Nieuwsbrief OOK Zandvoort september Programma Feestweek OOK Zandvoort

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief OOK Zandvoort september Programma Feestweek OOK Zandvoort"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief OOK Zandvoort september 2012 Vijf jaar geleden werd het gebouw aan de Flemingstraat 55 geopend. Steunpunt OOK Zandvoort wil dit graag vieren. We nodigen de inwoners van Zandvoort uit om bij OOK Zandvoort te komen kijken en mee doen met de verschillende activiteiten. Alle activiteiten zijn gratis. Als u zich vooraf moet opgeven staat dit vermeld. Programma Feestweek OOK Zandvoort Maandag 17 september 2012 Koffie-in uur. In de algemene ruimte van OOK Zandvoort Alle inwoners van Zandvoort die van koffie en gezelligheid houden zijn van harte welkom. De koffie is deze ochtend gratis. Wethouder Toonen komt s ochtends om uur de eerste OOK wensen-boom plaatsen waarin u een kaartje met uw ideeën voor het Steunpunt OOK Zandvoort mag hangen. Sociale media workshop uur Wat is facebook en wat is twitter? U krijgt uitleg over sociale media en kunt vragen stellen. Opgave vooraf is niet nodig. U bent van harte welkom, de koffie staat klaar. Dinsdag 18 september uur Mindfulness in de beweegruimte BSO Mindfulnesstraining biedt de mogelijkheid om met zorgzame aandacht te leven op het moment zelf. Bewust en aandachtig leven maakt het leven interessanter, levendiger en plezieriger. Daarnaast geeft de training handvatten in het werken aan een grotere balans, ook bij moeilijke en ingrijpende gebeurtenissen en ervaringen. U moet zich vooraf aanmelden; dit kan tot 10 september bij Prezens (023) Prezens ondersteunt mensen bij veelvoorkomende psychische klachten, zoals somberheid, angst en stress. Dat doet Prezens met adviesgesprekken, coachingsgesprekken (1-3 gesprekken) en cursussen. De cursussen kunnen online, met telefonische begeleiding van een coach of in groepsverband worden gedaan. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig. De wettelijke eigen bijdrage GGZ is niet van toepassing op de preventieve ondersteuning. Zitdans: niet meer zo Mobiel toch lekker dansen van uur in de theaterzaal We dansen op comfortabele stoelen zodat u geen moeite heeft met het evenwicht, de coördinatie of vermoeide benen. Er zijn ook pauzes en u krijgt de tijd om uit te rusten. Na het zitdansen drinken we samen koffie of thee. De deelname is gratis. U moet zich vóór 10 september opgeven via telefoon of info@ookzandvoort.nl. Of kom langs bij onze balie Flemingstraat 55. Woensdag 19 september 2012 Mobiliteitsdag tot uur op het plein voor OOK Zandvoort in Flemingstraat Mini Mobiliteitsdag (racen met scootmobiel of rolstoel) en steprace voor kinderen. Kom kijken en aanmoedigen. Een monteur van JenS Revalidatie is aanwezig voor reparatie aan uw rollator scootmobiel of rolstoel. De ouderenadviseur heeft deze middag een extra inloopspreekuur van tot uur. Doet u mee met de race? Dan moet u zich vooraf aanmelden. Dit kan tot 10 september via telefoon of info@ookzandvoort.nl. Of kom langs bij onze balie Flemingstraat 55.

2 Donderdag 20 september OOK Samen tot uur in de algemene ruimte Kom eens lang bij het OOK Samen Huiskamerproject voor senioren. Deze dag kunt u om uur koffie komen drinken of meedoen met de workshop mozaïeken van Van uur kunt u meedoen met de workshop zeepketting maken. Opgave vooraf niet nodig. U bent van harte welkom; de koffie staat klaar. Budget workshop tot uur in de Hilberszaal Voor veel mensen is het met de toenemende lasten een kunst om de inkomsten en uitgaven in balans te houden. Aan het einde van de maand een stukje maand over zonder geld is het gevolg. De budgetworkshop is bedoeld voor mensen die de balans willen (her) vinden en/of behouden. Gré Blauw ervaren medewerkster van Kontext is docent tijdens de workshop. Opgave vooraf niet nodig. U bent van harte welkom; de koffie staat klaar. Vrijdag 21 september Medische gym uur Medische gym is bedoeld voor mensen met bijv. rug- en nekklachten, of die herstellen van een blessure of met andere medische klachten. U moet zich vooraf aanmelden; dit kan tot 10 september via telefoon of info@ookzandvoort.nl. Of kom langs bij onze balie Flemingstraat 55. Zaterdag 22 september Burendag uur tot uur Na de ontvangst met koffie gaan we een houten bank beschilderen samen met kunstenares Mona Meier. Deze bank wordt later ontmoetingsplek van de wijk. De Burgemeester komt natuurlijk ook op de koffie. Iedereen is van harte welkom!

3 Pluspunt cursusbureau biedt: gratis proeflessen; zonder verplichting! Kom kennismaken met onze leuke, gezonde creatieve cursussen! In de OOK Feestweek van 17 t/m 22 september a.s. kunt u gratis kennismaken met verschillende cursussen binnen Pluspunt Zandvoort. U kunt dan vrijblijvend meedoen en kennismaken met de docent. U kunt kijken of de cursus wat voor u is. Boetseren en Beeldhouwen; vrijdag 21 september van 10:00 12:00 uur Spaans; woensdag 19 september van 19:30 21:00 uur Ouder & Peuter Yoga; woensdag 19 september van 9:00 10:00 uur Hatha Yoga; vrijdag 21 september van 12:30 13:30 uur Improvisatie Toneel; maandag 17 september van 19:30 21:30 Jazzdance 55 plus; dinsdag 18 september van 14:30 15:30 uur Nederlandse les; donderdag 19 september van 10:00 12:00 uur Engels; donderdag 19 september van 13:00 14:30 uur Voor meer informatie over de cursussen: ZorgContact 5-jarig jubileum OOK Zandvoort - programma ZorgContact in de blauwe zaal van OOK Zandvoort Maandag 17 september Duofiets uur voor ingang van OOK Zandvoort Heerlijk even genieten van de buitenlucht. Kunt u zelf niet meer fietsen of u wilt eens meemaken hoe het voelt om op een duofiets te zitten. Onder begeleiding van een vrijwilliger kunt u een stukje fietsen op een duofiets. U kunt zelf bepalen of u wel of niet meetrapt en alles is in te stellen naar uw wens. Dinsdag 18 september Activiteit Meer bewegen uur en uur in de blauwe zaal Bewegen is belangrijk voor geest en lichaam. Blijft u ook graag in vorm? Onder begeleiding zullen er verschillende oefeningen gedaan worden. Donderdag 20 september Inloopochtend vanaf uur in de blauwe zaal Onder het genot van een kopje koffie en een gebakje kunt u kennismaken met de medewerkers van de dagbesteding van ZorgContact. Vrijdag 21 september Glas schilderen uur en uur in de blauwe zaal Een creatieve activiteit waarbij we raamhangers gaan beschilderen.

