Hieronder hebben wij de kenmerken en uw voordelen voor de online taxatietool gekoppeld aan uw occasions uitgewerkt.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hieronder hebben wij de kenmerken en uw voordelen voor de online taxatietool gekoppeld aan uw occasions uitgewerkt."

Transcriptie

1 PRODUCT TEKST ONLINE TAXATIETOOL WEBSHOP Variant 1: OTM 1: Online taxatietool gekoppeld aan uw occasions Koppel de Online Taxatie Module aan AutoCommerce en verkoop méér. De Online Taxatietool maakt uw online activiteiten compleet! Vrijwel elke consument oriënteert zich eerst via internet op het auto-aanbod. Het is dus zaak dat uw aanbod daar op de meest aantrekkelijke wijze tussen zit. Daarom bieden wij u, in samenwerking met DTC Media, de Online Taxatie Module aan. Een taxatietool die wordt ingebouwd in uw eigen website, waarmee u uw online activiteiten compleet maakt. Wat doet de module? De Online Taxatie Module verzorgt een gratis autotaxatie inclusief een maatwerk inruilvoorstel voor de door u aangeboden auto. Uw prospect ontvangt deze rechtstreeks per , geschreven en vormgegeven vanuit uw naam. Er zijn 3 varianten beschikbaar: Gekoppeld aan uw occasions Geen inruilvoorstel, wel taxatierapport Voor op uw actiesite met nieuwe auto s Hieronder hebben wij de kenmerken en uw voordelen voor de online taxatietool gekoppeld aan uw occasions uitgewerkt. 1. Design online inruilvoorstel naar wens in te vullen Het design van het online inruilvoorstel kan volledig naar uw wens worden vormgegeven. Behoudens bepaalde velden - zoals de te kopen auto inclusief foto s, de in te ruilen auto en de rekensom - die op vaste plekken staan. 2. Aanpassing inruilwaarde op basis van terug te kopen auto Op basis van de terug te kopen auto is het mogelijk om de inruilprijs te beïnvloeden. Er kan een plus of min bedrag of percentage op basis van de Autotelex waarde worden verwerkt. 3. Koppeling SAM Wij bieden optioneel een koppeling met SAM ( 500,- zie elders in de webshop), een veel gebruikt CRM pakket binnen de autobranche. De verzamelde NAWTE gegevens (naam, adres, worden direct doorgeschoten in het CRM pakket en staan klaar voor opvolging. 4. Mogelijkheid alternatieve aanbieding Optioneel bieden wij de mogelijkheid om een alternatieve aanbieding te versturen na het aanvragen van een online inruilvoorstel. De prospect ontvangt een separate mail met daarbij het alternatieve voorstel, ideale manier om bijvoorbeeld voorraad auto s onder de aandacht te brengen.

2 5. Automatisch de juiste vestiging Heeft uw bedrijf meerdere vestigingen, dan is dat geen probleem. Het taxatierapport wordt automatisch verstuurd vanuit de vestiging waar de occasion op voorraad staat. Hierbij wordt de bedrijfsnaam als afzender ingevuld en het adres als afzendadres. Mocht de consument een reply geven op het inruilvoorstel, dan komt deze reactie bij de juiste vestiging uit. 6. Dealerlogin Bij iedere Online Taxatie Module bieden wij optioneel een dealerlogin aan, zie elders in de webshop. Hier zijn middels een inlogcode alle ingevoerde auto s, opties en waarde aanpassingen te bekijken. Naast de inzage van de ingestelde gegevens wordt er ook de mogelijkheid geboden om een aantal gegevens te wijzigen, hieronder een overzicht van de aan te passen variabelen: aanpassingen zijn in te voeren op basis van merk, model, bouwjaar, km-stand en soort brandstof. Denk hierbij aan het hoger bieden op eigenmerk rijders of zeer courante modellen, minder bieden op minder courante modellen of niet meer bieden op auto s die niet interessant zijn. Aanpassingen zijn te maken in euro s, percentage of niet meer bieden. Indien niet meer bieden is ingesteld wordt er geen automatische waardebepaling meer gegeven. De prospect ontvangt de melding dat er helaas geen automatische waardebepaling mogelijk is maar dat de gegevens goed zijn ontvangen. De dealer neemt zo snel mogelijk contact met u op om persoonlijk de inruilprijs te bespreken. 7. Koppeling externe databases Ook als u (nog) geen gebruiker bent AutoCommerce of de Autosoft AutoConfigurator bieden wij uitkomst. De Online Taxatie Module is op een vrij eenvoudige wijze te koppelen aan een externe database, denk hierbij aan een occasionmodule of een carconfigurator. De terug te kopen auto wordt automatisch meegenomen in het online inruilvoorstel waarin ook nog rekening gehouden kan worden met variabele actieblokken. 8. XML output De Online Taxatie Module biedt standaard alle gegevens van getaxeerde auto s inclusief de NAWTE via XML aan. Op deze manier is er vrij eenvoudig een koppeling te maken met ieder CRM pakket. 9. Leads zijn 100% uw eigendom De verzamelde leads via de Online Taxatie Module zijn 100% uw eigendom. Ook worden de gegevens automatisch opgeslagen in een marketing platvorm Tripolis en staan klaar voor gerichte campagnes. Kortom: U speelt perfect in op de online informatiebehoefte van de consument. Tegelijk anticipeert u op het verkoopgesprek door direct een maatwerk inruilvoorstel te doen. De juiste informatie op het juiste moment!

3 Prijs: OTM gekoppeld aan occasions eenmalig: 395,- Taxatiekosten (voor alle modules) Kenteken opvraging: 0,10 Waarde opvraging: 0,50 Koppel de Online Taxatie Module aan AutoCommerce en verkoop méér! Wij geven u graag een demonstratie. Kijk voor een voorbeeld op: Variant 2: OTM 2: Online taxatietool, geen inruilvoorstel, wel taxatierapport De Online Taxatietool maakt uw online activiteiten compleet! Vrijwel elke consument oriënteert zich eerst via internet op het auto-aanbod. Het is dus zaak dat uw aanbod daar op de meest aantrekkelijke wijze tussen zit. Daarom bieden wij u, in samenwerking met DTC Media, de Online Taxatie Module aan. Een taxatietool die wordt ingebouwd in uw eigen website, waarmee u uw online activiteiten compleet maakt. Wat doet de module? De Online Taxatie Module verzorgt een gratis autotaxatie inclusief een maatwerk inruilvoorstel voor de door u aangeboden auto. Uw prospect ontvangt deze rechtstreeks per , geschreven en vormgegeven vanuit uw naam. Er zijn 3 varianten beschikbaar: Gekoppeld aan uw occasions Geen inruilvoorstel, wel taxatierapport Voor op uw actiesite met nieuwe auto s Hieronder hebben wij de kenmerken en uw voordelen voor de online taxatietool waarbij geen inruilvoorstel, wel taxatierapport uitgewerkt. 1. Design taxatierapport naar wens in te vullen Onderaan de taxatiebrief is ruimte voor een advertentie (formaat ongeveer ½ A4) die volledig naar uw wens kan worden vormgegeven. 2. Koppeling SAM Wij bieden optioneel een koppeling met SAM ( 500,- zie elders in de webshop), een veel gebruikt CRM pakket binnen de autobranche. De verzamelde NAWTE gegevens (naam, adres, worden direct doorgeschoten in het CRM pakket en staan klaar voor opvolging. 3. Mogelijkheid alternatieve aanbieding Optioneel bieden wij de mogelijkheid om een alternatieve aanbieding te versturen na het aanvragen van een online inruilvoorstel. De prospect ontvangt een separate mail met daarbij het alternatieve voorstel, ideale manier om bijvoorbeeld voorraad auto s onder de aandacht te brengen.

