Handleiding Scriptiedossier voor studenten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Handleiding Scriptiedossier voor studenten"

Transcriptie

1 Handleiding Scriptiedossier voor studenten Introductie Bij het schrijven van uw scriptie dient u gebruik te maken van het Scriptiedossier. Dit is een web-gebaseerde applicatie (te vinden via waar student en scriptiebegeleider afspraken en commentaren maar ook digitale (tussen)versies van de scriptie kunnen opslaan. Wat betekent dit concreet voor u als student? Kort samengevat: Master thesis: o U dient zich in het Scriptiedossier aan te melden voor een scriptie en een mogelijke begeleider te zoeken. Via het Scriptiedossier kunt u een lijstje afdrukken van begeleiders waarvan de expertise aansluit bij het onderwerp waarover u een scriptie wilt schrijven. Als een medewerker u wilt begeleiden dan dient de medewerker uw aanmelding in het Scriptiedossier te accepteren. Als u al een begeleider heeft gevonden buiten het systeem om dan kunt u direct na uw aanmelding in het systeem uw begeleider vragen u te accepteren. Bachelor essay: o Inschrijving vind plaats via de MyUM portal, vergelijkbaar met hoe u zich voor blokken inschrijft. Na inschrijving hierin zult u op een gegeven moment in het Bachelor Essay traject automatisch worden toegevoegd in het Scriptiedossier. Zie ook de informatie omtrent het Bachelor Essay traject voor meer informatie hierover. Als u een begeleider gevonden heeft dient u samen met deze een aantal afspraken vast te leggen in het Scriptiedossier. Dit kunnen bijvoorbeeld afspraken zijn over het onderwerp, de lengte van uw scriptie of de te hanteren deadlines. Aan het einde van het traject dient u de eindversie digitaal in te leveren in het Scriptiedossier en aan te geven dat deze eindversie beoordeeld mag worden. Daarnaast kunt u met de docent nog afspreken dat u ook tussenversies zult inleveren in digitale en/of schriftelijke vorm. Zie verder nog de algemene voorschriften in de handleidingen voor Bachelor essay en Master thesis, te vinden in het Scriptiedossier onder het menu Regelgeving. Aanmelding bij het Scriptiedossier Als u het Scriptiedossier opent (via ziet u een webpagina met een Click here to log in knop. Een klik op deze knop opent een inlogvenstertje waar u uw inlognaam en password moet invoeren. Dit is dezelfde naam en hetzelfde password dat u ook op pc s van de universiteit gebruikt om in te loggen. Klik tot slot na het inloggen in het linkermenu op de Klik hier voor uw Dossiers of om u in te schrijven! menu optie. De eerste keer dat u inlogt in het Scriptiedossier zal het programma u nog niet herkennen. U krijgt dan automatisch het volgende aanmeldingsscherm te zien:

2 U dient hier in ieder geval de verplichte gegevens in te vullen uw achternaam, voornaam, geslacht en de taal waarin u dient te werken (dit is de taal die het Scriptiedossier zal gebruiken NIET de taal waarin u uw scriptie wil gaan schrijven!). Verder dient u te verifiëren dat uw adres correct is ingevuld. Let op: u bent verplicht gebruik te maken van uw UNIMAAS mail account! Dit zal door het Scriptiedossier gebruikt worden om u via op de hoogte te houden van wat er in uw dossiers gebeurd dus het is van belang dat het correct is. Als u het formulier heeft ingevuld klikt u op Aanmelden. U ontvangt dan automatisch een mail ter bevestiging van uw aanmelding. U hoeft dit slechts één maal te doen. U kunt later uw persoonlijke gegevens nog aanpassen via het menu-item Mijn gegevens. Keuze van te schrijven scriptie het aanmaken van een dossier Zoals eerder vermeld dient aanmelding voor het Bachelor Essay plaats te vinden via het MyUM portal. Onderstaande procedure is bedoeld voor de Master thesis. Elke scriptie die u schrijft in het Scriptiedossier komt in een apart dossier terecht. Als u een nieuwe scriptie wilt gaan schrijven klikt u links in het menu op Mijn dossiers. U ziet dan een scherm als het volgende:

3 Aan de rechterkant kunt u aangeven welke scriptie u wilt gaan schrijven. Klik hiertoe op de bovenste uitklapbare lijst en selecteer de UM-FdR scripties voor het actuele academische jaar. Er verschijnt dan een tweede lijst waarin u kunt aangeven welk type scriptie u wilt schrijven, bijvoorbeeld een Master thesis. U ziet dan het volgende scherm (de reeks studierichtingen die bovenin staat valt in dit plaatje deels buiten het scherm): U dient hier enkele algemene gegevens in te vullen zoals de beoogde titel. Schrijft u een Master thesis dan dient u hier ook aan te geven welk masterprofiel u volgt. Klik tot slot op de Ik wil me graag inschrijven knop. U ontvangt via een bevestiging dat u bent ingeschreven. Als u nu in het vervolg klikt op de menu-optie Mijn Dossiers dan ziet u behalve de opties van het inschrijfformulier uw lopende scriptie onder het kopje Mijn inschrijvingen : Door te klikken op de naam van het dossier (in het voorbeeld dus op Master thesis ) opent u het dossier.

4 Het vinden van een scriptiebegeleider Elk dossier is enkel toegankelijk voor de personen die ermee werken uzelf en de begeleider van uw scriptie. Maar direct na de aanmelding heeft u nog geen begeleider in het Scriptiedossier en als u op de naam van het dossier klikt zal het Scriptiedossier u mededelen dat u allereerst een begeleider dient te zoeken. Als u nog geen begeleider gevonden heeft dan kunt u op de Zoek een begeleider optie klikken in het linkermenu. U ziet dan een lijst met mogelijke scriptiebegeleiders: Bij elke begeleider staan verschillende specialisaties. U ziet in eerste instantie alle mogelijke begeleiders, maar met behulp van de uitklapbare lijsten bovenin kunt u aangeven dat u alleen een lijst wilt zien met de begeleiders die u kunnen helpen met een scriptie over, bijvoorbeeld, belastingrecht. Verder ziet u in de lijst bij verschillende begeleiders bereikbaarheidsinformatie hierin kunt u bijvoorbeeld zien op welke momenten u het beste contact kunt opnemen voor een gesprek over uw scriptie. U kunt links voor elke mogelijke begeleider die u wilt benaderen een vakje aanvinken en vervolgens een formulier afdrukken: klik op de Maak een printformulier knop en vervolgens kunt u het dan getoonde formulier afdrukken via de printfunctie van uw webbrowser (te vinden onder het menu Bestanden Afdrukken, dan wel via de toetscombinatie Ctrl+P in Internet Explorer). Let op: het aanvinken van een vakje bepaalt alleen welke medewerkers er op het printformulier terecht komen en is dus geen koppeling van een begeleider aan uw dossier. De docent weet pas van uw aanvraag als u contact met hem of haar opneemt. Verder is dit printformulier natuurlijk niet noodzakelijk als u al een begeleider gevonden heeft: uw begeleider kan uw scriptie dan direct accepteren. Met dit formulier kunt u contact opnemen met de betreffende medewerkers. Laat dit formulier enkel aftekenen indien iemand u niet wil of kan begeleiden. Als u uiteindelijk echt niemand kunt vinden die u wilt begeleiden, kunt u met dit afgetekende formulier langsgaan bij de scriptiecoördinator.

