Expert Rapport Rene de Jong

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Expert Rapport Rene de Jong"

Transcriptie

1 Expert Rapport Rene de Jong Professionele Stijlen

2 Gegenereerd op: 22-mei-2013 Pagina Saville Consulting. Alle rechten voorbehouden. Inhoudsopgave Inleiding tot het Beoordelingsrapport... 3 Samenvatting van het Profiel... 4 Psychometrisch Profiel Inzicht...5 Psychometrisch Profiel - Denkwijze Cluster...6 Psychometrisch Profiel - Beïnvloeding Cluster... 7 Psychometrisch Profiel - Aanpassingsvermogen Cluster...8 Psychometrisch Profiel - Oplevering Cluster...9 Psychometrisch Profiel Competentieprofiel...11 Voorspelde Overeenstemming Cultuur Omgeving...12 Over dit rapport Dit rapport is gebaseerd op de Wave-vragenlijst, die iemands motieven, voorkeuren, behoeften en talenten onderzoekt in cruciale werkgebieden. De resultaten zijn gebaseerd op een vergelijking van een groep van professionals en managers en worden gepresenteerd op een schaal van 1 tot 10. Aangezien de vragenlijst een zelfbeoordeling is, zijn de resultaten een weergave van iemands zelfperceptie. Desalniettemin heeft ons onderzoek aangetoond dat het een valide voorspeller is voor hoe mensen functioneren op de werkplek. Houd er rekening mee dat de informatie in dit rapport mogelijk gevoelig is; zorg ervoor dat het op een veilige plaats wordt opgeslagen. De informatie in dit rapport blijft normaal gesproken een tot twee jaar geldig, afhankelijk van de omstandigheden. Dit rapport is opgesteld met behulp van Saville Consulting-softwaresystemen. Het is gebaseerd op de resultaten van een vragenlijst die door de deelnemer is ingevuld en is een weerslag van diens antwoorden. Dit rapport is langs elektronische weg gegenereerd. Saville Consulting garandeert niet dat het niet is veranderd of aangepast. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de gevolgen van het gebruik van dit rapport. De toepassing van deze beoordeling beperkt zich tot medewerkers en vertegenwoordigers van Saville Consulting en klanten die geautoriseerd zijn door Saville Consulting.

3 Gegenereerd op: 22-mei-2013 Pagina Saville Consulting. Alle rechten voorbehouden. Inleiding tot het Beoordelingsrapport Dit rapport geeft informatie over motieven, voorkeuren, behoeften en talenten, gebaseerd op de antwoorden van Rene de Jong op de Wave-vragenlijst. Samenvatting van het Profiel Samenvattend worden de 12 belangrijkste onderdelen van het profiel gegroepeerd in de vier belangrijke clusters Denkwijze, Beïnvloeding, Aanpassingsvermogen en Oplevering. Hierin worden de drie onderliggende dimensies 36 dimensies in totaal-benoemd. Psychometrisch Profiel Het Psychometrisch Profiel richt zich op de 36 dimensies van de Professionele Stijlen, waarbij elk belangrijk cluster op één pagina wordt behandeld. De 36 dimensies bestaan elk uit 3 onderliggende facetten, die onder elk dimensienaam omschreven worden. Deze omschrijvingen variëren overeenkomstig de score op het individuele facet. In totaal zijn er 108 facetten. Psychometrisch Profiel Het Psychometrisch Profiel geeft een overzicht van 36 dimensies op één pagina. Het benadrukt waar er een facetbereik is en waar motief of talent hoger is (aangegeven met M of T) en waar normatief of ipsatief hoger is (aangegeven met een N of I). Competentieprofiel Dit Competentie Potentieel Rapport is gebaseerd op verbanden tussen de 108 facetten van de Wave vragenlijst en een gedetailleerd, onafhankelijk beoorderling van werkprestaties van meer dan professionals. Gebaseerd op echte data, geeft dat een unique voorspellende waarde van Rene de Jong sterktes en zwaktes in 12 resultaatgebieden. Deze voorspelling dient vergeleken te worden met werkverwachtingen en bevestigd te worden door job analyse. Hoge positieve profielen zouden wijzen op een niet helemaal realistisch zelfbeeld, terwijl een lage score kan duiden op een zeer (te?) kritisch zelfbeeld. In deze gevallen is het vooral belangrijk om de resultaten te vergelijken met andere informatie die wellicht beschikbaar is. Voorspelde Overeenstemming Cultuur Omgeving Voorspelde Overeenstemming Cultuur Omgeving geeft een indicatie van de aspecten van de cultuur, functie en omgeving die iemands succes waarschijnlijk zullen vergroten of belemmeren. Saville Consultings baanbrekende onderzoek brengt naar voren dat motieven en talenten van mensen op belangrijke manieren interacteren met cultuur-, functie- en omgevingskenmerken om hun werkprestatie en competentie te bepalen. Persoonlijke Motieven Prestatie bevordering (Cultuur, Werk en Omgeving) Kwaliteiten voor het werk Persoonlijk Talent Prestatie beperking (Cultuur, Werk en Omgeving)

4 Gegenereerd op: 22-mei-2013 Pagina Saville Consulting. Alle rechten voorbehouden. Samenvatting van het Profiel Denkwijze Evaluerend zijn Score 6 Analytisch (6); Feitelijk (7); Rationeel (6) Onderzoekend zijn Score 6 Leergierig (7); Praktisch ingesteld (2); Inzichtelijk (9) Verbeeldingskracht hebben Score 9 Vindingrijk (10); Abstract (7); Strategisch (9) Beïnvloeding Onderhoudend zijn Score 6 Interactief (6); Innemend (3); Zelf promotend (8) Impact hebben Score 9 Overtuigend (8); Welbespraakt (6); Confronterend (9) Assertief zijn Score 8 Doelgericht (10); Leiding gevend (8); Stimulerend (5) Aanpassingsvermogen Veerkracht hebben Score 6 Zelfbewust (6); Beheerst (7); Oplossingsgericht (5) Flexibel zijn Score 6 Positief (8); Veranderingsbereid (6); Ontvankelijk (3) Ondersteunend zijn Score 3 Attent (4); Democratisch (4); Aanvaardend (4) Oplevering Plichtsgetrouw zijn Score 3 Consciëntieus (4); Nauwgezet (4); Zich kunnen aanpassen (2) Gestructureerd zijn Score 2 Geordend (1); Principieel (3); Activiteitgericht (5) Gedreven zijn Score 8 Dynamisch (7); Ondernemend (7); Ambitieus (8)

5 Gegenereerd op: 22-mei-2013 Pagina Saville Consulting. Alle rechten voorbehouden. Psychometrisch Profiel Inzicht Dit Psychometrische Profiel geeft een uitgebreide beoordeling van de antwoorden van Rene de Jong op de Wave-vragenlijst. Het begint met een samenvatting van antwoordpatronen, gevolgd door een uitleg van de profielopbouw. De volgende vier pagina s geven de resultaten voor de vier belangrijke clusters. Samenvatting van antwoorden Instemmende waardering Is in het algemeen noch erg soepel, noch kritisch bij zelfbeoordelingen Consistentie in waardering Zeer consistent Overeenstemming Normatief-Ipsatief Over het algemeen is er een redelijk hoge mate van overeenkomst tussen normatieve en ipsatieve Overeenstemming Motivatie-Talent Over het algemeen is de mate van overeenkomst tussen Motivatie- en Talent-scores vergelijkbaar met de meeste mensen Onderverdeling Profiel Saville Consultings uitgebreide onderzoek wijst erop, dat de beste voorspeller van prestaties op het werk over het algemeen de score is die wordt aangegeven door de stenscore (gecombineerd Normatief-Ipsatief). Facetbereik. Als de variatie in facetscores binnen een dimensie 3 scores of meer is, wordt dit aangegeven door zowel arcering in de dimensieschaalverdeling als de vermelding tussen haakjes van individuele facetscores naast de facetomschrijving. - Afwijking Normatief-Ipsatief. Verschillen tussen Normatieve scores (waardering) en Ipsatieve scores (gedwongen keus) van 3 scores of meer voor een bepaalde dimensie worden aangegeven met de vermeldingen en. Als Ipsatieve scores hoger zijn dan Normatieve scores, is de persoon wellicht erg kritisch over zichzelf geweest. Als Normatieve scores hoger zijn dan Ipsatieve scores, is de persoon misschien minder kritisch over zichzelf geweest en heeft wellicht diens beschrijving overdreven. - Afwijking Motivatie-Talent. Verschillen tussen de Motivatie en Talentscore van 3 scores of meer voor een bepaalde dimensie worden aangegeven met de vermeldingen en. Dergelijke verschillen kunnen duiden op een prikkel om zich op een bepaald gebied verder te ontwikkelen, of duiden op gebieden waar omgevingsfactoren een sterke invloed hebben.

