GETINGE ONLINE TOEGANG TOT INFORMATIE ALTIJD EN OVERAL

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "GETINGE ONLINE TOEGANG TOT INFORMATIE ALTIJD EN OVERAL"

Transcriptie

1 GETINGE ONLINE TOEGANG TOT INFORMATIE ALTIJD EN OVERAL

2 2 Getinge Online SLIMMER EN EFFICIËNTER WERKEN Over het algemeen wordt de status van reinigings- en desinfectieapparatuur handmatig en ter plaatse bekeken. Er is geen centraal overzicht van huidige en historische prestaties van de apparatuur, die kan worden gebruikt om de productiviteit te maximaliseren. Als er zich dan een probleem voordoet, wordt er vaak waardevolle tijd verspild voordat de fout wordt opgemerkt en u naar de serviceafdeling hebt gebeld om het probleem met de apparatuur op te lossen. Dat hoeft nu niet meer. Nu is er Getinge Online. Met Getinge Online bent u altijd op de hoogte. Via uw Getinge Online Customer Portal hebt u uitstekende toegang tot waardevolle informatie over uw apparatuur. Waar u ook bent, u krijgt meteen meldingen van wijzigingen in de status van de apparatuur. En dat betekent nieuwe mogelijkheden. U krijgt zinvolle informatie, uw werk wordt eenvoudiger gemaakt en u kunt de bedrijfstijd van uw Getinge-apparatuur verbeteren. KENNIS Door centrale toegang tot gegevens over de apparatuur hebt u meer overzicht en kunt u de productieplanning beter regelen. EENVOUDIG U krijgt automatisch meldingen als er iets met een machine is, waardoor routineprocedures eenvoudiger worden. Nauwkeurige informatie wordt op het juiste moment naar de juiste personen gestuurd, zodat u tijd en moeite bespaart en communicatieproblemen vermijdt. BEDRIJFSTIJD Problemen worden sneller afgehandeld, waardoor de bedrijfstijd langer is. U ontvangt meldingen zodra uw machines een proces hebben voltooid, met meer efficiëntie en een hogere totale productiecapaciteit als resultaat.

3 Getinge Online 3

4 4 Getinge Online

5 Getinge Online 5 DUIDELIJK OVERZICHT EN MEER PRODUCTIVITEIT Log in en zie hoe uw apparatuur het doet Wanneer u met uw persoonlijke inloggegevens bij de Getinge Online Customer Portal bent aangemeld, hebt u meteen toegang tot uitgebreide, realtime-informatie over uw Getinge-apparatuur. U krijgt een duidelijk overzicht van de huidige status van alle reinigingsen desinfectieapparaten en sterilisatoren. Als er een probleem is, kunt u foutmeldingen bekijken met gedetailleerde informatie over wat er is gebeurd met suggesties voor oplossingen van het probleem. U kunt ook de laatste 20 uitgevoerde processen bekijken, waarbij u alle gegevens op het scherm meteen kunt afdrukken. Alle informatie bij de hand altijd en overal Alle informatie op de Getinge Online Customer Portal is ook beschikbaar op uw smartphone. U kunt overal en altijd eenvoudig controleren hoe uw machines het doen. Die informatie is eenvoudig op uw smartphone of tablet te bekijken. Hogere productiviteit dankzij statistische gegevens Via Getinge Online kunt u gedetailleerde statistieken van de prestaties van uw Getinge-apparatuur bekijken; u krijgt daarbij waardevolle input waarmee u de totale productiviteit kunt verhogen. U kunt de bedrijfstijd, het gebruik, de prestaties en meldingen van uw machines vergelijken en mogelijkheden identificeren waarmee u de productiecapaciteit kunt verbeteren.

6 6 Getinge Online ALTIJD OP DE HOOGTE ZONDER AANPASSINGEN IN UW NETWERK

7 Getinge Online 7 U hebt geen speciale software nodig en u hoeft geen veranderingen in uw IT-structuur en beveiliging door te voeren om Getinge Online te gebruiken. Wij installeren een kleine communicatiekaart in uw huidige of nieuwe Getinge-apparatuur en de machine maakt gebruik van de bestaande internetverbinding. Alle informatie die tussen de apparatuur en het veilige datacentrum van Getinge wordt uitgewisseld, wordt gecodeerd en geauthenticeerd met de hoogste beveiligingsnormen in de industrie. Neem voor meer informatie contact op met uw plaatselijke vertegenwoordiger van Getinge Online. U hebt alleen een internetbrowser nodig Alle communicatie verloopt via internet, waardoor Getinge Online niet alleen veilig is, maar ook nog eens eenvoudig op te starten. Daarnaast biedt het systeem een ongeëvenaarde beschikbaarheid. U hoeft alleen maar via een internetbrowser op een computer of smartphone in te loggen, en u hebt overal ter wereld toegang tot de realtime-data en status van al uw Getinge-apparatuur. Eenvoudiger kan bijna niet? Getinge-apparatuur INTERNET Getinge Online Servers INTERNET Management van ziekenhuizen, operatoren, technische dienst technische dienst van Getinge, technici van Getinge

8 8 Getinge Online DIRECTE MELDINGEN EN TIJD BESPAREN Direct meldingen als er iets mis gaat Met Getinge Online wordt u meteen gewaarschuwd als er een probleem met de apparatuur is. U kunt bijvoorbeeld op de Getinge Online Customer Portal instellen dat u een melding via sms-bericht of ontvangt als er een storing in de apparatuur is. Waar u ook bent, u krijgt meteen een berichtje op uw telefoon of een dat er een probleem met uw machine is. Bovendien kunnen technici van het ziekenhuis (of de interne of externe technische dienst) het bericht ook ontvangen. De serviceafdeling krijgt zo een beeld van het probleem en is beter voorbereid, zodat ze het probleem snel kunnen oplossen. U bespaart tijd, uw werk wordt gemakkelijker en de downtime van uw apparatuur wordt geminimaliseerd. Niet meer wachten totdat een proces is voltooid U kunt Getinge Online ook zo instellen dat u wordt gewaarschuwd via sms of zodra een machine het proces heeft voltooid. Dit betekent dat u meteen actie kunt ondernemen en de machine zonder vertraging kunt ontladen. U verspilt geen tijd meer met wachten en controleren of de machines hun processen hebben voltooid - want u krijgt een melding als ze klaar zijn, waar u ook bent en waar u ook mee bezig bent. Alle informatie met één blik op het hoofdpaneel Een perfecte manier om Getinge Online te gebruiken is door een statusoverzicht van de apparatuur op een groot scherm te laten zien, bijvoorbeeld op de sterilisatieafdeling of in de kantine. Iedereen kan dan zien welke machines momenteel actief zijn, hoe lang ze nog bezig zijn, welke programma s er worden uitgevoerd, of er problemen zijn en wanneer een proces is voltooid. Uw dagelijkse werkzaamheden worden daardoor een stuk eenvoudiger en u kunt de machines optimaal gebruiken, waardoor de capaciteit uiteindelijk toeneemt.

