Voorwaarden StucGoed webpagina

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voorwaarden StucGoed webpagina"

Transcriptie

1 Voorwaarden StucGoed webpagina Samenvattend Aan het gebruik van een StucGoed webpagina kan geen enkel recht worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de inhoud van jouw webpagina. Op StucGoed.nl zijn erotische teksten en plaatjes, en links naar sekssites, verboden. Reclame op je eigen webpagina in tekst is toegestaan maar prijzen niet. Misleidende links zijn reden voor verwijdering. Onfatsoenlijke teksten of afbeeldingen zijn niet toegestaan en worden verwijderd. Vrijheid van meningsuiting is er alleen voor degenen die hun mening uiten zonder anderen te beledigen. Dus geen discriminatie. Alles wat de snelheid, beschikbaarheid of sfeer van stucgoed.nl nadelig beïnvloedt, is verboden. Bij StucGoed aangesloten vestigingen beslissen welke webpagina s moeten worden verwijderd. Je account wordt uitgeschakeld of verwijderd, als zij vinden dat jouw bedrijf of webpagina niet aan de regels voldoet. Gebruik van je webpagina is gratis mits je jaarlijks voor minimaal euro 7.500, materialen inkoopt via de StucGoed locaties. Jaarlijks controleren de StucGoed locaties de gerealiseerde jaaromzet en sturen een factuur ad. Euro 500, excl. Btw indien niet aan minimum besteding is voldaan. Je bepaalt zelf welke informatie er op je webpagina komt te staan. Let op, je moet 18 jaar of ouder zijn om een webpagina te kunnen aanvragen. Artikel 1. GebruiksVoorwaarden 1.1. Deze gebruiksvoorwaarden van stucgoed.nl ( Gebruiksvoorwaarden") zijn van toepassing op het gebruik en het bezoek van het met een inlogscherm afgeschermde gedeelte van de stucgoed.nl website ("Website") en/of het aanmaken van een webpagina ( Webpagina ) door de Gebruiker ( Gebruiker ). De Gebruikersvoorwaarden maken volledig deel uit van de overeenkomst tussen stucgoed.nl en de Gebruiker ("Overeenkomst") De Gebruiker verklaart zich door het bezoeken van de Website en/of het aanmaken van een Webpagina akkoord met de inhoud van deze Gebruikersvoorwaarden Stucgoed.nl heeft het recht de Gebruikersvoorwaarden eenzijdig te wijzigen. De Gebruiker zal tijdig worden geïnformeerd over wijzigingen in de Gebruikersvoorwaarden. Een wijziging van de Gebruikersvoorwaarden is van toepassing op een reeds bestaande Overeenkomst. Met het (voortdurend) bezoeken van de Website en/of het gebruiken van het Account door de Gebruiker na wijziging van de Gebruikersvoorwaarden wordt de Gebruiker geacht deze wijzigingen te hebben aanvaard Van de Gebruikersvoorwaarden of van één of meer in de Gebruikersvoorwaarden opgenomen bepalingen kan slechts bij schriftelijke overeenkomst tussen stucgoed.nl en de Gebruiker worden afgeweken.

2 Artikel 2. Aanmelding Gebruiker 2.1. Voorafgaand aan het gebruik van een Account dient de Gebruiker zich aan te melden op de Website, door het aanvragen van een account ("Account") De Gebruiker zal voor het aanmaken van het Account de door stucgoed.nl verzochte informatie verstrekken Indien de Gebruiker minderjarig is dan is het de Gebruiker slechts toegestaan om een Account aan te maken en te gebruiken Het Account zal binnen stucgoed.nl te benaderen zijn via de profielpagina ("Profielpagina ) 2.5. De Gebruiker staat er voor in dat de gegevens bij het aanmelden correct, volledig en upto date zijn. De Gebruiker zal de gegevens op zijn Profielpagina aanpassen zodra deze gegevens wijzigen Indien de Gebruiker informatie verstrekt welke onvolledig, incorrect of verouderd is, danwel indien stucgoed.nl redelijke gronden heeft om te vermoeden dat de verstrekte informatie onvolledig, incorrect of verouderd is, heeft stucgoed.nl het recht om de Overeenkomst te beëindigen, en de profielpagina van de Gebruiker (en daarmee ook de Webpagina) te verwijderen zonder voorafgaande aankondiging stucgoed.nl zal de in de Profielpagina opgenomen gegevens verwerken in overeenstemming met de Privacyverklaring, zoals omschreven in artikel De StucGoed locatie waar de Gebruiker klant is, of klant wil worden, beslist of aanvraag voor Account wordt geaccepteerd. Artikel 3. stucgoed.nl diensten 3.1. Stucgoed.nl biedt de Gebruiker de mogelijkheid om de Website te bezoeken, een Account en een Webpagina aan te vragen en gebruik te maken van aanvullende diensten ("Diensten") Onder de Diensten vallen onder andere het plaatsen van berichten / reacties en dergelijke Stucgoed.nl zal aan de Gebruiker geen Diensten tegen betaling leveren en in rekening brengen zonder expliciete voorafgaande toestemming van de Gebruiker. Artikel 4. Rechten en Verplichtingen stucgoed.nl 4.1. Stucgoed.nl zal de Website, het Account, de Webpagina en de Diensten aanbieden met inachtneming van het bepaalde in de Gebruikersvoorwaarden De Website, het Account, de Webpagina en de Diensten worden door Stucgoed.nl zonder enige garantie voor (ononderbroken) beschikbaarheid, veiligheid, geschiktheid, afwezigheid van virussen, deugdelijkheid of anderszins aangeboden en geleverd Stucgoed.nl behoudt zich het recht om de vormgeving, inhoud en functionaliteit van de Website, het Account, de Webpagina en de Diensten zonder voorafgaande aankondiging te wijzigen of het aanbieden daarvan tijdelijk of permanent te staken.

