. MIJN PROFIEL... 5 2.2. MIJN ZOEKERTJES...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding voor cliënten

Gebruikershandleiding voor cliënten Gebruikershandleiding voor cliënten Inhoudsopgave INLEIDING... 3 HOOFDSTUK 1 HET VINDEN VAN EEN TRAINER... 4 Zoeken op postcode, plaats of trainernaam... 4 Zoeken op plaatsnaam, op de kaart of op alfabet...

Nadere informatie

OZO Handleiding 1. Voor gebruikers/deelnemers

OZO Handleiding 1. Voor gebruikers/deelnemers OZO Handleiding 1 Voor gebruikers/deelnemers Inleiding Deze handleiding legt u uit hoe u als gebruiker/deelnemer op overzichtelijke wijze de weg kunt vinden binnen de OZO website. Wilt u uitleg over de

Nadere informatie

Stappenplan Website de Palster. Deze uitleg werkt met Internet Explorer. In Firefox of een andere browser werkt het anders.

Stappenplan Website de Palster. Deze uitleg werkt met Internet Explorer. In Firefox of een andere browser werkt het anders. Stappenplan Website de Palster Deze uitleg werkt met Internet Explorer. In Firefox of een andere browser werkt het anders. 1 Inhoudsopgave: Titel bladzijde Aanmelden op de website 3 Foto s in het fotoboek

Nadere informatie

Handleiding website SVNL voor organisators

Handleiding website SVNL voor organisators Handleiding website SVNL voor organisators Met deze handleiding maken wij u graag wegwijs op de website van Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL). U vindt hier stap voor stap uitleg over hoe u als

Nadere informatie

Korte handleiding. Klik vervolgens op de blauwe letters No account yet? Register here.

Korte handleiding. Klik vervolgens op de blauwe letters No account yet? Register here. Korte handleiding Dankjewel voor je interesse in onze internationale weblog en voor het feit dat je een account wilt aanmaken. Met deze handleiding gaat dat eenvoudig; je zult het zien! Een account aanmaken

Nadere informatie

HOE WERKT FLOOW2? WWW.FLOOW2.COM. Volg ons ook op:

HOE WERKT FLOOW2? WWW.FLOOW2.COM. Volg ons ook op: HOE WERKT FLOOW2? WWW.FLOOW2.COM Volg ons ook op: HOE WERKT FLOOW2? Handleiding 1: Account aanmaken en inloggen P 3 Handleiding 2: Materieel toevoegen P 6 Handleiding 3: Plan materieel en plaats online

Nadere informatie

QUESTI OPSTARTGIDS ALGEMENE INSTELLINGEN EN LVS

QUESTI OPSTARTGIDS ALGEMENE INSTELLINGEN EN LVS 01 - WELKOM BIJ QUESTI Welkom bij Questi. Alvorens je opstart, willen we je graag attent maken op enkele zaken. Voor je op de knop inloggen klikt, bekijk je best even de algemene filmpjes onder de knop

Nadere informatie

NL handleiding online aanvragen en bestellen producten 3D Worknet

NL handleiding online aanvragen en bestellen producten 3D Worknet NL handleiding online aanvragen en bestellen producten 3D Worknet Deze handleiding geeft een uitgebreide uitleg over het online aanvragen en bestellen van 3D geprinte producten bij 3D Worknet. Registreren

Nadere informatie

Infogids. SBSO Rumbeke Campus Ter Sterre Passendaalsestraat 26 8890 Moorslede 051 77 77 75 - www.tersterre.be - tersterre.moorslede@g-o.

Infogids. SBSO Rumbeke Campus Ter Sterre Passendaalsestraat 26 8890 Moorslede 051 77 77 75 - www.tersterre.be - tersterre.moorslede@g-o. Infogids SBSO Rumbeke Campus Ter Sterre Passendaalsestraat 26 8890 Moorslede 051 77 77 75 - www.tersterre.be - tersterre.moorslede@g-o.be INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave... 3 Inloggen op smartschool... 5

Nadere informatie

Kentekenportal VHD Inhoud

Kentekenportal VHD Inhoud Kentekenportal VHD Inhoud Kentekenportal VHD... 1 1. Inloggen... 2 2. Overzicht aanmeldingen... 3 3. Nieuw voertuig aanmelden... 4 a. Service... 4 b. Voertuig... 5 c. Eigenaar... 6 4. Printen gegevens...

