Een andere kijk op flexibele arbeid DIV REPRO FACILITAIR DOCUMENT COUVERTEER

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Een andere kijk op flexibele arbeid DIV REPRO FACILITAIR DOCUMENT COUVERTEER"

Transcriptie

1 Een andere kijk op flexibele arbeid DIV REPRO FACILITAIR DOCUMENT COUVERTEER

2

3 Een andere kijk op uitzendwerk Mailprofs Het aanbod van uitzendbureaus op de Nederlandse markt is zeer gevarieerd. Mailprofs is er in geslaagd, dankzij haar unieke flexconcept, zich op positieve wijze van de andere bureaus te onderscheiden. Uniek flexconcept Alle flexkrachten van Mailprofs worden eerst zorgvuldig geselecteerd op hun competenties en motivatie. Vervolgens worden de flexkrachten praktijkgericht opgeleid in een specifiek vakgebied via gerenommeerde opleidingsinstituten. Behalve op kennis worden de flexkrachten ook getraind op sociale vaardigheden. Een gedegen en erkende vakopleiding! Door dit unieke concept is Mailprofs in staat altijd gekwalificeerde en gecertificeerde flexkrachten met kennis van een specifiek vakgebied te leveren. De flexkrachten kunnen meteen bij u aan de slag, zonder lange inwerkperiode. Met dit unieke concept bewijst Mailprofs haar toegevoegde waarde voor haar opdrachtgevers. Tevens is Mailprofs lid van de ABU, de branchevereniging voor uitzendondernemingen en ISO 9001:2000 gecertificeerd. Een garantie voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Mailprofs is hierdoor al jarenlang marktleider in het werven, selecteren en uitzenden van flexkrachten voor de DIV-, Repro-, Couverteer-, Document- en Facilitaire omgeving. Een marktpositie die Mailprofs iedere dag weer waarmaakt. Wist u dat? Bij Mailprofs kunt u flexkrachten inhuren voor korte of langere duur. Flexkrachten van Mailprofs zijn tevens beschikbaar op detacheringbasis of voor projecten.

4

5 De allrounder Er bestaat binnen veel organisaties vaak een grote behoefte aan een allrounder. Een medewerker die breed inzetbaar is op uitvoerend niveau op facilitair gebied. Maar dan wel één die dienstverlening hoog in het vaandel heeft staan en adequaat alle taken aanpakt die voor handen zijn. Facilitair Facilitair medewerker Mailprofs levert de Facilitair medewerker die zo breed is opgeleid dat hij of zij kan werken in de postkamer, kan assisteren bij de receptie, reprotaken kan verrichten, het wagenpark kan beheren en ook specifieke handyman taken kan uitvoeren. Denk hierbij aan het in orde brengen van vergaderzalen, het aansluiten van audiovisuele apparatuur, het verhelpen van eenvoudige storingen bij kopieermachines, het ophangen van schilderijen en het klaarzetten van koffie en thee voor uw bezoekers. Kortom, een ideale kracht voor 1001 klussen. De Facilitair medewerker heeft een intensieve, praktijkgerichte opleiding doorlopen bij TPG Post en het Albeda College. Naast (praktijk)kennis zijn service en kwaliteit de belangrijkste onderdelen van de opleiding. Wist u dat? Wanneer u op zoek bent naar een leidinggevende op facilitair gebied, kunt u terecht bij onze dochteronderneming Facility Talents. Kijk op voor meer informatie.

6

7 Meer dan post alleen De reguliere poststromen nemen steeds meer af door toename van de digitalisering. Dat heeft uiteraard personele gevolgen. De postkamermedewerker kan zijn of haar werkdag niet meer volledig vullen met alleen postwerkzaamheden. Vandaar dat er momenteel een grote vraag is naar een multifunctionele medewerker. Een kracht die naast postkennis meerdere vaardigheden heeft om ook op andere gebieden inzetbaar te zijn. Op deze wijze kunt u efficiënt uw personeel inzetten. Document Document medewerker De Document medewerker is niet alleen inzetbaar voor de verwerking van de post, maar ook een vakman of -vrouw op het gebied van scan-, registratie- en reprowerkzaamheden. Een multifunctionele aanwinst voor uw organisatie. Zo is deze veelzijdige medewerker helemaal naar wens in te zetten. De medewerker kan s ochtends de inkomende post scannen, registreren en daarna de postrondes lopen. s Middags is hij of zij druk in de weer met het kopiëren c.q. printen van documenten voor een mailing. En aan het eind van de dag wordt de uitgaande post gereed gemaakt voor verzending. Een medewerker die flexibel inzetbaar is en op alle genoemde gebieden over de benodigde vakkennis en vaardigheden beschikt. De Document medewerker heeft een uitgebreide opleiding genoten op het gebied van post, repro, scannen en registratie bij diverse erkende opleidingsinstituten: TPG Post, Het Kenniscentrum GOC, GO Opleidingen en Dicom. Wist u dat? Mailprofs blijft de ontwikkelingen in de markt altijd volgen en creëert indien nodig nieuwe functies met de daarbij behorende vakopleidingen.

8

9 Van papier naar digitaal Binnen de archiefwereld vinden grote verschuivingen plaats. Het papieren archief wordt in veel gevallen vervangen door een digitaal archief. Een prima ontwikkeling, maar dat vraagt wel om medewerkers die in beide gebieden goed opgeleid zijn, weten welke ontwikkelingen er gaande zijn en hoe daarop ingespeeld moet worden. Want of het nu om een papieren of om een digitaal archief gaat, de informatie moet snel beschikbaar zijn voor de organisatie en dient te voldoen aan de eisen van de archiefwet. DIV medewerker De DIV medewerker van Mailprofs weet waar het om draait. De medewerker is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op DIV gebied. De DIV medewerker kan worden ingezet voor de dagelijkse uitvoerende werkzaamheden op de DIV afdeling (het dynamisch en semi-statisch archief). Hij of zij houdt zich bezig met de postregistratie, het ondersteunen bij het wegwerken van achterstanden en eenvoudige dossiervorming. Ook kan de DIV medewerker ingezet worden bij projecten, zoals het opschonen van het archief, het scannen van post- en archiefstukken en het digitaliseren van het archief. DIV De DIV medewerker is opgeleid bij het toonaangevende opleidingscentrum op het gebied van documentaire informatievoorziening: SOD (Stichting Opleidingen en examens voor de Documentaire informatievoorziening en administratieve organisatie) en Dicom. Wist u dat? Mailprofs levert gecertificeerde DIV medewerkers in verschillende functies: medewerker, specialist en coördinator.

