Schooljaar , nr.9 datum: 26 juni Vakantie.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Schooljaar , nr.9 datum: 26 juni Vakantie."

Transcriptie

1 Schooljaar , nr.9 datum: 26 juni 2007 Vakantie. Nog enkele dagen en de zomervakantie neemt een aanvang. Ongetwijfeld kijkt iedereen uit naar de weken die komen gaan. Achter ons ligt een schooljaar waarin veel is gedaan, veel is gebeurd. Een schooljaar met vele goede en plezierige momenten maar ook met momenten die ons zorgen hebben gegeven of ons verdrietig maakten. Een ieder zal op zijn eigen wijze terugkijken naar het afgelopen schooljaar en haar of zijn zegeningen tellen. Graag wil ik namens het bestuur van de Stichting Sint Josephscholen iedereen heel erg bedanken voor de wijze waarop ieder zich in het afgelopen schooljaar heeft ingezet. Er is Joseph-breed veel bereikt. We zagen op de scholen veel ontwikkeling, veel enthousiasme en bovenal veel geloof in dat wat we willen bereiken. Dat geeft goede moed om een nieuw schooljaar voortvarend te kunnen starten. Echter eerst vakantie. Ik wens iedereen van harte een hele goede vakantie toe.de hemel op aarde. Ik hoop dat je in de vakantie datgene terugvindt wat je in het afgelopen schooljaar mogelijk door alle hektiek en zorg bent kwijtgeraakt of mogelijk hebt gemist Feest!!!! Dit jaar bestaat de Stichting Sint Josephscholen 130 jaar!!! Reden voor een feestje. Het jubileumjaar hebben we gekoppeld aan het thema Joseph in beweging.

2 Graag willen we alle SJS-medewerkers op het grote feest ontmoeten. Van belang is daarom dat in de school- en privé-agenda donderdag 11 oktober 2007 wordt gereserveerd. Op deze dag bieden we alle SJS-medewerkers vanaf 12 uur s middags tot 12 uur s nachts een zeer sportief en verrassend programma aan. Bij het begin van het schooljaar worden alle details bekend gemaakt. Afscheid Afgelopen vrijdag, 22 juni, heeft Hans Jansen afscheid genomen als directeur van basisschool Klein Heyendaal. Dat deed hij s morgen met de kinderen en s middags tijdens een zeer drukke informele receptie met collega s, oud-collega s en andere bekenden. Zo n 28 jaar geleden besloot hij directeur te worden van de school aan de Heyendaalseweg. Als een jonge dertiger heeft hij zich in een avontuur gestort waarvan hij nooit had kunnen vermoeden dat hij zou uitkomen daar waar hij nu staat. De integrale schoolleider, leiding geven aan een professionele organisatie. De schoolleider als onderwijskundig leider, als begeleider, als innovator en ondernemer. In zijn gevoel voor verantwoordelijkheid, collegialiteit en saamhorigheid heeft hij zich over de grenzen van Klein Heyendaal heen bewogen als voorzitter van het directieberaad. Ook het geven van een collegiaal advies, het aanreiken van een helpende hand aan een collegaschoolleider was voor hem een vanzelfsprekendheid. Hans kreeg vrijdag veel waardering toegezwaaid. Deze is tastbaar ook bezegeld is met de Waalboogspeld, uitgereikt door loco-burgemeester en Klein Heyendaal-ouder Paul Depla. Hans werkt de komende jaren voor een aantal dagen per week op het bestuursbureau. Daar zal hij als managementondersteuner o.a. verantwoordelijk worden voor de Josephacademie waarbinnen we de opleiding voor schoolleiders vorm en inhoud willen geven.

3 Regie van de Zorg Iedereen weet het al, daarom mogelijk een herhaalde mededeling: op woensdagmiddag 17 oktober a.s. zal de werkconferentie Regie van de Zorg plaatsvinden in het NEC-stadion. Datum: 17 oktober 2007 Locatie: NEC stadion Tijdstip: uur De werkconferentie is bedoeld voor: leerkrachten, ib ers, onderwijsassistenten, directeuren, medewerkers van KION, Marant, GGD, Schoolmaatschappelijk werk, Ambulant begeleiders, Kijk op Kleintjes, Bureau jeugdzorg, Gemeente, Politie, Tandem. Globale opzet programma uur inloop met eenvoudige lunch uur start conferentie met Marcel van Herpen uur: tweede onderdeel programma uur: afsluiting uur borrel -Inloop met eenvoudige lunch -Start programma Marcel van Herpen zal de werkconferentie openen. De insteek van zijn verhaal is ervaringsgericht leren op basis van competenties van kinderen. Voor nadere kennismaking, zie -Tweede onderdeel De vier thema s van Regie van de Zorg zijn bepalend voor de verdere invulling van het programma. Vorm en inhoud wordt nu voorbereid door de werkgroepen. We denken aan workshops, lezingen, interactieve programma & trainingachtige onderdelen. -Afsluiting Formeel: Deze werkconferentie kan niet op zichzelf staan, maar zal effecten moeten sorteren naar de komende 4 jaar. Daarover moet nog nadere invulling gegeven worden. -Informeel: De deelnemers worden getrakteerd op een borrel. Dus noteer in de agenda: Werkconferentie Regie van de Zorg 17 oktober. Buitenschoolse opvang Na overleg met het bestuur, dagelijks bestuur gmr en directieberaad is op grond van een aantal uitgangspunten en beleidskeuzen aan KION het verzoek gericht om ons een voorstel/aanbod van BSO te leveren. KION heeft inmiddels een passend aanbod gedaan. Op hoofdlijnen komt het aanbod van KION neer op: - we starten nu met de huidige BSO-locaties in Nijmegen: daar waar daar geen school van ons aan is verbonden, wordt vervoer geregeld; - in nieuwe schooljaar gaan we in onderzoek nemen of er nieuwe locaties op bepaalde scholen bij moeten/kunnen komen; - KION voldoet aan al onze kwaliteitseisen en onze opvattingen over "passend aanbod". Middels een mantelcontract wordt de samenwerking tussen het schoolbestuur en KION geregeld. Voor alle duidelijkheid: het bestuur heeft geen wettelijke verplichting t.a.v. de verzorging van de BSO! Het schoolbestuur heeft een inspanningsverplichting de BSO te regelen. Wij doen dit via het zgn. makelaarsmodel.