9 Getinge Online 9

10 10 Getinge Online GETINGE ONLINE MAAKT UW LEVEN EENVOUDIGER Mijn leven is er bij problemen een stuk eenvoudiger op geworden en ik zit veel rustiger te lunchen, omdat ik een sms krijg als een van de sterilisatoren een proces heeft voltooid. Alice, medewerkster sterilisatieafdeling Bij problemen met de apparatuur krijg je meteen praktisch advies met oplossingen, zodat je de machine sneller weer aan het werk krijgt. Dat is een groot voordeel. Joan, supervisor sterilisatieafdeling Als de sterilisatieafdeling belt over een probleem met één van hun machines, heb ik al een foutmelding ontvangen en heb ik de gegevens al op mijn mobiele telefoon bekeken. Op die manier ben ik volledig voorbereid als ik op de sterilisatieafdeling kom. Spencer, technische afdeling ziekenhuis Omdat de informatie online beschikbaar is, konden wij ons richten op het verbeteren van fouten die door de operator werden gemaakt en hebben we de bedrijfstijd van onze apparatuur kunnen verbeteren. En ook onze totale productiecapaciteit is erdoor gestegen. Stephen, directeur chirurgische afdeling

11 Getinge Online 11 ONDERDEEL VAN DE SERVICE EN ONDERSTEUNING VAN GETINGE Getinge Online vormt een belangrijk onderdeel van het brede aanbod praktische services en ondersteuning dat Getinge biedt en helpt u om het maximale uit uw Getinge-apparatuur te halen en de bedrijfstijd te optimaliseren. Ons aanbod van service en ondersteuning omvat verschillende serviceovereenkomsten, met preventief onderhoud door servicemonteurs van Getinge, maar kan, als u dat wilt, ook worden uitgebreid met een reparatieservice en alle vervangingsonderdelen. Daarnaast bieden we volledige validatieservices, kalibratie, herkwalificatie, stoom- en watertesten en nog veel meer. Neem voor meer informatie over de service en ondersteuning van Getinge contact op met uw vestiging van Getinge.

12 Getinge Infection Control is wereldmarktleider, ook als het gaat om het aanbieden van oplossingen voor steriele procesverwerking in de gezondheidszorg. Wij streven naar kwaliteit en betrouwbaarheid tegen een zo laag mogelijke totaalprijs. Wij bieden complete draadloze oplossingen op de werkvloer, waardoor het risico op besmetting (vervuiling) afneemt en de gezondheidszorg tegelijkertijd efficiënter kan werken NL Göteborgstryckeriet We behouden het recht om technische en constructiewijzigingen door te voeren. Getinge Infection Control AB P O Box 69 SE Getinge SWEDEN Phone: +46 (0) info@getinge.com Getinge b.v. Postbus CA Zwijndrecht NEDERLAND Phone: + 31 (0) info-nl@getinge.com Getinge NV Vosveld 4B - bus Wijnegem BELGIUM Phone: +32 (0) info@getinge.be getinge.com De GETINGE GROUP is een van 's werelds vooraanstaande aanbieders van producten en systemen, die bijdragen tot kwaliteitsverbetering en kosteneffectiviteit binnen gezondheidszorg en biowetenschappen. Wij zijn actief onder de drie merken ArjoHuntleigh, GETINGE en MAQUET. ArjoHuntleigh concentreert zich op oplossingen voor patiëntenmobiliteit en wondzorg. GETINGE biedt oplossingen voor infectiebeheersing in de gezondheidszorg en besmettingspreventie in de biowetenschappen. MAQUET is gespecialiseerd in oplossingen, therapieën en producten voor chirurgische interventies, interventionele cardiologie en intensive care.

Getinge Online Krijg toegang, waar u ook bent

Getinge Online Krijg toegang, waar u ook bent Getinge Online Krijg toegang, waar u ook bent Maak verbinding en verhoog de efficiëntie en de productiecapaciteit Herkent u een of meer van de volgende uitspraken? Soms raakt er een procesuitdraai zoek

Nadere informatie

T-DOC ENDOCYCLE - GEGEVENS VASTLEGGEN DOCUMENTEER UW ENDOSCOPISCHE PROCEDURES

T-DOC ENDOCYCLE - GEGEVENS VASTLEGGEN DOCUMENTEER UW ENDOSCOPISCHE PROCEDURES T-DOC ENDOCYCLE - GEGEVENS VASTLEGGEN DOCUMENTEER UW ENDOSCOPISCHE PROCEDURES 2 T-DOC EndoCycle DIGITALE DOCUMENTATIE TRACEER UW CYCLUSPARAMETERS Toenemende eisen om de reiniging en desinfectie van endoscopen

Nadere informatie

GetinGe 46-serie reinigings- en DesinFeCtieMACHines

GetinGe 46-serie reinigings- en DesinFeCtieMACHines Getinge 46-serie REINIGINGS- EN DESINFECTIEMACHINES Hoeveel reusables verwerkt u? Welk soort items? De Getinge 46-serie heeft machines die precies zijn afgestemd op uw eisen. Aanvullende opties Flowcontrole