4 4. Vestigingskeuze / postcodetabel Wij bieden de mogelijkheid om de prospect uit een vestiging te laten kiezen, dit kan op verschillende manieren worden ingezet. Voor een dealer met meerdere vestigingen of een multibrand dealer krijgt de prospect de keuze om uit de vestigingen te kiezen waar het betreffende merk wordt geleverd. Ook kan er een postcode tabel ingelezen worden, de consument krijgt dan de dichtstbijzijnde vestigingen te zien. Indien hun dealer daar niet bij staat kunnen ze alle dealers in Nederland opvragen en de gewenste aanvinken. 5. Dealerlogin Bij iedere Online Taxatie Module bieden wij optioneel een dealerlogin aan, zie elders in de webshop. Hier zijn middels een inlogcode alle ingevoerde auto s, opties en waarde aanpassingen te bekijken. Naast de inzage van de ingestelde gegevens wordt er ook de mogelijkheid geboden om een aantal gegevens te wijzigen, hieronder een overzicht van de aan te passen variabelen: aanpassingen zijn in te voeren op basis van merk, model, bouwjaar, km-stand en soort brandstof. Denk hierbij aan het hoger bieden op eigenmerk rijders of zeer courante modellen, minder bieden op minder courante modellen of niet meer bieden op auto s die niet interessant zijn. Aanpassingen zijn te maken in euro s, percentage of niet meer bieden. Indien niet meer bieden is ingesteld wordt er geen automatische waardebepaling meer gegeven. De prospect ontvangt de melding dat er helaas geen automatische waardebepaling mogelijk is maar dat de gegevens goed zijn ontvangen. De dealer neemt zo snel mogelijk contact met u op om persoonlijk de inruilprijs te bespreken. 6. XML output De Online Taxatie Module biedt standaard alle gegevens van getaxeerde auto s inclusief de NAWTE via XML aan. Op deze manier is er vrij eenvoudig een koppeling te maken met ieder CRM pakket. 7. Leads zijn 100% uw eigendom De verzamelde leads via de Online Taxatie Module zijn 100% uw eigendom. Ook worden de gegevens automatisch opgeslagen in een marketing platvorm Tripolis en staan klaar voor gerichte campagnes. Kortom: U speelt perfect in op de online informatiebehoefte van de consument. Tegelijk anticipeert u op het verkoopgesprek door direct een maatwerk inruilvoorstel te doen. De juiste informatie op het juiste moment! Prijs: OTM met taxatierapport eenmalig: 295,- Taxatiekosten (voor alle modules) Kenteken opvraging: 0,10 Waarde opvraging: 0,50

5 Variant 3: OTM 3: Online taxatietool voor op uw actiesite met nieuwe auto s De Online Taxatietool maakt uw online activiteiten compleet! Vrijwel elke consument oriënteert zich eerst via internet op het auto-aanbod. Het is dus zaak dat uw aanbod daar op de meest aantrekkelijke wijze tussen zit. Daarom bieden wij u, in samenwerking met DTC Media, de Online Taxatie Module aan. Een taxatietool die wordt ingebouwd in uw eigen website, waarmee u uw online activiteiten compleet maakt. Wat doet de module? De Online Taxatie Module verzorgt een gratis autotaxatie inclusief een maatwerk inruilvoorstel voor de door u aangeboden auto. Uw prospect ontvangt deze rechtstreeks per , geschreven en vormgegeven vanuit uw naam. Er zijn 3 varianten beschikbaar: Gekoppeld aan uw occasions Geen inruilvoorstel, wel taxatierapport Voor op uw actiesite met nieuwe auto s Hieronder hebben wij de kenmerken en uw voordelen voor de online taxatietool voor op uw actiesite met nieuwe auto s uitgewerkt. 1. Design module en brief naar wens in te vullen De designs van de module en de online inruilvoorstellen kunnen volledig naar wens worden vormgegeven. Het enige waar rekening mee gehouden moet worden, zijn de vaste velden zoals kenteken, km-stand en de rekensom in het online inruilvoorstel. 2. Aanpassing inruilwaarde op basis van terug te kopen auto Op basis van de terug te kopen auto is het mogelijk om de inruilprijs te beïnvloeden. Er kan een plus of min bedrag of percentage op basis van de Autotelex waarde worden verwerkt. Dit is per aangeboden model in te stellen. 3. Automatische maandtermijn berekening Het bij te betalen bedrag kan direct worden doorgerekend in een maandelijkse termijn. Rentepercentage, looptijd en restwaarde kunnen vooraf worden bepaald. Er dient vooraf een keuze gemaakt te worden uit een Persoonlijke Lening of Doorlopend Krediet. 4. Koppeling SAM We bieden optioneel een koppeling met SAM ( 500,- zie elders in de webshop), een veel gebruikt CRM pakket binnen de autobranche. De verzamelde NAWTE gegevens (naam, adres, worden direct doorgeschoten in het CRM pakket en staan klaar voor opvolging. 5. Koppeling Mellerose (professionele opvolging) Wij bieden een koppeling met Mellerose. De verzamelde NAWTE gegevens (naam, adres, worden direct doorgeschoten naar Mellerose en worden direct opgevolgd door een callcenter. Proefritten of afspraken kunnen rechtstreeks in een beschikbare agenda worden ingepland. 6. Geldigheid offerte Het is naar eigen wens in te stellen tot wanneer de offerte geldig is. Op het inruilvoorstel zal onder de rekensom komen te staan: Dit voorstel is geldig tot en met DD-MM-JJJ.

6 7. Vestigingskeuze / postcodetabel Wij bieden de mogelijkheid om de prospect uit een vestiging te laten kiezen, dit kan op verschillende manieren worden ingezet. Voor een dealer met meerdere vestigingen of een multibrand dealer krijgt de prospect de keuze om uit de vestigingen te kiezen waar het betreffende merk wordt geleverd. Ook kan er een postcode tabel ingelezen worden, de consument krijgt dan de dichtstbijzijnde vestigingen te zien. Indien hun dealer daar niet bij staat kunnen ze alle dealers in Nederland opvragen en de gewenste aanvinken. 8. Dealerlogin Bij iedere Online Taxatie Module bieden wij optioneel een dealerlogin aan, zie elders in de webshop. Hier zijn middels een inlogcode alle ingevoerde auto s, opties en waarde aanpassingen te bekijken. Naast de inzage van de ingestelde gegevens wordt er ook de mogelijkheid geboden om een aantal gegevens te wijzigen, hieronder een overzicht van de aan te passen variabelen: Waardes op terug te kopen auto aanpassen in euro s of percentage aanpassingen zijn in te voeren op basis van merk, model, bouwjaar, km-stand en soort brandstof. Denk hierbij aan het hoger bieden op eigenmerk rijders of zeer courante modellen, minder bieden op minder courante modellen of niet meer bieden op auto s die niet interessant zijn. Aanpassingen zijn te maken in euro s, percentage of niet meer bieden. Indien niet meer bieden is ingesteld wordt er geen automatische waardebepaling meer gegeven. De prospect ontvangt de melding dat er helaas geen automatische waardebepaling mogelijk is maar dat de gegevens goed zijn ontvangen. De dealer neemt zo snel mogelijk contact met u op om persoonlijk de inruilprijs te bespreken. 9. Koppeling externe databases Ook als u (nog) geen gebruiker bent AutoCommerce of de Autosoft AutoConfigurator bieden wij uitkomst. De Online Taxatie Module is op een vrij eenvoudige wijze te koppelen aan een externe database, denk hierbij aan een occasionmodule of een carconfigurator. De terug te kopen auto wordt automatisch meegenomen in het online inruilvoorstel waarin ook nog rekening gehouden kan worden met variabele actieblokken. 10. XML output De Online Taxatie Module biedt standaard alle gegevens van getaxeerde auto s inclusief de NAWTE via XML aan. Op deze manier is er vrij eenvoudig een koppeling te maken met ieder CRM pakket. 11. Leads zijn 100% uw eigendom De verzamelde leads via de Online Taxatie Module zijn 100% uw eigendom. Ook worden de gegevens automatisch opgeslagen in een marketing platvorm Tripolis en staan klaar voor gerichte campagnes. Kortom: U speelt perfect in op de online informatiebehoefte van de consument. Tegelijk anticipeert u op het verkoopgesprek door direct een maatwerk inruilvoorstel te doen. De juiste informatie op het juiste moment!