10

11 Het reproproces van A tot Z Het is niet eenvoudig om aan goed personeel te komen dat het kopieer/ printproces tot in de finesses beheerst. De bediening en de apparatuur worden steeds geavanceerder. Dit betekent dat de Repro medewerker niet alleen ervaring moet hebben in het bedienen van de hoogvolume repro apparatuur, tegenwoordig moet hij of zij ook over goede computerkennis beschikken, gevoel voor kwaliteit hebben en zeer secuur kunnen werken. Repro medewerker Hoe ingewikkeld de opdracht ook is, Mailprofs levert een Repro medewerker die het gehele reproproces beheerst en op de hoogte is van de modernste technieken en nieuwste ontwikkelingen. De medewerker is in staat om hoogvolume kopieer- en printapparatuur te bedienen, digitale bestanden te verwerken, analoge documenten te scannen, kwalitatieve controle uit te voeren op kopieer- en printwerk, de afwerking te verzorgen, onderhoud aan apparatuur te plegen en eenvoudige storingen op te lossen. Mailprofs levert gecertificeerde repro medewerkers in verschillende functies: medewerker, specialist en coördinator. Repro De Repro medewerker, de specialist en de coördinator worden opgeleid bij het opleidingsinstituut voor de grafimedia branche, Het Kenniscentrum GOC. Wist u dat? De vraag naar gespecialiseerd repro personeel blijft toenemen. Het aantal flexkrachten dat Mailprofs opleidt tot repro medewerker groeit explosief.

12

13 Van vouwen tot insteken U wilt alles uit uw kostbare couverteersysteem halen wat erin zit. Daarvoor heeft u een medewerker nodig die beschikt over grote kennis van de apparatuur en tevens de vaardigheden heeft om hiermee te werken. Hij of zij is inzetbaar voor het gehele print- en couverteerproces. Zowel voor de zakelijke als particuliere markt. En natuurlijk een professional die efficiënt werkt en altijd inzetbaar is wanneer u dat wilt. Couverteer medewerker Of het nu om eenvoudige printopdrachten gaat of om ingewikkelde procedures op couverteerapparatuur als Böwe, Kern of Pitney Bowes, alles wordt door de Couverteer medewerker met de juiste precisie en met gevoel voor kwaliteit uitgevoerd. Naast de reguliere print- en couverteeropdrachten, zijn zij ook in staat onderhoud te plegen en eenvoudige storingen te verhelpen aan de couverteerapparatuur. De medewerker kan moeiteloos met deze ingewikkelde apparatuur overweg. U verdient uw investering dus dubbel en dwars terug. De Couverteer medewerker is opgeleid bij de leveranciers van Böwe, Kern en Pitney Bowes couverteersystemen. Couverteer Wist u dat? Onze couverteer medewerkers zijn 24 uur per dag inzetbaar en bereid om onregelmatig of in ploegendienst te werken.

14 Opleidingsoverzicht Alle flexkrachten worden door Mailprofs zeer zorgvuldig geselecteerd en daarna opgeleid tot een professional in hun vakgebied. Alvorens een flexkracht bij uw organisatie aan de slag gaat, heeft hij of zij met succes een erkende vakopleiding doorlopen. Een garantie voor een capabele en gemotiveerde medewerker. Mailprofs heeft samenwerkingsverbanden met diverse gerenommeerde opleidingsinstituten. Zo heeft u altijd een echte vakman of vrouw in huis. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende opleidingen per vakgebied: Facilitair medewerker TPG Post Albeda College Opleidingsonderdelen: post, repro en facilitaire taken Document medewerker TPG Post Het Kenniscentrum GOC GO Opleidingen Dicom Opleidingsonderdelen: post, repro, scannen, documentregistratie en klantgerichtheid DIV medewerker SOD Opleidingscentrum Dicom Opleidingsonderdelen: registratie, archiefvorming, opschoning, operationele digitalisering, scanning en klantgerichtheid Repro medewerker Het Kenniscentrum GOC Opleidingsonderdelen: ontvangen en verwerken van analoge en digitale bestanden, kopiëren c.q. printen en afwerking Couverteer medewerker Böwe Ruys Pitney Bowes Opleidingsonderdelen: machine draaien, storingen oplossen en onderhoud machine

15 Van medewerker tot coördinator U kunt onze flexkrachten inhuren voor korte en langere duur, maar ook op detacheringbasis of voor een project. Zo kunt u bij ons, naast medewerkers, ook terecht voor specialisten en coördinatoren voor een van de vijf vakgebieden. Dé oplossing wanneer u in drukke tijden een tekort heeft aan leidinggevenden of specialisten. Medewerker De medewerker heeft een LBO+, MBO werk- en denkniveau en wordt ingezet voor uitvoerende taken. De medewerker wordt vakkundig opgeleid en klaargestoomd voor de praktijk. Daarnaast is de medewerker serviceverlenend ingesteld en gericht op kwaliteit. Specialist De specialist heeft een MBO+ werk- en denkniveau en beschikt over ruime werkervaring. Doordat de specialist meerdere vakopleidingen heeft doorlopen, beschikt hij of zij over de juiste vakkennis en vaardigheden. De specialist kan zelfstandig en projectmatig werken. Een adviserende en serviceverlenende rol is de specialist op het lijf geschreven. Coördinator De coördinator heeft een MBO+, HBO werk- en denkniveau. Met een brede vakgerichte kennis en relevante werkervaring is de coördinator een aanwinst voor uw organisatie. Hij of zij vormt de schakel tussen het hoger management en de werkvloer. De taken van de coördinator zijn ondermeer leidinggeven aan een afdeling, plannen, rapportages verzorgen en zorgdragen voor een efficiënte productie c.q. uitvoering. Opleidingsoverzicht Functies Wist u dat? Regelmatig wordt de tevredenheid van onze klanten en flexkrachten gemeten. Schriftelijk en op de werkvloer. Zo houdt Mailprofs altijd de vinger aan de pols.

16 De voordelen van Mailprofs Alleen professionals De hoge kwaliteit van Mailprofs vindt u ook terug bij onze medewerkers op de vestigingen. De medewerkers van Mailprofs staan altijd voor u klaar om u van deskundig advies te dienen en u verder te helpen bij uw personeelsproblemen. Ook zijn zij goed getraind en volgen regelmatig workshops om hun kennis up-to-date te houden over de ontwikkelingen in de diverse vakgebieden. We zetten alles voor u op een rij: Mailprofs is marktleider in het werven, selecteren en uitzenden van flexkrachten voor de DIV-, Repro-, Couverteer-, Document- en Facilitaire omgeving Alle flexkrachten zijn gemotiveerd, opgeleid en gecertificeerd in hun vakgebied Mailprofs is de oplossing bij een drukke periode, vakantie, ziekte, zwangerschapsverlof, vacatures en bij korte of langlopende projecten Mailprofs beschikt over een uitgebreid netwerk, er is altijd een vestiging bij u in de buurt Mailprofs heeft een indrukwekkende referentielijst met vooraanstaande bedrijven en organisaties Mailprofs hanteert heldere en redelijke tarieven Mailprofs heeft een prijs/kwaliteit verhouding die in balans is Mailprofs is ISO 9001:2000 gecertificeerd Mailprofs is Part of the Vedior Group of Companies Mailprofs heeft 27 vestigingen in Nederland en in België. Meer informatie kunt u vinden op: Wist u dat? Mailprofs brengt haar nieuwsbrief Actueel uit voor haar klanten. Daarmee houdt Mailprofs u op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen binnen uw vakgebied.

