De kenmerken van het T&E concept zijn:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De kenmerken van het T&E concept zijn:"

Transcriptie

1 T&E Studenten Uitzendbureau Bosscherweg 173 A 6219 AA Maastricht Tel: Fax: Mail: Maastricht@TenE.nl Website: Welkom bij T&E Studenten Uitzendbureau! In 2000 zijn Tijmen & Elmar begonnen met T&E Studenten Uitzendbureau. Ze zagen dat veel van hun vrienden op zoek waren naar een leuke, goed betaalde bijbaan. Kort hierna opende Niels en Gideon het kantoor in Utrecht en al snel volgden Nijmegen en Amsterdam. Op dit moment werken Tijmen, Elske en Renee in Amsterdam. Gideon, Henk, Dirk, Bart, Zahra en Maurice in Utrecht, en Elmar, Gijs en Chris in Maastricht. De kenmerken van het T&E concept zijn: Flexibel plannen voor zowel ons als onze studenten; Leuk, gezellig en uitdagend werk; Geen verplichtingen, maar. afspraak is afspraak! Momenteel zijn we erg hard aan het groeien! Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Utrecht en Maastricht verzorgen we op dit moment onder andere personeel voor in de Jaarbeurs Utrecht, de Amsterdam RAI en de Amsterdam ArenA, evenals de planning van menig hotel, restaurant en promotiebureau. Bij T&E werken we hard om voor jou een leuke en afwisselende bijbaan te vinden. Vrijwel al onze studenten zijn dan ook erg tevreden en werken bij ons vanwege de algehele goede sfeer en het wederzijdse respect. Ook na werktijd is er tijd voor gezelligheid. Het gebeurt geregeld dat T&E-ers na werktijd een biertje drinken en zo elkaar ook op een andere manier leren kennen. De personeelsfeesten zijn altijd erg druk bezocht en supergezellig. Ook als het iets minder met je gaat of je hebt problemen op de werkvloer, kun je bij ons terecht. De deur van ons kantoor staat altijd voor jou open! Je bent vandaag ingeschreven door: O Elmar: Elmar@TenE.nl O Christiaan Chris@TenE.nl O Gijs Gijs@TenE.nl O Luuk Luuk@TenE.nl

2 Algemene Werkwijze bij T&E Studenten Uitzendbureau kent een bepaalde werkwijze die we graag nog eens met je doornemen: Je mag werken wanneer je wilt; T&E kent geen verplichting! Afspraak is afspraak; Als je bent ingepland ga je werken! Communicatie; Neem frequent contact met ons op. Bel ons als je iets kwijt wilt of als je jezelf wil inplannen! Plannen; Als je met ons plant, geef dan je beschikbaarheid voor de komende twee weken door! Urenadministratie; Ga niet weg van je werk, zonder dat jouw uren zijn afgetekend. Misschien worden ze wel nooit opgeschreven met alle gevolgen van dien. Geen uren = geen salaris! Mobiele telefoons en waardevolle spullen dien je tijdens je werk niet bij je te dragen; Zorg ervoor dat deze spullen goed zijn opgeborgen tijdens je dienst of laat ze thuis. Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor zoekgeraakte spullen. Als je gaat werken dan verwachten wij van jou dat je.. op tijd komt! Vraag zelf altijd naar de meldtijd, deze is vaak anders dan de begintijd van je dienst. Bijvoorbeeld voor HAGO in het MECC is dit altijd een kwartier voor aanvang van de dienst. er verzorgd uitziet! Dit betekent: geen zichtbare piercings, netjes geschoren, geen grote oorbellen en je haar vast. voldoet aan de door ons opgedragen kledingvoorschriften! Voor service en toiletdiensten in het MECC geldt altijd een zwarte nette broek, nette zwarte schoenen, zwarte sokken en een wit T-Shirt. Vraag dus altijd naar de kledingvoorschriften! niet belt, sms-jes verstuurt, eet, drinkt of rookt tijdens dienst! Dergelijke zaken vinden alleen plaats in je pauze en altijd in overleg met je opdrachtgever ter plaatse. enthousiast bent! Jij bent immers ons visitekaartje! BELANGRIJK! Natuurlijk kan het voorkomen dat je een dag niet kunt werken omdat je ziek bent. Het is dan erg belangrijk dat je zo snel mogelijk belt naar het T&E kantoor, tussen 9u-18u. Mocht dit niet lukken bel dan mobiel naar een T&E medewerker. Zorg er voor dat je zo snel mogelijk iemand spreekt, anders kunnen we niets voor je regelen. Dus niet sms-en, niet mailen of voic inspreken!!! Jouw salaris bij T&E Studenten Uitzendbureau kent een maandverloning en een maanduitbetaling. In onderstaande tabel kun je opzoeken hoeveel euro jij per uur verdient. T&E betaalt reserveringen meteen uit, zoals vakantieuren en vakantiegeld. Het salaris wordt iedere tweede vrijdag van de maand overgemaakt. Dan kan het wel nog 5 dagen duren voordat het geld op je rekening staat, dit is afhankelijk van het soort bank dat je hebt!

3 Loonvragen? Voor vragen over je loon bel je naar het volgende nummer: Wij lopen dan samen met jou je loonbriefje door om jouw vragen te beantwoorden. Voorschotten Wij verlonen iedere tweede vrijdag van de maand. Voor studenten die aan het begin van de maand hebben gewerkt is het vaak nog lang wachten voordat het loon word gestort. Wij geven je daarom de mogelijkheid een voorschot te vragen. Als je een voorschot aanvraagt, neem dan rekening de volgende zaken in acht: 1. Het voorschot word berekend door je brutoloon te vermenigvuldigen met 60%. 2. Je mag maximaal 1 keer per maand een voorschot aanvragen. 3. Spoedboekingen zijn duurder geworden en kosten per 1 september 5 4. Voorschotten moeten via mail aangevraagd worden: Voorschot@Tene.nl 5. Zet in de mail duidelijk je naam, woonplaats, actueel bankrekeningnummer, het gewenst bedrag en of het een spoedboeking betreft of niet.

