Stap voor Stap handleiding declaraties

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Stap voor Stap handleiding declaraties"

Transcriptie

1 Stap voor Stap handleiding declaraties Algemeen Om de gemaakte kosten op een snelle en correcte wijze uitbetaald te krijgen, dienen de declaraties aan bepaalde voorwaarden en regels te voldoen. Wanneer de declaratie niet aan de voorwaarden voldoet kunnen wij niet overgaan tot uitbetaling hiervan. We nemen alleen originele digitaal ingevulde declaraties in behandeling. Dit houdt in dat je je declaratie niet hoeft te mailen. Wij mogen deze namelijk niet in behandeling nemen. De digitale declaratieformulieren kun je opvragen bij je leidinggevende. De originele bonnen en/of betaalbewijzen dienen aan de declaratie bevestigd en meegestuurd te worden. Zonder deze mogen wij niet overgaan tot uitbetaling. Ook zonder originele vervoersbewijzen kunnen wij niet overgaan tot uitbetaling: Alle originele vervoersbewijzen of de uitdraai van OV-chipkaart (indien zakelijke reiskosten) plak je op een A4 of niet je aan de onkostendeclaratie. Invullen declaratieformulieren Afhankelijk van de soort kosten zijn er 3 verschillende declaratieformulieren (zie onder). Het is belangrijk dat de meest actuele declaratieformulieren ingevuld worden:! Het benodigde declaratieformulier kun je opvragen bij je leidinggevende. Het declaratieformulier opent in Excel en kan hierin digitaal ingevuld worden. Doordat het formulier vanaf de netwerklocatie gedownload is wordt er bovenaan in een gele balk een beveiligingswaarschuwing weergegeven. Kies hier voor Inhoud inschakelen In een pop-up wordt gevraagd of je een vertrouwd document van het bestand wilt maken. Kies hier voor Ja De gele balk verdwijnt en het formulier kan ingevuld worden. Om ervoor te zorgen dat we alle benodigde gegevens hebben om het declaratieformulier te verwerken zijn verplichte velden rood gemarkeerd. Bij het invullen van het personeelsnummer wordt automatisch de kostenplaats en naam leidinggevende ingevuld. Indien het onjuist is dan kan dit gewijzigd worden. De data wordt maandelijks ververst met gegevens uit het systeem. Het is dus belangrijk altijd een recent formulier te downloaden. Maak voor de vervolgstappen voor het invullen van het declaratieformulier een keuze uit onderstaande formulieren: Welk declaratieformulier wil je invullen? 1. Declaratieformulier reiskosten woon-werk 2. Declaratieformulier zakelijke reiskosten 3. Declaratieformulier overige kosten

2 Inleveren declaraties Declaraties kunnen na afloop van de maand ingediend worden. De declaraties worden door de HR- en salarisadministratie verwerkt en bij de eerstvolgende salarisverwerking uitbetaald. Er worden géén voorschotten verstrekt op basis van declaraties. Declaraties dienen uiterlijk de 1 e week van een nieuw kalenderjaar bij de salarisadministratie binnen te zijn. Declaraties die later binnenkomen worden niet meer verwerkt. De salarisadministratie controleert de volledigheid van de declaraties. Alleen volledig ingevulde declaratieformulieren die voorzien zijn van beide handtekeningen worden behandeld. Daarnaast wordt er structureel steekproefsgewijs op de juistheid van de declaraties gecontroleerd. Onjuiste declaraties worden geretourneerd en niet verwerkt. Declaraties kunnen verstuurd worden naar: Smallsteps B.V. t.a.v. Salarisadministratie Antwoordnummer VB Hengelo Declaraties van vrijwilligers en uitzendkrachten kunnen rechtstreeks naar de financiële administratie verstuurd worden op bovenstaand adres.

3 Zo declareer je reiskosten woon-werk bij Smallsteps Vul het declaratieformulier Reiskosten woon-werk volledig in volgens onderstaande wijze: 1. Zorg ervoor dat je alle adres- en personeelsgegevens het formulier hebt ingevuld. 2. Vul in de kolom Datum de datum in waarop de kilometers woon-werk zijn gemaakt. 3. Voor iedere dag gebruik je een nieuwe regel. Kies in de kolom Toelichting uit de lijst de juiste omschrijving voor de reiskosten woon-werk. Doe je dit niet, dan wordt er geen berekening gemaakt (dus ook geen eigen toelichting invullen). 4. Vul bij Reisgegevens de volledige postcodes (incl. letters) woon en werk in. 5. In de kolom Aantal km enkele reis vul je de kilometers enkele reis in volgens de kortste route van de ANWB routeplanner. 6. De te vergoeden kilometers per dag (dus retour!) worden automatisch berekend. Met behulp hiervan wordt het uit te betalen bedrag automatisch gevuld. 7. Het formulier telt automatisch de totalen bij elkaar op, dit is het te vergoeden bedrag. Controleer of alle gegevens juist gevuld zijn en print het formulier vervolgens uit. 8. Indien je akkoord bent: zet je handtekening. 9. Je manager zet zijn handtekening bij akkoord en vult de datum in. 10. Stuur het originele declaratieformulier naar de salarisadministratie in Hengelo.

4 Berekening tegemoetkoming reiskosten Basis voor het uitbetalen van de kilometervergoeding woon-werk is de ANWB-routeplanner o.b.v. de kortste route postcode woon naar postcode werk. Wij hanteren uitsluitend de routeplanner van de ANWB! Het afgelegde traject dient duidelijk aangegeven te zijn, zodat controle op de afstanden mogelijk is. Dit betekent dat de volledige postcodes (inclusief letters) op het formulier in de kolom reisgegevens ingevuld moeten worden. Standaard kilometervergoeding is 0,19 per kilometer. Voor woon-werk verkeer geldt (zie de regeling tegemoetkoming reiskosten) dat er vanaf 8 kilometer enkele reis een vergoeding wordt betaald. Wanneer de kilometers enkele reis gevuld worden op het declaratieformulier wordt automatisch de te vergoeden kilometers retour berekend. Voorbeeld berekening De afstand woon-werk (kortste route ANWB routeplanner) enkele reis voor een medewerker is 22,8 kilometer. Dit wordt voor de berekening afgerond naar 23 kilometer enkele reis. De eerste 7 kilometer ontvangt de medewerker géén tegemoetkoming. Te ontvangen tegemoetkoming enkele reis: 23 7 = 16 kilometer. Per dag ontvangt de medewerker voor 16 x 2 = 32 kilometer een tegemoetkoming. Tegemoetkoming is 0,19 per kilometer: de vergoeding is 32 x 0,19 = 6,08. Toelichting reis Op het formulier kun je bij toelichting reis een keuze maken uit diverse opties. Uit deze opties moet je (verplicht!) een keuze maken. De vergoeding voor de opties is namelijk verschillend: Optie Tegemoetkoming 1. Ik ben oproepkracht. 14 kilometer per dag (7 enkele reis) wordt niet vergoed. 2. Ik heb op een roostervrije dag 14 kilometer per dag (7 enkele extra gewerkt. reis) wordt niet vergoed. 3. Ik heb een gebroken dienst Alle kilometers van de gebroken gewerkt. dienst worden vergoed. 4. Ik zit in het verzuim maar heb 14 kilometer per dag (7 enkele (AT) gewerkt. reis) wordt niet vergoed. De optie Ik heb op een andere locatie gewerkt is vervallen. Deze kilometers worden als zakelijke kilometers gezien en kunnen gedeclareerd worden via het declaratieformulier zakelijke reiskosten.