6 Gegenereerd op: 22-mei-2013 Pagina Saville Consulting. Alle rechten voorbehouden. Denkwijze Psychometrisch Profiel - Denkwijze Cluster Evaluerend zijn Analytisch Score 6 enigszins geïnteresseerd in het analyseren van informatie (5); stelt redelijk vaak onderzoekende vragen (6); geneigd om oplossingen te zoeken voor problemen (7) Feitelijk Score 7 zal waarschijnlijk goed zijn in schriftelijk communiceren (7); enigszins geïnteresseerd in de redenering achter een argument (5); onderzoekt de feiten uitgebreid (7) Rationeel Score 6 vindt met cijfers werken net zo leuk als de meeste andere mensen (6); maakt enig gebruik van informatietechnologie (5); baseert beslissingen waarschijnlijk alleen op de feiten (6) Onderzoekend zijn Leergierig Score 7 is enigszins gericht op het leren van nieuwe dingen (5); een snelle leerling (8); geneigd om te leren door te lezen (7) Praktisch ingesteld Score 2 minder gericht op praktisch werk verrichten dan anderen (4); zeer weinig belangstelling voor leren door te doen (1); legt weinig nadruk op het gebruiken van gezond verstand (4) Inzichtelijk Score 9 ontdekt vaak manieren om dingen te verbeteren (8); dringt snel tot de kern van een probleem door (8); vertrouwt op intuïtie bij het vormen van een oordeel (7) Verbeeldingskracht hebben Vindingrijk Score 10 genereert veel ideeën (9); bedenkt hele vernieuwende ideeën (9); kiest waarschijnlijk voor radicale oplossingen (8) Abstract Score 7 goed in het ontwikkelen van concepten (7); past theorieën vaak toe (7); geïnteresseerd in het bestuderen van onderliggende principes (7) Strategisch Score 9 geneigd om strategieën te ontwikkelen (7); heeft een zeer langetermijnvisie (9); vormt een zeer heldere toekomstvisie (9)

7 Gegenereerd op: 22-mei-2013 Pagina Saville Consulting. Alle rechten voorbehouden. Beïnvloeding Psychometrisch Profiel - Beïnvloeding Cluster Onderhoudend zijn Interactief Score 6 redelijk levendig (6); enigszins praatgraag (6); enigszins geïnteresseerd in netwerken (6) Innemend Score 3 bouwt redelijk snel een band op (5); legt weinig nadruk op het maken van een goede eerste indruk (2); maakt redelijk gemakkelijk nieuwe vrienden (5) Zelf promotend Score 8 is vaak het middelpunt van de belangstelling (10); enigszins bescheiden over eigen prestaties (6); heeft enigszins behoefte aan lof (6) Impact hebben Overtuigend Score 8 overredend (8); assertief in het duidelijk maken van eigen bedoelingen (8); is gericht op het sluiten van de beste overeenkomst (7) Welbespraakt Score 6 vindt presentaties geven net zo leuk als de meeste andere mensen (6); legt dingen redelijk goed uit (6); redelijk zelfverzekerd met nieuwe mensen (6) Confronterend Score 9 is heel open in het oneens zijn (9); sterk geneigd andermans ideeën ter discussie te stellen (9); raakt heel vaak betrokken bij meningsverschillen (9) Doelgericht Assertief zijn Score 10 neemt snel beslissingen (8); bereid om verantwoordelijkheid voor grote beslissingen te nemen (7); heeft zeer stellige meningen over kwesties (10) Leiding gevend Score 8 duidelijk gericht op een leiderschapsrol (7); stuurt mensen goed aan (7); geneigd om de controle over dingen te nemen (8) Stimulerend Score 5 heeft beperkte belangstelling om manieren te vinden om anderen te motiveren (4); inspirerend (7); stimuleert anderen redelijk (6)

8 Gegenereerd op: 22-mei-2013 Pagina Saville Consulting. Alle rechten voorbehouden. Psychometrisch Profiel - Aanpassingsvermogen Cluster Aanpassingsvermogen Veerkracht hebben Zelfbewust Score 6 minder zelfverzekerd dan veel mensen (4); voelt zich meester over eigen toekomst (7); heeft een uitgebalanceerd gevoel van eigen waarde (6) Beheerst Score 7 wordt zelden nerveus tijdens belangrijke gebeurtenissen (7); redelijk kalm voor belangrijke gebeurtenissen (6); werkt goed onder druk (7) Oplossingsgericht Score 5 gaat redelijk goed om met mensen die van slag zijn (6); gaat redelijk goed om met boze mensen (5); heeft minder de behoefte meningsverschillen op te lossen (4) Flexibel zijn Positief Score 8 heeft waarschijnlijk een optimistische kijk (7); herstelt zich redelijk snel van tegenslagen (5); bijzonder opgewekt (9) Veranderingsbereid Score 6 net zo bereid verandering te aanvaarden als de meeste mensen (6); gaat redelijk goed met onzekerheid om (6); gaat nieuwe uitdagingen net zo gemakkelijk aan als de meeste mensen (6) Ontvankelijk Score 3 staat minder open voor feedback dan de meeste mensen (2); zal anderen enigszins waarschijnlijk aanmoedigen de benadering te bekritiseren (6); vraagt zelden om feedback op prestaties (4) Ondersteunend zijn Attent Score 4 minder inlevend dan veel mensen (4); onwaarschijnlijk dat lang met aandacht wordt geluisterd (2); geïnteresseerd om te begrijpen waarom mensen dingen doen (7) Democratisch Score 4 een beetje minder teamgericht dan anderen (3); houdt enigszins rekening met de mening van anderen (5); zal anderen waarschijnlijk niet bij de uiteindelijke beslissing betrekken (4) Aanvaardend Score 4 is een beetje minder meelevend dan anderen (3); redelijk tolerant (6); vertrouwt mensen enigszins (5)

9 Gegenereerd op: 22-mei-2013 Pagina Saville Consulting. Alle rechten voorbehouden. Oplevering Psychometrisch Profiel - Oplevering Cluster Plichtsgetrouw zijn Consciëntieus Score 4 hecht minder belang aan het halen van deadlines dan veel mensen (3); is minder punctueel dan veel mensen (4); is soms bereid taken onafgemaakt te laten (4) Nauwgezet Score 4 heeft er relatief weinig aandacht voor om te zorgen dat de details kloppen (3); minder grondig dan veel mensen (4); staat in voor een redelijk hoog kwaliteitsniveau (6) Zich kunnen aanpassen Score 2 is veel minder geneigd regels te volgen (2); heeft echt een hekel aan het volgen van procedures (2); is soms bereid risico s te nemen bij besluitvorming (4) Gestructureerd zijn Geordend Score 1 minder goed georganiseerd dan de meeste mensen (2); heeft er een enorme hekel aan plannen te moeten maken (2); minder geneigd prioriteiten te stellen dan de meeste mensen (2) Principieel Score 3 minder gericht op ethiek dan veel mensen (3); legt minder nadruk op het bewaren van vertrouwelijkheid dan veel mensen (3); relatief weinig gericht op het nakomen van afspraken (4) Activiteitgericht Score 5 werkt in een redelijk snel tempo (5); werkt lekker als het druk is (7); geeft er de voorkeur aan één ding tegelijk te doen (3) Gedreven zijn Dynamisch Score 7 is goed dat dingen gebeuren (7); ongeduldig om dingen in gang te zetten (7); enigszins energiek (6) Ondernemend Score 7 geneigd zakelijke kansen te zien (7); redelijk verkoopgericht (8); net zo competitief als de meeste mensen (6) Ambitieus Score 8 gemotiveerd om uitstekende resultaten te behalen (8); redelijk ambitieus (7); volhardt waarschijnlijk tijdens moeilijke uitdagingen (8)

