Er even tussenuit? Logeren bij Pluryn

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Er even tussenuit? Logeren bij Pluryn"

Transcriptie

1 Er even tussenuit? Logeren bij Pluryn Voor mensen met een handicap

2 Logeren bij pluryn Voor gezinnen met een of meer kinderen met een handicap kan het fijn zijn om de dagelijkse zorg even uit handen te geven. Daarom biedt Pluryn logeermogelijkheden voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke handicap. De logés zijn er even lekker tussenuit en hebben een paar heerlijke dagen. Ondertussen kan de familie op adem komen en eventueel zelf op pad gaan. Dat alles in de wetenschap dat hun kind in vertrouwde handen is. Want logeren bij Pluryn staat altijd onder professionele begeleiding, zoals u mag verwachten van een organisatie die gespecialiseerd is in het ondersteunen van mensen met een handicap. Uit logeren gaan, moet bovendien vooral leuk zijn. Daarom bieden we onze logés een gevarieerd en aantrekkelijk programma. De logeeradressen zijn met zorg geselecteerd en veilig. In deze folder zetten we alle logeermogelijkheden bij Pluryn voor u op een rij.

3 Kinderen en jongeren met een licht verstandelijke handicap Kinderen met een (ernstig) verstandelijke handicap (Jong)volwassenen met een (licht) verstandelijke handicap Kinderen en jongeren met een lichamelijke en/of verstandelijke handicap

4 Logeren voor kinderen en jongeren met een licht verstandelijke handicap Voor wie? Pluryn organiseert logeerweekeinden voor kinderen en jongeren van 6 tot 18 jaar met een licht verstandelijke handicap. Wanneer? De logeerweekeinden vinden eens in de vier weken plaats, van vrijdag uur tot zondag uur, behalve tijdens schoolvakanties en feestdagen. In die periode kunnen kinderen meedoen aan het vakantieproject van Pluryn. Wat? De kinderen logeren in groepjes van maximaal zes leeftijdsgenoten en twee begeleiders. Ze krijgen in het weekeinde geen behandeling maar rust geboden. Er is een duidelijke dagstructuur. Daarbinnen is er een activiteitenprogramma dat we samen met de logés vaststellen. Denk aan zwemmen, het bos in, een film huren, naar de speeltuin etc. De activiteiten zijn altijd afhankelijk van de leeftijd en de interesses van de kinderen. Het was supergezellig. Ik kon met iedereen goed opschieten en we hebben allemaal leuke dingen gedaan. Dilano (10)

5 Waar? In Nijmegen logeren we op twee locaties. Het huis op de Uranusstraat is geschikt voor kinderen van 6-12 jaar en bevindt zich op loopafstand van een speelveldje en een zwembad. Op de Groesbeekseweg staat een groot herenhuis, dichtbij het centrum van Nijmegen. Deze locatie is vooral geschikt voor jongeren vanaf 12 jaar. In de omgeving van Doetinchem logeren we op vakantieparken en boerderijen. Op de vakantieparken maken we gebruik van de mogelijkheden die de parken bieden, zoals zwemmen, bowlen en een bingoavond. Op de boerderij gaan we vooral de buitenlucht in: huifkar tochten, speurtochten en spelletjes. In de omgeving van Arnhem huren we een huisje op een vakantiepark. Het staat midden in de bossen en er zijn volop mogelijkheden voor leuke activiteiten.

6 Logeren voor kinderen met een (ernstig) verstandelijke handicap voor wie? Pluryn biedt op terreinaccommodatie De Winckelsteegh logeermogelijkheden voor een weekeinde of vakantie aan kinderen met een (ernstig) verstandelijke handicap die thuis wonen. Wanneer? Logés zijn welkom vanaf vrijdagmiddag uur tot zondagmiddag uur. Bij voldoende animo is het logeeradres tot maandag uur open. Ook zijn er mogelijkheden voor vakantieopvang. We zijn samen een weekeindje weggeweest. Heerlijk, even geen zorgen. Ouders van Emma (6)

7 Wat? Een logeerweekeinde in De Octaaf is vergelijkbaar met een weekeinde thuis. We drinken samen limonade of thee en doen spelletjes, kijken televisie en maken een wandeling. De huishoudelijke taken voeren we zoveel mogelijk gezamenlijk uit. Er zijn onder andere een snoezelruimte, een mini bioscoop en een speeltuin op het terrein en daar maken we graag gebruik van. Overdag is er professionele begeleiding van verpleegkundigen en/of agogisch opgeleiden. s Nachts waakt er een speciaal nachtzorgteam met behulp van een geavanceerd, geautomatiseerd systeem. Waar? De Octaaf is te vinden op het bosrijke terrein van De Winckelsteegh in Nijmegen. Ieder weekeinde is er plaats voor acht logés. In overleg en afhankelijk van het aantal beschikbare plaatsen, kunnen ouders kiezen uit één of meerdere weekeinden. Is er onvoldoende plaats in De Octaaf dan kan het kind (indien gewenst) terecht in één van de woongroepen op het terrein.

8 Logeren voor (jong)volwassenen met een (licht) verstandelijke handicap voor wie? Pluryn biedt weekend- en vakantieopvang voor (jong)volwassenen met een licht verstandelijke handicap. Wanneer? Het Logeerhuis van Pluryn is ieder weekeinde geopend, van vrijdag uur tot zondag uur. Verder zijn gasten welkom tijdens een aantal vakantieweken (carnaval, Pasen, Pinksteren, Kerstmis). Indien gewenst is het logeerhuis ook in de zomerperiode een of meerdere weken geopend. Wat? We creëren voor onze logés een ontspannen en huiselijke sfeer. Net als thuis wordt er tijdens het logeren samen gekookt, gewinkeld, geknutseld en televisie gekeken. En we ondernemen allerlei andere activiteiten. Natuurlijk passen we het programma aan aan de wensen van onze gasten. Het logeerhuis beschikt over een eigen personenbus waarmee we uitstapjes kunnen maken. Daarnaast is er volop ruimte voor rust en ontspanning. Er is gedurende 24 uur per dag een vast en vertrouwd team van ervaren verzorgers en begeleiders aanwezig. Waar? Het logeerhuis van Pluryn staat op een bungalowpark in Mook. De bos- en waterrijke omgeving biedt volop mogelijkheden voor uiteenlopende activiteiten.

