Deutsche Bank Global Transaction Banking. Internet Bankieren. Beheren.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Deutsche Bank Global Transaction Banking. Internet Bankieren. Beheren. www.deutschebank.nl"

Transcriptie

1 Deutsche Bank Global Transaction Banking Internet Bankieren Beheren

2 Internet Bankieren Beheren 2 Beheren U heeft toegang tot Beheren via het menu links op het scherm. Via Beheren beheert u uw betaaltemplates, uw adresboek van begunstigden en betalers en uw periodieke overboekingen. Hier kunt u onder andere uw opgeslagen templates, de contacten in uw adresboek en uw periodieke overboekingen bekijken en bewerken. Inhoud 1. Templates voor transacties beheren 3 2. Adresboek beheren 5 3. Periodieke overboekingen beheren 12

3 Internet Bankieren Beheren 3 1. Templates voor transacties beheren Een template is een model. Dit model kunt u zelf maken, opslaan en later weer oproepen om een betaling of incasso uit te voeren. U hoeft dan niet meer alle gegevens voor de transactie in te voeren: de gegevens die u eerder heeft opgeslagen, kunt u opnieuw gebruiken. U heeft bijvoorbeeld regelmatig terugkerende betalingen waarvan alleen het bedrag varieert. Dan kunt u met een template de vaste gegevens van zo n betaling opslaan en later naar wens oproepen, zodat de relevante velden automatisch ingevuld worden. Tip Wilt u meer informatie over het selecteren en opslaan van templates? Raadpleeg de handleiding Betalingen en Incasso s. Zo start u: 1 Klik onder Beheren op Template. 2 De tab Templates opent en u ziet een overzicht van al uw opgeslagen templates. Uw templates zijn alfabetisch gerangschikt. U kunt ze ook sorteren met de filterfunctie. Voor meer informatie over het gebruik van filters, raadpleegt u de handleiding Aan de slag. Zo bekijkt of wijzigt u de details van een template: 1 Klik op naast de template waarvan u meer details wilt zien. Er verschijnt een detailscherm waarin u de meest belangrijke attributen van een template kunt zien, zoals wie de template het laatst heeft aangepast.

4 Internet Bankieren Beheren 4 2 Vervolgens kunt u klikken op: Inzien: als u de template alleen wilt bekijken. Bewerken: als u de template ook wilt wijzigen. De template opent in een pop-up. De inhoud is afhankelijk van het soort transactie. 3 Als u op Bewerken klikt, kunt u de gegevens naar wens wijzigen. 4 Wanneer u klaar bent met het wijzigen van de template, klikt u op Wijzigingen opslaan. De wijzigingen zijn opgeslagen en de pop-up sluit.

5 Internet Bankieren Beheren 5 2. Adresboek beheren In het adresboek kunt u uw begunstigden en betalers opslaan. U kunt ze later, wanneer u een betaling of incasso uitvoert, gemakkelijk weer oproepen. U hoeft dus niet telkens alle gegevens opnieuw in te voeren. Zo start u: 1 Klik onder Beheren op Adresboek. 2 De tab Begunstigden opent. Hier ziet u een overzicht van alle begunstigden in uw adresboek. Tip U kunt wisselen tussen Begunstigden en Betalers via de tabbladen bovenaan. Begunstigden of betalers in uw adresboek zoeken doet u met de filtervelden. Voor meer informatie over kolommen filteren, raadpleegt u de handleiding Aan de slag.

6 Internet Bankieren Beheren 6 Let op Vanaf 1 februari 2014 worden binnenlandse transacties vervangen door SEPA-transacties. Dit wil zeggen dat transacties enkel nog kunnen gebeuren via het IBAN-nummer en niet meer via een Nederlands 9- cijferig rekeningnummer. U kunt eenvoudig de begunstigden en betalers in uw adresboek omzetten naar IBAN. Dit doet u als volgt: 1 Klik op bovenaan de lijst met begunstigden of betalers. 2 Klik op Converteer allemaal naar IBAN. Er verschijnt een melding. 3 Bevestig uw keuze door op Ja te klikken. 4 Er verschijnt een melding met informatie over de omgezette rekeningen. Controleer of alle rekeningen zijn omgezet. Indien een of meerdere adresboekrekeningen niet succesvol zijn geconverteerd, controleer dan het rekeningnummer en voer de IBAN handmatig in. Voer na de conversie uitsluitend nog nieuwe begunstigden in met IBAN, zo blijft uw adresboek SEPA-proof.

7 Internet Bankieren Beheren 7 Zo maakt u een nieuwe begunstigde of betaler aan: 1 Klik op bovenaan de lijst met begunstigden of betalers. Er verschijnt een pop-up: hierin kunt u de gegevens van de begunstigde of betaler invullen. 2 Vul de gegevens van de begunstigde of betaler in. De gele velden zijn verplicht in te vullen: Code begunstigde: de code waaronder u de begunstigde terugvindt in uw adresboek. Deze code verschijnt ook in de selectielijst wanneer u tijdens een transactie een contact uit uw adresboek selecteert. Vul hier dus een voor u herkenbare code in. Deze kunt u achteraf niet meer wijzigen. Naam begunstigde: de naam waarop de rekening van de begunstigde geregistreerd is. Wanneer de naam en het rekeningnummer niet overeenkomen, zal de bank de transactie niet uitvoeren. Vul hier dus zeker de correcte gegevens in. Bedrijf: het bedrijf waaraan de begunstigde gekoppeld wordt. Enkel wanneer u een transactie uitvoert vanuit dit bedrijf, kan u de begunstigde in het adresboek selecteren. Deze kunt u achteraf niet meer wijzigen

8 Internet Bankieren Beheren 8 Hoe meer informatie u invult, hoe vlotter transacties bij de bank verwerkt worden. Voor buitenlandse betalingen is het aangeraden de volgende velden in te vullen: SWIFT BIC Code: de code van de bank waaronder de rekening van de begunstigde of betaler geregistreerd staat. Clearing Code: de internationale bankcode. De samenstelling van deze bankcode is meestal de code van de bank gevolgd door de code van het bankfiliaal, maar dit verschilt sterk van land tot land. Clearing Code Type: het type clearing code varieert van land tot land. Selecteer welk soort clearing code u wil invullen. 3 Wanneer u klaar bent met het invullen van de gegevens, klikt u rechts onderaan op Begunstigde toevoegen. De nieuwe begunstigde of betaler verschijnt nu in de lijst. Tip Wilt u een begunstigde of betaler weer verwijderen, vink dan het selectievakje aan dat ervoor staat. Klik vervolgens op.