10 Psychometrisch Profiel Instemming (6) Consistentie (9) Overeenstemming N-I (7) Overeenstemming M-T (6) Oplevering Aanpassingsvermogen Beïnvloeding Denkwijze Grotere afwijking getoond Verschil Analytisch Feitelijk Rationeel Leergierig Praktisch ingesteld Inzichtelijk Vindingrijk Abstract Strategisch Interactief Innemend Zelf promotend Overtuigend Welbespraakt Confronterend Doelgericht Leiding gevend Stimulerend Zelfbewust Beheerst Oplossingsgericht Positief Veranderingsbereid Ontvankelijk Attent Democratisch Aanvaardend Consciëntieus Nauwgezet Zich kunnen aanpassen Geordend Principieel Activiteitgericht Dynamisch Ondernemend Ambitieus Rapport voor Rene de Jong Vergelijkingsgroep: Professionals & Managers (INT, IA, 2009) Gegenereerd op: 22-mei-2013 Pagina Saville Consulting. Alle rechten voorbehouden.

11 Gegenereerd op: 22-mei-2013 Pagina Saville Consulting. Alle rechten voorbehouden. Competentieprofiel Dit rapport voorspelt de mate van meer of minder succesvol zijn op het werk van Rene de Jong, gebaseerd op onze uitgebreide internationale database. Beschrijving competentie Potentieel Problemen oplossen Problemen evalueren Informatie analyseren (8); Feiten documenteren (6); Data interpreteren (6) Kwesties onderzoeken Expertise ontwikkelen (6); Praktisch handelen (3); Inzicht geven (9) Innovatie creëren Ideeën genereren (10); Mogelijkheden verkennen (9); Strategieën ontwikkelen (8) Redelijk hoog 75% van de normgroep Redelijk hoog 75% van de normgroep Buitengewoon hoog 99% van de normgroep Mensen beïnvloeden Aan verhoudingen werken Omgaan met mensen (5); Verstandhouding opbouwen (4); Indruk maken (8) Informatie overbrengen Mensen overtuigen (8); Informatie helder verwoorden (5); Ideeën toetsen (10) Leiding geven Beslissingen nemen (10); Mensen aansturen (7); Anderen verantwoordelijkheid geven (6) Gemiddeld 40% van de normgroep Hoog 90% van de normgroep Hoog 90% van de normgroep Benaderingen aanpassen Veerkracht tonen Zelfvertrouwen overbrengen (7); Zelfbeheersing tonen (7); Conflicten oplossen (4) Zich aanpassen aan veranderingen Positief denken (7); Verandering verwelkomen (6); Feedback vragen (4) Ondersteuning bieden Mensen begrijpen (3); In teamverband werken (3); Mensen waarderen (4) Gemiddeld 60% van de normgroep Gemiddeld 60% van de normgroep Laag 10% van de normgroep Resultaten leveren Details verwerken Volgens planning werken (2); Details controleren (3); Procedures volgen (2) Taken ordenen Taken beheren (1); Normen handhaven (2); Resultaat leveren (4) Succes behalen Actie ondernemen (7); Kansen grijpen (8); Doelen nastreven (9) Zeer laag 5% van de normgroep Buitengewoon laag 1% van de normgroep Hoog 90% van de normgroep

12 Gegenereerd op: 22-mei-2013 Pagina Saville Consulting. Alle rechten voorbehouden. Voorspelde Overeenstemming Cultuur Omgeving Gebaseerd op uitgebreid onderzoek naar cultuur van de werkplek versus persoonlijke stijlen en waarden, geeft dit rapport aspecten aan van cultuur, functie en omgeving die het succes van Rene de Jong waarschijnlijk zullen vergroten of belemmeren: Prestatievergroters waar mensen worden aangemoedigd verantwoordelijkheid te nemen voor belangrijke beslissingen en besluitvaardigheid een gewaardeerde eigenschap is waar creativiteit en innovatie worden aangemoedigd, en radicale ideeën en oplossingen worden verwelkomd waar mensen worden aangemoedigd te discussiëren, heftige discussies en meiningsverschillen worden gewaardeerd waar men sterk op resultaten is gericht en vastbesloten is te slagen, hoe dan ook, en mensen worden beloond voor het behalen van uitstekende resultaten waar het vermogen om snel tot de kern van kwesties door te dringen en snel oplossingen voor problemen te zien, zeer wordt gewaardeerd waar de ontwikkeling van theoretische ideeën en concepten wordt aangemoedigd waar een duidelijke strategische focus is, waar het wenselijk is een heldere toekomstvisie te hebben, en het vermogen om strategisch te denken zeer wordt gewaardeerd waar commercie en ondernemerschap worden gewaardeerd, en de nadruk ligt op het ontdekken van zakelijke kansen en beter presteren dan de concurrentie Prestatiebelemmeraars waar de verantwoordelijkheid voor belangrijke beslissingen bij andere mensen ligt en er weinig gelegenheid is de uitkomst te beïnvloeden waar conservatieve houdingen domineren, traditionele benaderingen de voorkeur hebben en mensen worden ontmoedigd nieuwe ideeën te ontwikkelen waar men afkeurend staat tegenover een afwijkende mening en mensen worden ontmoedigd om ideeën te toetsen, en te zeggen als ze het oneens zijn waar de drang om uitstekende resultaten te behalen niet groot is en mensen zelden doorzetten als ze op moeilijkheden stuiten waar weinig waarde wordt gehecht aan het leveren van nieuwe inzichten en het vaststellen van potentiële verbeteringen waar weinig belangstelling is voor de toepassing van theoretische ideeën en weinig gelegenheid is om andere mogelijkheden te onderzoeken waar de focus eerder op de korte dan de lange termijn is gericht, is eerder tactisch dan strategisch waar de cultuur niet commercieel en niet competitief is, en niet op winst is gericht

Deskundigenverslag Caroline van Brussel

Deskundigenverslag Caroline van Brussel Deskundigenverslag Caroline van Brussel Focus Stijlen Gegenereerd op: 5-apr-2012 Pagina 2 2005-2009 Saville Consulting. Alle rechten voorbehouden. Inhoudsopgave Inleiding tot het Beoordelingsrapport...

Nadere informatie

De informatie uit dit rapport is vertrouwelijk. Bewaar dit rapport dus op een veilige plek!

De informatie uit dit rapport is vertrouwelijk. Bewaar dit rapport dus op een veilige plek! George Washington Inhoud Introductie... 2 Bridge Theorie... 3 Bridge Antwoordgedrag...4 Bridge Quickscan...5 Bridge Dimensie Overzicht - Besturen... 6 Bridge Dimensie Overzicht - Uitvoer...7 Bridge Dimensie

Nadere informatie

Rapport Harry van Dijk

Rapport Harry van Dijk Rapport Harry van Dijk Performance 30 Rapport voor Meneer Harry van Dijk Vergelijkingsgroep: Professionals (008) Gegenereerd op: -apr-03 Pagina 00 Saville Consulting. Alle rechten voorbehouden. Inhoudsopgave

Nadere informatie

De informatie uit dit rapport is vertrouwelijk. Bewaar dit rapport dus op een veilige plek!