9 We proberen onze logés een paar ontspannen dagen te bieden binnen een veilige en gestructureerde omgeving. Henk, begeleider logeerhuis Pluryn

10 Logeren voor kinderen en jongeren met een lichamelijke en/of verstandelijke handicap Voor wie? Pluryn biedt kinderen en jongeren met een lichamelijke of verstandelijke handicap in de leeftijd van 3 tot 25 jaar een logeeropvang. Wanneer? Voor kinderen van 3 t/m 12 jaar zijn er per jaar speciale logeerweekeinden en drie vakantieperiodes waarin gelogeerd kan worden. Jongeren vanaf 13 jaar kunnen gedurende het hele jaar in de weekeinden en schoolvakanties gebruikmaken van de logeeropvang. Een logeerweekeinde duurt van vrijdagavond uur tot zondagmiddag uur. Een kortere periode is ook mogelijk. Verblijfsduur tijdens de schoolvakanties in overleg. Wat? De logeeropvang vindt plaats in een overzichtelijke, veilige en voorspelbare omgeving. De groep kent huisregels en taken die van tevoren met de logés besproken worden. Het klimaat is vriendelijk en stimulerend, gericht op het ontdekken en ontwikkelen van zelfstandigheid. De begeleiders hebben veel ervaring in het begeleiden van kinderen/ jongeren met een (lichamelijke) handicap.

11 Waar? Voor kinderen van 3 t/m 12 jaar organiseert Pluryn gezellige logeerweekeinden op de terreinaccommodatie Werkenrode in Groesbeek. De kinderen worden op leeftijd en belevingsniveau ingedeeld in een vaste groep met vaste begeleiders. Er vinden tijdens deze weekeinden allerlei thema-activiteiten plaats. De jongeren vanaf 13 jaar logeren in één van de woonunits op het terrein of in een van de woonlocaties in Groesbeek of Nijmegen. Ze krijgen ondersteuning van begeleiders en assistent-begeleiders, die rekening houden met de leeftijd en mogelijkheden van de jongere. Naschoolse opvang Naast logeeropvang biedt Pluryn in Groesbeek ook naschoolse opvang aan gezinnen met kinderen tussen de 12 en 20 jaar met een verstandelijke of lichamelijke handicap. De naschoolse opvang is er maximaal vier dagen per week, van maandag t/m donderdag van uur, met uitzondering van de schoolvakanties. De naschoolse opvang is bedoeld om: Praktische en sociale vaardigheden van de jongere te vergroten; Het sociaal isolement voor de jongere op te heffen; De thuissituatie te ontlasten; De draagkracht van het gezin te vergroten; Uithuisplaatsing te voorkomen of uit te stellen.

12 Afspraken met de ouders Voorafgaand aan een logeerweekeinde/ vakantie bij Pluryn maken we afspraken met ouders over de huisregels. Daarbij bespreken we onderwerpen als bedtijden, eetgewoonten, persoonlijke hygiëne en de mogelijkheden/onmogelijkheden van het kind of de jongere. Natuurlijk kunnen ouders hun wensen kenbaar maken. Daar proberen we dan zoveel mogelijk rekening mee te houden. Wanneer u dat wilt, kunt u van tevoren een kijkje bij het logeeradres nemen. Kinderen en jongeren hebben het over het algemeen prima naar hun zin tijdens onze vakanties en logeerpartijen. Natuurlijk kan het gebeuren dat het een keer wat minder goed bevalt. Daarom hechten we er waarde aan om regelmatig met ouders contact te hebben om te praten over hun ervaringen tijdens het logeren. Bent u benieuwd hoe het met uw kind gaat tijdens het weekeinde of in de vakantie? Dan kunt u altijd bellen of een afspraak maken. Informatie over indicatie Om gebruik te maken van Logeren of Naschoolse opvang bij Pluryn is een indicatie nodig. Deze is verkrijgbaar via het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). Kinderen met een Persoonsgebonden Budget (PGB) kunnen eveneens deelnemen aan de logeerweekeinden/vakanties.

13 meer informatie Informatieformulier logeren bij Pluryn Ik wil graag meer weten over de logeermogelijkheden bij Kinderen en jongeren met een licht verstandelijke handicap Kinderen met een (ernstig) verstandelijke handicap (Jong)volwassenen met een (licht) verstandelijke handicap Kinderen en jongeren met een lichamelijke en/of verstandelijke handicap Neem s.v.p. zo snel mogelijk contact met mij op: Naam Adres Postcode + woonplaats Telefoon

14 Opzetkenmerk Code BC01 Postzegel niet nodig Pluryn T.a.v. Klantenbureau Antwoordnummer WB Groesbeek 6560wb399

15 Meer informatie Voor meer informatie of aanmelding kun je terecht bij het klantenbureau van Pluryn, tel ,

16 Bezoekadres : Utrechtseweg 316, 6862 BC Oosterbeek Postadres : Postbus 6, 6860 AA Oosterbeek Telefoon : info@pluryn.nl Internet : LOG

Er even tussenuit op een goed logeeradres? Sterker in de samenleving.

Er even tussenuit op een goed logeeradres? Sterker in de samenleving. Er even tussenuit op een goed logeeradres? Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Het was supergezellig. Ik kon met iedereen goed opschieten en we hebben allemaal leuke dingen gedaan, vertelt Dilano

Nadere informatie

Er even tussenuit op een goed logeeradres? Sterker in de samenleving.

Er even tussenuit op een goed logeeradres? Sterker in de samenleving. Er even tussenuit op een goed logeeradres? Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Het was supergezellig. Ik kon met iedereen goed opschieten en we hebben allemaal leuke dingen gedaan, vertelt Dilano

Nadere informatie

Er even tussenuit op een goed logeeradres? Sterker in de samenleving.

Er even tussenuit op een goed logeeradres? Sterker in de samenleving. Er even tussenuit op een goed logeeradres? Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Het was supergezellig. Ik kon met iedereen goed opschieten en we hebben allemaal leuke dingen gedaan, vertelt Dilano

Nadere informatie

Leekerweide. Even lekker weg! Logeren en opvang van Leekerweide voor kinderen/jongeren met een beperking. www.leekerweide.nl

Leekerweide. Even lekker weg! Logeren en opvang van Leekerweide voor kinderen/jongeren met een beperking. www.leekerweide.nl Leekerweide Even lekker weg! Logeren en opvang van Leekerweide voor kinderen/jongeren met een beperking www.leekerweide.nl Logeren en opvang voor kinderen/jongeren met een beperking Inhoud Doordeweekse

Nadere informatie

OP jezelf LereN WONeN Met begeleiding

OP jezelf LereN WONeN Met begeleiding OP jezelf LereN WONeN Met begeleiding Training Begeleid Wonen training begeleid WONeN de beste voorbereiding voor LAter Wil je als jongere of volwassene graag zelfstandig wonen? Maar moet je daarvoor eerst

Nadere informatie

T i j d e l i j k v e r b l i j f

T i j d e l i j k v e r b l i j f T i j d e l i j k v e r b l i j f T i j d e l i j k v e r b l i j f b i j I p s e d e B r u g g e n U kent Ipse de Bruggen waarschijnlijk van de zorg en begeleiding voor mensen met een verstandelijke handicap.