9 Internet Bankieren Beheren 9 Zo past u de details van begunstigden of betalers aan: 1 Vink het selectievakje aan dat voor de begunstigde of betaler staat die u wilt bewerken. De details van de begunstigde of betaler verschijnen rechts van de lijst. 2 Klik vervolgens op rechts bovenaan om de gegevens te bewerken. De gele velden zijn verplicht in te vullen. 3 Wanneer u de gegevens heeft aangepast, klikt u rechts onderaan op Opslaan.

10 Internet Bankieren Beheren 10 Zo exporteert u uw adresboek: U kunt de begunstigden of betalers uit uw adresboek exporteren. Op die manier kunt u bijvoorbeeld in Excel in een keer uw adresboek bijwerken en opschonen. Exporteren doet u als volgt: 1 Klik op bovenaan de lijst met begunstigden of betalers. Er wordt een.txt bestand gedownload met alle gegevens uit uw adresboek. 2 Sla het bestand op uw computer op. U kunt het gedownloade bestand in Excel of een ander programma openen voor verdere verwerking. In het Deutsche Bank CSV Formatenboek staan de export- en importformaten van Internet Bankieren. Het formatenboek is te vinden bij de handleidingen op Nadat u in Excel of een ander programma de nodige aanpassingen heeft gedaan, kunt u het bestand weer in Internet Bankieren importeren. Zo importeert u gegevens in uw adresboek: 1 Klik op Betaling en incasso > Bestand importeren. De tab Handmatig uploaden opent. 2 Klik op Bladeren en selecteer het adresboekbestand op uw computer. Let op De Code begunstigde van elk contact moet uniek zijn. Daarom moet u de code van de contacten die u importeert aanpassen, of moet u de contacten in het adresboek verwijderen voordat u het adresboekbestand importeert. Indien de code niet uniek is, krijgt u een foutmelding. De bestaande contacten worden namelijk niet overschreven bij het importeren. 3 Kies bij Bestandstype voor Begunstigde importeren of Betaler importeren, afhankelijk van het type contactpersonen dat u wilt importeren.

11 Internet Bankieren Beheren 11 4 Kies het Bestandssubtype. Er is standaard slechts 1 subtype beschikbaar, maar u kunt ook uw eigen aangepaste subtype aanmaken. Voor meer informatie, raadpleeg de handleiding Importeren. 5 Klik op Toevoegen aan lijst. 6 Klik nu rechts onderaan de pagina op Uploaden. U komt nu in de tab Status van geüploade bestanden terecht. Hier ziet u of het importeren van uw adresboekgegevens gelukt is. In de kolom Status ziet u of de gegevens succesvol geïmporteerd zijn. Tip Indien er een probleem is met het importeren van het bestand, kunt u op de foutmelding in de kolom Status klikken. Er opent dan een pop-up met meer uitleg.

12 Internet Bankieren Beheren Periodieke overboekingen beheren Onder Periodieke overboekingen vindt u een overzicht van al uw periodieke overboekingen. Deze maakt u aan onder Betaling en Incasso > Nieuw waar u vervolgens periodieke overboeking kiest als type transactie. Wilt u deze later aanpassen of stopzetten, dan kunt u dat hier doen. Tip U kunt ook een nieuwe periodieke overboeking aanmaken door in de tab Periodieke overboekingen beheren op Toevoegen te klikken. Een periodieke overboeking heeft steeds een uitvoeringsstatus: Actief: de periodieke overboeking wordt volgens de ingestelde frequentie uitgevoerd tot u hem stopzet. Inactief: de periodieke overboeking wordt momenteel niet uitgevoerd omdat de overboeking nog niet geautoriseerd is of omdat er een probleem is. Error: er is een probleem met de periodieke overboeking. U moet deze opnieuw instellen. Deze status verandert later naar de status Inactief. Verlopen: de geldigheidsdatum van de periodieke overboeking is verstreken. Een periodieke overboeking heeft ook een recordstatus: In afwachting van autorisatie: de periodieke overboeking moet nog geautoriseerd worden en is nog niet actief. Geautoriseerd: de periodieke overboeking is geautoriseerd en actief. Zo start u: 1 Klik onder Beheren op Periodieke overboeking. 2 De tab Periodieke overboeking beheren opent.

13 Internet Bankieren Beheren 13 Zo bekijkt of wijzigt u een periodieke overboeking: 1 Klik op naast de periodieke overboeking waarvan u meer details wilt zien. 2 Vervolgens kunt u klikken op: Inzien: als u de periodieke overboeking alleen wilt bekijken. Bewerken: als u de periodieke overboeking ook wilt wijzigen. De overboeking opent in de tab Nieuw. 3 Als u op Bewerken heeft geklikt, kunt u de gegevens naar wens wijzigen. 4 Wanneer u klaar bent met het wijzigen van de periodieke overboeking, klikt u op Gereed voor autorisatie. De periodieke overboeking is opgeslagen en u wordt teruggeleid naar Periodieke overboeking.

Deutsche Bank Global Transaction Banking. Internet Bankieren. Betalingen en incasso s invoeren. www.deutschebank.nl

Deutsche Bank Global Transaction Banking. Internet Bankieren. Betalingen en incasso s invoeren. www.deutschebank.nl Deutsche Bank Global Transaction Banking Internet Bankieren Betalingen en incasso s invoeren www.deutschebank.nl Internet Bankieren Betalingen en incasso s invoeren 2 Betalingen en incasso s invoeren Betalingen

Nadere informatie

Deutsche Bank Global Transaction Banking. Internet Bankieren. Administratie. www.deutschebank.nl

Deutsche Bank Global Transaction Banking. Internet Bankieren. Administratie. www.deutschebank.nl Deutsche Bank Global Transaction Banking Internet Bankieren Administratie www.deutschebank.nl Internet Bankieren Administratie 2 Administratie U heeft toegang tot Administratie via het menu links op het

Nadere informatie

Deutsche Bank Global Transaction Banking. Internet Bankieren. Betalingen en incasso s invoeren.

Deutsche Bank Global Transaction Banking. Internet Bankieren. Betalingen en incasso s invoeren. Deutsche Bank Global Transaction Banking Internet Bankieren Betalingen en incasso s invoeren www.deutschebank.nl Internet Bankieren Betalingen en incasso s invoeren 2 Betalingen en incasso s invoeren Betalingen

Nadere informatie

Deutsche Bank Global Transaction Banking. Internet Bankieren. Recente verbeteringen. Versie januari 2014

Deutsche Bank Global Transaction Banking. Internet Bankieren. Recente verbeteringen. Versie januari 2014 Deutsche Bank Global Transaction Banking Internet Bankieren Recente verbeteringen Versie januari 2014 Inhoudsopgave Het afgelopen jaar is een aantal verbeteringen doorgevoerd binnen Internet Bankieren.