De informatie uit dit rapport is vertrouwelijk. Bewaar dit rapport dus op een veilige plek! Marieke Voorbeeld Inhoud Introductie... 2 Bridge Theorie... 3 Bridge Antwoordgedrag...4 Bridge Overzicht...5 Bridge Dimensie Overzicht - Besturen... 6 Bridge Dimensie Overzicht - Uitvoer...7 Bridge Dimensie

Nadere informatie

De informatie uit dit rapport is vertrouwelijk. Bewaar dit rapport dus op een veilige plek!

De informatie uit dit rapport is vertrouwelijk. Bewaar dit rapport dus op een veilige plek! Luuk Goenee Inhoud Introductie... 2 Bridge Theorie... 3 Bridge Antwoordgedrag...4 Bridge Overzicht...5 Bridge Dimensie Overzicht - Besturen... 6 Bridge Dimensie Overzicht - Uitvoer...7 Bridge Dimensie

Nadere informatie

De informatie uit dit rapport is vertrouwelijk. Bewaar dit rapport dus op een veilige plek!

De informatie uit dit rapport is vertrouwelijk. Bewaar dit rapport dus op een veilige plek! Jerry Lee Lewis Inhoud Introductie... 2 Bridge Theorie... 3 Bridge Antwoordgedrag...4 Bridge Quickscan...5 Bridge Dimensie Overzicht - Besturen... 6 Bridge Dimensie Overzicht - Uitvoer...7 Bridge Dimensie

Nadere informatie

DEFINITIES COMPETENTIES

DEFINITIES COMPETENTIES DEFINITIES COMPETENTIES A. MENSEN LEIDINGGEVEN A1 Sturen Geeft op een duidelijke manier richting aan een team, neemt de leiding op zich, zet mensen en middelen zodanig in dat doelen met succes worden bereikt.

Nadere informatie

OPQ Profiel CCSQ. Persoonlijk Rapport. Naam Dhr. Sample Candidate. Datum 31 oktober

OPQ Profiel CCSQ. Persoonlijk Rapport. Naam Dhr. Sample Candidate. Datum 31 oktober OPQ Profiel CCSQ Persoonlijk Rapport Naam Dhr. Sample Candidate Datum 31 oktober 2013 www.ceb.shl.com CCSQ profiel 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 1 Overtuigend RELATIES MET MENSEN 7 6 4 2 Terughoudend Zorgzaam Bescheiden

Nadere informatie

Bridge Rapport John Doe. Expert Rapport. personality. Werkgedrag

Bridge Rapport John Doe. Expert Rapport. personality. Werkgedrag personality Bridge Rapport John Doe Werkgedrag Expert Rapport 2 Inhoud Bridge Theorie...3 Bridge Antwoordgedrag...4 Bridge Quickscan...5 Besturen dimensies...6 Uitvoer dimensies... Houding dimensies...

Nadere informatie

De informatie in dit rapport is vertrouwelijk. Bewaar dit rapport dus op een veilige plek!

De informatie in dit rapport is vertrouwelijk. Bewaar dit rapport dus op een veilige plek! Bram Voorbeeld Over dit Bridge 360 rapport 2 INHOUDSOPGAVE Over dit Bridge 360 rapport...2 Inhoud van het Bridge 360 rapport...3 Over het Bridge 360 profiel...4 Bridge Werkgedrag Profiel-Besturen...6 Bridge

Nadere informatie

De informatie uit dit rapport is vertrouwelijk. Bewaar dit rapport dus op een veilige plek!

De informatie uit dit rapport is vertrouwelijk. Bewaar dit rapport dus op een veilige plek! Candidate Example Inhoud Introductie... 2 Bridge Theorie... 3 Bridge Antwoordgedrag...4 Bridge Overzicht...5 Bridge Dimensie Overzicht - Besturen... 6 Bridge Dimensie Overzicht - Uitvoer...7 Bridge Dimensie

Nadere informatie

Assessment rapport Alicia Jones

Assessment rapport Alicia Jones Assessment rapport Alicia Jones Swift Analysis Bekwaamheid Gegenereerd op: 23-jul-2013 Pagina 2 2014 Saville Consulting. Alle rechten voorbehouden. Inhoud Inleiding tot Assessment rapport... 3 Totale score...4

Nadere informatie

Onderzoeksresultaten

Onderzoeksresultaten Onderzoeksresultaten Datum: januari 2014 Kandidaat: de heer Voorbeeld Organisatie: XYZ Rol: trainee Adviseur: Dit overzicht beschouwen wij als strikt vertrouwelijk en zal niet zonder toestemming van de

Nadere informatie

De informatie in dit rapport is vertrouwelijk. Bewaar dit rapport dus op een veilige plek!

De informatie in dit rapport is vertrouwelijk. Bewaar dit rapport dus op een veilige plek! Laura Voorbeeld Over dit Bridge 360 rapport 2 INHOUDSOPGAVE Over dit Bridge 360 rapport...2 Inhoud van het Bridge 360 rapport...3 Over het Bridge 360 profiel...4 Bridge Sales Profiel... 6 Bridge Overzicht

Nadere informatie

Appraisal. Datum:

Appraisal. Datum: Appraisal Naam: Sample Candidate Datum: 08-08-2013 Over dit rapport: Dit rapport is op automatische wijze afgeleid van de resultaten van de vragenlijst welke door de heer Sample Candidate is ingevuld.

Nadere informatie

Rapportage Competenties. Bea het Voorbeeld. Naam: Datum:

Rapportage Competenties. Bea het Voorbeeld. Naam: Datum: Rapportage Competenties Naam: Bea het Voorbeeld Datum: 24.03.2016 Email: support@meurshrm.nl Bea het Voorbeeld / 24.03.2016 / Competenties (QPN) 2 Inleiding In dit rapport wordt ingegaan op de competenties

Nadere informatie

Bijlage 2. Persoonlijkheidskenmerken

Bijlage 2. Persoonlijkheidskenmerken Bijlage 2. Persoonlijkheidskenmerken Persoonlijkheid wordt beschouwd als een consistente interne structuur die bestaat uit disposities die het gedrag richting geven. 1. Dominantie Deze personen houden

Nadere informatie

Talentenanalyse Gabriëlle van der Meulen 5 mei 2010

Talentenanalyse Gabriëlle van der Meulen 5 mei 2010 Gabriëlle van der Meulen 5 mei 2010 Talentenanalyse ceylonpoort 5-25 2037 AA Haarlem T 023-5463747 I www. E webdiscussie@ Inhoudsopgave: 1. Inleiding 3 2. Betekenis van de scores 3 3. Consistentie 3 4.