4 Zevenheuvelenloop Na de voor de Josephteams zo succesvol verlopen Marikenloop (4 e plaats bij de teams) is het nu al zover alle werknemers te attenderen op de Zevenheuvelenloop in november. Het idee is om te komen tot twee teams, een vrouwen- en een mannenteam. SJS stelt het inschrijfgeld beschikbaar en zorgt voor trainingsmogelijkheden. Verder krijgt elke deelnemer, voor de herkenbaarheid tijdens de loop, een Josephshirt te leen. Met nog vijf maanden lijkt de Zevenheuvelenloop ver weg. Niettemin zullen volgende week al voorbereidende trainingen starten (tot in de eerste week van juli). De trainingen worden vervolgd vanaf half augustus. Als enigszins ervaren loper (de Zevenheuvelenloop is niet geschikt voor beginners) is het dan nog tijdig genoeg goed voorbereid aan de start te staan in november. Meld je aan voor een plek in een van de Josephteams. Met name is deze oproep gericht aan de mannen. Maar ook onder de vrouwelijke collega s zijn mogelijk nog belangstellenden buiten de 6 die zich al hebben gemeld na de Marikenloop. Meld je deelname aan de Zevenheuvelenloop en/of de training aan bij Jan van Well op het bestuursbureau (janvanwell@josephscholen.nl) weten. Het bestuursbureau zorgt voor de inschrijving bij de Stichting Zevenheuvelenloop. Schooldossiers Op het bestuursbureau heeft iedere sjs-school zijn eigen dossier. In dit dossier worden op een geordende manier alle documenten bewaard die gebruikt kunnen worden bij onderzoek, beeldbepaling, etc. Van belang is dat de documenten door de scholen ook worden aangeleverd. Op alle scholen doen we daarom een dringend appèl om alle relevante documenten bij het bestuursbureau aan te leveren. Schoolgids Conform artikel 13 en 16 van de Wet Primair Onderwijs stelt het bevoegd gezag de schoolgids vast t.b.v. het eerstvolgende schooljaar. Vriendelijk vragen wij de schooldirecties om de nieuw samengestelde schoolgidsen in drievoud toe te zenden aan het bestuursbureau. Eén exemplaar wordt na vaststelling doorgestuurd naar de onderwijsinspectie. Het tweede exemplaar gaat met een vaststellingsverklaring terug naar de school. Het derde exemplaar blijft op het bestuursbureau.

5 Bestuursbureau Gedurende de zomervakantie is het bestuursbureau gedurende een bepaalde periode gesloten. In andere periodes is het bestuursbureau in slechts gedeelten van tijd bereikbaar. In de periode van 02 t/m 13 juli en de periode 30 juli t/m 10 augustus is het bestuursbureau gedeeltelijk bereikbaar. In de periode van 16 juli t/m 27 juli is het bestuursbureau gesloten. Vacatures Tegen het einde van het schooljaar ontstaan mogelijk door allerlei redenen nog vacatures (structureel en/of vervanging). Met klem wordt gevraagd om niet zelfstandig een reguliere vacature in te vullen omdat deze mogelijk herroepen moet worden wanneer blijkt dat voorbij is gegaan aan bestuurlijke verplichtingen. Gaarne altijd eerst overleg met het bestuursbureau. Graag verneemt het bestuursbureau per omgaande de mogelijk nog openstaande vacatures met wtf, structureel of vervanging. Bij vervanging: duur, inzet, reden van openstaande vacature. Reiskostenvergoeding Met ingang van 1 juli 2007 wordt de tegemoetkoming reiskosten woon-werkverkeer voor alle personeelsleden automatisch stopgezet. De reden hiervoor is dat bij controle is geconstateerd dat wijzigingen niet altijd worden doorgegeven, denk hierbij bijvoorbeeld aan veranderingen als gevolg van wijzigingen van een adres en reisdagen. Dit betekent dat personeelsleden van de scholen voor het komende schooljaar een nieuwe aanvraag voor de tegemoetkoming in de reiskosten woon-werkverkeer moeten indienen. Salarisspecificatie De salarisspecificaties van de maand juli 2007 worden, in verband met de zomervakantie, tegelijk met de salarisspecificaties van de maand augustus 2007 naar de scholen verzonden. Agenda 29 juni laatste schooldag 30 juni-12augustus zomervakantie 13 augustus 1 e schooldag nieuwe schooljaar 22 augustus vergadering db directieberaad 06 september directieberaad 18 september nieuwsbrief

Schooljaar , nr. 6 datum: 01 maart 2007

Schooljaar , nr. 6 datum: 01 maart 2007 Schooljaar 2006-2007, nr. 6 datum: 01 maart 2007 Afscheid Op donderdag 1 maart neemt Antoinette Berns afscheid van haar school: basisschool Montessori Nijmegen. Meer dan veertig jaar heeft Antoinette op

