Gebruikershandleiding

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gebruikershandleiding www.flamingo.be"

Transcriptie

1 Gebruikershandleiding Auteur : Web~IT Support and Consulting Datum : 19 december 2005 Opdrachtgever : Flamingo nv

2 Pag. 2/27 Inhoudstafel Inhoudstafel 2 1. Starten 3 2. Pagina structuur 5 3. Flamingo: het bedrijf 7 4. Catalogus 8 5. Shop Login Bestellingen opvragen Bestellingen aanmaken / artikels toevoegen Bestellingen wijzigen Bestellingen afronden / wissen Nieuwe producten Grootdistributie Contact 27

3 Pag. 3/27 1. Starten Het adres (of URL) van de site is: Nadat u dit adres hebt ingegeven in uw Internet browser, komt u op de site van Flamingo terecht en wordt een soortgelijk scherm getoond. Om verder te gaan, dient u hier eerst uw taalkeuze te maken. Dit kan als volgt: u beweegt de cursor / muis over de witte balk met de tekst Select a language en kiest dan één van de talen die getoond worden uit de lijst.

4 Pag. 4/27 Nadat u uw keuze gemaakt hebt, komt u terecht op de welkomstpagina van Flamingo van waaruit u verder kan surfen. In de volgende hoofdstukken van deze gebruikershandleiding wordt verder ingegaan op de paginastructuur, het menu, de informatie en wordt uitgelegd hoe u de shop kan gebruiken.

5 Pag. 5/27 2. Pagina structuur Op enkele uitzonderingen na, werd elke pagina opgebouwd uit de volgende blokken: 1. Informatieblok. De informatie die in dit blok getoond wordt, wordt bepaald door de keuzes die u maakt via het menu en is dus afhankelijk van de rubriek waarin u zich bevindt. Zo bvb bevat dit blok een welkomstwoord van de directie als u de site betreedt na het ingeven van uw taalkeuze, maar bevat dit blok een voorstelling van het bedrijf indien u in het menu voor de optie bedrijf gekozen hebt. 2. Het menu Via het menu kan u verder navigeren in de site. De verschillende rubrieken van het menu worden in de volgende hoofdstukken van deze handleiding verder toegelicht. 3. De nieuwsflash. In de nieuwsflash ziet u de laatste nieuwtjes passeren. Indien u meer wil weten over een bepaald item dat hier passeert, beweegt u de muis over het item (u zal merken dat het item stil blijft staan) en klikt u vervolgens op het informatie-icoontje.. Een detailscherm met meer nieuws informatie wordt voor u geopend. Via de knop onderaan links, kan u het nieuwsscherm afsluiten.

6 Pag. 6/27 4. De login shop Via deze link wordt u rechtstreeks naar het login scherm gebracht van de online shop. Deze knop komt overeen met de optie Shop uit het menu en wordt uitvoerig behandeld in één van de volgende hoofdstukken. 5. De sitemap Via de sitemap wordt de structuur van een site op een andere en meer overzichtelijke manier weergegeven. U kan net zoals via het menu navigeren doorheen de volledige site. Via de sitemap kan u daarenboven een aantal subpagina s rechtstreeks bereiken.

7 Pag. 7/27 3. Flamingo: het bedrijf Informatie over het bedrijf Flamingo vindt u terug door hetzij via het menu te kiezen voor bedrijf, hetzij via de sitemap op de link bedrijf te klikken. De informatie werd opgedeeld in: een korte voorstelling van het bedrijf een overzicht van de belangrijkste troeven (via knop of door te klikken op troeven op de sitemap) en diverse routebeschrijvingen (via de knop of onder de rubriek locatie op de sitemap ).

8 Pag. 8/27 4. Catalogus Bereikbaar via menu catalogus of via de link catalogus op de sitemap. In de catalogus wordt u een overzicht van alle producten aangeboden. OPGELET: Via de catalogus kan u geen bestellingen plaatsen of prijzen opvragen. Deze functionaliteiten worden enkel aangeboden via de shop. U betreedt de catalogus door op de knop te drukken.

9 Pag. 9/27 Via de selectiecriteria (aan de rechterkant van uw scherm) kan u het assortiment bekijken. De selectiecriteria zijn met elkaar verbonden. Dit houdt in dat enkel de mogelijke combinatie getoond worden en dat de criteria van een lagere categorie slechts beschikbaar worden nadat de hogere categorie werd gekozen. Bvb de selectie mogelijkheden van categorie niveau 2 worden pas beschikbaar nadat een hoofdcategorie gekozen werd. Nadat u de gewenste criteria geselecteerd hebt, drukt u op om de artikelen die aan uw selectievoorwaarden voldoen, op te halen. De artikelen die voldoen aan de gekozen criteria verschijnen vervolgens in het informatieblok van de pagina. OPGELET: Indien geen selectiecriteria van een bepaalde categorie worden geselecteerd, worden alle artikelen getoond. Bvb. : indien als hoofdcategorie vogel werd gekozen, maar geen criterium van niveau 2 werd geselecteerd, worden alle artikelen in de hoofdcategorie vogel getoond. Via het criterium aantal producten per pagina kan u zelf bepalen, hoeveel producten u kan bekijken. Met de knoppen kan u bladeren naar een vorige/volgende pagina.

10 Pag. 10/27 Indien u meer informatie over een artikel wil te zien, klikt u op het detail-icoontje. Een scherm met meer informatie wordt dan op uw scherm getoond. U krijgt dan ook een grotere foto van het artikel. Via kan u dit detailscherm terug afsluiten.

11 Pag. 11/27 5. Shop In de shop krijgt u naast productinformatie ook een overzicht van de prijzen en kan u online bestellingen plaatsen. De Shop is bereikbaar via: het menu optie Shop, de knop login shop op de informatieve pagina s via de Sitemap kan u naar het login scherm van de online shop gaan. OPGELET: Om de Shop binnen te gaan hebt u een geldig login en paswoord nodig. 5.1 Login Nog geen geldig login en paswoord? Indien u nog niet beschikt over een geldig login of paswoord, kan u dit aanvragen via de site. Klik op het woordje hier (rood omcirkelt in bovenstaande afbeelding). U komt dan op een invulscherm, waar u uw gegevens in kan vullen en waar u zelf een login en paswoord kan kiezen.

12 Pag. 12/27 Nadat alle verplichte velden ( deze zijn aangeduid met een rood sterretje achteraan) zijn ingevuld, klikt u op verzenden. Indien alle velden correct ingevuld werden, wordt een bevestiging van uw aanvraag getoond. Dit houdt in dat uw aanvraag correct ontvangen werd. Uw aanvraag zal nu bij Flamingo verwerkt worden en zij verwittigen u van zodra u uw login en paswoord kan gebruiken. Dit duurt 2 à 3 werkdagen. Wel al een geldig login en paswoord? Geef uw geldig login en paswoord in en druk op. Indien u een ongeldige combinatie login-paswoord of een ongeldig login-paswoord ingeeft, krijgt u volgende foutboodschap op uw scherm: OPGELET: Indien u uw login en/of paswoord vergeten bent en/of wijzigingen wenst door te geven, contacteer dan Flamingo op het nummer +32 (0)14/ of stuur een met als trefwoorden login paswoord en uw bedrijfsnaam naar info@flamingo.be.