Nadere informatie

Deutsche Bank Global Transaction Banking. Internet Bankieren. Bestanden importeren.

Deutsche Bank Global Transaction Banking. Internet Bankieren. Bestanden importeren. Deutsche Bank Global Transaction Banking Internet Bankieren Bestanden importeren www.deutschebank.nl Internet Bankieren Betaalbestanden importeren 2 Bestanden importeren U kunt een betalingsbestand uit

Nadere informatie

Deutsche Bank Global Transaction Banking. Internet Bankieren. Rekeninginformatie. www.deutschebank.nl

Deutsche Bank Global Transaction Banking. Internet Bankieren. Rekeninginformatie. www.deutschebank.nl Deutsche Bank Global Transaction Banking Internet Bankieren Rekeninginformatie www.deutschebank.nl Internet Bankieren Rekeninginformatie 2 Rekeninginformatie U controleert uw Rekeninginformatie via het

Nadere informatie

Deutsche Bank Global Transaction Banking. Internet Bankieren. Rapporten. www.deutschebank.nl

Deutsche Bank Global Transaction Banking. Internet Bankieren. Rapporten. www.deutschebank.nl Deutsche Bank Global Transaction Banking Internet Bankieren Rapporten www.deutschebank.nl Internet Bankieren Rapporten 2 Rapporten U beheert uw Rapporten via het menu links op het scherm. Onder Rapporten

Nadere informatie

Deutsche Bank Global Transaction Banking. Internet Bankieren. Controleren en autoriseren.

Deutsche Bank Global Transaction Banking. Internet Bankieren. Controleren en autoriseren. Deutsche Bank Global Transaction Banking Internet Bankieren Controleren en autoriseren www.deutschebank.nl Internet Bankieren Controleren en autoriseren 2 Controleren en autoriseren Via de functie Controleren

Nadere informatie

A Davilex Online Import Sjabloon downloaden

A Davilex Online Import Sjabloon downloaden Support Note Rekeningschema importeren in Davilex Online In deze Support Note leest u hoe u een rekeningschema importeert in Davilex Online en wordt toegelicht welke voorwaarden bij de import gelden. Davilex

Nadere informatie

Individuele conversie bankrekening naar het IBAN formaat

Individuele conversie bankrekening naar het IBAN formaat Individuele conversie bankrekening naar het IBAN formaat Sdu Advocatensupport Sdu Uitgevers www.scherpinsupport.nl september 2013 1 Inhoud Overzicht... 3 Nieuwe velden relatiekaart... 3 Handmatig omzetten

Nadere informatie

ABAB-Internetboekhouden. Handleiding uitbreidingsmodule: Inlezen Bankafschriften

ABAB-Internetboekhouden. Handleiding uitbreidingsmodule: Inlezen Bankafschriften ABAB-Internetboekhouden Handleiding uitbreidingsmodule: Inlezen Bankafschriften 1. Inleiding..2 2. Aanmaken van het bankbestand.. 2 3. Bankmutaties aanbieden..3 4. Bankafschriften inlezen en verwerken.....4

Nadere informatie

VIPLive - Financiële module (FIN):

VIPLive - Financiële module (FIN): VIPLive - Financiële module (FIN): Afboeken in VIPLive: Om met de module te beginnen, kunt u op scherm te zien: klikken. U krijgt dan onderstaand U moet aangeven of u gebruik maakt van een extern boekhoudpakket

Nadere informatie

Handleiding Koppeling bunq

Handleiding Koppeling bunq Handleiding Koppeling bunq Inhoud 1. Bankkoppeling bunq... 2 1.1 Wat houdt de koppeling in?... 2 1.2 Hoe vraag ik de koppeling aan?... 2 1.3 Direct uw transacties in de boekhouding... 3 1.4 Betalen vanuit

Nadere informatie

Handleiding Koppeling bunq

Handleiding Koppeling bunq Handleiding Koppeling bunq Bankkoppeling bunq In deze handleiding vindt u alle informatie over de koppeling tussen uw bankrekening bij bunq en e-boekhouden.nl. 1. Wat houdt de koppeling in? Door de koppeling

Nadere informatie

Importeren automatisch & handmatig. BankingTools Cashflow v4.2

Importeren automatisch & handmatig. BankingTools Cashflow v4.2 automatisch & handmatig BankingTools Cashflow v4.2 Bespaar geld en spaar het milieu! Lees de handleiding vanaf uw beeldscherm. Wilt u toch de handleiding afdrukken? Kiest u dan voor de speciale optie meerdere

Nadere informatie

Automatische conversie banknummers naar het IBAN formaat

Automatische conversie banknummers naar het IBAN formaat Automatische conversie banknummers naar het IBAN formaat Sdu Advocatensupport Sdu Uitgevers www.scherpinsupport.nl september 2013 1 Inhoudsopgave Overzicht... 3 Converteren banknummers... 3 Rapport maken...

Nadere informatie

Kleos Tips & Tricks Elektronische bankafschriften (CODA)

Kleos Tips & Tricks Elektronische bankafschriften (CODA) Kleos Tips & Tricks Elektronische bankafschriften (CODA) Kleos 6.6 introduceert de automatische verwerking van uw elektronische bankafschriften (CODA). Om de match tussen verkoopfactuur en betaling uniek

Nadere informatie

INTERNETBOEKHOUDEN HANDLEIDING BANKING MODULE

INTERNETBOEKHOUDEN HANDLEIDING BANKING MODULE INTERNETBOEKHOUDEN HANDLEIDING BANKING MODULE INHOUD INHOUD... 2 INLEIDING... 3 ALVORENS TE STARTEN... 4 UITGAAND BETALINGSVERKEER... 6 Samenstellen werklijst betalingen vanuit de openstaande verrichtingen...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Web boeking Van Duuren my.vanduuren.com. Versie 2.0

Gebruikershandleiding Web boeking Van Duuren my.vanduuren.com. Versie 2.0 Gebruikershandleiding Web boeking Van Duuren my.vanduuren.com Versie 2.0 1. Registratie en inloggen Voor u ligt de handleiding voor de Track & Trace en web boeking omgeving van Van Duuren Districenters.