4 De volgende activiteiten van het Steunpunt starten weer: Alzheimercafé Elke eerste woensdagavond van de maand van uur. Thema woensdag 5 september: 'Ik heb Alzheimer Hoe ziet je leven eruit als je aan Alzheimer lijdt? Opgave vooraf is niet noodzakelijk. Deelname en ook de koffie of thee zijn gratis. Toon Hermansgroep Voor mensen die te maken hebben met kanker. De groep komt elke 2e vrijdag van de maand bij elkaar van tot uur in de Theo Hilberszaal van Steunpunt OOK Zandvoort, Flemingstraat 55. Vrijdag 14 september is de eerst volgende bijeenkomst. Opgave vooraf is niet noodzakelijk. Deelname en ook de koffie of thee zijn gratis. Medische gym Medische gym is bedoeld voor mensen met bijv. rug- en nekklachten, of mensen die herstellen van een blessure of andere medische klachten hebben. In de training worden zeer diverse oefeningen aangeboden zoals: rugoefeningen, het verstevigen van de spiergroepen, ontspannings- en stretchoefeningen. Het is een training speciaal voor degenen, die niet mee kunnen komen in een normale aerobic/fitness training. Kosten: 10 lessen 50,- inclusief thee. Wanneer: vrijdag 5 oktober t/m 14 december 9:30-10:30 uur. Aanmelden: via telefoon of info@ookzandvoort.nl Of kom langs bij onze balie Flemingstraat VW Zandvoort. Cursus facebook Oude vrienden of kennissen weer vinden. De kleinkinderen kunnen volgen in dagelijkse dingen. Uw netwerk vergoten, met facebook is veel mogelijk. De cursus leert u dit in een rustig tempo, enige computerervaring is wel vereist. Wanneer: Vanaf 28 september op vrijdagmiddag van tot uur Hoeveel keer: 6 lessen in de computerruimte Maximaal 8 personen zodat rustig geoefend kan worden. Docent: Jolanda Meier Kosten: De cursus kost 15,-- inclusief koffie en thee Aanmelden: via telefoon of info@ookzandvoort.nl Of kom langs bij onze balie Flemingstraat VW Zandvoort.

5 Zitdans: niet meer zo Mobiel toch lekker dansen Een zitdans is een dans waarbij u zittend het gevoel van dansen weer kan beleven. Kunt u niet meer lang op de benen staan als u ook nog onbekende extra bewegingen dient te doen? Dan is zittend dansen echt is voor u! We dansen op comfortabele stoelen zodat u geen moeite heeft met het evenwicht, de coördinatie of vermoeide benen. Er zijn ook pauzes en u krijgt de tijd om uit te rusten. U gebruikt verschillende spieren en gewrichten waardoor deze minder snel stijf aanvoelen. De les duurt een uur en u leert verschillende zitdansen die herhaald worden. Na het zitdansen drinken we samen koffie. Wanneer: Donderdag 18 oktober t/m 6 december Tijdstip: van 10:30 11:30 uur Kosten: 15,- voor 8 lessen inclusief koffie/thee Aanmelden: via telefoon of info@ookzandvoort.nl Of kom langs bij onze balie Flemingstraat VW Zandvoort. Cursus yoga Onze Spreekuren lopen het hele jaar door: Loket Zandvoort vanaf oktober extra spreekuur Loket Zandvoort geeft u informatie en advies over voorzieningen, instellingen en regelingen op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Ook kunt u zich bij het loket aanmelden voor een aantal voorzieningen en hulpdiensten. Loket Zandvoort is er voor alle inwoners van Zandvoort. In het loket werken vele instanties samen, waardoor u op één plaats al uw vragen kunt stellen. De dienstverlening is professioneel, onafhankelijk en gratis! Vanaf 1 oktober heeft Loket Zandvoort in noord extra spreekuur: Vanaf 1 oktober elke maandag van tot uur Vanaf 4 oktober elke donderdag van 9.00 tot uur in Steunpunt OOK Zandvoort, Flemingstraat 55. Kontext De Sociaal Raadslieden geven gratis informatie op sociaal-juridisch terrein aan mensen die problemen hebben met regels en instanties. U kunt bij de Sociaal Raadslieden terecht voor informatie over o.m. uitkeringen, werk, huur- en zorgtoeslag, echtscheiding, consumentenproblemen, belastingen, etc. Inloopspreekuur zonder afspraak op elke vrijdag tussen 9.00 en uur in Steunpunt OOK Zandvoort, Flemingstraat 55. Verdere informatie op Politie Heeft u vragen over veiligheid, geweld, inbraak, verkeer of wilt u kennis maken met de wijkagent? Loop dan gerust eens binnen in Steunpunt OOK Zandvoort, Flemingstraat 55. Dinsdag tot uur: de even weken van de maand. Dinsdag tot uur: de oneven weken van de maand

6 Medial Voor bloedafname bij Medial kunt u op maandag en donderdag van 8.15 tot uur terecht in Steunpunt OOK Zandvoort. De Trombosedienst is aanwezig op maandag en donderdag van tot uur in Steunpunt OOK Zandvoort, Flemingstraat 55. Verdere informatie Wat kan ik vragen het Steunpunt? OOK Zandvoort is continue bezig om haar aanbod af te stemmen op uw wensen en behoeftes. Heel graag horen wij wat u mist in de ondersteuning. Doe actief mee en vertel ons wat u van ons verwacht! Bel ons op of mail ons met ideeën. Op staat er een formulier klaar om in te vullen. Onze nieuwsbrief voortaan in uw box ontvangen? Stuur een Flemingstraat VW Zandvoort info@ookzandvoort.nl

KOFFIE-IN. Elke maandagochtend nodigt de geur van koffie en vers gebakken koekjes dorpsgenoten uit om binnen te lopen bij de Koffie-In.