Nadere informatie

BEGELEIDING EN ONDERSTEUNING LOGEREN SECTOR VAN KIND EN GEZIN

BEGELEIDING EN ONDERSTEUNING LOGEREN SECTOR VAN KIND EN GEZIN SECTOR BEGELEIDING EN ONDERSTEUNING VAN KIND EN GEZIN LOGEREN SYNDION VERLEENT DIENSTEN MET ZORG Syndion is een organisatie die dienstverlening en ondersteuning biedt aan mensen met een handicap. De sector

Nadere informatie

De Winckelsteegh. voor mensen met een ernstig verstandelijke handicap

De Winckelsteegh. voor mensen met een ernstig verstandelijke handicap De Winckelsteegh voor mensen met een ernstig verstandelijke handicap Maak kennis met De Winckelsteegh Wil je deze brochure lezen in eenvoudige taal? Zoek de plaatjes van het vergrootglas. Daaronder staan

Nadere informatie

Kleinschalige woon- en onderwijsvormen. Opvang van kinderen met eigen-aardig gedrag

Kleinschalige woon- en onderwijsvormen. Opvang van kinderen met eigen-aardig gedrag Kleinschalige woon- en onderwijsvormen Opvang van kinderen met eigen-aardig gedrag Doenersdreef Zorg Kinderen in Hilversum en Almere Sommige kinderen hebben iets bijzonders. Iets dat ze nét een beetje

Nadere informatie

IOG NAH BeHANdelING IN Het GezIN. Voor kinderen en jongeren met een Niet-Aangeboren Hersenletsel

IOG NAH BeHANdelING IN Het GezIN. Voor kinderen en jongeren met een Niet-Aangeboren Hersenletsel IOG NAH BeHANdelING IN Het GezIN Voor kinderen en jongeren met een Niet-Aangeboren Hersenletsel INteNsIeVe OrtHOPedAGOGIscHe GezINsBeHANdelING BIj NAH uw kind blijft thuis wonen door hulp aan huis Vertoont

Nadere informatie

Er even lekker tussenuit. Logeren, opvang en naschoolse opvang voor kinderen/jongeren

Er even lekker tussenuit. Logeren, opvang en naschoolse opvang voor kinderen/jongeren Er even lekker tussenuit Logeren, opvang en naschoolse opvang voor kinderen/jongeren www.leekerweide.nl Er even lekker tussenuit Inhoud Doordeweekse logeeropvang 4 Weekendopvang van vrijdagmiddag tot en

Nadere informatie

JE ONTMOET ELKAAR BIJ COFFYN. Werk voor mensen met een (arbeids)handicap

JE ONTMOET ELKAAR BIJ COFFYN. Werk voor mensen met een (arbeids)handicap JE ONTMOET ELKAAR BIJ COFFYN Werk voor mensen met een (arbeids)handicap JE ONTMOET ELKAAR BIJ COFFYN Koffiehuis & branderij Coffyn is al jaren een geliefde plek in Nijmegen. Gasten komen bij Coffyn genieten

Nadere informatie

Werkenrode Volwassenen. Volwassenen met een lichamelijke handicap en/of niet-aangeboren- hersenletsel (NAH)

Werkenrode Volwassenen. Volwassenen met een lichamelijke handicap en/of niet-aangeboren- hersenletsel (NAH) Werkenrode Volwassenen Volwassenen met een lichamelijke handicap en/of niet-aangeboren- hersenletsel (NAH) Mensen met een handicap willen graag zo zelfstandig mogelijk leven. Meedoen in de maatschappij

Nadere informatie

Regio Noord. stichting voor gereformeerde zorg en ondersteuning aan mensen met een handicap

Regio Noord. stichting voor gereformeerde zorg en ondersteuning aan mensen met een handicap Regio Noord stichting voor gereformeerde zorg en ondersteuning aan mensen met een handicap Mensen met mogelijkheden Sprank is een landelijke stichting voor zorg, begeleiding en ondersteuning aan mensen

Nadere informatie

BEGELEID WONEN VOOR MOEDER EN KIND. Voor jonge moeders met een licht verstandelijke beperking

BEGELEID WONEN VOOR MOEDER EN KIND. Voor jonge moeders met een licht verstandelijke beperking BEGELEID WONEN VOOR MOEDER EN KIND Voor jonge moeders met een licht verstandelijke beperking DOE WAT HET BESTE IS VOOR JOU EN JE KIND Heb je net een kindje gekregen of ga je binnenkort bevallen? Als moeder

Nadere informatie

Begeleiding, wonen en dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking

Begeleiding, wonen en dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking Begeleiding, wonen en dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking 1 Er zíjn in zorg Ieder mens is uniek. Mensen met een verstandelijke beperking hebben vaak wat meer hulp nodig om hun eigen,

Nadere informatie

L o c a t i e s v o o r t i j d e l i j k v e r b l i j f v a n I p s e d e B r u g g e n v i n d t u i n d e v o l g e n d e p l a a t s e n :

L o c a t i e s v o o r t i j d e l i j k v e r b l i j f v a n I p s e d e B r u g g e n v i n d t u i n d e v o l g e n d e p l a a t s e n : L o c a t i e s v o o r t i j d e l i j k v e r b l i j f v a n I p s e d e B r u g g e n v i n d t u i n d e v o l g e n d e p l a a t s e n : Delft, woontrainen, deeltijd wonen Voorziening voor acht

Nadere informatie

WERKEN AAN ONTWIKKELING MET EXTRA BEGELEIDING EN BEHANDELING. Voor zeer moeilijk opvoedbare en lerende jongeren (ZMOLK)

WERKEN AAN ONTWIKKELING MET EXTRA BEGELEIDING EN BEHANDELING. Voor zeer moeilijk opvoedbare en lerende jongeren (ZMOLK) WERKEN AAN ONTWIKKELING MET EXTRA BEGELEIDING EN BEHANDELING Voor zeer moeilijk opvoedbare en lerende jongeren (ZMOLK) JONGEREN ONTDEKKEN WAT ZE WEL KUNNEN Jongeren met een IQ tussen 40 en 60 en ernstige

Nadere informatie

&Ons Tweede Thuis KINDEREN

&Ons Tweede Thuis KINDEREN &Ons Tweede Thuis KINDEREN & & KINDEREN Inleiding Het liefst zorg je als ouder zelf voor je kind maar soms heb je hulp nodig. Bijvoorbeeld als je kind een achterstand in de ontwikkeling of een verstandelijke,

Nadere informatie

Dagbehandeling, ondersteuning van kind en ouders Sterker in de samenleving.

