De Mozard MidOffice Suite voor Klantcontacten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De Mozard MidOffice Suite voor Klantcontacten"

Transcriptie

1 Orkestreert uw dienstverlening De Mozard MidOffice Suite voor Klantcontacten De complete webgebaseerde oplossing voor ondersteuning van KCC-medewerkers Hoe draagt Mozard bij aan een volwaardige informatievoorziening en dienstverlening? Naast het web-en het postkanaal ondersteunt Mozard ook het telefoonkanaal volwaardig. Met Mozard klantencontacten is elke organisatie voorbereid op een digitale, dienstverlenende toekomst. Ook kunt u op een volwaardige en innovatieve manier zorgdragen voor een effectief klantrelatiebeheer (CRM). Voor overheids- organisaties geldt dat met deze functionaliteit ook wordt voldaan aan Antwoord en een belangrijke stap wordt gezet naar de dienstverlening (en visie hierop) van morgen. versie 1.2 november 2013 Mozard biedt meer zaakfunctionaliteit volgens een volledige Antwoord oplossing ondersteuning klantcontacten webformulieren met DigiD en Ogone betaalfunctionaliteit ondersteuning dientverlening bij alle kanalen DMS en RMA---functionaliteit gegevensmagazijn met Burgers, Bedrijven, Adressen en elke andere gewenste registratie eenvoudig zelf te configureren volledig webgebaseerd open architectuur, dus te integreren met derden lage kosten tevreden klanten Mozard Zoeken Wilt u in de prakijk zien hoe snel de KCC-medewerker kan zoeken? Ga naar tik in het zoekveld 'asp kw' en selecteer de gewenste suggestie 'paspoort kwijt'. Op dezelfde snelle wijze kan de KCC-medewerker klanten en collega's selecteren. Wat zijn de mogelijkheden van Mozard Klantcontacten? Mozard Klantcontacten bewijst de voordelen van een naadloos geïntegreerde software suite. KCC---medewerkers kunnen zoeken in vraag-antwoord-combinaties (VAC's), nieuwsberichten, zaken en in gegevens van medewerkers en klanten (burgers en bedrijven). Door de gevonden content aan te klikken wordt invoer van gegevens tot een minimum beperkt. Met Mozard Klantcontacten is uw organisatie gereed voor de toekomst. Mozard Klantcontacten maakt optimaal gebruik van zaken. Het klantcontact zelf wordt als zaak vastgelegd. Als het klantcontact over een bestaande zaak gaat, wordt het als deelzaak van deze bestaande zaak vastgelegd en wordt de behandelaar van de bestaande zaak op de hoogte gebracht van het klantcontact. Als het klantcontact een nieuwe zaak initieert (de KCC---medewerker heeft namens de klant een webformulier ingevuld), wordt het als deelzaak van deze nieuwe zaak vastgelegd zodat ook zichtbaar is welke collega de zaak heeft aangemaakt. Terugbelverzoeken worden uiteraard ook als zaak geregistreerd. Waarin onderscheidt Mozard zich? Mozard onderscheidt zich door de hoogwaardige en naadloze integratie tussen alle Mozard-componenten en door jarenlange ervaring met succesvolle en alom bekende implementaties. Onder andere de digitale koplopers én prijswinnaars Midden-Drenthe, Molenwaard, Zaanstad en de Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied voorzien wij met trots van onze geavanceerde software.

2 Hoe werkt Mozard Klantcontacten? Het startscherm van Mozard Klantcontacten toont de actuele nieuwsberichten evenals de (door de redactie beheerde) meest relevante vraag-antwoord-combinaties. Bij een nieuwe klantcontact worden een aantal specifieke gegevens, waaronder het telefoonnummer dat belt en eventuele klantgegevens die bekend zijn bij dit telefoonnummer, getoond. Proof of Concept Wilt u Mozard eerst in uw eigen organisatie 'proberen' dan kan dat. U betaalt alleen de uren die wij inzetten om de proof of concept (POC) te installeren, een training te geven en de eerste zaaktypen in te richten. We spreken een termijn af van bijvoorbeeld drie maanden. Indien u na deze proef-periode niet tevreden bent, hoeft u verder niets af te nemen. Indien u wel tevreden bent, kan er in productie worden gegaan en kan er een contract worden afgesloten. De KCC medewerkers hebben aan de linkerkant van hun scherm permanent het venster klantcontact in beeld. In dit scherm wordt de geselecteerde klant, de geselecteerde zaak, de geselecteerde medewerker en de geselecteerde vraag-antwoord-content getoond. Daarnaast kunnen er aantekeningen worden gemaakt en worden alle ac<es met betrekking tot het telefoongesprek gelogd. Klanten (burgersen bedrijven) kunnen eenvoudig gezocht worden door de naam in het zoekveld in te voeren. Via virtuele zoeksleutels kan eenvoudig en snel gezocht worden op bijvoorbeeld de geboortedatum of de combinatie van de postcode en het huisnummer. Bij het beëindigen van een klantcontact dient een resultaat te worden geselecteerd, zoals bijvoorbeeld 'klant direct geholpen' of 'doorverwezen naar externe instantie'. Het klantcontact wordt vervolgens als een zaak vastgelegd.

3 Enkele functionaliteiten uitgelicht Om een goede dienstverlening te kunnen garanderen, is krachtige zoekfunctonaliteit van wezenlijk belang voor een KCC-medewerker. Standaard zoeksleutels De zoekfunctionaliteit van Mozard is uitmuntend: door het intikken van slechts enkele letters, verschijnen suggesties waarmee men direct de juiste informatie kan opvragen zonder eerst een lange lijst zoekresultaten te moeten doornemen. Zo kunnen medewerkers en klanten (burgers en bedrijven) razendsnel worden gevonden door te zoeken op de naam of op basis van virtuele zoeksleutels. Daarnaast kan de redactie zelf zogenaamde zoeksleutels aanmaken waarmee KCC-medewerkers ook de gevraagde Antwoord-content snel kan terug vinden. z9999: om de zaak met zaaknummer 9999 aan te roepen g : om klanten met geboortedatum aan te roepen p1111aa22: om klanten met postcode-huisnummer 1111aa22 aan te roepen Scherm klanten op basis van geboortedatum Door in het zoekveld een geboortedatum in te geven en gebruik te maken van de virtuele zoeksleutel, worden alle burgers met de ingegeven geboortedatum als suggestie getoond. Door de juiste burger te selecteren (aanklikken) wordt het klantscherm getoond met hierop alle relevante gegevens, zaken en objecten. Scherm klanten op basis van postcode-huisnummer combinatie Door in het zoekveld een postcode+huisnummer in te voeren, worden alle klanten (burgers en bedrijven) met deze postcode getoond. Door één klant aan te klikken, wordt het scherm overzicht klanten o.b.v. postcode-huis nummer combinatie getoond. Wij kiezen voor Mozard Klantcontacten omdat het de KCC-medewerker direct inzicht geeft in alle lopende zaken m.b.t. de beller, inclusief eventueel eerdere klantcontacten. Het vormt de perfecte aanvulling op het Mozard Zaaksysteem, waardoor wij 100% zaakgericht kunnen werken. Gemeente Molenwaard

