Jaarverslag Stichting Meer dan een lied Rielerweg ZC Deventer. Contactpersoon: Mark Pardijs RSIN:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Jaarverslag Stichting Meer dan een lied Rielerweg ZC Deventer. Contactpersoon: Mark Pardijs RSIN:"

Transcriptie

1 Jaarverslag 2018 Stichting Meer dan een lied Rielerweg ZC Deventer Contactpersoon: Mark Pardijs RSIN: KvK:

2 Inhoud Voorwoord...2 Statutaire doelstelling...3 Activiteiten...4 Bestuur en organisatie...4 Werken aan specifieke doelen...4 Vooruitblik...6 Financiën...8 Pagina 2.

3 Voorwoord Dit jaar is weer een bijzonder mooi jaar geweest. Wat is het geweldig om mensen te bemoedigen en tot tranen toe geroerd te zien woorden door de optredens die we als stichting mogelijk maken. Dit jaar weer hebben we 25 optredens mogen verzorgen in gevangenissen, tijdens kerkdiensten en vrouwenochtenden. Door deze optredens heen mochten we duizenden mensen bemoedigen en stimuleren in hun relatie met God ook mochten we hen bemoedigen en stimuleren om vanuit naastenliefde er te zijn voor de medemens in nood. Als stichting vinden we het erg belangrijk dat mensen actief worden en gaan schitteren met hun gaven en talenten, zich gaan inzetten voor de ander om die andere tot zegen te zijn. We zijn in dit kader dan ook erg blij met de samenwerking met Compassion die we dit jaar hebben weten te realiseren. We hopen dat wij vanuit deze samenwerking steeds meer aandacht kunnen vragen voor de wereldwijde armoedeproblematiek en dat er steeds meer mensen op zullen gaan staan en op dit gebied gaan schitteren. Een ander aspect van ons werk waar we trots op zijn is de empowerment van vrouwen. Dit komt onder andere naar voren in ons programma wat wij vanuit de stichting verzorgen tijdens vrouwenochtenden. We vinden het belangrijk om ons hiervoor in te zetten. Extra mooi is het dan dat je als stichting een CD release kan sponsoren waarbij de nummers en bijbehorende videoclips onder andere gaan over het betekenisvol zijn voor je naaste. Naast deze zaken zijn we ook met onze doelstellingen aan de slag gegaan. Hier zijn we helaas slechts gedeeltelijk aan toe gekomen. Echter niet getreurd, komend jaar biedt nieuwe kansen om doelgericht aan onze visie te werken. Al met al hebben we genoeg reden om dankbaar te zijn. In dit verslag kunt u verder lezen wat onze plannen voor komende jaren zijn. Namens het bestuur, Mark Pardijs Pagina 3.

4 Statutaire doelstelling De statutaire doelstelling van de stichting is: Het door middel van zang en muziek verkondigen van een boodschap van hoop en redding door Jezus Christus en het bemoedigen van mede gelovigen en andere belangstellenden; het verrichten van alle verdere handelingen, die met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn. Activiteiten Kerken Naast de reguliere steun die wij bieden aan kerken op muzikaal gebied doordat wij de samenzang en begeleiding in kerkdiensten verzorgen, hebben wij volgende activiteiten gerealiseerd: Vrouwenochtenden De vrouwenochtenden hebben een vergelijkbaar concept als de themadiensten: er wordt een compleet verzorgd programma aangeboden voor een vrouwengroep, inclusief decoratie, muziek en spreker, verzorgd door Nathalie Booij en een spreekster. Ook deze ochtenden zijn op giftenbasis. In tegenstelling tot de themadiensten is deze activiteit door de giften wel kosten dekkend. Gevangenissen We hebben dit jaar in maar liefst drie gevangenissen mogen optreden. We konden daar het evangelie brengen, de boodschap van Gods liefde. We geloven dat we hierdoor dit hoop en bemoediging gebracht hebben. Bestuur en organisatie Ons bestuur bestaat uit: Mark Pardijs voorzitter, Ferdy Mattern - secretaris Wilbert de Goei penningmeester. Pagina 4.

5 Werken aan specifieke doelen De specifieke doelstellingen voor 2018 waren: 1. Het werven van extra middelen zodat we ook meer kleine kerken en andere groepen kunnen ondersteunen. 2. Het verkennen van de mogelijkheden voor het maken van een inspiratievideo welke vervolgens verspreid gaat worden via social media. 3. Het uitwerken van diverse concepten voor thematische samenkomsten. 4. Het realiseren van beeldmateriaal bij de muziek van Nathalie Booij 5. Het uitdragen van onze visie via website en social media. 6. Het oriënteren op de meerwaarde van de inzet van een klein team van vrijwilligers die nazorg verleend na afloop van de activiteiten. 7. Het oriënteren op de meerwaarde van het inzetten van een spreker en of kunstenaar. Er is ook tijd geïnvesteerd in visie verscherping naast het werken aan deze doelen. De eerste doelstelling hebben we behaald door een win-win situatie te creëren in samenwerking met Compassion. We hebben ons dit jaar georiënteerd op en gesprekken gevoerd met diverse non-profit organisaties die zich richten op de kerken, uiteindelijk is daar een samenwerking met Compassion uit voortgekomen. Als stichting gaan we meer aandacht geven aan het goede werk van Compassion en in ruil daarvoor komen zij tegemoet in de kosten die wij hebben. Hierdoor kunnen wij tegemoet komen aan kerken die normaal onvoldoende budget hebben voor een optreden. Eind 2018 is een eerste dienst gehouden waarin we aandacht hebben gevraagd voor het werk van Compassion. Daarnaast waren er vrijwilligers van Compassion aanwezig om informatie te verstrekken over het werk hiervan. In 2019 worden er meer van dit soort diensten georganiseerd, alsmede complete themadiensten waarin Compassion centraal staat, inclusief een spreker van Compassion. De tweede doelstelling is niet behaald. Wel zijn er twee videoclips gemaakt bij de CD van Nathalie Booij, die veelal in kerken worden gedraaid ter inspiratie. Ook zijn deze verspreid via Facebook. Tevens zijn we actief bezig gegaan met het actief berichten plaatsen op Facebook. In middels hebben we daar 855 volgers. We hopen dit de komende jaren verder uit te bouwen en ook door dit medium aandacht te vragen voor wat ons drijft. Pagina 5.