7 Prijs: OTM voor nieuwe auto s: vanaf 495,- Taxatiekosten (voor alle modules) Kenteken opvraging: 0,10 Waarde opvraging: 0,50 Kijk voor een voorbeeld op: / Apart product webshop: Online Taxatietool Dealerlogin Bij iedere Online Taxatie Module bieden wij optioneel een dealerlogin aan. Hier zijn middels een inlogcode alle ingevoerde auto s, opties en waarde aanpassingen te bekijken. Naast de inzage van de ingestelde gegevens wordt er ook de mogelijkheid geboden om een aantal gegevens te wijzigen, hieronder een overzicht van de aan te passen variabelen: Waardes op terug te kopen auto aanpassen in euro s of percentage aanpassingen zijn in te voeren op basis van merk, model, bouwjaar, km-stand en soort brandstof. Denk hierbij aan het hoger bieden op eigenmerk rijders of zeer courante modellen, minder bieden op minder courante modellen of niet meer bieden op auto s die niet interessant zijn. Aanpassingen zijn te maken in euro s, percentage of niet meer bieden. Indien niet meer bieden is ingesteld wordt er geen automatische waardebepaling meer gegeven. De prospect ontvangt de melding dat er helaas geen automatische waardebepaling mogelijk is maar dat de gegevens goed zijn ontvangen. De dealer neemt zo snel mogelijk contact met u op om persoonlijk de inruilprijs te bespreken. Prijs Dealerlogin (unieke feature!) Eenmalige opstartkosten: 375,- Maandelijkse kosten: 17,50 (Jaarlijks vooraf gefactureerd) Apart product webshop: Koppeling SAM We bieden optioneel een koppeling met SAM, een veel gebruikt CRM pakket binnen de autobranche. De verzamelde NAWTE gegevens (naam, adres, woonplaats, telefoon en adres) inclusief de te kopen auto, in te ruilen auto en waardes worden direct doorgeschoten in het CRM pakket en staan klaar voor opvolging. Prijs: Koppeling SAM met OTM: 500,-

1 Inleiding. 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 Verwerken... zaken 5 Afhandelen... van zaken. 7 Uitgebreidere... zaak opties

1 Inleiding. 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 Verwerken... zaken 5 Afhandelen... van zaken. 7 Uitgebreidere... zaak opties 2 Supportdesk Pro Introductie Inhoudsopgave I Supportdesk Pro 3 1 Inleiding... 3 2 Werkwijze... 3 II Zaken 4 1 Introductie... 4 2 Zaken beheren... 4 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 4 Verwerken...

Nadere informatie

Autosoft Autocommerce 6.0

Autosoft Autocommerce 6.0 Autosoft Autocommerce 6.0 Heeft u het gevoel dat u qua automatisering door de bomen het bos niet meer ziet? U heeft een programma voor uw prijskaarten, een programma voor uw voorraadlijsten en dan moet

Nadere informatie

Handleiding Site to Edit Module Veiling

Handleiding Site to Edit Module Veiling THAR Design Kipboomweg 15 7636 RC AGELO E-mail: info@thar.nl Website: www.thar.nl KvK nummer: 08165396 BTW nummer: NL8186.22.416.B01 Rekeningnummer: 45.09.80.59 Handleiding Site to Edit Module Veiling

Nadere informatie

Product Eenmalig Maand fee. Website Lite 695,00 19,00. AutoCommerce Lite 95,00 19,00. Totaal investering 790,00 38,00. Pakket voordeel 91,00 9,00

Product Eenmalig Maand fee. Website Lite 695,00 19,00. AutoCommerce Lite 95,00 19,00. Totaal investering 790,00 38,00. Pakket voordeel 91,00 9,00 Autosoft Pakket Aanbiedingen 1. Pakket: Autobedrijf Starters pakket Website + AutoCommerce lite Website Classic + AutoCommerce Basic + CMS Website Élégance + AutoCommerce Pro + Website Élégance + AutoCommerce

Nadere informatie

AutotelexPRO Hét online taxatiepakket

AutotelexPRO Hét online taxatiepakket Hét online taxatiepakket Autotelex Jansbuitensingel 20 6811 AD Arnhem Postbus 1255 6801 BG Arnhem T +31 (0)26 37 000 80 F +31 (0)26 37 000 40 info@autotelex.nl www.autotelex.nl Het meest actuele en complete

Nadere informatie

Occasion Beheer Systeem AutoCommerce 8.0

Occasion Beheer Systeem AutoCommerce 8.0 Occasion Beheer Systeem AutoCommerce 8.0 Product - Invoer voertuigen Alleen te bestellen via app store of via website Als app beschikbaar Tablet vriendelijk - Meerdere talen - Invoer motoren, vrachtwagens

Nadere informatie

ChainWise digitaal factureren

ChainWise digitaal factureren ChainWise digitaal factureren Product ChainWise Bedrijfssoftware Jaar 2016 Alle rechten voorbehouden aan ChainWise Niets in deze uitgave mag worden gebruikt in welke vorm dan ook zonder schriftelijke toestemming

Nadere informatie

Duraserve E-mailmarketing Systeem Duraserve, oktober 2011

Duraserve E-mailmarketing Systeem Duraserve, oktober 2011 Duraserve E-mailmarketing Systeem Duraserve, oktober 2011 Copyright 2011 - Duraserve Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden openbaar gemaakt of verveelvoudigd, opgeslagen in een dataverwerkend

Nadere informatie

HANDLEIDING TOOLS4EVER ISUPPORT ONLINE WEBOMGEVING

HANDLEIDING TOOLS4EVER ISUPPORT ONLINE WEBOMGEVING HANDLEIDING TOOLS4EVER ISUPPORT ONLINE WEBOMGEVING Inhoudsopgave 1. Belangrijkste spelregels... 3 2. Contact met tools4ever international support... 4 isupport webomgeving... 4 Eerste maal inloggen...

Nadere informatie

De online winkel is te bereiken via www.vbh24.nl en via een link op de site www.vbh-nl.com.

De online winkel is te bereiken via www.vbh24.nl en via een link op de site www.vbh-nl.com. Handleiding VB24 In deze handleiding staat de uitleg van alle functies van VBH24. Om deze handleiding voor u zo overzichtelijk mogelijk te maken vindt u hieronder een inhoudsopgave. Inloggen... 2 Navigatiemenu....

