VAN DE REDACTIE. Deze week een dubbele aflevering. De volgende aflevering verschijnt op 20 oktober.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VAN DE REDACTIE. Deze week een dubbele aflevering. De volgende aflevering verschijnt op 20 oktober."

Transcriptie

1 MEDEDELINGENBLAD VOOR GRIENDTSVEEN ACHTENDERTIGSTE JAARGANG AFLEVERING OKT Redactie: Helenaveenseweg 4; Tel ; Bezorging: Internet: VAN DE REDACTIE. Deze week een dubbele aflevering. De volgende aflevering verschijnt op 20 oktober. KERKBERICHTEN. Zondag 09 okt.: GEEN H. Mis i.v.m. Bokkenollen / Limonollen. Zondag 16 okt.: uur: Gezongen Eucharistieviering. Intenties zijn voor Jan en Nelly v.d. Eijnden Aarts, vanwege 25-jarig huwelijk, voor Willem en Miet Aarts, voor Leo en Rikie Bukkems Sprengers en voor overleden familie Bukkems. Misdienaars: 16 oktober: Julia en Sara.. BEREIKBAARHEID PAROCHIE: De Parochie is te bereiken via: Ton Bukkems telefoon: of schriftelijk via zijn huisadres: Helenaveenseweg 4. Krijgt U niet direct gehoor, spreek dan Uw naam en telefoonnummer in, dan kan ik U terugbellen. Voor de opgave van de Misintenties geldt het volgende adres: parochiegriendtsveen@home.nl. De misintenties kunnen ook schriftelijk opgegeven worden. Eveneens op het adres: Helenaveenseweg 4, 5766 PB Griendtsveen. 8 en 9 oktober 2011 Oproep aan alle inwoners van Griendtsveen De organisatie van st.bokkenollen doet er alles aan om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen tijdens het WK Bokkenollen en WK Limonollen. Denk aan EHBO duikers in het water professionele beveiliging. Ook wordt er veel aandacht besteed aan het maken van de hindernissen. Vorig jaar is er na afloop van het feestje op zaterdag s nachts het e.e.a. vernield in het dorp. Uiteraard zijn er geen briefjes achter gelaten door de daders. Hierdoor zijn verschillende mensen gedupeerd. Er is de hele nacht bewaking, maar die kunnen niet overal tegelijk zijn. Als u (als inwoner van Griendtsveen) iets verdachts hoort of ziet kunt u contact opnemen met tel Dank voor uw begrip.

2 Kinder Vakantie Werk De tegels die gemaakt zijn door de kinderen tijdens de verrassingsdag van 9 juli liggen te wachten om te worden opgehaald. Je mag zo een keer binnen lopen bij Harrie Gielens, maar de grootste kans dat hij er is heb je op een zaterdag. Onze site is ook weer helemaal bijgewerkt dus kijk voor alle verslagen en foto's van 2011 op Ook jullie reacties of ideeën voor volgend jaar kun je hierop kwijt!!! Groetjes bestuur Kinder Vakantie Werk VROUWENBEWEGING, Op woensdag 12 okt. starten we het seizoen 2011/2012 met koffie en gebak en het erg leuke spel Mens erger je niet. Ook zullen op deze avond de dames van het handwerkclubje hun werkstukken tonen en weer te koop aanbieden. Vergeet dus de portemonnee niet, er zitten zeker evenals vorig jaar weer erg leuke dingen bij. We hopen dat op deze eerste avond weer erg veel leden aanwezig zullen zijn. Het bestuur. FANFARE RENANTIA. Maandag 10 oktober repetitie hele korps 20.00u tot 22.00u groepsrepetities volgens afspraak met dirigent Zaterdag 8 oktober ophalen OUD PAPIER De volgende personen worden om 9.30u bij de bejaardenwoningen verwacht: Toon Lemmen, Peter Poels, Ied van Limbeek, Ans v d Linden en Betsie Mennen OUD PAPIER Zaterdag 8 oktober a.s. komen leden van fanfare Renantia weer oud papier ophalen. Wilt u het papier, goed gebundeld of in een gesloten doos, voor 9.30 uur aan de weg zetten. GEEN PLASTIC EN GEEN TEMPEX U mag ook zelf het oud papier in de container doen vanaf donderdagavond tot zaterdagochtend Dit zal zeer op prijs worden gesteld, zeker in het Bokkenolweekend! Als het zeil over de containers zit s.v.p. GEEN papier meer achterlaten. Dank voor uw medewerking. RABOBANK CLUBKAS CAMPAGNE Van 6 tot 17 oktober kunnen leden van RABObank Zuid weer hun stem uitbrengen en hiermee een aangesloten vereniging steunen. Iedere stem brengt 5,- op en ieder lid mag 5 stemmen uitbrengen dus zonder kosten kunt u verenigingen voor 25,- steunen. Wilt U deze kleine moeite even nemen en onze kas spekken? De stemcode krijgt u toegestuurd. Alvast bedankt. Maandag 17 oktober repetitie hele korps 20.00u tot 22.00u groepsrepetities volgens afspraak met dirigent OUD IJZER Zaterdag 22 okt. zal tegenover de zaal de container staan voor het inzamelen van oud ijzer. Wij hebben met de gemeente de afspraak gemaakt dat we alleen in april nog huis aan huis ophalen en dat men in okt. zelf ijzer kan komen brengen. Dit geldt ook voor de bewoners van de Deurnese Hoek. U kunt het ijzer komen brengen tussen 9.30u en 11.00u

3 GRIENDTSVEEN UITSPANNING. Zaterdag 15 okt. is er een toernooi bij Strijd en Vrede in Beek en Donk. Aanvang uur. Vertrek uur. Vervoer F Maas en A Lemmen. Zaterdag 22 okt. begint weer ons toernooi De Griendtsveense Pijl. Als er mensen zijn die eens willen komen kijken die zijn van harte welkom. Er staat altijd wel een kopje koffie voor u klaar. Rabobank clubkas campagne. Iedereen die lid is van de Rabobank Peelland Zuid kan een stem uitbrengen op hun club vanaf 6 oktober tot en met 17 oktober. De stem code die je daar voor nodig hebt ontvang je op 6 oktober en je kunt stemmen via Dus even achter de pc gaan zitten en een stem uitbrengen op ons zodat wij een extra centje in onze clubkas krijgen. Alvast bedankt. RKSV GRIENDTSVEEN Programma week 40 en 41 Zondag 9 september Helenaveen 1 Griendtsveen 1 Bijeenkomst: uur Aanvang: uur Zaterdag 15 oktober G veen H veen MF Merselo MF Bijeenkomst: uur Aanvang: uur Griendtsveen F1 Merselo F1 Bijeenkomst: uur Aanvang: uur Griendtsveen E1 Venray E6 Bijeenkomst: uur Aanvang: uur Zondag 16 oktober Griendtsveen 2 Venray 9 Bijeenkomst: uur Aanvang: uur Scheidsrechter: Bas van Grunsven Griendtsveen 1 GFC 33 1 Bijeenkomst: uur Aanvang: uur Speler van de week: Stijn van de Munckhof Steun RKSV Griendtsveen met de Rabobank Clubkas Campagne Het is nog steeds mogelijk om de stemmen bij de Rabobank Clubkas Campagne. De stemperiode duurt nog tot en met 17 oktober. Dit jaar mag elk Rabobank Peelland Zuid lid vijf stemmen uitbrengen die een vaste waarde van 5,- vertegenwoordigen! Stemmen kan via WK Bokkenollen & Limonollen Bij deze willen we iedereen een gezellig en sportief WK Bokkenollen en Limonollen toe wensen.