3 Artikel 5. Rechten en Verplichtingen Gebruiker 5.1. De Gebruiker mag de Website, het Account, de Webpagina en de Diensten slechts gebruiken voor persoonlijke, en commerciële doeleinden, met inachtneming van het bepaalde in deze Gebruikersvoorwaarden Het is Gebruiker slechts toegestaan om een webpagina aan te maken en te onderhouden Het is de Gebruiker niet toegestaan om Website, het Account, de Webpagina en de Diensten te gebruiken in strijd met het bepaalde in de Gebruikersvoorwaarden, de relevante en toepasselijke wettelijke bepalingen, de Nederlandse Reclame Code en de zorgvuldigheid die in het maatschappelijk verkeer betaamt Het is de Gebruiker onder meer niet toegestaan om de Website, het Account, de Webpagina en de Diensten te gebruiken voor: a. het aannemen van een valse identiteit; b. het doen van onrechtmatige uitlatingen, daaronder begrepen racistische, discriminerende en obscene uitlatingen; c. het hinderlijk benaderen, bedreigen of op andere wijze lastig vallen van personen, ondernemingen en andere organisaties; d. het aanbieden, openbaar maken, wijzigen en/of verveelvoudigen van software en andere materialen indien een dergelijke aanbieding, openbaarmaking, wijziging en/of verveelvoudiging inbreuk maakt op rechten, waaronder begrepen intellectuele eigendomsrechten, van derden; e. het verzenden van grote hoeveelheden e mailberichten (waaronder spam) naar derden, al dan niet met een commercieel oogmerk; f. het verspreiden van virussen; g. het beperken van derden in de mogelijkheid de Website, het Account, de Webpagina en de Diensten en/of het Internet te gebruiken De Gebruiker zal geen afbeeldingen of andere materialen, waarvan de intellectuele eigendomsrechten bij derden berusten, op het Account publiceren zonder toestemming van de rechthebbende De Gebruiker is verantwoordelijk en aansprakelijk voor de inhoud van het Account en de daarop geplaatste teksten, afbeeldingen en andere materialen. Artikel 6. Privacy 6.1. Stucgoed.nl zal de Website, het Account, de Webpagina en de Diensten aanbieden en de gegevens van de Gebruiker verwerken in overeenstemming met de Privacy Verklaring. Gebruiker geeft hierbij toestemming aan stucgoed.nl voor het in overeenstemming met de Privacy Verklaring verwerken van de persoonsgegevens van de Gebruiker.

4 Artikel 7. Aansprakelijkheid en vrijwaring 7.1. Stucgoed.nl is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade, inclusief maar niet beperkt tot gevolgschade, vertragingsschade, en/of winstderving van de Gebruiker verband houdend met of voortvloeiend uit het gebruik of het niet kunnen gebruiken van de Website, het Account, de Webpagina en de Diensten De Gebruiker vrijwaart stucgoed.nl voor alle schade en/of claims van derden verband houdend met of voortvloeiend uit (a) het gebruik van de Website, het Account, de Webpagina en de Diensten door de Gebruiker, (b) de inhoud van het Account en (c) het handelen en/of nalaten van de Gebruiker in strijd met het bepaalde in deze Gebruikersvoorwaarden. Artikel 8. Beëindiging gebruik 8.1. Stucgoed.nl behoudt zich het recht voor om de levering van de Website, het Account, de Webpagina en de Diensten aan de Gebruiker geheel of gedeeltelijk te staken of op te schorten en/of de inhoud van de webpagina geheel of gedeeltelijk te verwijderen en/of het Account van de Gebruiker geheel te verwijderen en/of de Overeenkomst te beëindigen, in het geval de Gebruiker in strijd handelt met de bepalingen of de strekking van deze Gebruikersvoorwaarden en/of de inhoud van de webpagina geheel of gedeeltelijk in strijd is met de bepalingen of de strekking van deze Gebruikersvoorwaarden Indien er sprake is van hetgeen in artikel 8.1 omschreven is, kan met onmiddellijke ingang de beëindiging voltrokken worden zonder (voorafgaande) berichtgeving. Artikel 9. Intellectuele Eigendom 9.1. De intellectuele eigendomsrechten op de Website, het Account, de Webpagina en de Diensten die stucgoed.nl aan de Gebruiker levert of ter beschikking stelt, blijven berusten bij StucGoed en haar vestigingen. Voor zover noodzakelijk voor gebruik van de Website, het Account, de Webpagina en de Diensten door de Gebruiker verleent stucgoed.nl aan de Gebruiker een beperkt, niet exclusief, niet overdraagbaar recht tot gebruik van de intellectuele eigendomsrechten op de Website, het Account, de Webpagina en de Diensten De intellectuele eigendomsrechten op teksten, afbeeldingen en andere materialen welke door de Gebruiker op de Webpagina worden geplaatst, blijven berusten bij de Gebruiker. Enkel voor zover noodzakelijk voor ter beschikking stellen en leveren van de Website, het Account, de Webpagina en de Diensten door stucgoed.nl verleent de Gebruiker aan stucgoed.nl een beperkt, niet exclusief, niet overdraagbaar recht tot gebruik van deze intellectuele eigendomsrechten Gebruiker vrijwaart stucgoed.nl voor alle aanspraken van derden en daaruit voortvloeiende vorderingen van derden welke betrekking hebben op het gebruik door stucgoed.nl van de door de Gebruiker op de Webpagina geplaatste teksten, afbeeldingen en andere materialen en de daarop rustende intellectuele eigendomsrechten. 10. Diversen De inhoud van de Gebruikersvoorwaarden en de overeenkomst tussen stucgoed.nl en de Gebruiker bepalen gezamenlijk de rechtsverhouding tussen stucgoed.nl en de Gebruiker en komen in de plaats van alle eerder gemaakte afspraken tussen stucgoed.nl en de Gebruiker met betrekking tot de Website, het Account, de Webpagina en de Diensten.

5 11. Toepasselijk recht en geschillen Op deze Gebruikersvoorwaarden en het gebruik van de Website, het Account, de Webpagina en de Diensten is Nederlands recht van toepassing Partijen zullen pas een beroep op de rechter doen nadat zij zich tot het uiterste hebben ingespannen een geschil in onderling overleg te beslechten.

Algemene voorwaarden Getaway Travel B.V.