5 Zo declareer je zakelijke reiskosten bij Smallsteps Vul het declaratieformulier Reiskosten zakelijk volledig in volgens onderstaande wijze: 1. Zorg ervoor dat je alle adres- en personeelsgegevens het formulier hebt ingevuld. 2. Vul in de kolom Datum de datum in waarop de zakelijke kilometers zijn gemaakt. 3. Bij Toelichting reis geef je het doel van de reis aan. Voor iedere dag gebruik je minstens 2 regels: de heenreis en terugreis. 4. Vul bij Reisgegevens de volledige postcodes (incl. letters) van het vertrekpunt en de bestemming in. Indien gewerkt op een andere locatie; het vertrekpunt is je reguliere locatie. De reguliere tegemoetkoming reiskosten woon-werk worden immers al vergoed.* 5. In de kolom Aantal km enkele reis vul je de gereden kilometers enkele reis. Het retour wordt niet automatisch berekend: voor de terugweg moet een aparte regel gevuld worden. 6. De vergoeding voor de kilometers wordt automatisch berekend. Hierin wordt onderscheid gemaakt in een onbelaste en een belaste vergoeding. 7. Het formulier telt automatisch de totalen bij elkaar op, dit is het te vergoeden bedrag. Controleer of alle gegevens juist gevuld zijn en print het formulier vervolgens uit. 8. Indien je akkoord bent: zet je handtekening. 9. Je manager zet zijn handtekening bij akkoord en vult de datum in. 10. Stuur het originele declaratieformulier naar de salarisadministratie in Hengelo.

6 Zakelijke reiskosten Dit declaratieformulier is bedoeld voor het declareren van de zakelijke reiskosten. Onder zakelijke kilometers wordt verstaan: alle kilometers die de medewerker uitdrukkelijk in opdracht van de werkgever maakt, d.w.z. die niet woon-werk zijn, zijn zakelijk. Dat zijn de kilometers die van de vaste locatie (=kostenplaats) naar een andere locatie of locaties worden gemaakt. Indien je gewerkt hebt op een andere locatie: declareer de kilometers van je vaste locatie naar een andere locatie(s). Let op! Betreft het een declaratie van reiskosten woon-werk? Vul dan 1. Declaratieformulier reiskosten woon-werk in. Bij overige zakelijke kilometers (bijeenkomst, cursus o.i.d.): declareer de kilometers van je vertrekpunt naar de bestemming. Parkeerkosten en zakelijke reiskosten gemaakt met het OV kunnen gedeclareerd worden middels het declaratieformulier 3. Overige kosten. Berekening tegemoetkoming De zakelijke reiskosten (werk-werk) worden vergoed op basis van 0,24 per kilometer indien de medewerker gebruik maakt van een privé-auto. Deze vergoeding is voor 0,19 onbelast, en 0,05 belast. Dit is op basis van de fiscale regels van 2014 en wijzigingen in de fiscale wetgeving hebben geen invloed op het totale bruto bedrag van de vergoeding. Het afgelegde traject dient duidelijk aangegeven te zijn, zodat controle op de afstanden mogelijk is. Dit betekent dat de volledige postcodes (inclusief letters) op het formulier in de kolom reisgegevens ingevuld moeten worden.

7 Zo declareer je overige kosten bij Smallsteps Vul het declaratieformulier Overige kosten volledig in volgens onderstaande wijze: 1. Zorg ervoor dat je alle adres- en personeelsgegevens het formulier hebt ingevuld. 2. Vul in de kolom Datum de datum in waarop de onkosten zijn gemaakt. De datum op de vervoersbewijzen moet overeenkomen met de gewerkte dagen. 3. Bij Soort declaratie kies je per regel de betreffende categorie van de onkosten. Maak hierbij een keuze uit de lijst. 4. Vul bij Bedrag in EUR per regel de te declareren onkosten in. Bij een vaste vergoeding wordt deze regel automatisch gevuld na het kiezen van een Soort declaratie (zie punt 3). 5. Zet in de kolom Omschrijving/toelichting de reden van de gemaakte onkosten. 6. Het totaal te declareren bedrag wordt automatisch berekend. Controleer of alle gegevens juist gevuld zijn en print het formulier vervolgens uit. 7. Indien je akkoord bent: zet je handtekening. 8. Je manager zet zijn handtekening bij akkoord en vult de datum in. 9. Plak of niet de originele bonnen, betaal- en/of vervoersbewijzen aan de declaratie vast. 10. Stuur het originele declaratieformulier naar de salarisadministratie in Hengelo.

8 Originele bonnen, betaal- en/of vervoersbewijzen De originele bonnen en/of betaalbewijzen dienen aan de declaratie bevestigd en meegestuurd te worden. Zonder deze mogen wij niet overgaan tot uitbetaling. Ook zonder originele vervoersbewijzen kunnen wij niet overgaan tot uitbetaling: Alle originele vervoersbewijzen of de uitdraai van OV-chipkaart (indien zakelijke reiskosten) plak je op een A4 of niet je aan de onkostendeclaratie. De vervoersbewijzen moeten overeenkomen met de gewerkte dagen in de desbetreffende week. OV-chipkaart Wanneer je reist met een OV-chipkaart wordt er onderscheid gemaakt in een anonieme en een persoonlijke OV-chipkaart. Met een anonieme OV-chipkaart kunnen de laatste 10 transacties bekeken (en veelal geprint) worden bij de verkoopautomaten en de balie van het OV-bedrijf. Bij een persoonlijke OV-chipkaart zijn er meer mogelijkheden en kunnen er declaratieoverzichten gemaakt worden. Voor meer uitleg over het inzien van transacties en (een voorbeeld van) aanmaken van declaratieoverzichten verwijzen we je door naar de website Zonder het officiële transactieoverzicht (=betaalbewijs) van het vervoersbewijs kunnen we de onkosten niet vergoeden. VOG vergoeding Voor de vergoeding van een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) geldt dat de originele bon aan het declaratieformulier bevestigd moet worden. Wanneer je de VOG digitaal aanvraagt moet je een uitdraai van de betaling (bijv. Ideal of een bankafschrift) en bewijs van aanvraag meesturen met de declaratie. De originele VOG wordt door je leidinggevende op de locatie bewaard, i.v.m. controles van de GGD. Er een maximale vergoeding van 24,55 per VOG uitbetaald. Dit zijn de onkosten voor het digitaal aanvragen van een VOG. KEP Voor de vergoeding van de KEP (Kinderopvang Eigen Personeel) moet voldaan worden aan de voorwaarden volgens het Reglement Kinderopvang eigen personeel Wanneer de kinderen van een medewerker op een kinderopvang-locatie van Smallsteps heeft ondergebracht komt de medewerker in aanmerking voor een korting van maximaal 0,27 per uur. Om de korting (per maand) te berekenen zijn de volgende gegevens van de factuur nodig: Afgenomen kinderopvanguren Feitelijke prijs per uur (te betalen bedrag delen door aantal afgenomen uren) Maximum uurprijzen belastingdienst. Voor 2014 is dit: KDV 6,70 BSO 6,25 en GOB 5,37 Het verschil tussen de betaalde prijs per uur en het uurtarief van de Belastingdienst mag tot een max. van 0,27 per uur gedeclareerd worden. Voorbeeld berekening Afgenomen kinderopvanguren: 35 uur Prijs factuur: 241,50 Feitelijke prijs per uur: 241,50 / 35 uur = 6,90 Betreft opvang KDV tarief Belastingdienst = 6,70 Verschil = 6,90-6,70 = 0,20 te declareren per uur. Te declareren: 35 uur x 0,20 = 7,00. De vergoedingen voor de KEP kunnen per kwartaal gedeclareerd worden en moeten voorzien zijn van (kopie van) de maandelijkse facturen.