KOFFIE-IN. Elke maandagochtend nodigt de geur van koffie en vers gebakken koekjes dorpsgenoten uit om binnen te lopen bij de Koffie-In. Voorjaar 2018 NIEUWSBRIEF Het steunpunt OOK Zandvoort is er voor alle inwoners van Zandvoort Noord die door bijvoorbeeld ziekte, beperking of ouderdom steun kunnen gebruiken. Door mensen waar nodig te

Nadere informatie

ZOMERPROGRAMMA OOK SAMEN:

ZOMERPROGRAMMA OOK SAMEN: Nieuwsbrief OOK Zandvoort Zomer 2015 Inhoud: OOK samen Koffie-in Breiclub Kom je OOK eten Medische gym Herstel het Samen Burendag Alzheimercafé Mantelzorg Toon Hermansgroep Gezelligheid en ontmoeting staan

Nadere informatie

Nieuwsbrief OOK Zandvoort

Nieuwsbrief OOK Zandvoort Nieuwsbrief OOK Zandvoort (bijna) zomer 2017 INHOUD: Toon Hermansgroep Medische Gym Alzheimer Trefpunt Mantelzorggroep Nabestaandengroep Digitaal Spreekuur OOK Samen Bellicon Breikunstenaars Herstel het

Nadere informatie

OOK ZANDVOORT Jaarverslag 2012

OOK ZANDVOORT Jaarverslag 2012 OOK ZANDVOORT Jaarverslag 2012 Inleiding De gemeente Zandvoort kent een unieke samenwerking op lokaal niveau tussen aanbieders op het terrein van wonen, zorg en welzijn. Door middel van een samenwerkingsconvenant

Nadere informatie

Inhoud: HERSTEL HET SAMEN. Herstel het Samen 1 Koffie In 2 Digitaal Spreekuur 2 OOK Samen 3

Inhoud: HERSTEL HET SAMEN. Herstel het Samen 1 Koffie In 2 Digitaal Spreekuur 2 OOK Samen 3 Winter 2018 NIEUWSBRIEF Het steunpunt OOK Zandvoort is er voor alle inwoners van Zandvoort Noord die door bijvoorbeeld ziekte, beperking of ouderdom steun kunnen gebruiken. Door mensen waar nodig te ondersteunen

Nadere informatie

Inhoud: HERFST 2017 NIEUWSBRIEF

Inhoud: HERFST 2017 NIEUWSBRIEF HERFST 2017 NIEUWSBRIEF Het steunpunt OOK Zandvoort is er voor alle inwoners van Zandvoort Noord die door bijv. ziekte, beperking of ouderdom steun kunnen gebruiken. Door mensen waar nodig te ondersteunen

Nadere informatie

Wijkcentrum De Gasterij

Wijkcentrum De Gasterij Wijkcentrum De Gasterij Wat gezellig dat u gekomen bent Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf een activiteit.

Nadere informatie

Cursus - en activiteitenoverzicht Samen doen! Doe je ook mee?

Cursus - en activiteitenoverzicht Samen doen! Doe je ook mee? Cursus - en activiteitenoverzicht 2018 2019 Samen doen! Doe je ook mee? VOORWOORD Hierbij vind je het overzicht van de activiteiten en cursussen in 2018 2019. Welzijn De Meierij organiseert activiteiten

Nadere informatie

OOK Zandvoort. Flemingstraat 55, 2041 VW Zandvoort, , 1

OOK Zandvoort. Flemingstraat 55, 2041 VW Zandvoort, ,   1 1 INLEIDING In dit Jaarverslag proberen wij kort een beeld te schetsen van. De aanwezigheid van van het wijksteunpunt is voor veel mensen belangrijk en voegt toe aan welzijn én wel bevinden. Bij een aantal

Nadere informatie

Dinsdag 10-17-24 februari: vogelhuisjes (zie foto) of spiegellijsten versieren met diverse materialen.

Dinsdag 10-17-24 februari: vogelhuisjes (zie foto) of spiegellijsten versieren met diverse materialen. Nieuwsbrief OOK Zandvoort Voorjaar 2015 Inhoud: OOK samen Breiclub Kom je OOK eten Koffie-in Verwendag voor (ex) kankerpatiënten / Toon Hermansgroep Herstel het Samen Medische gym Het Strandhuis Jonge

Nadere informatie

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019 Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting Juli, Augustus en September 2019 Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf

Nadere informatie

Cursus- en activiteitenoverzicht Welzijn De Meierij

Cursus- en activiteitenoverzicht Welzijn De Meierij Cursus- en activiteitenoverzicht Welzijn De Meierij 2017-2018 26-6-2017 Naam cursus/activiteit Locatie Cursustijd Duur Periode Start Schijndel - beweging + 20% Dru yoga maakt gebruik van toegankelijke,

Nadere informatie

Cursus- en activiteitenoverzicht Welzijn De Meierij

Cursus- en activiteitenoverzicht Welzijn De Meierij Cursus- en activiteitenoverzicht Welzijn De Meierij 2017-2018 4-7-2017 Naam cursus/activiteit Locatie Cursustijd Duur Periode Start Schijndel - beweging + 20% Dru yoga maakt gebruik van toegankelijke,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Centrum voor BewustZijn

Nieuwsbrief. Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief Follow your it knows the way Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief nr. 1 28 januari 2016 Lieve mensen, In het Centrum voor BewustZijn hebben wij (Angela en Marjolein) onze krachten gebundeld.

Nadere informatie

Activiteit Datum start & tijdstip Duur Prijs Tabblad. 19.30 21.30 uur Maandelijks gratis 1. Vrijdagmiddag van 14.00 16.00 uur

Activiteit Datum start & tijdstip Duur Prijs Tabblad. 19.30 21.30 uur Maandelijks gratis 1. Vrijdagmiddag van 14.00 16.00 uur Activiteit Datum start & tijdstip Duur Prijs Tabblad Alzheimercafé 19.30 21.30 uur Maandelijks gratis 1 Contact: Mevrouw M. de Leeuw Aquarelleren club Donderdagmiddag van 14.00-16.00 uur Vrijdagmorgen

Nadere informatie

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen!