13 Pag. 13/27 Indien u een geldig login en paswoord hebt ingegeven, krijgt u volgende boodschap en kan u verder gaan naar de Shop, door op de knop te drukken. 5.2 Bestellingen opvragen Om een nieuwe bestelbon aan te maken, mag er voor geen openstaande bestelbon meer zijn. Om na te gaan of er nog een bestelbon openstaat, vraagt u het overzicht van de online bestellingen op (optie aan de rechterkant op het scherm) of gebruikt u de optie. Optie U krijgt dan een overzicht van de openstaande, afgeronde en verwerkte bestellingen binnen uw bedrijf. In het voorbeeld ziet u dat bestelbons van verschillende personen (logins) maar van hetzelfde bedrijf uitgelijst worden.

14 Pag. 14/27 Per bestelbon krijgt u tevens een indicatie van de status van de bestelbon: afgerond ja ( ) of nee ( ); in verwerking bij Flamingo ja ( ) of nee ( ). De details van een bestelbon kunnen opgevraagd worden door het detail-icoon aan te klikken bij de corresponderende bestelbon. Of het nu om een afgeronde of nog openstaande bestelbon gaat, u krijgt de details van de bestelling te zien in de vorm van volgend formaat. De knop bestellingen. brengt u terug naar het overzicht van de online Wil u een bestelbon afdrukken of in een afdrukvriendelijk formaat op het scherm zien, dan drukt u op het pagina-icoontje ( ) bij de corresponderende bestelbon. Nu verschijnt een afdrukbare versie van de bestelbon op uw scherm. Door te klikken op het printericoon drukken naar rechts bovenaan wordt de bestelbon afgedrukt. Door op het rode pijltje te Overzicht orders keert u terug naar het overzicht van de online bestellingen.

15 Pag. 15/27 Optie Deze optie geeft, indien er één bestaat (zie onderstaande afbeelding), de inhoud/details van uw persoonlijk openstaande bestelbon weer en biedt de mogelijkheid de inhoud aan te passen, of geeft volgende melding, indien er geen actieve, openstaande bestelbon op uw naam staat. OPGELET: Indien u binnen uw bedrijf met meerdere personen (logins) werkt, kunnen er wel nog openstaande, niet afgeronde bestellingen voor uw bedrijf bestaan. Deze zijn enkel op te vragen via het overzicht van de online bestellingen zoals eerder werd toegelicht.

16 Pag. 16/ Bestellingen aanmaken / artikels toevoegen Indien er geen openstaande bestelbon bestaat, kan u een nieuwe bestelbon aanmaken. Dit kan op drie manieren gebeuren: 1) Gebruik makende van de selectiecriteria 2) Via de optie 3) Via de optie Indien er nog een bestelbon openstaat gekoppeld aan uw login, kan u op deze drie manieren, artikelen toevoegen aan uw reeds openstaande bestelbon.

17 Pag. 17/27 Selectiecriteria In de shop kan u zoals in de catalogus, artikelen selecteren op basis van selectiecriteria. Opnieuw worden alle artikelen getoond die voldoen aan de geselecteerde voorwaarden. Het grote verschil met de catalogus is dat nu voor elk artikel de prijs getoond wordt en dat u het artikel onmiddellijk kan opnemen in een online bestelling door het aanklikken van het winkelkarretje bij het betreffende artikel. Van zodra u een artikel toevoegt aan de winkelkar, wordt de inhoud van de winkelkar / bestelbon op het scherm getoond.

18 Pag. 18/27 In het voorbeeld hierboven ziet u dat er nu twee artikelen in de bestelbon staan. De totaalprijs van de bestelbon ziet u bovenaan op het scherm. Indien u wenst kan u hier de bestelhoeveelheid van een artikel aanpassen. Dit doet u door in het veld aantal het gewenste aantal in te geven en vervolgens op het groene vinkje te drukken om uw aantal te bevestigen. OPGELET: De bestelhoeveelheid moet steeds een veelvoud zijn van de besteleenheid. Indien u een bestelhoeveelheid ingeeft die geen veelvoud is van de besteleenheid, wordt de bestelhoeveelheid afgerond naar het eerstvolgend veelvoud van de besteleenheid wanneer u het aantel bevestigd. Bvb: besteleenheid = 6; indien u bestelhoeveelheid 14 ingeeft zal deze bij bevestiging automatisch worden aangepast naar 18 (gezien 14 geen veelvoud is van 6 en 18 het eerstvolgende veelvoud is dat groter is dan 14) Indien u een artikel wenst te verwijderen van de bestelbon dan drukt u hiervoor op het rode kruisje van het te verwijderen artikel, en het artikel wordt verwijdert van uw bestelbon.

19 Pag. 19/27 Optie Deze optie laat u toe om op een zeer snelle manier op basis van de productcode / artikelnummer, artikelen toe te voegen aan uw bestelbon. U hoeft enkel artikelnumer en aantal in te vullen. OPGELET: Foutieve productcodes zullen NIET toegevoegd worden aan de bestelbon. Indien u vertrekt van een openstaande bestelbon zullen de producten die reeds bestaan in deze bestelbon NIET opnieuw toegevoegd worden en NIET aangepast worden. Producten die meermaals voorkomen in onderstaande lijst zullen maar EENMAAL toegevoegd worden aan de bestelbon. Ook hier wordt de bestelhoeveelheid aangepast naar het veelvoud van de besteleenheid. De artikelen worden enkel toegevoegd aan de bestelbon, indien u bevestigd via de knop

20 Pag. 20/27 Optie Deze optie laat u toe om op basis van de productcodes, een artikel op te zoeken. Van elk opgezocht product wordt de besteleenheid, de eenheidsprijs en een aantal getoond (initieel is dit gelijk aan de besteleenheid).

