IJ.B.C. DE JUMP Velserbroek,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "IJ.B.C. DE JUMP Velserbroek,"

Transcriptie

1 IJ.B.C. DE JUMP Velserbroek, Secretariaat: Westbroekerweg LX Velserbroek Tel / adres: michael@dejump.nl Hierbij nodigen wij U uit tot het bijwonen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering, die gehouden zal worden op maandag 27 februari 2017 in het gebouw Velserhooft op de Valckenhoeflaan 18 te Santpoort-Noord om uur. AGENDA 1. Opening. 2. Ingekomen stukken. 3. Notulen jaarvergadering 22 februari Verslag secretaris Verslag penningmeester Verslag kascommissie Benoeming kascommissie. 8. Bestuursverkiezing. Volgens de statuten zijn Martin Lürsen en Michael van den Eeckhout aftredend. Zij stellen zich herkiesbaar. 9. Vaststellen contributie Speelkalender Rondvragen. 12. Sluiting. Namens het bestuur, Michael van den Eeckhout, secretaris.

2 Notulen jaarvergadering 22 februari 2016 (gehouden in Wijkgebouw De Rank) 1. De voorzitter opent om uur de vergadering en heet de 60 aanwezige leden welkom. Er is één ingekomen stuk. De secretaris meldt dat er, zoals gebruikelijk, een verklaring van de kascontrolecommissie is binnengekomen. De kascontrole wordt in punt 5 behandeld 2. Notulen jaarvergadering 2 februari 2015: a. Een opmerking van Ronald van Henten bij punt 12, waarin hij vorig jaar meldde dat bridge een denksport is en dat we daar aan tafel rekening mee moeten houden. Een situatie die niet verbeterd is, sinds we verhuisd zijn. De voorzitter geeft aan dat we natuurlijk allemaal weten dat de akoestiek in de Rank te wensen overlaat maar dat we afgezien daarvan een goede locatie hebben gevonden, sinds we eind vorig jaar gedwongen werden om het Jan Ligthartgebouw te verlaten. Het blijft een kwestie van de gulden middenweg vinden tussen een omgeving waar geconcentreerd gebridged kan worden en een waar gepraat en gelachen wordt. Als proef zijn de wandpanelen aan de achterzijde opengezet; wellicht scheelt dat. Daarnaast is het verzoek aan ieder die eerder klaar is om even naar de kantine gaan. Ton Wijker oppert verder om na te laatste tafel te wachten met opruimen totdat de uitslag is voorgelezen. Hier gaat iedereen mee akkoord. b. Het bestuur meldt aansluitend dat er nog steeds naar een geschikte locatie wordt gezocht. Een locatie die niet alleen betaalbaar is en een goede akoestiek heeft, maar waar ook het streven naar een denksportcentrum samen met dammers en schakers kan worden gerealiseerd. De Driehoek in Driehuis lijkt gezien de starre onderhandelingen met de gemeente Velsen af te vallen. Er is een verkennend gesprek geweest met iemand van de Winkelpleinstichting 1945 voor een locatie aan het Plein 45 (hoek Lange Nieuwstraat/Plein 45 of de oude locatie van de ANWB). 3. Verslag secretaris 2015: geen vragen of opmerkingen. 4. Verslag penningmeester a. Ronald vindt de zaalhuur bij de begroting van 2016 erg hoog. De penningmeester antwoordt dat het inderdaad meer is dan vorige jaren maar dat dit ruimschoots gecompenseerd wordt doordat de baropbrengsten nu in eigen beheer zijn, waardoor we minimaal quitte moeten kunnen spelen en misschien zelfs wat geld overhouden. Ronalds vervolgvraag of de prijzen niet gelijk kunnen worden gesteld met andere bridgeverenigingen vindt geen bijval. Voor het gemak hanteren we gewoon de prijzen die in het algemeen in de Rank gelden. Dit scheelt gedoe met andere prijslijsten en zo en daarbij komt bovendien dat veel consumpties zelfs iets goedkoper zijn dan in het Jan Ligthartgebouw.

3 b. Linda Swanink vraagt waarom we niet bijvoorbeeld 1.000,- i.p.v. 500,- aan spelmateriaal kunnen uitgeven. De penningmeester geeft aan dat hiervoor een voorziening is getroffen. c. Aan de hand hiervan wordt gevraagd of er geen investering moet worden gedaan in nieuwe bridgekastjes (de Bridgemate II) in plaats van de huidige Bridgemate Pro s, omdat er een moment komt dat een nieuwe versie van de software deze kastjes niet meer ondersteund. Het antwoord is dat we onder andere hiervoor die voorzieningen gaan treffen maar omdat het vervangen van de kastjes een kostbare grap is, blijven we vooralsnog met ons huidige materiaal werken. Eventuele software-updates die niet meer compatibel zijn, zullen we eenvoudigweg niet installeren. 5. Verslag kascommissie 2015: a. Ton en Jaap Wijker hebben de kas op 28 januari 2016 gecontroleerd en goed bevonden. De controleurs stellen voor de penningmeester te dechargeren, hetgeen geschiedt. 6. Benoeming van de kascommissie: a. Ton en Jaap Wijker gaan de kas het komend jaar wederom controleren. Het lijkt Paulien van Bodegraven een goed plan als een reservelid bij die controle aanwezig is. Dat mag, met dien verstande dat de controlerende taak bij de benoemde kascommissie blijft liggen. Paulien stelt zich kandidaat als reservelid. 7. Bestuursverkiezing: a. Eric, Robert en Gerry zijn door de leden herkozen voor de komende twee jaar. De leden hebben decharge aan hen verleend. 8. Vaststellen contributie en begroting 2016: a. De penningmeester heeft besloten om de clubcontributie niet te verhogen. De bondscontributie is in 2016 met 0,50 verhoogd naar 21,50 per jaar (dubbelleden betalen nu 12,25 per jaar). b. Er wordt nog even verder gepraat over de begroting voor 2016: Een groot deel van ons eigen vermogen willen we besteden aan het aanstaande 70-jarige jubileum. Paulien vraagt of dit niet bijvoorbeeld 1.000,- lager kan, zodat we nog een reservepotje hebben voor extra uitgaves. De voorzitter geeft aan dat er bij het organiseren van het feest wel degelijk naar de kosten ervan wordt gekeken en dat we zeker geen geld over de balk gaan gooien maar het moet natuurlijk wel een leuk feestje worden. c. Agnes Herruer stelt zich beschikbaar voor de feestcommissie The Jolly Jumpers, waar ook Robert, Gerry, Anneke en Martin deel van uitmaken. Ze wordt meteen aangenomen. d. De leden keuren de begroting goed.