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen! Tot woensdag 9 maart aanmelden Berghuizen Breed De eerste testuitgave in Zuid-Berghuizen, gemaakt en bezorgd door vrijwilligers. Lees en laat ons weten wat u ervan vindt! Mail uw ervaring, tips en vragen

Nadere informatie

Iets voor u? L e e s m e e r i n d i t n u m m e r. o v e r d e a a n g e b o d e n d i e n s t e n.

Iets voor u? L e e s m e e r i n d i t n u m m e r. o v e r d e a a n g e b o d e n d i e n s t e n. Steunpunt Mantelzorg, Iets voor u? L e e s m e e r i n d i t n u m m e r o v e r d e a a n g e b o d e n d i e n s t e n. Informatie, advies & bemiddeling Geachte lezer, Steunpunt Mantelzorg: iets voor

Nadere informatie

MAANDELIJKSE ACTIVITEITEN DE EESTER SEPTEMBER 2017 NIEUW

MAANDELIJKSE ACTIVITEITEN DE EESTER SEPTEMBER 2017 NIEUW MAANDELIJKSE ACTIVITEITEN DE EESTER SEPTEMBER 2017 NIEUW Data: 9 september 13:30 14 oktober 13:30 11 november 13:30 Data: vanaf 13 september wekelijks iedere woensdag ochtend WORKSHOP BUIKDANS door Alyza

Nadere informatie

DOEN!!! Ontmoet & Beweeg

DOEN!!! Ontmoet & Beweeg DOEN!!! 2019 Ontmoet & Beweeg Heeft u altijd al iets sportiefs willen proberen, maar de stap nog niet gezet? Of bent u actief, maar wilt u een keer iets anders uitproberen? Grijp nu de kans: Doen!!! Ontmoeten

Nadere informatie

Surplus Welzijn Drimmelen

Surplus Welzijn Drimmelen Gemeente Drimmelen Surplus Welzijn Drimmelen Geld & Recht: Sociaal Raadsliedenwerk Budgetcoaching Schuldhulpverlening Cursus Uitkomen met je Inkomen Notities Ontmoeting en ondersteuning Een prettige samenleving

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH MAART 2019

NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH MAART 2019 NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH MAART 2019 Het heeft even geduurd, maar eindelijk. Onze nieuwsbrief is weer uit. Boordevol nieuws (let op; belangrijk nieuws over de lessen) en weetjes (bijv.workshops etc.). Mocht

Nadere informatie

Activiteiten Ontmoetingsplein Barendrecht

Activiteiten Ontmoetingsplein Barendrecht Januari - februari 2013 Activiteiten Ontmoetingsplein Barendrecht Ontmoetingen en activiteiten Heeft u behoefte aan ontspanning, ontmoeting en/of activiteiten? Laurens en KijkopWelzijn bieden met het Ontmoetingsplein

Nadere informatie

I N H O U D. Uitnodiging thema avond. Uitnodiging bijeenkomst. vrijwilligersverzekeringen. Maatjesproject. Mantelzorgdagen

I N H O U D. Uitnodiging thema avond. Uitnodiging bijeenkomst. vrijwilligersverzekeringen. Maatjesproject. Mantelzorgdagen I N H O U D Uitnodiging thema avond Uitnodiging bijeenkomst vrijwilligersverzekeringen Maatjesproject Mantelzorgdagen Activiteiten steunpunt Mantelzorg Alzheimer café Hulp bij PGB nodig? Uitnodiging thema

Nadere informatie

Activiteitenfolder december 2015

Activiteitenfolder december 2015 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder december 2015 Aangepaste openingstijden Prinsenhof: 11 december: Gesloten tot 11.30 uur 24 december: Gesloten vanaf 14.00 uur Gesloten: 25,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Februari 2017

Nieuwsbrief Februari 2017 Nieuwsbrief Februari 2017 Ons Inloophuis is niet het enige huis in de Haarlemmermeer, maar wel een inloophuis dat nu, na bijna twee jaar, steeds meer bezoekers trekt. Toch blijkt de politiek dat niet voldoende

Nadere informatie

Mantelzorg & mantelzorgondersteuning

Mantelzorg & mantelzorgondersteuning Welzijn Ouderen Thuisadministratie Mantelzorg & mantelzorgondersteuning Voor iedereen in Amsterdam-Noord. Dus ook voor u! Doras Maatschappelijke dienstverlening Amsterdam-Noord Zorgt u voor een naaste

Nadere informatie

Nieuwsbrief Steunpunt Mantelzorg Voorjaar 2017 Respijtdagen

Nieuwsbrief Steunpunt Mantelzorg Voorjaar 2017 Respijtdagen Nieuwsbrief Steunpunt Mantelzorg Voorjaar 2017 Het is alweer tijd voor de nieuwsbrief van voorjaar 2017. Een hartelijk welkom voor de nieuw geregistreerde mantelzorgers. U ontvangt hopelijk al de andere

Nadere informatie

Dagbesteding Bijzonder

Dagbesteding Bijzonder Dagbesteding Bijzonder Bijzonder biedt dagbesteding met een kleinschalig karakter. Hierdoor is er veel tijd voor persoonlijke aandacht, en sta je als mens centraal. De cliënt moet zich hier thuis en beschermd

Nadere informatie

Bewegen voor Senioren

Bewegen voor Senioren Bewegen voor Senioren Cursusinformatie ContourdeTwern actief in Heusden ContourdeTwern is actief in de gemeente Heusden op vele terreinen binnen het gemeentelijk welzijnsbeleid. Uitgangspunt in het werk

Nadere informatie

Activiteitenfolder november 2015

Activiteitenfolder november 2015 Activiteitenfolder november 2015 Wat kunt u deze maand allemaal van ons verwachten? We openen onze deuren waarbij u een kijkje kan nemen achter de schermen van Prinsenhof. Daarnaast hebben we onze maandelijkse

Nadere informatie

Mantelzorg nieuwsbrief Oktober 2018

Mantelzorg nieuwsbrief Oktober 2018 Mantelzorg nieuwsbrief Oktober 2018 ACTIVITEIT MAAND OKTOBER BOOTCAMP SGZ Zevenbergen Een bootcamp is samen sportief bezig zijn in de buitenlucht. Gedurende een uur zal een fitnessinstructeur van SGZ ons