4 adres en telefoonnummer voorinvullen bij klantcontact Vanuit het scherm 'Overzicht klanten' klik je op het gewenste zoekresultaat. Na deze actie wordt een scherm met klantgegevens van de klant getoond (zie hieronder). Op het scherm waarin de klantgegevens van de klant (burgers en bedrijven) worden getoond, wordt het blok 'Correspondentie-gegevens bij zaken' getoond met daarin opgesomd de door de klant gebruikte telefoonnumers en adressen; de meest recente bovenaan. Zo is bij het klantcontact eenvoudig één van deze correspondentie-gegevens te koppelen en hoeft de KCC medewerker de klant hier niet direct om te vragen: een controle vraag is hierin voldoende. Sortering zaken / klantcontacten / terugbelverzoeken Het klantscherm toont alle lopende en historisch zaken waarbij de klant aanvrager is (geweest) of die de klant betroffen en die conform de wettelijke archieftermijn nog niet overgedragen / vernietigd hadden moeten zijn. De maximaal 10 meest recente klantcontacten, de 5 meest recente terugbelverzoeken en de 10 meest recente reguliere zaken worden op een logische manier weergegeven. Uiteraard heeft de KCC-medewerker de mogelijkheid om dieper in de historie te kijken door te zoeken op alle terugbelverzoeken, alle klantcontacten en alle zaken. Feedback door KCC-medewerker Het kan voorkomen dat de KCC---medewerker naar aanleiding van een klantcontact tot de conclusie komt dat de getoonde informatie onjuist of onvolledig is en dat aanpassing van de content gewenst is. Wanneer deze situatie zich voordoet, kan de KCC---medewerker via de feedbackknop direct een reactie achterlaten, er wordt dan een zaak gestart voor de redactie. Het is vervolgens aan de redactie om deze zaken op te pakken en de aanpassingen door te voeren.

5 Demo We zijn graag bereid om een online demo te komen geven. Geïnteresseerden kunnen zich zaakgericht aanmelden via onze website. Kosten Gemeenten betalen tussen 1,35 en 1,50 per inwoner per jaar voor het gebruik van de gehele suite. Nieuwe functionaliteit komt zonder aanvullende kosten beschik--- baar. Indien u Mozard Klantcontacten enkel als KCS voor de balie en het telefoonkanaal inzet dan kost dit u slechts 0,50 per inwoner per jaar. Omdat zo goed als alle inrichtingswerkzaamheden door de organisatie zelf kunnen worden uitgevoerd, blijven de implementatie-kosten laag. Op de website vindt u uitgebreide prijsmodellen voor gemeenten, provincies en overige organisaties. Waarom kiest u voor Mozard Klantcontacten? u wilt de kwaliteit van uw dienstverlening verbeteren? u wilt uw medewerkers in het KCC voorzien van één integraal en gebruiksvriendelijk webgebaseerd systeem voor alle vragen en zaken? u wilt voldoen aan de functionele voorwaarden zoals gesteld in Overheid heeft Antwoord 2015? u wilt weten waar burgers en bedrijven over bellen om op basis van die gegevens gerichte communicatie-activiteiten te ondernemen? u wilt werken met terugbelverzoeken die door een KCCmedewerker kan worden toegewezen aan groepen (behandelaars). u wilt bij telefonisch contact in het KCC direct zaken kunnen opvragen in het KCC-portaal? u wilt bij telefonisch contact in het KCC direct nieuwe zaken kunnen opvoeren, volgen en bewaken? u wilt op basis van een gekozen resultaat een kenmerk kunnen opvragen? u wilt bij telefonisch contact telefoonnotities over bestaande zaken automatisch in het juiste zaakdossier geplaatst hebben? u wilt bij telefonisch contact direct de gegevens uit de GBA kunnen opvragen zonder de gegevens van de beller te hoeven registreren? u wilt bij telefonisch contact alle acties vastleggen, inclusief aangeklikte content, doorlooptijd en resultaat? u wilt met een enkele muisklik een antwoord op alle vragen kunnen geven? u wilt zich aansluiten bij een groep deskundigen die het verschil maken! Contact U kunt bellen met , mailen naar info@mozard.nl of surfen naar Een Proof of Concept (POC) met Mozard is bedoeld om in drie maanden een goed oordeel te kunnen vellen over de mogelijkheden en gebruiksvriendelijkheid. Zo kunnen klanten vrijblijvend de verschillende functionaliteiten testen zonder direct vast te zitten aan een jarenlang contract. Directie Mozard

6 Scenario 1: klant wil informatie De klant is zijn paspoort kwijt en belt naar de gemeente om te vragen wat hij moet doen. De KCC---medewerker begint met het starten van een klantcontact. Vervolgens zoekt de KCC-medewerkers met de zoekterm 'pas' en ziet de suggestie 'paspoort kwijt' verschijnen. Hij klikt hierop en komt direct bij het juiste antwoord-onderwerp. Het antwoord op de vraag 'Wat moet ik doen als mijn paspoort kwijt is?' wordt direct getoond. De KCCmedewerker geeft deze informatie door aan de klant en het gesprek wordt beëindigd. Wanneer het antwoord niet direct kan worden gegeven, staat rechts(onder) de naam van de contactpersoon bij dit onderwerp in beeld.

7 Scenario 2: klant wil iets melden of aanvragen De klant belt omdat hij een melding wil doen van een volle kledingcontainer. De KCC---medewerker tikt in het zoekveld 'melding' en ziet de suggestie 'melding openbare ruimte' staan. Hij klikt hierop en kan daarna direct doorklikken naar het webformulier om de melding in te dienen. Het webformulier neemt alle bekende klant-gegevens over en de KCC-medewerker hoeft alleen nog maar de melding zelf in te voeren. Het gesprek wordt beëindigd en opgeslagen als deelzaak onder de zojuist aangemaakte melding met betrekking tot de volle kledingcontainer. Scenario 3: klant wil worden teruggebeld door medewerker De klant belt rechtstreeks naar een bepaalde medewerker. Deze is echter niet aanwezig en de telefoon wordt doorgeschakeld naar de centrale. De KCC medewerker maakt een terugbelverzoek aan voor deze collega.