5 Het dossier Als u een begeleider gevonden heeft, dient deze in het Scriptiedossier aan te geven dat hij of zij uw scriptie zal begeleiden. Is dat gebeurd, dan kunnen u en uw begeleider de scriptie in het vervolg openen via het menu item Mijn dossier gevolgd door een klik op de scriptie die u wilt inzien. Het dossier van de scriptie wordt dan geopend en rechts bovenin ziet u een aantal icoontjes waarmee u toegang krijgt tot verschillende tabbladen met deelgebieden van het dossier: Van links naar rechts ziet u hier: Actie - dit is het tabblad met de actuele actie. U ziet dit meteen ziet bij het openen van een dossier. Hier staat wie op dit moment wat moet gaan doen, bijvoorbeeld dat u een eindversie moet inleveren (hetgeen overigens niet betekent dat dat meteen moet gebeuren, de dringendheid is afhankelijk van andere termijnen die vastliggen in het scriptiereglement of die u met uw begeleider maakt). Zie ook het kopje Het inleveren van stukken voor nadere informatie. Informatie over uzelf. Informatie over de docent hier vindt u gegevens zoals het adres van de docent en de bereikbaarheid. Informatie over het dossier door een klik hierop ziet u algemene gegevens die u opgaf bij de aanmelding voor de scriptie zoals een titel, probleemstelling, opmerkingen en de datum van de aanmelding. U kunt hier ook de titel aanpassen. Memo s klikt u hierop dan komt u terecht op een plek in het dossier waar u memo s kunt bewaren met informatie voor enkel uzelf of voor uzelf en de docent: Onderin dit tabblad ziet u de tot dusver geplaatste memo s met de nieuwste memo bovenaan. Het is in ieder geval de bedoeling dat u aan de aanvang van het traject deze memo s gebruikt om de afspraken over de scriptie vast te leggen en dat gedurende het traject opnieuw doet wanneer deze afspraken

6 wijzigen. Een memo maakt u door een tekst in te typen in het lege veld linksboven en vervolgens aan te geven of de memo enkel zichtbaar mag zijn voor uzelf dan wel voor u en de begeleider. Bij afspraken spreekt het vanzelf dat zowel u als uw begeleider deze behoren te zien. U kunt uw eigen memo s later nog wijzigen of verwijderen via een klik op het potloodje respectievelijk het kruisje achter de memo in de lijst. Overigens krijgt u automatisch bericht via als de begeleider een memo plaatst. Omgekeerd krijgt deze een als u een memo plaatst. Documenten hier kunt u uiteindelijk de eindversie van de scriptie inleveren, maar ook tussenversies, structuurschetsen en andere documenten kunnen hier opgeslagen worden. Zie ook het kopje Het inleveren van stukken voor nadere informatie. Het inleveren van documenten Afhankelijk van de regelingen die gelden voor de scriptie die u schrijft dient u in een dossier één of meer documenten in te leveren. Dit zal altijd in ieder geval de eindversie van de scriptie zijn maar mogelijk moet u afhankelijk van de regeling of afspraken met uw begeleider daarvoor al een structuurschets of een ander document inleveren zoals een conceptversie. Als u pas aan een scriptie begint en u opent het dossier daarvan dan is het eerste dat u ziet op het actie-tabblad de mogelijkheid om een document in te leveren: Met een klik op de Browse... knop opent u een venster waarmee u kunt navigeren naar het bestand dat u wilt inleveren. Selecteer hierin het bestand en klik op de Open knop.

7 U ziet nu dat de naam van het bestand (en het pad ernaar) wordt weergegeven in het grijze vak boven de Verzend document knop. De Verzend document knop levert het document daadwerkelijk in. Als u uw Eindversie ter beoordeling wilt inleveren, vink dan het vakje Dit is de definitieve versie, deze kan beoordeeld worden door de begeleider. aan! Doet u dit niet, dan wordt het bestand wel in uw miniscriptie dossier opgeslagen als een concept-document. Uw begeleider kan het dan niet beoordelen als een definitieve eindversie. Heeft u een document als niet definitief ingeleverd per ongeluk of omdat u misschien had afgesproken eerst een opzet in te sturen dan vervalt de inlever mogelijkheid op het Actie-tabblad omdat het Scriptiedossier ervan uitgaat dat u wacht op feedback van de begeleider op het concept. Echter, u kunt heel eenvoudig alsnog de definitieve versie inleveren. Ga hiertoe naar het tabblad Documenten ( ). U ziet hier het al ingeleverde document staan: Klik op Plaats nieuw document en u kunt de definitieve versie alsnog inleveren op de manier die eerder werd beschreven. Uw eindbeoordeling Wanneer u uiteindelijk uw eindversie inlevert ter beoordeling (in overeenstemming met de regels zoals die gelden volgens de handleiding voor Bachelor essay cq. Master thesis) dan zal de docent de eindversie op plagiaat controleren, en vervolgens een oordeel geven en dit oordeel ook opslaan in het

8 Scriptiedossier. U krijgt hier automatisch een bericht over. De beoordeling kunt u in uw dossier terugvinden op het Informatie over het dossier tabblad ( ).