Nadere informatie

T-DOC EndoSolutions Beheer uw endoscoopwerkstroom

T-DOC EndoSolutions Beheer uw endoscoopwerkstroom T-DOC EndoSolutions Beheer uw endoscoopwerkstroom Verbeter de kwaliteitsborging door de beste praktijken te implementeren De toenemende eisen die aan documentatie worden gesteld, en de gedetailleerde richtlijnen

Nadere informatie

Getinge GSS67H sterilisator

Getinge GSS67H sterilisator Getinge GSS67H sterilisator Van de CSSD tot de operatiekamer efficiënter dan ooit. Een onderdeel van ons gebruikersgerichte assortiment 30% besparing op verwerkingstijd en een nog grotere capaciteit. Bereikt

Nadere informatie

T-DOC 1000 SDM VOLLEDIGE TRACEERBAARHEID BEHEERS UW STERIELE PRODUCTIE

T-DOC 1000 SDM VOLLEDIGE TRACEERBAARHEID BEHEERS UW STERIELE PRODUCTIE T-DOC 1000 SDM VOLLEDIGE TRACEERBAARHEID BEHEERS UW STERIELE PRODUCTIE 2 T-DOC 1000 SDM HOUD ALLES IN DE HAND BEREIK NIEUWE NIVEAUS VAN EFFICIËNTIE OP UW STERILISATIEAFDELING Door inconsistente werkstromen

Nadere informatie

Seba: de oplossing om cliënten vanuit lig naar zit op de bedrand te brengen

Seba: de oplossing om cliënten vanuit lig naar zit op de bedrand te brengen Seba: de oplossing om cliënten vanuit lig naar zit op de bedrand te brengen Alleen met Seba kunt u de cliënt met één eenvoudige beweging veilig en comfortabel verplaatsen van lig naar zit op de bedrand

Nadere informatie

AXIS ThinWizard ARTIKEL. Een softwaretool voor snelle diagnose op afstand van printerproblemen

AXIS ThinWizard ARTIKEL. Een softwaretool voor snelle diagnose op afstand van printerproblemen NETWERK PRINT SERVERS ARTIKEL AXIS THINWIZARD AXIS ThinWizard Een softwaretool voor snelle diagnose op afstand van printerproblemen Created: June 4, 2005 Last updated: June 4, 2005 Rev: 1.0 INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

KENNIS DIE ZICH UITBETAALT KNOW HOW. HET NIEUWE PRODUCT LINK LOCATIE ZUIDWEST OLIEPEIL LAAG

KENNIS DIE ZICH UITBETAALT KNOW HOW. HET NIEUWE PRODUCT LINK LOCATIE ZUIDWEST OLIEPEIL LAAG KNOW HOW. LOCATIE ZUIDWEST Met het nieuwe Product Link kan Pon Equipment u nog sneller en uitgebreider ondersteuning bieden aan uw bedrijf. Product Link kan u naadloos in contact brengen met onder meer

Nadere informatie

Lage temperatuur sterilisator Getinge STERIZONE VP4

Lage temperatuur sterilisator Getinge STERIZONE VP4 Lage temperatuur sterilisator Getinge STERIZONE VP4 De nieuwe standaard in sterilisatie op lage temperatuur Innovation by design STERIZONE VP4 sterilisator De STERIZONE VP4 sterilisator biedt een sterilisatiesysteem

Nadere informatie

CARE-O-LINE. with people in mind

CARE-O-LINE. with people in mind CARE-O-LINE Flexibele oplossingen voor de privébadkamer with people in mind 2 EEN OPTIMALE WERKOMGEVING CREËREN De Care-O-Line oplossingen voor de privébadkamer bieden zowel de zorgvrager als de zorgverlener

Nadere informatie

De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein.

De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein. De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein. Fibaro is een complete en krachtige oplossing voor het monitoren, beheren en intelligent automatiseren

Nadere informatie

ProduPlus. Wat is ProduPlus

ProduPlus. Wat is ProduPlus ProduPlus Wat is ProduPlus ProduPlus is een machine monitoring systeem welke ook functies heeft voor order registratie, product data beheer en preventief onderhoud. ProduPlus is ontwikkeld voor gebruik

Nadere informatie

HANDLEIDING. Emjee ICT diensten Ticketsysteem

HANDLEIDING. Emjee ICT diensten Ticketsysteem HANDLEIDING Emjee ICT diensten Ticketsysteem Inhoud Snel aan de slag... 3 Wachtwoord opvragen... 3 Inloggen... 4 Ticket aanmaken... 4 Schermopbouw... 4 Inleiding... 5 Ticket maken of bellen?... 5 Inloggen...

Nadere informatie

Laat uw Energie efficiënter werken. Bewaking en besturing van PV-systemen met Solar-Log TM

Laat uw Energie efficiënter werken. Bewaking en besturing van PV-systemen met Solar-Log TM Laat uw Energie efficiënter werken. Bewaking en besturing van PV-systemen met Solar-Log TM Solar-Log TM bewaakt en bestuurt uw PV-systeem Slijtage en schade komen bij alle technische apparaten voor; vandaar

Nadere informatie

De slimste oplossing voor temperatuurbewaking en -registratie.

De slimste oplossing voor temperatuurbewaking en -registratie. De slimste oplossing voor temperatuurbewaking en -registratie. w w w. l o g o n l i n e. n l 2 LogOnline: Ook een slimme oplossing voor u! LogOnline is de innovatieve online bewaak- en registratieservice

Nadere informatie

LegManager Mobile Handleiding

LegManager Mobile Handleiding LegManager Mobile Handleiding Handleiding LegManager Mobile 1 1. Inhoud 1. INHOUD... 2 2. PROGRAMMAVEREISTEN... 3 a. Vragen, opmerkingen en suggesties... 3 b. Welke tablet/ipad of smartphone/iphone kan

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Versie 1 mei 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen Mijn cliëntportaal 4 Voorbeeld Mijn cliëntportaal 7 Mijn afspraken 8 Mijn dossier

Nadere informatie

voeding TempWeb draadloze bewaking en registratie via internet Pa kwh ºC %rv IO CO 2

voeding TempWeb draadloze bewaking en registratie via internet Pa kwh ºC %rv IO CO 2 voeding TempWeb draadloze bewaking en registratie via internet ºC %rv IO CO 2 Pa kwh Eén systeem voor opslag en transport Ik word gewaarschuwd als er iets mis is, waar ik ook ben. Dat geeft zekerheid en