8 De KCC medewerker vult vervolgens een aantal kenmerken in, waarna een terugbelverzoek als zaak bij de geselecteerde collega binnenkomt. Terugbelverzoeken kunnen alleen gemaakt worden als er een medewerker is geselecteerd, dit voorkomt het kwijtraken van deze verzoeken. Tevens is het mogelijk om voor een groep medewerkers een terugbelverzoeken aan te maken De collega ontvangt een e- mail waarin staat dat er een terugbelverzoek is binnen--- gekomen. Eenmaal op zijn werkplek opent hij de zaak 'terugbelverzoek' en handelt de zaak af. Het terugbelverzoek kan ook direct op de smartphone worden geopend en afgehandeld. De medewerker hoeft dus niet aanwezig te zijn om een terugbelverzoek af te handelen.

Factsheet Mozard Archief

Factsheet Mozard Archief Archivering met de Mozard Suite Factsheet Mozard Archief Mozard maakt het mogelijk de archiefprocessen volledig zaakgericht te ondersteunen. Een zaak is een hoeveelheid werk waarvan kwaliteit en doorlooptijd

Nadere informatie

Mozard CMS functionaliteit op hoofdlijnen

Mozard CMS functionaliteit op hoofdlijnen Mozard CMS functionaliteit op hoofdlijnen Mozard BV Den Haag, 2013 Versie 1.1 Inhoud Inleiding... 3 Samenvatting... 4 Mozard Antwoord... 5 Mozard Zoeken... 6 Mozard Nieuwscategorieën... 6 Mozard webformulieren...

Nadere informatie

Zaakgericht Werken - ochtendsessie

Zaakgericht Werken - ochtendsessie Zaakgericht Werken - ochtendsessie Corné Dekker, informatiearchitect, IenPM BV ISZF, IJlst, 11 april 2011 www.zaakgerichtwerken.nl 1 Schermvoorbeelden Schermvoorbeelden Mozard MidOffice Suite (Deventer,

Nadere informatie

Factsheet Zaakgericht werken in het Onderwijs

Factsheet Zaakgericht werken in het Onderwijs Zaken Klantcontacten Zoeken Antwoord Registraties Factsheet Zaakgericht werken in het Onderwijs Zaakgericht Werken is binnen overheidsorganisaties al een bekend begrip. Vrijwel alle werkprocessen worden

Nadere informatie

Mozard Ontwikkelkalender

Mozard Ontwikkelkalender Mozard Ontwikkelkalender Corné Dekker Amersfoort 16 mei 2014 1 Mozard Ontwikkelkalender Zoeken binnen de gehele Suite één zoekindex voor zoekomgeving(en) voor de website, het intranet en telefonische klantcontacten

Nadere informatie

Factsheet Mozard Reserveringen

Factsheet Mozard Reserveringen Werken op afspraak, een landelijke trend (Overheids)organisaties werken meer en meer op afspraak. Wanneer een klant een product of dienst nodig heeft welke fysiek moet worden besteld en/of afgehaald, bijvoorbeeld

Nadere informatie

Orkestreert uw dienstverlening

Orkestreert uw dienstverlening Wij kiezen voor Mozard Klantcontacten omdat het de KCC-medewerker direct inzicht geeft in alle lopende zaken m.b.t. de beller, inclusief eventueel eerdere klantcontacten. Het vormt de perfecte aanvulling

Nadere informatie

www.zaakgerichtwerken.nl Wat is ZGW? aanmaken van zaken voor hoeveelheden werk waarvan kwaliteit en doorlooptijd bewaakt moeten worden met per zaak een zaakdossier gericht op het vastleggen van de status

Nadere informatie

Mozard voor de omgevingsvergunning

Mozard voor de omgevingsvergunning VTH Suite Vergunningverlening, Toezicht & Handhaving De Mozard 'all in one' Suite is een softwareplatform voor het verbeteren van de dienstverlening en de interne bedrijfsvoering en kan meerdere organisaties

Nadere informatie

Factsheet Mozard Suite op hoofdlijnen

Factsheet Mozard Suite op hoofdlijnen Wat is Mozard? Mozard staat voor MidOffice, Zaken, Antwoord, Registraties en Dienstverlening. Mozard is een Most in one MidOffice Suite waarmee organisaties hun dienstverlening en hun informatievoorziening

Nadere informatie

Mozard voor de omgevingsvergunning

Mozard voor de omgevingsvergunning VTH Suite Vergunningverlening, toezicht en handhaving De Mozard 'all in one' Suite is een softwareplatform voor het verbeteren van de dienstverlening en de interne bedrijfsvoering en kan meerdere organisaties

Nadere informatie

Factsheet Mozard Geometrie

Factsheet Mozard Geometrie Het belang van geometrie voor de moderne organisatie Geometrie is een steeds belangrijker wordend onderdeel van de dienstverlening van de moderne (overheid)organisatie. Met behulp van positiebepaling (gps)

Nadere informatie

Basis-handleiding voor het Configureren van registraties en koppelen van registraties aan zaken in Mozard

Basis-handleiding voor het Configureren van registraties en koppelen van registraties aan zaken in Mozard Basis-handleiding voor het Configureren van registraties en koppelen van registraties aan zaken in Mozard Datum: 07 december 2012 Versie: 1.0 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Inleiding... 3 2. Basis-configuratie

Nadere informatie

Factsheet Mozard Wmo

Factsheet Mozard Wmo Mensgerichte dienstverlening in het Sociaal Domein Factsheet Mozard Wmo De complete geïntegreerde ICT oplossing voor het behandelen van het Wmo-proces Hoe draagt Mozard bij aan de ondersteuning van het

Nadere informatie

Versie: 1.1 Datum: 10 augustus 2011 Auteur: Rob Ploum, Hezelbizz

Versie: 1.1 Datum: 10 augustus 2011 Auteur: Rob Ploum, Hezelbizz Versie: 1.1 Datum: 10 augustus 2011 Auteur: Rob Ploum, Hezelbizz Handleiding HezelBase Versiebeheer Versie Auteur Wijzigingen 1.0 Rob Ploum Handleiding HezelBase 1.1 Rob Ploum Zoeken 2 Handleiding HezelBase

Nadere informatie

Handleiding voor gebruik Call systeem. Ref. handleidingen/support / handleiding gebruik call systeem

Handleiding voor gebruik Call systeem. Ref. handleidingen/support / handleiding gebruik call systeem Handleiding voor gebruik Call systeem. Ref. handleidingen/support / handleiding gebruik call systeem Aanmelden Aanmelden via: Klik op Helpdesk De eerste keer komt u in het aanmeldscherm: Vul uw gebruikersnaam