21 Pag. 21/27 Voor elk product in de lijst kan u: de details bekijken ( ) de bestelhoeveelheid aanpassen. Ook hier geldt dat de bestelhoeveelheid aangepast wordt naar het eerstvolgend veelvoud van de besteleenheid bij bevestiging ( ) het product verwijderen uit de lijst ( ) Vervolgens hebt u de mogelijkheid de volledige lijst toe te voegen aan uw bestelbon via de knop. Indien u het scherm verlaat zonder deze knop te hebben ingedrukt, worden de artikels NIET toegevoegd aan uw bestelbon. Indien u de producten hebt toegevoegd aan uw bestelbon wordt de lijst leeggemaakt en krijgt u de melding: 5.4 Bestellingen wijzigen Opgelet: Enkel niet afgeronde bestellingen kunnen gewijzigd worden. Via de optie, die op verschillende schermen in de shop voorkomt, krijgt men de detailinhoud van de openstaande bestelbon. Voor elk product in de bestelbon kan u hier alsnog: de details bekijken ( ) de bestelhoeveelheid aanpassen. Ook hier geldt dat de bestelhoeveelheid aangepast naar het eerstvolgend veelvoud van de besteleenheid bij bevestiging ( ) het product verwijderen uit de lijst ( )

22 Pag. 22/ Bestellingen afronden / wissen Om een bestelbon te kunnen versturen of volledig te kunnen wissen, dient u akkoord te gaan met de voorwaarden. De voorwaarden kan u raadplegen door op de knop te drukken, u gaat akkoord met de voorwaarden indien u de knop indrukt. Via het printericoontje op de pagina met de verkoopsvoorwaarden, kan u een afdruk nemen van de verkoopsvoorwaarden. Door te klikken op het rode pijltje keert u terug naar de bestelbon. Enkel nadat u akkoord gegaan bent met de verkoopsvoorwaarden, worden de knoppen onderaan het scherm geactiveerd. U kan de bestelbon nu afronden en dus doorsturen naar Flamingo voor verdere verwerking, of u kan de bestelbon wissen.

23 Pag. 23/27 OPGELET: Zolang een bestelbon niet werd afgerond (knop bestelling afronden ) kan de inhoud van de bestelbon nog steeds gewijzigd worden door: Artikels toe te voegen Artikels te verwijderen Bestelhoeveelheden te wijzigen De bestelbon kan NIET meer gewijziged worden nadat de bestelling werd afgerond door op de knop bestelling afronden te drukken. Indien u de bestelling bevestigt, krijgt u volgende boodschap:

24 Pag. 24/27 Via het overzicht van uw online bestellingen kan u steeds de details van uw geplaatste bestellingen bekijken. Indien u de bestelbon wist, wordt volgende boodschap op het scherm getoond:

25 Pag. 25/27 6. Nieuwe producten U kiest hiervoor de optie nieuwe producten uit het menu of de link nieuwe producten op de sitemap. In deze rubriek staan de nieuwe producten van Flamingo. (Ook in de catalogus en in de shop kan men een nieuwe artikel herkennen, doordat ze worden aangeduid met het icoontje.

26 Pag. 26/27 7. Grootdistributie Hier vindt u een woordje uitleg over de aparte grootdistributie afdeling van Flamingo, hun werkzaamheden en het productaanbod. Zoals alle andere rubrieken bereikbaar via het menu of de sitemap.

27 Pag. 27/27 8. Contact Hier vind u nuttige contactinformatie (personen, telefoon-en faxnummers, adressen) gegroepeerd per departement. U vindt de contactinformatie terug door in het menu te kiezen voor contact of door op contact te klikken op de sitemap. Door te klikken op het adres van een contactpersoon, wordt automatisch uw software opgestart en een nieuwe mail geopend, geadresseerd aan de betreffende persoon.

HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL

HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL Inhoudstafel 1. Inloggen... 4 2. Paswoord vergeten... 4 2.1. Afmelden 2.2. Meat&More/Buurtslagers 3. Contact... 5 4. Mijn gegevens... 5 4.1. Bedrijfsgegevens 4.2. Logingegevens

Nadere informatie

HANDLEIDING store2actions. Online-beheer van uw voorraad

HANDLEIDING store2actions. Online-beheer van uw voorraad HANDLEIDING 2actions Online-beheer van uw voorraad U heeft 2 manieren om in te loggen op onze website : via de klantenruimte op www.services2actions.com of rechtstreeks via de link www.2actions.com De

Nadere informatie

Handleiding bestelsite

Handleiding bestelsite 2013 Handleiding bestelsite TTP Concepts 11-7-2013 Versie 1.0 Inhoud Homepage... 2 Inloggen... 3 Aanvragen login gegevens... 3 Wachtwoord kwijt... 3 Inloggen... 3 Bestelprocedure... 3 Artikel overzicht...

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING SelinEvo (Online)

GEBRUIKSAANWIJZING SelinEvo (Online) GEBRUIKSAANWIJZING SelinEvo (Online) Inleiding SelinEvo is het nieuwe dynamische systeem van Lyfra nv voor het online plaatsen van bestellingen. Met deze geüpdatete versie willen wij onze klanten een performante

Nadere informatie

DGT Dynamics 2 - Handleiding

DGT Dynamics 2 - Handleiding DGT Dynamics 2 - Handleiding 1. Aanmelden 1. Ga naar http://dgtdynamics.digitopia.be/ (of http://www.pharmatopia.be voor apothekers) 2. Vul uw gebruikersnaam (e-mailadres) en uw paswoord in. De home pagina

Nadere informatie

Handleiding: Internet Bestel Applicatie Meco Online Shop

Handleiding: Internet Bestel Applicatie Meco Online Shop MEATING YOUR DEMANDS Handleiding: Internet Bestel Applicatie Meco Online Shop Leegaardsdijk 2, 8400 Oostende - Tel: 059 70 91 95 - Fax: 059 70 97 20 - orders@meconv.be Inhoud 1. Website / Inloggen... 3

Nadere informatie

Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet

Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet Inloggen Surf naar www.instapinternet.nl of www.basisonline.nl. Vervolgens klikt u op de button Login links bovenin en vervolgens op Member Login. (Figuur

Nadere informatie

Handleiding myworkandme. Aanmelden met e-mailadres en wachtwoord

Handleiding myworkandme. Aanmelden met e-mailadres en wachtwoord Handleiding myworkandme Aanmelden met e-mailadres en wachtwoord 22 juli 2013 Inhoudsopgave 1. Nieuwe gebruiker? Je profiel activeren... 3 1.1 Klik op de link in de activatiemail... 3 1.2 Geef je e-mailadres

Nadere informatie

NEW WAVE TEXTILES HANDLEIDING WEBSHOP

NEW WAVE TEXTILES HANDLEIDING WEBSHOP NEW WAVE TEXTILES HANDLEIDING WEBSHOP 0 INHOUD 1. Snel bestellen 2 2. Mijn Account 3 3. Product zoeken 5 4. Productinformatie quickview 6 5. Productinformatie uitgebreid 8 6. Winkelkar bestelling plaatsen

Nadere informatie

eservice Gebruikershandleiding eservice Gebruikershandleiding v1.0 Pagina 1

eservice Gebruikershandleiding eservice Gebruikershandleiding v1.0 Pagina 1 eservice Gebruikershandleiding eservice Gebruikershandleiding v1.0 Pagina 1 Inhoud Inhoud... 2 Maak een nieuwe gebruiker aan... 3 Registreer een machine... 8 Nieuwe tellerstand doorgeven... 11 Nieuwe bestelling

Nadere informatie

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven Eerste keer inloggen... 1 Werken in extranet... 2 Mijn gegevens... 3 Uitloggen... 4 Boek rit... 4 Ritten... 8 Home... 10 Zoeken... 10 Wachtwoord