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding De Liemers Helpt Partner handleiding Je kunt de actuele versie van onze handleiding downloaden op: http://www.deliemershelpt.nl/partner-worden/partner-worden.html Registreren Om een account aan te maken

Nadere informatie

Handleiding ABK inschrijven op openbare procedures

Handleiding ABK inschrijven op openbare procedures Handleiding ABK inschrijven op openbare procedures Versie 1 Januari 2016 Inhoudsopgave 1 Aanmelden voor uw inschrijving... 3 1.1 Het project op Aanbestedingskalender.nl... 3 1.2 Het project zichtbaar maken

Nadere informatie

Handleiding ZKM Online. Versie 2.1

Handleiding ZKM Online. Versie 2.1 Handleiding ZKM Online Versie 2.1 Februari 2015 Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Eerste keer dat je inlogt... 3 1.1.1 Profiel... 4 1.1.2. Wachtwoord (wijzigen)... 4 1.1.3. Bureau... 5 1.1.4. Consultants

Nadere informatie

Werkinstructie Voortgangsverslag maken

Werkinstructie Voortgangsverslag maken Werkinstructie Voortgangsverslag maken In Mijn Rechtspraak - Toezicht Voortgangsverslagen dient u in via Mijn Rechtspraak Toezicht. Voor een cluster van zaken, dient u per zaak een voortgangsverslag in.

Nadere informatie

PhPlist Gebruikers Handleiding

PhPlist Gebruikers Handleiding PhPlist Gebruikers Handleiding Auteur: Sander Duivenvoorden Bedrijf: Buildnet webservices E-mail: support@buildnet.nl Datum: 23-09-2008 Laatste wijziging: 17-10-2008 Versie: 1.1 1 Inleiding Het verzenden

Nadere informatie

Papieren afnames scoren Gebruikershandleiding voor het Hogrefe Testsystem

Papieren afnames scoren Gebruikershandleiding voor het Hogrefe Testsystem Papieren afnames scoren Gebruikershandleiding voor het Hogrefe Testsystem 1. Inloggen Ga naar het volgende internetadres: www.hogrefe-online.com U kunt hier uw serienummer en wachtwoord invullen. Klik

Nadere informatie

Inloggen. Open Internet Explorer en vul het adres: http://webmail.kpoa.nl in de adresbalk in.

Inloggen. Open Internet Explorer en vul het adres: http://webmail.kpoa.nl in de adresbalk in. Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inloggen... 2 Inloggen... 2 Wachtwoord wijzigen... 3 Postvak IN... 4 Controleren op nieuwe E-mail... 4 Bericht schrijven... 5 Ontvangers toevoegen... 5 Antwoorden... 10

Nadere informatie

Het beheren van een Team-reservering op de pc

Het beheren van een Team-reservering op de pc Het beheren van een Team-reservering op de pc Deze handleiding beschrijft wat je allemaal met een Team-reservering kunt doen. Je vindt de Teamreserveringen, indien aanwezig, als je bent ingelogd en klikt

Nadere informatie

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.5

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.5 ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.5 Inhoudsopgave Het ledenportaal... 3 Inloggen op het ledenportaal... 4 Wachtwoord opvragen of vergeten... 5 Inzien van uw handicap... 6 Inrichten van uw persoonlijke

Nadere informatie

Kaderledenwebsite gebruikershandleiding

Kaderledenwebsite gebruikershandleiding Kaderledenwebsite gebruikershandleiding In deze handleiding wordt uitgelegd op welke manier kaderleden gebruik kunnen maken van de kaderwebsite van FNV Bouw. Inleiding Door in de webbrowser naar https://kaderleden.fnvbouw.nl

Nadere informatie

Handleiding. Inschrijven via toernooi.nl

Handleiding. Inschrijven via toernooi.nl Handleiding Inschrijven via toernooi.nl Geschreven door Erwin Boudewijns Datum: 14-1-2015 1 Inhoud Stap 1 Ga naar de website... 3 Stap 2 Ga naar de toernooipagina... 3 Stap 3 Het inschrijven... 5 Stap

Nadere informatie

Klanthandleiding. Versie 2.0

Klanthandleiding. Versie 2.0 Klanthandleiding Versie 2.0 Inhoudsopgave 1. SYSTEEMEISEN/INLOGGEN... 3 1.1 SYSTEEMEISEN... 3 1.2 INLOGGEN... 3 2. ALGEMEEN... 4 3. DASHBOARD... 5 3.1 ALGEMEEN... 5 3.2 UW TAKEN... 5 3.3 TAKEN... 6 3.3.1

Nadere informatie

Klanthandleiding Digitale Services. Versie 1.0

Klanthandleiding Digitale Services. Versie 1.0 Klanthandleiding Digitale Services Versie 1.0 Inhoudsopgave 1 Systeemeisen/Inloggen... 3 1.1 Systeemeisen... 3 1.2 Inloggen... 3 2 Algemeen... 4 3 Dashboard... 5 3.1 Algemeen... 5 3.2 Taken... 5 3.2.1

Nadere informatie

Handleiding Coördinator

Handleiding Coördinator Handleiding Coördinator 03-12-2009 Versie 1.1 http://www.scriptiedossier.nl/doc/scriptiedossier-handleiding-coordinator.pdf 1. Inleiding... 1 2. Inloggen... 1 3. Duur van de sessie... 2 4. opties submenu...

Nadere informatie

Op zoek naar vrijwilligers?

Op zoek naar vrijwilligers? Op zoek naar vrijwilligers? Handleiding voor het online zoeken naar vrijwilligers Ben je van een organisatie en zoek je vrijwilligers? Dan bent je bij ons aan het juiste adres. Op www.bredavoorelkaar.nl

Nadere informatie

Werkinstructie. voor vreemdelingenadvocaten

Werkinstructie. voor vreemdelingenadvocaten Werkinstructie voor vreemdelingenadvocaten Inhoudsopgave 1 Inloggen op Mijn Rechtspraak... 3 2 Een nieuw verzoek indienen... 7 3 Terugkeren naar startpagina...13 4 Lopende zaken...14 5 Zaak inzien...15

Nadere informatie

Documentenbalie (medewerkers) Versie 1.1 DIENST INFORMATIEVOORZIENING & AUTOMATISERING 11-09-2015

Documentenbalie (medewerkers) Versie 1.1 DIENST INFORMATIEVOORZIENING & AUTOMATISERING 11-09-2015 Documentenbalie (medewerkers) Versie 1.1 DIENST INFORMATIEVOORZIENING & AUTOMATISERING 11-09-2015 INHOUDSOPGAVE DOCUMENTENBALIE OPENEN 2 IN TE LEVEREN DOCUMENTEN 2 Een inlevermoment toevoegen 2 Een inlevermoment