17 Contact pagina Mailprofs beschikt over een uitgebreid netwerk met 24 vestigingen in Nederland en drie in België. U vindt Mailprofs in de volgende plaatsen: Alkmaar Groningen Almere Haarlem Amersfoort Hengelo Amsterdam Leeuwarden Apeldoorn Leiden Arnhem Maastricht Breda Nijmegen Den Bosch Rotterdam Den Haag Tilburg Dordrecht Utrecht Eindhoven Zoetermeer Gouda Zwolle In België: Antwerpen Brussel Genval Hoofdkantoor U kunt ook contact opnemen met het hoofdkantoor van Mailprofs: Vliethof 62, 2291 RZ Wateringen. Telefoonnummer: Meer informatie over de dienstverlening van Mailprofs kunt u vinden op De voordelen Contact

18

19

20

Geen stress meer op uw repro afdeling

Geen stress meer op uw repro afdeling Geen stress meer op uw repro afdeling Alles wat u altijd al wilde weten over Repro flexkrachten van Mailprofs www.mailprofs.nl Het productieproces op de repro afdeling gaat ten allen tijde door. Ook bij

Nadere informatie

Postkamer medewerker in een nieuw jasje

Postkamer medewerker in een nieuw jasje Postkamer medewerker in een nieuw jasje Alles wat u altijd al wilde weten over Document flexkrachten van Mailprofs www.mailprofs.nl De werkzaamheden in de postkamer zijn veel breder dan men verwacht. Er

Nadere informatie

Kennis van (Documentaire) Informatie Voorziening

Kennis van (Documentaire) Informatie Voorziening Kennis van (Documentaire) Informatie Voorziening Alles wat u altijd al wilde weten over DIV flexkrachten van Mailprofs www.mailprofs.nl Met de toenemende digitalisering van de (Documentaire) Informatie

Nadere informatie

Een duizendpoot in uw organisatie

Een duizendpoot in uw organisatie Een duizendpoot in uw organisatie Alles wat u altijd al wilde weten over Facilitaire flexkrachten van Mailprofs www.mailprofs.nl Servicegerichtheid en klantvriendelijkheid zijn tegenwoordig kwaliteiten

Nadere informatie

Kennis op het gebied van (Documentaire) Informatie Voorziening

Kennis op het gebied van (Documentaire) Informatie Voorziening Kennis op het gebied van (Documentaire) Informatie Voorziening Alles wat je altijd al wilde weten over een informatieve baan als DIV kracht bij Mailprofs Kun je goed met computers omgaan? Mogen we nauwkeurigheid,

Nadere informatie

Toelichting perceel DIV

Toelichting perceel DIV BIJLAGE E.4 FUNCTIEPROFIELEN PERCEEL 4 Toelichting perceel DIV Korte beschrijving perceel Team Documentbeheer is verantwoordelijk voor de documentaire informatievoorziening van de provincie Utrecht. De

Nadere informatie

Bij U-Boss word ik altijd warm ontvangen en doen ze echt hun best voor je. Pieter de Haan Uitzendkracht

Bij U-Boss word ik altijd warm ontvangen en doen ze echt hun best voor je. Pieter de Haan Uitzendkracht mijn hart ligt bij een kleinschalige organisatie met een hoogwaardige dienstverlening. Waar mensen hun klanten kennen en waar ze hart voor de zaak hebben Ed Bos Directeur U-Boss Uitzendbureau is de kleinschalige

Nadere informatie

Bedrijfspresentatie. Euroforce B.V.

Bedrijfspresentatie. Euroforce B.V. Bedrijfspresentatie Algemeen is opgericht in 2001 en is begonnen als uitzendorganisatie, inmiddels heeft Euroforce zich ontwikkeld tot een breder dienstverlenende organisatie en hebben we veel ervaring

Nadere informatie

Woningen Provincie/Gemeenten Marktgegevens en prognoses Prijzen en transacties. Prijs per m² GBO in mediaan 2017

Woningen Provincie/Gemeenten Marktgegevens en prognoses Prijzen en transacties. Prijs per m² GBO in mediaan 2017 Woningen Provincie/Gemeenten Marktgegevens en prognoses Prijzen en transacties woningen woningen. Provincie Drenthe Assen 67.700 31.400 Woningvoorraad 32.900 33.700 33.700 Tussenwoning 448 16,7 166.000

Nadere informatie

Allure Uitzendbureau

Allure Uitzendbureau Have a nice job! Allure Uitzendbureau De beste resultaten worden behaald door plezier in het werk en via de weg van persoonlijke betrokkenheid op alle fronten. Onder dat motto is Allure Uitzendbureau

Nadere informatie

Woningen. Prijzen en transacties. Provincie / Steden. Marktgegevens en prognoses. Transactieprijzen koopwoningen in mediaan 2016

Woningen. Prijzen en transacties. Provincie / Steden. Marktgegevens en prognoses. Transactieprijzen koopwoningen in mediaan 2016 Woningen 2017 Provincie / Steden Marktgegevens en prognoses Prijzen en transacties Aantal inwoners 2016 Aantal woningen 2016 Woningvoorraad/ huishoudens/inwoners 2020 2025 Koopwoningen Aantal verkochte

Nadere informatie

Abiant. Dat komt goed. www.abiant.nl

Abiant. Dat komt goed. www.abiant.nl Abiant. Dat komt goed. www.abiant.nl Flexibele werkversterking Tijdelijk personeel nodig? Abiant biedt u flexibele werkversterking Goede mensen zijn de drijvende kracht achter uw organisatie. Echte Abianters

Nadere informatie

Bijlage verzuimcijfers

Bijlage verzuimcijfers Bijlage cijfers 1. Landelijke cijfers De cijfers over het schooljaar - zijn afkomstig uit de leerplichttelling die jaarlijks onder de gemeenten wordt uitgevoerd. De respons van gemeenten bedroeg dit jaar

Nadere informatie

MBO-beroep in beeld. Informatiebeheerder mbo-beroep, niveau 4. Bent u HR-adviseur? Bent u praktijkopleider, begeleidt u een stagiair?

MBO-beroep in beeld. Informatiebeheerder mbo-beroep, niveau 4. Bent u HR-adviseur? Bent u praktijkopleider, begeleidt u een stagiair? MBO-beroep in beeld Informatiebeheerder mbo-beroep, niveau 4 In deze uitgave beschrijven we de inhoud van een mbo-beroep. Zo weet u wat u van iemand mag verwachten die gediplomeerd is in dit vakgebied.

Nadere informatie

UW CORE BUSINESS VERDIENT HET

UW CORE BUSINESS VERDIENT HET Paragon Netherlands UW CORE BUSINESS VERDIENT HET Efficiency verbetering door uitbesteding van uw documentprocessen Efficiency EFFICIENCY Een ervaren marktspeler Ondernemingen hebben vandaag de dag te

Nadere informatie

Van beeldscherm tot output

Van beeldscherm tot output Van beeldscherm tot output Uw grafische specialist en partner Grafinex ondersteunt de grafimedia industrie met een breed spectrum aan diensten en producten. Met deskundig advies en oplossingen op maat.