Nadere informatie

Op dit moment zijn er drie agrarische ondernemers netwerken operationeel. Er zullen er nog meer volgen. De bestaande drie zijn:

Op dit moment zijn er drie agrarische ondernemers netwerken operationeel. Er zullen er nog meer volgen. De bestaande drie zijn: Hoe werkt het? Welkom op deze website, voor ondernemersnetwerken in agrarisch Nederland. Je vindt hier kennis en informatie uit verschillende agrarische sectoren en je kunt netwerken met collega s, adviseurs

Nadere informatie

Berichtenbox. Auteur : Rakesh Poeran Datum : 16 juli 2015 Versie : 2014.6 Documentnaam : Berichtenbox

Berichtenbox. Auteur : Rakesh Poeran Datum : 16 juli 2015 Versie : 2014.6 Documentnaam : Berichtenbox Berichtenbox Auteur : Rakesh Poeran Datum : 16 juli 2015 Versie : 2014.6 Documentnaam : Berichtenbox Inhoud 1. Inleiding 3 2. Inloggen op de berichtenbox 4 3. Lay-out van de berichtenbox 6 3.1 Linker menu

Nadere informatie

Kaart maken met Google Maps

Kaart maken met Google Maps Kaart maken met Google Maps Open https://mapsengine.google.com/map/ en log in met je Google account. Klik op 'Nieuwe kaart maken'. Page 1 Je kaart een naam geven Klik op 'Naamloze kaart' linksboven. Een

Nadere informatie

Gemeente Haarlemmermeer. Leer zelf je nieuwsbrief maken in YMLP. Opgesteld door: drs. Mariska I.R. Franse Datum: 6 en 11 juni 2013

Gemeente Haarlemmermeer. Leer zelf je nieuwsbrief maken in YMLP. Opgesteld door: drs. Mariska I.R. Franse Datum: 6 en 11 juni 2013 Gemeente Haarlemmermeer Leer zelf je nieuwsbrief maken in YMLP Opgesteld door: drs. Mariska I.R. Franse Datum: 6 en 11 juni 2013 Nwsbrf.nl Office @ Igluu Jansdam 2a 3512HB Utrecht 06 447 08 349 info@nwsbrf.nl

Nadere informatie

Handleiding ZKM Online. Versie 2.1

Handleiding ZKM Online. Versie 2.1 Handleiding ZKM Online Versie 2.1 Februari 2015 Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Eerste keer dat je inlogt... 3 1.1.1 Profiel... 4 1.1.2. Wachtwoord (wijzigen)... 4 1.1.3. Bureau... 5 1.1.4. Consultants

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Webagenda voor Begrafenisondernemers. Key2Begraven Versie 1.20. Gebruikersdocumentatie webagenda ondernemers V 1.

Gebruikershandleiding Webagenda voor Begrafenisondernemers. Key2Begraven Versie 1.20. Gebruikersdocumentatie webagenda ondernemers V 1. Gebruikershandleiding Webagenda voor Begrafenisondernemers Key2Begraven Versie 1.20 Gebruikersdocumentatie webagenda ondernemers V 1.20 Pagina 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 Standaardfunctionaliteit...

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing webwinkel januari 2013

Gebruiksaanwijzing webwinkel januari 2013 Gebruiksaanwijzing webwinkel januari 2013 Inhoudstafel Inleiding 3 1. Aanmelden op westdecor.be 4 2. Uw webwinkel personaliseren 6 2.1 Uw wachtwoord instellen 6 2.2 Uw logo instellen 7 2.3 Uw verkoopprijzen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Versie 1 mei 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen Mijn cliëntportaal 4 Voorbeeld Mijn cliëntportaal 7 Mijn afspraken 8 Mijn dossier