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. e-kracht is ontwikkeld door:

Gebruikershandleiding. e-kracht is ontwikkeld door: Gebruikershandleiding e-kracht is ontwikkeld door: Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Het e-kracht account...4 2.1 Contacten toevoegen... 6 2.2 Een dagboek bijhouden... 7 2.3 Links beheren... 8 2.4 Een fotoalbum

Nadere informatie

Werkinstructie Voorgangsverslag maken

Werkinstructie Voorgangsverslag maken Werkinstructie Voorgangsverslag maken In Mijn Rechtspraak Toezicht Dit document bevat de alternatieve tekst van het origineel. Dit document is bedoeld voor mensen met een visuele beperking, zoals slechtzienden

Nadere informatie

ZorgMail Secure e-mail

ZorgMail Secure e-mail ZorgMail Secure e-mail 2014 ENOVATION B.V. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden openbaar gemaakt of verveelvoudigd, opgeslagen in een data verwerkend systeem of uitgezonden in enige

Nadere informatie

IMAP-handleiding Bookinto

IMAP-handleiding Bookinto IMAP-handleiding Bookinto Olivier Nuyts 2Ti6 Ewout Spitaels 2Ti6 Departement Handelswetenschappen en Bedrijfskunde Bachelor Toegepaste Informatica 2 de jaar Academiejaar 2010-2011 Overzicht Inleiding Bookinto

Nadere informatie

Handleiding Berichtensysteem. Multitask ICT bv

Handleiding Berichtensysteem. Multitask ICT bv Handleiding Berichtensysteem Multitask ICT bv Inhoudsopgave 1 Inloggen 3 2 Berichten 4 2.1 Berichten bekijken 5 2.1.1 Ongelezen berichten 5 2.1.2 Zoeken 5 2.1.3 Berichten accorderen 5 2.1.4 Bericht gelezen

Nadere informatie

HANDLEIDING beoordelaars HAG Erasmus MC Desiderius School, september 2013

HANDLEIDING beoordelaars HAG Erasmus MC Desiderius School, september 2013 HANDLEIDING beoordelaars HAG Erasmus MC Desiderius School, september 2013 http://my.epass.eu Deze handleiding is geschreven voor huisartsen die coassistenten beoordelen. 1. Introductie epass epass (elektronisch

Nadere informatie

HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015

HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015 HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015 Datum: september 2014 Auteur: Intergrip Inhoud 1. VMBO verstrekt inloggegevens DDD aan de leerling... 3 2. Leerling vult Dossier in... 5 2.1 Activeren...

Nadere informatie

Stappenplan gebruik enquêtetool

Stappenplan gebruik enquêtetool Bijlage 2 Stappenplan gebruik enquêtetool Bij patiënteninbreng bij de totstandkoming van wetenschapsagenda s 1 Inloggen De enquêtetool is bereikbaar vanaf elke computer met een internetaansluiting en uitsluitend

Nadere informatie

Mijn.PvdA.nl. Handleiding voor de leden om eigen gegevens aan te passen

Mijn.PvdA.nl. Handleiding voor de leden om eigen gegevens aan te passen Mijn.PvdA.nl Handleiding voor de leden om eigen gegevens aan te passen Versie 1.0 Amsterdam, mei 2011 Inhoudsopgave 1. Beginnen 5 1.1 Vooraf 5 1.2 Wat is Mijn.PvdA.nl? 5 1.3 Inloggen op Mijn.PvdA.nl 5

Nadere informatie

Werkinstructie Voorgangsverslag maken

Werkinstructie Voorgangsverslag maken Werkinstructie Voorgangsverslag maken In Mijn Rechtspraak Toezicht Dit document bevat de alternatieve tekst van het origineel. Dit document is bedoeld voor mensen met een visuele beperking, zoals slechtzienden

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cicero Trainingen

Gebruikershandleiding Cicero Trainingen Gebruikershandleiding Cicero Trainingen Inhoud Hoe log ik in?... 2 Gevolgen van de privacyverklaring... 4 Werken op een groepsaccount van Cicero... 4 Wachtwoord vergeten... 5 Ingelogd zijn... 5 Individueel

Nadere informatie

MIJN KREDIET HANDLEIDING

MIJN KREDIET HANDLEIDING Biedt uitkomst HANDLEIDING MIJN KREDIET Biedt uitkomst Handleiding Mijn Krediet Wat is Mijn Krediet? Aanmelden voor Mijn Krediet Inloggen in Mijn Krediet Wachtwoord vergeten? Gebruikersnaam vergeten? De

Nadere informatie

Handleiding ATA-Nederland

Handleiding ATA-Nederland Handleiding ATA-Nederland Inhoudsopagve 1. Start 1 1.1. Toegang tot ATA-Nederland en Aanmelding 1 2. Carnet-ATA aanvragen 3 2.1. Inloggen in ATA-Nederland 3 2.2. Nieuw Carnet-ATA aanvragen 4 2.2.1 Stap

Nadere informatie

Handleiding IBestel. Inloggen. Startpagina

Handleiding IBestel. Inloggen. Startpagina Inhoudsopgave Inloggen... 3 Startpagina... 3 Artikel zoeken... 5 Nieuw Order... 5 Bestelpatronen... 6 Bestelpatronen - invullen... 6 Bestelpatronen - beheer... 6 Bestelpatronen overzicht... 7 Orders...

Nadere informatie

Augustus Handleiding Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid

Augustus Handleiding Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid Augustus 2018 Handleiding Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid Augustus 2018 Inhoudsopgave Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid... 3 Account aanmaken... 4 Gegevens invullen... 5 Home pagina... 6 Mijn

Nadere informatie

Handleiding voor leidinggevenden Jaargesprekken voeren via het SBA Leerplein

Handleiding voor leidinggevenden Jaargesprekken voeren via het SBA Leerplein Handleiding voor leidinggevenden Jaargesprekken voeren via het SBA Leerplein Account aanmaken/ inloggen 1. Ga naar sbaweb.nl en klik in de onderstaande banner op de homepage op Wat is het leerplein? als

Nadere informatie

Online urenportal. Gebruikershandleiding voor werkgever

Online urenportal. Gebruikershandleiding voor werkgever Online urenportal Gebruikershandleiding voor werkgever Inhoudsopgave 1 Minimale systeemeisen... 3 Ondersteuning/support... 3 2 Werken met de online urenportal... 4 2.1 Starten: activeren gebruikersaccount...