Nadere informatie

Schooljaar , nr. 2 datum: 24 juni Vakantie

Schooljaar , nr. 2 datum: 24 juni Vakantie Schooljaar 2007-2008, nr. 2 datum: 24 juni 2008 Vakantie Nog enkele dagen en de zomervakantie neemt een aanvang. Ongetwijfeld kijkt iedereen uit naar de weken die komen gaan. Achter ons ligt een schooljaar

Nadere informatie

is tussen 16.00 en 18.00 uur van harte welkom op het bestuursbureau. We hopen veel mensen te ontmoeten.

is tussen 16.00 en 18.00 uur van harte welkom op het bestuursbureau. We hopen veel mensen te ontmoeten. Schooljaar 2008-2009, nr. 4 datum: 15 december 2008 Kerstvakantie Op vrijdag 19 december a.s. sluiten de scholen hun deuren voor een welverdiende kerstvakantie. Een intermezzo van ruim twee weken in een

Nadere informatie

Schooljaar 2008 2009, nr. 1 datum: 11 september 2008

Schooljaar 2008 2009, nr. 1 datum: 11 september 2008 Schooljaar 2008 2009, nr. 1 datum: 11 september 2008 Nieuw schooljaar Schooljaar 2008-2009 is al weer enkele weken oud. Het heeft sommigen mogelijk het gevoel gegeven dat de achterliggende zomervakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief... Schooljaar , nr. 1 datum: 1 november 2010

Nieuwsbrief... Schooljaar , nr. 1 datum: 1 november 2010 Nieuwsbrief... Schooljaar 2010-2011, nr. 1 datum: 1 november 2010 Opening Kindcampus Grootstal Drie partijen, Kleur - Kinder- en Jeugdzorg, onderdeel van Dichterbij, KION en Stichting Sint Josephscholen

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 19e nieuwsbrief, vrijdag 13 juli 2018 Inhoud van deze nieuwsbrief: - Vertrek Esther van den Berg - Vanuit STAIJ:

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

Afsluitfeest. Team Wolderweide. Even voorstellen

Afsluitfeest. Team Wolderweide. Even voorstellen WolderWeetje Maandag 15 juli 2019 B ELANGRIJKE DATA Afsluitfeest Afsluitavond Donderdag 18 juli Donderdag 18 juli willen wij het schooljaar knallend afsluiten met een pannenkoek en/of wrap feest. Vrijdagmiddag

Nadere informatie

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Nieuwsbrief De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Groepenverdeling 2015-2016 Schooljaar 2014 2015 1 juli 2015 I n h o u d : Blz. 1: Groepenverdeling

Nadere informatie

Het Penseel. Beste ouders en kinderen, Nieuws van de ouderraad: aankondiging eindfeest op t Palet

Het Penseel. Beste ouders en kinderen, Nieuws van de ouderraad: aankondiging eindfeest op t Palet Het Penseel Deze nieuwsbrief is een uitgave van openbare basisschool t Palet, onderdeel van de Brede School Noorderbreedte 33 Beste ouders en kinderen, Vanmiddag vond de 5 e techniekmiddag van dit schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 juli 2018

Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nog één week en dan.. Fijne zomervakantie allemaal! Mededelingen DE MUSICAL! Groep 8 heeft de laatste weken hard gewerkt aan de musical. De musical heet: Herrie op het eiland! De

Nadere informatie

Wipe out voor groep 8 Evenement ter afsluiting van de basisschool door PCBO Meppel.

Wipe out voor groep 8 Evenement ter afsluiting van de basisschool door PCBO Meppel. Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Bso, peuterspeelzaal en kinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl 5 juli 2019 weeknieuws 31 www.pcbs-stadskwartier.nl

Nadere informatie

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017 Schoolkrant OBS De Springplank Jaargang 3 Editie 6 Juni 2017 info Kalender: Maandag 3 juli Nieuwe kinderen uit groep 1 komen kennismaken. Dinsdag 4 juli 15.30 uur In het lokaal van groep 5-6 kunnen ouders

Nadere informatie

Maandbrief Klimop-Stad januari 2014

Maandbrief Klimop-Stad januari 2014 Maandbrief Klimop-Stad januari 2014 Rossinistraat 5 1323 BP Almere Tel. 036-5364814 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopstad@prisma-almere.nl Agenda januari: Maandag 6 januari: Eerste lesdag van

Nadere informatie

Aanmelding tot instroom 2014-2015

Aanmelding tot instroom 2014-2015 Aanmelding tot instroom 2014-2015 Inleiding Deze notitie is bedoeld om duidelijkheid te geven over de aanname en instroom van nieuwe leerlingen op basisschool Kadoes. Door het vastleggen van afspraken

Nadere informatie

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel CC-tje WEEK 37-2013 Vorige week donderdag is onder grote belangstelling van familie, vrienden, collega s, ouders en kinderen onze meester Ed gecremeerd. De nabestaanden hebben laten weten enorm veel steun

Nadere informatie

Het Schaatsevenement en onze kerstviering heeft tot stand kunnen komen door uw ouderbijdrage aan de ouder vereniging.

