ACHTENDERTIGSTE JAARGANG AFLEVERING SEP.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ACHTENDERTIGSTE JAARGANG AFLEVERING 36 11 SEP."

Transcriptie

1 MEDEDELINGENBLAD VOOR GRIENDTSVEEN ACHTENDERTIGSTE JAARGANG AFLEVERING SEP Redactie: Helenaveenseweg 4; Tel ; Bezorging: Internet: KERKBERICHTEN. Zondag 11 september: uur: Eucharistieviering. Intenties zijn Martien v.d. Eijnden, voor Gerrit Luttikhold, voor fam. Baltussen van Mullekom. Zondag 18 en zondag 25 sept.: GEEN H. Mis. Misdienaars: Op 2 oktober beginnen we weer met een nieuwe Misdienaarslijst, die jullie binnenkort in de bus krijgen. We gaan ook nog afscheid nemen van de "oude" misdienaars, dat doen we pas op 16 oktober. Maar heb je zin dan kun je natuurlijk altijd al vast komen misdienen. Vakantie en Bokkenollen: In verband met vakantie zijn er op zondag 18 september en zondag 25 september geen diensten. Op zondag 9 oktober is het Bokkenollen en dan hebben we de laatste jaren ook geen mis gedaan omdat de herrie te groot is. Als er dus mensen zijn die een misintentie willen opgeven, dan is het goed om dit te weten. BEREIKBAARHEID PAROCHIE: De Parochie is te bereiken via: Ton Bukkems telefoon: of schriftelijk via zijn huisadres: Helenaveenseweg 4. Krijgt U niet direct gehoor, spreek dan Uw naam en telefoonnummer in, dan kan ik U terugbellen. Voor de opgave van de Misintenties geldt het volgende adres: parochiegriendtsveen@home.nl. De misintenties kunnen ook schriftelijk opgegeven worden. Eveneens op het adres: Helenaveenseweg 4, 5766 PB Griendtsveen. In het jaarprogramma staat dat we op maandag 12 september gaan wandelen. Vanwege verschillende omstandigheden volgende week (o.a. Beleef de dag ) gaat de wandeling op maandag niet door, maar wordt verschoven naar een latere datum in september (wo 21 of ma 26). Nadere mededelingen volgen z.s.m. VOETBALDOELTJE HOEFNAGELSPLEIN. Dit bericht komt van de gemeente: Dit jaar is weer gebleken dat het voetbaldoeltje op het Hoefnagelsplein in zeer slechte conditie is. Bovendien staat het doel weer los van de ondergrond waardoor bij omvallen levensgevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Wij zijn daarom voornemens het doeltje op korte termijn van het Hoefnagelsplein te verwijderen. Oproep aan de gemeenschap (omwonenden en anderen) Alleen een opknapbeurt en goed vastmaken aan de ondergrond kan dit doeltje nog redden. Mocht er iemand met een goed plan komen, meld dat dan zeer snel bij de dorpsraad, dan kunnen we nog kijken wat er te redden is. TURFJES: "Aangeboden grote Lindeboom hoogte 15mtr (omgezaagd) voor houtsnijwerk of brandhout. Fam. Peters Griendtsveenseweg 78 Deurne Tel "

2 Kindervakantiewerk Griendtsveen komt weer langs de deur. BLOEMENACTIE Ook dit jaar komen we weer langs de deur met kermisbloemen. Op vrijdag 16 september komen de ploegen in actie om vanaf uur te verkopen. Om het leed te verzachten van het ontbreken van de kermisattracties hebben we dit jaar heel mooie zonnebloemen en anjers besteld. Voor de prijs hoeft u het niet te laten. Wij rekenen weer op uw steun. Bestuur KVW Griendtsveen KINDERKLEDING- EN SPEELGOEDBEURS IN GRIENDTSVEEN Op zondag 11 september 2011 wordt in het gemeenschapshuis aan de Lavendellaan te Griendtsveen de halfjaarlijkse beurs voor kinderkleding en speelgoed gehouden. De verkoop van kleding en speelgoed is van uur tot uur. De entree bedraagt 1,50. BUREN STEMMEN MEE OP HUN FAVORIETE BUURTIDEE BIJ PLUS Lucassen Horst, PLUS, Douwe Egberts en het Oranje Fonds hebben een speciale actie rondom Burendag opgezet. PLUS heeft alle buren opgeroepen om met ideeën te komen voor hun buurt. Uit alle ideeën zijn de drie beste gekozen. Klanten van PLUS bepalen welk idee 500,- van het Oranje Fonds ontvangt, zodat het idee uitgevoerd kan worden. De afgelopen weken hebben veel buren leuke buurtideeën geplaatst op het prikbord bij PLUS Lucassen. Uit alle buurtideeën is door het Oranje Fonds en PLUS een top 3 bepaald: Griendtsveen: Het plaatsen van een zwaluwhotel Horst: plaatsen van picknicktafels in wijk De Mussenbuurt Horst: plaatsen van speelvoorzieningen in wijk De Riet Van maandag 5 tot en met zaterdag 24 september kunnen klanten van PLUS Lucassen met actiemunten stemmen op hun favoriete idee. Klanten krijgen deze munten bij aankoop van actieproducten uit de weekfolder. De munten kunnen in één van de drie kokers bij de kassa gestopt worden. De koker met de meeste munten wint en ontvangt 500,- van het Oranje Fonds, zodat het buurtidee uitgevoerd kan worden. Op Burendag - zaterdag 24 september - wordt de uitslag bekend gemaakt bij PLUS Lucassen