4 Reiskostenvergoeding bij Wij vinden dat niemand hoeft te betalen om naar zijn werk te kunnen gaan. We hebben binnen T&E Studenten Uitzendbureau daarom een beleid dat wij reiskosten vergoeden die via het declaratieformulier op de T&E website zijn gedeclareerd. Dit is echter gebonden aan bepaalde regels: 1. Reiskosten naar/binnen de steden waar je staat ingeschreven worden niet vergoed. 2. Indien je met de auto naar je werklocatie reist, altijd in overleg met T&E, vergoeden wij 14 cent per kilometer. 3. Originele (tweede klas) treinkaartjes dienen binnen 7 kalenderdagen door ons te zijn ontvangen. Kaartjes die te laat worden opgestuurd zullen niet meer worden vergoed. 4. Het declaratieformulier te downloaden op moet altijd compleet ingevuld worden opgestuurd naar de T&E vestiging. Incomplete declaraties worden teruggestuurd. Indien je niet over internet beschikt kunnen de formulieren op kantoor worden afgehaald. Op de afbeelding hierboven zie je het declaratieformulier zoals die op het internet te downloaden is. Reistijd Bij opdrachten die verder dan een uur buiten je T&E vestigingsplaats liggen, gerekend van station tot station, komen in aanmerking voor reistijdvergoeding. Je zult altijd van tevoren te horen krijgen of en hoeveel reistijd van toepassing is. De volgende regels zijn van toepassing: 1. Reisuren worden slechts vergoed indien dit van tevoren is toegezegd. 2. Per reisuur wordt 5,00 bruto vergoed.

5 Algemene informatie Je kunt altijd met T&E bellen om door te geven welke dagen je wel en niet kunt werken. Wij van T&E geven er echter de voorkeur aan als je je beschikbaarheid online doorgeeft. Hoe doe je dit? Ga naar Klik aan Studenten. Bij T&E login, bovenaan in het midden van het scherm, kun je via Login Student naar je persoonlijke pagina. Als dit de eerste keer is dat je hier gebruik van maakt, kun je hier je loginnaam en wachtwoord aanvragen. Bij ontvangst van jouw inloggegevens kun je vervolgens online: je loonstrook bekijken en downloaden; je beschikbaarheid doorgeven; je ingeplande diensten bekijken. Hoe sneller je jezelf inlogt en je beschikbaarheid hebt doorgeeft, hoe sneller jij aan de slag kunt! Je kan altijd een medewerker van T&E Studenten Uitzendbureau bereiken voor vragen en hierbij vind je ook de adresgegevens van al onze filialen: T&E Studenten Uitzendbureau Maastricht Bosscherweg 173A 6219 AA Maastricht Tel: Gsm: Fax: T&E Studenten Uitzendbureau Utrecht Begijnekade VV Utrecht Tel: Fax: T&E Studenten Uitzendbureau Amsterdam Brouwersgracht GB Amsterdam Tel: Fax: T&E Studenten Uitzendbureau wenst je veel succes en plezier toe! Het T&E TEAM

6 Je eigen persoonlijke T&E site! Beste student, T&E Studenten Uitzendbureau heeft voor jou een persoonlijke T&E pagina online staan. De kun je via vinden. Op deze pagina kun je: -Je werkafspraken bekijken -Het laatste nieuws lezen -Je beschikbaarheid doorgeven -Je loonstroken bekijken -Je prognose- uren bekijken -Je gegevens veranderen Jouw persoonlijke login gegevens staan onderstaand (bewaar deze gegevens zorgvuldig en op een veilige plaats. Mensen kunnen met jouw login naam bijna alles van jou zien en veranderen): Loginnaam: Wachtwoord: Wij willen onze samenwerking zo efficiënt mogelijk laten verlopen en hebben daarom gekozen voor een website die volledig met ons systeem geïntegreerd is. Je kunt bijvoorbeeld op je website zien of je uren al verwerkt zijn, of je reiskosten al zijn verwerkt, hoeveel uren je voor een dienst hebt gekregen en hoeveel uur je de komende maand staat ingepland. Wij verwachten echter van jou dat je in je persoonlijke agenda aangeeft wanneer je wel en niet beschikbaar bent. (Wij willen graag weten wanneer je kunt werken, als je dus les hebt tussen en geef dan aan dat je vanaf beschikbaar bent met reden dat je school hebt tussen en 16.00). Belangrijk te weten is dat T&E twee verschillende beschikbaarheden kent. De zogenaamde harde en zachte beschikbaarheid. Beide kun je online invullen. Als je jezelf voor een specifieke dag als beschikbaar opgeeft, komt deze bij ons binnen als een harde beschikbaarheid en deze beschikbaarheid kun je in je online agenda terugvinden. Als je opgeeft dat je de komende maand iedere maandag beschikbaar bent, komt deze bij ons binnen als een zachte beschikbaarheid. Wij kunnen dan wel zien dat je iedere maandag kunt werken, maar dit zie je in je online agenda niet terug. Veel plezier met jouw eigen pagina en als je vragen hebt kun je mailen naar of bellen met je eigen vestiging. Met vriendelijke groeten, Het T&E team!

T&E Studenten Uitzendbureau kent een bepaalde werkwijze die we graag even met je door willen nemen:

T&E Studenten Uitzendbureau kent een bepaalde werkwijze die we graag even met je door willen nemen: Werken bij T&E Amsterdam T&E Studenten Uitzendbureau Brouwersgracht 47 1015 GB Amsterdam Tel: 020-6121110 Fax: 020-6189001 Mail: amsterdam@tene.nl Site: www.tene.nl Je bent vandaag ingeschreven door: Leuk

Nadere informatie

Crewworks BV The Art of Action PLANNING. Hoe werk de planning bij Crewworks BV.

Crewworks BV The Art of Action PLANNING. Hoe werk de planning bij Crewworks BV. Crewworks BV The Art of Action PLANNING Hoe werk de planning bij Crewworks BV. Hoe werkt de planning bij Crewworks BV. Crewworks BV The Art of Action Rotsoord 13a 3523 CL Utecht t. + 31 (0) 30 214 5950

Nadere informatie

Crewworks BV The Art of Action VERLONING. Handleiding voor de verloning van Crewworks BV.

Crewworks BV The Art of Action VERLONING. Handleiding voor de verloning van Crewworks BV. Crewworks BV The Art of Action VERLONING Handleiding voor de verloning van Crewworks BV. Handleiding voor de verloning van Crewworks BV. Crewworks BV The Art of Action Rotsoord 13a 3523 CL Utecht t. +

Nadere informatie

Crewworks. The Art of Ation CREWWORKS WEB. De handleiding voor het gebruik van Crewworks Web. Hét online portaal voor alle Crewworkers!

Crewworks. The Art of Ation CREWWORKS WEB. De handleiding voor het gebruik van Crewworks Web. Hét online portaal voor alle Crewworkers! Crewworks The Art of Ation CREWWORKS WEB De handleiding voor het gebruik van Crewworks Web. Hét online portaal voor alle Crewworkers! CREWWORKS WEB De login op Crewworks Web I Welkom bij Crewworks Web,

Nadere informatie

Hoe werkt het? Mocht je na het lezen van dit boekje toch nog vragen hebben, staan onze medewerkers op de vestiging natuurlijk graag voor je klaar.