Nadere informatie

SMART MPS. Ontzorgt in beheer afdrukapparatuur

SMART MPS. Ontzorgt in beheer afdrukapparatuur Ontzorgt in beheer afdrukapparatuur Digitalisering is een voorwaarde voor automatisering. Daarom hebben wij ons in de afgelopen jaren gespecialiseerd in Document Management. Bijna al onze machines kunnen

Nadere informatie

SmartHome Huiscentrale

SmartHome Huiscentrale installatiehandleiding SmartHome Huiscentrale Vervanging voor Egardia Huiscentrale (model GATE-01) INSTALLATIEHANDLEIDING SMARTHOME HUISCENTRALE Website Egardia www.egardia.com Klantenservice Meer informatie

Nadere informatie

Voorwaarden monteursbezoek.

Voorwaarden monteursbezoek. Voorwaarden monteursbezoek. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle monteursdiensten die geleverd worden door Ziggo. Overal waar we in deze voorwaarden spreken over Ziggo bedoelen we Ziggo Services

Nadere informatie

Toepassingen met SMS Comfort

Toepassingen met SMS Comfort Toepassingen met SMS Comfort SMS Comfort is een innovatief LAN - SMS Software pakket. Doordat het gebruik maakt van uw bestaande email programma is het eenvoudig in gebruik voor alle gebruikers. SMS Comfort

Nadere informatie

Caag CRM. info@caagcrm.nl www.caagcrm.nl. Informatie Brochure

Caag CRM. info@caagcrm.nl www.caagcrm.nl. Informatie Brochure Caag CRM info@caagcrm.nl www.caagcrm.nl Informatie Brochure Over Ons Caag CRM is een cloud- based software onderneming. Onze kracht ligt in het ontwikkelen van slimme software oplossingen gebaseerd op

Nadere informatie

VOOR EEN SCHONERE, VEILIGERE EN GEZONDERE WERELD. INNOVATIE IRIS VLOOTMANAGER. Uw Intelligente Commandocentrum

VOOR EEN SCHONERE, VEILIGERE EN GEZONDERE WERELD. INNOVATIE IRIS VLOOTMANAGER. Uw Intelligente Commandocentrum VOOR EEN SCHONERE, VEILIGERE EN GEZONDERE WERELD. INNOVATIE IRIS VLOOTMANAGER Uw Intelligente Commandocentrum Uw Intelligente Commandocentrum KRACHTIGE FUNCTIES VOOR DYNAMISCH VLOOTMANAGEMENT Kritieke

Nadere informatie

Aanmeldhandleiding Windows Phone Standard en Pro

Aanmeldhandleiding Windows Phone Standard en Pro Aanmeldhandleiding Windows Phone Standard en Pro 22-03-2015 Index 1. WELKOM IN MOBIDM... 1 1.1. WINDOWS MOBILE PRO EN STANDARD... 1 2. UITROLLEN VAN HET TOESTEL... 1 2.1. INSTALLATIE VAN DE SOFTWARE...

Nadere informatie

Handleiding. Porta applicatie

Handleiding. Porta applicatie Handleiding Porta applicatie Inleiding Met de applicatie Porta op het Extranet kunt u als ketenpartner gegevensbestanden met het CAK uitwisselen. In deze handleiding staat beschreven hoe u dit kunt doen.

Nadere informatie

Connect.Me. meten = weten!.eu

Connect.Me. meten = weten!.eu meten = weten!.eu Inhoud Connected Waarom? 3 Connected Hoe? 4 Connected Waar? 6 Connected Wat? 7 Connected Wie? 8 Menu Home > Machines 9 Menu Home > Machines > Machine Info / Machine Properties / Machine

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Mijn Delta Lloyd XY 15418-0915

Algemene Voorwaarden Mijn Delta Lloyd XY 15418-0915 Algemene Voorwaarden Mijn Delta Lloyd XY 15418-0915 Inleiding Voor u ziet u de algemene voorwaarden voor het gebruik van de elektronische diensten bij Delta Lloyd. Deze voorwaarden hebben wij voor u zo

Nadere informatie

INTRODUCTIE VAN DE NIEUWE CAREVO DOUCHEWAGEN. with people in mind

INTRODUCTIE VAN DE NIEUWE CAREVO DOUCHEWAGEN. with people in mind INTRODUCTIE VAN DE NIEUWE CAREVO DOUCHEWAGEN with people in mind MIJN WAARDIGHEID Nu ik hulp nodig heb om te kunnen douchen, wil ik graag op een aangename manier geholpen worden om me goed schoon te voelen.

Nadere informatie

Tornado. Bedpanspoelers. with people in mind.

Tornado. Bedpanspoelers. with people in mind. Tornado Bedpanspoelers with people in mind. 7% VAN DE PATIËNTEN LOOPT MINSTENS EEN ZORGINFECTIE OP TIJDENS HUN VERBLIJF IN EEN ZORGINSTELLING BRON: WHO Kruisbesmettingen veroorzaken onnodige complicaties

Nadere informatie

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3.

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3. Versie 1.0 05.03.2015 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 08 5. Openen van de activiteit Hoe wordt de activiteit geopend? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 6. Inloggen op het

Nadere informatie

VRAGEN EN ANTWOORDEN GEBRUIKER GOED BEZIG

VRAGEN EN ANTWOORDEN GEBRUIKER GOED BEZIG PROGRAMMA GOED BEZIG VRAGEN EN ANTWOORDEN GEBRUIKER GOED BEZIG Wat is het programma Goed Bezig? Goed Bezig geeft inzicht in wat er in jouw team speelt en verhoogt het probleemoplossend vermogen. Samen

Nadere informatie

Eenvoudig en snel via www.wurth.nl. Würth ONLINE-SHOP

Eenvoudig en snel via www.wurth.nl. Würth ONLINE-SHOP Online bestellen bij würth Eenvoudig en snel via www.wurth.nl Würth ONLINE-SHOP würth scanner Würth online-shop De eenvoudigste en snelste manier van bestellen. De Würth Online-Shop is het complete online

Nadere informatie

Comvio Proactief Beheer (CPB) rapportages

Comvio Proactief Beheer (CPB) rapportages Comvio Proactief Beheer (CPB) rapportages Toelichting Als gebruiker van Comvio Proactief Beheer (CPB) ontvangt u periodieke rapportages omtrent de technische status van uw servers, werkplekken en laptops.