Het Schaatsevenement en onze kerstviering heeft tot stand kunnen komen door uw ouderbijdrage aan de ouder vereniging. Nieuwsbrief 4 7 januari 2019 Een nieuw jaar, een nieuw begin En nu is het alweer 2019. Een nieuw begin met weer alle ruimte en kansen voor nieuwe inzichten en ervaringen. De kerstversiering zit weer in

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 7 juni 2019

Nieuwsbrief. 7 juni 2019 Nieuwsbrief 7 juni 2019 Goedemiddag Zoals jullie hebben kunnen lezen in de brief van Ruud Brandsma, zal ik vanaf 1 juli als waarnemend directeur werkzaam zijn op IKC De Kameleon. Een uitdaging die ik nog

Nadere informatie

Receptie om het schooljaar in te luiden

Receptie om het schooljaar in te luiden Nieuwsbrief 1 ( 8 september 2017) Beste ouders, Het schooljaar 2017 2018 is gestart. Op De Borgh hebben in het team veel nieuwe leerkrachten mogen verwelkomen. Samen gaan we er weer een fantastisch jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juli 2019

Nieuwsbrief 3 juli 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Nieuwsbrief 3 juli 2019 In deze laatste nieuwsbrief van dit schooljaar wens ik u graag een heerlijke vakantie toe. Ik heb een mooie start gemaakt op de Hasselbraam en al veel

Nadere informatie

MOBILITEITSPLAN Stichting Openbaar Primair Onderwijs Zuid-Kennemerland

MOBILITEITSPLAN Stichting Openbaar Primair Onderwijs Zuid-Kennemerland MOBILITEITSPLAN Stichting Openbaar Primair Onderwijs Zuid-Kennemerland Inleiding Mobiliteit is één van de instrumenten voor integraal personeelsbeleid. Mobiliteit geeft medewerkers mogelijkheden om op

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 13, nummer 20 vrijdag 29 juni Beste ouders,

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 13, nummer 20 vrijdag 29 juni Beste ouders, Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 13, nummer 20 vrijdag 29 juni 2012 Beste ouders, In deze voorlaatste nieuwsbrief kunt u lezen over het afscheid van juffrouw Marie-José

Nadere informatie

Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender 3. Schoolreis nieuws 4. Bedankje 5. CKC nieuws 6.

Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender 3. Schoolreis nieuws 4. Bedankje 5. CKC nieuws 6. Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 19-07-2013 Nr. 43 Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F NR 16 N I E U W S B R I E F 15 mei 2019 Terugblik De vakantie ligt alweer even achter ons, maar toch blikken we nog even terug. Zo vond het schoolvoetbaltoernooi in april plaats, waar we met diverse groepen

Nadere informatie

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar.

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar. Info 5 2016/2017 Datum: 09-12-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben een heerlijk Sinterklaasfeest achter de rug. Iedereen bedankt voor de hulp! In deze Info wat foto s,

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

GRASBABBELS Jaargang 17 nummer

GRASBABBELS Jaargang 17 nummer GRASBABBELS Jaargang 17 nummer 1 29-08-2018 Graswinkellaan 7-9 telefoon : 0495-540951 Postbus 10036 6000 GA Weert e-mailadres: info@obsgraswinkel.nl AGENDA Vrijdag 31 augustus 2018 Schoolfotograaf; Maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017)

Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017) Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017) Het Primair Onderwijs staakt donderdag 5 oktober In de bijlage bij deze Nieuwsbrief vindt u informatie over de deelname van het team van De Borgh aan deze staking. Alvast

Nadere informatie

Groepsverdeling en formatie Voor in de agenda. Maandag 18 juni: - groepen 8 schoolkamp. Donderdag 21 juni

Groepsverdeling en formatie Voor in de agenda. Maandag 18 juni: - groepen 8 schoolkamp. Donderdag 21 juni Hele kindcentrum Surveilleren tussen de middag Tijdens de middagpauzes van de onderbouw en bovenbouw krijgt de ambulante leerkracht uitstekende ondersteuning van een aantal ouders bij het surveilleren

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De laatste week... Bedankje voor alle hulpouders. of op dinsdag 11 juli, beide om uur. Derde rapportagegesprek

Nieuwsbrief. De laatste week... Bedankje voor alle hulpouders. of op dinsdag 11 juli, beide om uur. Derde rapportagegesprek Nieuwsbrief De laatste week... Jaargang 22 - nummer 18 - Juli 2017 Deze week voelt voor de kinderen de laatste reguliere week, zij hebben t gevoel dat er nu niet zoveel meer zal gebeuren. Ze hebben immers

Nadere informatie

Deze week wordt (op resp. woensdag, donderdag en vrijdag) het volgende schoolfruit aan de leerlingen gegeven:

Deze week wordt (op resp. woensdag, donderdag en vrijdag) het volgende schoolfruit aan de leerlingen gegeven: Datum: 18 december 2017 Geachte ouders en verzorgers, U ontvangt hierbij nieuwsbrief nummer 17. 1. De schoolregel: Deze week staat de volgende schoolregel centraal: Kijk eerst naar jezelf. 2. Schoolfruit

Nadere informatie

Thema-avond: vormen van opvang en overblijven

Thema-avond: vormen van opvang en overblijven Thema-avond: vormen van opvang en overblijven Donderdag 30 oktober 2008 Bernard Fikkers voorzitter ouderraad Jenaplanschool De Sterredans Achtergrond Thema-avond pesten Zorgen over leegeten broodtrommels

Nadere informatie

Infopunt juni 2016

Infopunt juni 2016 Infopunt 13 28 juni 2016 Nog 2,5 week te gaan en dan gaan wij allemaal genieten van een welverdiende vakantie. Er staan nog leuke activiteiten in de planning o.a. een Annie M.G. Schmidt-dag met juf Rita

Nadere informatie

*We zouden graag zien dat kinderen in de pauzes iets nuttigen wat gezond is. Uiteraard is een traktatie voor een verjaardag een uitzondering.