Hoe werkt het? Mocht je na het lezen van dit boekje toch nog vragen hebben, staan onze medewerkers op de vestiging natuurlijk graag voor je klaar. WERKWIJZER Hoe werkt het? Welkom bij Flexion Uitzendbureau. In dit boekje behandelen we de meest gestelde vragen die voorkomen wanneer je voor het eerst via ons aan het werk gaat. Mocht je na het lezen

Nadere informatie

Haagse Wijk- en WoonZorg Flexwerk Dat wérkt!

Haagse Wijk- en WoonZorg Flexwerk Dat wérkt! Haagse Wijk- en WoonZorg Flexwerk Dat wérkt! 1 Flexwerk_brochure-a.indd 1 HWW Zorg Flexwerk Haagse Wijk- en WoonZorg (HWW Zorg) afdeling Flexwerk is opgericht om, waar nodig, binnen HWW Zorg extra handen

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale werkbriefjes voor werknemers

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale werkbriefjes voor werknemers Uitzend Software Diensten BV UBplusOnline Handleiding digitale werkbriefjes voor werknemers Maart 2017 Inhoudsopgave H1. Welkom bij UBplusOnline 1.1 Wat is UBplusOnline 2 1.2 Contactgegevens 2 H2. Starten

Nadere informatie

HANDLEIDING EPIC DECLARATIES, DIENSTEN EN BESCHIKBAARHEID

HANDLEIDING EPIC DECLARATIES, DIENSTEN EN BESCHIKBAARHEID HANDLEIDING EPIC DECLARATIES, DIENSTEN EN BESCHIKBAARHEID Handleiding EPIC uitzendkrachten 2017 INLOGGEN OP DE WEBSITE Log in op je persoonlijke pagina op http://epic.youngcapital.nl/inloggen. DASHBOARD

Nadere informatie

Werken via Attract Uitzendbureau, hoe werkt dat? PERSONEELSGIDS

Werken via Attract Uitzendbureau, hoe werkt dat? PERSONEELSGIDS PERSONEELSGIDS 1. INTRODUCTIE Gefeliciteerd met je nieuwe baan via Attract Uitzendbureau! Werken als uitzendkracht heeft zo zijn voordelen. Je kunt ervaring op doen bij verschillende bedrijven, bijverdienen

Nadere informatie

Ondernemend in personeel. Werkwijzer. voor Branch personeelsmedewerkers. uitzenden l detacheren l werving & selectie l payroll services. www.accord.

Ondernemend in personeel. Werkwijzer. voor Branch personeelsmedewerkers. uitzenden l detacheren l werving & selectie l payroll services. www.accord. Ondernemend in personeel Werkwijzer voor Branch personeelsmedewerkers uitzenden l detacheren l werving & selectie l payroll services Inhoudsopgave 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Welkom bij Accord

Nadere informatie

1. Vul het volgende adres in op de Internet *adresbalk aenbt.mijnio.nl (zonder www)

1. Vul het volgende adres in op de Internet *adresbalk aenbt.mijnio.nl (zonder www) Betreft: instructie Ons Beste medewerker, Thuiszorg Groot Gelre gebruikt een urenregistratiesysteem (Ons) waarin medewerkers zelf hun uren en declaraties verwerken. Ook kun je berichten van de organisatie

Nadere informatie

Handleiding Webservices Flexwerker

Handleiding Webservices Flexwerker Handleiding Webservices Flexwerker 1 Inhoudsopgave 1. Webservices... 3 1.1 Heb je nog geen account of ben je de inloggegevens kwijt?... 3 1.2 Inloggen... 3 2. Mijn gegevens... 3 3. Urenportaal... 4 3.1

Nadere informatie

Handleiding Mijn Timing

Handleiding Mijn Timing Handleiding Mijn Timing Flexkrachten 1 Op timing.nl kun je via het volgende icoontje persoonlijke pagina: Mijn Timing. (rechts bovenin het scherm) inloggen op jouw eigen In Mijn Timing kun je je contactgegevens,

Nadere informatie

Handleiding flexmedewerker. Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje

Handleiding flexmedewerker. Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje Handleiding flexmedewerker Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje Inleiding Je bent via ASA aan het werk bij één van onze opdrachtgevers. Daarbij hoort het wekelijks invullen van je werkurenbriefje.

Nadere informatie

HANDLEIDING URENPORTAAL FlexwerkerFydalo Flexwerkers pagina 1

HANDLEIDING URENPORTAAL FlexwerkerFydalo Flexwerkers pagina 1 HANDLEIDING URENPORTAAL FlexwerkerFydalo Flexwerkers pagina 1 Urendeclaraties. Declareren van de gewerkte uren doe je online via www.fydalo.nl Deze korte handleiding gaat over het juist invoeren van de

Nadere informatie

Handleiding voor leerling-werknemers

Handleiding voor leerling-werknemers Handleiding voor leerling-werknemers Uren declareren (online) Versie 1.3 15-1-2016 In deze handleiding lees je meer over: Eerste keer inloggen pag. 4 Persoonlijke pagina pag. 5 Uren declareren pag. 6 9

Nadere informatie

Uitleg Flexwrapp online/app:

Uitleg Flexwrapp online/app: Uitleg Flexwrapp online/app: Via de mail ontvang je de uitnodiging voor de Flexwrapp, deze ziet er als onderstaand uit: Beste.., Intermediair Partner B.V. (het bedrijf dat de payroll voor jou verzorgt)

Nadere informatie

Hieronder volgt een korte beschrijving van de werking van de website van horecalonen en de loonstrookgigant. Hierna genoemd de loonstrookgigant.

Hieronder volgt een korte beschrijving van de werking van de website van horecalonen en de loonstrookgigant. Hierna genoemd de loonstrookgigant. HANDLEIDING Hieronder volgt een korte beschrijving van de werking van de website van horecalonen en de loonstrookgigant. Hierna genoemd de loonstrookgigant. Algemene zaken: Met de TAB toets gaat u een

Nadere informatie

HANDLEIDING ONLINE WERKBRIEFJES EN BESCHIKBAARHEID. Voor uitzendkrachten

HANDLEIDING ONLINE WERKBRIEFJES EN BESCHIKBAARHEID. Voor uitzendkrachten HANDLEIDING ONLINE WERKBRIEFJES EN BESCHIKBAARHEID Voor uitzendkrachten INHOUDSOPGAVE Inleiding... 3 Inloggen... 4 Navigeren naar overzicht... 4 Aanbieden werkbriefjes... 5 Procedures en uitbetaling...