Dagbehandeling, ondersteuning van kind en ouders Sterker in de samenleving. Dagbehandeling, ondersteuning van kind en ouders Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Thuis en ook op school gaat het echt beter. Ik heb minder ruzie met de andere kinderen. Met andere mensen omgaan,

Nadere informatie

DE BEELE. Jongeren met een licht verstandelijke handicap en gedragsproblemen

DE BEELE. Jongeren met een licht verstandelijke handicap en gedragsproblemen DE BEELE Jongeren met een licht verstandelijke handicap en gedragsproblemen DE BEELE Zoeken naar de juiste aanpak Bij De Beele wonen jongeren in de leeftijd van 12 tot 23 jaar met een licht verstandelijke

Nadere informatie

Autisme Spectrum Stoornis. Zo gewoon mogelijk verder leven

Autisme Spectrum Stoornis. Zo gewoon mogelijk verder leven Autisme Spectrum Stoornis Zo gewoon mogelijk verder leven Wat is ASS? ASS is een afkorting voor Autisme Spectrum Stoornissen. Het is een verzamelnaam voor verschillende stoornissen. Klassiek autisme, Asperger

Nadere informatie

Stichting Breder is een zorgaanbieder die hulp biedt aan kinderen, tieners, volwassenen en gezinnen.

Stichting Breder is een zorgaanbieder die hulp biedt aan kinderen, tieners, volwassenen en gezinnen. Stichting Breder is een zorgaanbieder die hulp biedt aan kinderen, tieners, volwassenen en gezinnen. Wij bieden verschillende vormen van ondersteuning en zijn altijd bereid om mee te denken over wat bij

Nadere informatie

(SAMEN)WONEN MET ZORG IN DE GLOBE EN CASTELLATOREN. Voor volwassenen met een lichamelijke handicap

(SAMEN)WONEN MET ZORG IN DE GLOBE EN CASTELLATOREN. Voor volwassenen met een lichamelijke handicap (SAMEN)WONEN MET ZORG IN DE GLOBE EN CASTELLATOREN Voor volwassenen met een lichamelijke handicap EEN PERFECTE LOCATIE MET ALLE VOORZIENINGEN IN DE BUURT Wonen in de nabijheid van het centrum van Nijmegen

Nadere informatie

Je talenten komen tot BlOei BiJ BlOesem theehuis. Voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke handicap en NAH

Je talenten komen tot BlOei BiJ BlOesem theehuis. Voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke handicap en NAH Je talenten komen tot BlOei BiJ BlOesem theehuis Voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke handicap en NAH kies het Werk dat BiJ Je Past! Bloesem Theehuis in Herpen is een unieke plek om te

Nadere informatie

HULP BIJ OPVOEDING BEHANDELING BEGELEIDING OBSERVATIE DIAGNOSTIEK. kinderen

HULP BIJ OPVOEDING BEHANDELING BEGELEIDING OBSERVATIE DIAGNOSTIEK. kinderen HULP BIJ OPVOEDING BEHANDELING BEGELEIDING OBSERVATIE DIAGNOSTIEK kinderen Soms heeft een gezin extra begeleiding nodig. Bijvoorbeeld als uw kind een achterstand in de ontwikkeling of een verstandelijke,

Nadere informatie

Dagbehandeling De Horst

Dagbehandeling De Horst Dagbehandeling De Horst U wilt graag zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen, maar zonder extra ondersteuning lukt dat niet meer. U wordt ouder en krijgt geheugenproblemen. Het is niet meer zo gemakkelijk

Nadere informatie

Ontdekken wat je wél kan, in een aangepaste omgeving Sterker in de samenleving.

Ontdekken wat je wél kan, in een aangepaste omgeving Sterker in de samenleving. Ontdekken wat je wél kan, in een aangepaste omgeving Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Emma woont sinds kort bij een woongroep van Pluryn. Onderwijs krijgt zij in het gebouw van haar woongroep.

Nadere informatie

grafische omgeving! Nezzo Print en Creatie

grafische omgeving! Nezzo Print en Creatie Werken en leren in een grafische omgeving! Nezzo Print en Creatie Werken en leren in een professioneel grafisch bedrijf Wil jij graag aan de slag in een regulier bedrijf? Andere mensen ontmoeten? Of een

Nadere informatie

Gewoon meedoen! www.estinea.nl

Gewoon meedoen! www.estinea.nl Gewoon meedoen! Hoe wil jij meedoen? Dat vragen we aan iedereen die bij Estinea komt voor ondersteuning bij wonen, werken of leren. Meedoen in de samenleving - op je eigen niveau en je eigen manier - levert

Nadere informatie

Welkom bij de Tussenschoolse Opvang. Spelen, leren en ontdekken bij. Stichting Kinderopvang Heerhugowaard

Welkom bij de Tussenschoolse Opvang. Spelen, leren en ontdekken bij. Stichting Kinderopvang Heerhugowaard Welkom bij de Tussenschoolse Opvang Spelen, leren en ontdekken bij Stichting Kinderopvang Heerhugowaard Inhoudsopgave 1. WELKOM BIJ DE TUSSENSCHOOLSE OPVANG... 1 2. SCHOLEN WAAR WIJ DE TSO VERZORGEN...

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk. Iets voor jou? Sterker in de samenleving.

Vrijwilligerswerk. Iets voor jou? Sterker in de samenleving. Vrijwilligerswerk. Iets voor jou? Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Monique is maatje van Ellen. Een aantal keren per maand gaan ze samen leuke dingen doen. Dingen die Ellen door haar beperking

Nadere informatie

Stad met een hart. Ontmoeting en Dagbesteding voor Ouderen in Amersfoort

Stad met een hart. Ontmoeting en Dagbesteding voor Ouderen in Amersfoort Stad met een hart Ontmoeting en Dagbesteding voor Ouderen in Amersfoort Ontmoeting en Dagbesteding voor Ouderen In deze folder leest u: wat u van Ontmoeting en Dagbesteding voor ouderen kunt verwachten;

Nadere informatie

Voel je thuis in Noord-Limburg Sterker in de samenleving.