Nadere informatie

Handleiding. Inhoud. Inleiding. Digitaal Loket Rapportages (DLR)

Handleiding. Inhoud. Inleiding. Digitaal Loket Rapportages (DLR) Handleiding Digitaal Loket Rapportages (DLR) Inhoud 1 Inleiding 2 Inloggen met eherkenning 3 Aanleveren van een rapportage 3.1 Overzicht rapportageverplichtingen raadplegen 3.2 Een rapportage aanleveren

Nadere informatie

ABAB-Internetboekhouden. Handleiding uitbreidingsmodule: Inlezen Bankafschriften

ABAB-Internetboekhouden. Handleiding uitbreidingsmodule: Inlezen Bankafschriften ABAB-Internetboekhouden Handleiding uitbreidingsmodule: Inlezen Bankafschriften 1. Inleiding..2 2. Aanmaken van het bankbestand.. 2 3. Bankmutaties aanbieden..3 4. Bankafschriften inlezen en verwerken.....4

Nadere informatie

ABAB-Internetboekhouden. Handleiding uitbreidingsmodule: Inlezen Bankafschriften

ABAB-Internetboekhouden. Handleiding uitbreidingsmodule: Inlezen Bankafschriften ABAB-Internetboekhouden Handleiding uitbreidingsmodule: Inlezen Bankafschriften 1. Inleiding..2 2. Aanmaken van het bankbestand.. 2 3. Bankmutaties aanbieden..3 4. Bankafschriften inlezen en verwerken.....4

Nadere informatie

Uw bankrekeningnummers omzetten naar IBAN/BIC met de UNIT4 Multivers IBAN Converter

Uw bankrekeningnummers omzetten naar IBAN/BIC met de UNIT4 Multivers IBAN Converter Uw bankrekeningnummers omzetten naar IBAN/BIC met de UNIT4 Multivers IBAN Converter Inhoud 1 Wat doet de UNIT4 Multivers IBAN-Converter?... 1 1.1 Stappen bij de invoering... 1 2 Het uitvoeren van de wizard...

Nadere informatie

Werken met SDD in PC banking Pro. professionelen

Werken met SDD in PC banking Pro. professionelen Werken met SDD in PC banking Pro professionelen Inhoud Stap 1: De functies voor begunstigden openen. 3 Stap 2: De mandaten van uw betalers invoeren. 5 Stap 3: Een groep invorderingen aanmaken. 8 Stap 4:

Nadere informatie

Handleiding InsideBusiness Payments. Aanpassen betaalopdrachten

Handleiding InsideBusiness Payments. Aanpassen betaalopdrachten Handleiding Aanpassen betaalopdrachten Inleiding Door de omzetting van uw zakelijke betaalrekeningen in vergelijkbare rekeningen vervallen er in bepaalde betaalopdrachten. In deze handleiding kunt u lezen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Web boeking Van Duuren my.vanduuren.com. Versie 1.1

Gebruikershandleiding Web boeking Van Duuren my.vanduuren.com. Versie 1.1 Gebruikershandleiding Web boeking Van Duuren my.vanduuren.com Versie 1.1 1. Registratie en inloggen Voor u ligt de handleiding voor de Track & Trace en web boeking omgeving van Van Duuren Districenters.

Nadere informatie

Snelstart BankingTools. C@shflow v4

Snelstart BankingTools. C@shflow v4 Snelstart BankingTools C@shflow v4 Bespaar geld en spaar het milieu! Lees de handleiding vanaf uw beeldscherm. Wilt u toch de handleiding afdrukken? Kiest u dan voor de speciale optie meerdere pagina s

Nadere informatie

15 July 2014. Betaalopdrachten web applicatie gebruikers handleiding

15 July 2014. Betaalopdrachten web applicatie gebruikers handleiding Betaalopdrachten web applicatie gebruikers handleiding 1 Overzicht Steeds vaker komen we de term web applicatie tegen bij software ontwikkeling. Een web applicatie is een programma dat online op een webserver

Nadere informatie

Handleiding Mijn Kerk

Handleiding Mijn Kerk Handleiding Mijn Kerk 1 www.deinteractievekerk.nl Algemeen Uw kerk gaat de Interactieve Kerk gebruiken. In deze handleiding willen we u op een eenvoudige manier uitleggen hoe de Interactieve Kerk precies

Nadere informatie

Werkinstructie Verzoeken in Mijn Rechtspraak Toezicht

Werkinstructie Verzoeken in Mijn Rechtspraak Toezicht Werkinstructie Verzoeken in Mijn Rechtspraak Toezicht Deze werkinstructie beschrijft: het indienen van een verzoek, het markeren van het verzoek met een spoedindicatie, het toevoegen van PDF-documenten

Nadere informatie

Handleiding NarrowCasting

Handleiding NarrowCasting Handleiding NarrowCasting http://portal.vebe-narrowcasting.nl september 2013 1 Inhoud Inloggen 3 Dia overzicht 4 Nieuwe dia toevoegen 5 Dia bewerken 9 Dia exporteren naar toonbankkaart 11 Presentatie exporteren

Nadere informatie

Handleiding MIJN SCIENCE-web (voor de hoofdgebruiker)

Handleiding MIJN SCIENCE-web (voor de hoofdgebruiker) Handleiding MIJN SCIENCE-web (voor de hoofdgebruiker) 1 Inhoud Handleiding voor schooladministratoren... 3 Het begin... 3 Kwaliteit van het systeem... 4 Eigen gegevens wijzigen... 5 Klassenbeheer... 6

Nadere informatie

Deutsche Bank Global Transaction Banking. Internet Bankieren. Event en Alert Services.

Deutsche Bank Global Transaction Banking. Internet Bankieren. Event en Alert Services. Deutsche Bank Global Transaction Banking Internet Bankieren Event en Alert Services www.deutschebank.nl Internet Bankieren Event en Alert Services 2 Event en Alert Services U stelt alerts in onder Event

Nadere informatie

Instructie collectief aanleveren van gegevens voor de vooraanmelding

Instructie collectief aanleveren van gegevens voor de vooraanmelding Instructie collectief aanleveren van gegevens voor de vooraanmelding Stap 1: Maak eerst een werkgeversaccount aan (als u dat nog niet heeft) via: https://skjeugd.nl Klik eerst op Informatie en nieuws Klik

Nadere informatie

E- mailadressen uit doelgroepen in NC halen (Actie- lijsten).