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale werkbriefjes voor werknemers

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale werkbriefjes voor werknemers Uitzend Software Diensten BV UBplusOnline Handleiding digitale werkbriefjes voor werknemers Versie 2.10 augustus 2013 Inhoudsopgave H1. Welkom bij UBplusOnline 1.1 Wat is UBplusOnline 2 1.2 Contactgegevens

Nadere informatie

Handleiding Boomloon salarissoftware voor de werkgever 7 minuten leestijd

Handleiding Boomloon salarissoftware voor de werkgever 7 minuten leestijd Handleiding Boomloon salarissoftware voor de werkgever 7 minuten leestijd 1. Inloggen 2. Inloggen lukt niet 3. Overzicht dashboard 4. Verzoek van de medewerker en mutatieformulier goedkeuren 5. Rapporten

Nadere informatie

Soms gebeurt er wel eens iets wat jij niet wilt. Dit noemen wij onvrijwillige zorg. Onvrijwillige zorg mag alleen als jij in gevaar bent, of als jouw

Soms gebeurt er wel eens iets wat jij niet wilt. Dit noemen wij onvrijwillige zorg. Onvrijwillige zorg mag alleen als jij in gevaar bent, of als jouw Soms gebeurt er wel eens iets wat jij niet wilt. Dit noemen wij onvrijwillige zorg. Onvrijwillige zorg mag alleen als jij in gevaar bent, of als jouw gedrag gevaarlijk is voor andere mensen. Dit mag nooit

Nadere informatie

Handleiding Extranet en Flexportal AB Oost ABS (waaronder de ureninvoer) versie 06/06/2013

Handleiding Extranet en Flexportal AB Oost ABS (waaronder de ureninvoer) versie 06/06/2013 Handleiding Extranet en Flexportal AB Oost ABS (waaronder de ureninvoer) versie 06/06/2013 In deze handleiding vind je meer informatie over het Extranet en de Flexportal van AB Oost. Extranet Via het Extranet

Nadere informatie

BEWAAR DIT BOEKJE GOED ALLES OVER JE BOEKENPAKKET. VanDijk.nl ALLES VOOR JE STUDIE

BEWAAR DIT BOEKJE GOED ALLES OVER JE BOEKENPAKKET. VanDijk.nl ALLES VOOR JE STUDIE BEWAAR DIT BOEKJE GOED ALLES OVER JE BOEKENPAKKET VanDijk.nl ALLES VOOR JE STUDIE IN DEZE GIDS ALLES OVER BESTELLEN BIJ VANDIJK.NL BESTEL VOOR 20 JULI! BESTELLEN 4 LEVEREN 6 BETALEN 8 SERVICE 10 INLEVEREN

Nadere informatie

1. Inloggen op de Virtuele Vestiging... 3. 2. Declaraties... 4. 3. Facturen... 5. 5. Declaratiematrix... 5. 6. DeclaratieGoedkeuren...

1. Inloggen op de Virtuele Vestiging... 3. 2. Declaraties... 4. 3. Facturen... 5. 5. Declaratiematrix... 5. 6. DeclaratieGoedkeuren... Inhoudsopgave Inleiding...2 1. Inloggen op de Virtuele Vestiging... 3 2. Declaraties... 4 3. Facturen... 5 4. Loonafrekeningen...5 5. Declaratiematrix... 5 6. DeclaratieGoedkeuren... 7 7. DeclaratieStappen...

Nadere informatie

My.tentoo tel. 02/

My.tentoo  tel. 02/ Handleiding My.tentoo www.tentoo.be info@tentoo.be tel. 02/725.70.00 MY.TENTOO VOOR UITVOERDERS INHOUD 1. Wat doe je bij de eerste keer inloggen op my.tentoo?... 2 2. Wat moet je doen voor je begint te

Nadere informatie

Handleiding Mijn Prokx.nl. Afbeelding 1: Website Prokx Payroll Professionals

Handleiding Mijn Prokx.nl. Afbeelding 1: Website Prokx Payroll Professionals Handleiding Mijn Prokx.nl Afbeelding 1: Website Prokx Payroll Professionals Prokx Payroll Professionals B.V. Handleinding FlexOnline versie 24092012 Inhoudsopgave Inleiding pagina 3 1. Inloggen op de Virtuele

Nadere informatie

HANDLEIDING APP 2.0 QLINX. DE SNELSTE LINK NAAR BESCHIKBAAR WERK!

HANDLEIDING APP 2.0 QLINX. DE SNELSTE LINK NAAR BESCHIKBAAR WERK! HANDLEIDING APP 2.0 ALLE FUNCTIONALITEITEN VAN DE APP ZIJN OOK AAN- WEZIG IN JE QLINX ONLINE ACCOUNT. DIT IS VOOR DE MEDEWERKERS DIE GEEN APP KUNNEN DOWNLOADEN. Zuider Emmakade 51 2012 KN Haarlem The Netherlands

Nadere informatie

Werkwijzer. Werkwijzer

Werkwijzer. Werkwijzer 1 Inhoudsopgave 1. Welkom bij Accord 2 2. Persoonlijke gegevens 2 3. De sollicitatieprocedure 2. Urendeclaraties & uitbetaling 3. Vakantiegeld & doorbetaling bij vakantie/kort verzuim 3. Doorbetaling op

Nadere informatie

Deze handleiding zal je in een aantal stappen uitleggen hoe je PlanManager kunt gaan gebruiken. De volgende handelingen worden kort behandeld:

Deze handleiding zal je in een aantal stappen uitleggen hoe je PlanManager kunt gaan gebruiken. De volgende handelingen worden kort behandeld: Beste kandidaat, Zoals je misschien van één van je contactpersonen binnen StudentenWerk, CareerNetwork of CN IT al hebt vernomen, hebben wij een online Plantool om jou als kandidaat efficiënt in te plannen!

Nadere informatie

Expeditie M&M. ontdek avontuurlijk leren. lesbrief. Bijbanen. Foto: Marcel van den Bergh / Hollandse Hoogte

Expeditie M&M. ontdek avontuurlijk leren. lesbrief. Bijbanen. Foto: Marcel van den Bergh / Hollandse Hoogte Expeditie M&M ontdek avontuurlijk leren lesbrief VMBO Foto: Marcel van den Bergh / Hollandse Hoogte Bijbanen Expeditie M&M Inleiding Nieuwe telefoon, mp3-speler, een vette game, naar de film, kleren, schoenen.