4 9. Speelkalender : a. Op de speelkalender is er één opmerking. Pakjesavond 5 december valt op een maandag. Sommige leden willen dan wel, anderen willen dan niet bridgen. Om aan beide groepen tegemoet te komen, gaan we dan de Sinterklaasdrive organiseren, die buiten de reguliere competitie zal gaan vallen. De speelkalender zal worden aangepast. 10. De zomerdrive: a. Vanwege gebrek aan belangstelling, hebben we het afgelopen jaar voor het eerst sinds lange tijd geen zomercompetitie georganiseerd. Enkele leden hebben gevraagd of we dit jaar deze open drive toch niet weer op de agenda moeten zetten. Na een korte stemming hebben we besloten om dit jaar weer een poging te wagen en zal de zomercompetitie in principe worden gehouden van 13 juni t/m 29 augustus, waarna een week later op 5 september de gewone competitie weer begint. We zullen er reclame op onze website en in de lokale weekbladen voor maken. Zoals altijd betalen de leden 1,- per persoon per avond en de niet-leden 2,-. b. Hajo stelt voor om dit samen met andere verenigingen te gaan organiseren. Martin antwoordt dat de verenigingen in de buurt op hun eigen speelavond de zomerdrive organiseren en dat er dus meerdere keren in de week gebridged kan worden. Samenwerking is altijd mogelijk maar ligt om deze reden niet direct voor de hand. 11. De rondvraag: a. Paulien had tijdens de vorige vergadering al gevraagd voor uitbreiding van de TC. Toen werd gesteld dat Peter Cornelissen en Peter Barends kandidaat hiervoor waren. Peter Cornelissen woont echter in Zeist en is inmiddels geen lid meer van de club. Peter Barends zou het graag willen maar drukke werkzaamheden weerhouden hem er vooralsnog van. Gerard van Broekhuijsen heeft zich eind vorig jaar aangemeld. Zodra hij terug is van zijn verblijf in het buitenland gaat hij als TC-lid aan de slag. Net als Jan van der Werff die zich op de vergadering aanmeldde. Met Jan en Gerard lijkt de TC op volle sterkte te zijn. Als voorzitter van de TC, zal Martin voor de verdere begeleiding en taakverdeling zorgdragen. b. De voorzitter bedankt de leden voor het beantwoorden van de oproep om gezamenlijk een aantal noodzakelijke taken op pakken. Maandagmiddag zijn er gemiddeld nu vijf personen aanwezig om de speelzaal klaar te zetten en aan het eind van de avond draagt iedereen zijn steentje bij om de boel weer op te ruimen en dat is goed voor het algehele clubgevoel. We moeten het immers met zijn allen doen.

5 c. Willem Pronk vraagt waarom wij nog steeds Butler spelen, omdat in zijn ogen de meesten dit niet willen. Uit de zaal klinken ook direct geluiden van mensen die het juist wel leuk vinden. De voorzitter geeft aan dat Butler essentieel onderdeel uitmaakt van het bridgespel. Het viertallen dat wij in het district spelen is Butler. Grote internationale toernooien worden op basis van de butlertelling gespeeld. Als vereniging willen wij iedere vorm van bridge aan de leden aanbieden, dus ook Butler. Eerder zijn al concessies gedaan aan het aantal avonden dat we deze spelvorm spelen: dit jaar 11 van de 40 om precies te zijn. Het is verder waarschijnlijk dat niet iedereen weet hoe Butler in elkaar steekt en onbekend maakt nu eenmaal onbemind. Gerard Meesters haakt hierop in en wil graag uitleg tijdens de lessen. We hebben afgesproken dat Robert in zijn wekelijkse lessen aandacht aan Butler zal besteden op de avond dat deze spelvorm gespeeld wordt. Er wordt verder aangegeven dat veel informatie ook op onze website staat ( d. De lessen op maandagavond zijn van uur tot uur. Tineke van Westerop vraagt of dit niet van tot uur kan. Robert zal dit met de cursisten opnemen. 12. De voorzitter bedankt alle leden voor hun aanwezigheid en wenst hen een prettige kaartavond. De vergadering is om 20:05 uur afgelopen.

6 Jaarverslag secretaris 2016 Samenstelling bestuur: - Eric Stroet, voorzitter - Robert Stroet, penningmeester - Michael van den Eeckhout, secretaris - Martin Lürsen, voorzitter T.C. - Gerry Liedmeijer, algemene zaken Viertallen De Jump deed in het seizoen met één team mee aan de viertallencompetitie van het district Kennemerland. Team Jump1 bestond uit Michael van den Eeckhout (captain), Gerard Muijs, Eric Stroet en Robert Stroet. Het team kwam uit in de hoofdklasse en wist dat het moeilijk zou worden om zich in de hoofdklasse te handhaven. Dat resultaat werd uiteindelijk ook niet gehaald, zodat Jump1 in het komende seizoen in de 1 e klasse uitkomt. De eer werd overigens nog wel gered, doordat Jump1 zijn laatste wedstrijd won van het team dat tot dan toe tweede in het klassement stond. Verhuizingen Op 4 januari 2016 nam De Jump zijn intrek in wijkgebouw De Rank aan de Koningin Wilhelminakade. Dit was noodzakelijk omdat de gemeente Velsen voornemens was om zogenaamde kluswoningen te realiseren in het Jan Ligthart gebouw, alle verenigingen die daar hun onderkomen hadden moesten derhalve vertrekken. Na diverse locaties in IJmuiden en Driehuis te hebben bekeken, leek De Rank met zijn bar, zijn toneel en zeker ook de goede relatie met de beheerders een perfecte locatie. Maar tijdens de eerste speelavond bleek de akoestiek van de zaal zodanig dat er niet geconcentreerd gebridged kon worden en was de meerderheid van de leden er al snel over eens dat De Rank toch niet onze eindbestemming was. Nadat De Jump zich opnieuw georiënteerd had op mogelijke andere locaties, werd uiteindelijk aan de leden gevraagd hun stem uit te brengen, waarbij gekozen kon worden tussen Zalencentrum Velserduin, recreatiezaal Velserhooft in Santpoort, De Rank of geen mening. Een ruime meerderheid koos voor Velserhooft in Santpoort, waarna de vereniging op 13 juni 2016 wederom de koffers pakte en verhuisde naar Santpoort. Wat akoestiek betreft in elk geval een hele verbetering.

7 Zomerdrive De zomerdrive was dit jaar terug van weggeweest. Van 13 juni tot en met 29 augustus was de maandagavond weer het toneel van deze open drive. Gemiddeld kwamen er 18 paren per avond opdagen. De reguliere competitie begon weer op 5 september. 70-jarig jubileum Het hoogtepunt van het afgelopen jaar werd op zaterdag 24 september uitbundig gevierd. Op onze nieuwe locatie werd ieder lid bij binnenkomst getrakteerd op koffie en gebak met daarbij een boekje waarin o.a. onze 70-jarige geschiedenis wordt beschreven. Daarna de bridgedrive met door de computer geschudde spellen. Lekkere hapjes en drankjes tussendoor. Na afloop waren ook de partners van de leden welkom en met zijn allen hebben we genoten van goochelaar Nick de Jong en het buffet van Korf Catering. De muzikale omlijsting van Fulco maakte het feest voor iedereen compleet en onvergetelijk. Dank aan feestcommissie the Jolly Jumpers en iedereen die zich hiervoor heeft ingezet. De kerstdrive Onze traditionele Kerstdrive werd op 19 december gevierd. Een individuele zitting in een gezellige kerstsfeer, compleet met glühwein en de bijna traditionele lekkere hapjes tussendoor. Aansluitend was er een kerstpakket voor iedereen. Ook hier dank aan met name Gerry, Anneke en Martin voor de vlekkeloze organisatie. Michael van den Eeckhout, secretaris.