4 DORPSRAAD GRIENDTSVEEN. Het dagelijks bestuur van de Dorpsraad heeft besloten om de vergadering van 19 oktober te laten vervallen bij gebrek aan actuele punten. De eerstvolgende vergadering is dan op woensdag 16 november met het college. De notulen van 21 september staan op internet. HUISARTSPRAKTIJK DE WILDENBERG Dinsdagmiddag 18 oktober worden in onze praktijk de jaarlijkse griepvaccinaties gezet. Degenen die daarvoor in aanmerking komen hebben allemaal een brief ontvangen. Op deze middag zal de apotheek alleen geopend zijn voor dringende zaken, wilt u daar rekening mee houden bij het bestellen van uw medicijnen. Eetplein Griendtsveen Lekker samen eten voor iedereen Noteer op Uw kalender: het volgende eetpunt in Griendtsveen is i.v.m. vakantie van de kok verschoven van 26 oktober naar een week later: woensdag 2 november. Eetplein Griendtsveen wordt georganiseerd door KBO Griendtsveen Contactadres secretariaat KBO Joke Steeghs tel Op de themamiddag maandag 17 oktober gaan we het nuttige met het aangename verenigen. We beginnen om 14u met een presentatie en discussie over PPH (Participatie Platform Horst aan de Maas). Het PPH richt zich op wonen, welzijn en zorg in de samenleving van Horst aan de Maas en houdt zich o.a. bezig met advisering t.a.v. uitvoering van de voorzieningen op grond van de WMO. Het thema is voor iedereen van belang (vroeger of later krijgen we allemaal met WMO te maken), dus bij deze de oproep om te komen luisteren en deel te nemen aan de discussie. Na de presentatie gaan we gezellig nog een paar rondjes kienen. - Op zondag 23 oktober vindt er in feesterij zaal Froxx (Venrayseweg Horst, t.o. De Oude Lint) een dansmiddag plaats met als naam Mag ik deze dans van U. Doel van deze middag is om, op een gezellige wijze, ouderen het nut van sport en bewegen te laten zien. Van 13-15u en van 15-17u.KBO-leden zijn van harte welkom, deelname is gratis.

5 WIENERHOF. Hallo Griendtsveense mens en natuurlijk iedereen van (verre) omstreken. Wat vliegt de tijd voorbij, het is alweer oktober en dat betekent een nieuwe maand topper. Omdat oktober nog een zonnige maand voorspelt, houden wij de zonnestralen binnen bij ons in de Wienerhof. De oktober topper wordt een lekkere frisse milkshake! Een kleintje voor 1,50 - een middel voor 2,- en een grote milkshake voor 2,50. Dat laat U toch niet zomaar aan uw mond voorbij gaan?! Wist U dat; - We elke woensdag geopend zijn van tot 20.00? - Dat de Wienerhof ook hele leuke souveniertjes heeft? De Wienerhof wenst alle deelnemers van Bokkenollen en Limonollen heel veel succes en natuurlijk veel plezier!! We hopen jullie allemaal weer te zien! Tot dan! Groetjes de medewerkers van cafetaria de Wienerhof. MANTELZORG NIEUWS SYNTHESE. Platform Mantelzorg Limburg Dinsdag 18 oktober 2011 wordt door medewerkers van het Platform Mantelzorg Limburg een presentatie verzorgd. Tijdens de presentatie maakt u kennis met de doelstelling en werkzaamheden van het Platform. Het Platform Mantelzorg behartigt de individuele en gezamenlijke belangen van mantelzorgers en zet zich in voor: Meer waardering en erkenning van Mantelzorgers. Mantelzorgers vormen het fundament van de zorg. Bewustwording van de positie van de mantelzorger. De druk op mantelzorgers wordt steeds groter! Adviseren bij het tot stand komen van beleid bij organisaties en instellingen die van belang zijn voor mantelzorgers. Ervoor pleiten dat zorgaanbieders en financiers meer oog en oor blijven houden voor mantelzorgvriendelijk beleid. Dat mantelzorgers kunnen beslissen over hun rol en meedenken over mantelzorg in de toekomst. Aanvang: uur, inloop is vanaf uur mogelijk. Synthese, Bemmelstraat 2 te Horst. Indien u belangstelling heeft voor deelname aan de bijeenkomst van het Platform Mantelzorg Limburg, dan graag aanmelden bij: Synthese, Bemmelstraat 2, 5961 HN Horst, Ankie Bongers; info@synthese.nl. INTERNETTERS: ZIE VOOR BIJLAGEN BIJ EXTRA BERICHTEN.

12.00 uur: Doopsel van Lars van Lieshout, zoon van Arno en Nicole van Lieshout.

12.00 uur: Doopsel van Lars van Lieshout, zoon van Arno en Nicole van Lieshout. MEDEDELINGENBLAD VOOR GRIENDTSVEEN VIJFENVEERTIGSTE JAARGANG AFLEVERING 11 15 MRT. 2018 Redactie: Helenaveenseweg 4; Tel. 06-21513560 E-mail: mededelingenblad@griendtsveen.org; Bezorging: 0493-529443 Internet:

Nadere informatie

ACHTENDERTIGSTE JAARGANG AFLEVERING 9 03 MRT.

ACHTENDERTIGSTE JAARGANG AFLEVERING 9 03 MRT. MEDEDELINGENBLAD VOOR GRIENDTSVEEN ACHTENDERTIGSTE JAARGANG AFLEVERING 9 03 MRT. 2011 Redactie: Helenaveenseweg 4; Tel. 06-21513560 E-mail: dorpgriendtsveen@home.nl ; Bezorging: 0493-529555 Internet: http://www.griendtsveen.org

Nadere informatie

FANFARE RENANTIA. Vrijdag 4 nov u serenade biljartvereniging TBK bij de Morgenstond.