Nadere informatie

Inleiding tot de catalogus. 10mm. foto

Inleiding tot de catalogus. 10mm. foto Inleiding tot de catalogus 10mm foto Inhoud Registreren... 4 Je gezinsleden aan je profiel koppelen... 8 Je gebruikersprofiel... 9 Verlengen... 11 Materialen opzoeken en reserveren... 12 Registreren Om

Nadere informatie

Handleiding korte instructie gebruik LommOnline voor verenigingen. Stap 1. Vooraf:

Handleiding korte instructie gebruik LommOnline voor verenigingen. Stap 1. Vooraf: Handleiding korte instructie gebruik LommOnline voor verenigingen Stap 1 Stap 2 Ga naar lommonline.nl/admin Voer je gebruikersnaam in Voer je wachtwoord in Klik op inloggen Vooraf: Je bent nu op de beheerderspagina.

Nadere informatie

Handleiding Informat. v1.0

Handleiding Informat. v1.0 Handleiding Informat v1.0 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Afspraken... 3 2. Aanmelden... 3 3. Afwezigheden invullen... 5 3.1 Afwezigheden code Z, B, R, D... 5 3.1.1 Inbrengen... 5 3.1.2 Wijzigen...

Nadere informatie

Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers

Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers Handleiding gebruik Mijnschoolinfo Schoolmedewerkers v 29.7.2014 1 Inhoud 1. Activeren van Mijnschoolinfo als ouder... 3 2. Wachtwoord kwijt of wijzigen... 3 2.1 Wachtwoord

Nadere informatie

Instructie voor de Acadin leerling

Instructie voor de Acadin leerling Instructie voor de Acadin leerling Inhoudsopgave: 1. Werken met Acadin 1.1 Inloggen 1.2 Overzichtspagina 1.3 Leeractiviteiten maken 1.4 Beoordeelde leeractiviteiten bekijken 1.5 Zoeken van leeractiviteiten

Nadere informatie

Handleiding website Buurten Met Uitzicht

Handleiding website Buurten Met Uitzicht Handleiding website Buurten Met Uitzicht www.buurtenmetuitzicht.nl Op de site www.buurtenmetuitzicht.nl kunt u berichten of tweets plaatsen en iets op de buurtagenda zetten. Alle berichten worden niet

Nadere informatie

Handleiding Subsidieportaal Agentschap SZW

Handleiding Subsidieportaal Agentschap SZW Handleiding Subsidieportaal Maart 2012 Versie 2.0 Inhoudsopgave 1. Registreren 3 2. Inloggen 3 3. Welkomstpagina 4 4. Mijn gegevens 5 - Aanpassen 6 - Gebruikersnaam en wachtwoord wijzigen 7 - Contactpersonen

Nadere informatie

Handleiding Storeplay Portaal

Handleiding Storeplay Portaal Inhoudsopgave 1 Direct aan de slag...3 2 Inloggen...5 3 Uitloggen...6 4 Wachtwoord vergeten...7 5 Advertentie maken...8 5.1 Nieuwe advertentie uploaden...8 5.2 Advertentie met een template opmaken...9

Nadere informatie

Handleiding WordPress Bakkeveen.nl

Handleiding WordPress Bakkeveen.nl Handleiding WordPress Bakkeveen.nl Inleiding: Hartelijk welkom als correspondent van Bakkeveen.nl In deze handleiding vind je de instructie hoe je zelf informatie op de site van Bakkeveen kunt plaatsen.

Nadere informatie

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen...

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen... Handleiding Mijn Atletiek Inhoudsopgave Inloggen...2 Wachtwoord vergeten?...4 Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5 Rechten geven aan de Gebruiker...6 Een Gebruiker verwijderen...6 Rapportages inzien...7

Nadere informatie

Mijn HRM. Mijn Dossier

Mijn HRM. Mijn Dossier Mijn HRM Mijn Dossier Via mijnhrm.connexxion.nl kun je je dossier inzien. In je dossier worden al je (aan)vragen en wijzigingen geregistreerd. Ook zijn hier de reacties terug te vinden van je leidinggevende