8 Balans per 31 december 2015

9 Balans per 31 december 2014 Activa Passiva Inventaris 1.500,00 Eigen Vermogen 7.285,31 Nog te ontvangen bedragen 43,50 Voorzieningen 0,00 Liquide middelen 6.958,04 Nog te betalen bedragen 1.216, , ,54 Balans per 31 december 2015 Activa Passiva Inventaris 1.250,00 Eigen Vermogen 1.891,06 Nog te ontvangen bedragen 374,77 Voorzieningen 6.000,00 Liquide middelen 6.372,99 Nog te betalen bedragen 106, , ,76 Balans per 31 december 2016 Activa Passiva Inventaris 1.250,00 Eigen Vermogen 5.388,22 Nog te ontvangen bedragen 1.656,48 Voorzieningen 627,32 Liquide middelen 4.049,06 Nog te betalen bedragen 940, , ,54

10 Baten en lasten

11 Verslag van de kascontrolecommissie

12 Speelkalender September 04 1 e zitting - 1 e serie Butler 11 2 e zitting - 1 e serie Butler 18 1 e zitting - 1 e serie Paren 25 2 e zitting - 1 e serie Paren Oktober 02 3 e zitting - 1 e serie Paren 09 4 e zitting - 1 e serie Paren 16 5 e zitting - 1 e serie Paren 23 6 e zitting - 1 e serie Paren (prom/degr) 30 3 e zitting - 1 e serie Butler November 06 4 e zitting - 1 e serie Butler 13 1 e zitting - 2 e serie Paren 20 2 e zitting - 2 e serie Paren 27 3 e zitting - 2 e serie Paren December 04 4 e zitting - 2 e serie Paren 11 5 e zitting - 2 e serie Paren 18 Kerstdrive 2018 Januari 08 6 e zitting - 2 e serie Paren (prom/degr) 15 5 e zitting - 1 e serie Butler (prom/degr) 22 1 e zitting - 2 e serie Butler 29 1 e zitting - 3 e serie Paren

13 Februari 05 2 e zitting - 3 e serie Paren 12 3 e zitting - 3 e serie Paren 19 Algemene ledenvergadering+speciale drive 26 4 e zitting - 3 e serie Paren Maart 05 5 e zitting - 3 e serie Paren+ (voorronde) Ruitenboer toernooi 12 6 e zitting - 3 e serie Paren (prom/degr) 19 2 e zitting - 2 e serie Butler 26 3 e zitting - 2 e serie Butler April 09 1 e zitting - 4 e serie Paren 16 2 e zitting - 4 e serie Paren 23 3 e zitting - 4 e serie Paren 30 4 e zitting - 4 e serie Paren Mei 07 5 e zitting - 4 e serie Paren 14 6 e zitting - 4 e serie Paren (prom/degr) 28 4 e zitting - 2 e serie Butler Juni 04 5e zitting 2e serie Butler (prom/degr) 11 Eindejaarsdrive 18 Begin zomercompetitie Geen speeldagen zijn: 25 december (1 e kerstdag), 1 januari (nieuwjaarsdag), 2 april (2 e paasdag) en 21 mei (2 e pinksterdag)

14

IJ.B.C. DE JUMP Velserbroek,

IJ.B.C. DE JUMP Velserbroek, IJ.B.C. DE JUMP Velserbroek, 02-02-2016 Secretariaat: Westbroekerweg 81 1991 LX Velserbroek Tel. 023-5389451 / 06-37461150 e-mailadres: michael@dejump.nl Hierbij nodigen wij U uit tot het bijwonen van

Nadere informatie

IJ.B.C. DE JUMP Velserbroek, 14-01-2012

IJ.B.C. DE JUMP Velserbroek, 14-01-2012 IJ.B.C. DE JUMP Velserbroek, 14-01-2012 Secretariaat: Westbroekerweg 81 1991 LX Velserbroek Tel. 023-5389451 e-mail adres: michael@dejump.nl Hierbij nodigen wij U uit tot het bijwonen van de jaarlijkse

Nadere informatie

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d. 20-2-2017. Aanwezig volgens presentielijst: 83 leden Afgemeld: 16 leden Afwezig: 31 leden. 1. Opening, mededelingen en ingekomen stukken.

Nadere informatie

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen.

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen. Dagcompetitie Notulen van de algemene ledenvergadering van de Dagcompetitie, gehouden op 22 mei 2015 bij biljartvereniging Roac te Rijpwetering. Aanwezig van het Bestuur: Hans van Aalst, Piet Volwater,

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober Eric heet iedereen welkom. De opkomst is groot, ongeveer 50 leden!

Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober Eric heet iedereen welkom. De opkomst is groot, ongeveer 50 leden! Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober 2013 Aanwezig bestuur: Dick Hein, Geert Bosscher, Eric Oosterhof (vz), Ina van Goor, Muriël Daal, Jetta Boer en Marit Schoemaker-Ruinemans Afwezig bestuur: Ilse

Nadere informatie

ALGEMENE LEDEN VERGADERING

ALGEMENE LEDEN VERGADERING ALGEMENE LEDEN VERGADERING Datum : 5 juni 2019 Tijd : 20.30-21.30 UUR Lokatie : Clubhuis SV DEN HOORN Zuidhoornseweg 4, Den Hoorn (ZH) Agenda 1. Opening en welkom door de voorzitter 2. Verslag van de reguliere

Nadere informatie

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Agenda Algemene leden vergadering 2018 Donderdag 5 april 2018 om 20.00 uur 1. Opening. 2. Mededelingen en ingekomen stukken. 3. Vaststellen agenda. 4. Notulen

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement Bridge Club Tilburg Zuid Huishoudelijk Reglement Het huishoudelijk reglement is aangenomen op de algemene ledenvergadering van 6 december 2007 en treedt in werking per 6 december 2007. Het huishoudelijk

Nadere informatie

Notulen ALV Districtsraad Kennemerland dd. 2 oktober 2010.

Notulen ALV Districtsraad Kennemerland dd. 2 oktober 2010. Secretariaat District Kennemerland J. Vermeerstraat 40 2102 BW Heemstede Tel: 023-5286656 E-Mail: helenedeklerk@hotmail.com Notulen ALV Districtsraad Kennemerland dd. 2 oktober 2010. Aanwezig: Ron Jedema

Nadere informatie

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt.

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt. Notulen jaarvergadering Historische Kring Dalfsen (concept) Datum 27-01-2014 Aanwezig 54 leden Met kennisgeving afwezig: Dhr. Henk Holsappel, Mw. Rix Pasman 1. Opening door de voorzitter De voorzitter

Nadere informatie

Notulen ALV 2013. Verkorte Agenda

Notulen ALV 2013. Verkorte Agenda Convocatie ALV 16 oktober 2014 blad 12 Notulen ALV 2013 Vergader datum : 16 januari 2014. Locatie : Bowling Restaurant Menken. Onderwerp : Algemene Ledenvergadering Bowling Vereniging Leiden Zuid-West.

Nadere informatie

Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur

Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur 1 Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur Aanwezige bestuursleden : Jos Winnink (voorzitter) Jan Harm Bakhuys (secretaris) André Nieuwenhout

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014

Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014 Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014 Auteur: Casper van de Pol Aanwezig: Casper van de Pol Rudi van Winsum Cees van Winsum Gerard van der Velde Wil Schoonderbeek Bert van de Poll Erik

Nadere informatie

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld.