FANFARE RENANTIA. Vrijdag 4 nov u serenade biljartvereniging TBK bij de Morgenstond. MEDEDELINGENBLAD VOOR GRIENDTSVEEN ACHTENDERTIGSTE JAARGANG AFLEVERING 44 03 NOV. 2011 Redactie: Helenaveenseweg 4; Tel. 06-21513560 E-mail: dorpgriendtsveen@home.nl ; Bezorging: 0493-529555 Internet:

Nadere informatie

ACHTENDERTIGSTE JAARGANG AFLEVERING 36 11 SEP.

ACHTENDERTIGSTE JAARGANG AFLEVERING 36 11 SEP. MEDEDELINGENBLAD VOOR GRIENDTSVEEN ACHTENDERTIGSTE JAARGANG AFLEVERING 36 11 SEP. 2011 Redactie: Helenaveenseweg 4; Tel. 06-21513560 E-mail: dorpgriendtsveen@home.nl ; Bezorging: 0493-529555 Internet:

Nadere informatie

ACHTENDERTIGSTE JAARGANG AFLEVERING MEI

ACHTENDERTIGSTE JAARGANG AFLEVERING MEI MEDEDELINGENBLAD VOOR GRIENDTSVEEN ACHTENDERTIGSTE JAARGANG AFLEVERING 19 12 MEI 2011 Redactie: Helenaveenseweg 4; Tel. 06-21513560 E-mail: dorpgriendtsveen@home.nl ; Bezorging: 0493-529555 Internet: http://www.griendtsveen.org

Nadere informatie

KERKBERICHTEN. Vrijdag 24 december: uur: NACHTMIS met het kerkkoor. (voorganger: Pater Wegman)

KERKBERICHTEN. Vrijdag 24 december: uur: NACHTMIS met het kerkkoor. (voorganger: Pater Wegman) MEDEDELINGENBLAD VOOR GRIENDTSVEEN ZEVENENDERTIGSTE JAARGANG AFLEVERING 51 23 DEC. 2010 Redactie: Helenaveenseweg 4; Tel. 06-21513560 E-mail: dorpgriendtsveen@home.nl ; Bezorging: 0493-529555 Internet:

Nadere informatie

Hallo Jongens en Meisjes die zich op hebben gegeven voor dit clubseizoen!

Hallo Jongens en Meisjes die zich op hebben gegeven voor dit clubseizoen! MEDEDELINGENBLAD VOOR GRIENDTSVEEN ZEVENENDERTIGSTE JAARGANG AFLEVERING 39 30 SEP. 2010 Redactie: Helenaveenseweg 4; Tel. 06-21513560 E-mail: dorpgriendtsveen@home.nl ; Bezorging: 0493-529555 Internet:

Nadere informatie

GLASVEZEL EN REGGEFIBER: ZIE BIJLAGE IN DIT MEDEDELINGENBLAD KERKBERICHTEN. Zondag 21 augustus: 09.45 uur: Eucharistieviering.

GLASVEZEL EN REGGEFIBER: ZIE BIJLAGE IN DIT MEDEDELINGENBLAD KERKBERICHTEN. Zondag 21 augustus: 09.45 uur: Eucharistieviering. MEDEDELINGENBLAD VOOR GRIENDTSVEEN ACHTENDERTIGSTE JAARGANG AFLEVERING 33 18 AUG. 2011 Redactie: Helenaveenseweg 4; Tel. 06-21513560 E-mail: dorpgriendtsveen@home.nl ; Bezorging: 0493-529555 Internet:

Nadere informatie

ACHTENDERTIGSTE JAARGANG AFLEVERING 14 7 APR.

ACHTENDERTIGSTE JAARGANG AFLEVERING 14 7 APR. MEDEDELINGENBLAD VOOR GRIENDTSVEEN ACHTENDERTIGSTE JAARGANG AFLEVERING 14 7 APR. 2011 Redactie: Helenaveenseweg 4; Tel. 06-21513560 E-mail: dorpgriendtsveen@home.nl ; Bezorging: 0493-529555 Internet: http://www.griendtsveen.org

Nadere informatie

55e JAARGANG NO 22 vrijdag 28 juni 2019

55e JAARGANG NO 22 vrijdag 28 juni 2019 OOS NUUTS PERIODIEK GENHOUTER NIEUWSBLAD Berichten, mededelingen en advertenties vóór maandagavond 20.00 uur digitaal bezorgen op: redactie@sint-hubertus-genhout.nl Bankrekening: NL17RABO0104906510 o.v.v.

Nadere informatie

Eetplein g GrG - Griendtsveen

Eetplein g GrG - Griendtsveen MEDEDELINGENBLAD VOOR GRIENDTSVEEN NEGENENDERTIGSTE JAARGANG AFLEVERING 51 20 DEC. 2012 Redactie: Helenaveenseweg 4; Tel. 06-21513560 E-mail: mededelingenblad@griendtsveen.org; Bezorging: 0493-529555 Internet:

Nadere informatie

Woensdag 24 december: Kerstavond, viering van de geboorte van Christus uur: Gezongen Nachtmis. Misintenties: zie bij Eerste Kerstdag.

Woensdag 24 december: Kerstavond, viering van de geboorte van Christus uur: Gezongen Nachtmis. Misintenties: zie bij Eerste Kerstdag. MEDEDELINGENBLAD VOOR GRIENDTSVEEN EENENVEERTIGSTE JAARGANG AFLEVERING 51 18 DEC. 2014 Redactie: Helenaveenseweg 4; Tel. 06-21513560 E-mail: mededelingenblad@griendtsveen.org; Bezorging: 0493-529411 Internet:

Nadere informatie

KERKBERICHTEN. Zondag 20 december: Vierde zondag van de Advent uur: Gezongen H. Mis. Intenties is voor fam. Kuunders van de Heuvel.