Nadere informatie

NIEUWE BESTELMETHODE WEBSITE MARSIVAL

NIEUWE BESTELMETHODE WEBSITE MARSIVAL NIEUWE BESTELMETHODE WEBSITE MARSIVAL Inloggen Log in met uw emailadres en uw wachtwoord. Elke gebruiker dient ingelogd te zijn om te bestellen of offertes op te maken. Nog geen klant? Klik op Nog niet

Nadere informatie

Handleiding "Van Oirschot Onderweg"-App (ipad)

Handleiding Van Oirschot Onderweg-App (ipad) Handleiding "Van Oirschot Onderweg"-App (ipad) Als één van de eerste groothandels op de Belgische markt is Van Oirschot trots om u de "Van Oirschot Onderweg"-App voor ipad voor te stellen. Ga dus snel

Nadere informatie

e-tracker Pro User guide

e-tracker Pro User guide e-tracker Pro Vol g de statu s van uw pakketten online User guide Versie 0.1 Inhoudstafel Introductie... 2 Zich aanmelden bij e-tracker pro... 3 Hoe e-tracker Pro gebruiken?... 5 Het horizontale menu...6

Nadere informatie

Handleiding inschrijvingsmodule raamovereenkomsten. Deel 1 : Inloggen als instelling

Handleiding inschrijvingsmodule raamovereenkomsten. Deel 1 : Inloggen als instelling Bisdom Antwerpen Vicariaat voor het onderwijs Handleiding inschrijvingsmodule raamovereenkomsten 1. INLEIDING Deel 1 : Inloggen als instelling Het inschrijven voor een raamovereenkomst gebeurt per instelling

Nadere informatie

Handleiding online inschrijven via i-school

Handleiding online inschrijven via i-school Handleiding online inschrijven via i-school Algemeen Om in te loggen surf je naar www.i-school.be/login. Geef je gebruikersnaam en paswoord in en klik op inloggen. Betekenis icoontjes: Inschrijven Inschrijving

Nadere informatie

Eclipse Cards b.v.b.a Industriezone Ter Straten Ter Stratenweg 30 BE 2520 Ranst Oelegem info@eclipse-cards.be info@eclipse-cards.

Eclipse Cards b.v.b.a Industriezone Ter Straten Ter Stratenweg 30 BE 2520 Ranst Oelegem info@eclipse-cards.be info@eclipse-cards. Eclipse Cards b.v.b.a Industriezone Ter Straten Ter Stratenweg 30 BE 2520 Ranst Oelegem info@eclipse-cards.be info@eclipse-cards.nl Handleiding Website & E-Commerce Gemaakt dr.: Van der Stee Klem Datum:

Nadere informatie

Inhoud. Handleiding Dododent. Beste tandarts of praktijkmanager,

Inhoud. Handleiding Dododent. Beste tandarts of praktijkmanager, Handleiding Dododent Beste tandarts of praktijkmanager, Hartelijk dank voor de aanschaf van een website bij Dodoworks. Hieronder volgt een uitgebreide handleiding van het Dododent systeem waarmee de website

Nadere informatie

Online aanvragen - Gebruikershandleiding. Online aanvragen Gebruikershandleiding

Online aanvragen - Gebruikershandleiding. Online aanvragen Gebruikershandleiding Online aanvragen Gebruikershandleiding 01 / 11 Online aanvragen Gebruikershandleiding Inhoud Inloggen registreren Wachtwoord vergeten Mijn account Mijn account - Functies Het aanvraagformulier Het aanvraagformulier

Nadere informatie

REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER

REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER HANDLEIDING REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER BRASS BAND HEIST Versie 1.1 27/08/2015 Inhoud Registreren op de website... 3 Inloggen op de website... 5 Nieuw concert toevoegen... 6 Tonen concertkalender...

Nadere informatie

Handleiding webshop. Om in te loggen gaat u naar de volgende website: http://webshop.sibo.nl.testbyte.nl

Handleiding webshop. Om in te loggen gaat u naar de volgende website: http://webshop.sibo.nl.testbyte.nl Om in te loggen gaat u naar de volgende website: http://webshop.sibo.nl.testbyte.nl Handleiding webshop Of klikt u op de SIBO Website http://www.sibo.nl/webshop.aspx op de Webshop button: U wordt dan verder

Nadere informatie

Handleiding Internet bestel Horesca Smulders

Handleiding Internet bestel Horesca Smulders Handleiding Internet bestel Horesca Smulders 1 Inloggen: Om in te kunnen loggen hebt u een inlogcode nodig. Deze kunt u aanvragen/wordt verstrekt door Horesca Smulders. Toets in de adresbalk van uw internetbrowser

Nadere informatie

Handleiding Project OCMW Beerse.

Handleiding Project OCMW Beerse. Handleiding Project OCMW Beerse. Wim De Proost Jan Jochems Lorenz Lenaerts Departement Handelswetenschappen 1en Bedrijfskunde Bachelor Informatica 2 de jaar Academiejaar 2010-2011 Inleiding De toepassing

Nadere informatie

MyBroker. Gebruikershandleiding

MyBroker. Gebruikershandleiding MyBroker Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1. WAT MOET IK DOEN OM TOEGANG TE KRIJGEN TOT MIJN KLANTENZONE?... 3 1.1. PER E-MAIL... 3 1.2. VIA ONZE WEBSITE... 4 2. DE TOEGANG TOT MYBROKER... 5 3. CONSULTATIE

Nadere informatie

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop... 1 Inleiding... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord vergeten... 4 Gebruikersnaam vergeten... 5 Nog geen klant?...

Nadere informatie

Archibus Reservatiemodule

Archibus Reservatiemodule Archibus Reservatiemodule Date de création : 24/08/2016 Version : 1 Date de dernière modification : 27/03/2017 Inhoud Archibus Reservatiemodule... 1 1 Aanmelden op Archibus... 3 2 Een zaal of werkpost

Nadere informatie

Handleiding theocms2 K.U.Leuven - Faculteit Godgeleerdheid Stijn Van Baekel 1/19. - HANDLEIDING CMS2 - http://theo.kuleuven.be/

Handleiding theocms2 K.U.Leuven - Faculteit Godgeleerdheid Stijn Van Baekel 1/19. - HANDLEIDING CMS2 - http://theo.kuleuven.be/ Stijn Van Baekel 1/19 - HANDLEIDING CMS2 - http://theo.kuleuven.be/ laatste aanpassing: 08/10/2008 Stijn Van Baekel 2/19 Index Index... 2 Inleiding... 3 1. Tonen van pagina s... 4 2. Beheer van pagina

Nadere informatie

Kempische steenweg 293, bus 2 3500 Hasselt Belgium. Euro-Twice N.V. Handleiding: Registratie. van defecte toestellen. www.eurotwice.be ... Versie 1.