Algemene voorwaarden Getaway Travel B.V. Algemene voorwaarden Getaway Travel B.V. 1. Definities 1.1. Afnemer: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die met Getaway Travel B.V. een Overeenkomst aangaat. 1.2. Algemene Voorwaarden: Deze algemene

Nadere informatie

! Maajkol Rosmolen 48 2406 JV Alphen aan den Rijn Nederland

! Maajkol Rosmolen 48 2406 JV Alphen aan den Rijn Nederland ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN MAAJKOL 1.! Definities 1.1! Afnemer: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die met Maajkol een! Overeenkomst aangaat. 1.2! Algemene Voorwaarden: Deze algemene

Nadere informatie

Algemene Verkoop-en Leveringsvoorwaarden

Algemene Verkoop-en Leveringsvoorwaarden Algemene Verkoop-en Leveringsvoorwaarden van Het Fries Vergaderhuis 1.0. Definities 1.1. Opdrachtgever: De natuurlijke persoon of rechtspersoon die met Het Fries Vergaderhuis een overeenkomst aangaat.

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN WEAREHORECA.NL

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN WEAREHORECA.NL We are Horeca besteedt veel zorg en aandacht aan de samenstelling en inhoud van de website. Desondanks is het mogelijk dat de informatie die op We are Horeca wordt gepubliceerd onvolledig c.q. onjuist

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Ontmoeten.nl Versie geldig vanaf: 15 juli Preambule

Algemene voorwaarden Ontmoeten.nl Versie geldig vanaf: 15 juli Preambule Algemene voorwaarden Ontmoeten.nl Versie geldig vanaf: 15 juli 2013 Preambule Ontmoeten.nl dient als platform waar personen met elkaar in contact kunnen komen en deel kunnen nemen aan Activiteiten. Ontmoeten.nl

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN ADFACTOR

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN ADFACTOR ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN ADFACTOR 1. Definities 1.1. Afnemer: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die met Adfactor een Overeenkomst aangaat. 1.2. Algemene Voorwaarden: Deze algemene

Nadere informatie

GEBRUIKERSVOORWAARDEN HALLOZORG

GEBRUIKERSVOORWAARDEN HALLOZORG ConnectedCare Zorg b.v. Statenlaan 8 6828 WE Arnhem 085-4018130 contact@hallozorg.nl www. hallozorg.nl GEBRUIKERSVOORWAARDEN HALLOZORG In dit document zijn de gebruikersvoorwaarden van HalloZorg beschreven.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden wehelpen.nl - Gebruikers

Algemene Voorwaarden wehelpen.nl - Gebruikers Algemene Voorwaarden wehelpen.nl - Gebruikers In dit document zijn de algemene voorwaarden van WeHelpen beschreven. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die u sluit met WeHelpen

Nadere informatie

ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN STER KLANTPORTAL

ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN STER KLANTPORTAL ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN STER KLANTPORTAL INHOUD 3 3 4 4 4 5 5 5 6 ARTIKEL 1 ARTIKEL 2 ARTIKEL 3 ARTIKEL 4 ARTIKEL 5 ARTIKEL 6 ARTIKEL 7 ARTIKEL 8 ARTIKEL 9 TOEPASSINGSGEBIED REGISTRATIE EN TOEGANG

Nadere informatie

Door het gebruik van de Website en het derhalve aanvaarden van de Gebruiksvoorwaarden, gaat u daarnaast akkoord met ons privacy beleid.

Door het gebruik van de Website en het derhalve aanvaarden van de Gebruiksvoorwaarden, gaat u daarnaast akkoord met ons privacy beleid. I. Algemene gebruiksvoorwaarden Mijnhuurprijs.nl 1. Welkom bij Mijnhuurprijs.nl Deze gebruiksvoorwaarden zijn met ingang van 1 oktober 2016 van toepassing op ieder gebruik van de website Mijnhuurprijs.nl,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Boekenzoekdienst.nl

Algemene Voorwaarden Boekenzoekdienst.nl Algemene Voorwaarden Boekenzoekdienst.nl Artikel 1. Definities. In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: de Website: de website www.boekenzoekdienst.nl, die in stand wordt gehouden door Boekwinkeltjes

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Vindhandelaar.nl

Algemene Voorwaarden Vindhandelaar.nl Algemene Voorwaarden Vindhandelaar.nl Artikel 1 Definities Vindhandelaar.nl: Vindhandelaar.nl is een onderdeel van Bosch Services Onderhoud (KvK nummer: 24331424), Postbus 44061, 3006 HB te Rotterdam.

Nadere informatie

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden Puur Zaans Digital

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden Puur Zaans Digital Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden Puur Zaans Digital 1. Definities 1.1. Afnemer: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die met Puur Zaans Digital een Overeenkomst aangaat. 1.2. Algemene Voorwaarden:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CONNECTEDCARE - GEBRUIKERS

ALGEMENE VOORWAARDEN CONNECTEDCARE - GEBRUIKERS connectedcare services b.v. Hogestraat 54 6953 AW Dieren 085-7739903 contact@connectedcare.nl www.connectedcare.nl ALGEMENE VOORWAARDEN CONNECTEDCARE - GEBRUIKERS In dit document zijn de algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden VrijwilligersVacaturebank.nl - Gebruikers

Algemene Voorwaarden VrijwilligersVacaturebank.nl - Gebruikers Algemene Voorwaarden VrijwilligersVacaturebank.nl - Gebruikers In dit document zijn de algemene voorwaarden van Stichting VrijwilligersVacaturebank beschreven. De algemene voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als in meervoud.

Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als in meervoud. Algemene voorwaarden In dit document zijn de algemene voorwaarden van vrijwilligerscentraleamstelland.nl beschreven. Vrijwilligerscentrale-amstelland.nl is onderdeel van een netwerk van websites voor vraag

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Geologische Dienst Nederland - TNO

Gebruiksvoorwaarden Geologische Dienst Nederland - TNO Gebruiksvoorwaarden Geologische Dienst Nederland - TNO Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle websites van Geologische Dienst Nederland - TNO Artikel 1 Definities De volgende begrippen zullen in

Nadere informatie

GEBRUIKERSVOORWAARDEN

GEBRUIKERSVOORWAARDEN GEBRUIKERSVOORWAARDEN Voor het gebruik van MIJN POSITIEVE GEZONDHEID gelden de volgende gebruiksvoorwaarden. Het gebruik van MIJN POSITIEVE GEZONDHEID is alleen mogelijk indien u met deze gebruiksvoorwaarden

Nadere informatie

2. Het correspondentieadres van Holland Casino is Postbus 355, 2132MK, Hoofddorp. Het adres van Holland Casino is

2. Het correspondentieadres van Holland Casino is Postbus 355, 2132MK, Hoofddorp. Het  adres van Holland Casino is Artikel 1. Algemeen 1. Mijn Holland Casino, de Website en de Diensten worden aangeboden door Holland Casino N.V. Holland Casino geregistreerd in het handelsregister onder nummer 68662289 en gevestigd te

Nadere informatie

1. Definities en toepasselijkheid 2. Inhoud van de Overeenkomst 3. Aanmelding en gebruik op de Website

1. Definities en toepasselijkheid 2. Inhoud van de Overeenkomst 3. Aanmelding en gebruik op de Website Algemene Voorwaarden De Buurtverbinding.nl - Gebruikers In dit document zijn de algemene voorwaarden van De Buurtverbinding beschreven. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities:

Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: 1. Zakelijk Schrijven: Zakelijk Schrijven, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Eindgebruikersovereenkomst Digitaal Leermiddel NBC. Algemeen

Eindgebruikersovereenkomst Digitaal Leermiddel NBC. Algemeen Eindgebruikersovereenkomst Digitaal Leermiddel NBC Algemeen Deze overeenkomst is een overeenkomst tussen u en de Stichting Nederlands Bakkerij Centrum, hierna te noemen het NBC. Lees onderstaande voorwaarden

Nadere informatie

2.1 In deze gebruiksvoorwaarden hebben de navolgende begrippen de volgende betekenis:

2.1 In deze gebruiksvoorwaarden hebben de navolgende begrippen de volgende betekenis: Gebruiksvoorwaarden 1. Algemeen 1.1 Dit zijn de gebruiksvoorwaarden van MHC Lelystad met betrekking tot de Website en App. Lees deze gebruiksvoorwaarden ('Gebruiksvoorwaarden') zorgvuldig door voordat

Nadere informatie

Welkom bij Stichting CIRAN gevestigd te Venlo en ingeschreven in het handelsregister onder nummer 14117844 (hierna: "CIRAN").

Welkom bij Stichting CIRAN gevestigd te Venlo en ingeschreven in het handelsregister onder nummer 14117844 (hierna: CIRAN). GEBRUIKSOVEREENKOMST Welkom bij Stichting CIRAN gevestigd te Venlo en ingeschreven in het handelsregister onder nummer 14117844 (hierna: "CIRAN"). Lees deze gebruiksvoorwaarden (hierna: "Voorwaarden")

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden & Disclaimer Geschreven op 24 maart 2017

Algemene Voorwaarden & Disclaimer Geschreven op 24 maart 2017 Algemene Voorwaarden & Disclaimer Geschreven op 24 maart 2017 Inhoud: 1. Algemeen 2. Disclaimer 3. Gebruiksvoorwaarden 4. Copyright en overige rechten van intellectueel eigendom 5. Voorwaarden voor het

Nadere informatie

OZO doe ik mee! OZO Gebruiksvoorwaarden

OZO doe ik mee! OZO Gebruiksvoorwaarden OZO doe ik mee! OZO doe ik mee! biedt door middel van deze website een platform waar in het kader van onder andere de Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO) bemiddeling plaatsvindt tussen u als deelnemer

Nadere informatie

GEBRUIKERSVOORWAARDEN

GEBRUIKERSVOORWAARDEN GEBRUIKERSVOORWAARDEN Definities Gebruiker: geregistreerde gebruikers van de website [ondertitel.com] Bezoeker: niet geregistreerde personen die de website [ondertitel.com] bezoeken Gebruik: handelingen

Nadere informatie

GEBRUIKERSOVEREENKOMST Versie 2.0 1 december 2011

GEBRUIKERSOVEREENKOMST Versie 2.0 1 december 2011 GEBRUIKERSOVEREENKOMST Versie 2.0 1 december 2011 Door het downloaden, installeren en/of gebruik van de Reisplanner Xtra Software of een deel daarvan, gaat Gebruiker akkoord met alle onderstaande voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van Personal Body Plan BV, gevestigd te Amsterdam.

Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van Personal Body Plan BV, gevestigd te Amsterdam. Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van Personal Body Plan BV, gevestigd te Amsterdam. 1. Definities - Personal Body Plan: Personal Body Plan B.V. statutair gevestigd te Amsterdam, adres Ketelstraat

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Dienst: de door Grondengoed aangeboden of geleverde

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden JOINjoin

Algemene Voorwaarden JOINjoin Algemene Voorwaarden JOINjoin 1 Algemeen 1.1 JOINjoin organiseert events voor alleenstaanden en mensen die hun vriendenkring uit willen bereiden. 1.2 Deelname aan events is mogelijk nadat je je hebt aangemeld

Nadere informatie

Algemene voorwaarden en Privacy Policy ITMicroCV.nl

Algemene voorwaarden en Privacy Policy ITMicroCV.nl Algemene voorwaarden en Privacy Policy ITMicroCV.nl Over ITMicroCV ITMicroCV onthoudt zich binnen de wetgeving van elke aansprakelijkheid of garantie voor de nauwkeurigheid, volledigheid, bruikbaarheid,

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden VerhuurtBeter.nl

Gebruiksvoorwaarden VerhuurtBeter.nl Gebruiksvoorwaarden VerhuurtBeter.nl Artikel 1. Definities 1. De met een hoofdletter geschreven begrippen in deze Gebruiksvoorwaarden worden als volgt gedefinieerd: a. Betrokkene: de natuurlijke persoon,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Tax Talents