Nadere informatie

TH-SCI Sales Capability Indicator. Best Peter Sales Representative

TH-SCI Sales Capability Indicator. Best Peter Sales Representative Best Peter Sales Representative TH-SCI Sales Capability Indicator Dit rapport werd gegenereerd op 03-09-2013 door White Alan van Brainwave Ltd.. De onderliggende data dateren van 24-07-2013. OVER DE SALES

Nadere informatie

Persoonlijkheidsvragenlijst OPQ32i. > Profiel. Naam: de heer Piet Hollander

Persoonlijkheidsvragenlijst OPQ32i. > Profiel. Naam: de heer Piet Hollander Persoonlijkheidsvragenlijst OPQ2i > Profiel Naam: de heer Piet Hollander Vergelijkingsgroep: Hoger opleidingsniveau Datum: 26-09-200 OVER DIT RAPPORT Dit rapport is op automatische wijze afgeleid van de

Nadere informatie

Competentieprofiel De heer Simon Software Engineer

Competentieprofiel De heer Simon Software Engineer Competentieprofiel De heer Simon Software Engineer Kandidaat: De heer Simon Software Engineer Testprogramma: Selectie-assessment Software E. Afname: 8 december 2010, 6 januari 2011 Leeswijzer Dit rapport

Nadere informatie

Persoonlijkheidsvragenlijst OPQ32i. > Persoonlijk rapport. Naam: de heer Piet Hollander

Persoonlijkheidsvragenlijst OPQ32i. > Persoonlijk rapport. Naam: de heer Piet Hollander Persoonlijkheidsvragenlijst OPQ32i > Persoonlijk rapport Naam: de heer Piet Hollander Vergelijkingsgroep: Hoger opleidingsniveau Datum: 30-09-2004 OVER DIT RAPPORT Dit rapport is op automatische wijze

Nadere informatie

TMA Talentenanalyse. Kandidaat-rapportage samenvatting. Demo Kandidaat 29 augustus 2011

TMA Talentenanalyse. Kandidaat-rapportage samenvatting. Demo Kandidaat 29 augustus 2011 TMA Talentenanalyse Kandidaat-rapportage samenvatting Demo Kandidaat 29 augustus 2011 Waddenring 24 2993 VE Barendrecht T 0180 848044 I www.priman.nl E info@priman.nl Inhoudsopgave: 1. Inleiding 3 2. Betekenis

Nadere informatie

QuickSift > Profiel. Naam: De heer Regio Talent

QuickSift > Profiel. Naam: De heer Regio Talent QuickSift > Profiel Naam: De heer Regio Talent Vergelijkingsgroepen: NED Quicksift norm Datum: 9 mei 2011 QUICKSIFT PROFIEL De competentie scores worden weergegeven als Sten scores (1-10). Hoge scores

Nadere informatie

Rapportage Competenties. Bea het Voorbeeld. support@meurshrm.nl. Naam: Datum: 16.06.2015. Email:

Rapportage Competenties. Bea het Voorbeeld. support@meurshrm.nl. Naam: Datum: 16.06.2015. Email: Rapportage Competenties Naam: Bea het Voorbeeld Datum: 16.06.2015 Email: support@meurshrm.nl Bea het Voorbeeld / 16.06.2015 / Competenties (QPN) 2 Inleiding In dit rapport wordt ingegaan op de competenties

Nadere informatie

Management Potentieel Index (MPI)

Management Potentieel Index (MPI) (MPI) deelnemer opdrachtgever HFM 07-11-2014 Dit rapport is gegenereerd met het HFMtalentindex Online Assessmentsysteem. De gegevens in dit rapport zijn gebaseerd op de antwoorden die de deelnemer op één

Nadere informatie

TMA Talentenanalyse. Talent- en competentiepaspoort. Jan Prins 7 november 2013

TMA Talentenanalyse. Talent- en competentiepaspoort. Jan Prins 7 november 2013 TMA Talentenanalyse Talent- en competentiepaspoort Jan Prins 7 november 2013 Stadionweg 37A 3077 AR Rotterdam T 010-3409955 I www.priman.nl E info@priman.nl Inleiding De TMA Talentenanalyse meet de drijfveren

Nadere informatie

Brown Jeremy Manager Brainwave Ltd. CUBES Competency Profile / Expert Standaard Rapport

Brown Jeremy Manager Brainwave Ltd. CUBES Competency Profile / Expert Standaard Rapport Brown Jeremy Manager Brainwave Ltd. CUBES Competency Profile / Expert Standaard Rapport Dit rapport werd gegenereerd op 11-11-2015 door White Alan van Brainwave Ltd.. De onderliggende data dateren van

Nadere informatie

Rapport Sales 360. Test Kandidaat

Rapport Sales 360. Test Kandidaat Rapport Sales 360 Naam Test Kandidaat Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Sterkte/zwakte-analyse 3. Feedback open vragen 4. Overzicht competenties 5. Persoonlijk ontwikkelingsplan Inleiding Voor u ligt het rapport

Nadere informatie

> Competentie Rapport. Naam: Dhr. Piet Hollander

> Competentie Rapport. Naam: Dhr. Piet Hollander > Competentie Rapport Naam: Dhr. Piet Hollander Datum: 23 februari 2012 OPQ32 profiel 5 Overtuigend RELATIES MET MENSEN 6 4 1 4 4 6 8 Leidinggevend Direct Onafhankelijk handelend Extravert Gesteld op contact

Nadere informatie

Sales Potentieel Index (SPI)

Sales Potentieel Index (SPI) (SPI) deelnemer opdrachtgever HFM 07-07-2014 Dit rapport is gegenereerd met het HFMtalentindex Online Assessmentsysteem. De gegevens in dit rapport zijn gebaseerd op de antwoorden die de deelnemer op één

Nadere informatie

> Competentie Rapport. Naam: Dhr. Testpersoon

> Competentie Rapport. Naam: Dhr. Testpersoon > Competentie Rapport Naam: Dhr. Testpersoon Datum: 1 mei 2011 OPQ32 profiel 5 Overtuigend RELATIES MET MENSEN 4 7 5 8 Leidinggevend Direct Onafhankelijk handelend Extravert Gesteld op contact Zelfverzekerd

Nadere informatie

OPQ Profiel OPQ. Persoonlijk Rapport. Naam Dhr. Sample Candidate. Datum 21 mei 2014. www.ceb.shl.com

OPQ Profiel OPQ. Persoonlijk Rapport. Naam Dhr. Sample Candidate. Datum 21 mei 2014. www.ceb.shl.com OPQ Profiel OPQ Persoonlijk Rapport Naam Dhr. Sample Candidate Datum 21 mei 2014 www.ceb.shl.com INLEIDING Dit rapport is vertrouwelijk en is alleen bedoeld voor de persoon die de vragenlijst heeft ingevuld.

Nadere informatie

Thomas Voorbeeld. Thomas Leiderschap Vragenlijst. Persoonlijk & Vertrouwelijk

Thomas Voorbeeld. Thomas Leiderschap Vragenlijst. Persoonlijk & Vertrouwelijk 360-rapport Thomas Voorbeeld Thomas Leiderschap Vragenlijst Persoonlijk & Vertrouwelijk Inhoud Inleiding Toelichting bij het 360-rapport Gemiddelde per competentie Weergave van de 5 hoogste en 5 laagste

Nadere informatie

Antreum RAPPORT TALENTENSPECTRUM. Test Kandidaat Administratienummer: Datum: 02 Sep 2011. de heer Consultant

Antreum RAPPORT TALENTENSPECTRUM. Test Kandidaat Administratienummer: Datum: 02 Sep 2011. de heer Consultant RAPPORT TALENTENSPECTRUM Van: Test Kandidaat Administratienummer: Datum: 02 Sep 2011 Normgroep: Advies de heer Consultant 1. Inleiding Dit rapport is bedoeld om u te helpen analyseren op welk vlak uw talenten

Nadere informatie

TH-LPI Lean Performance Indicator. Best Peter Manager Brainwave Ltd.

TH-LPI Lean Performance Indicator. Best Peter Manager Brainwave Ltd. Best Peter Manager Brainwave Ltd. TH-LPI Lean Performance Indicator Dit rapport werd gegenereerd op 11-11-2015 door White Alan van Brainwave Ltd.. De onderliggende data dateren van 10-03-2015. OVER DE

Nadere informatie

Psychologisch rapport: Competenties (strikt vertrouwelijk)

Psychologisch rapport: Competenties (strikt vertrouwelijk) Psychologisch rapport: Competenties (strikt vertrouwelijk) Naam: Mevrouw Bea het Voorbeeld Datum: 3 juni j.lem@meurshrm.nl Inleiding In dit rapport wordt ingegaan op de competenties zoals deze tijdens

Nadere informatie

TMA Talentenanalyse. Kandidaat-rapportage samenvatting. Paul van der Voorbeeld 10 januari 2013

TMA Talentenanalyse. Kandidaat-rapportage samenvatting. Paul van der Voorbeeld 10 januari 2013 TMA Talentenanalyse Kandidaat-rapportage samenvatting Paul van der Voorbeeld 10 januari 2013 Parkstraat 4 4818 SJ Breda T +31(0)76-5657286 I www.humanmobilitygroup.nl E info@humanmobility.nl Inhoudsopgave

Nadere informatie

Datum : 26 augustus 2014 Verantwoordelijke psycholoog : Marin Kramer-Kemps Registerpsycholoog NIP

Datum : 26 augustus 2014 Verantwoordelijke psycholoog : Marin Kramer-Kemps Registerpsycholoog NIP Kandidaat : Mevrouw X. Voorbeeld Opdrachtgever : Interzorg Onderzoeksvorm : Bouwsteen persoonlijkheid (OPQ) Datum : 26 augustus 2014 Verantwoordelijke psycholoog : Marin Kramer-Kemps Registerpsycholoog

Nadere informatie

TH-QPS Quick Performance Scan. Best Peter Manager Brainwave Ltd.