6 Met het derde doel zijn we beperkt bezig gegaan. We hebben één thema goed uitgewerkt en gehouden in twee kerken. Dit sloeg goed aan bij deze kerken. Door privé omstandigheden bij één van onze bestuursleden zijn we echter niet toe gekomen aan het uitwerken van meerdere thema s. Dit willen we komend jaar actief gaan oppakken. Vanuit de vorige doelstelling willen we tevens gaan kijken hoe we ook meer nummers van beeldmateriaal kunnen voorzien. De vijfde doelstelling hebben we kunnen realiseren. We hebben de nodige aandacht gegeven aan het vernieuwen van de website en dat is mooi gelukt. Natuurlijk gaan we hier wel mee door. Met de zesde en de zevende doelstelling zijn we bezig geweest. Dit is echter vervolgens stil komen te liggen door het goed afstemmen op de afspraken die zijn gemaakt met Compassion. In 2019 hopen we dit weer verder op te pakken. Vooruitblik Onze doelen voor 2019 zijn: Het uitwerken van diverse concepten voor thematische samenkomsten. Het realiseren van beeldmateriaal bij de muziek van Nathalie Booij ter gebruik voor inspiratie in de kerken. Het vergroten van het online bereik. Het uitdragen van onze visie via website en social media. Het oriënteren op de meerwaarde van de inzet van een klein team van vrijwilligers die nazorg verleend na afloop van de activiteiten. Het bemoedigen van gelovigen willen we vooral bereiken door bij de nummers van Nathalie Booij s CD Als ik kijk naar U nog meer inspirerende videoclips te realiseren. Deze clips worden in kerken vertoond en actief gepromoot op social media en op de website. De website zal een vernieuwingsslag krijgen om dit te realiseren. Ook worden enkele nummers van de CD uitgelicht door ze online als single te presenteren en in nieuwsbrieven op te nemen. De stichting zal ondersteunen in deze diverse promotieactiviteiten. Pagina 6.

7 Verder is een belangrijke prioriteit de Compassion themadiensten onder de aandacht te brengen, en hopen we ook meer vrouwenochtenden/avonden te organiseren waarin Compassion ook aandacht krijgt. Pagina 7.

8 Financiën Balans en begroting Inkomsten 2018 Begroting 2018 Werkelijk Verschil Begroot 2019 Optredens 8.500, , , ,00 CD verkoop Donaties 500,00 424,37-75,63 400,00 Giften CD project/release - 310,00 310,00 - Rente - 0,02 0, , , , ,00 Uitgaven 2018 Begroting 2018 Werkelijk Verschil Begroot 2019 Algemene kosten KZCB 30,00-30,00 - Rabobank 200,00 193,11 6,89 200,00 Webhosting 70,00-70,00 50,00 Reiskosten 50,00 100,48-50,48 100,00 Overige declaraties IKN uitbetaling Administratiekosten 300,00 290,00 10,00 300,00 PR Stichting 50,00-50, ,00 Cursussen / Trainingen 50,00-50,00 - Onvoorzien 50,00-50,00 50,00 800,00 583,59 216, ,00 Projectkosten Bijdragen aan artiesten 8.100, , , ,00 Bijdrage aan cd project , ,41 - Materiaal ontwikkeling 100,00 100,00-100, , ,85-13, ,00 Totaal uitgaven 9.000, ,44 202, ,00 Balans 2018 Begroot 2018 Werkelijk Verschil Begroot 2019 Inkomsten 9.000, , , ,00 Uitgaven , ,44-202, ,00 Resultaat ,46 999, ,00 Pagina 8.

9 Toelichting: Er is besloten om vanuit het reserve euro vrij te maken voor pr. Banksaldo bankrekening ,00 Banksaldo spaarrekening ,00 Resultaat -999,46 Banksaldo bankrekening ,54 Banksaldo spaarrekening ,00 Toelichting op de balans: Het negatieve resultaat heeft te maken met twee dingen. 1. De keuze om bij te dragen aan het CD project van Nathalie Booij. Haar CD is bedoeld ter inspiratie en bemoediging van gelovigen wat past bij de doelstelling van de stichting. 2. Er zijn nog openstaande facturen. Toelichting op de begroting: De begroting is opgesteld zonder rekening te houden met eventueel positief resultaat met betrekking tot eventuele fondsenwerving. Activa en Passiva Activa Passiva Vaste Activa Eigen Vermogen 2332 Inventaris 0 Vlottende Activa Liquide middelen Openstaande facturen Nog te betalen facturen: 108 Totaal activa 2440 Totaal passiva 2440 Pagina 9.

10 Handtekeningen bestuursleden Datum: Plaats: Voorzitter: Secretaris Penningmeester Pagina 10.

Jaarverslag Stichting Meer dan een lied Rielerweg ZC Deventer. Contactpersoon: Mark Pardijs RSIN:

Jaarverslag Stichting Meer dan een lied Rielerweg ZC Deventer. Contactpersoon: Mark Pardijs RSIN: Jaarverslag 2017 Stichting Meer dan een lied Rielerweg 95 7416 ZC Deventer Contactpersoon: Mark Pardijs 06-81364427 RSIN: 853128637 KvK: 58659080 Inhoudsopgave 1. Dankbaar... 3 2. Doelstelling... 4 3.

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Meer dan een lied Rielerweg ZC Deventer. Contactpersoon: Mark Pardijs RSIN: KvK:

Jaarverslag Stichting Meer dan een lied Rielerweg ZC Deventer. Contactpersoon: Mark Pardijs RSIN: KvK: Jaarverslag 2016 Stichting Meer dan een lied Rielerweg 95 7416 ZC Deventer Contactpersoon: Mark Pardijs 06-81364427 RSIN: 853128637 KvK: 58659080 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 4 2. Doelstelling... 4 3.

Nadere informatie

1. Over Gezinsfundament... 2. 2. Terugblikken en vooruit kijken... 3. 3. Factsheet 2015... 4. 4. Financiën... 6. 5. Contactgegevens...

1. Over Gezinsfundament... 2. 2. Terugblikken en vooruit kijken... 3. 3. Factsheet 2015... 4. 4. Financiën... 6. 5. Contactgegevens... Jaarverslag 2015 Je bent nooit groter dan wanneer je je bukt om een kind te helpen. (Dr. Wess Stafford, voormalig directeur van Compassion International) Inhoudsopgave 1. Over Gezinsfundament... 2 2. Terugblikken

Nadere informatie

Jaarverslag Arts Alive Versteegstraat CH Deventer.