Nadere informatie

MediQuets instellen en gebruiken, bestand uploaden v4. Hoofdstuk 1 MediQuest instellen en gebruiken - bestand aanmaken en uploaden

MediQuets instellen en gebruiken, bestand uploaden v4. Hoofdstuk 1 MediQuest instellen en gebruiken - bestand aanmaken en uploaden Hoofdstuk 1 MediQuest instellen en gebruiken bestand aanmaken en uploaden MediQuest verzorgt de volledige meting van de CQIndex; van uitnodiging tot rapportage. De ervaringen van patiënten worden met de

Nadere informatie

Handleiding ChainWise Digitaal factureren

Handleiding ChainWise Digitaal factureren Handleiding ChainWise Digitaal factureren Versie: 1.1 Datum: februari 2013 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Voorbereiding... 4 2.1 E-mail sjabloon aanpassen... 4 2.2 Instellen from en bcc adres, subject...

Nadere informatie

Inhoudsopgave...1. 1.5 Adresbeheer...4 1.6 Meer informatie...5

Inhoudsopgave...1. 1.5 Adresbeheer...4 1.6 Meer informatie...5 Athlonline is de interactieve internetsite van Athlon Car Lease, waarop u zelf een offerte voor uw nieuwe leaseauto maakt. Deze kunt u dan vervolgens zelf direct via Athlonline bestellen. Hier leest u

Nadere informatie

Handleiding versturen Kwaliefy - Abakus

Handleiding versturen Kwaliefy - Abakus Handleiding versturen Kwaliefy - Abakus Abakus B.V. Zonneoordlaan 17 6718 TK Ede The Netherlands T (0318) 657825 F (0318) 657758 E informatie@abakus.nl W www.abakus.nl Inhoud Inhoud... 2 Algemeen... 3

Nadere informatie

ABAB-Internetboekhouden: Handleiding Elektronisch Factureren

ABAB-Internetboekhouden: Handleiding Elektronisch Factureren ABAB-Internetboekhouden: Handleiding Elektronisch Factureren In plaats van het afdrukken van verkoopfacturen op papier, is er nu ook de mogelijkheid om uw facturen elektronisch naar uw debiteuren te versturen.

Nadere informatie

Samen werken aan de mooiste database

Samen werken aan de mooiste database Samen werken aan de mooiste database Inleiding Het is erg vervelend wanneer in een zakelijke brief uw naam verkeerd gespeld wordt, of als u op de werkvloer steeds post ontvangt op naam van uw voorganger.

Nadere informatie

v.1.11 Verenigingenweb Plus Handleiding Website in gebruik nemen

v.1.11 Verenigingenweb Plus Handleiding Website in gebruik nemen v.1.11 Verenigingenweb Plus Handleiding Website in gebruik nemen Inhoud Algemene informatie...3 Voor wie is deze handleiding?...3 Voordat u begint...3 Pagina beheer...4 Pagina aanmaken...4 Pagina wijzigen...4

Nadere informatie

CITROËN FINANCIAL SERVICES. Prijswijzer CITROËN DE BESTE DEALS OP EEN RIJTJE

CITROËN FINANCIAL SERVICES. Prijswijzer CITROËN DE BESTE DEALS OP EEN RIJTJE CITROËN Prijswijzer DE BESTE DEALS OP EEN RIJTJE Om een lening voor uw nieuwe of gebruikte Citroën te krijgen, hoeft u niet naar uw bank. U regelt het gewoon in de showroom, want uw eigen Citroën-dealer

Nadere informatie

Voor wie: Trevler Fleet is speciaal ontwikkeld voor bedrijven met een wagenpark van meer dan 10 (grijskenteken)auto s.

Voor wie: Trevler Fleet is speciaal ontwikkeld voor bedrijven met een wagenpark van meer dan 10 (grijskenteken)auto s. Trevler Fleet: Voor wie: Trevler Fleet is speciaal ontwikkeld voor bedrijven met een wagenpark van meer dan 10 (grijskenteken)auto s. Waarom: De Belastingdienst heeft in veel gevallen de controle op het

Nadere informatie

Berekenuwrecht Plus. Hoe werkt het? Wat levert het op? Wat kost het?

Berekenuwrecht Plus. Hoe werkt het? Wat levert het op? Wat kost het? Berekenuwrecht Plus Hoe werkt het? Wat levert het op? Wat kost het? Inleiding Berekenuwrecht.nl wordt al jaren gewaardeerd door minima, hulpverleners en gemeenten. Via de website kan exact worden berekend

Nadere informatie

Whitepaper Mailtomarket

Whitepaper Mailtomarket Whitepaper Mailtomarket Inleiding Ik heb al een digitale nieuwsbrief moet ik dit lezen? Als u uw relaties directer en specifieker wilt benaderen met informatie die bij hen past, dan is e-mailmarketing

Nadere informatie

Werken met Mailchimp op Facebook. Hoe werkt Mailchimp en wat kunt u ermee?

Werken met Mailchimp op Facebook. Hoe werkt Mailchimp en wat kunt u ermee? Werken met Mailchimp op Facebook Hoe werkt Mailchimp en wat kunt u ermee? Inleiding In dit whitepaper leest u wat u kunt met Mailchimp als e-mailmarketing platform. Er zijn een groot aantal e-mail marketing

Nadere informatie

Dienstenwijzer/ Dienstverleningsdocument

Dienstenwijzer/ Dienstverleningsdocument Dienstenwijzer/ Dienstverleningsdocument Rijnmond Hypotheekwijzer BV Telefoon: 0102460000 Uw adviseur: Email adres: Ton Onder de Linden tonderdelinden@hypotheekwijzer.com Wat kunt u van de Hypotheekwijzer

Nadere informatie

SEPA en uw PxPlus/ProvideX software

SEPA en uw PxPlus/ProvideX software SEPA en uw PxPlus/ProvideX software CLIEOP vervalt, SEPA komt hiervoor in de plaats Nederland gaat op 1 februari 2014 over op het Europese betalingssysteem, SEPA (Single Euro Payments Area). We gaan niet

Nadere informatie

Invoice Portal. Handleiding

Invoice Portal. Handleiding Invoice Portal Handleiding Inhoud Invoice Portal... 3 Activerings e-mail... 3 Account activeren... 4 Inloggen Invoice Portal... 4 Facturenscherm... 5 Selectiemogelijkheden... 6 Enkelvoudige downloads...