KERKBERICHTEN. Zondag 20 december: Vierde zondag van de Advent uur: Gezongen H. Mis. Intenties is voor fam. Kuunders van de Heuvel. MEDEDELINGENBLAD VOOR GRIENDTSVEEN TWEEËNVEERTIGSTE JAARGANG AFLEVERING 51 17 DEC. 2015 Redactie: Helenaveenseweg 4; Tel. 06-21513560 E-mail: mededelingenblad@griendtsveen.org; Bezorging: 0493-529411 Internet:

Nadere informatie

Redactie nieuws. Beste lezer, Voor u ligt onze nieuwsbrief nummer acht en dertig, de 2 e van Nieuws van het bestuur. Beste Heemkunde leden,

Redactie nieuws. Beste lezer, Voor u ligt onze nieuwsbrief nummer acht en dertig, de 2 e van Nieuws van het bestuur. Beste Heemkunde leden, NIEUWSBRIEF Nr.38-7 e JAARGANG Uitgave nr.2 van 2018 Opmaak: april 2018 www.heemkunde-margraten.nl Verenigingslokaal: Rijksweg 68 Margraten (Naast feestzaal het Kroontje en WOK) Beste lezer, Voor u ligt

Nadere informatie

JOURNAAL no 5 6 Mei 2019

JOURNAAL no 5 6 Mei 2019 Redactie : Jan Geurts Tel. 040-20 42 540 KBO BRABANT Afdeling Valkenswaard e-mail: kbovalkenswaardactiviteiten@gmail.com website: www.kbo-valkenswaard.nl Rabobank: NL63 RABO 0152 9298 00 JOURNAAL no 5

Nadere informatie

MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL MEI 2012 NR. 359

MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL MEI 2012 NR. 359 MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL MEI 2012 NR. 359 IN DIT NUMMER: 2 INHOUD 3 GAGELLOOP 2012 4 MEDEDELINGEN UITNODIGING 5 VERJAARDAGEN 6 PAASMIDDAG 7 SPEELTUIN 8 ADRESSEN AGENDA MEI 2012 nr. 359 COLOFON

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Historische Vereniging/ oktober 2015

Nieuwsbrief van de Historische Vereniging/ oktober 2015 Nieuwsbrief van de Historische Vereniging/ oktober 2015 Uw stem is geld waard voor de Historische Vereniging Als u lid bent van de Rabobank Utrechtse Heuvelrug ontvangt u per post uw persoonlijke stemcode

Nadere informatie

Afdeling Harderwijk-Hierden

Afdeling Harderwijk-Hierden Afdeling Harderwijk-Hierden Nieuwsbrief Januari 2014 Van de bestuurstafel Na de hernieuwde start op de ledenvergadering van september 2013 zet het bestuur zich met enthousiasme in om de afdeling Harderwijk-Hierden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VRIJWILLIGERSRAAD STICHTING PULSE. Voorwoord van de Voorzitter. Nummer 37, Juni Geachte Pulse vrijwilligers,

NIEUWSBRIEF VRIJWILLIGERSRAAD STICHTING PULSE. Voorwoord van de Voorzitter. Nummer 37, Juni Geachte Pulse vrijwilligers, NIEUWSBRIEF VRIJWILLIGERSRAAD STICHTING PULSE Nummer 37, Juni 2019 Voorwoord van de Voorzitter Geachte Pulse vrijwilligers, Bij het schrijven van dit voorwoord verblijden de weermannen en vrouwen ons met

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni

Nieuwsbrief juni Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Agenda juni Nieuwsbrief juni 2017-2018 4 Zwemles (groep 5-6) 2 Zwemles (groep

Nadere informatie

KERKBERICHTEN. Donderdag 02 april: Witte Donderdag uur: Viering van het Laatste Avondmaal en instelling van de Eucharistie.

KERKBERICHTEN. Donderdag 02 april: Witte Donderdag uur: Viering van het Laatste Avondmaal en instelling van de Eucharistie. MEDEDELINGENBLAD VOOR GRIENDTSVEEN TWEEËNVEERTIGSTE JAARGANG AFLEVERING 14 02 APR. 2015 Redactie: Helenaveenseweg 4; Tel. 06-21513560 E-mail: mededelingenblad@griendtsveen.org; Bezorging: 0493-529411 Internet:

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede Mei 2015

Activiteiten programma De Meerstede Mei 2015 Vrijdag 1 mei Handwerken en breien voor goede doelen Nel en Dickij zorgen voor gezellige sfeer. Tot 16.00 uur Dinsdag 5 mei Bevrijdingsborrel De grote zaal is open en de vrijwilligers staan voor u klaar.

Nadere informatie

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld September 2017 Activiteitenkalender Het Anker In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. Deze activiteiten zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje oktober 2015 Kalender: Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje Beste tennisvrienden, De zomer loopt op zijn einde en ook de najaarscompetitie nadert zijn ontknoping. Vandaag is de eerste sneeuw gevallen in

Nadere informatie

De Binnenloper Sept 2019

De Binnenloper Sept 2019 Stichting Inloophuis De Zevensprong Markt 10, 3901 DN Veenendaal Banknr. NL76RABO0395187648 Sticht. Inloophuis De Zevensprong Www.inloophuisde7sprong.nl Email: sec.7sprong@live.nl 2e jaargang nummer september

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 04-03- 2016 Inhoud Studiemiddag 1 maart... 1 Opening van de Studie Muis... 2 Een nieuw gezicht... 2 Pasen... 3 Hallo allemaal hier weer een wist

Nadere informatie

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos Nieuwsbrief 3 september 2012 INHOUD: Welkom Namen op voorwerpen.jarigen.kalender / Schoolgids Nieuwsbrief 1 september 2012 Welkom: 2012 2013 We willen alle leerlingen en ouders graag verwelkomen en veel

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 Schooljaar juli 2016

Nieuwsbrief 20 Schooljaar juli 2016 Nieuwsbrief 20 Schooljaar 15 16 6 juli 2016 AGENDA Activiteit woensdag t/m vrijdag 6 t/m 8 juli groep 8 kamp donderdag 7 juli gr 1 t/m 8 2 e rapport mee zaterdag 9 juli ov & team Kledinginzameling dinsdag

Nadere informatie

55e JAARGANG NO.23 vrijdag 5 juli 2019

55e JAARGANG NO.23 vrijdag 5 juli 2019 OOS NUUTS PERIODIEK GENHOUTER NIEUWSBLAD Berichten, mededelingen en advertenties vóór maandagavond 20.00 uur digitaal bezorgen op: redactie@sint-hubertus-genhout.nl Bankrekening: NL17RABO0104906510 o.v.v.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF juli dameskoor BINAEH ZUUVER. Secr. Isaak Beeckmanstraat DD Middelburg. Van de voorzitter,

NIEUWSBRIEF juli dameskoor BINAEH ZUUVER. Secr. Isaak Beeckmanstraat DD Middelburg. Van de voorzitter, NIEUWSBRIEF juli 2018 50+ dameskoor BINAEH ZUUVER Secr. Isaak Beeckmanstraat 12 4336 DD Middelburg 0118 629050 Van de voorzitter, Lastig hoor, een stukje schrijven als je de laatste tijd meer af- dan aanwezig

Nadere informatie

NIEUWS VAN DE STEUNPUNTEN MANTELZORG

NIEUWS VAN DE STEUNPUNTEN MANTELZORG NIEUWS VAN DE STEUNPUNTEN MANTELZORG Datum: oktober 2016 Geachte heer, mevrouw, Middels deze nieuwsbrief willen wij u graag informeren over nieuws en activiteiten voor mantelzorgers. Bij sommige activiteiten

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2017.