E- mailadressen uit doelgroepen in NC halen (Actie- lijsten). E- mailadressen uit doelgroepen in NC halen (Actie- lijsten). Dit is een stapje verder... Hiermee gaat u niet zomaar naar bv. Alle particulieren een mailing doen. ð Je gaat hier enkel personen of bedrijven

Nadere informatie

1 Handleiding. Total Cards Online. Handleiding

1 Handleiding. Total Cards Online. Handleiding 1 Handleiding Total Cards Online Handleiding 2 Handleiding Inleiding Indien uw antwoord niet in deze handleiding staat, dan kunt u ons bereiken op ons e-mailadres: cards.nl@total.com. De Cards Customer

Nadere informatie

Disclaimer. Indien u vragen heeft dan verzoeken wij u om ons een mail te sturen aan client.ed@ge.com. www.geartesiabank.nl

Disclaimer. Indien u vragen heeft dan verzoeken wij u om ons een mail te sturen aan client.ed@ge.com. www.geartesiabank.nl Disclaimer Begin 2013 heeft GE Artesia Bank een strategische evaluatie van haar activiteiten uitgevoerd. Naar aanleiding hiervan hebben wij besloten onze activiteiten te herstructureren. Tot onze grote

Nadere informatie

Toelichting locatieregister Wie maakt gebruik van het locatieregister? Hoe werkt de autorisatielink?... 2

Toelichting locatieregister Wie maakt gebruik van het locatieregister? Hoe werkt de autorisatielink?... 2 Handleiding SNF locatieregister Inhoudsopgave Toelichting locatieregister... 2 Wie maakt gebruik van het locatieregister?... 2 Hoe werkt de autorisatielink?... 2 Wat is de link naar het locatieregister?...

Nadere informatie

ROSA software voor de kinderopvang

ROSA software voor de kinderopvang Over op de IBAN ROSA software voor de kinderopvang Kenmerk: ROSA_IBAN.doc 2004-2013 MULDATA http://www.muldata.nl info@muldata.nl Systeem : ROSA over op de IBAN pagina: 2 Hoofdstuk : Inleiding Inhoudsopgave

Nadere informatie

UNIDIS KLANTENDAG 2013 UW ADMINISTRATIE SEPA PROOF TRAINING

UNIDIS KLANTENDAG 2013 UW ADMINISTRATIE SEPA PROOF TRAINING Pagina 1 van 35 UNIDIS KLANTENDAG 2013 UW ADMINISTRATIE SEPA PROOF TRAINING Pagina 2 van 35 1. SEPA CHECK Ga naar http://www.unidis.nl/ en klik op doe de SEPA check. Zie onderstaande screenshot. U komt

Nadere informatie

Europese domiciliëring in PC banking Pro: De eerste stappen. Werken met SDD in PC banking Pro

Europese domiciliëring in PC banking Pro: De eerste stappen. Werken met SDD in PC banking Pro domiciliëring in PC banking Pro: De eerste stappen Werken met SDD in PC banking Pro Inhoud Stap 1: De functies voor begunstigden openen. 3 Stap 2: De mandaten van uw betalers invoeren. 5 Stap 3: Een groep

Nadere informatie

Handleiding voor het importeren van bankmutaties

Handleiding voor het importeren van bankmutaties Handleiding voor het importeren van bankmutaties Deze handleiding beschrijft het (via internet) importeren van uw bankmutaties in FicsBook. Dankzij deze functionaliteit heeft u altijd een 100% match tussen

Nadere informatie

2) Aan welke voorwaarden moet het CSV bestand voldoen om geïmporteerd te kunnen worden?

2) Aan welke voorwaarden moet het CSV bestand voldoen om geïmporteerd te kunnen worden? FAQ Import 1) Welke gegevens moeten geregistreerd zijn in Medega voordat ik een CSV bestand kan importeren? 2) Aan welke voorwaarden moet het CSV bestand voldoen om geïmporteerd te kunnen worden? 3) Hoe

Nadere informatie

PC Leden: omzetten van Bank/gironummers naar BIC/IBAN nummers ( versie maart 2013)

PC Leden: omzetten van Bank/gironummers naar BIC/IBAN nummers ( versie maart 2013) Stappen voorafgaand aan de conversie van de bank/giro nummers naar IBAN: 1. Installeer PC Leden 7 en neem de oude database mee in de installatie. Uw PC Leden versie 7 is nu gevuld met de gegevens uit uw

Nadere informatie

Handleiding Shell Card Online Conversie

Handleiding Shell Card Online Conversie Handleiding Shell Card Online Conversie Datum 28 december 2012 Auteur Ruud van Huizen Versie 2.3 Handleiding_Shell_Online_conversie_v2.3 Pagina 1 Inleiding Deze handleiding beschrijft het opzetten en converteren

Nadere informatie

Veiligstellen resultaten en groepen IJsbreker Plus & Code Plus

Veiligstellen resultaten en groepen IJsbreker Plus & Code Plus Inhoudsopgave Inleiding... 1 Veiligstellen leerlingresultaten IJsbreker Plus... 2 Veiligstellen leerlingresultaten Code Plus... 4 Groepen exporteren vanuit IJsbreker Plus... 6 Groepen exporteren vanuit

Nadere informatie

Online inschrijven en de aanpassingen in het programma werken alleen als u Intramed Online met een Intramed PLUS licentie heeft.

Online inschrijven en de aanpassingen in het programma werken alleen als u Intramed Online met een Intramed PLUS licentie heeft. Hoofdstuk 1 Via een Intramed-web-applicatie kunnen patiënten zich via internet inschrijven bij uw praktijk. De patiënt opent de app en vult online een intake-vragenlijst in. Deze gegevens worden naar uw

Nadere informatie

Handleiding HUBA Toeslagen webapplicatie

Handleiding HUBA Toeslagen webapplicatie Handleiding HUBA Toeslagen webapplicatie Datum: Versie: 11042013 7.0 Pagina 1 I Inhoud II Introductie... 3 III Doel document... 3 1 Starten met HUBA Toeslagen webapplicatie... 4 2 Invullen van de toeslagaanvraag...

Nadere informatie

HANDLEIDING SPORTLINK CLUB DEELNEMERSLIJSTEN

HANDLEIDING SPORTLINK CLUB DEELNEMERSLIJSTEN HANDLEIDING SPORTLINK CLUB DEELNEMERSLIJSTEN Sportlink Services 28-3-2013 INHOUDSOPGAVE 1 INLEIDING... 2 1.1 De handleiding... 2 1.2 Onvolkomenheden... 2 2. AAN DE SLAG MET DE FUNCTIONALITEIT DEELNEMERSLIJSTEN...