*We zouden graag zien dat kinderen in de pauzes iets nuttigen wat gezond is. Uiteraard is een traktatie voor een verjaardag een uitzondering. Belangrijke data: 28 augustus: Inloop groep 4-8 1 september: Triskentijd 2 september: informatieavond gr. 1-2 en 3 16 en 17 september: omgekeerde 10 minuten gesprekken 23 september studiedag team, alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20: 9 februari 2018

Nieuwsbrief 20: 9 februari 2018 Nieuwsbrief 20: 9 februari 2018 Data om te onthouden: Vrijdagmiddag 9 februari: Carnaval Vrijdag 9 februari: 15.00 uur-15.15 uur Kunst kijken Week van 12 februari: 10-minutengesprekken Donderdag 15 februari:

Nadere informatie

INFORMATIEBULLETIN SEPTEMBER 2019

INFORMATIEBULLETIN SEPTEMBER 2019 Christelijke basisschool "Rehoboth" Windvaan 8 2751 ES Moerkapelle tel.: 079 5931284 e-mail : directie@cbs-rehoboth.nl postadres : Postbus 50 2750 AB Moerkapelle Bank: IBAN NL40 RABO 0375 0025 96 INFORMATIEBULLETIN

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie Agenda cbs De Bron NIEUWSBRIEF nieuwsbrief - cbs De Bron Juli 2019 Do 11 juli Kennismaken nieuwe groepen Do 11 juli Bedankmiddag voor ouders! Ma 15 juli Musical gr. 8 Di 16 juli Laatste schooldag gr. 8

Nadere informatie

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 14 van het schooljaar

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 14 van het schooljaar school de Ontmoeting Nieuwsbrief Hierbij leest U nieuwsbrief 14 van het schooljaar 2015-2016 In deze nieuwsbrief treft U de volgende onderwerpen aan: 1. Einde van het schooljaar 2. Afscheid van juf Paulien

Nadere informatie

Vanuit de ouderraad.

Vanuit de ouderraad. Juni 2013 Vakantie Wat gaat een jaar toch snel voorbij! Een jaar waarbij weer veel is gebeurd. We hebben met z'n allen hard gewerkt en we mogen trots zijn op onze leerlingen, het personeel en de school.

Nadere informatie

Agenda. JAARGANG NUMMER mei Sportdag

Agenda. JAARGANG NUMMER mei Sportdag JAARGANG 2015-2016 NUMMER 17 19 mei 2016 Agenda Zaterdag 21 mei Lentemarkt Dinsdag 24 mei Ouderavond klas 3 Dinsdag 31 mei Toneelstuk klas 2 aanvang 11:15u Di 31 mei t/m vrij 3 juni Avondvierdaagse Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

nr. 09, schooljaar 2012-2013

nr. 09, schooljaar 2012-2013 nr. 09, schooljaar 2012-2013 Keny uit groep 8 wint voorleeswedstrijd Op 27 november vond de schoolfinale van de voorleeswedstrijd plaats, die werd gewonnen door Keny uit groep 8a. Het was een spannende

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 21 September 2015

Nieuwsbrief 2 21 September 2015 Heerlen, maandag 21 september 2015 Nieuwsbrief 2 21 September 2015 Beste ouders/verzorgers, In deze 2 e nieuwsbrief van schooljaar 2015-2016 leest u achtereenvolgens : - Algemene Ledenvergadering Oudervereniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Augustus Schoolactiviteiten

NIEUWSBRIEF Augustus Schoolactiviteiten INHOUD Schoolactiviteiten Tot ziens meester Henny, 1 Welkom juffrouw Angelique In- en uitgangen 1 Bewegingsonderwijs Leerlingenlijst Renovatie Stagiaires Start project WO Leesbevordering Fietscontrole

Nadere informatie

nieuwsbrief september 2018

nieuwsbrief september 2018 nieuwsbrief september 2018 VZW KSRD Nieuwstraat 60 9800 Deinze Deinze, 1 september 2018 Beste ouder(s), Van harte welkom op onze school! Ik hoop dat alle kinderen, in het bijzonder de nieuwe kleuters en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers Nieuwsbrief 20 7 juli 2015 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: - Opbrengst doekoe actie - Luizenzakken niet meer op school - Schoonmaakavond - Zwemmen groep 3/4 - Laatste schooldagen - Eerste

Nadere informatie

Protocol schorsing en verwijdering van leerlingen

Protocol schorsing en verwijdering van leerlingen Protocol schorsing en verwijdering van leerlingen GMR: 2 juli 2009 Bestuur: vastgesteld d.d. 13 juli 2009 1 Dit protocol treedt in werking als er volgens de directie sprake is van ernstig ongewenst gedrag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

Beleid Verklaring Omtrent Gedrag

Beleid Verklaring Omtrent Gedrag Beleid Verklaring Omtrent Gedrag Datum: 27 juni 2018 Versie: 4.0 Status: Vastgesteld (na goedkeuring door GMR 26-06-2018) Proceseigenaar: Werkgroep personeel -> Carola Leliveld Inhoud Inhoud... 2 1. Inleiding

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte Lokalenverdeling 2018-2019 Al een aantal jaren zitten dezelfde groepen in de units. Ook een aantal leerkrachten zijn al langer werkzaam in de units. Op de organisatie dag hebben we besloten om komend schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 augustus 2017