Declaratieregeling. Overige Kosten. www.smallsteps.info. Opgemaakt door Human Resource Development. Doelgroep Alle werknemers van Smallsteps

Declaratieregeling. Overige Kosten. www.smallsteps.info. Opgemaakt door Human Resource Development. Doelgroep Alle werknemers van Smallsteps Declaratieregeling Overige Kosten Opgemaakt door Human Resource Development Doelgroep Alle werknemers van Smallsteps Ingangsdatum 15 december 2014 Versie 0.1 www.smallsteps.info colofon Declaratieregeling

Nadere informatie

DECLARATIEPROTOCOL PINK!

DECLARATIEPROTOCOL PINK! DECLARATIEPROTOCOL PINK! Yves Schamp PENNINGMEESTER 30 mei 2016 Inhoudsopgave Hoe declaraties indienen?... 2 Wat wordt wel en niet vergoed?... 3 Bijlage 1: Declaratie OV-kosten (voorbeeld)... 4 Bijlage

Nadere informatie

Handleiding. invoeren werkbriefje

Handleiding. invoeren werkbriefje Handleiding invoeren werkbriefje Waar kun je een werkbriefje invoeren Nadat je bent ingelogd in my.tentoo ga je naar Werkbriefjes en klik je op Invoeren. Je krijgt dan het onderstaande scherm te zien.

Nadere informatie

Het indienen van een meerdaagse reisdeclaratie (geen reguliere onkosten)

Het indienen van een meerdaagse reisdeclaratie (geen reguliere onkosten) Het indienen van een meerdaagse reisdeclaratie (geen reguliere onkosten) Inleiding Deze handleiding beschrijft hoe u een meerdaagse reisdeclaratie in kunt dienen. In deze handleiding worden de handelingen

Nadere informatie

Instructies voor het invullen van declaraties met behulp van de zelfbedieningsmodule van Raetonline (versie 14 november 2011)

Instructies voor het invullen van declaraties met behulp van de zelfbedieningsmodule van Raetonline (versie 14 november 2011) Instructies voor het invullen van declaraties met behulp van de zelfbedieningsmodule van Raetonline (versie 14 november 2011) Algemeen Er zijn voorlopig acht declaratieformulieren klaar gezet die niet

Nadere informatie

Handleiding. My.tentoo voor werkgevers en opdrachtgevers Flexolutions

Handleiding. My.tentoo voor werkgevers en opdrachtgevers Flexolutions Handleiding My.tentoo voor werkgevers en opdrachtgevers Flexolutions Waar kun je een werkbriefje invoeren Nadat je bent ingelogd in my.tentoo ga je naar Werkbriefjes en klik je op Invoeren. Je krijgt dan

Nadere informatie

Handleiding urenregistatie flexmedewerkers ASA Campus

Handleiding urenregistatie flexmedewerkers ASA Campus Handleiding urenregistatie flexmedewerkers ASA Campus De stappen Inlognaam Account beheren Neem contact met ons op Onderhoud Uitloggen Berichten Mededeling Informatie Te Ondertekenen Ondertekent Declaraties

Nadere informatie

Handleiding Mijn AFAS Indienen declaraties

Handleiding Mijn AFAS Indienen declaraties Handleiding Mijn AFAS Indienen declaraties Stap 1. Inleiding en spelregels Stap 2. Indienen declaratie Stap 3. Controleren of declaratie succesvol is ingediend Stap 4. Declaratie wordt afgekeurd, hoe nu

Nadere informatie

Handleiding urenregistatie flexmedewerkers ASA Campus

Handleiding urenregistatie flexmedewerkers ASA Campus Handleiding urenregistatie flexmedewerkers ASA Campus De stappen Inlognaam Account beheren Neem contact met ons op Onderhoud Uitloggen Berichten Mededeling Informatie Te Ondertekenen Ondertekent Declaraties

Nadere informatie

Mijn Personeelszaken/ESS. Gebruikershandleiding ESS. juni 2013 CTB Personele Systemen BV

Mijn Personeelszaken/ESS. Gebruikershandleiding ESS. juni 2013 CTB Personele Systemen BV Mijn Personeelszaken/ESS Gebruikershandleiding ESS juni 2013 CTB Personele Systemen BV Inhoudsopgave 1.Mijn Personeelszaken/ESS 3 Tegels en toepassingen 3 Gegevens opslaan of annuleren 3 2.Werken met Mijn

Nadere informatie

Handleiding invoeren werkbriefje

Handleiding invoeren werkbriefje Handleiding invoeren werkbriefje Waar kunt u een werkbriefje invoeren Nadat u bent ingelogd in my.tentoo gaat u naar Werkbriefjes en klikt daarna op Invoeren. U krijgt dan het onderstaande scherm te zien.

Nadere informatie

Werkveld Datum Instemming/Advies GMR Vastgesteld CvB

Werkveld Datum Instemming/Advies GMR Vastgesteld CvB Werkveld Datum Instemming/Advies GMR Vastgesteld CvB Personeel maart 2017 11b advies 20 april 2017 3.10 Reiskostenregeling Personeel/Reiskostenregeling Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Reiskosten voor woon-werkverkeer

Nadere informatie

Regels en bedragen voor declaraties en vergoedingen

Regels en bedragen voor declaraties en vergoedingen Regels en bedragen voor declaraties en vergoedingen Ingangsdatum: 1 augustus 2016 Regels en bedragen voor declaraties en vergoedingen Elke medewerker maakt wel eens kosten voor de uitoefening van zijn

Nadere informatie

1. Handleiding Online Declareren

1. Handleiding Online Declareren 1. Handleiding Online Declareren 1. Introductie Voor je ligt de handleiding van Online Declareren. Dit is een webapplicatie die samen met kaderleden is ontwikkeld voor kaderleden. Doel van Online Declareren

Nadere informatie

HANDLEIDING ONLINE WERKBRIEFJES EN BESCHIKBAARHEID. Voor uitzendkrachten

HANDLEIDING ONLINE WERKBRIEFJES EN BESCHIKBAARHEID. Voor uitzendkrachten HANDLEIDING ONLINE WERKBRIEFJES EN BESCHIKBAARHEID Voor uitzendkrachten INHOUDSOPGAVE Inleiding... 3 Inloggen... 4 Navigeren naar overzicht... 4 Aanbieden werkbriefjes... 5 Procedures en uitbetaling...