Nadere informatie

Handleiding vacaturebank voor organisaties

Handleiding vacaturebank voor organisaties Handleiding vacaturebank voor organisaties Wilt u graag uw organisatie aanmelden voor onze vacaturebank? Weet u niet hoe u vacatures op onze website (www.mikado-vc.nl) kunt toevoegen? Of krijgt u een melding

Nadere informatie

2. INLOGGEN INLOGGEN'

2. INLOGGEN INLOGGEN' 1. DIGITALEWEEK.BE Alle activiteiten die tijdens de Digitale Week plaatsvinden, worden verzameld op de website van de Digitale Week. De deadline om activiteiten in te voeren is 7 maart 2014. 2. INLOGGEN

Nadere informatie

Handleidingen website & pool SVNL voor organisators

Handleidingen website & pool SVNL voor organisators Handleidingen website & pool SVNL voor organisators Let op: Dit document bestaat uit twee handleidingen: Pagina 2: Handleiding voor de website voor organisators Pagina 14: Uitleg en handleiding voor de

Nadere informatie

Handleiding Digitaal Doorstroomdossier

Handleiding Digitaal Doorstroomdossier Handleiding Digitaal Doorstroomdossier Inleiding Beste VO contactpersoon, Voor u ligt de handleiding DDD voor het VMBO. Het gebruik van het DDD wijst zoveel mogelijk voor zich. Toch willen we het DDD ondersteunen

Nadere informatie

Handleiding. imailingtool. Introductie

Handleiding. imailingtool. Introductie Handleiding imailingtool Handleiding...1 imailingtool...1 Introductie...1 2 Aan de slag!...2 2.1 Inloggen...2 2.2 Dashboard / Homepage...2 2.2.1 Uitleg dashboard...3 3 Adressenlijst...0 3.1 Een nieuwe

Nadere informatie

Inloggen. Open Internet Explorer en vul het adres: http://webmail.kpoa.nl in de adresbalk in.

Inloggen. Open Internet Explorer en vul het adres: http://webmail.kpoa.nl in de adresbalk in. Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inloggen... 2 Inloggen... 2 Wachtwoord wijzigen... 3 Postvak IN... 4 Controleren op nieuwe E-mail... 4 Bericht schrijven... 5 Ontvangers toevoegen... 5 Antwoorden... 10

Nadere informatie

Gebruikershandleiding webagenda voor begrafenisondernemers

Gebruikershandleiding webagenda voor begrafenisondernemers Gebruikershandleiding webagenda voor begrafenisondernemers Copyright 2013, Centric Netherlands B.V. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Activiteiten

Gebruikershandleiding Activiteiten Gebruikershandleiding Activiteiten Index 1 Inloggen 5 2 Veelgestelde vragen 5 3 Groepsactiviteiten aanmaken 7-12 4 Ontvangen aanvragen behandelen 13-15 2 3 1 Inloggen afbeelding 1 Gebruikersnaam Wachtwoord

Nadere informatie

Sdu Jurisprudentie Handleiding

Sdu Jurisprudentie Handleiding Sdu Jurisprudentie Handleiding Inloggen Om in te loggen, klikt u op de knop Log in in de rechterbovenhoek van het scherm. Vul vervolgens uw gebruikersnaam in en klik op Log in. Er wordt nu gevraagd om

Nadere informatie

gebruikersaccount aanmaken

gebruikersaccount aanmaken instructie gebruik profielendeel van VWCUTRECHT.nl September 2010 1 Inleiding Je staat op het punt om aan de slag te gaan met jouw persoonlijke stukje van onze website: een virtuele plek om met andere

Nadere informatie

Een webshop vullen. a. Een product aanmaken. Ga nu naar Producten en kies voor Product toevoegen om een nieuw product aan te maken.