Kempische steenweg 293, bus 2 3500 Hasselt Belgium. Euro-Twice N.V. Handleiding: Registratie. van defecte toestellen. www.eurotwice.be ... Versie 1. . Euro-Twice N.V. Kempische steenweg 293, bus 2 3500 Hasselt Belgium Handleiding: Registratie van defecte toestellen op www.eurotwice.be Versie 1.03............................ 0. Inhoud: 1. Inleiding

Nadere informatie

Handleiding enquetemaken.be

Handleiding enquetemaken.be Hoofdstuk : Starten met je eigen enquête - Registreren - Enquete Maken - Instellingen Hoofdstuk 2 : Opstellen van de vragenlijst - Vragen maken - Vraagtypes - Vragenlijst beheren - Vertakkingen invoeren

Nadere informatie

Handleiding. Koppelen mede-uitvoerder(s) aan perceelgebonden machtiging

Handleiding. Koppelen mede-uitvoerder(s) aan perceelgebonden machtiging Handleiding Koppelen mede-uitvoerder(s) aan perceelgebonden machtiging april 2014 Inhoud Inleiding... 3 Algemeen... 3 Hulpmiddelen... 4 Verkort stappenplan... 4 1 Andere gebruikers van FRS uitnodigen tot

Nadere informatie

Gebruikershandleiding MYBEE

Gebruikershandleiding MYBEE Gebruikershandleiding MYBEE Versie: 2.0 R. Beerschot T.H.C. Groeningenlei 62 2550 Kontich Tel 03 457 27 49 E-mail: info@beerschot.org www.beerschot.org Inhoud Wat is ONLI MYBEE?... 2 Hoe een login aanvragen?...

Nadere informatie

Create Your Locksystem

Create Your Locksystem Create Your Locksystem Gebruikershandleiding Wendy Caers CVO Antwerpen Inhoudstafel Inhoudstafel 2 Het programma starten 3 Profielen Profiel aanmaken Profiel wijzigen Profiel verwijderen Sluitplannen Sluitplan

Nadere informatie

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.2

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.2 ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.2 Inhoudsopgave Het ledenportaal... 3 Inloggen op het ledenportaal... 4 Wachtwoord opvragen of vergeten... 5 Inzien van uw handicap... 6 Inrichten van uw persoonlijke

Nadere informatie

Handleiding webshop Bunzl Retail & Industry. Algemene handleiding

Handleiding webshop Bunzl Retail & Industry. Algemene handleiding Handleiding webshop Bunzl Retail & Industry Algemene handleiding 1 Inhoudsopgave Verkorte handleiding... 3 1. Aanmelding webshop gebruiker via de website van Bunzl... 4 1.1 Wijzigen van uw wachtwoord...

Nadere informatie

Handleiding BunzlOnline. Algemene handleiding

Handleiding BunzlOnline. Algemene handleiding Handleiding BunzlOnline Algemene handleiding 1 Inhoudsopgave 1. Inloggen op BunzlOnline... 3 1.1 Aanmelding nieuwe webshop gebruiker... 4 1.2 Wachtwoord vergeten... 4 1.3 Wijzigen van uw wachtwoord...

Nadere informatie

Deze verkorte handleiding is een handig hulpmiddel om u snel wegwijs te maken met de meest gebruikte functionaliteiten van Office Depot Online.

Deze verkorte handleiding is een handig hulpmiddel om u snel wegwijs te maken met de meest gebruikte functionaliteiten van Office Depot Online. S N E L A A N D E S L A G M E T O F F I C E D E P OT O N L I N E W E L KO M B I J O F F I C E D E P OT O N L I N E Deze verkorte handleiding is een handig hulpmiddel om u snel wegwijs te maken met de

Nadere informatie

ERIKS bv l Postbus 280 l 1800 BK Alkmaar l T (072) 514 15 14 l info@eriks.nl l www.eriks.nl

ERIKS bv l Postbus 280 l 1800 BK Alkmaar l T (072) 514 15 14 l info@eriks.nl l www.eriks.nl Handleiding Zoeken naar en bestellen van producten op ERIKS.nl en TradCom.nl ERIKS bv l Postbus 280 l 1800 BK Alkmaar l T (072) 514 15 14 l info@eriks.nl l www.eriks.nl Zoeken naar en bestellen van producten

Nadere informatie

IMPULSFONDS VOOR HET MIGRANTENBELEID

IMPULSFONDS VOOR HET MIGRANTENBELEID IMPULSFONDS VOOR HET MIGRANTENBELEID HANDLEIDING VOOR DE WEBAPPLICATIE Op deze pagina s vindt u de nodige informatie om te werken met de webapplicatie van het Impulsfonds. Wij raden u aan om deze pagina

Nadere informatie

Handleiding Factureren 7x24

Handleiding Factureren 7x24 Handleiding Factureren 7x24 HOME Met Factureren 7x24 kunt u online u facturen samenstellen en inboeken. U kunt de facturen printen en per post versturen, maar u kunt ze ook automatisch e-mailen, of elektronisch

Nadere informatie

Online facturen van het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen

Online facturen van het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen Online facturen van het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen Inhoud UNIFACT2e... 1 Inleiding... 1 Online facturen van het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen (UniFact2)... 1 0.1. Inleiding... 1 0.2. Gebruik

Nadere informatie

PRODUCTINFORMATIE Handleiding Burgerschouw app 2017

PRODUCTINFORMATIE Handleiding Burgerschouw app 2017 Handleiding Burgerschouw app 2017 1.1 De Burgerschouw App voor de burger. 1.1.1 De app toevoegen aan uw tablet Ga naar uw App Store, Google Play of Windows Phone Store en zoek op Burgerschouw. U ziet het

Nadere informatie

Opgave Loon en Premie via Netwerken

Opgave Loon en Premie via Netwerken Stichting Bedrijfstakpensioenfonds voor het Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf Stichting Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak- en Glazenwassersbranche Opgave Loon en Premie via Netwerken De uitvoering

Nadere informatie

Menu Door op de menuknop te klikken kunt u het hoofdmenu sluiten of openen. De menuknop is het icoon met drie streepjes vlak onder elkaar.

Menu Door op de menuknop te klikken kunt u het hoofdmenu sluiten of openen. De menuknop is het icoon met drie streepjes vlak onder elkaar. Start de Management Drives Viewer. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op de button om in te loggen. Na inloggen opent het hoofdmenu automatisch. Menu Door op de menuknop te klikken kunt u

Nadere informatie

MYMERODE Gebruikershandleiding Versie: 1.0

MYMERODE Gebruikershandleiding Versie: 1.0 1 MYMERODE Gebruikershandleiding Versie: 1.0 hcmerode@gmail.be www.hcmerode.be Inhoudstafel Wat is ONLI MYMERODE?... 2 Mijn account... 2 Hoe een login aanvragen?... 2 Foto s... 3 Persoonlijke foto... 3

Nadere informatie

THOMAS ONLINE TIPS & TRICKS

THOMAS ONLINE TIPS & TRICKS THOMAS ONLINE TIPS & TRICKS 1. Keuze navigatietaal van de website 2. Aanloggen 3. Wachtwoord wijzigen 4. Wachtwoord vergeten 5. Een PPA uitnodiging sturen naar een kandidaat 6. Een PPA rapport creëren