TH-QPS Quick Performance Scan. Best Peter Manager Brainwave Ltd. Best Peter Manager Brainwave Ltd. THQPS Quick Performance Scan Dit rapport werd gegenereerd op 11112015 door White Alan van Brainwave Ltd.. De onderliggende data (PQ) dateren van 10032015. OVER DE THQPS

Nadere informatie

www.tma-methode.nl Talentenanalyse annemieke de Kuijper 21 april 2009

www.tma-methode.nl Talentenanalyse annemieke de Kuijper 21 april 2009 annemieke de Kuijper 21 april 2009 Talentenanalyse ceylonpoort 5-25 2037 AA Haarlem T 023-5463747 I www. E webdiscussie@ Inhoudsopgave: 1. Inleiding 3 2. Betekenis van de scores 3 3. Consistentie 3 4.

Nadere informatie

Rapport Management i360. Test Kandidaat

Rapport Management i360. Test Kandidaat Rapport Management i360 Naam Test Kandidaat Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Sterkte/zwakte-analyse 3. Feedback open vragen 4. Overzicht competenties 5. Persoonlijk ontwikkelingsplan Inleiding Voor u ligt

Nadere informatie

TMA Talentenanalyse Sara Berger

TMA Talentenanalyse Sara Berger TMA Talentenanalyse Kandidaat-rapportage samenvatting 5-2-2018 Sara Berger Inhoudsopgave Inleiding Betekenis van de scores Consistentie Beschrijving van de persoonlijkheid Kwaliteiten en valkuilen overzicht

Nadere informatie

Competency Check. Datum:

Competency Check. Datum: Competency Check Naam: Sample Candidate Datum: 08-08-2013 Over dit rapport: Dit rapport is op automatische wijze afgeleid van de resultaten van de vragenlijst welke door de heer Sample Candidate is ingevuld.

Nadere informatie

TSI TriMetrix. Victor Voorbeeld. 23 Persoonlijke Talenten

TSI TriMetrix. Victor Voorbeeld. 23 Persoonlijke Talenten TSI TriMetrix 23 Persoonlijke Talenten Licentiehouder: Laan van Vlaanderen 323 1066 WB Amsterdam INTRODUCTIE Onderzoek heeft uitgewezen dat er een directe relatie bestaat tussen de mate waarin iemand voldoening

Nadere informatie

Persoonlijkheidsvragenlijst OPQ32i. > Signalen rapport. Naam: de heer Piet Hollander

Persoonlijkheidsvragenlijst OPQ32i. > Signalen rapport. Naam: de heer Piet Hollander Persoonlijkheidsvragenlijst OPQ32i > Signalen rapport Naam: de heer Piet Hollander Vergelijkingsgroep: Hoger opleidingsniveau Datum: 26-09-200 OVER DIT RAPPORT Dit rapport is op automatische wijze afgeleid

Nadere informatie

Joe Jouw Ontwikkeling Eerst

Joe Jouw Ontwikkeling Eerst TMA Talentenanalyse Talent- en competentiepaspoort Joe Jouw Ontwikkeling Eerst www.jouwontwikkelingeerst.nl - info@jouwontwikkelingeerst.nl - 06 46 13 63 21 Inleiding De TMA Talentenanalyse meet de drijfveren

Nadere informatie

Standaardrapportage (strikt vertrouwelijk) Naam: Wouter van Straten Adviseur: Floor Meijer Datum: 15 maart 2014

Standaardrapportage (strikt vertrouwelijk) Naam: Wouter van Straten Adviseur: Floor Meijer Datum: 15 maart 2014 Naam: Adviseur: Floor Meijer Datum: 15 maart 2014 Inleiding In dit rapport wordt ingegaan op alle afgeronde onderdelen. 2 Algemeen werk- en denkniveau Ver beneden - gemidde ld Ver bovengemidde ld Algemene

Nadere informatie

JUNG INSIGHT PROFIEL : ( dec-2011)

JUNG INSIGHT PROFIEL : ( dec-2011) JUNG INSIGHT PROFIEL : ( dec-2011) STIJL: Dio heeft veel energie, wil vooruit en slaat voortdurend nieuwe wegen in. Hij vertrouwt op zijn ingevingen van het moment en gaat recht op zijn doel af. Hij zal

Nadere informatie

Leiderschap De invloed van teamleiders op de teamprestaties

Leiderschap De invloed van teamleiders op de teamprestaties Leiderschap De invloed van teamleiders op de teamprestaties Een People Analytics onderzoek door Introductie: Waarom onderzoek naar leidinggevenden in een callcenter? Een organisatie ontwikkelt wanneer

Nadere informatie

RAPPORTAGE INDIVIDUEEL ASSESSMENT

RAPPORTAGE INDIVIDUEEL ASSESSMENT RAPPORTAGE INDIVIDUEEL ASSESSMENT PERSOONLIJK EN VERTROUWELIJK Opdrachtgever: Naam deelnemer: Doelfunctie: Datum: DOELSTELLING De doelstelling is per bedrijf verschillend. Aanleiding voor een assessment

Nadere informatie

TH-MI Motivation Indicator. Brown Jeremy Manager Brainwave Ltd.

TH-MI Motivation Indicator. Brown Jeremy Manager Brainwave Ltd. Brown Jeremy Manager Brainwave Ltd. TH-MI Motivation Indicator Dit rapport werd gegenereerd op 30-08-2013 door White Alan van Brainwave Ltd.. De onderliggende data dateren van 30-08-2013. OVER DE MOTIVATION

Nadere informatie

Persoonlijkheidsvragenlijst OPQ32i. > Competentiespiegel. Naam: de heer Piet Hollander

Persoonlijkheidsvragenlijst OPQ32i. > Competentiespiegel. Naam: de heer Piet Hollander Persoonlijkheidsvragenlijst OPQ32i > Competentiespiegel Naam: de heer Piet Hollander Vergelijkingsgroep: Hoger opleidingsniveau Datum: 26-09-2004 OVER DIT RAPPORT Dit rapport is op automatische wijze afgeleid

Nadere informatie

Vergelijking tussen: Functie: General Manager Dijkhuis BV Afnamedatum: :26:42 Kandidaat: Verbaan, Jan Afnamedatum: :05:43

Vergelijking tussen: Functie: General Manager Dijkhuis BV Afnamedatum: :26:42 Kandidaat: Verbaan, Jan Afnamedatum: :05:43 Competentie match Score per domein Competentiescan Pagina 1 van 14 Score per schaal Competentiescan Pagina 2 van 14 Schaalscores per domein Werk Sociaal Toelichting bij de grafiek. In deze grafiek staan

Nadere informatie

TMA Talentenanalyse. Kandidaat-rapportage samenvatting. Sara Berger 15 april 2013

TMA Talentenanalyse. Kandidaat-rapportage samenvatting. Sara Berger 15 april 2013 TMA Talentenanalyse Kandidaat-rapportage samenvatting Sara Berger 15 april 2013 Minervum 7444 4817 ZG Breda T 0162 51 59 02 I www.mectraining.nl E info@mectraining.nl Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Betekenis