Nadere informatie

Registreren voorportaal Sociaal Werkers bij Registerplein

Registreren voorportaal Sociaal Werkers bij Registerplein Registerplein Kwaliteitskeurmerk voor sociaal professionals Registreren voorportaal Sociaal Werkers bij Registerplein Stap voor stap de registratie uitgelegd Registreren bij Registerplein 1. Voordat u

Nadere informatie

Handleiding ELO. Handleiding. Electronische Leeromgeving (ELO)

Handleiding ELO. Handleiding. Electronische Leeromgeving (ELO) Handleiding ELO Handleiding Electronische Leeromgeving (ELO) 1 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Inloggen... 4 Opbouw van de ELO... 5 2.1 Je bent ingelogd, wat nu?... 5 2.2 Klaslokaal... 6 2.2.1 Ondersteunende

Nadere informatie

HANDLEIDING APPRENTICE (voor leerlingen)

HANDLEIDING APPRENTICE (voor leerlingen) (voor leerlingen) Inhoudsopgave 1. Inloggen 3 2. Overzicht Dashboard 4 - Naar je werkstuk 4 3. De werkstukpagina 5 - Kolom rechts: 6 Agenda 6 Berichten 7 Tools: 8 - Stappenplan 8 - Logboek 9 - Bronnenlijst

Nadere informatie

Handleiding werkwijze e-bestel site Smulders

Handleiding werkwijze e-bestel site Smulders Handleiding werkwijze e-bestel site Smulders - Aanmelden: Het aanmelden gebeurt door als eerste het adres in te vullen op uw microsoft internet explorer pagina. De naam van het adres is: http://www.smulders-bv.nl/

Nadere informatie

HANDLEIDING EPASS beoordelaars / examinatoren Erasmus MC Desiderius School, december 2015

HANDLEIDING EPASS beoordelaars / examinatoren Erasmus MC Desiderius School, december 2015 HANDLEIDING EPASS beoordelaars / examinatoren Erasmus MC Desiderius School, december 2015 Deze handleiding is geschreven voor: - beoordelaars (deelbeoordelingen invullen en valideren) - examinatoren (eindbeoordelingen

Nadere informatie

EPASS HANDLEIDING beoordelaars Inwendige geneeskunde Erasmus MC Desiderius School, november 2014

EPASS HANDLEIDING beoordelaars Inwendige geneeskunde Erasmus MC Desiderius School, november 2014 EPASS HANDLEIDING beoordelaars Inwendige geneeskunde Erasmus MC Desiderius School, november 2014 Deze handleiding is geschreven voor beoordelaars en examinatoren, die deel- en eindbeoordelingen invullen

Nadere informatie

Werkinstructie Verzoeken

Werkinstructie Verzoeken Werkinstructie Verzoeken In Mijn Rechtspraak Toezicht Dit document bevat de alternatieve tekst van het origineel. Dit document is bedoeld voor mensen met een visuele beperking, zoals slechtzienden en blinden.

Nadere informatie

Handleiding Atletiek Academie

Handleiding Atletiek Academie Handleiding Atletiek Academie Handleiding Atletiek Academie 07-02-2013-1 - Inhoudsopgave Inleiding... 3 1 Inloggen... 4 2 Opbouw van de Atletiek Academie... 5 2.1 Je bent ingelogd, wat nu?... 5 2.2 Klaslokaal...

Nadere informatie

( v e r s i e o p d r a c h t g e v e r s )

( v e r s i e o p d r a c h t g e v e r s ) H andleiding P - services D igitaal u renbriefjes ( v e r s i e o p d r a c h t g e v e r s ) Wat kunt u in de digitale omgeving van P-services? Als opdrachtgever kunt u in deze beveiligde omgeving informatie

Nadere informatie

CampusDetacheringOnline. quick guide voor de relatie

CampusDetacheringOnline. quick guide voor de relatie CampusDetacheringOnline quick guide voor de relatie Dashboard Hoofdiconen Actie-icoon Badge Streamregel Stream Streamgroep Figuur 1. Dashboard, stream en andere onderdelen 2 CampusDetacheringOnline - quick

Nadere informatie

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.2

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.2 ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.2 Inhoudsopgave Het ledenportaal... 3 Inloggen op het ledenportaal... 4 Wachtwoord opvragen of vergeten... 5 Inzien van uw handicap... 6 Inrichten van uw persoonlijke

Nadere informatie

FIORETTI COLLEGE VEGHEL VERSIE OUDERS

FIORETTI COLLEGE VEGHEL VERSIE OUDERS HANDLEIDING FIORETTI COLLEGE VEGHEL VERSIE OUDERS 09-2014 Handleiding Magister voor ouders Ouders, verzorgers en leerlingen hebben via het internet toegang tot Magister, het leerlingvolgsysteem van het

Nadere informatie

Waar pas je een WordPress menu aan?

Waar pas je een WordPress menu aan? Je navigatie-menu aanpassen in WordPress is erg eenvoudig. In deze handleiding leggen we stap voor stap uit uit hoe je een menu in je WordPress website kunt aanpassen. Waar pas je een WordPress menu aan?

Nadere informatie

HANDLEIDING MYFLEX LEVERANCIER

HANDLEIDING MYFLEX LEVERANCIER HANDLEIDING MYFLEX LEVERANCIER Myflex My Service Provider Marconibaan 1a 3439 MR Nieuwegein Postbus 549 3430 AM Nieuwegein t +31 (0) 30 230 61 41 f +31 (0) 30 605 50 77 e i info@myflex.nl www.myflex.nl

Nadere informatie

MijnOffice365 Beheerdershandleiding.