Een webshop vullen. a. Een product aanmaken. Ga nu naar Producten en kies voor Product toevoegen om een nieuw product aan te maken. Een webshop vullen Voor een artikel verkocht kan worden moet deze eerst in een webshop geplaatst worden. Hiervoor moeten een aantal stappen worden doorlopen. Ga naar http://webshop.geuzencollege- sw.nl

Nadere informatie

Handleiding voor het presenteren van uw kunstwerken op www.kunstinlochem.nl

Handleiding voor het presenteren van uw kunstwerken op www.kunstinlochem.nl Handleiding voor het presenteren van uw kunstwerken op www.kunstinlochem.nl Tip: print deze handleiding uit! Als deelnemer aan de kunstroute kunt u uw kunstaanbod presenteren op de website van kunst in

Nadere informatie

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Met deze handleiding maken wij u graag wegwijs op de website van Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL). U vindt hier stap voor stap uitleg

Nadere informatie

H a n d l e i d i n g S O P

H a n d l e i d i n g S O P Handleiding SOP Deel 1: Het Logo Hoe maak ik van een.jpg of ander bestandsformaat een pdf? In deze handleiding wordt uitgelegd hoe je een logo kan plaatsen op de voorkant van het schoolondersteuningsprofiel.

Nadere informatie

Handleiding voor Leden

Handleiding voor Leden Handleiding voor Leden Wedstrijdverslagen maken op www.lvvtornado.nl 1 Inleiding & Inhoudsopgave Deze handleiding helpt bij het toevoegen van wedstrijdverslagen en foto s op www.lvvtornado.nl Het doel

Nadere informatie

1. Inloggen op www.fedos.be

1. Inloggen op www.fedos.be 1 1. Inloggen op www.fedos.be Om uw eigen clubpagina te beheren dient u zich eerst aan te melden op het beheersysteem van uw clubpagina. Dit beheersysteem is een soort programma die u via het internet

Nadere informatie

Hoe maak ik een account aan op Drenthe.nl

Hoe maak ik een account aan op Drenthe.nl Hoe maak ik een account aan op Drenthe.nl Rechtstreekse link naar de ondernemerspagina Aanmaken account in database U bevindt zich op de ondernemerspagina Een nieuw account aanmaken Inlog als u al een

Nadere informatie

In dit document wordt uitleg gegeven over de inrichting van formulieren binnen Trajectplanner voor

In dit document wordt uitleg gegeven over de inrichting van formulieren binnen Trajectplanner voor Formulieren In dit document wordt uitleg gegeven over de inrichting van formulieren binnen Trajectplanner voor de Functioneel beheerder. Ter verduidelijking zijn op relevante onderdelen eveneens schermvoorbeelden

Nadere informatie

imailingtool Handleiding

imailingtool Handleiding imailingtool Handleiding 1 Inhoud 1 Introductie imailingtool 3 2 Aan de slag met imailingtool 3 2.1 Log-in 3 2.2 Homepage 4 3 Adressenlijst 5 3.1 Een nieuwe adreslijst aanmaken 5 3.1.1 Een adres toevoegen

Nadere informatie

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Inhoudsopgave 'Welkom bij de handleiding van de CrisisConnect app' 1. Start 1.1. Vereisten gebruik 1.2. Inloggen 1.3. Wachtwoord wijzigen 2. Vullen 2.1 Dossiers

Nadere informatie

HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER

HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER INLEIDING Voor de Veilig Thuis organisaties is in opdracht van de VNG blended learning trainingsmateriaal ontwikkeld door VanMontfoort en Augeo over de thema s Kindermishandeling

Nadere informatie

Voorzie iedere pagina van een titel. Je kan de titel uit het menu aanhouden. Een titel voeg je toe als volgt: 1. Klik op Element toevoegen.

Voorzie iedere pagina van een titel. Je kan de titel uit het menu aanhouden. Een titel voeg je toe als volgt: 1. Klik op Element toevoegen. Een Jimdo website Pagina s opvullen Je hebt je navigatie aangepast. Nu moet je ervoor zorgen dat de inhoud van de pagina s ook overeen komen met het menu. Om te beginnen wis je de inhoud die reeds op de

Nadere informatie

Online declareren. Stap 1: Inloggen. Stap 2: Mijn ik!

Online declareren. Stap 1: Inloggen. Stap 2: Mijn ik! Online declareren Stap 1: Inloggen Ga naar www.ik.nl en log in met je klant- of verzekerdenummer en wachtwoord. Klik rechtsboven op inloggen. Heb je nog geen persoonlijk account? Maak deze dan eerst aan.