Jaarverslag Arts Alive Versteegstraat CH Deventer. Jaarverslag 2016 Arts Alive Versteegstraat 9 7425 CH Deventer www.artsalive.nl info@artsalive.nl Bankrekening: NL43INGB0007551181 ANBI-RSIN: 856718713 KvK: 66837979 Pagina 2 Inhoudsopgave 1. Inleiding...3

Nadere informatie

Financieel jaarverslag 2014

Financieel jaarverslag 2014 Financieel jaarverslag 2014 St De Hand Utrecht Statutair gevestigd in Utrecht Fiscaal gevestigd in De Meern Inhoudsopgave 1 Algemeen... 3 2 Balans 2014... 4 3 Staat van baten en lasten 2014... 5 4 Toelichting

Nadere informatie

Financieel jaarverslag 2011

Financieel jaarverslag 2011 Financieel jaarverslag 2011 St de Hand te Utrecht 1 Inhoudsopgave 1 Algemeen... 3 2 Balans 2011... 4 3 Staat van baten en lasten 2011... 5 4 Toelichting op Balans en Staat van baten en lasten... 6 JAARVERSLAG

Nadere informatie

Financieel jaarverslag 2013

Financieel jaarverslag 2013 Financieel jaarverslag 2013 St De Hand Utrecht Statutair gevestigd in Utrecht Fiscaal gevestigd in De Meern Inhoudsopgave 1 Algemeen... 3 2 Balans 2013... 4 3 Staat van baten en lasten 2013... 5 4 Toelichting

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Schitterend. Ondernemingsplan. Weet dat je kunt schitteren

Jaarverslag Stichting Schitterend. Ondernemingsplan. Weet dat je kunt schitteren Jaarverslag 2012 Stichting Schitterend 1 Ondernemingsplan Weet dat je kunt schitteren Stichting Schitterend Postadres Clematislaan 59 2343 VK Oegstgeest Internet www.schitterend.tv E-mail stichtingschitterend@gmail.com

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Schitterend. Ondernemingsplan. Weet dat je kunt schitteren

Jaarverslag Stichting Schitterend. Ondernemingsplan. Weet dat je kunt schitteren Jaarverslag 2013 Stichting Schitterend 1 Ondernemingsplan Weet dat je kunt schitteren Stichting Schitterend Postadres Clematislaan 59 2343 VK Oegstgeest Internet www.schitterend.tv E-mail stichtingschitterend@gmail.com

Nadere informatie

Stichting Bijbel NGT Jaarverslag 2016

Stichting Bijbel NGT Jaarverslag 2016 Stichting Bijbel NGT Jaarverslag 2016 Inhoud Voorwoord...3 Activiteiten...3 Publiciteit...3 Externe contacten...4 Interne organisatie...5 Financiën...6 Dankbaarheid...8 Actiepunten voor 2017...8 2 Voorwoord

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Vrienden van El-Shadai

Jaarverslag Stichting Vrienden van El-Shadai Jaarverslag Stichting Vrienden van El-Shadai Over het jaar Stichting Vrienden van El-Shadai Krabbescheer 18 8265 JD Kampen Bankrekeningnummer: NL34 RABO 0155 5775 49 KVK: 08212101 Website: www.el-shadai.nl

Nadere informatie

Beleidsplan. Stichting The Apostles Continuation Church International of the Netherlands

Beleidsplan. Stichting The Apostles Continuation Church International of the Netherlands Beleidsplan Stichting The Apostles Continuation Church International of the Netherlands 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Doel van de Stichting... 4 3 Organisatie-structuur... 5 4 Financiering (inkomsten

Nadere informatie

Stichting Het Nieuwe Leven

Stichting Het Nieuwe Leven Stichting Het Nieuwe Leven Jaarverslag 2015 Inhoud 1. Inleiding 2. Doel en werkwijze 3. Organisatie 4. Anbi 5. Financieel Jaarverslag 1. Inleiding Stichting Het Nieuwe Leven is een christelijke organisatie,

Nadere informatie

Alles is van U afkomstig en wat wij U schenken komt uit Uw hand.

Alles is van U afkomstig en wat wij U schenken komt uit Uw hand. 2018 Stichting 1 Kronieken 29:14b Alles is van U afkomstig en wat wij U schenken komt uit Uw hand. JAARVERSLAG STICHTING 1 KRONIEKEN 29:14B Rapport inzake de jaarrekening 2018 RAPPORT Herwijnen, 28 februari

Nadere informatie

1. Over Gezinsfundament Terugblikken en vooruit kijken Factsheet Uitgelicht Financiën...

1. Over Gezinsfundament Terugblikken en vooruit kijken Factsheet Uitgelicht Financiën... Jaarverslag 2016 Je bent nooit groter dan wanneer je je bukt om een kind te helpen. (Dr. Wess Stafford, voormalig directeur van Compassion International) Inhoudsopgave 1. Over Gezinsfundament... 2 2. Terugblikken

Nadere informatie

Stichting Het Nieuwe Leven

Stichting Het Nieuwe Leven Stichting Het Nieuwe Leven Jaarverslag 2017 Inhoud 1. Inleiding 2. Doel en werkwijze 3. Organisatie 4. Anbi 5. Financieel Jaarverslag 1. Inleiding Stichting Het Nieuwe Leven is een christelijke organisatie,

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2013 VICTORY HOPE NEDERLAND. KvK nummer 02094816 www.victoryhope.nl BIC ABNANL2A Fiscaal nummer 816869455 Rekening nummer 43.53.35.

JAARVERSLAG 2013 VICTORY HOPE NEDERLAND. KvK nummer 02094816 www.victoryhope.nl BIC ABNANL2A Fiscaal nummer 816869455 Rekening nummer 43.53.35. JAARVERSLAG 2013 VICTORY HOPE NEDERLAND Inhoud 1. Inleiding 2. Financiële verantwoording 2.1 Balans per 31-12-2013 2.2 Staat van baten en lasten 2013 2.3 Toelichting 2.4 Kascontrole 3. Activiteiten 3.1

Nadere informatie

Stichting Ga JAARREKENING 2016

Stichting Ga JAARREKENING 2016 Stichting Ga JAARREKENING 2016 STICHTING GA Amersfoort, juni 2017 Voor u ligt de jaarrekening 2016 van Stichting Ga. Onze doelstelling hebben we dit jaar ingevuld door verder te investeren in het opbouwen

Nadere informatie

Beleidsplan: Stichting AVIV Dance Company

Beleidsplan: Stichting AVIV Dance Company Beleidsplan: Stichting AVIV Dance Company Contactgegevens: Stichting AVIV Dance Company Adres Wilbert Contactpersoon: Inge de Jong KVK: 74227017 RSIN: 859816874 Inhoudsopgave INLEIDING:... 3 VISIE:...

Nadere informatie

Jaarverslag S T I C H T I N G G E Z I N S F U N D A M E N T. [Geef tekst op]

Jaarverslag S T I C H T I N G G E Z I N S F U N D A M E N T. [Geef tekst op] 2017 Jaarverslag S T I C H T I N G G E Z I N S F U N D A M E N T "Want Ik zal u meer dan voldoende water geven voor uw dorstige land en uitgedroogde grond. En Ik zal mijn Geest en mijn zegeningen over

Nadere informatie

Jaarstukken 2016 Stichting Vrienden van Amsterdam in Beweging voor Jezus Christus

Jaarstukken 2016 Stichting Vrienden van Amsterdam in Beweging voor Jezus Christus Jaarstukken 2016 Stichting Vrienden van Amsterdam in Beweging voor Jezus Christus Jaarrekening 2016 Opgesteld op dd 19 april 2017 Harm Joosse Penningmeester Amstelveen Jaarverslag 2016 Vrienden van AiB

Nadere informatie

RAPPORT. Aan het bestuur van Stichting Go and Tell Zeewolde. inzake de jaarrekening 2014