Nadere informatie

van tevoren vragen opschrijven om bij een sollicitatiegesprek te stellen.

van tevoren vragen opschrijven om bij een sollicitatiegesprek te stellen. CP2 solliciteren Als u in Nederland belangstelling heeft voor een vacature, kunt u gaan solliciteren. Meestal gaat u dan praten bij een bedrijf. Soms kunt u ook telefonisch solliciteren. In cruciale praktijksituatie

Nadere informatie

Prokx Payrolling BV. Flexonline

Prokx Payrolling BV. Flexonline Prokx Payrolling BV Handleiding Virtuele Vestiging Flexonline Afbeelding 1: Website Prokx Payrolling 1 Inhoudsopgave Inleiding pagina 3 1. Inloggen op de Virtuele Vestiging pagina 4 2. Module Plaatsingen

Nadere informatie

FAQ S ZORGVERVOER. Chauffeurs

FAQ S ZORGVERVOER. Chauffeurs FAQ S ZORGVERVOER Chauffeurs VEELGESTELDE VRAGEN Hier kun je terecht voor al je vragen. De vragen zijn onderverdeeld in de volgende drie categorieën: Opleiding Aan het werk Uitbetaling Het kan natuurlijk

Nadere informatie

Prokx Payroll Professionals BV. Handleiding Virtuele Vestiging. FlexOnline

Prokx Payroll Professionals BV. Handleiding Virtuele Vestiging. FlexOnline Prokx Payroll Professionals BV Handleiding Virtuele Vestiging FlexOnline Afbeelding 1: Website Prokx Payroll Professionals Prokx Payroll Professionals B.V. Handleinding FlexOnline versie 24092012 Inhoudsopgave

Nadere informatie

10.10u Speeltijd. 5de lesuur 12.05u Middagpauze. 14.35u Speeltijd

10.10u Speeltijd. 5de lesuur 12.05u Middagpauze. 14.35u Speeltijd 1P 1ste lesuur Welkom 2de lesuur Zoekspel 10.10u Speeltijd 3de lesuur Zoekspel 4de lesuur Zoekspel 5de lesuur 12.05u Middagpauze 6de lesuur Bezinning kapel 7de lesuur Bundel / schoolagenda 14.35u Speeltijd

Nadere informatie

Kom jij ons team versterken? Uw Computerstudent

Kom jij ons team versterken? Uw Computerstudent Kom jij ons team versterken? Uw Computerstudent Computerhulp door studenten Lekker bijverdienen. Flexibiliteit! Mijn eigen afspraken in plannen. Ruimte voor doorgroeien en persoonlijke ontwikkeling Ben

Nadere informatie

Wanneer je door Lemon geselecteerd bent, kan je pas gaan werken nadat wij van jou het inschrijfformulier volledig ingevuld retour hebben ontvangen.

Wanneer je door Lemon geselecteerd bent, kan je pas gaan werken nadat wij van jou het inschrijfformulier volledig ingevuld retour hebben ontvangen. Huisregels Wanneer je door Lemon geselecteerd bent, kan je pas gaan werken nadat wij van jou het inschrijfformulier volledig ingevuld retour hebben ontvangen. De volgende formulieren dienen ingevuld te

Nadere informatie

Inhoud. Mijn leven. ik doe mijn administratie

Inhoud. Mijn leven. ik doe mijn administratie Inhoud Inleiding...3 Hoofdstuk 1 Administratie... 4 Hoofdstuk 2 Bewaren... 6 Hoofdstuk 3 Sorteren... 8 Hoofdstuk 4 Post... 10 Hoofdstuk 5 Doen... 12 Hoofdstuk 6 Formulier... 14 Hoofdstuk 7 Hulp... 16 Hoofdstuk

Nadere informatie

Werkwijzer. STC Groep BV

Werkwijzer. STC Groep BV Werkwijzer STC Groep BV Inhoudsopgave 1. Welkom bij STC Groep BV 2. Persoonlijke gegevens 3. De sollicitatieprocedure 4. Urendeclaraties & uitbetaling 5. Vakantiegeld & doorbetalingen bij vakantie / kort

Nadere informatie

Mijn Personeelszaken/ESS. Gebruikershandleiding ESS. juni 2013 CTB Personele Systemen BV

Mijn Personeelszaken/ESS. Gebruikershandleiding ESS. juni 2013 CTB Personele Systemen BV Mijn Personeelszaken/ESS Gebruikershandleiding ESS juni 2013 CTB Personele Systemen BV Inhoudsopgave 1.Mijn Personeelszaken/ESS 3 Tegels en toepassingen 3 Gegevens opslaan of annuleren 3 2.Werken met Mijn

Nadere informatie

1. Declareren Reiskosten en VOG voor stagiaires en vrijwilligers

1. Declareren Reiskosten en VOG voor stagiaires en vrijwilligers Declaraties 1. Declareren Reiskosten en VOG voor stagiaires en vrijwilligers 1. De vrijwilliger of stagiair kan na het inloggen in de portal (https://83176test.afasonline.com/login?url=%2f) een declaratie

Nadere informatie

Handleiding. Uren declareren (online) Versie 1.1 6-1-2016

Handleiding. Uren declareren (online) Versie 1.1 6-1-2016 Handleiding Uren declareren (online) Versie 1.1 6-1-2016 In deze handleiding lees je meer over: Eerste keer inloggen Persoonlijke pagina Uren declareren Aankoopbewijzen Mijn administratie Vragen? Elke

Nadere informatie

FAQ Manpower Desk Veelgestelde vragen

FAQ Manpower Desk Veelgestelde vragen FAQ Manpower Desk Veelgestelde vragen ACTIVEREN MANPOWER DESK Wat is Manpower Desk? Voor elke kandidaat maken wij een account aan op Manpower Desk. Hier kun je alle informatie vinden betreft jouw dienstverband

Nadere informatie

Inhoud 1. Introductie 2. Bellen naar TeamTelefoon 2.1. Bellen als teamlid 2.2. Bellen als cliënt (of huisarts, etc.) 2.3. Openingstijden 3.

Inhoud 1. Introductie 2. Bellen naar TeamTelefoon 2.1. Bellen als teamlid 2.2. Bellen als cliënt (of huisarts, etc.) 2.3. Openingstijden 3. Inhoud 1. Introductie 2. Bellen naar TeamTelefoon 2.1. Bellen als teamlid 2.2. Bellen als cliënt (of huisarts, etc.) 2.3. Openingstijden 3. Inloggen 3.1. Wachtwoord vergeten 4. Onderdeel: Teams 4.1.Teams

Nadere informatie

Aan de slag met Twitter

Aan de slag met Twitter Aan de slag met Twitter Registreren De URL (het adres op het internet) om te registreren is: https://twitter.com/signup In dit voorbeeld is er een Twitter 1 account aangemaakt voor een woning die te koop

Nadere informatie

Informatie voor Flexwerkers

Informatie voor Flexwerkers techniek logistiek productie Informatie voor Flexwerkers www.manschap.nl Welkom Welkom bij Manschap. Wij vinden het fijn om jou als collega te mogen begroeten. Manschap is een uitzendbureau dat zich richt

Nadere informatie

1. Inloggen... 3. 1.1. Inloggen via de website... 3. 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3. 2. Opvragen en afdrukken salarisoutput...