Nadere informatie

Nieuw in versie Autoflex 9.1

Nieuw in versie Autoflex 9.1 Nieuw in versie Autoflex 9.1 Onderstaande items zijn veranderd dan wel toegevoegd in versie 9.1. De geel gearceerde items worden erna wat verder uitgediept met schermvoorbeelden. Verkoop Mogelijkheid voor

Nadere informatie

Handleiding Service Apotheken. Serviceapotheek.tevreden.nl

Handleiding Service Apotheken. Serviceapotheek.tevreden.nl Handleiding Service Apotheken Serviceapotheek.tevreden.nl Inhoud 1. Inloggen op Serviceapotheek.tevreden.nl 3 2. Dashboard 4 Rapportcijfers 4 Toon resultaten 4 Download in PDF 4 Startdatum / Einddatum

Nadere informatie

Prijzen RIVOS. RIVOS Prijzen Pagina 1

Prijzen RIVOS. RIVOS Prijzen Pagina 1 Prijzen RIVOS De totale investering voor RIVOS bestaat uit de basis aanschafprijs, optionele modules, bijkomende kosten en jaarlijks terugkerende kosten. De basis aanschafprijs wordt bepaald door het aantal

Nadere informatie

IPMarketing. Krijg inzage in uw potentiële klanten door uw website te analyseren! Handleiding 3.0

IPMarketing. Krijg inzage in uw potentiële klanten door uw website te analyseren! Handleiding 3.0 Krijg inzage in uw potentiële klanten door uw website te analyseren! Handleiding 3.0 Voorwoord Welkom bij de handleiding van IP Marketing 3.0. Hier vindt u alle informatie over het gebruik van het vernieuwde

Nadere informatie

Inhoud. Handleiding AmbraSoft mijnklas.nl met Basispoort SCHOOL. Handleiding mijnklas.nl. Maart 2015

Inhoud. Handleiding AmbraSoft mijnklas.nl met Basispoort SCHOOL. Handleiding mijnklas.nl. Maart 2015 Handleiding AmbraSoft mijnklas.nl met Basispoort SCHOOL Handleiding mijnklas.nl Maart 2015 Inhoud 1 Voorbereiding ICT-coördinator 2 1.1 Inloggen 2 1.2 Toevoegen leerkrachten en leerlingen 3 1.3 Leerstofaanbod

Nadere informatie

Health2WorkPakket EALTH2WORK K ELP GEZONDE WERK

Health2WorkPakket EALTH2WORK K ELP GEZONDE WERK Health2WorkPakket HEALTH2WORK GEZONDE WERKPLEK P r o c e s e r g o n o m i e Health2WorkPakket i e P r o d u c t e r g o n o m Beheer Het pakket wordt online aangeboden, waardoor het beheer vanaf elke

Nadere informatie

Onderzoeksopzet autolease.tevreden.nl. Versie 1. 120201. pagina 1 van 9

Onderzoeksopzet autolease.tevreden.nl. Versie 1. 120201. pagina 1 van 9 Onderzoeksopzet autolease.tevreden.nl Versie 1. 120201 pagina 1 van 9 Welke onderwerpen komt u in deze onderzoeksopzet tegen: 1. Doelstelling(en) onderzoek 2. Opzet onderzoek 3. Noodzaak tot zorgvuldige

Nadere informatie

Versiedocumentatie Win 192 en 191

Versiedocumentatie Win 192 en 191 Versiedocumentatie Win 192 en 191 Inhoud Versie 192... 3 E-mailen vanuit SDF... 3 Facturen e-mailen... 3 Orderbevestiging e-mailen... 4 PDF opslaan... 6 Facturen en orderbevestigingen opslaan als PDF...

Nadere informatie

SNEL STARTEN. Uw eigen Ondernemingsdossier in zeven eenvoudige stappen. STAP ÉÉN: Start nu mijnondernemingsdossier.nl ACTIE!

SNEL STARTEN. Uw eigen Ondernemingsdossier in zeven eenvoudige stappen. STAP ÉÉN: Start nu mijnondernemingsdossier.nl ACTIE! SNEL STARTEN Uw eigen Ondernemingsdossier in zeven eenvoudige stappen. STAP ÉÉN: Start nu mijnondernemingsdossier.nl ACTIE! Ga naar www.mijnondernemingsdossier.nl STAP TWEE: Registreren. ACTIE! HANDIG!

Nadere informatie

Aan de slag met MailChimp!

Aan de slag met MailChimp! Aan de slag met MailChimp! In 3 stappen je eerste nieuwsbrief verzenden Stap 1. Aanmelden Meld je aan via www.mailchimp.com, het is gratis en een creditcard is niet nodig voor aanmelding. Er zijn betaalde

Nadere informatie

Handleiding voor het beheren van opleidingen

Handleiding voor het beheren van opleidingen Handleiding voor het beheren van opleidingen Handleiding coördinator Handleiding voor het beheren van opleidingen HIGIS 2008 http://www.higis.eu.org Higis 13 februari 2008 1/13 Inhoudstafel Beheren van

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 15 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Instellingen binnen Employ UrenOnline 6 2.1 Contactpersonen 6 2.2 Projecten

Nadere informatie

Kijk voor meer informatie op de website van CEO-Ergo: https://ceo.ergotherapie.nl.

Kijk voor meer informatie op de website van CEO-Ergo: https://ceo.ergotherapie.nl. CEOErgo instellen en gebruiken v2 Hoofdstuk 1 CEO instellen en gebruiken Vanaf 2015 levert CEOErgo in samenwerking met Ergotherapie Nederland een digitaal cliëntervaringsonderzoek voor ergotherapeuten.

Nadere informatie

Sisow. Handleiding Versie 2.0. 088 990 7700 support@ccvshop.nl. www.ccvshop.nl

Sisow. Handleiding Versie 2.0. 088 990 7700 support@ccvshop.nl. www.ccvshop.nl Sisow Handleiding Versie 2.0 088 990 7700 support@ccvshop.nl www.ccvshop.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Changelog 3 1. Inleiding 4 2. Aanmelden Sisow 6 2.1 Mijn profiel 6 3. Instellingen CCV Shop 12

Nadere informatie

Samen werken aan de mooiste database

Samen werken aan de mooiste database Samen werken aan de mooiste database Inleiding Het is erg vervelend wanneer uw naam verkeerd gespeld wordt in een brief of wanneer u post ontvangt voor uw voorganger die al geruime tijd weg is. Dit soort

Nadere informatie

voorletters : telefoonnummer overdag : naam : telefoonnummer s avonds :

voorletters : telefoonnummer overdag : naam : telefoonnummer s avonds : VRAGENFORMULIER GESCHILLENCOMMISSIE WATERRECREATIE DOSSIERNUMMER: (wordt door De Geschillencommissie ingevuld) Wij verzoeken u dit formulier volledig en duidelijk leesbaar in te vullen. *Aanvinken wat

Nadere informatie

Instructiedocument prijslijsten

Instructiedocument prijslijsten Indien u een prijs of prijzen wilt uitvragen bij de aanbieders kunt u dat doen onder de tab Prijslijst. In Negometrix wordt er onderscheidt gemaakt tussen twee soorten prijslijsten: Een gedetailleerde

Nadere informatie

Handleiding Mijn Bibliotheek- Administratie

Handleiding Mijn Bibliotheek- Administratie Handleiding Mijn Bibliotheek- Administratie Versie 29 juni 2015 Inhoudstafel Inhoudstafel... 1 Links... 2 Aanmelden... 2 Beginscherm... 3 Beheer... 4 1. Bibliotheek... 4 2. Welkomboodschap... 9 3. Gebruikers...

Nadere informatie

Handleiding integratie FietsDirectPlan op externe websites. Versie 1.1.