Voel je thuis in Noord-Limburg Sterker in de samenleving. Voel je thuis in Noord-Limburg Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn De blijdschap bij Charley was groot toen er een plek voor haar vrijkwam in een woongroep van Pluryn in Horst. Zij voelt zich

Nadere informatie

Stichting Autstede Onvergetelijk. Informatiepakket voor deelnemers

Stichting Autstede Onvergetelijk. Informatiepakket voor deelnemers Stichting Autstede Onvergetelijk Informatiepakket voor deelnemers Stichting Autstede Stichting Autstede houdt zich bezig met het organiseren van weekendopvang voor gezinnen met kinderen met een stoornis

Nadere informatie

Thuis wonen met ondersteuning Sterker in de samenleving.

Thuis wonen met ondersteuning Sterker in de samenleving. Thuis wonen met ondersteuning Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Woon je zelfstandig of binnen je gezin en heb je daarbij ondersteuning nodig? Dan kun je gebruik maken van de ambulante hulpverlening

Nadere informatie

Geen idee wat je iq is? Snel duidelijkheid met intelligentietesten van Pluryn

Geen idee wat je iq is? Snel duidelijkheid met intelligentietesten van Pluryn Geen idee wat je iq is? Snel duidelijkheid met intelligentietesten van Pluryn Geen idee wat je IQ is? Marc is een jongen met complexe problemen. Om de juiste ondersteuning te krijgen wil hij weten wat

Nadere informatie

Naschoolse Opvang 2010 informatie en voorwaarden

Naschoolse Opvang 2010 informatie en voorwaarden Naschoolse Opvang - informatie en voorwaarden 1 Stichting Vrije Tijd en Vorming Midden-Holland Bloemendaalsweg 68 2804 AB Gouda Telefoon 0182 527 566 Fax 0182 532 942 Internet www.vtvmiddenholland.nl E-mail

Nadere informatie

Begeleiding in de thuissituatie

Begeleiding in de thuissituatie Begeleiding in de thuissituatie Wie zijn wij? Profila Zorg is een evangelische zorgorganisatie die naast de mogelijkheid voor wonen en dagbesteding ook begeleiding en ondersteuning biedt in de eigen woonomgeving

Nadere informatie

&Ons Tweede Thuis VOLWASSENEN

&Ons Tweede Thuis VOLWASSENEN &Ons Tweede Thuis VOLWASSENEN & & VOLWASSENEN Ondersteuning voor mensen met een beperking Heb je een beperking of heeft je zoon of dochter een beperking? Dan is wat ondersteuning soms erg welkom. Ons Tweede

Nadere informatie

Doven, slechthorenden en mensen met spraakproblemen en/of taalproblemen

Doven, slechthorenden en mensen met spraakproblemen en/of taalproblemen GEBRUIKERSGIDS ZORGZWAARTEPAKKETTEN 2010 Doven, slechthorenden en mensen met spraakproblemen en/of taalproblemen Algemene informatie Informatie per zorgzwaartepakket (ZZP) Informatie over zorgzwaartepakketten

Nadere informatie

Over jou, over ons. Het beste uit jezelf

Over jou, over ons. Het beste uit jezelf Over jou, over ons. Het beste uit jezelf Wij zijn Philadelphia. Wie ben jij? Dit boekje vertelt je over Philadelphia. Over wie wij zijn. Over wat we doen. Over ons werk voor mensen als jij. Zo kun jij

Nadere informatie

ONDERSTEUNING VAN MENSEN MET EEN LICHAMELIJKE HANDICAP EN/OF NIET-AANGEBOREN HERSENLETSEL

ONDERSTEUNING VAN MENSEN MET EEN LICHAMELIJKE HANDICAP EN/OF NIET-AANGEBOREN HERSENLETSEL Ondersteuning bij wonen ONDERSTEUNING VAN MENSEN MET EEN LICHAMELIJKE HANDICAP EN/OF NIET-AANGEBOREN HERSENLETSEL Voorpagina: Kjerke de Vries: Ik heb niet erg veel hulp nodig. Daarom verhuis ik van een

Nadere informatie

De Driestroom Begeleiding bij zelfstandig wonen

De Driestroom Begeleiding bij zelfstandig wonen De Driestroom voor mensen met een verstandelijke beperking Begeleiding bij zelfstandig wonen Begeleiding bij zelfstandig wonen Woont u zelfstandig of wilt u zelfstandig gaan wonen? Heeft u daar begeleiding

Nadere informatie

NAH, HOE VERDER? Kies de hulp die bij je past

NAH, HOE VERDER? Kies de hulp die bij je past NAH, HOE VERDER? Kies de hulp die bij je past WAT IS NAH? NAH is de afkorting van Niet-Aangeboren Hersenletsel. Iedereen, jong of oud, kan hersenletsel oplopen door ziekte of ongeval, bijvoorbeeld door

Nadere informatie

Behandeling van jonge kinderen met eetproblemen. De Seyshuizen

Behandeling van jonge kinderen met eetproblemen. De Seyshuizen Behandeling van jonge kinderen met eetproblemen De Seyshuizen Behandeling van jonge kinderen Met eetproblemen In Nijmegen en Haarzuilens Kinderen die problemen hebben met eten en/of drinken kunnen behandeling

Nadere informatie

Talentenexpeditie. Vind de opleiding en het werk passend bij jouw talent. www.reacollegenederland.nl

Talentenexpeditie. Vind de opleiding en het werk passend bij jouw talent. www.reacollegenederland.nl Talentenexpeditie Vind de opleiding en het werk passend bij jouw talent www.reacollegenederland.nl Ben je op zoek naar een leuke en passende baan? Ontdek welk werk en welke opleiding het best bij jou past.

Nadere informatie

Vrijetijdsbesteding voor jongeren Sterker in de samenleving.

Vrijetijdsbesteding voor jongeren Sterker in de samenleving. Vrijetijdsbesteding voor jongeren Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Eén ding is zeker: voor verveling heb je geen tijd bij Pluryn. Of je nu lekker wil sporten, hobbyen, muziek maken of uitgaan

Nadere informatie

Vacaturebank Vrijwilligers April 2016

Vacaturebank Vrijwilligers April 2016 Vacaturebank Vrijwilligers April 2016 Wegens het wegvallen van de vaste vrijwilliger zoeken wij voor Lilia 4 een nieuwe vrijwilliger die met 2 bewoners af en toe iets wil ondernemen. Te denken valt aan

Nadere informatie

Passend Vertrouwd Dichtbij. Even voorstellen: Syndion

Passend Vertrouwd Dichtbij. Even voorstellen: Syndion Passend Vertrouwd Dichtbij Even voorstellen: Syndion Passend Vertrouwd Dichtbij Syndion ondersteunt mensen met een handicap; volwassenen en kinderen met een lichamelijke, verstandelijke, zintuiglijke of

Nadere informatie

Dagbehandeling, ondersteuning van kind en ouders Sterker in de samenleving.