1. Inloggen... 3. 1.1. Inloggen via de website... 3. 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3. 2. Opvragen en afdrukken salarisoutput... Inhoud 1. Inloggen... 3 1.1. Inloggen via de website... 3 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3 2. Opvragen en afdrukken salarisoutput... 5 3. Aangifte loonheffingen controleren en bevestigen...

Nadere informatie

Handleiding Mijn 65plus kandidaten

Handleiding Mijn 65plus kandidaten Handleiding Mijn 65plus kandidaten Geachte kandidaat, Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, werken wij voortdurend aan de optimalisering van de administratieve processen, met als doel het verminderen

Nadere informatie

Werken in de horeca. 12 meest gestelde vragen door werknemers. L1NDA BV www.l1nda.nl

Werken in de horeca. 12 meest gestelde vragen door werknemers. L1NDA BV www.l1nda.nl Werken in de horeca 12 meest gestelde vragen door werknemers INTRODUCTIE Een (bij)baan in de horeca. Sinds april 2014 is er geen horeca CAO, maar wat betekent dat voor jou als werknemer? Je wilt natuurlijk

Nadere informatie

INFORMATIEF. Handleiding Persoonlijke klantensite. www.hekkertautogroep.nl. info@hekkertautogroep.nl

INFORMATIEF. Handleiding Persoonlijke klantensite. www.hekkertautogroep.nl. info@hekkertautogroep.nl Als klant van Hekkert Autogroep heeft u via uw persoonlijke klantensite te allen tijde toegang tot uw klant en autogegevens. U kunt uw gegevens hier bekijken door met uw aanmeldgegevens in te loggen op

Nadere informatie

Werkboek LINTSTAGE NAAM: KLAS:

Werkboek LINTSTAGE NAAM: KLAS: Werkboek LINTSTAGE NAAM: KLAS: Inhoudsopgave Gegevens van het talent, de school en het leerbedrijf... 1 Belangrijke regels... 3 Wat wordt er van je verwacht als je stageloopt?... 4 Verslagonderdeel A...

Nadere informatie

Handleiding ZKM Online. Versie 2.1

Handleiding ZKM Online. Versie 2.1 Handleiding ZKM Online Versie 2.1 Februari 2015 Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Eerste keer dat je inlogt... 3 1.1.1 Profiel... 4 1.1.2. Wachtwoord (wijzigen)... 4 1.1.3. Bureau... 5 1.1.4. Consultants

Nadere informatie

Interview Rob van Brakel

Interview Rob van Brakel Interview Rob van Brakel Atributes Consequences Values Hallo Rob van Brakel, mag ik jou een aantal vragen mogen stellen? Prima. Hoe oud ben je? 21 jaar Wat is je woonsituatie op het moment? Op het moment

Nadere informatie

Handleiding. invoeren werkbriefje

Handleiding. invoeren werkbriefje Handleiding invoeren werkbriefje Waar kun je een werkbriefje invoeren Nadat je bent ingelogd in my.tentoo ga je naar Werkbriefjes en klik je op Invoeren. Je krijgt dan het onderstaande scherm te zien.

Nadere informatie

Handleiding voor het maken van je eigen webpagina op de schoolsite

Handleiding voor het maken van je eigen webpagina op de schoolsite Waar gaat dit over? Handleiding voor het maken van je eigen webpagina op de schoolsite Hier leer je hoe je een eigen webpagina kunt maken op de site van de school. Op deze webpagina kun je vertellen wie

Nadere informatie

administratie - handel en administratie - handel en verkoop - mode en commercie

administratie - handel en administratie - handel en verkoop - mode en commercie Examen VMBO-GL 2010 gedurende 255 minuten CSPE GL administratie - handel en administratie - handel en verkoop - mode en commercie Bij dit examen horen een bijlage, een uitwerkbijlage en digitale bestanden.

Nadere informatie

KERST-LADIES NIGHT bij Holland Fotostudio

KERST-LADIES NIGHT bij Holland Fotostudio KERST-LADIES NIGHT bij Holland Fotostudio Datum: vrijdag, 12 december 2014 Tijden: 19-22 uur Beste standhouder, Wat leuk dat je mee wilt doen met onze KERST Ladies Night! Wij gaan er van uit dat het weer

Nadere informatie

Stage 1. Klaar voor de start...

Stage 1. Klaar voor de start... Stage 1. Klaar voor de start... Jouw stage bij de gemeente Schijndel Welkom bij de gemeente Schijndel waar jouw stage gaat beginnen! Een stage bij de gemeente Schijndel geeft je de kans een kijkje te nemen

Nadere informatie

Instructie voor het aanmelden van een Activiteit in Mijn Captain

Instructie voor het aanmelden van een Activiteit in Mijn Captain Instructie voor het aanmelden van een Activiteit in Mijn Captain Met als voorbeeld de roeitocht De Ronde Hoep van 15 juli 2018 in Uithoorn STAP 1: LOG IN op het BESLOTEN DEEL VAN DE SITE 1) Ga naar de

Nadere informatie

INSTRUCTIES GEBRUIK GOOGLE KALENDER/AGENDA VOOR AVIOSIM VRIJWILLIGERS

INSTRUCTIES GEBRUIK GOOGLE KALENDER/AGENDA VOOR AVIOSIM VRIJWILLIGERS INSTRUCTIES GEBRUIK GOOGLE KALENDER/AGENDA VOOR AVIOSIM VRIJWILLIGERS Pagina 1 Inhoudsopgave 1. Welkom 3 2. Inleiding 4 3. Gedeelde agenda toevoegen 5 3.1 Stappenplan als je nog geen Google Account hebt

Nadere informatie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie Versie 1.2 Release 06-03-2012 I Handleiding Multicraft Online Inhoudsopgave Deel I Handleiding Multicraft Online voor werknemers 1 Handleiding Multicraft

Nadere informatie

Handreiking AFAS InSite en AFAS Pocket

Handreiking AFAS InSite en AFAS Pocket Handreiking AFAS InSite en AFAS Pocket Inloggegevens en handreiking AFAS InSite en AFAS Pocket voor de telefoon, versie 1.3 augustus 2017 Paragraaf 1: Inleiding Sinds 1 januari 2017 vinden salarisverwerkingen

Nadere informatie

Werken bij de. Wil je werken bij de Rijksschoonmaakorganisatie? Lees dan deze folder!

Werken bij de. Wil je werken bij de Rijksschoonmaakorganisatie? Lees dan deze folder! Werken bij de Rijksschoonmaakorganisatie Wil je werken bij de Rijksschoonmaakorganisatie? Lees dan deze folder! 2 Werken bij de Rijksschoonmaakorganisatie Inhoud 1. De Rijksoverheid gaat zelf schoonmaken.