Nadere informatie

MF Uitzendbureau MF werkt!

MF Uitzendbureau MF werkt! MF UITZENDBUREAU MF Uitzendbureau MF werkt! Aangenaam kennis te maken Wij zijn MF Uitzendbureau. Eén van de grootste, regionaal werkende, uitzendbureaus van Noord-Nederland. We zijn gespecialiseerd in

Nadere informatie

Derks & Derks adviseurs in human talent

Derks & Derks adviseurs in human talent Derks & Derks adviseurs in human talent Werving Selectie Assessment Loopbaanbegeleiding Coaching Detachering Interim HR onderzoek Gedegen Derks & Derks hanteert een gedegen aanpak met een zorgvuldig voortraject.

Nadere informatie

GASTVRIJHEIDMEDEWERKER IN DE ZORG (GIDZ)

GASTVRIJHEIDMEDEWERKER IN DE ZORG (GIDZ) GASTVRIJHEIDMEDEWERKER IN DE ZORG (GIDZ) Bedankt voor het vergelijken en aanvragen van een brochure via Springest. We hopen dat we je met deze informatie kunnen helpen bij het maken van een keuze voor

Nadere informatie

Samenwerking. Zorg zonder Zorgen! Randvoorwaarden. Resultaat

Samenwerking. Zorg zonder Zorgen! Randvoorwaarden. Resultaat Inleiding Zorg zonder Grenzen b.v. is een relatief jong bedrijf en een nieuwe loot van Uitzendgroep Werk! B.V.; een uitzend, wervingen selectiebureau dat al langer actief is in de internationale arbeidsbemiddeling.

Nadere informatie

Ruiter Dakkapellen Veelzijdig, duurzaam en doordacht

Ruiter Dakkapellen Veelzijdig, duurzaam en doordacht Veelzijdig, duurzaam en doordacht In één dag geplaatst, met 15 jaar garantie! Ruiter Dakkapellen In de stijl van het huis! Dé dakkapelspecialist van Nederland nodigt u uit in één van de vele showrooms.

Nadere informatie

MARKETING / PR / COMMUNICATIEMEDEWERKER

MARKETING / PR / COMMUNICATIEMEDEWERKER OPLEIDING: MARKETING / PR / COMMUNICATIEMEDEWERKER MET DE SPECIALISATIE SOCIAL MEDIA 1 Marketing/PR/Communicatiemedewerker Specialisatie Social Media SCHEIDEGGER en CEDOR bieden een unieke opleiding aan.

Nadere informatie

Absoluut verzuim. Absoluut verzuim totaal verzuim. > 3 maanden. Opgelost in schooljaar

Absoluut verzuim. Absoluut verzuim totaal verzuim. > 3 maanden. Opgelost in schooljaar Bijlage 1. Landelijke gegevens De gegevens over het schooljaar 2014-2015 zijn afkomstig uit de leerplichttelling die jaarlijks onder de gemeenten wordt uitgevoerd. De respons op de leerplichttelling bedroeg

Nadere informatie

Mail Document Print UW CORE BUSINESS VERDIENT HET OOG VOOR DETAIL. Uw partner in print. Paragon Netherlands

Mail Document Print UW CORE BUSINESS VERDIENT HET OOG VOOR DETAIL. Uw partner in print. Paragon Netherlands UW CORE BUSINESS VERDIENT HET Mail Document Print Uw partner in print HOOGWAARDIG UW CORE BUSINESS PRINTEN VERDIENT MET HET OOG VOOR DETAIL BIJ SERVICE POINT PARAGON NETHERLANDS HEEFT U AL UW PRINTWERK

Nadere informatie

PARTICULIERE WOONZORGKAART

PARTICULIERE WOONZORGKAART PARTICULIERE WOONZORGKAART PARTICULIERE WOONZORGKAART Cushman & Wakefield* onderzoekt sinds 2006 de trends en ontwikkelingen in de zorgmarkt. Een actuele en relevante trend is de opkomst van particuliere

Nadere informatie

VERHUUR MATERIEEL MACHINAAL BESTRATEN ZONDER BEDIENING

VERHUUR MATERIEEL MACHINAAL BESTRATEN ZONDER BEDIENING VERHUUR MATERIEEL MACHINAAL BESTRATEN ZONDER BEDIENING VERHUUR- OVERZICHT COMPLEET AANBOD: Hoog vacuüm Laag vacuüm HYDR. KLEMMEN www.vacu-rent.nl Vacu-Rent B.V. is onderdeel van de Kemp Groep. Meer informatie:

Nadere informatie

Kwaliteit Passie staat voorop

Kwaliteit Passie staat voorop Kwaliteit Passie staat voorop Passie voor zorg is de juiste partner voor het oplossen van uw tekort aan deskundig zorgpersoneel. Voor verschillende zorg- en welzijnsinstellingen zijn wij aan de slag als

Nadere informatie

Habilis Executive Search. Productie en Techniek

Habilis Executive Search. Productie en Techniek Habilis Executive Search Productie en Techniek Habilis mens en organisatie Mensen zijn voortdurend in beweging. Organisaties zijn continu in beweging. Met als hoogste doel het meest optimale resultaat

Nadere informatie

Gastvrije Stad. Meest. van Nederland

Gastvrije Stad. Meest. van Nederland Meest Gastvrije van Nederland 2009 Meest Gastvrije 2009 is een onderzoek van Van Spronsen Partners horeca-advies in samenwerking met VVV Nederland Top 2 Meest Gastvrije van Nederland De uitkomsten zijn

Nadere informatie

Fle ibel Europe. Uw resultaat, onze zorg! Flexibel Europe DNA. Internationaal. Gecertificeerd EN 287, ASME, T0210, T0215, AWS D1.

Fle ibel Europe. Uw resultaat, onze zorg! Flexibel Europe DNA. Internationaal. Gecertificeerd EN 287, ASME, T0210, T0215, AWS D1. Flexibel Europe DNA Fle ibel Europe Internationaal Elk klein onderdeel Het een kan niet zonder het ander Schakel voor schakel opgebouwd De optelsom van de schakels zorgt voor de verbondenheid en optimaal

Nadere informatie

Uniting Expertise, Accelerating Ambitions. Focus op uw kernactiviteiten. Dankzij onze brede juridische expertise.

Uniting Expertise, Accelerating Ambitions. Focus op uw kernactiviteiten. Dankzij onze brede juridische expertise. Uniting Expertise, Accelerating Ambitions Focus op uw kernactiviteiten. Dankzij onze brede juridische expertise. U wilt zich focussen op uw core business. Daarom nemen wij u juridisch werk uit handen.

Nadere informatie

Zorgeloos personeel inlenen...