Dagbehandeling, ondersteuning van kind en ouders Sterker in de samenleving. Dagbehandeling, ondersteuning van kind en ouders Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Thuis en ook op school gaat het echt beter. Ik heb minder ruzie met de andere kinderen. Met andere mensen omgaan,

Nadere informatie

Uitgebreide versie. Hoe los ik een klacht op? Klachtenregeling

Uitgebreide versie. Hoe los ik een klacht op? Klachtenregeling Uitgebreide versie Hoe los ik een klacht op? Klachtenregeling De klachtenregeling van Pluryn Hoe gaat het als er een probleem is? Als je niet tevreden bent over de dienstverlening van Pluryn, dan willen

Nadere informatie

Hallo ouders/ verzorgers van de kinderen van B4

Hallo ouders/ verzorgers van de kinderen van B4 Hallo ouders/ verzorgers van de kinderen van B4 Alweer de laatste nieuwsbrief van het jaar 2014. Deze wordt geopend met het blijde nieuws dat juf Ilse een baby heeft. juf Ilse en Tom zijn op 10-12- 14

Nadere informatie

Gebruikersgids doven, slechthorenden en mensen met spraakproblemen en/of taalproblemen. Algemene informatie Informatie per zorgzwaartepakket (ZZP)

Gebruikersgids doven, slechthorenden en mensen met spraakproblemen en/of taalproblemen. Algemene informatie Informatie per zorgzwaartepakket (ZZP) Gebruikersgids doven, slechthorenden en mensen met spraakproblemen en/of taalproblemen Algemene informatie Informatie per zorgzwaartepakket (ZZP) Inhoud Inleiding 3 Voor wie is deze gids? 3 Waarom deze

Nadere informatie

Kansen voor jongeren met een laag IQ Sterker in de samenleving.

Kansen voor jongeren met een laag IQ Sterker in de samenleving. Kansen voor jongeren met een laag IQ Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Emma woont sinds kort bij een woongroep van Pluryn. Onderwijs krijgt zij in het gebouw van haar woongroep. Zij ontdekt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Wijziging kerstvakantie. Logeerplanning 2011

Nieuwsbrief. Wijziging kerstvakantie. Logeerplanning 2011 Nieuwsbrief Wijziging kerstvakantie Vanwege de uiteenlopende vakantieperiodes van de verschillende scholen, hebben wij de vakantie periode aangepast. Wij zijn buiten week 51 en 52 nu ook de eerste week

Nadere informatie

Ken je deze kant al van Leekerweide? overzicht zorgaanbod

Ken je deze kant al van Leekerweide? overzicht zorgaanbod Ken je deze kant al van Leekerweide? overzicht zorgaanbod www.leekerweide.nl Inhoud 3 Woonbegeleiding 4 Volledige of gedeeltelijke ondersteuning thuis 5 Dagbesteding 6 Onderzoek 7 Therapie/behandeling

Nadere informatie

Niet kunnen zien heeft zijn voor- en. nadelen. Ik ben eraan gewend. Ik zie. andere dingen. Maar nu ik wat ouder. word, is het wel zo prettig dat ik

Niet kunnen zien heeft zijn voor- en. nadelen. Ik ben eraan gewend. Ik zie. andere dingen. Maar nu ik wat ouder. word, is het wel zo prettig dat ik bijzondere zorg bijzondere zorg ons aanbod Met warmte omgeven. Dat horen we vaak over Licht & Liefde. En een bijzondere zorglocatie. Want volledig gespecialiseerd in zorg aan blinden en slechtzienden.

Nadere informatie

Welkom. in de wereld van kinderdam. Een fijne plek voor kinderen, zekerheid voor ouders. Buitenschoolse opvang 4 tot 13 jaar

Welkom. in de wereld van kinderdam. Een fijne plek voor kinderen, zekerheid voor ouders. Buitenschoolse opvang 4 tot 13 jaar Welkom Buitenschoolse opvang 4 tot 13 jaar Als je de hele dag op school hebt gezeten, wil je daarna niets liever dan je heerlijk ontspannen of samen met leeftijdgenootjes spelen. Dat kan allemaal in de

Nadere informatie

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.!

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.! ROUTE BPC Maak kennis met onze locaties.! WE STELLEN ONS GRAAG EVEN VOOR. Volg me.. BUITENPOORT CATERING Al bijna 35 jaar vormen we met ons team een hechte familie en zijn we volledig op elkaar ingespeeld.

Nadere informatie

Wonen op de Groppe. Doelstelling woonvorm:

Wonen op de Groppe. Doelstelling woonvorm: Wonen op de Groppe Hier wonen 6 tot 8 mensen die veel begeleiding nodig hebben. Het gebouw is gelegen naast de stallen en is dicht bij alle dieren. Er is een grote gezamenlijke woonkamer en keuken, waar

Nadere informatie

Wat kunnen wij u bieden?

Wat kunnen wij u bieden? Wat kunnen wij u bieden? Wonen, Welzijn & Zorg bij 1 Wat ons bezighoudt Van tijd tot tijd bereiken ons vragen van mensen of wij een bepaalde dienst of bepaalde zorg kunnen leveren. Soms is het een vraag

Nadere informatie

Op vakantie, maak d r werk van! www.medivacature.nl

Op vakantie, maak d r werk van! www.medivacature.nl Op vakantie, maak Er zijn maar weinig chronisch zieken en gehandicapten die zelfstandig op vakantie kunnen gaan. Omdat hun ziekte of handicap het hen simpelweg onmogelijk maakt te reizen. Of omdat mensen

Nadere informatie

Themaweken & Logeerweekenden

Themaweken & Logeerweekenden Themaweken & Logeerweekenden 1 Beste gast, Voor u ligt de nieuwe brochure van de themaweken en logeerweekenden van Parc Spelderholt. Met deze brochure willen wij u informeren over de vele verblijfsmogelijkheden

Nadere informatie

Stichting Autstede Onvergetelijk. Informatiepakket voor vrijwilligers

Stichting Autstede Onvergetelijk. Informatiepakket voor vrijwilligers Stichting Autstede Onvergetelijk Informatiepakket voor vrijwilligers Stichting Autstede Stichting Autstede houdt zich bezig met het organiseren van vakantieweekenden voor gezinnen met kinderen met stoornissen

Nadere informatie

Reglementen Logeerhuis

Reglementen Logeerhuis Reglementen Logeerhuis 1 Inhoudsopgave Bladzijde Algemene informatie 3 Logeerperiodes 3 Indicaties 4 Sluitingsdagen 4 Schoolvakanties 4 De regels Reserveringen 5 Contactpersonen Zorg en begeleiding Uitschrijving

Nadere informatie

Je talenten komen tot bloei bij Bloesem Theehuis Sterker in de samenleving.