Nadere informatie

ABAB-Internetboekhouden. Handleiding uitbreidingsmodule: Inlezen Bankafschriften

ABAB-Internetboekhouden. Handleiding uitbreidingsmodule: Inlezen Bankafschriften ABAB-Internetboekhouden Handleiding uitbreidingsmodule: Inlezen Bankafschriften 1. Inleiding..2 2. Exporteren het bankafschrift...... 2 3. Bankmutaties aanbieden...... 3 4. Bankafschriften inlezen......4

Nadere informatie

Handleiding gebruik Citymail

Handleiding gebruik Citymail Handleiding gebruik Citymail Versie : 4.0.1 Jaar : 2014 Auteur : Citymail BV / Charly Traarbach Citymail BV Copyright 1 Citymail BV, Nederland 2014 Niets uit dit document mag worden vermenigvuldigd en/of

Nadere informatie

Handleiding Elektronische uitwisseling patiëntendossiers

Handleiding Elektronische uitwisseling patiëntendossiers Handleiding Elektronische uitwisseling patiëntendossiers Auteurs en Redactie PharmaPartners Huisartsenzorg 8 april 2015 Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel

Nadere informatie

GEBRUIK van het SOFbestand. AG Employee Benefits Trust in expertise

GEBRUIK van het SOFbestand. AG Employee Benefits Trust in expertise GEBRUIK van het SOFbestand voor de jaarlijkse herberekening Employee Benefits Plan AG Employee Benefits Trust in expertise Inhoudstafel 1 Doel van het SOF-bestand... 3 2 Bestandstype... 3 3 Hoe vraagt

Nadere informatie

Handleiding DSB Internet Banking

Handleiding DSB Internet Banking Handleiding DSB Internet Banking Zakelijke Klant (Corporate) - hoofdgebruiker Versie 1.1 Februari 2018 Inhoudsopgave A. Snelle handleiding 2 A.1 Gebruikersnaam wijzigen 2 A.2 Wachtwoord wijzigen 2 A.3a

Nadere informatie

Hosting. SnelStart koppeling. Februari, 2013. WeFact B.V. Kuiper 7a 5521 DG Eersel Nederland. w: www.wefact.nl e: helpdesk@wefact.

Hosting. SnelStart koppeling. Februari, 2013. WeFact B.V. Kuiper 7a 5521 DG Eersel Nederland. w: www.wefact.nl e: helpdesk@wefact. Hosting Februari, 2013 SnelStart koppeling WeFact B.V. Kuiper 7a 5521 DG Eersel Nederland w: www.wefact.nl e: helpdesk@wefact.nl Inleiding Deze module stelt u in staat om uw debiteuren, facturen, crediteuren

Nadere informatie

Automatische Overgangen instellen

Automatische Overgangen instellen Automatische Overgangen instellen In i-reserve is het mogelijk gestandaardiseerde e-mails te verzenden. Gestandaardiseerde mails zijn gebaseerd op e-mail templates, deze mails kunnen gekoppeld worden aan

Nadere informatie

Handleiding 103: Collecte Database (CDB) voor Wijkhoofden

Handleiding 103: Collecte Database (CDB) voor Wijkhoofden Handleiding 103: Collecte Database (CDB) voor Wijkhoofden Gebruik handleiding 103: Deze handleiding is bestemd voor wijkhoofden en Vrienden die gegevens gaan verwerken en bewerken in een wijk binnen een

Nadere informatie

Uitgebreide gebruikershandleiding MijnGGN

Uitgebreide gebruikershandleiding MijnGGN Uitgebreide gebruikershandleiding MijnGGN Inhoudsopgave 1. Inloggen en gebruikersbeheer... 3 1.1. Inloggen... 3 1.2. Uitloggen... 3 1.3. Wachtwoord vergeten/verlopen... 3 1.4. Een nieuw wachtwoord instellen...

Nadere informatie

Bedrijven SEPA machtiging

Bedrijven SEPA machtiging Bedrijven SEPA machtiging Via Rabo Financial Logistics Portal (RFLP) kunt u gebruik maken van de toepassing Bedrijven SEPA machtiging om een machtiging te registreren voor Bedrijven Euroincasso s. Zonder

Nadere informatie

Hoe email- adressen in uw website opladen en bewaren?

Hoe email- adressen in uw website opladen en bewaren? Hoe email- adressen in uw website opladen en bewaren? Stap 1: Klik in de footer van je website op Inloggen onder de titel Admin- Area Stap 2: Typ volgende gegevens in om in te loggen: Gebruikersnaam: agentennummer

Nadere informatie

Support Note Validatiemelding bij export SEPA-incasso s verhelpen

Support Note Validatiemelding bij export SEPA-incasso s verhelpen Support Note Validatiemelding bij export SEPA-incasso s verhelpen Tijdens de export van een incasso-bestand ontvangt u de melding dat het gegenereerde XML-bestand niet aan de eisen voldoet. In deze Support

Nadere informatie

Handleiding Opgavenportaal

Handleiding Opgavenportaal Handleiding Opgavenportaal Inhoudsopgave Inloggen Opgavenportaal 2 Voorwaarden Opgavenportaal 3 Vragen Nationaal (W)EEE Register 4 Mijn Merken 4 Voor de eerste keer opgave doen 5 Nieuwe opgave 6 Een nieuw

Nadere informatie

Een XML SDD B2B bestand creëren op basis van een CSV bestand in Telelink6. Versie maart 2014. ing.be/sepa

Een XML SDD B2B bestand creëren op basis van een CSV bestand in Telelink6. Versie maart 2014. ing.be/sepa Financial Supply Chain SEPA Een XML SDD B2B bestand creëren op basis van een CSV bestand in Telelink6 Versie maart 2014 ing.be/sepa 1. INLEIDING 3 2. EEN NIEUW XML SDD B2B BESTAND CREËREN IN TELELINK6

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Betaaladvieslijst maken in Twinfield

Gebruikershandleiding. Betaaladvieslijst maken in Twinfield Gebruikershandleiding Betaaladvieslijst maken in Twinfield Betaaladvieslijst maken in Twinfield Inhoud Crediteuren aanmaken... 3 Aanmaken betaalvoorstel... 4 Aanpassen betaalvoorstel... 6 De betaaladvieslijst...