RAPPORT. Aan het bestuur van Stichting Go and Tell Zeewolde. inzake de jaarrekening 2014 RAPPORT Aan het bestuur van inzake de jaarrekening 2014 INHOUDSOPGAVE RAPPORT 1 Opdracht 2 Algemeen 3 Cash-flow 4 Fiscale positie BIJLAGEN Jaarrekening 1 Balans per 31 december 2014 2 Staat van inkomsten

Nadere informatie

Beleidsplan 2015-2016

Beleidsplan 2015-2016 Beleidsplan 2015-2016 Vertelt onder de volken zijn heerlijkheid, onder alle natiën zijn wonderen. Psalm 96:3 Beleidsplan Strijen, juni 2015 Inhoudsopgave Voorwoord...1 1 Stichting Hope 4 the Nations...2

Nadere informatie

LIVING HOPE AFRICA BELEIDSPLAN

LIVING HOPE AFRICA BELEIDSPLAN LIVING HOPE AFRICA BELEIDSPLAN 2 Titel 1. Introductie 2. Visie 3. Missie 4. Inspiratie 5. Doelen en objectieven 6. Strategiën 7. Gebieden van invloed 8. De invloed op deze gebieden 9. Waarom we deze gebieden

Nadere informatie

Stichting Bijbel NGT Jaarverslag 2013

Stichting Bijbel NGT Jaarverslag 2013 Stichting Bijbel NGT Jaarverslag 2013 Inhoud Voorwoord...3 Activiteiten...3 Publiciteit...3 Externe contacten...4 Interne organisatie...4 Financiën...6 Conclusie en aanbevelingen...7 2 Voorwoord Op 2 november

Nadere informatie

Bestuur The Living Museum, 19 juni 2017

Bestuur The Living Museum, 19 juni 2017 JAARVERSLAG 2016 Inleiding Voor u ligt het inhoudelijk jaarverslag van The Living Museum Tilburg over het jaar 2016. Het jaar waarin de stichting is opgericht, en er voor het eerst workshops, bijeenkomsten

Nadere informatie

1. Voorwoord van de voorzitter Balans Staat van baten en lasten Toelichting op de staat van baten en lasten...

1. Voorwoord van de voorzitter Balans Staat van baten en lasten Toelichting op de staat van baten en lasten... Jaarrekening 2016 Inhoudsopgave 1. Voorwoord van de voorzitter... 2 2. Balans... 3 3. Staat van baten en lasten... 3 3.1. Toelichting op de staat van baten en lasten... 5 4. Ondertekening door het bestuur

Nadere informatie

RAPPORT. Aan het bestuur van Stichting Go and Tell Zeewolde. inzake de jaarrekening 2015

RAPPORT. Aan het bestuur van Stichting Go and Tell Zeewolde. inzake de jaarrekening 2015 RAPPORT Aan het bestuur van inzake de jaarrekening 2015 INHOUDSOPGAVE RAPPORT 1 Opdracht 2 Algemeen 3 Cash-flow 4 Fiscale positie BIJLAGEN Jaarrekening 1 Balans per 31 december 2015 2 Staat van inkomsten

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE 2 MISSIE 3 VOORWOORD 4 BEGUNSTIGERS 5 ACTIVITEITEN 5 BESTUUR 5 FINANCIEEL VERSLAG 6 COLOFON 9

INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE 2 MISSIE 3 VOORWOORD 4 BEGUNSTIGERS 5 ACTIVITEITEN 5 BESTUUR 5 FINANCIEEL VERSLAG 6 COLOFON 9 JAARVERSLAG 2012 INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE 2 MISSIE 3 VOORWOORD 4 BEGUNSTIGERS 5 ACTIVITEITEN 5 BESTUUR 5 FINANCIEEL VERSLAG 6 COLOFON 9 2 MISSIE Stichting Vrienden van Zonnehuisgroep Amstelland wil

Nadere informatie

1 Stichting Moz Kids. Stichting Moz Kids. Financieel verslag 2016

1 Stichting Moz Kids. Stichting Moz Kids. Financieel verslag 2016 1 Stichting Moz Kids Stichting Moz Kids Financieel verslag 2016 2 Stichting Moz Kids Inhoudsopgave Bestuursverslag pagina 3 Jaarrekening Balans per 31 december 2016 na resultaatverdeling pagina 5 Staat

Nadere informatie

Alles is van U afkomstig en wat wij U schenken komt uit Uw hand.

Alles is van U afkomstig en wat wij U schenken komt uit Uw hand. 2016 Stichting 1 Kronieken 29:14b Alles is van U afkomstig en wat wij U schenken komt uit Uw hand. JAARVERSLAG STICHTING 1 KRONIEKEN 29:14B Rapport inzake de jaarrekening 2016 RAPPORT Herwijnen, 31 januari

Nadere informatie

Jaarstukken 2015 Stichting Vrienden van Amsterdam in Beweging voor Jezus Christus

Jaarstukken 2015 Stichting Vrienden van Amsterdam in Beweging voor Jezus Christus Jaarstukken 2015 Stichting Vrienden van Amsterdam in Beweging voor Jezus Christus Jaarrekening 2015 Opgesteld op dd 04 jan 2016 Harm Joosse Penningmeester Amstelveen Page 1 of 6 Jaarverslag 2015 Vrienden

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Heartlink. Juni Stichting Heartlink Pagina 1 van 7

Jaarverslag Stichting Heartlink. Juni Stichting Heartlink Pagina 1 van 7 Jaarverslag 2016 Stichting Heartlink Juni 2017 Stichting Heartlink Pagina 1 van 7 Inhoud 1 Verslag van het Bestuur... 3 2. Balans per 31 december 2016... 5 3. Staat van baten en lasten over 2016... 7 Stichting

Nadere informatie

Jaarrekening & Verslag van voorlichtingsactiviteiten in Nederland 2015

Jaarrekening & Verslag van voorlichtingsactiviteiten in Nederland 2015 Jaarrekening & Verslag van voorlichtingsactiviteiten in Nederland 2015 Toelichting Staat van Baten en lasten 1. Inleiding Hieronder presenteert Sapope haar financiële verantwoording van de resultaten over

Nadere informatie

Stichting Bijbel NGT Jaarverslag 2012

Stichting Bijbel NGT Jaarverslag 2012 Stichting Bijbel NGT Jaarverslag 2012 Inhoud Voorwoord...3 Activiteiten...3 Publiciteit...4 Externe contacten...4 Interne organisatie...4 Financiën...6 Conclusie en aanbevelingen...7 2 Voorwoord Op 2 november

Nadere informatie

Activiteitenverslag en financiële verantwoording Netwerk ICF Veenendaal, 2014.

Activiteitenverslag en financiële verantwoording Netwerk ICF Veenendaal, 2014. Activiteitenverslag en financiële verantwoording Netwerk ICF Veenendaal, 2014. In het kader van voldoen aan de nieuwe ANBI regelgeving publiceren wij in dit document: Naam van de instelling: Stichting

Nadere informatie

Alles is van U afkomstig en wat wij U schenken komt uit Uw hand.