Nadere informatie

I N H O U D. Voorwoord. Terugblik Dag van de Mantelzorg. Wakker blijven na een slechte nacht. Mantelzorg en zorgverzekeringen

I N H O U D. Voorwoord. Terugblik Dag van de Mantelzorg. Wakker blijven na een slechte nacht. Mantelzorg en zorgverzekeringen I N H O U D Voorwoord Terugblik Dag van de Mantelzorg Wakker blijven na een slechte nacht Mantelzorg en zorgverzekeringen Activiteiten voor mantelzorgers Boekentip! Alzheimer café Nijkerk Voorwoord Beste

Nadere informatie

Steunpunt Mantelzorg Bellingwedde-Oldambt. NIEUWSFLITS September NIEUWSFLITS september 2016

Steunpunt Mantelzorg Bellingwedde-Oldambt. NIEUWSFLITS September NIEUWSFLITS september 2016 Steunpunt Mantelzorg Bellingwedde-Oldambt September 2016 september 2016 In deze editie: Hoi Ingeborg, dit is een test! Trefpunt Mantelzorg Wandelen Werkt! Wandelen met een wandelcoach door mooi Bellingwedde

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

Activiteitenkalender. Rosengaerde Dalfsen. Maart

Activiteitenkalender. Rosengaerde Dalfsen. Maart Activiteitenkalender Rosengaerde Dalfsen Maart Activiteitenkalender Rosengaerde In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. De vrij e activiteiten zijn

Nadere informatie

Poort 20 Activiteiten overzicht

Poort 20 Activiteiten overzicht Poort 20 Activiteiten overzicht Recreatie voorjaar 2014 Kienen Vrij biljarten Dames biljarten Competitie biljarten 2 e dinsdag vd mnd. 14.30 u. tot 1630 u. Kosten : 3,50 per plankje Iedere dag met uitzondering

Nadere informatie

Recreatief, creatief, sportief en workshops

Recreatief, creatief, sportief en workshops Recreatief, creatief, sportief en workshops t Binnenhuys De Meent 4 3833 EA Leusden U bent van harte welkom! t Binnenhuys: Dé plek voor recreatie, creativiteit, sport en workshops Voorwoord Midden in Leusden

Nadere informatie

Activiteitenfolder maart 2016

Activiteitenfolder maart 2016 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder maart 2016 Openingstijden Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur (keuken sluit om 19.30 uur) Zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur Ontmoetingscentrum

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2018. www.mfcdeengelbewaarder.nl 1 Rabobank Baarlo naar MFC de Engelbewaarder. Vanaf 3 juli 2018 kunnen klanten van de Rabobank uit Baarlo

Nadere informatie

Inleiding. Programma:

Inleiding. Programma: cjoe@zoetermeer juli augustus september 2019 1 Inleiding Dit is het activiteitenprogramma van Participatie en Educatie Centrum CJOE Zoetermeer, onderdeel van RIBW Fonteynenburg. Het is een kwartaaluitgave

Nadere informatie

PLAATS: HET CLAVERHUIS, ELANDSGRACHT 70, 1016 XT AMSTERDAM

PLAATS: HET CLAVERHUIS, ELANDSGRACHT 70, 1016 XT AMSTERDAM Computercursus voor beginners: We beginnen met een informatie- en kennismakingsbijeenkomst, daarna zullen er 10 lessen volgen. In die 10 lessen leert u in ieder geval omgaan met de computer zodat u een

Nadere informatie

I N H O U D. Voorwoord. Mantelzorgmeerdaagse. Mantelzorgtest. Zorgt u voor een ander? Zorg dan ook goed voor uzelf! Activiteiten Steunpunt Mantelzorg

I N H O U D. Voorwoord. Mantelzorgmeerdaagse. Mantelzorgtest. Zorgt u voor een ander? Zorg dan ook goed voor uzelf! Activiteiten Steunpunt Mantelzorg I N H O U D Voorwoord Mantelzorgmeerdaagse Mantelzorgtest Zorgt u voor een ander? Zorg dan ook goed voor uzelf! Activiteiten Steunpunt Mantelzorg Loopt u mee? Workshop Mindfulness Voorwoord Beste lezer,

Nadere informatie

Ontmoetingsplein Activiteitenkalender

Ontmoetingsplein Activiteitenkalender Ontmoetingsplein Activiteitenkalender Oktober November December 2017 Ontmoetingspleinen Bent u ouder dan 65 jaar? Wilt u graag leeftijdsgenoten ontmoeten of samen met anderen activiteiten ondernemen? Brengt

Nadere informatie

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Juni

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Juni Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender Juni 2015 MAANDAG 1 JUNI 10.00-11.00 uur Leesclub Grootletterboeken te leen voor de leesliefhebbers 0,25 per boek oplossen van allerlei puzzels 14.45-16.00

Nadere informatie

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 LINQUENDA THEATER Op MAANDAG 31 JULI komt er speciaal voor u een theatershow. Laat u verrassen met de show Terug naar vroeger van LINQUENDA Theatershows. Nodig hiervoor

Nadere informatie

Nathalie Lindeboom Coördinator OOK Zandvoort

Nathalie Lindeboom Coördinator OOK Zandvoort Alle inwoners van de gemeente Zandvoort zijn welkom in Steunpunt OOK Zandvoort. De focus is gericht op inwoners die door ziekte, beperking of ouderdom steun kunnen gebruiken. Door mensen, daar waar nodig

Nadere informatie

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Aanvang: 16:00 uur Einde: 20:30 uur Zaal open vanaf 15:30 uur. Uw bijdrage: 15,00. Deze uitnodiging is alléén voor onze vaste

Nadere informatie

Laagdrempelig beweegaanbod in Langezwaag, Luxwoude en Jonkerslân

Laagdrempelig beweegaanbod in Langezwaag, Luxwoude en Jonkerslân Laagdrempelig beweegaanbod in Langezwaag, Luxwoude en Jonkerslân Bewegen voor 60+, gezond en gezellig! Voor 60-plussers is bewegen een noodzaak. Voor samen bewegen en natuurlijk de gezelligheid kunt u