Nadere informatie

LA 08/2015. Handleiding Mozard Antwoord

LA 08/2015. Handleiding Mozard Antwoord LA 08/2015 Inhoud A - Handleiding functioneel beheer - Mozard Antwoord... 3 A1. Wat is Mozard Antwoord?... 4 A2. Zijn meerdere antwoordloketten en categorieën noodzakelijk?... 5 A3. Hoe maak ik een antwoordloket

Nadere informatie

CRM - Salesplanner - NL

CRM - Salesplanner - NL Handleiding PratoFlex CRM - Salesplanner - NL Efficiency through innovation Inhoudsopgave Voorwoord Salesplanner In de klantenfiche Bezoekplanning Filters Legende Automatisch gegeneerde bezoekplanningen

Nadere informatie

Support tickets aanmaken en de ontwikkelingen volgen. Copyright Tungsten Corporation plc 2018

Support tickets aanmaken en de ontwikkelingen volgen. Copyright Tungsten Corporation plc 2018 Support tickets aanmaken en de ontwikkelingen volgen Welkom bij Tungsten Network. Deze video geeft stapsgewijze instructies voor het aanmaken van een supportticket, het inzien van de status van eerder

Nadere informatie

Quick Reference Card Atos e-suite

Quick Reference Card Atos e-suite Contacten Een gebruiker heeft de beschikking over de volgende contact-functionaliteiten: Acties vanuit KCC-tabblad: Registreren nieuwe anonieme en niet-anonieme contacten Registreren nieuw contact en direct

Nadere informatie

Quick Reference Card Atos e-suite

Quick Reference Card Atos e-suite Zoeken Binnen het medewerkerportaal zijn er verschillende manieren van zoeken: 1) Zoeken van specifieke subjecten voor KCC (zie ook QRC Subjecten) 2) Zoeken binnen de kennisbank voor contactregistratie

Nadere informatie

Handleiding verzuimloket

Handleiding verzuimloket Handleiding verzuimloket Uitvoerende instanties Dienst Uitvoering Onderwijs Versie 10.1 24 mei 2018 Inhoudsopgave 1 INLEIDING... 5 2 ALGEMEEN... 8 2.1 GEAUTORISEERD VOOR MEER DAN ÉÉN UITVOERENDE INSTANTIE...

Nadere informatie

JOEP. Handleiding - hulpverlener

JOEP. Handleiding - hulpverlener JOEP. Handleiding - hulpverlener Versie 1.0 Oktober 2016 Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, of op welke andere wijze dan ook, zonder

Nadere informatie

SNELGIDS GEBRUIK XPERT SUITE DE ARBODIENST

SNELGIDS GEBRUIK XPERT SUITE DE ARBODIENST SNELGIDS GEBRUIK XPERT SUITE DE ARBODIENST INHOUDSOPGAVE 1. Inloggen... 3 2. Ziek- of (deel)herstel melding invoeren en taken uitvoeren... 5 3. Medewerker dienstverbanden... 10 4 Help Mij functie... 12

Nadere informatie

HANDLEIDING. Emjee ICT diensten Ticketsysteem

HANDLEIDING. Emjee ICT diensten Ticketsysteem HANDLEIDING Emjee ICT diensten Ticketsysteem Inhoud Snel aan de slag... 3 Wachtwoord opvragen... 3 Inloggen... 4 Ticket aanmaken... 4 Schermopbouw... 4 Inleiding... 5 Ticket maken of bellen?... 5 Inloggen...

Nadere informatie

1. Open onze website 2. Zoek de gewenste training op. 3. Klik op Data en registratie.

1. Open onze website   2. Zoek de gewenste training op. 3. Klik op Data en registratie. Collega's aanmelden in cursussen Deelnemers inboeken van uw bedrijf Deze handleiding geeft een beschrijving om meerdere deelnemers van uw bedrijf in te boeken. Dit is alleen mogelijk als u hiervoor de

Nadere informatie

Handleiding helpdesk. Datum: 08-10-2014 Versie: 1.0 Auteur: Inge van Sark

Handleiding helpdesk. Datum: 08-10-2014 Versie: 1.0 Auteur: Inge van Sark Datum: 08-10-2014 Versie: 1.0 Auteur: Inge van Sark Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Beheer helpdesk... 3 1.1. Settings... 3 1.2. Applicaties... 4 1.3. Prioriteiten... 5 1.4. Gebruik mailtemplates...

Nadere informatie

De vijf basis uitgangspunten van ABCrm (zie ook afbeelding volgende pagina):

De vijf basis uitgangspunten van ABCrm (zie ook afbeelding volgende pagina): Instructiekaart: Beginstappen in CRMcorner Kaartnummer: 1 Versie: 1009 Algemeen: Instructiekaart nummer 1 is vooral bedoeld om u op een snelle en efficiënte manier kennis te laten maken met CRMcorner.

Nadere informatie

Particulier Dossier - aanmaken

Particulier Dossier - aanmaken Een Particulier Dossier wordt pas aangemaakt als een Persoon (Klant) advies wilt of direct een dienst of product gaat afnemen. Er zijn drie uitgangspunten: 1. de persoon is al een keer in Invice ingevoerd,

Nadere informatie

Handleiding. Meetingpoint DAK

Handleiding. Meetingpoint DAK Handleiding Meetingpoint DAK 1. Inhoudsopgave 1. Inhoudsopgave 2 2. Inloggen 3 3. Aanvragen van polis 4 3.1 Invoeren van een nieuwe relatie 4 3.2 Relatie zoeken 6 3.3 Invoeren van een offerte of polis

Nadere informatie

Handleiding MijnGemeente-app

Handleiding MijnGemeente-app Handleiding MijnGemeente-app Omschrijving Handleiding MijnGemeente-app Auteur SIMgroep Datum 01-05-2013 Versienummer 0.2 Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE... 2 1. INLEIDING... 3 1.1. MIJNGEMEENTE APP... 3 1.2.

Nadere informatie

Starten met Watermelon Messenger

Starten met Watermelon Messenger Starten met Watermelon Messenger Welkom bij Watermelon Messenger! Om zeker te zijn dat jij direct weet hoe je moet beginnen én alles uit ons systeem zult halen, hebben wij een startersgids voor je gemaakt.

Nadere informatie

Handboek ZooEasy Online Wachtlijst

Handboek ZooEasy Online Wachtlijst Handboek ZooEasy Online Wachtlijst Datum: Juni2012 Versie: 1.04 Inhoudsopgave 1. WACHTLIJST... 3 1.1. INLEIDING... 3 1.1.1. KOPPELING BASISTABELLEN... 3 1.1.2. KOPPELING ROLLEN EN AUTORISATIES... 4 1.1.2.1.