Alles is van U afkomstig en wat wij U schenken komt uit Uw hand. 2014 Stichting 1 Kronieken 29:14b Alles is van U afkomstig en wat wij U schenken komt uit Uw hand. JAARVERSLAG STICHTING 1 KRONIEKEN 29:14B Rapport inzake de jaarrekening 2014 RAPPORT Herwijnen, 28 maart

Nadere informatie

Jaarstukken 2014 Stichting Vrienden van Amsterdam in Beweging voor Jezus Christus

Jaarstukken 2014 Stichting Vrienden van Amsterdam in Beweging voor Jezus Christus Jaarstukken 2014 Stichting Vrienden van Amsterdam in Beweging voor Jezus Christus Opgesteld op 30 Juni 2015 Harm Joosse Penningmeester Amstelveen Jaarverslag 2014 Vrienden van AiB De Stichting Vrienden

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2012 VICTORY HOPE NEDERLAND

JAARVERSLAG 2012 VICTORY HOPE NEDERLAND JAARVERSLAG 2012 VICTORY HOPE NEDERLAND Inhoud 1. Inleiding 2. Financiële verantwoording 2.1 Balans per 31-12-2013 2.2 Staat van baten en lasten 2012 2.3 Toelichting 2.4 Kascontrole 3. Activiteiten 3.1

Nadere informatie

Stichting Vrienden van de Sisters of NazarethHaifa

Stichting Vrienden van de Sisters of NazarethHaifa Stichting Vrienden van de Sisters of NazarethHaifa Jaarverslag 2015 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Doelstelling... 4 Bestuur... 4 Vergaderingen... 4 Activiteiten... 4 Communicatie...

Nadere informatie

Stichting Samanatha Blokweerweg 59a 2953 AA Alblasserdam. Rabobank: KvK nummer: Jaarverslag. Versie: 1.0 Status: Definitief

Stichting Samanatha Blokweerweg 59a 2953 AA Alblasserdam. Rabobank: KvK nummer: Jaarverslag. Versie: 1.0 Status: Definitief Stichting Samanatha Blokweerweg 59a 2953 AA Alblasserdam Rabobank: 1748.49.443 KvK nummer: 56297246 Jaarverslag 2015 Versie: 1.0 Status: Definitief Inhoud Versiebeheer... 2 Voorwoord... 3 1 Bestuur...

Nadere informatie

BELEIDSPLAN Stichting DMS [ ]

BELEIDSPLAN Stichting DMS [ ] BELEIDSPLAN Stichting DMS [2018 2022] Stichting Dutch Medical Service Vrusschenhusken 1 6422 PL Heerlen info@dutchmedicalservice.nl www.dutchmedicalservice.nl Inschrijvingsnummer Kvk 71024689 Bank: NL05

Nadere informatie

Financieel jaarverslag Platform voor Informatiebeveiliging

Financieel jaarverslag Platform voor Informatiebeveiliging Financieel jaarverslag Platform voor Informatiebeveiliging Inhoud 1. Bestuursverslag... 3 1.1 Algemeen... 3 1.2 Samenstelling bestuur... 3 2. Financieel jaarverslag... 4 2.1 Balans per 31 december (in

Nadere informatie

Stichting Het Nieuwe Leven

Stichting Het Nieuwe Leven Stichting Het Nieuwe Leven Jaarverslag 2014 Inhoud 1. Inleiding 2. Doel en werkwijze 3. Organisatie 4. Anbi 5. Financieel Jaarverslag 1. Inleiding Stichting Het Nieuwe Leven is een christelijke organisatie,

Nadere informatie

Stichting Sizanani Amsterdam

Stichting Sizanani Amsterdam Stichting Sizanani Amsterdam Rapport jaarrekening 1 maart 2013-28 februari 2014 Adres: Willem Pijperstraat 172 2551 CP s-gravenhage KvK no.: 41213848 1 JAARVERSLAG 2013-2014 INHOUD Paginanummer 1. Bestuur

Nadere informatie

BELEIDSPLAN: versie:

BELEIDSPLAN: versie: BELEIDSPLAN: 2018-2021 versie: 11-10-2018 Inhoud Hoofdstuk 1: Inleiding... 3 Hoofdstuk 2: Visie en Missie... 4 Hoofdstuk 3: Doelstellingen/Activiteiten... 4 Hoofdstuk 4: Organisatie... 5 Hoofdstuk 5: Financiën...

Nadere informatie

Alles is van U afkomstig en wat wij U schenken komt uit Uw hand.

Alles is van U afkomstig en wat wij U schenken komt uit Uw hand. 2015 Stichting 1 Kronieken 29:14b Alles is van U afkomstig en wat wij U schenken komt uit Uw hand. JAARVERSLAG STICHTING 1 KRONIEKEN 29:14B Rapport inzake de jaarrekening 2015 RAPPORT Herwijnen, 6 mei

Nadere informatie

1. Voorwoord van de voorzitter...2. 2. Balans...3. 3. Staat van baten en lasten...3. 3.1. Toelichting op de staat van baten en lasten...

1. Voorwoord van de voorzitter...2. 2. Balans...3. 3. Staat van baten en lasten...3. 3.1. Toelichting op de staat van baten en lasten... Jaarrekening 2014 Inhoudsopgave 1. Voorwoord van de voorzitter....2 2. Balans...3 3. Staat van baten en lasten...3 3.1. Toelichting op de staat van baten en lasten...5 4. Ondertekening door alle bestuursleden

Nadere informatie

Stichting Dordtse Evangelisatie

Stichting Dordtse Evangelisatie Jaarrekening 2015 vastgesteld door het bestuur op 12 april 2016 Inhoudsopgave pagina Voorwoord 1 Balans 2 Staat van baten en lasten 3 Voorwoord Voor u ligt de jaarrekening over 2015. Het saldo van de baten

Nadere informatie

Stichting Addis Alem

Stichting Addis Alem Betreft: JAARVERSLAG 2017 INHOUDSOPGAVE PAGINA RAPPORT 1 Opdracht 3 2 Algemeen 4 3 Resultaten 5 4 Financiële positie 6 JAARREKENING Balans per 31 december 2017 9 Staat van baten en lasten over 2017 11

Nadere informatie

Financieel jaarverslag 2014 Stichting De Kroko s

Financieel jaarverslag 2014 Stichting De Kroko s Financieel jaarverslag 2014 Stichting De Kroko s In dit financieel jaarverslag wordt verantwoording afgelegd over de financiële situatie van stichting De Kroko s in 2014. pagina 2 van 5 Inhoudsopgave Inleiding

Nadere informatie

Stichting Bijbel NGT Jaarverslag 2014

Stichting Bijbel NGT Jaarverslag 2014 Stichting Bijbel NGT Jaarverslag 2014 Inhoud Voorwoord...3 Activiteiten...3 Publiciteit...4 Externe contacten...4 Interne organisatie...5 Financiën...6 Conclusie en aanbevelingen...8 2 Voorwoord Op 2 november