Nadere informatie

Klaar voor de toekomst met het nieuwe dicteren. Oplossingen voor de moderne advocatuur

Klaar voor de toekomst met het nieuwe dicteren. Oplossingen voor de moderne advocatuur Klaar voor de toekomst met het nieuwe dicteren Oplossingen voor de moderne advocatuur Dicteren zoals u wilt werken De jurist van nu werkt sneller, flexibeler, mobieler en efficiënter dan ooit. Bij zo n

Nadere informatie

Totaal overzicht met een alarm webgebaseerde servicecentrale.

Totaal overzicht met een alarm webgebaseerde servicecentrale. ALARM COMMUNICATIEDIENSTEN EagleEye Totaal overzicht met een alarm webgebaseerde servicecentrale. EagleEye is een cloud-gebaseerde dienst met een centrale, moderne en krachtige functie voor toezicht en

Nadere informatie

BelJeBuren Informatiedocument Informatiedocument

BelJeBuren Informatiedocument Informatiedocument Informatiedocument Dit document is er voor bedoeld om (toekomstige-) deelnemers aan BelJeBuren te informeren over de werking van het platform. Als u onderstaande informatie goed doorleest, zijn de meeste

Nadere informatie

Inhoud. Mijn leven. het internet en ik

Inhoud. Mijn leven. het internet en ik Inhoud Inleiding...3 Hoofdstuk 1 Wachtwoord... 4 Hoofdstuk 2 Cybercrime... 6 Hoofdstuk 3 Oplichting... 8 Hoofdstuk 4 Verbinding... 10 Hoofdstuk 5 Webwinkels... 12 Hoofdstuk 6 Sociale media... 14 Hoofdstuk

Nadere informatie

Geachte Mr., Informeert u zich tijdig wat het nieuwe dicteren kan betekenen voor u en uw organisatie. Maak vandaag nog gebruik van de aanbieding.

Geachte Mr., Informeert u zich tijdig wat het nieuwe dicteren kan betekenen voor u en uw organisatie. Maak vandaag nog gebruik van de aanbieding. Dicteerbrochure Ateq 08_190x277mm 01.indd 1 06-08-14 14:30 ONDERWERP: Oplossingen voor de moderne advocatuur OKTOBER 2014 Geachte Mr., Veel juridische professionals hebben vragen over het nieuwe werken,

Nadere informatie

DrainVision VISIONELE MONITORING. monitoring solutions

DrainVision VISIONELE MONITORING. monitoring solutions DrainVision VISIONELE MONITORING monitoring solutions Brengt digitale intelligentie naar de hedendaagse tuinbouwindustrie. Na vele jaren onderzoek en ontwikkeling door top wetenschappers en technologen

Nadere informatie

Zeg gewoon JA. Lees verder.

Zeg gewoon JA. Lees verder. Zeg gewoon JA PartSmart Internet Updating Service is Sneller dan Ooit We zijn verheugd bekend te kunnen maken, dat de PartSmart Internet Updating Service vanaf nu beschikbaar is. Het PartSmart-team heeft

Nadere informatie

Handleiding. Support & Helpdesk

Handleiding. Support & Helpdesk Handleiding Support & Helpdesk Inhoudsopgave Handleiding... 1 Inhoudsopgave... 2 Introductie... 3 Wat is de Techtwo helpdesk?... 3 Waarom gebruikt Techtwo deze helpdesk?... 3 Waarom deze handleiding?...

Nadere informatie

MIRANTI LIFTBADWAGEN. with people in mind

MIRANTI LIFTBADWAGEN. with people in mind MIRANTI LIFTBADWAGEN with people in mind Miranti 3 DE MIRANTI VERVANGT SPIERKRACHT Baden heeft een positieve invloed op ons welzijn. De geestelijke en lichamelijke voordelen van baden zijn al sinds de

Nadere informatie

Monitoring. Voorkomen is beter dan genezen! Kon ik maar in de toekomst kijken!

Monitoring. Voorkomen is beter dan genezen! Kon ik maar in de toekomst kijken! Monitoring ieder bedrijf heeft te maken met IT. IT is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de bedrijfsvoering. Binnen het MKB zijn de bedrijven vaak te klein om de benodigde specifieke IT kennis in

Nadere informatie

AccountAnders Portal. Grenzeloos. gemak

AccountAnders Portal. Grenzeloos. gemak AccountAnders Portal Grenzeloos gemak Het AccountAnders Portal Als het gaat over uw financiële informatie zijn efficiëncy, veiligheid en continuïteit erg belangrijk. Met het AccountAnders Portal, uw persoonlijke

Nadere informatie

INSTALLATIEHANDLEIDING. Microsoft Office 365 ProPlus

INSTALLATIEHANDLEIDING. Microsoft Office 365 ProPlus INSTALLATIEHANDLEIDING Microsoft Office 365 ProPlus Klik op de downloadlink die zowel in je e-mail als productkluis vermeld staan. Je komt dan uit op een registratiepagina waar je een @surfspot.nu of een

Nadere informatie

5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 1. Over LEVIY. 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over vinden van documenten.