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld. Vergadering: Algemene Leden Vergadering Datum: 24 september 2014 Aanvang: 19:30 Aanwezig: Kars Schuiten (vz), Harro Prins (penningmeester), Anne Veenker (bestuurslid Jeugd), Gert- Jan Kloppenburg (tc)

Nadere informatie

VvP NIEUWSBRIEF Jaargang 03, Jaar 2017

VvP NIEUWSBRIEF Jaargang 03, Jaar 2017 VvP NIEUWSBRIEF Jaargang 03, Jaar 2017 22e Algemene Ledenvergadering bij Avila op 23 Februari 2017 Dit jaar wordt onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) wederom in het Koetshuis van het Avila

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering RBC Slash dd 03 juni 2009.

Notulen jaarvergadering RBC Slash dd 03 juni 2009. Notulen jaarvergadering RBC Slash dd 03 juni 2009. Aanwezig: Kees van Kleef ( voorzitter ) Ernst Bronner ( Penningmester ) Gerda Kieftenburg ( Technische Commissie ) Frank Selbach ( Secretaris ) Luuk Franke

Nadere informatie

Notulen van de Algemene Leden Vergadering NBB district Groningen op 25 september 2015 te Winsum

Notulen van de Algemene Leden Vergadering NBB district Groningen op 25 september 2015 te Winsum Notulen van de Algemene Leden Vergadering NBB district Groningen op 25 september 2015 te Winsum Aanwezig van het districtsbestuur: Paul Wesselius, voorzitter Joyce Haarman, secretaris (aanwezig vanaf 19.45,

Nadere informatie

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017.

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering door iedereen van harte welkom te heten. 2. Mededelingen. De voorzitter

Nadere informatie

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht.

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN Lekker eten (1 juni) Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. Voordat iedereen weg is, willen wij nog graag een gezellige avond organiseren

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering. 15 februari 2017

Algemene Ledenvergadering. 15 februari 2017 Algemene Ledenvergadering 15 februari 2017 Agenda 1. Opening door de voorzitter en vaststelling van de agenda 2. Mededelingen en ingekomen stukken 3. Notulen ALV 2016 4. Jaarverslag van de penningmeester

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van de Vereniging Internationale Organisatie van Zionistische Vrouwen in Nederland WIZO-Nederland.

Huishoudelijk reglement van de Vereniging Internationale Organisatie van Zionistische Vrouwen in Nederland WIZO-Nederland. Huishoudelijk reglement van de Vereniging Internationale Organisatie van Zionistische Vrouwen in Nederland WIZO-Nederland. Lidmaatschap Artikel 1 1. Een aanvraag tot lidmaatschap wordt ingediend conform

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering

Notulen Algemene Ledenvergadering Notulen Algemene Ledenvergadering Datum: 01-04-2016 Type meeting: Algemene Ledenvergadering Aanwezigen: 12 leden Voorzitter: Flip Keijzer Secretariaat VvR Agenda ITEM NR. BESCHRIJVING 01 Opening 02 Ingekomen

Nadere informatie

4. Jaarverslag 2017, de volgende activiteiten hebben plaatsgevonden in 2017:

4. Jaarverslag 2017, de volgende activiteiten hebben plaatsgevonden in 2017: NOTULEN Algemene Ledenvergadering 2018 d.d. 24-05-2018 locatie Flanders Tilburgseweg 37 te Goirle Geachte leden, Op donderdag 24 mei zijn we samen gekomen voor de Algemene Ledenvergadering bij Flanders

Nadere informatie

Jaarboek 2014. Afdeling Zaandam

Jaarboek 2014. Afdeling Zaandam Jaarboek 2014 Afdeling Zaandam 1 AGENDA ALGEMENE LEDENVERGADERING Locatie: Buurthuis De Poelenburcht, Weerpad 1a, 1504 NX ZAANDAM Datum: maandag 20 april 2015 Aanvang: 19:30 uur 1. Opening 2. Mededelingen

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering

Verslag Algemene Ledenvergadering Verslag Algemene Ledenvergadering Maandag 28 november 2016, 19:00 uur, vergaderruimte zwembad Otterveurdt 1. Opening door de voorzitter De voorzitter, Marcel de Raat, opent om 19:10 de vergadering en heet

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF BV OGEL ALV 2011

NIEUWSBRIEF BV OGEL ALV 2011 NIEUWSBRIEF BV OGEL ALV 2011 2011 BV Ogel Pagina 1 AGENDA ALV 2011 UITNODIGING TOT HET BIJWONEN VAN DE ALGEMENE LEDENVERGADERING VAN BV OGEL OP WOENSDAG 26 OKTOBER 2011 20:00 UUR in Sporthal Slangenbeek,

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering 10 februari 2017.

Algemene Leden Vergadering 10 februari 2017. Algemene Leden Vergadering 10 februari 2017. Agenda ALV 2017, 10 februari 2017: 1/ Opening en vaststelling agenda. 2/ Terugblik 2016 door de voorzitter. 3/ Financiën >Verslag kascommissie (2015 én 2016)

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering

Algemene Ledenvergadering november 2014 Geachte leden, Namens het bestuur van svdio nodig ik jullie uit voor een Algemene Ledenvergadering op woensdag 17 december 2014 om 20.30 uur in Grand Café Rest. De Burgemeester op de Markt,

Nadere informatie

Het bestuur nodigt alle leden uit tot het bijwonen van de 8 e Algemene Ledenvergadering op donderdag 14 april 2016 in Aller Erf, aanvang 19.30 uur.

Het bestuur nodigt alle leden uit tot het bijwonen van de 8 e Algemene Ledenvergadering op donderdag 14 april 2016 in Aller Erf, aanvang 19.30 uur. UITNODIGING : Het bestuur nodigt alle leden uit tot het bijwonen van de 8 e Algemene Ledenvergadering op donderdag 14 april 2016 in Aller Erf, aanvang 19.30 uur. Na afloop van de vergadering zal er gespeeld

Nadere informatie

ZWIJNDRECHTSE ZWEM-EN POLOCLUB DE DEVEL

ZWIJNDRECHTSE ZWEM-EN POLOCLUB DE DEVEL Notulen van de Algemene Ledenvergadering ZZ & PC de Devel Gehouden op 20 April 2017 in het clubhuis van ZZ & PC de Devel te Zwijndrecht, Aanvang 20:00 uur. Aanwezig: 19 leden en 4 bestuursleden ( Martin

Nadere informatie

Tafeltennisvereniging Rapidity Agenda ALV

Tafeltennisvereniging Rapidity Agenda ALV Het bestuur van tafeltennisvereniging Rapidity nodigt u hierbij uit om de Algemene Ledenvergadering van Rapidity bij te wonen die zal worden gehouden in het clubgebouw aan het Kuenenplein 1, 1944 RK Beverwijk

Nadere informatie

Notulen HFCC Algemene Leden Vergadering 2014 (12 februari 2014)

Notulen HFCC Algemene Leden Vergadering 2014 (12 februari 2014) Notulen HFCC Algemene Leden Vergadering 2014 (12 februari 2014) 1. Opening De voorzitter opent de vergadering om 20:09. Er zijn 30 leden aanwezig. Het bestuur is aanwezig met uitzondering van Randolph.

Nadere informatie

Informatie Bridgeclub "Sassem Troef"

Informatie Bridgeclub Sassem Troef Versie 06-11-2017 Informatie Bridgeclub "Sassem Troef" Ons huidige bestuur Voorzitter Secretaris Penningmeester Voorzitter TC Ledenadministratie Ton Schinck Marianne Freke Robert Cornelisse Danny Ahrens

Nadere informatie

Notulen van de Vergadering van eigenaars, gehouden woensdag 21 maart 2018, aanvang 20:00 uur.