Zorgeloos personeel inlenen... Zorgeloos personeel inlenen... Atik uitzendbureau is een jong en professioneel bedrijf waarvan de leiding al meer dan 10 jaar ervaring heeft op de flexibele arbeidsmarkt. Wij zijn een landelijk opererende

Nadere informatie

Uitzenden Detacheren Werving+Selectie Payrolling

Uitzenden Detacheren Werving+Selectie Payrolling Onze specialistische vakkennis en toewijding voor zowel klant als kandidaat zijn evident. Wij zijn een uitzendbureau, dat in de loop der jaren is uitgegroeid tot een degelijke en betrouwbare HR dienstverlener

Nadere informatie

Werken aan Werk. U wilt capaciteit inhuren, werk uitbesteden of bent u op zoek naar medewerkers? Dan is Robedrijf uw partner.

Werken aan Werk. U wilt capaciteit inhuren, werk uitbesteden of bent u op zoek naar medewerkers? Dan is Robedrijf uw partner. Werken aan Werk Werken aan Werk U wilt capaciteit inhuren, werk uitbesteden of bent u op zoek naar medewerkers? Dan is Robedrijf uw partner. U wilt capaciteit inhuren, werk uitbe steden of bent u op zoek

Nadere informatie

Toiletreclame Regionale Tarieven Indoormedia

Toiletreclame Regionale Tarieven Indoormedia Volume netwerk Horeca Doelgroep 13-49 Alkmaar 1 2 weken 34 17 10 950,- 135,- 495,- 115,- Almere 1 2 weken 17 8 5 475,- 115,- 250,- 110,- Amersfoort 1 2 weken 50 25 15 1.425,- 150,- 745,- 125,- Amsterdam

Nadere informatie

Informatieverzorger. Mbo-kwalificaties in de sector Informatiedienstverlening. Informatieverzorger

Informatieverzorger. Mbo-kwalificaties in de sector Informatiedienstverlening. Informatieverzorger Informatieverzorger Leeswijzer voor bedrijven Kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven ECABO houdt ontwikkelingen in de economisch-administratieve, ICT- en veiligheidsberoepen bij. Deze ontwikkelingen

Nadere informatie

hanzeland zwolle >> Capabel personeel, zó ingezet Personeel niet voor het oprapen? Neenee, daar hebben we kwalitatieve methoden voor.

hanzeland zwolle >> Capabel personeel, zó ingezet Personeel niet voor het oprapen? Neenee, daar hebben we kwalitatieve methoden voor. hanzeland personeel[s]diensten >> Capabel personeel, zó ingezet >> Grote kennis van de lokale arbeidsmarkt >> Grote betrokkenheid >> Korte lijnen >> Vaste contactpersonen >> Maatschappelijke betrokkenheid

Nadere informatie

Analyse vraaghuurprijzen kantoorruimte 2012-2014

Analyse vraaghuurprijzen kantoorruimte 2012-2014 Analyse vraaghuurprijzen kantoorruimte 2012-2014 Kantorenmarkt uit balans De situatie op de Nederlandse kantorenmarkt is zeer ongunstig. Het aanbod van kantoorruimte ligt structureel op een zeer hoog niveau

Nadere informatie

Onderzoek Voortijdig Schoolverlaters

Onderzoek Voortijdig Schoolverlaters Onderzoek Voortijdig Schoolverlaters Informatiebijeenkomst gemeenteraad Datum: 22 april 2014 Aanleiding Zorg van fracties over voortijdig schoolverzuim Doel van het onderzoek: zicht op de problematiek

Nadere informatie

Meet the global leader with the personal touch

Meet the global leader with the personal touch Meet the global leader with the personal touch Wereldwijd toonaangevend op het gebied van werving & selectie Sinds Michael Page in 1976 in Londen werd opgericht, heeft zij zich ontwikkeld tot een toonaangevende

Nadere informatie

MBO-beroep in beeld. Secretarieel medewerker mbo-beroep, niveau 2. Bent u HR-adviseur? Bent u praktijkopleider, begeleidt u een stagiair?

MBO-beroep in beeld. Secretarieel medewerker mbo-beroep, niveau 2. Bent u HR-adviseur? Bent u praktijkopleider, begeleidt u een stagiair? MBO-beroep in beeld mbo-beroep, niveau 2 In deze uitgave beschrijven we de inhoud van een mbo-beroep. Zo weet u wat u van iemand mag verwachten die gediplomeerd is in dit vakgebied. Bent u praktijkopleider,

Nadere informatie

Mail Document Print UW CORE BUSINESS VERDIENT HET OOG VOOR DETAIL. Uw partner in print. Paragon Netherlands

Mail Document Print UW CORE BUSINESS VERDIENT HET OOG VOOR DETAIL. Uw partner in print. Paragon Netherlands UW CORE BUSINESS VERDIENT HET Mail Document Print Uw partner in print HOOGWAARDIG UW CORE BUSINESS PRINTEN VERDIENT MET HET OOG VOOR DETAIL BIJ SERVICE POINT PARAGON NETHERLANDS HEEFT U AL UW PRINTWERK

Nadere informatie

BAANBREKEND AL MEER DAN 50 JAAR IN KANTOORPERSONEEL. Uitzenden, payrolling, werving & selectie voor werk op elk niveau

BAANBREKEND AL MEER DAN 50 JAAR IN KANTOORPERSONEEL. Uitzenden, payrolling, werving & selectie voor werk op elk niveau BAANBREKEND AL MEER DAN 50 JAAR BAANBREKEND Uitzenden, payrolling, werving & selectie voor werk op elk niveau IN KANTOORPERSONEEL De Koning uitzendbureau is een van de langst bestaande uitzendorganisaties

Nadere informatie

Financiële experts voor: woningcorporaties

Financiële experts voor: woningcorporaties Zoekt u een VROEMMMER die uw organisatie extra vaart geeft? Kies dan voor de financiële professionals van W+R. Doeners met deskundigheid, doorzettingsvermogen en véél drive. Financiële experts voor: woningcorporaties

Nadere informatie

GEFOCUST OP SAMENWERKING. personeel. personeel

GEFOCUST OP SAMENWERKING. personeel. personeel GEFOCUST OP SAMENWERKING MENSENWERK Onze diensten Uitzenden, detachering, werving & selectie en payrolling. Dat zijn de zaken waar All-in zich dagelijks mee bezig houdt. Mensenwerk noemen wij dat. En daarom

Nadere informatie

SCANNERS SOFTWARE MATERIALEN SNELLE EN ADEQUATE SERVICE

SCANNERS SOFTWARE MATERIALEN SNELLE EN ADEQUATE SERVICE WE TAKE CARE Werkplaatsinrichting voor: podotherapie, orthopedie en podologie FREESSYSTEMEN SCANNERS SOFTWARE MATERIALEN SNELLE EN ADEQUATE SERVICE www.orthodutch.com WE TAKE CARE... PARTNERSHIP MACHINES,

Nadere informatie

HAALT MEER UIT ONDERWIJS. Uw partner in onderwijs personeelsdiensten

HAALT MEER UIT ONDERWIJS. Uw partner in onderwijs personeelsdiensten HAALT MEER UIT ONDERWIJS Uw partner in onderwijs personeelsdiensten WAT DOET DIT IS WIJS? Bij DIT IS WIJS kunt u terecht voor vervanging van onderwijzend personeel al vanaf één dag. Heeft u behoefte aan