5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 1. Over LEVIY. 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over vinden van documenten. Versie 1.0 23.03.2015 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 08 5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over

Nadere informatie

Handleiding. NZa-uitwisselportaal. Veilig bestanden uitwisselen

Handleiding. NZa-uitwisselportaal. Veilig bestanden uitwisselen Handleiding NZa-uitwisselportaal Veilig bestanden uitwisselen Handleiding voor relaties van de NZa, versie 5, 22 juni 2016 Inhoud Welkom 4 1. Inloggen 5 1.1 Nieuw account ontvangen 5 1.2 Account deblokkeren

Nadere informatie

Patiënten handleiding

Patiënten handleiding Patiënten handleiding Met deze handleiding helpen wij u op weg bij het gebruik van het gezondheidsportaal Ondiep. Diensten die wij met dit portaal aanbieden zijn: 1. rechtstreeks een afspraak maken in

Nadere informatie

Gebruikers- handleiding Porta

Gebruikers- handleiding Porta Gebruikers- handleiding Porta Inleiding Met de applicatie Porta op ons extranet kunnen gegevensbestanden tussen het CAK en ketenpartners uitgewisseld worden. In deze handleiding is beschreven hoe u dit

Nadere informatie

Handleiding Mijn 65plus kandidaten

Handleiding Mijn 65plus kandidaten Handleiding Mijn 65plus kandidaten Geachte kandidaat, Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, werken wij voortdurend aan de optimalisering van de administratieve processen, met als doel het verminderen

Nadere informatie

Waarom een micro-omvormer?

Waarom een micro-omvormer? Waarom een micro-omvormer? Eigenaar van uw eigen energieproductie Wilt u meer onafhankelijkheid? Investeer dan slim in een eigen energieproductie. Het micro-omvormersysteem maakt de eerste stap zeer eenvoudig.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Elektronische Diensten C 03.2.30

Algemene Voorwaarden Elektronische Diensten C 03.2.30 Algemene Voorwaarden Elektronische Diensten C 03.2.30 Inleiding Voor u ziet u de algemene voorwaarden voor het gebruik van elektronische diensten bij Delta Lloyd Bank. Deze voorwaarden hebben wij zo duidelijk

Nadere informatie

Handleiding Telewerken met Windows. Inleiding. Systeemvereisten. Inhoudsopgave

Handleiding Telewerken met Windows. Inleiding. Systeemvereisten. Inhoudsopgave Handleiding Telewerken met Windows Inhoudsopgave Inleiding Systeemvereisten Software installatie Inloggen op de portal Problemen voorkomen Probleemoplossingen Inleiding Voor medewerkers van de GGD is het

Nadere informatie

Handleiding Vodafone Cloud

Handleiding Vodafone Cloud Handleiding Vodafone Cloud Hoe installeer ik Vodafone Cloud op mijn mobiel? 1. Download de app op je toestel via de Appstore. Gebruik de zoekterm Vodafone Cloud. 2. Zodra de app geïnstalleerd is klik je

Nadere informatie

Brochure AMF Portable

Brochure AMF Portable Brochure maakt onderdeel uit van de complete bedrijfssoftware AMF. AMF Bedrijfssoftware is modulair opgezet. U kunt hierdoor klein starten en al naargelang uw wensen of de groei van uw bedrijf kan de software

Nadere informatie

Mijn Laurentius Ziekenhuis

Mijn Laurentius Ziekenhuis Mijn Laurentius Ziekenhuis Uw zorg in eigen hand! Stap voor stap uitleg om veilig in te loggen op uw patiëntenportaal mijn.lzr.nl 2 Mijn Laurentius Ziekenhuis MIJN.LZR 3 Wat is Mijn Laurentius Ziekenhuis?

Nadere informatie

DIGITAAL DICTEREN, SPRAAKHERKENNING & WORKFLOW MANAGEMENT VOOR ZORGPROFESSIONALS

DIGITAAL DICTEREN, SPRAAKHERKENNING & WORKFLOW MANAGEMENT VOOR ZORGPROFESSIONALS DIGITAAL DICTEREN, SPRAAKHERKENNING & WORKFLOW MANAGEMENT VOOR ZORGPROFESSIONALS IMAGE SPEECH PROCESSING SOLUTIONS DOING MORE WITH SPEECH DÉ SOLUTION PROVIDER Kostenefficiëntie in de zorg is nog steeds

Nadere informatie

Batching. Een beter begrip van uw batchingsysteem

Batching. Een beter begrip van uw batchingsysteem Een beter begrip van uw batchingsysteem Voor het ontwerp van een standalone batchingsysteem moeten de onderdelen zorgvuldig worden geselecteerd, op basis van de unieke procesvereisten. Batchingsystemen

Nadere informatie

Parkinson Thuis Probleemoplossing

Parkinson Thuis Probleemoplossing Parkinson Thuis Probleemoplossing Probleemoplossing Fox Inzicht App In sommige gevallen kan er een handeling van uw kant nodig zijn om ervoor te zorgen dat de apps altijd ingeschakeld zijn. Dit zal voornamelijk

Nadere informatie

Monitoring. SolidBE B.V. Maarten Schoutenstraat SV Waddinxveen

Monitoring. SolidBE B.V. Maarten Schoutenstraat SV Waddinxveen Monitoring SolidBE B.V. Maarten Schoutenstraat 19 2741SV Waddinxveen 1 Inhoudsopgave Monitoring...3 Introductie...3 Netwerkcomponenten...4 Back-up...4 Discovery...4 Poller...5 SNMP-traps...5 Maintenance...5

Nadere informatie

Personal Edition. Vodafone Pocket Connect. Verkorte handleiding

Personal Edition. Vodafone Pocket Connect. Verkorte handleiding Personal Edition Verkorte handleiding Vodafone Pocket Connect MB.PC.BR.0609.01 Auteursrechten Oktober 2006 Vodafone Libertel N.V. Uit deze uitgave mag niets worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt

Nadere informatie

Altijd en overal bellen en gebeld worden KPN Teletolk. Ook als u een auditieve beperking of spraakbeperking heeft

Altijd en overal bellen en gebeld worden KPN Teletolk. Ook als u een auditieve beperking of spraakbeperking heeft Altijd en overal bellen en gebeld worden KPN Teletolk Ook als u een auditieve beperking of spraakbeperking heeft Snel starten 1. Download bij een van de aanbieders de Total Conversationsoftware op uw smartphone,

Nadere informatie

IT-COMPONENTEN BEWAKEN. VEILIG, SNEL EN BETROUWBAAR

IT-COMPONENTEN BEWAKEN. VEILIG, SNEL EN BETROUWBAAR IT-COMPONENTEN BEWAKEN. VEILIG, SNEL EN BETROUWBAAR Wat is PIM? PIM staat voor PST Infrastructuur Monitoring. Met PIM realiseert u een volledige monitoring van uw servers, applicaties en netwerkcomponenten