Handleiding integratie FietsDirectPlan op externe websites. Versie 1.1. Handleiding integratie FietsDirectPlan op externe websites Versie 1.1. Inleiding FietsDirectPlan biedt u de mogelijkheid het FietsDirectPlan te vermelden op uw website. Afhankelijk van uw situatie bieden

Nadere informatie

voorletters : telefoonnummer overdag : naam : telefoonnummer s avonds :

voorletters : telefoonnummer overdag : naam : telefoonnummer s avonds : VRAGENFORMULIER GESCHILLENCOMMISSIE VERHUIZEN DOSSIERNUMMER: (wordt door De Geschillencommissie ingevuld) Wij verzoeken u dit formulier volledig en duidelijk leesbaar in te vullen. *Aanvinken wat van toepassing

Nadere informatie

Cash Software B.V. 2518 AD Den Haag (T) 070-3560570 (E) info@cash.nl 1

Cash Software B.V. 2518 AD Den Haag (T) 070-3560570 (E) info@cash.nl 1 Dit volledige document is eigendom van Cash Software B.V. Niets uit dit document mag worden vermenigvuldigd, openbaar gemaakt, vertaald in enige taal, in enige vorm of met enig middel zonder voorafgaande

Nadere informatie

www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ AUTOFINANCIERINGEN

www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ AUTOFINANCIERINGEN www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ AUTOFINANCIERINGEN MOBIEL+ AUTOFINANCIERINGEN FINANCIEREN? EEN PRIMA OPTIE! Mobiel+ Autofinancieringen biedt verschillende financieringsvormen die helemaal kunnen

Nadere informatie

Zorgmail handleiding. Inhoud

Zorgmail handleiding. Inhoud Inhoud 1. Beginnen met Zorgmail pag. 2 2. Het instellen van Zorgmail pag. 2 3. Het gebruik van Zorgmail m.b.t. Artsen pag. 3 4. Het aanpassen van de lay-out van Zorgmail pag. 4 5. Werken met Zorgmail pag.

Nadere informatie

Handleiding Mobility Platform

Handleiding Mobility Platform Handleiding Mobility Platform Inleiding Hoofdscherm Deze handleiding geeft een beschrijving van de mogelijkheden van onze online calculator. De volgorde van de onderwerpen is gelijk aan het proces dat

Nadere informatie

Auto-onderdelen adverteren op Marktplaats.nl via VWE

Auto-onderdelen adverteren op Marktplaats.nl via VWE Auto-onderdelen adverteren op Marktplaats.nl via VWE Inhoud 1. Auto-onderdelen adverteren op Marktplaats 4 1.1 Inloggen op het VWE-dienstenplatform 4 1.2 Adverteer direct na de ORAD-melding, op basis van

Nadere informatie

Getting Started Guide

Getting Started Guide Getting Started Guide Basecone Instellingen en Help Instellingen en Help voor super users versie 1.0 oktober 2012 Welkom bij Basecone! Met deze gebruikshandleiding Instellingen en Help voorzien wij u van

Nadere informatie

Online inschrijven en de aanpassingen in het programma werken alleen als u Intramed Online met een Intramed PLUS licentie heeft.

Online inschrijven en de aanpassingen in het programma werken alleen als u Intramed Online met een Intramed PLUS licentie heeft. Hoofdstuk 1 Via een Intramed-web-applicatie kunnen patiënten zich via internet inschrijven bij uw praktijk. De patiënt opent de app en vult online een intake-vragenlijst in. Deze gegevens worden naar uw

Nadere informatie

Koppel Joomla met andere systemen

Koppel Joomla met andere systemen Koppel Joomla met andere systemen Txt Ronald Pijpers Joomladagen 2013 zaterdag 20 april /23 Joomla koppelen aan 2 /23 Joomla koppelen aan 3 /23 Joomla koppelen aan 4 /23 Joomla koppelen aan 5 /23 Joomla

Nadere informatie

Handleiding. Autotaal Easy-work

Handleiding. Autotaal Easy-work Handleiding Autotaal Easy-work Module: Easy-SMS (SMS berichten versturen vanuit Easy-work) Versie 605 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 Technische informatie...3 Instellingen...3 SMS sjablonen...4

Nadere informatie

Handleiding iria. Start RIA Er zijn twee manieren om RIA te openen: ipower. iprofit MKB. iprofit (Financieel + Facturering + Relaties + Projecten)

Handleiding iria. Start RIA Er zijn twee manieren om RIA te openen: ipower. iprofit MKB. iprofit (Financieel + Facturering + Relaties + Projecten) Handleiding iria ipower iprofit MKB iprofit (Financieel + Facturering + Relaties + Projecten) iprofit (Financieel + Facturering + Relaties) iprofit (Financieel) iprofit ASP Inleiding Inventive wil haar

Nadere informatie

Wat doet Stichting BKR voor mij? bkr.nl

Wat doet Stichting BKR voor mij? bkr.nl Wat doet Stichting BKR voor mij? Goed bekeken! Stichting BKR registreert op onafhankelijke, objectieve wijze financiële verplichtingen van consumenten met als doel kredietrisico s en probleemschulden te

Nadere informatie

INFORMATIEF. Handleiding Persoonlijke klantensite. www.hekkertautogroep.nl. info@hekkertautogroep.nl

INFORMATIEF. Handleiding Persoonlijke klantensite. www.hekkertautogroep.nl. info@hekkertautogroep.nl Als klant van Hekkert Autogroep heeft u via uw persoonlijke klantensite te allen tijde toegang tot uw klant en autogegevens. U kunt uw gegevens hier bekijken door met uw aanmeldgegevens in te loggen op

Nadere informatie

Toelichting View-In dashboard. Sales Funnel

Toelichting View-In dashboard. Sales Funnel Sales Funnel We weten dat voor het kopen van een nieuwe auto het aantal showroom bezoeken al jaren afneemt. Deze afname van toestroom van klanten in de showroom moet gecompenseerd worden door leads op

Nadere informatie

De CRM-module is een mogelijkheid om te proactief te werken aan klantbinding en mogelijk meer omzet te genereren.

De CRM-module is een mogelijkheid om te proactief te werken aan klantbinding en mogelijk meer omzet te genereren. CRM Module Inhoudsopgave 1 CRM-module 3 1.1 Instellingen taken... 3 1.1.1 Algemene instellingen voor taken... 4 1.1.2 Taken na het plaatsvinden van een activiteit... 5 1.1.3 Taken voor plaatsvinden van

Nadere informatie

VrijdagOnline Leonard Springerlaan KB Groningen t e. w. vrijdagonline.nl

VrijdagOnline Leonard Springerlaan KB Groningen t e. w. vrijdagonline.nl 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 Werkwijze... 4 Stap 1: Offerte aanvragen... 4 Stap 2: Opdracht geven... 4 Stap 3: Opdrachtbevestiging + installatie... 4 Stap 4: Teksten en logo aanleveren...

Nadere informatie

Wat doet BKR voor mij?

Wat doet BKR voor mij? Wat doet BKR voor mij? bkr.nl Vrijwel iedereen die een krediet heeft, is bekend bij BKR. Is dat erg? Integendeel. Een registratie bij BKR heeft voornamelijk voordelen. Wij leggen u graag uit wat BKR voor

Nadere informatie

1 Handleiding. Total Cards Online. Handleiding

1 Handleiding. Total Cards Online. Handleiding 1 Handleiding Total Cards Online Handleiding 2 Handleiding Inleiding Indien uw antwoord niet in deze handleiding staat, dan kunt u ons bereiken op ons e-mailadres: cards.nl@total.com. De Cards Customer

Nadere informatie

Uitleg Eigenaren & Eigenarenafrekening

Uitleg Eigenaren & Eigenarenafrekening Uitleg Eigenaren & Eigenarenafrekening Eigenaar (Gebruiker ) Huis 1 (Object) Huis 2 (Object) Reservering voor n Object, met n gekoppelde Reserveringsoort Reserveringsoort(en) bevat voorwaarden voor de

Nadere informatie

ecommunicatie document met begeleidend schrijven

ecommunicatie document met begeleidend schrijven Bijlage 1 ecommunicatie document met begeleidend schrijven T.a.v. Betreft: TBlox ecommunicatie document voor leveranciers Beste leverancier, , 10 mei 2011

Nadere informatie

Paazl Bezorgdatum Module. Handleiding voor de Bezorgdatum Module

Paazl Bezorgdatum Module. Handleiding voor de Bezorgdatum Module Paazl Bezorgdatum Module Handleiding voor de Bezorgdatum Module Versie: Februari 2013 1. De Bezorgdatum Module Met de Bezorgdatum Module is het mogelijk om zelf een bezorgdatum toe te kennen aan een verzendopdracht.