Je talenten komen tot bloei bij Bloesem Theehuis Sterker in de samenleving. Je talenten komen tot bloei bij Bloesem Theehuis Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Rita deed werkervaring op bij Bloesem Theehuis in Herpen. Gasten genieten er van de lekkerste thee, taart en

Nadere informatie

Stage lopen bij Pluryn. Informatie voor toekomstige stagiairs

Stage lopen bij Pluryn. Informatie voor toekomstige stagiairs Stage lopen bij Pluryn Informatie voor toekomstige stagiairs Volg je een MBO- of HBO-opleiding? Denk dan aan Pluryn! Welkom bij Pluryn. Pluryn ondersteunt mensen met een handicap bij wonen, werken, leren,

Nadere informatie

Zorg en Ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking. Dit zijn wij we zijn er voor jou!

Zorg en Ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking. Dit zijn wij we zijn er voor jou! Zorg en Ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking Dit zijn wij we zijn er voor jou! Graag stellen we ons voor! Careander ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking op het gebied

Nadere informatie

Villa Paasberg Leven Alles is gericht op wat u kunt en wilt. Dat is leidraad in het doen en laten. In Villa Paasberg heeft u de regie over uw leven, niemand anders. Zo bepaalt u samen met de andere bewoners

Nadere informatie

uw persoonlijke keuze laurens De Naber

uw persoonlijke keuze laurens De Naber De Naber, uw persoonlijke keuze laurens De Naber De Naber Laurens De Naber is herhaaldelijk tot één van de beste woonzorglocaties voor dementerende ouderen in Nederland uitgeroepen. De locatie ligt in

Nadere informatie

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen.

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen. vakantieplanning zomervakantie bso s regio Goverwelle Gouda, 29 juni 2015 Beste ouder(s) / verzorger(s), De grote vakantie is in zicht: maandag 13 juli tot en met vrijdag 21 augustus. Het thema is Dieren.

Nadere informatie

Zorg met aandacht, puur en intens.

Zorg met aandacht, puur en intens. Zorg met aandacht, puur en intens. Kinderdienstencentrum Heimdal Ieder kind is bijzonder. Kinderdienstencentrum Heimdal Het kleinschalige Kinderdienstencentrum Heimdal is er voor kinderen en jongeren met

Nadere informatie

Zelfstandiger leren leven bij Next Level Sterker in de samenleving.

Zelfstandiger leren leven bij Next Level Sterker in de samenleving. Zelfstandiger leren leven bij Next Level Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Anouk woont al jaren bij een leefgroep voor volwassenen met een verstandelijke beperking. Maar ze wil zelfstandiger

Nadere informatie

Hoewel een groot deel van de kinderen al vakantie heeft, moeten we hier in het zuiden echt nog een weekje naar school!

Hoewel een groot deel van de kinderen al vakantie heeft, moeten we hier in het zuiden echt nog een weekje naar school! Hoewel een groot deel van de kinderen al vakantie heeft, moeten we hier in het zuiden echt nog een weekje naar school! Voor de meeste kinderen is dat waarschijnlijke geen straf, want bijna overal staat

Nadere informatie

Stayokay Wereldweekend

Stayokay Wereldweekend Stayokay Wereldweekend 2009 1. Wat is het Stayokay Wereldweekend? Het Wereldweekend voor gezinnen die wel een opkikker kunnen gebruiken Samen met Humanitas en het Rode Kruis nodigt Stayokay 200 gezinnen

Nadere informatie

Pedagogisch beleid. buitenschoolse opvang. Niets uit deze uitgave mag worden gekopieerd en/-of verspreid zonder. maatwerk kinderopvang voor elk gezin

Pedagogisch beleid. buitenschoolse opvang. Niets uit deze uitgave mag worden gekopieerd en/-of verspreid zonder. maatwerk kinderopvang voor elk gezin Pedagogisch beleid buitenschoolse opvang maatwerk kinderopvang voor elk gezin Pedagogisch beleidsplan 1.1 Visie 1.2 Missie 1.3 Uitgangspunten 1.4 Pedagogische doelen 1.4.1. Emotionele en lichamelijke veiligheid

Nadere informatie

ONDERSTEUNING VAN KINDEREN MET EEN LICHAMELIJKE HANDICAP EN/OF NIET-AANGEBOREN HERSENLETSEL EN HUN OUDERS

ONDERSTEUNING VAN KINDEREN MET EEN LICHAMELIJKE HANDICAP EN/OF NIET-AANGEBOREN HERSENLETSEL EN HUN OUDERS Ondersteuning van kind en gezin ONDERSTEUNING VAN KINDEREN MET EEN LICHAMELIJKE HANDICAP EN/OF NIET-AANGEBOREN HERSENLETSEL EN HUN OUDERS Voorpagina: Deborah Corpeleijn: Door de ondersteuning ervaar ik

Nadere informatie

Dagbesteding. Zorg voor elkaar

Dagbesteding. Zorg voor elkaar Dagbesteding Zorg voor elkaar Dagbesteding: ontspannen en afwisselend Welkom bij Wittenbergzorg Woont u nog zelfstandig, maar mist u het contact met mensen? Of is iedere dag hetzelfde en zoekt u daarom

Nadere informatie

Vorig jaar hebben wij ons eigen Logeerhuis geopend. Hier kan in de weekenden gelogeerd worden.

Vorig jaar hebben wij ons eigen Logeerhuis geopend. Hier kan in de weekenden gelogeerd worden. Welkom bij Wille Fijn dat u belangstelling heeft voor Wille! Wat gaan we doen vandaag? Dat is vaak de eerste vraag die kinderen stellen als ze bij Wille binnenkomen. Gaan we koken, sporten, of gaan we

Nadere informatie

groeien doe je bij onze kinderopvang

groeien doe je bij onze kinderopvang dichtbij thuis groeien doe je bij onze Bij Impuls draait het om de persoonlijke ontwikkeling van uw kind. Om uit te groeien tot wie uw kind echt is, moet het voelen dat het welkom is. Dat het wordt gezien.

Nadere informatie

Behoefteonderzoek opvang kinderen basisschoolleeftijd

Behoefteonderzoek opvang kinderen basisschoolleeftijd Behoefteonderzoek opvang kinderen basisschoolleeftijd Totaal alle deelnemers Project: Dagarrangementen en Combinatiefuncties In opdracht van: DMO Weesperstraat 79 Postbus 658 1018 VN Amsterdam 1000 AR

Nadere informatie

Nieuwsbrief. PGB WMO en ZIN.