Nadere informatie

Meest gestelde vragen

Meest gestelde vragen Meest gestelde vragen Gezien alle commoties over webcams, in hoeverre is beeldbellen beveiligd? Omdat wij met ouderen werken, zijn veilighe id en privacy extra belangrijk voor ons. Beeldbellen kan alleen

Nadere informatie

Handleiding. Support & Helpdesk. Versie 1.0. 21 april 2015. Maja van Os

Handleiding. Support & Helpdesk. Versie 1.0. 21 april 2015. Maja van Os Handleiding Support & Helpdesk Versie 1.0 21 april 2015 Maja van Os Inhoudsopgave Handleiding... 0 Inhoudsopgave... 2 Introductie... 3 Wat is de Techtwo helpdesk?... 3 Waarom gebruikt Techtwo deze helpdesk?...

Nadere informatie

Geen verrassingen meer... BUSINESS EDITION. NoWorries!

Geen verrassingen meer... BUSINESS EDITION. NoWorries! Geen verrassingen meer... BUSINESS EDITION NoWorries! S Y S T E E M B E H E E R IK MAAK MIJ GEEN ZORGEN MEER OVER ONZE IT SINDS NoWorries! HET BEHEER VERZORGT Wat is systeembeheer eigenlijk... Volgens

Nadere informatie

COMBINEER BETROUWBAARHEID MET ONGEËVENAARDE BESPARINGEN

COMBINEER BETROUWBAARHEID MET ONGEËVENAARDE BESPARINGEN COMBINEER BETROUWBAARHEID MET ONGEËVENAARDE BESPARINGEN Nedap Luxon maakt ledverlichting nog zuiniger en echt duurzaam Slim licht brandt alleen wanneer het nodig is Wanneer u denkt aan energiebesparing

Nadere informatie

Naam: Sander van Schie Datum: 28-03-2014 Klas: SBICO-IB2 Doel: Uitleg Toegang tot vcloud Doelgroep: Nieuwe cursisten Versie: 1.0.0

Naam: Sander van Schie Datum: 28-03-2014 Klas: SBICO-IB2 Doel: Uitleg Toegang tot vcloud Doelgroep: Nieuwe cursisten Versie: 1.0.0 Naam: Sander van Schie Datum: 28-03-2014 Klas: SBICO-IB2 Doel: Uitleg Toegang tot vcloud Doelgroep: Nieuwe cursisten Versie: 1.0.0 1 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Stap 1: Inloggegevens en wachtwoord...

Nadere informatie

Customer Score Card. Hoe gebruik ik de Customer Score Card? www.schindler.nl www.schindler.be

Customer Score Card. Hoe gebruik ik de Customer Score Card? www.schindler.nl www.schindler.be Customer Score Card Hoe gebruik ik de Customer Score Card? www.schindler.nl www.schindler.be Eerste aansluiting Ga naar www.schindler.nl of www.schindler.be Via het hoofdstuk e-tools en dan Customer Score

Nadere informatie

Handleiding Office 2013 en Office 365. voor thuisgebruik

Handleiding Office 2013 en Office 365. voor thuisgebruik Handleiding Office 2013 en Office 365 voor thuisgebruik Versie: augustus 2015 1 Inhoudsopgave 1. Wat is Office 365 en wat kun je ermee?... 3 2. Wat je moet weten voordat je gaat installeren?.... 13 3.

Nadere informatie

HP SERVICE EDGE. Voor HP Latexprinters MEER ZEKERHEID VOOR MEER SUCCES

HP SERVICE EDGE. Voor HP Latexprinters MEER ZEKERHEID VOOR MEER SUCCES HP SERVICE EDGE MEER ZEKERHEID VOOR MEER SUCCES Voor HP Latexprinters Samenwerken aan het vergroten van uw concurrentievoorsprong ONTDEK DE VOORDELEN VAN INDUSTRY 4.0 Met de komst van de Vierde Industriële

Nadere informatie

Creëer uw perfecte comfortzone met evohome Wi-Fi

Creëer uw perfecte comfortzone met evohome Wi-Fi Creëer uw perfecte comfortzone met evohome Wi-Fi Meer comfort, meer controle en minder energie de slimste manier om de woning te verwarmen. P2 Comfort en controle P3 evohome Het systeem voor slimme zoneregeling

Nadere informatie

VANAD Comvio Proactief Beheer (CPB) rapportages

VANAD Comvio Proactief Beheer (CPB) rapportages VANAD Comvio Proactief Beheer (CPB) rapportages Toelichting Als gebruiker van Comvio Proactief Beheer (CPB) ontvangt u periodieke rapportages omtrent de technische status van uw servers, werkplekken en

Nadere informatie

Snelle installatiegids voor Symbian

Snelle installatiegids voor Symbian Snelle installatiegids voor Symbian Versie 1.0 Inhoudsopgave 1. WELKOM BIJ MOBIDM... 2 2. INSTALLATIE VAN DE AFARIA VOOR SYMBIAN... 3 2.1. SOFTWARE INSTALLEREN... 3 3. BEVEILIGING... 6 4. NIEUWE APPLICATIES...

Nadere informatie

Handleiding. Ouderportaal. CBS De Lichtbaak

Handleiding. Ouderportaal. CBS De Lichtbaak Handleiding Ouderportaal CBS De Lichtbaak 1 Handleiding Ouderportaal - Versie 24-9-2015 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord vergeten... 5 Wachtwoord wijzigen... 6 Uitleg menu ouderportaal...