Nadere informatie

Aanmelden voor IEP Eindtoets 2019 via de IEP-portal Inschrijven van de leerlingen (importeren van de leerlinggegevens)

Aanmelden voor IEP Eindtoets 2019 via de IEP-portal Inschrijven van de leerlingen (importeren van de leerlinggegevens) Aanmelden IEP Eindtoets 2019 -Stappenplan- Welkom bij de IEP! De aanmelding van de IEP Eindtoets verloopt via het IEP-portal. De aanmelding bestaat uit twee fases: Fase 1 Fase 2 Aanmelden voor IEP Eindtoets

Nadere informatie

Instructies m.b.t. SNLA

Instructies m.b.t. SNLA Instructies m.b.t. SNLA Digitaal machtigen van WLD Ga naar www.mijn.rvo.nl; Ga naar inloggen, rechts bovenin uw scherm, nog boven het logo van de Rijksdienst voor Vul uw inloggegevens in: gebruik hiervoor

Nadere informatie

Handleiding i-reserve. voor het online reserveren van tijden voor begrafenissen

Handleiding i-reserve. voor het online reserveren van tijden voor begrafenissen Handleiding i-reserve voor het online reserveren van tijden voor begrafenissen Gemeente Vlaardingen Afdeling Openbare Werken Juni 11 Start met https://www.vlaardingen.nl/begraafplaatsreserveren Inhoudsopgave

Nadere informatie

Op dit moment zijn er vier agrarische ondernemers netwerken operationeel. Er zullen er nog meer volgen. De bestaande vier zijn:

Op dit moment zijn er vier agrarische ondernemers netwerken operationeel. Er zullen er nog meer volgen. De bestaande vier zijn: Hoe werkt het? Op deze website vind je kennis en informatie uit verschillende agrarische sectoren en je kunt netwerken met collega s, adviseurs en onderzoekers. Je kunt je eigen startpagina opbouwen. Zo

Nadere informatie

Handleiding voor medewerkers Jaargesprekken voeren

Handleiding voor medewerkers Jaargesprekken voeren Handleiding voor medewerkers Jaargesprekken voeren Account aanmaken/ inloggen 1. Ga naar sbaweb.nl en klik in de onderstaande banner op de homepage op Log direct in. Je komt op het inlogscherm van het

Nadere informatie

Children s Rights and Business Principles

Children s Rights and Business Principles Children s Rights and Business Principles www.childrenandbusiness.be Handleiding voor bedrijven. Children s rights and Business Principles Handleiding voor bedrijven - 1 Inhoudstafel INHOUDSTAFEL... 2

Nadere informatie

Nadat u bent ingelogd kunt u in het hoofdmenu kiezen voor 4 opties:

Nadat u bent ingelogd kunt u in het hoofdmenu kiezen voor 4 opties: HOME Op deze pagina kunt u inloggen op het KledingManagementSysteem (KMS) van Buurman. Bent u uw wachtwoord vergeten? U kunt het via de link klik hier opvragen, het wordt u per e-mail toegezonden. Heeft

Nadere informatie

Inloggen op intranet? Of je wachtwoord wijzigen? Lees hier hoe je dat doet!

Inloggen op intranet? Of je wachtwoord wijzigen? Lees hier hoe je dat doet! Inloggen op intranet? Of je wachtwoord wijzigen? Lees hier hoe je dat doet! In deze handleiding is beschreven: 1. Voor wie is deze handleiding? 2. Hoe log je de eerste keer in? 3. Wachtwoord kwijt? 4.

Nadere informatie

B2B-portaal. Functie wachtwoord opnieuw instellen. Gebruikershandleiding

B2B-portaal. Functie wachtwoord opnieuw instellen. Gebruikershandleiding B2B-portaal Functie wachtwoord opnieuw instellen Gebruikershandleiding I. Inleiding Het eerste gedeelte van dit document richt zich tot gebruikers van de bpost-portaalsite voor bedrijven die hun gebruikersnaam

Nadere informatie

Pas van Dronten Instructies voor pashouders

Pas van Dronten Instructies voor pashouders Pas van Dronten Instructies voor pashouders In deze instructies leest u hoe u de Pas van Dronten kunt gebruiken. Er wordt uitgelegd: 1. Hoe u de pas kunt registreren op de website www.pasvandronten.nl.