3 THEATERGROEP WIZZEL voorheen De Hofnarren speelt de familievoorstelling Snorro. Don José is een slappeling, een watje. Tenminste, dat lijkt zo. Maar als hij zijn masker op heeft is hij Snorro, de stoere en onverslaanbare held die het dorp Burrito tegen slechteriken probeert te beschermen. Samen met zijn paard Wervelwind is hij iedereen te slim af. Bovendien wordt mooie Conchita verliefd op hem. Maar de gemene El Commandante heeft samen met een premiejager een list verzonnen, om Snorro in de val te lokken.. In deze productie kun je volop genieten van actie, humor, romantiek en zang. Tijdens deze sprankelende voorstelling wordt de muziek live gespeeld! 9 oktober, uur,den Draai, Blasiusstraat 2 in Deurne 16 oktober, uur,den Draai, Blasiusstraat 2 in Deurne 22 oktober, uur,den Draai, Blasiusstraat 2 in Deurne 23 oktober, uur,den Draai, Blasiusstraat 2 in Deurne 30 oktober, uur,de Buun, Kasteellaan 25 in Well 6 november, uur,de Kastanje, Hoofdstraat 62 in Liessel Regie: Gegam Soghomonyan Entree 5,-- Vanaf 5 jaar. Voorverkoop: juwelier van Hooff, Stationsstraat 4 te Deurne en via GLASVEZEL IN GRIENDTSVEEN? U HEBT NOG MAAR EEN PAAR DAGEN! Reggefiber is al een aantal weken bezig om de interesse voor glasvezel te peilen in de gemeente Horst aan de Maas. Alle kerkdorpen moeten afzonderlijk 30% aanmeldingen behalen om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Meer informatie over glasvezel? Wilt u meer informatie over glasvezel, of wilt u hulp bij het kiezen van het juiste pakket? Reggefiber organiseert komend weekend speciale inschrijfdagen waar de medewerkers van Reggefiber u graag te woord staan en al vragen beantwoorden. Ook zijn alle providers aanwezig om u te helpen bij het kiezen van het pakket dat het beste bij u past. Op 10 september organiseert Reggefiber twee inschrijfdagen in Horst. - Grubbenvorst: 10 september van uur in zaal de Vonkel aan de Venloseweg Horst: 10 september van uur op het Lambertusplein, nabij de glasvezelwinkel van Reggefiber aan de Kerkstraat 5 in Horst. Naast informatie over glasvezel zijn hier ook allerlei feestelijke activiteiten, zoals een klimwand, een springkussen en een popcornkraam! Het belooft een feestelijke dag te worden, dus kom gezellig langs! Wilt u dat er glasvezel komt in uw gemeente? Schrijf u dan snel in, u heeft nog maar een week. Inschrijven kan tot 11 september. Bent u niet in staat om de inschrijfdagen te bezoeken, dan kunt u altijd terecht in de glasvezelwinkel aan de Kerkstraat 5 in Horst en op onze website:

4 FANFARE RENANTIA. Maandag 12 september repetitie hele korps 20.00u tot 22.00u Zaterdag 10 september ophalen OUD PAPIER De volgende personen worden om 9.30u bij de bejaardenwoningen verwacht: Christ van Bommel, Riny Lemmen, Hans v d Zanden, Marion Holtackers en Anneke v Hoek. OUD PAPIER Zaterdag 10 september a.s. komen leden van fanfare Renantia weer oud papier ophalen. Wilt u het papier, goed gebundeld of in een gesloten doos, voor 9.30 uur aan de weg zetten. Het papier mag NIET in een plastic zak gedaan worden. Ook mag er geen tempex tussen het papier zitten. Woont U vlakbij de container dan mag U ook zelf het oud papier in de container doen vanaf donderdagavond tot zaterdag 11.00u. Dit zal zeer op prijs worden gesteld. Als het zeil over de containers zit s.v.p. GEEN papier meer achterlaten. Dank voor uw medewerking. GRIENDTSVEENS UITSPANNING Zondag 11 september is er de 2 e WST aanvang uur. RKSV GRIENDTSVEEN Programma week 36 Zaterdag 10 september Venlosche Boys F9 Griendtsveen F1 Bijeenkomst: uur Aanvang: uur Rijden: Venner, v/d Munckhof en Blomsma SVOC 01 E1 Griendtsveen E1 Bijeenkomst: uur Aanvang: uur Rijden: Vermeulen, Honings en Meulendijks Zondag 11 september Ysselsteyn 4 Griendtsveen 2 Bijeenkomst: uur Aanvang: uur Oefenwedstrijd Holthees 1 Griendtsveen 1 Bijeenkomst: uur Aanvang: uur Kermis Kaarten Vrijdag 16 september kun je rikken, toepen en miezelen in de kantine. Deze kermis -vrijdag word voor het eerst het Kermis Kaarten georganiseerd door de voetbalvereniging. Aanvang vanaf uur en de entree is vrij. HET LAATSTE CLUBNIEUWS, RKSVGRIENDTSVEEN.NL ZWALUWHOTEL Griendtsveen is een dorp wat bol staat van natuur, niet alleen voor de toerist maar ook voor de vogels. Mogelijk zou een bijdrage vanuit het MKB een eerste aanzet kunnen zijn om te komen tot een dergelijk hotel in Griendtsveen.

5 Bijeenkomst voor mantelzorgers Op 20 september a.s. organiseert het Steunpunt Mantelzorg in de gemeente Horst aan de Maas voor mantelzorgers een voorlichtingsbijeenkomst over het Patiënten Service Bureau van VieCuri. Mevr. M. Benders en Dhr. J. Cuppen, beiden werkzaam bij Het Patiënten Service Bureau van VieCuri, zullen een presentatie verzorgen en nader ingaan op de mogelijkheden van patiëntenvoorlichting, ook in relatie tot mantelzorg. Onderwerpen die hierbij aan de orde komen zijn o.a.: - klachtenbemiddeling en klachtenopvang; - patientenvoorlichting (met o.a. wet- en regelgeving ); - Publieksfunctie van de balie; - Klanttevredenheidsonderzoek. De aanvang van de bijeenkomst is om uur en inloop is mogelijk vanaf uur. Mantelzorgers uit de gemeente Horst aan de Maas: U bent van harte welkom. Opgave voor deelname kan tot maandag 19 september a.s. per horst@synthese.nl of telefonisch Adres: Synthese Horst,Bemmelstraat 2,5961 HN Horst.

GLASVEZEL EN REGGEFIBER: ZIE BIJLAGE IN DIT MEDEDELINGENBLAD KERKBERICHTEN. Zondag 21 augustus: 09.45 uur: Eucharistieviering.

GLASVEZEL EN REGGEFIBER: ZIE BIJLAGE IN DIT MEDEDELINGENBLAD KERKBERICHTEN. Zondag 21 augustus: 09.45 uur: Eucharistieviering. MEDEDELINGENBLAD VOOR GRIENDTSVEEN ACHTENDERTIGSTE JAARGANG AFLEVERING 33 18 AUG. 2011 Redactie: Helenaveenseweg 4; Tel. 06-21513560 E-mail: dorpgriendtsveen@home.nl ; Bezorging: 0493-529555 Internet:

Nadere informatie

VAN DE REDACTIE. Deze week een dubbele aflevering. De volgende aflevering verschijnt op 20 oktober.

VAN DE REDACTIE. Deze week een dubbele aflevering. De volgende aflevering verschijnt op 20 oktober. MEDEDELINGENBLAD VOOR GRIENDTSVEEN ACHTENDERTIGSTE JAARGANG AFLEVERING 40 06 OKT. 2011 Redactie: Helenaveenseweg 4; Tel. 06-21513560 E-mail: dorpgriendtsveen@home.nl ; Bezorging: 0493-529555 Internet:

Nadere informatie

ACHTENDERTIGSTE JAARGANG AFLEVERING 9 03 MRT.