Nadere informatie

E-services: Ingave prestaties

E-services: Ingave prestaties Via deze webtoepassing kunt u op de website van uw sociaal secretariaat online de prestaties invullen van uw werknemers. Deze prestaties worden dan ingelezen bij uw sociaal secretariaat en berekend. U

Nadere informatie

Handleiding. Online bestelsysteem. Horesca Horecavo Weversbaan 25 2352 BZ Leiderdorp 071 5 41 20 11

Handleiding. Online bestelsysteem. Horesca Horecavo Weversbaan 25 2352 BZ Leiderdorp 071 5 41 20 11 Handleiding Online bestelsysteem Horesca Horecavo Weversbaan 25 2352 BZ Leiderdorp 071 5 41 20 11 Inhoudsopgave 1. Voorwoord... 3 2. Beginnen... 4 2.1. Inloggen... 5 2.2. Meerdere debiteuren onder één

Nadere informatie

Handleiding gebruik MijnAgrifirm bestelportal

Handleiding gebruik MijnAgrifirm bestelportal Handleiding gebruik MijnAgrifirm bestelportal 1. Inloggen Voor het gebruiken van de bestelomgeving moet u beschikken over een geldige Z login welke gekoppeld is aan Agrifirm Plant en/of Feed. Heeft u nog

Nadere informatie

Siemens Industry Mall. Handleiding. Winkelwagenbeheer

Siemens Industry Mall. Handleiding. Winkelwagenbeheer Siemens Industry Mall Handleiding Winkelwagenbeheer Page: 1 of 22 Inhoudstafel 1 VOORWOORD...3 2 CREATIE VAN WINKELWAGENS...4 2.1 Opladen van een bestaande winkelwagen uit de Mall... 4 2.2 Selectie van

Nadere informatie

Handleiding. Z factuur Archief

Handleiding. Z factuur Archief Handleiding Z factuur Archief INHOUDSOPGAVE 1. DASHBOARD... 3 1.1. Inloggen... 3 Inloggegevens vergeten... 3 1.2. Mogelijkheden Dashboard... 3 Instellingen, Abonnement Info en Adressenboek... 3 Facturen

Nadere informatie

GIDS Online aanvraag fytolicentie (15/01/2015; v.2)

GIDS Online aanvraag fytolicentie (15/01/2015; v.2) GIDS Online aanvraag fytolicentie (15/01/2015; v.2) Aandacht! De browsers voor optimale weergave van de applicatie zijn Internet Explorer 8 en 9. Mogelijks niet correcte weergave van de applicatie bij

Nadere informatie

Handleiding ZNO e-lab

Handleiding ZNO e-lab Handleiding ZNO e-lab ZorgNetOost wordt gerealiseerd door IZIT. 1. Inleiding De dienst ZNO e-lab biedt u de mogelijkheid om laboratoriumuitslagen sneller tot uw beschikking te hebben door rechtstreeks

Nadere informatie

Handleiding. Zoeken naar en bestellen van producten op ERIKS.be en TradCom.be

Handleiding. Zoeken naar en bestellen van producten op ERIKS.be en TradCom.be Handleiding Zoeken naar en bestellen van producten op ERIKS.be en TradCom.be DOCUMENTATIENUMMER VAN DEZE PUBLICATIE 059116 v5 ERIKS +BAUDOIN l Boombekelaan 3 l B 2660 Hoboken l T (03) 829 27 34 l info@eriks.be

Nadere informatie

SwingOffice in een notendop

SwingOffice in een notendop SwingOffice in een notendop doelstelling: opvolging en bijsturing van berichten (per e-mail). 1. Inloggen in de Swing-omgeving Surf (gebruik Microsoft Internet Explorer) naar : http://swinglinecomputer/servico/default.aspx

Nadere informatie

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.5

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.5 ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.5 Inhoudsopgave Het ledenportaal... 3 Inloggen op het ledenportaal... 4 Wachtwoord opvragen of vergeten... 5 Inzien van uw handicap... 6 Inrichten van uw persoonlijke

Nadere informatie

Nu kunnen we beginnen met het opzoeken van producten. Hier zijn 5 mogelijkheden voor voorzien.

Nu kunnen we beginnen met het opzoeken van producten. Hier zijn 5 mogelijkheden voor voorzien. Aanmelden Ga naar onze website www.vanoirschot.be Klik op Inloggen. Geef uw klantnummer, gebruikersnaam en wachtwoord in. Deze gegevens zijn door ons aan u per mail verstrekt. Vergeet niet de vakjes profiel

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding ouder login Maakt u gebruik van of wilt u gebruik maken van de tussenschoolse opvang op PCBS De Kring, dan kunt u zich via de website

Nadere informatie

Auteur: Niels Bons. Handleiding Koepeldatabase Zakelijk toerisme: aanmelden organisatie. 2014, Provincie Fryslân. Uitgegeven in eigen beheer

Auteur: Niels Bons. Handleiding Koepeldatabase Zakelijk toerisme: aanmelden organisatie. 2014, Provincie Fryslân. Uitgegeven in eigen beheer Auteur: Niels Bons Handleiding Koepeldatabase Zakelijk toerisme: aanmelden organisatie 2014, Provincie Fryslân Uitgegeven in eigen beheer (mail@infofryslan.nl) Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze

Nadere informatie

Inhoud Handleiding Cyberlab Uw labo-aanvragen via Cyberlab Inleiding Inloggen Een Laboratoriumaanvraag maken...

Inhoud Handleiding Cyberlab Uw labo-aanvragen via Cyberlab Inleiding Inloggen Een Laboratoriumaanvraag maken... Handleiding Cyberlab Uw labo-aanvragen via Cyberlab Inhoud Handleiding Cyberlab... 1 Uw labo-aanvragen via Cyberlab... 1 Inleiding... 2 Inloggen... 2 Een Laboratoriumaanvraag maken... 3 Zoeken en selecteren

Nadere informatie

Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website

Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website Handleiding Talententicket Inhoudstabel Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website... 1 Registreren van je vereniging wanneer je al bent geregistreerd op de website...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding E-Commerce VBH Nederland BV

Gebruikershandleiding E-Commerce VBH Nederland BV VBH Nederland BV Versie 2.0 Datum 02-09-2010 Gemaakt door Ramon Broekhuijzen 0. Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 2. Artikelen opzoeken en bestellen... 4 2.1 Opzoeken van artikelen... 4 2.2 Artikeloverzicht...