Nadere informatie

Aan de slag met de Effectenmonitor: registreren en onderzoek uitzetten

Aan de slag met de Effectenmonitor: registreren en onderzoek uitzetten Aan de slag met de Effectenmonitor: registreren en onderzoek uitzetten Hieronder volgen kort de stappen die u moet doorlopen om te starten met de Effectenmonitor en aan de slag te gaan met het uitzetten

Nadere informatie

Handleiding Facturatie Inrichting en configuratie

Handleiding Facturatie Inrichting en configuratie 2014 Handleiding Facturatie Inrichting en configuratie STAFF Support B.V. ROI-Online 3-7-2014 In deze handleiding wordt de configuratie en inrichting beschreven van de software alvorens men gebruik kan

Nadere informatie

HANDLEIDING WEBMODULES ASSURANTIETUSSENPERSOON

HANDLEIDING WEBMODULES ASSURANTIETUSSENPERSOON HANDLEIDING WEBMODULES ASSURANTIETUSSENPERSOON Inhoudsopgave 1. Functionaliteiten: pagina 2 2. Systeem opstarten: pagina 3 3. Inloggen: pagina 4 4. Offerte/polis aanvragen: pagina 5 5. Zoeken naar offerte:

Nadere informatie

MediQuest instellen en gebruiken, automatisch versturen v5. Hoofdstuk 1 MediQuest instellen en gebruiken - automatische verzending

MediQuest instellen en gebruiken, automatisch versturen v5. Hoofdstuk 1 MediQuest instellen en gebruiken - automatische verzending Hoofdstuk 1 MediQuest instellen en gebruiken automatische verzending MediQuest verzorgt de volledige meting van de CQIndex; van uitnodiging tot rapportage. De ervaringen van patiënten worden met de CQIndex

Nadere informatie

Beginnen met de Relatiebeheer module

Beginnen met de Relatiebeheer module Auteur : Reint Endendijk Versie : 1.0 Datum : 23 juni 2010 2 Minimale stappen om te beginnen Hieronder worden de minimale stappen om te beginnen met de module Relatiebeheer kort beschreven. Deze stappen

Nadere informatie

Online vragenlijstenmodule

Online vragenlijstenmodule Online vragenlijstenmodule Inhoud Inleiding... 1 Activeren van de online vragenlijstmodule... 1 Een online verzoek versturen... 2 Een online verzoek ontvangen... 3 Een verzoeksjabloon wijzigen... 4 Uitnodiging

Nadere informatie

8.1.1 Aanmaken van een nieuwsbrieflijst voor een nieuwsbrief

8.1.1 Aanmaken van een nieuwsbrieflijst voor een nieuwsbrief 8. Nieuwsmanagement Doormiddel van het nieuwsmanagement onderdeel kunt u uw klanten op de hoogte houden van het laatste nieuws, de nieuwste producten of de beste aanbiedingen. U kunt dit in de webshop

Nadere informatie

Hoe maak ik een verkoop opdracht in Newbase?

Hoe maak ik een verkoop opdracht in Newbase? Hoe maak ik een verkoop opdracht in Newbase? Voor meer informatie, kijk op www.newbase.nl Newbase BV, Hardwareweg 16 1033 MX AMSTERDAM Tel.: 020-6 111 444 Juni 2013 versie 1.0 pagina 1 van 15 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Zaalagenda.nl. Pioen Partners. Bekijk ook onze website www.pioenpartners.nl of www.zaalagenda.nl

Zaalagenda.nl. Pioen Partners. Bekijk ook onze website www.pioenpartners.nl of www.zaalagenda.nl Pioen Partners Zaalagenda.nl Bekijk ook onze website www.pioenpartners.nl of www.zaalagenda.nl Pioen Partners Tel: +31 (0)546 456223 E-mail info@pioenpartners.nl Voorwoord Zaalagenda.nl is ontwikkeld vanuit

Nadere informatie

Handleiding. Autotaal Easy-work

Handleiding. Autotaal Easy-work Handleiding Autotaal Easy-work Module: ROB-EF (ROB-Elektronisch Factureren) Versie 599 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 Technische informatie... 3 Instellingen... 4 Werkwijze... 6 Waar moet

Nadere informatie

Hoe je klanten beter leert kennen

Hoe je klanten beter leert kennen Hoe je klanten beter leert kennen Inleiding Adverteren is een dure hobby. Van iedere euro die je uitgeeft aan reclame gaat een deel verloren omdat je een boodschap uitzendt die niet door iedere ontvanger

Nadere informatie

1 rubriek + 10 trefwoorden. 1 categorie +

1 rubriek + 10 trefwoorden. 1 categorie + Advertentie factsheet Bied.nl (2012 v.1) Bereik duizenden kooplustige klanten op een eenvoudige en voordelige manier. Bied heeft het nieuwste concept in handen om de markt van vraag en aanbod bij elkaar

Nadere informatie

Handleiding spitsfactuur imuis Online.

Handleiding spitsfactuur imuis Online. Handleiding spitsfactuur imuis Online. 1. Inloggen imuis Online. Log in op: https://inloggen.mondtadviesgroep.nl/imuis_net/inlogscherm.aspx Of via http://www.mondtadviesgroep.nl/ (rechtsboven Inloggen

Nadere informatie

Suzuki Financial Services. Financiële flexibiliteit, full service Operational Lease of goed en betrouwbaar verzekerd

Suzuki Financial Services. Financiële flexibiliteit, full service Operational Lease of goed en betrouwbaar verzekerd Suzuki Financial Services Financiële flexibiliteit, full service Operational of goed en betrouwbaar verzekerd Welke financiering past bij u? Betreft de aankoop van uw Suzuki motor een zakelijke aankoop?

Nadere informatie

Meer informatie vindt u op de website http://www.fysiomonitor.nl. Ook voor inhoudelijke vragen kunt u met Fysio Prestatie Monitor contact opnemen.

Meer informatie vindt u op de website http://www.fysiomonitor.nl. Ook voor inhoudelijke vragen kunt u met Fysio Prestatie Monitor contact opnemen. Hoofdstuk 1 Fysio Prestatie Monitor instellen en gebruiken De Fysio Prestatie Monitor (FPM) is een online meetinstrument van Qualizorg dat de kwaliteit van fysiotherapeutische zorg in kaart brengt, en

Nadere informatie

Hoe maak ik een bericht in Newbase?