Nadere informatie

Welkom bij Payrollplaats

Welkom bij Payrollplaats Welkom bij Payrollplaats Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Je gaat bij het bedrijf of instelling van één van onze opdrachtgevers aan het werk. Dit kan rechtstreeks via Payrollplaats, maar ook via één van

Nadere informatie

HANDLEIDING MY.TENTOO VOOR UITVOERDERS

HANDLEIDING MY.TENTOO VOOR UITVOERDERS HANDLEIDING MY.TENTOO VOOR UITVOERDERS INHOUD 1. Wat doe je bij de eerste keer inloggen op my.tentoo?... 1 2. Wat moet je doen voor je begint te werken?... 2 4. Een werkbriefje invoeren... 4 5. Werkbriefjes

Nadere informatie

Aan de slag bij Tempo-Team Payrolling WERK ENZO. uitzenden professionals inhouse services employability payrolling outsourcing

Aan de slag bij Tempo-Team Payrolling WERK ENZO. uitzenden professionals inhouse services employability payrolling outsourcing Aan de slag bij Tempo-Team Payrolling WERK ENZO uitzenden professionals inhouse services employability payrolling outsourcing INHOUD Belangrijk om te weten 4 Arbeidsovereenkomst, financiële regelingen,

Nadere informatie

Handreiking AFAS InSite en AFAS Pocket

Handreiking AFAS InSite en AFAS Pocket Handreiking AFAS InSite en AFAS Pocket Inloggegevens en handreiking AFAS InSite en AFAS Pocket voor de telefoon, versie 1.4 oktober 2018 Paragraaf 1: Inleiding Sinds 1 januari 2017 vinden salarisverwerkingen

Nadere informatie

Informatie voor Flexwerkers

Informatie voor Flexwerkers techniek logistiek productie Informatie voor Flexwerkers www.manschap.nl Welkom Welkom bij Manschap. Wij vinden het fijn om jou als collega te mogen begroeten. Manschap is een uitzendbureau dat zich richt

Nadere informatie

Werkinstructie Flex Benefits. Individueel Keuze Budget (IKB)

Werkinstructie Flex Benefits. Individueel Keuze Budget (IKB) Werkinstructie Flex Benefits Individueel Keuze Budget (IKB) Inhoudsopgave Wat is IKB Pagina 03 Inloggen bij Flex Benefits in Youforce Pagina 04 IKB overzicht Pagina 04 IKB reserveren Pagina 05 Gereserveerd

Nadere informatie

MIJN WERKTIJDEN Mijnwerktijden.nl is een personeels planningsprogramma die gekoppeld is met de salarisprogramma s van Loonstrookgigant.

MIJN WERKTIJDEN Mijnwerktijden.nl is een personeels planningsprogramma die gekoppeld is met de salarisprogramma s van Loonstrookgigant. MIJN WERKTIJDEN Mijnwerktijden.nl is een personeels planningsprogramma die gekoppeld is met de salarisprogramma s van Loonstrookgigant.nl Mijn Werktijden is een planningsprogramma om eenvoudig en snel

Nadere informatie

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 4 3 Loonstroken inzien 5 4 Verlof 6 5 Verlofoverzicht afdeling / bedrijf 8 6 Verjaardagen 9 7 Declaraties en mutaties

Nadere informatie

Amstelring Wijkzorg. Mobiel declareren met SRXP

Amstelring Wijkzorg. Mobiel declareren met SRXP Amstelring Wijkzorg Mobiel declareren met SRXP Jouw eerste stappen 1. Activeer je account 2. Download de SRXP app & login 3. Fotografeer je bonnetje of geef kilometers op 4. Maak je uitgave af 5. Maak

Nadere informatie

Bekijkjetoekomstnu.nl

Bekijkjetoekomstnu.nl Bekijkjetoekomstnu.nl Vandaag gaan we aan de slag met Lesbrief 1: Beroepen Naam: Klas: School: VMBO: BL KL TL (omcirkel) Heb jij een droomberoep? En wil je weten welke beroepen er nog meer zijn? Op www.bekijkjetoekomstnu.nl

Nadere informatie

Informatie voor Medewerkers

Informatie voor Medewerkers Informatie voor Medewerkers Wanneer u deze informatie ontvangt, gaat u een contract sluiten met P-services en werken voor één van onze opdrachtgevers. Zodra u de formulieren die u heeft ingevuld en getekend

Nadere informatie

Stagebedrijf: Klik hier als u tekst wilt invoeren. Leerroute: Klik hier als u tekst wilt invoeren. Naam: Klik hier als u tekst wilt invoeren.

Stagebedrijf: Klik hier als u tekst wilt invoeren. Leerroute: Klik hier als u tekst wilt invoeren. Naam: Klik hier als u tekst wilt invoeren. Stagebedrijf: Klas : Profiel: Leerroute: Naam: Uiterste inleverdatum: woensdag 12 december 2018 1 Inhoud Het begin van jouw succes!... 3 Afspraken en belangrijke punten:... 5 Logboek:... 6 Opdracht 1:...

Nadere informatie

HANDLEIDING URENPORTAAL Flexwerker

HANDLEIDING URENPORTAAL Flexwerker HANDLEIDING URENPORTAAL Flexwerker Versie: TPU 1.0 Datum: 01-12-2014 Inleiding OBD-Personeelsdiensten maakt gebruik van een digitaal urendeclaratie systeem. In het kort: Je vult de uren in via onze website

Nadere informatie

WERKWIJZER VOOR UITZENDKRACHTEN. baanbrekend

WERKWIJZER VOOR UITZENDKRACHTEN. baanbrekend WERKWIJZER VOOR UITZENDKRACHTEN baanbrekend inhoudsopgave Arbeidsovereenkomst 4 Tewerkstelling 4 Wijziging loonheffingskorting 4 Legitimatiebewijs 5 Urendeclaraties 5 Reiskostenvergoeding 6 Salarisuitbetaling

Nadere informatie

Profielpagina Wanneer je voor het eerst inlogt, kom je binnen op je profielpagina:

Profielpagina Wanneer je voor het eerst inlogt, kom je binnen op je profielpagina: Afhangen thuis Thuis of op het werk kun je op de website www.afhangbord.nl inloggen om bijvoorbeeld de baanbezetting te bekijken of de ledenlijst te bekijken. En je kunt nadat je bent ingelogd op deze

Nadere informatie

maandag 11 mei inleveren! STAGE BOEK 2015 VAN.AFDELING...