ACHTENDERTIGSTE JAARGANG AFLEVERING 9 03 MRT. MEDEDELINGENBLAD VOOR GRIENDTSVEEN ACHTENDERTIGSTE JAARGANG AFLEVERING 9 03 MRT. 2011 Redactie: Helenaveenseweg 4; Tel. 06-21513560 E-mail: dorpgriendtsveen@home.nl ; Bezorging: 0493-529555 Internet: http://www.griendtsveen.org

Nadere informatie

12.00 uur: Doopsel van Lars van Lieshout, zoon van Arno en Nicole van Lieshout.

12.00 uur: Doopsel van Lars van Lieshout, zoon van Arno en Nicole van Lieshout. MEDEDELINGENBLAD VOOR GRIENDTSVEEN VIJFENVEERTIGSTE JAARGANG AFLEVERING 11 15 MRT. 2018 Redactie: Helenaveenseweg 4; Tel. 06-21513560 E-mail: mededelingenblad@griendtsveen.org; Bezorging: 0493-529443 Internet:

Nadere informatie

ACHTENDERTIGSTE JAARGANG AFLEVERING MEI

ACHTENDERTIGSTE JAARGANG AFLEVERING MEI MEDEDELINGENBLAD VOOR GRIENDTSVEEN ACHTENDERTIGSTE JAARGANG AFLEVERING 19 12 MEI 2011 Redactie: Helenaveenseweg 4; Tel. 06-21513560 E-mail: dorpgriendtsveen@home.nl ; Bezorging: 0493-529555 Internet: http://www.griendtsveen.org

Nadere informatie

55e JAARGANG NO 22 vrijdag 28 juni 2019

55e JAARGANG NO 22 vrijdag 28 juni 2019 OOS NUUTS PERIODIEK GENHOUTER NIEUWSBLAD Berichten, mededelingen en advertenties vóór maandagavond 20.00 uur digitaal bezorgen op: redactie@sint-hubertus-genhout.nl Bankrekening: NL17RABO0104906510 o.v.v.

Nadere informatie

KERKBERICHTEN. Vrijdag 24 december: uur: NACHTMIS met het kerkkoor. (voorganger: Pater Wegman)

KERKBERICHTEN. Vrijdag 24 december: uur: NACHTMIS met het kerkkoor. (voorganger: Pater Wegman) MEDEDELINGENBLAD VOOR GRIENDTSVEEN ZEVENENDERTIGSTE JAARGANG AFLEVERING 51 23 DEC. 2010 Redactie: Helenaveenseweg 4; Tel. 06-21513560 E-mail: dorpgriendtsveen@home.nl ; Bezorging: 0493-529555 Internet:

Nadere informatie

OOS NUUTS. Bedenk dat een ander anders is. bankrekening 1049 06510 ovv oosnuuts. SPREUK van de week: 49e JAARGANG NO.21 vrijdag 21 juni 2013

OOS NUUTS. Bedenk dat een ander anders is. bankrekening 1049 06510 ovv oosnuuts. SPREUK van de week: 49e JAARGANG NO.21 vrijdag 21 juni 2013 OOS NUUTS PERIODIEK GENHOUTER PAROCHIEBLAD Berichten, mededelingen en advertenties vóór maandagavond 20.00 uur digitaal bezorgen op redactie@sint-hubertus-genhout.nl bankrekening 1049 06510 ovv oosnuuts

Nadere informatie

Hallo Jongens en Meisjes die zich op hebben gegeven voor dit clubseizoen!

Hallo Jongens en Meisjes die zich op hebben gegeven voor dit clubseizoen! MEDEDELINGENBLAD VOOR GRIENDTSVEEN ZEVENENDERTIGSTE JAARGANG AFLEVERING 39 30 SEP. 2010 Redactie: Helenaveenseweg 4; Tel. 06-21513560 E-mail: dorpgriendtsveen@home.nl ; Bezorging: 0493-529555 Internet:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 3 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Hij volgt erg snel op de tweede nieuwsbrief. Dat doe ik om even digiduif te testen

Nadere informatie

ACHTENDERTIGSTE JAARGANG AFLEVERING 14 7 APR.

ACHTENDERTIGSTE JAARGANG AFLEVERING 14 7 APR. MEDEDELINGENBLAD VOOR GRIENDTSVEEN ACHTENDERTIGSTE JAARGANG AFLEVERING 14 7 APR. 2011 Redactie: Helenaveenseweg 4; Tel. 06-21513560 E-mail: dorpgriendtsveen@home.nl ; Bezorging: 0493-529555 Internet: http://www.griendtsveen.org

Nadere informatie

JOURNAAL no 5 6 Mei 2019

JOURNAAL no 5 6 Mei 2019 Redactie : Jan Geurts Tel. 040-20 42 540 KBO BRABANT Afdeling Valkenswaard e-mail: kbovalkenswaardactiviteiten@gmail.com website: www.kbo-valkenswaard.nl Rabobank: NL63 RABO 0152 9298 00 JOURNAAL no 5

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F APRIL 2012

N I E U W S B R I E F APRIL 2012 N I E U W S B R I E F APRIL 2012 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 16 NR. 8 Mededelingen van de directie Beste ouders wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St.Teje?

Nadere informatie

Eetplein g GrG - Griendtsveen

Eetplein g GrG - Griendtsveen MEDEDELINGENBLAD VOOR GRIENDTSVEEN NEGENENDERTIGSTE JAARGANG AFLEVERING 51 20 DEC. 2012 Redactie: Helenaveenseweg 4; Tel. 06-21513560 E-mail: mededelingenblad@griendtsveen.org; Bezorging: 0493-529555 Internet:

Nadere informatie

INTER AMICOS. Maandblad. Buurt en speeltuinvereniging Inter Amicos Handelskade 2a 2282 KV Rijswjk Telefoon: 070-3988535

INTER AMICOS. Maandblad. Buurt en speeltuinvereniging Inter Amicos Handelskade 2a 2282 KV Rijswjk Telefoon: 070-3988535 INTER AMICOS Maandblad Buurt en speeltuinvereniging Inter Amicos Handelskade 2a 2282 KV Rijswjk Telefoon: 070-3988535 Januari 2009 Voorzitter A.J.J. van der Ploeg Lindelaan 23 2282 EL Rijswijk 070-3951530

Nadere informatie

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - September Krant ook te bekijken via:

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - September Krant ook te bekijken via: Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - September 2016 - Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/actueel Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten aan die georganiseerd

Nadere informatie

Wat kan ik voor u doen?

Wat kan ik voor u doen? 139 139 HOOFDSTUK 9 Wat kan ik voor u doen? WOORDEN 1 1 Peter is op vakantie. Hij stuurde mij een... uit Parijs. a brievenbus b kaart 2 Ik heb die kaart gisteren.... a ontvangen b herhaald 3 Bij welke...