Nadere informatie

De stappen. Inlognaam. Declaraties. Account beheren. Loonstroken. Neem contact met ons op. Reserveringen. Onderhoud. Jaaropgave. Uitloggen.

De stappen. Inlognaam. Declaraties. Account beheren. Loonstroken. Neem contact met ons op. Reserveringen. Onderhoud. Jaaropgave. Uitloggen. Gebruikershandleiding flexkrachten portaal ASA Campus De stappen Inlognaam Account beheren Neem contact met ons op Onderhoud Uitloggen Berichten Mededeling Informatie Te Ondertekenen Ondertekend Declaraties

Nadere informatie

Handleiding. Invoeren werkbrief

Handleiding. Invoeren werkbrief Handleiding Invoeren werkbrief Een werkbrief invoeren in my.tentoo Deze handleiding helpt jou bij het invoeren van je werkbrief in my.tentoo. Stap voor stap wordt in dit document uitgelegd wat je moet

Nadere informatie

Handleiding voor medewerker

Handleiding voor medewerker Handleiding voor medewerker Wil je weten hoe je gegevens kunt wijzigen of raadplegen dan kun je op onderstaande zoektermen klikken. DE EERSTE KEER INLOGGEN INLOGGEVENS VERGETEN INLOGGEN OP JE WERKPLEK

Nadere informatie

Reiskostenregeling Gelre Ziekenhuizen

Reiskostenregeling Gelre Ziekenhuizen Reiskostenregeling Gelre Ziekenhuizen Inleiding We onderscheiden diverse soorten van reiskostenvergoedingen. De hoogte van de vergoedingen worden in deze regeling uitgelegd. Achtereenvolgens tref je aan:

Nadere informatie

Aanleveren werknemer gegevens

Aanleveren werknemer gegevens Aanleveren werknemer gegevens Inhoud Toelichting op het invullen van het blad... 3 Toelichting per component... 4 Personeelsnummer... 4 Achternaam (geboortenaam)... 4 Voorletters... 4 Adres (buitenlands)...

Nadere informatie

Declaratierichtlijn afdelingen JOVD 2017

Declaratierichtlijn afdelingen JOVD 2017 Declaratierichtlijn afdelingen JOVD 2017 De declaratierichtlijn afdelingen 2017 is van 01-01-2017 t/m 31-12-2017 van kracht. De richtlijn is gewijzigd ten opzichte van de vorige richtlijn. Eerdere declaratierichtlijnen

Nadere informatie

VERGOEDINGENREGELING NEDERLANDSE ALGEMENE DANSSPORT BOND. Versie 11-6-2013

VERGOEDINGENREGELING NEDERLANDSE ALGEMENE DANSSPORT BOND. Versie 11-6-2013 VERGOEDINGENREGELING NEDERLANDSE ALGEMENE DANSSPORT BOND Versie 11-6-2013 I N H O U D A. Doel van de vergoedingenregeling B. Uitgangspunten vergoedingenregeling C. Beoordeling gedeclareerde kosten D. Declaratiebepalingen

Nadere informatie

Administratie, Informatievoorziening en Control. Declaratiereglement werknemers Hogeschool Rotterdam (versie september 2016)

Administratie, Informatievoorziening en Control. Declaratiereglement werknemers Hogeschool Rotterdam (versie september 2016) Administratie, Informatievoorziening en Control Declaratiereglement werknemers Hogeschool Rotterdam (versie september 2016) Instituut/Dienst Administratie, Informatievoorziening en Control / Onderwijs

Nadere informatie

Handleiding uren- en reiskostendeclaratieformulier

Handleiding uren- en reiskostendeclaratieformulier Handleiding uren- en reiskostendeclaratieformulier Versie 1.02 Inleiding Om het verwerkingsproces van uren- en reiskostendeclaratieformulieren te optimaliseren, is er vanaf 1 januari 2013 een nieuw digitaal

Nadere informatie

Uitleg webportal en handleiding invoeren declaraties diensten

Uitleg webportal en handleiding invoeren declaraties diensten Uitleg webportal en handleiding invoeren declaraties diensten Inloggen Log in met jouw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. De gebruikersnaam is jouw emailadres. Jouw persoonlijke wachtwoord heb

Nadere informatie

Bijlage 12 Regeling vergoeding reiskosten woon-werkverkeer en algemene reis- en verblijfkosten

Bijlage 12 Regeling vergoeding reiskosten woon-werkverkeer en algemene reis- en verblijfkosten Bijlage 12 Regeling vergoeding reiskosten woon-werkverkeer en algemene reis- en verblijfkosten (versie 15.1) Regeling is geldig vanaf 1 juli 2009 en aangepast per 1 januari 2015 en geldt voor onbepaalde

Nadere informatie

Cafetaria-en salderingsregeling

Cafetaria-en salderingsregeling 1 Cafetaria-en salderingsregeling Cafetaria-en salderingsregeling De cafetariaregeling is een regeling waarbij de medewerker zelf kan bepalen hoe hij zijn /haar loon geniet. De medewerker kan belast loon

Nadere informatie

*) Raadpleeg de informatie van de school of de website van de vervoerder

*) Raadpleeg de informatie van de school of de website van de vervoerder Tegemoetkoming reiskosten naar Gereformeerd Onderwijs (VO) Aanvraagformulier 2013-2014 Dit formulier uiterlijk 1 juli 2013 inleveren. [naam + adres contactpersoon school] Gegevens leerling(en): Naam leerling:..

Nadere informatie

Individueel Keuze Budget

Individueel Keuze Budget Individueel Keuze Budget Onderdeel van de arbeidsvoorwaarden Gewijzigd op 27 juni 2018 Inhoudsopgave Wat is het Individueel Keuze Budget... 3 Waaraan kunt u het IKB besteden?... 4 Fiscale consequenties...