Nadere informatie

Handleiding online shop

Handleiding online shop Würth Belux Handleiding online shop http://eshop.wurth.be Handleiding online shop Würth Belux 1 INHOUDSOPGAVE INLOGGEN IN DE ONLINE SHOP 3 Pagina PRODUCTEN ZOEKen 4 OVERZICHT VAN EEN PRODUCTFICHe 5 PARAMETERS

Nadere informatie

Handleiding online inschrijven Kinderopvang. Met i-school

Handleiding online inschrijven Kinderopvang. Met i-school Handleiding online inschrijven Kinderopvang Met i-school Inhoud 1. Reserveren 1.1 Schooldagen en schoolvrije dagen 1.2 Vakanties 2. Aanmelden 3. Homepagina 4. Kalender 5. Inschrijven 5.1 Via de kalender

Nadere informatie

Partijen in een dossier

Partijen in een dossier Partijen in een dossier Een partij vertegenwoordigt een persoon (relatie) die rechtstreeks betrokken is bij het dossier en daarin een speciale rol vervult, zoals een cliënt, een tegenpartij, een notaris,

Nadere informatie

Producten toevoegen. Inleiding

Producten toevoegen. Inleiding Producten toevoegen Inleiding...1 Stap 1: Instellingen controleren...2 Stap 2: Menu's aanmaken...3 Stap 3: Producten toevoegen...4 Producten overzicht...5 Product verwijderen...5 Menu/submenu verwijderen...5

Nadere informatie

Uw HorecaPro : handleiding

Uw HorecaPro : handleiding Uw HorecaPro : handleiding Als klant van Resto.be, hebt u de mogelijkheid om te reageren op de commentaren van uw klanten. Ook kunt u de informatie en gegevens wijzigen die verschijnen op uw Resto.be pagina

Nadere informatie

Bosstraat 50 bus 3 3560 Lummen Tel.: 011 76 66 62 Fax 011 76 16 12 info@bestburo.be www.bestburo.be 1 van 42

Bosstraat 50 bus 3 3560 Lummen Tel.: 011 76 66 62 Fax 011 76 16 12 info@bestburo.be www.bestburo.be 1 van 42 Inhoud 1 Outlook: Aan de slag met Outlook... 3 1.1 Voor u begint... 3 1.1.1 Het Postvak IN... 3 1.1.2 De keyboard shortcuts... 3 2 Mappen... 4 2.1 Mappenstructuur... 4 2.1.1 Map Voltooid... 4 2.1.2 Snelle

Nadere informatie

Siemens Industry Mall. Administratie handleiding voor Administrator Vennootschap (CM Company Manager)

Siemens Industry Mall. Administratie handleiding voor Administrator Vennootschap (CM Company Manager) Siemens Industry Mall Administratie handleiding voor Administrator Vennootschap (CM Company Manager) Page: 1 of 16 Inhoudstafel 1 VOORWOORD...3 2 GEBRUIKERSADMINISTRATIE...4 2.1 Creatie van een nieuwe

Nadere informatie

Gebruik Self-service applicatie

Gebruik Self-service applicatie Gebruik Self-service applicatie Algemene informatie Met de applicatie Self-service heeft u de mogelijkheid om zelf diverse beheertaken uit te voeren voor uw relatie. Aan de hand van o.a. de hoeveelheid

Nadere informatie

GIDS Online aanvraag fytolicentie (1/09/2013; v.1)

GIDS Online aanvraag fytolicentie (1/09/2013; v.1) GIDS Online aanvraag fytolicentie (1/09/2013; v.1) Aandacht! De browsers voor optimale weergave van de applicatie zijn Internet Explorer 8 en 9. Mogelijks niet correcte weergave van de applicatie bij gebruik

Nadere informatie

Handleiding ZNO e-lab

Handleiding ZNO e-lab Handleiding ZNO e-lab ZorgNetOost wordt gerealiseerd door IZIT. 1. Inleiding De dienst ZNO e-lab biedt u de mogelijkheid om laboratoriumuitslagen sneller tot uw beschikking te hebben door rechtstreeks

Nadere informatie

CERTUS, Handleiding (v 2.1) 21/01/2013

CERTUS, Handleiding (v 2.1) 21/01/2013 Slachthuis Uitsnijderij Slachthuis uitsnijderij Vleeswaren (op termijn) Groepering Controle Belpork CERTUS, Handleiding (v 2.1) 21/01/2013 ALGEMEEN Starten van de webtoepassing: Typ het volgende adres

Nadere informatie

HANDLEIDING WEBSITE. contact@bertusdegraaf.com BERTUSDEGRAAF.COM

HANDLEIDING WEBSITE. contact@bertusdegraaf.com BERTUSDEGRAAF.COM HANDLEIDING WEBSITE contact@bertusdegraaf.com BERTUSDEGRAAF.COM Juni 2004 1. VOORAF Alle pagina s zijn toegankelijk voor het algemene publiek, behalve de mogelijkheid om prijzen te bekijken en sieraden

Nadere informatie

Handleiding website beheer

Handleiding website beheer Handleiding website beheer Inhoud: Als actief franchisenemer bij CIGO heeft u de mogelijkheid uw eigen website (http://naam.cigo.nl) te beheren. In deze handleiding leggen wij u uit hoe u de verschillende

Nadere informatie

Versie: februari 2013. Gebruikershandleiding Webshop

Versie: februari 2013. Gebruikershandleiding Webshop Versie: februari 2013 Gebruikershandleiding Webshop Inhoud 1. Inleiding 2. Inloggen / profiel 2.1 Nieuwe gebruiker 2.2 Inloggen 2.3 Gebruikersnaam / wachtwoord vergeten 2.4 Afmelden 3. Profielpagina 3.1

Nadere informatie

MyBroker op ipad Installatie handleiding

MyBroker op ipad Installatie handleiding MyBroker op ipad Installatie handleiding Inhoudstafel 1. DE VEREISTEN... 3 2. MYBROKER IN 5 STAPPEN... 4 2.1. STAP 1 IPAD... 4 2.2. STAP 2 VERBINDING... 4 2.3. STAP 3 KLANTENZONE... 4 2.4. STAP 4 - DOWNLOAD

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing webwinkel januari 2013

Gebruiksaanwijzing webwinkel januari 2013 Gebruiksaanwijzing webwinkel januari 2013 Inhoudstafel Inleiding 3 1. Aanmelden op westdecor.be 4 2. Uw webwinkel personaliseren 6 2.1 Uw wachtwoord instellen 6 2.2 Uw logo instellen 7 2.3 Uw verkoopprijzen

Nadere informatie

Elektronisch werkbriefje

Elektronisch werkbriefje Webservice - werkbriefjes invullen. - rapportages. Persoonlijk. - loonstroken. 1 16-1-2012 12:24:54 - inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Aanmelden 4 3 Werkbriefje invullen 5 4 Werkbriefje aanbieden 7 5 Rapportage

Nadere informatie

Handleiding Faxdiensten

Handleiding Faxdiensten Handleiding Faxdiensten Auteur: Marketing Datum: 01-10-2014 Versie: 2.0 Aantal bladen: 12 Nummer: 1018 2 P a g i n a Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Beheer E-Fax IN- en E-Fax OUT-diensten... 4 3. E-Fax-overzicht...

Nadere informatie

Stappenplan I-rent. Inloggen

Stappenplan I-rent. Inloggen Stappenplan I-rent Vanaf januari 2017 kan je reserveren voor het buurthuis, Rockhok of jeugdcentrum via het online platform I-rent. In deze handleiding kan je terugvinden hoe je kan inloggen, een reservatie

Nadere informatie

HANDLEIDING Online personeel en salaris

HANDLEIDING Online personeel en salaris HANDLEIDING Online personeel en salaris Inloggen op loket.nl Via https://online.loket.nl/vsp.prd.loket.new/ kunt u inloggen op de online applicatie van loket.nl. U komt op het onderstaande inlogscherm.