Nieuwsbrief 22 augustus 2017 Nieuwsbrief 22 augustus 2017 Beste ouder(s) verzorger(s), Komende maandag start het nieuwe schooljaar voor alle kinderen op onze school. We hopen dat iedereen genoten heeft van de vakantie en dat de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 juli

Nieuwsbrief 8 juli Nieuwsbrief 8 juli 2015-2016 Data: 9 juli: Oud Papier: succes deze laatste keer van het schooljaar! 11 juli: Tour de Funbus van 10.00-12.00 op school Prijs voor winnaar Fiets- en Loopweken! En dat is De

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 38 maandag 11 juli 2016

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 38 maandag 11 juli 2016 Nr. 38 maandag 11 juli 2016 Belangrijke data Maandag 11 juli: Extra uitvoering musical groep 8 voor de opa s en oma s van de kinderen uit groep 8. Maandag 11 en dinsdag 12 juli: Schoolkamp groep 7 Dinsdag

Nadere informatie

Continurooster? Voorlichtingsbijeenkomst ouders 28 november 2012

Continurooster? Voorlichtingsbijeenkomst ouders 28 november 2012 Continurooster? Voorlichtingsbijeenkomst ouders 28 november 2012 Agenda Inleiding Het continurooster Voor- en nadelen continurooster Consequenties? Aanpak Afsluiting Inleiding Waarom de schooltijden veranderen:

Nadere informatie

Nieuwsbrief c.b.s. de Bron juli 2018

Nieuwsbrief c.b.s. de Bron juli 2018 Nieuwsbrief c.b.s. de Bron juli 2018 Formatie 2018-2019: In de extra nieuwsbrief van juni bent u op de hoogte gebracht van de verdeling van leerkrachten over de verschillende groepen voor het komende cursusjaar.

Nadere informatie

Terugblik N I E U W S B R I E F. 23 januari 2019

Terugblik N I E U W S B R I E F. 23 januari 2019 NR 10 N I E U W S B R I E F 23 januari 2019 Terugblik En daar was de sneeuw..! Wat een pret hadden we in de pauzes! Belangrijke data 21 jan t/m 7 feb Afname cito groep 2 t/m 7 Vrijdag 8 februari Rapport

Nadere informatie

Hallo (Nummer 7, 17 januari 2016 )

Hallo (Nummer 7, 17 januari 2016 ) Hallo (Nummer 7, 17 januari 2016 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo informatie over: Wat er speelt in de groepen Wat er speelt binnen de school Lestijden Agenda Nieuws uit de omgeving (Nijmeegs

Nadere informatie

Nieuwsflits. 24 november Kalender website. Creatieve middagen Schoolzwemmen Informatieavond kleuters. Instroomgroep.

Nieuwsflits. 24 november Kalender website. Creatieve middagen Schoolzwemmen Informatieavond kleuters. Instroomgroep. Nieuwsflits 24 november 2016 Brigadieren Kwink Sinterklaas Instroomgroep Afscheid Juf Els Eerste Communie Creatieve middagen Schoolzwemmen Informatieavond kleuters Kalender website Vrijdag 2 december:

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JUNI 2019

NIEUWSBRIEF JUNI 2019 NIEUWSBRIEF JUNI 2019 AGENDA juni Jarig 1 za 2 zo Ties groep 7 3 ma 4 di Schoolreis groep 1-7 Kamp groep 8 5 wo 6 do MR 19.30 uur 7 vrij 8 za 9 zo 10 ma 2 e Pinksterdag 11 di Fartun groep 5-6a 12 wo 13

Nadere informatie

B R A K K E N S T E I N - I N F O

B R A K K E N S T E I N - I N F O Basisschool Brakkenstein Heemraadstraat 2 6525 TH Nijmegen 024-3553559 www.bsbrakkenstein.nl info@bsbrakkenstein.nl B R A K K E N S T E I N - I N F O Jarigen Datum Naam Groep Datum Naam Groep 17-12 David

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10. Formatie. Schoolreis

Nieuwsbrief 10. Formatie. Schoolreis Formatie Nieuwsbrief 10 Op dit moment zijn we druk bezig met de formatie van aankomend schooljaar. Zoals eerder vermeld, zullen we starten met acht groepen. Dit betekent dat we met uitzondering van de

Nadere informatie

kalender Fabriek Magnifique nummer: Vrijdag 22 juli Laatste schooldag ( uur) Maandag 5 september uur opening nieuwe schooljaar

kalender Fabriek Magnifique nummer: Vrijdag 22 juli Laatste schooldag ( uur) Maandag 5 september uur opening nieuwe schooljaar 21 juli 2016 Jaargang 8 - nummer 40 kalender Fabriek Magnifique Vrijdag 22 juli Laatste schooldag (09.30-11.30 uur) Maandag 5 september 08.45 uur opening nieuwe schooljaar A.s. vrijdag start het Art en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Einde schooljaar

NIEUWSBRIEF Einde schooljaar NIEUWSBRIEF Einde schooljaar Beste ouder(s), Met deze nieuwsbrief informeren wij u over het schooljaar 2017-2018. U zult begrijpen dat een nieuw schooljaar veel voorbereiding vraagt en dat we soms pas

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 11-07-2018 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Er zijn nog een aantal leuke activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank Nieuwsbrief Schooljaar 2018-2019 December 2018 Openbare basisschool de Springplank Kalender december 2018 maandag Dinsdag woensdag donderdag vrijdag 3 december 4 december 5 december 6 december 7 december