MijnOffice365 Beheerdershandleiding. MijnOffice365 Beheerdershandleiding. Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten. 1504046-2662 Inhoud. Wat is MijnOffice365? 2 Inloggen op MijnOffice365 3 Een nieuw domein toevoegen aan uw Microsoft

Nadere informatie

Inloggen op het ledenportaal

Inloggen op het ledenportaal Inloggen op het ledenportaal Om toegang te krijgen tot het beveiligde deel van de website moet u inloggen. Voor het inloggen maakt u gebruik van uw e-mailadres en een wachtwoord. Beschikt u nog niet over

Nadere informatie

Instructie voor de Acadin leerling

Instructie voor de Acadin leerling Instructie voor de Acadin leerling Inhoudsopgave: 1. Werken met Acadin 1.1 Inloggen 1.2 Overzichtspagina 1.3 Leeractiviteiten maken 1.4 Beoordeelde leeractiviteiten bekijken 1.5 Zoeken van leeractiviteiten

Nadere informatie

In dit document wordt uitleg gegeven over de inrichting van formulieren binnen Trajectplanner voor

In dit document wordt uitleg gegeven over de inrichting van formulieren binnen Trajectplanner voor Formulieren In dit document wordt uitleg gegeven over de inrichting van formulieren binnen Trajectplanner voor de Functioneel beheerder. Ter verduidelijking zijn op relevante onderdelen eveneens schermvoorbeelden

Nadere informatie

Instructie registratie & digitaal aanbieden

Instructie registratie & digitaal aanbieden Instructie registratie & digitaal aanbieden Registratie Om deel te kunnen nemen aan een tender, dient u uw organisatie éénmalig te registreren op het Negometrix platform. Het platform van Negometrix is

Nadere informatie

HANDLEIDING EPASS beoordelaars / examinatoren Erasmus MC Onderwijsbeleid en -advies, maart 2018

HANDLEIDING EPASS beoordelaars / examinatoren Erasmus MC Onderwijsbeleid en -advies, maart 2018 HANDLEIDING EPASS beoordelaars / examinatoren Erasmus MC Onderwijsbeleid en -advies, maart 2018 1. Introductie EPASS EPASS (Elektronisch Portfolio Assessment Support System) is ontwikkeld door de Universiteit

Nadere informatie

Quick Guide VivianCMS

Quick Guide VivianCMS Quick Guide VivianCMS Gastenboek creëren Versie: 1.0 Startdatum: 24 juli 2006 Datum laatste wijziging: 24 juli 2006 Opmerking: Gepubliceerd op http://www.viviancms.nl Inhoud 1 Inleiding...3 1.1 Contactformulier

Nadere informatie

Korte praktische handleiding Inschrijf systeem Markten georganiseerd door de HOB Den Helder

Korte praktische handleiding Inschrijf systeem Markten georganiseerd door de HOB Den Helder Korte praktische handleiding Inschrijf systeem Markten georganiseerd door de HOB Den Helder Voor Ambulante handelaren en niet leden HOB: Algemene opmerking gehele website: U kunt pas klikken op een tekst

Nadere informatie

Handleiding EPD-overdrachtbericht (MEDOVD) Versie: 0.2. EPD Overdrachtbericht (MEDOVD)... 2 Aanmaken verhuisdossier Inlezen verhuisbericht...

Handleiding EPD-overdrachtbericht (MEDOVD) Versie: 0.2. EPD Overdrachtbericht (MEDOVD)... 2 Aanmaken verhuisdossier Inlezen verhuisbericht... Promedico-VDF 10 Handleiding EPD-overdrachtbericht (MEDOVD) Versie: 0.2 Inhoud EPD Overdrachtbericht (MEDOVD)... 2 Aanmaken verhuisdossier... 2 Inlezen verhuisbericht... 5 Koppelen aan bestaande patiënt...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding BosorNet

Gebruikershandleiding BosorNet Gebruikershandleiding BosorNet Inhoud Diensten en roosters... 1 Wensen invoeren... 4 Diensten en roosters Je start BosorNet op in een browser (bijvoorbeeld Microsoft Explorer, Opera) met de link die je

Nadere informatie

Shell Card Online e-invoicing Service Gebruikershandleiding. Versie 2.8

Shell Card Online e-invoicing Service Gebruikershandleiding. Versie 2.8 Gebruikershandleiding Versie 2.8 november 2012 Inhoud 1 Voor toegang tot Shell Card Online e-invoicing Service... 3 1.1 Inloggen in Shell Card Online... 3 1.2 Wat als u uw wachtwoord bent vergeten... 3

Nadere informatie

Handleiding ZKM Online. Versie 2.0

Handleiding ZKM Online. Versie 2.0 Handleiding ZKM Online Versie 2.0 Maart 2012 Inhoudsopgave Inloggen 3 Eerste keer dat je inlogt (basisonderdelen) 4 profiel 5 wachtwoord 5 bureau 6 consultants 7 instellingen 8 kleuren 9 licentie 10 ZKM

Nadere informatie

Werkinstructie Verzoeken

Werkinstructie Verzoeken Werkinstructie Verzoeken In Mijn Rechtspraak - Toezicht Deze werkinstructie beschrijft: het indienen van een verzoek, het markeren van het verzoek met een spoedindicatie, het toevoegen van PDF-documenten

Nadere informatie

Handleiding. Meetingpoint DAK

Handleiding. Meetingpoint DAK Handleiding Meetingpoint DAK 1. Inhoudsopgave 1. Inhoudsopgave 2 2. Inloggen 3 3. Aanvragen van polis 4 3.1 Invoeren van een nieuwe relatie 4 3.2 Relatie zoeken 6 3.3 Invoeren van een offerte of polis

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding voor Zelfmetende patiënten. Met web applicatie Tropaz 2.0

Gebruikers Handleiding voor Zelfmetende patiënten. Met web applicatie Tropaz 2.0 Gebruikers Handleiding voor Zelfmetende patiënten Met web applicatie Tropaz 2.0 Ondervindt u problemen bij het gebruik van het programma Tropaz, neemt u dan contact op met uw eigen trombosedienst. 2012

Nadere informatie

Inleiding. 2 Copyright 2017 Abrona, Huis ter Heide.