Nadere informatie

Aangiften loonheffingen

Aangiften loonheffingen Aangiften loonheffingen Inhoud In het kort... 1 Eerst: de Loon Aangifte-Service (LAS)... 1 Aangifte loonheffingen via het Loon-pakket... 2 Eerst akkoord klant? (voor administratiekantoren)... 6 Uiterste

Nadere informatie

Ontdek de voordelen van een VoIP-telefooncentrale

Ontdek de voordelen van een VoIP-telefooncentrale e Trotsr van e partn Ontdek de voordelen van een VoIP-telefooncentrale 3CX Phone System for Windows is een op software gebaseerde IP PBX die leverancier specifieke PBX Telefooncentrale vervangt. De IP

Nadere informatie

FAQ AcceptEmail. Antwoorden op veelgestelde vragen

FAQ AcceptEmail. Antwoorden op veelgestelde vragen FAQ AcceptEmail Antwoorden op veelgestelde vragen 1. Antwoorden op veelgestelde vragen 1.1. Wat is AcceptEmail? AcceptEmail is de opvolger van de papieren acceptgiro. Betalen kan veilig en snel met ideal,,

Nadere informatie

Handleiding Muziek Online Zakelijk Versie april 2014

Handleiding Muziek Online Zakelijk Versie april 2014 Handleiding Muziek Online Zakelijk Versie april 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 2 Hoofdstuk 2. Gebruik en installatie 3 2.1 Benodigdheden 3 2.2 Inloggen 4 2.3 Muziek luisteren 6 2.4 Wachtwoord

Nadere informatie

Reference case Atlas Copco. Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren. Vodafone Power to you

Reference case Atlas Copco. Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren. Vodafone Power to you Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren Vodafone Power to you Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren Atlas Copco

Nadere informatie

1 INLEIDING. 1.1 Inleiding. 1.2 Webbased. 1.3 Alle voordelen op een rij

1 INLEIDING. 1.1 Inleiding. 1.2 Webbased. 1.3 Alle voordelen op een rij 1 INLEIDING 1.1 Inleiding De cloud is een recent begrip en duidt op het opslaan en bewerken van informatie niet op je eigen pc, maar ergens op het internet (op een server). Het grote voordeel van het opslaan

Nadere informatie

Creëer uw perfecte comfortzone met evohome Wi-Fi

Creëer uw perfecte comfortzone met evohome Wi-Fi Creëer uw perfecte comfortzone met evohome Wi-Fi Meer comfort, meer controle en minder energie de slimste manier om de woning te verwarmen. P2 Comfort en controle Comfort en controle: dat is precies wat

Nadere informatie

Handleiding Office 365

Handleiding Office 365 Handleiding Office 365 Document: Handleiding Office 365 Datum: 2-6-2016 Versie: 0.2 Auteur: Stefan de Vries en Ingrid de Bont Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Aanmelden bij Office 365... 4 3 Navigeren

Nadere informatie

Handleiding Curasoft. Het cliëntenportaal. Versie 2.0

Handleiding Curasoft. Het cliëntenportaal. Versie 2.0 Handleiding Curasoft Het cliëntenportaal Versie 2.0 Inleiding Het cliëntenportaal is ontwikkeld om cliënten gemakkelijk online toegang te geven tot zijn of haar vragenlijsten, afspraken en informatie over

Nadere informatie

Handleiding. Verpakt Storten

Handleiding. Verpakt Storten Handleiding Verpakt Storten Verpakt Storten Als ondernemer stort u regelmatig contant geld. Wij willen dit zo gemakkelijk mogelijk voor u maken. In deze handleiding leggen we u stap voor stap uit hoe Verpakt

Nadere informatie

uw portaal voor technisch facilitair management unica online

uw portaal voor technisch facilitair management unica online uw portaal voor technisch facilitair management unica online , Altijd en overal inzicht in uw technische installaties Snel en eenvoudig een storing melden? Inzicht in het energiegebruik van uw installaties?

Nadere informatie

1. Over LEVIY. 5. Meldingen Wat zijn meldingen? 5.1 Technische melding toevoegen Hoe voeg ik een melding toe?

1. Over LEVIY. 5. Meldingen Wat zijn meldingen? 5.1 Technische melding toevoegen Hoe voeg ik een melding toe? Versie 1 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 06 5. Meldingen Wat zijn meldingen? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 07 5.1 Technische melding toevoegen Hoe voeg ik een melding

Nadere informatie

SmartHome Huiscentrale

SmartHome Huiscentrale installatiehandleiding SmartHome Huiscentrale Vervanging voor WoonVeilig Huiscentrale (model WV-1716) INSTALLATIEHANDLEIDING SMARTHOME HUISCENTRALE Website WoonVeilig www.woonveilig.nl Klantenservice Meer

Nadere informatie

PROFIS Software Oplossingen

PROFIS Software Oplossingen PROFIS Software Oplossingen De PROFIS software Oplossingen, een effectieve manier om ankers te berekenennatuurlijk altijd volgens de laatste richtlijnen Voordelen van de registratie bij PROFIS Software

Nadere informatie

HEMPACORE. Passieve brandbeveiliging

HEMPACORE. Passieve brandbeveiliging HEMPACORE Passieve brandbeveiliging Duurzaamheid De sterkte van onze coatings minimaliseert het risico op beschadigingen tijdens transport, verwerking en blootstelling aan weersinvloeden. U kunt rekenen

Nadere informatie

VERHOOG DE KWALITEIT VAN HET BADEN

VERHOOG DE KWALITEIT VAN HET BADEN VERHOOG DE KWALITEIT VAN HET BADEN with people in mind Badsessies aangenamer maken voor de zintuigen verhoogt het welzijn Baden is comfortabel en ontspannend, zowel fysiek als mentaal. Het gevoel van

Nadere informatie

Digitale ondersteuning in onderwijs. Studenten schooljaar 15/16

Digitale ondersteuning in onderwijs. Studenten schooljaar 15/16 Digitale ondersteuning in onderwijs Studenten schooljaar 15/16 Handleidingen http://handleidingenict.summacollege.nl/ Draadloze netwerken SUMMASTART: De inlogcode met wachtwoord kan niet vast ingesteld

Nadere informatie

HANDLEIDING. Augustus 2012. Pagina 1 van 5

HANDLEIDING. Augustus 2012. Pagina 1 van 5 HANDLEIDING Augustus 2012 Pagina 1 van 5 1. Inleiding Deze handleiding beschrijft hoe u op eenvoudige wijze online een advertentie kunt samenstellen voor in de campinggids. U ontvangt een email met een

Nadere informatie