Nadere informatie

Woensdag 12 en 19 augustus Bustocht en Pannenkoeken eten

Woensdag 12 en 19 augustus Bustocht en Pannenkoeken eten Activiteitenkrant augustus 2015 12 en 19 augustus Bustocht en Pannenkoeken eten Bij Pannenkoekenboerderij De Ponthoeve in Vianen Kijk voor meer informatie in deze krant. ZOMERMARKT 2015 GROOT SUCCES. Mooi

Nadere informatie

Zomerschool 50 + Magdalenahof. Wooninc.Plus gebouw Magdalenahof

Zomerschool 50 + Magdalenahof. Wooninc.Plus gebouw Magdalenahof Zomerschool 50 + Magdalenahof Wooninc.Plus gebouw Magdalenahof Beheerder : Ludo Verhees Adres : Magdalenahof 20 5667 RZ Geldrop Telefoon : 040 401 26 17 E-mailadres : magdalenahof@wooninc.nl Website :

Nadere informatie

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Inhoud Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen... 1 Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 3 Hoe is de pas verkrijgbaar?... 3 Activiteitenaanbod op

Nadere informatie

KENT U PSYCHOSOMATISCHE FYSIOTHERAPIE? Psychosomatische Fysiotherapie (PSF) is een 3-jarige specialisatie binnen de reguliere fysiotherapie.

KENT U PSYCHOSOMATISCHE FYSIOTHERAPIE? Psychosomatische Fysiotherapie (PSF) is een 3-jarige specialisatie binnen de reguliere fysiotherapie. KENT U PSYCHOSOMATISCHE FYSIOTHERAPIE? Psychosomatische Fysiotherapie (PSF) is een 3-jarige specialisatie binnen de reguliere fysiotherapie. De Psychosomatisch Fysiotherapeut heeft zich gespecialiseerd

Nadere informatie

De plus van Surplus.

De plus van Surplus. De plus van Surplus. Surplus Welzijn Etten-Leur Geld & Recht: Sociaal Raadsliedenwerk Formulierenteam Budgetcoaching Schuldhulpverlening Ontmoeting en ondersteuning Een prettige samenleving waarin we zorgen

Nadere informatie

Activiteitenfolder oktober 2015

Activiteitenfolder oktober 2015 Activiteitenfolder oktober 2015 Prinsenhof bruist van de activiteiten in oktober! We organiseren deze maand een nieuwe ontmoetingsmiddag met een heerlijke maaltijd, mooie activiteiten bij het verliescafé,

Nadere informatie

Hudsonhof Activiteitenlijst april 2016. Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105

Hudsonhof Activiteitenlijst april 2016. Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105 Hudsonhof Activiteitenlijst april 2016 Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105 1 Nieuw in april!! De maanden april en mei hebben de thema Armoede.

Nadere informatie

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Inhoud Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen... 1 Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 3 Hoe is de pas verkrijgbaar?... 3 Activiteitenaanbod op

Nadere informatie

Activiteitenkalender Rosengaerde Dalfsen

Activiteitenkalender Rosengaerde Dalfsen Activiteitenkalender Rosengaerde Dalfsen Activiteitenkalender Rosengaerde In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. De geplande activiteiten vindt u terug

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018 Studio58 & omgeving December 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via: goes@vrijetijd.gors.nl

Nadere informatie

Dagbesteding en dagbehandeling in Rotterdam

Dagbesteding en dagbehandeling in Rotterdam Dagbesteding en dagbehandeling in Rotterdam In Rotterdam wonen veel actieve senioren. Bent u één van hen? Voor u wil Lelie zorggroep graag het bruisende middelpunt van de wijk zijn! Wij doen dit door activiteiten

Nadere informatie

\ Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade April 2018

\ Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade April 2018 Vragen over het wijksteunpunt? Neem dan contact op via: E-mail: mo@voerendaal.nl / tel. 045 575 33 99 Interesse in vrijwilliger worden bij de wijksteunpunten? Neem dan contact op met Josien Tillmanns via:

Nadere informatie

WEKELIJKSE ACTIVITEITEN DE EESTER

WEKELIJKSE ACTIVITEITEN DE EESTER WEKELIJKSE ACTIVITEITEN DE EESTER WEKELIJKS TERUGKERENDE VASTE ACTIVITEITEN MAANDAG 09:00-17:00 09:00-10:15 10:30-11:45 DINSDAG 09:00-17:00 09:00-12:00 14:00-17:00 18:00-19:30 20:30-20:45 WOENSDAG 09:00-17:00

Nadere informatie

Nieuwsbrief jaargang 30 nr. 4 23 april 2013. Enkele datums voor de komende maanden: Vrijdag 26 apr. Spreekuur wijkagent en ouderadviseur

Nieuwsbrief jaargang 30 nr. 4 23 april 2013. Enkele datums voor de komende maanden: Vrijdag 26 apr. Spreekuur wijkagent en ouderadviseur Nieuwsbrief jaargang 30 nr. 4 23 april 2013. Enkele datums voor de komende maanden: Vrijdag 26 apr. Spreekuur wijkagent en ouderadviseur Zondag 28 apr. Oranje Bingo Vrijdag 10 mei Spreekuur wijkagent en

Nadere informatie

Transvaal. Ontmoetingscentrum. Activiteiten- en ondersteuningsprogramma. Elke facet telt

Transvaal. Ontmoetingscentrum. Activiteiten- en ondersteuningsprogramma. Elke facet telt Transvaal Activiteiten- en ondersteuningsprogramma Elke facet telt Welkom Welkom Woont u in de buurt van WZH Transvaal en heeft u behoefte aan sociale contacten of een zinvolle invulling van uw dag? Dan

Nadere informatie

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld September 2017 Activiteitenkalender Het Anker In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. Deze activiteiten zijn

Nadere informatie

Wij wensen u prachtige feestdagen en een gezond nieuwjaar toe!