Algemene Voorwaarden Tax Talents Tax Talents Kantoorhoudend aan: Maliebaan 42 3581 CR Utrecht K.v.K. Utrecht: 59413425 Algemene Voorwaarden Tax Talents Artikel 1 Definities Onderstaande begrippen hebben, indien zij met een hoofdletter

Nadere informatie

Algemene gebruikersvoorwaarden Rumbold

Algemene gebruikersvoorwaarden Rumbold Algemene gebruikersvoorwaarden Rumbold Artikel 1. Definities en toepasselijkheid 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - Rumbold: Het kennisdelingsplatform Rumbold, waar organisaties samen

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORWAARDEN COMEDY CENTRAL WEBSITES

GEBRUIKSVOORWAARDEN COMEDY CENTRAL WEBSITES GEBRUIKSVOORWAARDEN COMEDY CENTRAL WEBSITES Welkom op de Comedy Central website van VIMN Netherlands B.V. dat onderdeel is van het wereldwijd opererende Viacom-concern. Deze gebruiksvoorwaarden gelden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Dienstenradar. Deze algemene voorwaarden gelden vanaf januari 2018:

ALGEMENE VOORWAARDEN Dienstenradar. Deze algemene voorwaarden gelden vanaf januari 2018: ALGEMENE VOORWAARDEN Dienstenradar Deze algemene voorwaarden gelden vanaf januari 2018: Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Account: de persoonlijke digitale omgeving

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN Mamazoekt.NL MOEDERS

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN Mamazoekt.NL MOEDERS 1/8 ALGEMENE VOORWAARDEN VAN Mamazoekt.NL MOEDERS Ten aanzien van de dienstverlening van Mamazoekt op de website www.mamazoekt.nl gelden de volgende voorwaarden. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van 123vastgoedcoach.be

Algemene voorwaarden van 123vastgoedcoach.be Algemene voorwaarden van 123vastgoedcoach.be Artikel 1 Algemeen 1. Deze Algemene Voorwaarden (de Voorwaarden ) zijn van toepassing op ieder gebruik van de website www.123vastgoedcoach.be (de Website )

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Tweakers Elect

Gebruiksvoorwaarden Tweakers Elect Gebruiksvoorwaarden Tweakers Elect 1. Definities In deze Voorwaarden hebben de met een beginhoofdletter geschreven begrippen de volgende betekenis (zowel in enkelvoud als meervoud): Account: Dienst: Gebruiker:

Nadere informatie

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities:

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: 1. Mieke Bakker Psycholoog en coach, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 66419301. 2. Opdrachtgever:

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORWAARDEN THE SIRIUS PROGRAM. Versie d.d. 12 april 2015.

GEBRUIKSVOORWAARDEN THE SIRIUS PROGRAM. Versie d.d. 12 april 2015. GEBRUIKSVOORWAARDEN THE SIRIUS PROGRAM Versie d.d. 12 april 2015. In deze eindgebruikersvoorwaarden staan de voorwaarden waaronder The Space Project BV als aanbieder van The Sirius Program (hierna: 'TSP')

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van Personal Body Plan BV, gevestigd te Amsterdam.

Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van Personal Body Plan BV, gevestigd te Amsterdam. Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van Personal Body Plan BV, gevestigd te Amsterdam. 1. Definities - Personal Body Plan: Personal Body Plan B.V. statutair gevestigd te Amsterdam, adres Willemsparkweg

Nadere informatie

REGISTRATIEVOORWAARDEN - STICHTING PMO GILDE

REGISTRATIEVOORWAARDEN - STICHTING PMO GILDE REGISTRATIEVOORWAARDEN - STICHTING PMO GILDE Dit zijn de registratievoorwaarden van Stichting PMO Gilde ("PMO Gilde"), Postbus 2725, 3500 GS gevestigd te Utrecht, zoals gepubliceerd op www.pmogilde.nl

Nadere informatie

geeft u aan kennis te hebben genomen en akkoord te gaan met deze Gebruiksvoorwaarden.

geeft u aan kennis te hebben genomen en akkoord te gaan met deze Gebruiksvoorwaarden. GEBRUIKSVOORWAARDEN YOUR NEXT CONCEPTS 1. Algemeen 1.1 Dit zijn de gebruiksvoorwaarden van Your Next Concepts met betrekking tot de Website en App. Lees deze gebruiksvoorwaarden ('Gebruiksvoorwaarden')

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van DE LEUKSTE OPPAS VAN NEDERLAND

Algemene Voorwaarden van DE LEUKSTE OPPAS VAN NEDERLAND Algemene Voorwaarden van DE LEUKSTE OPPAS VAN NEDERLAND Voor de toegang tot en het gebruik maken van de website van DE LEUKSTE OPPAS VAN NEDERLAND gelden de volgende Algemene Voorwaarden en alle toepasselijke

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Versie 1.2 Therapieland B.V. Nieuwendammerdijk BX Amsterdam

Algemene voorwaarden Versie 1.2 Therapieland B.V. Nieuwendammerdijk BX Amsterdam Algemene voorwaarden Versie 1.2 Therapieland B.V. Nieuwendammerdijk 528 1023 BX Amsterdam Gebruiksvoorwaarden Therapieland B.V. Welkom op onze website die u toegang biedt tot het platform Therapieland.

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden VerhuurtBeter.nl

Gebruiksvoorwaarden VerhuurtBeter.nl Gebruiksvoorwaarden VerhuurtBeter.nl Artikel 1. Definities 1. De met een hoofdletter geschreven termen in deze Gebruiksvoorwaarden worden als volgt gedefinieerd. a. Betrokkene: de natuurlijke persoon,

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Housit

Gebruiksvoorwaarden Housit Gebruiksvoorwaarden Housit 1. Begrippenlijst Onder onderstaande definities in deze gebruiksvoorwaarden wordt verstaan: - Housit: Housit B.V., gevestigd te s-hertogenbosch aan de Helftheuvelweg 11 met postcode

Nadere informatie

MY Personal Performance staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer (hierna: 'MYPP').