Nadere informatie

Nieuwsbrief Continental 7x7 35/45+ voetbal District Zuid II

Nieuwsbrief Continental 7x7 35/45+ voetbal District Zuid II KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL Nieuwsbrief Continental 7x7 35/45+ voetbal District Zuid II knvb.nl In dit terugkerende item worden de ontwikkelingen van het Continental 7x7 35/45+ voetbal

Nadere informatie

FANFARE RENANTIA. Vrijdag 4 nov u serenade biljartvereniging TBK bij de Morgenstond.

FANFARE RENANTIA. Vrijdag 4 nov u serenade biljartvereniging TBK bij de Morgenstond. MEDEDELINGENBLAD VOOR GRIENDTSVEEN ACHTENDERTIGSTE JAARGANG AFLEVERING 44 03 NOV. 2011 Redactie: Helenaveenseweg 4; Tel. 06-21513560 E-mail: dorpgriendtsveen@home.nl ; Bezorging: 0493-529555 Internet:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 Schooljaar juli 2016

Nieuwsbrief 20 Schooljaar juli 2016 Nieuwsbrief 20 Schooljaar 15 16 6 juli 2016 AGENDA Activiteit woensdag t/m vrijdag 6 t/m 8 juli groep 8 kamp donderdag 7 juli gr 1 t/m 8 2 e rapport mee zaterdag 9 juli ov & team Kledinginzameling dinsdag

Nadere informatie

Maandagmorgen 18 augustus a.s. om 9.00 uur in het gemeenschapshuis. De kinderen kunnen vanaf 8.50 uur de zaal in.

Maandagmorgen 18 augustus a.s. om 9.00 uur in het gemeenschapshuis. De kinderen kunnen vanaf 8.50 uur de zaal in. Beste kinderen en ouders/verzorgers, Hier volgt de laatste informatie over de 37 e jaargang van Kindervakantiewerk Neerbeek Durp Thema: Deze week is het thema: Circus. Het zou leuk zijn als de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar 2015/2016 nr. 3 - oktober 2015. kleedjesboekenmarkt. gr.7-8 vrij i.v.m. mijnpleinstudiedag. herfstvakantie.

Nieuwsbrief. Schooljaar 2015/2016 nr. 3 - oktober 2015. kleedjesboekenmarkt. gr.7-8 vrij i.v.m. mijnpleinstudiedag. herfstvakantie. Nieuwsbrief Schooljaar 2015/2016 nr. 3 - oktober 2015 Belangrijke data: Oktober 2015 M 5 12 19 26 hofdluiscontrole D 6 13 kleedjesboekenmarkt 14.30 uur 20 27 schoolverpleegkundige spreekuur 13.00 uur W

Nadere informatie

Kath.Vereniging voor E.H.B.O. Den Dungen Instructielokaal:"De Pleisterplaats". Grinsel 17a Den Dungen. Telefoon 06-10698119 Raborekening 112931057

Kath.Vereniging voor E.H.B.O. Den Dungen Instructielokaal:De Pleisterplaats. Grinsel 17a Den Dungen. Telefoon 06-10698119 Raborekening 112931057 Kath.Vereniging voor E.H.B.O. Den Dungen Instructielokaal:"De Pleisterplaats". Grinsel 17a Den Dungen. Telefoon 06-10698119 Raborekening 112931057 Voorzitter Harold Soffner 5941442 Secretaris Henriëtte

Nadere informatie

Glasvezel voor heel Boekel

Glasvezel voor heel Boekel Glasvezel voor heel Boekel 2e verenigingsavond Inhoud: Welkom en terugblik (Edward) De folder (Marien) Het inschrijfformulier (Bas?) De site (Hans) De posteractie (Femke?) De spelregels voor verenigingen

Nadere informatie

MKB-PRAAT. Maandblad Sportvereniging Maaskantse Boys Maren-Kessel

MKB-PRAAT. Maandblad Sportvereniging Maaskantse Boys Maren-Kessel MKB-PRAAT Maandblad Sportvereniging Maaskantse Boys Maren-Kessel S.V. Maaskantse Boys Tel. 0412 472032 Banknr. Rabobank 13.17.02.734 Redactie MKB-Praat: Ingeborg Donkers en Anita Steenbekkers p/a Pastoor

Nadere informatie

ZOMER 2018 VAKANTIE WEKEN +50 VOOR OUDEREN VAN 50+ RIJS - EDE VOOR OUDEREN MET MEER ZORG EDE - LUNTEREN

ZOMER 2018 VAKANTIE WEKEN +50 VOOR OUDEREN VAN 50+ RIJS - EDE VOOR OUDEREN MET MEER ZORG EDE - LUNTEREN ZOMER 2018 VAKANTIE WEKEN +50 VOOR OUDEREN VAN 50+ RIJS - EDE VOOR OUDEREN MET MEER ZORG EDE - LUNTEREN WELKOM! Hebt u zin om in de zomer gezellig een week met een groep op vakantie te gaan? Dan ontmoeten

Nadere informatie

Uitgave van de Stichting Dorpshuis Halle-Heide nr.33 oktober 2018

Uitgave van de Stichting Dorpshuis Halle-Heide nr.33 oktober 2018 Uitgave van de Stichting Dorpshuis Halle-Heide nr.33 oktober 2018 Zaterdag 6 oktober is er in het Heidehuus voor de 4e keer de kinderkleding- en speelgoedbeurs. Van 10.00 tot 12.00 uur. Je kunt je kinderkleding

Nadere informatie

11e jaargang, nummer 14

11e jaargang, nummer 14 11e jaargang, nummer 14 Maandag 29 april tot en met vrijdag 10 mei : meivakantie Maandag 20 mei: Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij Maandag 3 juni en dinsdag 4 juni: studiedagen: alle leerlingen

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Het project. 2. Misdienen. 3. Goed doel. 4. Verhindering. 5. Taak van de ouders. 6. Ouderavond. 7. Kerkversiering en fotograaf

Inhoudsopgave. 1. Het project. 2. Misdienen. 3. Goed doel. 4. Verhindering. 5. Taak van de ouders. 6. Ouderavond. 7. Kerkversiering en fotograaf EERSTE HEILIGE COMMUNIE 2015-2016 Inhoudsopgave 1. Het project 2. Misdienen 3. Goed doel 4. Verhindering 5. Taak van de ouders 6. Ouderavond 7. Kerkversiering en fotograaf 8. Financiële bijdrage 9. Aanmelden

Nadere informatie

Voor ouderen van 50+: Lunteren Driebergen Ede. Voor ouderen met meer zorg: Lunteren

Voor ouderen van 50+: Lunteren Driebergen Ede. Voor ouderen met meer zorg: Lunteren Voor ouderen van 50+: Lunteren Driebergen Ede Voor ouderen met meer zorg: Lunteren Wilt u er even tussen uit met een groep ouderen? Dan bent u van harte welkom op één van onze vakantieweken! Deze weken