Nadere informatie

HANDLEIDING AFAS PORTAAL KING ARTHUR GROEP

HANDLEIDING AFAS PORTAAL KING ARTHUR GROEP HANDLEIDING AFAS PORTAAL KING ARTHUR GROEP 1 Inhoudsopgave: 1. Aanmelding bij portal King Arthur Groep 3 2. Inloggen en wijzigen AFAS portaal 5 3. Uploaden van documenten AFAS portaal 7 4. Contactgegevens

Nadere informatie

Handleiding CURA. (employee self service)

Handleiding CURA. (employee self service) Handleiding CURA ESS (employee self service) Versie uitvoering HV d.d. 19-12-2017 Inleiding Cura ESS, die naam klinkt nogal ingewikkeld, maar dit programma biedt je de mogelijkheid om: Je rooster te bekijken

Nadere informatie

REGELINGEN REISKOSTENVERGOEDINGEN

REGELINGEN REISKOSTENVERGOEDINGEN REGELINGEN REISKOSTENVERGOEDINGEN Bevat: tegemoetkoming woon-werk verkeer, vergoeding dienstreizen en fietsenplan. Vastgesteld door BG: d.d. Vastgesteld door OR: d.d. Regeling van kracht m.i.v. 1 mei 2010

Nadere informatie

Eén van deze loonbestanddelen kan ingeruild worden voor:

Eén van deze loonbestanddelen kan ingeruild worden voor: 1 Cafetariaregeling Cafetariaregeling De cafetariaregeling is een regeling waarbij de medewerker zelf kan bepalen hoe hij zijn /haar loon geniet. De medewerker kan belast loon ruilen voor bepaalde vergoedingen

Nadere informatie

Uitleg webportal aios M&G

Uitleg webportal aios M&G Uitleg webportal aios M&G Inloggen Log in met jouw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. De gebruikersnaam is jouw emailadres. Jouw persoonlijke wachtwoord heb je van SBOH via email ontvangen. Als

Nadere informatie

Onkostenbeleid Stedin Groep

Onkostenbeleid Stedin Groep Onkostenbeleid Stedin Groep Versie 1.2 HR.PDF.ST.006.02.17 Onkostenbeleid Stedin Groep 1 vergoedt onkosten die je maakt bij de uitoefening van je functie. In paragraaf 1 lees je welke onkosten we vergoeden

Nadere informatie

PROVINCIAAL BLAD. Besluit tot wijziging van de Reisregeling Provincie Gelderland

PROVINCIAAL BLAD. Besluit tot wijziging van de Reisregeling Provincie Gelderland PROVINCIAAL BLAD Officiële uitgave van provincie Gelderland. Nr. 677 6 februari 2015 Besluit tot wijziging van de Reisregeling Provincie Gelderland GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND maken overeenkomstig

Nadere informatie

BIJZONDERE KOSTEN REGELING 2016 HORIZON PLEEGZORG

BIJZONDERE KOSTEN REGELING 2016 HORIZON PLEEGZORG BIJZONDERE KOSTEN REGELING 2016 HORIZON PLEEGZORG BIJZONDERE KOSTEN REGELING 2016 Pleegouders die in het kader van de Jeugdwet een justitieel geplaatst pleegkind opvangen en verzorgen en daarvoor een pleegcontract

Nadere informatie

Declaratie dienstreizen burgemeester. P. van Domburg Stuurgroep Ontvlechting. (adm)

Declaratie dienstreizen burgemeester. P. van Domburg Stuurgroep Ontvlechting. (adm) Declaratie dienstreizen burgemeester Naam: P. van Domburg i r, t e n i r IJsselstein Maand: apr_ lg Gebruiksaanwijzing: 1. Vul bij specifiactie dienstreizen' de reden van dienstreis en de afstand dienstreis

Nadere informatie

Declaratieregeling Nederlandse Floorball & Unihockey Bond

Declaratieregeling Nederlandse Floorball & Unihockey Bond Declaratieregeling 2018 Nederlandse Floorball & Unihockey Bond Inhoudsopgave 1. Doel van de declaratieregeling... 3 2. Uitgangspunten bij het samenstellen van de declaratieregeling... 3 3. Welke kosten

Nadere informatie

Deze brief gaat over reiskosten. Wij denken dat dit voor u van belang is omdat uw kind elke dag met het openbaar vervoer reist.

Deze brief gaat over reiskosten. Wij denken dat dit voor u van belang is omdat uw kind elke dag met het openbaar vervoer reist. Aan de ouders/verzorgers van leerlingen in het Gereformeerd Voortgezet Onderwijs Zwolle, mei 2014 Ons kenmerk: 14-21.GH.lz Betreft: Tegemoetkoming reiskosten naar Gereformeerd Voortgezet Onderwijs (VO)

Nadere informatie

Handleiding HR2day Employee Interaction Center

Handleiding HR2day Employee Interaction Center Handleiding HR2day Employee Interaction Center Declaratie Loonstrook Medewerker NAW gegevens Aanstelling 1 Inhoudsopgave 2 Inleiding 3 3 Inloggen in het EIC account 3 3.1 Eerste keer inloggen 3 3.2 Aanpassen

Nadere informatie

HANDLEIDING URENPORTAL

HANDLEIDING URENPORTAL HANDLEIDING URENPORTAL Januari 2017 INHOUDSOPGAVE 1. INLOGGEN... 3 1.1. MIJN GEGEVENS 2. TIJDREGISTRATIE... 5 3. SPELREGELS... 9 3.1. SPELREGELS DIE VAN BELANG ZIJN BIJ DECLARATIES Pagina 2 van 10 1. INLOGGEN

Nadere informatie

Handleiding. Mobility Expenses. Zakelijk reizen met uw privé-auto.

Handleiding. Mobility Expenses. Zakelijk reizen met uw privé-auto. Handleiding Mobility Expenses Zakelijk reizen met uw privé-auto. Inhoudsopgave Snel en gemakkelijk kilometers declareren 3 Een reis declareren 4 Reiskostendeclaraties en de fiscus 7 Meer vragen? 8 Op de

Nadere informatie

Mijn OPO-R. Handleiding gebruik Mijn OPO-R

Mijn OPO-R. Handleiding gebruik Mijn OPO-R Mijn OPO-R Handleiding gebruik Mijn OPO-R Mijn OPO-R Mijn OPO-R is de intranetsite voor alle medewerkers van OPO-R. Via deze site is het op dit moment mogelijk om je eigen persoonsgegevens, loonstroken,

Nadere informatie

Handleiding declareren en factureren

Handleiding declareren en factureren Handleiding declareren en factureren Er kunnen door leden van de Ledenraad en Regiocomités VUvereniging declaraties worden gedaan en facturen worden ingediend van kosten ten behoeve van a. regioprogrammering

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER TEGEMOETKOMING KOSTEN KINDEROPVANG SOCIAAL MEDISCHE INDICATIE 2015. Geachte ouder(s),

AANVRAAGFORMULIER TEGEMOETKOMING KOSTEN KINDEROPVANG SOCIAAL MEDISCHE INDICATIE 2015. Geachte ouder(s), AANVRAAGFORMULIER TEGEMOETKOMING KOSTEN KINDEROPVANG SOCIAAL MEDISCHE INDICATIE 2015 Geachte ouder(s), U heeft kinderopvang in verband met Sociaal Medische Indicatie nodig en u wilt een tegemoetkoming

Nadere informatie

Handleiding Individueel Keuze Budget (IKB) Youforce Flex Benefits

Handleiding Individueel Keuze Budget (IKB) Youforce Flex Benefits Handleiding Individueel Keuze Budget (IKB) Youforce Flex Benefits Inhoudsopgave IKB Overzicht... 3 IKB uitbetalen... 4 IKB verlofuren kopen... 7 Verkoop verlofuren... 9 Reiskosten fiscale uitruil (1x per

Nadere informatie

Werkinstructie Flex Benefits. Individueel Keuze Budget (IKB)

Werkinstructie Flex Benefits. Individueel Keuze Budget (IKB) Werkinstructie Flex Benefits Individueel Keuze Budget (IKB) Inhoudsopgave Wat is IKB Pagina 03 Inloggen bij Flex Benefits in Youforce Pagina 04 IKB overzicht Pagina 04 IKB reserveren Pagina 05 Gereserveerd

Nadere informatie

Heeft u interesse in een (aanvullende) reiskostenvergoeding?