Inleiding. 2 Copyright 2017 Abrona, Huis ter Heide. Inleiding Abrona vindt het belangrijk om de zelfstandigheid en eigen regie van cliënten zoveel mogelijk te ondersteunen. Een manier om hier aan bij te dragen is het gebruik van het cliëntportaal in het

Nadere informatie

Handleiding Blogger. Het aanmaken van een weblog. In deze handleiding worden een aantal handelingen toegelicht:

Handleiding Blogger. Het aanmaken van een weblog. In deze handleiding worden een aantal handelingen toegelicht: Handleiding Blogger In deze handleiding worden een aantal handelingen toegelicht: Het aanmaken van een weblog Het typen van een blogbericht De privacy van jouw weblog Het instellen van RSS Het aanmaken

Nadere informatie

Handleiding leden Amsterdamse Golfclub

Handleiding leden Amsterdamse Golfclub Handleiding leden Amsterdamse Golfclub Maart 2014 bijgewerkt mei 2014 1 Inhoudsopgave Inloggen op het beveiligde ledengedeelte van de website... 3 Mijn AGC... 3 Het ledenportaal... 3 Onthouden inloggegevens

Nadere informatie

(5) Handleiding verhalen invoeren www.geheugenvanoost.nl

(5) Handleiding verhalen invoeren www.geheugenvanoost.nl 1: Log in (5) Handleiding verhalen invoeren www.geheugenvanoost.nl Klik op de homepage op LOG IN (links onder). Je komt dan op de Log in pagina: Hier vul je in: 1. jouw persoonlijk gebruikersnaam 2. je

Nadere informatie

Handleiding MijnUitkering

Handleiding MijnUitkering Handleiding MijnUitkering MijnUitkering is er voor: Het volledig online aanvragen van uw uitkering. U stuurt ook alle benodigde documenten online naar ons toe. Het makkelijk en overzichtelijk invullen

Nadere informatie

1. PROCES ARBEIDSDEELNAMESYSTEEM INLOGGEN MEDEWERKERSOMGEVING LOONDOORBETALING BIJ ZIEKTE (LBZ)... 7

1. PROCES ARBEIDSDEELNAMESYSTEEM INLOGGEN MEDEWERKERSOMGEVING LOONDOORBETALING BIJ ZIEKTE (LBZ)... 7 INHOUDSOPGAVE 1. PROCES ARBEIDSDEELNAMESYSTEEM... 3 2. INLOGGEN MEDEWERKERSOMGEVING... 4 2.1 INLOGGEN... 4 2.2 REGISTREREN... 5 2.3 WACHTWOORD AANPASSEN... 6 2.4 WACHTWOORD VERGETEN... 6 3. LOONDOORBETALING

Nadere informatie

Handleiding urenportal TMI er

Handleiding urenportal TMI er Handleiding urenportal TMI er Inhoudsopgave 1 Inleiding... 2 2 Inloggen... 3 2.1 Inloggen op de urenportal... 3 2.2 Geen inloggegevens... 3 3 De urenportal... 4 3.1 Start... 4 3.2 Mijn gegevens... 4 3.3

Nadere informatie

Handleiding inschrijven op onderhandse aanbestedingen

Handleiding inschrijven op onderhandse aanbestedingen Handleiding inschrijven op onderhandse aanbestedingen Versie mei 2014 1. Accepteren van een uitnodiging 1.1 De uitnodiging beantwoorden U kunt als ondernemer uitgenodigd worden voor een onderhandse aanbesteding.

Nadere informatie

Handleiding gebruik ledengedeelte website Amsterdamse Golf Club

Handleiding gebruik ledengedeelte website Amsterdamse Golf Club Handleiding gebruik ledengedeelte website Amsterdamse Golf Club Januari 2016 1 Inhoudsopgave Inloggen op het beveiligde ledengedeelte van de website... 3 Onthouden inloggegevens op computer... 5 Wachtwoord

Nadere informatie

Handleiding Webapplicatie Robin

Handleiding Webapplicatie Robin Handleiding Webapplicatie Robin (Versie 05) Inhoudstafel 1. Registratie van uw labo... 2 2. Persoonlijke account aanmaken... 4 3. Inloggen in uw labo account... 7 4. Wijziging labogegevens... 8 5. Inschrijven

Nadere informatie

CD Online. quick guide voor de relatie

CD Online. quick guide voor de relatie CD Online quick guide voor de relatie Dashboard Hoofdiconen Actie-icoon Badge Streamregel Stream Streamgroep Figuur 1. Dashboard, stream en andere onderdelen 2 CD Online - quick guide voor de relatie Hoofdstuk

Nadere informatie

Handleiding Peuterestafette DigiDoor.

Handleiding Peuterestafette DigiDoor. Handleiding Peuterestafette DigiDoor. Na inloggen kan een aanwezig dossier verder bewerkt worden óf er kan een nieuw dossier aangemaakt worden. Nieuw dossier aanmaken: Kies: Leerlingen -> Leerlingen [Toevoegen

Nadere informatie

e-boekhouden.nl Handleiding voor accountants

e-boekhouden.nl Handleiding voor accountants e-boekhouden.nl Handleiding voor accountants Deze handleiding is bedoeld voor accountants met een abonnement op e-boekhouden.nl. Er zijn aparte handleidingen beschikbaar voor: Boekhouden Factureren Ledenadministratie

Nadere informatie

Handleiding Weken met een Chromebook

Handleiding Weken met een Chromebook Handleiding Weken met een Chromebook Inhoud 1. Inloggen op een Chromebook... 3 2. Muis of Touchpad... 4 3. Opdrachten vanuit de ELO... 5 4. Office 365... 6 4.1 OneDrive... 6 4.2 Email... 8 4.3 Word...

Nadere informatie

Handleiding Mijn Kerk

Handleiding Mijn Kerk Handleiding Mijn Kerk 1 www.deinteractievekerk.nl Algemeen Uw kerk gaat de Interactieve Kerk gebruiken. In deze handleiding willen we u op een eenvoudige manier uitleggen hoe de Interactieve Kerk precies

Nadere informatie

Handleiding voor de Communicatie Cockpit

Handleiding voor de Communicatie Cockpit Handleiding voor de Communicatie Cockpit 2017 1 Beste deelnemer, Leuk dat u aan de slag gaat met de Communicatie Cockpit. Hierbij een handleiding om tot mooie resultaten te komen. U kunt behalve berichten

Nadere informatie

----- Handleiding -----

----- Handleiding ----- ----- Handleiding ----- Optering 1. Een account Voordat u een optie kunt nemen moet u een account aanmaken op nieuwbouwinschrijving.nl. Dit kunt u doen door op de knop Log in rechtsboven op het scherm

Nadere informatie

Learning Management Systeem (LMS) Bedrijfsopleidingen

Learning Management Systeem (LMS) Bedrijfsopleidingen Learning Management Systeem (LMS) Bedrijfsopleidingen CURSISTEN HANDLEIDING November 2009 E-mail: bedrijfsopleidingen@lumc.nl 2009 Alle rechten voorbehouden LUMC-Bedrijfsopleidingen Behoudens de in of