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2017. Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2017. 1 2 Open Inloop. Tijdens de open inloop kunt u vrijblijvend binnenlopen. Het is een ruimte voor alle mensen uit Baarlo. Een gemeenschapsruimte,

Nadere informatie

Beste lezer, Voor u ligt onze nieuwsbrief nummer twee en dertig, de 1 e van 2017.

Beste lezer, Voor u ligt onze nieuwsbrief nummer twee en dertig, de 1 e van 2017. NIEUWSBRIEF Nr.32-6 e JAARGANG uitgave nr.1 van 2017 opmaak: januari 2017 www.heemkunde-margraten.nl Verenigingslokaal: Rijksweg 68 Margraten (naast feestzaal het Kroontje en WOK) Beste lezer, Voor u ligt

Nadere informatie

Seniorenvereniging. KBO Borkel & Schaft. Om te Weten april 2016 #4

Seniorenvereniging. KBO Borkel & Schaft. Om te Weten april 2016 #4 Seniorenvereniging KBO Borkel & Schaft Om te Weten april 2016 #4 www.kbo-valkenswaard.nl Vanaf 12-april, dinsdagmorgen Jeu de Boules Vanaf 13 april, woensdagmiddag Fietsen Vrijdag 29 april Eten in D n

Nadere informatie

DORPSJOURNAAL. Kopij inleveren voor zondag uur. *** KERMIS IN WESTERBEEK 5 T/M 8 JULI KERMIS IN WESTERBEEK ***

DORPSJOURNAAL. Kopij inleveren voor zondag uur.   *** KERMIS IN WESTERBEEK 5 T/M 8 JULI KERMIS IN WESTERBEEK *** 48e jaargang no. 28 7 juli - 13 juli 2019 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@gmail.com *** KERMIS IN WESTERBEEK 5 T/M 8 JULI KERMIS IN WESTERBEEK *** C o l o fo n Het dorpsjournaal

Nadere informatie

12.30 uur: Doopsel van Suze Duijkers, dochter van Jan en Meggy Duijkers.

12.30 uur: Doopsel van Suze Duijkers, dochter van Jan en Meggy Duijkers. MEDEDELINGENBLAD VOOR GRIENDTSVEEN VIJFENVEERTIGSTE JAARGANG AFLEVERING 49 06 DEC. 2018 Redactie: Helenaveenseweg 4; Tel. 06-21513560 E-mail: mededelingenblad@griendtsveen.org; Bezorging: 0493-529443 Internet:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 LINQUENDA THEATER Op MAANDAG 31 JULI komt er speciaal voor u een theatershow. Laat u verrassen met de show Terug naar vroeger van LINQUENDA Theatershows. Nodig hiervoor

Nadere informatie

Info bulletin mei t/m september 2015

Info bulletin mei t/m september 2015 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin mei t/m september 2015 Overzicht activiteiten mei t/m september 2015 Gezinsfietstocht donderdag 14

Nadere informatie

EINDE MAAND TOERNOOI AUGUSTUS Zaterdag 28 augustus Aanvang 13.00u. Zondag 29 augustus - Geen boulen!!! i.v.m. BoeCult

EINDE MAAND TOERNOOI AUGUSTUS Zaterdag 28 augustus Aanvang 13.00u. Zondag 29 augustus - Geen boulen!!! i.v.m. BoeCult Petanque Vereniging Jeu de Bouckles Bernhardstraat 74 5427 AN Boekel 0492 324508 8 e jaargang augustus 2010 nr 23 www.jeudebouckles.nl -------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Stichting WoonMere kreeg bijdrage RABO coöperatiefonds. Hardheidsclausule huurverhoging verder verruimd

Stichting WoonMere kreeg bijdrage RABO coöperatiefonds. Hardheidsclausule huurverhoging verder verruimd Jaargang 17 nr. 4 juli / augustus 2013 St. SOGA is een vrijwilligersorganisatie en bestaat sinds 1986. Zij behartigt de collectieve belangen van mensen met een functiebeperking, handicap of chronische

Nadere informatie

Nieuwsbrief jaargang 30 nr. 4 23 april 2013. Enkele datums voor de komende maanden: Vrijdag 26 apr. Spreekuur wijkagent en ouderadviseur

Nieuwsbrief jaargang 30 nr. 4 23 april 2013. Enkele datums voor de komende maanden: Vrijdag 26 apr. Spreekuur wijkagent en ouderadviseur Nieuwsbrief jaargang 30 nr. 4 23 april 2013. Enkele datums voor de komende maanden: Vrijdag 26 apr. Spreekuur wijkagent en ouderadviseur Zondag 28 apr. Oranje Bingo Vrijdag 10 mei Spreekuur wijkagent en

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2012

Informatie tweede clubperiode 2012 Informatie tweede clubperiode 2012 De eerste clubperiode van 2012 zit er alweer op. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van Bureau Vrije Tijd voor het tweede half jaar van 2012! De clubperiode loopt deze

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. jaargang 8 nr. 280 week

NIEUWSBRIEF. jaargang 8 nr. 280 week NIEUWSBRIEF jaargang 8 nr. 280 week 44 2012 Rabobank Clubkas Campagne (door Nico Grubben) Wat is het? Rabobank Peel en Maas hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Nieuwsbrief september 2016 Dag dames, Nu de zomer bijna voorbij is en het verenigingsleven overal weer gaat beginnen ontvangt u deze eerste nieuwsbrief van ons nieuwe verenigingsjaar, 2016-2017. Ik

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp In dit nummer Geboren * Website www.leenderstrijp.com Overleden * School en winkel Leenderstrijp Nieuwe bewoners * Agenda Welzijn&Zorg * Carnaval 2015 De STRIEPER Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nadere informatie

St. Nicolaasmiddag zondagmiddag 26 nov uur t/m uur.