Hoe maak ik een bericht in Newbase? Hoe maak ik een bericht in Newbase? Voor meer informatie, kijk op www.newbase.nl Newbase BV, Hardwareweg 16 1033 MX AMSTERDAM Tel.: 020-6 111 444 Juni 2013 versie 1.0 pagina 1 van 14 Inhoudsopgave 1 Aanmaken

Nadere informatie

Jemasoft CMS: Nieuw Mailingsysteem

Jemasoft CMS: Nieuw Mailingsysteem Jemasoft CMS: Nieuw Mailingsysteem Pagina 1 van 5 Wat is er gewijzigd? Op 18 december 2009 is het nieuwe Jemasoft CMS Mailing systeem E@syMailings online gegaan. De grootste wijziging ten opzichte van

Nadere informatie

BAS Online handleiding versie 2015.2.01

BAS Online handleiding versie 2015.2.01 BASonline Handleiding Versie 2015.2.01 Inhoudsopgave 1. Inlogscherm... 3 2. Menu... 4 3. Printerinstellingen... 5 4. Ontvangers en afwijkende afzenders... 6 4.1 Ontvangers... 6 4.2 Afwijkende afzenders...

Nadere informatie

Beginnen met de Agenda & planning module

Beginnen met de Agenda & planning module Auteur : Reint Endendijk Versie : 1.0 Datum : 22 juni 2010 2 Minimale stappen om te beginnen Introductie Hieronder wordt het minimum aantal stappen om te beginnen met de module Agenda & Planning kort beschreven.

Nadere informatie

Toyota Financial Services Onbezorgd rijplezier. Zakelijk

Toyota Financial Services Onbezorgd rijplezier. Zakelijk Toyota Financial Services Onbezorgd rijplezier Zakelijk 01. Toyota Financial Services 02. Verstandig geleased 04. Financial Lease 05. Netto Operational Lease 06. Full Operational Lease 08. Optionele componenten

Nadere informatie

SEAT FINANCIAL SERVICES. Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. Eindeloos rijplezier. SEAT regelt de rest

SEAT FINANCIAL SERVICES. Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. Eindeloos rijplezier. SEAT regelt de rest SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. Eindeloos rijplezier SEAT regelt de rest Alles in een keer goed geregeld SEAT-rijders hebben sowieso al weinig reden om zich zorgen

Nadere informatie

Handleiding conversie Davilex naar Exact Online

Handleiding conversie Davilex naar Exact Online Stap 0: Wat doen we wel/niet Optioneel kunnen wij documenten en bijlages van de financiële data mee converteren dit is maatwerk. BTW de grondslagen worden niet geconverteerd, de mutaties worden geboekt

Nadere informatie

WERKINSTRUCTIE AANVRAGEN CONSUMPTIEF KREDIET VIA FINIX

WERKINSTRUCTIE AANVRAGEN CONSUMPTIEF KREDIET VIA FINIX WERKINSTRUCTIE AANVRAGEN CONSUMPTIEF KREDIET VIA FINIX Dit document beschrijft het proces van het aanvragen van InterBank producten via HDN met Finix. We gaan er van uit dat er voldoende kennis is over

Nadere informatie

Handleiding Activiteiten Microsoft CRM 2016

Handleiding Activiteiten Microsoft CRM 2016 Handleiding Activiteiten Microsoft CRM 2016 Revisie: versie 1.0 Datum: 23/03/2016 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Inleiding... 3 1.1 Algemeen... 3 1.2 Handleiding activiteiten... 3 1.3 Referentiedocumenten...

Nadere informatie

Handleiding Abakus compleet

Handleiding Abakus compleet Handleiding Abakus compleet SMS- en E-mail-Service Abakus Compleet Pagina 1 / 13 Inhoud Inhoud... 2 Inleiding... 3 Instellingen... 4 Globale instellingen... 4 Praktijk instellingen... 7 E-mail- en SMS-Service

Nadere informatie

afgehandeld The Business Optimizers. Done 14b Done

afgehandeld The Business Optimizers. Done 14b Done The Business Optimizers. Optimierungsvorschläge / Optimalisatievoorstellen Verkauf / Verkoop 14 Verkoopraamcontract functionaliteit 14a Het is op het verkoopraamcontract op dit moment niet mogelijk om

Nadere informatie

Inrichting Systeem: Locaties & Toegang

Inrichting Systeem: Locaties & Toegang Inrichting Systeem: Locaties & Toegang EasySecure International B.V. +31(0)88 0000 083 Info@EasySecure.nl Support.EasySecure.nl v1.0 01-12-2011 In deze handleidingen worden de volgende functies binnen

Nadere informatie

Handleiding MijnEigenDossier

Handleiding MijnEigenDossier Handleiding MijnEigenDossier Inleiding Voor organisaties met vrijwilligersvacatures Het Vrijwilligerspunt ondersteunt organisatie in het vinden en behouden van vrijwilligers. Belangrijke service van de

Nadere informatie

Digitaal factureren instellen

Digitaal factureren instellen 1 / 5 Digitaal factureren instellen Met e-captain is het mogelijk om facturen te e-mailen in plaats van te versturen per post. Voordat u digitaal (per email) facturen kunt sturen dient u wat instellingen

Nadere informatie

Baan Vaste Klant Voordeel voor onderhoud & reparatie*

Baan Vaste Klant Voordeel voor onderhoud & reparatie* * Reparatie alleen bij Baan reparatie en onderhoudspakket. Baan Vaste Klant Voordeel voor onderhoud & reparatie* De voordelen van het Baan Vaste Klant Voordeel - Onderhoud tegen een gunstiger vast tarief

Nadere informatie

Handleiding helpdesk. Datum: 08-10-2014 Versie: 1.0 Auteur: Inge van Sark

Handleiding helpdesk. Datum: 08-10-2014 Versie: 1.0 Auteur: Inge van Sark Datum: 08-10-2014 Versie: 1.0 Auteur: Inge van Sark Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Beheer helpdesk... 3 1.1. Settings... 3 1.2. Applicaties... 4 1.3. Prioriteiten... 5 1.4. Gebruik mailtemplates...

Nadere informatie

Tips & Trucs Gebruikerssessies 22 en 23 november 2012 Roy Bazen

Tips & Trucs Gebruikerssessies 22 en 23 november 2012 Roy Bazen Tips & Trucs Gebruikerssessies 22 en 23 november 2012 Roy Bazen Inhoudsopgave 1. Afdrukinstellingen per klant 2. Reisroute 3. Hernoemen van velden 4. Zoeken middels geavanceerde selectie 5. Sales Forecast

Nadere informatie

Op de volgende pagina s vindt u de uitgebreide instructie. Handleiding De MVO-Wijzer voor gebruik van MVO-Stakeholderevaluatie Versie 1.

Op de volgende pagina s vindt u de uitgebreide instructie. Handleiding De MVO-Wijzer voor gebruik van MVO-Stakeholderevaluatie Versie 1. U hebt de MVO-Stakeholderevaluatie aangeschaft, deze Stakeholderevaluatie wordt gebruikt wanneer een organisatie wil weten hoe het MVO-beleid van de organisatie beoordeeld wordt door medewerkers (inclusief

Nadere informatie

Voorwaarden van de 50/50 campagne op personenwagens.

Voorwaarden van de 50/50 campagne op personenwagens. Voorwaarden van de 0/0 campagne op personenwagens. 1 Deze campagne is beschikbaar op de ADAM, Corsa, Meriva, Mokka, Astra, Astra GTC, Cascada, Zafira Tourer en Insignia. Voor de basisversie van de ADAM,

Nadere informatie

ChainWise digitaal factureren

ChainWise digitaal factureren ChainWise digitaal factureren Product ChainWise Bedrijfssoftware Datum 6-11-2018 Alle rechten voorbehouden aan ChainWise Niets in deze uitgave mag worden gebruikt in welke vorm dan ook zonder schriftelijke

Nadere informatie