Nadere informatie

EEN VAN ONZE EXPERTS

EEN VAN ONZE EXPERTS EEN VAN ONZE EXPERTS Talent wins games Teamwork & Intelligence wins championships Een netwerk van hoog opgeleide, ervaren zelfstandig FM-professionals. Wij zijn gepassioneerd bezig met ons vakgebied, zijn

Nadere informatie

Robots houden groei arbeidsmarkt (nog) niet tegen

Robots houden groei arbeidsmarkt (nog) niet tegen Robots houden groei arbeidsmarkt (nog) niet tegen AMSTERDAM - Het aantal banen dat verloren gaat aan automatisatie is nog steeds kleiner dan de vraag naar werknemers van vlees en bloed. Het aantal vacatures

Nadere informatie

Stille kracht Sensoor

Stille kracht Sensoor Stille kracht Sensoor 55 jaar anonieme hulp op afstand in de Nederlandse maatschappij Patricia de Broekert Utrecht 2 april 2014 Agenda 1. Wmo 2015 en de rol van Sensoor 2. Wat is hulp op afstand? 3. Welke

Nadere informatie

Ace! E-book. Ace! Management Partners Training Coaching Consulting Interim Management

Ace! E-book. Ace! Management Partners Training Coaching Consulting Interim Management Ace! Management Partners Training Coaching Consulting Interim Management Den Haag Amsterdam Den Bosch Rotterdam Zwolle Utrecht Arnhem Amersfoort Breda Eindhoven Maastricht Brussel Antwerpen Ace! E-book

Nadere informatie

Whatever the challenge, we will build it.

Whatever the challenge, we will build it. Whatever the challenge, we will build it. Hoe complex ook, geen technologisch vraagstuk gaat Mevi te ver. Frezen tot op 1 μm nauwkeurig. Whatever the challenge, we will build it Een goed idee vraagt om

Nadere informatie

Professonele hulp bij openstaande facturen Met incasso door Vesting Finance

Professonele hulp bij openstaande facturen Met incasso door Vesting Finance Professonele hulp bij openstaande facturen Met incasso door Vesting Finance Zoals vrijwel iedere organisatie heeft u weleens te maken met facturen die niet of te laat worden betaald. U wilt deze facturen

Nadere informatie

> voor de werkgever. iedereen weer succesvol aan de slag. tijd voor jouw volgende stap

> voor de werkgever. iedereen weer succesvol aan de slag. tijd voor jouw volgende stap > voor de werkgever iedereen weer succesvol aan de slag tijd voor jouw volgende stap iedereen weer succesvol aan de slag Moet u medewerkers ontslaan? Omdat uw organisatie krimpt? Of omdat een medewerker

Nadere informatie

Uitzenden Detacheren Werving+Selectie Payrolling

Uitzenden Detacheren Werving+Selectie Payrolling Onze specialistische vakkennis en toewijding voor zowel klant als kandidaat zijn evident. Wij zijn een uitzendbureau, dat in de loop der jaren is uitgegroeid tot een degelijke en betrouwbare HR dienstverlener

Nadere informatie

van Werkplein naar Arbeidsmarkt naar 4 Transities Werkgever en Werkzoekende

van Werkplein naar Arbeidsmarkt naar 4 Transities Werkgever en Werkzoekende van Werkplein naar Arbeidsmarkt naar 4 Transities Werkgever en Werkzoekende DOEL Informatie Uitwisseling Vraag aan u Beleid min SZW SUWI: 2002 CWI en UWV samenwerking met gemeenten werk boven uitkering

Nadere informatie

specialistisch uitzendbureau voor zorg en welzijn

specialistisch uitzendbureau voor zorg en welzijn specialistisch uitzendbureau voor zorg en welzijn Inzetbaar? Inzetbaar is de naam van onze onderneming, een specialistisch uitzendbureau voor zorg en welzijn. Inzetbaar staat al ruim 12 jaar voor pragmatisch

Nadere informatie

Functieprofiel: Medewerker Repro Functiecode: 0703

Functieprofiel: Medewerker Repro Functiecode: 0703 Functieprofiel: Medewerker Repro Functiecode: 0703 Doel Voorbereiden, produceren en afwerken van reproproducten, binnen de technische mogelijkheden en conform de klantvraag, teneinde te voldoen aan de

Nadere informatie

Whatever the challenge, we will build it. Deze brochure is verrijkt met Layar

Whatever the challenge, we will build it. Deze brochure is verrijkt met Layar Whatever the challenge, we will build it. NL Deze brochure is verrijkt met Layar Hoe complex ook, geen technologisch vraagstuk gaat Mevi te ver. Frezen tot op 1 μm nauwkeurig. Whatever the challenge, we

Nadere informatie

thema 1 Nederland en het water topografie

thema 1 Nederland en het water topografie thema 1 Nederland en het water topografie Argus Clou Aardrijkskunde groep 6 oefenkaart met antwoorden Malmberg s-hertogenbosch thema 1 Nederland en het water topografie Gebergten Vaalserberg Plaatsen Almere

Nadere informatie

Derks & Derks Detachering Uw partner voor tijdelijke professionals in Life Sciences

Derks & Derks Detachering Uw partner voor tijdelijke professionals in Life Sciences Derks & Derks Detachering Uw partner voor tijdelijke professionals in Life Sciences Interim Detachering Payrolling Derks & Derks Detachering Breed aanbod Life Sciences professionals Derks & Derks Detachering

Nadere informatie

HET APOLLO MODEL. Figuur 1: Ontwikkeling aantal studenten HBO en WO, Nederland, 2013-2030

HET APOLLO MODEL. Figuur 1: Ontwikkeling aantal studenten HBO en WO, Nederland, 2013-2030 Amersfoort HET APOLLO MODEL Het Apollo Model is tot stand gekomen op initiatief van Kences en de ministeries van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Met dit model

Nadere informatie

eerlijke en solide gvk/composiet oplossingen

eerlijke en solide gvk/composiet oplossingen glasvezelversterkte kunststof oplossingen voor herstel constructies eerlijke en solide gvk/composiet oplossingen Eerlijk en solide! Inhoud Uw problemen zijn onze uitdagingen. Dit is al ruim 40 jaar ons

Nadere informatie

HET APOLLO MODEL. Figuur 1: Ontwikkeling aantal studenten HBO en WO, Nederland, 2013-2030

HET APOLLO MODEL. Figuur 1: Ontwikkeling aantal studenten HBO en WO, Nederland, 2013-2030 Rotterdam HET APOLLO MODEL Het Apollo Model is tot stand gekomen op initiatief van Kences en de ministeries van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Met dit model

Nadere informatie

DS-100 COUVERTEERSYSTEEM MET HOGE PRODUCTIVITEIT

DS-100 COUVERTEERSYSTEEM MET HOGE PRODUCTIVITEIT DS-100 COUVERTEERSYSTEEM MET HOGE PRODUCTIVITEIT Het flexibele, modulaire mailsysteem dat aan al uw wensen voldoet MODULAIR SYSTEEM VOOR POSTVERWERKING DS-100 FLEXIBEL COUVERTEREN VOOR DAGELIJKS GEBRUIK