St. Nicolaasmiddag zondagmiddag 26 nov uur t/m uur. 1947 2017 Nieuwsbrief november 2017. St. Nicolaasmiddag zondagmiddag 26 nov. 14.00 uur t/m 16.00 uur. Kleur deze kleurplaat en breng deze mee op de Sinterklaasmiddag 26 november in ons buurthuis! Naam:

Nadere informatie

PRIKBORDje. Jaargang

PRIKBORDje. Jaargang Onderwerpen Agenda Ouder(-kind-)gesprekken Zoen en Zoefzone 11 december Wereldlichtjesdag Voorleeswedstrijd unit 3 Gastlessen korfbal Sinterklaas Kerstviering Onderzoek doen in unit 2 Herfstwandeling Verjaardagen

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

kalender Informatieavonden Ook dit schooljaar zullen er in alle groepen weer informatieavonden plaatsvinden. Schoolgids

kalender Informatieavonden Ook dit schooljaar zullen er in alle groepen weer informatieavonden plaatsvinden. Schoolgids 15 september 2016 Jaargang 9- nummer 2 kalender Informatieavonden Ook dit schooljaar zullen er in alle groepen weer informatieavonden plaatsvinden. Vrijdag 16 september Opening schooljaar voor de groepen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Gebruik van het dossier We zien dat er een aantal mentoren al gebruik maken van Het Dossier. Complimenten daarvoor.

NIEUWSBRIEF. Gebruik van het dossier We zien dat er een aantal mentoren al gebruik maken van Het Dossier. Complimenten daarvoor. NIEUWSBRIEF December Mentorschap Midden-en Noordoost Brabant 2015 Editie 2 Jaargang 1 Hierbij ontvangt u de nieuwe nieuwsbrief van het Mentorschap Midden -en Noordoost brabant. Hiermee houden wij u op

Nadere informatie

Welkom op de informatieavond

Welkom op de informatieavond Welkom op de informatieavond Rabo Clubkas Campagne Rabobank Noord en West Twente Even voorstellen NAAM Rabobank Noord en West Twente Functie 2 Wat gaan we vanavond doen? Waarom de Rabo Clubkas Campagne?

Nadere informatie

SV DUO is nog steeds dringend op zoek naar een secretaris en een voorzitter! (dit mag ook een combifunctie zijn)

SV DUO is nog steeds dringend op zoek naar een secretaris en een voorzitter! (dit mag ook een combifunctie zijn) Beste leden, Bijgaand treffen jullie weer een nieuwsbrief aan. Veel leesplezier gewenst! SV DUO is nog steeds dringend op zoek naar een secretaris en een voorzitter! (dit mag ook een combifunctie zijn)

Nadere informatie

Mantelzorgadvies Hillegom Lisse

Mantelzorgadvies Hillegom Lisse Mantelzorgadvies Hillegom Lisse 1 Beste mantelzorger, Dit is de eerste nieuwsbrief van 2018 met informatie voor mantelzorgers uit Hillegom en Lisse. Wij informeren u middels deze nieuwsbrief over zaken

Nadere informatie

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief.

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 46/47 15 november 2018 Nieuws Agenda 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans ( nieuw) 24 nov. : De Hongerige Klant (nieuw) 25 nov. : Voetbal FCU

Nadere informatie

Jaargang 02 nummer Informatieblad

Jaargang 02 nummer Informatieblad Jaargang 02 nummer 10 2013 Informatieblad Secretariaat: D. Goldenbeld. Meidoornstraat 16, 6011 RT ELL. 0495 551574 d.goldenbeld@ziggo.nl Agenda: 20 dec, 10 jan, Internetcafé John. 31 jan. Volgt Vervolg

Nadere informatie

Nr Belangrijke data: 9 sept Start Jantje Beton groep 7/8. 18 sept Studiedag Gr. 1 t/m 8 vrij. 23 sept Sportdag (VVO)

Nr Belangrijke data: 9 sept Start Jantje Beton groep 7/8. 18 sept Studiedag Gr. 1 t/m 8 vrij. 23 sept Sportdag (VVO) Nr. 1 2015-2016 Belangrijke data: 9 sept. 2015 Start Jantje Beton groep 7/8 Opening schooljaar 2015-2016 Dit schooljaar zal de aanbouw bij de Sprunk van start gaan. Natuurlijk willen wij wel ideeën aandragen

Nadere informatie

HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week

HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week 9-2019 UITSLAGEN. Olympia/Esia/Adio A1 - Margraten A1 18-26 SVM D1 - Margraten D1 12-12 Juliana E1 - Margraten E1 13-08 BFC D4 - Margraten D2 07-16 Born E2 - Margraten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MEI. Seizoen VOLGEND SEZIOEN:

NIEUWSBRIEF MEI. Seizoen VOLGEND SEZIOEN: NIEUWSBRIEF MEI Seizoen 2014-2015 BELANGRIJK!!!!!!! Hallo allemaal, lees de nieuwsbrief goed door, want er zijn veel uitvaldagen i.v.m. verhuur Page en feestdagen. VOLGEND SEZIOEN: Nog 2 maanden trainen

Nadere informatie

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse:

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: De leerlingen moeten volgende week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

HEEL HARTELIJK BEDANKT

HEEL HARTELIJK BEDANKT Nr. 1- schooljaar 2016-2017 Agenda Een nieuw schooljaar VPCBO strandbal Vossenjacht KLasbord Agenda 5 september: Maandopening Startactiviteit met ouders (18:00 uur tot 19:00 uur) 6 september: Informatieavond

Nadere informatie

Hallo, leuk dat je je hebt opgegeven voor de Kinderspelweek. Er hebben zich in totaal 75 kinderen opgegeven wat echt super is. Dit keer is het thema:

Hallo, leuk dat je je hebt opgegeven voor de Kinderspelweek. Er hebben zich in totaal 75 kinderen opgegeven wat echt super is. Dit keer is het thema: Hallo, leuk dat je je hebt opgegeven voor de Kinderspelweek. Er hebben zich in totaal 75 kinderen opgegeven wat echt super is. Het is inmiddels de 7 e keer en we maken er met elkaar leuke en gezellige

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2013

Informatie tweede clubperiode 2013 Informatie tweede clubperiode 2013 De eerste clubperiode van 2013 gaat alweer aardig opschieten. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van VTV Delft locatie Nootdorp voor de tweede periode van 2013! De clubperiode

Nadere informatie

Informatiebulletin Peutergroep - Ons thema is; Kleuren van de herfst.

Informatiebulletin Peutergroep - Ons thema is; Kleuren van de herfst. Informatiebulletin 21092017 Peutergroep Ons thema is; Kleuren van de herfst. Kayleigh Ottens wordt op 25 september 4 jaar. We wensen haar veel plezier op de basisschool Groep 12 Het thema is de komende

Nadere informatie

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig.