Nadere informatie

Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016

Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016 OBS De Lytse Mienskip Haulsterweg 2a 8506 BJ Haskerhorne Tel: 0513-416730 Mailadres: delytsemienskip@ogprimus.nl Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016 No: 02 september Opbrengst flessen actie De opbrengst tot

Nadere informatie

Nieuwsbrief jaargang 30 nr. 4 23 april 2013. Enkele datums voor de komende maanden: Vrijdag 26 apr. Spreekuur wijkagent en ouderadviseur

Nieuwsbrief jaargang 30 nr. 4 23 april 2013. Enkele datums voor de komende maanden: Vrijdag 26 apr. Spreekuur wijkagent en ouderadviseur Nieuwsbrief jaargang 30 nr. 4 23 april 2013. Enkele datums voor de komende maanden: Vrijdag 26 apr. Spreekuur wijkagent en ouderadviseur Zondag 28 apr. Oranje Bingo Vrijdag 10 mei Spreekuur wijkagent en

Nadere informatie

Aanmelden kan middels het digitale inschrijfformulier die u per mail heeft ontvangen.

Aanmelden kan middels het digitale inschrijfformulier die u per mail heeft ontvangen. MAANDAG 20 juli DINSDAG 21 juli WOENSDAG 22 juli DONDERDAG 23 juli VRIJDAG 24 juli * Bij minder dan 5 aanmeldingen verzorgen wij een alternatief aanbod (bv. ). Huttenbos Entree: 7,95 (Sjoepkar * Bij minder

Nadere informatie

ProJOP Nieuwsbrief augustus 2015

ProJOP Nieuwsbrief augustus 2015 ProJOP Nieuwsbrief augustus 2015 Een nieuw seizoen! Bekijk de nieuwe kalender en weekendflyers verderop in de nieuwsbrief! Binnenkort liggen ze weer in de brievenbus bij elke gemeente in Vlaanderen: de

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark.

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark. Agenda: zie website Draadloos Internet 1 Waar zijn ze gebleven 1 Groene Club actie 2 Pompdagen 3 Opknappen park 3-4 Oproep najaarscompetitie 4 Speciale ledenpas 5 BBQ 5 Jeugdtoernooien 6-7 Draadloos Internet

Nadere informatie

september 2015 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl

september 2015 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl september 2015 Nieuwsbrief 36 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl Agenda 1 september Informatieavonden groep 3/4/5 (19.00) en groep 6/7/8 (19.30) 2 september Informatieavond

Nadere informatie

S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25

S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25 S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25 17-03-2016 Vanuit de directie Beste ouders/verzorgers, Graag wil ik mij via deze weg aan u voorstellen. Mijn naam is John van Assouw.

Nadere informatie

Dagbehandeling De Horst

Dagbehandeling De Horst Dagbehandeling De Horst U wilt graag zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen, maar zonder extra ondersteuning lukt dat niet meer. U wordt ouder en krijgt geheugenproblemen. Het is niet meer zo gemakkelijk

Nadere informatie

Mantelzorgers in het zonnetje

Mantelzorgers in het zonnetje Mantelzorgers in het zonnetje Mantelzorgers worden in het zonnetje gezet voor hun inzet voor hulpbehoevende inwoners uit onze stad. De gemeente Helmond is daarvoor een waarderingsactie gestart, in samenwerking

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief:

In deze nieuwsbrief: Juni 2014 In deze nieuwsbrief: Kopie verklaring omtrent gedrag (VOG) Kopie certificaat Eerste Hulp aan Kinderen 2014 Uitschrijven van opvanglocaties waar niet langer wordt opgevangen Wijziging van opvanglocatie

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Vragenlijst Dorpsplan Plus (DOP+) Geesteren

Vragenlijst Dorpsplan Plus (DOP+) Geesteren Vragenlijst Dorpsplan Plus (DOP+) Geesteren Wilt u 5 minuten nadenken over ons Geesteren? Pagina 1 van 7 Vragenlijst Dorpsplan Plus Geesteren Vragenlijst Dorpsplan Plus Geesteren Geesteren start dit najaar

Nadere informatie

Schendelsinfo 21 e jaargang; nr. 2 Oktober 2015

Schendelsinfo 21 e jaargang; nr. 2 Oktober 2015 Schendelsinfo 21 e jaargang; nr. 2 Oktober 2015 Gemert, 10 oktober 2015 Hallo allemaal, Hierbij ontvangen jullie de tweede Schendelsinfo van 2015. In deze versie staan leuke foto s en verslagen van de

Nadere informatie

DORPSJOURNAAL. Kopij inleveren voor zondag uur. *** KERMIS IN WESTERBEEK 5 T/M 8 JULI KERMIS IN WESTERBEEK ***

DORPSJOURNAAL. Kopij inleveren voor zondag uur.   *** KERMIS IN WESTERBEEK 5 T/M 8 JULI KERMIS IN WESTERBEEK *** 48e jaargang no. 28 7 juli - 13 juli 2019 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@gmail.com *** KERMIS IN WESTERBEEK 5 T/M 8 JULI KERMIS IN WESTERBEEK *** C o l o fo n Het dorpsjournaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. de Westwijzer

Nieuwsbrief o.b.s. de Westwijzer 21-03-2018 13 Nieuwsbrief o.b.s. de Westwijzer Personeel Helaas heeft juf Debbie ervoor gekozen om op een andere plek te gaan werken. Zij zal dus na haar zwangerschapsverlof niet meer terugkeren op de

Nadere informatie

Groepen 1 en 2 Tijdschriften groepen 2 De groepen 2 zijn ook deze week nog op zoek naar verschillende tijdschriften. Alvast bedankt!

Groepen 1 en 2 Tijdschriften groepen 2 De groepen 2 zijn ook deze week nog op zoek naar verschillende tijdschriften. Alvast bedankt! Informatieblad Schooljaar 2015-2016 Maandag 21 september, nr.4 Agenda van 21 t/m 27 september 2015 ma 21 sept di 22 sept woe 23 sept do 24 sept vrij 25 sept 15.45 uur Bouwvergadering 11.30 uur Bouwviering

Nadere informatie

Info maart 2016. CBS t Klinket Tramstraat 36 4371 BX Koudekerke. www.cbsklinket.nl klinket@primas-scholengroep.nl. In deze info

Info maart 2016. CBS t Klinket Tramstraat 36 4371 BX Koudekerke. www.cbsklinket.nl klinket@primas-scholengroep.nl. In deze info Info maart 2016 CBS t Klinket Tramstraat 36 4371 BX Koudekerke www.cbsklinket.nl klinket@primas-scholengroep.nl In deze info In deze info vindt u informatie over de volgende onderwerpen: Extra studiedag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hengelaarsclub Sassenhein. Jaargang: maart 2014 Nr. 6. HC Sassenhein Postbus 39 9750 AA Haren (Gn)

Nieuwsbrief Hengelaarsclub Sassenhein. Jaargang: maart 2014 Nr. 6. HC Sassenhein Postbus 39 9750 AA Haren (Gn) Het nieuwe seizoen De dagen beginnen al weer langer te worden, we gaan op weg naar de lente. Voor de meeste leden begint het al weer aardig te kriebelen. Hopelijk wordt het een mooi voorjaar met wat warme

Nadere informatie

ACTIVITEITENKRANT. Locatie Kasteelhof/De Hof. Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn Juni 2016 Krant ook te bekijken via: www.zmw.