Nadere informatie

Stichting Dordtse Evangelisatie

Stichting Dordtse Evangelisatie Jaarrekening 2014 vastgesteld door het bestuur op 16 april 2015 Inhoudsopgave pagina Voorwoord 1 Balans 2 Staat van baten en lasten 3 Voorwoord Voor u ligt de jaarrekening over 2014. Het saldo van de baten

Nadere informatie

Living and Sharing the Gospel. Beleidsplan Goed gekeurd door het bestuur op

Living and Sharing the Gospel. Beleidsplan Goed gekeurd door het bestuur op Living and Sharing the Gospel Beleidsplan Goed gekeurd door het bestuur op 22-11-2015 Versie 1.3 22 nov 2015 Beleidsplan Stichting Grace Communion International 1 Inhoudsopgave 1.Beleidsplan 2.Doelen van

Nadere informatie

JAARVERSLAG

JAARVERSLAG JAARVERSLAG 2015 WWW.DEVREUGDEFABRIEK.NL Adres: Postbus 50 Postcode: 6650 AB Woonplaats: Druten Email: info@devreugdefabriek.nl Telefoonnummer: 06 2820 4744 INHOUD Pag. 3 Doelstelling Pag. 4 Voorwoord

Nadere informatie

Alles is van U afkomstig en wat wij U schenken komt uit Uw hand.

Alles is van U afkomstig en wat wij U schenken komt uit Uw hand. 2012 Stichting 1 Kronieken 29:14b Alles is van U afkomstig en wat wij U schenken komt uit Uw hand. JAARVERSLAG STICHTING 1 KRONIEKEN 29:14B Rapport inzake de jaarrekening 2012 RAPPORT Herwijnen, 16 februari

Nadere informatie

Stichting Bron Lachai Roi

Stichting Bron Lachai Roi 1 Stichting Bron Lachai Roi Beleidsplan 2018 2019 2 Februari 2018 Inhoudsopgave. 2 1 Algemeen.3 1.1 Inleiding...3 1.2 Visie.3 1.3 Gegevens stichting...3 1.4 Doelstelling.3 1.5 Uitwerking doelstelling..4

Nadere informatie

Jaarverslag 2014. Stichting Thomas. Contactgegevens:

Jaarverslag 2014. Stichting Thomas. Contactgegevens: Jaarverslag 2014 Stichting Thomas Contactgegevens: Stichting Thomas Terrahof 13, 5044 RM Tilburg T: 06 1230 1226 E: info@stichting-thomas.nl W: www.stichting-thomas.nl KvK nummer: 41189730 RSIN: 009740235

Nadere informatie

Jaarstukken 2017 Stichting Vrienden van Amsterdam in Beweging voor Jezus Christus

Jaarstukken 2017 Stichting Vrienden van Amsterdam in Beweging voor Jezus Christus Jaarstukken 2017 Stichting Vrienden van Amsterdam in Beweging voor Jezus Christus Jaarrekening 2017 Opgesteld op dd 19 april 2018 Harm Joosse Penningmeester Amstelveen Jaarverslag 2017 Vrienden van AiB

Nadere informatie

Zambia Child Foundation. Jaarverslag 2015

Zambia Child Foundation. Jaarverslag 2015 Zambia Child Foundation Jaarverslag 2015 INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave De stichting... 2 Doelstelling Organisatie in Nederland Organisatie in Zambia NGO Keurmerk Het bestuur... 4 Financieel jaarverslag...

Nadere informatie

Burgemeester van Woelderenlaan LT Vlissingen JAARVERSLAG

Burgemeester van Woelderenlaan LT Vlissingen JAARVERSLAG Burgemeester van Woelderenlaan 62 4384LT Vlissingen info@karunia.org 0118-478498 JAARVERSLAG 2017 www.karunia.org Inhoud Voorwoord van de voorzitter...3 1. Verslag van het bestuur...3 1.1 Activiteiten...3

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2014 VICTORY HOPE NEDERLAND

JAARVERSLAG 2014 VICTORY HOPE NEDERLAND JAARVERSLAG 2014 VICTORY HOPE NEDERLAND INHOUD 1. Inleiding 2. Financiële verantwoording 2.1 Balans per 31-12-2014 2.2 Staat van baten en lasten 2014 2.3 Toelichting 2.4 Kascontrole 3. Activiteiten 3.1

Nadere informatie

Algemene gegevens stichting

Algemene gegevens stichting Algemene gegevens stichting Naam: Stichting Bright Future Babies Home RSIN en ANBI: 8535.88.806 KvK-nummer: 59651148 Postadres: Jan Wolkerslaan, 9721 MN, Groningen Telefoonnummer: 06 15131062 Website:

Nadere informatie

Stichting Samanatha Blokweerweg 59a 2953 AA Alblasserdam. Rabobank: KvK nummer: Jaarverslag. Versie: 1.0 Status: Definitief

Stichting Samanatha Blokweerweg 59a 2953 AA Alblasserdam. Rabobank: KvK nummer: Jaarverslag. Versie: 1.0 Status: Definitief Stichting Samanatha Blokweerweg 59a 2953 AA Alblasserdam Rabobank: 1748.49.443 KvK nummer: 56297246 Jaarverslag 2017 Versie: 1.0 Status: Definitief Inhoud Versiebeheer... 2 Voorwoord... 3 1 Activiteiten...

Nadere informatie

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies JAARVERSLAG 2013 Stichting Terima Kasih Vier-Morgenweg 6 (postadres) 6721 MS Bennekom KvK Utrecht nr. 50028235 Bankrekeningnr. NL05RABO 010.84.45.771 W.www.stichtingterimakasih.nl E. info@stichtingterimakasih.nl

Nadere informatie

MOOI LEVEN HUIS EDE. Jaarverslag en jaarrekening Een leven, zoals wij dat zelf ook zouden willen leven. Stichting Mooi Leven Huis Ede

MOOI LEVEN HUIS EDE. Jaarverslag en jaarrekening Een leven, zoals wij dat zelf ook zouden willen leven. Stichting Mooi Leven Huis Ede MOOI LEVEN HUIS EDE Jaarverslag en jaarrekening 2016 Een leven, zoals wij dat zelf ook zouden willen leven Stichting Mooi Leven Huis Ede Inhoud Gegevens Stichting Mooi Leven Huis Ede... 2 Partners... 3

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting WAUW

Beleidsplan Stichting WAUW Beleidsplan Stichting WAUW Voorwoord In dit beleidsplan geven wij u graag een beeld van de activiteiten van Stichting Wauw. Dit beleidsplan is geschreven voor alle betrokkenen bij de stichting. Stichting

Nadere informatie

1 Stichting Moz Kids. Stichting Moz Kids. Financieel verslag 2017

1 Stichting Moz Kids. Stichting Moz Kids. Financieel verslag 2017 1 Stichting Moz Kids Stichting Moz Kids Financieel verslag 2017 2 Stichting Moz Kids Inhoudsopgave Bestuursverslag pagina 3 Jaarrekening Balans per 31 december 2017 na resultaatverdeling pagina 6 Staat

Nadere informatie

3. Rekening van baten en lasten Waarderingsgrondslagen en overige informatie

3. Rekening van baten en lasten Waarderingsgrondslagen en overige informatie Stichting Werk In Nepal Suyderhoflaan 35 3601 JL MAARSSEN Kamer van Koophandel: 67843395 Bestuursverslag 2017 1. Verslag over 2017 2. Balans per 31 December 2017 3. Rekening van baten en lasten 2017 4.