Notulen van de Vergadering van eigenaars, gehouden woensdag 21 maart 2018, aanvang 20:00 uur. Notulen Notulen van de Vergadering van eigenaars, gehouden woensdag 21 maart 2018, aanvang 20:00 uur. Totaal aantal stemmen: 395; aantal stemmen vertegenwoordigd: 263 (66,58 procent) 1. Opening en vaststelling

Nadere informatie

Jaarverslag Technische Commissie door: Albert Seubring Het jaarverslag van de TC is goedgekeurd. Dank aan Albert Seubring voor het verslag.

Jaarverslag Technische Commissie door: Albert Seubring Het jaarverslag van de TC is goedgekeurd. Dank aan Albert Seubring voor het verslag. Notulen Algemene Ledenvergadering c.v.v. Fit Boys Datum: Donderdag 27 oktober 2016 Aanvang: 20:00 uur Locatie: Kantine Fit Boys, Sportpark Noord-West Aanwezig:.. leden, zie: Presentielijst ledenvergadering

Nadere informatie

Postadres: Postbus 395 3440AJ Woerden Bankrelatie: Rabo Montfoort 13.46.89.402

Postadres: Postbus 395 3440AJ Woerden Bankrelatie: Rabo Montfoort 13.46.89.402 Notulen jaarvergadering WBB 11 juni 2007 bij PADOC Met kennisgeving afwezig: De Pijler, de penningmeester Kees Fredriks Afwezig zijn de volgende verenigingen: De Halve Maan, De Pint, De Pijler, De Poedel,

Nadere informatie

BLIJF OP DE HOOGTE TENNISCLUBETTEN.NL

BLIJF OP DE HOOGTE TENNISCLUBETTEN.NL BLIJF OP DE HOOGTE TENNISCLUBETTEN.NL BEDANKT! AGENDA ALV 8-1 1. Opening en mededelingen Vaststellen agenda (2), ingekomen stukken (3), notulen (4) 5. Jaarverslagen 2018 Bestuur (5a) & commissies (5b)

Nadere informatie

REGLEMENT BVSPARRENBURG ARTIKEL 2 DOELSTELLING ARTIKEL 3 LIDMAATSCHAP. (Goedgekeurd in de ALV van )

REGLEMENT BVSPARRENBURG ARTIKEL 2 DOELSTELLING ARTIKEL 3 LIDMAATSCHAP. (Goedgekeurd in de ALV van ) REGLEMENT BVSPARRENBURG (Goedgekeurd in de ALV van 24-02-2010) Artikel 1 Begripsbepalingen In dit Huishoudelijk Reglement wordt verstaan onder: ALV: Algemene Ledenvergadering BVS: Badmintonvereniging Sparrenburg

Nadere informatie

doen wat voor de beoefening van het bridgespel nuttig kan worden geacht. STATUTEN Naam en zetel Art. 1 Lidmaatschap

doen wat voor de beoefening van het bridgespel nuttig kan worden geacht. STATUTEN Naam en zetel Art. 1 Lidmaatschap STATUTEN Naam en zetel Art. 1 1. De vereniging is genaamd Buitenveldertse Bridge Club, hierna te noemen de vereniging. Zij heeft haar zetel in de gemeente Amsterdam. 2. De vereniging bezit volledige rechtsbevoegdheid.

Nadere informatie

TC de Helze Algemene Ledenvergadering Datum 8 februari 2017

TC de Helze Algemene Ledenvergadering Datum 8 februari 2017 TC de Helze Algemene Ledenvergadering 2017 Datum 8 februari 2017 Locatie t Graviljoen Tijd 20:30 uur Agenda TC de Helze 8 februari 2017 Agendapunten: Verslag ALV 3 februari 2016 Bestuursmutaties Jaarcijfers

Nadere informatie

ASCN HUISHOUDELIJK REGLEMENT

ASCN HUISHOUDELIJK REGLEMENT ASCN HUISHOUDELIJK REGLEMENT Ten geleide Dit is het huishoudelijk reglement van de ASML Sailing Club the Netherlands (ASCN). Het huishoudelijk reglement is een beperkte uitwerking van de statuten. Dit

Nadere informatie

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen Notulen Aanwezige bestuursleden: Edwin Ruijgrok (voorzitter) Jan Bönker (secretaris) Bert Brals (penningmeester) Frank Willems (seniorenzaken) Frank Oud (wedstrijdsecretaris) Steven ten Brink (selectiezaken)

Nadere informatie

BOWLING VERENIGING LEIDEN ZUID-WEST

BOWLING VERENIGING LEIDEN ZUID-WEST Convocatie A.L.V. 16 oktober 2014 blad 1 BOWLING VERENIGING LEIDEN ZUID-WEST Algemene Leden Vergadering Donderdag 16 oktober 2014 te Leiden Bowling Vereniging Leiden Zuid-West Convocatie A.L.V. 16 oktober

Nadere informatie

Bridgeclub BODB gevestigd te Haarlem. Ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel nr

Bridgeclub BODB gevestigd te Haarlem. Ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel nr Bridgeclub BODB gevestigd te Haarlem. Ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel nr. 34310858 Huishoudelijk reglement Vastgesteld op de Algemene Ledenvergadering van 25 september 2008.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.21 december 2016

Nieuwsbrief nr.21 december 2016 Nieuwsbrief nr.21 december 2016 Inhoud: - Rabobank clubkas campagne - Agendatips - Speelotheek gesloten op.. - Jaarvergadering - Donateurs bedankt - Website - Adreswijzigingen/mailadressen - Oproep vrijwilligers

Nadere informatie

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland, gehouden op dinsdag, 25 maart 2014 in Zalencentrum Restaurant Engels, Stationsplein 45 te Rotterdam.

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering

Algemene ledenvergadering Algemene ledenvergadering Zwolle, 10 maart 2017 1. Opening 2. Goedkeuring notulen vorige vergadering 3. Sociaal en financieel jaarverslag 4. Goedkeuring jaarstukken 2016 5. Decharge bestuur 6. Benoeming

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF BV OGEL ALV 2013

NIEUWSBRIEF BV OGEL ALV 2013 NIEUWSBRIEF BV OGEL ALV 2013 2013 BV Ogel Pagina 1 AGENDA ALV 2013 UITNODIGING TOT HET BIJWONEN VAN DE ALGEMENE LEDENVERGADERING VAN BV OGEL OP WOENSDAG 9 OKTOBER 2013 20:00 UUR in Sporthal Slangenbeek,

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT BRIDGECLUB V.O.G. DE LEDEN

HUISHOUDELIJK REGLEMENT BRIDGECLUB V.O.G. DE LEDEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT BRIDGECLUB V.O.G. DE LEDEN ART.1 AANNAME NIEUWE LEDEN Zij, die werkend lid wensen te worden van de vereniging, geven van hun verlangen kennis aan het bestuur. Het besluit tot aanneming

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering

Algemene ledenvergadering Algemene ledenvergadering Zwolle, 16 maart 2018 1. Opening 2. Goedkeuring notulen vorige vergadering 3. Sociaal en financieel jaarverslag 4. Goedkeuring jaarstukken 2017 5. Decharge bestuur 6. Benoeming