MY Personal Performance staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer (hierna: 'MYPP'). MYPP Gebruikersvoorwaarden en privacy beleid MY Personal Performance staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 55992080 (hierna: 'MYPP'). Door je review in te vullen

Nadere informatie

eduscrum Algemene voorwaarden inzake levering van diensten

eduscrum Algemene voorwaarden inzake levering van diensten eduscrum Algemene voorwaarden inzake levering van diensten In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven of

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Versie juli 2016 Packaging Point B.V. is een dienstverlenend bedrijf dat via de website www.packagingpoint.nl. Verkopers en Kopers de mogelijkheid biedt met elkaar in contact te komen.

Nadere informatie

Amsterdam Boats. Luxe boten en gastvrijheid op hoog niveau. Gebruiksvoorwaarden en disclaimer. Versie: augustus 2018

Amsterdam Boats. Luxe boten en gastvrijheid op hoog niveau. Gebruiksvoorwaarden en disclaimer. Versie: augustus 2018 Luxe boten en gastvrijheid op hoog niveau Gebruiksvoorwaarden en disclaimer Versie: augustus 2018 B.V. Geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 34331505. Gevestigd te Cruquiusweg 40, 1019

Nadere informatie

Algemene verkoop en leveringsvoorwaarden Outbound Media B.V.

Algemene verkoop en leveringsvoorwaarden Outbound Media B.V. Algemene verkoop en leveringsvoorwaarden Outbound Media B.V. 1. Definities 1.1. Afnemer: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die met Outbound Media een Overeenkomst aangaat. 1.2. Algemene Voorwaarden:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Zorg & Zo Buro - Dienstverleners

Algemene voorwaarden Zorg & Zo Buro - Dienstverleners Algemene voorwaarden Zorg & Zo Buro - Dienstverleners 1. Algemeen! 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst van de eenmanszaak Zorg & Zo Buro gevestigd

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Artikel 1: DEFINITIES Artikel 2 ALGEMEEN

Algemene voorwaarden Artikel 1: DEFINITIES Artikel 2 ALGEMEEN Algemene voorwaarden Artikel 1: DEFINITIES 1.1 Account: de klantennaam waarmee de klant toegang krijgt tot het mediascherm-systeem van promotv.nl. 1.2 E-mailadres: een op naam van de klant gestelde adrescode,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Vakantiehuiswinkel

Algemene voorwaarden Vakantiehuiswinkel Algemene voorwaarden Vakantiehuiswinkel Het grootste onafhankelijke platform voor de aan of Verkoop van uw recreatiewoning in Nederland Ruim 12.000 te koop staande woningen in Nederland, onafhankelijk

Nadere informatie

b. Een verwijzing door een opdrachtgever naar zijn algemene in- of verkoopsvoorwaarden wordt door Secortho niet aanvaard.

b. Een verwijzing door een opdrachtgever naar zijn algemene in- of verkoopsvoorwaarden wordt door Secortho niet aanvaard. Algemene Voorwaarden Secortho 2018 Artikel 1. Algemeen a. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op alle Secortho uitgebrachte offertes en alle uitgevoerde en uit te voeren werkzaamheden,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Gebruikers

Algemene voorwaarden Gebruikers Algemene voorwaarden Gebruikers Ten aanzien van de dienstverlening van Onlineschademelden.nl gelden de volgende voorwaarden en alle toepasselijke wettelijke regels. Door gebruik te maken van de Website

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Bijniervereniging NVACP

Algemene voorwaarden Bijniervereniging NVACP Algemene voorwaarden Bijniervereniging NVACP Datum: 02-04-2018 Deze algemene voorwaarden zijn van Bijniervereniging NVACP. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op al het gebruik van de Website en

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden BeterThuis

Algemene Voorwaarden BeterThuis Algemene Voorwaarden BeterThuis Gedeponeerd bij de KvK en Fabrieken van A dam, KvK Inschrijfnummer: 57444412. Ten aanzien van de dienstverlening van BeterThuis gelden de volgende voorwaarden en alle toepasselijke

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN STICHTING COLLECTIEVE PROPAGANDA VAN HET NEDERLANDSE BOEK

ALGEMENE VOORWAARDEN STICHTING COLLECTIEVE PROPAGANDA VAN HET NEDERLANDSE BOEK ALGEMENE VOORWAARDEN STICHTING COLLECTIEVE PROPAGANDA VAN HET NEDERLANDSE BOEK Deze algemene voorwaarden van de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek, gevestigd en kantoorhoudende te

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Boekwinkeltjes Webwinkel abonnement

Algemene voorwaarden Boekwinkeltjes Webwinkel abonnement Algemene voorwaarden Boekwinkeltjes Webwinkel abonnement Artikel 1 Definities 1.1 Webwinkelhouder: De natuurlijke of rechtspersoon met wie Boekwinkeltjes een Overeenkomst heeft gesloten. 1.2 Dienst: De

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN SWITCH SERVICE CONTRACTBEHEER B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN SWITCH SERVICE CONTRACTBEHEER B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN VAN SWITCH SERVICE CONTRACTBEHEER B.V. 1. Definities 1.1 In deze Voorwaarden hebben de volgende termen de volgende betekenis, tenzij uit de context duidelijk anders blijkt: Dienst

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor het gebruik van de NCDR database en website

Algemene voorwaarden voor het gebruik van de NCDR database en website ALGEMENE VOORWAARDEN VAN NCDR Algemene voorwaarden voor het gebruik van de NCDR database en website 1. Definities 1.1 De hierna met een hoofdletter aangeduide begrippen hebben de volgende betekenis: a.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 : Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 : Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 : Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden 1.1 Alle overeenkomsten, opdrachten, aanbiedingen, offertes en facaturen waarbij ScriptieScreening diensten van welke aard ook levert

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Icologiq Universe

Gebruiksvoorwaarden Icologiq Universe Gebruiksvoorwaarden Icologiq Universe Versie: 10 november 2017 ADRES POST Zuiderval 72 7543 EZ Enschede Postbus 1414 7500 BK Enschede The Netherlands TELEFOON E-MAIL ONLINE (+31) (0)534809090 info@icologiq.com

Nadere informatie

Privacy en de klant, op grond waarvan IT s Privacy Diensten levert aan de Klanten/ opdrachtgever;