Nadere informatie

Financieel jaarverslag 2016 Stichting Voedselbank De Bilt

Financieel jaarverslag 2016 Stichting Voedselbank De Bilt Financieel jaarverslag 2016 Stichting Voedselbank De Bilt Algemeen De begroting van 2016 gaf een negatief resultaat van onze jaarrekening voor dit jaar. Ook voor de toekomst blijft dit een jaarlijks terugkerend

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Christelijke Evenementen Tilburg

Jaarverslag Stichting Christelijke Evenementen Tilburg Jaarverslag 2018 Stichting Christelijke Evenementen Tilburg Stichting Christelijke Evenementen Tilburg Domein 36, 5046PZ te Tilburg 06-46055297 bestuur@stichtingcet.nl 1 - Jaarverslag Stichting Christelijke

Nadere informatie

Stichting Goeie Hoop Ederveen

Stichting Goeie Hoop Ederveen Stichting Goeie Hoop Ederveen Jaarrekening 2015 INHOUDSOPGAVE 1. Algemeen 3 2. Jaarrekening 2015 2.1 Balans per 31 december 2015 4 2.2 Staat van baten en lasten over 2015 6 2.3 Grondslagen financiële verslaggeving

Nadere informatie

STICHTING RESEARCH FOUNDATION LUPUS INTERNATIONAL JAARVERSLAG 2016

STICHTING RESEARCH FOUNDATION LUPUS INTERNATIONAL JAARVERSLAG 2016 Presbyterian ziekenhuis is gevestigd in New York City. 6 INHOUDSOPGAVE 1 Voorwoord 3 2 Activiteiten 3 3 Publiciteit 4 4 Externe contacten 4 5 Interne organisatie 4 6 Financiële verantwoording 4/5 7 Bestuur

Nadere informatie

Jaarverslag 2016 Stichting De Kroko s

Jaarverslag 2016 Stichting De Kroko s Jaarverslag 2016 Stichting De Kroko s In dit jaarverslag wordt verantwoording afgelegd van de activiteiten en organisatie van stichting De Kroko s in 2016. pagina 2 van 9 Inhoudsopgave Voorwoord van het

Nadere informatie

Financieel jaarverslag 2013 Stichting De Kroko s

Financieel jaarverslag 2013 Stichting De Kroko s Financieel jaarverslag 2013 Stichting De Kroko s In dit financieel jaarverslag wordt verantwoording afgelegd over de financiële situatie van stichting De Kroko s in 2013. pagina 2 van 5 Inhoudsopgave Inleiding

Nadere informatie

Stichtingsplan. Stichting San Lucas Nederland

Stichtingsplan. Stichting San Lucas Nederland Stichtingsplan Stichting San Lucas Nederland Bestuur Stichting San Lucas Nederland Oktober 2013 Inhoudsopgave 1. Inleiding...3 2. Visie, Missie, Doel & Resultaten...4 3. Activiteiten...5 4. Organisatie...6

Nadere informatie

Jaarverslag 2016 Stichting Iemand geeft om mij

Jaarverslag 2016 Stichting Iemand geeft om mij Jaarverslag 2016 Stichting Iemand geeft om mij Algemeen De stichting is opgericht op 24 januari 2005. Het bestuur bestaat uit vier mensen en de stichting is ingeschreven in het handelsregister op 31 januari

Nadere informatie

Stichting Hond in Nood

Stichting Hond in Nood Financieel verslag over het jaar 2013 Stichting Hond in Nood Vlietwei 202, 2361XD Warmond Kvk-nummer: 55223648 Bestuursverslag Algemene informatie over de fondsenwervende instelling De Stichting is geregistreerd

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Mano a Mano te Bolsward

Beleidsplan Stichting Mano a Mano te Bolsward Beleidsplan 2014 2018 Stichting Mano a Mano te Bolsward Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan van Stichting Mano a Mano. Het plan bevat een overzicht van de doelstellingen en de activiteiten. Ook geeft

Nadere informatie

Jaarrekening. van. Stichting WAG Kootwijkerbroek - Stroe. Kootwijkerbroek

Jaarrekening. van. Stichting WAG Kootwijkerbroek - Stroe. Kootwijkerbroek Jaarrekening 2017 van Stichting WAG Kootwijkerbroek - Stroe te Kootwijkerbroek Inhoudsopgave 1 Bestuursverslag en ondertekening door bestuur 3 2 Balans per 31 december 2017 5 3 Staat van baten en lasten

Nadere informatie

Activiteitenverslag en financiële verantwoording Netwerk ICF Veenendaal, 2013.

Activiteitenverslag en financiële verantwoording Netwerk ICF Veenendaal, 2013. Activiteitenverslag en financiële verantwoording Netwerk ICF Veenendaal, 2013. In het kader van voldoen aan de nieuwe ANBI regelgeving publiceren wij in dit document: Naam van de instelling: Stichting

Nadere informatie

Materiële vaste activa Gebouwen 125.485 286.809 Muziekinstrumenten 18.683 173 Vervoermiddelen 2.936 -

Materiële vaste activa Gebouwen 125.485 286.809 Muziekinstrumenten 18.683 173 Vervoermiddelen 2.936 - Bijlage 4.2 bij rapport d.d. 30 september 2013 4.2 GECONSOLIDEERDE BALANS PER 31 DECEMBER () A C T I V A 31-12- 31-12- VASTE ACTIVA Materiële vaste activa Gebouwen 125.485 286.809 Muziekinstrumenten 18.683

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Romario

Jaarverslag Stichting Romario 2018 Jaarverslag Stichting Romario 2 Inhoudsopgave Voorwoord 3 Missie en visie 4 1. Verslag Projecten 2018 5 Visie op de nabije toekomst 9 2. Jaarrekening Balans 10 Overzicht baten en lasten 11 Toelichting

Nadere informatie

JAARREKENING 2017 WIJWONEN DELFT

JAARREKENING 2017 WIJWONEN DELFT JAARREKENING 2017 WIJWONEN DELFT 06 maart 2018 Beste leden en anderen, Voor u ligt de van huurdersorganisatie WijWonen Delft. Dit document beschrijft de financiën van de vereniging over het boekjaar 2017.