Nadere informatie

2. Notulen BLV d.d. 26 september 2014 De notulen van de BLV vergadering van 26 september 2014 worden goedgekeurd.

2. Notulen BLV d.d. 26 september 2014 De notulen van de BLV vergadering van 26 september 2014 worden goedgekeurd. NOTULEN van de Algemene Leden Vergadering van de NEDERLANDSE VERENIGING VOOR INVESTOR RELATIONS (NEVIR), gehouden op donderdag 11 juni 2015 te Double Three by Hilton, Oosterdokstraat 4 in Amsterdam. AANWEZIG

Nadere informatie

Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015

Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015 Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015 Dagelijks bestuur Karel Evers John Martens (afwezig) Commissieleden Mirjam Frijters Jan de Koning Geert van Almen Functie Voorzitter

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering ZZ en PC de IJsselmeeuwen d.d. 17-4-2013

Notulen Algemene Ledenvergadering ZZ en PC de IJsselmeeuwen d.d. 17-4-2013 Notulen Algemene Ledenvergadering ZZ en PC de IJsselmeeuwen d.d. 17-4-2013 Afwezig met Kennisgeving: Yolanda Leunk, Linda van den Broek, Dorinda Veenstra, Joke Ruysink, Marina Baars Aanwezig: 24 leden

Nadere informatie

RKSV MIERLO-HOUT Hoofdbestuur. Notulen Algemene Ledenvergadering van 23 november Opening

RKSV MIERLO-HOUT Hoofdbestuur. Notulen Algemene Ledenvergadering van 23 november Opening RKSV MIERLO-HOUT Hoofdbestuur Notulen Algemene Ledenvergadering van 23 november 2015 1. Opening De voorzitter opent om 20.00 uur de Algemene Ledenvergadering van 23 november 2015 en heet iedereen welkom.

Nadere informatie

6 september 2016 NIEUWSBRIEF. nummer 2 seizoen

6 september 2016 NIEUWSBRIEF. nummer 2 seizoen 6 september 2016 NIEUWSBRIEF nummer 2 seizoen 2016-2017 nieuw bridgejaar gestart door: Sonja van Katwijk Bridgeclub Ermelo Fijn om de meesten van jullie na de vakantie weer terug te zien. Fijn dat de meeste

Nadere informatie

Concept Huishoudelijk reglement VELON (12 november 2010)

Concept Huishoudelijk reglement VELON (12 november 2010) Concept Huishoudelijk reglement VELON (12 november 2010) Artikel 1 Het bestuur 1.1 De vereniging kent een bestuur en een dagelijks bestuur. 1.2 Leden van het bestuur dienen lid van de vereniging te zijn.

Nadere informatie

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Maandag 10 mei 2011

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Maandag 10 mei 2011 Concept 110511 Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Maandag 10 mei 2011 1. Opening Met een welkom aan een ieder en in bijzonder aan onze ereleden, met deze woorden

Nadere informatie

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering Datum : maandag 12 oktober 2015 Tijd : 20:00u - 22:00u Aanwezig : geschat aantal aanwezige leden 50, waarvan 24 ingetekend; 7 bestuursleden 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

Jaarverslag seizoen

Jaarverslag seizoen Jaarverslag seizoen 2015-2016 Beste sportvriend, AGENDA ALGEMENE VERGADERING D.D. 12 JUNI 2017 Hierbij nodig ik U uit tot het bijwonen van de algemene ledenvergadering van 12 juni a.s., aanvang 20.00 uur,

Nadere informatie

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering Becege Doetinchem

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering Becege Doetinchem Uitnodiging Algemene Ledenvergadering Becege Doetinchem Hierbij nodigen wij u uit voor het bijwonen van de Algemene Leden Vergadering van Becege (najaarsvergadering 2015). Datum: Woensdag 17 december 2014

Nadere informatie

Geen opmerkingen, worden definitief gemaakt.

Geen opmerkingen, worden definitief gemaakt. Notulen ledenvergadering WIJHKO 28 mei 2015 Aanwezig: 35 leden inclusief bestuur. Afwezig: Henny vanuit het bestuur en een aantal leden. Opening Moniek opent de vergadering Notulen vorige vergadering Geen

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT Dartsvereniging De Stedendriehoek (D.V.S.)

HUISHOUDELIJK REGLEMENT Dartsvereniging De Stedendriehoek (D.V.S.) HUISHOUDELIJK REGLEMENT Dartsvereniging De Stedendriehoek (D.V.S.) HUISHOUDELIJK REGLEMENT. 1. Bestuur. 1.1 Posities binnen het dagelijks bestuur moeten zijn: Voorzitter, Secretaris, en Penningmeester.

Nadere informatie

Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018

Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018 Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018 De Reumapatiëntenvereniging Spijkenisse e.o. wordt ondersteund door het Reumafonds en de gemeente Nissewaard en is lid van Ieder(in) (landelijk netwerk

Nadere informatie

Brief van de kascontrolecommissie. Deze zal bij agendapunt 7, verslag kascontrolecommissie 2004, worden behandeld.

Brief van de kascontrolecommissie. Deze zal bij agendapunt 7, verslag kascontrolecommissie 2004, worden behandeld. Algemene leden vergadering 3 maart 2005 1. Opening De voorzitter opent de vergadering om 20.10 uur. Hij heet een ieder van harte welkom en verzoekt de vergadering vervolgens op te staan en een moment stilte

Nadere informatie

Nieuwsbrief Redactie: Ans Corts Bekijk het archief online

Nieuwsbrief Redactie: Ans Corts Bekijk het archief online Nieuwsbrief Redactie: Ans Corts nieuwsbrief@bridgedocent.nl Bekijk het archief online Nieuwsbrief 53 december 2016 Kerst- en Nieuwjaarsgroet Beste bridgedocent(e), Met veel plezier kijken we graag samen

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE VOORJAARSVERGADERING VAN DE EINDHOVENSE SPORTRAAD. Datum: Donderdag 19 juni 2017

NOTULEN VAN DE VOORJAARSVERGADERING VAN DE EINDHOVENSE SPORTRAAD. Datum: Donderdag 19 juni 2017 NOTULEN VAN DE VOORJAARSVERGADERING VAN DE EINDHOVENSE SPORTRAAD Datum: Donderdag 19 juni 2017 Aanvang: ± 19.30 uur Einde: ± 21.30 uur Locatie: Grote vergaderruimte Sportbedrijf de Karpen, JC Dirkxpad

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGING DORPSGEMEEN- SCHAP OUD ADE

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGING DORPSGEMEEN- SCHAP OUD ADE HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGING DORPSGEMEEN- SCHAP OUD ADE Artikel 1 Dit huishoudelijk reglement behoort bij de statuten van de te Oud-Ade (gemeente Kaag en Braassem) gevestigde vereniging Dorpsgemeenschap

Nadere informatie

Informatie Bridgeclub "Sassem Troef"

Informatie Bridgeclub Sassem Troef Versie 27-05-2018 Informatie Bridgeclub "Sassem Troef" Ons huidige bestuur Voorzitter Secretaris Penningmeester Voorzitter TC Aad Kaandorp Tineke Klaver Robert Cornelisse Ton Schinck Algemene informatie

Nadere informatie

HUISHOUDERLIJK REGLEMENT BILJARTGROEP BEJA

HUISHOUDERLIJK REGLEMENT BILJARTGROEP BEJA WEDSTRIJDREGLEMENT ROOSTERCOMPETITIE BEJA A. DOEL, BESTUUR EN ORGANISATIE Artikel 1A a) Biljartvereniging Beja is opgericht op 6 januari 1977. Beja heeft haar activiteiten in het KBO gebouw 'Vestingzicht'

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE ALGEMENE LEDENVERGADERING VAN "SPORT- EN ONTSPANNINGSVERENIGING HET CENTRUM" GEHOUDEN OP 24 oktober 2017

NOTULEN VAN DE ALGEMENE LEDENVERGADERING VAN SPORT- EN ONTSPANNINGSVERENIGING HET CENTRUM GEHOUDEN OP 24 oktober 2017 NOTULEN VAN DE ALGEMENE LEDENVERGADERING VAN "SPORT- EN ONTSPANNINGSVERENIGING HET CENTRUM" GEHOUDEN OP 24 oktober 2017 1. Opening. De voorzitter heet iedereen van harte welkom op onze 69 e Algemene Ledenvergadering.