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig. Nieuwsflits 10 december 2015 Kalender: Agenda: Donderdag 10 december 17.00 uur: sluiting stemmen Rabo Projectenfonds Maandag 14 december: Schoolzwemmen groepen 3a en 3b/4a Dinsdag 15 december: Schoolzwemmen

Nadere informatie

Week. 24 september t/m 3 oktober 2015 tegen Eenzaamheid Soest 2015

Week. 24 september t/m 3 oktober 2015 tegen Eenzaamheid Soest 2015 Week 24 september t/m 3 oktober 2015 tegen Eenzaamheid Soest 2015 met medewerking van: B3.0 Mariënburg Idea King Arthur Groep KAG Lady s Circle Soest Museum Soest Rabobank Amersfoort en omstreken Stichting

Nadere informatie

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 13550381 donboscoroosendaal@juzt.nl BELANGRIJKE DATA. Datum wat Belangrijk 19 juni Thema ochtend

Nadere informatie

Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens. foto

Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens. foto April 2017 Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: l Koningsfilm l Spelletjesmiddag l Bingo l Dansavond Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens foto Aanvang:

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor relaties september Uw laatste nieuwsbrief van ons? Herbevestig uw voorkeuren!

Nieuwsbrief voor relaties september Uw laatste nieuwsbrief van ons? Herbevestig uw voorkeuren! Ivonne Smit Leergeld 's-hertogenbosch Van: St. Leergeld 's-hertogenbosch namens St. Leergeld 's-hertogenbosch

Nadere informatie

Via deze brief informeren wij u graag over actuele zaken en een aantal activiteiten voor mantelzorgers.

Via deze brief informeren wij u graag over actuele zaken en een aantal activiteiten voor mantelzorgers. MEE Mantelzorg Postbus 3016 3301 DA Dordrecht Johan de Wittstraat 40A 3311 KJ Dordrecht T 078 750 89 00 servicebureau@meedrechtsteden.nl www.meemantelzorg.nl Aan alle Mantelzorgers in Dordrecht Datum 24-05-2017

Nadere informatie

\ Wijksteunpunt Ransdaal April 2018

\ Wijksteunpunt Ransdaal April 2018 Vragen over het wijksteunpunt? Neem dan contact op via: E-mail: mo@voerendaal.nl / tel. 045 575 33 99 Interesse in vrijwilliger worden bij de wijksteunpunten? Neem dan contact op met Josien Tillmanns via:

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari Schoolstraat 1, 9461 AA Gieten. Telefoon: (0592) Website:

Nieuwsbrief januari Schoolstraat 1, 9461 AA Gieten. Telefoon: (0592) Website: Januari t/m april 2017 Verspreiding: 840 huis aan huis Schoolstraat 1, 9461 AA Gieten. Telefoon: (0592)245 924 Email:info@impuls-welzijn.nl Website: www.impuls-welzijn.nl Het jaar 2016 zit er al weer op

Nadere informatie

Steunpunt Mantelzorg Bellingwedde-Oldambt. NIEUWSFLITS September NIEUWSFLITS september 2016

Steunpunt Mantelzorg Bellingwedde-Oldambt. NIEUWSFLITS September NIEUWSFLITS september 2016 Steunpunt Mantelzorg Bellingwedde-Oldambt September 2016 september 2016 In deze editie: Hoi Ingeborg, dit is een test! Trefpunt Mantelzorg Wandelen Werkt! Wandelen met een wandelcoach door mooi Bellingwedde

Nadere informatie

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019 Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting Juli, Augustus en September 2019 Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf

Nadere informatie

Jaargang 03 nummer Informatieblad

Jaargang 03 nummer Informatieblad Jaargang 03 nummer 03 2014 Informatieblad Secretariaat: René Palmen. Antoniusstraat 7. 6011SC ELL. 0495-551942 seniorenverenigingell.01@gmail.com IBAN: NL 39 RABO 011 39 02 379 Agenda: 18 april, 25 april

Nadere informatie

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding Ook dit jaar organiseert de afdeling Vrije Tijd weer mooie en gezellige activiteiten voor onze bewoners en hun familie/ vertegenwoordigers

Nadere informatie

Diverse stukjes Oproepjes: Te koop:

Diverse stukjes Oproepjes: Te koop: Beste leden en ouders, Middels de korte nieuwsflitsen willen wij als bestuur jullie regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt in onze vereniging. Belangrijke en soms ook minder belangrijke, maar

Nadere informatie

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Januari Krant ook te bekijken via:

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Januari Krant ook te bekijken via: Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Januari 2017 - Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/nieuws Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten aan die georganiseerd

Nadere informatie

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief print

Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief print Sportlaan 85 Postbus 68 7833 CH Nieuw-Amsterdam 7833 ZH Nieuw-Amsterdam Tel: 0591-552042 www.obs-bascule.nl Jaargang 12 nummer 4 vrijdag 11 september 2015 Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Activiteitenfolder november 2015

Activiteitenfolder november 2015 Activiteitenfolder november 2015 Wat kunt u deze maand allemaal van ons verwachten? We openen onze deuren waarbij u een kijkje kan nemen achter de schermen van Prinsenhof. Daarnaast hebben we onze maandelijkse

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018

Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018 Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018 Dinsdag 17 juli Musical Betoeterd door groep 8 Woensdag 18 juli Afscheid groep 8 Donderdag 19 juli Wisselochtend en afsluiting, 12.00 uur start zomervakantie Afsluiting

Nadere informatie

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!!

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal, het is weer tijd voor een nieuwsbrief! We zitten alweer in maart en zijn we in de tweede periode van dit seizoen

Nadere informatie

Triade nieuwsbrief Editie

Triade nieuwsbrief Editie Triade nieuwsbrief Editie 4 09-09-2016 DE ZOMERVAKANTIE IS VOORBIJ, DUS NIEUW SEIZOEN IS BEGONNEN! We hopen dat jullie allemaal een goede, leuke en vooral ontspannende zomervakantie hebben gehad en dat

Nadere informatie

Welkom op de informatieavond

Welkom op de informatieavond Welkom op de informatieavond Rabobank Clubkas Campagne Rabobank West-Friesland Welkom 2 Rabobank Clubkas Campagne 3 Wat gaan we vanavond doen? Waarom de Rabobank Clubkas Campagne? Hoe zit deze campagne

Nadere informatie

Activiteitenkalender Midden-Inn mei 2019** Week 18

Activiteitenkalender Midden-Inn mei 2019** Week 18 Activiteitenkalender Midden-Inn mei 2019** Week 18 Woensdag 1 mei Kleine bijdrage wordt gevraagd voor koffie/thee + koekje en eventuele maaltijd. 14.00-17.00 u Koersbal Donderdag 2 mei 10.00-12.00 u Brei/haakclub