Nadere informatie

Handleiding Digitaal Loket Rapportages

Handleiding Digitaal Loket Rapportages Handleiding Digitaal Loket Rapportages Digitaal Loket Rapportages (DLR) Inhoud 1. Inleiding 2. Inloggen met eherkenning 3. Aanleveren van een rapportage 3.1 Overzicht rapportageverplichtingen raadplegen

Nadere informatie

Handleiding. Würth E-Shop (snelstart)

Handleiding. Würth E-Shop (snelstart) Handleiding Würth E-Shop (snelstart) Auteur E-shop team Versie 1.0 Datum 7 augustus 2013 INHOUDSOPGAVE 1. Starten van de e-shop... 3 2. Inloggen... 3 3. Artikelen zoeken... 3 3.1 Zoeken via catalogus...

Nadere informatie

Van Dale Elektronisch groot woordenboek versie 4.5 activeren en licenties beheren

Van Dale Elektronisch groot woordenboek versie 4.5 activeren en licenties beheren De nieuwste editie van dit document is altijd online beschikbaar: Activeren en beheren licenties Inhoudsopgave Van Dale Elektronisch groot woordenboek versie 4.5 activeren Automatisch activeren via internet

Nadere informatie

Handleiding voor online tolkaanvragen IN-Gent vzw afdeling tolken en vertalen. Aanvraagtermijn: Min. 2 werkdagen en max. 90 dagen vóór de uitvoerdatum

Handleiding voor online tolkaanvragen IN-Gent vzw afdeling tolken en vertalen. Aanvraagtermijn: Min. 2 werkdagen en max. 90 dagen vóór de uitvoerdatum Handleiding voor online tolkaanvragen IN-Gent vzw afdeling tolken en vertalen Algemene afspraken: Aanvraagtermijn: Min. 2 werkdagen en max. 90 dagen vóór de uitvoerdatum Status aanvraag: Alle communicatie

Nadere informatie

KIWA - CertIS Gebruikershandleiding NCP Bedrijven

KIWA - CertIS Gebruikershandleiding NCP Bedrijven KIWA - CertIS Gebruikershandleiding NCP Bedrijven Kiwa-NCP Gebruikershandleiding CertIS Pagina 1 van 21 Document geschiedenis versie Datum Omschrijving Auteur 1.0 2011-06-20 Vertaling Nearshoring Solutions

Nadere informatie

Belpork. Gebruikershandleiding webtoepassing

Belpork. Gebruikershandleiding webtoepassing Belpork Gebruikershandleiding webtoepassing voor producenten (TRACY) Inhoudsopgave I. ALGEMENE WERKING 3 1. DE WEBTOEPASSING STARTEN 3 2. AANMELDEN 5 3. WACHTWOORD WIJZINGEN / VERGETEN 7 4. HOOFDMENU 8

Nadere informatie

2. Account aanmaken 6 2.1. Aanvraag verificatiecode 6 2.2. Aanmaak van een account 7

2. Account aanmaken 6 2.1. Aanvraag verificatiecode 6 2.2. Aanmaak van een account 7 Inhoud bladz. 1. Werking E-commerce 2 1.1. Inloggen 2 1.2. Ingave van leveringsdatum en ev. bestelreferentie 2 1.3. Artikel zoeken 3 1.4. Artikel toevoegen in uw lopende bestelling 3 1.5. Uw lopende bestelling

Nadere informatie

1. Inloggen op www.fedos.be

1. Inloggen op www.fedos.be 1 1. Inloggen op www.fedos.be Om uw eigen clubpagina te beheren dient u zich eerst aan te melden op het beheersysteem van uw clubpagina. Dit beheersysteem is een soort programma die u via het internet

Nadere informatie

Compad Bakkerij. Document beheer. Inleiding. Debiteuren. Facturering. Compad Bakkerij Facturering

Compad Bakkerij. Document beheer. Inleiding. Debiteuren. Facturering. Compad Bakkerij Facturering Compad Bakkerij Facturering Document beheer Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking 1.0 22 oktober 2012 Definitief Carol Esmeijer Inleiding In dit document wordt beschreven hoe met Compad Bakkerij kunt

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Hoe gebruiken? Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1. WAT MOET IK DOEN OM TOEGANG TE KRIJGEN TOT MIJN KLANTENZONE?... 3 2. NAAR UW KLANTENZONE GAAN... 4 3. CONSULTATIE VAN UW GEGEVENS... 6 3.1. MIJN ALGEMENE

Nadere informatie

Jemasoft CMS: Nieuw Mailingsysteem

Jemasoft CMS: Nieuw Mailingsysteem Jemasoft CMS: Nieuw Mailingsysteem Pagina 1 van 5 Wat is er gewijzigd? Op 18 december 2009 is het nieuwe Jemasoft CMS Mailing systeem E@syMailings online gegaan. De grootste wijziging ten opzichte van

Nadere informatie

Cliënten handleiding PwC Client Portal

Cliënten handleiding PwC Client Portal Cliënten handleiding PwC Client Portal Mei 2011 (1) 1. Portal van de cliënt Deze beschrijving gaat ervan uit dat u beschikt over inloggegevens voor de portal en over de url van de portal website. Als u

Nadere informatie

Handleiding. Serviceportal. Versie 1.3 Datum 07-10-14

Handleiding. Serviceportal. Versie 1.3 Datum 07-10-14 Handleiding Serviceportal Versie 1.3 Datum 07-10-14 Inhoud 1 Inloggen... 3 2 Transportdocumenten... 4 2.1 Zoeken naar documenten... 4 2.2 Downloaden van alle documenten op factuurnummer... 6 2.3 Order

Nadere informatie

IMAP-handleiding Bookinto

IMAP-handleiding Bookinto IMAP-handleiding Bookinto Olivier Nuyts 2Ti6 Ewout Spitaels 2Ti6 Departement Handelswetenschappen en Bedrijfskunde Bachelor Toegepaste Informatica 2 de jaar Academiejaar 2010-2011 Overzicht Inleiding Bookinto

Nadere informatie

Handleiding voor www.galvano-metaal.nl

Handleiding voor www.galvano-metaal.nl Handleiding voor www.galvano-metaal.nl Het is mogelijk via Internet, 24 uur per dag, prijzen op te vragen, orders in te voeren en de status van uw offerte aanvragen en orders te volgen. Ook prijslijsten

Nadere informatie

Handleiding Site to Edit Module Veiling

Handleiding Site to Edit Module Veiling THAR Design Kipboomweg 15 7636 RC AGELO E-mail: info@thar.nl Website: www.thar.nl KvK nummer: 08165396 BTW nummer: NL8186.22.416.B01 Rekeningnummer: 45.09.80.59 Handleiding Site to Edit Module Veiling

Nadere informatie