Nadere informatie

> Gebruikersrapport. Naam: Dhr. Peter Sample

> Gebruikersrapport. Naam: Dhr. Peter Sample > Gebruikersrapport Naam: Dhr. Peter Sample Datum: 14 april 2009 OPQ Gebruikersrapport Inleiding Dit rapport is ontworpen voor diegenen die de OPQ training hebben gevolgd. Het kan u helpen bij uw voorbereiding

Nadere informatie

TMA Talentenanalyse. Talent- en competentiepaspoort. Sara Berger 15 april 2013

TMA Talentenanalyse. Talent- en competentiepaspoort. Sara Berger 15 april 2013 TMA Talentenanalyse Talent- en competentiepaspoort Sara Berger 15 april 2013 Zuid-Hollandlaan 7 2596 AL Den Haag T 070 361 17 60 I www.dynamischbureau.nl E info@dynamsichbureau.nl Inleiding De TMA Talentenanalyse

Nadere informatie

Rapport Team Competenties i360. Test Kandidaat

Rapport Team Competenties i360. Test Kandidaat Rapport Team Competenties i360 Naam Test Kandidaat Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Sterkte/zwakte-analyse 3. Feedback open vragen 4. Overzicht competenties 5. Persoonlijk ontwikkelingsplan Inleiding Voor

Nadere informatie

Competentieprofiel (inclusief de links naar het doorlopen programma) De heer Cornée de Ruyter

Competentieprofiel (inclusief de links naar het doorlopen programma) De heer Cornée de Ruyter Competentieprofiel (inclusief de links naar het doorlopen programma) De heer Cornée de Ruyter Kandidaat: De heer Cornée de Ruyter Programma: Programma voor Software engineer (sr) Afname: 19 november 2015

Nadere informatie

ProfileXT Individual Profile

ProfileXT Individual Profile PXT Rapport is bestemd voor Jean François Maes Onderzoek afgenomen op: 06/01/2017 Afgedrukt op: 06/01/2017 Copyright 2003-2017 Profiles International, Inc. Bericht voor De gedragswetenschap heeft bewezen

Nadere informatie

Rapportage Werksoorten. BIJ Voorbeeld. support@meurshrm.nl. Naam: Datum: 02.04.2015. Email:

Rapportage Werksoorten. BIJ Voorbeeld. support@meurshrm.nl. Naam: Datum: 02.04.2015. Email: Rapportage Werksoorten Naam: BIJ Voorbeeld Datum: 02.04.2015 Email: support@meurshrm.nl BIJ Voorbeeld / 02.04.2015 / Werksoorten (QWSN) 2 Inleiding Wat voor type werkzaamheden spreken jou aan? Wat voor

Nadere informatie

Rapport Persoonlijke Effectiviteit i360. Test Kandidaat

Rapport Persoonlijke Effectiviteit i360. Test Kandidaat Rapport Persoonlijke Effectiviteit i360 Naam Test Kandidaat Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Sterkte/zwakte-analyse 3. Feedback open vragen 4. Overzicht competenties 5. Persoonlijk ontwikkelingsplan Inleiding

Nadere informatie

Persoonlijkheidsvragenlijst OPQ32i. > Assessment support rapport. Naam: de heer Piet Hollander

Persoonlijkheidsvragenlijst OPQ32i. > Assessment support rapport. Naam: de heer Piet Hollander Persoonlijkheidsvragenlijst OPQ32i > Assessment support rapport Naam: de heer Piet Hollander Vergelijkingsgroep: Hoger opleidingsniveau Datum: 26-09-2004 OVER DIT RAPPORT Dit rapport is op automatische

Nadere informatie

Krachtvelden 30 januari Daan Demo

Krachtvelden 30 januari Daan Demo Krachtvelden 30 januari 2019 Waar ligt jouw kracht? Weet jij waar je echt goed in bent? Heb jij verborgen kwaliteiten? Hoe zien anderen jou? Als je je kwaliteiten kent, weet je wat je te bieden hebt en

Nadere informatie

Ontwikkeling De invloed van gedrag op prestatie

Ontwikkeling De invloed van gedrag op prestatie Ontwikkeling De invloed van gedrag op prestatie Een People Analytics onderzoek door Belangrijkste bevindingen De resultaten uit het onderzoek onder de accountmanagers geven duidelijk verschillende patronen

Nadere informatie

TMA Talentenanalyse. Talent- en competentiepaspoort. Paul van der Voorbeeld 13 november 2013

TMA Talentenanalyse. Talent- en competentiepaspoort. Paul van der Voorbeeld 13 november 2013 TMA Talentenanalyse Talent- en competentiepaspoort Paul van der Voorbeeld 13 november 2013 Baronielaan 92 4818 RC Breda T +31(0)76-5657286 I www.humanmobility.nl E info@humanmobility.nl Inleiding De TMA

Nadere informatie

Testdatum 17 maart 2015 Naam deelnemer. Johanna Aartsen Geboortedatum 28 juni 2003 Deelnemersnummer

Testdatum 17 maart 2015 Naam deelnemer. Johanna Aartsen Geboortedatum 28 juni 2003 Deelnemersnummer PO AMN Testdatum 17 maart 2015 Naam deelnemer Johanna Aartsen Geboortedatum 28 juni 2003 Deelnemersnummer 00348567 Zie het productinformatieblad voor een algemene uitleg van de factoren en scores. pagina

Nadere informatie

360 Graden onderzoek Werkwijze

360 Graden onderzoek Werkwijze 360 Graden onderzoek Spiegel: elke dag kijken we er één of meerdere keren in. Wat (of wie) zien we dan? En hoe kunnen we de ander vertellen wat we zien? Het bijzondere is dat we onszelf soms anders zien

Nadere informatie

Arc-en-Ciel Functieprofiel

Arc-en-Ciel Functieprofiel GROEP STRICOMALTIC Arc-en-Ciel Functieprofiel Elke werkomgeving is anders. Elke functie in een bepaalde omgeving stemt overeen met een bepaald profiel dat verschilt van dezelfde functie in een andere omgeving.

Nadere informatie

Bevolking Nederland en Vlaanderen, Mannen en Vrouwen

Bevolking Nederland en Vlaanderen, Mannen en Vrouwen Pagina 2 van 17 Naam: Maarten de Boer Afnamedatum: 16.12.2011 09:28 Normgroep: Bevolking Nederland en Vlaanderen, Mannen en Vrouwen Pagina 3 van 17 NEO-PI-R Uitgebreide interpretatie van de resultaten

Nadere informatie

Rapport Voorbeeld adviseur. Voorbeeld adviseur2. voorbeeld Rapportage

Rapport Voorbeeld adviseur. Voorbeeld adviseur2. voorbeeld Rapportage Rapport Voorbeeld adviseur Naam Adviseur Voorbeeld adviseur2 voorbeeld Rapportage Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Sterkte/zwakte-analyse 3. Feedback open vragen 4. Overzicht competenties 5. Detail overzicht

Nadere informatie

360 FEEDBACK 30/07/2013. Thomas Vragenlijst

360 FEEDBACK 30/07/2013. Thomas Vragenlijst 360 FEEDBACK 30/07/2013 Thomas Vragenlijst Thomas Voorbeeld Persoonlijk & Vertrouwelijk S Hamilton-Gill & Thomas International Limited 1998-2013 http://www.thomasinternational.net 1 Inhoud Inhoud 2 Inleiding

Nadere informatie

TMA Talentenanalyse Sara Berger

TMA Talentenanalyse Sara Berger TMA Talentenanalyse Talenten- en competentiepaspoort 5-2-2018 Sara Berger Inhoudsopgave Inleiding Overzicht talenten per TMA dimensie Overzicht Competentiepotentieel Overzicht Competentiepotentieel TMA