ACTIVITEITENKRANT. Locatie Kasteelhof/De Hof. Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn Juni 2016 Krant ook te bekijken via: www.zmw. ACTIVITEITENKRANT Locatie Kasteelhof/ Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn Juni 2016 Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/actueel Colofon Activiteitenkrant: Jaargang 52, Juni 2016 Zorgcentrum De Kasteelhof

Nadere informatie

2010 No. 3 SPRINTER NIEUWS

2010 No. 3 SPRINTER NIEUWS 2010 No. 3 SPRINTER NIEUWS Foto: Frits v/d Velde Nieuwsbulletin Modelspoorvereniging Zeeland 24/08/2010 Foto voorpagina is afkomstig van Frits van de Velde. Hij heeft een hele riks foto s van Nederlandse

Nadere informatie

NIEUWS VAN DE STEUNPUNTEN MANTELZORG

NIEUWS VAN DE STEUNPUNTEN MANTELZORG NIEUWS VAN DE STEUNPUNTEN MANTELZORG Datum: oktober 2016 Geachte heer, mevrouw, Middels deze nieuwsbrief willen wij u graag informeren over nieuws en activiteiten voor mantelzorgers. Bij sommige activiteiten

Nadere informatie

Special Cursusaanbod Bureau Herstel. Bureau Herstel organiseert.

Special Cursusaanbod Bureau Herstel. Bureau Herstel organiseert. Nummer 2, jaargang 4, juli 2015 Special Cursusaanbod Bureau Herstel Beste lezer.. Voor je ligt de Herstel nieuwsbrief. Deze keer met als onderwerp het cursusaanbod van Bureau Herstel. Cursusaanbod voor

Nadere informatie

Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens. foto

Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens. foto April 2017 Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: l Koningsfilm l Spelletjesmiddag l Bingo l Dansavond Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens foto Aanvang:

Nadere informatie

FILM CLU filmclub De Pr emière filmclub De Premi ère filmclub De Première filmclub De Première

FILM CLU filmclub De Pr emière filmclub De Premi ère filmclub De Première filmclub De Première De Première FILMCLUB Sinds 2011 kennen we in filmhuis De Keizer filmclub De Première. Bij filmclub De Première zijn de mooiste, nieuwe films voor het eerst te zien in filmhuis De Keizer. We maken een bewuste

Nadere informatie

Beste ouders, Mijn knuffel kan niet slapen Hij heeft verdriet Wat moet ik doen? Ik weet het niet.

Beste ouders, Mijn knuffel kan niet slapen Hij heeft verdriet Wat moet ik doen? Ik weet het niet. Nieuwsbrief 34 16-20 mei Beste ouders, Mijn knuffel kan niet slapen Hij heeft verdriet Wat moet ik doen? Ik weet het niet. 34 Mijn knuffel moet steeds huilen En ik huil mee Het kussen wordt een tranenzee.

Nadere informatie

Activiteitenprogramma. Juli t/m december Zorgcentrum Abbingahiem

Activiteitenprogramma. Juli t/m december Zorgcentrum Abbingahiem Activiteitenprogramma Juli t/m december 2016 Zorgcentrum Abbingahiem Algemene informatie Naast het vaste activiteitenprogramma worden er elke maand verschillende activiteiten georganiseerd in de Gasterij,

Nadere informatie

OVERZICHT MAANDPROGRAMMA ZONNEHOF AUGUSTUS IN DEZE MAAND IS HET ECHT VAKANTIE. OOK DE MEDEWERKERS EN VEEL VRIJWILLIGERS GENIETEN DAN VAN HUN VAKANTIE.

OVERZICHT MAANDPROGRAMMA ZONNEHOF AUGUSTUS IN DEZE MAAND IS HET ECHT VAKANTIE. OOK DE MEDEWERKERS EN VEEL VRIJWILLIGERS GENIETEN DAN VAN HUN VAKANTIE. OVERZICHT MAANDPROGRAMMA ZONNEHOF AUGUSTUS IN DEZE MAAND IS HET ECHT VAKANTIE. OOK DE MEDEWERKERS EN VEEL VRIJWILLIGERS GENIETEN DAN VAN HUN VAKANTIE. DE VASTE ACTIVITEITEN PROBEREN WE ZO GOED MOGELIJK

Nadere informatie

Vragenlijst Dorpsplan Plus (DOP+) Fleringen. Wilt u 5 minuten nadenken over ons Fleringen? dorpsraad. Fleringen

Vragenlijst Dorpsplan Plus (DOP+) Fleringen. Wilt u 5 minuten nadenken over ons Fleringen? dorpsraad. Fleringen Vragenlijst Dorpsplan Plus (DOP+) Fleringen Wilt u 5 minuten nadenken over ons Fleringen? dorpsraad Fleringen Vragenlijst Dorpsplan Plus Fleringen Fleringen start dit najaar met het maken van een Dorpsplan

Nadere informatie

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 6 oktober 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 7 oktober Woensdag 8 oktober

Nadere informatie

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen INFO! Uitslag Gemeentelijke voorleeswedstrijd Op zaterdag 23 januari heeft namens onze school Maybritt Bomers meegedaan aan de kwartfinale voorleeswedstrijd bij bibliotheek te Didam. Ze heeft heel mooi

Nadere informatie

Maandagmorgen gymnastiek van 10.00 10.45 uur door de SWON

Maandagmorgen gymnastiek van 10.00 10.45 uur door de SWON Voorwoord Samen met de Stichting Welzijn Ouderen Nunspeet (SWON) en Het Venster worden er al jarenlang activiteiten georganiseerd in de recreatiezaal van de Brem, van Hallstraat 1. Het aantal mensen dat

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Het project. 2. Misdienen. 3. Goed doel. 4. Verhindering. 5. Taak van de ouders. 6. Ouderavond. 7. Kerkversiering en fotograaf

Inhoudsopgave. 1. Het project. 2. Misdienen. 3. Goed doel. 4. Verhindering. 5. Taak van de ouders. 6. Ouderavond. 7. Kerkversiering en fotograaf EERSTE HEILIGE COMMUNIE 2017-2018 Inhoudsopgave 1. Het project 2. Misdienen 3. Goed doel 4. Verhindering 5. Taak van de ouders 6. Ouderavond 7. Kerkversiering en fotograaf 8. Financiële bijdrage 9. Aanmelden