Nadere informatie

Bijlage bij algemene voorwaarden MOgroep

Bijlage bij algemene voorwaarden MOgroep Bijlage bij algemene voorwaarden MOgroep Kinderopvang Walcheren Postbus 7035, 4330 GA Middelburg 0118-641683 info@skow.nl www.kinderopvangwalcheren.nl Algemeen Bijgevoegde algemene voorwaarden gelden voor

Nadere informatie

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland Agenda Personele zaken Buitenschoolse opvang (BSO) nieuwe partner Afscheidsavond Spelen tot je groen ziet! Doorschuifochtend Klus-/Schoonmaakavond Laatste schooldag: afsluiting & afscheid Vakantierooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12, 5 juli 2016

Nieuwsbrief 12, 5 juli 2016 Agenda 05-07 GMR vergadering 06-07 Schoolschoonmaak, s ochtends en s avonds 06-07 Sport- en spelochtend de Kerkvlekken 07-07 Schoolzwemmen gr 4/5, 14.30-15.00 uur 07-07 MR-OT vergadering, 20.00 uur 09-07

Nadere informatie

We stellen u voor: de nieuwe leerkracht in groep 6

We stellen u voor: de nieuwe leerkracht in groep 6 PCBS Julianaschool 4 juli 2018 We stellen u voor: de nieuwe leerkracht in groep 6 Hoi! Ik ben Marlon Koomans, 25 jaar oud en het lijkt me erg leuk om volgend schooljaar de nieuwe juf van groep 6 naast

Nadere informatie

Op beide locaties zijn de schooltijden gelijk nl uur uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en op woensdag 8.30 uur uur.

Op beide locaties zijn de schooltijden gelijk nl uur uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en op woensdag 8.30 uur uur. Nieuwsbrief 23 juni 2017 Goedemiddag In de vijf weken dat ik werkzaam ben voor De Kameleon heb ik ervaren dat er, naast het uitzien naar de nieuwe school en de start van De Kameleon, ook onrust is bij

Nadere informatie

1. Naar gelijke schooltijden maakt een pas op de plaats

1. Naar gelijke schooltijden maakt een pas op de plaats Nieuwsbulletin voor ouders over het project Naar gelijke schooltijden No 3, Februari 2012 Vorig jaar is het project Naar gelijke schooltijden van start gegaan. Binnen de Stichting Openbaar Onderwijs Noord

Nadere informatie

nieuwsbrief Van de directie Schooljaar nummer 5 Kerstmarkt 2 Even voorstellen Nieuwe baan Buitenschoolse opvang Vanuit de MR

nieuwsbrief Van de directie Schooljaar nummer 5 Kerstmarkt 2 Even voorstellen Nieuwe baan Buitenschoolse opvang Vanuit de MR nieuwsbrief Schooljaar 2018 2019 nummer 5 Van de directie Van de directie 1 Kerstmarkt 2 In dit nummer: Nieuwe baan Even voorstellen Buitenschoolse opvang Vanuit de MR Interessante informatie: 3 4 5 4

Nadere informatie

Basisschool De Sterredans Rapportage ouders/verzorgers

Basisschool De Sterredans Rapportage ouders/verzorgers Tevredenheidsonderzoek Josephscholen 2010 Basisschool De Sterredans Rapportage ouders/verzorgers Ten geleide In de periode van 20 september t/m 10 oktober 2010 werd een tevredenheidsonderzoek uitgevoerd

Nadere informatie

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016 [Break]ing News Nieuwsbrief nr. 201617-04 Almere, 22 december 2016 Agenda voor de maand januari en februari 2017 Maandag 9 januari 2017 Eerste schooldag van 2017 9-13 januari 2017 Luizencontrole in de

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

Aanwezig: Mark Bernards, Debbie Boeijen (secretaris), Trudy van den Elzen, Mariëtte Jansen, Hans van der Locht, Nicky van den Heuvel.

Aanwezig: Mark Bernards, Debbie Boeijen (secretaris), Trudy van den Elzen, Mariëtte Jansen, Hans van der Locht, Nicky van den Heuvel. Notulen van de GMR-vergadering van 15-12-2015 Aanwezig: Mark Bernards, Debbie Boeijen (secretaris), Trudy van den Elzen, Mariëtte Jansen, Hans van der Locht, Nicky van den Heuvel. Afwezig: Hans van Geffen(voorzitter)

Nadere informatie

Kunstrijk Nieuwsbrief

Kunstrijk Nieuwsbrief 2014/2015 Kunstrijk Nieuwsbrief 13-07-15 In dit nummer: Voorwoord 1 Jarigen 2 Agenda 2 Mededelingen / groepen 3/4 Contact 4 Belangrijke informatie: Dinsdag 14 juli Afscheid van groep 8 Woensdag 15 juli

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 34 26 mei 2016 INHOUD: Actieve ouders gezocht. Wie helpt mee boeken plastificeren? Sportdag Sponsor gezocht Wenmiddag / ochtend Typecursus

Nadere informatie

Data om te onthouden: Nieuwsbrief. De nieuwsbrief voor de ouders van De Klimboom. In dit nummer: Jaargang 25, nr juli 2018

Data om te onthouden: Nieuwsbrief. De nieuwsbrief voor de ouders van De Klimboom. In dit nummer: Jaargang 25, nr juli 2018 Nieuwsbrief De nieuwsbrief voor de ouders van De Klimboom Jaargang 25, nr. 24 6 juli 2018 Informatiebulletin klimboom@bestonderwijs.nl In dit nummer: Fijne vakantie! 1 Kriebelbeestjes in de vakantie Springend

Nadere informatie

Mijn naam is Gaby Merkelbach. Ik ben 43 jaar en moeder van een dochter van 14 en een zoon van 7.