Nadere informatie

FHI DIGITALE SERVICE. Handleiding voor FHI Digitale Service Versie 3.1

FHI DIGITALE SERVICE. Handleiding voor FHI Digitale Service Versie 3.1 Handleiding voor FHI Digitale Service Versie 3.1 INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE... 1 INLEIDING... 2 INLOGGEN OP MIJN FHI... 3 UW WACHTWOORD VERGETEN... 4 UW WACHTWOORD RESETTEN... 4 UW ACCOUNTGEGEVENS BIJWERKEN...

Nadere informatie

MIJN KREDIET HANDLEIDING

MIJN KREDIET HANDLEIDING Biedt uitkomst HANDLEIDING MIJN KREDIET Biedt uitkomst Handleiding Mijn Krediet Wat is Mijn Krediet? Aanmelden voor Mijn Krediet Inloggen in Mijn Krediet Wachtwoord vergeten? Gebruikersnaam vergeten? De

Nadere informatie

Roostercreator. Handleiding voor werknemers

Roostercreator. Handleiding voor werknemers Roostercreator Handleiding voor werknemers Versie: 2 Laatst gewijzigd op : 8-2-2013 Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE... 2 INLEIDING... 3 DASHBOARD... 4 MIJN ACCOUNT... 5 MIJN BESCHIKBAARHEID... 6 MIJN ROOSTER...

Nadere informatie

Hoe werken met de WAP-online!

Hoe werken met de WAP-online! Hoe werken met de WAP-online! Startpagina: We surfen naar http://www.waponline.be. We krijgen het volgende scherm op onze computer: Hier kunnen enkel de directies op inloggen. Leerkrachten die nog niet

Nadere informatie

Handleiding website Buurten Met Uitzicht

Handleiding website Buurten Met Uitzicht Handleiding website Buurten Met Uitzicht www.buurtenmetuitzicht.nl Op de site www.buurtenmetuitzicht.nl kun je berichten of tweets plaatsen en iets op de buurtagenda zetten. Alle berichten worden niet

Nadere informatie

Handleiding. Online database met duizenden activiteiten.

Handleiding. Online database met duizenden activiteiten. Handleiding Online database met duizenden activiteiten www.doenkids.nl /DoenKids @DoenKids @doenkids Inhoudsopgave Samenvatting 3 Inloggen in DoenKids 4 Activiteiten kiezen 5 Activiteiten zoeken 5 Activiteit

Nadere informatie

LESBRIEF Aan de slag met Schoolwise

LESBRIEF Aan de slag met Schoolwise LESBRIEF Aan de slag met Schoolwise (document v1.0) INHOUDSOPGAVE Deel 1 Voor je begint 1.1 Wat is Schoolwise 4 1.2 Registreren 6 1.3 Inloggen 10 1.4 Jouw Schoolwise-account 11 1.5 Nieuwe activeringscode

Nadere informatie

Instructie voor het accepteren van PayPal betalingen

Instructie voor het accepteren van PayPal betalingen Instructie voor het accepteren van PayPal betalingen Inleiding Om betalingen via PayPal in uw webshop te ontvangen dient u een zakelijk PayPal account te openen. Middels een zakelijk account kunnen namelijk

Nadere informatie

1. Inleiding Wat is MijnRevalidatieFriesland? Wat is DigiD? 3 DigiD aanvragen 3

1. Inleiding Wat is MijnRevalidatieFriesland? Wat is DigiD? 3 DigiD aanvragen 3 Inhoud 1. Inleiding 3 1.1 Wat is MijnRevalidatieFriesland? 3 1.2 Wat is DigiD? 3 DigiD aanvragen 3 2. Inloggen en uitloggen 4 2.1 Inloggen 4 2.2 Uitloggen 5 3. Hoe werken de verschillende onderdelen? 6

Nadere informatie