Nadere informatie

Groot in kleinschalige projecten

Groot in kleinschalige projecten Groot in kleinschalige projecten Beheer en onderhoud Verbouw en renovatie Kleinschalige nieuwbouw Nieuw bedrijfsonderdeel, vertrouwde naam Giesbers Arnhem heeft naam gemaakt als specialist in woningbouw,

Nadere informatie

Toelichting gegevens waarstaatjegemeente.nl bij de thema s:

Toelichting gegevens waarstaatjegemeente.nl bij de thema s: Toelichting gegevens waarstaatjegemeente.nl bij de thema s: - Jeugd en Jeugdhulpverlening - Onderwijs Oktober 2015 Ctrl/BI C. Hogervorst Het beeld dat bij dit thema naar voren komt past bij een grotere

Nadere informatie

VOORWOORD. Het gaat uiteindelijk over de vraag of je anders naar werk weet te kijken. Wij, van De Berk hebben een. andere manier van kijken naar werk,

VOORWOORD. Het gaat uiteindelijk over de vraag of je anders naar werk weet te kijken. Wij, van De Berk hebben een. andere manier van kijken naar werk, Het gaat uiteindelijk over de vraag of je anders naar werk weet te kijken VOORWOORD Wij, van De Berk hebben een andere manier van kijken naar werk, naar organisaties en naar elkaar. Deze brochure weerspiegelt

Nadere informatie

Medewerker personeel en arbeid

Medewerker personeel en arbeid Medewerker personeel en arbeid Leeswijzer voor bedrijven Kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven ECABO houdt ontwikkelingen in de economisch-administratieve, ICT- en veiligheidsberoepen bij. Deze

Nadere informatie

Presentatie toekomst Kemp Groep Nederland - België

Presentatie toekomst Kemp Groep Nederland - België Presentatie toekomst Kemp Groep Nederland - België 1956 Dhr. Barend Kemp richt de firma op. Voornamelijk gericht op de reparatie van landbouwmaterieel. 1961 1965-1980 Het bedrijf, Barend Kemp B.V. wordt

Nadere informatie

Installatie, Service en Dakwerk. Breman. Samen bijzonder

Installatie, Service en Dakwerk. Breman. Samen bijzonder Installatie, Service en Dakwerk Breman. Samen bijzonder Samen bijzonder Met een groot aantal zelfstandige bedrijven en in totaal zo n 1500 uitstekend opgeleide en sterk gespecialiseerde vakmensen is de

Nadere informatie

Uw postservice ter plaatse.

Uw postservice ter plaatse. Uw postservice ter plaatse. U kunt rekenen op een extreme betrouwbaarheid... Uw postservice ter plaatse. Intelligente outsourcin gactief milieubeheer door verkeersontlasting of gewoon door middel van

Nadere informatie

De opmerkelijke ontknoping in cable management

De opmerkelijke ontknoping in cable management De opmerkelijke ontknoping in cable management Geen bedrijf zonder ICT. Geen bureau zonder pc. Een hi-tech ontwikkeling met een opmerkelijk bij-effect: een kluwen aan stroom-, telefonie- en databekabeling.

Nadere informatie

WERKBOX WERKT MET JE MEE

WERKBOX WERKT MET JE MEE WERKBOX WERKT MET JE MEE Altijd je kantoor bij DE HAND Het Nieuwe Werken. We horen er veel over. Het staat voor slim en effectief werken. Voor het werken van nu dus. Wat betekent het in de praktijk? Flexibiliteit.

Nadere informatie

Trend People: dé perfecte matchmaker.

Trend People: dé perfecte matchmaker. Trend People: dé perfecte matchmaker. Kwaliteit, aandacht voor mensen en altijd gefocust op het creëren van meerwaarde, dat is waar Trend People voor staat. Geen gewoon uitzendbureau, maar een fullservice

Nadere informatie

, Print- en documentmanagement, Communicatie en, Sales

, Print- en documentmanagement, Communicatie en, Sales , Print- en documentmanagement, Communicatie en, Sales Een prestatie op maat, dat wilt u toch ook? Link2Doc helpt (inkoop) organisaties bij het optimaliseren en inrichten van documentmanagement processen

Nadere informatie

Bijlage 1: Uitwerking per regio

Bijlage 1: Uitwerking per regio De locatiekeuzes worden in deze bijlage per regio weergegeven. Daarbij volg ik de grenzen van het arrondissement / de politie-eenheid. 1. Regio Noord-Nederland eenheid Noord-Nederland leidt eenduidig tot

Nadere informatie

Medewerker secretariaat en receptie

Medewerker secretariaat en receptie Gilde Opleidingen Telefoon: (0475)34 32 43 E-mail: info@gildeopleidingen.nl Medewerker secretariaat en receptie Studierichting Secretarieel Economie Breed Niveau 2 Locatie Roermond - Bredeweg Venlo - Hagerhofweg

Nadere informatie

intensieve traject wordt niets aan het toeval overgelaten. Bij de opdrachtgever begint dit met diepgaand

intensieve traject wordt niets aan het toeval overgelaten. Bij de opdrachtgever begint dit met diepgaand Profiel FenterDaniëls bemiddelt sinds 1999 in personeel voor FINANCE posities. Dat doen wij voor vaste functies. Daarnaast ondersteunen wij organisaties met tijdelijk personeel. Onze wervings- en selectieprocedure

Nadere informatie

welkom bij EasyStaff

welkom bij EasyStaff welkom bij EasyStaff Welkom bij EasyStaff EasyStaff, opgericht in 1999, is een van de eerste payrollbedrijven van Nederland. Dagelijks ondervinden onze klanten de vele voordelen van onze dienstverlening.

Nadere informatie

Een opdracht instellen is heel eenvoudig. dankzij het overzichtelijke bedieningspaneel.

Een opdracht instellen is heel eenvoudig. dankzij het overzichtelijke bedieningspaneel. Een opdracht instellen is heel eenvoudig met de MPM 425 dankzij het overzichtelijke bedieningspaneel. MPM 425 Papier-invoerstations Bijlage-invoerstations Envelop-invoerstations Afmetingen Minimaal formaat

Nadere informatie

Habilis Executive Search - Interim Management. Marketing, Sales en Communicatie

Habilis Executive Search - Interim Management. Marketing, Sales en Communicatie Habilis Executive Search - Interim Management Marketing, Sales en Communicatie Habilis Mens en Organisatie Mensen zijn voortdurend in beweging. Organisaties zijn continu in beweging. Met als hoogste doel

Nadere informatie

welkom bij EasyStaff

welkom bij EasyStaff welkom bij EasyStaff Welkom bij EasyStaff EasyStaff, opgericht in 1999, is een van de eerste payrollbedrijven van Nederland. Dagelijks ondervinden onze klanten de vele voordelen van onze dienstverlening.