Mijn naam is Gaby Merkelbach. Ik ben 43 jaar en moeder van een dochter van 14 en een zoon van 7. 13 mei 2016 Agenda 16/05 2 e Pinksterdag alle kinderen zijn vrij 18/05 Leescafé voor de groepen 1 t/m 4 20/05 GMR vergadering 24/05 MR vergadering 25/05 OR vergadering 26/05 Groep 7/8 gaat naar Blijdorp

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr juni 2018

NIEUWSBRIEF. nr juni 2018 NIEUWSBRIEF nr. 19 14 juni 2018 In deze nieuwsbrief: - Inschrijven rapportgesprekken - Resultaten tevredenheidsonderzoek - Inloop ochtenden - Opvang zomerfeest - Samenstelling schoolteam 2018-2019 o Afscheid

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Editie 1, jaargang 2, 21 augustus 2013

NIEUWSBRIEF Editie 1, jaargang 2, 21 augustus 2013 Welkom Wij zijn blij iedereen weer terug op school te zien na een warme zomervakantie. Maandagochtend hebben wij de kinderen opgewacht op het schoolplein. Daar kregen zij van de leerkracht een lang buigzaam

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 14. Voorwoord. Rommelmarkt. C1000 Cambuurplein spaaractie.

Nieuwsbrief juli 14. Voorwoord. Rommelmarkt. C1000 Cambuurplein spaaractie. Voorwoord. Hier is weer de nieuwsbrief, tevens laatste dit jaar, van onze school, met de nodige informatie over school erin opgenomen. In deze nieuwsbrief is er info over de schoolkalender, de schoolgids,

Nadere informatie

Weekbrief. 26 juni 3 juli 2015

Weekbrief. 26 juni 3 juli 2015 Afscheid meneer Ruud Beste ouders / verzorgers, Zoals u al heeft kunnen opmerken, is juffrouw Petra Berentsen al weer geruime tijd op school bezig met haar werkzaamheden als directeur. Heel fijn dat het

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 We gaan weer beginnen Het komende schooljaar start het continurooster

Nieuwsbrief nr.1 We gaan weer beginnen Het komende schooljaar start het continurooster Nieuwsbrief nr.1 We gaan weer beginnen Maandag begint de school weer. We hopen dat alle kinderen en hun ouders een fijne vakantie hebben gehad en dat de kinderen net zo enthousiast zijn om weer op school

Nadere informatie

nummer april 2019

nummer april 2019 Pancopost nummer 12 23 april 2019 AGENDA vr 26-04 : Sportdag bij Rhienderoord voor alle leerlingen ma 29-04 t/m vr 03-05 : Meivakantie ma 06-05 : OR-vergadering wo 08-05 : Luizencontrole Schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

t Korenpraatje Van de directie Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat AN Helmond Op de agenda Belangrijke mededeling

t Korenpraatje Van de directie Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat AN Helmond Op de agenda Belangrijke mededeling Nieuwsbrief van vrijdag 15 juni 2018 nummer: 18 t Korenpraatje Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat 4 5704 AN Helmond 0492-511604 Op de agenda 18 t/m 22 juni 2018 Schoolkamp groep 8 20 juni 2018

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF GROENHORST-KINDERLAND Jaargang 1, nummer 2

NIEUWSBRIEF GROENHORST-KINDERLAND Jaargang 1, nummer 2 NIEUWSBRIEF GROENHORST-KINDERLAND Jaargang 1, nummer 2 Ter Inleiding Voor u ligt de tweede nieuwsbrief over de fusie tussen de scholen Kinderland en Groenhorst. In de eerste editie hebben wij u uitgenodigd

Nadere informatie

COMMUNICATIEPLAN EN STRUCTUUR. Samenwerkingsverband Passend Onderwijs Drechtsteden

COMMUNICATIEPLAN EN STRUCTUUR. Samenwerkingsverband Passend Onderwijs Drechtsteden COMMUNICATIEPLAN EN STRUCTUUR Samenwerkingsverband Passend Onderwijs Drechtsteden Concept versie; d.d. 28.01.2014 Inhoud: 1. Verantwoording 2. Doelen en gebruikswaarde van het Communicatieplan 3. Organisatie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL

NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL OBS BRINKSCHOOL Oude Brinkweg 95 * 9751 RL Haren * TELEFOON (050) 534 75 24 * (E) directie.obsbrinkschool@stichtingbaasis.nl * Beste ouder/verzorger, NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL 17-02-2017 De rapporten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud:

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud: NIEUWSBRIEF DE BRUG Inhoud: Jantine Afscheid Team Inspectie Gezond Ouderspreekuur Inloopavond autisme Kalender november Kalender december Wist u dat???? Op dinsdag 20 november a.s. het eerstvolgende ouderspreekuur

Nadere informatie

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen.. Agenda 14 juli Musical, 19.30 uur in Overloon 15 juli Wisselochtend 16 juli Campingdag Picknick en ouderbedankactiviteit, 17.00

Nadere informatie

30 mei Afscheid Veronique Gr. 1 t/m 8 6/7 juni Schoolfotograaf Gr. 1 t/m 8

30 mei Afscheid Veronique Gr. 1 t/m 8 6/7 juni Schoolfotograaf Gr. 1 t/m 8 Kalender Kalender 30 mei Afscheid Veronique Gr. 1 t/m 8 6/7 juni Schoolfotograaf Gr. 1 t/m 8 Regel van de maand: Bij het spelen binnen of buiten, mag je niemand buiten sluiten. Afscheid Veronique Aanstaande

Nadere informatie