maandag 11 mei inleveren! STAGE BOEK 2015 VAN.AFDELING... maandag 11 mei inleveren! STAGE BOEK 2015 VAN.AFDELING... 1 Gegevens leerling Naam Adres Postcode Woonplaats Geboortedatum Telefoon Afdeling/leerweg Gegevens school Naam Schoolbegeleider Adres Plaats Telefoon

Nadere informatie

Ga naar

Ga naar Handleiding invullen uren Flexportal Wees tijdig met het invullen van de uren! Doe dat vrijdag gelijk na het werk of, als dat niet kan, in het weekend. Let op! Heb je je uren, op maandag, niet ingevuld,

Nadere informatie

Handleiding Extranet en Flexportal AB Oost CVAB (waaronder de ureninvoer) versie 06/06/2013

Handleiding Extranet en Flexportal AB Oost CVAB (waaronder de ureninvoer) versie 06/06/2013 Handleiding Extranet en Flexportal AB Oost CVAB (waaronder de ureninvoer) versie 06/06/2013 In deze handleiding vind je meer informatie over het Extranet en de Flexportal van AB Oost. Extranet Via het

Nadere informatie

Lekker op vakantie met Adecco Informatie voor vakantiewerkers

Lekker op vakantie met Adecco Informatie voor vakantiewerkers Lekker op vakantie met Adecco Informatie voor vakantiewerkers Lekker op vakantie met Adecco Een goed begin is het halve werk, luidt het gezegde en je begint goed als jij je inschrijft voor een vakantiebaan

Nadere informatie

met een partner of inwonend familielid

met een partner of inwonend familielid Zorgovereenkomst SVB Servicecentrum PGB met een partner of inwonend familielid Dit is een overeenkomst van opdracht tussen twee partijen: - de budgethouder is de opdrachtgever. - de zorgverlener is de

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers Uitzend Software Diensten BV UBplusOnline Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers Versie 2.00 april 2013 Inhoudsopgave H1. Welkom bij UBplusOnline 1.1 Wat is UBplusOnline 3 1.2 Contactgegevens

Nadere informatie

Deel 1. Deel 2. Deel 3

Deel 1. Deel 2. Deel 3 Uitleg Salarisspecificatie Hieronder vindt u informatie over de salarisstrook van ExcellentFlex Onderwijs. De uitleg van de salarisstrook is opgedeeld in vier delen. Bron: Easyflex handboek. Mevrouw A.A.

Nadere informatie

Je kunt ESS op twee manieren bereiken: via een webpagina en via en app op je smartphone.

Je kunt ESS op twee manieren bereiken: via een webpagina en via en app op je smartphone. Instructie Employee Self Service (ESS) Versie 22-6-2015 ESS wordt onder ander gebruikt om digitaal de loonstroken aan te bieden. Deze service heeft echter nog meer mogelijkheden voor de toekomst zoals

Nadere informatie

Bewindvoering: hoe werkt het?

Bewindvoering: hoe werkt het? Bewindvoering: hoe werkt het? Samen je centen de baas JE HEBT EEN BEWINDVOERDER. EN NU? Een tijdje terug heb je ervoor gekozen om je geld samen met Mijn Geld en Zo te regelen. De rechter vindt dit goed.

Nadere informatie

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 4 3 Loonstroken inzien 5 4 Verlof 6 5 Verlofoverzicht afdeling / bedrijf 8 6 Verjaardagen 9 7 Declaraties en mutaties

Nadere informatie

6. Fietsvergoeding. 7. Openbaar vervoer. 8. Openbaar vervoer met begeleiding. 9. Aangepast vervoer 1/5

6. Fietsvergoeding. 7. Openbaar vervoer. 8. Openbaar vervoer met begeleiding. 9. Aangepast vervoer 1/5 Sociaal Team Texel Deelformulier A Regulier basisonderwijs / speciale school voor basisonderwijs A.u.b. invullen met blauwe of zwarte pen in blokletters. 6. Fietsvergoeding Kan de leerling met de fiets

Nadere informatie

HelloFlex voor de medewerker

HelloFlex voor de medewerker HelloFlex voor de medewerker Inleiding In deze handleiding wordt beschreven hoe je HelloFlex kunt gebruiken. HelloFlex is het digitale platform waar jij je gegevens, contracten, declaraties, betalingen,

Nadere informatie

De maatschappelijke stage op het Alfrink College Klas 3H en 4V

De maatschappelijke stage op het Alfrink College Klas 3H en 4V De maatschappelijke stage op het Alfrink College Klas 3H en 4V Op zoek naar een maatschappelijke stage die bij jou past? Dat is heel makkelijk. Je kiest wat jij leuk vindt en doet daarmee meteen iets goeds

Nadere informatie

Aanvraagprocedure voor individuele bestuurder

Aanvraagprocedure voor individuele bestuurder Aanvraagprocedure voor individuele bestuurder Hier vind je in zeven stappen uitgelegd hoe deze procedure verloopt. We doen dit aan de hand van enkele printuitdraaien van het digitale aanvraagprogramma.

Nadere informatie

HelloFlex voor de medewerker

HelloFlex voor de medewerker HelloFlex voor de medewerker Inleiding In deze handleiding wordt beschreven hoe je HelloFlex kunt gebruiken. HelloFlex is het digitale platform waar jij je gegevens, contracten, declaraties, betalingen,

Nadere informatie

( v e r s i e w e r k n e m e r s )

( v e r s i e w e r k n e m e r s ) H andleiding P - services D igitaal ( v e r s i e w e r k n e m e r s ) Wat kunt u in de digitale omgeving van P-services? Als werknemer kunt u in deze beveiligde omgeving alle informatie terugvinden over

Nadere informatie

HelloFlex voor de medewerker

HelloFlex voor de medewerker HelloFlex voor de medewerker Inleiding In deze handleiding wordt beschreven hoe je HelloFlex kunt gebruiken. HelloFlex is het digitale platform waar jij je gegevens, contracten, declaraties, betalingen,

Nadere informatie

Huisregels NB! Bij identiteitskaart voor- en achterkant kopiëren Werkafspraken: Afzeggen:

Huisregels NB! Bij identiteitskaart voor- en achterkant kopiëren Werkafspraken: Afzeggen: Huisregels Wanneer je door Selectium Uitzendbureau geselecteerd bent, kan je pas gaan werken nadat wij van jou het inschrijfformulier volledig ingevuld retour hebben ontvangen. De volgende formulieren

Nadere informatie

ALGEMEEN INFORMATIEBESTAND

ALGEMEEN INFORMATIEBESTAND ALGEMEEN INFORMATIEBESTAND INHOUD Algemene gegevens... 2 Ons team... 3 Vertrouwenspersoon... 4 Over ons... 5 Procedure planning... 6 Beschikbaarheid opgeven:... 6 Inplannen diensten:... 6 Annuleren diensten:...

Nadere informatie