Nadere informatie

21 april 2016: uur de Baat Huizen

21 april 2016: uur de Baat Huizen Concept verslag Algemene Ledenvergadering Turnlust 21 april 2016: 20.00 uur de Baat Huizen Aanwezig: Het bestuur: Rubia Adolfs, Mariska Bolt, Ferry de Hoogen, Frank de Kruijf, Bert van Wijk Trainers: Eimertje

Nadere informatie

Financieel verslag Friese Darts Bond FDB

Financieel verslag Friese Darts Bond FDB Financieel verslag 2013 Friese Darts Bond FDB 1 Inhoudsopgave Pagina Inleiding 3 Balans 2013 4 Inkomsten en uitgaven 2013 5 Toelichting Balans 6 Toelichting inkomsten en uitgaven 7 Verklaring kascommissie

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering Vereniging Vrienden van Blijdorp op zaterdag 18 april 2009.

Algemene ledenvergadering Vereniging Vrienden van Blijdorp op zaterdag 18 april 2009. Algemene ledenvergadering Vereniging Vrienden van Blijdorp op zaterdag 18 april 2009. De vergadering wordt door 350 leden en introducés bezocht. 1. Opening en welkom. 1.1 Voorzitter Marcel Kreuger opent

Nadere informatie

. Notulen Algemene Ledenvergadering 24 januari 2014. 20.30 uur Opening van de vergadering

. Notulen Algemene Ledenvergadering 24 januari 2014. 20.30 uur Opening van de vergadering Dutch Lighttown HD Club Schoolstraat 2 5595CS Leende Tel +31 (0)40-7370397 Internet: www.dutch-lighttown-hd-club.nl KvK Eindhoven V 40 240 650 IBAN/Rekeningnummer:NL89 Rabo 0127.4987.45 BIC: RABONL2U.

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016.

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. 1. Opening, mededelingen. De voorzitter heet een ieder van harte welkom, een hartelijk welkom aan dhr. Heman Kreuzen oud lid van de Arnhemse Boys en geeft

Nadere informatie

BC HONKVAST ALGEMENE LEDENVERGADERING 15 OKTOBER 2015 19.00 UUR

BC HONKVAST ALGEMENE LEDENVERGADERING 15 OKTOBER 2015 19.00 UUR BC HONKVAST ALGEMENE LEDENVERGADERING 15 OKTOBER 2015 19.00 UUR Agenda 1. Opening door de voorzitter 2. Algemene mededelingen en/of ingekomen stukken 3. Goedkeuring van de notulen van de algemene ledenvergadering

Nadere informatie

Jaarvergadering op Zaterdag 8 Mei. Na een korte openingsrede van de voorzitter \verd overgegaan tot de afwerking van de vele agenda-punten.

Jaarvergadering op Zaterdag 8 Mei. Na een korte openingsrede van de voorzitter \verd overgegaan tot de afwerking van de vele agenda-punten. Jaarvergadering op Zaterdag 8 Mei. Na een korte openingsrede van de voorzitter \verd overgegaan tot de afwerking van de vele agenda-punten. De notulen van de vorige Jaarvergadering te Utrecht werden zonder

Nadere informatie

UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014.

UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014. Algemen e ledenv e rgade ring 2014 UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014. Aan de leden van alle commissies en leden die een zelfstandige functie bekleden binnen Dalvo. Zoals gebruikelijk

Nadere informatie

NOTULEN en Financieelverslag van de Algemene Ledenvergaring SAMENREDZAAMHEID, gehouden op

NOTULEN en Financieelverslag van de Algemene Ledenvergaring SAMENREDZAAMHEID, gehouden op NOTULEN en Financieelverslag van de Algemene Ledenvergaring SAMENREDZAAMHEID, gehouden op maandag 13 februari 2017 in zaal t Centrum te Dreumel. 1) OPENING De voorzitter, Jacobijn Olthoff, opent de vergadering

Nadere informatie

OFW D1 NIEUWS. Aangezien er nogal wat te melden is, doe ik het op deze manier. Namens de club het volgende:

OFW D1 NIEUWS. Aangezien er nogal wat te melden is, doe ik het op deze manier. Namens de club het volgende: OFW D1 NIEUWS Hallo allemaal, Aangezien er nogal wat te melden is, doe ik het op deze manier. Namens de club het volgende: Algemene Ledenvergadering Old Forward Hierbij nodigen wij de leden uit voor het

Nadere informatie

Afwezig met kennisgeving: Hedzer Terpstra, Herman Schreurs, Dick Metz. Aanwezig: 17 leden.

Afwezig met kennisgeving: Hedzer Terpstra, Herman Schreurs, Dick Metz. Aanwezig: 17 leden. Ledenvergadering S.V. Pegasus Notulen 06-09-2016 Notulist: Marcel Pol Afwezig met kennisgeving: Hedzer Terpstra, Herman Schreurs, Dick Metz. Aanwezig: 17 leden. Bestuur: Voorzitter: Piet van der Wal Penningmeester:

Nadere informatie

Nederlandse Grasparkieten Club

Nederlandse Grasparkieten Club Nederlandse Grasparkieten Club Aangesloten bij de World Budgerigar Organisation Uitnodiging Voor het bijwonen van de JAARVERGADERING van de NGC-DBS op 28 maart 2013 in Café-zalencentrum De Gouden Leeuw,

Nadere informatie

Verslag jaarvergadering gehouden op maandag 31 mei 2010 in de Soos Gerardus Majella aanvang 10 uur. Concept Aanwezig: alle afdeling aanwezig.

Verslag jaarvergadering gehouden op maandag 31 mei 2010 in de Soos Gerardus Majella aanvang 10 uur. Concept Aanwezig: alle afdeling aanwezig. Verslag jaarvergadering gehouden op maandag 31 mei 2010 in de Soos Gerardus Majella aanvang 10 uur. Concept Aanwezig: alle afdeling aanwezig. 1. Opening door de voorzitter De voorzitter opent de vergadering

Nadere informatie

Notule Bijzondere Algemene ledenvergadering Dartvereniging Marktzicht.