Wij wensen u prachtige feestdagen en een gezond nieuwjaar toe! Januari 2019 Meer informatie over onze activiteiten in onze jaargids 2018-2019 of op www.welzijnbloemendaal.nl. Wilt u zich aanmelden? Dat kan via de website of telefonisch: (023)525 03 66 (Bloemendaal)

Nadere informatie

Cursusaanbod 2014-2015

Cursusaanbod 2014-2015 Cursusaanbod 2014-2015 Cursus Engels voor op reis Voor wie? Voor iedereen die graag basiskennis wil opdoen van de Engelse taal. Werkwijze: In de lessen wordt aandacht besteed aan het spreken en de grammatica

Nadere informatie

2-sep dinsdag ochtend Ontspanningsoefeningen inloop: kanker & werk middag wandelen, kaarten maken met de double-do Vrije inloop

2-sep dinsdag ochtend Ontspanningsoefeningen inloop: kanker & werk middag wandelen, kaarten maken met de double-do Vrije inloop ACTIVITEITEN VOOR DE MAAND September, Oktober week 36 1-sep maandag ochtend Nordic walking middag Creatief op eigen wijze 2-sep dinsdag ochtend Ontspanningsoefeningen inloop: kanker & werk middag wandelen,

Nadere informatie

STEUNPUNT MANTELZORG VIANEN

STEUNPUNT MANTELZORG VIANEN STEUNPUNT MANTELZORG VIANEN Hof van Batenstein 3 T: 0347-374 097 www.welzijnvianen.nl / c.sterk@welzijnvianen.nl Programma eerste kwartaal 2016 Donderdag 14 januari Donderdag 18 februari Maandag 14 maart

Nadere informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Mevrouw Mary Schilders Werkgroep cultuur en ontmoeting t Paradies

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Mevrouw Mary Schilders Werkgroep cultuur en ontmoeting t Paradies Activiteit Datum start & tijdstip Duur Prijs Tabblad Alzheimercafé 19.30 21.30 uur Maandelijks gratis 1 Contact: Mevrouw M. de Leeuw Aquarelleren club Donderdag van 14.00-16.00 uur 45,00 per seizoen 2

Nadere informatie

ACTIVITEITENPROGRAMMA

ACTIVITEITENPROGRAMMA ACTIVITEITENPROGRAMMA ACTIVITEITEN & VERENIGINGEN 2015 VERENIGINGEN EN ACTIVITEITEN Creatief bezig zijn, zoals bloemschikken of knutselen. Lekker zingen bij de Zangvereniging of sportief bezig zijn tijdens

Nadere informatie

Aanmelden uitkering voortaan digitaal

Aanmelden uitkering voortaan digitaal Aanmelden uitkering voortaan digitaal Voor het aanvragen van een bijstandsuitkering hoeft u tegenwoordig niet meer langs te komen op het stadhuis. U kunt deze ook via de website van de gemeente Oosterhout

Nadere informatie

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst oktober 2015

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst oktober 2015 Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof -9 05 KP Amsterdam Tel: 020 233405 Hudsonhof Activiteitenlijst oktober 205 Belangrijk nieuws!! Lichamelijke beweging Een bewegingsagoog is aanwezig

Nadere informatie

ACTIVITEITEN RONDEDANS

ACTIVITEITEN RONDEDANS ACTIVITEITEN In de RONDEDANS Dienstencentrum Rondedans Julianastraat 74 2316 NZ Leiden Tel: 071-7074200 E-mail: g.zanda@radiuswelzijn.nl Dienstencentrum Rondedans Weekoverzicht vaste activiteiten Maandag

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Oktober 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie de Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede. Juli 2014

Activiteiten programma De Meerstede. Juli 2014 Dinsdag 1 juli Juli 2014 Van het werken met al die vrolijke kleuren worden u vanzelf vrolijk. Samen maken we de mooiste dingen. Kom eens kijken! Locatie: 1e etage creatief-centrum. Materiaalgeld 1,00 als

Nadere informatie

Activiteitenkalender Het Anker. November

Activiteitenkalender Het Anker. November Activiteitenkalender Het Anker November Activiteitenkalender Het Anker In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. Deze activiteiten zijn in een weekoverzicht

Nadere informatie

De huiskamer van WIJ Ouder en Kind, is dé plek in de wijk voor ouders van kinderen van - 9 mnd tot 23 jaar. Een overzicht van de openingstijden:

De huiskamer van WIJ Ouder en Kind, is dé plek in de wijk voor ouders van kinderen van - 9 mnd tot 23 jaar. Een overzicht van de openingstijden: WIJ Korrewegwijk Wat staat er op de agenda bij WIJ Ouder en Kind? De huiskamer van WIJ Ouder en Kind, is dé plek in de wijk voor ouders van kinderen van - 9 mnd tot 23 jaar. Een overzicht van de openingstijden:

Nadere informatie

De warme zomer ligt al haast weer achter ons. Hopelijk heeft u ervan kunnen genieten.

De warme zomer ligt al haast weer achter ons. Hopelijk heeft u ervan kunnen genieten. Platform Gehandicaptenbeleid Goeree Overflakkee Secretariaat: Kraaijerdijk 2a 3248 LC Melissant Tel: 06-22213962 na 18.00 uur Email: PGGOinfo@pggo.nl www.pggo.nl Beste mensen, De warme zomer ligt al haast

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF KINDERKRIEBELS

NIEUWSBRIEF KINDERKRIEBELS NIEUWSBRIEF KINDERKRIEBELS Dag allemaal, Eindelijk is het zover!!! De eerste nieuwsbrief van Centrum KINDERKRIEBELS is er!! Vele van jullie zullen zich afvragen Centrum KINDERKRIEBELS wat is dat???? Hieronder

Nadere informatie

\ Wijksteunpunt Klimmen April 2018

\ Wijksteunpunt Klimmen April 2018 Vragen over het wijksteunpunt? Neem dan contact op via: E-mail: mo@voerendaal.nl / tel. 045 575 33 99 Interesse in vrijwilliger worden bij de wijksteunpunten? Neem dan contact op met Josien Tillmanns via:

Nadere informatie

55+ Activiteiten Poort 20 ouderenwerk Recreatie Najaar 2013

55+ Activiteiten Poort 20 ouderenwerk Recreatie Najaar 2013 55+ Activiteiten Poort 20 ouderenwerk Recreatie Najaar 2013 Literatuurgroepen maandag 23 september. 1x per maand op maandag of donderdag maandag, donderdag 9.30 11.30 uur 12,50 (uitgaande van 5 bijeenkomsten)

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 15 10 april 2018 Nieuws Agenda 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag Doorn

Nadere informatie

Nieuwsbrief ik zorg voor jou

Nieuwsbrief ik zorg voor jou Nieuwsbrief ik zorg voor jou Inleiding Voor je ligt de eerste nieuwsbrief speciaal ontwikkeld ter informatie voor iedereen die zorgt voor een naaste. Middels deze nieuwsbrief willen wij je informeren,

Nadere informatie

RijnWaal Zorggroep heeft genoeg mogelijkheden op onze locaties in Bemmel, Gendt, Lent, Huissen en Angeren. Dus heeft u interesse?