Privacy en de klant, op grond waarvan IT s Privacy Diensten levert aan de Klanten/ opdrachtgever; Algemene Voorwaarden Deze voorwaarden zijn van toepassing op het geheel van de door IT s Privacy aangeboden diensten. Door het gebruik van deze website gaat u akkoord met toepasselijkheid van onderstaande

Nadere informatie

b. Een verwijzing door een opdrachtgever naar zijn algemene in- of verkoopsvoorwaarden wordt door South Axis niet aanvaard.

b. Een verwijzing door een opdrachtgever naar zijn algemene in- of verkoopsvoorwaarden wordt door South Axis niet aanvaard. Algemene Voorwaarden South Axis 2018 Artikel 1. Algemeen a. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op alle South Axis uitgebrachte offertes en alle uitgevoerde en uit te voeren werkzaamheden,

Nadere informatie

Gebruikersvoorwaarden Crash Move

Gebruikersvoorwaarden Crash Move Gebruikersvoorwaarden Crash Move Crash Move is de aanbieder van de Crash Move app ( App ). Via de App kunnen gebruikers elkaar alarmeren in geval van nood, teneinde met zijn allen een veilig leefklimaat

Nadere informatie

Hieronder lees je wat we bedoelen met alle termen in deze Algemene Voorwaarden:

Hieronder lees je wat we bedoelen met alle termen in deze Algemene Voorwaarden: Algemene voorwaarden Artikel 1 Definities Hieronder lees je wat we bedoelen met alle termen in deze Algemene Voorwaarden: Zakelijk Schrijven: Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 28108429.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN INVENTED

ALGEMENE VOORWAARDEN INVENTED ALGEMENE VOORWAARDEN INVENTED Artikel 1: Toepasselijkheid 1. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten tot het uitvoeren van opdrachten door Invented, hierna

Nadere informatie

Advertentie voorwaarden op de StaySu website. www.staysu.info

Advertentie voorwaarden op de StaySu website. www.staysu.info Advertentie voorwaarden op de StaySu website www.staysu.info Voorwaarden Lees deze algemene voorwaarden nauwkeurig door voordat u gebruik maakt van StaySu. Het gebruik maken van de diensten van StaySu

Nadere informatie

1.1 In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven:

1.1 In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: ALGEMENE VOORWAARDEN JOUWPLANNER Deze algemene voorwaarden zijn opgesteld door 21Company V.O.F. handelend onder de naam JouwPlanner, gevestigd te Utrecht en ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

Gebruikersvoorwaarden

Gebruikersvoorwaarden Gebruikersvoorwaarden GEBRUIKSVOORWAARDEN CAR COLLECT Artikel 1. Algemeen 1. Deze website ( www.carcollect.nl, hierna: de Website ) is eigendom van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van IM Personal Coach, geves:gd te Amsterdam. 1. Defini)es

Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van IM Personal Coach, geves:gd te Amsterdam. 1. Defini)es Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van IM Personal Coach, geves:gd te Amsterdam. 1. Defini)es IM Personal Coach: IM Personal Coach statutair geves:gd te Amsterdam, adres Lederambachtstraat 88

Nadere informatie

De makkelijke, snelle en betrouwbare manier om je auto te verkopen!

De makkelijke, snelle en betrouwbare manier om je auto te verkopen! De makkelijke, snelle en betrouwbare manier om je auto te verkopen! Algemene voorwaarden Otogo! Februari 2014 Algemene voorwaarden Instemming bij gebruik Bij het gebruik van de dienst Otogo!, van de onderneming

Nadere informatie

Let op: Artikel 1: Algemeen 1. Artikel 2: Overeenkomst Artikel 3: Gegevens 1.

Let op: Artikel 1: Algemeen 1. Artikel 2: Overeenkomst Artikel 3: Gegevens 1. Let op: Verkoop aanvragen kunnen zonder opgaaf van redenen door Online-horecamakelaar worden geweigerd of van de diverse aanbodsites worden verwijderd zonder dat hiervoor enig recht op schadevergoeding

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Horsebizz.com

Algemene Voorwaarden Horsebizz.com Algemene Voorwaarden Horsebizz.com Voor de toegang en het gebruik van de website www.horsebizz.com (hierna: HORSEBIZZ.COM), gelden de volgende Algemene Voorwaarden. Door gebruik te maken van de Websites

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Wijzelf

Gebruiksvoorwaarden Wijzelf Gebruiksvoorwaarden Wijzelf Welkom bij Wijzelf. Door gebruik te maken van de dienstverlening van Wijzelf en die van de Wijzelf zorgcoöperaties, onder andere door middel van de website van Wijzelf, gaat

Nadere informatie

De Haagse Lerarenpas houders hierna te noemen pashouder. Hiermee wordt een fysieke of elektronische uitvoering van de De Haagse Lerarenpas bedoeld.

De Haagse Lerarenpas houders hierna te noemen pashouder. Hiermee wordt een fysieke of elektronische uitvoering van de De Haagse Lerarenpas bedoeld. ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene Voorwaarden De Haagse Lerarenpas 1. Algemeen 2. De Haagse Lerarenpas pashouders 3. De Haagse Lerarenpas partners 4. Toepasselijk recht en bevoegde rechter 1. ALGEMEEN Definities:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CODE BLAUW

ALGEMENE VOORWAARDEN CODE BLAUW ALGEMENE VOORWAARDEN CODE BLAUW Dit zijn de algemene Voorwaarden (zoals hieronder gedefinieerd) van de vennootschap onder firma Code Blauw, kantoorhoudende te (3772 MP) Barneveld, aan Anthonie Fokkerstraat

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Loekemeijer scholing

Algemene voorwaarden Loekemeijer scholing 1. Definities 1.1. Overeenkomst: de overeenkomst tussen Opdrachtnemer en Opdrachtgever tot afname van één of meer Opleidingsproducten van Opdrachtnemer. 1.2. Opdrachtnemer: Yvonne Loekemeijer, gevestigd