Nadere informatie

Detachering in de financiele dienstverlening Detachering Projecten Advies

Detachering in de financiele dienstverlening Detachering Projecten Advies Detachering in de financiele dienstverlening Detachering Projecten Advies Bancair Verzekeringen Actuarieel Pensioen & Leven Inhoud Talent&Pro 3 Toonaangevende detacheerder 4 Al bijna vijftien jaar een

Nadere informatie

Informatiediensten bij DNB. Heterdaadsessie Papieren Tijger Netwerk 29 september 2009

Informatiediensten bij DNB. Heterdaadsessie Papieren Tijger Netwerk 29 september 2009 Informatiediensten bij DNB Heterdaadsessie Papieren Tijger Netwerk 29 september 2009 Programma Opening Simon Been Welkom en introductie Marianne Kollaard Nieuwe werkwijze Guurtje Wolters Veranderde rol

Nadere informatie

Arbeidsrecht 2014. Juridische wegwijzer

Arbeidsrecht 2014. Juridische wegwijzer Arbeidsrecht 2014 Juridische wegwijzer Inhoudsopgave 1 Inleiding Nederlandse arbeidsrechtspraak 1.1 De organisatie van de rechtspraak 1.2 De kantonrechter 1.3 De dagvaardingsprocedure 1.4 De verzoekschriftprocedure

Nadere informatie

Opleidingen Personeel & Arbeid

Opleidingen Personeel & Arbeid VOORJAAR 2015 Zo investeer ik in mijn eigen toekomst... Opleidingen Personeel & Arbeid van Rendement Bekijk alle Opleidingen Personeel & Arbeid klik hier 2 Opleidingen Personeel & Arbeid van Rendement

Nadere informatie

Project Digitalisering op Verzoek. Maarten Schenk Haags Gemeentearchief

Project Digitalisering op Verzoek. Maarten Schenk Haags Gemeentearchief Project Digitalisering op Verzoek Maarten Schenk Haags Gemeentearchief Programma Toelichting op project 13.15 uur Zelf aan de slag 13.45 uur Terugkoppeling/discussie 13.55 uur Conclusies 14.25 uur Aanleiding

Nadere informatie

Professionele opvolging met debiteurenmanagement van Vesting Finance

Professionele opvolging met debiteurenmanagement van Vesting Finance Professionele opvolging met debiteurenmanagement van Vesting Finance Voor het voortbestaan en de groei van uw organisatie is het noodzakelijk dat uw debiteurenbeheer professioneel en efficiënt is ingericht.

Nadere informatie

compleet in veiligheid

compleet in veiligheid compleet in veiligheid shocking niet? RBC Nederland RBC Nederland Veiligheidspersoneel Bewakingspersoneel Technische oplossingen Verkoop Verhuur Diensten Opleidingen Advies Elke dag hebben we te maken

Nadere informatie

De waarde van de Academie. Gerard Marlet Antwerpen 7 november 2013

De waarde van de Academie. Gerard Marlet Antwerpen 7 november 2013 De waarde van de Academie Gerard Marlet Antwerpen 7 november 2013 Een stad met een Academie heeft meer 1,8% Aantal kunstenaars als percentage van de bevolking 18 Aanbod galerieën per 100.000 inwoners 1,6%

Nadere informatie

DE DRIJVENDE KRACHT ACHTER DYNAMISCHE ICT RECRUITMENT OPLOSSINGEN

DE DRIJVENDE KRACHT ACHTER DYNAMISCHE ICT RECRUITMENT OPLOSSINGEN R E C R U I T M E N T R E S O U R C E S R E S U L T S DE DRIJVENDE KRACHT ACHTER DYNAMISCHE ICT RECRUITMENT OPLOSSINGEN VERDER KIJKEN HumanR is dé specialist op het gebied van werving & selectie en de

Nadere informatie

RadarPersoneel Zorg & Welzijn

RadarPersoneel Zorg & Welzijn RadarPersoneel Zorg & Welzijn werven selecteren detacheren uitzenden opleiden Andrea Veerman Oprichter en directeur 06 2151 5571 wat? Flexbureau voor personeel in het sociaal domein, door het hele land

Nadere informatie

MBO-beroep in beeld. Bedrijfsadministratief medewerker mbo-beroep, niveau 2

MBO-beroep in beeld. Bedrijfsadministratief medewerker mbo-beroep, niveau 2 MBO-beroep in beeld Bedrijfsadministratief medewerker mbo-beroep, niveau 2 In deze uitgave beschrijven we de inhoud van een mbo-beroep. Zo weet u wat u van iemand mag verwachten die gediplomeerd is in

Nadere informatie

EEN VAN ONZE EXPERTS

EEN VAN ONZE EXPERTS EEN VAN ONZE EXPERTS For every situation, there is a suitable line from a song Een netwerk van hoog opgeleide, ervaren zelfstandig FM-professionals. Wij zijn gepassioneerd bezig met ons vakgebied, zijn

Nadere informatie

Optimaal benutten, ontwikkelen en binden van aanwezig talent

Optimaal benutten, ontwikkelen en binden van aanwezig talent Management Development is een effectieve manier om managementpotentieel optimaal te benutten en te ontwikkelen in een stimulerende en lerende omgeving. De manager van vandaag moet immers adequaat kunnen

Nadere informatie

Reizen met de Keuzedagen van uw Voordeelurenabonnement?

Reizen met de Keuzedagen van uw Voordeelurenabonnement? Reizen met de Keuzedagen van uw Voordeelurenabonnement? Voortaan met uw OV-chipkaart Noteer hier uw gebruikte Keuzedagen: 1 5 2 6 3 7 4 NS Klantenservice via 0900-202 11 63 ( 0,10 p.m.). 24 uur per dag

Nadere informatie

KOSTENBEWUST LEAN DIGITAAL

KOSTENBEWUST LEAN DIGITAAL Referenties KOSTENBEWUST LEAN DIGITAAL en ZAAKGERICHT Modern Informatiemanagement Project en programmamanagement Programmamanagement digitaal informatiemanagement Ministerie IenM Van Kaliber is verantwoordelijk

Nadere informatie

AANMELDING CURSUS 2016

AANMELDING CURSUS 2016 BEDRIJFSGEGEVENS Bedrijfsnaam (evt) Contactpersoon Adres Postcode Plaats Telefoonnummer e-mailadres CURSUS / CURSUSPRIJS* Keuren elektrische arbeidsmiddelen NEN 3140 ( 239,-) Keuren elektrische arbeidsmiddelen

Nadere informatie

Welkom bij Flyersonline. Hoewel onze naam anders doet vermoeden omdat u ook al jaren online bij ons terecht kunt, zijn we een echte drukkerij.

Welkom bij Flyersonline. Hoewel onze naam anders doet vermoeden omdat u ook al jaren online bij ons terecht kunt, zijn we een echte drukkerij. Echt drukkers Welkom bij Flyersonline. Hoewel onze naam anders doet vermoeden omdat u ook al jaren online bij ons terecht kunt, zijn we een echte drukkerij. Een drukkerij met meer dan 30 jaar ervaring,

Nadere informatie