Nadere informatie

DISC-profiel. Inspiratie Erkenning. Daadkracht Resultaat. Sociaal Zekerheid. Correct Perfectie

DISC-profiel. Inspiratie Erkenning. Daadkracht Resultaat. Sociaal Zekerheid. Correct Perfectie Taakgericht DISC-profiel Extravert hoog tempo Daadkracht Resultaat Inspiratie Erkenning Dynamisch Doener Direct Daadkrachtig Zelfvertrouwen Besluitvaardig Correct Perfectie Interactief Inspirerend Invloedrijk

Nadere informatie

Test naam Teamrollen van Belbin Datum Team Test Context Studie Deelnames 4/4 Resultaten over Student 1

Test naam Teamrollen van Belbin Datum Team Test Context Studie Deelnames 4/4 Resultaten over Student 1 Test naam Teamrollen van Belbin Datum 2-11-2012 Team Test Context Studie Deelnames 4/4 Resultaten over Student 1 Uw resultaat Anderen over Student 1 (1/4) Student 1 over zichzelf Voorzitter 13,0 18,6%

Nadere informatie

Vragenlijst persoonlijke onderhandelingsstijlen: de samenwerker, de vechter en de analyticus

Vragenlijst persoonlijke onderhandelingsstijlen: de samenwerker, de vechter en de analyticus pag.: 1 van 5 Vragenlijst persoonlijke onderhandelingsstijlen: de samenwerker, de vechter en de analyticus Ieder mens heeft een persoonlijke stijl van beïnvloeden. De een is meer gericht op het opbouwen

Nadere informatie

Communicatiestijlen Rapport

Communicatiestijlen Rapport GITP Datum Deelnemer Beoordelen en Ontwikkelen > 04 092007 > Voorbeeldpersoon www.gitp.nl Communicatiestijlen Rapport Project Voorbeeldproject Deelnemer Voorbeeldpersoon Pakket Voorbeeld-V-486 Rapport

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Projectleider B December 2009 PROJECTLEIDER B 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Projectleider B

Nadere informatie

Inge Test 07.05.2014

Inge Test 07.05.2014 Inge Test 07.05.2014 Inge Test / 07.05.2014 / Bemiddelbaarheid 2 Bemiddelbaarheidsscan Je hebt een scan gemaakt die in kaart brengt wat je kans op werk vergroot of verkleint. Verbeter je startpositie bij

Nadere informatie

Test naam Teamrollen van Belbin Datum Team Test Context Overige Deelnames 3/4 Resultaten over Peter Jansen

Test naam Teamrollen van Belbin Datum Team Test Context Overige Deelnames 3/4 Resultaten over Peter Jansen Test naam Teamrollen van Belbin Datum 27-8-2012 Team Test Context Overige Deelnames 3/4 Resultaten over Peter Jansen Uw resultaat Andesren over Peter Jansen (1/4) Peter Jansen over zichzelf Voorzitter

Nadere informatie

Persoonlijke rapportage van B. Smit

Persoonlijke rapportage van B. Smit Persoonlijke rapportage van B. Smit P E O P L E I M P R O V E P E R F O R M A N C E Computerweg 1, 3542 DP Utrecht Postbus 1087, 3600 BB Maarssen tel. 0346-55 90 10 fax 0346-55 90 15 www.picompany.nl servicedesk@picompany.nl

Nadere informatie

RAPPORT CARRIEREWAARDEN I

RAPPORT CARRIEREWAARDEN I RAPPORT CARRIEREWAARDEN I Van: B Steerneman Administratienummer: Datum: 31 Aug 2011 Normgroep: Advies de heer Consultant Orga Prepublish 1. Inleiding Carrièrewaarden zijn persoonlijke kenmerken die maken

Nadere informatie

Welke kwaliteiten en valkuilen horen er bij de verschillende kleuren?

Welke kwaliteiten en valkuilen horen er bij de verschillende kleuren? Welke kwaliteiten en valkuilen horen er bij de verschillende kleuren? Een mens is natuurlijk veel meer dan een kleur. Het indelen in kleuren is een hulpmiddel om een beeld te krijgen van jezelf en de ander.

Nadere informatie

Inge Test

Inge Test 08.05.204 / 08.05.204 / Krachtvelden 2 Dit is een rapport over jouw krachtvelden We hebben daarvoor in ieder geval de vragenlijst gebruikt die jij zelf hebt ingevuld. De waarde en bruikbaarheid van het

Nadere informatie

Antreum RAPPORT PF. Test Kandidaat Administratienummer: Datum: 01 Sep 2011. de heer Consultant

Antreum RAPPORT PF. Test Kandidaat Administratienummer: Datum: 01 Sep 2011. de heer Consultant RAPPORT PF Van: Test Kandidaat Administratienummer: Datum: 01 Sep 2011 Normgroep: Advies de heer Consultant 1. Inleiding Persoonlijke flexibiliteit is uw vermogen om met grote uitdagingen en veranderingen

Nadere informatie

S&P the online assessment architects premium content innovative technology reliable solutions

S&P the online assessment architects premium content innovative technology reliable solutions S&P the online assessment architects premium content innovative technology reliable solutions ONLINE INBASKET Test Person Competentie Rapport 7-nov-2016 Vertrouwelijk RAPPORT MANAGEMENTSIMULATIE HIGHLIGHT

Nadere informatie

NL COACH CONGRES 01/12/2017

NL COACH CONGRES 01/12/2017 Persoonlijke ontwikkeling van de sportcoach 60graden feedback assessment NL COACH CONGRES 0//07 MARK.KAPTEIN@SPORTCOACHEXCEL.NL YARA@PUREPERFORMANCECOACHING.NL WELKOM Be here Be safe Be well Doel vandaag

Nadere informatie

Samenvatting E-Scan voor zzp-ers 28/10/2011 17:51 van Voorbeeld Persoon 1 / 5

Samenvatting E-Scan voor zzp-ers 28/10/2011 17:51 van Voorbeeld Persoon 1 / 5 Samenvatting E-Scan voor zzp-ers 28/10/2011 17:51 van Voorbeeld Persoon Mijn eigenschappen en kwaliteiten Mijn ondernemersdenkstijlen 1 / 5 Mijn eigenschappen en kwaliteiten Vergeleken met de feedback

Nadere informatie

Performance Improvement Plan

Performance Improvement Plan Performance Improvement Plan Persoonlijke rapportage van B. Smit P E O P L E I M P R O V E P E R F O R M A N C E Computerweg 1, 3542 DP Utrecht Postbus 1087, 3600 BB Maarssen tel. 0346-55 90 10 fax 0346-55

Nadere informatie

Competentiefeedback Rapport

Competentiefeedback Rapport GITP Datum Beoordelen en Ontwikkelen > 13 07 2007 www.gitp.nl Competentiefeedback Rapport Deelnemer Voorbeeldpersoon Profiel Bedrijfsleider Project Voorbeeld Competentie Feedback NLD Invullers Zelf 3 *

Nadere informatie

Simon Voorbeeld VERTROUWELIJK. Competentietest

Simon Voorbeeld VERTROUWELIJK. Competentietest Simon Voorbeeld Competentietest 2015 Testcentrum Groei De Algemene Voorwaarden van Testcentrum Groei B.V., die zijn na te lezen op www.testcentrumgroei.nl zijn van toepassing op het gebruik van deze testrapportage.

Nadere informatie

TMA Talentenanalyse. Talent- en competentiepaspoort. Sara Berger 25 november 2013. T 012 3456789 I E

TMA Talentenanalyse. Talent- en competentiepaspoort. Sara Berger 25 november 2013. T 012 3456789 I  E Talentenanalyse Talent- en competentiepaspoort Sara Berger 25 november 2013 T 012 3456789 I www.tmamethod.com E info@tmamethod.com Inleiding De Talentenanalyse meet de drijfveren en talenten van de kandidaat

Nadere informatie