Heeft u interesse in een (aanvullende) reiskostenvergoeding? Heeft u interesse in een (aanvullende) reiskostenvergoeding? Beste collega, Weet u dat er een mogelijkheid bestaat om een (aanvullende) reiskostenvergoeding te ontvangen, óók als u niet in aanmerking komt

Nadere informatie

Online reisaanvraag en boeken vlucht

Online reisaanvraag en boeken vlucht Online reisaanvraag en boeken vlucht 1. Aanmaken nieuwe reisaanvraag Vul de gegevens in van de dienstreis die je gaat maken (korte omschrijving, vertrekdatum) Klik op aanmaken 2. Aanvullen reisaanvraag

Nadere informatie

INSTRUCTIE IPHONE/IPAD APP (NIEUWE VERSIE)

INSTRUCTIE IPHONE/IPAD APP (NIEUWE VERSIE) INSTRUCTIE IPHONE/IPAD APP (NIEUWE VERSIE) Met de nieuwe versie is het mogelijk om vanaf de app je declaraties in te dienen. Je hoeft niet meer naar de webportal. Alle stappen kun je vanuit de app doen!

Nadere informatie

Handleiding voor leerling-werknemers

Handleiding voor leerling-werknemers Handleiding voor leerling-werknemers Uren declareren (online) Versie 1.3 15-1-2016 In deze handleiding lees je meer over: Eerste keer inloggen pag. 4 Persoonlijke pagina pag. 5 Uren declareren pag. 6 9

Nadere informatie

Declareren via ProActive

Declareren via ProActive Declareren via ProActive Declareren via ProActive kan op twee manieren: 1. Inloggen in ProActive via de website Om in te loggen ga je naar https://mijn.proactive.nl/svok/. Als nieuwe gebruiker heb je nog

Nadere informatie

met een partner of inwonend familielid

met een partner of inwonend familielid Zorgovereenkomst SVB Servicecentrum PGB met een partner of inwonend familielid Dit is een overeenkomst van opdracht tussen twee partijen: - de budgethouder is de opdrachtgever. - de zorgverlener is de

Nadere informatie

Onkostenregeling NJBB

Onkostenregeling NJBB Onkostenregeling NJBB Een sportbond draait op de inzet van enthousiaste en bekwame vrijwilligers. Vrijwilligers binnen de Nederlandse Jeu de Boules Bond (NJBB) hebben affiniteit met sport, in bijzonder

Nadere informatie

Beoordeling van bevindingen

Beoordeling van bevindingen HT Steekproefcontrole Beoordeling van bevindingen Let op: Alleen zaken die in de steekproef vallen worden gecorrigeerd en nabetaald. Zaken buiten de betreffende steekproef met mogelijk identieke bevindingen

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale werkbriefjes voor werknemers

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale werkbriefjes voor werknemers Uitzend Software Diensten BV UBplusOnline Handleiding digitale werkbriefjes voor werknemers Maart 2017 Inhoudsopgave H1. Welkom bij UBplusOnline 1.1 Wat is UBplusOnline 2 1.2 Contactgegevens 2 H2. Starten

Nadere informatie

Opgemaakt door: Martijn Kösters / Bram van Wickeren Vastgesteld door LB

Opgemaakt door: Martijn Kösters / Bram van Wickeren Vastgesteld door LB Declaratiereglement Versie 3.0 Opgemaakt door: Martijn Kösters / Bram van Wickeren Vastgesteld door LB 21-09-2017 op: Ingangsdatum: 21-09-2017 1. Uitgaven gedaan ten behoeve van de vereniging zijn declarabel

Nadere informatie

Handleiding Individueel Keuze Budget (IKB) Youforce Flex Benefits

Handleiding Individueel Keuze Budget (IKB) Youforce Flex Benefits Handleiding Individueel Keuze Budget (IKB) Youforce Flex Benefits Inhoudsopgave IKB Overzicht... 3 IKB uitbetalen... 4 Extra vakantie-uren kopen... 7 Vakantie-uren verkopen... 9 Reiskosten (1x per jaar)...

Nadere informatie

Fietsplan Onderwijsbureau Meppel

Fietsplan Onderwijsbureau Meppel Fietsplan Onderwijsbureau Meppel Inleiding Al enige tijd is het binnen de fiscale wetgeving mogelijk dat werkgevers onder bepaalde voorwaarden aan werknemers een fiets ter beschikking stellen of vergoeden.

Nadere informatie

CAO á la carte: fiscale regeling woon-/werkverkeer UMCG

CAO á la carte: fiscale regeling woon-/werkverkeer UMCG CAO á la carte: fiscale regeling woon-/werkverkeer UMCG Het principe van de fiscale regeling Het principe van de fiscale regeling is dat de medewerker een bedrag ter hoogte van de fiscale vergoeding woon-werkverkeer

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER TEGEMOETKOMING KOSTEN KINDEROPVANG SOCIAAL MEDISCHE INDICATIE 2016. Geachte ouder(s),

AANVRAAGFORMULIER TEGEMOETKOMING KOSTEN KINDEROPVANG SOCIAAL MEDISCHE INDICATIE 2016. Geachte ouder(s), AANVRAAGFORMULIER TEGEMOETKOMING KOSTEN KINDEROPVANG SOCIAAL MEDISCHE INDICATIE 2016 Geachte ouder(s), U heeft kinderopvang in verband met Sociaal Medische Indicatie nodig en u wilt een tegemoetkoming

Nadere informatie

1. Declareren Reiskosten en VOG voor stagiaires en vrijwilligers

1. Declareren Reiskosten en VOG voor stagiaires en vrijwilligers Declaraties 1. Declareren Reiskosten en VOG voor stagiaires en vrijwilligers 1. De vrijwilliger of stagiair kan na het inloggen in de portal (https://83176test.afasonline.com/login?url=%2f) een declaratie

Nadere informatie

Individueel Keuze Budget

Individueel Keuze Budget Individueel Keuze Budget Onderdeel van de arbeidsvoorwaarden 2017 Inhoudsopgave Wat is het Individueel Keuze Budget... 3 Hoe is het Individueel Keuze Budget opgebouwd... 4 Waaraan kunt u het IKB besteden?...