Nadere informatie

Sportschool Venendaal. Lente Info. 29 april t/m 5 mei 2013

Sportschool Venendaal. Lente Info. 29 april t/m 5 mei 2013 Lente Info 29 april t/m 5 mei 2013 IN GOEDE CONDITIE VOOR DE ZOMER: AQUA & SLANK FIT CURSUS QUICK FIT CURSUS HATHA YOGA SPINNING AQUA-ROBICS FITNESS ZONNEBANK MASSAGE BODY SHAPE VOOR VROUWEN HEREN CONDITIE

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen Nieuwsbrief Vrije Tijd week 44 1 november 2018 Nieuws Agenda 3 nov. : Lunch in Zeist 6 nov. : Glamourgirls Zeist 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid

Nadere informatie

Jaargang 03 nummer Informatieblad

Jaargang 03 nummer Informatieblad Jaargang 03 nummer 03 2014 Informatieblad Secretariaat: René Palmen. Antoniusstraat 7. 6011SC ELL. 0495-551942 seniorenverenigingell.01@gmail.com IBAN: NL 39 RABO 011 39 02 379 Agenda: 18 april, 25 april

Nadere informatie

55e JAARGANG NO.23 vrijdag 5 juli 2019

55e JAARGANG NO.23 vrijdag 5 juli 2019 OOS NUUTS PERIODIEK GENHOUTER NIEUWSBLAD Berichten, mededelingen en advertenties vóór maandagavond 20.00 uur digitaal bezorgen op: redactie@sint-hubertus-genhout.nl Bankrekening: NL17RABO0104906510 o.v.v.

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering. Clubdag 10 mei

Algemene ledenvergadering. Clubdag 10 mei Let op! 26 april a.s. (koningsdag) worden er geen trainingen gegeven. Algemene ledenvergadering april 2014 Het bestuur nodigt hierbij alle leden uit voor de algemene ledenvergadering op maandag avond 12

Nadere informatie

MaS-vacaturebank. Protestante Gemeente Vaassen

MaS-vacaturebank. Protestante Gemeente Vaassen MaS-vacaturebank Protestante Gemeente Vaassen Inleiding Hieronder is de maatschappelijke stagevacaturebank te vinden van de Protestante Gemeente Vaassen. De kerk is een bijzondere plek om je maatschappelijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 maart 2015

Nieuwsbrief nummer 2 maart 2015 Nieuwsbrief nummer 2 maart 2015 Redactie: B. Muntinga, Vanghout 19, 9422 MG Smilde tel. 413688 e-mailadres: b.muntinga@planet.nl Het bestuur ziet er als het volgt uit: Voorzitter: A. Hendriks Zonnedauw

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015

Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015 Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015 Start van het schooljaar Gelukkig zijn alle leerkrachten toch op tijd teruggekomen van hun offlinegeen wifi vakantie! De juffen hadden het advies van het weekblad Libelle

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet Regio Waardenlanden

Nieuwsbrief CliëntAanZet Regio Waardenlanden Nummer 5 Juni 2015 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar: Cliëntzeggenschap,

Nadere informatie

Camping Jachthaven De Maasterp Animatieprogramma Voor het Seizoen 2016

Camping Jachthaven De Maasterp Animatieprogramma Voor het Seizoen 2016 Camping Jachthaven De Maasterp Animatieprogramma Voor het Seizoen 2016 1 ANIMATIEPROGRAMMA RECREATIE INFO 2016 Beste gasten, Van harte welkom op camping/jachthaven de Maasterp! Het seizoensboekje met het

Nadere informatie

14.30 uur: Doopsel van Tom van Leeuwen, zoon van Koen en Josine van Leeuwen.

14.30 uur: Doopsel van Tom van Leeuwen, zoon van Koen en Josine van Leeuwen. MEDEDELINGENBLAD VOOR GRIENDTSVEEN VIJFENVEERTIGSTE JAARGANG AFLEVERING 43 25 OKT. 2018 Redactie: Helenaveenseweg 4; Tel. 06-21513560 E-mail: mededelingenblad@griendtsveen.org; Bezorging: 0493-529443 Internet:

Nadere informatie

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp Nummer 01 01 september 2014 Belangrijke data 08 september Algemene ouderavond 12 september groepen 1 t/m 4 zijn vrij 15 september Oja-2 verschijnt Nieuws vanuit Saltoschool De Bergen Nieuwe schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Beste leden, Heb je vragen, opmerkingen of leuke, anekdotes? Laat het aan ons weten via nieuwsbriefsvs@hotmail.com. Wellicht zullen wij het plaatsen in de nieuwsbrief!

Nadere informatie

Nieuwsbrief Mantelzorg Uitgave nr. 4 oktober 2012

Nieuwsbrief Mantelzorg Uitgave nr. 4 oktober 2012 Nieuwsbrief Mantelzorg Uitgave nr. 4 oktober 2012 Inhoud: Nieuws vanuit Steunpunt Mantelzorg Agenda oktober november - december Dag van de Mantelzorg 2012 Terugblik van het respijtweekend Nieuws vanuit

Nadere informatie

Jaargang 02 nummer 02 2013. Informatieblad. Secretariaat: D. Goldenbeld. Meidoornstraat 16, 6011 RT ELL. 0495 551574 d.goldenbeld@ziggo.

Jaargang 02 nummer 02 2013. Informatieblad. Secretariaat: D. Goldenbeld. Meidoornstraat 16, 6011 RT ELL. 0495 551574 d.goldenbeld@ziggo. Jaargang 02 nummer 02 2013 Informatieblad Secretariaat: D. Goldenbeld. Meidoornstraat 16, 6011 RT ELL. 0495 551574 d.goldenbeld@ziggo.nl Agenda: 20 maart: Jaarvergadering. Aanvang 13.30 uur in Ellenhof.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2015

Nieuwsbrief juni 2015 View this email in your browser Nieuwsbrief juni 2015 Voorjaarscompetitie afgesloten met een barbecue Hier een foto-impressie van de barbecue en klik hier voor de definitieve eindstand van de Voorjaarscompetitie

Nadere informatie

In deze informatiebrief de volgende onderwerpen:

In deze informatiebrief de volgende onderwerpen: Je ontvangt deze email omdat wij elkaar persoonlijk kennen. Stel je deze informatief niet op prijs, meld je dan af via de daarvoor bestemde link. Is dit e-mailadres niet correct? Mail ons dan even, alvast