RijnWaal Zorggroep heeft genoeg mogelijkheden op onze locaties in Bemmel, Gendt, Lent, Huissen en Angeren. Dus heeft u interesse? RijnWaal Zorggroep zoekt Vrijwilligers! Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en betrokken vrijwilligers, die het leuk vinden om onze bewoners te ondersteunen bij verschillende activiteiten. Wilt u

Nadere informatie

Activiteitenfolder januari 2016

Activiteitenfolder januari 2016 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder januari 2016 Namens iedereen van Ontmoetingscentrum Prinsenhof, wensen wij u een mooi en gelukkig nieuwjaar! Om het nieuwe jaar goed te beginnen,

Nadere informatie

Ontmoetingsplein Activiteitenkalender juli, augustus, september 2017

Ontmoetingsplein Activiteitenkalender juli, augustus, september 2017 Ontmoetingsplein Activiteitenkalender juli, augustus, september 2017 Ontmoetingspleinen Bent u ouder dan 65 jaar? Wilt u graag leeftijdsgenoten ontmoeten of samen met anderen activiteiten ondernemen? Brengt

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Augustus 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie de Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Schildervakanties. Inspirerende workshops en vrij schilderen

Schildervakanties. Inspirerende workshops en vrij schilderen Schildervakanties Kunstschilder José van den Helder-van Oudenallen geeft met veel enthousiasme schilderworkshops voor beginnende en gevorderde schilders. Op een vrije en toegankelijke manier brengt zij

Nadere informatie

RijnWaal Zorggroep heeft genoeg mogelijkheden op onze locaties in Bemmel, Gendt, Lent, Huissen en Angeren. Dus heeft u interesse?

RijnWaal Zorggroep heeft genoeg mogelijkheden op onze locaties in Bemmel, Gendt, Lent, Huissen en Angeren. Dus heeft u interesse? RijnWaal Zorggroep zoekt Vrijwilligers! Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en betrokken vrijwilligers, die het leuk vinden om onze bewoners te ondersteunen bij verschillende activiteiten. Wilt u

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE THEMAWEEK BOEKEN

PROGRAMMABOEKJE THEMAWEEK BOEKEN PROGRAMMABOEKJE THEMAWEEK BOEKEN Rigtershof Van 11 t/m 15 juli 2016 BOEKEN Beste bewoners, Ook dit jaar wordt er weer een gezellige themaweek georganiseerd. Omdat het dit jaar het jaar van het boek is,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE BOSHOEK juli/augustus 2017 (16)

NIEUWSBRIEF DE BOSHOEK juli/augustus 2017 (16) NIEUWSBRIEF DE BOSHOEK juli/augustus 2017 (16) Careander ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking, bij wonen, bij dagbesteding of bij werken. En ook bij het invullen van de vrije tijd. Deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2019

Nieuwsbrief april 2019 Nieuwsbrief april 2019 Woensdag 10 april Inloopspreekuur JGT (8.30u. 9.00u.) Vrijdag 12 april Koningsspelen Maandag 15 april inloopmoment Di. 16 t/m do. 18 apr. Cito-eindtoets groep 8 Donderdag 18 april

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Maandag 10.00 tot 21.30 uur / Inloop de Spil Loop eens binnen bij De Spil voor een kop koffie en een praatje. De krant ligt klaar om gelezen te

Nadere informatie

Algemeen Maatschappelijk Werk Totaal aantal hulpverleningstrajecten* 413 Totaal aantal cliënten 547 7x 24 uurs bereikbaarheid Woonplaats cliënt

Algemeen Maatschappelijk Werk Totaal aantal hulpverleningstrajecten* 413 Totaal aantal cliënten 547 7x 24 uurs bereikbaarheid Woonplaats cliënt Algemeen Maatschappelijk Werk Totaal aantal hulpverleningstrajecten* 413 Korte contacten 134 Totaal aantal cliënten 547 * waarvan 85 trajecten voor interventie Huiselijk geweld en 40 Coördinatie Zorg voor

Nadere informatie

Onvergetelijk Zeeuws Museum

Onvergetelijk Zeeuws Museum Onvergetelijk Zeeuws Museum Overzicht van activiteiten die het Zeeuws Museum de komende maanden biedt voor mensen met dementie, naasten, zorgverleners en geïnteresseerden: Rondleidingen Onvergetelijk Zeeuws

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website April 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag

Nadere informatie

Meer Bewegen voor Ouderen Activiteiten. Ook voor u!

Meer Bewegen voor Ouderen Activiteiten. Ook voor u! Meer Bewegen voor Ouderen Activiteiten Ook voor u! 1 2 Inleiding Bewegen is natuurlijk goed voor lichaam en geest, maar betekent ook gezelligheid en veel sociale contacten. Bewegen is ook goed als je een

Nadere informatie

Activiteitenaanbod zorgcentrum Kempenhof

Activiteitenaanbod zorgcentrum Kempenhof Activiteitenaanbod zorgcentrum Kempenhof Inhoud Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 3 Hoe is de pas verkrijgbaar?... 3 Activiteitenaanbod op zorgcentrum Kempenhof... 4 Activiteitenaanbod

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Inloophuis de Ontmoeting januari juni In verscheidenheid verbonden

Activiteitenboekje. Inloophuis de Ontmoeting januari juni In verscheidenheid verbonden Activiteitenboekje Inloophuis de Ontmoeting januari juni 2018 In verscheidenheid verbonden VOORWOORD 2 Voor u ligt het boekje van het project In verscheidenheid verbonden. Een half jaar vol aantrekkelijke

Nadere informatie

ACTIVITEITENPROGAMMA 2018 September

ACTIVITEITENPROGAMMA 2018 September Openingstijden Dinsdagochtend 09:30 uur - 12:30 uur Donderdagochtend 09:30 uur - 12:30 uur Donderdagmiddag 13:30 uur - 16:30 uur Vrijdagochtend 09:30 uur - 12:30 uur Voor extra openstellingen zie het activiteitenprogamma.

Nadere informatie