Nadere informatie

Personen - persoonsregister 2

Personen - persoonsregister 2 Het persoonsregister is m.b.t. de persoonsgegevens het centrale deel van Invice. In het persoonsregister worden alle relevante gegevens verzameld die noodzakelijk zijn voor alle activiteiten in Invice

Nadere informatie

Handleiding MijnEigenDossier

Handleiding MijnEigenDossier Handleiding MijnEigenDossier Inleiding Voor organisaties met vrijwilligersvacatures Het Vrijwilligerspunt ondersteunt organisatie in het vinden en behouden van vrijwilligers. Belangrijke service van de

Nadere informatie

Quick Reference Card Atos e-suite

Quick Reference Card Atos e-suite Subjecten Subjecten zijn personen en bedrijven zoals die zijn opgeslagen in het Gegevensmagazijn van de Atos e-suite. De persoons- en bedrijfsgegevens kunnen via de e-suite niet worden gewijzigd; deze

Nadere informatie

Handleiding Gerichte Berichten. App voor ouders

Handleiding Gerichte Berichten. App voor ouders Handleiding Gerichte Berichten App voor ouders Schoolgegevens registreren Meld je aan Wanneer je de App Gerichte Berichten hebt gedownload, kun je je direct aanmelden. Dit kan met jouw inloggegevens. Ben

Nadere informatie

Handleiding koppeling voor patiënten Inhoud

Handleiding koppeling voor patiënten Inhoud Handleiding koppeling voor patiënten Inhoud 1. Registreren 2 1.1 Voordat u begint 2 1.2 Een account aanmaken 2 1.3 Geen account? Registreer nu! 2 1.4 Bevestig uw account 3 1.5 Gefeliciteerd, u heeft uw

Nadere informatie

Handleiding Informatiebeheer

Handleiding Informatiebeheer Mid-Office ZAken Registratie Dienstverlening Handleiding Informatiebeheer Dit document is bedoeld als naslagwerk voor de medewerker Documentaire Informatievoorziening (scanning, postintake en archivering).

Nadere informatie

Starten met Watermelon Messenger

Starten met Watermelon Messenger Starten met Watermelon Messenger Welkom bij Watermelon Messenger! Om zeker te zijn dat jij direct weet hoe je moet beginnen én alles uit ons systeem zult halen, hebben wij een startersgids voor je gemaakt.

Nadere informatie

Handleiding JOIN NOW

Handleiding JOIN NOW Handleiding JOIN NOW Inleiding JOIN NOW is het hulpprogramma waarmee rechtstreeks bestanden vanuit de Microsoft Office applicaties kunnen worden opgeslagen in JOIN het document management systeem dat we

Nadere informatie

SLA Mozard BV Gemeente *** Augustus 2013 Versie 0.9

SLA Mozard BV Gemeente *** Augustus 2013 Versie 0.9 SLA Mozard BV Gemeente *** SLA Mozard BV Gemeente *** Augustus 2013 Versie 0.9 Inhoud 1 Doel en scope... 3 2 Betrokkenen en verantwoordelijkheden... 3 3 Serviceprocessen (zaaktypen)... 4 3.1 Zaaktype melden

Nadere informatie

Cliënten handleiding PwC Client Portal

Cliënten handleiding PwC Client Portal Cliënten handleiding PwC Client Portal Mei 2011 (1) 1. Portal van de cliënt Deze beschrijving gaat ervan uit dat u beschikt over inloggegevens voor de portal en over de url van de portal website. Als u

Nadere informatie

Gebruikershandleiding leveranciersportaal. Eigen Haard Vastgoed. Instructie leveranciersportaal. Januari 2019

Gebruikershandleiding leveranciersportaal. Eigen Haard Vastgoed. Instructie leveranciersportaal. Januari 2019 Gebruikershandleiding leveranciersportaal Vastgoed Januari 2019 Inhoud 1. Aanmelden... 3 2. Instellingen... 4 3. Zoeken en filteren... 5 4. Orders... 5 4.1 Accepteren... 6 4.2 Plannen... 7 Leveranciersopmerkingen...

Nadere informatie

ZORGMAIL SECURE

ZORGMAIL SECURE ZORGMAIL SECURE E-MAIL Handleiding Webmail - Outlook Referentienummer / Versie 18-09-2019 / 1.2 Enovation Contact +31 (0)88 8 366 366 info.nl@enovationgroup.com www.enovationgroup.com/nl Enovation is een

Nadere informatie

Securitas Alarm App Klantmanual

Securitas Alarm App Klantmanual Securitas Alarm App Klantmanual Auteur : Securitas Versie : 1.0 Datum : 03-07-2015 Inhoud Inleiding...2 1. Registratie...3 2. Functionaliteit...6 2.1 Status...7 2.2 Alarm...8 2.3 Schakeltijd... 10 2.4

Nadere informatie

Handleiding Safetycare Alarm app

Handleiding Safetycare Alarm app Handleiding Safetycare Alarm app Voorwoord Hartelijk dank voor het gebruik van de Safetycare alarm app voor ios en Android. Wij hebben met de grootste zorg deze applicatie ontwikkeld om u in staat te stellen

Nadere informatie

Handleiding. CROW Kennisbank. Contentmanagement

Handleiding. CROW Kennisbank. Contentmanagement Handleiding CROW Kennisbank Contentmanagement Inhoudsopgave Inleiding... 2 Hoofdstuk 1 - Navigeren door de inhoudsopgaven... 3 1.1 Indeling inhoudsopgave wijzigen... 3 1.2 Selecteren van titels in de navigatie...

Nadere informatie

Handleiding gebruik telefonie module Realworks

Handleiding gebruik telefonie module Realworks Handleiding gebruik telefonie module Realworks 1 Geachte heer / mevrouw, Allereerst hartelijk dank voor de aanschaf van het Swyx IP-Telefonieplatform bij BNF Telecom. Wij zijn verheugd u als relatie toe

Nadere informatie

Gebruikers en groepen

Gebruikers en groepen Gebruikers en groepen Deze handleiding beschrijft de functionaliteit gebruikers en groepen. U vindt deze functionaliteit in het SchoolWapps dashboard onder de menuoptie Algemeen. Met de module gebruikers

Nadere informatie

Mijn NS Zakelijk Contactpersonen

Mijn NS Zakelijk Contactpersonen Mijn NS Zakelijk Contactpersonen Waar ga jij naartoe vandaag? Mijn NS Zakelijk - Contactpersonen 2 Mijn NS Zakelijk - Contactpersonen Mijn NS Zakelijk is de persoonlijke online beheeromgeving van de NS-Business

Nadere informatie

HANDLEIDING ECD. Zorgplan

HANDLEIDING ECD. Zorgplan HANDLEIDING ECD Zorgplan INHOUDSOPGAVE 1.Inloggen ECD...3 2.Cliënt selecteren...5 2.1 Zoeken cliënt...5 2.2 Cliënten van jouw team...5 3Ondersteuningsplan opstellen...7 3.1 Nieuw concept zorgplan handmatig

Nadere informatie

Rozis heeft de manier waarop support(aan)vragen worden vastgelegd veranderd. Hieronder vindt u informatie over de wijzigingen.