Nadere informatie

Weeknieuws nr.27 5 april 2019

Weeknieuws nr.27 5 april 2019 AGENDA Datum Activiteit 10 april Schoolvoetbaltoernooi 10 april OV vergadering 12 april Koningsspelen 15 mei Schoolkorfbaltoernooi 16 mei MR vergadering Welkom In groep 1 mogen we welkom heten Eva. Heel

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Nieuwsbrief

Nieuwsbrief. April Nieuwsbrief Nieuwsbrief April 2016 Nieuwsbrief Musical De DJ draait door Op donderdag 7 en vrijdag 8 april hebben we prachtige optredens van de kinderen gezien in het café. We hebben op school met veel plezier de

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede November 2015

Activiteiten programma De Meerstede November 2015 Dinsdag 3 november Mozaïek. Vanmiddag creatief bezig zijn samen met de vrijwilligers. Locatie 1 e etage creatief-centrum Kosten extern consumptie / 1,00 materiaal Locatie: 1 e etage creatief-centrum Zaal

Nadere informatie

14.30 uur: Doopsel van Tom van Leeuwen, zoon van Koen en Josine van Leeuwen.

14.30 uur: Doopsel van Tom van Leeuwen, zoon van Koen en Josine van Leeuwen. MEDEDELINGENBLAD VOOR GRIENDTSVEEN VIJFENVEERTIGSTE JAARGANG AFLEVERING 43 25 OKT. 2018 Redactie: Helenaveenseweg 4; Tel. 06-21513560 E-mail: mededelingenblad@griendtsveen.org; Bezorging: 0493-529443 Internet:

Nadere informatie

En dan nu vakantie! Zoals in de algemene ledenvergadering. kan DKJO en al haar leden weer terugkijken op een prachtig en sportief seizoen.

En dan nu vakantie! Zoals in de algemene ledenvergadering. kan DKJO en al haar leden weer terugkijken op een prachtig en sportief seizoen. En dan nu vakantie! Jaargang 6,nummer 5 In dit nummer: Vakantie!!! Vacatures 1 2 Volleybal bij t Schrijverke 2 Zaalindeling 16-17 Oud papier Jeugdkamp Sponsors bedankt 3 4 4 5 Zoals in de algemene ledenvergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Watervolleybal 2017

Nieuwsbrief. Watervolleybal 2017 Nieuwsbrief Seizoen: 2016-2017 editie 3 service Watervolleybal 2017 Zondagochtend 22 januari, iedereen heeft nog wat uit kunnen slapen want om 12.00 werden we verwacht bij zwemschool De Abeel in Someren.

Nadere informatie

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 4 maart

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 4 maart OPENBARE DALTONSCHOOL LEEMVOORT STEUTERWEG 2A 7054 CJ WESTENDORP TEL: 0315 298168 LEEMVOORT@PARAATSCHOLEN.NL WWW.FACEBOOK.COM/LEEMVOORT NIEUWSBRIEF Beste ouders/ verzorgers, Het ijs is gesmolten en er

Nadere informatie

ACTIVITEITEN MAANDAG. Ouderenbiljart uur. Info: dhr. A. Goossens tel Bridge uur. Indo: dhr J. v.d.

ACTIVITEITEN MAANDAG. Ouderenbiljart uur. Info: dhr. A. Goossens tel Bridge uur. Indo: dhr J. v.d. Wijkcentrum Jan Ligthart Bergweg 12, 4461 NB Goes Telefoon 0113-232735 Gironummer 5859466 KvK 22029749 Website: http://site.zeelandnet.nl/goesoost/ BESTUUR Voorzitter Dhr. J. E. Mieras Tulpstraat 74, 4461

Nadere informatie

Beste lezer, Voor u ligt onze nieuwsbrief nummer drie en dertig, de 2 e van 2017.

Beste lezer, Voor u ligt onze nieuwsbrief nummer drie en dertig, de 2 e van 2017. NIEUWSBRIEF Nr.33-6 e JAARGANG uitgave nr.2 van 2017 Opmaak: april 2017 www.heemkunde-margraten.nl Verenigingslokaal: Rijksweg 68 Margraten (naast feestzaal het Kroontje en WOK) Beste lezer, Voor u ligt

Nadere informatie

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen TC Volharding Meerssen 5 mrt 2017 editie 15 www.tcvolharding.nl Nieuwsflitsen Nog even en de winter is voorbij. Neemt niet weg dat er de afgelopen maanden volop is gespeeld op de kunstgrasbanen. De liefhebbers

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2017.

Nieuwsbrief januari 2017. Nieuwsbrief januari 2017. Hallo Heikanters, het bestuur wenst iedereen fijne kerstdagen toe en alle goeds in 2017 en vooral een goeie gezondheid! Jullie zijn hartelijk welkom op de Nieuwjaarsreceptie op

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Activiteit Oliebollen en spelletjes. Mrt / Apr In je agenda :

NIEUWSBRIEF. Activiteit Oliebollen en spelletjes. Mrt / Apr In je agenda : Mrt / Apr 2018 Activiteit Oliebollen en spelletjes Het was de eerste keer dat we in 2018 elkaar weer ontmoeten en we de mogelijkheid hadden elkaar de beste wensen over te brengen. Traditiegetrouw had de

Nadere informatie

Jaargang 02 nummer Informatieblad

Jaargang 02 nummer Informatieblad Jaargang 02 nummer 09 2013 Informatieblad Secretariaat: D. Goldenbeld. Meidoornstraat 16, 6011 RT ELL. 0495 551574 d.goldenbeld@ziggo.nl Agenda: 25 oktober: Foto s van vroeger door Jan Custers. 8 nov.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 1947 2017 Nieuwsbrief juli 2017 Feest Heikant 70 jarig bestaan 1947-2017 Datum 8 juli 2017 UITSTAPJE. Het belooft een avontuurlijke dag en avond te worden vol verrassingen en veel gezelligheid! We hopen

Nadere informatie

Aansluitend is er gelegenheid voor ontmoeting onder het genot van een kopje koffie.

Aansluitend is er gelegenheid voor ontmoeting onder het genot van een kopje koffie. ZONDAG 7 MEI Dankdienst De Vredehorst, Zuidwoldigerweg 30 in Hoogeveen 14:30-15:30 uur alle belangstellenden Indien u niet op eigen gelegenheid naar de Vredehorst kunt gaan en vervoer nodig heeft, graag

Nadere informatie