Nadere informatie

1 Instellingen voor Clieop-bestanden

1 Instellingen voor Clieop-bestanden U kunt vanuit Reeleezee betalingsopdrachten aanmaken en deze in de vorm van een ClieOp - bestand exporteren. ClieOp (CliëntOpdrachten) is de naam van het elektronische bestand dat zakelijke cliënten gebruiken

Nadere informatie

Taxis Pitane Link. (gebruikershandleiding) Censys BV - Eindhoven

Taxis Pitane Link. (gebruikershandleiding) Censys BV - Eindhoven Taxis Pitane Link (gebruikershandleiding) Censys BV - Eindhoven Inhoud Wat is Taxis Pitane Link?... 4 Inloggen in Taxis Pitane Link... 5 Wachtwoord vergeten... 6 Startscherm of hoofdmenu... 7 Helpvensters

Nadere informatie

Deutsche Bank www.deutschebank.nl. Werken met db direct internet

Deutsche Bank www.deutschebank.nl. Werken met db direct internet Deutsche Bank www.deutschebank.nl Werken met db direct internet Werken met db direct internet U werkt met een nieuwe applicatie om online uw bankzaken te regelen: db direct internet van Deutsche Bank.

Nadere informatie

Handleiding Digitaal Loket Rapportages

Handleiding Digitaal Loket Rapportages Handleiding Digitaal Loket Rapportages Digitaal Loket Rapportages (DLR) Inhoud 1. Inleiding 2. Inloggen met eherkenning 3. Aanleveren van een rapportage 3.1 Overzicht rapportageverplichtingen raadplegen

Nadere informatie

Een XML SCT bestand creëren op basis van een.csv bestand in Telelink 6. Versie maart 2014. ing.be/sepa

Een XML SCT bestand creëren op basis van een.csv bestand in Telelink 6. Versie maart 2014. ing.be/sepa Financial Supply Chain SEPA Een XML SCT bestand creëren op basis van een.csv bestand in Telelink 6 Versie maart 2014 ing.be/sepa 1. INLEIDING 3 2. EEN NIEUW XML SCT BESTAND CREËREN IN TELELINK 6 OP BASIS

Nadere informatie

GS1 Data Source. Invoeren en wijzigen van gegevens met Excel

GS1 Data Source. Invoeren en wijzigen van gegevens met Excel GS1 Data Source Invoeren en wijzigen van gegevens met Excel 1 Gebruik van Excel In de GS1 Data Source webinterface kunt u eenvoudig met Excel gegevens van meerdere artikelen tegelijk vastleggen, toevoegen

Nadere informatie

Administratiekantoor Kuipers BV

Administratiekantoor Kuipers BV Administratiekantoor Kuipers BV Handleiding exporteren bankinformatie ABN-AMRO... 2 Deutsche Bank... 3 ING Bank (internetbankieren)... 5 ING Bank (Electronic Banking voor Windows)... 6 Rabobank... 7 SNS

Nadere informatie

Handleiding Internetbankieren

Handleiding Internetbankieren Handleiding Internetbankieren 1) I N L E I D I N G... 2 2) H E L P D E S K... 2 3) V E R K L A R I N G I C O N E N... 2 4) O V E R Z I C H T H O M E P A G I N A... 3 5) R E K E N I N G E N... 3 a. Mutaties...

Nadere informatie

Handleiding Relaties. Inhoud

Handleiding Relaties. Inhoud Handleiding Relaties Inhoud 1 Relatiebeheer... 1 1.1 Relaties... 1 1.1.1 Relaties > Relaties > Zoeken... 1 1.1.2 Relaties > Relaties > Toevoegen... 8 1.1.3 Relaties > Relaties > Importeren... 8 1.2 Nieuwsbrieven...

Nadere informatie

Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet

Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet Inloggen Surf naar www.instapinternet.nl of www.basisonline.nl. Vervolgens klikt u op de button Login links bovenin en vervolgens op Member Login. (Figuur

Nadere informatie

Instructie collectief aanleveren van gegevens voor de vooraanmelding

Instructie collectief aanleveren van gegevens voor de vooraanmelding Instructie collectief aanleveren van gegevens voor de vooraanmelding Stap 1: Maak eerst een werkgeversaccount aan (als u dat nog niet heeft) via: https://skjeugd.nl Klik eerst op Informatie en nieuws Klik

Nadere informatie

Offective > Boekhouding > Bank

Offective > Boekhouding > Bank Offective > Boekhouding > Bank Lees voorafgaand eerst de uitleg: Bank > Bankrekening instellingen en Bank > Bankrekening boekingsinstructies U kunt in Offective ook handmatig bankafschriften aanmaken en

Nadere informatie

Uitgebreide toelichting voor één vestiging. Uitleg openingsschermen

Uitgebreide toelichting voor één vestiging. Uitleg openingsschermen Uitgebreide toelichting voor één vestiging Hieronder worden alle onderdelen van de RI&E uitgebreid toegelicht. Wie snel aan de slag wil, moet terugkeren naar de website en op Verkorte toelichting voor

Nadere informatie

In vier stappen Aangetekende post versturen in Mijn PostNL

In vier stappen Aangetekende post versturen in Mijn PostNL In vier stappen Aangetekende post versturen in Mijn PostNL Mijn PostNL is de online omgeving waar u snel en gemakkelijk uw post- en pakketzaken kunt regelen. Stappenkaart Aangetekende post Met deze stappenkaart

Nadere informatie

Handleiding nieuwsbrief

Handleiding nieuwsbrief Polakkenweg 3 Postbus 12 9422 ZG Smilde Telefoon (0592) 42 02 00 Fax (0592) 41 58 43 Email post@fontijn.nl www.fontijn.nl Handleiding nieuwsbrief Om in het nieuwsbrief systeem te komen vult u het volgende

Nadere informatie

Google Agenda: Plannen, uitnodigingen, bijlagen en afdrukken

Google Agenda: Plannen, uitnodigingen, bijlagen en afdrukken Ziet Google Agenda er bij u anders uit dan zoals hier weergegeven? U lost dit op door over te schakelen op de nieuwe stijl! Google Agenda: Plannen, uitnodigingen, bijlagen en afdrukken De agendaweergave

Nadere informatie

VERZENDLIJSTEN HANDLEIDING. OTYS Recruiting Technology

VERZENDLIJSTEN HANDLEIDING. OTYS Recruiting Technology VERZENDLIJSTEN HANDLEIDING OTYS Recruiting Technology OTYS RECRUITING TECHNOLOGY WWW.OTYS.NL 29-8-2017 Versie 1.0 2 INHOUD 1 Introductie... 4 1.1 Over verzendlijsten... 4 1.2 Doel van deze instructie...