Rozis heeft de manier waarop support(aan)vragen worden vastgelegd veranderd. Hieronder vindt u informatie over de wijzigingen. ONLINE SUPPORT Januari 2018 - jrg14 no1 Rozis BV - Nieuwsbrief voor relaties Rozis ServicePortal - Online Support aanvragen Geachte klant, Rozis heeft de manier waarop support(aan)vragen worden vastgelegd

Nadere informatie

Handleiding VSO Vragendatabank

Handleiding VSO Vragendatabank Handleiding VSO Vragendatabank Versie 1.1 5-7-2010 Rik Langerak Inhoud VSO Vragendatabank... 3 Vragen bibliotheek... 4 Vragen aanmaken... 4 Een vraag in voorvertoning bekijken... 7 Een vraag bewerken...

Nadere informatie

Meld u aan. Mijn School

Meld u aan. Mijn School Meld u aan Wanneer u de App Gerichte Berichten heeft gedownload, kunt u zich direct aanmelden. Dit kan met uw inloggegevens. Bent u een nieuwe gebruiker, dan kunt u zich aanmelden met de schoolcode die

Nadere informatie

Instroom nieuwe. cliënten binnen ONS* Voor: regiebegeleider

Instroom nieuwe. cliënten binnen ONS* Voor: regiebegeleider Instroom nieuwe cliënten binnen ONS* Voor: regiebegeleider Inhoudsopgave 1. INLOGGEN IN ONS... 3 2. EEN NIEUWE CLIËNT OPZOEKEN IN ONS... 5 3. TAKEN NA ONTVANGEN VOORDRACHT CLIËNT... 6 4. TERUGKOPPELING

Nadere informatie

Starten met Watermelon Messenger

Starten met Watermelon Messenger Starten met Watermelon Messenger Welkom bij Watermelon Messenger! Om zeker te zijn dat jij direct weet hoe je moet beginnen én alles uit ons systeem zult halen, hebben wij een startersgids voor je gemaakt.

Nadere informatie

Hoofdstuk 5. Accountgegevens Hoofdstuk 6. Contact Mennens Hoofdstuk 7. Uitloggen Mennens Certificaten... 24

Hoofdstuk 5. Accountgegevens Hoofdstuk 6. Contact Mennens Hoofdstuk 7. Uitloggen Mennens Certificaten... 24 Gebruiksaanwijzingen Inhoudsopgave gebruiksaanwijzingen Mennens Certificaten Hoofdstuk 1. Beginnen en inloggen op Mennens Certificaten... 3-1.1 Taal keuze... 3-1.2 Inloggen... 4 Hoofdstuk 2. Het Startscherm

Nadere informatie

Handleiding Mezzedo.nl

Handleiding Mezzedo.nl Handleiding Mezzedo.nl voor deelnemers (Versie juli 2014) Deze handleiding vindt u ook op: www.resultaatmeetsysteem.nl 1 Inhoud Korte introductie... 3 Over de handleiding... 3 Let op (info over browser)...

Nadere informatie

Wij beschermen mensen

Wij beschermen mensen Wij beschermen mensen SafetyTracer handleiding Responder app 1. App downloaden 2 2. Inloggen en uitloggen 3 3. Inkomende alarmmeldingen 4 4. Alarmhistorie 6 5. Positie opvragen 7 6. Mijn profiel 8 7. Contactpersonen

Nadere informatie

Instructie helpdesk. Computerproblemen?

Instructie helpdesk. Computerproblemen? Instructie helpdesk Computerproblemen? Hebt u computerproblemen? Hebt u hulp nodig bij het gebruik van de software op uw computer? Of hebt u wellicht een vraag voor de ICT mensen? Wij introduceren vanaf

Nadere informatie

Voorstel contactmoment

Voorstel contactmoment Voorstel contactmoment Welbergweg 80-84 Postbus 768 7550 AT Hengelo Tel: 074 259 40 08 Fax: 074 256 64 24 Door: N. Bruins 2-2- 2011 Versiebeheer Versie Status Datum Auteur Reden wijziging 0.1 Concept 20-01-

Nadere informatie

Handleiding Mozard archief

Handleiding Mozard archief Handleiding Mozard archief Handleiding Mozard archief Auteur: R. Veldwijk Versie 1.0 Handleiding Mozard archief Deze handleiding biedt een uitgebreide beschrijving van de verschillende benodigde onderdelen

Nadere informatie

Handleiding voor online tolkaanvragen IN-Gent vzw afdeling tolken en vertalen. Aanvraagtermijn: Min. 2 werkdagen en max. 90 dagen vóór de uitvoerdatum

Handleiding voor online tolkaanvragen IN-Gent vzw afdeling tolken en vertalen. Aanvraagtermijn: Min. 2 werkdagen en max. 90 dagen vóór de uitvoerdatum Handleiding voor online tolkaanvragen IN-Gent vzw afdeling tolken en vertalen Algemene afspraken: Aanvraagtermijn: Min. 2 werkdagen en max. 90 dagen vóór de uitvoerdatum Status aanvraag: Alle communicatie

Nadere informatie

Herhalingsclusters. Algemeen. Aanmaken Herhalingscluster

Herhalingsclusters. Algemeen. Aanmaken Herhalingscluster Herhalingsclusters Algemeen In Orthomatic en Elamatic was het tot voorheen niet mogelijk om een herhalingsschema voor meerdere samengestelde artikelen tegelijk te laten gelden. Dit is in software versie

Nadere informatie

U kunt de Taken functionaliteit starten door te klikken op het Taken icoon (klok) rechtsbovenaan uw Online Pro scherm:

U kunt de Taken functionaliteit starten door te klikken op het Taken icoon (klok) rechtsbovenaan uw Online Pro scherm: Pagina 1 van 6 Hoofdidentiteit Van: "Maarten Heuvel - Online" Aan: "'Administratie Online'" Verzonden: maandag 15 maart 2010 18:12 Onderwerp: Online Pro Update

Nadere informatie

Betrokken bij het Onderwijs

Betrokken bij het Onderwijs Informatiebulletin IB groep BO/SBO/SO/VSO Betrokken bij het Onderwijs II Informatiebulletin IB groep Inhoudsopgave Voorwoord 1 1. Voorbereiding aansluiten BRON 2 1.1 Certificaat installeren 2 2. Aansluiten