Nadere informatie

A l g e m e n e V o o r w a a r d e n K a b o o k U i t g e v e r s

A l g e m e n e V o o r w a a r d e n K a b o o k U i t g e v e r s A l g e m e n e V o o r w a a r d e n K a b o o k U i t g e v e r s Artikel 1 Begrippenlijst Dienst Klant Leverancier Overeenkomst Product Rechten van Intellectuele vorm Een door de Leverancier te leveren

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Showroomsales.nl. Artikel 1. Definities. In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder

Algemene Voorwaarden Showroomsales.nl. Artikel 1. Definities. In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder Algemene Voorwaarden Showroomsales.nl Artikel 1. Definities. In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder de Website: de website www.showroomsales.nl, KVK nummer: 32146433 BTW identificatienummer:

Nadere informatie

2.3 Algemene voorwaarden van de opdrachtgever of derden zijn voor Onlinepoort niet bindend en niet van toepassing.

2.3 Algemene voorwaarden van de opdrachtgever of derden zijn voor Onlinepoort niet bindend en niet van toepassing. Artikel 1. Definities 1.1 Opdrachtgever is de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten van Onlinepoort wordt gesloten. 1.2 Producten en diensten van Onlinepoort

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Expertisenetwerk Jonge Kind

Gebruiksvoorwaarden Expertisenetwerk Jonge Kind Versie: 1.0 Datum: 02-12-2014 Gebruiksvoorwaarden Expertisenetwerk Jonge Kind Inleiding Wij zijn de stichting t Kabouterhuis. U kunt ons vinden in Amsterdam aan de Amsteldijk 196. Wij zijn ingeschreven

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Advies bij Arbeid B.V.

Algemene voorwaarden Advies bij Arbeid B.V. Bij het uitbrengen van offertes en de uitvoering van opdrachten hanteert kantoorhoudend te Dordrecht en ingeschreven bij de KvK Rotterdam onder nummer: 24389685 de volgende algemene leveringsvoorwaarden:

Nadere informatie

Spelregels voorafgaand aan de markt: Spelregels tijdens de markt: Spelregels na de markt

Spelregels voorafgaand aan de markt: Spelregels tijdens de markt: Spelregels na de markt Spelregels voorafgaand aan de markt: Alle producten dienen schoon en in goede staat ingeleverd te worden Je bepaalt zelf de prijs van jouw product (advies daarin is mogelijk) Tip: prijs je product niet

Nadere informatie

Voorwaarden Preproductieomgeving DigiD (Leverancier)

Voorwaarden Preproductieomgeving DigiD (Leverancier) Voorwaarden Preproductieomgeving DigiD (Leverancier) Datum 15 mei 2012 Versie 4.0 Artikel 1 Begrippen De hierna met een hoofdletter aangeduide begrippen hebben in deze Voorwaarden de volgende betekenis:

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden (hierna: Spelregels) hebben de onderstaande woorden de volgende betekenis:

In deze algemene voorwaarden (hierna: Spelregels) hebben de onderstaande woorden de volgende betekenis: DEFINITIES In deze algemene voorwaarden (hierna: Spelregels) hebben de onderstaande woorden de volgende betekenis: 1. GNTLfriends: de eenmanszaak GNTLfriends geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

1.2 In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd:

1.2 In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd: Artikel 1 Definities 1.1 Huurparticulier.nl beheert de website www.huurparticulier.nl, waarop aan internetgebruikers de mogelijkheid wordt geboden om in verband met het huren van een goed of dienst in

Nadere informatie

HC Zwolle. Gebruiksvoorwaarden

HC Zwolle. Gebruiksvoorwaarden HC Zwolle Gebruiksvoorwaarden Gebruiksvoorwaarden HCZ Conform de Statuten van de vereniging dient ieder ander reglement als aanvulling op de Statuten en mag het dus nooit in strijd zijn met deze Statuten.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden SamenGezond

Algemene Voorwaarden SamenGezond Algemene Voorwaarden SamenGezond BR.0142.1017 Deze Algemene Voorwaarden zijn geldig vanaf juni 2019. De inhoud van deze Algemene Voorwaarden kan wijzigen. Kijk voor actuele informatie op www.samengezond.nl/privacy

Nadere informatie

In deze Algemene Voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als in meervoud.

In deze Algemene Voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als in meervoud. Document Algemene Voorwaarden Ten aanzien van de dienstverlening van VIPGilzeRijen gelden de volgende voorwaarden en alle toepasselijke wettelijke regels. Door gebruik te maken van de Website van VIPGilzeRijen,

Nadere informatie

Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie Marjolein Marketing een overeenkomst sluit tot het leveren van diensten en/of producten.

Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie Marjolein Marketing een overeenkomst sluit tot het leveren van diensten en/of producten. Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van Marjolein Marketing. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen en aanbiedingen door Marjolein Marketing, tenzij expliciet anders vermeld

Nadere informatie

MPARE Gebruikersvoorwaarden App. Arnhem, 21 maart 2014

MPARE Gebruikersvoorwaarden App. Arnhem, 21 maart 2014 MPARE Gebruikersvoorwaarden App Arnhem, 21 maart 2014 Deze Gebruikersvoorwaarden ("Gebruikersvoorwaarden") beschrijven de voorwaarden waaronder gebruik mag worden gemaakt van de (mobiele) applicaties ("App")

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Coöperatieve vereniging KasCoöperatie U.A.

Algemene Voorwaarden Coöperatieve vereniging KasCoöperatie U.A. Kascoöperatie U.A. Postbus 15473 1001 ML Amsterdam www.kasco.org T: 020-8200120 E: info@kasco.org KvK: 56669534 Btw: NL852249275 Algemene Voorwaarden Coöperatieve vereniging KasCoöperatie U.A. 1. Algemeen

Nadere informatie

1.2. Afwijking van deze voorwaarden hebben slechts gelding met een door een bevoegd persoon van Q1hosting ondertekend schrijven.

1.2. Afwijking van deze voorwaarden hebben slechts gelding met een door een bevoegd persoon van Q1hosting ondertekend schrijven. Algemene voorwaarden 1. Algemeen 1.1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op elke offerte, dienst, overeenkomst en rechtsbinding tussen het webhosting bedrijf Q1hosting ingeschreven bij de kamer van koophandel

Nadere informatie