Notule Bijzondere Algemene ledenvergadering Dartvereniging Marktzicht. Notule Bijzondere Algemene ledenvergadering 05-03-2010 Dartvereniging Marktzicht. De voorzitter opent de vergadering heet een ieder welkom en vraagt de aanwezige de presentielijst te tekenen. 2. Deponering

Nadere informatie

Deze notulen worden enkel per verzonden

Deze notulen worden enkel per  verzonden Aan: - Leden van de algemene Ledenvergadering (Groepsraad) van Scouting van Maasdijk: leden groepsbestuur praktijkbegeleider leidinggevenden speleenheden afgevaardigde jongerentak wettelijke vertegenwoordiger

Nadere informatie

ALGEMENE LEDENVERGADERING. 14 oktober uur

ALGEMENE LEDENVERGADERING. 14 oktober uur ALGEMENE LEDENVERGADERING 14 oktober 2015 20.00 uur 1. Opening 2. Agenda 1. Opening; 2. Vaststellen agenda; 3. Bestuursverkiezing Oudervereniging; 4. Vaststellen notulen ALV 12 november 2014; 5. Financieel

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering, maandag 26 januari 2015

Algemene Leden Vergadering, maandag 26 januari 2015 Nieuwsbrief 1 - Januari 2015 In dit nummer: Algemene Leden Vergadering, maandag 26 januari 2015 TOZ van Mun Advies Open Dubbeltoernooi Nieuwe trainingscyclus voorjaar 2015! Tennis Op Proef voor jeugd bij

Nadere informatie

Notulen van de Algemene ledenvergadering van de NCCS d.d. 18 maart Aanwezig 5 bestuursleden, 41 leden + 24 machtigingen

Notulen van de Algemene ledenvergadering van de NCCS d.d. 18 maart Aanwezig 5 bestuursleden, 41 leden + 24 machtigingen Notulen van de Algemene ledenvergadering van de NCCS d.d. 18 maart 2017 Aanwezig 5 bestuursleden, 41 leden + 24 machtigingen Locatie Complex La Finca te Benalmádena 1. Voorzitter opent om 11,00 uur de

Nadere informatie

Agenda algemene ledenvergadering 14 november 2011

Agenda algemene ledenvergadering 14 november 2011 ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN 14 NOVEMBER 2011 1 Agenda algemene ledenvergadering 14 november 2011 1. Opening door de voorzitter en mededelingen. 2. Verslag ledenvergadering 11 april 2011.

Nadere informatie

Statuten Ouderraad Openbare School Isandra IJzendoorn.

Statuten Ouderraad Openbare School Isandra IJzendoorn. Statuten Ouderraad Openbare School Isandra IJzendoorn. Artikel 1. Begrippen. 1. Deze statuten verstaan onder: a. School: Openbare school (OBS) Isandra, J.R. Zeemanstraat 10, 4053 JN IJzendoorn b. Ouderraad:

Nadere informatie

Statuten, club- en huishoudelijk reglement Biljartvereniging De Vette Keu.

Statuten, club- en huishoudelijk reglement Biljartvereniging De Vette Keu. Statuten, club- en huishoudelijk reglement Biljartvereniging De Vette Keu. Artikel 1; Naam De vereniging draagt de naam Biljartvereniging De Vette Keu en is opgericht op 1 juni 2017 te Asten voor onbepaalde

Nadere informatie

Ad 1 Opening en welkom a) Opening door de voorzitter en welkom door de heer Jansen, wethouder gemeente Zeist b) Mededelingen en ingekomen stukken

Ad 1 Opening en welkom a) Opening door de voorzitter en welkom door de heer Jansen, wethouder gemeente Zeist b) Mededelingen en ingekomen stukken Toelichting op de agenda ALV 24 2018 Ad 1 Opening en welkom a) Opening door de voorzitter en welkom door de heer Jansen, wethouder gemeente Zeist b) Mededelingen en ingekomen stukken Eventuele mededelingen

Nadere informatie

Kaatsheuvelse Postduiven Vereniging. Nieuwsbericht

Kaatsheuvelse Postduiven Vereniging. Nieuwsbericht Betreft: uitnodiging Voorjaarsvergadering Geachte leden, Uitnodiging tot het bijwonen van onze ledenvergadering. Deze vindt plaats in ons eigen home aan de Amerikastraat te Kaatsheuvel Datum: vrijdag 12

Nadere informatie

Verslag van de algemene ledenvergadering van 31 maart 2017 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26.

Verslag van de algemene ledenvergadering van 31 maart 2017 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26. Verslag van de algemene ledenvergadering van 31 maart 2017 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26. 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering om 20.00 uur en heet de aanwezige leden en in

Nadere informatie

~ Rijwiel Toer Club 'Twente' R.T.a

~ Rijwiel Toer Club 'Twente' R.T.a ^ *-"*- i\ rti i r INFO-bulletin ~ Rijwiel Toer Club 'Twente' RTa TWENTE DENEKAMP, 12 februari 1988 JAARGANG 1988 - Nr 1 Hierbij nodig ik U uit voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering van RTC-TWENTE

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering 2017 gehouden op 22 mei 2018 in de Nieuwe Polderkamer in Stolwijk.

Notulen jaarvergadering 2017 gehouden op 22 mei 2018 in de Nieuwe Polderkamer in Stolwijk. Notulen jaarvergadering 2017 gehouden op 22 mei 2018 in de Nieuwe Polderkamer in Stolwijk. 1. Opening Voorzitter Johan van den Berg opent de jaarvergadering om 18.30 uur en heet de aanwezigen van harte

Nadere informatie

punt besproken/afspraken actie Opening De voorzitter Ruud van Touw opent de vergadering en heet de aanwezigen welkom.

punt besproken/afspraken actie Opening De voorzitter Ruud van Touw opent de vergadering en heet de aanwezigen welkom. Personeelsvereniging EPZ Concept Besprekingsverslag bespreking op : 13 maart 2012 referentie : PV/AJB/V122069 onderwerp : Algemene ledenvergadering 2012 plaats : Bedrijfsrestaurant aanwezig : zie presentielijst

Nadere informatie

De Viskoerier. Uitnodiging jaarvergadering. Jaargang 34 Nummer2 jan. 2014. Vrijdag 24 januari 2014 20.00 uur A Gen Ing Provincialeweg 1 Reijmerstok

De Viskoerier. Uitnodiging jaarvergadering. Jaargang 34 Nummer2 jan. 2014. Vrijdag 24 januari 2014 20.00 uur A Gen Ing Provincialeweg 1 Reijmerstok TC De Viskoerier Jaargang 34 Nummer2 jan. 2014 Uitnodiging jaarvergadering Vrijdag 24 januari 2014 20.00 uur A Gen Ing Provincialeweg 1 Reijmerstok Agenda: 1 Opening. 2 Verslag jaarvergadering 2013. (bij

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Activiteiten vereniging DWK Zutphen

Huishoudelijk Reglement Activiteiten vereniging DWK Zutphen - 0 - Huishoudelijk Reglement Activiteiten vereniging DWK Zutphen Inhoud Blz. 1 Algemeen 1 2 Lidmaatschap 1 3 Geldmiddelen 1 4 Bestuur 2,3 5 Ledenvergadering 3 6 Onderafdelingen 4 7 Beheerders schap 5

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DECEMBER 2018

NIEUWSBRIEF DECEMBER 2018 Bijna weer een jaar voorbij, een jaar met vele ups en downs, sommige van onze bridgeclubleden hebben dat aan den lijve ondervonden. Hopelijk blijft alle narigheid in 2019 ver van ons en wordt het een echt

Nadere informatie