Nadere informatie

Bestanden bewaren met SkyDrive

Bestanden bewaren met SkyDrive Bestanden bewaren met SkyDrive Wat is SkyDrive? Met SkyDrive (www.skydrive.live.com) kun je bestanden opslaan op een beveiligde, gratis website. De bestanden kun je overal ter wereld weer downloaden. De

Nadere informatie

Handleiding voor relaties

Handleiding voor relaties Handleiding voor relaties Handleiding voor relaties e-boekhouden.nl Inhoud 1. Relaties... 2 1.1 Relaties > Relaties > Zoeken... 2 1.2 Relaties > Relaties > Toevoegen... 8 1.3 Relaties > Relaties > Importeren...

Nadere informatie

2. Ga via de aanvragenpagina op https://mijn.rvo.nl/praktijkleren naar het eloket en log in met uw eherkenningsmiddel.

2. Ga via de aanvragenpagina op https://mijn.rvo.nl/praktijkleren naar het eloket en log in met uw eherkenningsmiddel. Online aanvragen Subsidieregeling praktijkleren In de periode 2 juni 2017 09:00 uur 15 september 2017 17:00 uur kunnen (erkende) leerbedrijven, inclusief opleidingsbedrijven, een aanvraag voor subsidie

Nadere informatie

Handleiding. Online Order Entry Website. Door: Datum: Versie:

Handleiding. Online Order Entry Website. Door: Datum: Versie: Handleiding Online Order Entry Website Door: Datum: Versie: 2 Handleiding Online Order Entry Website Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 De OOE... 4 Functionaliteiten... 5 Online Order Entry...

Nadere informatie

HANDLEIDING MY DHL PARCEL

HANDLEIDING MY DHL PARCEL DHL PARCEL BENELUX HANDLEIDING MY DHL PARCEL Inhoud In deze handleiding vindt u meer informatie over het gebruik van my.dhlparcel.be. De volgende onderwerpen worden voor u toegelicht: 1. Standaard instellingen

Nadere informatie

Wijzigen BTW-codes in stambestanden

Wijzigen BTW-codes in stambestanden V 3.1-Pag 1 Wijzigen BTW-codes in stambestanden 1. BTW-codes Crediteuren en Debiteuren aanpassen Exporteer het stambestand Crediteuren of Debiteuren Menu : Inkoop > Crediteuren/ Leveranciers of Menu: Verkoop

Nadere informatie

functionaliteit in beide abonnementen (Basis en Compleet) beschikbaar.

functionaliteit in beide abonnementen (Basis en Compleet) beschikbaar. In deze handleiding worden alle functionaliteiten besproken. Door middel van twee iconen wordt aangegeven welke functionaliteit in welke abonnement beschikbaar is. Hieronder een overzicht. Wanneer dit

Nadere informatie

Quick Reference Contact Manager SE

Quick Reference Contact Manager SE Eddon Software BV Rietveldenweg 82 5222 AS s-hertogenbosch The Netherlands T +31 (0)88-235 66 66 F +31 (0)88-235 66 77 E info@eddon.nl W www.eddon.nl Quick Reference Contact Manager SE Block: Contact Manager

Nadere informatie

1. Gebruikers & voertuigen... 3. 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3

1. Gebruikers & voertuigen... 3. 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3 Inhoudsopgave 1. Gebruikers & voertuigen... 3 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3 1.2 Hoe (ont)koppel ik bestaande gebruikers van/aan meerdere voertuigen?... 5 1.3 Hoe voeg ik een extra voertuig toe?...

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online. Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven

Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online. Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven Versie 5.0 december 2011 Inhoudsopgave UBplus Gebruik UBplusOnline per klant instellen 2 Gebruik

Nadere informatie

Handleiding voor MaxRes van MaxMind Technologies

Handleiding voor MaxRes van MaxMind Technologies Handleiding voor MaxRes van MaxMind Technologies 2 MaxRes Backoffice Overzicht In deze handleiding vindt u een uitgebreide uitleg over de backoffice van MaxRes. Per tabblad zal besproken worden welke opties

Nadere informatie

1. Gebruikers & voertuigen... 3. 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3

1. Gebruikers & voertuigen... 3. 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3 Inhoudsopgave 1. Gebruikers & voertuigen... 3 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3 1.2 Hoe (ont)koppel ik een bestaande gebruiker(s) van/aan meerdere voertuigen?... 5 1.3 Hoe voeg ik een extra voertuig

Nadere informatie

Instructiedocument prijslijsten

Instructiedocument prijslijsten Indien u een prijs of prijzen wilt uitvragen bij de aanbieders kunt u dat doen onder de tab Prijslijst. In Negometrix wordt er onderscheidt gemaakt tussen twee soorten prijslijsten: Een gedetailleerde

Nadere informatie

Gebruikers Toevoegen. EasySecure International B.V. +31(0)88 0000 083 Info@EasySecure.nl Support.EasySecure.nl. v2.0.11 22-09-2014

Gebruikers Toevoegen. EasySecure International B.V. +31(0)88 0000 083 Info@EasySecure.nl Support.EasySecure.nl. v2.0.11 22-09-2014 Gebruikers Toevoegen EasySecure International B.V. +31(0)88 0000 083 Info@EasySecure.nl Support.EasySecure.nl v2.0.11 22-09-2014 In deze handleidingen worden de volgende functies binnen de IdentySoft software

Nadere informatie

HANDLEIDING voor het MAKEN EN UPLOADEN van een excelbestand vanuit het bronsysteem ASTRAIA

HANDLEIDING voor het MAKEN EN UPLOADEN van een excelbestand vanuit het bronsysteem ASTRAIA HANDLEIDING voor het MAKEN EN UPLOADEN van een excelbestand vanuit het bronsysteem ASTRAIA naar PERIDOS Inleiding U bent verantwoordelijk voor het al dan niet aanleveren van gegevens aan Peridos. Daarbij

Nadere informatie

Boekhouding. Handleiding (e)logobase

Boekhouding. Handleiding (e)logobase Naam handleiding: Handleiding (e)logobase - Boekhouding Handleiding (e)logobase Boekhouding 2012 Winbase Software en Adviezen B.V. Inhoud 1. Instellingen (e)logobase... 3 2. Bankbestanden importeren in

Nadere informatie

Welke NAW-gegevens kunt u via de data export in de uitstroommonitor plaatsen?

Welke NAW-gegevens kunt u via de data export in de uitstroommonitor plaatsen? Handleiding data-export uit magister naar de uitstroommonitor Met behulp van deze handleiding informeren we u over de wijze waarop u gebruik kunt maken van een zogenaamde data-export uit Magister naar

Nadere informatie