Nadere informatie

meerjarig beleidsplan van de Stichting Masibambisane

meerjarig beleidsplan van de Stichting Masibambisane meerjarig beleidsplan van de Stichting Masibambisane In dit plan wordt het beleid voor de komende jaren vastgelegd. Het geeft inzicht in de manier waarop de Stichting Masibambisane haar doelstellingen

Nadere informatie

Financieel jaarverslag 2018 Stichting Voedselbank De Bilt

Financieel jaarverslag 2018 Stichting Voedselbank De Bilt Financieel jaarverslag 2018 Stichting Voedselbank De Bilt Algemeen De begroting van 2018 gaf een negatief resultaat van onze jaarrekening voor dit jaar. Ook voor de toekomst blijft dit een jaarlijks terugkerend

Nadere informatie

Jaarverslag 2016 Stichting Opvang Ezels

Jaarverslag 2016 Stichting Opvang Ezels Jaarverslag 2016 Stichting Opvang Ezels verslag van de voorzitter Het jaar 2016 was voor Stichting Opvang Ezels een bijzonder Jaar. Het jaar startte met een bestuur van geheel andere samenstelling dan

Nadere informatie

Jaarverslag 2013 Stichting Paulico te Gouda

Jaarverslag 2013 Stichting Paulico te Gouda Jaarverslag 2013 Stichting Paulico te Gouda Stichting Paulico A. Gerridsz de Vrijestraat 2 2806 SP GOUDA E: stichtingpaulico@gmail.com KvK-nr.: 41136386 Bankrekening NL16 INGB 0007 7087 10 0 Inhoud blz

Nadere informatie

JAARVERSLAG STICHTING JABES. www.stichtingjabes.nl. info@stichtingjabes.nl. Postbus 1083. 1700 BB Heerhugowaard. Taxuslaan 2. 1702 SC Heerhugowaard.

JAARVERSLAG STICHTING JABES. www.stichtingjabes.nl. info@stichtingjabes.nl. Postbus 1083. 1700 BB Heerhugowaard. Taxuslaan 2. 1702 SC Heerhugowaard. JAARVERSLAG STICHTING JABES www.stichtingjabes.nl info@stichtingjabes.nl Postbus 1083 1700 BB Heerhugowaard Taxuslaan 2 1702 SC Heerhugowaard. Tel. 072-5722395 ANBI -1 - Stichting Jabes werd op22november

Nadere informatie

STICHTING NEDERLANDS GEREFORMEERD JEUGDWERK

STICHTING NEDERLANDS GEREFORMEERD JEUGDWERK STICHTING NEDERLANDS GEREFORMEERD JEUGDWERK JAARREKENING 2014 EN BEGROTING 2015 INHOUDSOPGAVE Balans 3 Exploitatierekening 4 Toelichting op de balans 5 Toelichting op de exploitatierekening 7 Begroting

Nadere informatie

C3 Den Haag Jaarverslag 2014 INHOUDSOPGAVE. Algemeen FINANCIEEL VERSLAG

C3 Den Haag Jaarverslag 2014 INHOUDSOPGAVE. Algemeen FINANCIEEL VERSLAG C3 Den Haag Jaarverslag 2014 INHOUDSOPGAVE Algemeen FINANCIEEL VERSLAG Jaarrekening 1. Balans per 31 december 2014 2. Staat van baten en lasten over 2014 3. Grondslagen van de financiele verslaggeving

Nadere informatie

Stichting Transformate

Stichting Transformate Jaarverslag 2018: Contactpersoon: Wilbert de Goei 0318-611607 06-37430641 RSIN: 85445390 Inhoudsopgave: Voorwoord... 3 1. De visie, de missie en het bestuur... 4 2. Algemene doelstellingen... 5 3. Activiteiten

Nadere informatie

Beleidsplan. Stichting Soul Survivor Holland

Beleidsplan. Stichting Soul Survivor Holland Beleidsplan Stichting Soul Survivor Holland 2019-2022 Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Visie en Doelstelling 4 2.1 Visie 4 2.2 Doelstellingen 4 3. Fondsen 5 3.1 Verwerving van fondsen 5 3. 2 Beheersing

Nadere informatie

STICHTING RONDE VAN DE KROON

STICHTING RONDE VAN DE KROON STICHTING RONDE VAN DE KROON DOELSTELLING EN PROFIEL VAN DE STICHTING 1 JAARVERSLAG VAN HET BESTUUR 2 RESULTATENREKENING 4 BALANS 5 RESULTAATBESTEMMING 5 SLOTWOORD & CONTACTGEGEVENS 5 Doelstelling van

Nadere informatie

Stichting The Flame Foundation. Jaarrekening 2008

Stichting The Flame Foundation. Jaarrekening 2008 Stichting The Flame Foundation Jaarrekening 2008 Inhoudsopgave Jaarverslag 1 Balans per 31 december 2008 3 Staat van baten en lasten over 2008 4 Toelichting behorende tot de jaarrekening 2008 5 Overige

Nadere informatie

Jaarverslag 2017 Stichting Iemand geeft om mij

Jaarverslag 2017 Stichting Iemand geeft om mij Jaarverslag 2017 Stichting Iemand geeft om mij Inhoudsopgave Algemeen Bestuur Doel Stichting en project 2017 Situatie Srilanka Financiën: fondswerving, financiële verantwoording opbrengst, realisatie op

Nadere informatie

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies JAARVERSLAG 2014 Stichting Terima Kasih Plaggeberg 27 (postadres) 3956 BK Leersum KvK Utrecht nr. 50028235 Bankrekeningnr. NL05RABO 010.84.45.771 W.www.stichtingterimakasih.nl E. info@stichtingterimakasih.nl

Nadere informatie

RAPPORT Aan het bestuur van Stichting Go and Tell Zeewolde. inzake de jaarrekening 2016

RAPPORT Aan het bestuur van Stichting Go and Tell Zeewolde. inzake de jaarrekening 2016 RAPPORT Aan het bestuur van inzake de jaarrekening 2016 INHOUDSOPGAVE RAPPORT 1 Opdracht 2 Algemeen 3 Cash-flow 4 Fiscale positie BIJLAGEN Jaarrekening 1 Balans per 31 december 201 2 Staat van inkomsten

Nadere informatie

Stichting Burggravenlaan. ANBI instelling Stichting Burggravenlaan te Leiden

Stichting Burggravenlaan. ANBI instelling Stichting Burggravenlaan te Leiden 2019 07 01 Stichting Burggravenlaan te Leiden ANBI instelling Stichting Burggravenlaan te Leiden Doelstelling De stichting heeft ten doel het verwerven en in stand houden van cultureel erfgoed in de gemeente

Nadere informatie

FINANCIELE JAARREKENING 2014

FINANCIELE JAARREKENING 2014 FINANCIELE JAARREKENING 2014 Inhoudsopgave Jaarrekening Balans per 31 december Staat van baten en lasten Algemene toelichting Toelichting op de balans Deze jaarrekening betreft de eigen jaarrekening opgesteld

Nadere informatie