Nadere informatie

REISKOSTENREGELING WOON-WERKVERKEER OLVG en SLAZ

REISKOSTENREGELING WOON-WERKVERKEER OLVG en SLAZ REISKOSTENREGELING WOON-WERKVERKEER OLVG en SLAZ Inleiding De CAO Ziekenhuizen voorziet in een minimum reiskostenvergoeding woon-werkverkeer, waarbij ruimte wordt gelaten om in overleg met de Ondernemingsraad

Nadere informatie

Provinciaal Blad. 2013/30 Nummer 1546816. Aanpassing Regeling Uitruil bruto eindejaarsuitkering voor netto reiskostenvergoeding woon-werkverkeer

Provinciaal Blad. 2013/30 Nummer 1546816. Aanpassing Regeling Uitruil bruto eindejaarsuitkering voor netto reiskostenvergoeding woon-werkverkeer PROVINCIE FLEVOLAND Provinciaal Blad 2013/30 Nummer 1546816 Aanpassing Regeling Uitruil bruto eindejaarsuitkering voor netto reiskostenvergoeding woon-werkverkeer Bij besluit d.d. 22 oktober 2013, met

Nadere informatie

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 4 3 Loonstroken inzien 5 4 Verlof 6 5 Verlofoverzicht afdeling / bedrijf 8 6 Verjaardagen 9 7 Declaraties en mutaties

Nadere informatie

Hand out planners / Leidinggevende van medewerkers (Vaste Roosters) Medrie

Hand out planners / Leidinggevende van medewerkers (Vaste Roosters) Medrie Hand out planners / Leidinggevende van medewerkers (Vaste Roosters) Medrie Versie 23 mei 2014 Inleiding Wanneer de term planner wordt gebruikt wordt in het geval van Medrie ook leidinggevende bedoeld.

Nadere informatie

Aanvraagformulier subsidie referendum over de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten 2017 voor Rechtspersonen

Aanvraagformulier subsidie referendum over de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten 2017 voor Rechtspersonen Aanvraagformulier subsidie referendum over de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten 2017 voor Rechtspersonen Referentienummer: In te vullen door de Referendumcommissie [ ][ ][ ][ ][ ][ ][ ][ ]

Nadere informatie

TOELICHTING FIETSREGELING

TOELICHTING FIETSREGELING TOELICHTING FIETSREGELING INLEIDING De fietsregeling is door de werkgever opgenomen binnen de werkkostenregeling. Voor die tijd was de fietsregeling een opzichzelfstaande regeling. De fietsregeling is

Nadere informatie

Declaratieregeling UM Vastgesteld door CvB: 08-12-2014 Datum inwerkingtreding: 1 januari 2015. Declaratieregeling Universiteit Maastricht

Declaratieregeling UM Vastgesteld door CvB: 08-12-2014 Datum inwerkingtreding: 1 januari 2015. Declaratieregeling Universiteit Maastricht Declaratieregeling UM Vastgesteld door CvB: 08-12-2014 Datum inwerkingtreding: 1 januari 2015 Declaratieregeling Universiteit Maastricht Declaratieregeling Universiteit Maastricht, FIN 1 van 10 1. Algemeen

Nadere informatie

Handleiding DigiForms Einddeclaratie Buitenlandse Dienstreis en voorschot Versie 4.0

Handleiding DigiForms Einddeclaratie Buitenlandse Dienstreis en voorschot Versie 4.0 Handleiding DigiForms Einddeclaratie Buitenlandse Dienstreis en voorschot Versie 4.0 Van: noreply@tudelft.nl [mailto:noreply@tudelft.nl] Verzonden: vrijdag 21 januari 2011 0:02 Aan: M. van Edewerker Onderwerp:

Nadere informatie

Uitgegeven: 12 februari 2010. 2010, no. 15 PROVINCIAAL BLAD VAN FRYSLAN

Uitgegeven: 12 februari 2010. 2010, no. 15 PROVINCIAAL BLAD VAN FRYSLAN Uitgegeven: 12 februari 2010 2010, no. 15 PROVINCIAAL BLAD VAN FRYSLAN Gedeputeerde Staten van Fryslân, gelet op artikel 125 Ambtenarenwet en artikel F4 van de Collectieve Arbeidsvoorwaardenregeling Provincies,

Nadere informatie

Wijziging zorgovereenkomst met een zorgverlener

Wijziging zorgovereenkomst met een zorgverlener versie november 2017 Wijziging zorgovereenkomst met een zorgverlener Met dit formulier legt u wijzigingen in de zorgovereenkomst met een zorgverlener schriftelijk vast. Gebruik per zorgovereenkomst een

Nadere informatie

CAO á la Carte: fiscale regeling woon-werkverkeer UMCG

CAO á la Carte: fiscale regeling woon-werkverkeer UMCG CAO á la Carte: fiscale regeling woon-werkverkeer UMCG Het principe van de fiscale regeling Het principe van de fiscale regeling is dat de medewerker een bedrag ter hoogte van de fiscale vergoeding woon-werkverkeer

Nadere informatie

Handleiding. Uren declareren (online) Versie 1.1 6-1-2016

Handleiding. Uren declareren (online) Versie 1.1 6-1-2016 Handleiding Uren declareren (online) Versie 1.1 6-1-2016 In deze handleiding lees je meer over: Eerste keer inloggen Persoonlijke pagina Uren declareren Aankoopbewijzen Mijn administratie Vragen? Elke

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Support Your People Postbus 2102 5700 DA Helmond T 0492-780899 info@supportyourpeople.nl www.supportyourpeople.

Gebruiksaanwijzing. Support Your People Postbus 2102 5700 DA Helmond T 0492-780899 info@supportyourpeople.nl www.supportyourpeople. Gebruiksaanwijzing Aan de slag met het Online Personeelsdossier van Support Your People Welkom als gebruiker van het Online Personeelsdossier. Deze handleiding is ontwikkeld om je snel wegwijs te maken

Nadere informatie

D E C L A R A T I E R E G E L I N G

D E C L A R A T I E R E G E L I N G D E C L A R A T I E R E G E L I N G De declaratieregeling is bestemd voor de leden van het bondsbestuur / sectiebesturen en zijn adviescommissies en voor overige personen die kosten bij de KNBB in rekening

Nadere informatie

Beste collega s, Vanaf nu declareren via ProActive

Beste collega s, Vanaf nu declareren via ProActive Beste collega s, Onlangs heeft het Centraal Management Team van SVOK besloten dat de manier van declareren binnen SVOK gaat veranderen. Tot nu toe kon je declareren door een declaratieformulier in te vullen,

Nadere informatie

Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKSA) Bijlage B van de aanvullende ondernemingsovereenkomst arbeidsvoorwaarden

Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKSA) Bijlage B van de aanvullende ondernemingsovereenkomst arbeidsvoorwaarden Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKSA) Bijlage B van de aanvullende ondernemingsovereenkomst arbeidsvoorwaarden Doelgroep: medewerkers werkzaam onder CAO VVT Duur regeling: onbepaalde tijd Ingangsdatum

Nadere informatie

Vergoedingenreglement 2016

Vergoedingenreglement 2016 Vergoedingenreglement 2016 Dit reglement is opgesteld conform het bepaalde in de statuten van Stichting Notarieel Pensioenfonds. Artikel 1. Begripsbepalingen 1.1 Voor dit reglement zijn de begripsomschrijvingen

Nadere informatie

Beoordeling van bevindingen

Beoordeling van bevindingen HT Steekproef controle Beoordeling van bevindingen Let op: Alleen zaken die in de steekproef vallen worden gecorrigeerd en nabetaald. Zaken buiten de betreffende steekproef met mogelijk identieke bevindingen