Nadere informatie

Handleiding VKKOnline

Handleiding VKKOnline Handleiding VKKOnline Welkom bij de Online cursus van de Vrij-Katholieke Kerk. Deze handleiding neemt je bij de hand om de cursus te kunnen starten. 1 Donatie Het volgen van de cursus is kosteloos. Wel

Nadere informatie

Instructie handleiding LobBook (docent)

Instructie handleiding LobBook (docent) Instructie handleiding LobBook (docent) V2.2 September 2015 Ga naar www.jouwschoolnaam.lobbook.nl Als eerste pagina krijgt u hier de optie om in te loggen of te registreren. * * In deze screenshots is

Nadere informatie

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.5

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.5 ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.5 Inhoudsopgave Het ledenportaal... 1 Inloggen op het ledenportaal... 2 Wachtwoord opvragen of vergeten... 3 Uitleg menubalk en beginscherm... 4 Inzien van uw

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding voor patiënten. Met web applicatie Tropaz 2.0

Gebruikers Handleiding voor patiënten. Met web applicatie Tropaz 2.0 Gebruikers Handleiding voor patiënten Met web applicatie Tropaz 2.0 Trombosedienst Leiden Poortgebouw Rijnsburgerweg 10 2333 AA Leiden Telefoon: 071-5262449 E-mail: trombosedienst@lumc.nl www.trombosedienst-leiden.nl

Nadere informatie

Werkinstructie Een bericht met bijlage(n) versturen

Werkinstructie Een bericht met bijlage(n) versturen Werkinstructie Een bericht met bijlage(n) versturen In Mijn Rechtspraak - Toezicht Bij het versturen van een zaaksbericht vanuit Mijn Rechtspraak Toezicht is het mogelijk om bijlage(n) toe te voegen. Bijvoorbeeld

Nadere informatie

Handleiding Inkijk/Uitruil-website

Handleiding Inkijk/Uitruil-website Handleiding Inkijk/Uitruil-website Inleiding Op de Inkijk/Uitruil-website kun je als ingelogde gebruiker de volgende dingen doen: - een advertentie plaatsen in de garagesale - een foto of webcam plaatsen

Nadere informatie

Handleiding JOIN NOW

Handleiding JOIN NOW Handleiding JOIN NOW Inleiding JOIN NOW is het hulpprogramma waarmee rechtstreeks bestanden vanuit de Microsoft Office applicaties kunnen worden opgeslagen in JOIN het document management systeem dat we

Nadere informatie

WIS Academie Manager - Handboek docent -

WIS Academie Manager - Handboek docent - WIS Academie Manager - Handboek docent - versie 19 december 2012 Inhoud 1. Inloggen... 2 2. Tabblad Home... 3 3. Tabblad Academie-aanbod... 4 4. Tabblad Conferentie Aanbod... 5 5. Tabblad Mijn Academie...

Nadere informatie

Handleiding Myflex. myflex.nl

Handleiding Myflex. myflex.nl myflex.nl Handleiding Myflex Welkom bij Myflex Myflex is actief als onafhankelijke Managed Service Provider (MSP) en verzorgt het totale inhuurproces en de inkoopadministratie voor haar opdrachtgevers.

Nadere informatie

Detron ServicePortal Handleiding

Detron ServicePortal Handleiding Detron ServicePortal Handleiding Detron Alle rechten voorbehouden De gebruiker ontvangt dit document onder de voorwaarde dat de gebruiker dit document vertrouwelijk zal behandelen en dat de gebruiker,

Nadere informatie

Je sollicitatie bij Cedrah

Je sollicitatie bij Cedrah Je sollicitatie bij Cedrah Welkom! Beste sollicitant, Als je deze handleiding leest, betekent het dat je een (open) sollicitatie bij Cedrah hebt gedaan. Uiteraard weten we op dit moment nog niet of we

Nadere informatie

Inleiding. - Teksten aanpassen - Afbeeldingen toevoegen en verwijderen - Pagina s toevoegen en verwijderen - Pagina s publiceren

Inleiding. - Teksten aanpassen - Afbeeldingen toevoegen en verwijderen - Pagina s toevoegen en verwijderen - Pagina s publiceren Inleiding Voor u ziet u de handleiding van TYPO3 van Wijngaarden AutomatiseringsGroep. De handleiding geeft u antwoord geeft op de meest voorkomende vragen. U krijgt inzicht in het toevoegen van pagina

Nadere informatie

Handleiding Module Security (Log in)

Handleiding Module Security (Log in) Handleiding Module Security (Log in) WebGenerator ProSite CMS Versie 1.0 Inhoud Inhoud... 2 Inleiding... 3 Hoe werkt de beveiliging?... 3 Wat kan worden beveiligd?... 3 Hoe beveiligt u een webpagina?...

Nadere informatie

Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten. MijnOffice365 Beheerdershandleiding

Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten. MijnOffice365 Beheerdershandleiding Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten MijnOffice365 Beheerdershandleiding Inhoud Wat is MijnOffice365? 2 Inloggen op MijnOffice365 3 Een nieuw domein toevoegen aan uw Microsoft Office 365-account

Nadere informatie

Leden handleiding Inhoudsopgave

Leden handleiding Inhoudsopgave Leden handleiding Inhoudsopgave De leden site...2 Inloggen...3 Wachtwoord opvragen of vergeten...4 Inzien handicap...6 Wijzigen emailadres...7 Scorekaart invoeren...8 Reserveren van een starttijd...9 Inzien

Nadere informatie

Versie 1.0. Gebruikershandleiding MND-applicatie

Versie 1.0. Gebruikershandleiding MND-applicatie Gebruikershandleiding MND-applicatie Wijzigingsbeheer Versie Datum Omschrijving Auteur(s) 0.1 5-3-2014 Initiële versie J. van Luijk 0.2 7-3-2014 Feedback EZ verwerkt J. van Luijk 0.3 11-3-2014 Feedback

Nadere informatie

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ In deze uitgebreide handleiding vindt u instructies om met Reviews in the Cloud aan de slag te gaan. U kunt deze handleiding ook downloaden (PDF). TIP: De navigatie

Nadere informatie

Handleiding leden Amsterdamse Golfclub

Handleiding leden Amsterdamse Golfclub Handleiding leden Amsterdamse Golfclub Maart 2014 1 Inhoudsopgave Inloggen op het beveiligde ledengedeelte van de website... 3 Mijn AGC... 3 Het ledenportaal... 3 Wachtwoord opvragen of vergeten... 4 Inzien

Nadere informatie