Nieuwsbrief. PGB WMO en ZIN. Nieuwsbrief PGB WMO en ZIN. De afgelopen maanden is er veel te doen geweest rondom de AWBZ zorg. Dit is het potje met geld waaruit ook de begeleiding bij Hoeve de Kaolder door wordt gefinancierd. De AWBZ

Nadere informatie

Nieuws van de Kwartiermaker dagarrangementen in Burgum

Nieuws van de Kwartiermaker dagarrangementen in Burgum Nieuws van de Kwartiermaker dagarrangementen in Burgum nr.6 Hoe het begon.. In september vorig jaar ben ik begonnen als kwartiermaker naschoolse activiteiten in Burgum. Deze functie is ontstaan in het

Nadere informatie

Mijn afspraken met Pluryn. Dienstverleningsovereenkomst

Mijn afspraken met Pluryn. Dienstverleningsovereenkomst Mijn afspraken met Pluryn Dienstverleningsovereenkomst Eenvoudige versie Mijn afspraken met Pluryn Pluryn ondersteunt mensen met een handicap. Bijvoorbeeld bij: wonen werken leren vrije tijd. Je bent clint

Nadere informatie

Specialistische zorg bij het ouder worden Sterker in de samenleving.

Specialistische zorg bij het ouder worden Sterker in de samenleving. Specialistische zorg bij het ouder worden Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Janneke is een ouder wordende vrouw met een verstandelijke handicap. Haar lichamelijke klachten nemen toe met het

Nadere informatie

- mijn kind 74% - partner 4% - mijn vader/moeder 1% - cliënt die door mij geholpen wordt 12% - anders 9%

- mijn kind 74% - partner 4% - mijn vader/moeder 1% - cliënt die door mij geholpen wordt 12% - anders 9% Kortdurend verblijf Memo aanscherping kortdurend verblijf 3 juni 2011 Kortdurend verblijf is het tijdelijk logeren in een instelling, bijvoorbeeld een logeerhuis, zorghotel, verpleeg- of verzorgingshuis.

Nadere informatie

Kennismaking met Verpleeghuis

Kennismaking met Verpleeghuis Kennismaking met Verpleeghuis Het Houtens Erf Het Houtens Erf, dicht bij u in de buurt In Houten kunt u zorg krijgen die bij u past. Het Houtens Erf biedt intensieve zorg, begeleiding en behandeling op

Nadere informatie

WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF

WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF VOOR EEN LEVEN MET KLEUR Welkom bij De Lingehof het huis in het hart van het Over-Betuwse Bemmel In De Lingehof kunt u aangenaam wonen met gespecialiseerde verzorging

Nadere informatie

Wonen in Mariahof en Scholtenhof 1

Wonen in Mariahof en Scholtenhof 1 Wonen in Mariahof en Scholtenhof 1 Wonen met zorg goede zorg die vertrouwd voelt Welkom bij Zorgfederatie Oldenzaal. Wij zijn een kleinschalige, plaatselijke organisatie voor mensen uit Oldenzaal en omgeving.

Nadere informatie

Kennismaking op de Buitenschoolse Opvang (BSO) Kennismaking op de Buitenschoolse Opvang. Kindercentra De Roef

Kennismaking op de Buitenschoolse Opvang (BSO) Kennismaking op de Buitenschoolse Opvang. Kindercentra De Roef (BSO) Naar de buitenschoolse opvang Het team van Kindercentra De Roef doet enorm zijn best om het uw kind naar de zin te maken. Waar niets hoeft en bijna alles mag. Uw kind kan knutselen, vrij spelen,

Nadere informatie

Kom naar Werkzin in Elst. Voor wie is Werkzin?

Kom naar Werkzin in Elst. Voor wie is Werkzin? Maatwerk in leren Kom naar Werkzin in Elst Wil jij een vak leren? Jezelf ontwikkelen? En wil het op een gewone school niet lukken? Dan is Werkzin in Elst echt iets voor jou. Bij dit opleidingscentrum leer

Nadere informatie

Ik wil nablijven! Buitenschoolse opvang voor kinderen met een extra ZORG- of aandachtsvraag

Ik wil nablijven! Buitenschoolse opvang voor kinderen met een extra ZORG- of aandachtsvraag Ik wil nablijven! Buitenschoolse opvang voor kinderen met een extra ZORG- of aandachtsvraag www.leekerweide.nl Ik wil nablijven Opvang voor en na school Kinderen en jeugd uit het speciaal onderwijs of

Nadere informatie

gezinsvormen [ behandeling in een gezin ]

gezinsvormen [ behandeling in een gezin ] gezinsvormen [ behandeling in een gezin ] 03 Gezinshuis meestal een passend antwoord op een uithuisplaatsing voorwoord Ambiq biedt specialistische zorg aan kinderen, jongeren, hun ouders en volwassenen

Nadere informatie

Kennismaking met Verpleeghuis De Geinsche Hof

Kennismaking met Verpleeghuis De Geinsche Hof Kennismaking met Verpleeghuis De Geinsche Hof De Geinsche Hof, dicht bij u in de buurt In Nieuwegein kunt u zorg krijgen die bij u past. Dit kan in verpleeghuis De Geinsche Hof of bij u thuis, in de vorm

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet Regio Waardenlanden

Nieuwsbrief CliëntAanZet Regio Waardenlanden Nummer 5 Juni 2015 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar: Cliëntzeggenschap,

Nadere informatie

Hai-5. Informatie boekje over ons aanbod. Contactgegevens

Hai-5. Informatie boekje over ons aanbod. Contactgegevens Hai-5 Informatie boekje over ons aanbod Contactgegevens Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op, wij kunnen samen met u kijken naar mogelijkheden die passend zijn voor u. Telefoon: 06-28

Nadere informatie

Ouderenzorg. Wonen in een huis dat u prettig vindt. Genieten van uw vrije tijd. Contacten onderhouden. Deel uitmaken van de samenleving.

Ouderenzorg. Wonen in een huis dat u prettig vindt. Genieten van uw vrije tijd. Contacten onderhouden. Deel uitmaken van de samenleving. ouderen zorg Ouderenzorg Wonen in een huis dat u prettig vindt. Genieten van uw vrije tijd. Contacten onderhouden. Deel uitmaken van de samenleving. Dát is léven. De Baalderborg Groep ondersteunt u daarbij.

Nadere informatie

Zelfstandiger leren leven bij Next Level Sterker in de samenleving.

Zelfstandiger leren leven bij Next Level Sterker in de samenleving. Zelfstandiger leren leven bij Next Level Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Anouk woont al jaren bij een leefgroep voor volwassenen met een verstandelijke beperking. Maar ze wil zelfstandiger

Nadere informatie