Nadere informatie

DN Cleaning & Facility Handleiding

DN Cleaning & Facility Handleiding DN Cleaning & Facility Handleiding Versie: 1.0 Oktober 2013 INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING: DN CLEANING & FACILITY APP... 3 2. HOE VINDT U DN CLEAN?... 3 3. DN CLEAN: STARTEN... 4 4. DN CLEAN: MICROSOFT DYNAMICS

Nadere informatie

Handleiding. CROW Kennisbank. Contentmangement

Handleiding. CROW Kennisbank. Contentmangement Handleiding CROW Kennisbank Contentmangement 4-7-2013 Inhoudsopgave Inleiding... 2 Hoofdstuk 1 - Navigeren door de inhoudsopgaven... 3 1.1 Indeling inhoudsopgave wijzigen... 3 1.2 Selecteren van titels

Nadere informatie

Handleiding patiëntportaal

Handleiding patiëntportaal Handleiding patiëntportaal Huisartsenpraktijk Burgers & Tieleman Inhoud Handleiding patiëntportaal... 1 Registreren... 2 Voordat u begint... 2 Een account aanmaken... 2 Registreren... 3 Bevestig uw account...

Nadere informatie

Hoofdstuk 1. Beginnen en inloggen op Safe Site Certificaten Taal keuze Inloggen... 5

Hoofdstuk 1. Beginnen en inloggen op Safe Site Certificaten Taal keuze Inloggen... 5 Pagina 1 van 27 Inhoudsopgave Handleiding Safe Site Certificaten Portal Hoofdstuk 1. Beginnen en inloggen op Safe Site Certificaten... 3-1.1 Taal keuze... 4-1.2 Inloggen... 5 Hoofdstuk 2. Het Startscherm

Nadere informatie

Handleiding Opella klantportaal

Handleiding Opella klantportaal Handleiding Opella klantportaal In het klantportaal rapporteren we over de zorg, behandeling en ondersteuning die u van ons krijgt. U heeft altijd inzicht in uw eigen ondersteuningsplan en kan elk moment

Nadere informatie

/ handleiding. /versie /05/2019

/ handleiding. /versie /05/2019 / handleiding HANDLEIDING E-LOKET BERICHTEN EN CONTACTEN /versie 1.0 27/05/2019 Inhoudstafel 1 Inleiding 3 2 De Contactenmodule 4 2.1 Mijn organisatiegegevens beheren 4 2.1.1 Organisatiegegevens beheren

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING OpenIMS DMS Microsoft Outlook integratie. Versie 1.1

GEBRUIKERSHANDLEIDING OpenIMS DMS Microsoft Outlook integratie. Versie 1.1 GEBRUIKERSHANDLEIDING OpenIMS DMS Microsoft Outlook integratie. Versie 1.1 1 Document status Datum Auteur Versie Status 12-06-2008 H.A.M. van Korven 0.1 Concept 06-11-2008 K. Kaptein 1.0 Concept 08-11-2008

Nadere informatie

Handleiding: Hoe gebruik je Coen?

Handleiding: Hoe gebruik je Coen? 1. Startscherm Handleiding: Hoe gebruik je Coen? Op het startscherm vind je een overzicht van alle functies:! Klanten inzien of aanmaken! Projecten inzien of aanmaken! Uren inzien of registreren! Ritten

Nadere informatie

Mopas handleiding Responder App. Mopas-app voor ios en Android.

Mopas handleiding Responder App. Mopas-app voor ios en Android. Mopas handleiding Responder App Mopas-app voor ios en Android www.mopas.eu Voorwoord Hartelijk dank voor het gebruik van de Mopas app voor ios en Android. Wij hebben met de grootste zorg deze applicatie

Nadere informatie

Web Cursisten Manager WCM

Web Cursisten Manager WCM Web Cursisten Manager WCM 2011, Behoudens de in de Auteurswet van 1912 gestelde uitzonderingen mag niets uit deze documentatie worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie,

Nadere informatie

MobielinBedrijf. Handleiding MobielinBedrijf Assistent Handleiding.indd :42:29

MobielinBedrijf. Handleiding MobielinBedrijf Assistent Handleiding.indd :42:29 MobielinBedrijf Handleiding MobielinBedrijf Assistent 61000 Handleiding.indd 1 20-12-2006 10:42:29 Inhoudsopgave Introductie 1 Aan de slag 3 1.1 Voorwaarden 3 1.2 Inloggen 3 1.3 Funties 5 1.4 Overzichtsscherm

Nadere informatie

Taxis Pitane Link. (gebruikershandleiding) Censys BV - Eindhoven

Taxis Pitane Link. (gebruikershandleiding) Censys BV - Eindhoven Taxis Pitane Link (gebruikershandleiding) Censys BV - Eindhoven Inhoud Wat is Taxis Pitane Link?... 4 Inloggen in Taxis Pitane Link... 5 Wachtwoord vergeten... 6 Startscherm of hoofdmenu... 7 Helpvensters

Nadere informatie

Cliëntportaal. Documentversie: 2.0

Cliëntportaal. Documentversie: 2.0 Cliëntportaal Documentversie: 2.0 Datum uitgifte: 01-10-2018 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 1.1 Doel van het portaal.... 3 2 Portaal openen... 4 3 Registreren... 4 4 Inloggen... 8 5 Wachtwoord vergeten...

Nadere informatie

Samen werken aan betere dienstverlening

Samen werken aan betere dienstverlening Samen werken aan betere dienstverlening Onze filosofie Het gaat om de dienstverlening Instandhouden ICT-infrastructuur is geen kerntaak van gemeenten GovUnited koopt de voorzieningen om (elektronische)

Nadere informatie

Handleiding Onstage4Business. Hogeschool Utrecht (versie februari 2019)

Handleiding Onstage4Business. Hogeschool Utrecht (versie februari 2019) Handleiding Onstage4Business Hogeschool Utrecht (versie februari 2019) 0 1 Inhoud 1. OnStage4Business registreren... 3 1.1 Inlogmogelijkheden... 4 1.2 Nieuw account aanmaken... 5 1.3 Onderwijsinstelling

Nadere informatie

Een visie op dienstverlening uit het oosten. en de 1 e ervaringen met Join Klantcontact

Een visie op dienstverlening uit het oosten. en de 1 e ervaringen met Join Klantcontact Een visie op dienstverlening uit het oosten en de 1 e ervaringen met Join Klantcontact 26 januari 2017 Marcel Davids Volume dienstverlening in Almelo Enkele aantallen Inwoners 72.000 Telefonische contacten

Nadere informatie

Handleiding Urenstaat Applicatie

Handleiding Urenstaat Applicatie Inhoudsopgave Inleiding... 2 1. Professional... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Uren boeken en declaraties indienen... 3 1.2 Maandstaat... 3 1.3 Geboekte uren printen en gereed melden... 3 1.4 Jaaroverzichten...