Nadere informatie

29 januari 2015, 20ste jaargang

29 januari 2015, 20ste jaargang 7 29 januari 2015, 20ste jaargang Maandag en woensdag fruitdag! Do. 29 jan. 20.00 OR vergadering Woe. 4 feb. Afsluiting Poëzieweek Do. 5 feb. Studiedag groep 1-2, leerlingen lesvrij 20.00 MR vergadering

Nadere informatie

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Deurne, 16-03-2016 Nummer 14 Beste ouders, graag maken wij u attent op het

Nadere informatie

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia 28 augustus 2015 Vreedzame school Inmiddels zitten de eerste weken er weer op en zijn alle groepen goed begonnen. U heeft in de informatiefolders van de verschillende groepen kunnen lezen dat er in de

Nadere informatie

juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij

juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij FlexFlits 02 juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij 02-07 Senn Aarts gr. 1-2b 6 jaar 04-07 Marc Vliegenberg gr. 6 10 jaar 07-07 Thijs Manders gr. 4 8 jaar 09-07 Naomi

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2, februari 2015 3 e jaargang

Nieuwsbrief 2, februari 2015 3 e jaargang Nieuwsbrief 2, februari 2015 3 e jaargang Inhoud 28 februari grote bijeenkomst: Liever een goede buur Vrijwillige bijdrage 2015 Kascommissie Maandelijkse inloop 7 maart Nieuws activiteitengroep Divers

Nadere informatie

22 juni volgende fase Oostpolderweg-West

22 juni volgende fase Oostpolderweg-West 22 juni volgende fase Oostpolderweg-West Op maandag 22 juni start de volgende fase van de herinrichting van de Oostpolderweg. Dan wordt het gedeelte tussen de Statendamweg en de Trekbeemd afgesloten voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni Wijkvereniging Wijchen-Noord

Nieuwsbrief Juni Wijkvereniging Wijchen-Noord Nieuwsbrief Juni Wijkvereniging Wijchen-Noord Beste lezers, Met de mooie en zonnige dagen van de afgelopen weken zijn we al weer aan het aftellen tot de zomervakantie. Dit is dan ook alweer de laatste

Nadere informatie

Praatjes Dikkertje Dap uitgave 4: april 2015

Praatjes Dikkertje Dap uitgave 4: april 2015 April / mei: Belangrijke data: Berichten van de locatie VVE thema: reuzen en kabouters 4 t/m 15 mei meivakantie Bso: vakantieprogramma Pto: gesloten 5 mei Bevrijdingsdag Kindercentrum gesloten 14 mei Hemelvaarstdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 oktober 2014

Nieuwsbrief 9 oktober 2014 Nieuwsbrief 9 oktober 2014 Belangrijke data - Oud papier: 11 oktober: Fam. Wilbrink (Jonathan) en Fam. Leegwater (Daan) - Oud papier: 25 oktober: Fam. Wijdenes (Luuk) en Fam. Neeteson Lemkes (Anna) - Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 5 4 november 2015 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 5 4 november 2015 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633 Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 5 4 november 2015 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633 Om te onthouden maandagmiddag 9 november : unit 1 naar Papierazzi

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF LTC DE SCHELDE

NIEUWSBRIEF LTC DE SCHELDE NIEUWSBRIEF LTC DE SCHELDE Sluitingsdatum nieuwe kopij: 15 juli 2015 Jaargang 3 nr. 5 Juni 2015 redactie@ltcdeschelde.nl MINI/MAX toernooi 2015 Op 21 juni gaan jong en oud het z.g. MINI/MAXI toernooi spelen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.30- maart 2019

Nieuwsbrief nr.30- maart 2019 Nieuwsbrief nr.30- maart 2019 Inhoud: - Aprilbeurs - Agendatips - Speelotheek gesloten op.. - Huurmogelijkheden aprilbeurs - Paaseieren zoeken - Website - Adreswijzigingen/mailadressen - Oproep vrijwilligers

Nadere informatie

jan-mrt 2011 Contactenkrant Samen boodschappen doen op de markt? Wie fietst er ook graag? Ik zoek een kaartmaatje

jan-mrt 2011 Contactenkrant Samen boodschappen doen op de markt? Wie fietst er ook graag? Ik zoek een kaartmaatje jan-mrt 2011 Contactenkrant Wie vindt het leuk om samen af en toe te koken? Wie wil samen met mij gaan wandelen? Samen zwemmen? Samen boodschappen doen op de markt? Ik zoek een kaartmaatje Gezocht: vriend(in)

Nadere informatie

Openingsexpositie van Mwafaq A

Openingsexpositie van Mwafaq A Kalender Mondiaal Centrum 08-09-2013 Opening nieuwe expositie Atelier Mondiale 22-09-2013 Boekpresentatie: Dagen des doods 30-09-2013 ReisverhaalPlus Algemeen 07/08-09-2013 Mini Maker Faire, Continium,

Nadere informatie

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015)

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Wat er zoal speelt in de groepen Wat er verder zoal speelt op school Oproep van de werkgroep Carnaval Studiemiddag

Nadere informatie

ACTIVITEITEN MAANDAG. Ouderenbiljart uur. Info: dhr. A. Goossens tel Bridge uur. Indo: dhr J. v.d.

ACTIVITEITEN MAANDAG. Ouderenbiljart uur. Info: dhr. A. Goossens tel Bridge uur. Indo: dhr J. v.d. Wijkcentrum Jan Ligthart Bergweg 12, 4461 NB Goes Telefoon 0113-232735 Gironummer 5859466 KvK 22029749 Website: http://site.zeelandnet.nl/goesoost/ BESTUUR Voorzitter Dhr. J. E. Mieras Tulpstraat 74, 4461

Nadere informatie

Beste lezer, NIEUWSBRIEF Nr. 14-3 e JAARGANG uitgave nr. 4 van 2014 opmaak: 29 mei 2014

Beste lezer, NIEUWSBRIEF Nr. 14-3 e JAARGANG uitgave nr. 4 van 2014 opmaak: 29 mei 2014 NIEUWSBRIEF Nr. 14-3 e JAARGANG uitgave nr. 4 van 2014 opmaak: 29 mei 2014 info@heemkunde-margraten.nl www.heemkunde-margraten.nl Verenigingslokaal: Rijksweg 68 Margraten (naast feestzaal het Kroontje

Nadere informatie

KBO-afdeling CENTRUM-ZUID s-hertogenbosch p/a Spirealaan 82, 5247 HL s-hertogenbosch (tel )

KBO-afdeling CENTRUM-ZUID s-hertogenbosch p/a Spirealaan 82, 5247 HL s-hertogenbosch (tel ) KBO-afdeling CENTRUM-ZUID s-hertogenbosch p/a Spirealaan 82, 5247 HL s-hertogenbosch (tel. 073-8505765) NIEUWSBRIEF nr.10 van november 2018 Activiteiten voor de komende maanden: 7 november Contactmiddag

Nadere informatie