Nadere informatie

Informatiepakket PGB vv

Informatiepakket PGB vv Informatiepakket PGB vv Inhoud Stap-voor-stap aanvragen 2 Stap-voor-stap declareren 4 Factuur voor informele zorgaanbieder (natuurlijk persoon) 6 Declaratieformulier voor de verzekerde met PGB vv 8 Rechten

Nadere informatie

Aanvraagformulier leerlingenvervoer, schooljaar

Aanvraagformulier leerlingenvervoer, schooljaar Aanvraagformulier leerlingenvervoer, schooljaar 2016-2017 Algemeen Het volledig ingevulde aanvraagformulier met de bijbehorende verklaringen kunt u opsturen naar: Gemeente Boxmeer T.a.v.: Afdeling Welzijn

Nadere informatie

1. Vul het volgende adres in op de Internet *adresbalk aenbt.mijnio.nl (zonder www)

1. Vul het volgende adres in op de Internet *adresbalk aenbt.mijnio.nl (zonder www) Betreft: instructie Ons Beste medewerker, Thuiszorg Groot Gelre gebruikt een urenregistratiesysteem (Ons) waarin medewerkers zelf hun uren en declaraties verwerken. Ook kun je berichten van de organisatie

Nadere informatie

Mijn HRM. Mijn Dossier

Mijn HRM. Mijn Dossier Mijn HRM Mijn Dossier Via mijnhrm.connexxion.nl kun je je dossier inzien. In je dossier worden al je (aan)vragen en wijzigingen geregistreerd. Ook zijn hier de reacties terug te vinden van je leidinggevende

Nadere informatie

Informatiepakket PGB vv

Informatiepakket PGB vv Informatiepakket PGB vv Inhoud Aanvragen: stap-voor-stap 2 Declareren: stap-voor-stap 4 Factuur voor informele zorgaanbieder (natuurlijk persoon) 6 Declaratieformulier voor de verzekerde met PGB vv 8 Taken

Nadere informatie

ABN AMRO betaalt declaraties uit op uw bankrekening: Factuurnummer van aannemer of leverancier

ABN AMRO betaalt declaraties uit op uw bankrekening: Factuurnummer van aannemer of leverancier Bouwdepot voor een verbouwing Declaratieformulier Vul hier uw gegevens in. Naam Adres Postcode/woonplaats Telefoonnummer overdag Leningnummer ABN AMRO betaalt declaraties uit op uw bankrekening: ABN AMRO

Nadere informatie

Regeling vergoeding reiskosten woon-werkverkeer en verhuiskosten

Regeling vergoeding reiskosten woon-werkverkeer en verhuiskosten 01-01-2018/MV Regeling vergoeding reiskosten woon-werkverkeer en verhuiskosten Paragraaf 1 Algemene bepalingen Artikel 1.1 Onderwerp reikwijdte regeling Deze regeling bevat: nadere regels, als bedoeld

Nadere informatie

HANDLEIDING MY.TENTOO VOOR OPDRACHTGEVERS

HANDLEIDING MY.TENTOO VOOR OPDRACHTGEVERS HANDLEIDING MY.TENTOO VOOR OPDRACHTGEVERS INHOUD 1. Inloggen op my.tentoo... 1 2. Nieuwe uitvoerder inschrijven... 2 3. Dimona-aangifte invoeren... 3 4. Werkbriefje invoeren... 5 5. Werkbriefjesoverzicht...11

Nadere informatie

Fondsdocumenten SNPF. Vergoedingenreglement

Fondsdocumenten SNPF. Vergoedingenreglement Fondsdocumenten SNPF Vergoedingenreglement Vergoedingenreglement 2015 Dit reglement is opgesteld conform het bepaalde in de statuten van Stichting Notarieel Pensioenfonds. Artikel 1. Begripsbepalingen

Nadere informatie

TiU-Regeling vergoeding reiskosten woon-werkverkeer en verhuiskosten

TiU-Regeling vergoeding reiskosten woon-werkverkeer en verhuiskosten TiU-Regeling vergoeding reiskosten woon-werkverkeer en verhuiskosten Paragraaf 1 Algemene bepalingen Artikel 1.1 Onderwerp reikwijdte regeling Deze regeling bevat: nadere regels, als bedoeld in de CAO

Nadere informatie

Informatiepakket PGB vv

Informatiepakket PGB vv Informatiepakket PGB vv Inhoud Aanvragen: stap-voor-stap 2 Declareren: stap-voor-stap 4 Factuur voor informele zorgaanbieder (natuurlijk persoon) 6 Declaratieformulier voor de verzekerde met PGB vv 8 Taken

Nadere informatie

A De regeling die toeziet op de vergoeding van de kosten gemaakt door de vrijwilligers van het COC

A De regeling die toeziet op de vergoeding van de kosten gemaakt door de vrijwilligers van het COC A De regeling die toeziet op de vergoeding van de kosten gemaakt door de vrijwilligers van het COC Algemeen Voor het declareren en maken van onkosten gelden de volgende algemene regels: Alle gedeclareerde

Nadere informatie

VERVOERSPLAN ODZOB. 18 mei

VERVOERSPLAN ODZOB. 18 mei 18 mei 2016-2 - VERVOERSPLAN ODZOB In opdracht van Opgesteld door Auteur Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant Postbus 8035 5601 KA Eindhoven Mark Rijnders Projectnummer Z.46313/D.154922 Datum 18 mei 2016 Status

Nadere informatie

Online declareren. Stap 1: Inloggen. Stap 2: Mijn ik!

Online declareren. Stap 1: Inloggen. Stap 2: Mijn ik! Online declareren Stap 1: Inloggen Ga naar www.ik.nl en log in met je klant- of verzekerdenummer en wachtwoord. Klik rechtsboven op inloggen. Heb je nog geen persoonlijk account? Maak deze dan eerst aan.

Nadere informatie

Vergoedingenreglement Stichting Pensioenfonds Notariaat

Vergoedingenreglement Stichting Pensioenfonds Notariaat Vergoedingenreglement Stichting Pensioenfonds Notariaat Dit reglement is opgesteld conform het bepaalde in de statuten van Stichting Pensioenfonds Notariaat (SPN). Artikel 1. Begripsbepalingen 1.1 Voor

Nadere informatie

Dit reglement is opgesteld conform het bepaalde in de statuten van Stichting Pensioenfonds Notariaat (SPN).

Dit reglement is opgesteld conform het bepaalde in de statuten van Stichting Pensioenfonds Notariaat (SPN). Vergoedingenreglement Stichting Pensioenfonds Notariaat Dit reglement is opgesteld conform het bepaalde in de statuten van Stichting Pensioenfonds Notariaat (SPN). Artikel 1. Begripsbepalingen 1.1 Voor

Nadere informatie

Werkwijze en declareren tandheelkundige hulp uit de Wet langdurige zorg (Wlz)

Werkwijze en declareren tandheelkundige hulp uit de Wet langdurige zorg (Wlz) Werkwijze en declareren tandheelkundige hulp uit de Wet langdurige zorg (Wlz) Voorwaarden voor tandheelkundige zorg uit de Wlz Niet alle cliënten die in een instelling verblijven, hebben automatisch recht

Nadere informatie