Nadere informatie

Kubion & Unexus verbinden mensen

Kubion & Unexus verbinden mensen Kubion & Unexus verbinden mensen een reparatieverzoek kijk eens, indienen gaat eenvoudig zeg. we kunneninloggen bij de woningcorporatie. wat kunnen we hier veel nalezen, inzien en regelen. erg handig.

Nadere informatie

ONLINE DEKMELDINGEN. geboorte en nestregistratie. Dit document beschrijft hoe online melding van een dekking, geboorte en nest kan worden gedaan.

ONLINE DEKMELDINGEN. geboorte en nestregistratie. Dit document beschrijft hoe online melding van een dekking, geboorte en nest kan worden gedaan. ONLINE DEKMELDINGEN geboorte en nestregistratie Dit document beschrijft hoe online melding van een dekking, geboorte en nest kan worden gedaan. E.R. Moll 1-10-2012 ONLINE DEKMELDINGEN geboorte en nestregistratie

Nadere informatie

Versie 1.0. Gebruikershandleiding MND-applicatie

Versie 1.0. Gebruikershandleiding MND-applicatie Gebruikershandleiding MND-applicatie Wijzigingsbeheer Versie Datum Omschrijving Auteur(s) 0.1 5-3-2014 Initiële versie J. van Luijk 0.2 7-3-2014 Feedback EZ verwerkt J. van Luijk 0.3 11-3-2014 Feedback

Nadere informatie

Dit document probeert u te ondersteunen om uw tickets online te reserveren.

Dit document probeert u te ondersteunen om uw tickets online te reserveren. Dit document probeert u te ondersteunen om uw tickets online te reserveren. 1. Bezoek onze website Ga naar http://www.katkeerbergen.be. De link naar het reservatieformulier kan u vinden op de home pagina

Nadere informatie

e-uur quick guide voor de inlener

e-uur quick guide voor de inlener e-uur quick guide voor de inlener Hoofdstuk 1 Wat is... 1.1 het dashboard? Op het dashboard, de pagina die direct na het inloggen in e-uur verschijnt, ziet u een overzicht van meest gebruikte acties en

Nadere informatie

Web applicatie Tolk- en vertaalaanvragen: Handleiding voor aanvragers SVBBO

Web applicatie Tolk- en vertaalaanvragen: Handleiding voor aanvragers SVBBO Eerste aanmelding Web applicatie Tolk- en vertaalaanvragen: Handleiding voor aanvragers SVBBO Datum release 24/04/2013 Versie 1.0 1. Eerste aanmelding Wanneer u als contactpersoon via het registratiesysteem

Nadere informatie

Handboek ZooEasy Online Contacten

Handboek ZooEasy Online Contacten Handboek ZooEasy Online Contacten Datum: juni 2012 Versie: 1.04 Inhoudsopgave 1. ONDERHOUD CONTACTEN... 3 1.1. INLEIDING... 3 1.1.1. KOPPELING BASISTABELLEN... 3 1.1.2. KOPPELING ROLLEN EN AUTORISATIES...

Nadere informatie

Handleiding PE online Professionals. Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting

Handleiding PE online Professionals. Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting Handleiding PE online Professionals Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Hoofdstuk 1 Inlog... 3 Hoofdstuk 2 Hoofdscherm... 5 Hoofdstuk 3 Mijn dossier...

Nadere informatie

HANDLEIDING ATTENDANT T-MOBILE BUSINESS ESSENTIAL

HANDLEIDING ATTENDANT T-MOBILE BUSINESS ESSENTIAL HANDLEIDING ATTENDANT T-MOBILE BUSINESS ESSENTIAL INHOUDSOPGAVE 1. ALGEMEEN 2. AANMELDEN 2.1. WEERGAVE AANPASSEN 2.2. AANMELDEN EN AFMELDEN VIA DE DESKTOP-APP 2.. AANMELDEN EN AFMELDEN BIJ DE ATTENDANT-GROEP

Nadere informatie

Handleiding Topdesk. Standaard meer mogelijk

Handleiding Topdesk. Standaard meer mogelijk Handleiding Topdesk Standaard meer mogelijk Handleiding Topdesk 2 Inhoud handleiding Topdesk 1. Inloggen... 3 2. Een melding doen... 4 3. Een melding volgen... 5 4. Zoeken... 6 5. Een melding sluiten...

Nadere informatie

KIWA - CertIS Gebruikershandleiding NCP Bedrijven

KIWA - CertIS Gebruikershandleiding NCP Bedrijven KIWA - CertIS Gebruikershandleiding NCP Bedrijven Kiwa-NCP Gebruikershandleiding CertIS Pagina 1 van 21 Document geschiedenis versie Datum Omschrijving Auteur 1.0 2011-06-20 Vertaling Nearshoring Solutions

Nadere informatie

HANDLEIDING SERVICEDESKPORTAL

HANDLEIDING SERVICEDESKPORTAL HANDLEIDING SERVICEDESKPORTAL SCHOUW INFORMATISERING B.V. 11-10-2018 HANDLEIDING SERVICEDESKPORTAL Schouw Informatisering B.V. behoudt zich het recht voor veranderingen in deze publicatie te allen tijde

Nadere informatie

Toelichting locatieregister Wie maakt gebruik van het locatieregister? Hoe werkt de autorisatielink?... 2

Toelichting locatieregister Wie maakt gebruik van het locatieregister? Hoe werkt de autorisatielink?... 2 Handleiding SNF locatieregister (versie 05-2019) Inhoudsopgave Toelichting locatieregister... 2 Wie maakt gebruik van het locatieregister?... 2 Hoe werkt de autorisatielink?... 2 Wat is de link naar het

Nadere informatie

ZORGBOERDERIJSUBSIDIE. Departement Landbouw en Visserij. Handleiding e-loket voor welzijns- en zorgvoorzieningen

ZORGBOERDERIJSUBSIDIE. Departement Landbouw en Visserij. Handleiding e-loket voor welzijns- en zorgvoorzieningen ZORGBOERDERIJSUBSIDIE Departement Landbouw en Visserij Handleiding e-loket voor welzijns- en zorgvoorzieningen Inhoudstafel 1. Inleiding... 2 1.1 Eerste keer op het e-loket... 2 A. Kaartlezer installeren...

Nadere informatie

Handleiding InformerOnline Handel

Handleiding InformerOnline Handel Handleiding InformerOnline Handel Deze handleiding is een vervolg op Handleiding InformerOnline. In deze handleiding worden de extra functionaliteiten van het pakket Handel uitgelegd. Het grote verschil

Nadere informatie